Bază machiaj Bellapierre Glitter Colour Stay

Bază machiaj Bellapierre Glitter Colour Stay

Bază machiaj Bellapierre Glitter Colour Stay

Produsul cosmetic Bellapiere Glitter Color Stay servește ca bază pentru aplicarea sclipiciului pe corp, față sau ochi. Sclipiciul va adera mai bine și durata de viața se va mări. Întrebuințare Aplicați un strat subțire pe piele și aplicați Ballapierre Glitter folosind vârfurile degetelor sau o pensulă de cosmetică. Lăsați-l să se usuce. Despre brand Brandul franțuzesc Bellapiere produce cosmetice naturale premium cu o bază minerală. Compoziție Apă, acid stearic, ceară Copernica Cerifera (Carnauba), glicerină, stearat de gliceril SE, PVP, trietanolamină, ulei de soia de glicină, hidroxietilceluloză, hexilen glicol, caprilglicol, fenoxietanol, imidazolidinil uree (bonami.ro)

Makeup Revolution Colour Correct baza de machiaj 28 ml

Makeup Revolution Colour Correct baza de machiaj 28 ml

Makeup Revolution Colour Correct, 28 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Makeup Revolution Colour Correct netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenprotejează tenulpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

NYX Professional Makeup Glitter Goals bază de machiaj pentru…

NYX Professional Makeup Glitter Goals bază de machiaj pentru pigmentare culoare 01 10 ml

NYX Professional Makeup Glitter Goals, 10 ml, baza pentru fardul de pleoape pentru femei, Baza pentru fardul de ochi NYX Professional Makeup Glitter Goals intensifică nuanța fardului și asigură rezistența perfectă a acestuia.Caracteristici:fixează fardul de pleoape, până la demachiereprevine curgerea fardului de pleoapenu usucă pieleaîngrijește pielea sensibilă din jurul ochilorCum se utilizează:Baza se aplică în strat subțire, pe întreaga pleoapă și se întinde uniform. Se continuă cu aplicarea fardului. (notino.ro)

Barry M Flawless Colour Correcting bază de machiaj împotriva…

Barry M Flawless Colour Correcting bază de machiaj împotriva înroșirii 30 ml

Barry M Flawless Colour Correcting, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Barry M Flawless Colour Correcting netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenumple poriimatifiazămărește rezistența fondului de tenIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

NYX Professional Makeup Glitter Goals bază primer pentru sclipici…

NYX Professional Makeup Glitter Goals bază primer pentru sclipici culoare 01 Glitter Primer 10 ml

NYX Professional Makeup Glitter Goals, 10 ml, baza pentru fardul de pleoape pentru femei, Baza pentru fardul de ochi NYX Professional Makeup Glitter Goals intensifică nuanța fardului și asigură rezistența perfectă a acestuia.Caracteristici:fixează fardul de pleoape, până la demachierenu usucă pieleafacilitează fondul de ten ochilorprevine curgerea fardului de pleoapeprelungește aspectul perfect al fardului de ochiCum se utilizează:Baza se aplică în strat subțire, pe întreaga pleoapă și se întinde uniform. Se continuă cu aplicarea fardului. (notino.ro)

label.m Colour Stay balsam pentru păr vopsit 300 ml

label.m Colour Stay balsam pentru păr vopsit 300 ml

label.m Colour Stay, 300 ml, Condiționere pentru păr pentru femei, Balsamul label.m Colour Stay ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.Caracteristici:oferă hidratarea necesarăprelungește persistența culorii păruluiasigură părului o strălucire radiantăCum se utilizează:Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze un timp scurt și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Makeup Revolution Glitter Glue bază primer pentru sclipici 8 ml

Makeup Revolution Glitter Glue bază primer pentru sclipici 8 ml

Makeup Revolution Glitter Glue, 8 ml, baza pentru fardul de pleoape pentru femei, Baza pentru fardul de ochi Makeup Revolution Glitter intensifică nuanța fardului și asigură rezistența perfectă a acestuia.Caracteristici:fixează fardul de pleoape, până la demachierefacilitează fondul de ten ochilorCum se utilizează:Baza se aplică în strat subțire, pe întreaga pleoapă și se întinde uniform. Se continuă cu aplicarea fardului. (notino.ro)

Guerlain L'Or baza pentru machiaj 30 ml

Guerlain L'Or baza pentru machiaj 30 ml

Guerlain L'Or, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Guerlain L'Or netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenIlumineazăCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Clinique Superprimer baza de machiaj 30 ml

Clinique Superprimer baza de machiaj 30 ml

Clinique Superprimer, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Clinique Superprimer netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Oriflame Novage baza uniformizanta pentru machiaj 30 ml

Oriflame Novage baza uniformizanta pentru machiaj 30 ml

Oriflame Novage, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Oriflame Novage netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:umple poriinetezește ridurileprotejează tenulCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

RYOR Decorative Care baza de machiaj 10 ml

RYOR Decorative Care baza de machiaj 10 ml

RYOR Decorative Care, 10 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten RYOR Decorative Care netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenprevine întinderea fardurilorrafineazăCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

theBalm TimeBalm baza pentru machiaj facial 30 ml

theBalm TimeBalm baza pentru machiaj facial 30 ml

theBalm TimeBalm, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten theBalm TimeBalm netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:rafineazăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tennetezește ridurileumple poriiCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Dermacol Satin baza uniformizanta pentru machiaj 30 ml

Dermacol Satin baza uniformizanta pentru machiaj 30 ml

Dermacol Satin, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Dermacol Satin netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:netezește ridurilematifiazăumple poriipregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenprodusul este hipoalergenicCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Dermacol Satin baza uniformizanta pentru machiaj 10 ml

Dermacol Satin baza uniformizanta pentru machiaj 10 ml

Dermacol Satin, 10 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Dermacol Satin netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:netezește ridurilematifiazăumple poriipregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenprodusul este hipoalergenicCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Dermacol Gold baza pentru machiaj antirid 20 ml

Dermacol Gold baza pentru machiaj antirid 20 ml

Dermacol Gold, 20 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Dermacol Gold netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:netezește ridurileIlumineazămărește rezistența fondului de tenprevine întinderea fardurilorprodusul este hipoalergenicCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Givenchy Mister baza de machiaj iluminatoare 30 ml

Givenchy Mister baza de machiaj iluminatoare 30 ml

Givenchy Mister, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Givenchy Mister Mister netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:IlumineazăCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Barry M Beauty Elixir Unicorn baza de machiaj

Barry M Beauty Elixir Unicorn baza de machiaj

Barry M Beauty Elixir Unicorn, , baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Barry M Beauty Elixir Unicorn netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenIlumineazărafineazăIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Catrice Energizing baza de machiaj Spray 75 ml

Catrice Energizing baza de machiaj Spray 75 ml

Catrice Energizing, 75 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Catrice Energizing netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de ten (notino.ro)

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place baza pentru fardul de ochi 7 ml

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place baza pentru fardul de ochi 7 ml

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place, 7 ml, baza pentru fardul de pleoape pentru femei, Baza pentru fardul de ochi Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place intensifică nuanța fardului și asigură rezistența perfectă a acestuia.Caracteristici:prelungește aspectul perfect al fardului de ochifixează fardul de pleoape, până la demachiereprevine curgerea fardului de pleoapeCum se utilizează:Baza se aplică în strat subțire, pe întreaga pleoapă și se întinde uniform. Se continuă cu aplicarea fardului. (notino.ro)

GA-DE Perfection baza hidratantă de machiaj 30 ml

GA-DE Perfection baza hidratantă de machiaj 30 ml

GA-DE Perfection, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten GA-DE Essentials netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmatifiazăprevine întinderea fardurilorCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Lirene Be Glam bază de machiaj iluminatoare 30 ml

Lirene Be Glam bază de machiaj iluminatoare 30 ml

Lirene Be Glam, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Lirene Be Glam netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:Ilumineazărafineazămărește rezistența fondului de tenefect de lungă duratănetezește ridurileCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Mary Kay Foundation Primer baza de machiaj 29 ml

Mary Kay Foundation Primer baza de machiaj 29 ml

Mary Kay Foundation Primer, 29 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Mary Kay Foundation Primer netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Benefit That Gal baza de machiaj iluminatoare 11 ml

Benefit That Gal baza de machiaj iluminatoare 11 ml

Benefit That Gal, 11 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Benefit That Gal netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenprevine întinderea fardurilorIlumineazăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Makeup Revolution Pro Prime baza de machiaj 100 ml

Makeup Revolution Pro Prime baza de machiaj 100 ml

Makeup Revolution Pro Prime, 100 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Makeup Revolution Pro Prime netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenIlumineazămărește rezistența fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Pierre René Face baza de machiaj iluminatoare 30 ml

Pierre René Face baza de machiaj iluminatoare 30 ml

Pierre René Face, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Pierre René Face Face netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tennetezește ridurileIlumineazăCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

L’Oréal Paris Infallible baza pentru machiaj matifianta 35 ml

L’Oréal Paris Infallible baza pentru machiaj matifianta 35 ml

L’Oréal Paris Infallible, 35 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten L’Oréal Paris Infallible Infallible netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenrafineazămatifiazăumple poriiCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Mary Kay Eye Primer baza pentru machiaj 8,5 g

Mary Kay Eye Primer baza pentru machiaj 8,5 g

Mary Kay Eye Primer, 8,5 g, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Mary Kay Eye Primer netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:protejează tenulpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenefect de lungă duratăprevine întinderea fardurilorCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Sisley Instant Eclat baza hidratantă de machiaj 30 ml

Sisley Instant Eclat baza hidratantă de machiaj 30 ml

Sisley Instant Eclat, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Sisley Instant Eclat netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenIlumineazăefect de lungă duratăCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

L’Oréal Paris Infallible bază pentru machiaj iluminatoare 20 ml

L’Oréal Paris Infallible bază pentru machiaj iluminatoare 20 ml

L’Oréal Paris Infallible, 20 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten L’Oréal Paris Infallible netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenIlumineazăCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Lancôme La Base Pro baza de machiaj 25 ml

Lancôme La Base Pro baza de machiaj 25 ml

Lancôme La Base Pro, 25 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Lancôme La Base Pro La Base Pro netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Dermacol Matt Control baza pentru machiaj matifianta 20 ml

Dermacol Matt Control baza pentru machiaj matifianta 20 ml

Dermacol Matt Control, 20 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Dermacol Matt Control netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:matifiazăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenefect de lungă duratănetezește ridurilerafineazăprodusul este hipoalergenicCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Sensai Glowing Base baza uniformizanta pentru machiaj 30 ml

Sensai Glowing Base baza uniformizanta pentru machiaj 30 ml

Sensai Glowing Base, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Sensai Glowing Base netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tennetezește ridurileefect de lungă duratăIlumineazămărește rezistența fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Bielenda Glow Essence baza hidratantă de machiaj 30 g

Bielenda Glow Essence baza hidratantă de machiaj 30 g

Bielenda Glow Essence, 30 g, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:Ilumineazărafineazăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Maybelline Master Prime bază de machiaj iluminatoare 30 ml

Maybelline Master Prime bază de machiaj iluminatoare 30 ml

Maybelline Master Prime, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Maybelline Master Prime netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenrafineazăIlumineazăCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Bielenda Glow Essence baza de machiaj iluminatoare 30 g

Bielenda Glow Essence baza de machiaj iluminatoare 30 g

Bielenda Glow Essence, 30 g, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Bielenda Glow Essence netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:Ilumineazăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenumple poriiCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Makeup Revolution Star Primer baza de machiaj 27,5 ml

Makeup Revolution Star Primer baza de machiaj 27,5 ml

Makeup Revolution Star Primer, 27,5 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Makeup Revolution Star Primer netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenefect de lungă duratăIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Revolution PRO Priming Water baza de machiaj 100 ml

Revolution PRO Priming Water baza de machiaj 100 ml

Revolution PRO Priming Water, 100 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Revolution PRO Priming Water netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenprevine întinderea fardurilorIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Essence Hydrating + Perfecting baza hidratantă de machiaj 15 ml

Essence Hydrating + Perfecting baza hidratantă de machiaj 15 ml

Essence Hydrating + Perfecting, 15 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Essence Hydrating + Perfecting netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Makeup Revolution Pore Blur baza de machiaj 28 ml

Makeup Revolution Pore Blur baza de machiaj 28 ml

Makeup Revolution Pore Blur, 28 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Makeup Revolution Pore Blur netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:umple poriimatifiazămărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Dermacol Black Magic baza pentru machiaj matifianta 20 ml

Dermacol Black Magic baza pentru machiaj matifianta 20 ml

Dermacol Black Magic, 20 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Dermacol Black Magic netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:matifiazăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

theBalm TimeBalm baza de machiaj cu vitamine 12 ml

theBalm TimeBalm baza de machiaj cu vitamine 12 ml

theBalm TimeBalm, 12 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten theBalm TimeBalm netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Makeup Revolution Hydrate baza hidratantă de machiaj 28 ml

Makeup Revolution Hydrate baza hidratantă de machiaj 28 ml

Makeup Revolution Hydrate, 28 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Makeup Revolution Hydrate netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenprotejează tenulpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Rude Cosmetics Primer Spray baza pentru machiaj Spray 60 ml

Rude Cosmetics Primer Spray baza pentru machiaj Spray 60 ml

Rude Cosmetics Primer Spray, 60 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Rude Primer Spray netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenIlumineazăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Sensai Cellular Performance Foundations baza de machiaj iluminatoare…

Sensai Cellular Performance Foundations baza de machiaj iluminatoare 30 ml

Sensai Cellular Performance Foundations, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Sensai Cellular Performance Foundations netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenprotejează tenulmărește rezistența fondului de tenIlumineazăCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Chanel Le Blanc de Chanel baza pentru machiaj 30 ml

Chanel Le Blanc de Chanel baza pentru machiaj 30 ml

Chanel Le Blanc de Chanel, 30 ml, Make-up pentru femei, Fondul de ten Chanel Le Blanc de Chanel uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni.Caracteristici:iluminează tenulnetezește suprafața tenuluiuniformizează nuanța tenuluiefect de lungă duratăcapacitate de acoperire excelentăCum se utilizează:Se aplică fondul de ten pe față, cu tușe ușoare. Se întinde uniform și temeinic, folosind fie degetele, fie buretele de fond de ten, fie peria. (notino.ro)

By Terry Hyaluronic Hydra - Primer baza de machiaj 40 ml

By Terry Hyaluronic Hydra - Primer baza de machiaj 40 ml

By Terry Hyaluronic Hydra - Primer, 40 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten By Terry Hyaluronic Hydra - Primer netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tennetezește ridurilematifiazăCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Makeup Revolution Brushes perie pentru baza de machiaj PRO F103

Makeup Revolution Brushes perie pentru baza de machiaj PRO F103

Makeup Revolution Brushes, , Pensule pentru fata pentru femei, Peria Makeup Revolution Brushes asigură fondul de ten perfect al feței.Caracteristici:pentru aplicarea produselor cremoasecu fire fineformă specială, pentru aplicare ușoarăse ține confortabil în mânăIngrediente:din fibre sinteticeCum se utilizează:Se ia pe pensulă o cantitate mică de fond de ten și se aplică pe față, după dorință. (notino.ro)

Max Factor Facefinity baza de machiaj SPF 20 30 ml

Max Factor Facefinity baza de machiaj SPF 20  30 ml

Max Factor Facefinity, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Max Factor Facefinity netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenprevine întinderea fardurilorefect de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

L’Oréal Paris Infallible bază de machiaj împotriva înroșirii 20 ml

L’Oréal Paris Infallible bază de machiaj împotriva înroșirii 20 ml

L’Oréal Paris Infallible, 20 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten L’Oréal Paris Infallible Infallible netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenumple poriipregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Revolution PRO Prime & Hydrate baza hidratantă de machiaj 30 ml

Revolution PRO Prime & Hydrate baza hidratantă de machiaj 30 ml

Revolution PRO Prime & Hydrate, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Revolution PRO Prime & Hydrate netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenefect de lungă duratăprevine întinderea fardurilorCum se utilizează:Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten. (notino.ro)

Makeup Obsession All A Blur baza pentru machiaj 28 ml

Makeup Obsession All A Blur baza pentru machiaj 28 ml

Makeup Obsession All A Blur, 28 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Makeup Obsession All A Blur netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:mărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenumple poriinetezește ridurileIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Catrice Liquid Camouflage baza pentru machiaj zona ochilor 5 ml

Catrice Liquid Camouflage baza pentru machiaj zona ochilor 5 ml

Catrice Liquid Camouflage, 5 ml, baza pentru fardul de pleoape pentru femei, Baza pentru fardul de ochi Catrice Liquid Camouflage intensifică nuanța fardului și asigură rezistența perfectă a acestuia.Caracteristici:catifelează pielea pleoapelorfacilitează fondul de ten ochilorIngrediente:produs veganCum se utilizează:Baza se aplică în strat subțire, pe întreaga pleoapă și se întinde uniform. Se continuă cu aplicarea fardului. (notino.ro)

L.O.V. PERFECTitude baza de machiaj cu acid hialuronic 30 ml

L.O.V. PERFECTitude baza de machiaj cu acid hialuronic 30 ml

L.O.V. PERFECTitude, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten L.O.V. PERFECTitude netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenumple poriiCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

NYX Professional Makeup Hydra Touch baza pentru machiaj 30 g

NYX Professional Makeup Hydra Touch baza pentru machiaj 30 g

NYX Professional Makeup Hydra Touch, 30 g, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten NYX Professional Makeup Hydra Touch netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratărafineazăIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

NYX Professional Makeup Shine Killer baza pentru machiaj 20 ml

NYX Professional Makeup Shine Killer baza pentru machiaj 20 ml

NYX Professional Makeup Shine Killer, 20 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten NYX Professional Makeup Shine Killer netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenefect de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Revolution PRO Hydra Matte baza hidratantă de machiaj 30 ml

Revolution PRO Hydra Matte baza hidratantă de machiaj 30 ml

Revolution PRO Hydra Matte, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Revolution PRO Hydra Matte netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmatifiazăIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Makeup Obsession Prime & Bake baza de machiaj iluminatoare 15 ml

Makeup Obsession Prime & Bake baza de machiaj iluminatoare 15 ml

Makeup Obsession Prime & Bake, 15 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Makeup Obsession Prime & Bake netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenmărește rezistența fondului de tenIlumineazărafineazăIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Revolution PRO Goddess Glow baza de machiaj iluminatoare 30 ml

Revolution PRO Goddess Glow baza de machiaj iluminatoare 30 ml

Revolution PRO Goddess Glow, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Revolution PRO Goddess Glow netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenIlumineazăpregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de tenIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Catrice Prime And Fine baza hidratantă de machiaj 30 ml

Catrice Prime And Fine baza hidratantă de machiaj 30 ml

Catrice Prime And Fine, 30 ml, baza pentru machiaj pentru femei, Baza de fond de ten Catrice Prime And Fine netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.Caracteristici:efect de lungă duratămărește rezistența fondului de tenCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. (notino.ro)

Dermacol Caviar Long Stay Caviar Long Stay Machiaj și Perfecting…

Dermacol Caviar Long Stay Caviar Long Stay Machiaj și Perfecting Corrector culoare fair 30 ml

Dermacol Caviar Long Stay, 30 ml, Make-up pentru femei, Fondul de ten Dermacol Caviar Long Stay uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni.Caracteristici:efect de lungă duratăcapacitate de acoperire excelentăuniformizează nuanța tenuluinetezește suprafața tenuluiiluminează tenulhidrateazăprodusul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică fondul de ten pe față, cu tușe ușoare. Se întinde uniform și temeinic, folosind fie degetele, fie buretele de fond de ten, fie peria. (notino.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide