Accesorii pentru apa moda plaja

Zendium Protecție generală pentru apă de gură 500 ml

Zendium Protecție generală pentru apă de gură 500 ml

Protecție completă Zendium Complete conține un amestec de ingrediente pentru a spori Zendium naturală a cavității bucale. Ajută la combaterea cauzelor cariilor dentare și a bolii gingiilor.     (Vivantis.RO)

Klarstein HOTCANO, aparat pentru apă caldă, 4 litri, filtru,…

Klarstein HOTCANO, aparat pentru apă caldă, 4 litri, filtru, structură din oțel inoxidabil, culoare argintie

Aparatul de apă Klarstein Hotcano oferă apă caldă când și unde este nevoie. Nu este nevoie să utilizați un ibric pentru a încălzi o cantitate mică de apă. Există multe astfel de oportunități: de exemplu, prepararea ceaiului la temperatura potrivită și prepararea meselor instant sunt doar două dintre numeroasele utilizări. Rezervorul mare de apă al distribuitorului oferă o capacitate de 4 litri, astfel că, în afară de gospodăriile casnice, acesta se potrivește perfect într-un birou. Controlul distribuitorului de apă este foarte simplu: în partea de sus este un panou tactil cu butoane pentru reglarea cantității de apă și temperatură, butonul de lansare a funcției și butonul de blocare. Trebuie doar să selectați cantitatea dorită de apă și temperatura și veți obține imediat apă curată și… (Electronic-star.ro)

Klarstein HOTCANO, aparat pentru apă caldă, 4 litri, filtru,…

Klarstein HOTCANO, aparat pentru apă caldă, 4 litri, filtru, structură din oțel inoxidabil, culoare argintie

Aparatul de apă Klarstein Hotcano oferă apă caldă când și unde este nevoie. Nu este nevoie să utilizați un ibric pentru a încălzi o cantitate mică de apă. Există multe astfel de oportunități: de exemplu, prepararea ceaiului la temperatura potrivită și prepararea meselor instant sunt doar două dintre numeroasele utilizări. Rezervorul mare de apă al distribuitorului oferă o capacitate de 4 litri, astfel că, în afară de gospodăriile casnice, acesta se potrivește perfect într-un birou. Controlul distribuitorului de apă este foarte simplu: în partea de sus este un panou tactil cu butoane pentru reglarea cantității de apă și temperatură, butonul de lansare a funcției și butonul de blocare. Trebuie doar să selectați cantitatea dorită de apă și temperatura și veți obține imediat apă curată și… (Klarstein.ro)

Klarstein KRISTALL, aparat de produs gheață, 2 dimensiuni ale…

Klarstein KRISTALL, aparat de produs gheață, 2 dimensiuni ale cuburilor de gheață, recipient pentru apă 2,5 L

Cuburi de gheață precum cristalul la îndemână: filtrul de gheață Klarstein Kristall realizează rapid băuturi reci pentru petrecerile fierbinți. Nu contează dacă folosiți cuburile de gheață pentru băuturi sau pentru alte băuturi pentru stingerea setei. Cuburile de gheață de cristal vor modela fiecare băutură. Producătorul de gheață Klarstein Kristall pregătește până la 15 kg de gheață în 24 de ore, deci este suficient pentru fiecare sărbătoare lungă. Pur și simplu se toarnă apă în rezervorul de 2,5 litri, setați una dintre cele două dimensiuni disponibile de cuburi și prepararea poate începe: în 27 minute se fac primele cuburi de gheață mici, cele mai mari au nevoie de 30 de minute. La fiecare 20, respectiv 23 de minute este adăugată o nouă cantitate de gheață de până la 600 de grame… (Electronic-star.ro)

Klarstein KRISTALL, aparat de produs gheață, 2 dimensiuni ale…

Klarstein KRISTALL, aparat de produs gheață, 2 dimensiuni ale cuburilor de gheață, recipient pentru apă 2,5 L

Cuburi de gheață precum cristalul la îndemână: filtrul de gheață Klarstein Kristall realizează rapid băuturi reci pentru petrecerile fierbinți. Nu contează dacă folosiți cuburile de gheață pentru băuturi sau pentru alte băuturi pentru stingerea setei. Cuburile de gheață de cristal vor modela fiecare băutură. Producătorul de gheață Klarstein Kristall pregătește până la 15 kg de gheață în 24 de ore, deci este suficient pentru fiecare sărbătoare lungă. Pur și simplu se toarnă apă în rezervorul de 2,5 litri, setați una dintre cele două dimensiuni disponibile de cuburi și prepararea poate începe: în 27 minute se fac primele cuburi de gheață mici, cele mai mari au nevoie de 30 de minute. La fiecare 20, respectiv 23 de minute este adăugată o nouă cantitate de gheață de până la 600 de grame… (Klarstein.ro)

Klarstein Glacial Sediment, filtru de apă de înlocuire, accesorii, 5…

Klarstein Glacial Sediment, filtru de apă de înlocuire, accesorii, 5 microni

Cea mai bună calitate a cubului de gheață datorită apei curate! Pentru a păstra acest lucru, filtrul de particule al mașinilor de gheață Klastein Glacial trebuie înlocuit în mod regulat. Filtrul de sedimente Glacial Klarstein îndepărtează în mod fiabil particule de nisip, noroi, murdărie sau rugină de până la 5 microni de apă - făcând cuburile dvs. curate. Schimbul este simplu și necomplicat și poate fi realizat în câteva minute. (Klarstein.ro)

Klarstein Glacial Sediment, filtru de apă de înlocuire, accesorii, 5…

Klarstein Glacial Sediment, filtru de apă de înlocuire, accesorii, 5 microni

Cea mai bună calitate a cubului de gheață datorită apei curate! Pentru a păstra acest lucru, filtrul de particule al mașinilor de gheață Klastein Glacial trebuie înlocuit în mod regulat. Filtrul de sedimente Glacial Klarstein îndepărtează în mod fiabil particule de nisip, noroi, murdărie sau rugină de până la 5 microni de apă - făcând cuburile dvs. curate. Schimbul este simplu și necomplicat și poate fi realizat în câteva minute. (Electronic-star.ro)

Blumfeldt Hiddensee role de transport pentru scaun plaja, 5 roți…

Blumfeldt Hiddensee role de transport pentru scaun plaja, 5 roți duble cu accesorii de frână 50x17cm max 500 kg.

Relaxare pură: Pentru ca scaunul de plajă sa poate fi condus fără efort, există Blumfeldt Hiddensee rotile pentru scaun de plaja. Rotile  sunt înșurubate și au o capacitate de încărcare de 100 kg . Două dintre cele cinci roti de transport sunt, de asemenea, prevăzute cu o frână de parcare, scaunul plajă rămâne solid și sigur în noua locație. 71 mm deasupra solului: Ușoara creștere în partea de jos a scaunului de plaja , care este protejat în mod eficient împotriva umidității . Cele 5 roti din cauciuc solid semi-elastic alunecă ușor peste gazon umed și nisip. Dacă vreti sa ajungeti repede in casa deoarece se apropie  nori de ploaie sau cautati cel mai bun loc de stat în soare: Blumfeldt Hiddensee Rotile de rulare pentru scaunul de  plaja. (Electronic-star.ro)

Pantofi pentru plajă şi apă bonprix

Pantofi pentru plajă şi apă bonprix

Un papuc special, perfect pentru vacanţa la mare, marca Fashy. Model super confortabil şi... (Bonprix RO)

Cardigan de plaja maro cu motiv ghepard VERO MODA Lena

Cardigan de plaja maro cu motiv ghepard VERO MODA Lena

(Zoot.ro)

Sachajuan Ocean Mist apa pentru styling pentru efect la plaje 150 ml

Sachajuan Ocean Mist apa pentru styling pentru efect la plaje  150 ml

Sachajuan Ocean Mist apa pentru styling pentru efect la plaje 150 ml. Sachajuan Ocean Mist Cel mai bun pret. Sachajuan Cumpara acum. (Aoro.RO)

Sandale roz deschis cu barete Zaxy Spring

Sandale roz deschis cu barete Zaxy Spring

Tip: sandale cu bareteCuloare: roz deschisInchidere: 3 nituri metaliceMaterial:partea exterioara - sinteticpartea interioara - sintetictalpa - sinteticCalitatile materialului: lejer, culori rezistenteIntretinere: cu apa calduta si detergent delicatSpecificatii:- materialul reciclat si reciclabil- potrivit pentru apa- modelul usor aromat Brandul este dedicat modei eco, producand incaltarile conform celor mai inalte standarde de calitate si ecologie. (Zoot.ro)

Balerini negri luciosi cu detalii argintii Zaxy Chic

Balerini negri luciosi cu detalii argintii Zaxy Chic

Culoare: negru, argintiu Toc: fara Material: exterior - sintetic interior - sintetic, textil talpa - sintetic Calitatile materialului: confortabil, solid, culori rezistente Intretinere: cu apa calduta si detergent delicat Specificatii: - cu efect lucios - aplicatie in forma de stele in fata - materialul reciclat si reciclabil - potrivit pentru apa Brandul este dedicat modei eco, producand incaltarile conform celor mai inalte standarde de calitate si ecologie. (Zoot.ro)

Balerini roz deschis cu aspect lucios si detalii aurii Zaxy Chic

Balerini roz deschis cu aspect lucios si detalii aurii Zaxy Chic

Culoare: roz deschis, auriu Toc: fara Material: exterior - sintetic interior - sintetic, textil talpa - sintetic Calitatile materialului: confortabil, solid, culori rezistente Intretinere: cu apa calduta si detergent delicat Specificatii: - cu efect lucios - aplicatie in forma de stele in fata - materialul reciclat si reciclabil - potrivit pentru apa Brandul este dedicat modei eco, producand incaltarile conform celor mai inalte standarde de calitate si ecologie. (Zoot.ro)

Avon Loțiune de plajă, rezistentă la apă și de hidratare SPF 50 Sun+ …

Avon Loțiune de plajă, rezistentă la apă și de hidratare SPF 50 Sun+ (Moisturising Sun Lotion) 150 ml

Hidratante de protecție solară cu SPF 50 pentru pielea sensibila. (Vivantis.RO)

Accesorii pentru haine de damă Tube SOFTtline graphite

Accesorii pentru haine de damă Tube SOFTtline graphite

(Amiatex.ro)

Accesorii pentru haine de damă Tube SOFTtline grey

Accesorii pentru haine de damă Tube SOFTtline grey

(Amiatex.ro)

Klarstein Curve, set accesorii, pentru robotul de bucătărie

Klarstein Curve, set accesorii, pentru robotul de bucătărie

Extindeți-vă robotul de bucătărie Curve de la Klarstein la o mașină de tocat puternică, care transformă bucăți carnea. Extensia este flanșată pe partea din față a robotului în cel mai scurt timp și poate accesa acum puterea completă a motorului. Trei discuri perforate cu deschideri de trecere de 3, 5 și 6 mm oferă întotdeauna consistența. Un castron atașabil din oțel inoxidabil servește pentru a ține tot ceea ce doriți să se rotească astfel încât să puteți lucra rapid și curat. Cu ajutorul împingătorului din plastic, și ultimele bucăți de carne vor fi tocate. Cu excepția împingătorului, toate piesele sunt fabricate din oțel inoxidabil ușor de curățat. Bineînțeles, domeniul funcțional al setului de mașini de măcinat cu carne nu este aici: o țeavă de cârnați permite umplerea intestinelor… (Klarstein.ro)

Klarstein Curve, set accesorii, pentru robotul de bucătărie

Klarstein Curve, set accesorii, pentru robotul de bucătărie

Extindeți-vă robotul de bucătărie Curve de la Klarstein la o mașină de tocat puternică, care transformă bucăți carnea. Extensia este flanșată pe partea din față a robotului în cel mai scurt timp și poate accesa acum puterea completă a motorului. Trei discuri perforate cu deschideri de trecere de 3, 5 și 6 mm oferă întotdeauna consistența. Un castron atașabil din oțel inoxidabil servește pentru a ține tot ceea ce doriți să se rotească astfel încât să puteți lucra rapid și curat. Cu ajutorul împingătorului din plastic, și ultimele bucăți de carne vor fi tocate. Cu excepția împingătorului, toate piesele sunt fabricate din oțel inoxidabil ușor de curățat. Bineînțeles, domeniul funcțional al setului de mașini de măcinat cu carne nu este aici: o țeavă de cârnați permite umplerea intestinelor… (Electronic-star.ro)

Accesorii pentru haine de damă 5 in 1 red

Accesorii pentru haine de damă 5 in 1 red

(Amiatex.ro)

Klarstein KLARSTEIN, filtru de carbon activ, accesorii pentru…

Klarstein KLARSTEIN, filtru de carbon activ, accesorii pentru digestor, 1 filtru

Cu filtrul activ de cărbune Klarstein, faceți rapid și necomplicat cunoștință Bonitei și Madonnei cu digestorul de extragere a aerului evacuat la modul de circulație a aerului intern. Veți primi un filtru pe care îl puteți introduce cu ușurință în digestor. Desigur, filtrul este, de asemenea, potrivit ca înlocuitor pentru filtrele de cărbune activ uzate. (Electronic-star.ro)

Klarstein KLARSTEIN, filtru de carbon activ, accesorii pentru…

Klarstein KLARSTEIN, filtru de carbon activ, accesorii pentru digestor, 1 filtru

Cu filtrul activ de cărbune Klarstein, faceți rapid și necomplicat cunoștință Bonitei și Madonnei cu digestorul de extragere a aerului evacuat la modul de circulație a aerului intern. Veți primi un filtru pe care îl puteți introduce cu ușurință în digestor. Desigur, filtrul este, de asemenea, potrivit ca înlocuitor pentru filtrele de cărbune activ uzate. (Klarstein.ro)

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Grătarul pe gaz Klarstein Parforce oferă evenimente excepționale pentru BBQ într-o atmosferă prietenoasă. Oferă plăcere maximă la grătar, pe balcon sau pe terasă. Masa face grătarul Parforce chiar mai confortabil și mobil. Datorită celor două roți PE foarte mari, masa de grătar poate fi ușor deplasată și permite un transfer rapid. Astfel, grătarul pe gaz poate fi poziționat flexibil fără opțiuni de stocare suplimentare. Procesarea robustă a oțelului acoperit cu pulbere asigură că masa de grătar îndeplinește toate cerințele. După utilizare, masa de grătar poate fi pliată rapid, ușor de transportat și depozitată până la următoarea utilizare. (Klarstein.ro)

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Grătarul pe gaz Klarstein Parforce oferă evenimente excepționale pentru BBQ într-o atmosferă prietenoasă. Oferă plăcere maximă la grătar, pe balcon sau pe terasă. Masa face grătarul Parforce chiar mai confortabil și mobil. Datorită celor două roți PE foarte mari, masa de grătar poate fi ușor deplasată și permite un transfer rapid. Astfel, grătarul pe gaz poate fi poziționat flexibil fără opțiuni de stocare suplimentare. Procesarea robustă a oțelului acoperit cu pulbere asigură că masa de grătar îndeplinește toate cerințele. După utilizare, masa de grătar poate fi pliată rapid, ușor de transportat și depozitată până la următoarea utilizare. (Electronic-star.ro)

Blumfeldt Brentwood Bag, accesorii

Blumfeldt Brentwood Bag, accesorii

Relaxați-vă în scaunul balansoar și aveți lucruri mici, cum ar fi un buzunar sau un telefon inteligent, mereu la îndemână: Sacul Blumfeldt Brentwood oferă opțiuni de depozitare și depozitare chiar și fără masă și completează confortul scaunului balansoar cu Comfort Extra. Sacul într-un design discret poate fi atașat rapid la o cotieră a scaunului balansoar cu două elemente de fixare pe clic. Consistând dintr-o pungă principală și 4 buzunare cu plasă de pat, oferă spațiu suficient pentru lucruri mici, cum ar fi pixuri, batiste sau altele asemănătoare, la care doriți să aveți acces permanent. Materialul realizat din PVC 70% și poliester 30% este extrem de robust și rezistă multor solicitări. Pentru confortul suplimentar: sacul Brentwood de la Blumfeldt . Acest produs este un… (Electronic-star.ro)

Klarstein Allegra, cârlig de frământare, accesorii pentru robotul de…

Klarstein Allegra, cârlig de frământare, accesorii pentru robotul de bucătărie

Lucru curat! Cârligul Klarstein Allegra este un braț extins al robotului de bucătărie Klarstein Allegra. La o frământare a aluatului este inima sistemului planetar al robotului. Acest cârlig din fontă neutră din aluminiu înlocuiește cârligele deteriorate sau pierdute sau simplifică gătitul dacă pregătiți mai multă mâncare și nu pierdeți timpul constant spălând un cârlig: înlocuiți-l cu unul curat și continuați. Descriere: Cârlig de frâmăntare din fontă neutră din punct de vedere al gustului Potrivit pentru roboții de bucătărie din seria Klerstein Allegra Detalii tehnice: Material: fontă din aluminiu Cârlig suplimentar de frâmăntare Curățare ușoară în mașina de spălat vase Dimensiuni: Dimensiuni: aproximativ 9,5 x 13,5 x 8 cm (lxÎxA) Greutate: aproximativ 110 g… (Electronic-star.ro)

Waldbeck BIG-APPLE-KIT, pachet de accesorii pentru culegerea fructelor

Waldbeck BIG-APPLE-KIT, pachet de accesorii pentru culegerea fructelor

Pachetul waldbeck big apple cu accesoriile sale este o îmbogățire practică a culegătorului de fructe big apple. Veți primi o geantă de transfer și de depozitare, un ferestrău și un coș pentru cules. Datorită unui genți de depozitare masive, colectorul de fructe poate fi transferat cu ușurință. Fermoarul din jurul sacului are grijă de depozitarea rapidă. Cureaua este reglabilă în lungime: geanta poate fi purtată în mână sau peste umăr. Ferăstrăul asigură tăierea fără probleme a crengilor în înălțime. În loc de o plasă, puteți atașa un coș de colectare spațios, pentru a asigura culegerea fructelor. Big-apple-kit de la waldbeck va asigura ca lucrul cu culegătorul de fructe este chiar mai confortabil. (Electronic-star.ro)

Blumfeldt Urban Bamboo reFresh Kit, set de accesorii pentru…

Blumfeldt Urban Bamboo reFresh Kit, set de accesorii pentru înlocuirea setului

După ce recolta se termină înainte de recoltare: setul de accesorii pentru kituri de urzeală Bambus ReFresh din 24 piese face sistemul de plantare hidrofonic Blumfeldt Urban Bamboo potrivit pentru următorul însămânțare de plante, flori sau legume. Setul de 24 de piese este completat cu 12 coșuri de plante și 12 bureți de plante. (Electronic-star.ro)

Klarstein Allegra, cârlig de frământare, accesorii pentru robotul de…

Klarstein Allegra, cârlig de frământare, accesorii pentru robotul de bucătărie

Lucru curat! Cârligul Klarstein Allegra este un braț extins al robotului de bucătărie Klarstein Allegra. La o frământare a aluatului este inima sistemului planetar al robotului. Acest cârlig din fontă neutră din aluminiu înlocuiește cârligele deteriorate sau pierdute sau simplifică gătitul dacă pregătiți mai multă mâncare și nu pierdeți timpul constant spălând un cârlig: înlocuiți-l cu unul curat și continuați. Descriere: Cârlig de frâmăntare din fontă neutră din punct de vedere al gustului Potrivit pentru roboții de bucătărie din seria Klerstein Allegra Detalii tehnice: Material: fontă din aluminiu Cârlig suplimentar de frâmăntare Curățare ușoară în mașina de spălat vase Dimensiuni: Dimensiuni: aproximativ 9,5 x 13,5 x 8 cm (lxÎxA) Greutate: aproximativ 110 g… (Klarstein.ro)

Klarstein sac filtru Accesorii pentru aspirator umed-uscat saci de…

Klarstein sac filtru Accesorii pentru aspirator umed-uscat saci de filtru textil Ø35cm

Sac de filtrare Klarstein fabricat din material durabil capturează particulele de praf grosiere din fluxul de aer al aspiratorului umed-uscat de la Klarstein. Prin aceasta se previne colmatarea prematură sau chiar deteriorarea filtrului HEPA și a motorului cu nisip, frunze și pietre. Sacul de filtrare este instalat într-o clipită: Pur și simplu localizați în recipientul de praf, si il inlocuiți . Iar filtrul care este plin de praf, este pur și simplu clătit înainte de a utiliza și se usucă. (Electronic-star.ro)

Klarstein Climate Hero filtru HEPA, accesorii pentru purificatoarele…

Klarstein Climate Hero filtru HEPA, accesorii pentru purificatoarele de aer 31x41cm

Esta cazul să scapați de murdărie! Filtrul HEPA Klarstein Climate Hero vă asigură un aer proaspăt acasă sau la birou. Filtrul îndepărtează particulele de murdărie fine, cum ar fi funingine, polen, alergeni sau praf, astfel veți respira mai ușor. Schimbați filtrul de aer în mod regulat pentru a menține performanțele sale la un nivel ridicat. Simplu și necomplicat, filtrul este ușor de schimbat. (Electronic-star.ro)

Klarstein sac filtru Accesorii pentru aspirator umed-uscat saci de…

Klarstein sac filtru Accesorii pentru aspirator umed-uscat saci de filtru textil Ø35cm

Sac de filtrare Klarstein fabricat din material durabil capturează particulele de praf grosiere din fluxul de aer al aspiratorului umed-uscat de la Klarstein. Prin aceasta se previne colmatarea prematură sau chiar deteriorarea filtrului HEPA și a motorului cu nisip, frunze și pietre. Sacul de filtrare este instalat într-o clipită: Pur și simplu localizați în recipientul de praf, si il inlocuiți . Iar filtrul care este plin de praf, este pur și simplu clătit înainte de a utiliza și se usucă. (Klarstein.ro)

Klarstein Climate Hero filtru HEPA, accesorii pentru purificatoarele…

Klarstein Climate Hero filtru HEPA, accesorii pentru purificatoarele de aer 31x41cm

Esta cazul să scapați de murdărie! Filtrul HEPA Klarstein Climate Hero vă asigură un aer proaspăt acasă sau la birou. Filtrul îndepărtează particulele de murdărie fine, cum ar fi funingine, polen, alergeni sau praf, astfel veți respira mai ușor. Schimbați filtrul de aer în mod regulat pentru a menține performanțele sale la un nivel ridicat. Simplu și necomplicat, filtrul este ușor de schimbat. (Klarstein.ro)

Set accesorii "Praga" (2piese) bonprix

Set accesorii "Praga" (2piese) bonprix

Un set de iarnă super modern format dintr-un șal loop și căciulă supradimensionată cu model... (Bonprix RO)

Blumfeldt Arth copertine laterale Accesorii

Blumfeldt Arth copertine laterale Accesorii

Pentru cei care doresc să utilizeze Bari copertine laterale Blumfeldt nu numai pe terase si balcoane solide, PEG Pământ Nail este accesoriul ideal. Capacitatea poate fi ușoara,  40cm husă de protecție  de la Blumfeldt în suprafață ferma, de exemplu, pentru a transforma iarba sau zgura. Placa de metal situata pe partea de sus este apoi pur și simplu fixata la  capătul  marchizei , oferindu-vă prindere sigura. Șuruburile necesare sunt furnizate cu  Blumfeldt . Ancorarea este asigurata de aluminiul robust și cu un strat de pulbere de culoare gri, pe o parte, care îl protejează de umiditatea solului și pe de altă parte cu suprafața netedă facilitează impactul în pământ. Astfel vizual,la  vânt sau de protectie solara pe peluze, la gratare si locuri de uscat rufe, nimic nu va stă în cale.… (Electronic-star.ro)

Cattara Ploscă cadou cu accesorii

Cattara Ploscă cadou cu accesorii

 Acest set de ploști cu patru pahare din oțel inoxidabil cu o capacitate de 4 cl, care sunt într-o husă practică, reprezintă o parte indispensabilă a echipamentului dumneavoastră de camping. Datorită dimensiunilor mici, puteți să-l transportați oriunde cu dumneavoastră, indiferent dacă mergeți într-o excursie, la pescuit sau doar la o plimbare lângă apă. Închidere la ploscă este asigurată de un capac conceput special împotriva pierderii și este înșurubat cu o garnitură internă. Pâlnia practică asigură o umplere simplă a băuturilor. (E4home.ro)

Blumfeldt WAVE SAFE, ambalaj de protecție PU, capac, accesorii pentru…

Blumfeldt WAVE SAFE, ambalaj de protecție PU, capac, accesorii pentru seria Heatwave

Ambalajul pracctic Wave Safe oferă protecție pentru instalațiile de încălzire Blumfeldt, pentru seria Heatwave (10029834 & 35). Materialul durabil PU se caracterizează prin rezistență la intemperii și durabilitate. În plus, ambalajul UV arată bine chiar și în lumina directă a soarelui. (Electronic-star.ro)

Klarstein Climate Hero prefiltru de înlocuire, accesorii pentru…

Klarstein Climate Hero prefiltru de înlocuire, accesorii pentru purificatoarele de aer 31x41cm

Esta cazul să scapați de murdărie! Filtrul de cărbune Klarstein Tramontana vă asigură un aer proaspăt acasă sau la birou. Filtrul îndepărtează particulele de murdărie fine, cum ar fi funingine, polen, alergeni sau praf, astfel veți respira mai ușor. Schimbați filtrul de aer în mod regulat pentru a menține performanțele sale la un nivel ridicat. Simplu și necomplicat, filtrul este ușor de schimbat. (Electronic-star.ro)

Klarstein Bella Bowl, bol de sticlă, accesorii pentru robotul de…

Klarstein Bella Bowl, bol de sticlă, accesorii pentru robotul de bucătărie Bella 2G

Accesoriul perfect! Vasul pentru amestecare Klasstein Bella Glass Bowl este centrul din sticlă a robotului dvs. de bucătărie Bella 2G de la Klarstein. Sticlă rezistentă face ca gătitul să fie atât de ușor. Cu o capacitate de 2,5 l și scara gravată în mililitri, modul de gătit, amestecat sau bătut sunt ușor de manevrat. Fie ca un vas suplimentar pentru prepararea mai multor feluri de mâncare fără o curățare intermediară sau ca înlocuitor pentru castronul original, castronul Klarstein Bella Glass Bowl face ca robotul dvs. de bucătărie să strălucească într-un luciu de sticlă. (Electronic-star.ro)

Klarstein Climate Hero prefiltru de înlocuire, accesorii pentru…

Klarstein Climate Hero prefiltru de înlocuire, accesorii pentru purificatoarele de aer 31x41cm

Esta cazul să scapați de murdărie! Filtrul de cărbune Klarstein Tramontana vă asigură un aer proaspăt acasă sau la birou. Filtrul îndepărtează particulele de murdărie fine, cum ar fi funingine, polen, alergeni sau praf, astfel veți respira mai ușor. Schimbați filtrul de aer în mod regulat pentru a menține performanțele sale la un nivel ridicat. Simplu și necomplicat, filtrul este ușor de schimbat. (Klarstein.ro)

Klarstein Bella Bowl, bol de sticlă, accesorii pentru robotul de…

Klarstein Bella Bowl, bol de sticlă, accesorii pentru robotul de bucătărie Bella 2G

Accesoriul perfect! Vasul pentru amestecare Klasstein Bella Glass Bowl este centrul din sticlă a robotului dvs. de bucătărie Bella 2G de la Klarstein. Sticlă rezistentă face ca gătitul să fie atât de ușor. Cu o capacitate de 2,5 l și scara gravată în mililitri, modul de gătit, amestecat sau bătut sunt ușor de manevrat. Fie ca un vas suplimentar pentru prepararea mai multor feluri de mâncare fără o curățare intermediară sau ca înlocuitor pentru castronul original, castronul Klarstein Bella Glass Bowl face ca robotul dvs. de bucătărie să strălucească într-un luciu de sticlă. (Klarstein.ro)

KlarsteinFast Flavour Accesorii aburitor 21.5cm aluminiu

KlarsteinFast Flavour Accesorii aburitor 21.5cm aluminiu

Pentru o mai mare varietate de retete pentru oala sub presiune Klarstein. Utilizați funcția de abur de oala sub presiune și se fierbe rapid si foarte delicat legumele, carnea sau peștele în abur fierbinte. Din aluminiu pentru utilizarea oalei sub presiune și sunteți gata de lucru. În ingrediente și arome, alimentele sunt conservate. După preparare, si gătit cu aburi poate fi curățat în mașina de spălat vase simplu. (Electronic-star.ro)

Tractor cu accesorii, roşu, 40 cm

Tractor cu accesorii, roşu, 40 cm

Orice băieţel va sări în sus de bucurie dacă va avea acest tractoraş, cu care se va putea distra de minune. Este o machetă foarte fidelă, având roţi şi o remorcă asemănătoare cu cele ale unui tractor adevărat. (E4home.ro)

KlarsteinFast Flavour Accesorii aburitor 21.5cm aluminiu

KlarsteinFast Flavour Accesorii aburitor 21.5cm aluminiu

Pentru o mai mare varietate de retete pentru oala sub presiune Klarstein. Utilizați funcția de abur de oala sub presiune și se fierbe rapid si foarte delicat legumele, carnea sau peștele în abur fierbinte. Din aluminiu pentru utilizarea oalei sub presiune și sunteți gata de lucru. În ingrediente și arome, alimentele sunt conservate. După preparare, si gătit cu aburi poate fi curățat în mașina de spălat vase simplu. (Klarstein.ro)

Set de accesorii baie Dolomit alb

Set de accesorii baie Dolomit alb

 Împrospătați-vă baia cu un nou set de accesorii baie savonieră, dozator de săpun şi pahar de baie în nuanțe neutre frumoase! Accesoriu adecvat pentru fiecare baie. Dimensiuni: dozator de săpun: înălțime 19,5 cm, diametru 7,5 cm pahar: înălțime 10,5 cm, diametru 7 cm savonieră: înălțime 2,5 cm, lățime 13 cm, adâncime 9 cm (E4home.ro)

Set de accesorii baie Dolomit negru

Set de accesorii baie Dolomit negru

   Împrospătați-vă baia cu un nou set de accesorii baie savonieră, dozator de săpun şi două pahare de baie în nuanțe neutre frumoase! Accesoriu adecvat pentru fiecare baie. Dimensiuni: dozator de săpun: înălțime 19,5 cm, diametru 7,5 cm pahar: înălțime 10,5 cm, diametru 7 cm savonieră: înălțime 2,5 cm, lățime 13 cm, adâncime 9 cm (E4home.ro)

Set de accesorii baie Dolomit bej

Set de accesorii baie Dolomit bej

  Împrospătați-vă baia cu un nou set de accesorii baie savonieră, dozator de săpun şi două pahare de baie în nuanțe neutre frumoase! Accesoriu adecvat pentru fiecare baie. Dimensiuni: dozator de săpun: înălțime 19,5 cm, diametru 7,5 cm pahar: înălțime 10,5 cm, diametru 7 cm savonieră: înălțime 2,5 cm, lățime 13 cm, adâncime 9 cm (E4home.ro)

Accesorii pentru grătar Steak Reactor 2.0, grătar Klarstein solid, de…

Accesorii pentru grătar Steak Reactor 2.0, grătar Klarstein solid, de calitate, din oțel inoxidabil

Grila de grătar Klarstein este accesoriu perfect pentru Grill Steak Reactor 2.0. Este bine procesat și se potrivește perfect în dispozitiv. Grila este realizată din oțel inoxidabil  și conține o decupare pentru mâner, care asigură o îndepărtare confortabilă și sigură a grătarului de friptură pentru grătar. În ciuda mărimii compacte, zona de grătar este suficient de mare pentru a se potrivi perfect cu toate tipurile de carne. După finalizarea pregătirii grătarului de prăjire Klarstein, spălați-l și puneți-l în Steakreaktorul pentru fripturi. (Electronic-star.ro)

Klarstein Mâner pentrugratar, accesorii pentru gratar Steak Reactor 2…

Klarstein Mâner pentrugratar, accesorii pentru gratar Steak Reactor 2.0, versiune solida, otel inoxidabil

Potrivit pentru gratarul Klarstein: 10032350. Datorită mânerului Klarstein, puteți alege ușor și confortabil grătarul  (10032350) de la grill-ul  Reactor Steak. Designul grijuliu se ocupă de distanța de siguranță a mâinii de la foc. Dimensiunile mici, oțelul inoxidabil solid și greutatea plăcută a mânerului fac impresia generală a calității. După finalizarea pregătirii grill-ului, pur și simplu îl spălați și practic îl atârnați unde doriți. (Electronic-star.ro)

Accesorii pentru grătar Steak Reactor 2.0, grătar Klarstein solid, de…

Accesorii pentru grătar Steak Reactor 2.0, grătar Klarstein solid, de calitate, din oțel inoxidabil

Grila de grătar Klarstein este accesoriu perfect pentru Grill Steak Reactor 2.0. Este bine procesat și se potrivește perfect în dispozitiv. Grila este realizată din oțel inoxidabil  și conține o decupare pentru mâner, care asigură o îndepărtare confortabilă și sigură a grătarului de friptură pentru grătar. În ciuda mărimii compacte, zona de grătar este suficient de mare pentru a se potrivi perfect cu toate tipurile de carne. După finalizarea pregătirii grătarului de prăjire Klarstein, spălați-l și puneți-l în Steakreaktorul pentru fripturi. (Klarstein.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide