Alergarea femeilor tricou kilpi coolerka w roz

Alergarea femeilor tricou Kilpi COOLERKA-W roz

Alergarea femeilor tricou Kilpi COOLERKA-W roz

Alergarea femeilor tricou Kilpi COOLERKA-W roz Tricoul funcțional pentru femei Kilpi COOLERKA-W este deosebit de potrivit pentru alergare, patinaj sau fitness. Datorită materialului OPTI-DRY, este plăcut de ușor, aerisit și cu uscare rapidă. Părțile din spate și de la subsuori sunt, de asemenea, realizate din material de plasă pentru o mai bună microventilație și sunt cusute cu cusături plate pentru un confort maxim. Designul monocrom este completat de elemente reflectorizante. Caracteristicile produsului Culoare: Roz Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii Compoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂ Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Cusături: cusături plate Guler: gât rotund Altele: elemente reflectorizante Tricouri şi… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor tricou Kilpi CARAMĂ-W alb

Alergarea femeilor tricou Kilpi CARAMĂ-W alb

Alergarea femeilor tricou Kilpi CARAMĂ-W alb Tricoul funcțional pentru femei Kilpi BRICK-W este deosebit de potrivit pentru alergare, patinaj sau alte activități intense. Este confecționat din material OPTI-DRY, care este foarte ușor, aerisit și cu uscare rapidă. În plus, spatele și subsuorile sunt realizate din material de plasă. Designul simplu este completat de elemente reflectorizante pe partea din față și din spate a tricoului. Caracteristicile produsului Culoare: alb. Sex Sport: alergare, fitness Compoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂ Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Cusături: cusături plate Guler: gât rotund Altele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Tricouri » Alergarea femeilor tricou Kilpi CARAMĂ-W alb (gamisport.ro)

Alergarea femeilor tricou Kilpi DIMEL-W lumea gri

Alergarea femeilor tricou Kilpi DIMEL-W lumea gri

Alergarea femeilor tricou Kilpi DIMEL-W lumea gri Tricoul funcțional pentru femei Kilpi DIMEL-W pentru activități sportive și de petrecere a timpului liber este confecționat din material OPTI-DRY ușor și respirabil. Ținuta mai lejeră cu mâneci scurte nu limitează mișcarea, iar cusăturile plate nu irită pielea. Designul monocrom este completat de un element reflectorizant. Kilpi DIMEL-W este disponibil în culoare universală. Caracteristicile produsului Culoare: Gri deschis Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii Compoziție: 94% POLIESTER 6% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Cusături: cusături plate Guler: gât rotund Altele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Tricouri » Alergarea femeilor tricou Kilpi DIMEL-W lumea… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor fusta Kilpi TITICACA-W roz

Alergarea femeilor fusta Kilpi TITICACA-W roz

Alergarea femeilor fusta Kilpi TITICACA-W roz Kilpi TITICACA-W este o fustă sport pentru femei, potrivită pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. O veți aprecia mai ales în timpul verii fierbinți. Designul fustei 2 în 1 cu chiloți interiori nu limitează mișcarea și arată elegant. Materialul OPTI-DRY este foarte ușor, aerisit și cu uscare rapidă. Pantalonii scurți interiori în lungime sub fese sunt bine ajustați, cusuți cu cusături plate și dotați cu două buzunare practice. Cureaua este suficient de largă pentru a nu apăsa și ascunde un buzunar pentru chei sau bani. Fusta TITICACA-W este disponibilă în mai multe culori. Caracteristicile produsului Sex Sport: alergare, fitness Compoziție: 88% POLIESTER 12% ELASTAN, 90% POLIESTER 10% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă,… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W roz

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W roz

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W roz Kilpi LAPINA-W este un pantalon scurt de alergare pentru femei, realizat din material OPTI-DRY ușor și respirabil, care răcorește plăcut. Chiloții din plasă interioară sunt cusuți cu cusături plate, nu irită pielea și elimină eficient umezeala. Croiala mai lejeră oferă libertate de mișcare. Talia elastică largă are un buzunar cu fermoar pentru telefonul mobil sau chei. Kilpi LAPINA-W este disponibil în mai multe culori. Caracteristicile produsului Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii Compoziție: 88% POLIESTER 12% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă, UPF Țesătură: 4 way stretch, imprimare Tăietură: normală Cusături: duble Buzunare: 1 buzunar spate cu fermoar Talie: tiv elastic Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru Ieșiți pe teren cu jambierele de alergare pentru femei Kilpi RUNNER-W și bucurați-vă de libertatea de mișcare. Te vei bucura de ei la fel de mult și pentru exerciții fizice, deoarece sunt confecționați din materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, care evacuează transpirația de la piele la suprafață și este confortabil la atingere. Jambierele RUNNER-W au o talie elastică largă și confortabilă cu cordon de strângere, buzunarul lateral din plasă este suficient de mare pentru un telefon mobil sau un iPod, iar cusăturile flatlock combinate cu inserțiile din plasă sub genunchi maximizează confortul. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: capacitatea materialului de a elimina rapid și uniform… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru Jambierele pentru femei Kilpi KARANG-W vă permit să faceți sport confortabil pe vreme rece. Sunt potriviți pentru alergare, schi fond și alte activități odată ce temperatura scade sub zero grade. Am izolat partea din față cu un panou softshell rezistent la vânt, iar materialul OPTI-DRY elimină umezeala la suprafață. Croiala atent gândită se adaptează siluetei dumneavoastră și vă permite să faceți sport fără griji chiar și atunci când alții rămân acasă din cauza frigului. Avantajele jambierelor pentru femei Kilpi KARANG-W izolat pentru sporturi în frig și îngheț materialul oPTI-DRY este călduț și elimină umezeala talie elastică largă și confortabilă buzunar integrat cu fermoar pentru telefonul mobil croială ergonomică și cusătură flatlock… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W coral

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W coral

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W coral Aveținevoie de o jachetă sport potrivită pentru drumeții, dar care să vă permită și libertate de mișcare la alergare și schi fond? Kilpi BALANS-W este una dintre cele mai versatile jachete pentru femei și își datorează proprietățile materialului softshell flexibil și extrem de respirabil SIBERIUM SRC WB, care rezistă bine la vânt și frig. Pe teren, vei aprecia și umerii și părțile laterale tratate cu ripstop sau posibilitatea de a personaliza ventilația prin desfacerea buzunarelor din plasă. Avantajele jachetei sport pentru femei Kilpi BALANS-W confecționat din material elastic softshell SIBERIUM SRC WB material ripstop întărit rezistent la abraziune pe umeri și pe părțile laterale glugă cu cordon cu vârf întărit și guler înalt 3 buzunare cu… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru Alergi la nivel profesional sau doar în scop recreativ? Este bine să fii confortabil și să te simți bine la fiecare alergare. Vei îndrăgi jambierele de alergare Kilpi GEARS-W pentru femei pentru că se potrivesc foarte bine, urmând curbele corpului și cusături absolut imperceptibile datorită cusăturilor flatlock. Materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, cu o structură de plasă, ajută la îndepărtarea umezelii de piele și are un efect ușor compresiv. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la regenerarea musculară. Avantajele jambierelor de alergare Kilpi GEARS-W: croiala urmează curbele corpului și se adaptează perfect la mișcări cusut cu cusături plate material OPTI-DRY cu uscare rapidă, cu o structură de plasă proprietăți… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W alb

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W alb

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W alb Tricoul pentru femei Kilpi GIBSON-W este ideal pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. Spatele decupat cu inserție de plasă și bretelele largi nu restricționează mișcarea și garantează confortul necesar. Materialul OPTI-DRY este ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Kilpi GIBSON-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului Culoare: alb.SexSport: alergare, fitnessCompoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateGuler: gât rotundAltele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Bluze » Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W alb (gamisport.ro)

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W turcoaz

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W turcoaz

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W turcoaz Tricoul pentru femei Kilpi GIBSON-W este ideal pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. Spatele decupat cu inserție de plasă și bretelele largi nu restricționează mișcarea și garantează confortul necesar. Materialul OPTI-DRY este ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Kilpi GIBSON-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului SexSport: alergare, fitnessCompoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateGuler: gât rotundAltele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Bluze » Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W turcoaz (gamisport.ro)

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W albastru

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W albastru

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W albastru Tricoul pentru femei Kilpi GIBSON-W este ideal pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. Spatele decupat cu inserție de plasă și bretelele largi nu restricționează mișcarea și garantează confortul necesar. Materialul OPTI-DRY este ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Kilpi GIBSON-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului SexSport: alergare, fitnessCompoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateGuler: gât rotundAltele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Bluze » Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W albastru (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru Pentru activități intense, cum ar fi alergarea sau schiul de fond, trebuie să căutați în garderoba dvs. haine extrem de respirabile care să vă protejeze și de intemperii. Așa am conceput jacheta pentru femei Kilpi NORDIM-W, cu care te poți concentra doar pe performanța ta. Jacheta combină mai multe materiale. Panoul frontal din material softshell SIBERIUM rezistă la vânt și frig, în timp ce fleece-ul elastic din zona șoldurilor vă menține căldura și elimină umezeala la suprafață. Muchiile de la subsuori și de la mâneci asigură respirabilitate și ventilație pe măsură ce activitatea fizică se intensifică. Avantajele jachetei de alergare pentru femei Kilpi NORDIM-W panou frontal din material SIBERIUM softshell fleece cald și elastic la șolduri… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W coral

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W coral

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W coral Pentru activități intense, cum ar fi alergarea sau schiul de fond, trebuie să căutați în garderoba dvs. haine extrem de respirabile care să vă protejeze și de intemperii. Așa am conceput jacheta pentru femei Kilpi NORDIM-W, cu care te poți concentra doar pe performanța ta. Jacheta combină mai multe materiale. Panoul frontal din material softshell SIBERIUM rezistă la vânt și frig, în timp ce fleece-ul elastic din zona șoldurilor vă menține căldura și elimină umezeala la suprafață. Muchiile de la subsuori și de la mâneci asigură respirabilitate și ventilație pe măsură ce activitatea fizică se intensifică. Avantajele jachetei de alergare pentru femei Kilpi NORDIM-W panou frontal din material SIBERIUM softshell fleece cald și elastic la șolduri… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi NORDIM-W Negru Pentru activități intense, cum ar fi alergarea sau schiul de fond, trebuie să căutați în garderoba dvs. haine extrem de respirabile care să vă protejeze și de intemperii. Așa am conceput jacheta pentru femei Kilpi NORDIM-W, cu care te poți concentra doar pe performanța ta. Jacheta combină mai multe materiale. Panoul frontal din material softshell SIBERIUM rezistă la vânt și frig, în timp ce fleece-ul elastic din zona șoldurilor vă menține căldura și elimină umezeala la suprafață. Muchiile de la subsuori și de la mâneci asigură respirabilitate și ventilație pe măsură ce activitatea fizică se intensifică. Avantajele jachetei de alergare pentru femei Kilpi NORDIM-W panou frontal din material SIBERIUM softshell fleece cald și elastic la șolduri… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W Negru

Alergarea femeilor sacou Kilpi BALANS-W Negru Aveținevoie de o jachetă sport potrivită pentru drumeții, dar care să vă permită și libertate de mișcare la alergare și schi fond? Kilpi BALANS-W este una dintre cele mai versatile jachete pentru femei și își datorează proprietățile materialului softshell flexibil și extrem de respirabil SIBERIUM SRC WB, care rezistă bine la vânt și frig. Pe teren, vei aprecia și umerii și părțile laterale tratate cu ripstop sau posibilitatea de a personaliza ventilația prin desfacerea buzunarelor din plasă. Avantajele jachetei sport pentru femei Kilpi BALANS-W confecționat din material elastic softshell SIBERIUM SRC WB material ripstop întărit rezistent la abraziune pe umeri și pe părțile laterale glugă cu cordon cu vârf întărit și guler înalt 3 buzunare cu… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis Ieșiți pe teren cu jambierele de alergare pentru femei Kilpi RUNNER-W și bucurați-vă de libertatea de mișcare. Te vei bucura de ei la fel de mult și pentru exerciții fizice, deoarece sunt confecționați din materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, care evacuează transpirația de la piele la suprafață și este confortabil la atingere. Jambierele RUNNER-W au o talie elastică largă și confortabilă cu cordon de strângere, buzunarul lateral din plasă este suficient de mare pentru un telefon mobil sau un iPod, iar cusăturile flatlock combinate cu inserțiile din plasă sub genunchi maximizează confortul. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: capacitatea materialului de a elimina rapid… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W gri închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W gri închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W gri închis Jambierele pentru femei Kilpi KARANG-W vă permit să faceți sport confortabil pe vreme rece. Sunt potriviți pentru alergare, schi fond și alte activități odată ce temperatura scade sub zero grade. Am izolat partea din față cu un panou softshell rezistent la vânt, iar materialul OPTI-DRY elimină umezeala la suprafață. Croiala atent gândită se adaptează siluetei dumneavoastră și vă permite să faceți sport fără griji chiar și atunci când alții rămân acasă din cauza frigului. Avantajele jambierelor pentru femei Kilpi KARANG-W izolat pentru sporturi în frig și îngheț materialul oPTI-DRY este călduț și elimină umezeala talie elastică largă și confortabilă buzunar integrat cu fermoar pentru telefonul mobil croială ergonomică și cusătură… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis Ieșiți pe teren cu jambierele de alergare pentru femei Kilpi RUNNER-W și bucurați-vă de libertatea de mișcare. Te vei bucura de ei la fel de mult și pentru exerciții fizice, deoarece sunt confecționați din materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, care evacuează transpirația de la piele la suprafață și este confortabil la atingere. Jambierele RUNNER-W au o talie elastică largă și confortabilă cu cordon de strângere, buzunarul lateral din plasă este suficient de mare pentru un telefon mobil sau un iPod, iar cusăturile flatlock combinate cu inserțiile din plasă sub genunchi maximizează confortul. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: capacitatea materialului de a elimina rapid… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W Negru

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W Negru

Alergarea femeilor pantaloni scurti Kilpi LAPINA-W Negru Kilpi LAPINA-W este un pantalon scurt de alergare pentru femei, realizat din material OPTI-DRY ușor și respirabil, care răcorește plăcut. Chiloții din plasă interioară sunt cusuți cu cusături plate, nu irită pielea și elimină eficient umezeala. Croiala mai lejeră oferă libertate de mișcare. Talia elastică largă are un buzunar cu fermoar pentru telefonul mobil sau chei. Kilpi LAPINA-W este disponibil în mai multe culori. Caracteristicile produsului Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii Compoziție: 88% POLIESTER 12% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă, UPF Țesătură: 4 way stretch, imprimare Tăietură: normală Cusături: duble Buzunare: 1 buzunar spate cu fermoar Talie: tiv elastic Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W gri închis

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W gri închis

Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W gri închis Tricoul pentru femei Kilpi GIBSON-W este ideal pentru alergare, fitness sau alte activități sportive. Spatele decupat cu inserție de plasă și bretelele largi nu restricționează mișcarea și garantează confortul necesar. Materialul OPTI-DRY este ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Kilpi GIBSON-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului SexSport: alergare, fitnessCompoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateGuler: gât rotundAltele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Bluze » Alergarea femeilor top Kilpi GIBSON-W gri închis (gamisport.ro)

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W roz

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W roz

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W roz Tricoul Kilpi MERIN-W pentru femei cu mânecă scurtă și gât rotund este ideal ca strat de bază pentru toate activitățile în aer liber, schi sau alergare, atunci când trebuie să rămâi uscată, caldă și confortabilă. Tricotat dintr-un amestec de fibre COOLMAX din lână merino și poliester, cu o greutate de 180 g/m2, tricoul este confortabil pe piele, absoarbe umezeala, elimină transpirația și vă menține corpul în confort termic. Proprietatea naturală a lânii este aceea că poate neutraliza transpirația, eliminând astfel mirosurile neplăcute și respingând în mod natural murdăria. Cămașa este cusută cu cusături plate care nu irită pielea. Noua cămașă MERIN-W este disponibilă în trei culori la alegere și are o croială mai lejeră care nu vă va limita… (gamisport.ro)

Ultrauşoare pentru femei tricou Kilpi DIMARO-W roz

Ultrauşoare pentru femei tricou Kilpi DIMARO-W roz

Ultrauşoare pentru femei tricou Kilpi DIMARO-W roz Tricoul funcțional pentru femei Kilpi DIMARO-W este potrivit pentru activități sportive și de agrement. Tricoul este confecționat din material OPTI-DRY ușor și respirabil. Ținuta mai lejeră cu mâneci scurte nu limitează mișcarea, iar cusăturile plate nu irită pielea. Designul monocrom este completat de un element reflectorizant. Kilpi DIMARO-W este disponibil în mai multe variante de culoare. Caracteristicile produsului Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii 100% POLIESTER Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Cusături: cusături plate Guler: gât rotund Altele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Tricouri » Ultrauşoare pentru femei tricou Kilpi DIMARO-W roz (gamisport.ro)

Funcțional pentru femei tricou polo Kilpi GULER-W roz deschis

Funcțional pentru femei tricou polo Kilpi GULER-W roz deschis

Funcțional pentru femei tricou polo Kilpi GULER-W roz deschis Kilpi COLLAR-W este un tricou polo pentru femei, ideal pentru drumeții, purtare în oraș sau în timpul liber. Materialul confortabil OPTI-DRY este ușor, aerisit și plăcut de răcoros în zilele fierbinți de vară. Croiala clasică, cu mâneci scurte, guler și închidere cu nasturi, subliniază silueta feminină. Designul decent este completat de elemente reflectorizante. Kilpi COLLAR-W este disponibil într-o varietate de culori. Caracteristicile produsului Culoare: Roz deschis Sex Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Compoziție: 90% POLIESTER 10% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă Tăietură: normală Cusături: simple Guler: gât în V Tricouri şi bluze » Tricouri » Funcțional pentru femei tricou polo Kilpi GULER-W roz deschis (gamisport.ro)

Femei termo pentru femei strat Kilpi MERANO-W roz

Femei termo pentru femei strat Kilpi MERANO-W roz

Femei termo pentru femei strat Kilpi MERANO-W roz Tricoul funcțional cu mânecă lungă pentru femei Kilpi MERANO-W este confecționat din materialul funcțional și foarte confortabil OPTI-DRY. Datorită acestuia, se usucă rapid și evaporă în mod fiabil umezeala și transpirația într-un timp scurt. Tricoul se potrivește perfect corpului și se adaptează la fiecare mișcare a ta. Are un guler înalt, astfel încât nu va lăsa frigul și vântul rece să vă ajungă la gât. Va fi utilă pentru toate sporturile și activitățile în aer liber, unde vă va ține plăcut de cald. Veți aprecia, de asemenea, modelul la modă. Caracteristicile produsului Sezonul: IARNĂ Sex Sport: DRUMEȚII ȘI CĂLĂTORII Specificație: OPTI-DRY Compoziție: 90% POLIESTER, 10% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: stretch în 4… (gamisport.ro)

Pentru femei cald săritor Kilpi IRINA-W roz

Pentru femei cald săritor Kilpi IRINA-W roz

Pentru femei cald săritor Kilpi IRINA-W roz Puloverul pentru femei Kilpi IRINA-W realizat din material cald, fleece OPTI-HEAT este garantat să vă țină de cald și să împiedice pătrunderea frigului din exterior. Puloverul are o glugă cu cordon de strângere, 2 buzunare cu fermoar. Designul original Kilip este completat de broderie. Acest pulover este o alegere excelentă pentru activități de petrecere a timpului liber sau pentru plimbări ușoare în natura toamnei. Puteți alege care dintre cele două culori se va potrivi cu garderoba dumneavoastră. Caracteristicile produsului 100% POLIESTER Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Specificație: OPTI-HEAT Suprafața țesăturii: încălzirea Țesătură: Tricotat Tăietură: normală Cusături: cusături plate Glugă: fixă, bucle de cordon Buzunare: 2… (gamisport.ro)

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W roz

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W roz

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W roz Jambierele pentru femei LIGANO-W Kilpi sunt ideale pentru alergare, fitness sau yoga. Materialul OPTI-DRY este confortabil la atingere, foarte elastic și cu uscare rapidă. Cureaua largă, care nu se apasă, ascunde un buzunar integrat pentru chei sau bani. În plus, există încă două buzunare din plasă pe părțile laterale. Inserțiile din plasă de pe coapse servesc atât ca element decorativ, cât mai ales ca ventilație. Jambierele LIGANO-W sunt disponibile în două combinații de culori atractive. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness, drumeții în oraș, turism și călătoriiCompoziție: 77% POLIESTER 23% ELASTANSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateBuzunare: 2 buzunare… (gamisport.ro)

Funcțional pentru femei top Kilpi ARIANA-W roz

Funcțional pentru femei top Kilpi ARIANA-W roz

Funcțional pentru femei top Kilpi ARIANA-W roz Topul ultraușor și funcțional pentru femei Kilpi ARIANA este confecționat din material moale, cu uscare rapidă, folosind tehnologia OPTI-DRY. Materialul antibacterian este foarte respirabil. Croiala foarte potrivită este potrivită pentru toate activitățile sportive, de la agrement la drumeții ușoare. Caracteristicile produsului Sport: drumeții în oraș, turism și călătoriiSpecificație: OPTI-DRY50% VISCOZĂ 50% POLIESTER Tricouri şi bluze » Bluze » Funcțional pentru femei top Kilpi ARIANA-W roz (gamisport.ro)

Ușor pentru femei rochie Kilpi SONORA-W roz

Ușor pentru femei rochie Kilpi SONORA-W roz

Ușor pentru femei rochie Kilpi SONORA-W roz Rochia de vară pentru femei Kilpi SONORA-W este ideală pentru petrecerea timpului liber sau pentru drumeții ușoare în zilele călduroase, când veți aprecia materialul său OPTI-DRY, răcoros și cu uscare rapidă. Croiala strânsă, spatele decupat și cusăturile plate garantează un confort maxim la purtare. Mai multe opțiuni de culoare din care puteți alege. Caracteristicile produsului Sex Sport: vară și plajă, turism și călătorii Specificație: OPTI-DRY Compoziție: 95% POLIESTER, 5% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Tricouri şi bluze » timp liber » Ușor pentru femei rochie Kilpi SONORA-W roz (gamisport.ro)

Pentru femei coajă moale pantaloni Kilpi DIONE-W roz

Pentru femei coajă moale pantaloni Kilpi DIONE-W roz

Pentru femei coajă moale pantaloni Kilpi DIONE-W roz Pantalonii de schi pentru femei Kilpi DIONE-W din material softshell SIBERIUM 10000 SRC SS cu o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2 sunt foarte confortabili și calzi. Au o talie elastică reglabilă cu Velcro și bretele detașabile și reglabile și două buzunare cu fermoar. Există un guler de zăpadă în interiorul picioarelor. Multe opțiuni de culoare din care puteți alege. Caracteristicile produsului Sport: schi Specificație: SIBERIUM 10 000 SRC SS Compoziție: 94% POLIESTER, 6% ELASTAN Suprafața țesăturii: rezistentă la vânt, încălzire Tăiați: Slim Cusături: duble Buzunare: 2 buzunare principale Fermoar: nailon Căptușeală: jachetă de zăpadă, microfleece Coloana de apă: 10000 Respirabilitate: 8000 Talie: tivul mânecii reglabil cu Velcro Altele… (gamisport.ro)

Ușor pentru femei pantaloni scurti Kilpi ESTELI-W roz

Ușor pentru femei pantaloni scurti Kilpi ESTELI-W roz

Ușor pentru femei pantaloni scurti Kilpi ESTELI-W roz Pantalonii scurți pentru femei Kilpi ESTELI-W sunt ideali pentru activități de agrement sau sportive pe timp de vară cald. Materialul ușor și aerisit OPTI-DRY răcorește plăcut. Cureaua dublă largă nu apasă și se adaptează la orice formă a corpului. Pantalonii scurți cu croială mai lejeră, cu o lungime sub fese, oferă libertate de mișcare fără restricții. Kilpi ESTELI-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului Sex Sport: alergare, fitness, drumeții în oraș, turism și călătorii Compoziție: 88% POLIESTER 12% ELASTAN, 90% POLIESTER 10% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă, UPF Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Cusături: duble Talie: tiv elastic Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3… (gamisport.ro)

Femei în aer liber cămașă Kilpi GAROVE-W roz

Femei în aer liber cămașă Kilpi GAROVE-W roz

Femei în aer liber cămașă Kilpi GAROVE-W roz Tricoul funcțional pentru femei Kilpi GAROVE-W este confecționat din OPTI-DRY, care este ușor, respirabil și foarte elastic. Ajută la eliminarea umezelii și se usucă rapid. Croiala clasică cu mâneci scurte și gât rotund se potrivește confortabil și este potrivită atât pentru uzura zilnică, cât și pentru activități de agrement. Tricoul GAROVE-W este disponibil în diverse culori cu diverse imprimeuri montane. Tricouri şi bluze » Tricouri » Femei în aer liber cămașă Kilpi GAROVE-W roz (gamisport.ro)

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W Negru

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W Negru

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W Negru Tricoul Kilpi MERIN-W pentru femei cu mânecă scurtă și gât rotund este ideal ca strat de bază pentru toate activitățile în aer liber, schi sau alergare, atunci când trebuie să rămâi uscată, caldă și confortabilă. Tricotat dintr-un amestec de fibre COOLMAX din lână merino și poliester, cu o greutate de 180 g/m2, tricoul este confortabil pe piele, absoarbe umezeala, elimină transpirația și vă menține corpul în confort termic. Proprietatea naturală a lânii este aceea că poate neutraliza transpirația, eliminând astfel mirosurile neplăcute și respingând în mod natural murdăria. Cămașa este cusută cu cusături plate care nu irită pielea. Noua cămașă MERIN-W este disponibilă în trei culori la alegere și are o croială mai lejeră care nu vă va… (gamisport.ro)

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W turcoaz

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W turcoaz

Funcțional pentru femei tricou Kilpi MERIN-W turcoaz Tricoul Kilpi MERIN-W pentru femei cu mânecă scurtă și gât rotund este ideal ca strat de bază pentru toate activitățile în aer liber, schi sau alergare, atunci când trebuie să rămâi uscată, caldă și confortabilă. Tricotat dintr-un amestec de fibre COOLMAX din lână merino și poliester, cu o greutate de 180 g/m2, tricoul este confortabil pe piele, absoarbe umezeala, elimină transpirația și vă menține corpul în confort termic. Proprietatea naturală a lânii este aceea că poate neutraliza transpirația, eliminând astfel mirosurile neplăcute și respingând în mod natural murdăria. Cămașa este cusută cu cusături plate care nu irită pielea. Noua cămașă MERIN-W este disponibilă în trei culori la alegere și are o croială mai lejeră care nu vă va… (gamisport.ro)

Pentru femei ultraușor tricou Kilpi DIMARO-W alb

Pentru femei ultraușor tricou Kilpi DIMARO-W alb

Pentru femei ultraușor tricou Kilpi DIMARO-W alb Tricoul funcțional pentru femei Kilpi DIMARO-W este potrivit pentru activități sportive și de agrement. Tricoul este confecționat din material OPTI-DRY ușor și respirabil. Ținuta mai lejeră cu mâneci scurte nu limitează mișcarea, iar cusăturile plate nu irită pielea. Designul monocrom este completat de un element reflectorizant. Kilpi DIMARO-W este disponibil în mai multe variante de culoare. Caracteristicile produsului Culoare: alb. Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii 100% POLIESTER Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Cusături: cusături plate Guler: gât rotund Altele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Tricouri » Pentru femei ultraușor tricou Kilpi DIMARO-W alb (gamisport.ro)

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W turcoaz

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W turcoaz

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W turcoaz Acest tricou funcțional pentru femei Kilpi GUILIN-W nu vă va dezamăgi datorită materialului confortabil și răcoritor OPTI-DRY care asigură un confort maxim în timpul antrenamentului. Designul original Kilpi este completat de elemente reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate în întuneric. Sunt disponibile mai multe opțiuni de culoare. Caracteristicile produsului Culoare: turcoaz Sex Sport: DRUMEȚII ȘI CĂLĂTORII Specificație: OPTI-DRY Compoziție: 95% POLIESTER, 5% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Guler: gât rotund Tricouri şi bluze » Tricouri » Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W turcoaz (gamisport.ro)

Ultrauşoare pentru femei tricou Kilpi DIMARO-W Negru

Ultrauşoare pentru femei tricou Kilpi DIMARO-W Negru

Ultrauşoare pentru femei tricou Kilpi DIMARO-W Negru Tricoul funcțional pentru femei Kilpi DIMARO-W este potrivit pentru activități sportive și de agrement. Tricoul este confecționat din material OPTI-DRY ușor și respirabil. Ținuta mai lejeră cu mâneci scurte nu limitează mișcarea, iar cusăturile plate nu irită pielea. Designul monocrom este completat de un element reflectorizant. Kilpi DIMARO-W este disponibil în mai multe variante de culoare. Caracteristicile produsului Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii 100% POLIESTER Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Cusături: cusături plate Guler: gât rotund Altele: elemente reflectorizante Tricouri şi bluze » Tricouri » Ultrauşoare pentru femei tricou Kilpi DIMARO-W Negru (gamisport.ro)

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W Galben

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W Galben

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W Galben Acest tricou funcțional pentru femei Kilpi GUILIN-W nu vă va dezamăgi datorită materialului confortabil și răcoritor OPTI-DRY, care asigură un confort maxim în timpul antrenamentului. Designul original Kilpi este completat de elemente reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate pe întuneric. Sunt disponibile mai multe opțiuni de culoare. Caracteristicile produsului Culoare: galben Sex Sport: DRUMEȚII ȘI CĂLĂTORII Specificație: OPTI-DRY Compoziție: 95% POLIESTER, 5% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Guler: gât rotund Tricouri şi bluze » Tricouri » Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W Galben (gamisport.ro)

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W turcoaz

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W turcoaz

Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W turcoaz Acest tricou funcțional pentru femei Kilpi GUILIN-W nu vă va dezamăgi datorită materialului confortabil și răcoritor OPTI-DRY care asigură un confort maxim în timpul antrenamentului. Designul original Kilpi este completat de elemente reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate în întuneric. Sunt disponibile mai multe opțiuni de culoare. Caracteristicile produsului Culoare: turcoaz Sex Sport: DRUMEȚII ȘI CĂLĂTORII Specificație: OPTI-DRY Compoziție: 95% POLIESTER, 5% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăiați: Slim Guler: gât rotund Tricouri şi bluze » Tricouri » Ușor pentru femei tricou Kilpi GUILIN-W turcoaz (gamisport.ro)

Pentru femei echipă rulează tricou Kilpi EMILIO-W albastru

Pentru femei echipă rulează tricou Kilpi EMILIO-W albastru

Pentru femei echipă rulează tricou Kilpi EMILIO-W albastru Kilpi EMILIO-W este un maiou de alergare pentru femei în culorile echipei Kilpi Racing. Materialul OPTI-DRY ușor și aerisit este, de asemenea, cu uscare rapidă. Datorită croielii decupate și a spatelui din plasă, maioul este plăcut răcoros, bretelele largi nu apasă, iar cusăturile plate nu irită pielea. Designul de curse în albastru deschis este completat de multiple elemente reflectorizante. Caracteristicile produsului Sport Tricouri şi bluze » Bluze » Pentru femei echipă rulează tricou Kilpi EMILIO-W albastru (gamisport.ro)

Femei în aer liber tricou Kilpi GUILIN-W coral

Femei în aer liber tricou Kilpi GUILIN-W coral

Femei în aer liber tricou Kilpi GUILIN-W coral Kilpi GUILIN-W este un tricou funcțional pentru femei, potrivit atât pentru activități sportive, cât și pentru petrecerea timpului liber. Datorită materialului OPTI-DRY, este ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Ținuta mai lejeră, cu mâneci scurte și gât rotund, se potrivește bine și nu limitează mișcarea. Kilpi GUILIN-W este disponibil în mai multe culori. Caracteristicile produsului Culoare: Coral Sex Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Compoziție: 95% POLIESTER 5% ELASTAN Suprafața țesăturii: cationică, uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Tăietură: normală Cusături: simple Guler: gât rotund Tricouri şi bluze » Tricouri » Femei în aer liber tricou Kilpi GUILIN-W coral (gamisport.ro)

Funcțional pentru femei tricou polo Kilpi GULER-W Negru

Funcțional pentru femei tricou polo Kilpi GULER-W Negru

Funcțional pentru femei tricou polo Kilpi GULER-W Negru Kilpi COLLAR-W este un tricou polo pentru femei, ideal pentru drumeții, purtare în oraș sau în timpul liber. Materialul confortabil OPTI-DRY este ușor, aerisit și plăcut de răcoros în zilele fierbinți de vară. Croiala clasică, cu mâneci scurte, guler și închidere cu nasturi, subliniază silueta feminină. Designul decent este completat de elemente reflectorizante. Kilpi COLLAR-W este disponibil într-o varietate de culori. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Compoziție: 90% POLIESTER 10% ELASTAN Suprafața țesăturii: uscare rapidă Tăietură: normală Cusături: simple Guler: gât în V Tricouri şi bluze » Tricouri » Funcțional pentru femei tricou polo Kilpi GULER-W Negru (gamisport.ro)

Tricou din bumbac pentru femei Kilpi STEA-W alb

Tricou din bumbac pentru femei Kilpi STEA-W alb

Tricou din bumbac pentru femei Kilpi STEA-W alb Tricou de damă din bumbac Kilpi STAR-W cu mâneci scurte și decolteu rotund. Ținuta lejeră cu spatele prelungit și designul original Kilpi te vor face de neratat. Caracteristicile produsului Culoare: alb. Sex Sport: kilts la oraș Specificație: COTTON COMFORT 100% CĂRBUNE Tăietură: normală Guler: gât rotund Tricouri şi bluze » Tricouri » Tricou din bumbac pentru femei Kilpi STEA-W alb (gamisport.ro)

Tricou din bumbac pentru femei Kilpi STEA-W gri deschis

Tricou din bumbac pentru femei Kilpi STEA-W gri deschis

Tricou din bumbac pentru femei Kilpi STEA-W gri deschis Tricou de damă din bumbac Kilpi STAR-W cu mâneci scurte și decolteu rotund. Ținuta lejeră cu spatele prelungit și designul original Kilpi te vor face de neratat. Caracteristicile produsului Sex Sport: kilts la oraș Specificație: COTTON COMFORT 100% CĂRBUNE Tăietură: normală Guler: gât rotund Tricouri şi bluze » Tricouri » Tricou din bumbac pentru femei Kilpi STEA-W gri deschis (gamisport.ro)

Pentru femei lucru in echipa rulează tricou Kilpi VICTORI-W albastru

Pentru femei lucru in echipa rulează tricou Kilpi VICTORI-W albastru

Pentru femei lucru in echipa rulează tricou Kilpi VICTORI-W albastru Cămașa de alergare pentru femei Kilpi VICTORI-W în culorile echipei Kilpi Racing este ideală pentru alergare, patinaj sau alte activități de agrement. Materialul OPTI-DRY este foarte ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Croiala clasică, cu mâneci scurte și gât rotund, se potrivește bine. Datorită cusăturilor flatlock și a pieselor modelate, tricoul oferă un confort nerestricționat în timpul mișcării. Elementele reflectorizante sunt plasate în față și în spate pentru o mai bună vizibilitate pe întuneric. Caracteristicile produsului Culoare: Albastru Sex Sport: alergare, fitness, turism și călătorii Compoziție: 92% POLIESTERĂ 8% ELASTAN, 100% POLIESTERĂ Suprafața țesăturii: uscare rapidă Țesătură: 4 way stretch, imprimare… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Kilpi ADAMELLO-W roz

Ciclism feminin jersey Kilpi ADAMELLO-W roz

Ciclism feminin jersey Kilpi ADAMELLO-W roz Tricoul de ciclism pentru femei Kilpi ADAMELLO-W este confecționat din material OPTI-DRY ușor, respirabil și cu uscare rapidă. Designul cu fermoar complet și guler înalt este o soluție versatilă pentru ciclismul de șosea sau de munte. Datorită tivurilor și tivului anti-alunecare din silicon de la mâneci, tricoul se potrivește perfect și nu se rulează. Tricoul este cusut cu cusături plate pentru un confort maxim, iar inserțiile din plasă de la subsuori cresc respirabilitatea. Buzunarele din spate cu design inteligent și buzunar cu fermoar păstrează tot ce ai nevoie. Tricoul este echipat cu o serie de elemente reflectorizante. Kilpi ADAMELLO-W este disponibil în mai multe culori. Caracteristicile produsului Sport: CICLISM Compoziție: 90%… (gamisport.ro)

Alergare capac Kilpi COADA-U Negru

Alergare capac Kilpi COADA-U Negru

Alergare capac Kilpi COADA-U Negru Kilpi TAIL-U este o șapcă concepută pentru alergare, schi fond și alte activități în care efectuați performanțe fizice superioare. Scapă de transpirație, datorită materialului OPTI-DRY, care este, de asemenea, extrem de ușor, flexibil și se usucă rapid. Kilpi TAIL-U poate fi purtat și sub o cască datorită cusăturii cu cusături plate. Această șapcă de alergare este absolut unisex, dar mai ales femeile vor aprecia gaura pentru coada de cal. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate Altele: gaura de împletitură 92% POLIESTER; 8% ELASTAN Căciuli și fulare » Căciuli » Alergare capac Kilpi COADA-U Negru (gamisport.ro)

Alergare capac Kilpi COADA-U turcoaz

Alergare capac Kilpi COADA-U turcoaz

Alergare capac Kilpi COADA-U turcoaz Kilpi TAIL-U este o șapcă concepută pentru alergare, schi fond și alte activități în care efectuați performanțe fizice superioare. Scapă de transpirație, datorită materialului OPTI-DRY, care este, de asemenea, extrem de ușor, flexibil și se usucă rapid. Kilpi TAIL-U poate fi purtat și sub o cască datorită cusăturii cu cusături plate. Această șapcă de alergare este absolut unisex, dar mai ales femeile vor aprecia gaura pentru coada de cal. Caracteristicile produsului Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate Altele: gaura de împletitură 92% POLIESTER; 8% ELASTAN Căciuli și fulare » Căciuli » Alergare capac Kilpi COADA-U turcoaz (gamisport.ro)

Alergarea femeilor pantaloni scurti Rogelli iunie negru/albastru /…

Alergarea femeilor pantaloni scurti Rogelli iunie negru/albastru / roz ROG351407

Alergarea femeilor pantaloni scurti Rogelli iunie negru/albastru / roz ROG351407 Descriere - pantaloni scurți interiori cu picioare din material Dynaflex Power, ușor de atins - pantalonii scurți externi sunt confecționați din material Dynatech ușor și respirabil - croială lejeră, cu talie elastică și cordon de strângere - elemente reflectorizante - buzunar drept pe pantalonii scurți interiori Parametrie Sporturi: atletism, fitness, sporturi de interior, sporturi de sală, floorball, handbal, multisport, sporturi de interior, jocuri de interior, patinaj în sală, volei, alergare, multisport, drumeții, yoga, tenis, timp liber Caracteristici: buzunare, uscare rapidă, funcțional, elastic, care elimină transpirația Greutate170 g Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi »… (gamisport.ro)

Femei în aer liber tricou GAROVE-W roz deschis

Femei în aer liber tricou GAROVE-W roz deschis

Femei în aer liber tricou GAROVE-W roz deschis Tricoul funcțional pentru femei Kilpi GAROVE-W este confecționat din material OPTI-DRYușor și respirabil, care ajută la eliminarea umezelii și vă menține răcoros. Croiala clasică cu mâneci scurte și decolteu rotund se potrivește bine, nu limitează mișcarea. Cusăturile cu cusătură plată utilizate nu irită pielea. Kilpi GAROVE-W este disponibil în diferite culori. Caracteristicile produsului Sex Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii 50% POLIESTER 50% VISCOZĂ Suprafața țesăturii: uscare rapidă Tăietură: normală Cusături: simple Guler: gât rotund Tricouri şi bluze » Tricouri » Femei în aer liber tricou GAROVE-W roz deschis (gamisport.ro)

Iarna femeilor capac Kilpi HOOT-W alb

Iarna femeilor capac Kilpi HOOT-W alb

Iarna femeilor capac Kilpi HOOT-W alb Pălărie de iarnă pentru femei Kilpi HOOT-W cu pompon în stil norvegian. Tricot acrilic cald cu căptușeală interioară din fleece. Alegerea a două culori. Caracteristicile produsului Culoare: alb. Sex Sport: dealuri spre oraș, schi Specificație: ACRYLIC 100% ACRIL, 100% POLIESTER Țesătură: Tricotat Căptușeală: microfleece Căciuli și fulare » Căciuli » Iarna femeilor capac Kilpi HOOT-W alb (gamisport.ro)

femei palton Kilpi BRASIL-W albastru închis

femei palton Kilpi BRASIL-W albastru închis

femei palton Kilpi BRASIL-W albastru închis Paltonul de iarnă pentru femei Kilpi BRASIL-W este confecționat din material cumembrană SIBERIUM 5000 CT cu parametri de rezistență la apă de 5.000 mm și respirabilitate de 5.000 g/m2/24h, care este puternic, durabil și suficient de hidrofug. Fermoarul cu două direcții facilitează închiderea și vă permite să desfaceți tivul inferior. Vei aprecia, de asemenea, gluga reglabilă , 4 buzunare exterioare, 2 buzunare la piept pentru obiecte mici, buzunar interior și tiv reglabil pentru confortul tău maxim. Haina este completată cu detalii din imitație de piele. Are o croială extinsă și decentă, un tratament exterior din material hidrofug și respirabil și, prin urmare, este potrivit pentru uzura zilnică.Caracteristicile produsului Culoare: Albastru… (gamisport.ro)

Iarna femeilor capac Kilpi HOOT-W albastru

Iarna femeilor capac Kilpi HOOT-W albastru

Iarna femeilor capac Kilpi HOOT-W albastru Pălărie de iarnă pentru femei Kilpi HOOT-W cu pompon în stil norvegian. Tricot acrilic cald cu căptușeală interioară din fleece. Alegerea a două culori. Caracteristicile produsului Culoare: albastru Sex Sport: dealuri spre oraș, schi Specificație: ACRYLIC 100% ACRIL, 100% POLIESTER Țesătură: Tricotat Căptușeală: microfleece Căciuli și fulare » Căciuli » Iarna femeilor capac Kilpi HOOT-W albastru (gamisport.ro)

femei hanorac funcțional Kilpi ERIS-W roșu

femei hanorac funcțional Kilpi ERIS-W roșu

femei hanorac funcțional Kilpi ERIS-W roșu Hanoracul funcțional pentru femei Kilpi ERIS-W este un produs popular pentru versatilitatea și confortul său. Materialul tricotat structurat OPTI-STRETCH ajută la îndepărtarea umezelii din straturile de bază, izolând împotriva frigului exterior. Hanoracul cu glugă este extrem de elastic, cusut cu cusături plate, se adaptează la curbele corpului și nu limitează mișcarea. Modelul ERIS-W are două buzunare cu fermoar, un tiv cu cordon și un guler înalt. Alege una dintre numeroasele culori și mergi la schi, drumeții sau la exerciții fizice cu bluza de trening Kilpi ERIS-W. Caracteristicile produsului Sport: schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-STRETCH 100% POLIESTER Țesătură: 4 way stretch, tricotat Tăietură: normală Cusături: cusături plate… (gamisport.ro)

femei mijlocul strat Kilpi ERIS-W Negru

femei mijlocul strat Kilpi ERIS-W Negru

femei mijlocul strat Kilpi ERIS-W Negru Hanoracul elastic pentru femei Kilpi ERIS-W este confecționat din țesătură tricotată OPTI-STRETCH cu întindere în patru direcții. Materialul se adaptează perfect la fiecare mișcare a ta, evacuează eficient umezeala și se usucă rapid. Hanoracul cu glugă are două buzunare cu fermoar și un guler înalt pentru a proteja gâtul de frig. Este complet închisă cu fermoar, foarte compactă și foarte confortabilă datorită cusăturilor plate. Hanoracul cu glugă Eris este un al doilea strat foarte confortabil pentru excursiile la munte și pentru toate activitățile în aer liber. Disponibil în două culori. Caracteristicile produsului Sport: schi Specificație: SIBERIUM 5 000 CT 100% POLIESTER Umplutură: Sintetic Tăietură: normală Cusături: cusături simple, cusături… (gamisport.ro)

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W Negru

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W Negru

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W Negru Îți place căptușeala interioară de microfleece de la căciulile de iarnă? Sau vă doriți în principal un produs la modă, poate cu un model tricotat norvegian decorat cu strasuri? Ce zici de toate împreună? Pălăria de iarnă pentru femei Kilpi LADY-W le are pe amândouă și este potrivită atât pentru munte, cât și pentru străzile orașului pe timp de iarnă. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Specificație: ACRYLIC Căptușeală: microfleece Componente ale materialului: 100% ACRYL Căciuli și fulare » Căciuli » Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W Negru (gamisport.ro)

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W alb

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W alb

Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W alb Îți place căptușeala interioară de microfleece de la căciulile de iarnă? Sau vă doriți în principal un produs la modă, poate cu un model tricotat norvegian decorat cu strasuri? Ce zici de toate împreună? Pălăria de iarnă pentru femei Kilpi LADY-W le are pe amândouă și este potrivită atât pentru munte, cât și pentru străzile orașului pe timp de iarnă. Caracteristicile produsului Culoare: alb. Sex Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Specificație: ACRYLIC Căptușeală: microfleece Componente ale materialului: 100% ACRYL Căciuli și fulare » Căciuli » Iarna femeilor capac Kilpi DOAMNA-W alb (gamisport.ro)

Femei calde pulover Kilpi IRINA-W negru

Femei calde pulover Kilpi IRINA-W negru

Femei calde pulover Kilpi IRINA-W negru Puloverul pentru femei Kilpi IRINA-W realizat din material cald, fleece OPTI-HEAT este garantat să vă țină de cald și să împiedice pătrunderea frigului din exterior. Puloverul are o glugă cu cordon de strângere, 2 buzunare cu fermoar. Designul original Kilip este completat de broderie. Acest pulover este o alegere excelentă pentru activități de petrecere a timpului liber sau pentru plimbări ușoare în natura toamnei. Puteți alege care dintre cele două culori se va potrivi cu garderoba dumneavoastră. Caracteristicile produsului 100% POLIESTER Sport: drumeții în oraș, turism și călătorii Specificație: OPTI-HEAT Suprafața țesăturii: încălzirea Țesătură: Tricotat Tăietură: normală Cusături: cusături plate Glugă: fixă, bucle de cordon Buzunare: 2 buzunare… (gamisport.ro)

Femei izolate vestă Kilpi NAI-W kaki

Femei izolate vestă Kilpi NAI-W kaki

Femei izolate vestă Kilpi NAI-W kaki Aveți nevoie de un strat izolator ori de câte ori aveți de gând să faceți sport pe vreme rece. Vesta izolată pentru femei Kilpi NAI-W Insulated Vest pentru femei are o umplutură sintetică moale și caldă, care asigură o izolare ideală, indiferent dacă plănuiești să alergi sau să faci drumeții. Datorită construcției sale cu cameră lipită, NAI-W cântărește doar 200 g în mărimea 36. De asemenea, vă puteți bucura de un guler înalt, două buzunare cu fermoar și un tiv elastic. Caracteristicile produsului Culoare: kaki Umplutură: Sintetic Sex Sport: schi fond, dealuri urbane, schi, schi, turism și călătorii Specificație: SIBERIUM DWR WB Suprafața țesăturii: hidrofugă Tăietură: normală Cusături: camere lipite Buzunare: 2 buzunare principale Fermoar: plastic… (gamisport.ro)

măcinând patinele femeilor, ispiti patinele femeilor, Halti lead w, echipament pentru alergarea cu un câine, tricou sport, tricou termic, tricou adidog, șosete de compresie kilpi, jachete de iarna kilpi, jacheta de iarna kilpi

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide