Alergare capac kilpi coada u negru

Alergare capac Kilpi COADA-U Negru

Alergare capac Kilpi COADA-U Negru

Alergare capac Kilpi COADA-U Negru Kilpi TAIL-U este o șapcă concepută pentru alergare, schi fond și alte activități în care efectuați performanțe fizice superioare. Scapă de transpirație, datorită materialului OPTI-DRY, care este, de asemenea, extrem de ușor, flexibil și se usucă rapid. Kilpi TAIL-U poate fi purtat și sub o cască datorită cusăturii cu cusături plate. Această șapcă de alergare este absolut unisex, dar mai ales femeile vor aprecia gaura pentru coada de cal. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate Altele: gaura de împletitură 92% POLIESTER; 8% ELASTAN Căciuli și fulare » Căciuli » Alergare capac Kilpi COADA-U Negru (gamisport.ro)

Alergare capac Kilpi COADA-U turcoaz

Alergare capac Kilpi COADA-U turcoaz

Alergare capac Kilpi COADA-U turcoaz Kilpi TAIL-U este o șapcă concepută pentru alergare, schi fond și alte activități în care efectuați performanțe fizice superioare. Scapă de transpirație, datorită materialului OPTI-DRY, care este, de asemenea, extrem de ușor, flexibil și se usucă rapid. Kilpi TAIL-U poate fi purtat și sub o cască datorită cusăturii cu cusături plate. Această șapcă de alergare este absolut unisex, dar mai ales femeile vor aprecia gaura pentru coada de cal. Caracteristicile produsului Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate Altele: gaura de împletitură 92% POLIESTER; 8% ELASTAN Căciuli și fulare » Căciuli » Alergare capac Kilpi COADA-U turcoaz (gamisport.ro)

Alergare capac Kilpi COADA-U roșu-închis

Alergare capac Kilpi COADA-U roșu-închis

Alergare capac Kilpi COADA-U roșu-închis Kilpi TAIL-U este o șapcă concepută pentru alergare, schi fond și alte activități în care efectuați performanțe fizice superioare. Scapă de transpirație, datorită materialului OPTI-DRY, care este, de asemenea, extrem de ușor, flexibil și se usucă rapid. Kilpi TAIL-U poate fi purtat și sub o cască datorită cusăturii cu cusături plate. Această șapcă de alergare este absolut unisex, dar mai ales femeile vor aprecia gaura pentru coada de cal. Caracteristicile produsului Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate Altele: gaura de împletitură 92% POLIESTER; 8% ELASTAN Căciuli și fulare » Căciuli » Alergare capac Kilpi COADA-U roșu-închis (gamisport.ro)

Şapcă de alergare Kilpi HATCH-U negru

Şapcă de alergare Kilpi HATCH-U negru

Şapcă de alergare Kilpi HATCH-U negru Kilpi HATCH-U este o șapcă sportivă concepută special pentru mișcare activă - alergare, schi fond și alte activități în aer liber. Când faceți mișcare, vă veți bucura de materialul confortabil și răcoritor OPTI-DRY, care elimină umezeala și se usucă rapid. Șapca unisex HATCH-U cu logo reflectorizant este disponibilă în trei mărimi. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: rece, uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Altele: elemente reflectorizante 100% POLIESTER Căciuli și fulare » Căciuli » Şapcă de alergare Kilpi HATCH-U negru (gamisport.ro)

Uni capac Kilpi WESTMAN-U negru

Uni capac Kilpi WESTMAN-U negru

Uni capac Kilpi WESTMAN-U negru WESTMAN-M cu vizieră dreaptă Kilpi vă va completa perfect ținuta în timpul liber sau în sport. Dimensiunea universală datorită lățimii reglabile se potrivește oricărui cap. Găuri de ventilație pentru o mai bună ventilație. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Unisex Sport: dealuri spre oraș, vară și plajă Specificație: OPTI-DRY 100% POLIESTER Suprafața țesăturii: uscare rapidă Altele: curea reglabilă Șepci şi eșarfe » Șepci » Uni capac Kilpi WESTMAN-U negru (gamisport.ro)

Uni capac Kilpi MIND-U negru

Uni capac Kilpi MIND-U negru

Uni capac Kilpi MIND-U negru Această șapcă unisex Kilpi MIND-U este potrivită nu numai pentru alergare, ci și pentru toate activitățile intense, deoarece este realizată din material OPTI-DRY foarte absorbant și cu uscare rapidă. Șapca este, de asemenea, ușoară și respirabilă datorită zonelor de ventilație din plasă. Lățimea circumferinței este ușor de reglat cu ajutorul închiderii cu Velcro. Viziera curbată vă protejează fața de razele soarelui. Designul este completat de un logo decent Kilpi . Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Unisex Sporturi: alergare, fitness, dealuri de oraș, vară și plajă, turism și călătorii Specificație: OPTI-DRY 100% POLIESTER Suprafața țesăturii: uscare rapidă Altele: elemente de ventilație din plasă, curea reglabilă Șepci şi eșarfe » Șepci » Uni… (gamisport.ro)

Sport mănuși de alergare Kilpi CASPI-U Negru

Sport mănuși de alergare Kilpi CASPI-U Negru

Sport mănuși de alergare Kilpi CASPI-U Negru Mănușile cu degete subțiri Kilpi CASPI-U pot fi folosite pe tot parcursul anului. Sunt potrivite pentru drumeții, alergare și alte activități în aer liber. Proprietățile lor versatile se datorează tricotajului cald elastic cu funcție OPTI-DRY, care elimină bine umezeala. Mănușile CASPI-U sunt excelente pentru a ține bastoanele de drumeție datorită imprimării antiderapante, iar funcția "smart touch" permite controlul prin intermediul ecranului tactil. Beneficiile mănușilor universale pentru degete Kilpi CASPI-U: confecționat din tricot elastic și călduros cu funcție OPTI-DRY amprente practice de silicon anti-alunecare pe palme atingerea inteligentă cu degetul arătător și degetul mare permite controlul afișajelor materialul de pe degetul mare… (gamisport.ro)

Banda de alergare pașaport Kilpi RINICHI-U negru

Banda de alergare pașaport Kilpi RINICHI-U negru

Banda de alergare pașaport Kilpi RINICHI-U negru Care caută o soluție practică, simplă și ieftină pentru a avea totul la ei în timpul antrenamentului. Rinichiul ascunde două buzunare spațioase cu fermoar pentru geluri, gustări sau încălțăminte pentru picioare. Elementele reflectorizante sunt clar vizibile în întuneric. Datorită benzii elastice cu cataramă de plastic pentru reglarea circumferinței, mărimea este pentru toată lumea fără nicio diferență. Rucsaci turist » Rucsaci medii (30-60l) » Banda de alergare pașaport Kilpi RINICHI-U negru (gamisport.ro)

Uni capac Kilpi MIND-U albastru

Uni capac Kilpi MIND-U albastru

Uni capac Kilpi MIND-U albastru Această șapcă unisex Kilpi MIND-U este potrivită nu numai pentru alergare, ci și pentru toate activitățile intense, deoarece este realizată din material OPTI-DRY foarte absorbant și cu uscare rapidă. Șapca este, de asemenea, ușoară și respirabilă datorită zonelor de ventilație din plasă. Lățimea circumferinței este ușor de reglat cu ajutorul închiderii cu Velcro. Viziera curbată vă protejează fața de razele soarelui. Designul este completat de un logo decent Kilpi . Caracteristicile produsului Sex: Unisex Sporturi: alergare, fitness, dealuri de oraș, vară și plajă, turism și călătorii Specificație: OPTI-DRY 100% POLIESTER Suprafața țesăturii: uscare rapidă Altele: elemente de ventilație din plasă, curea reglabilă Șepci şi eșarfe » Șepci » Uni capac Kilpi… (gamisport.ro)

Uni capac Kilpi MIND-U roz

Uni capac Kilpi MIND-U roz

Uni capac Kilpi MIND-U roz Această șapcă unisex Kilpi MIND-U este potrivită nu numai pentru alergare, ci și pentru toate activitățile intense, deoarece este realizată din material OPTI-DRY foarte absorbant și cu uscare rapidă. Șapca este, de asemenea, ușoară și respirabilă datorită zonelor de ventilație din plasă. Lățimea circumferinței este ușor de reglat cu ajutorul închiderii cu Velcro. Viziera curbată vă protejează fața de razele soarelui. Designul este completat de un logo decent Kilpi . Caracteristicile produsului Sex: Unisex Sporturi: alergare, fitness, dealuri de oraș, vară și plajă, turism și călătorii Specificație: OPTI-DRY 100% POLIESTER Suprafața țesăturii: uscare rapidă Altele: elemente de ventilație din plasă, curea reglabilă Șepci şi eșarfe » Șepci » Uni capac Kilpi MIND-U… (gamisport.ro)

Alergare rucsac 10 L Kilpi CADENȚĂ-U roșu

Alergare rucsac 10 L Kilpi CADENȚĂ-U roșu

Alergare rucsac 10 L Kilpi CADENȚĂ-U roșu Rucsacul Kilpi CADENCE-U este conceput special pentru alergare și ciclism datorită prelucrării și designului său. Rucsacul este foarte ușor și adaptabil, cu un spate moale și căptușit care se adaptează la mișcările corpului. Curelele de umăr largi, din plasă, sunt reglabile cu un sistem sofisticat de șnur și au în total patru buzunare - două buzunare din plasă pentru geluri sau sticle de silicon și două buzunare cu fermoar. Rucsacul este fixat și stabil cu ajutorul curelei lombare și a curelei toracice cu fluier de siguranță. CADENCE-U este compatibil cu geanta de apă (nu este inclusă în rucsac), buzunarul este ascuns în interiorul camerei, iar geanta de apă este fixată cu Velcro. Compartimentul frontal cu fermoar conține un organizator… (gamisport.ro)

Alergare rucsac 10 L Kilpi CADENȚĂ-U roșu

Alergare rucsac 10 L Kilpi CADENȚĂ-U roșu

Alergare rucsac 10 L Kilpi CADENȚĂ-U roșu Rucsacul Kilpi CADENCE-U este conceput special pentru alergare și ciclism datorită prelucrării și designului său. Rucsacul este foarte ușor și adaptabil, cu un spate moale și căptușit care se adaptează la mișcările corpului. Curelele de umăr largi, din plasă, sunt reglabile cu un sistem sofisticat de șnur și au în total patru buzunare - două buzunare din plasă pentru geluri sau sticle de silicon și două buzunare cu fermoar. Rucsacul este fixat și stabil cu ajutorul curelei lombare și a curelei toracice cu fluier de siguranță. CADENCE-U este compatibil cu geanta de apă (nu este inclusă în rucsac), buzunarul este ascuns în interiorul camerei, iar geanta de apă este fixată cu Velcro. Compartimentul frontal cu fermoar conține un organizator… (gamisport.ro)

Uni capac Kilpi WESTMAN-U albastru deschis

Uni capac Kilpi WESTMAN-U albastru deschis

Uni capac Kilpi WESTMAN-U albastru deschis WESTMAN-M cu vizieră dreaptă Kilpi vă va completa perfect ținuta în timpul liber sau în sport. Dimensiunea universală datorită lățimii reglabile se potrivește oricărui cap. Găuri de ventilație pentru o mai bună ventilație. Caracteristicile produsului Culoare: Albastru deschis Sex: Unisex Sport: dealuri spre oraș, vară și plajă Specificație: OPTI-DRY 100% POLIESTER Suprafața țesăturii: uscare rapidă Altele: curea reglabilă Șepci şi eșarfe » Șepci » Uni capac Kilpi WESTMAN-U albastru deschis (gamisport.ro)

Rucsac de alergare 10 L Kilpi CADENȚĂ-U turcoaz

Rucsac de alergare 10 L Kilpi CADENȚĂ-U turcoaz

Rucsac de alergare 10 L Kilpi CADENȚĂ-U turcoaz Rucsacul Kilpi CADENCE-U este conceput special pentru alergare și ciclism datorită prelucrării și designului său. Rucsacul este foarte ușor și adaptabil, cu un spate moale și căptușit care se adaptează la mișcările corpului. Curelele de umăr largi, din plasă, sunt reglabile cu un sistem sofisticat de șnur și au în total patru buzunare - două buzunare din plasă pentru geluri sau sticle de silicon și două buzunare cu fermoar. Rucsacul este fixat și stabil cu ajutorul curelei lombare și a curelei toracice cu fluier de siguranță. CADENCE-U este compatibil cu geanta de apă (nu este inclusă în rucsac), buzunarul este ascuns în interiorul camerei, iar geanta de apă este fixată cu Velcro. Compartimentul frontal cu fermoar conține un organizator… (gamisport.ro)

Alergare bandă pentru cap Kilpi HOHE-U gri închis

Alergare bandă pentru cap Kilpi HOHE-U gri închis

Alergare bandă pentru cap Kilpi HOHE-U gri închis Banda de cap practică Kilpi HOHE-U poate fi folosită pentru orice activitate în aer liber pentru a vă menține fruntea uscată și caldă. Datorită stratului dublu de material, bentița este plăcut de caldă, iar funcția OPTI-DRY ajută la evacuarea umezelii la suprafața materialului, unde se evaporă rapid. Banda de cap multifuncțională Kilpi HOHE-U este de dimensiuni universale. Caracteristicile produsului Culoare: Gri închis Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate 92% POLIESTER; 8% ELASTAN Căciuli și fulare » Benzi pentru cap » Alergare bandă pentru cap Kilpi HOHE-U gri închis (gamisport.ro)

Alergare bandă pentru cap Kilpi BANDI-U roșu-închis

Alergare bandă pentru cap Kilpi BANDI-U roșu-închis

Alergare bandă pentru cap Kilpi BANDI-U roșu-închis Banda multifuncțională pentru cap este potrivită pentru orice activitate, nu numai datorită dimensiunilor sale practice și greutății minime. Am realizat bentița Kilpi BANDI-U dintr-un material cu o parte interioară pieptănată și o funcție OPTI-DRY care ajută la absorbția umezelii la suprafața materialului și se usucă rapid. Datorită cusăturilor plate, puteți purta bentița BANDI-U sub cască fără nicio presiune. Caracteristicile produsului Culoare: Roșu închis Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, ciclism, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate Căptușeală: partea interioară a materialului periat Componente: 80% POLIESTER; 20% ELASTAN Căciuli și fulare » Benzi pentru… (gamisport.ro)

capac Salming Lite Locuri alergare capac Negru

capac Salming Lite Locuri alergare capac Negru

capac Salming Lite Locuri alergare capac Negru Cap Slight de curățare Lite Cap de alergare din material funcțional cu elemente reflectorizante. Șepci şi eșarfe » Șepci » capac Salming Lite Locuri alergare capac Negru (gamisport.ro)

Curea Kilpi RANST-U negru

Curea Kilpi RANST-U negru

Curea Kilpi RANST-U negru Kilpi Oferim RANST-U ca o completare practică la pantalonii și pantalonii scurți de exterior. Cureaua cu cataramă din plastic pentru reglarea circumferinței este concepută atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Disponibil în două lungimi. Lățimea benzii este de 4 cm. Pantaloni » Curele » Curea Kilpi RANST-U negru (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru Ieșiți pe teren cu jambierele de alergare pentru femei Kilpi RUNNER-W și bucurați-vă de libertatea de mișcare. Te vei bucura de ei la fel de mult și pentru exerciții fizice, deoarece sunt confecționați din materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, care evacuează transpirația de la piele la suprafață și este confortabil la atingere. Jambierele RUNNER-W au o talie elastică largă și confortabilă cu cordon de strângere, buzunarul lateral din plasă este suficient de mare pentru un telefon mobil sau un iPod, iar cusăturile flatlock combinate cu inserțiile din plasă sub genunchi maximizează confortul. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: capacitatea materialului de a elimina rapid și uniform… (gamisport.ro)

Alergarea bărbaților jambiere Kilpi RUNNER-M Negru

Alergarea bărbaților jambiere Kilpi RUNNER-M Negru

Alergarea bărbaților jambiere Kilpi RUNNER-M Negru Jambierele de alergare pentru bărbați Kilpi RUNNER-M demonstrează prin numele lor la ce sunt bune. La alergare, dar și la exerciții fizice sau alte activități sportive - peste tot vă recomandăm să îi purtați. Sunt confecționați din materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, care elimină transpirația de la piele la suprafață, este plăcut la atingere și nu strălucește. Croiala cu front plat este adaptată pentru activități de mișcare Avantajele jambierelor de alergare Kilpi RUNNER-M confecționat din material OPTI-DRY cu uscare rapidă talie elastică largă cu cordon de strângere buzunar lateral cu ochiuri de plasă pentru telefonul mobil tăietură profilată și cusături flatlock inserțiile din plasă sub genunchi îmbunătățesc respirabilitatea elemente… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru Jambierele pentru femei Kilpi KARANG-W vă permit să faceți sport confortabil pe vreme rece. Sunt potriviți pentru alergare, schi fond și alte activități odată ce temperatura scade sub zero grade. Am izolat partea din față cu un panou softshell rezistent la vânt, iar materialul OPTI-DRY elimină umezeala la suprafață. Croiala atent gândită se adaptează siluetei dumneavoastră și vă permite să faceți sport fără griji chiar și atunci când alții rămân acasă din cauza frigului. Avantajele jambierelor pentru femei Kilpi KARANG-W izolat pentru sporturi în frig și îngheț materialul oPTI-DRY este călduț și elimină umezeala talie elastică largă și confortabilă buzunar integrat cu fermoar pentru telefonul mobil croială ergonomică și cusătură flatlock… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru Alergi la nivel profesional sau doar în scop recreativ? Este bine să fii confortabil și să te simți bine la fiecare alergare. Vei îndrăgi jambierele de alergare Kilpi GEARS-W pentru femei pentru că se potrivesc foarte bine, urmând curbele corpului și cusături absolut imperceptibile datorită cusăturilor flatlock. Materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, cu o structură de plasă, ajută la îndepărtarea umezelii de piele și are un efect ușor compresiv. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la regenerarea musculară. Avantajele jambierelor de alergare Kilpi GEARS-W: croiala urmează curbele corpului și se adaptează perfect la mișcări cusut cu cusături plate material OPTI-DRY cu uscare rapidă, cu o structură de plasă proprietăți… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru Pentru activități intense, cum ar fi alergarea sau schiul de fond, trebuie să căutați în garderoba dvs. haine extrem de respirabile care să vă protejeze și de intemperii. Așa am conceput jacheta pentru femei Kilpi NORDIM-W, cu care te poți concentra doar pe performanța ta. Jacheta combină mai multe materiale. Panoul frontal din material softshell SIBERIUM rezistă la vânt și frig, în timp ce fleece-ul elastic din zona șoldurilor vă menține căldura și elimină umezeala la suprafață. Muchiile de la subsuori și de la mâneci asigură respirabilitate și ventilație pe măsură ce activitatea fizică se intensifică. Avantajele jachetei de alergare pentru femei Kilpi NORDIM-W panou frontal din material SIBERIUM softshell fleece cald și elastic la șolduri… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru Pentru activități intense, cum ar fi alergarea sau schiul de fond, trebuie să căutați în garderoba dvs. haine extrem de respirabile care să vă protejeze și de intemperii. Așa am conceput jacheta pentru femei Kilpi NORDIM-W, cu care te poți concentra doar pe performanța ta. Jacheta combină mai multe materiale. Panoul frontal din material softshell SIBERIUM rezistă la vânt și frig, în timp ce fleece-ul elastic din zona șoldurilor vă menține căldura și elimină umezeala la suprafață. Muchiile de la subsuori și de la mâneci asigură respirabilitate și ventilație pe măsură ce activitatea fizică se intensifică. Avantajele jachetei de alergare pentru femei Kilpi NORDIM-W panou frontal din material SIBERIUM softshell fleece cald și elastic la șolduri… (gamisport.ro)

Alergarea bărbaților sacou Kilpi NORDIM-M Negru

Alergarea bărbaților sacou Kilpi NORDIM-M Negru

Alergarea bărbaților sacou Kilpi NORDIM-M Negru Amplasarea bine gândită a materialelor, toate cu accent pe activitățile sportive intense, cum ar fi alergarea, ciclismul și schiul de fond. Concentrează-te pe performanța ta și nu lăsa nimic să te limiteze. Și cu siguranță nu și vremea. Tocmai ați aflat care este misiunea jachetei de alergare pentru bărbați Kilpi NORDIM-M. Panoul frontal din softshell SIBERIUM te protejează de frig și vânt, în timp ce fleece-ul elastic de la șolduri te menține cald și elimină umezeala la suprafață. Am plasat inserții la subsuori și la mâneci pentru a îmbunătăți respirabilitatea, iar cusăturile sunt plate pentru o libertate de mișcare nerestricționată. Avantajele jachetei de alergare pentru bărbați Kilpi NORDIM-M: greutate redusă datorită designului… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W Negru Aveținevoie de o jachetă sport potrivită pentru drumeții, dar care să vă permită și libertate de mișcare la alergare și schi fond? Kilpi BALANS-W este una dintre cele mai versatile jachete pentru femei și își datorează proprietățile materialului softshell flexibil și extrem de respirabil SIBERIUM SRC WB, care rezistă bine la vânt și frig. Pe teren, vei aprecia și umerii și părțile laterale tratate cu ripstop sau posibilitatea de a personaliza ventilația prin desfacerea buzunarelor din plasă. Avantajele jachetei sport pentru femei Kilpi BALANS-W confecționat din material elastic softshell SIBERIUM SRC WB material ripstop întărit rezistent la abraziune pe umeri și pe părțile laterale glugă cu cordon cu vârf întărit și guler înalt 3 buzunare cu… (gamisport.ro)

Unisex schi mănuși Kilpi GRANT-U Negru

Unisex schi mănuși Kilpi GRANT-U Negru

Unisex schi mănuși Kilpi GRANT-U Negru Mănuși de schi unisex Kilpi GRANT-U sunt fabricate din material cu membrană SIBERIUM. Manșonul din neopren al mânecii poate fi strâns cu Velcro, protejând încheietura mâinii de frig și de impact. Tratamentul antiderapant al palmei cu tampoane de gel moale va oferi o aderență confortabilă pe bețele de schi. Suprafața catifelată de pe degetul mare servește ca o racletă pentru ochelari. Plus un element reflectorizant pentru o mai bună vizibilitate în întuneric și în amurg. Caracteristicile produsului Culoare: Gri închisSex: Unisex100% POLIESTERSpecificație: OPTI-DRYSuprafața țesăturii: uscare rapidă Mănuși » Schi » Unisex schi mănuși Kilpi GRANT-U Negru (gamisport.ro)

Unisex rulează șosete Kilpi SPEED-U negru

Unisex rulează șosete Kilpi SPEED-U negru

Unisex rulează șosete Kilpi SPEED-U negru Sau alți sportivi activi datorită țesăturii tricotate din elastan, fibre sintetice și structură fără cusături. Materialul subțire și respirabil este ideal pentru activități sportive intense în timpul verii sau primăverii. Zonele funcționale aranjate cu grijă oferă suport și confort. Marginea superioară elastică largă nu apasă și nu împiedică circulația sângelui. Marginea de fixare din jurul gleznei stabilizează poziția șosetei. Zona călcâiului și a vârfului este întărită cu un tricot dublu rezistent la abraziune. Înălțimea șosetelor este deasupra gleznelor. Există mai multe opțiuni de culoare din care puteți alege. Componente materiale 95% POLIAMIDĂ; 3% ELASTAN; 2% POLIURETAN; 2% POLIURETAN Șosete » Șosete sport » Unisex rulează șosete Kilpi SPEED… (gamisport.ro)

Unisex sport vârf Kilpi BEXON-U negru

Unisex sport vârf Kilpi BEXON-U negru

Unisex sport vârf Kilpi BEXON-U negru Șapca BEXON-U cu vizieră curbată vă protejează ochii și fața de razele soarelui. Circumferința vizierei poate fi ajustată cu ușurință cu ajutorul cataramei Velcro. Veți aprecia șapca în timpul oricărei activități sportive și de agrement. Culoarea neagră universală este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Caracteristicile produsului Sex: UnisexSport: alergare, fitness, drumeții în oraș, turism și călătorii100% POLIESTERSuprafața țesăturii: uscare rapidăAltele: curele reglabile Șepci şi eșarfe » Șepci » Unisex sport vârf Kilpi BEXON-U negru (gamisport.ro)

Unisex schi mănuși Kilpi GRANT-U Negru

Unisex schi mănuși Kilpi GRANT-U Negru

Unisex schi mănuși Kilpi GRANT-U Negru Mănușile de schi GRANT-U Kilpi sunt ideale pentru schiatul pe tot parcursul zilei, datorită materialului SIBERIUM, acestea vă mențin mâinile calde și uscate. Palmele acoperite cu silicon pentru o aderență fermă la bețe, vârfurile degetelor întărite și materialul din piele de căprioară care servește și ca o cârpă pentru ochelari. Curea de neopren pentru încheietura mâinii din neopren cu închidere Velcro. Culoarea neagră universală se potrivește atât bărbaților, cât și doamnelor, alegeți dimensiunea S, M, L sau XL. Caracteristicile produsului Umplutură: Sintetic Sex: Unisex Sport: schi, snowboarding Specificații Compoziție: 90% POLIESTER, 10% POLIURETAN Manșete: Velcro reglabil la tivul mânecii, neopren Coloana de apă: 1000 Respirabilitate: 1000 Altele… (gamisport.ro)

Schi mănuși unisex Kilpi CINQO-U Negru

Schi mănuși unisex Kilpi CINQO-U Negru

Schi mănuși unisex Kilpi CINQO-U Negru Combinând materialul softshell durabil SIBERIUM SRC WB SIBERIUM SRC WB și un strat subțire de căldură sintetică Thinsulate, mănușile de iarnă Kilpi CINQO-U vă vor ține cald și uscat indiferent dacă faceți schi fond, schi alpinism sau drumeții. Le-am echipat cu imprimare antiderapantă din silicon pe palme pentru o aderență fermă pe bețe, zone întărite pentru o durabilitate sporită și o curea de neopren cu Velcro pentru a asigura încheieturile mâinilor. Avantajele mănușilor Kilpi CINQO-U: confecționat din material softshell durabil SIBERIUM SRC WB în interiorul unui strat subțire de căptușeală sintetică Thinsulate cald imprimare anti-alunecare din silicon pe palme zonă întărită între degetul mare, degetul arătător și vârfurile degetelor neopren Velcro… (gamisport.ro)

Coajă moale mănuși Kilpi NEVIL-U Negru

Coajă moale mănuși Kilpi NEVIL-U Negru

Coajă moale mănuși Kilpi NEVIL-U Negru Atunci când combinați materialul softshell SIBERIUM SRC WB cu umplutura caldă Thinsulate, obțineți o mănușă potrivită pentru schi fond, schi alpinism și drumeții de toamnă, menținându-vă mâinile calde și uscate în timpul fiecărei activități. Mănușile Kilpi NEDEL-U au această combinație, sunt durabile, fixează bine încheieturile mâinilor și, datorită imprimării cu silicon pe palme, sunt excelente pentru a ține crosele în mână. Avantajele Kilpi NEVEL-U: confecționat din material softshell durabil SIBERIUM SRC WB în interior se află un strat subțire de căptușeală sintetică Thinsulate cald imprimare de silicon pe palme pentru o aderență fermă pe bețe element "smart touch" pe degetul arătător și pe degetul mare pentru a controla ecranele tactile tivul din… (gamisport.ro)

Sport rulează mănuși Kilpi DRAG-U Negru

Sport rulează mănuși Kilpi DRAG-U Negru

Sport rulează mănuși Kilpi DRAG-U Negru Mănușile subțiri sunt întotdeauna mai ușor de manevrat. Dar vă vor ține cald și vă vor proteja? Bineînțeles, dacă sunt confecționate din tricot elastic, cald, cu funcție OPTI-DRY. De asemenea, am echipat mănușile de degete Kilpi DRAG-U cu o manșetă cu membrană care poate fi trasă cu ușurință peste degete, dacă este necesar. Utilizați mănușile Kilpi DRAG-U pentru drumeții, alergare, schi fond sau schi de tură. Beneficiile mănușilor de degete Kilpi DRAG-U: confecționat din țesătură tricotată caldă cu funcție OPTI-DRY absorbție a umidității amprente de silicon anti-alunecare pentru palmă element "smart touch" pe degetul arătător și pe degetul mare pentru a controla ecranele tactile schimbarea manșetei cu membrană materialul de pe degetul mare servește… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W Negru

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W Negru

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W Negru Kilpi LAPINA-W este un pantalon scurt de alergare pentru femei, realizat din material OPTI-DRY ușor și respirabil, care răcorește plăcut. Chiloții din plasă interioară sunt cusuți cu cusături plate, nu irită pielea și elimină eficient umezeala. Croiala mai lejeră oferă libertate de mișcare. Talia elastică largă are un buzunar cu fermoar pentru telefonul mobil sau chei. Kilpi LAPINA-W este disponibil în mai multe culori. Caracteristicile produsului Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii Compoziție: 88% POLIESTER 12% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă, UPF Țesătură: 4 way stretch, imprimare Tăietură: normală Cusături: duble Buzunare: 1 buzunar spate cu fermoar Talie: tiv elastic Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni… (gamisport.ro)

Sport schi Alpi pantaloni Kilpi BRISTEN-U Negru

Sport schi Alpi pantaloni Kilpi BRISTEN-U Negru

Sport schi Alpi pantaloni Kilpi BRISTEN-U Negru Schi-alpinismul este un sport perfect aventuros și vă puteți bucura și mai mult de el grație sofisticatului pantalon sport Kilpi BRISTEN-U, pe care l-am conceput special pentru acest sport, pentru traversarea crestelor, pentru antrenamentele de schi fond sau pentru patinajul de iarnă. Ne-am concentrat pe potrivirea și funcționalitatea detaliată. Baza pantalonilor este formată din softshell elastic cu o membrană în partea din față a coapselor, ceea ce sporește rezistența la vânt și frig. Spatele este confecționat din fleece cald, pieptănat. Am adăugat, de asemenea, o bandă elastică în talie și am întărit picioarele cu material rezistent la apă, zăpadă și mediu. Avantajele pantalonilor Skialp Kilpi BRISTEN-U baza este un softshell cu membrană… (gamisport.ro)

Orașul rucsac pe laptop Kilpi MIRO-U negru

Orașul rucsac pe laptop Kilpi MIRO-U negru

Orașul rucsac pe laptop Kilpi MIRO-U negru Rucsacul Kilpi MIRO-U este perfect pentru orice persoană care lucrează sau studiază și care dorește să își păstreze în siguranță obiectele de valoare. Rucsacul are o capacitate totală de 18 litri, oferă un buzunar căptușit pentru un laptop de 15'' și o tabletă, un compartiment principal cu buzunare interne pentru obiecte mici și un breloc pentru chei, plus un buzunar căptușit pentru ochelari și un buzunar cu fermoar practic cu priză pentru power bank. Spătarul confortabil, capitonat cu spumă EVA, se adaptează perfect la ergonomia corpului. Rucsacul poate fi atașat de mânerul unei valize. Caracteristicile produsului Sex: UnisexSport: drumeții în oraș, turism și călătorii100% POLIESTERBuzunare: 2 buzunare principale, 2 buzunare laterale cu fermoar,… (gamisport.ro)

Schi cagulă pe fata Kilpi TĂHĂRUL-U Negru

Schi cagulă pe fata Kilpi TĂHĂRUL-U Negru

Schi cagulă pe fata Kilpi TĂHĂRUL-U Negru Gluga pentru față poate regla cu ușurință confortul termic fin și vă poate proteja fața de vremea geroasă. În plus, gluga noastră Kilpi ROBBER-U elimină bine umezeala și se adaptează la orice față datorită construcției sale simple, foarte elastice, cu o deschidere pentru ochi. Deoarece am cusut-o cu cusături plate, nu vă va ciupi nici măcar sub cască. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate Componente ale materialului 100% POLIESTER Căciuli și fulare » Mășți și căști de protecție » Schi cagulă pe fata Kilpi TĂHĂRUL-U Negru (gamisport.ro)

Ochelari de soare unisex Kilpi ZINDY-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi ZINDY-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi ZINDY-U negru Fie că pedalați pe traseu sau pe un leagăn de șosea, ochelarii de soare pentru ciclism Kilpi ZINDY-U vă vor proteja vederea și vă vor oferi o vedere perfectă a ceea ce se apropie de roata din față. Îndepărtarea ceții este rezolvată prin microperforarea ventilației, care elimină umiditatea din ochelari. Acestea sunt robuste, din policarbonat și cu arcadă de ploaie în oglindă. Dispune de o construcție ușoară cu cadru complet, compatibilă cu forma căștilor de bicicletă. Stabilitatea ochelarilor de protecție pe față este asigurată de părțile laterale din silicon și de un fascicul. De asemenea, este inclusă o husă tare căptușită și o cârpă moale de curățare. Beneficiile ochelarilor de soare pentru ciclism Kilpi ZINDY-U: construcție foarte ușoară, cu… (gamisport.ro)

Ochelari de soare unisex Kilpi SIMI-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi SIMI-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi SIMI-U negru Cu ochelarii de soare sport versatili Kilpi SIMI-U, veți fi cu ochii pe tot ceea ce se întâmplăîn jurul dvs. în zilele însorite și luminoase. O priveliște a pistei de biciclete, o priveliște a peisajului rural, fără strălucire nicăieri și protecție pentru ochi în toate situațiile. Ochelarii SIMI-U au o construcție foarte ușoară și sunt dominați de ochelari întunecați cu oglinzi din policarbonat. De asemenea, sunt incluse laturile și grinzile din silicon pentru o stabilitate superioară a ochelarilor pe față. Beneficiile ochelarilor de soare sport SIMI-U Kilpi : construcție foarte ușoară, cu cadru complet policarbonat elegant cu oglindă din sticlă întunecată laturi și grindă cu silicon antiderapant husă dură căptușită și cârpă de curățare moale… (gamisport.ro)

Ochelari de soare unisex Kilpi SIMI-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi SIMI-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi SIMI-U negru Cu ochelarii de soare sport versatili Kilpi SIMI-U, veți fi cu ochii pe tot ceea ce se întâmplăîn jurul dvs. în zilele însorite și luminoase. O priveliște a pistei de biciclete, o priveliște a peisajului rural, fără strălucire nicăieri și protecție pentru ochi în toate situațiile. Ochelarii SIMI-U au o construcție foarte ușoară și sunt dominați de ochelari întunecați cu oglinzi din policarbonat. De asemenea, sunt incluse laturile și grinzile din silicon pentru o stabilitate superioară a ochelarilor pe față. Beneficiile ochelarilor de soare sport SIMI-U Kilpi : construcție foarte ușoară, cu cadru complet policarbonat elegant cu oglindă din sticlă întunecată laturi și grindă cu silicon antiderapant husă dură căptușită și cârpă de curățare moale… (gamisport.ro)

Ochelari de soare unisex Kilpi CORDEL-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi CORDEL-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi CORDEL-U negru Ochelarii de soare sport Kilpi CORDEL-U au o construcție ușoară cu ramă integrală și lentile irizate din policarbonat cu oglinzi care vă oferă o vedere excelentă a drumului și a terenului din față în timp ce mergeți pe bicicletă și alergați. Cu toate acestea, veți aprecia, de asemenea, stabilitatea ochelarilor de protecție datorită laturilor din silicon și a razei în timpul altor sporturi. De asemenea, includem o husă tare căptușită și o cârpă moale de curățare. Avantajele ochelarilor de soare sport Kilpi CORDEL-U: construcție foarte ușoară, cu cadru complet policarbonat elegant, oglindă din policarbonat cu sticlă iridescentă laturi și grindă cu silicon antiderapant husă dură căptușită și cârpă de curățare moale incluse greutatea ochelarilor… (gamisport.ro)

Ochelari de soare unisex Kilpi RENOU-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi RENOU-U negru

Ochelari de soare unisex Kilpi RENOU-U negru Ochelarii de soare sport Kilpi RENOU-U au fost dezvoltați pentru a se potrivi bine în orice activitate sportivă. Chiar dacă aveți o față mai mică. Veți aprecia compatibilitatea lor cu căștile de bicicletă și stabilitatea datorită părților laterale și a grinzii din silicon. Lentilele din policarbonat cu oglinzi, amplasate într-o ramă extrem de ușoară, pot fi înlocuite cu ușurință pentru a răspunde la condițiile schimbătoare. De aceea, în pachet veți găsi, de asemenea, o sticlă de ceață transparentă și una galbenă. De asemenea, includem o husă tare căptușită și o cârpă moale de curățare. Beneficiile ochelarilor de soare sport RENOU-U Kilpi : construcție foarte ușoară cu jumătate de cadru sticlă de oglindă elegantă din policarbonat și sticlă de… (gamisport.ro)

Unisex bandă pentru cap Kilpi SELEN-U negru

Unisex bandă pentru cap Kilpi SELEN-U negru

Unisex bandă pentru cap Kilpi SELEN-U negru Fabricată din țesătură tricotată fără cusături, banda de cap Kilpi SELEN-U este potrivită pentru o varietate de sporturi sau activități în aer liber. Materialul OPTI-DRY se usucă rapid și ajută la absorbția și îndepărtarea transpirației. Se potrivește foarte bine sub o cască, deoarece este suficient de largă și nu se strânge. Kilpi SELEN-U este oferit în culori universale, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Unisex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii 100% POLIESTER Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăietură: normală Cusături: fără cusături Căciuli și fulare » Benzi pentru cap » Unisex bandă pentru cap Kilpi SELEN-U negru (gamisport.ro)

Ochelari de soare unisex Kilpi SHADY-U Negru

Ochelari de soare unisex Kilpi SHADY-U Negru

Ochelari de soare unisex Kilpi SHADY-U Negru Ochelarii de soare de ciclism Kilpi SHADY-U au o construcție ultraușoară cu jumătate de cadru și lentile solide din policarbonat cu oglinzi. Forma ochelarilor de protecție este compatibilă cu forma căștii de ciclism. Gurile de ventilație îmbunătățesc ventilația și previn aburirea geamurilor. Laturile din silicon antiderapant și șaua pentru nas nu alunecă și nu apasă. Obiectivul de categoria 3 este potrivit pentru zilele luminoase și foarte însorite. Transmitanța ochelarilor este de 8-18%, UV 400. Nu recomandăm purtarea pe întuneric sau în condiții de vizibilitate redusă. Greutatea paharelor 36g. Pachetul include o husă dură căptușită și o pungă moale folosită ca o cârpă de curățare pentru curățarea ochelarilor. Oferim mai multe opțiuni de… (gamisport.ro)

Fotocromatice ochelari de soare Kilpi BIXBY-U Negru

Fotocromatice ochelari de soare Kilpi BIXBY-U Negru

Fotocromatice ochelari de soare Kilpi BIXBY-U Negru Ochelarii de soare universali Kilpi BIXBY-U au un design ultraușor fără ramă și lentile fotocromatice robuste și elegante. Acestea sunt capabile să reacționeze la schimbările din lumina soarelui, întunecându-se sau luminându-se în funcție de intensitatea radiației. Părțile laterale și șaua de nas din silicon antiderapant asigură stabilitate și confort în timpul purtării.Lentilele de categoria 3, potrivite pentru zilele însorite luminoase și foarte luminoase, transmisie 8-18%, UV 400, nu sunt potrivite pentru purtarea în amurg sau vizibilitate redusă.La luminozitate maximă, ochelarii Kilpi BIXBY-U White oferă o transmisie de 72%, iar la întunecare maximă oferă o transmisie a luminii de 15%.Întunecarea lentilelor, de exemplu în condiții de… (gamisport.ro)

Sport schi Alpi pantaloni Kilpi BRISTEN-U Negru

Sport schi Alpi pantaloni Kilpi BRISTEN-U Negru

Sport schi Alpi pantaloni Kilpi BRISTEN-U Negru Schi-alpinismul este un sport perfect aventuros și vă puteți bucura și mai mult de el grație sofisticatului pantalon sport Kilpi BRISTEN-U, pe care l-am conceput special pentru acest sport, pentru traversarea crestelor, pentru antrenamentele de schi fond sau pentru patinajul de iarnă. Ne-am concentrat pe potrivirea și funcționalitatea detaliată. Baza pantalonilor este formată din softshell elastic cu o membrană în partea din față a coapselor, ceea ce sporește rezistența la vânt și frig. Spatele este confecționat din fleece cald, pieptănat. Am adăugat, de asemenea, o bandă elastică în talie și am întărit picioarele cu material rezistent la apă, zăpadă și mediu. Avantajele pantalonilor Skialp Kilpi BRISTEN-U baza este un softshell cu membrană… (gamisport.ro)

Ochelari de soare unisex Kilpi Ozello-U Negru

Ochelari de soare unisex Kilpi Ozello-U Negru

Ochelari de soare unisex Kilpi Ozello-U Negru Ochelarii de soare universali Kilpi OZELLO-U sunt potriviți pentru activități în aer liber sau sportive. Construcția cu ramă completă cu lentile colorate solide este foarte ușoară și se potrivește diferitelor tipuri de fețe. Peretele lateral cu picior de silicon și șaua flexibilă din silicon pentru nas sunt ușor de reglat, nu apasă și nu alunecă de pe față în timpul mișcării. Obiectivul de categoria 3 este potrivit pentru zilele luminoase și foarte însorite. Transmitanța ochelarilor este de 8-18%, UV 400. Ochelarii nu sunt potriviți pentru a fi purtați în întuneric sau în condiții de vizibilitate redusă. Pachetul include o husă dură căptușită și o pungă moale folosită ca o cârpă de curățare pentru curățarea ochelarilor. Greutatea ochelarilor… (gamisport.ro)

Unisex ochelari de soare Kilpi ANGLIA-U Negru

Unisex ochelari de soare Kilpi ANGLIA-U Negru

Unisex ochelari de soare Kilpi ANGLIA-U Negru Ochelarii de soare Kilpi INGLIS-U au un design ultraușor fără ramă și lentile colorate elegante, potrivite pentru activități precum alergare, drumeții sau ciclism. Greutatea ochelarilor este de 25 g. Părțile laterale din silicon antiderapant și șaua pentru nas asigură stabilitate și confort în timpul purtării. Lentile de categoria 3, sunt potrivite pentru zilele luminoase și foarte însorite Transmitanța ochelarilor este de 8-18%, UV 400. Nu recomandăm purtarea pe întuneric sau în condiții de vizibilitate redusă. Pachetul include o husă dură căptușită și o pungă moale folosită ca o cârpă de curățare pentru curățarea ochelarilor. Există mai multe opțiuni de culoare din care puteți alege. Caracteristicile produsului Sex: Unisex Sporturi: alergare… (gamisport.ro)

capac Salming Lite Locuri alergare capac Alb

capac Salming Lite Locuri alergare capac Alb

capac Salming Lite Locuri alergare capac Alb Cap de alergare Slight de rulare Running Lite din material funcțional cu elemente reflectorizante. Șepci şi eșarfe » Șepci » capac Salming Lite Locuri alergare capac Alb (gamisport.ro)

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W Negru

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W Negru

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W Negru Îți place căptușeala interioară de microfleece de la căciulile de iarnă? Sau vă doriți în principal un produs la modă, poate cu un model tricotat norvegian decorat cu strasuri? Ce zici de toate împreună? Pălăria de iarnă pentru femei Kilpi LADY-W le are pe amândouă și este potrivită atât pentru munte, cât și pentru străzile orașului pe timp de iarnă. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Specificație: ACRYLIC Căptușeală: microfleece Componente ale materialului: 100% ACRYL Căciuli și fulare » Căciuli » Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W Negru (gamisport.ro)

Iarna bărbaților capac Kilpi SKAL-M Negru

Iarna bărbaților capac Kilpi SKAL-M Negru

Iarna bărbaților capac Kilpi SKAL-M Negru Șapca pentru bărbați cu pompon Kilpi SKAL-M vă va proteja de frig pe străzile orașului și în drumeții iarna, datorită căptușelii călduroase din microfleece. Modelul tricotat multicolor poate fi ales în două combinații de culori, mărimea este universală. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Bărbat Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Specificație: ACRYLIC Căptușeală: microfleece 100% ACRIL, 100% POLIESTER Căciuli și fulare » Căciuli » Iarna bărbaților capac Kilpi SKAL-M Negru (gamisport.ro)

Rucsac pentru drumeții 45+5 L Kilpi ECRINS-U negru

Rucsac pentru drumeții 45+5 L Kilpi ECRINS-U negru

Rucsac pentru drumeții 45+5 L Kilpi ECRINS-U negru Rucsacul de drumeție Kilpi ECRINS-U, cu un volum total de 45 de litri, este ideal pentru drumeții de weekend sau călătorii de mai multe zile. Materialul folosit este foarte puternic, rezistent la deteriorări mecanice și la abraziune datorită țesăturii din nailon ripstop. Designul cu o singură cameră, cu umplere superioară, facilitează accesul la conținutul din interior. Prin închiderea fundului fals interior obținem o a doua cameră cu acces separat prin deschiderea fermoarului exterior. Poate fi folosit ca buzunar pentru pantofi sau ca sac de dormit. În partea de jos există curele de prindere pentru un cort sau o rulotă. Rucsacul este compatibil cu geanta de apă. Un sistem de spătar întărit cu căptușeală moale 3D menține centrul de… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W coral

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W coral

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W coral Aveținevoie de o jachetă sport potrivită pentru drumeții, dar care să vă permită și libertate de mișcare la alergare și schi fond? Kilpi BALANS-W este una dintre cele mai versatile jachete pentru femei și își datorează proprietățile materialului softshell flexibil și extrem de respirabil SIBERIUM SRC WB, care rezistă bine la vânt și frig. Pe teren, vei aprecia și umerii și părțile laterale tratate cu ripstop sau posibilitatea de a personaliza ventilația prin desfacerea buzunarelor din plasă. Avantajele jachetei sport pentru femei Kilpi BALANS-W confecționat din material elastic softshell SIBERIUM SRC WB material ripstop întărit rezistent la abraziune pe umeri și pe părțile laterale glugă cu cordon cu vârf întărit și guler înalt 3 buzunare cu… (gamisport.ro)

Alergarea bărbaților cămașă Kilpi WYLDER-M roșu

Alergarea bărbaților cămașă Kilpi WYLDER-M roșu

Alergarea bărbaților cămașă Kilpi WYLDER-M roșu Tricoul funcțional pentru bărbați Kilpi WYLDER-M are mâneci scurte și formă de regular fit care nu necesită obișnuință. Pentru a obține o mai bună ventilație, au plasat inserții din plasăcusute cu cusături plate pentru un confort maxim de purtare. Designul sportiv este completat de imprimeurile reflectorizante, culoarea contrastantă a cusăturilor și imprimeul original de pe piept. Cu o greutate de doar 70 de grame în mărimea M , tricoul tehnic WYLDER-M este cel mai ușor tricou din categoria sa de pe piață. Tricouri şi bluze » Tricouri » Alergarea bărbaților cămașă Kilpi WYLDER-M roșu (gamisport.ro)

Alergarea bărbaților cămașă Kilpi WYLDER-M kaki

Alergarea bărbaților cămașă Kilpi WYLDER-M kaki

Alergarea bărbaților cămașă Kilpi WYLDER-M kaki Tricoul funcțional pentru bărbați Kilpi WYLDER-M are mâneci scurte și formă de regular fit care nu necesită obișnuință. Pentru a obține o mai bună ventilație, au plasat inserții din plasăcusute cu cusături plate pentru un confort maxim de purtare. Designul sportiv este completat de imprimeurile reflectorizante, culoarea contrastantă a cusăturilor și imprimeul original de pe piept. Cu o greutate de doar 70 de grame în mărimea M , tricoul tehnic WYLDER-M este cel mai ușor tricou din categoria sa de pe piață. Tricouri şi bluze » Tricouri » Alergarea bărbaților cămașă Kilpi WYLDER-M kaki (gamisport.ro)

Alergarea femeilor fusta Kilpi TITICACA-W roz

Alergarea femeilor fusta Kilpi TITICACA-W roz

Alergarea femeilor fusta Kilpi TITICACA-W roz Kilpi TITICACA-W este o fustă sport pentru femei, potrivită pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. O veți aprecia mai ales în timpul verii fierbinți. Designul fustei 2 în 1 cu chiloți interiori nu limitează mișcarea și arată elegant. Materialul OPTI-DRY este foarte ușor, aerisit și cu uscare rapidă. Pantalonii scurți interiori în lungime sub fese sunt bine ajustați, cusuți cu cusături plate și dotați cu două buzunare practice. Cureaua este suficient de largă pentru a nu apăsa și ascunde un buzunar pentru chei sau bani. Fusta TITICACA-W este disponibilă în mai multe culori. Caracteristicile produsului Sex Sport: alergare, fitness Compoziție: 88% POLIESTER 12% ELASTAN, 90% POLIESTER 10% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă,… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W alb

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W alb

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W alb Tricoul pentru femei Kilpi GIBSON-W este ideal pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. Spatele decupat cu inserție de plasă și bretelele largi nu restricționează mișcarea și garantează confortul necesar. Materialul OPTI-DRY este ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Kilpi GIBSON-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului Culoare: alb.SexSport: alergare, fitnessCompoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateGuler: gât rotundAltele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Bluze » Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W alb (gamisport.ro)

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W turcoaz

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W turcoaz

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W turcoaz Tricoul pentru femei Kilpi GIBSON-W este ideal pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. Spatele decupat cu inserție de plasă și bretelele largi nu restricționează mișcarea și garantează confortul necesar. Materialul OPTI-DRY este ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Kilpi GIBSON-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului SexSport: alergare, fitnessCompoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateGuler: gât rotundAltele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Bluze » Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W turcoaz (gamisport.ro)

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W albastru

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W albastru

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W albastru Tricoul pentru femei Kilpi GIBSON-W este ideal pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. Spatele decupat cu inserție de plasă și bretelele largi nu restricționează mișcarea și garantează confortul necesar. Materialul OPTI-DRY este ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Kilpi GIBSON-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului SexSport: alergare, fitnessCompoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateGuler: gât rotundAltele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Bluze » Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W albastru (gamisport.ro)

geacă de iarnă bărbați kilpi, jachete de iarnă kilpi recenzii, pantaloni de schi bărbați kilpi, kilpi pantaloni de schi femei, excipial u hidrolotio, underlay u write, veterina u era, forma canapelei u, canapea extensibila u, canapea la u

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide