Adidas foot protect spray pentru pantofi 150 ml

Adidas Foot Protect spray pentru pantofi 150 ml

Adidas Foot Protect spray pentru pantofi 150 ml

Adidas Foot Protect, 150 ml, Deodorante și antiperspirante unisex, Sprayul pentru picioare Adidas Foot Protect ameliorează mirosurile neplăcute și alte consecințe negative ale transpirației excesive.Caracteristici:previne mirosul neplăcutprevine formarea bătăturilorparfumează picioarele și pantofiiCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Adidas Foot Protect deodorant pentru picioare 150 ml

Adidas Foot Protect deodorant pentru picioare 150 ml

Adidas Foot Protect, 150 ml, Deodorante și antiperspirante unisex, Sprayul pentru picioare Adidas Foot Protect ameliorează mirosurile neplăcute și alte consecințe negative ale transpirației excesive.Caracteristici:suprimă mirosul neplăcut al picioarelorare acțiune antibacteriană și antimicoticăparfumează picioarele și pantofiiîmprospătează și răcorește plăcutCum se utilizează:Se pulverizează cantitatea necesară de produs pe picioare și între degete. (notino.ro)

Rexona Spray pentru picioare 150 ml Football (Foot Spray) 150 ml

Rexona Spray pentru picioare 150 ml Football (Foot Spray) 150 ml

Spray-ul pentru picioare, elimină mirosurile neplăcute și adaugă o senzație de prospețime. Caracteristici: protejează împotriva mirosului neplăcut, elimină transpirația picioarelor, împrospătează, împrospătează picioarele şi pantofii. (vivantis.ro)

Rexona Spray pentru picioare Fresh (Foot Spray) 150 ml

Rexona Spray pentru picioare  Fresh (Foot Spray) 150 ml

Spray-ul pentru picioare Fresh,elimină mirosurile neplăcute ale picioarelor și previne transpirația excesivă a picioarelor. Caracteristici: elimină mirosurile neplăcute ale picioarelor, adaugă o senzație de prospețime, împrospătează, împrospătează picioarele şi pantofii. (vivantis.ro)

Nivea Stress Protect spray anti-perspirant 48h 150 ml

Nivea Stress Protect spray anti-perspirant 48h  150 ml

Nivea Stress Protect, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Stress Protect absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteoferă o protecție de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Goldwell Spray pentru părul expus la soare Goldwell Sun Reflects (UV…

Goldwell Spray pentru părul expus la soare Goldwell Sun Reflects (UV Protect Spray) 150 ml

Gold bine Sun Sun Reflects este un spray de protecție pentru toate tipurile de păr. Conține filtre UV care protejează părul de lumina soarelui, protejând, de asemenea, efectele clorului, vântului și apei de mare. Oferă un păr intens de hidratare și hrănire pentru a conferi părului o strălucire perfectă și moale. Substanțe active: Complexul de Care soarelui cu filtre UVA și UVB, uleiul de panthenol și passion de fructe - protecția instantanee activă împotriva daunelor provocate de soare, restaurează umiditatea din interiorul părului. caracteristici: spray-free spray, protejează părul de soare, clor, vânt și apă de mare, intens hidratează, adaugă luciu și moale, pentru toate tipurile de păr. (vivantis.ro)

STR8 Protect Xtreme deodorant spray pentru bărbați 150 ml

STR8 Protect Xtreme deodorant spray pentru bărbați 150 ml

STR8 Protect Xtreme, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați (notino.ro)

L’Oréal Paris Men Expert Shirt Protect spray anti-perspirant 150 ml

L’Oréal Paris Men Expert Shirt Protect spray anti-perspirant 150 ml

L’Oréal Paris Men Expert Shirt Protect, 150 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul L’Oréal Paris Men Expert Shirt Protect absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

STR8 Protect Xtreme - deodorant spray 150 ml

STR8 Protect Xtreme - deodorant spray 150 ml

Protect Xtreme este un miros proaspăt si de lungă durată. Deosorantul spray Protect Xtreme vă oferă protecție extremă impotriva transpirației timp de până la 72 de ore, fiind în același timp delicat pe piele. (vivantis.ro)

Nivea Spray antiperspirant Protect & Îngrijire 150 ml

Nivea Spray antiperspirant Protect & Îngrijire 150 ml

Protect Antiperspirante & amp; Care -. Îngrijirea încredere cu ingredientele cremei Nivea Efecte protejeze pielea de iritare, protecție de încredere împotriva transpirației și miros de 48 de ore, Nivea parfum original. (vivantis.ro)

Nivea Men Silver Protect spray anti-perspirant 48 de ore 150 ml

Nivea Men Silver Protect spray anti-perspirant 48 de ore 150 ml

Nivea Men Silver Protect, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Produsul Nivea Men Silver Protect este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația. Caracteristici: reglează transpirația și umiditatea pielii pentru o senzație de prospețime, de lungă durată protejează eficient împotriva transpirației oferă o protecție de lungă durată Cum se utilizează: Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. se repetă oricând în timpul zilei, după cum este necesar. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Piz Buin Tan & Protect spray iluminator pentru plaja SPF 6 150 ml

Piz Buin Tan & Protect spray iluminator pentru plaja SPF 6 150 ml

Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Produse înainte de plajă unisex, Produsul Piz Buin Tan & Protect asigură un bronz deosebit de frumos. Caracteristici: intensifică și prelungește bronzul protejează pielea față de radiațiile UVA și UVB oferă pielii hidratarea necesară facilitează procesul natural de bronzare Cum se utilizează: Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. (notino.ro)

Gehwol Classic deodorant spray pentru picioare si pantofi 150 ml

Gehwol Classic deodorant spray pentru picioare si pantofi 150 ml

Gehwol Classic, 150 ml, Spray pentru picioare pentru femei, Sprayul pentru picioare Gehwol Classic ameliorează mirosurile neplăcute și alte consecințe negative ale transpirației excesive.Caracteristici:suprimă mirosul neplăcut al picioarelorare acțiune antibacteriană și antimicoticăparfumează picioarele și pantofiiCum se utilizează:Se pulverizează cantitatea necesară de produs pe picioare și între degete. (notino.ro)

L´Oréal Paris Antiperspirant spray pentru bărbați Shirt Protect 150 ml

L´Oréal Paris Antiperspirant spray pentru bărbați Shirt Protect 150 ml

Antiperspirantul Shirt Protect este un antiperspirant foarte eficient care vă ajută să vă protejați îmbrăcămintea de pete. Antiperspirantul vă va proteja timp de până la 48 de ore, dezvoltată pentru bărbați, care conține o substanță de răcire care eliberează și reactivează automat senzația de prospețime de care aveți nevoie cel mai mult. caracteristici:miros răcoritor care ofera energieprotejează împotriva mirosului neplăcut,dermatologic testatprospețime pentru toată ziua. (vivantis.ro)

Piz Buin Tan & Protect spray protector accelerator de bronzare SPF 15…

Piz Buin Tan & Protect spray protector accelerator de bronzare SPF 15 150 ml

Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Piz Buin Tan & Protect constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:facilitează procesul natural de bronzareintensifică și prelungește bronzulprotejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVhrănește și îngrijește pieleaCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. (notino.ro)

Ideepharm Nivelazione Expert deodorant spray pentru picioare si…

Ideepharm Nivelazione Expert deodorant spray pentru picioare si pantofi 150 ml

Ideepharm Nivelazione Expert, 150 ml, Spray pentru picioare pentru femei, Sprayul pentru picioare Ideepharm Nivelazione Expert ameliorează mirosurile neplăcute și alte consecințe negative ale transpirației excesive.Caracteristici:are acțiune antibacteriană și antimicoticăsuprimă mirosul neplăcut al picioarelorprevine mirosul neplăcutefect ușor răcoritorcalmeazăregenerează intensCum se utilizează:Se pulverizează sprayul pe tălpile curate, după cum este necesar. Se lasă să se absoarbă cât mai bine. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Nivea Men Protect & Care spray anti-perspirant 150 ml

Nivea Men Protect & Care spray anti-perspirant 150 ml

Nivea Men Protect & Care, 150 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Produsul Nivea Men Protect & Care este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:pentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprotejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Farmona Herbal Care Black Mint deodorant spray pentru picioare si…

Farmona Herbal Care Black Mint deodorant spray pentru picioare si pantofi 150 ml

Farmona Herbal Care Black Mint, 150 ml, Spray pentru picioare pentru femei, Sprayul pentru picioare Farmona Herbal Care Black Mint ameliorează mirosurile neplăcute și alte consecințe negative ale transpirației excesive.Caracteristici:suprimă mirosul neplăcut al picioarelorare acțiune antibacteriană și antimicoticăîmprospătează și răcorește plăcutprevine mirosul neplăcutCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Adidas Adipure deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Adipure deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Adipure, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Adipure emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțieprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteprotejează eficient împotriva transpirațieiIngrediente:fără săruri de aluminiufără alcoolCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. A se agita, înainte de utilizare. (notino.ro)

L´Oréal Paris Spray antiperspirant pentru bărbați Carbon Protect 5v1…

L´Oréal Paris Spray antiperspirant pentru bărbați Carbon Protect 5v1 150 ml

Tehnologie antiperspirant 4in1 de înaltă eficiență Carbon Protect. Compoziția îmbogățită cu carbon combate simptomele transpirației și mirosului neplacut. caracteristici: antiperspirantul previne transpirația și mirosul, adaugă prospețime pentru toată ziua, împiedică apariția petelor de culoare galbenă și albe pe haine, versiune spray (vivantis.ro)

Nivea Protect & Care spray anti-perspirant 2 x 150 ml (ambalaj…

Nivea Protect & Care spray anti-perspirant 2 x 150 ml (ambalaj economic)

Nivea Protect & Care, , Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Protect & Care absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie. Caracteristici: protejează eficient împotriva transpirației pentru o senzație de prospețime, de lungă durată set la preț promoțional Ingrediente: fără alcool Cum se utilizează: Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Adidas Fun Sensation deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Fun Sensation deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Fun Sensation, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Deodorantul Adidas Fun Sensation luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată. Caracteristici: protejează împotriva mirosurilor neplăcute pentru o senzație de prospețime, de lungă durată conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă durată pachet ideal pentru poșetă Cum se utilizează: Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Adidas Fruity Rhythm deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Fruity Rhythm deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Fruity Rhythm, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Fruity Rhythm emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă. Caracteristici: conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă durată protejează împotriva mirosurilor neplăcute amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție Cum se utilizează: Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. A se agita, înainte de utilizare. (notino.ro)

Adidas Adipure deodorant spray pentru bărbați 48H 150 ml

Adidas Adipure deodorant spray pentru bărbați 48H 150 ml

Adidas Adipure, 150 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Produsul Adidas Adipure este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:pentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcutereglează transpirația și umiditatea pieliiNu lasă pete pe haineoferă o protecție de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. se repetă oricând în timpul zilei, după cum este necesar. (notino.ro)

Adidas Team Five deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Team Five deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Team Five, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Team Five emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcutecompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Adidas Dynamic Pulse deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Dynamic Pulse deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Dynamic Pulse, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Dynamic Pulse emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțiepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. A se agita, înainte de utilizare. (notino.ro)

Adidas Victory League deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Victory League deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Victory League, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Victory League emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă. Caracteristici: este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă durată Cum se utilizează: Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Adidas Team Force deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Team Force deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Team Force, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Team Force emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:pentru o senzație de prospețime, de lungă duratăamplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțieCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Adidas Pure Game deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Pure Game deodorant spray pentru bărbați 150 ml

Adidas Pure Game, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Pure Game emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăamplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțieCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Adidas Adipure deodorant spray pentru bărbați 24H 150 ml

Adidas Adipure deodorant spray pentru bărbați 24H 150 ml

Adidas Adipure, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Adipure emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțieconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteIngrediente:fără săruri de aluminiufără alcoolCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Adidas Floral Dream deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Floral Dream deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Floral Dream, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Floral Dream emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă. Caracteristici: conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă durată protejează eficient împotriva transpirației completează parfumul din aceeași linie Ingrediente: fără săruri de aluminiu Cum se utilizează: Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. A se agita, înainte de utilizare. (notino.ro)

Adidas Pure Lightness deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Pure Lightness deodorant spray pentru femei 150 ml

Adidas Pure Lightness, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Nu vă mai faceți griji că aroma antiperspirantului nu se armonizează cu cea a parfumului dvs. Antiperspirantul Adidas Pure Lightness vă protejează împotriva transpirației și formează o pereche perfectă cu parfumul din aceeași colecție. Caracteristici: conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă durată protejează împotriva mirosurilor neplăcute amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție Cum se utilizează: Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Londa Professional Spray de protecție pentru păr tratat termic…

Londa Professional Spray de protecție pentru păr tratat termic Protect It (Volumizing Heat Protection Spray) 150 ml

Spray-ul Protect It oferă o protecție eficientă a părului împotriva deteriorării cauzate de uscarea sau călcarea părului. Caracteristici: protejează părul, oferă volum, efect de lungă durată, hrănește, Spray-ul este potrivit mai ales pentru părul fin. (vivantis.ro)

Astrid Deodorant spray pantofi Antibacterial PEO 150 ml

Astrid Deodorant spray pantofi Antibacterial PEO 150 ml

Uscare rapidă deodorant pulverizare conține o substanță care îndepărtează și neutralizează mirosul de la pantofi de până la 24 de ore în mod eficient. Lasă o lumină parfumat pantofi de citrice proaspete aromă. caracteristici: îndepărtează mirosul de pantofi neutralizeaza mirosul generat în transpirație picior, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor. El adaugă prospețime. se usucă repede. (vivantis.ro)

Adidas Pure Game - deodorant spray 150 ml

Adidas Pure Game - deodorant spray 150 ml

La fiecare patru ani, oameni din întreaga lume se unesc pentru a arăta cât de mult iubim un sport - fotbalul.Pentru celebrarea campionatului de fotbal din Africa de Sud, în 2010, Adidas a creat o editie limitata Pure Game. Acest parfum dovedește că cu munca în echipă nimic nu este imposibil. Adidas a fost inspirat de diversitatea bogată și puterea Africii de Sud.Parfumul se deschide un amestec surprinzător de grapefruit și mandarine, busuioc verde și piper picant. Inima este învelit într-o strălucitoare eleganță și masculinitate modernă, datorită lavandei , lemnului de guaiac si chiparos. Bază relevă aspectul natural de paciuli si lemn Tamboti, împreună cu note senzuale de fasole Tonka și tămâie.Parfumul a fost lansat în anul 2010. (vivantis.ro)

Adidas Victory League - deodorant spray 150 ml

Adidas Victory League - deodorant spray 150 ml

Adidas Victory League este un miros nobil pentru un om de încredere care crede în performanța individuală, în timp ce știe că efortul echipei conduce la victorie. Prosperitatea notelor de top aromatice de bergamot, busuioc și iarbă proaspăt tăiată provine din inima fructo-picantă a mirosului, cu note de lavanda, pere și scorțișoară. Caracterul unic al mirosului elegant subliniază atingerea senzuală și delicată a lemnului de cedru, a vaniliei și a moscului. (vivantis.ro)

Adidas Ice Dive - deodorant spray 150 ml

Adidas Ice Dive - deodorant spray 150 ml

Mirosul proaspat si curajos de la Adidas Ice Dive vă va trezi simturile si vă va aduce energie si noi aventuri. Capul este compus din mentă, inima este formată din flori și baza de mosc. Aceasta este o compoziție inovatoare a mirosului din 2001.Pe piață a fost lansată în 2018. (vivantis.ro)

Adidas Ice Dive deodorant spray pentru bărbați 48 h 150 ml

Adidas Ice Dive deodorant spray pentru bărbați 48 h 150 ml

Adidas Ice Dive, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Nu vă mai faceți griji că aroma antiperspirantului nu se armonizează cu cea a parfumului dvs. Antiperspirantul Adidas Ice Dive vă protejează împotriva transpirației și formează o pereche perfectă cu parfumul din aceeași colecție.Caracteristici:pentru o senzație de prospețime, de lungă duratăcompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Piz Buin Bronzare cu accelerare spray de ulei Tan & Protect(Tan…

Piz Buin Bronzare cu accelerare spray de ulei Tan & Protect(Tan Intensifying Oil Spray SPF 15) 150 ml

Bronzarea cu spray de ulei accelerat Tan & Protect de la marca Piz Buin asigură hidratarea și nutriția pielii și, în același timp, prelungește bronz. Protejează pielea de razele soarelui și îi conferă un aspect sănătos bronzat. Substanțe active: Helioplex ™ - protejeaza pielea delicata de razele UVA si UVB. Vitamina E - ajută la protejarea pielii de radicalii liberi, IllumitoneTM - crește producția de melanină naturală până la 70%. Caracteristici: Spray tan accelerează, potrivit pentru toate tipurile de piele, tan se intensifică, protejează pielea de radiația UV, (vivantis.ro)

Adidas Adipure For Her - deodorant spray 150 ml

Adidas Adipure For Her - deodorant spray 150 ml

Funcțională și natură la nivelul pielii, și astfel poate fi deodorant. Adidas a dezvoltat o nouă gamă de adiPURE, care nu conține săpun , care ar putea irita pielea. Nu conține suplimentar coloranți și săruri de aluminiu. Pe de altă parte conține extract de bumbac, care conferă catifelare pielii și glicerină hidratantă, pentru a hidrata astfel pielea. Există mai mult de 95% din substanțele naturale care iritativ si placut curata si hidrateaza pielea. Acest deodorant te vei iubi. (vivantis.ro)

Garnier Ambre Solaire Invisible Protect spray pentru bronzat SPF 50…

Garnier Ambre Solaire Invisible Protect spray pentru bronzat SPF 50 200 ml

Garnier Ambre Solaire Invisible Protect, 200 ml, Produse înainte de plajă pentru femei, Produsul de protecție solară Garnier Ambre Solaire constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare. Caracteristici: protejează pielea față de radiațiile UVA și UVB produsul este rezistent la apă se aplică ușor și nu lasă o peliculă grasă pregătește pielea pentru expunerea la soare Cum se utilizează: Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul. (notino.ro)

Garnier Ambre Solaire Dry Protect spray pentru bronzat SPF 20 200 ml

Garnier Ambre Solaire Dry Protect spray pentru bronzat SPF 20 200 ml

Garnier Ambre Solaire Dry Protect, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare unisex, Produsul de protecție solară Garnier Ambre Solaire constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare. Caracteristici: protejează pielea față de radiațiile UVA și UVB produsul este rezistent la apă oferă pielii hidratarea necesară Cum se utilizează: Se agită bine, înainte de utilizare. Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. (notino.ro)

Adidas Climacool spray anti-perspirant pentru bărbați 150 ml

Adidas Climacool spray anti-perspirant pentru bărbați 150 ml

Adidas Climacool, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Performace emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:pentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcutecompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Adidas Adipower spray anti-perspirant pentru barbati 150 ml

Adidas Adipower spray anti-perspirant pentru barbati 150 ml

Adidas Adipower, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Adidas Adipower absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Adidas Climacool spray anti-perspirant pentru femei 150 ml

Adidas Climacool spray anti-perspirant pentru femei 150 ml

Adidas Climacool, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Nu vă mai faceți griji că aroma antiperspirantului nu se armonizează cu cea a parfumului dvs. Antiperspirantul Adidas Performace vă protejează împotriva transpirației și formează o pereche perfectă cu parfumul din aceeași colecție.Caracteristici:conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcutecompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Piz Buin Spray de protecție ulei accelerarea procesului de bronzare…

Piz Buin Spray de protecție ulei accelerarea procesului de bronzare Tan & Protect SPF 6 (Tan Accelerarea Spray de ulei) 150 ml

Fast ulei de corp absorbant este ușor de aplicat, non-gras și conferă pielii arate protecție perfectă și eficientă la soare. ingredientele active melitan - maximizează producția naturală de pigmenți pentru piele bronzata, Vitamina E - protejeaza pielea. complex de hidratare - previne descuamarea pielii. efecte: promovează pielea bronzata intensă și prelungită. caracteristici: textura rezistent la apa. (vivantis.ro)

Astrid Peo spray pentru pantofi 150 ml

Astrid Peo spray pentru pantofi 150 ml

Astrid Peo, 150 ml, Spray pentru picioare pentru femei, Tratamentul special Astrid Peo îngrijește perfect picioarele și tălpile.Caracteristici:parfumează picioarele și pantofiiprevine mirosul neplăcutCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Wojas Cremă Pentru Pantofi Bleumarin 75 Ml

Wojas Cremă Pentru Pantofi Bleumarin 75 Ml

Cremă pentru îngrijirea pantofilor din piele.Oferă un finisaj elegant și lucios.Protejează pielea de praf, păstrând aspectul proaspăt pentru o perioadă lungă de timp. (wojas.ro)

Wojas Cremă Pentru Pantofi Maron 75 Ml

Wojas Cremă Pentru Pantofi Maron 75 Ml

Cremă pentru îngrijirea pantofilor din piele.Oferă un finisaj elegant și lucios.Protejează pielea de praf, păstrând aspectul proaspăt pentru o perioadă lungă de timp. (wojas.ro)

Wojas Cremă Pentru Pantofi  Negru 75 Ml

Wojas Cremă Pentru Pantofi  Negru 75 Ml

Cremă pentru îngrijirea pantofilor din piele.Oferă un finisaj elegant și lucios.Protejează pielea de praf, păstrând aspectul proaspăt pentru o perioadă lungă de timp. (wojas.ro)

Scholl Fresh Step spray pentru pantofi 150 ml

Scholl Fresh Step spray pentru pantofi 150 ml

Scholl Fresh Step, 150 ml, Deodorante și antiperspirante unisex, Tratamentul special Scholl Fresh Step îngrijește perfect picioarele și tălpile.Caracteristici:miroase plăcutCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Adidas Fresh Cool & Care spray anti-perspirant pentru femei 150 ml

Adidas Fresh Cool & Care spray anti-perspirant pentru femei 150 ml

Adidas Fresh Cool & Care, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Nu vă mai faceți griji că aroma antiperspirantului nu se armonizează cu cea a parfumului dvs. Antiperspirantul Adidas Fresh Cool & Care vă protejează împotriva transpirației și formează o pereche perfectă cu parfumul din aceeași colecție.Caracteristici:conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcutecompletează parfumul din aceeași linieIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Dulap pentru pantofi - gri

Dulap pentru pantofi - gri

Aspectuos, simplu de asezat si foarte spatios! in acest dulap incaltamintea dvumneavoastra se pastreaza perfect curata, fara praf. Cu rulou frontal practic, 9 rafturi si 2 compartimente laterale. (astoreo.ro)

Shoeboy´s Odorizant pentru pantofi Fresh Deo 100 ml

Shoeboy´s Odorizant pentru pantofi Fresh Deo 100 ml

Aplicare: Spray-ul în pantofi și lăsați-l să funcționeze, de preferință peste noapte. Freshener de pantofi de la Shoeboy´s, proaspete parfum de lamaie, un borcan de sticlă cu pulverizator de pompă, conține alcool și alte substanțe care distrug bacteriile care provoacă miros, dezinfectează pantofii, ajută la mușchiul picioarelor, ideal pentru bowling și cizme de echitație, schiori, mănuși și motociclete sau schiuri. (vivantis.ro)

Adidas 6 in 1 Cool & Care spray anti-perspirant pentru femei 150 ml

Adidas 6 in 1  Cool & Care spray anti-perspirant pentru femei 150 ml

Adidas 6 in 1 Cool & Care, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Adidas 6 in 1 Cool & Care absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțieconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează eficient împotriva transpirațieiIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Raft pentru pantofi Compactor, alb

Raft pentru pantofi Compactor, alb

Scapă de calvarul „navigatului” printre perechile de încălțăminte împrăștiate pe tot holul, cu acest raft practic și minimalist. Vei vedea cum, brusc, spațiul din holul tău începe să se extindă. Ai o pasiune deosebită pentru pantofi? Poți comanda un raft suplimentar, pentru de 2x spațiu! (nu este inclus în pachet) (bonami.ro)

Suport suspendat pentru pantofi Wenko

Suport suspendat pentru pantofi Wenko

Știm cu toții cât de greu este, uneori, să păstrați ordinea în casă. Un milion de lucruri într-un spațiu mic. În acest sens, vă vine în ajutor Wenko, un adevărat campion în ceea ce privește organizatoarele. Așa că, de acum înainte, nu se va mai întâmpla să cautați ceva o jumătate de oră. Totul va avea locul său și ceea ce este mai important - veți economisi o mulțime de spațiu. Despre brand: Cu o experiență de peste 50 de ani, Wenko este un brand de succes, recunoscut în toată lumea pentru calitatea germană, inovația și ideile ingenioase. Wenko este unul dintre cele mai competente și active branduri cu colecții noi de accesorii practice. (bonami.ro)

Suport pentru pantofi YAMAZAKI Frame

Suport pentru pantofi YAMAZAKI Frame

Creativitate, umor și mai mult decât toate funcționalitate. Asemeni sunt produsele brandului Yamazaki! Designul minimalist va îmbogăți designul interioral casei, iar dvs. vă veți putea bucura de un produs de calitate, cu un aspect vizual plăcut și în mod special, un produs foarte practic. Lățime reglabilă suport - 34 - 60 cm. (bonami.ro)

A-Derma Protect spray-loțiune de protecție SPF 50+ 200 ml

A-Derma Protect spray-loțiune de protecție SPF 50+ 200 ml

A-Derma Protect, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară A-Derma Protect Protect constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:produsul este rezistent la apăoferă pielii hidratarea necesarăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

pantofi de alergare pentru bărbați adidas, colier spray spray, spray spray 60ml, probiotice pentru câini bio protect, spray de prima linie pentru câini și pisici 100 ml, pantofi de tenis adidas pe lut, pantofi de alergare adidas ultraboost 19, pantofi de alergare adidas ultra boost, pantofi de alergare adidas solar boost, nivea sun protect & bronze

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide