Auto izopren yate ghid 3 8 rosu gri

auto izopren YATE GHID 3,8 roșu / gri

auto izopren YATE GHID 3,8 roșu / gri

auto izopren YATE GHID 3,8 roșu / gri YATE GUIDE este cel mai popular model din gama YATE de rogojini auto-umflate. Acest lucru se datorează în principal materialului de suprafață, miezului Slight cu ZONA WARM și supapă REVERSE. Miezul Slight cu WARM ZONE asigură o spumă sub spate pentru a asigura o izolare suficientă. Covorașul menține, de asemenea, o suprafață maximă de culcare și o grosime confortabilă de 3,8 cm. Potrivit pentru VHT și alpinism. Modelul YATE GUIDE este confecționat din poliester 30 D (30 g / m2), care oferă o greutate ușoară, menținând totodată rezistența materialului la deteriorare și perforare. Cu toate acestea, vă recomandăm să folosiți acest covor într-un cort, o scară sau cu o prelată. Covorașul a câștigat prestigiosul Czech Outdoor Award 2016. Covorașul este… (gamisport.ro)

auto izopren YATE COMFORT 5 albastru / gri

auto izopren YATE COMFORT 5 albastru / gri

auto izopren YATE COMFORT 5 albastru / gri Model confortabil cu suprafață întinsă proiectat pentru camping. Suprafața covorașului se adaptează la curbele corpului și înlocuiește o saltea bună. Chiar și în cort dormi ca acasă. De asemenea, potrivit ca un pat de rezervă pentru vizitatori. parametrii Tip: auto-umflare Material: Acoperiș PES 50D Culoare: albastru / gri Rezistență termică: 5.3 dimensiuni: 198 x 66 x 5 cm Dimensiune după ambalare: 18 x 66 cm Traducerea la 1/2: nu greutate: 1500 g (poate fluctua ± 10%) Izoprene și saltele » Saltele auto-gonflabile » auto izopren YATE COMFORT 5 albastru / gri (gamisport.ro)

auto izopren YATE TREKKER SCURT albastru /gri

auto izopren YATE TREKKER SCURT albastru /gri

auto izopren YATE TREKKER SCURT albastru /gri O versiune scurtă a Trekker pentru personaje mai mici și pentru cei care economisesc fiecare gram de ambalaj, dar nu vor să renunțe la somn confortabil și la o izolare excelentă. parametrii tip: Exagerarea Material: poliester micro periat 75 DBColor: albastru / gri Rezistență termică: 4.0 Dimensiune: 168 x 51 x 3,8 cm Dimensiune după ambalare: 12 x 26 cm Traducere la 1/2: da greutate: 630 g (poate fluctua ± 10%) GARANȚIE DE CALITATE Produsele moderne sunt de obicei nu numai plăcute de privit, dar conțin multe realizări tehnice și detalii care nu sunt vizibile, dar cresc semnificativ calitatea produsului și îl fac excepțional. Pentru covorașele auto-umflate, cei mai importanți sunt 3 factori: 1) greutate mică, 2) volum redus ambalat și 3) viață… (gamisport.ro)

auto izopren YATE trekker întinde 3,8 albastru / gri

auto izopren YATE trekker întinde 3,8 albastru / gri

auto izopren YATE trekker întinde 3,8 albastru / gri Noua dimensiune a confortului de dormit în natură! YATE TREKKER STRETCH este o nouă variantă a popularului YATE TREKKER. Suprafața de întindere elimină inegalitatea substratului și creează un efect similar cu patul lamelar de sub corp. Materialul superior este poliesterul Stretch 50D, care este rezistent la deteriorare și previne alunecarea sacului de dormit. Miezul ușor reduce greutatea. ZONA CALDURA - sub spate si pe laterale, sPuma este luminata doar prin canale orizontale si, prin urMore, exista mai multa sPuma pentru a asigura o izolatie suficienta. Suportul este livrat împreună cu o carcasă de transport și un kit de reparații. Buzunarul kitului de reparații este în interiorul ambalajului pentru a preveni deteriorarea sau pierderea… (gamisport.ro)

izopren Yate monostrat 8 mm

izopren Yate monostrat 8 mm

izopren Yate monostrat 8 mm Modelul de bază, care protejează fiabil împotriva umezelii și rece și să ofere comoditate proporțional cu grosimea și starea terenului. parametrii Material: Polietilenă Culoare: Albastru, verde, roz și așa mai departe. Greutate: 210 g Dimensiuni: 180x50x0,8 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate monostrat 8 mm (gamisport.ro)

izopren Yate monostrat 8 moale spumă

izopren Yate monostrat 8 moale spumă

izopren Yate monostrat 8 moale spumă Material: polietilenă Culoare: conform ofertei curente Dimensiune: 180x50x0,8 cm Greutate: 180 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate monostrat 8 moale spumă (gamisport.ro)

izopren YATE TEXTILES pliere 3 piese

izopren YATE TEXTILES pliere 3 piese

izopren YATE TEXTILES pliere 3 piese Învelișul textil este frumos la atingere, non-alunecare și absoarbe umezeala. Design modern. Albastru spumă strat textil roșu. parametrii Material: Polietilenă Culoare: albastru spumă strat roșu textil Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Greutate: 250 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE TEXTILES pliere 3 piese (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm gri K93

izopren Yate AEROBIC 8mm gri K93

izopren Yate AEROBIC 8mm gri K93 parametrii Material: polietilenă Culoare: gri Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm gri K93 (gamisport.ro)

izopren YATE CAMPING albastru / gri 198x66x7,5 cm

izopren YATE CAMPING albastru / gri 198x66x7,5 cm

izopren YATE CAMPING albastru / gri 198x66x7,5 cm În concediu merge să se relaxeze! Stan poate fi mic, dar confortabil pentru dormit nevoie de pad bun. Camping este un model convenabil conceput special pentru automobilism și camping. Se aplică, dar și ca un pat de rezervă pentru vizite etc. Lungimea și lățimea corespund dimensiunilor saltele convenționale și pat grosime 7.5 asigură un confort extraordinar. Suprafața este de asemenea rogojini de material stretch din care sa răspândit în mod ideal, greutatea corpului și funcționează ca o placă de pat. Acest lucru face mai bine decât de relaxare pe reporturi covorașe clasice auto-gonflabil. parametrii Material: Poliester Stretch 50 / 75D poliester Culoare: Albastru / Gri închis Greutate: 1780 g Dimensiuni: 198x66x7,5 cm Rezistența termică: 8… (gamisport.ro)

izopren YATE monostrat 8mm culoarea gri K93

izopren YATE monostrat 8mm culoarea gri K93

izopren YATE monostrat 8mm culoarea gri K93 Protecție excelentă împotriva confortul rece și oferă bun. Un echilibru bun între preț și performanță. parametrii Material: Polietilenă dimensiune 180x50x0,8cm Greutate 210 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE monostrat 8mm culoarea gri K93 (gamisport.ro)

gonflabile izopren YATE VOYAGER 195x66x9 cm petrol / gri

gonflabile izopren YATE VOYAGER 195x66x9 cm petrol / gri

gonflabile izopren YATE VOYAGER 195x66x9 cm petrol / gri Model de lux al unei saltele cu aer cu camere separate și o suprafață antiderapantă. Saltea More și confortabilă, cu proprietățile unei saltele în pat, care, cu toate acestea, păstrează greutatea redusă și ambalajul mic. Supapa plată și punga gonflabilă, care face parte din produs, ajută la Primarea mai rapidă și izolarea mai bună, deoarece aerul umed din plămâni nu intră în saltea. Produsul include o pungă gonflabilă, ambalaj și un set de reparații. Parametrii Tip: gonflabil Material: poliester 75D Culoare: kerosen / gri Rezistență termică: 3.3 Dimensiuni: 195 x 66 x 9,0 cm Dimensiune după ambalare: 14 x 26 cm Se traduce la 1/2: da Masa: 1250 g (poate varia ± 10%) Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 luni… (gamisport.ro)

auto izopren Spokey GRAȘI 5 cm gri

auto izopren Spokey GRAȘI 5 cm gri

auto izopren Spokey GRAȘI 5 cm gri Salteaua Spokey Fatty auto-umflare este ideală pentru cei care apreciază suprema confort în somn în orice condiții. CALITATE Punem cerințe foarte mari pentru produsele noastre, de aceea ne asigurăm că materialele de cea mai înaltă calitate sunt utilizate pentru producția lor. BENEFICII ȘI TEHNOLOGII Salteaua nu trebuie să se umfle - părțile interioare / laterale ale produsului sunt umplute cu spumă, care se extinde de la sine atunci când valva este deșurubată. Procesul este automat, nu este necesar să umflați produsul folosind o pompă sau un compresor. Grosimea sa de 5 cm asigură o izolare optimă de la sol Odată pliată, salteaua ocupă foarte puțin spațiu, este Slight de transportat și depozitat. PENTRU indispensabil pentru călătorii și camping parametrii… (gamisport.ro)

izopren YATE EXTREME LITE KT albastru/ gri 122x51x3,8 cm

izopren YATE EXTREME LITE KT albastru/ gri 122x51x3,8 cm

izopren YATE EXTREME LITE KT albastru/ gri 122x51x3,8 cm Material interior ușoare, de formă dreptunghiulară. Matei pentru condiții dificile. Acesta protejează cele mai exigente parti ale corpului - de la umeri la șolduri. Suprafața Yate Microbrushed crește frecarea, astfel încât sacul de dormit diapozitive peste karimatce. În cazul în care pachetul poate fi pliat în jumătate! Produsul include container de transport, cravată și kit de reparare. parametrii Material: Poliester 75 D Culoare: Albastru / Gri Greutate: 520 g Dimensiuni: 122x51x3,8 cm Pachetul Dimensiune: 12x26 cm Rezistența termică: 3.9 Izoprene și saltele » Saltele auto-gonflabile » izopren YATE EXTREME LITE KT albastru/ gri 122x51x3,8 cm (gamisport.ro)

izopren Yate CONTUR

izopren Yate CONTUR

izopren Yate CONTUR Noul model de rogojini auto-gonflabil - este practic identic cu trekkerul parametrii modelului, dar un nou model (contur). Iese în evidență pentru calitatea materialului și de prelucrare. poliester superior Yate Microbrushed 75D, care împiedică alunecarea sac de dormit. miez ușoare și zona cald asigură că clema este spuma mai din spate pentru a asigura o izolație suficientă. În cazul în care pachetul poate fi pliat în jumătate, astfel încât un pachet de 14x26 cm, care se potrivește confortabil într-un rucsac. Valve „Push în“ - fără șuruburi - a lovit doar butonul de amânare și scurgeri. Numai prin rotirea blocare. Produsul include un kit container de transport, cravată și reparații. parametrii Material: poliester 75D Microbrushed Culoare: Rosu / Gri Greutate: 780 g… (gamisport.ro)

izopren Yate YATE AEROBIC 10 mazăre verde G30

izopren Yate YATE AEROBIC 10 mazăre verde G30

izopren Yate YATE AEROBIC 10 mazăre verde G30 Covoraș conceput pentru exercițiu. Material: polietilenă Culoare: verde mazăre Rezistență termică: 1,5 Dimensiune: 90 x 50 x 1 cm Greutate: 140 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate YATE AEROBIC 10 mazăre verde G30 (gamisport.ro)

izopren Yate YATE AEROBIC 10 albastru-închis B66

izopren Yate YATE AEROBIC 10 albastru-închis B66

izopren Yate YATE AEROBIC 10 albastru-închis B66 Covoraș conceput pentru exercițiu. Material: polietilenă Culoare: albastru închis Rezistență termică: 1,5 Dimensiune: 90 x 50 x 1 cm Greutate: 140 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate YATE AEROBIC 10 albastru-închis B66 (gamisport.ro)

izopren Yate EVA clasic

izopren Yate EVA clasic

izopren Yate EVA clasic EVA are o structură foarte solidă și este stabil dimensional și nu absoarbe apa. Preț inclusiv benzi de cauciuc. parametri: Material: EVA Culoare: Negru Greutate: 250 g Dimensiune: 190x50x1 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate EVA clasic (gamisport.ro)

izopren Yate aerob 12mm

izopren Yate aerob 12mm

izopren Yate aerob 12mm Material: Polietilenă Culoare: Albastru Dimensiuni: 90x50x1,2 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate aerob 12mm (gamisport.ro)

izopren Yate Caliman verde

izopren Yate Caliman verde

izopren Yate Caliman verde Modelul de bază al saltelei Self-umflate, care asigură un confort bun și proprietăți excelente de izolare datorită spumei sale interioare ușoare. Potrivit pentru camping, tramping, plajă, grădină, festivaluri etc. Traversa este un cauciuc stretchable și ambalaje. Dimensiune: 182x51x3,5 cm Greutate: 950 g, GreutatShe poate fluctua ± 10%. Dimensiune după pliere: 22x26 cm Rezistența termică: 4.4 Culoare: verde Izoprene și saltele » Saltele auto-gonflabile » izopren Yate Caliman verde (gamisport.ro)

izopren Yate Caliman albastru

izopren Yate Caliman albastru

izopren Yate Caliman albastru Modelul de bază al saltelei Self-umflate, care asigură un confort bun și proprietăți excelente de izolare datorită spumei sale interioare ușoare. Potrivit pentru camping, tramping, plajă, grădină, festivaluri etc. Traversa este un cauciuc stretchable și ambalaje. Dimensiune: 182x51x3,5 cm Greutate: 950 g, GreutatShe poate fluctua ± 10%. Dimensiune după pliere: 22x26 cm Rezistența termică: 4.4 Culoare: albastru Izoprene și saltele » Saltele auto-gonflabile » izopren Yate Caliman albastru (gamisport.ro)

izopren Yate extrem Lite 2,5

izopren Yate extrem Lite 2,5

izopren Yate extrem Lite 2,5 materiale ușoare interior și forma mumie = mat pentru super condiții solicitante. În cazul în care pachetul poate fi pliat în jumătate! curea Velcro. Valve "push-in". Produsul include un kit container de transport, cravată și reparații. parametri: Material: Poliester 75 D Culoare: Albastru / Gri Greutate: 610 g Dimensiune: 183x51x2,5 Pachetul Dimensiune: 12x26 cm Rezistența termică: 2.2 Izoprene și saltele » Saltele auto-gonflabile » izopren Yate extrem Lite 2,5 (gamisport.ro)

izopren Yate monostrat 6 verde

izopren Yate monostrat 6 verde

izopren Yate monostrat 6 verde Material: Polietilenă Culoare: verde deschis G-30 Greutate: 160 g Dimensiuni: 180x50x0,6 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate monostrat 6 verde (gamisport.ro)

izopren Yate monostrat 10 verde

izopren Yate monostrat 10 verde

izopren Yate monostrat 10 verde Material: Polietilenă Dimensiune: 180x50x1 cm Greutate: 280 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate monostrat 10 verde (gamisport.ro)

izopren Yate alu mată 190

izopren Yate alu mată 190

izopren Yate alu mată 190 Utilizarea de folie de sus, deoarece FOLIA reflectă căldura radiată înapoi. Material: Polietilenă Culoare: alb cu folie reflectorizantă Dimensiuni: 190x60x0,3 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate alu mată 190 (gamisport.ro)

Yukatana Goodsleep 3, saltea, saltea pneumatică, grosime 3 cm, auto…

Yukatana Goodsleep 3, saltea, saltea pneumatică, grosime 3 cm, auto-gonflabilă, roșu-gri

După cum se spune zicala: Cum te pui, așa să stai - și chiar dacă vă aflați în camping sau în excursii de drumeții, oricine dorește să se bucure de confortul maxim de a sta întins, chiar dacă petreceți noaptea într-un cort sau în aer liber. Aceasta este ceea ce oferă în mare măsură salteaua auto-gonflabilă Goodsleep 3 de la Yukatana. Spre deosebire de covorașele de spumă cu grosime redusă, Goodsleep atinge o grosime confortabilă de 3 cm. Diferența pe care o simți pe un teren greu imediat după prima încercare. Secretul constă în căptușeala din spumă de poliester-tafta, ale cărei camere sunt umplute automat cu aer de îndată ce produsul este despachetat și supapa este deschisă. Structura tafta oferă o izolare termică suplimentară.Pentru un confort și mai mare în somn, salteaua gonflabilă… (electronic-star.ro)

izopren YATE TEXTILES pliere 6 piese

izopren YATE TEXTILES pliere 6 piese

izopren YATE TEXTILES pliere 6 piese Învelișul textil este frumos la atingere, non-alunecare și absoarbe umezeala. Design modern. Albastru spumă strat textil roșu. parametrii Material: Polietilenă Culoare: albastru spumă strat roșu textil Dimensiuni: 180x50x0,8 cm Greutate: 450 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE TEXTILES pliere 6 piese (gamisport.ro)

izopren Yate alu șah-mat 180

izopren Yate alu șah-mat 180

izopren Yate alu șah-mat 180 Utilizarea de folie de sus, deoarece FOLIA reflectă căldura radiată înapoi. Material: polietilenă + folie Al Culoare: spumă albă, folie de aluminiu Dimensiuni: 180x50x0,3 cm Greutate: 100 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate alu șah-mat 180 (gamisport.ro)

izopren YATE EVA COMFORT negru 1900x600x14mm

izopren YATE EVA COMFORT negru 1900x600x14mm

izopren YATE EVA COMFORT negru 1900x600x14mm Acest lucru îi conferă o rezistență mecanică excelentă, este stabil dimensional și nu absoarbe apa. rogojini EVA sunt ușoare și aproape indestructibile - produse ale anilor nouăzeci este încă bine deservit de către proprietarii lor, și chiar mai multe cicatrici nu reduc funcționalitatea lor. Pentru caracteristicile sale deosebite sunt utilizate pe scară largă pentru alpinism si alpinism expediții și să le utilizeze în cel mai înalt munte. Preț inclusiv benzi de cauciuc. parametrii Material: EVA Culoare: Negru Greutate: 480 g Dimensiuni: 190x60x1,4 cm Rezistența la căldură 2 Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE EVA COMFORT negru 1900x600x14mm (gamisport.ro)

izopren YATE extrem Lite 3,8 verde

izopren YATE extrem Lite 3,8 verde

izopren YATE extrem Lite 3,8 verde Material interior Ușoare și forma unei mumii. 3.8 Modelul Lite Extreme este condiții ușoare și confortabile, dar de lux saltea exigente. Când poartă rucsac nu purta grame suplimentare inutile, dar somn confortabil. În cazul în care pachetul poate fi pliat în jumătate! Valve „Push în“ - trebuie doar să apăsați butonul de amânare și etanșări, rotiți dispozitivul de blocare. Produsul include un kit container de transport, cravată și reparații. parametrii Material: Poliester 75 D Culoare: verde deschis / gri Greutate: 730 g Dimensiuni: 183x51x3,8 cm Pachetul Dimensiune: 14x26 cm Rezistența termică: 3.9 Informații generale despre produs Perioada de garanție este de 24 de luni producator Yate GARANȚIE DE CALITATE Produsele moderne sunt, de obicei, nu numai… (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm red R81

izopren Yate AEROBIC 8mm red R81

izopren Yate AEROBIC 8mm red R81 parametrii Material: polietilenă Culoare: roșu Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm red R81 (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm orange O72

izopren Yate AEROBIC 8mm orange O72

izopren Yate AEROBIC 8mm orange O72 parametrii Material: polietilenă Culoare: portocaliu Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm orange O72 (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm galben O22

izopren Yate AEROBIC 8mm galben O22

izopren Yate AEROBIC 8mm galben O22 parametrii Material: polietilenă Culoare: galben Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm galben O22 (gamisport.ro)

izopren Yate 95 fitness super clasic

izopren Yate 95 fitness super clasic

izopren Yate 95 fitness super clasic Mat de material supraelastic pentru exerciții fizice și reabilitare. saltea convenabil și confortabil, care nu împinge partea din spate, solduri si alte parti ale corpului, care sunt în exercitarea pe podea subliniat. Datorită materialului special care este mai rezistent și amintește EVA, mai puțin saltea glisează pe podea și încarcă mai maleabil. Materialul este foarte rezistent la deteriorare și uzură. Ideal sală de gimnastică acasă mat, dar, de asemenea, în săli de sport și centre de fitness. Material: PE Culoare: violet / gri Dimensiuni: 95x61x1,4 cm Greutate: 250 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate 95 fitness super clasic (gamisport.ro)

izopren Yate 190 fitness super elastic

izopren Yate 190 fitness super elastic

izopren Yate 190 fitness super elastic Mat de material supraelastic pentru exerciții fizice și reabilitare. saltea convenabil și confortabil, care nu împinge partea din spate, solduri si alte parti ale corpului, care sunt în exercitarea pe podea subliniat. Datorită materialului special care este mai rezistent și amintește EVA, mai puțin saltea glisează pe podea și încarcă mai maleabil. Materialul este foarte rezistent la deteriorare și uzură. Ideal sală de gimnastică acasă mat, dar, de asemenea, în săli de sport și centre de fitness. Datorită dimensiunii și confortul său sunt ideale ca o saltea pentru vizite de urgenta. Material: PE Culoare: violet / gri Dimensiuni: cm 190x61x1,4 Greutate: 500 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate 190 fitness super elastic (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm roz O72

izopren Yate AEROBIC 8mm roz O72

izopren Yate AEROBIC 8mm roz O72 parametrii Material: polietilenă Culoare: roz Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm roz O72 (gamisport.ro)

izopren Yate monostrat 6 moale spumă

izopren Yate monostrat 6 moale spumă

izopren Yate monostrat 6 moale spumă Material: polietilenă Culoare: conform ofertei curente Dimensiune: 180x50x0,6 cm Greutate: 180 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate monostrat 6 moale spumă (gamisport.ro)

izopren YATE EVA COMFORT negru 1900x500x14 mm

izopren YATE EVA COMFORT negru 1900x500x14 mm

izopren YATE EVA COMFORT negru 1900x500x14 mm Acest lucru îi conferă o rezistență mecanică excelentă, este stabil dimensional și nu absoarbe apa. rogojini EVA sunt ușoare și aproape indestructibile - produse ale anilor nouăzeci este încă bine deservit de către proprietarii lor, și chiar mai multe cicatrici nu reduc funcționalitatea lor. Pentru caracteristicile sale deosebite sunt utilizate pe scară largă pentru alpinism si alpinism expediții și să le utilizeze în cel mai înalt munte. Preț inclusiv benzi de cauciuc. parametrii Material: EVA Culoare: Negru Greutate: 380 g Dimensiuni: 190x50x1,4 cm Rezistența la căldură 2 Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE EVA COMFORT negru 1900x500x14 mm (gamisport.ro)

izopren YATE monostrat 6mm albastru B-64

izopren YATE monostrat 6mm albastru B-64

izopren YATE monostrat 6mm albastru B-64 Protecție excelentă împotriva confortul rece și oferă bun. Un echilibru bun între preț și performanță. parametrii Material: Polietilenă Culoare: Albastru B-64 Greutate: 160 g Dimensiuni: 180x50x0,6 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE monostrat 6mm albastru B-64 (gamisport.ro)

izopren Yate Două straturi 10 negru / albastru

izopren Yate Două straturi 10 negru / albastru

izopren Yate Două straturi 10 negru / albastru saltea preferate pentru camping, drumetii si plaja. Protecție excelentă împotriva confortul rece și oferă bun. Un echilibru bun între preț și performanță. Material: Polietilenă Culoare: negru / albastru Dimensiune: 180x50x1 cm Greutate: 280 g Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate Două straturi 10 negru / albastru (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm mazăre verde G30

izopren Yate AEROBIC 8mm mazăre verde G30

izopren Yate AEROBIC 8mm mazăre verde G30 parametrii Material: polietilenă Culoare: verde de mazare Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm mazăre verde G30 (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm întuneric albastru B66

izopren Yate AEROBIC 8mm întuneric albastru B66

izopren Yate AEROBIC 8mm întuneric albastru B66 parametrii Material: polietilenă Culoare: albastru închis Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm întuneric albastru B66 (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm întuneric verde G95

izopren Yate AEROBIC 8mm întuneric verde G95

izopren Yate AEROBIC 8mm întuneric verde G95 parametrii Material: polietilenă Culoare: verde închis Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm întuneric verde G95 (gamisport.ro)

izopren Yate AEROBIC 8mm lumină albastru B37

izopren Yate AEROBIC 8mm lumină albastru B37

izopren Yate AEROBIC 8mm lumină albastru B37 parametrii Material: polietilenă Culoare: albastru deschis Dimensiuni: 90x50x0,8 cm Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Producătorul Yate Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate AEROBIC 8mm lumină albastru B37 (gamisport.ro)

izopren YATE EVA CLASSIC WIDE negru 1900x600x10 mm

izopren YATE EVA CLASSIC WIDE negru 1900x600x10 mm

izopren YATE EVA CLASSIC WIDE negru 1900x600x10 mm Acest lucru îi conferă o rezistență mecanică excelentă, este stabil dimensional și nu absoarbe apa. rogojini EVA sunt ușoare și aproape indestructibile - produse ale anilor nouăzeci este încă bine deservit de către proprietarii lor, și chiar mai multe cicatrici nu reduc funcționalitatea lor. Pentru caracteristicile sale deosebite sunt utilizate pe scară largă pentru alpinism si alpinism expediții și să le utilizeze în cel mai înalt munte. Preț inclusiv benzi de cauciuc. parametrii Material: EVA Culoare: Negru Greutate: 312 g Dimensiune: 190x60x1 cm rezistență 1.5 căldură Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE EVA CLASSIC WIDE negru 1900x600x10 mm (gamisport.ro)

izopren YATE monostrat 12 întuneric verde G-95

izopren YATE monostrat 12 întuneric verde G-95

izopren YATE monostrat 12 întuneric verde G-95 Protecție excelentă împotriva confortul rece și oferă bun. Un echilibru bun între preț și performanță. parametrii Material: Polietilenă Culoare: Verde G-95 Greutate 310 g Dimensiuni: 180x50x1,2 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE monostrat 12 întuneric verde G-95 (gamisport.ro)

izopren Yate Două straturi maxi 12 negru / albastru

izopren Yate Două straturi maxi 12 negru / albastru

izopren Yate Două straturi maxi 12 negru / albastru Foarte bine saltea pentru cei care nu doresc să cheltuiască bani pentru mat auto-gonflabil - grosime de 12 mm, oferă nu numai o termoizolație excelentă, dar, de asemenea, un confort foarte bun chiar și pe suprafețe ondulate. Dimensiunile mai mari de lungime și lățime. Material: Polietilenă Culoare: negru / albastru Greutate: 360 g Dimensiuni: 190x70x1,2 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren Yate Două straturi maxi 12 negru / albastru (gamisport.ro)

auto izopren Snugpak MAT MIDI albastru

auto izopren Snugpak MAT MIDI albastru

auto izopren Snugpak MAT MIDI albastru Desigur, activitățile noastre în aer liber sau excursiile în natură și campingul includ, de asemenea, relaxare. Dar ce ar fi o odihnă fără o saltea bună? Acest covoraș autoinflabil MAT MIDI Snugpak poate oferi un confort deosebit chiar și în călătoriile tale. Poți fi sigur că te vei trezi relaxat și proaspăt pentru următoarea aventură, după ce vei petrece o noapte în natură cu această saltea grozavă. Este o saltea de dormit foarte confortabilă și antiderapantă, concepută astfel încât să poată fi pliată și cântărită cât mai puțin. Deci nu trebuie să vă faceți griji să vă deranjeze în călătorii și puteți pur și simplu să o împachetați și să o luați cu voi. Pe scurt, este un covor Slight, confortabil și compact auto-umflare care vă va face șederea mai… (gamisport.ro)

izopren YATE monostrat 10 - ondulații albastru B-66 4.5

izopren YATE monostrat 10 - ondulații albastru B-66 4.5

izopren YATE monostrat 10 - ondulații albastru B-66 4.5 Protecție excelentă împotriva confortul rece și oferă bun. Un echilibru bun între preț și performanță. parametrii Material: Polietilenă Culoare: Verde G-95 Greutate 310 g Dimensiuni: 180x50x1,2 cm Izoprene și saltele » Saltele din spumă » izopren YATE monostrat 10 - ondulații albastru B-66 4.5 (gamisport.ro)

auto izopren Spokey savuros 2,5 cm orange

auto izopren Spokey savuros 2,5 cm orange

auto izopren Spokey savuros 2,5 cm orange Salteaua auto-umflabilă Spokey Savory este ideală pentru cei care apreciază supremul confortului de somn în orice condiții. CALITATE Punem cereri foarte mari la produsele noastre, de aceea ne asigurăm că sunt utilizate materiale de cea mai înaltă calitate. BENEFICII ȘI TEHNOLOGIE Salteaua nu trebuie să se umfle - părțile interioare / laterale ale produsului sunt umplute cu spumă, care se extinde automat atunci când valva este deșurubată. Procesul este automat, nu este necesar să umflați produsul folosind o pompă sau un compresor. Grosimea sa de 2,5 cm asigură o izolare optimă de la sol. Odată pliată, salteaua ocupă foarte puțin spațiu, este Slight de transportat și depozitat. PENTRU indispensabil pentru călătorii și camping parametrii Material:… (gamisport.ro)

auto izopren Snugpak MAT MIDI oliv verde

auto izopren Snugpak MAT MIDI oliv verde

auto izopren Snugpak MAT MIDI oliv verde Desigur, activitățile noastre în aer liber sau excursiile în natură și campingul includ, de asemenea, relaxare. Dar ce ar fi o odihnă fără o saltea bună? Acest covoraș autoinflabil MAT MIDI Snugpak poate oferi un confort deosebit chiar și în călătoriile tale. Poți fi sigur că te vei trezi relaxat și proaspăt pentru următoarea aventură, după ce vei petrece o noapte în natură cu această saltea grozavă. Este o saltea de dormit foarte confortabilă și antiderapantă, concepută astfel încât să poată fi pliată și cântărită cât mai puțin. Deci nu trebuie să vă faceți griji să vă deranjeze în călătorii și puteți pur și simplu să o împachetați și să o luați cu voi. Pe scurt, este un covor Slight, confortabil și compact auto-umflare care vă va face șederea mai… (gamisport.ro)

auto izopren Snugpak MAXI șah-mat albastru

auto izopren Snugpak MAXI șah-mat albastru

auto izopren Snugpak MAXI șah-mat albastru MAXI Mat Mat este conceput pentru a oferi o alternativă la salteaua clasică pentru a oferi un confort deosebit, astfel încât utilizatorul să se trezească bine odihnit, reîmprospătat și gata pentru a doua zi. Este auto-gonflabil și antiderapant și într-adevăr confortabil. Greutatea sa scăzută ajută la menținerea sarcinii totale pe sarcina transportată la un nivel acceptabil. Gonflarea se poate face doar prin deschiderea robinetului și după autoinflare, salteaua poate fi umflată la duritatea necesară prin gura. Pentru a economisi spațiu în timpul transportului, aruncați salteaua, rulați-o și depozitați-o în sacul de compresie furnizat. Ușor și compact, oferă un somn confortabil din mers. Pentru transportul către utilizator, rogojina a fost strânsă… (gamisport.ro)

auto izopren Spokey GRAȘI 5 cm tei

auto izopren Spokey GRAȘI 5 cm tei

auto izopren Spokey GRAȘI 5 cm tei Salteaua Spokey Fatty auto-umflare este ideală pentru cei care apreciază suprema confort în somn în orice condiții. CALITATE Punem cerințe foarte mari pentru produsele noastre, de aceea ne asigurăm că materialele de cea mai înaltă calitate sunt utilizate pentru producția lor. BENEFICII ȘI TEHNOLOGII Salteaua nu trebuie să se umfle - părțile interioare / laterale ale produsului sunt umplute cu spumă, care se extinde de la sine atunci când valva este deșurubată. Procesul este automat, nu este necesar să umflați produsul folosind o pompă sau un compresor. Grosimea sa de 5 cm asigură o izolare optimă de la sol Odată pliată, salteaua ocupă foarte puțin spațiu, este Slight de transportat și depozitat. PENTRU indispensabil pentru călătorii și camping parametrii… (gamisport.ro)

auto izopren Spokey GAZDĂ 5 cm somon

auto izopren Spokey GAZDĂ 5 cm somon

auto izopren Spokey GAZDĂ 5 cm somon parametri: - Material: PEACH Polyester - Greutate: 2100 g - Garnitură: PU - Dimensiuni: 200cm x 66cm x 5cm - Dimensiune după pliere: 67 x 17 cm Izoprene și saltele » Saltele auto-gonflabile » auto izopren Spokey GAZDĂ 5 cm somon (gamisport.ro)

auto izopren Spokey GAZDĂ 5 cm turcoaz

auto izopren Spokey GAZDĂ 5 cm turcoaz

auto izopren Spokey GAZDĂ 5 cm turcoaz parametri: - Material: PEACH Polyester - Greutate: 2100 g - Garnitură: PU - Dimensiuni: 200cm x 66cm x 5cm - Dimensiune după pliere: 67 x 17 cm Izoprene și saltele » Saltele auto-gonflabile » auto izopren Spokey GAZDĂ 5 cm turcoaz (gamisport.ro)

auto izopren cu pernă Spokey savuros PIL LOWzelená

auto izopren cu pernă Spokey savuros PIL LOWzelená

auto izopren cu pernă Spokey savuros PIL LOWzelená Salteaua auto-umflatoare Spokey Savory cu perna este ideala pentru cei care apreciaza cel mai More confort in timpul somnului in toate conditiile. CALITATE Punem cereri foarte mari la produsele noastre, de aceea ne asigurăm că sunt utilizate materiale de cea mai înaltă calitate. BENEFICII ȘI TEHNOLOGIE Salteaua nu trebuie să se umfle - părțile interioare / laterale ale produsului sunt umplute cu spumă, care se extinde automat atunci când valva este deșurubată. Procesul este automat, nu este necesar să umflați produsul folosind o pompă sau un compresor. Grosimea sa de 2,5 cm asigură o izolare optimă de la sol. Odată pliată, salteaua ocupă foarte puțin spațiu, este Slight de transportat și depozitat. PENTRU indispensabil pentru călătorii și… (gamisport.ro)

auto izopren Spokey savuros 2,5 cm întuneric albastru

auto izopren Spokey savuros 2,5 cm întuneric albastru

auto izopren Spokey savuros 2,5 cm întuneric albastru Salteaua auto-umflabilă Spokey Savory este ideală pentru cei care apreciază supremul confortului de somn în orice condiții. CALITATE Punem cereri foarte mari la produsele noastre, de aceea ne asigurăm că sunt utilizate materiale de cea mai înaltă calitate. BENEFICII ȘI TEHNOLOGIE Salteaua nu trebuie să se umfle - părțile interioare / laterale ale produsului sunt umplute cu spumă, care se extinde automat atunci când valva este deșurubată. Procesul este automat, nu este necesar să umflați produsul folosind o pompă sau un compresor. Grosimea sa de 2,5 cm asigură o izolare optimă de la sol. Odată pliată, salteaua ocupă foarte puțin spațiu, este Slight de transportat și depozitat. PENTRU indispensabil pentru călătorii și camping parametrii… (gamisport.ro)

auto izopren Snugpak MAXI șah-mat oliv verde

auto izopren Snugpak MAXI șah-mat oliv verde

auto izopren Snugpak MAXI șah-mat oliv verde MAXI Mat Mat este conceput pentru a oferi o alternativă la salteaua clasică pentru a oferi un confort deosebit, astfel încât utilizatorul să se trezească bine odihnit, reîmprospătat și gata pentru a doua zi. Este auto-gonflabil și antiderapant și într-adevăr confortabil. Greutatea sa scăzută ajută la menținerea sarcinii totale pe sarcina transportată la un nivel acceptabil. Gonflarea se poate face doar prin deschiderea robinetului și după autoinflare, salteaua poate fi umflată la duritatea necesară prin gura. Pentru a economisi spațiu în timpul transportului, aruncați salteaua, rulați-o și depozitați-o în sacul de compresie furnizat. Ușor și compact, oferă un somn confortabil din mers. Pentru transportul către utilizator, rogojina a fost… (gamisport.ro)

auto izopren Snugpak XL cu construit pernă albastru

auto izopren Snugpak XL cu construit pernă albastru

auto izopren Snugpak XL cu construit pernă albastru XL este proiectat să fie o alternativă reală și foarte confortabilă la o saltea clasică , astfel încât utilizatorul să se trezească bine odihnit, reîmprospătat și gata pentru ziua următoare. Cu grosimea sa de 5 centimetri, garantează într-adevăr un somn foarte confortabil. Este auto-gonflabil și antiderapant. Greutatea sa mai More și dimensiunile mai mari de transport sunt cumpărate cu un confort excelent. Gonflarea se poate face doar prin deschiderea robinetului și după autoinflare, salteaua poate fi umflată la duritatea necesară prin gura. Pentru a economisi spațiu în timpul transportului, aruncați salteaua, rulați-o și depozitați-o în sacul de compresie furnizat. Reprezintă un somn serios confortabil pe drum, menținând în același timp… (gamisport.ro)

Spokey GRAȘI auto izopren 5 cm, întuneric albastru

Spokey GRAȘI auto izopren 5 cm, întuneric albastru

Spokey GRAȘI auto izopren 5 cm, întuneric albastru Salteaua Spokey Fatty auto-umflare este ideală pentru cei care apreciază suprema confort în somn în orice condiții. CALITATE Punem cerințe foarte mari pentru produsele noastre, de aceea ne asigurăm că materialele de cea mai înaltă calitate sunt utilizate pentru producția lor. BENEFICII ȘI TEHNOLOGII Salteaua nu trebuie să se umfle - părțile interioare / laterale ale produsului sunt umplute cu spumă, care se extinde de la sine atunci când valva este deșurubată. Procesul este automat, nu este necesar să umflați produsul folosind o pompă sau un compresor. Grosimea sa de 5 cm asigură o izolare optimă de la sol Odată pliată, salteaua ocupă foarte puțin spațiu, este Slight de transportat și depozitat. PENTRU indispensabil pentru călătorii și… (gamisport.ro)

ghid auto-înfășurat 50kg, ghid de înfășurare 8 m, ghid flexi l 8 m, ghid multifuncțional de rulare verde / gri, ghid compact flexi confort 3, ghid de înfășurare clasic 3, ghid flexo 3 metri xs, ghid de comutare 3 m, ghid auto-înfășurat produse innova, ghid auto-retractabil pe bicicletă

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide