Beachwear moda pentru plaja

Spatiu pentru plaja acoperit, protectie UV50 ' Plage' LUDI

Spatiu pentru plaja acoperit, protectie UV50 ' Plage' LUDI

Spatiu pentru plaja acoperit, protectie UV50 ' Plage' LUDI (pilulka.ro)

Thalgo Suncare loțiune pentru plaja SPF 15 150 ml

Thalgo Suncare loțiune pentru plaja SPF 15 150 ml

Thalgo Suncare, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Thalgo Suncare constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:hidratează intensprotejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UVhrănește și îngrijește pieleaCum se utilizează:Produsul de protecție se va aplica în cantitate suficientă. (notino.ro)

Heliocare Advanced gel pentru plaja SPF 50 50 ml

Heliocare Advanced gel pentru plaja SPF 50 50 ml

Heliocare Advanced, 50 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul Heliocare Advanced oferă feței o protecție fiabilă împotriva radiațiilor solare.Caracteristici:protejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UVse absoarbe rapidhidratează intensferește tenul de îmbătrânirea prematurăprelungește bronzulhrănește tenulprotejează pielea față de radiațiile UVA și UVBpreparatul este non-comedogenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, înainte de expunerea la soare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul. (notino.ro)

Heliocare Advanced cremă pentru plaja SPF 50 50 ml

Heliocare Advanced cremă pentru plaja SPF 50 50 ml

Heliocare Advanced, 50 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul Heliocare Advanced oferă feței o protecție fiabilă împotriva radiațiilor solare.Caracteristici:protejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UVhidratează intensferește tenul de îmbătrânirea prematurăprelungește bronzulhrănește tenulprotejează pielea față de radiațiile UVA și UVBpreparatul este non-comedogenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, înainte de expunerea la soare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul. (notino.ro)

Heliocare 360° gel pentru plaja SPF 50 50 ml

Heliocare 360° gel pentru plaja SPF 50 50 ml

Heliocare 360°, 50 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul Heliocare 360° oferă feței o protecție fiabilă împotriva radiațiilor solare.Caracteristici:protejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UVhidratează intensferește tenul de îmbătrânirea prematurăhrănește tenulcalmează și catifelează tenulprotejează pielea față de radiațiile UVA și UVBpreparatul este non-comedogenicIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, înainte de expunerea la soare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul. (notino.ro)

Nuxe Sun ulei pentru plaja SPF 30 150 ml

Nuxe Sun ulei pentru plaja SPF 30 150 ml

Nuxe Sun, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Nuxe Sun constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:oferă pielii hidratarea necesarăhrănește și îngrijește pieleaprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Heliocare Ultra gel pentru plaja SPF 50+ 50 ml

Heliocare Ultra gel pentru plaja SPF 50+ 50 ml

Heliocare Ultra, 50 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul Heliocare Ultra oferă feței o protecție fiabilă împotriva radiațiilor solare.Caracteristici:protejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UVînalt factor de protecție solarăCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, înainte de expunerea la soare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul. (notino.ro)

Babaria Sport spray pentru plajă SPF 30 200 ml

Babaria Sport spray pentru plajă SPF 30 200 ml

Babaria Sport, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Babaria Sport constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:produsul este rezistent la apăprotejează pielea față de radiațiile UVA și UVBCum se utilizează:Se agită bine, înainte de utilizare. Pentru menținerea protecției se va repeta aplicarea, în special înainte și după baie, după ștergerea sau uscarea cu prosopul. (notino.ro)

Uriage Bariésun spray pentru plajă SPF 50+ 200 ml

Uriage Bariésun spray pentru plajă SPF 50+ 200 ml

Uriage Bariésun, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Uriage Bariésun constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBoferă pielii hidratarea necesarăse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. Pentru menținerea protecției se va repeta aplicarea, în special înainte și după baie, după ștergerea sau uscarea cu prosopul. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. (notino.ro)

Lovea Protection spray pentru plajă SPF 50 200 ml

Lovea Protection spray pentru plajă SPF 50 200 ml

Lovea Protection, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Lovea Protection constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăprodusul este rezistent la apăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se agită bine, înainte de utilizare. Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. (notino.ro)

Prosop pentru plajă Melli Mello Loar, Ø 150 cm

Prosop pentru plajă Melli Mello Loar, Ø 150 cm

Pentru o leneveală corespunzătoare - Vreți să mergeți la plajă sau la piscină, dar nu știți ce să luați cu dvs.? Nu uitați, în primul rând, prosopul. Și de ce să luați unul simplu și neinteresant? Prosoapele Melli Mello vă vor umple de culoare și veselie. Iar întreținerea lor e floare la ureche - doar spălați-le la 30° C. (bonami.ro)

SVR Sun Secure spray pentru plajă SPF 50+ 200 ml

SVR Sun Secure spray pentru plajă SPF 50+ 200 ml

SVR Sun Secure, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară SVR Sun Secure constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBpoate fi folosit pe față și pe corpprodusul este rezistent la apărezistent la atingere și la transferpreparatul este hipoalergenicCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Declaré Sun Sensitive loțiune pentru plaja SPF 20 150 ml

Declaré Sun Sensitive loțiune pentru plaja  SPF 20 150 ml

Declaré Sun Sensitive, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Declaré Sun Sensitive constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVoferă pielii hidratarea necesarăacționează preventiv împotriva îmbătrâniriiprodusul este rezistent la apăhrănește și îngrijește pieleaCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Declaré Sun Sensitive loțiune pentru plaja SPF 30 150 ml

Declaré Sun Sensitive loțiune pentru plaja  SPF 30 150 ml

Declaré Sun Sensitive, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Declaré Sun Sensitive constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVacționează preventiv împotriva îmbătrâniriioferă pielii hidratarea necesarăprodusul este rezistent la apăhrănește și îngrijește pieleaCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Collistar Sun Protection ulei pentru plaja SPF 15 200 ml

Collistar Sun Protection ulei pentru plaja SPF 15 200 ml

Collistar Sun Protection, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Collistar Sun Protection constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVaccelerează procesul natural de bronzarehrănește și îngrijește pieleaprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Uriage Bariésun spray protector pentru plajă SPF 50+ 200 ml

Uriage Bariésun spray protector pentru plajă SPF 50+ 200 ml

Uriage Bariésun, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Uriage Bariésun constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. (notino.ro)

Garnier Ambre Solaire loțiune pentru plaja SPF 20 400 ml

Garnier Ambre Solaire loțiune pentru plaja  SPF 20 400 ml

Garnier Ambre Solaire, 400 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Garnier Ambre Solaire constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVoferă pielii hidratarea necesarăhrănește și îngrijește pieleaCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. (notino.ro)

Piz Buin Mountain cremă pentru plaja SPF 15 50 ml

Piz Buin Mountain cremă pentru plaja SPF 15 50 ml

Piz Buin Mountain, 50 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Piz Buin Mountain constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăprodusul este rezistent la apăoferă pielii hidratarea necesarăhrănește și îngrijește pieleaCum se utilizează:Se agită bine, înainte de utilizare. Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Pentru menținerea protecției se va repeta aplicarea, în special înainte și după baie, după ștergerea sau uscarea cu prosopul. (notino.ro)

Topvet Chocolate Sun loțiune pentru plaja SPF 20 200 ml

Topvet Chocolate Sun loțiune pentru plaja  SPF 20 200 ml

Topvet Chocolate Sun, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Topvet Chocolate Sun constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVaccelerează procesul natural de bronzareCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. (notino.ro)

Garnier Ambre Solaire ulei pentru plaja SPF 2 200 ml

Garnier Ambre Solaire ulei pentru plaja SPF 2 200 ml

Garnier Ambre Solaire, 200 ml, Produse înainte de plajă pentru femei, Produsul de protecție solară Garnier Ambre Solaire Ambre Solaire constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Produsul Garnier Ambre Solaire Ambre Solaire asigură un bronz deosebit de frumos.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVoferă pielii hidratarea necesarăhrănește și îngrijește pieleapregătește pielea pentru expunerea la soareCum se utilizează:Se aplică înainte de expunerea la soare, întinzându-se foarte bine. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

L:A Bruket Sun cremă pentru plaja SPF 30 200 ml

L:A Bruket Sun cremă pentru plaja SPF 30 200 ml

L:A Bruket Sun, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară L:A Bruket Sun constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVoferă pielii hidratarea necesarăfacilitează procesul natural de bronzareCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. (notino.ro)

Babaria Sun Protective ulei pentru plaja SPF 20 200 ml

Babaria Sun Protective ulei pentru plaja SPF 20 200 ml

Babaria Sun Protective, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Babaria Sun Protective constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVoferă pielii hidratarea necesarăaccelerează procesul natural de bronzareprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Bioderma Photoderm Mist spray pentru plajă SPF 30 150 ml

Bioderma Photoderm Mist spray pentru plajă SPF 30 150 ml

Bioderma Photoderm Mist, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Bioderma Photoderm constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UVse absoarbe rapidprodusul este rezistent la apăpoate fi folosit pe față și pe corpCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Babaria Sun Protective ulei pentru plaja SPF 10 100 ml

Babaria Sun Protective ulei pentru plaja SPF 10 100 ml

Babaria Sun Protective, 100 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Babaria Sun Protective constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVaccelerează procesul natural de bronzareprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Lovea Monoi ulei hranitor pentru plaja SPF 15 125 ml

Lovea Monoi ulei hranitor pentru plaja SPF 15 125 ml

Lovea Monoi, 125 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Lovea Monoi constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBaccelerează procesul natural de bronzareprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Se agită bine, înainte de utilizare. Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. (notino.ro)

Clarins Sun Care cremă pentru plaja SPF 50+ 150 ml

Clarins Sun Care cremă pentru plaja SPF 50+ 150 ml

Clarins Sun Care, 150 ml, Produse înainte de plajă pentru femei, Produsul Clarins Sun asigură un bronz deosebit de frumos.Caracteristici:pregătește pielea pentru expunerea la soareoferă pielii hidratarea necesarăCum se utilizează:Se aplică înainte de expunerea la soare, întinzându-se foarte bine. A se agita, înainte de utilizare. (notino.ro)

Prosop pentru plajă Muller Textiels Chanelle, 100 x 180 cm

Prosop pentru plajă Muller Textiels Chanelle, 100 x 180 cm

Prosoapele de plajă Muller Textiels sunt ideale pentru a vă însoți în vacanțe sau la piscină. Sunt plăcute la atingere, iar modelele originale vă vor fi pe plac, cu siguranță. (bonami.ro)

Prosop pentru plajă Muller Textiels Sympathy, 100 x 180 cm

Prosop pentru plajă Muller Textiels Sympathy, 100 x 180 cm

Prosoapele de plajă Good Morning sunt ideale pentru a te însoți în vacanțe sau la piscină. Sunt plăcute la atingere, iar modelele originale îți vor fi pe plac, cu siguranță. (bonami.ro)

Prosop pentru plajă Muller Textiels Vivant, 100 x 180 cm

Prosop pentru plajă Muller Textiels Vivant, 100 x 180 cm

Prosoapele de plajă Muller Textiels sunt ideale pentru a vă însoți în vacanțe sau la piscină. Sunt plăcute la atingere, iar modelele originale vă vor fi pe plac, cu siguranță. (bonami.ro)

Tunică de plajă pentru femei Alexander McKensey Eva

Tunică de plajă pentru femei Alexander McKensey Eva

Tunicile de plajă sunt piese vestimentare foarte moderne și populare în garderoba oricărei femei, iar din acest motiv, nu ar trebui să vă lipsească din bagaj atunci când plecați la mare. Cu o frumoasă tunică de plajă, puteți să arătați minunat nu numai pe timpul zilei, ci și seara, participând la un eveniment la piscină. ♥ (bonami.ro)

Piz Buin Moisturising spray iluminator pentru plaja SPF 30 200 ml

Piz Buin Moisturising spray iluminator pentru plaja SPF 30 200 ml

Piz Buin Moisturising, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Piz Buin Moisturising constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBoferă pielii hidratarea necesarăse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Piz Buin Moisturising spray iluminator pentru plaja SPF 15 200 ml

Piz Buin Moisturising spray iluminator pentru plaja SPF 15 200 ml

Piz Buin Moisturising, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Piz Buin Moisturising constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBoferă pielii hidratarea necesarăprodusul este rezistent la apăse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăCum se utilizează:Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Clarins Sun Protection cremă pentru plaja facial SPF 30 50 ml

Clarins Sun Protection cremă pentru plaja facial SPF 30 50 ml

Clarins Sun Protection, 50 ml, Produse after sun pentru femei, Produsul după bronzat Clarins Sun Protection oferă tenului îngrijirea necesară după expunerea la soare.Caracteristici:prelungește persistența bronzuluihidratează pielea în profunzimeelimină daunele cauzate de radiațiile solareCum se utilizează:Se aplică în cantitate suficientă pe pielea curată, care a fost expusă radiațiilor solare. (notino.ro)

Hawaiian Tropic Satin Protection loțiune pentru plaja SPF 50+ 180 ml

Hawaiian Tropic Satin Protection loțiune pentru plaja  SPF 50+ 180 ml

Hawaiian Tropic Satin Protection, 180 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei (notino.ro)

Naif Baby & Kids spray protector pentru plajă SPF 30 100 ml

Naif Baby & Kids spray protector pentru plajă SPF 30 100 ml

Naif Baby & Kids, 100 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru copii, Produsul pentru bronzat Naif Baby & Kids reprezintă protecția solară perfectă pentru pielea copilului.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBpoate fi folosit pe față și pe corpeste blând cu pielea delicată a copiilorCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Hawaiian Tropic BB Cream cremă pentru plaja SPF 30 150 ml

Hawaiian Tropic BB Cream cremă pentru plaja SPF 30 150 ml

Hawaiian Tropic BB Cream, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Hawaiian Tropic BB Cream constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVhrănește și îngrijește pieleaprotejează pielea față de radiațiile UVA și UVBCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. (notino.ro)

Piz Buin In Sun spray iluminator pentru plaja SPF 15 200 ml

Piz Buin In Sun spray iluminator pentru plaja SPF 15 200 ml

Piz Buin In Sun, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Piz Buin In Sun constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Garnier Ambre Solaire Golden Protect ulei pentru plaja SPF 20 150 ml

Garnier Ambre Solaire Golden Protect ulei pentru plaja SPF 20 150 ml

Garnier Ambre Solaire Golden Protect, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Garnier Ambre Solaire Golden Protect constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:oferă protecție împotriva razelor UVprotejează pielea față de radiațiile UVA și UVBse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăprodusul este rezistent la apăhrănește și îngrijește pieleaintensifică și prelungește bronzulCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Garnier Ambre Solaire Golden Protect ulei pentru plaja SPF 10 150 ml

Garnier Ambre Solaire Golden Protect ulei pentru plaja SPF 10 150 ml

Garnier Ambre Solaire Golden Protect, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Garnier Ambre Solaire Golden Protect constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBprodusul este rezistent la apăse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăhrănește și îngrijește pieleaintensifică și prelungește bronzulCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Garnier Ambre Solaire Golden Protect ulei pentru plaja SPF 30 150 ml

Garnier Ambre Solaire Golden Protect ulei pentru plaja SPF 30 150 ml

Garnier Ambre Solaire Golden Protect, 150 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Garnier Ambre Solaire Golden Protect constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBprodusul este rezistent la apăse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăhrănește și îngrijește pieleaintensifică și prelungește bronzulCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Eucerin Sun Sensitive Protect spray protector pentru plajă SPF 50 200…

Eucerin Sun Sensitive Protect spray protector pentru plajă SPF 50 200 ml

Eucerin Sun Sensitive Protect, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Eucerin Sun Sensitive Protect constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBaccelerează procesul natural de bronzareprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. (notino.ro)

Nivea Sun Protect & Sensitive spray protector pentru plajă SPF 30 200…

Nivea Sun Protect & Sensitive spray protector pentru plajă SPF 30 200 ml

Nivea Sun Protect & Sensitive, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare unisex, Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăprodusul este rezistent la apăIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se pulverizează un strat subțire de produs, pe întregul corp. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Pătură pentru plajă în formă de craniu Big Mouth Inc., ⌀ 152 cm

Pătură pentru plajă în formă de craniu Big Mouth Inc., ⌀ 152 cm

Vreți să fiți un star la piscina dvs. locală, la plajă pe malul marii sau în cine știe ce destinație exotică? Faceți-vă remarcați prin pătura dvs. de plajă. Piesele de la brandul Big Mouth Inc. nu au nicio limită când vine vorba de creativitate, iar nouă ne place mult acest lucru. Pe deasupra, sunt suficient de mari, astfel încât puteți sta comod sau chiar vă puteți înveseli cu ea, dacă vreți să petreceți o seară târzie în compania valurilor care se sparg. (bonami.ro)

Pătură pentru plajă în formă de ananas Big Mouth Inc., ⌀ 152 cm

Pătură pentru plajă în formă de ananas Big Mouth Inc., ⌀ 152 cm

Vreți să fiți un star la piscina dvs. locală, la plajă pe malul marii sau în cine știe ce destinație exotică? Faceți-vă remarcați prin pătura dvs. de plajă. Piesele de la brandul Big Mouth Inc. nu au nicio limită când vine vorba de creativitate, iar nouă ne place mult acest lucru. Pe deasupra, sunt suficient de mari, astfel încât puteți sta comod sau chiar vă puteți înveseli cu ea, dacă vreți să petreceți o seară târzie în compania valurilor care se sparg. (bonami.ro)

Pătură pentru plajă în formă de burger Big Mouth Inc., ⌀ 152 cm

Pătură pentru plajă în formă de burger Big Mouth Inc., ⌀ 152 cm

Vreți să fiți un star la piscina dvs. locală, la plajă pe malul marii sau în cine știe ce destinație exotică? Faceți-vă remarcați prin pătura dvs. de plajă. Piesele de la brandul Big Mouth Inc. nu au nicio limită când vine vorba de creativitate, iar nouă ne place mult acest lucru. Pe deasupra, sunt suficient de mari, astfel încât puteți sta comod sau chiar vă puteți înveseli cu ea, dacă vreți să petreceți o seară târzie în compania valurilor care se sparg. (bonami.ro)

Piz Buin Allergy spray protector pentru plajă SPF 15 pentru piele…

Piz Buin Allergy spray protector pentru plajă SPF 15 pentru piele sensibila  200 ml

Piz Buin Allergy, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Piz Buin Allergy constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBprevine apariția reacțiilor alergice la soareoferă pielii hidratarea necesarăCum se utilizează:Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Piz Buin Allergy spray protector pentru plajă SPF 30 pentru piele…

Piz Buin Allergy spray protector pentru plajă SPF 30 pentru piele sensibila  200 ml

Piz Buin Allergy, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Piz Buin Allergy constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBprevine apariția reacțiilor alergice la soareoferă pielii hidratarea necesarăCum se utilizează:Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Short plajă

Short plajă

Cu talie elastică și șnur de legare. (bonprix.ro)

Bermude plajă

Bermude plajă

Cu talie elastică și imprimeu pe toată suprafața. (bonprix.ro)

Bermude plajă

Bermude plajă

Cu talie elastică și imprimeu pe toată suprafața. (bonprix.ro)

Short plajă

Short plajă

Cu talie elastică și șnur de legare. (bonprix.ro)

Short plajă

Short plajă

Un pantalonaş adorabil de plajă cu talie elastică, croi confortabil şi şnur de strângere pentru o reglare individuală. Fiecare piesă este un unica, datorită imprimeului care pică mereu altfel. (bonprix.ro)

Bermude plajă

Bermude plajă

Cu talie elastică și imprimeu pe toată suprafața. (bonprix.ro)

Top plajă

Top plajă

Din material transparent din vîscoză plăcută la atingere. Cu bretele reglabile, înguste. Dantelă decorativă la spate și pe margini. (bonprix.ro)

Top plajă

Top plajă

Din material transparent din vîscoză plăcută la atingere. Cu bretele reglabile, înguste. Dantelă decorativă la spate și pe margini. (bonprix.ro)

Collistar Sun No Protection ulei pentru plaja fara factor de…

Collistar Sun No Protection ulei pentru plaja fara factor de protectie 200 ml

Collistar Sun No Protection, 200 ml, Produse înainte de plajă pentru femei, Produsul Collistar Sun No Protection asigură un bronz deosebit de frumos.Caracteristici:promovează un bronz sănătosoferă pielii hidratarea necesarăaccelerează procesul natural de bronzareprelungește aspectul bronzatprodusul este rezistent la apăCum se utilizează:A se agita, înainte de utilizare. Se aplică înainte de expunerea la soare, întinzându-se foarte bine. (notino.ro)

La Roche-Posay Anthelios XL ulei hranitor pentru plaja SPF 50+ 200 ml

La Roche-Posay Anthelios XL ulei hranitor pentru plaja SPF 50+ 200 ml

La Roche-Posay Anthelios XL, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară La Roche-Posay Anthelios XL constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UVprodusul este rezistent la apăprevine apariția reacțiilor alergice la soareCum se utilizează:Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă. (notino.ro)

Alterna Caviar Resort spray cu efect de bucle lejere, pentru plajă…

Alterna Caviar Resort spray cu efect de bucle lejere, pentru plajă 118 ml

Alterna Caviar Resort, 118 ml, Produse de styling pentru plajă pentru femei, Sprayul de plajă Alterna Caviar Resort asigură părului un look lejer, ca de la mare.Caracteristici:creează un aspect ușor ciufulitconferă părului volum și elasticitatetextura lejeră nu încarcă părulCum se utilizează:Se aplică uniform, pe părul uscat sau umed. (notino.ro)

Pătură pentru plajă în formă de pepene roșu Big Mouth Inc., ⌀ 152 cm

Pătură pentru plajă în formă de pepene roșu Big Mouth Inc., ⌀ 152 cm

Vreți să fiți un star la piscina dvs. locală, la plajă pe malul marii sau în cine știe ce destinație exotică? Faceți-vă remarcați prin pătura dvs. de plajă. Piesele de la brandul Big Mouth Inc. nu au nicio limită când vine vorba de creativitate, iar nouă ne place mult acest lucru. Pe deasupra, sunt suficient de mari, astfel încât puteți sta comod sau chiar vă puteți înveseli cu ea, dacă vreți să petreceți o seară târzie în compania valurilor care se sparg. (bonami.ro)

Bione Cosmetics Bio Sun loțiune pentru plaja protectie medie…

Bione Cosmetics Bio Sun loțiune pentru plaja  protectie medie impotriva razelor UV 200 ml

Bione Cosmetics Bio Sun, 200 ml, Protecție contra radiațiilor solare pentru femei, Produsul de protecție solară Bione Cosmetics Bio Sun constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.Caracteristici:protejează pielea față de radiațiile UVA și UVBse aplică ușor și nu lasă o peliculă grasăprodusul este prietenos cu pielea și cu mediul înconjurătorintensifică și prelungește bronzulIngrediente:produs veganCum se utilizează:Produsul de protecție se va aplica în cantitate suficientă. A se evita expunerea îndelungată la soare, chiar dacă pielea este protejată împotriva razelor solare. (notino.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide