Auna light up negre difuzor in forma de turn 40w bluetooth led uri usb fm

Auna Light Up, negre, difuzor în formă de turn, 40W, bluetooth, LED…

Auna Light Up, negre, difuzor în formă de turn, 40W, bluetooth, LED-uri, USB, FM

Cu difuzoruul turn Auna Light Up apartamentul dumneavoastră se va transforma într-o mare de culori - complet fără un echipament costisitor.Difuzorul turn Auna Light Up dansează cu lumina! Cele 8 LED-uri colorate creează o atmosferă de petrecere, în timp ce cele două difuzoare de 3 " vor avea grijă de un sunet perfect. La selectarea sursei audio nu veți avea cabluri încălcite. Prin bluetooth se pot conecta smartphone-uri, tablete sau MP3 playere și pot fi depozitate în mod direct în decupajul difuzorului. Portul pentru USB și cardul SD aduc alte liste de melodii prin intermediul unei intrări AUX integrate se poate conecta sistemul home cinema. Cine nu are la îndemână toate fișierele de muzică poate utiliza un FM radio integrat cu stații de căutare și stocare automată. - mai ușor nu se… (electronic-star.ro)

Auna Light Up, alb, difuzor în formă de turn, 40W, bluetooth, LED-uri…

Auna Light Up, alb, difuzor în formă de turn, 40W, bluetooth, LED-uri, USB, FM

Cu difuzoruul turn Auna Light Up apartamentul dumneavoastră se va transforma într-o mare de culori - complet fără un echipament costisitor.Difuzorul turn Auna Light Up dansează cu lumina! Cele 8 LED-uri colorate creează o atmosferă de petrecere, în timp ce cele două difuzoare de 3 " vor avea grijă de un sunet perfect. La selectarea sursei audio nu veți avea cabluri încălcite. Prin bluetooth se pot conecta smartphone-uri, tablete sau MP3 playere și pot fi depozitate în mod direct în decupajul difuzorului. Portul pentru USB și cardul SD aduc alte liste de melodii prin intermediul unei intrări AUX integrate se poate conecta sistemul home cinema. Cine nu are la îndemână toate fișierele de muzică poate utiliza un FM radio integrat cu stații de căutare și stocare automată. - mai ușor nu se… (electronic-star.ro)

Auna Beachboy XXL Bluetooth USB SD AUX-difuzor negru FM

Auna Beachboy XXL Bluetooth USB SD AUX-difuzor negru FM

Beachboy de Auna este acum disponibil în această nouă versiune confortabila XXL cu trei 7,6 cm (3 ") - boxe.Beachboy XXL de Auna - mobilitatea și rezistența perfecta pentru redarea muzicii mobile de pe părțile permanente sau aplicațiile în aer liber .Echipat cu un tuner radio FM, care urcă cu 30 de presetări, USB și SD sloturi pentru redare MP3 de pe memorii USB și carduri de memorie SD și o interfață integrată Bluetooth care Beachboy XXL este pregătit pentru toate eventualitățile. Fără alte formalități, lăsați-vă smartphone-urile, laptopul și alte câteva alte dispozitive ca sursă activa cu Bluetooth și redati muzica lor, controlul principalelor opțiuni de redare - play, pause, skip track - media player a dispozitivului cuplat , preia difuzoarele bateriei . Pentru un alt dispozitiv audio… (electronic-star.ro)

Auna Dazzle 5.0, difuzor Bluetooth, LED-uri, AUX, acumulator,…

Auna Dazzle 5.0, difuzor Bluetooth, LED-uri, AUX, acumulator, handsfree, portabil

Dispozitivul portabil pentru aniversări oriunde! Dispozitivul Dazzle 5.0 de la compania Auna aduce o atmosferă de petrecere în fiecare locație, fie la domiciliu sau pe drum. O caracteristică specială sunt LED-urile multicolore, care oferă prin apăsarea unui buton un spectacol de lumină universal și o experiență audio-vizuală. Alegeți dintr-o varietate de moduri pre-programate de LED-uri pentru melodiile preferate.Funcționalitate ca un slogan de petrecere. Acumulatorul puternic 4000 mAh cu baterie litiu-ion garantează ore de distracție și poate fi ușor reîncărcat la orice laptop sau PC folosind cablul USB furnizat. Interfața bluetooth 4.0 permite schimbul de date fie că este vorba un smartphone, tabletă sau laptop. În timp ce dispozitivele conectate pot fi controlate eventual prin… (electronic-star.ro)

Auna DISCOFEVER, alb, sistem karaoke cu bluetooth, LED-uri, ecran TFT…

Auna DISCOFEVER, alb, sistem karaoke cu bluetooth, LED-uri, ecran TFT de 7 ", CD, USB

Pentru stele în devenire și tinere talente. Dispozitivul Auna DiscoFever este un aparat compact de karaoke și este echipat cu tot ceea ce este necesar pentru a face karaoke. Conectați microfoan dinamice, introduceți CD-ul în CD-player și imediat se poate auzi un prim duet în strălucirea luminilor cu LED-uri luminoase. Ecranul color TFT de 17,5 cm (7 "), afișează simultan versurile piesei, fapt care care crește distracția și conectarea la dispozitivele externe nu este necesară. Copiii se pot răsfăța cu muzică în camera lor, fără a avea nevoie de televizor.Dacă în fața aparatului TV, monitorului sau proiectorului sunt mai multe persoane, poate fi folosit pentru transmisia video, ieșirea video. Prin semnalul audio de ieșire, semnalul audio ajunge la puternicul sistem hi-fi, amplificator sau… (electronic-star.ro)

Auna Karaboom 100, difuzor turn, 120 W max., bluetooth, 2 în 1 USB,…

Auna Karaboom 100, difuzor turn, 120 W max., bluetooth, 2 în 1 USB, negru

Auna karaboom 100 este un difuzor puternic tip turn care va încănta orice iubitor de muzică. Echipamentul de bază al difuzorului compact auna karaboom 100 include un port usb permite redarea mp3-urilor, prin intermediul unui al doilea port usb, toate dispozitivele pot fi încărcate cu portul corespunzător. Muzica complet wireless poate fi transmisă prin difuzorul prin bluetooth. O conexiune aux in completează repertoriul de conectare al difuzorului turnului. Cu o putere de 60W RMS / 120W max. Conținutul muzical este reprodus cu un sunet excelent. Subwooferul oneSide oferă sunete de bas extrem de bogate care umplu încăperile. Difuzorul de podea ocupă puțin spațiu cu dimensiunile mici de ajustare și se potrivește datorită designului clar pentru orice mediu de viață. Practic deosebit: pe… (electronic-star.ro)

Auna Radio Boombox CD USB MP3 AM / FM Bluetooth 2.1 cu LED Culoare…

Auna Radio Boombox CD USB MP3 AM / FM Bluetooth 2.1 cu LED Culoare negru

Flashdance! Auna Roadie Boombox reda luminile,în acelasi timp cu muzica.Auna Roadie Boombox va va incanta nu numai cu un joc de culoare cu LED-uri impetuoase, dar va reda în posibilele formate de redare: Un CD player reda CD-uri audio, CD-R, CD-RW sau CD-uri MP3 și are un Port USB, pentru acces la MP3-uri. Are o listă de memorie pentru 20 de piese și diverse funcții de repetare . În cazul în care nu considerati ca nu dispuneti de suficienta muzica , fie utilizati o conexiune fără fir Bluetooth sau intrarea AUX existenta. BOOMBOX este controlat simplu și ușor de înțeles prin câteva butoane și butonul de reglare și un afișaj LCD. Cele 2 x 1. 5 W difuzoare și ieșirea pentru căști reprezinta întotdeauna posibilitatea de a alege între bucurie muzicii tare sau incet - astfel încât nu se va… (electronic-star.ro)

Auna Big Dazzle, difuzor Bluetooth, baterie, LED-uri, inclusiv…

Auna Big Dazzle, difuzor Bluetooth, baterie, LED-uri, inclusiv microfon și telecomandă

Dispozitivul Auna Big Dazzle este un difuzor portabil bluetooth cu multe conexiuni, cu funcții extinse și un sunet dinamic. În partea de sus se află un efect de iluminare cu LED-uri. Punctul de întâlnire central pentru dispozitivele mass-media moderne este o interfață Bluetooth pentru transmiterea fără fir a muzicii de pe dispozitive Bluetooth, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau laptop. Astfel, formatele audio pot face streaming după conectare până la o distanță de 10 m. Portul USB și slotul pentru microSD permite redarea de date de muzică de la dispozitive cum ar fi un stick USB, MP3 player și cardul de memorie. Dispozitivele externe, cum sunt telefonul mobil sau MP3 player-ul pot fi integrate prin cablu în sistemul de sunet prin intrarea AUX. În plus față de o gamă largă de opțiuni… (electronic-star.ro)

Auna Kidsbox Space CD Boombox, CD player, bluetooth, FM, USB, display…

Auna Kidsbox Space CD Boombox, CD player, bluetooth, FM, USB, display LED,  gri

Auna Kidsbox Space CD Boombox impresionează prin designul său subacvatic, cu numeroase caracteristici de redare și funcționare simplă.CD Playerul color redă CD-uri audio și CD-RW fără probleme și recepționează posturi cu cele mai recente hituri muzicale prin intermediul tunerului radio FM încorporat și oferă funcții suplimentare, cum ar fi stocarea pieselor programabile, precum și funcții de repetare și redare. Dispozitivele audio externe pot fi conectate cu ușurință prin portul USB. Acesta va fi și mai divers cu ajutorul smartphone-urilor și tabletelor compatibile cu bluetooth: aceste dispozitive pot fi conectate la CD-ul Boombox Kidsbox Space auna fără cabluri. Microfonul furnizat de mână oferă, de asemenea, posibilitatea de a cânta cu voce piesele dvs. preferate. Ecranul LED asigură… (electronic-star.ro)

Auna Kidsbox Underwater CD Boombox, CD player, bluetooth, FM, USB,…

Auna Kidsbox Underwater CD Boombox, CD player, bluetooth, FM, USB, display LED, turcoaz

Auna Kidsbox Underwater CD Boombox impresionează prin designul său subacvatic, cu numeroase caracteristici de redare și funcționare simplă.CD Playerul color redă CD-uri audio și CD-RW fără probleme și recepționează posturi cu cele mai recente accesări muzicale prin intermediul tunerului radio FM încorporat și oferă funcții suplimentare, cum ar fi stocarea pieselor programabile, precum și funcții de repetare și redare. Dispozitivele audio externe pot fi conectate cu ușurință prin portul USB. Acesta va fi și mai divers cu ajutorul smartphone-urilor și tabletelor compatibile cu bluetooth: aceste dispozitive pot fi conectate la CD-ul Boombox Kidsbox Underwater auna fără cabluri. Microfonul furnizat de mână oferă, de asemenea, posibilitatea de a cânta cu voce piesele dvs. preferate. Ecranul… (electronic-star.ro)

Auna DISCOFEVER BLUETOOTH KARAOKE, dispozitiv cu LED-uri, display de…

Auna DISCOFEVER BLUETOOTH KARAOKE, dispozitiv cu LED-uri, display de 7 '' TFT, CD, USB

Pentru vedetele de muzică și tinerele talente: Auna DiscoFever este un karaoke compact, echipat cu tot ceea ce va tresări inimile.Microfonul dinami conectat, CD-ul inserat în încărcare prin partea superioară a CD-player-ul și primul duet în umbra de lumini cu LED-uri luminoase pot intona deja. Ecranul color TFT 17,5 cm (7 '') prezintă simultan versuri - contribuie la sporirea divertismentului și conectarea la dispozitive externe nu mai este necesară. Copiii se ot ocupa de cântat fără a ocupa televizorul.Atunci când în fața televizorului, monitorului se grupează mai mulți oameni puteți transfera imaginea folosind ieșirea video pe partea din spate a aparatului. Prin semnalul de ieșire, semnalul audio ajunge în puternicul sistem hi-fi, amplificatoare sau echipamentele PA.Cei obișnuiți deja… (electronic-star.ro)

Auna Karaboom 100, difuzor turn, 120 W max., bluetooth, 2 în 1 USB,…

Auna Karaboom 100, difuzor turn, 120 W max., bluetooth, 2 în 1 USB, alb

Auna Karaboom 100 este un difuzor turn puternic care va încânta orice iubitor de muzică. Caracteristicile de bază ale difuzorului compact auna Karaboom 100 2.1 includ un panou USB 2 în 1 cu două porturi USB. În timp ce portul din stânga este utilizat pentru redarea dispozitivelor de stocare în masă MP3, toate dispozitivele cu conexiunea corespunzătoare pot fi încărcate prin intermediul celui de-al doilea port USB. Acest lucru este util în special atunci când transmiteți fără fir conținut muzical de pe tabletă, smartphone sau MP3 player la difuzor prin bluetooth. Apoi, bateriile lor pot fi alimentate direct de la Karaboom 100 cu putere și orelor de streaming de muzică nu le stă nimic în cale. Un suport de tabletă topseitige și un depozit smartphone rezistent la alunecare face opțiunile de… (electronic-star.ro)

Auna Radio Boombox CD USB MP3 AM / FM Bluetooth 2.1 cu LED Culoare alb

Auna Radio Boombox CD USB MP3 AM / FM Bluetooth 2.1 cu LED Culoare alb

Flashdance! Auna Roadie Boombox reda luminile,în acelasi timp cu muzica.Auna Roadie Boombox va va incanta nu numai cu un joc de culoare cu LED-uri impetuoase, dar va reda în posibilele formate de redare: Un CD player reda CD-uri audio, CD-R, CD-RW sau CD-uri MP3 și are un Port USB, pentru acces la MP3-uri. Are o listă de memorie pentru 20 de piese și diverse funcții de repetare . În cazul în care nu considerati ca nu dispuneti de suficienta muzica , fie utilizati o conexiune fără fir Bluetooth sau intrarea AUX existenta. BOOMBOX este controlat simplu și ușor de înțeles prin câteva butoane și butonul de reglare și un afișaj LCD. Cele 2 x 1. 5 W difuzoare și ieșirea pentru căști reprezinta întotdeauna posibilitatea de a alege între bucurie muzicii tare sau incet - astfel încât nu se va… (electronic-star.ro)

Auna Radio Boombox CD USB MP3 AM / FM Bluetooth 2.1 cu LED Culoare roz

Auna Radio Boombox CD USB MP3 AM / FM Bluetooth 2.1 cu LED Culoare roz

Flashdance! Auna Roadie Boombox reda luminile,în acelasi timp cu muzica.Auna Roadie Boombox va va incanta nu numai cu un joc de culoare cu LED-uri impetuoase, dar va reda în posibilele formate de redare: Un CD player reda CD-uri audio, CD-R, CD-RW sau CD-uri MP3 și are un Port USB, pentru acces la MP3-uri. Are o listă de memorie pentru 20 de piese și diverse funcții de repetare . În cazul în care nu considerati ca nu dispuneti de suficienta muzica , fie utilizati o conexiune fără fir Bluetooth sau intrarea AUX existenta. BOOMBOX este controlat simplu și ușor de înțeles prin câteva butoane și butonul de reglare și un afișaj LCD. Cele 2 x 1. 5 W difuzoare și ieșirea pentru căști reprezinta întotdeauna posibilitatea de a alege între bucurie muzicii tare sau incet - astfel încât nu se va… (electronic-star.ro)

Auna Discostar negru portabil 2.1 Bluetooth Speaker USB SD FM AUX LED…

Auna Discostar negru portabil 2.1 Bluetooth Speaker USB SD FM AUX LED Jelly Ball baterie portabila incl. Microfon

Auna Disco Steaua face numele acestuia chiar si in locul cel mai plictisitor într-o lumină care curge prin dancefloor. Cu aspectul său discret, setul extins de caracteristici, și o mulțime de detalii inteligente, el este un oaspete binevenit în diverse activități cu un fundal muzical.Pentru redarea muzicii profesionale, în fiecare are 7,6 cm (3 ") - tweeter si un 7,6 cm (3") - nivel mediu instalat în partea din față. Cele cu care se confruntă în jos 10 cm (4 ") - Wooferele asigură adâncimea necesară în interacțiune cu construcția bass reflex Astfel, vorbitorul produce un sunet dinamic, care poate fi amplasat pe butoanele panoul frontal domesticit .Echipat cu un tuner radio FM, care are 30 de posturi presetate, USB și SD sloturi pentru redare MP3 de pe memorii flash USB și carduri de… (electronic-star.ro)

Trevi XF 500, 25 W, negru, difuzor bluetooth activ, portabil, baterie…

Trevi XF 500, 25 W, negru, difuzor bluetooth activ, portabil, baterie, MP3, SD, USB, FM

Trevi XF 500 este un difuzor portabil activ care se simte ca acasă pe stradă, în parc și în camera ta. Mobilitatea mare a difuzorului constă în dimensiunile sale compacte, greutatea redusă și puterea bateriei sau clasic, conectat la o priză electrică. Mânerul practic superior împinge dispozitivul la limita maximă de transport. Difuzorul oferă de asemenea o gamă largă de porturi: în plus față de o intrare jack de microfon de 6,3 mm include un port USB și un slot SD pentru redarea titlurilor MP3 direct de pe suporturi externe, cum ar fi chei USB, playere MP3 sau cardurile de memorie SD. Din punct de vedere tehnic, prioritatea este redarea muzicii prin Bluetooth la smartphone-uri, tablete sau laptop-uri. Dispozitivele audio prin cablu se pot conecta prin intermediul intrării clasice AUX.… (electronic-star.ro)

Auna Discostar albastruportabil 2.1 Bluetooth Speaker USB SD FM AUX…

Auna Discostar albastruportabil 2.1 Bluetooth Speaker USB SD FM AUX LED Jelly Ball baterie portabila incl. Microfon

Auna Disco Steaua face numele acestuia chiar si in locul cel mai plictisitor într-o lumină care curge prin dancefloor. Cu aspectul său discret, setul extins de caracteristici, și o mulțime de detalii inteligente, el este un oaspete binevenit în diverse activități cu un fundal muzical.Pentru redarea muzicii profesionale, în fiecare are 7,6 cm (3 ") - tweeter si un 7,6 cm (3") - nivel mediu instalat în partea din față. Cele cu care se confruntă în jos 10 cm (4 ") - Wooferele asigură adâncimea necesară în interacțiune cu construcția bass reflex Astfel, vorbitorul produce un sunet dinamic, care poate fi amplasat pe butoanele panoul frontal domesticit .Echipat cu un tuner radio FM, care are 30 de posturi presetate, USB și SD sloturi pentru redare MP3 de pe memorii flash USB și carduri de… (electronic-star.ro)

Auna Discostar verdeportabil 2.1 Bluetooth Speaker USB SD FM AUX LED…

Auna Discostar verdeportabil 2.1 Bluetooth Speaker USB SD FM AUX LED Jelly Ball baterie portabila incl. Microfon

Auna Disco Steaua face numele acestuia chiar si in locul cel mai plictisitor într-o lumină care curge prin dancefloor. Cu aspectul său discret, setul extins de caracteristici, și o mulțime de detalii inteligente, el este un oaspete binevenit în diverse activități cu un fundal muzical.Pentru redarea muzicii profesionale, în fiecare are 7,6 cm (3 ") - tweeter si un 7,6 cm (3") - nivel mediu instalat în partea din față. Cele cu care se confruntă în jos 10 cm (4 ") - Wooferele asigură adâncimea necesară în interacțiune cu construcția bass reflex Astfel, vorbitorul produce un sunet dinamic, care poate fi amplasat pe butoanele panoul frontal domesticit .Echipat cu un tuner radio FM, care are 30 de posturi presetate, USB și SD sloturi pentru redare MP3 de pe memorii flash USB și carduri de… (electronic-star.ro)

Auna Discostar argintiuportabil 2.1 Bluetooth Speaker USB SD FM AUX…

Auna Discostar argintiuportabil 2.1 Bluetooth Speaker USB SD FM AUX LED Jelly Ball baterie portabila incl. Microfon

Auna Disco Steaua face numele acestuia chiar si in locul cel mai plictisitor într-o lumină care curge prin dancefloor. Cu aspectul său discret, setul extins de caracteristici, și o mulțime de detalii inteligente, el este un oaspete binevenit în diverse activități cu un fundal muzical.Pentru redarea muzicii profesionale, în fiecare are 7,6 cm (3 ") - tweeter si un 7,6 cm (3") - nivel mediu instalat în partea din față. Cele cu care se confruntă în jos 10 cm (4 ") - Wooferele asigură adâncimea necesară în interacțiune cu construcția bass reflex Astfel, vorbitorul produce un sunet dinamic, care poate fi amplasat pe butoanele panoul frontal domesticit .Echipat cu un tuner radio FM, care are 30 de posturi presetate, USB și SD sloturi pentru redare MP3 de pe memorii flash USB și carduri de… (electronic-star.ro)

Auna MC-30, DAB microsistem, 2 difuzoare, DAB +, FM, bluetooth, CD…

Auna MC-30, DAB microsistem, 2 difuzoare, DAB +, FM, bluetooth, CD player, negru

Microsistemul DAB auna MC-30 este un dispozitiv multifuncțional all-in-one care ocupă foarte puțin spațiu și pe lângă asta sună și excelent.Datorită tunerului digital DAB + și tunerului radio FM încorporat, oferă o selecție uriașă de posturi, CD player-ul cu încărcare de top redă pe lângă CD-uri standard, CD-R, CD-RWs și CD-uri MP3. Pentru conexiune fără fir, sistemul stereo DAB compact MC-30 oferă o interfață bluetooth integrată, care se conectează rapid și ușor cu dispozitive adecvate pentru redarea conținutului media.În plus, poate fi utilizată o intrare de linie pe spate, care extinde cu ușurință sistemul de sunet cu conținut audio suplimentar de pe dispozitive externe. Sistemul stereo este controlat prin intermediul panoului de control din față sau în mod convenabil prin intermediul… (electronic-star.ro)

Auna Tallboy difuzor CD Bluetooth, dispozitiv Karaoke, CD SD USB,…

Auna Tallboy difuzor CD Bluetooth, dispozitiv Karaoke, CD SD USB, negru

Lumină de petrecere și formă pentru karaoke: cu difuzorul Auna Tallboy CD-Bluetooth sistemul de karaoke își va găsi spațiu în camera de zi sau camera pentru copii. Două difuzoare și un subwoofer redau conținutul muzical de pe diferite surse audio. La echipamentul de bază al difuzorului compact Auna este inclus și un CD player, port USB și slot pentru SD. Portul USB transmite nu numai date în format WAV și MP3, dar, de asemenea, servește ca o stație de încărcare pentru dispozitive digitale. Datorită interfeței Bluetooth integrate, muzica ajunge de la difuzor la smartphone, tabletă sau laptop. Aparatele cu fir pentru reproducerea sunetului își vor găsi drumul lor spre sistemul audio prin intermediul intrării AUX din spate. Ambele microfoane VHF fac din Auna tallboy CD instrumentul muzical… (electronic-star.ro)

Auna Pro MIC-900B-LED, negru, microfon condensator de studio USB, LED…

Auna Pro MIC-900B-LED, negru, microfon condensator de studio USB, LED-uri

auna Pro MIC-900B-LED este un microfon condensator conceput pentru a îndeplini cerințele pentru utilizarea digitală. Din acest motiv oferă și o conectivitate prin cablul USB direct la calculator și sprijină instant Plug and Play.Microfonul se specializează pe evenimente cântate și recitate cu frecvența de 16bit / 48kHz cu caracteristică renală echilibrată, înregistrarea vocii la cea mai bună calitate, creând astfel un material de plecare perfect pentru o prelucrare ulterioară.Microfonul păianjen atașat datorită stratului de nailon reduce vibrațiile acustice și zgomotele care pot produce pe construcție. Datorită filetului 5/8 " păianjenul poate fi montat pe trepied fără un efort mare. Adaptorul 3/8" la 5/8 "garantează utilizarea universală cu alte filete.Coșul de oțel cu capsulă… (electronic-star.ro)

Auna Areal Bar Connect, soundbar, bluetooth, internet / DAB + / FM,…

Auna Areal Bar Connect, soundbar, bluetooth, internet / DAB + / FM, USB, AUX

Sunet de calitate, numeroase conexiuni și design atemporal: bucurați-vă de filmele, melodii și posturile de radio preferate la o calitate excelentă a sunetului cu soundbarul de la auna Areal Bar Connect!Soundbar cu o ieșire RMS de 2 x 10 W pentru două difuzoare stereo și un 20 W RMS pentru subwoofer este potrivită pentru streaming home theater și muzică datorită multor opțiuni de conectare. Datorită intrării optice și coaxiale, soundbarul de la auna poate fi conectată fără pierderi la un dispozitiv TV, în timp ce radioul pe internet redă peste 27.000 de posturi internaționale prin WLAN, clasificate în funcție de țară, gen și popularitate. În plus, tunerul radio DAB + / FM este responsabil pentru recepția digitală și analogică a tuturor posturilor de radio locale.Funcția Bluetooth… (electronic-star.ro)

Auna Stealth Base Connect Soundbase, Bluetooth, internet / DAB + FM,…

Auna Stealth Base Connect Soundbase, Bluetooth, internet / DAB + FM, USB, AUX

Sunet de înaltă calitate, multe opțiuni de conectivitate și un design atemporal: bucurați-vă de filmele, muzică și posturile radio preferate la o calitate înaltă a sunetului cu Stealth Base de la auna Connect Soundbase!Baza de sunet are RMS de 2 x 15 wați pentru ambele difuzoare stereo și subwoofer-ul RMS de 30 de wați este ideal pentru streaming home theater și muzică, cu numeroasele sale opțiuni de conectivitate. Datorită intrării optice și coaxiale, baza sonoră auna poate fi conectată cu ușurință la un dispozitiv TV, în timp ce radioul prin Internet poate fi conectat prin WLAN și la rândul lui poate reda mai mult de 27.000 de posturi internaționale, care sunt clasificate pe țări, genuri și popularitate. Tunerul radio DAB + / FM este utilizat mai ales pentru a reda toate posturile de… (electronic-star.ro)

Auna Stealth Base Connect Soundbase, Bluetooth, internet / DAB + FM,…

Auna Stealth Base Connect Soundbase, Bluetooth, internet / DAB + FM, USB, AUX

Sunet de înaltă calitate, multe opțiuni de conectivitate și un design atemporal: bucurați-vă de filmele, muzică și posturile radio preferate la o calitate înaltă a sunetului cu Stealth Base de la auna Connect Soundbase!Baza de sunet are RMS de 2 x 15 wați pentru ambele difuzoare stereo și subwoofer-ul RMS de 30 de wați este ideal pentru streaming home theater și muzică, cu numeroasele sale opțiuni de conectivitate. Datorită intrării optice și coaxiale, baza sonoră auna poate fi conectată cu ușurință la un dispozitiv TV, în timp ce radioul prin Internet poate fi conectat prin WLAN și la rândul lui poate reda mai mult de 27.000 de posturi internaționale, care sunt clasificate pe țări, genuri și popularitate. Tunerul radio DAB + / FM este utilizat mai ales pentru a reda toate posturile de… (electronic-star.ro)

Auna Areal Bar Connect, soundbar, bluetooth, internet / DAB + / FM,…

Auna Areal Bar Connect, soundbar, bluetooth, internet / DAB + / FM, USB, AUX

Sunet de calitate, numeroase conexiuni și design atemporal: bucurați-vă de filmele, melodii și posturile de radio preferate la o calitate excelentă a sunetului cu soundbarul de la auna Areal Bar Connect!Soundbar cu o ieșire RMS de 2 x 10 W pentru două difuzoare stereo și un 20 W RMS pentru subwoofer este potrivită pentru streaming home theater și muzică datorită multor opțiuni de conectare. Datorită intrării optice și coaxiale, soundbarul de la auna poate fi conectată fără pierderi la un dispozitiv TV, în timp ce radioul pe internet redă peste 27.000 de posturi internaționale prin WLAN, clasificate în funcție de țară, gen și popularitate. În plus, tunerul radio DAB + / FM este responsabil pentru recepția digitală și analogică a tuturor posturilor de radio locale.Funcția Bluetooth… (electronic-star.ro)

Auna Haddaway, CD boombox, CD player, bluetooth, FM, intrare AUX,…

Auna Haddaway, CD boombox, CD player, bluetooth, FM, intrare AUX, display LED, negru

„What is love?” La fel ca cunoscutul hit, poți conta pe radioul tău preferat cu o varietate de funcții de redare, design elegant și operare ușoară. Cine altcineva ar avea în vedere dacă nu cumva popularul CD boombox de la auna Haddaway?CD player-ul compact redă perfect CD-uri audio, CD-uri MP3 și CD-RW-uri și redă în mod fiabil toate posturile hit prin radio FM integrat. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți utiliza, de asemenea, intrarea AUX disponibilă pentru a extinde boombox-ul cu dispozitive audio suplimentare. Datorită smartphone-urilor și tabletelor cu funcționalitate Bluetooth, meniul de redare este și mai divers: complet fără cablu, aceste dispozitive pot fi conectate la CD boombox-ul auna Haddaway. Alimentarea se poate face folosind mufa de alimentare furnizată sau pe… (electronic-star.ro)

Auna V-20 DAB stereo vertical cu Bluetooth NFC CD MP3 USB ,DAB + FM…

Auna V-20 DAB stereo vertical cu Bluetooth NFC CD MP3 USB ,DAB + FM RDS negru

V-20 este multifuncțional, datorita designului plat,cu economie de spațiu și bază detașabilă pentru montare pe perete și oferă o varietate de opțiuni de redare și formate .În acest scop, stația oferă posibilitatea de redare de pe dispozitive Bluetooth pentru a se conecta prin conectivitatea NFC pentru cuplare intuitivă prin intermediul senzorului NFC. În partea frontală plata, un CD player, cu declanșator se deschide prin atingerea unui buton astfel încât inserția permite iesirea CD-urilor . Pe lângă opțiunile de navigare obișnuite, V-20 DAB oferă opțiuni suplimentare de redare, cum ar fi o comandă de cale programabila, o repetare și redare aleatorie.V-Auna 20 DAB stereo verticale primește, în plus față de semnalele analogice din banda FM și DAB digitale + stații, în funcție de experiența… (electronic-star.ro)

Auna Graceland XXL BT Jukebox Bluetooth USB SD AUX CD AM / FM

Auna Graceland XXL BT Jukebox Bluetooth USB SD AUX CD AM / FM

Auna Graceland XXL BT tonomat transformă orice spațiu într-un restaurant american autentic. Designul este de o reminiscență a unui tonomat clasic din anii '50 și a fost echipat cu mass-media de redare avansate.Încorporat receptor radio FM / AM este sprijinit de o scală analoga banda de frecvență și Acord manual. Mai mult, Graceland XXL BT Jukebox are USB și SD sloturi-MP3 capabile pentru a reda titluri muzicale de la stick-uri USB, MP3 playere și carduri SD.Punctul culminant special este interfața Bluetooth integrata, care permite intuitiv, imperecherea cu un dispozitiv cu Bluetooth activat, cum ar fi telefon inteligent sau PC dongle, un flux de semnal audio.Intrarea AUX jack de 3,5 mm pe panoul din spate sau alte surse, cum ar fi de exemplu, audio CD playere sau computere sunt conectate… (electronic-star.ro)

Auna Graceland TT Jukebox Bluetooth Fono CD USB SD MP3 AUX FM

Auna Graceland TT Jukebox Bluetooth Fono CD USB SD MP3 AUX FM

Oferă mai multe moduri de a eticheteEND_LINK ceva muzical pentru a cumpăra. Pentru ca repertoriul lor de reproducere include, de exemplu, un compatibil MP3 CD player și un tuner radio FM cu 20 de posturi presetate pentru toate posturile de radio preferate din zona locală. Sau ati să fie mai degrabă melodii din biblioteca de muzică personală? Aceasta este posibila doar cu un fir și o conexiune fără fir prin intermediul dispozitivelor de interfață Bluetooth, cum ar fi Smartphone-urile și tabletele. Intrarea AUX leagă echipamente, cum ar fi telefoanele mobile cu acesta.De asemenea, aceste fișiere audio portabile care urmează să fie deservite, Auna lui Graceland XXL TT dispun, de asemenea, de un port USB compatibil MP3 și un slot SD, care sunt echipate suplimentar cu o funcție de înregistrare… (electronic-star.ro)

Fenton SBS65 difuzor party, Bluetooth, USB / SD / AUX, LED,…

Fenton SBS65 difuzor party, Bluetooth, USB / SD / AUX, LED, telecomandă, negru

Party on! Cu difuzorul Fenton SBS60 faceți o petrecere oriunde!Difuzorul party Fenton SBS60 are totul pentru a vă pune viața în mișcare. Datorită amplificatorului de 50 de wați încorporat, difuzoarele de 4 "aduc sunet în orice cameră. Playerul media încorporat redă diverse surse de muzică. În plus față de transmisia wireless Bluetooth de pe un smartphone sau tabletă, oferă un port USB Intrare jack de 5 mm pentru sistem stereo sau CD player. Există o intrare de microfon de 6,3 mm - pentru a nu mai exista nimic în calea petrecerii karaoke. LEDurile colorate schimbă culoarea pe ringul de dans. Bateria încorporată va ține petrecerea timp de 3-5 ore oriunde doriți - fie în grădină, pe plajă sau acasă, iar datorită telecomenzii, puteți controla difuzorul party Fenton SBS60 de oriunde. (electronic-star.ro)

Fenton SBS65 difuzor party, Bluetooth, USB / SD / AUX, LED,…

Fenton SBS65 difuzor party, Bluetooth, USB / SD / AUX, LED, telecomandă, negru

Party on! Cu difuzorul Fenton SBS65 faceți o petrecere oriunde!Difuzorul party Fenton SBS65 are totul pentru a vă pune viața în mișcare. Datorită amplificatorului de 50 de wați încorporat, difuzoarele de 4 "aduc sunet în orice cameră. Playerul media încorporat redă diverse surse de muzică. În plus față de transmisia wireless Bluetooth de pe un smartphone sau tabletă, oferă un port USB Intrare jack de 5 mm pentru sistem stereo sau CD player. Există o intrare de microfon de 6,3 mm - pentru a nu mai exista nimic în calea petrecerii karaoke. LEDurile colorate schimbă culoarea pe ringul de dans. Bateria încorporată va ține petrecerea timp de 3-5 ore oriunde doriți - fie în grădină, pe plajă sau acasă, iar datorită telecomenzii, puteți controla difuzorul party Fenton SBS65 de oriunde. (electronic-star.ro)

OneConcept LED Magic Ball Difuzor Bluetooth, USB

OneConcept LED Magic Ball Difuzor Bluetooth, USB

Bucurați-vă de momente magice cu mingea de tip plasmă de la ONEconcept Magic Ball. Incă din anii '80 ne fascinează fulgerul mic care dansează ușor. Intr-Intr-un mod proape hipnotic atrage tineri și bătrâni în vraja lui. Noua generatie vine cu un mod cu functii inteligente, prin urmare, cu capacitatea oricărei părți de se a ridica la un nou nivel.Bila din sticlă cu diametrul de aproape 10 cm dă oricarei camere o atmosferă romantică cu evacuările mistice intermitente. Chiar mai interesant este atunci când, mîngîind cu degetele mingea și urmați traseul unui trăsnet - astfel încât toată lumea este cu adevărat un magician electric. LED-urile RGB permit chiar și fără recuperarea plasmei redarea de muzică și descărcarea de gestiunea de fulgere sunt o adevărată atracție pentru ochi.Grație… (electronic-star.ro)

Auna AV2-CD850BT, amplificator stereo 4-zone, 8 x 50 W RMS, bluetooth…

Auna AV2-CD850BT, amplificator stereo 4-zone, 8 x 50 W RMS, bluetooth, USB, FM, argintiu

Auna AV2 CD508BT este un amplificator stereo cu 4 zone de conexiune cu un design retro care oferă putere de 5 x 80 W RMS ieșire dinamică diferențiate rezultate solide în bas, de gama medie și cele înalte. Opțiunile de conectare ale amplificatorului cu 4 zone se bazează pe standardul hi-fi. Datorită interfeței integrate Bluetooth, smartphone-urile, tabletele și calculatoarele pot fi integrate fără fir în sistemul audio pentru redarea muzicii. Pe partea din spate, amplificatorul stereo are trei intrări AUX pentru receptoare radio, CD playere și alte echipamente. Semnalele de intrare sunt ușor redirecționate către alte dispozitive prin ieșirea audio. În plus, există un port USB frontal cu care pot fi redate fișiere MP3 sau WMA. Un tuner radio FM-PLL completează gama de funcții și oferă 40 de… (electronic-star.ro)

Vexus STM3030 4-Kanal-Mischpult Bluetooth USB SD MP3 cu LED-uri

Vexus STM3030 4-Kanal-Mischpult Bluetooth USB SD MP3 cu LED-uri

În acest scop, consola oferă opțiuni de conectare tipice pentru toate sursele audio majore - de exemplu, patefoane, CD playere și laptop-uri. Elementele suplimentare ale ansamblului : un port slot pentru SD si USB, prin melodiile MP3 direct de pe dispozitive de stocare, cum ar fi stick-uri USB și playere MP3. Afișaj cu iluminare din spate de sine stătătoare permite un control rapid între melodii.Cu crossfading, canal de decolorare, toate funcțiile pentru configurarea unui DJ set. Functia de control al pistei curente, în timp ce contorul cu LED-uri UV poate realiza un control eficient la orice nivel. Doua intrari de microfon cu control de volum separat și atenuatorul de canal, inclusiv funcția talkover, de asemenea, permit utilizarea acestuia la evenimente.Scheletul metalic solid iese în… (electronic-star.ro)

Auna RCD-70 DAB, radio retro CD, FM, DAB+, CD Player, USB, bluetooth,…

Auna RCD-70 DAB, radio retro CD, FM, DAB+, CD Player, USB, bluetooth, roșu

Radioul auna rcd-70 dab retro cd combină tehnica sofisticată cu un design retro extraordinar. Pe partea din față este un cd player, care redă sunetul normal, precum și date sau cd-uri MP3. Alte opțiuni de ascultare a muzicii includ un tuner radio fm și dab +. MP3-urile stocate pot fi redate prin stick-ul usb prin portul corespunzător. Pentru a conecta un dispozitiv extern, cum ar fi un player mp3, puteți utiliza funcția aux-in. Indiferent ce sursă de intrare este utilizată: sunetul este întotdeauna excelent pe difuzoarele stereo în bandă largă. În mod opțional, radioul cu cd atrage energia din priză sau din baterii, care oferă o libertate maximă și permite funcționarea, de exemplu, în parc sau în timpul călătoriei. Smartphone-urile, tabletele și pc-urile pot fi conectate la radio retro cd… (electronic-star.ro)

Auna MC-30, microsistem DAB, 2 difuzoare, DAB+, FM, bluetooth, CD…

Auna MC-30, microsistem DAB, 2 difuzoare, DAB+, FM, bluetooth, CD player, argintiu

Sistem stereo dab mc-30 de la auna este un dispozitiv versatil puternic, multifuncțional și elegant, în ciuda dimensiunilor sale compacte îmbogățesc fiecare gospodărie cu cea mai înaltă calitate a sunetului. CD player-ul cu încărcare de sus citește dincolo de CD-urile normale, cd-r, cd-rw și cd-uri mp3. Pentru conectivitate wireless oferă un sistem stereo compact dab mc-30 cu bluetooth integrat, care este rapid și fără complicații asociat cu facilități adecvate pentru a reda conținutul lor media. Cu tuner-ul dab + poate primi toate posturile de radio, în plus față de cele analogice, tuner-ul fm poate primi semnale digitale și să livreze cea mai înaltă calitate audio cu o calitate audio stabilă. Serviciile suplimentare de text și imagine furnizate de dab + sunt evidențiate mai ales de… (electronic-star.ro)

Auna BC-1, sistem karaoke, bluetooth, baterie reîncărcabilă, mâner…

Auna BC-1, sistem karaoke, bluetooth, baterie reîncărcabilă, mâner usb, aux-in, negru

Aparat "portabil" care are grijă de o atmosferă perfectă! Acest dispozitiv cu karaoke cu iluminare disco aduce bucurie tinerilor și bătrânilor.Conectați smartphone-urile, tabletele sau laptop-urile la sistemul karaoke fără fir prin bluetooth. Alte opțiuni de conectivitate includ portul USB cu funcție de încărcare, precum și intrarea AUX. Cu ieșirea audio, puteți adăuga difuzoare suplimentare la dispozitivul karaoke. Prin mufa de 6,3 mm conectați două microfoane ale căror volum poate fi setat independent de volumul muzicii de către controlerul frontal. Puteți conecta instrumente muzicale, cum ar fi chitarele, prin a treia intrare de 6,5 mm.Sistemul karaoke are o putere RMS de ieșire de 15 wați și poate astfel să redea un sunet perfect și în spații mici și mijlocii. Dimensiunile compacte,… (electronic-star.ro)

Auna 388-DAB+, sistem stereo, 20 W max., discuri, CD-uri, casete, BT,…

Auna 388-DAB+, sistem stereo, 20 W max., discuri, CD-uri, casete, BT, FM / DAB +, USB, SD, negru

Sistemul stereo auna 388-DAB + combină formatele de redare digitale și actualizate cu cele clasice analogice și convenționale.Sistemul compact auna, echipat cu un repertoriu complet de dispozitive de redare audio cunoscute, cum ar fi gramofon, CD player și două playere pentru casete, poate să redea muzică MP3 într-un mod profesional. Cu ajutorul intrărilor USB și SD și cu o interfață Bluetooth, sistemul de muzică versatil redă fișiere MP3 la fel de ușor ca piesele de pe un CD MP3. Pe lângă semnalele locale, tunerul radio FM / DAB + accesează stații digitale de înaltă calitate, fără întreruperi din cauza zgomotului, îmbunătățind în continuare capacitățile de redare. Pe lângă celelalte opțiuni de redare, care vă permit să redați întreaga colecție de muzică complete de pe un singur… (electronic-star.ro)

Auna KR-140, radio de bucătărie, bluetooth, handsfree, iluminat cu…

Auna KR-140, radio de bucătărie, bluetooth, handsfree, iluminat cu LED-uri, alb

Radio-ul de bucătărie auna kr-140 nu oferă numai divertisment muzical în timpul gătitului: datorită conexiunii bluetooth, radioul de bază poate fi asociat cu smartphone-ul și folosit ca kit hands-free! Un punct culminant al acestui radio de bucătărie este interfața bluetooth integrată. Acest lucru permite transmiterea fără fir a muzicii prin intermediul telefonului smartphone, tabletei sau pc-ului. În plus, oferă o funcție hands-free care permite recepționarea apelurilor primite datorită microfonului integrat, astfel încât să puteți păstra legătura în permanență. În plus față de bluetooth, radioul de bucătărie auna kr-140 dispune de un ecran tactil cu tehnologie specială de suprafață easyclean, care controlează toate funcțiile. Astfel, radioul de bază poate fi operat fără ezitare în… (electronic-star.ro)

Auna kr-140, radio de bucătărie, bluetooth, handsfree, prezentare…

Auna kr-140, radio de bucătărie, bluetooth, handsfree, prezentare prin led-uri, argintiu

Radioul de bucătărie kr-140 permite nu numai divertismentul muzical în timpul gătitului. Cu o conexiune bluetooth, puteți să conectați cu ușurință radioul la telefonul smartphone și să îl utilizați ca un handsfree pentru a efectua apeluri.Cel mai mare avantaj al acestui radio de bucătărie este interfața integrată bluetooth. Vă permite să redați muzică wireless de pe smartphone-uri, tabletesau computere. De asemenea, permite utilizarea hands-free datorită microfonului integrat pentru a primi apeluri,ceea ceface să stai oricândîn raza de acțiune. KR-140 oferă, de asemenea, un touchscreen impermeabil pentru controlultuturor funcțiilor. Astfel, radioul încorporatpoate fiîntreținutșipoatefiușor curățatîn timpulgătitului.Echipamentul de bazăinclude dab+ … (electronic-star.ro)

Auna Pro MIC-900S-LED, argintiu, microfon condensator de studio USB,…

Auna Pro MIC-900S-LED, argintiu, microfon condensator de studio USB, LED-uri

auna Pro MIC-900B-LED este un microfon condensator conceput pentru a îndeplini cerințele pentru utilizarea digitală. Din acest motiv oferă și o conectivitate prin cablul USB direct la calculator și sprijină instant Plug and Play.Microfonul se specializează pe evenimente cântate și recitate cu frecvența de 16bit / 48kHz cu caracteristică renală echilibrată, înregistrarea vocii la cea mai bună calitate, creând astfel un material de plecare perfect pentru o prelucrare ulterioară.Microfonul păianjen atașat datorită stratului de nailon reduce vibrațiile acustice și zgomotele care pot produce pe construcție. Datorită filetului 5/8 " păianjenul poate fi montat pe trepied fără un efort mare. Adaptorul 3/8" la 5/8 "garantează utilizarea universală cu alte filete.Coșul de oțel cu capsulă… (electronic-star.ro)

Auna KR-130, radio de bucătărie, bluetooth, hands-free, fm, lumini…

Auna KR-130, radio de bucătărie, bluetooth, hands-free, fm, lumini led, alb

Radioul de bucătărie auna KR-130 va va aduce nu numai un fundal muzical în timpul gătirii. Cu ajutorul funcției bluetooth, puteți să conectați cu ușurință radioul la telefonul dvs. smartphone și să îl utilizați pentru apeluri hands-free.Cel mai mare avantaj al acestui radio de bucătărie este interfața bluetooth. Funcția bluetooth vă permite să redați muzică wireless de pe smartphone-uri, laptop-uri sau tablete. Sunetul puternic este furnizat de două difuzoare stereo, care sunt secundate de două difuzoare de bas mici pentru a oferi basuri puternice. În plus, caracteristica bluetooth vă permite să utilizați radioul ca telefon hands-free pentru apeluri convenabile chiar și în timpul gătitului.Auna KR-130, radioul de bucătărie are un ecran tactil impermeabil pentru controlul tuturor… (electronic-star.ro)

Fenton FPC8, difuzor party, bluetooth, USB / SD / AUX, LED,…

Fenton FPC8, difuzor party, bluetooth, USB / SD / AUX, LED, telecomandă

Party on! Cu difuzorul Fenton SBS60 faceți o petrecere oriunde!Difuzorul party Fenton FPC8 are totul pentru a vă pune viața în mișcare. Datorită amplificatorului de 50 de wați încorporat, difuzorul de 8" aduc sunet în orice cameră. Playerul media încorporat redă diverse surse de muzică. În plus față de transmisia wireless Bluetooth de pe un smartphone sau tabletă, oferă un port USB Intrare jack de 5 mm pentru sistem stereo sau CD player. Există o intrare de microfon de 6,3 mm - pentru a nu mai exista nimic în calea petrecerii karaoke. LEDurile colorate schimbă culoarea pe ringul de dans. Bateria încorporată va ține petrecerea timp de 3-5 ore oriunde doriți - fie în grădină, pe plajă sau acasă, iar datorită telecomenzii, puteți controla difuzorul party Fenton FPC8 de oriunde. (electronic-star.ro)

Auna Akkord, alb, radio digital, portabil, DAB + / FM PLL, radio,…

Auna Akkord, alb, radio digital, portabil, DAB + / FM PLL, radio, ceas cu alarmă, LED-uri

Începeți dimineața cu cele mai recente melodii? Sărbătoriți succesele de fotbal seara în parc? O duminică de relaxare într-un hamac și o lectură interesantă? Fie că sunteți acasă, planificați un picnic cu prietenii sau vă bucurați de timpul liber în aer liber - cu radioul digital portabil Akkord de la compania Auna veți putea asculta muzică, știri, cultură și sport, în orice moment, în cea mai bună calitate a sunetului. Și cea mai bună parte: Nu trebuie să renunțați nici la emisiunile preferate și nu trebuie să vă decideți între tehnologie și design pentru că dispozitivul Akkord oferă atat - calitate digitală cea mai avansată și un design atractiv. Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, este la îndemână și ușor de transportat. Aparatul este chipat cu patru baterii AA și… (electronic-star.ro)

Auna V-20 DAB Vertical , Stereo Bluetooth NFC CD MP3 USB DAB + FM RDS…

Auna V-20 DAB Vertical , Stereo Bluetooth NFC CD MP3 USB DAB + FM RDS alb-argintiu

V-20 de Auna este un sistem micro-stereo multi-funcțional, care este potrivit datorită design-ului plat cu economie de spațiu și bază detașabilă pentru montarea pe perete în timp ce ofera o varietate de opțiuni de redare și formate pentru a jongla in viața de zi cu zi, cu sunete dulci .În acest scop, dispozitivul are în plus posibilitatea de conectare cu dispozitive prin Bluetooth și conectivitate NFC pentru asociere intuitivă prin NFC . Sub fața plata, un CD player, se deschide prin atingerea unui buton motorizat. Pe lângă navigarea obisnuita, V-20 DAB oferă opțiuni suplimentare de redare, cum ar fi o comandă de piese programabile, repetare și redare aleatorie.Auna V-20 vertical DAB stereo primește, în plus semnalele analogice din banda de frecvențe VHF și transmițător DAB digital, oferă… (electronic-star.ro)

Auna Bebop Ghettoblaster, negru, bluetooth USB AUX MIC

Auna Bebop Ghettoblaster, negru, bluetooth USB AUX MIC

Auna Bebop face parte din cea mai recentă generație de ghettoblaster și prin numeroasele opțiuni de conectivitate și gamei largi de caracteristici este ideal pentru dansatori, cântăreți și iubitori de muzică de pretutindeni.În afară de construcția masivă cu un finisaj texturat durabil și a unui panou frontal de oglindă, mânerul solid reprezintă una dintre caracteristicile solide ale aparatului. Printre altele, BOOMBOX are de asemenea un sistem de boxe cu două sensuri, care aduce un sunet cristalin și un bas plin datorită celor două difuzoare de adâncime 13,4 cm (25,5 ") și două tweetere de 4,9 cm (2").Boombox funcțional este echipat cu standardele moderne - oferă un port USB care sprijină portul MP3 pentru a conecta stick-uri de memorie externă USB. Dispozitivul poate citi max. 2.000 de… (electronic-star.ro)

Auna Roadie Smart, boombox, radio prin internet, DAB/DAB+, FM, CD…

Auna Roadie Smart, boombox, radio prin internet, DAB/DAB+, FM, CD player, LED, WiFi, bluetooth

Diverse și uimitoare! Boombox auna Roadie Smart impresionează prin redarea coloristică a luminii LED și vă permite să redați o varietate mare de muzică.În CD player-ul de sus, puteți reda CD-uri convenționale sau CD-uri MP3 proprii, în timp ce dispozitivele USB MP3 sunt redate prin portul USB. Fără suport de date la îndemână, SmartRadio integrat cu radio prin internet, DAB / DAB + și recepția FM oferă acces la peste 10.000 de posturi de radio care vor satisface cu siguranță orice gust muzical. Cine nu va putea face acest lucru, poate utiliza auna Roadie Smart utilizând o conexiune WiFi ca un media player de rețea sau pur și simplu să transmită muzică de pe un smartphone sau tabletă printr-o conexiune Bluetooth. Desigur, micul boombox are și o intrare AUX de 3,5 mm, care poate fi extinsă… (electronic-star.ro)

Auna Roadie Smart, boombox, radio prin internet, DAB/DAB+, FM, CD…

Auna Roadie Smart, boombox, radio prin internet, DAB/DAB+, FM, CD player, LED, WiFi, bluetooth

Diverse și uimitoare! Boombox auna Roadie Smart impresionează prin redarea coloristică a luminii LED și vă permite să redați o varietate mare de muzică.În CD player-ul de sus, puteți reda CD-uri convenționale sau CD-uri MP3 proprii, în timp ce dispozitivele USB MP3 sunt redate prin portul USB. Fără suport de date la îndemână, SmartRadio integrat cu radio prin internet, DAB / DAB + și recepția FM oferă acces la peste 10.000 de posturi de radio care vor satisface cu siguranță orice gust muzical. Cine nu va putea face acest lucru, poate utiliza auna Roadie Smart utilizând o conexiune WiFi ca un media player de rețea sau pur și simplu să transmită muzică de pe un smartphone sau tabletă printr-o conexiune Bluetooth. Desigur, micul boombox are și o intrare AUX de 3,5 mm, care poate fi extinsă… (electronic-star.ro)

Auna Rockstar LightShow, echipament de karaoke, bluetooth, USB, Line…

Auna Rockstar LightShow, echipament de karaoke, bluetooth, USB, Line-In / Out, 2 x 6,3 mm, negru

Echipament de karaoke Auna Rockstage LightShow promite distracții de cântare variate atât pentru talentele mari și mici.Datorită Bluetoothului, sistemul Karaoke redă toate fișierele audio fără fir și convenabil de pe smartphone-uri sau tablete. Puteți pune cu ușurință dispozitivul conectat pe Rockstage LightShow și îl puteți folosi în suportul său. Prin portul USB frontal, puteți reda fișiere MP3 și înregistra cu funcția de înregistrare convenabilă, astfel încât să puteți asculta din nou spectacolul de cântare. Auna Rockstage LightShow are o baterie de litiu încorporată, nu numai că aude ritmul, dar îl și vede: spectacolul luminos colorat cu egalizator oferă fiecărei petreceri o atmosferă aparte. Cântăreții sunt completați cu două intrări separate de microfon jack de 6,3 mm, inclusiv un… (electronic-star.ro)

Auna ST-2000 pasive 2-way difuzoare 40W pereche- negru

Auna ST-2000 pasive 2-way difuzoare 40W pereche- negru

Auna ST-2000 sunt vorbitori pasivi, care cu tehnologia pe 2 căi, o 13cm (5 „) - Convinge woofer -ul cu caracteristici dinamice de sunet, și o construcție de rezonanță scăzută.Puterea cuplului caseta Zenit realizat cu 40W RMS o valoare care este recomandata pentru camere mai mici. Opțiunile de luat masa, cum ar fi baruri, saloane și galerii beneficiază și de conținutul de sunet al cutiilor, cum ar fi balcoane și terase.Versatilitatea dovedeste puterea difuzoarelor Auna, de asemenea, în ceea ce privește opțiunile de configurare. Datorită șasiului în unghi, cutiile pot sta în picioare sau intr-o poziție culcată pe o parte. Un alt avantaj sunt dimensiunile moderate și stilul discret. (electronic-star.ro)

Auna Karaboom LED boxe Bluetooth USB AUX VHF Karaoke microfon 2 x roz

Auna Karaboom LED boxe Bluetooth USB AUX VHF Karaoke microfon 2 x roz

Cu LED-uri de Karaboom Auna acum chiar mai mult pt de petrecere ce vine în grădiniță: Difuzorul Karaoke inspiră tinerii să exceleze in muzicala! Patru 7,6 cm (3 ") - difuzoare de bandă largă dau conținutului muzical ale diferite surse audio de sunet și extrem de luminos din nou, având în vedere sistemul de boxe cu un built-LED-uri multicolor de iluminat ce are muzica si reacționează sensibil și așa susține vizual îndeplinirea de către tineri .. Intrarea AUX și un port USB permit amplificarea muzicii pe MP3 sau CD playere, dar și pe stick-uri de memorie. Dar mai ales utilă este abilitatea de a trimite muzica prin Bluetooth la difuzor karaoke. Fără dezordine de comunicare atât de mult succes cu smartphone, tabletă sau laptop. Aceste functionalitati sunt completate de două intrări microfon… (electronic-star.ro)

Auna Belle Epoque 1908 DAB retro stereo placă turnantă DAB +…

Auna Belle Epoque 1908 DAB retro stereo placă turnantă DAB + Bluetooth FM USB MP3 CD Phono MC alb

Ce este mai bun din ambele lumi! Auna Belle Epoque 1908 DAB stereo retro formează interfața muzicală între trecut și viitor.Opțiunile sale de redare clasice includ o placă turnantă. Cu toate acestea, servește redarea curentă, Auna printr-o interfață USB-MP3 capabila, care este, echipata cu o funcție de înregistrare. Semnale, piste de pick-up CD-uri și înregistrări de casete pot fi, salvate ca un fișier MP3 de pe stick-ul USB și pot fi prelucrate ulterior în cadru sau arhivate pe computer. Caracteristica Bluetooth permite redarea de muzică wireless de la dispozitive Bluetooth, cum ar fi Laptop, smartphone și tabletă.Unitatea de citire CD alături de tipurile de discuri populare și CD-uri MP3. DAB tuner digital integrat de radio și receptoarele FM analogice au mai multe posibilități pentru… (electronic-star.ro)

Auna Graceland DAB, jukebox, BT, CD, vinyl, DAB+/FM, USB, SD, AUX,…

Auna Graceland DAB, jukebox, BT, CD, vinyl, DAB+/FM, USB, SD, AUX, lumini LED

Bistro-ul american la dvs. acasă. Cu jukeboxul Graceland DAB de la auna, puteți aduce întotdeauna un sentiment adevărat al anilor `50 în casele dvs.Oferă diferite moduri de redare a melodiilor preferate. Repertoriul său de redare include un CD player MP3 și un radio DAB + / FM, cu recepție digitală fără zgomot și 20 canale presetate pentru posturile de radio preferate din diferite regiuni. Sau doriți să ascultați hiturile din colecția personală? DAB Graceland oferă o gamă largă de opțiuni; conectare cu fir sau wireless. Conectați dispozitive bluetooth, cum ar fi smartphone-uri și tablete prin interfața Bluetooth. Intrarea AUX conectează echipamente suplimentare, inclusiv telefoane mobile.În același timp, Graceland DAB de la auna oferă și posibilitatea de conectare MP3, USB și SD, iar… (electronic-star.ro)

Auna Poolboy Bluetooth Speaker Negre AUX USB impermeabil rezistent la…

Auna Poolboy Bluetooth Speaker Negre AUX USB impermeabil rezistent la șocuri

Ori la plajă , în baie sau într-o ploaie torențială în parc , cu băiatul, la piscinăcu Auna vă puteți bucura de muzica preferată oriunde și acum fără fir . Apa și umiditatea nu afecteaza acest difuzor Bluetooth extrem de rezistent . În cazul în care vorbitorul intră în contact cu apa , el reda muzica în continuare ca și cum nimic nu sa intamplat . In plus , carcasa plutitoare are o protecție la margine din cauciuc cu suprafețe plane pe partea de jos a aparatului . Built-in pentru toată gama de boxe ofera un sunet stereo dinamic în timp ce un microfon încorporat poate evolua la difuzor mobil . Puterile Battery Pack integrateboxe Auna functioneaza timp de mai multe ore, cu puterea de care are nevoie și poate fi acționat prin portul USB . (electronic-star.ro)

Auna ROADIE DAB, cd player, dab / dab +, fm, led disco efect de…

Auna ROADIE DAB, cd player, dab / dab +, fm, led disco efect de lumină, bluetooth, culoare albă

Divers și uimitor! Sistemul compact dab auna roadie va fi animat prin redarea cu led-uri și vă va permite să redați cele mai diverse formate de muzică.CD player-ul redă discuri audio, mp3 și cd-rw, portul usb vă permite să redați mp3 fără probleme. Dacă nu există suporturi de date la îndemână, radioul integrat dab / dab + și fm poate oferi cu ușurință accesări sau cele mai recente știri prin canale digitale sau analogice. Dacă nu este suficient, se poate utiliza intrarea aux pentru a extinde sistemul la alte dispozitive audio.Cu un telefon inteligent și o tabletă cu bluetooth, meniul de redare este și mai diversificat: aceste dispozitive pot fi ușor conectate fără cabluri. Sistemul compact dab este, de asemenea, extrem de portabil datorită posibilității de a acționa dispozitivul cu un… (electronic-star.ro)

Auna ROADIE DAB, cd player, dab / dab +, fm, led disco efect de…

Auna ROADIE DAB, cd player, dab / dab +, fm, led disco efect de lumină, bluetooth, culoare neagră

Divers și uimitor! Sistemul compact dab auna roadie va fi animat prin redarea cu led-uri și vă va permite să redați cele mai diverse formate de muzică.CD player-ul redă discuri audio, mp3 și cd-rw, portul usb vă permite să redați mp3 fără probleme. Dacă nu există suporturi de date la îndemână, radioul integrat dab / dab + și fm poate oferi cu ușurință accesări sau cele mai recente știri prin canale digitale sau analogice. Dacă nu este suficient, se poate utiliza intrarea aux pentru a extinde sistemul la alte dispozitive audio.Cu un telefon inteligent și o tabletă cu bluetooth, meniul de redare este și mai diversificat: aceste dispozitive pot fi ușor conectate fără cabluri. Sistemul compact dab este, de asemenea, extrem de portabil datorită posibilității de a acționa dispozitivul cu un… (electronic-star.ro)

Auna Wallie, microsistem, CD player, bluetooth, port USB, telecomandă…

Auna Wallie, microsistem, CD player, bluetooth, port USB, telecomandă, negru

Microsistemul auna wallie este un dispozitiv multifuncțional all-in-one, care ocupă un spațiu foarte mic și sună foarte bine. Datorită tunerului radio fm încorporat aveți o gamă largă de canale, cd-ul frontal de încărcare citește în plus față de cd-uri, cd-r, cd-rw și cd-urile obișnuite. Pentru conectivitate wireless, dispozitivul stereo compact oferă o interfață bluetooth încorporată care se conectează rapid și ușor cu dispozitivele corespunzătoare pentru a reproduce conținutul media. Sistemul stereo este controlat de panoul frontal sau în mod convenabil prin telecomandă. Ecranul LCD ușor de recunoscut vă ține la curent, fiabil și actualizat. Cele două cutii stereo, fiecare cu rms de 1.2 W, sunt caracterizate de un model de sunet dinamic, ieșirea căștilor permite o muzică liniștită.… (electronic-star.ro)

Fenton ST040, amplificator portabil, 40W, baterie, bluetooth, USB, 6…

Fenton ST040, amplificator portabil, 40W, baterie, bluetooth, USB, 6,5 ", subwoofer

Sistemul de sunet portabil ST040 de la Fenton se potrivește perfect unei varietăți de evenimente și impresionează prin portabilitatea sa.Sistemul audio compact, complet portabil, are tot ce ai nevoie: Pe lângă un amplificator intern, intrări audio și un port USB, precum și un slot pentru card SD, dispozitivul oferă și o conexiune bluetooth cu care poți transmite muzică direct de pe dispozitive mobile. Pe lângă intrarea de 6,3 mm, secțiunea microfonului are propriul control al volumului. Sistemul audio funcționează prin rețeaua de alimentare sau o baterie integrată.Sistemul de sunet perfect pentru muzicieni, animatori sau organizatori de evenimente: amplificatorul portabil ST040 de la Fenton. (electronic-star.ro)

difuzor adaptabil + sticla, adaptor cartuș + difuzor, forma de depilare, bratara fitness fara bluetooth, forma transpirației, tonifiază forma, forma scaunului, forma canapelei, ghid de roll-up, scaun pivotant fm 265

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide