Accesorii pentru apa moda plaja

Klarstein Glacial Sediment, filtru de apă de înlocuire, accesorii, 5…

Klarstein Glacial Sediment, filtru de apă de înlocuire, accesorii, 5 microni

Cea mai bună calitate a cubului de gheață datorită apei curate! Pentru a păstra acest lucru, filtrul de particule al mașinilor de gheață Klastein Glacial trebuie înlocuit în mod regulat. Filtrul de sedimente Glacial Klarstein îndepărtează în mod fiabil particule de nisip, noroi, murdărie sau rugină de până la 5 microni de apă - făcând cuburile dvs. curate. Schimbul este simplu și necomplicat și poate fi realizat în câteva minute. (klarstein.ro)

Klarstein Glacial Sediment, filtru de apă de înlocuire, accesorii, 5…

Klarstein Glacial Sediment, filtru de apă de înlocuire, accesorii, 5 microni

Cea mai bună calitate a cubului de gheață datorită apei curate! Pentru a păstra acest lucru, filtrul de particule al mașinilor de gheață Klastein Glacial trebuie înlocuit în mod regulat. Filtrul de sedimente Glacial Klarstein îndepărtează în mod fiabil particule de nisip, noroi, murdărie sau rugină de până la 5 microni de apă - făcând cuburile dvs. curate. Schimbul este simplu și necomplicat și poate fi realizat în câteva minute. (electronic-star.ro)

Sachajuan Ocean Mist apa pentru styling cu efect de plajă 150 ml

Sachajuan Ocean Mist apa pentru styling cu efect de plajă 150 ml

Sachajuan Ocean Mist, 150 ml, Spray-uri sărate pentru păr pentru femei, Produsul de coafat Sachajuan Ocean Mist scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:conferă un volum și o formă perfecteconferă un aspect matfacilitează coafatulCum se utilizează:Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. (notino.ro)

Beamz Smoke Fluid Prosmoke HD, lichid pentru ceață, 20l, pe bază de…

Beamz Smoke Fluid Prosmoke HD, lichid pentru ceață, 20l, pe bază de apă, accesoriu

Beamz Smoke Fluid Prosmoke HD  este un lichid de ceață pe bază de apă de înaltă calitate. Lichidul de ceață este ecologic, biodegradabil și nu lasă reziduuri atunci când este utilizat în mod corespunzător. În acest recipient se află 20 de litri pentru o cantitate enormă de ceață. (electronic-star.ro)

Set 9 accesorii pentru limonadă Kilner

Set 9 accesorii pentru limonadă Kilner

Vine vara, și odată cu ea sezonul băuturilor. Reîmprospătați-vă cu Kilner! Istoria brandului Kilner începe în anul 1842 în Marea Britanie unde John Kilner crează primele borcane și sticle, care după 175 de ani devin extrem de populare nu doar din cauza calității practice dar și din cauza designului. Originale și perfecte - acestea sunt borcanele Kilner! Vă invităm să descoperiți și celelalte accesorii ale acestui brand minunat, cu siguranță vă vor fi de folos. (bonami.ro)

Accesorii pentru haine de damă Tube SOFTtline grey

Klarstein Curve, set accesorii, pentru robotul de bucătărie

Klarstein Curve, set accesorii, pentru robotul de bucătărie

Extindeți-vă robotul de bucătărie Curve de la Klarstein la o mașină de tocat puternică, care transformă bucăți carnea. Extensia este flanșată pe partea din față a robotului în cel mai scurt timp și poate accesa acum puterea completă a motorului. Trei discuri perforate cu deschideri de trecere de 3, 5 și 6 mm oferă întotdeauna consistența. Un castron atașabil din oțel inoxidabil servește pentru a ține tot ceea ce doriți să se rotească astfel încât să puteți lucra rapid și curat. Cu ajutorul împingătorului din plastic, și ultimele bucăți de carne vor fi tocate. Cu excepția împingătorului, toate piesele sunt fabricate din oțel inoxidabil ușor de curățat. Bineînțeles, domeniul funcțional al setului de mașini de măcinat cu carne nu este aici: o țeavă de cârnați permite umplerea intestinelor… (electronic-star.ro)

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Grătarul pe gaz Klarstein Parforce oferă evenimente excepționale pentru BBQ într-o atmosferă prietenoasă. Oferă plăcere maximă la grătar, pe balcon sau pe terasă. Masa face grătarul Parforce chiar mai confortabil și mobil. Datorită celor două roți PE foarte mari, masa de grătar poate fi ușor deplasată și permite un transfer rapid. Astfel, grătarul pe gaz poate fi poziționat flexibil fără opțiuni de stocare suplimentare. Procesarea robustă a oțelului acoperit cu pulbere asigură că masa de grătar îndeplinește toate cerințele. După utilizare, masa de grătar poate fi pliată rapid, ușor de transportat și depozitată până la următoarea utilizare. (klarstein.ro)

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Grătarul pe gaz Klarstein Parforce oferă evenimente excepționale pentru BBQ într-o atmosferă prietenoasă. Oferă plăcere maximă la grătar, pe balcon sau pe terasă. Masa face grătarul Parforce chiar mai confortabil și mobil. Datorită celor două roți PE foarte mari, masa de grătar poate fi ușor deplasată și permite un transfer rapid. Astfel, grătarul pe gaz poate fi poziționat flexibil fără opțiuni de stocare suplimentare. Procesarea robustă a oțelului acoperit cu pulbere asigură că masa de grătar îndeplinește toate cerințele. După utilizare, masa de grătar poate fi pliată rapid, ușor de transportat și depozitată până la următoarea utilizare. (electronic-star.ro)

Set de accesorii pentru gratar - argintiu - Mărimea 3 feluri

Set de accesorii pentru gratar - argintiu - Mărimea 3 feluri

Set pentru gratar format din: Furculita Spatula Cleste Lungime 35 cm Cutia setului este din aluminiu Diametrul cutiei 37 x 10 x 8 cm (astoreo.ro)

Klarstein Allegra, cârlig de frământare, accesorii pentru robotul de…

Klarstein Allegra, cârlig de frământare, accesorii pentru robotul de bucătărie

Lucru curat! Cârligul Klarstein Allegra este un braț extins al robotului de bucătărie Klarstein Allegra. La o frământare a aluatului este inima sistemului planetar al robotului. Acest cârlig din fontă neutră din aluminiu înlocuiește cârligele deteriorate sau pierdute sau simplifică gătitul dacă pregătiți mai multă mâncare și nu pierdeți timpul constant spălând un cârlig: înlocuiți-l cu unul curat și continuați. Descriere: Cârlig de frâmăntare din fontă neutră din punct de vedere al gustului Potrivit pentru roboții de bucătărie din seria Klerstein Allegra Detalii tehnice: Material: fontă din aluminiu Cârlig suplimentar de frâmăntare Curățare ușoară în mașina de spălat vase Dimensiuni: Dimensiuni: aproximativ 9,5 x 13,5 x 8 cm (lxÎxA) Greutate: aproximativ 110 g… (klarstein.ro)

Klarstein Allegra, cârlig de frământare, accesorii pentru robotul de…

Klarstein Allegra, cârlig de frământare, accesorii pentru robotul de bucătărie

Lucru curat! Cârligul Klarstein Allegra este un braț extins al robotului de bucătărie Klarstein Allegra. La o frământare a aluatului este inima sistemului planetar al robotului. Acest cârlig din fontă neutră din aluminiu înlocuiește cârligele deteriorate sau pierdute sau simplifică gătitul dacă pregătiți mai multă mâncare și nu pierdeți timpul constant spălând un cârlig: înlocuiți-l cu unul curat și continuați. Descriere: Cârlig de frâmăntare din fontă neutră din punct de vedere al gustului Potrivit pentru roboții de bucătărie din seria Klerstein Allegra Detalii tehnice: Material: fontă din aluminiu Cârlig suplimentar de frâmăntare Curățare ușoară în mașina de spălat vase Dimensiuni: Dimensiuni: aproximativ 9,5 x 13,5 x 8 cm (lxÎxA) Greutate: aproximativ 110 g… (electronic-star.ro)

Waldbeck BIG-APPLE-KIT, pachet de accesorii pentru culegerea fructelor

Waldbeck BIG-APPLE-KIT, pachet de accesorii pentru culegerea fructelor

Pachetul waldbeck big apple cu accesoriile sale este o îmbogățire practică a culegătorului de fructe big apple. Veți primi o geantă de transfer și de depozitare, un ferestrău și un coș pentru cules. Datorită unui genți de depozitare masive, colectorul de fructe poate fi transferat cu ușurință. Fermoarul din jurul sacului are grijă de depozitarea rapidă. Cureaua este reglabilă în lungime: geanta poate fi purtată în mână sau peste umăr. Ferăstrăul asigură tăierea fără probleme a crengilor în înălțime. În loc de o plasă, puteți atașa un coș de colectare spațios, pentru a asigura culegerea fructelor. Big-apple-kit de la waldbeck va asigura ca lucrul cu culegătorul de fructe este chiar mai confortabil. (electronic-star.ro)

Umeraș pentru accesorii Domopak Living, bej

Umeraș pentru accesorii Domopak Living, bej

Umerașele sunt o necesitate! Nu spuneți că nu este așa! Acestea vă ajută la păstrarea ordinei printre articolele preferate și vă scapă de hasoul din dulap. Bonita este as în materie de curățare și organizare. (bonami.ro)

Umeraș pentru accesorii Brabantia Soft Touch

Umeraș pentru accesorii Brabantia Soft Touch

Accesoriile Brabantia sunt îndrăgite de toate casnicele! Acestea produse nu numai că sunt extrem de practice, dar de asemenea sunt și foarte elegante. (bonami.ro)

Klarstein KLARSTEIN, filtru de carbon activ, accesorii pentru…

Klarstein KLARSTEIN, filtru de carbon activ, accesorii pentru digestor, 1 filtru

Cu filtrul activ de cărbune Klarstein, faceți rapid și necomplicat cunoștință Bonitei și Madonnei cu digestorul de extragere a aerului evacuat la modul de circulație a aerului intern. Veți primi un filtru pe care îl puteți introduce cu ușurință în digestor. Desigur, filtrul este, de asemenea, potrivit ca înlocuitor pentru filtrele de cărbune activ uzate. (klarstein.ro)

Klarstein Climate Hero filtru HEPA, accesorii pentru purificatoarele…

Klarstein Climate Hero filtru HEPA, accesorii pentru purificatoarele de aer 31x41cm

Esta cazul să scapați de murdărie! Filtrul HEPA Klarstein Climate Hero vă asigură un aer proaspăt acasă sau la birou. Filtrul îndepărtează particulele de murdărie fine, cum ar fi funingine, polen, alergeni sau praf, astfel veți respira mai ușor. Schimbați filtrul de aer în mod regulat pentru a menține performanțele sale la un nivel ridicat. Simplu și necomplicat, filtrul este ușor de schimbat. (klarstein.ro)

Klarstein KLARSTEIN, filtru de carbon activ, accesorii pentru…

Klarstein KLARSTEIN, filtru de carbon activ, accesorii pentru digestor, 1 filtru

Cu filtrul activ de cărbune Klarstein, faceți rapid și necomplicat cunoștință Bonitei și Madonnei cu digestorul de extragere a aerului evacuat la modul de circulație a aerului intern. Veți primi un filtru pe care îl puteți introduce cu ușurință în digestor. Desigur, filtrul este, de asemenea, potrivit ca înlocuitor pentru filtrele de cărbune activ uzate. (electronic-star.ro)

Klarstein Climate Hero filtru HEPA, accesorii pentru purificatoarele…

Klarstein Climate Hero filtru HEPA, accesorii pentru purificatoarele de aer 31x41cm

Esta cazul să scapați de murdărie! Filtrul HEPA Klarstein Climate Hero vă asigură un aer proaspăt acasă sau la birou. Filtrul îndepărtează particulele de murdărie fine, cum ar fi funingine, polen, alergeni sau praf, astfel veți respira mai ușor. Schimbați filtrul de aer în mod regulat pentru a menține performanțele sale la un nivel ridicat. Simplu și necomplicat, filtrul este ușor de schimbat. (electronic-star.ro)

Gentuță pentru accesorii de călătorie Busy B

Gentuță pentru accesorii de călătorie Busy B

Nimic nu funcționează cum trebuie, fără o bună organizare! Organizați-vă toate accesoriile pentru călătorit, astfel încât să vă asigurați că nu ați uitat nimic. Acest brand nu face nimic doar pe jumătate. Îi veți aprecia atât aspectul practic, cât și cel estetic. (bonami.ro)

Casetă pentru accesorii mici Antic Line Secret

Casetă pentru accesorii mici Antic Line Secret

Antic Line: decorațiuni vintage cu stil în casa dumneavoastră. Ideale atât pentru cabană cât și pentru un interior romantic sau pentru o casă mobilată în stil rustic. Accesoriile Antic Line sunt concepute pentru a fi combinate cu ușurință în orice interior. (bonami.ro)

Blumfeldt Panamera, tapiterie pentru șezlong, negru, accesorii

Blumfeldt Panamera, tapiterie pentru șezlong, negru, accesorii

Blumfeldt Panamera Extrasoft transformă șezlongul dumneavoastră într-o zonă de relaxare indispensabilă. Perna cu inserție de spumă de 3 cm asigură un confort maxim și datorită învelișuluidin poliester deosebit de robusteste este și ușor de curățat. Datorită culorii sale închise și a formei precise, tapițeria îmbunătățește vizibil șezutul și o îmbină cu o eleganță armonioasă. Deosebit de util pentru folosirea și îndepărtarea tapițeriei de pe șezlong ăntr-un mod simplu și rapid. Plăcerea pentru plajă: Cu Blumfeldt Panamera Extrasoft tapițeria pentru șezlong vă oferă un pat în grădină atât de confortabil și sub cerul liber. Vă rugăm să rețineți că acest articol este doar tapițeria pentru un șezlong. Șezlongul nu face parte din livrare. Acest produs este un accesoriu de înlocuire. (electronic-star.ro)

Klarstein Climate Hero prefiltru de înlocuire, accesorii pentru…

Klarstein Climate Hero prefiltru de înlocuire, accesorii pentru purificatoarele de aer 31x41cm

Esta cazul să scapați de murdărie! Filtrul de cărbune Klarstein Tramontana vă asigură un aer proaspăt acasă sau la birou. Filtrul îndepărtează particulele de murdărie fine, cum ar fi funingine, polen, alergeni sau praf, astfel veți respira mai ușor. Schimbați filtrul de aer în mod regulat pentru a menține performanțele sale la un nivel ridicat. Simplu și necomplicat, filtrul este ușor de schimbat. (klarstein.ro)

Klarstein Climate Hero prefiltru de înlocuire, accesorii pentru…

Klarstein Climate Hero prefiltru de înlocuire, accesorii pentru purificatoarele de aer 31x41cm

Esta cazul să scapați de murdărie! Filtrul de cărbune Klarstein Tramontana vă asigură un aer proaspăt acasă sau la birou. Filtrul îndepărtează particulele de murdărie fine, cum ar fi funingine, polen, alergeni sau praf, astfel veți respira mai ușor. Schimbați filtrul de aer în mod regulat pentru a menține performanțele sale la un nivel ridicat. Simplu și necomplicat, filtrul este ușor de schimbat. (electronic-star.ro)

Klarstein Mâner pentrugratar, accesorii pentru gratar Steak Reactor 2…

Klarstein Mâner pentrugratar, accesorii pentru gratar Steak Reactor 2.0, versiune solida, otel inoxidabil

Potrivit pentru gratarul Klarstein: 10032350. Datorită mânerului Klarstein, puteți alege ușor și confortabil grătarul  (10032350) de la grill-ul  Reactor Steak. Designul grijuliu se ocupă de distanța de siguranță a mâinii de la foc. Dimensiunile mici, oțelul inoxidabil solid și greutatea plăcută a mânerului fac impresia generală a calității. După finalizarea pregătirii grill-ului, pur și simplu îl spălați și practic îl atârnați unde doriți. (klarstein.ro)

Klarstein sac filtru Accesorii pentru aspirator umed-uscat saci de…

Klarstein sac filtru Accesorii pentru aspirator umed-uscat saci de filtru textil Ø35cm

Sac de filtrare Klarstein fabricat din material durabil capturează particulele de praf grosiere din fluxul de aer al aspiratorului umed-uscat de la Klarstein. Prin aceasta se previne colmatarea prematură sau chiar deteriorarea filtrului HEPA și a motorului cu nisip, frunze și pietre. Sacul de filtrare este instalat într-o clipită: Pur și simplu localizați în recipientul de praf, si il inlocuiți . Iar filtrul care este plin de praf, este pur și simplu clătit înainte de a utiliza și se usucă. (klarstein.ro)

Klarstein Wonderwall Stand, pereche de picioare de accesorii pentru…

Klarstein Wonderwall Stand, pereche de picioare de accesorii pentru panouri de încălzire, aluminiu

Sistemul de încălzire cu infraroșu Klarstein Wonderwall Stand aduce o căldură plăcută și eficientă în orice cameră, cu picioarele sale mult mai versatile! Acum, încălzitorul cu infraroșu poate fi utilizat și independent de pereți și plafoane: Picioarele incluse fac din timp un zid - o unitate independentă. Pur și simplu atașați cele două picioare , conectați dispozitivul la sursa de alimentare și plasați-l în poziția dorită. Picioarele Wonderwall Stand de la Klarstein sunt fabricate din aluminiu durabil și sunt ușor de curățat. (klarstein.ro)

Klarstein Wonderwall Stand, pereche de picioare de accesorii pentru…

Klarstein Wonderwall Stand, pereche de picioare de accesorii pentru panouri de încălzire, aluminiu

Sistemul de încălzire cu infraroșu Klarstein Wonderwall Stand aduce o căldură plăcută și eficientă în orice cameră, cu picioarele sale mult mai versatile! Acum, încălzitorul cu infraroșu poate fi utilizat și independent de pereți și plafoane: Picioarele incluse fac din timp un zid - o unitate independentă. Pur și simplu atașați cele două picioare , conectați dispozitivul la sursa de alimentare și plasați-l în poziția dorită. Picioarele Wonderwall Stand de la Klarstein sunt fabricate din aluminiu durabil și sunt ușor de curățat. (electronic-star.ro)

Klarstein Bella Bowl, bol de sticlă, accesorii pentru robotul de…

Klarstein Bella Bowl, bol de sticlă, accesorii pentru robotul de bucătărie Bella 2G

Accesoriul perfect! Vasul pentru amestecare Klasstein Bella Glass Bowl este centrul din sticlă a robotului dvs. de bucătărie Bella 2G de la Klarstein. Sticlă rezistentă face ca gătitul să fie atât de ușor. Cu o capacitate de 2,5 l și scara gravată în mililitri, modul de gătit, amestecat sau bătut sunt ușor de manevrat. Fie ca un vas suplimentar pentru prepararea mai multor feluri de mâncare fără o curățare intermediară sau ca înlocuitor pentru castronul original, castronul Klarstein Bella Glass Bowl face ca robotul dvs. de bucătărie să strălucească într-un luciu de sticlă. (electronic-star.ro)

Klarstein sac filtru Accesorii pentru aspirator umed-uscat saci de…

Klarstein sac filtru Accesorii pentru aspirator umed-uscat saci de filtru textil Ø35cm

Sac de filtrare Klarstein fabricat din material durabil capturează particulele de praf grosiere din fluxul de aer al aspiratorului umed-uscat de la Klarstein. Prin aceasta se previne colmatarea prematură sau chiar deteriorarea filtrului HEPA și a motorului cu nisip, frunze și pietre. Sacul de filtrare este instalat într-o clipită: Pur și simplu localizați în recipientul de praf, si il inlocuiți . Iar filtrul care este plin de praf, este pur și simplu clătit înainte de a utiliza și se usucă. (electronic-star.ro)

Suport pentru accesorii de baie Compactor Shower II

Suport pentru accesorii de baie Compactor Shower II

Dezordinea din baie vă dă mari bătăi de cap? Nu disperați! Rapid și eficient, cu ajutorul acestor accesorii pentru baie, veți avea avea totul curat și organizat! (bonami.ro)

Takira Husă de transport pentru trotinetele, accesorii, neagră

Takira Husă de transport pentru trotinetele, accesorii, neagră

Aici intră în joc de mobilitate: Cu Takira e-scutere puteți transporta pe distanțe lungi de călătorie, în magazine sau pentru a proteja de vremea rea scuterele . Carcasa de protecție impregnată vă protejează fiabil e-scuterul împotriva influențelor externe și este astfel de o importanță deosebită pentru componentele electrice ale trotinetei dumneavoastră. Un buzunar interior util oferă spațiu pentru tot felul de accesorii utile, cum ar fi luminile alimentate cu baterii sau dispozitivele mici pentru deplasări mai lungi. Datorită mânerului, cu fermoar Velcro, ambele capete de purtare pot fi ușor conectate unele cu altele și astfel asigură un confort solid la uzură. Indiferent dacă este în interior sau în afara: cu sacul de transport Takira E-Scooter, trotineta dvs. este întotdeauna… (electronic-star.ro)

DURAMAXX Roți pentru aspiratorul PowerPlus, 4 bucăți, accesorii

DURAMAXX Roți pentru aspiratorul PowerPlus, 4 bucăți, accesorii

Înlocuiți roțile deteriorate sau uzate ale aspiratorului PowerPlus cu acest set de patru roți noi.Doar în acest fel veți obține o viață prelungită a dispozitivului. Vă rugăm să rețineți că pentru instalarea de roți noi aveși nevoiesă utilizați șuruburile roților originale. (electronic-star.ro)

Klarstein GrowIt, bol pentru înlocuire pentru 30 de semințe mari,…

Klarstein GrowIt, bol pentru înlocuire pentru 30 de semințe mari, accesorii

Următoarea recoltă: stratul de sămânță pentru grădina dvs. interioară Klarstein GrowIt Smart Indoor oferă spațiu pentru o plăcuță de burete cu până la 30 de puieți noi. În doar câteva zile, răsadurile mici, care sunt folosite cu buretele de plante în sistemul hidroponic, sunt însămânțate în cochilie. (klarstein.ro)

Klarstein GrowIt, bol pentru înlocuire pentru 30 de semințe mari,…

Klarstein GrowIt, bol pentru înlocuire pentru 30 de semințe mari, accesorii

Următoarea recoltă: stratul de sămânță pentru grădina dvs. interioară Klarstein GrowIt Smart Indoor oferă spațiu pentru o plăcuță de burete cu până la 30 de puieți noi. În doar câteva zile, răsadurile mici, care sunt folosite cu buretele de plante în sistemul hidroponic, sunt însămânțate în cochilie. (electronic-star.ro)

Accesorii pentru grătar Steak Reactor 2.0, grătar Klarstein solid, de…

Accesorii pentru grătar Steak Reactor 2.0, grătar Klarstein solid, de calitate, din oțel inoxidabil

Grila de grătar Klarstein este accesoriu perfect pentru Grill Steak Reactor 2.0. Este bine procesat și se potrivește perfect în dispozitiv. Grila este realizată din oțel inoxidabil  și conține o decupare pentru mâner, care asigură o îndepărtare confortabilă și sigură a grătarului de friptură pentru grătar. În ciuda mărimii compacte, zona de grătar este suficient de mare pentru a se potrivi perfect cu toate tipurile de carne. După finalizarea pregătirii grătarului de prăjire Klarstein, spălați-l și puneți-l în Steakreaktorul pentru fripturi. (klarstein.ro)

Organizator de agățat pentru accesorii de papetărie Busy B

Organizator de agățat pentru accesorii de papetărie Busy B

Busy B este o echipă mică de designeri, a căror poveste a început într-un mod foarte original. Primele produse pe care le-au creat au fost niște felicitări și suporturi de felicitări de Crăciun pe care le-au creat în glumă, pentru niște prieteni, folosind (din lipsă de orice alt material) câteva cutii de cereale și o forfecuță de unghii. Ideile s-au ținut lanț, și în scurt timp creațiile lor au ajuns până în prestigiosul Muzeu de Artă Modernă din New York. În prezent, ei continuă să facă viața de zi cu zi a oamenilor mai ușoară, oferindu-le totodată produse ce creează atașament și bucurie. (bonami.ro)

Suport din bambus pentru accesorii de baie Compactor Spa

Suport din bambus pentru accesorii de baie Compactor Spa

Bambusul oferă eleganță oricărei băi! Alegeți un accesoriu decorativ și practic, cu care veți păstra săpunul mereu la locul lui. (bonami.ro)

Klarstein ShirtButler Pro, extensie pentru pantaloni, accesorii,…

Klarstein ShirtButler Pro, extensie pentru pantaloni, accesorii, nylon, alb

Din nou, mai puține lucruri sifonate în timp record: accesoriul pentru pantaloni din nylon extinde sistemul de uscare și călcare automată Klarstein Shirtbutler Pro cu un atașament pentru pantaloni. Atașamentul din nylon poate fi montat cu ușurință pe cadrul brațului Shirtbutler Pro. Mai mult nu este nevoie să vă uscați pantalonii direct din mașină. Funcția Multi-Size permite uscarea hainelor cu mărimi cuprinse de la S la L. (klarstein.ro)

OneConcept HEPA filtru pentru Clean Master cyclone aspirator,…

OneConcept HEPA filtru pentru Clean Master cyclone aspirator, accesorii

Aspiratorul de curățat oneConcept clean master cyclonic curăță perfect podelele. El impresioneaza cu performanța sa puternica și cu un sistem de filtrare care nu lasă nimic de dorit chiar si pentru persoanele care sufera de alergii. Cu tehnologia filtrului hepa13 pro, aspiratorul elimină 99,95% din polen și particule. Filtrul de înlocuire hepa de la oneConcept aduce un nou impuls aspiratorului clean master: pentru înlocuire, scoateți pur și simplu vechiul filtru și introduceți unul nou. (electronic-star.ro)

Klarstein ShirtButler Pro, extensie pentru pantaloni, accesorii,…

Klarstein ShirtButler Pro, extensie pentru pantaloni, accesorii, nylon, alb

Din nou, mai puține lucruri sifonate în timp record: accesoriul pentru pantaloni din nylon extinde sistemul de uscare și călcare automată Klarstein Shirtbutler Pro cu un atașament pentru pantaloni. Atașamentul din nylon poate fi montat cu ușurință pe cadrul brațului Shirtbutler Pro. Mai mult nu este nevoie să vă uscați pantalonii direct din mașină. Funcția Multi-Size permite uscarea hainelor cu mărimi cuprinse de la S la L. (electronic-star.ro)

OneConcept FISH BASKET, coș de grill, 2 bucăți, accesorii pentru…

OneConcept FISH BASKET, coș de grill, 2 bucăți, accesorii pentru kebab master pro, oțel inoxidabil

Maestrul adevărat de kebab poate face totul - chiar și pregătirea peștelui, fileurilor și fripturilor. Pur și simplu umpleți coșul OneConcept Fish Basket, așezați-l pe rotator și puteți începe! Coșul de coacere (cușca) OneConcept fish basket servește pentru pregătirea simplă a peștelui și a fripturilor și în plus atașarea lor la grătar. Puneți alimentele în cutia din oțel inoxidabil care nu modifică gustul final. Setul din două părți permite pregătirea unei porții duble. Obțineți și mai mult din grilul Kebab Master Pro: coșul pentru grill OneConcept Fish Basket deschide noi opțiuni pentru grătar. (electronic-star.ro)

OneConcept FOOD TRAY, vas de grătar, 2 bucăți, accesorii pentru kebab…

OneConcept FOOD TRAY, vas de grătar, 2 bucăți, accesorii pentru kebab master pro, oțel inoxidabil

Maestrul de kebab poate face totul - chiar legume, fructe și cartofi. Pur și simplu umpleți tava OneConcept food tray, puneți-o pe o grătar și porniți grătarul. Vasul de grill OneConcept Food Tray vă permite să pregătiți cu ușurință legume la grătar și cartofi prăjiți în grila verticală oneConcept Kebab Master Pro fără a trebui să le puneți pe grătar. Vasul trebuie doar să fie umplut cu alimente și gata. Datorită unui set din două piese, puteți pregăti o dublă porție pentru a vă încânta papilele gustative. Beneficiați de grătarul vertical Kebab Master Pro chiar mai mult: tava OneConcept deschide noi opțiuni pentru grătar. (electronic-star.ro)

Raft pentru panoul de accesorii bucătărie YAMAZAKI Tower Grid, alb

Raft pentru panoul de accesorii bucătărie YAMAZAKI Tower Grid, alb

Brandul Yamazaki simbolizează tot ceea ce are la bază cultura japoneză - simplitate, frumusețe și funcționalitate. Invitați designul japonez în casa dvs., sub forma acestor accesorii minimaliste și estetice. (bonami.ro)

Set 2 umerașe pentru cravate și accesorii Domopak Living, bej

Set 2 umerașe pentru cravate și accesorii Domopak Living, bej

Umerașele sunt o necesitate! Nu spuneți că nu este așa! Acestea vă ajută la păstrarea ordinei printre articolele preferate și vă scapă de hasoul din dulap. Domopak este as în materie de curățare și organizare. (bonami.ro)

Klarstein Accesorii robot de bucătărie Bella / Lucia - paletă pentru…

Klarstein  Accesorii robot de bucătărie Bella / Lucia - paletă pentru spumă

Se potrivește la toate produsele din seria Lucia cu numerele de articol: 10006254 (Rossa), 10006255 (Argentea), 10008235 (Morena), 10008236 (Bianca), 10008237 (Orangina) (electronic-star.ro)

Beamz Lichid pentru crearea de bule, accesorii dispozitiv 1 l

Beamz Lichid pentru crearea de bule, accesorii dispozitiv 1 l

Lichid special pentru producerea de bule utilizând un dispozitiv de bule. Utilizarea ecologică și normală este complet inofensivă. O sticlă de un litru. (electronic-star.ro)

Klarstein Pro Master Jerky 24, accesorii pentru lactate, înlocuire 2…

Klarstein Pro Master Jerky 24, accesorii pentru lactate, înlocuire 2 bucăți, 67 x 67 cm, oțel inoxidabil

Mai mult spațiu pentru uscare: Câmpiile de lapte Klarstein Master Jerky Dairy Plains pot fi folosite fie pentru a înlocui digurile vechi sau deteriorate, fie pot fi folosite pentru pregătirea următoarei treceri uscate. Fiecare pachet de accesorii include două niveluri de grătar din oțel inoxidabil, care, cu o dimensiune de 67 x 67 cm, se potrivește perfect cu dehidratorul Master Jerky 24. (klarstein.ro)

Klarstein Pro Master Jerky 24, accesorii pentru lactate, înlocuire 2…

Klarstein Pro Master Jerky 24, accesorii pentru lactate, înlocuire 2 bucăți, 67 x 67 cm, oțel inoxidabil

Mai mult spațiu pentru uscare: Câmpiile de lapte Klarstein Master Jerky Dairy Plains pot fi folosite fie pentru a înlocui digurile vechi sau deteriorate, fie pot fi folosite pentru pregătirea următoarei treceri uscate. Fiecare pachet de accesorii include două niveluri de grătar din oțel inoxidabil, care, cu o dimensiune de 67 x 67 cm, se potrivește perfect cu dehidratorul Master Jerky 24. (electronic-star.ro)

Klarstein AeroVital Cube Chef, farfurie pentru pizza, grătar înalt…

Klarstein AeroVital Cube Chef, farfurie pentru pizza, grătar înalt pentru grill, accesorii, oțel inoxidabil

Farfuria pentru pizza Klarstein ridică friteuza cu aer cald AeroVital Cobe Chef la un nivel nou în prepararea  de pizza crocantă, omlete pufoase, precum și tigăi vegetale gustoase sau ouă ochiuri. Atașamentul înalt de grătar poate fi folosit ca grătar suplimentar pentru carne, pește și legume sau ca suport practic pentru tava de pizza. Ca și farfuria pentru pizza Klarstein , așa și atașamentul înalt de grătar este confecționat din oțel inoxidabil și, prin urmare, nu numai că are o viață lungă, dar este, de asemenea, ușor de curățat. (klarstein.ro)

Set accesorii ochelari de soare pentru copii, Babiators, 0-5 ani

Set accesorii ochelari de soare pentru copii, Babiators, 0-5 ani

Set accesorii ochelari de soare pentru copii, Babiators, 0-5 ani Asigurati-va ca ochelarii micutului sunt curati si in siguranta. Snur de siguranta care fixeza ochelarii pe fata micutului tau. Carpa pentru curatarea ochelarilor. Saculet pentru transport Compatibil cu ochelarii Babiators atat in variantele Junior cat si in variantele Classic. Pachetul contine: 1 snur de siguranta, 1 carpa pentru curatarea ochelarilor, 1 saculet pentru transport. (pilulka.ro)

Suport ustensile pentru panoul de accesorii bucătărie YAMAZAKI Tower…

Suport ustensile pentru panoul de accesorii bucătărie YAMAZAKI Tower Grid, alb

Brandul Yamazaki simbolizează tot ceea ce are la bază cultura japoneză - simplitate, frumusețe și funcționalitate. Invitați designul japonez în casa dvs., sub forma acestor accesorii minimaliste și estetice. (bonami.ro)

Set cu 9 accesorii din oțel pentru bucătărie Joseph Joseph Nest

Set cu 9 accesorii din oțel pentru bucătărie Joseph Joseph Nest

Compacte, colorate și practice - acestea sunt accesoriile de bucătărie de la brandul Joseph Joseph. Funcționalitatea și performanța acestora nu doar că ne impresionează, dar aduc și pete de culoare în bucătăria dvs. (bonami.ro)

Klarstein GrowIt, plăcuță de înlocuire cu bureți pentru 30 de plante,…

Klarstein GrowIt, plăcuță de înlocuire cu bureți pentru 30 de plante, accesorii

După recoltare, înainte de recoltare: Cu plăcuța cu burete de plante, sistemul dvs. de plantare Klarstein GrowIt Smart Indoor Garden va fi gata pentru următoarea însămânțare de plante, flori sau legume. Plăcuța este formată din 30 de bureți de plante care se separă ușor, fiecare având un puț de semințe pentru reumplerea completă a cutiei hidroponice. (klarstein.ro)

Klarstein ShirtButler Pro, extensie pentru pantofi, accesorii,…

Klarstein ShirtButler Pro, extensie pentru pantofi, accesorii, uscător de pantofi, nylon, alb

Încălțăminte uscată într-un timp record: extensia pentru pantofi Klarstein Shirtbutler Pro extinde uscătorul și fierul de călcat cu un uscător practic pentru pantofi din nylon . Extensia din nylon se montează cu ușurință pe baza Shirtbutler Pro. Nimic nu mai  este necesar pentru uscarea încălțămintelor umede sau umezite în cel mai scurt timp. Atasamentul practic este potrivit pentru aproape toate dimensiunile pantofilor. (klarstein.ro)

Klarstein GrowIt, plăcuță de înlocuire cu bureți pentru 30 de plante,…

Klarstein GrowIt, plăcuță de înlocuire cu bureți pentru 30 de plante, accesorii

După recoltare, înainte de recoltare: Cu plăcuța cu burete de plante, sistemul dvs. de plantare Klarstein GrowIt Smart Indoor Garden va fi gata pentru următoarea însămânțare de plante, flori sau legume. Plăcuța este formată din 30 de bureți de plante care se separă ușor, fiecare având un puț de semințe pentru reumplerea completă a cutiei hidroponice. (electronic-star.ro)

Klarstein ShirtButler Pro, extensie pentru pantofi, accesorii,…

Klarstein ShirtButler Pro, extensie pentru pantofi, accesorii, uscător de pantofi, nylon, alb

Încălțăminte uscată într-un timp record: extensia pentru pantofi Klarstein Shirtbutler Pro extinde uscătorul și fierul de călcat cu un uscător practic pentru pantofi din nylon . Extensia din nylon se montează cu ușurință pe baza Shirtbutler Pro. Nimic nu mai  este necesar pentru uscarea încălțămintelor umede sau umezite în cel mai scurt timp. Atasamentul practic este potrivit pentru aproape toate dimensiunile pantofilor. (electronic-star.ro)

Braun Series 3 Shave&Style BT32 cap de aparat pentru tuns + 5…

Braun Series 3  Shave&Style BT32 cap de aparat pentru tuns + 5 accesorii

Braun Series 3 Shave&Style BT32, , Lame de schimb pentru bărbați, Lamele de rezervă Braun Series 3 Shave&Style BT32 și schimbarea periodică a acestora garantează un bărbierit la fel de neted ca și cu un aparat de ras nou.Caracteristici:ușor de schimbatCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Klarstein KLARSTEIN, filtru de aluminiu pentru grăsimi, 23,8x31,8 cm,…

Klarstein KLARSTEIN, filtru de aluminiu pentru grăsimi, 23,8x31,8 cm, filtru de schimb, accesorii

Filtrul de grăsime detașabil va da digestorului dvs. Klarstein un nou suflu. Înlocuiți simplu filtrele de grăsime vechi, pline de uzură pentru a menține performanța digestorului la un nivel optim. Ca și originalul, filtrul de înlocuire are și un capac de blocare rapidă. Rețineți că acest filtru de grăsime se încadrează numai în modelele noi de digestor Sabia. Pentru a verifica, găsiți numărul de serie sub codul de bare din interiorul digestorului. Dacă numărul de produs din 8 cifre este urmat de 79, utilizați filtrul furnizat aici. În caz contrar, adăugați 10032224. (klarstein.ro)

Klarstein Reserva 27 D, raft din lemn pentru depozitarea sticlelor de…

Klarstein Reserva 27 D, raft din lemn pentru depozitarea sticlelor de vin, accesorii

Raftul de lemn Klarstein Reserva 27 D este un accesoriu ideal pentru înlocuirea raftului deteriorat. Acesta oferă un loc pentru a stoca 4 sticle de vin. (klarstein.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide