Auna base casti de dj inchise pliabile negre

Auna Base, căști de DJ, închise, pliabile, negre

Auna Base, căști de DJ, închise, pliabile, negre

Ascultați muzică tare! Căștile de DJ de la auna duc muzica bas la un nou nivel. Gama largă, care atinge chiar și cele mai profunde frecvențe, și confortul excelent la purtare, fac din căștile auna Base partenerul perfect pentru spectacole de DJ și plăcerea muzicii din timpul liber.Datorită construcției închise, căștile de DJ oferă o imagine impresionantă a sunetului chiar și în condiții de zgomot ambiental puternic. Panorama stereo largă vă permite să percepeți cele mai subtile nuanțe, care se pierd adesea atunci când utilizați dispozitive simple. Accentul special al căștilor Base este pe frecvențe joase: subbasuri puternice și liniile puternice de bas ajung întotdeauna la urechi dvs. prin aceste căști în mod autentic. Hip-hop, house și dubstep, dar și pop, jazz sau rock folosesc… (electronic-star.ro)

Resident DJ DJ-25, set de echipament, dj mixer + auna st-2000,…

Resident DJ DJ-25, set de echipament, dj mixer + auna st-2000, difuzor, negru / albastru

Pentru începători, utilizatorii ocazionali și profesioniști mixerul dj oferă caracteristici interesante la un raport preț / performanță bun. Setul include o consolă de amestecare, două difuzoare și un cablu de difuzor. O caracteristică particulară a pultului de mixaj resident dj este interfața bluetooth pentru conectarea fără fir la smartphone-uri, tablete și laptop-uri. De aceea puteți ajunge la colecția digitală privată completă a hit-urilor dvs. de top. În partea superioară a consolei de amestecare, o conexiune usb și un cititor de carduri de memorie sd așteaptă utilizarea lor alternativă. Pe partea frontală, pot fi conectate până la 3 alte surse audio prin conexiune în linie. Pe partea opusă, există mufe de 6,3 mm pentru microfon și căști. În plus față de intrările liniare, există o… (electronic-star.ro)

Auna Pro DJ-21 BT, dj-mixer, pult de mixaj, bluetooth, usb, negru

Auna Pro DJ-21 BT, dj-mixer, pult de mixaj, bluetooth, usb, negru

Pentru începători, utilizatori ocazionali și profesioniști, pultul de mixaj auna Pro-21 BT oferă caracteristici interesante la un raport preț / performanță bun.auna Pro-21 BT DJ pultul de mixaj dispune de o conexiune usb ușor accesibilă în partea superioară, prin care piesele MP3 pot fi redate direct de pe o cheie USB.Pe partea frontală, pot fi conectate până la 3 alte surse audio prin conexiunea de linie. Există, de asemenea mufe de 6,3 mm pentru microfon și căști precum și intrări și ieșiri de linie.auna Pro DJ-21 BT 3/2-pultul de mixaj pe partea de sus oferă un total de 18 butoane ergonomic plasate. Cu aceste controale, puteți controla 3 canale stereo și 2 fono (electronic-star.ro)

Auna Pro Dj rezident Kemistry 3 B 4 canale DJ mixer Bluetooth USB SD…

Auna Pro Dj rezident Kemistry 3 B 4 canale DJ mixer Bluetooth USB SD Phono negru

auna Pro Kemistry 3 este un talentat cu 4 canale DJ mixer. În plus față de gama largă de conexiuni, un design rack-conștient și rafinamente tehnice, cum ar fi Bluetooth, USB și SD, dispozitivul are un aspect clar cu interfață utilizator negru.Mixerul are toate conexiunile pentru o instalare DJ-solid. Dispozitivele audio, cum ar fi CD player, placă turnantă și amplificator se pot găsi cu intrări și ieșiri XLR, jack RCA și formatați punctul de contact potrivit.O specialitate de două ori mai profitabil pentru dj rezident Kemistry 3 , este accesibil încorporat în top interfața USB de pe panou, pot fi consultate pe pistele MP3 de pe dispozitive de stocare USB la set. Printre cele mai importante, însă, includem built-in interfață Bluetooth care reda wireless muzica de pe smartphone, tabletă sau… (electronic-star.ro)

Auna Pro DJ-22BT, MKII, mixer,DJ-mixer cu 3/2 canale, BT, 2xUSB,…

Auna Pro DJ-22BT, MKII, mixer,DJ-mixer cu 3/2 canale, BT, 2xUSB, montare pe raft, negru

Pentru începători, utilizatori ocazionali și profesioniști, mixerul auna Pro DJ-22BT MKII oferă funcții interesante, cu un raport preț / performanță foarte bun. În plus față de multe dispozitive tehnice, sistemul are un aspect bine aranjat.Caracteristicilor speciale ale mixerului auna Pro DJ-22BT MKII aparține o interfață Bluetooth pentru conectarea wireless a smartphone-ului, tabletei sau laptopului. Așa puteți accesa colecția dumneavoastră privată de hituri top. Butoanele separate și tastele pentru navigarea printre melodii, ușurează operarea dispozitivului. Există, de asemenea, 2 intrări USB în așteptarea utilizării, pentru amestecarea fișierelor MP3 din 2 USB stick-uri. Datorită a 2 display-uri, aveți totul sub control și știți întotdeauna Pro ce melodie se difuzează.Pe marginea… (electronic-star.ro)

Auna Clubmaster DJ, difuzor, 120 W max., woofer de 8", DJ pad, USB,…

Auna Clubmaster DJ, difuzor, 120 W max., woofer de 8", DJ pad, USB, BT, intrare de linie, negru

Difuzorul auna Clubmaster DJ este un oaspete vedetă al tuturor petrecerilor și petrecerilor de karaoke datorită valorilor sale ridicate de performanță, a 3 efecte de lumină LED multicolore și a unui DJ pad versatil.Difuzor Auna Clubmaster DJ cu o putere de 120 W maxim, convinge pe oricine datorită unui subwoofer de 8" cu sunet puternic și bas bogat. Imaginea sonoră echilibrată cu o gamă clară de tonuri medii și înalte este asigurată de două difuzoare de 8" de nivel mediu și un tweeter de 1". Vă puteți conecta prin diverse surse media iar acestea sunt: un port USB MP3, un port line-in pentru conectarea unui sistem stereo de acasă, precum și o intrare pentru microfon și chitară. Interfața bluetooth integrată are grijă de redarea fără fir a tuturor fișierelor audio de pe smartphone-uri,… (electronic-star.ro)

Auna ANC-10, Căști, Adaptor

Auna ANC-10, Căști, Adaptor

Pentru cei care sunt deranjat atunci când ascultați muzică de la zgomotul de fond enervant, Auna furnizează cu ANC-10 căști soluție de relaxare. Echipat cu un sistem activ de reducere a zgomotului se filtrează departe pana la 85 la suta din toate zgomotul ambiental enervant, permițându-vă să se concentreze pe deplin asupra plăcerea de a asculta poate. Ideal sunt ANC-10, astfel încât în călătorii scurte sau lungi, în cazul în care părăsesc zgomotul aeronavelor, huruitul subteran zgomotul motorului sau sunetele de zi cu zi de petrecere plăcută estompeze în fundal. Cu o simpla apasare a unui buton poate fi filtrul de zgomot pe și în afara.Astfel, chiar și călătoriile de lungă durată nu sunt punctul de martiriu, Auna a pus mare accent pe confortul căști. Pernuțele pentru căști sunt foarte moi… (electronic-star.ro)

Skytec SH120 DJ Casti 105dB cablu 2m piele incl Adapter.

Skytec SH120 DJ Casti 105dB cablu 2m piele incl Adapter.

SH 120 este un Skytec convenabil de căști DJ, care au scoruri cu o calitate excelentă a sunetului și se potrivesc confortabil.Greutatea redusă și padding ureche moale permite confort excelent la purtare pe parcursul mai multor ore. Banda reglabil are o tapițerie din imitație de piele supla.Lungimea cablului de 3 metri prevede suficient spațiu de manevră pentru aplicații DJ. Cu plug 3,5mm stereo-side cablu și de însoțire adaptorul jack 6.3mm Skytec SH 120 set cu cască poate fi conectat la toate prize jack standard. (electronic-star.ro)

Electronic-Star eStar Block-Party II, sistem DJ, set, amplificator PA…

Electronic-Star eStar Block-Party II, sistem DJ, set, amplificator PA, mixer DJ, 2 x subwoofer, căști

Petrecerea continuă! Setul DJ Block-Party va fi sufletul următoarei petreceri! Este format dintr-un amplificator PA Vonyx VPA 1000, două boxe PA auna Pro PW-2222 MKII, mixer DJ auna TMX-2211 MKII, căști DJ, două microfoane dinamice și cablurile de conectare necesare. Setul este ideal pentru organizarea diferitelor petreceri, întâlniri karaoke, evenimente sau prelegeri.Amplificatorul Vonyx PA VPA 1000 este ideal pentru un DJ - și pentru cei care doresc să devină - pentru evenimente mici, datorită dimensiunilor mici, a numeroaselor caracteristici și a performanțelor lor puternice. Datorită funcției Bluetooth, puteți reda toate semnalele muzicale de pe amplificatorul Vonyx PA VPA 1000 în mod convenabil cu ajutorul wirelesselui, prin intermediul smartphone-ului, tabletei sau laptopului.… (electronic-star.ro)

Electronic-Star eStar Bass-Party, sistem DJ, set, 2 x amplificator PA…

Electronic-Star eStar Bass-Party, sistem DJ, set, 2 x amplificator PA, mixer DJ, 4 x subwoofer, căști

Petrecerea continuă! Setul DJ Bass-Party va fi sufletul următoarei petreceri! Este format dintr-un amplificator PA Vonyx VPA 1000, patru boxe PA auna Pro PW-2222 MKII, mixer DJ auna TMX-2211 MKII, căști DJ, două microfoane dinamice și cablurile de conectare necesare. Setul este ideal pentru organizarea diferitelor petreceri, întâlniri karaoke, evenimente sau prelegeri.Amplificatorul Vonyx PA VPA 1000 este ideal pentru un DJ - și pentru cei care doresc să devină - pentru evenimente mici, datorită dimensiunilor mici, a numeroaselor caracteristici și a performanțelor lor puternice. Datorită funcției Bluetooth, puteți reda toate semnalele muzicale de pe amplificatorul Vonyx PA VPA 1000 în mod convenabil cu ajutorul wirelesselui, prin intermediul smartphone-ului, tabletei sau laptopului.… (electronic-star.ro)

Vonyx DB4 Pro, sistem booth DJ, suport DJ, pliabil, inclusiv…

Vonyx DB4 Pro, sistem booth DJ, suport DJ, pliabil, inclusiv tapițerie din lycra

DJ Booth System Vonyx DB4 Pro vă permite să implementați echipamente DJ și să creați un echilibru frumos între confidențialitate și interacțiune.Fabricat dintr-un cadru metalic solid, DB4 Pro DJ vă oferă flexibilitate. Lățimea de 101 cm lățime, 50 cm adâncime și 94 cm înălțime de lucru oferă blatului o compactitate confortabilă. Puteți să-l dezasamblați și să-l reumpleți și chiar să-l acoperiți în funcție de preferințele și nevoile curente, fie cu un strat alb sau negru. Tapițeria cu lycra poate fi iluminată din spate pentru a sprijini performanța cu diferite efecte de lumină. Datorită alternanței tapițeriei alb-negru, DB4 Pro va atrage și atenția. Pentru transport, suportul și capacul DJ pot fi depozitate cu ușurință în geanta de transport de la Vonyx. (electronic-star.ro)

Auna BTF2-KUL03, căști Bluetooth, handsfree, piele

Auna BTF2-KUL03, căști Bluetooth, handsfree, piele

Auna KUL-03 sunt căști bluetooth, care vă permit contactul fără cabluri, cu toate dispozitivele bluetooth.După ce conectați căștile cu un player MP3, tabletă, smartphone, etc, vor începe să curgă în urechile dumneavoastră albumele dumneavoastră preferate de MP3 în care puteți naviga în mod convenabil și intuitiv folosind butoanele de pe căști.În competențele de zi cu zi ale căștilor sunt incluse și apelurile telefonice.Designul produsului îndeplinește cerința de a fi în mod constant în mișcare. Puterea o trag căștile din bateria de litiu-ion, care rezistă suficient de mult timp pentru plimbări prin oraș sau apeluri complicate.Dacă aveți nevoie să încărcați setul cu cască, trebuie doar să le conectați la intrarea USB de la PC și după 3 ore de încărcare va fi din nou gata de utilizare.… (electronic-star.ro)

Auna Silencium, căști wireless, 20 m, 2,4 GHz, TV/HiFi/CD/MP3,…

Auna Silencium, căști wireless, 20 m, 2,4 GHz, TV/HiFi/CD/MP3, baterie, negru

Auna Silencium sunt căști wireless de înaltă calitate, cu transmisie radio digitală de 2,4 GHz, care garantează confort maxim datorită carcasei căptușite și podului reglabil. Comunicarea dintre difuzor și căști wireless este de până la 20 de metri. Aparatul efectuează o schimbare continuă de frecvență automată pentru a evita interferențele cu alte dispozitive, cum ar fi babysitters. Durata de viață a bateriei căștilor wireless auna este de până la 8 ore, în timp ce încărcarea este ușoară cu stația de încărcare furnizată. Atât intrările analogice, cât și cele digitale permit funcționarea atât cu fir, cât și fără fir: prima este asigurată prin conectarea unui cablu jack de 3,5 mm la CD-uri, MP3 playere, computere sau dispozitive mobile, a doua prin conexiuni optice sau coaxiale la… (electronic-star.ro)

Auna Pro TMX-2211, MKII, DJ-Mixer, 3/2 canale, crossfader, talkover,…

Auna Pro TMX-2211, MKII, DJ-Mixer, 3/2 canale, crossfader, talkover, montare pe raft, negru

Let's have a party! auna Pro TMX-2211, MKII este un mixer DJ clar, cu toate posibilitățile de conectare și caracteristicile pentru o sonorizare bună de petrecere și evenimente. Instalarea și operarea sunt ușoare și prietenoase pentru începători, fără o inundație de caracteristici. Oferă multilateralitatea conectării echipamentelor DJ normale cu două intrări line, care pot fi utilizate cu ajutorul switch-ului ca intrări pentru gramofoane. În plus, o intrare AUX este disponibilă pentru conectarea unui CD player, amplificator și a altor sisteme HiFi. Două intrări pentru microfon de 6,3 mm doar închid meniul de intrari. În modul cu 2 sau 3 canale, puteți amesteca toate semnalele de intrare sau să treacă reciproc prin Fading. În plus sunt puse la dispoziție și alte funcții de care DJ-ul are… (electronic-star.ro)

Auna Pro VHF-2-HS, set de microfon VHF cu 2 canale, 2 x căști de…

Auna Pro VHF-2-HS, set de microfon VHF cu 2 canale, 2 x căști de microfon, 50M

VHF-2-HS de la auna Pro este un set de microfon VHF adecvat pentru scenă, cu un sunet profesional și care acoperă evenimentele de zi cu zi.Sistemul fără fir aduce două microfoane portabile dinamice, care cuprind întreg repertoriul acustic al cântăreților, vorbitorilor și comercianților de pe piață pentru a îmbunătăți experiența performanței. Cu banda de frecvență VHF, auna Pro VHF-2-HS cuprinde un sunet acustic mai mare, cu o rază de până la 50 de metri.Prin mufa de ieșire jack de 6,3 mm sistemul se poate conecta la toate setările audio standard.Datorită construcției deosebit de eficientă energetic, VHF-2-HS funcționează până la câteva ore și este adecvat în special pentru spectacole. (electronic-star.ro)

Auna Pro VHF-4-HS, set de microfon VHF cu 4 canale, 4 x căști de…

Auna Pro VHF-4-HS, set de microfon VHF cu 4 canale, 4 x căști de microfon, 50M

VHF-4-HS de la auna Pro este un set de microfon VHF adecvat pentru scenă, cu un sunet profesional și care acoperă evenimentele de zi cu zi.Sistemul fără fir aduce două microfoane portabile dinamice, care cuprind întreg repertoriul acustic al cântăreților, vorbitorilor și comercianților de pe piață pentru a îmbunătăți experiența performanței. Cu banda de frecvență VHF, auna Pro VHF-4-HS cuprinde un sunet acustic mai mare, cu o rază de până la 50 de metri.Prin mufa de ieșire jack de 6,3 mm sistemul se poate conecta la toate setările audio standard.Datorită construcției deosebit de eficientă energetic, VHF-4-HS funcționează până la câteva ore și este adecvat în special pentru spectacole. (electronic-star.ro)

Auna Pro MIC-920 USB, microfon condensator, USB, ieșire căști, plug &…

Auna Pro MIC-920 USB, microfon condensator, USB, ieșire căști, plug & play, argintiu

Microfonul cu condensator auna Pro MIC-920 este proiectat special pentru aplicații digitale moderne. Proiectat pentru înregistrări de studio de primă clasă, podcast-uri și videoclipuri. Datorită cablului USB, acesta poate fi conectat cu ușurință la un computer sau laptop, iar datorită funcționalității play & play este gata imediat pentru utilizare.Microfonul MIC-920 Studio este specializat pentru cântare și vorbire. Cu o rată de eșantionare de 16 biți / 48 kHz și o caracteristică direcțională cardioidă echilibrată, oferă cea mai bună calitate a sunetului. Microfonul creează materialul de ieșire perfect pentru o stăpânire audio suplimentară atunci când produceți melodii, podcast-uri sau moderați propriul flux radio. Este deosebit de practică ieșirea căștilor jack de 3,5 mm integrate pe… (electronic-star.ro)

Auna Pro MIC-920 USB, microfon condensator, USB, ieșire căști, plug &…

Auna Pro MIC-920 USB, microfon condensator, USB, ieșire căști, plug & play, alb

Microfonul cu condensator auna Pro MIC-920 este proiectat special pentru aplicații digitale moderne. Proiectat pentru înregistrări de studio de primă clasă, podcast-uri și videoclipuri. Datorită cablului USB, acesta poate fi conectat cu ușurință la un computer sau laptop, iar datorită funcționalității play & play este gata imediat pentru utilizare.Microfonul MIC-920 Studio este specializat pentru cântare și vorbire. Cu o rată de eșantionare de 16 biți / 48 kHz și o caracteristică direcțională cardioidă echilibrată, oferă cea mai bună calitate a sunetului. Microfonul creează materialul de ieșire perfect pentru o stăpânire audio suplimentară atunci când produceți melodii, podcast-uri sau moderați propriul flux radio. Este deosebit de practică ieșirea căștilor jack de 3,5 mm integrate pe… (electronic-star.ro)

Auna Urban Chameleon, căști fără fir 2-în-1, difuzor, Bluetooth 3.0 +…

Auna Urban Chameleon, căști fără fir 2-în-1, difuzor, Bluetooth 3.0 + EDR

Pentru toți cei care în timpul ascultării muzicii sunt enervați de cablul încolăcit, căștile Bluetooth Urban Chameleon de la producătorul Auna sunt soluția perfectă. În plus față de utilizarea clasică ca și căști, acestea oferă, de asemenea două boxe mici pentru a reda muzica mai tare.Căștile elegante în negru mat sunt ușor de asociat cu orice dispozitiv care susține sistemul Bluetooth - de exemplu. cu smartphone-uri, tablete sau laptop-uri. Căștile oferă o conexiune prin orice protocoale standard: HSP, HFP, A2DP și AVRCP. Tehnologia utilizată EDR (Enhanced Data Rate) primește semnale de date de viteză de trei ori mai mare și minimizează distorsiunile. Căști oferă o gamă de transmisie de până la 10 de metri de sursă și nu limitează utilizatorul ca alte dispozitive.Pe exteriorul căștilor… (electronic-star.ro)

Auna Pro MIC-600 USB, microfon condensator, USB, ieșire pentru căști,…

Auna Pro MIC-600 USB, microfon condensator, USB, ieșire pentru căști, plug & play

Microfonul condensator auna MIC-600 este special conceput pentru utilizarea digitală modernă. Conceput pentru înregistrări de cântat de primă clasă în studio, pentru a crea podcast-uri sau pentru a suna videoclipuri. Se conectează cu ușurință la un computer sau laptop printr-un cablu USB și, datorită funcționalității play & play, este gata imediat pentru utilizare.Microfonul de studio auna MIC-600 este specializat în canto și vorbire. Cu o frecvență de eșantionare de 16 biți / 48 kHz și o caracteristică direcțională cardioidă echilibrată, aceasta permite cea mai bună calitate a sunetului. Microfonul creează materialul de ieșire perfect, destinat pentru masterizarea audio suplimentară în producția de melodii, podcast-uri sau pentru moderarea propriului flux radio sau vlog. Mufa de căști… (electronic-star.ro)

Auna Pro PW-1522 DJ PA 3-Way Difuzor 38 cm 800 W

Auna Pro PW-1522 DJ PA 3-Way Difuzor 38 cm 800 W

Difuzor puternic cu două game și cu un sunet de calitate consistent, bas și mai multe opțiuni de conectivitate suverane. Perfect pentru scenă.Difuzor profesional PA cu 3 benzi de la Auna.Performanțele sale de sunet echilibrate propun modelul PW-1522 pentru utilizare în toate tipurile de evenimente - de la nunți la concerte rock. Partea dominantă a PW-1522 este structura bicamerală, ceea ce face din el un sistem cu cel mai profund bas, lucru pe care publicul îl va aprecia.Durabilitate și fiabilitate chiar și în timpul utilizării prelungite.Datorită construcției solide (colțuri de protecție, strat de pâslă și grilaj) supraviețuiește difuzorul Auna PW-1522 în etapele de montaj și de transport.Dispozitiv la un preț excelent. (electronic-star.ro)

Auna Pro PW-1022 DJ PA 3-Way Difuzor 25 cm 400 W

Auna Pro PW-1022 DJ PA 3-Way Difuzor 25 cm 400 W

Difuzor puternic cu două game și cu un sunet de calitate consistent, bas și mai multe opțiuni de conectivitate suverane. Perfect pentru scenă.Difuzor profesional PA cu 3 benzi de la Malone. Performanțele sale de sunet echilibrate propun modelul PW-1022 pentru utilizare în toate tipurile de evenimente - de la nunți la concerte rock. Partea dominantă aPW-1222 este structura bicamerală, ceea ce face din el un sistem cu cel mai profund bas, lucru pe care publicul îl va aprecia.Durabilitate și fiabilitate chiar și în timpul utilizării prelungite.Datorită construcției solide (colțuri de protecție, strat de pâslă și grilaj) supraviețuiește difuzorul Malone PW-1022 în etapele de montaj și de transport.Dispozitiv la un preț excelent. (electronic-star.ro)

Vonyx Sistemul DB3 Pro Sistemul DJ Booth System este pliabil, husă de…

Vonyx Sistemul DB3 Pro Sistemul DJ Booth System este pliabil, husă de tip Lycra

Sistemul Vonyx DB3 Pro DJ Booth oferă spațiu pentru orice echipament DJ pe scenă și te va convinge cu simplitatea sa. Făcut dintr-un cadru metalic solid, consola DB3 Pro DJ impresionează cu flexibilitatea sa. Nu numai că poate fi montat și scos foarte repede, poate fi acoperit și în alb sau negru, în funcție de preferințele și scopurile dvs. Stratul Lycra poate fi iluminat din spate pentru a susține performanța prin diferite efecte de iluminare. Posibilitățile de sprijin efectiv sunt aproape nelimitate. Pentru transport, suportul DJ și husele pot fi aranjate cu ușurință în gențile de transport de la Vonyx. (electronic-star.ro)

Resident DJ DJ-25, dj-mixer, pult de mixaj, amplificator, bluetooth,…

Resident DJ DJ-25, dj-mixer, pult de mixaj, amplificator, bluetooth, usb, negru/alb

Pentru începători, utilizatori ocazionali și profesioniști, pultul de mixaj resident dj-21 oferă caracteristici interesante la un raport preț / performanță bun.Un reper special ale mixerului DJ-25 DJ este o interfață bluetooth pentru conectarea wireless la smartphone-uri, tablete și notebook-uri.Rezident DJ-21 BT DJ pultul de mixaj dispune de o conexiune usb ușor accesibilă în partea superioară, prin care piesele MP3 pot fi redate direct de pe o cheie USB.Pe partea frontală, pot fi conectate până la 3 alte surse audio prin conexiunea de linie. Există, de asemenea mufe de 6,3 mm pentru microfon și căști precum și intrări și ieșiri de linie.În plus, pultul de mixaj resident DJ-25 convinge și prinr-un amplificator încorporat.Rezident DJ DJ-21 BT 3/2-pultul de mixaj pe partea de sus oferă un… (electronic-star.ro)

Resident DJ DJ-25, dj-mixer, pult de mixaj, amplificator, bluetooth,…

Resident DJ DJ-25, dj-mixer, pult de mixaj, amplificator, bluetooth, usb, negru/albastru

Pentru începători, utilizatori ocazionali și profesioniști, pultul de mixaj resident dj-21 oferă caracteristici interesante la un raport preț / performanță bun.Un reper special ale mixerului DJ DJ-25 este o interfață bluetooth pentru conectarea wireless la smartphone-uri, tablete și notebook-uri.Rezident DJ-21 BT DJ pultul de mixaj dispune de o conexiune usb ușor accesibilă în partea superioară, prin care piesele MP3 pot fi redate direct de pe o cheie USB.Pe partea frontală, pot fi conectate până la 3 alte surse audio prin conexiunea de linie. Există, de asemenea mufe de 6,3 mm pentru microfon și căști precum și intrări și ieșiri de linie. În plus, pultul de mixaj resident DJ-25 convinge și prinr-un amplificator încorporat.Rezident DJ DJ-21 BT 3/2-pultul de mixaj pe partea de sus oferă un… (electronic-star.ro)

Auna BNC-10, căști cu suprimarea activă a zgomotului din exterior,…

Auna BNC-10, căști cu suprimarea activă a zgomotului din exterior, Bluetooth 4.1, baterie

Pentru toți cei care sunt deranjați în timpul ascultării muzicii de zgomotul de afară, căștile sunt Auna BNC-10 sunt soluția ideală. Căștile sunt dotate cu un sistem de suprimare activă a zgomotului ambiental, care filtrează 85% din interferențele din zgomotul exterior. Căștile sunt concepute pentru rutele lungi și scurte, anulează în mod activ zgomotul avioanelor, metroului, metro-ului sau pasageriilor vorbăreți. Suprimarea zgomotului poate fi pornită / oprită prin apăsarea unui buton.Un alt element deranjant este pentru mulți și cablul - așa că, căștile sunt echipate cu o interfață Bluetooth în versiunea 4.1 cu o rază de până la 10m. Datorită microfonului încorporat, poate fi conectat la tabletă sau laptop și poate să fie folosit ca hands-free când telefonați. Prin intermediul a trei… (electronic-star.ro)

Auna Stealth Base Connect Soundbase, Bluetooth, internet / DAB + FM,…

Auna Stealth Base Connect Soundbase, Bluetooth, internet / DAB + FM, USB, AUX

Sunet de înaltă calitate, multe opțiuni de conectivitate și un design atemporal: bucurați-vă de filmele, muzică și posturile radio preferate la o calitate înaltă a sunetului cu Stealth Base de la auna Connect Soundbase!Baza de sunet are RMS de 2 x 15 wați pentru ambele difuzoare stereo și subwoofer-ul RMS de 30 de wați este ideal pentru streaming home theater și muzică, cu numeroasele sale opțiuni de conectivitate. Datorită intrării optice și coaxiale, baza sonoră auna poate fi conectată cu ușurință la un dispozitiv TV, în timp ce radioul prin Internet poate fi conectat prin WLAN și la rândul lui poate reda mai mult de 27.000 de posturi internaționale, care sunt clasificate pe țări, genuri și popularitate. Tunerul radio DAB + / FM este utilizat mai ales pentru a reda toate posturile de… (electronic-star.ro)

Auna Stealth Base Connect Soundbase, Bluetooth, internet / DAB + FM,…

Auna Stealth Base Connect Soundbase, Bluetooth, internet / DAB + FM, USB, AUX

Sunet de înaltă calitate, multe opțiuni de conectivitate și un design atemporal: bucurați-vă de filmele, muzică și posturile radio preferate la o calitate înaltă a sunetului cu Stealth Base de la auna Connect Soundbase!Baza de sunet are RMS de 2 x 15 wați pentru ambele difuzoare stereo și subwoofer-ul RMS de 30 de wați este ideal pentru streaming home theater și muzică, cu numeroasele sale opțiuni de conectivitate. Datorită intrării optice și coaxiale, baza sonoră auna poate fi conectată cu ușurință la un dispozitiv TV, în timp ce radioul prin Internet poate fi conectat prin WLAN și la rândul lui poate reda mai mult de 27.000 de posturi internaționale, care sunt clasificate pe țări, genuri și popularitate. Tunerul radio DAB + / FM este utilizat mai ales pentru a reda toate posturile de… (electronic-star.ro)

Auna Pro VHF-2-HS, set de microfon VHF cu 2 canale, 1 x căști de…

Auna Pro VHF-2-HS, set de microfon VHF cu 2 canale, 1 x căști de microfon, 1 x microfon de mână, 50M

VHF-2-HS de la auna Pro este un set de microfon VHF adecvat pentru scenă, cu un sunet profesional și care acoperă evenimentele de zi cu zi.Sistemul fără fir aduce două microfoane portabile dinamice, care cuprind întreg repertoriul acustic al cântăreților, vorbitorilor și comercianților de pe piață pentru a îmbunătăți experiența performanței. Cu banda de frecvență VHF, auna Pro VHF-2-HS cuprinde un sunet acustic mai mare, cu o rază de până la 50 de metri.Prin mufa de ieșire jack de 6,3 mm sistemul se poate conecta la toate setările audio standard.Datorită construcției deosebit de eficientă energetic, VHF-2 -HS funcționează până la câteva ore și este adecvat în special pentru spectacole. (electronic-star.ro)

Auna Pro VHF-4-H-HS, set de microfon VHF cu 4 canale, 2 x căști de…

Auna Pro VHF-4-H-HS, set de microfon VHF cu 4 canale, 2 x căști de microfon, 2 x microfon de mână, 50M

VHF-4-H-HS de la auna Pro este un set de microfon VHF adecvat pentru scenă, cu un sunet profesional și care acoperă evenimentele de zi cu zi.Sistemul fără fir aduce două microfoane portabile dinamice, care cuprind întreg repertoriul acustic al cântăreților, vorbitorilor și comercianților de pe piață pentru a îmbunătăți experiența performanței. Cu banda de frecvență VHF, auna Pro VHF-4-H-HS cuprinde un sunet acustic mai mare, cu o rază de până la 50 de metri.Prin mufa de ieșire jack de 6,3 mm sistemul se poate conecta la toate setările audio standard.Datorită construcției deosebit de eficientă energetic, VHF-4-H-HS funcționează până la câteva ore și este adecvat în special pentru spectacole. (electronic-star.ro)

Auna Pro TMX-2211, MKII, DJ-Mixer, 3/2 canale, crossfader, talkover,…

Auna Pro TMX-2211, MKII, DJ-Mixer, 3/2 canale, crossfader, talkover, montare pe raft, alb

Let's have a party! auna Pro TMX-2211, MKII este un mixer DJ clar, cu toate posibilitățile de conectare și caracteristicile pentru o sonorizare bună de petrecere și evenimente. Instalarea și operarea sunt ușoare și prietenoase pentru începători, fără o inundație de caracteristici. Oferă multilateralitatea conectării echipamentelor DJ normale cu două intrări line, care pot fi utilizate cu ajutorul switch-ului ca intrări pentru gramofoane. În plus, o intrare AUX este disponibilă pentru conectarea unui CD player, amplificator și a altor sisteme HiFi. Două intrări pentru microfon de 6,3 mm doar închid meniul de intrari. În modul cu 2 sau 3 canale, puteți amesteca toate semnalele de intrare sau să treacă reciproc prin Fading. În plus sunt puse la dispoziție și alte funcții de care DJ-ul are… (electronic-star.ro)

Vonyx DB5 Pro DJ Booth, pliabil, din aluminiu, până la 80 kg, capac…

Vonyx DB5 Pro DJ Booth, pliabil, din aluminiu, până la 80 kg, capac din lycra, geantă portabilă

Sistemul Vonyx DB5 Pro DJ Booth permite dispunerea echipamentelor DJ și creează un echilibru plăcut între intimitate și interacțiune.Pe lângă faptul că este realizat dintr-un cadru metalic solid, DJ pult DB5 Pro impresionează în primul rând prin flexibilitatea sa. Nu numai că poate fi ușor demontat și reasamblat, dar poate fi acoperit și cu alb sau negru, în funcție de dorințele și scopul de utilizare. În plus, puteți lumina din spate capacul Lycra din spate pentru a susține spectacolul cu diferite efecte de iluminare. Pentru transfer, suportul și capacul DJ pot fi depozitate cu ușurință în geanta portabilă Vonyx, care face parte din pachet.Montare rapidă și ideal pentru DJ: DB5 Pro DJ Booth de la Vonyx. (electronic-star.ro)

Resident DJ DJ405USB rezident dj, negru, DJ mixer cu patru canale, 2…

Resident DJ DJ405USB rezident dj, negru, DJ mixer cu patru canale, 2 x bluetooth, USB, SD, AUX, funcție de înregistrare

Resident DJ DJ405USB este un pult de mixaj cu 4 canale foarte talentat. În plus față de o gamă largă de posibilități de conexiune sau construcție în rack, oferă de asemenea avantaje tehnice cum sunt două interfețe Bluetooth integrate și două sloturi USB și SD.Mixerul are toate opțiunile de intrare și ieșire pentru conectare, astfel puteți conecta ușor surse audio diferite, cum ar fi CD playere și amplificatoare. Pentru o personalizare optimă a sunetului este disponibil un egalizator pe 3 benzi.Partea din față oferă sloturi USB și SD, ușor accesibile, pentru redarea directă a titlurilor MP3 de pe dispozitive de stocare externe. Acesta oferă posibilitatea de înregistrare a propriilor spectacole pe USB și SD în format WAV. Mixerul are și o funcție excelentă pentru personalizarea pieselor de… (electronic-star.ro)

Michael Kors Husă pentru căști Negru

Michael Kors Husă pentru căști Negru

Material: 69% PVC, 17% poliester, 13% bumbac, 1% poliuretan Dimensiuni: 6,5x3,5x7 cm Culoare metal: auriu Culoare: negru Detaliu: husa este potrivită pentru AirPods (bibloo.ro)

Casti cu microfon - negru - Mărimea 20x20x5cm

Casti cu microfon - negru - Mărimea 20x20x5cm

Creati-va propriul spatiu. Aceste casti ofera un sunet clar si bass puternic. Sunt atat de usoare incat abia le simtiti. Seturile pentru urechi sunt moi si pot fi pliate pentru o transportare usoara. Usor portabil. Usor de purtat. Seturi moi, care pot fi inclinate pentru un confort maxim Banda usor reglabila. Cablul de 1,2 m este ideal pentru utilizarea in aer liber. Gata de plecare. Sunet clar. Bass puternic. Difuzoare acustice din neodim de 32 mm. Sunet clar. Bass puternic. Design pliabil plat pentru depozitare usoara in buzunar sau geanta. Greutate numai 130g. Confortabile pentru ore lungi de ascultare Muzica sau apeluri microfon incorporat cu functie de anulare ecou pentru sunet clar, telecomanda incorporata. Comutare simpla intre muzica si apel (astoreo.ro)

Suport pentru căști YAMAZAKI Bautes, negru

Suport pentru căști YAMAZAKI Bautes, negru

Yamazaki, acesta este un sinonim pentru calitate, forme grațioase și eficiență. Ei iubesc provocările și cred cu tărie că ne-am născut pentru acestea. Evoluăm și ne schimbăm în mod constant, motiv pentru care este necesar să ne adaptăm. Designerii Yamazaki aduc produse pline de idei noi și creativitate, astfel creând piese care nu sunt doar decorative, ci și practice. (bonami.ro)

Tamaris Umbrelă pliabilă pentru femei Tambrella Mini Negră

Tamaris Umbrelă pliabilă pentru femei Tambrella Mini Negră

Numărul de grinzi: 6 Umbrela pliabilă cu deschidere manuală, este ușor și ușor de utilizat, calitatea construcției rezistente la vânt, într-o culoare care se potrivește cu orice. (vivantis.ro)

Skytec DJ PA amplificator negru 960W

Skytec DJ PA amplificator negru 960W

Sub marca Skytec se ascund amplificatoarele din seria deja dovedită și de încredere, împreună cu alte sisteme de sunet și PA.PA-480 este unul dintre modelele cele mai elaborate ale seriei. Este de o înaltă performanță și este potrivit pentru evenimente mici și mijlocii.Oferă în plus față de calitatea audio de înaltă calitate și o gamă diversă de intrare și de ieșire opțiuni pentru conectarea la oricare dintre configurarea sunetului.Selecție atentă a componentelor, care sunt prelucrate de către o tehnologie specială împotriva deteriorării, va asigura transferuri ușoare, fără nervi inutili.Design negru este completat de un elegant LED de culoare albastră.Amplificatorul este potrivit pentru raft de 48 cm. (electronic-star.ro)

Căști audio Philips TAUH202BK/00 Bluetooth, negru

Căști audio Philips TAUH202BK/00 Bluetooth, negru

 Playlist-uri impozante. Cele mai noi podcast-uri. Aceste căști wireless on-ear oferă sunet clar și bas profund. Banda de cap este atât de ușoară încât abia îl simți, iar căștile pot fi pliate. Obțineți 15 ore de redare. Suficient pentru o întreagă zi sau noapte. Caracteristici: variantă plată pliabilă, pentru păstrare facilă în buzunar sau în geantă căști moi, care pot fi rabatate pentru a oferi un confort maxim bandă pentru cap ușoară și reglabilă microfon încorporat cu estompare a ecoului, pentru un sunet clar buton multifuncțional - control simplu al muzicii și apelurilor 15 ore de redare - suficient pentru o zi și o noapte timp de încărcare 2 - 3 ore difuzoare acustice de 32 mm, din neodim - sunet clar, bas puternic Sunet: sistem acustic: închis tip de magnet: NdFeB caracteristică… (e4home.ro)

Căști audio sport Philips TAA4205BK/00,negru

Căști audio sport Philips TAA4205BK/00,negru

 Cu aceste căști sport impermeabile, puteți profita la maximum de antrenament. Senzorul de ritm cardiac vă va ajuta să vă găsiți intensitatea, iar sunetul energizant vă va menține în mișcare. Vă puteți urmări progresul prin aplicația Philips Headphones. Caracteristici: antrenament inteligent - senzor de ritm cardiac integrat sunet energizant - 6 ore de redare în timpul utilizării încărcare rapidă - încărcați 15 minute, vă mai antrenați o oră aplicația Philips Headphones - control personalizat al sunetului sunet clar, bas profund, control simplu difuzoare puternice de neodim, de 10 mm conexiune Bluetooth fiabilă - control simplu microfon încorporat - apel clar activare simplă a asistentului vocal din telefon impermeabilitate IPX5 - rezistență la apă și transpirație se potrivesc cum doriți… (e4home.ro)

Căști wireless Happy Plugs Air 1 Go, negru

Căști wireless Happy Plugs Air 1 Go, negru

Muzica te însoțește literalmente oriunde? În acest caz, vei fi încântat să ai alături căștile de calitate, cu ecran tactil, de la Happy Plugs. Sunetul lor profund, de care te poți bucura până la 3 ore de utilizare continuă, este asigurat de difuzoarele cu un diametru de 12 mm. Cu ajutorul carcasei de încărcare (cu o capacitate de 8 ore), durata lor maximă de utilizare poate fi extinsă până la 11 ore de ascultare. Le poți încărca apoi cu ajutorul unui conector microUSB - simplu și rapid. Căștile sunt, printre altele, rezistente la contactul cu lichide (cum ar fi transpirația), așadar te poți delecta cu piesele preferate chiar și atunci când faci sport. (bonami.ro)

Căști wireless Happy Plugs Air 1 Plus, negru

Căști wireless Happy Plugs Air 1 Plus, negru

Căștile Happy Plugs Air 1 Plus te vor impresiona nu doar prin design-ul elegant, ci și prin funcțiile lor remarcabile. Pentru a controla volumul sau redarea, tot ce trebuie să faci este să atingi una dintre căști. De notat este și durata lor de redare - 6.5 ore, care poate fi extinsă până la 40 de ore cu ajutorul carcasei cu încărcare rapidă. Capacitatea carcasei în sine este de 33.5 ore. Iar după descărcarea completă, le poți reîncărca rapid, cu ajutorul portului USB Type-C. În doar 90 de minute, poți reîncepe audiția cu o baterie complet încărcată. Un alt avantaj al acestora este reprezentat de difuzoarele de 12 mm, care îți vor oferi întotdeauna un sunet fin și de calitate superioară. (bonami.ro)

Căști wireless Happy Plugs Air 1 ANC, negru

Căști wireless Happy Plugs Air 1 ANC, negru

Căștile fără fir Happy Plugs sunt un accesoriu elegant, care va deveni o parte integrantă a look-ului tău zilnic. Negru, alb, albastru sau verde? Le avem pe toate! Vei fi surprins de calitatea premium a sunetului și de controlul fără atingere al volumului, dar și de funcția de încărcare rapidă în doar 1.8 ore! Pairing-ul căștilor se face automat și au un microfon înglobat așadar poți, pe lângă ascultatul muzicii, să le folosești și pentru apeluri telefonice. Căștile se încarcă prin intermediul unui cablu USB type-C, dar suportă și încărcarea wireless. Bateriile lor reîncărcabile oferă suficientă electricitate pentru aproximativ 7 ore de utilizare. Cu ajutorul carcasei reîncărcabile, le vei extinde durata de viață a bateriei cu încă 31 ore. Astfel, durata maximă de utilizare între… (bonami.ro)

Căști audio on-ear Philips TAH4105BK/00, negru

Căști audio on-ear Philips TAH4105BK/00, negru

 Vă veți simți de parcă tocmai ai fi pășit pe ringul de dans. Aceste căști audio on-ear oferă sunet clar și bas puternic. Banda de cap căptușită vă asigură un confort maxim, iar designul în culori mate oferă un plus de eleganță. Caracteristici și specificații: design plat pliabil, pentru o păstrarea ușoară design compact pliabil, pentru o purtare ușoară control integrat - control simplu al muzicii și apelurilor conector în unghi drept - vă menține căștile conectate difuzoare puternice de neodim, de 32 mm(bas profund, sunet clar) izolare fonică excelentă datorită designului închis nuanțe mate, care atrag atenția bandă pentru cap ușoară, căptușită și reglabilă căști moi, care pot fi rabatate pentru a oferi un confort maxim microfon încorporat control volum: da Sunet: sistem acustic: închis… (e4home.ro)

Cană pliabilă Stojo Titan Ink, 710 ml, negru

Cană pliabilă Stojo Titan Ink, 710 ml, negru

Diminețile tale sunt, uneori, atât de agitate încât nu ai timp să mai iei micul dejun sau să-ți bei cafeaua în pace? Cănile de călătorie Stojo nu vor putea să încetinească trecerea timpului, dar îți vor asigura posibilitatea de a te bucura de băutura ta preferată, chiar dacă te grăbești cu copiii spre școală, sau spre o ședință. Cana din colecția Titan la 710 ml este creată special pentru iubitorii adevărați de cafea și ceai. Ce le face atât de speciale? ✓ Le poți plia, cu ușurință, până la dimensiunea unui disc subțire, pentru a încăpea chiar și în cea mai mică geantă; ✓ Capacul și gulerul solid te vor proteja de scurgeri și stropi; ✓ Pot fi împărțite în 4 componente, pentru o curățire ușoară - se pretează pentru cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase; ✓ Le poți achiziționa în 5… (bonami.ro)

Sticlă pliabilă Stojo Bottle Ink, 590 ml, negru

Sticlă pliabilă Stojo Bottle Ink, 590 ml, negru

Pentru antrenament, călătorii sau la școală. Această sticlă pliabilă și practică își va găsi, cu ușurință, un loc în fiecare parte a rutinei tale zilnice. Odată ce o vei vedea cum se poate plia într-un disc subțire, nu îți vei mai dori niciodată o altă sticlă. În plus, poți lua alege sustenabiltatea într-o gamă variată de culori moderne. Ce le face atât de speciale? ✓ Le poți plia, cu ușurință, până la dimensiunea unui disc subțire, pentru a încăpea chiar și în cea mai mică geantă; ✓ Capacul și gulerul solid te vor proteja de scurgeri și stropi; ✓ Pot fi împărțite în 4 componente, pentru o curățire ușoară - se pretează pentru cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase; ✓ Le poți achiziționa în 5 dimensiuni practice: Mini (237 ml), Pocket Cup (355 ml), Biggie (470 ml), Titan (710 ml)… (bonami.ro)

Cană pliabilă Stojo Mini Brooklyn, 237 ml, negru

Cană pliabilă Stojo Mini Brooklyn, 237 ml, negru

Diminețile tale sunt, uneori, atât de agitate încât nu ai timp să mai iei micul dejun sau să-ți bei cafeaua în pace? Cănile și sticlele de călătorie Stojo nu vor putea să încetinească trecerea timpului, dar îți vor asigura posibilitatea de a te bucura de băutura ta preferată, chiar dacă te grăbești cu copiii spre școală, sau spre o ședință. Ce le face atât de speciale? ✓ Le poți plia, cu ușurință, până la dimensiunea unui disc subțire, pentru a încăpea chiar și în cea mai mică geantă; ✓ Capacul și gulerul solid te vor proteja de scurgeri și stropi; ✓ Pot fi împărțite în 4 componente, pentru o curățire ușoară - se pretează pentru cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase; ✓ Le poți achiziționa în 5 dimensiuni practice: Mini (237 ml), Pocket Cup (355 ml), Biggie (470 ml), Titan (710 ml… (bonami.ro)

Sticlă pliabilă Stojo Bottle Carbon, 590 ml, negru

Sticlă pliabilă Stojo Bottle Carbon, 590 ml, negru

Pentru antrenament, călătorii sau la școală. Această sticlă pliabilă și practică își va găsi, cu ușurință, un loc în fiecare parte a rutinei tale zilnice. Odată ce o vei vedea cum se poate plia într-un disc subțire, nu îți vei mai dori niciodată o altă sticlă. În plus, poți lua alege sustenabiltatea într-o gamă variată de culori moderne. Ce le face atât de speciale? ✓ Le poți plia, cu ușurință, până la dimensiunea unui disc subțire, pentru a încăpea chiar și în cea mai mică geantă; ✓ Capacul și gulerul solid te vor proteja de scurgeri și stropi; ✓ Pot fi împărțite în 4 componente, pentru o curățire ușoară - se pretează pentru cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase; ✓ Le poți achiziționa în 5 dimensiuni practice: Mini (237 ml), Pocket Cup (355 ml), Biggie (470 ml), Titan (710 ml)… (bonami.ro)

Cutie pliabilă de depozitare Compactor Cardboard Box, negru

Cutie pliabilă de depozitare Compactor Cardboard Box, negru

Vrei să ai o casă curată și bine organizată? Brandul Comparator îți vine în ajutor! Accesoriile practice de uz casnic Comparator sunt ușor de folosit, de întreținut și curățat, dar și estetice. (bonami.ro)

Cană pliabilă Stojo Titan Carbon, 710 ml, negru

Cană pliabilă Stojo Titan Carbon, 710 ml, negru

Diminețile tale sunt, uneori, atât de agitate încât nu ai timp să mai iei micul dejun sau să-ți bei cafeaua în pace? Cănile de călătorie Stojo nu vor putea să încetinească trecerea timpului, dar îți vor asigura posibilitatea de a te bucura de băutura ta preferată, chiar dacă te grăbești cu copiii spre școală, sau spre o ședință. Cana din colecția Titan la 710 ml este creată special pentru iubitorii adevărați de cafea și ceai. Ce le face atât de speciale? ✓ Le poți plia, cu ușurință, până la dimensiunea unui disc subțire, pentru a încăpea chiar și în cea mai mică geantă; ✓ Capacul și gulerul solid te vor proteja de scurgeri și stropi; ✓ Pot fi împărțite în 4 componente, pentru o curățire ușoară - se pretează pentru cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase; ✓ Le poți achiziționa în 5… (bonami.ro)

Auna Stereoskop, căști wireless cu design de stetoscop, design in-ear…

Auna Stereoskop, căști wireless cu design de stetoscop, design in-ear, 20 m, 2,4 GHz, TV / HiFi / CD / MP3, baterie, gri

Bucurați-vă de un program de seară fără a vă deranja vecinul: cu căștile wireless cu design de stetoscop de la auna nu este o problemă. Datorită volumului lor extrem de reglabil și a echilibrului controlabil al urechii drepte și stângi, vizionarea TVului sau ascultarea cărților audio cu un volum personalizat, va fi cel mai plăcut - nimeni nu este mai probabil să rateze cele mai importante informații despre cine a fost văzut la locul crimei sau ce a spus reporterul.Confortul ridicat al purtării căștilor wireless cu design de stetoscop de la auna a fost extrem de important pentru noi. Bucla de sub bărbie ultra-ușoară se poartă în urechi ca un stetoscop, bucla vine sub bărbie și se agață ușor de piept - asigurându-se că căștile nu apasă urechile sau ramele de ochelari, nu distrug coafura și,… (electronic-star.ro)

Auna Stereoskop, căști wireless cu design de stetoscop, design in-ear…

Auna Stereoskop, căști wireless cu design de stetoscop, design in-ear, 20 m, 2,4 GHz, TV / HiFi / CD / MP3, baterie, alb

Bucurați-vă de un program de seară fără a vă deranja vecinul: cu căștile wireless cu design de stetoscop de la auna nu este o problemă. Datorită volumului lor extrem de reglabil și a echilibrului controlabil al urechii drepte și stângi, vizionarea TVului sau ascultarea cărților audio cu un volum personalizat, va fi cel mai plăcut - nimeni nu este mai probabil să rateze cele mai importante informații despre cine a fost văzut la locul crimei sau ce a spus reporterul.Confortul ridicat al purtării căștilor wireless cu design de stetoscop de la auna a fost extrem de important pentru noi. Bucla de sub bărbie ultra-ușoară se poartă în urechi ca un stetoscop, bucla vine sub bărbie și se agață ușor de piept - asigurându-se că căștile nu apasă urechile sau ramele de ochelari, nu distrug coafura și,… (electronic-star.ro)

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Grătarul pe gaz Klarstein Parforce oferă evenimente excepționale pentru BBQ într-o atmosferă prietenoasă. Oferă plăcere maximă la grătar, pe balcon sau pe terasă. Masa face grătarul Parforce chiar mai confortabil și mobil. Datorită celor două roți PE foarte mari, masa de grătar poate fi ușor deplasată și permite un transfer rapid. Astfel, grătarul pe gaz poate fi poziționat flexibil fără opțiuni de stocare suplimentare. Procesarea robustă a oțelului acoperit cu pulbere asigură că masa de grătar îndeplinește toate cerințele. După utilizare, masa de grătar poate fi pliată rapid, ușor de transportat și depozitată până la următoarea utilizare. (electronic-star.ro)

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Klarstein Parforce, suport, accesorii pentru pneuri PE pliabile, negru

Grătarul pe gaz Klarstein Parforce oferă evenimente excepționale pentru BBQ într-o atmosferă prietenoasă. Oferă plăcere maximă la grătar, pe balcon sau pe terasă. Masa face grătarul Parforce chiar mai confortabil și mobil. Datorită celor două roți PE foarte mari, masa de grătar poate fi ușor deplasată și permite un transfer rapid. Astfel, grătarul pe gaz poate fi poziționat flexibil fără opțiuni de stocare suplimentare. Procesarea robustă a oțelului acoperit cu pulbere asigură că masa de grătar îndeplinește toate cerințele. După utilizare, masa de grătar poate fi pliată rapid, ușor de transportat și depozitată până la următoarea utilizare. (klarstein.ro)

Doppler Umbrelă mecanică pliabilă Hit Mini Emotion 700165PE negru

Doppler Umbrelă mecanică pliabilă Hit Mini Emotion 700165PE negru

Počet paprsků: 7 Kolekce Derby vyniká vyváženým poměrem ceny a kvality. Ideální kombinace vysoce kvalitních materiálů a módního designu. Kolekce nabízí deštníky od manuálních až po plně automatické provedení. Dlouhá životnost a praktičnost jsou zde samozřejmostí. Umbrela rabatabila pentru femei, cadru rezistent din oțel și aluminiu, Furnizate cu aceeași culoare, foarte compact și compact, se potrivește cu orice geantă de mână. (vivantis.ro)

Cană pliabilă Stojo Pocket Cup Carbon, 355 ml, negru

Cană pliabilă Stojo Pocket Cup Carbon, 355 ml, negru

Diminețile tale sunt, uneori, atât de agitate încât nu ai timp să mai iei micul dejun sau să-ți bei cafeaua în pace? Cănile și sticlele de călătorie Stojo nu vor putea să încetinească trecerea timpului, dar îți vor asigura posibilitatea de a te bucura de băutura ta preferată, chiar dacă te grăbești cu copiii spre școală, sau spre o ședință. Ce le face atât de speciale? ✓ Le poți plia, cu ușurință, până la dimensiunea unui disc subțire, pentru a încăpea chiar și în cea mai mică geantă; ✓ Capacul și gulerul solid te vor proteja de scurgeri și stropi; ✓ Pot fi împărțite în 4 componente, pentru o curățire ușoară - se pretează pentru cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase; ✓ Le poți achiziționa în 5 dimensiuni practice: Mini (237 ml), Pocket Cup (355 ml), Biggie (470 ml), Titan (710 ml… (bonami.ro)

Cană pliabilă Stojo Pocket Cup, 355 ml, alb - negru

Cană pliabilă Stojo Pocket Cup, 355 ml, alb - negru

Diminețile tale sunt, uneori, atât de agitate încât nu ai timp să mai iei micul dejun sau să-ți bei cafeaua în pace? Cănile și sticlele de călătorie Stojo nu vor putea să încetinească trecerea timpului, dar îți vor asigura posibilitatea de a te bucura de băutura ta preferată, chiar dacă te grăbești cu copiii spre școală, sau spre o ședință. Ce le face atât de speciale? ✓ Le poți plia, cu ușurință, până la dimensiunea unui disc subțire, pentru a încăpea chiar și în cea mai mică geantă; ✓ Capacul și gulerul solid te vor proteja de scurgeri și stropi; ✓ Pot fi împărțite în 4 componente, pentru o curățire ușoară - se pretează pentru cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase; ✓ Le poți achiziționa în 5 dimensiuni practice: Mini (237 ml), Pocket Cup (355 ml), Biggie (470 ml), Titan (710 ml… (bonami.ro)

O'Neill Jack's Base Tricou Negru

O'Neill Jack's Base Tricou Negru

Material: 100 % bumbac organic Croială: regular fit Model: efect uzat Decolteu: rotund Spălare: spălare rufe colorate la 40° C Culoare: negru Detaliu: colecția Blue for the Ocean - realizată din plastic reciclat colectat pe plaje (bibloo.ro)

O'Neill Jack's Base Tricou Negru

O'Neill Jack's Base Tricou Negru

Material: 100 % bumbac organic Croială: regular fit Model: efect uzat Decolteu: rotund Spălare: spălare rufe colorate la 40° C Culoare: negru Detaliu: colecția Blue for the Ocean - realizată din plastic reciclat colectat pe plaje (bibloo.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide