Casti de schi neon

Quiksilver Cagulă de schi Negru

Quiksilver Cagulă de schi Negru

Material: 95% poliester, 5 elastan Spălare: spălare rufe fine la 30° C Tehnologie: DryFlight® Culoare: negru (bibloo.ro)

Șosete de schi pentru zăpadă roșii/negri

Șosete de schi pentru zăpadă roșii/negri

Șosete de schi pentru zăpadă roșii/negri Snow ski sunt șosete de schi universale cu un confort termic perfect. Potrivite pentru cizmele de schi și snowboard. Au întărituri la vârf, picior și călcâi pentru o durabilitate și rezistență sporită la abraziune. Canale de ventilație laterale cu efect de stoarcere pentru un transport mai bun al umidității în afara ciorapului și termoreglare dublă Păstrați-vă îmbrăcămintea funcțională de sport și outdoor în formă Nu vă spălați materialul textil după fiecare utilizare, îi veți prelungi durata de viață și veți salva mediul și portofelul. Spălați la temperaturi mai scăzute, limitați călcatul și uscați la aer. Alegeți curățătorii uscate care oferă o modalitate mai blândă de a vă îngriji hainele. UTILIZĂRI Șosete sportive confortabile și calde,… (gamisport.ro)

Băieți' pantaloni de schi Kilpi METHONE-JB roșu

Băieți' pantaloni de schi Kilpi METHONE-JB roșu

Băieți' pantaloni de schi Kilpi METHONE-JB roșu Pantalonii de schi pentru copii Kilpi METHONE-JB sunt confecționați din material cu membrană SIBERIUM cu o coloană de apă de 10000 mm, care este elastic, durabil și suficient de hidrofug. Pantalonii de schi au cusături cu bandă adezivă și o talie cu închidere cu Velcro. Bretelele elastice sunt reglabile și detașabile. Părțile inferioare ale picioarelor sunt întărite cu o țesătură anti-zăpadă, iar o manșetă internă previne pătrunderea zăpezii în cizme. Lungimea pantalonilor poate fi scurtată cu ajutorul unor nasturi în interiorul pantalonilor. Există două buzunare cu fermoar și logo-uri reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate a copilului în întuneric și în amurg. Puteți alege dintr-o varietate de culori vesele care se potrivesc bine cu… (gamisport.ro)

Mănuși de schi unisex Kilpi GRANT-U alb

Mănuși de schi unisex Kilpi GRANT-U alb

Mănuși de schi unisex Kilpi GRANT-U alb În mănușile de schi Kilpi GRANT-U puteți schia toată ziua fără nicio grijă. Acestea vă mențin mâinile calde și uscate datorită materialului SIBERIUM cu membrană interioară și căptușeală călduroasă și au toate caracteristicile practice care facilitează schiatul și prezența pe pârtii - tampoane de gel moale pe palme, vârfuri ale degetelor întărite cu un strat dublu și un material din piele de căprioară pe degetul mare care servește ca ștergător de ochelari și față. Acest model unisex cu cu curea de neopren pentru încheietura mâinii și închidere Velcro este disponibil în mai multe culori. Caracteristicile produsului Umplutură: Sintetic Sex: Unisex Sport: schi, snowboarding Specificații Compoziție: 90% POLIESTER, 10% POLIURETAN Manșete: Velcro reglabil… (gamisport.ro)

Mănuși de schi unisex Kilpi GRANT-U roșu

Mănuși de schi unisex Kilpi GRANT-U roșu

Mănuși de schi unisex Kilpi GRANT-U roșu În mănușile de schi Kilpi GRANT-U puteți schia toată ziua fără nicio grijă. Acestea vă mențin mâinile calde și uscate datorită materialului SIBERIUM cu membrană interioară și căptușeală călduroasă și au toate caracteristicile practice care facilitează schiatul și prezența pe pârtii - tampoane de gel moale pe palme, vârfuri ale degetelor întărite cu un strat dublu și un material din piele de căprioară pe degetul mare care servește ca ștergător de ochelari și față. Acest model unisex cu cu curea de neopren pentru încheietura mâinii și închidere Velcro este disponibil în mai multe culori. Caracteristicile produsului Umplutură: Sintetic Sex: Unisex Sport: schi, snowboarding Specificații Compoziție: 90% POLIESTER, 10% POLIURETAN Manșete: Velcro reglabil… (gamisport.ro)

Copii pantaloni de schi Kilpi MIMAS-J Negru

Copii pantaloni de schi Kilpi MIMAS-J Negru

Copii pantaloni de schi Kilpi MIMAS-J Negru Aveți nevoie să vă echipați copiii cu pantaloni capabili să schieze toată ziua? Pantalonii de schi pentru copii Kilpi MIMAS-J sunt confecționați din material SIBERIUM cu o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2 și au cusături lipite și manșete anti-zăpadă, fără scurgeri de apă, zăpadă sau căldură - nimic pentru copii de care să își facă griji și doar să schieze. La fel ca și alți pantaloni de schi pentru copii Kilpi , modelul MIMAS-J este echipat cu posibilitatea de a scurta lungimea și lățimea picioarelor, astfel încât copilul să nu-i depășească curând. Beneficiile pantalonilor de schi pentru copii Kilpi MIMAS-J: realizat din material de membrană SIBERIUM cusături lipite și foarte durabile talie elastică cu închidere Velcro bretele detașabile și… (gamisport.ro)

Băieți' pantaloni de schi Kilpi MIMAS-JB Negru

Băieți' pantaloni de schi Kilpi MIMAS-JB Negru

Băieți' pantaloni de schi Kilpi MIMAS-JB Negru Pantalonii de schi pentru copii MIMAS-JB Kilpi sunt confecționați din SIBERIUM 5000 CT cu o coloană de apă de 5.000 mm, care este rezistentă, durabilă și suficient de hidrofugă.Pantalonii de schi au cusături cu bandă adezivă și o talie cu închidere cu Velcro. Bretelele elastice sunt reglabile și detașabile. Părțile inferioare ale picioarelor sunt întărite cu o țesătură anti-zăpadă, iar o manșetă internă previne pătrunderea zăpezii în cizme. Lungimea pantalonilor poate fi scurtată cu ajutorul unor nasturi în interiorul pantalonilor.Există două buzunare cu fermoar și logo-uri reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate a copilului în întuneric și în amurg. Caracteristicile produsului Umplutură: Sintetic Sex: Băieți juniori Sport: schi… (gamisport.ro)

Băieți' pantaloni de schi Kilpi MIMAS-JB portocaliu

Băieți' pantaloni de schi Kilpi MIMAS-JB portocaliu

Băieți' pantaloni de schi Kilpi MIMAS-JB portocaliu Pantalonii de schi pentru copii MIMAS-JB Kilpi sunt confecționați din SIBERIUM 5000 CT cu o coloană de apă de 5.000 mm, care este rezistentă, durabilă și suficient de hidrofugă.Pantalonii de schi au cusături cu bandă adezivă și o talie cu închidere cu Velcro. Bretelele elastice sunt reglabile și detașabile. Părțile inferioare ale picioarelor sunt întărite cu o țesătură anti-zăpadă, iar o manșetă internă previne pătrunderea zăpezii în cizme. Lungimea pantalonilor poate fi scurtată cu ajutorul unor nasturi în interiorul pantalonilor.Există două buzunare cu fermoar și logo-uri reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate a copilului în întuneric și în amurg. Caracteristicile produsului Culoare: Portocaliu Umplutură: Sintetic Sex: Băieți… (gamisport.ro)

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG coral

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG coral

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG coral Pantalonii de schi pentru copii Kilpi ELARE-JG sunt confecționați din SIBERIUM 5000 CT cu o coloană de apă de 5.000 mm, care este rezistentă, durabilă și suficient de hidrofugă.Pantalonii de schi au cusături cu bandă adezivă și o talie cu închidere cu Velcro. Bretelele elastice sunt reglabile și detașabile. Părțile inferioare ale picioarelor sunt întărite cu o țesătură anti-zăpadă, iar o manșetă internă previne pătrunderea zăpezii în cizme. Lungimea pantalonilor poate fi scurtată cu ajutorul unor nasturi în interiorul pantalonilor.Există două buzunare cu fermoar și logo-uri reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate a copilului în întuneric și în amurg. Caracteristicile produsului Umplutură: Sintetic Sex: Juniori fete Sport: schi… (gamisport.ro)

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG roz

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG roz

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG roz Pantalonii de schi pentru copii Kilpi ELARE-JG sunt confecționați din SIBERIUM 5000 CT cu o coloană de apă de 5.000 mm, care este rezistentă, durabilă și suficient de hidrofugă.Pantalonii de schi au cusături cu bandă adezivă și o talie cu închidere cu Velcro. Bretelele elastice sunt reglabile și detașabile. Părțile inferioare ale picioarelor sunt întărite cu o țesătură anti-zăpadă, iar o manșetă internă previne pătrunderea zăpezii în cizme. Lungimea pantalonilor poate fi scurtată cu ajutorul unor nasturi în interiorul pantalonilor.Există două buzunare cu fermoar și logo-uri reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate a copilului în întuneric și în amurg. Caracteristicile produsului Umplutură: Sintetic Sex: Juniori fete Sport: schi Specificație:… (gamisport.ro)

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG Negru

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG Negru

Fată pantaloni de schi Kilpi ELARE-JG Negru Pantalonii de schi pentru copii Kilpi ELARE-JG sunt confecționați din SIBERIUM 5000 CT cu o coloană de apă de 5.000 mm, care este rezistentă, durabilă și suficient de hidrofugă.Pantalonii de schi au cusături cu bandă adezivă și o talie cu închidere cu Velcro. Bretelele elastice sunt reglabile și detașabile. Părțile inferioare ale picioarelor sunt întărite cu o țesătură anti-zăpadă, iar o manșetă internă previne pătrunderea zăpezii în cizme. Lungimea pantalonilor poate fi scurtată cu ajutorul unor nasturi în interiorul pantalonilor.Există două buzunare cu fermoar și logo-uri reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate a copilului în întuneric și în amurg. Caracteristicile produsului Culoare: negru Umplutură: Sintetic Sex: Juniori fete Sport:… (gamisport.ro)

Copii pantaloni de schi Kilpi DARYL-J Negru

Copii pantaloni de schi Kilpi DARYL-J Negru

Copii pantaloni de schi Kilpi DARYL-J Negru Pantalonii de schi pentru copii Kilpi DARYL-J le vor oferi copiilor dvs. libertate și multă distracție, deoarece datorită materialului SIBERIUM cu o coloană de apă de 5000 mm/24h/m2, cusăturilor lipite și umpluturii sintetice moi, aceștia garantează mișcarea pe pârtii toată ziua în condiții de căldură și uscăciune completă. Acestea sunt echipate cu bretele reglabile, un tiv de picior durabil și manșete rezistente la zăpadă. Beneficiile pantalonilor de schi pentru copii Kilpi DARYL-J: realizat din material de membrană SIBERIUM umplutură sintetică moale și caldă cusături lipite bretele ușor de reglat bib practic tivuri întărite ale picioarelor lungime reglabilă a piciorului - pantalonii cresc odată cu copilul manșetele interne rezistente la zăpadă… (gamisport.ro)

Pantaloni de schi pentru bărbați Kilpi GABONE-M turcoaz

Pantaloni de schi pentru bărbați Kilpi GABONE-M turcoaz

Pantaloni de schi pentru bărbați Kilpi GABONE-M turcoaz Pantalonii de schi pentru bărbați Kilpi GABONE-M sunt confecționați din SIBERIUM 5 000 CT. Acesta excelează în ceea ce privește greutatea redusă, respirabilitatea și rezistența. Acesta vă protejează împotriva apei și a zăpezii cu o coloană de apă de 5.000 mm atunci când coborâți pantele montane. Datorită manșetelor pentru zăpadă, se țin perfect pe cizmele de schi. Puteți ajusta dimensiunea taliei în orice mod datorită curelei elastice cu Velcro. Pantalonii sunt prevăzuți cu o protecție anti-șocuri. Pantalonii includ două buzunare principale cu fermoar. Acestea vor deveni o piesă perfectă în timpul schiului, oferindu-vă confortul necesar. Caracteristicile produsului Umplutură: Sintetic/Kilpad Sezonul: iarnă Sex: Bărbat Sport: schi… (gamisport.ro)

Copii pantaloni de schi Kilpi MIMAS-J verde deschis

Copii pantaloni de schi Kilpi MIMAS-J verde deschis

Copii pantaloni de schi Kilpi MIMAS-J verde deschis Aveți nevoie să vă echipați copiii cu pantaloni capabili să schieze toată ziua? Pantalonii de schi pentru copii Kilpi MIMAS-J sunt confecționați din material SIBERIUM cu o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2 și au cusături lipite și manșete anti-zăpadă, fără scurgeri de apă, zăpadă sau căldură - nimic pentru copii de care să își facă griji și doar să schieze. La fel ca și alți pantaloni de schi pentru copii Kilpi , modelul MIMAS-J este echipat cu posibilitatea de a scurta lungimea și lățimea picioarelor, astfel încât copilul să nu-i depășească curând. Beneficiile pantalonilor de schi pentru copii Kilpi MIMAS-J: realizat din material de membrană SIBERIUM cusături lipite și foarte durabile talie elastică cu închidere Velcro bretele… (gamisport.ro)

Mănuși de schi pentru femei Kilpi Devine-W Negru

Mănuși de schi pentru femei Kilpi Devine-W Negru

Mănuși de schi pentru femei Kilpi Devine-W Negru Kilpi DEVINE-W este cea mai bună mănușă de schi pentru femei pentru schi în orice vreme. Iarna grea pe un ghețar sau zăpadă umedă - nimic nu vă va limita. Am echipat mănușile DEVINE-W cu un material exterior din piele sintetică durabilă, cu o membrană interioară impermeabilă și umplutură sintetică PRIMALOFT. În interior, mâinile sunt mângâiate de o căptușeală călduroasă, din tricot periat, astfel încât căldura și uscăciunea sunt extrem de bine asigurate. La schi, veți aprecia, de asemenea, modelarea atentă a mănușilor care fixează încheietura mâinii și mâna și multe detalii funcționale. Beneficiile mănușilor de schi Kilpi DEVINE-W: material exterior durabil cu membrană interioară impermeabilă datorită umpluturii sintetice PRIMALOFT, nici… (gamisport.ro)

Mănuși de schi unisex Kilpi TATA-U gri închis

Mănuși de schi unisex Kilpi TATA-U gri închis

Mănuși de schi unisex Kilpi TATA-U gri închis Mănuși de schi unisex Kilpi TATA-U confecționate din material durabil SIBERIUM care vă menține cald și uscat, au tratament antiderapant în palmă pentru o aderență fermă pe bețele de schi, manșetă călduroasă din bumbac care împiedică pătrunderea zăpezii și a frigului sub jachetă, element reflectorizant pentru o vizibilitate sporită în întuneric și în amurg.Caracteristicile produsului Culoare: Albastru închis Umplutură: Sintetic Sex: Unisex Sport: schi, snowboarding Specificații 100% POLIESTER Manșete: nervuri Coloana de apă: 1000 Respirabilitate: 1000 Palma: PU grip Mănuși » Schi » Mănuși de schi unisex Kilpi TATA-U gri închis (gamisport.ro)

Unisex mănuși de schi Kilpi TATA-U albastru închis

Unisex mănuși de schi Kilpi TATA-U albastru închis

Unisex mănuși de schi Kilpi TATA-U albastru închis Mănușile de schi TATA-U Kilpi vă mențin mâinile calde și uscate cu materialul SIBERIUM. Palmele cauciucate pentru o aderență mai fermă pe bețe și o manșetă caldă din bumbac pentru a împiedica zăpada să intre sub mâneci. Mănuși potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, disponibile în mai multe culori și mărimi S, M, L, XL.Caracteristicile produsului Culoare: Albastru închis Umplutură: Sintetic Sex: Unisex Sport: schi, snowboarding Specificații 100% POLIESTER Manșete: nervuri Coloana de apă: 1000 Respirabilitate: 1000 Palma: PU grip Mănuși » Schi » Unisex mănuși de schi Kilpi TATA-U albastru închis (gamisport.ro)

Mănuși de schi LEKI Snowfox 3D Doamnă neagră 650805201

Mănuși de schi LEKI Snowfox 3D Doamnă neagră 650805201

Mănuși de schi LEKI Snowfox 3D Doamnă neagră 650805201 Snowfox 3D Lady este o mănușă excelentă pentru toate doamnele ale căror mâini îngheață repede! Datorită umpluturii Prima Loft®, mănușile sunt foarte călduroase. Materialele Softshell și Micro TC de la exterior asigură respirabilitate și impermeabilitate absolută la vânt. Mâinile sunt protejate în siguranță împotriva intemperiilor. Palma din piele de oaie extrem de moale este robustă și antiderapantă. Datorită membranei SOFT-TEX®, mănușile sunt impermeabile, iar moliciunea este asigurată de umpluturile Micro Bemberg și Soft Plush. Noul sistem Trigger 3D este compatibil cu toate crosele Trigger S anterioare. OCHIUL SISTEMULUI DE DECLANȘAREMănuși cu un sistem integrat de conectare a mâinii la mâner fără a utiliza cătușe. Deconectarea… (gamisport.ro)

Mănuși de schi LEKI Spox GTX negru / roșu 650808302

Mănuși de schi LEKI Spox GTX negru / roșu 650808302

Mănuși de schi LEKI Spox GTX negru / roșu 650808302 Această mănușă de schi sportivă, dar confortabilă este potrivită pentru o gamă largă de condiții. Datorită membranei GORE-TEX®, oferă protecție maximă împotriva intemperiilor. Materialul softshell superior oferă suficient spațiu de mișcare și permite mâinilor să respire. Izolația Dexfill încălzește mâinile în mod fiabil și este în același timp respirabilă. Căptușeala interioară realizată din material Micro Bemberg asigură o experiență de purtare deosebit de plăcută și uscată. Datorită elementului sintetic solid G Grip, aveți întotdeauna controlul ferm al crosei. CONFORT FITTăietură ușor mai largă pentru o senzație de purtare confortabilă și mâini încă calde.INDEPENDENȚAMănușă impermeabilă datorită căptușelii cu membrană separată… (gamisport.ro)

Pantaloni de schi pentru bărbați Kilpi GABONE-M albastru închis

Pantaloni de schi pentru bărbați Kilpi GABONE-M albastru închis

Pantaloni de schi pentru bărbați Kilpi GABONE-M albastru închis Pantalonii de schi pentru bărbați Kilpi GABONE-M sunt confecționați din SIBERIUM 5 000 CT. Acesta excelează în ceea ce privește greutatea redusă, respirabilitatea și rezistența. Acesta vă protejează împotriva apei și a zăpezii cu o coloană de apă de 5.000 mm atunci când coborâți pantele montane. Datorită manșetelor pentru zăpadă, se țin perfect pe cizmele de schi. Puteți ajusta dimensiunea taliei în orice mod datorită curelei elastice cu Velcro. Pantalonii sunt prevăzuți cu o protecție anti-șocuri. Pantalonii includ două buzunare principale cu fermoar. Acestea vor deveni o piesă perfectă în timpul schiului, oferindu-vă confortul necesar. Caracteristicile produsului Umplutură: Sintetic/Kilpad Sezonul: iarnă Sex: Bărbat Sport:… (gamisport.ro)

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W Negru

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W Negru

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W Negru Bucurați-vă de schi cu îmbrăcămintea funcțională potrivită, care va rezista pe orice pârtie. De exemplu, alegeți pantalonii noștri de schi Kilpi RHEA-W, confecționați din material cald, softshell SIBERIUM, cu un strat interior din microfleece și o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2. Am cusut articulațiile de 2 ori pentru o rezistență mai mare și am adăugat toate elementele importante - manșete rezistente la zăpadă, bretele detașabile sau tivul inferior al picioarelor întărit împotriva copitei. Avantajele pantalonilor de schi pentru femei Kilpi RHEA-W confecționat din material softshell SIBERIUM în interiorul unui strat confortabil de microfleece cusături duble și tivul piciorului întărit talie elastică cu închidere Velcro bretele… (gamisport.ro)

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W Negru

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W Negru

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W Negru Bucurați-vă de schi cu îmbrăcămintea funcțională potrivită, care va rezista pe orice pârtie. De exemplu, alegeți pantalonii noștri de schi Kilpi RHEA-W, confecționați din material cald, softshell SIBERIUM, cu un strat interior din microfleece și o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2. Am cusut articulațiile de 2 ori pentru o rezistență mai mare și am adăugat toate elementele importante - manșete rezistente la zăpadă, bretele detașabile sau tivul inferior al picioarelor întărit împotriva copitei. Avantajele pantalonilor de schi pentru femei Kilpi RHEA-W confecționat din material softshell SIBERIUM în interiorul unui strat confortabil de microfleece cusături duble și tivul piciorului întărit talie elastică cu închidere Velcro bretele… (gamisport.ro)

Mănuși de schi LEKI Snowfox 3D Doamnă albă / aur 650805202

Mănuși de schi LEKI Snowfox 3D Doamnă albă / aur 650805202

Mănuși de schi LEKI Snowfox 3D Doamnă albă / aur 650805202 Snowfox 3D Lady este o mănușă excelentă pentru toate doamnele ale căror mâini îngheață repede! Datorită umpluturii Prima Loft®, mănușile sunt foarte călduroase. Materialele Softshell și Micro TC de la exterior asigură respirabilitate și impermeabilitate absolută la vânt. Mâinile sunt protejate în siguranță împotriva intemperiilor. Palma din piele de oaie extrem de moale este robustă și antiderapantă. Datorită membranei SOFT-TEX®, mănușile sunt impermeabile, iar moliciunea este asigurată de umpluturile Micro Bemberg și Soft Plush. Noul sistem Trigger 3D este compatibil cu toate crosele Trigger S anterioare. OCHIUL SISTEMULUI DE DECLANȘAREMănuși cu un sistem integrat de conectare a mâinii la mâner fără a utiliza cătușe. Deconectarea… (gamisport.ro)

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W roșu-închis

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W roșu-închis

Softshell pentru femei pantaloni de schi Kilpi RHEA-W roșu-închis Bucurați-vă de schi cu îmbrăcămintea funcțională potrivită, care va rezista pe orice pârtie. De exemplu, alegeți pantalonii noștri de schi Kilpi RHEA-W, confecționați din material cald, softshell SIBERIUM, cu un strat interior din microfleece și o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2. Am cusut articulațiile de 2 ori pentru o rezistență mai mare și am adăugat toate elementele importante - manșete rezistente la zăpadă, bretele detașabile sau tivul inferior al picioarelor întărit împotriva copitei. Avantajele pantalonilor de schi pentru femei Kilpi RHEA-W confecționat din material softshell SIBERIUM în interiorul unui strat confortabil de microfleece cusături duble și tivul piciorului întărit talie elastică cu închidere Velcro… (gamisport.ro)

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Apropiindu-se…

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Apropiindu-se albastru NBFPL7561_MHZ

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Apropiindu-se albastru NBFPL7561_MHZ Jambiere de schi pentru femei NORDBLANC NEARING din TERATEX® X20000 ultra-stretch cu fleece.Pantaloni/ jambiere de schi softshell din material TERATEX® X20000 ultra-stretch în trei straturi. Sunt izolate cu fleece gros și în același timp confortabile. Își păstrează bine forma și astfel arată foarte elegant. Croiala tehnică și materialul elastic nu limitează mișcarea.Rezistent la apă Rezistența la apă vă protejează de vremea schimbătoare, vă menține uscat și vă permite să experimentați pe deplin puterea momentului. Respirabil Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și asigurați un confort termic perfect în orice vreme. Elastic Tesatura flexibilă permite libertate de mișcare și confort maxim în orice… (gamisport.ro)

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Apropiindu-se roșu…

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Apropiindu-se roșu NBFPL7561_CVA

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Apropiindu-se roșu NBFPL7561_CVA Jambiere de schi pentru femei NORDBLANC NEARING din TERATEX® X20000 ultra-stretch cu fleece.Pantaloni/ jambiere de schi softshell din material TERATEX® X20000 ultra-stretch în trei straturi. Sunt izolate cu fleece gros și în același timp confortabile. Își păstrează bine forma și astfel arată foarte elegant. Croiala tehnică și materialul elastic nu limitează mișcarea.Rezistent la apă Rezistența la apă vă protejează de vremea schimbătoare, vă menține uscat și vă permite să experimentați pe deplin puterea momentului. Respirabil Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și asigurați un confort termic perfect în orice vreme. Elastic Tesatura flexibilă permite libertate de mișcare și confort maxim în orice… (gamisport.ro)

Orificiu pentru role de schi Leki RPC 700 mărime liberă 6433171

Orificiu pentru role de schi Leki RPC 700 mărime liberă 6433171

Orificiu pentru role de schi Leki RPC 700 mărime liberă 6433171 Convinge cu o placă de curse, un vârf înlocuibil bizotat din oțel călit și o buclă cu formă anatomică. INFORMAȚII DE BAZĂ PRC 700 este un băț din carbon de înaltă calitate pentru o mai mare plăcere a mișcării. Convinge cu o placă de cursă, un vârf înlocuibil bizotat din oțel călit și o buclă cu formă anatomică. Sistemul testat Trigger Shark 2.0 pentru eliberarea rapidă a buclei de pe mânerul din plută oferă control în fiecare etapă a mișcării crosei. Atât vârful, cât și placa pot fi schimbate în funcție de condițiile de pe pistă și pot fi transformate pentru rularea pe timp de iarnă. Versiunea freesize a acestui băț este pentru cei mai exigenți utilizatori - lungimea bățului este tăiată de un astfel de individ însuși înainte… (gamisport.ro)

KLARFIT Snow View 2, alb, ochelari de schi, ochelari de snowboard,…

KLARFIT Snow View 2, alb, ochelari de schi, ochelari de snowboard, STRATUL

Pentru o vizibilitate clară chiar și în pantă agresiva: ochelarii de protecție Klarfit Snow View 2. Tampoanele suplimentare din spuma moale garanteaza confortul la purtare chiar și în timpul activităților de lungă durată în aer liber. Suprafață ochelarilor de snowboard Klarfit Snow View 2 are un strat și protejează ochii de razele UV daunatoare. Partea exterioară a oglinzii, este rezistenta la zgârieturi și plina de culoare . Dimensiune ajustabilă, cureaua de cap moale se adapteaza la orice forma a capului și asigură o atașare sigură. Flexibilele clipuri laterale cu cască asigură potrivirea.Protecție și securitate pentru distracție neîntreruptă: Klarfit Snow View 2 (electronic-star.ro)

KLARFIT Snow View, negru, ochelari de schi, snowboarding, strat REVO,…

KLARFIT Snow View, negru, ochelari de schi, snowboarding, strat REVO, cu ramă

Ochelarii de zăpadă Klarfit Snow View oferă întotdeauna o bună vizibilitate pe pârtia dde schi.Datorită ventilației directe nu există nici o aburire neplăcută. Tampoanele moi din spumă artificială servesc pentru purtarea plăcută a ochelariilor cu ramă neagră.Stratul de suprafață REVO protejează ochii de razele UV, în plus, este rezistent la zgârieturi și are o culoare elegantă de curcubeu. Clemele flexibile pe lateral asigură fixarea ochelarilor de cască. Banda de cap este reglabilă și se adapteaza la fiecare cap oferind un confort la purtat datorită tampoanelor. (electronic-star.ro)

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele…

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele albastru NBFPL7562_MHZ

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele albastru NBFPL7562_MHZ Jambiere de schi pentru femei NORDBLANC SKINTIGHT din TERATEX® X20000 ultra-stretch cu fleece.Pantaloni/ jambiere de schi softshell din material TERATEX® X20000 ultra-stretch în trei straturi. Sunt izolate cu fleece gros și în același timp confortabile. Își păstrează bine forma și astfel arată foarte elegant. Croiala tehnică și materialul elastic nu limitează mișcarea. Rezistent la apă Rezistența la apă vă protejează de vremea schimbătoare, vă menține uscat și vă permite să experimentați pe deplin puterea momentului. Respirabil Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și asigurați un confort termic perfect în orice vreme. Elastic Țesătura flexibilă permite libertate de mișcare și confort maxim în… (gamisport.ro)

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele…

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele Negru NBFPL7562_CRN

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele Negru NBFPL7562_CRN Jambiere de schi pentru femei NORDBLANC SKINTIGHT din TERATEX® X20000 ultra-stretch cu fleece.Pantaloni/ jambiere de schi softshell din material TERATEX® X20000 ultra-stretch în trei straturi. Sunt izolate cu fleece gros și în același timp confortabile. Își păstrează bine forma și astfel arată foarte elegant. Croiala tehnică și materialul elastic nu limitează mișcarea. Rezistent la apă Rezistența la apă vă protejează de vremea schimbătoare, vă menține uscat și vă permite să experimentați pe deplin puterea momentului. Respirabil Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și asigurați un confort termic perfect în orice vreme. Elastic Țesătura flexibilă permite libertate de mișcare și confort maxim în… (gamisport.ro)

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele…

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele roșu NBFPL7562_CVA

Softshell pentru femei pantaloni de schi Nordblanc Strâns pe piele roșu NBFPL7562_CVA Jambiere de schi pentru femei NORDBLANC SKINTIGHT din TERATEX® X20000 ultra-stretch cu fleece.Pantaloni/ jambiere de schi softshell din material TERATEX® X20000 ultra-stretch în trei straturi. Sunt izolate cu fleece gros și în același timp confortabile. Își păstrează bine forma și astfel arată foarte elegant. Croiala tehnică și materialul elastic nu limitează mișcarea. Rezistent la apă Rezistența la apă vă protejează de vremea schimbătoare, vă menține uscat și vă permite să experimentați pe deplin puterea momentului. Respirabil Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și asigurați un confort termic perfect în orice vreme. Elastic Țesătura flexibilă permite libertate de mișcare și confort maxim în… (gamisport.ro)

Orificiu pentru role de schi Leki XTA Vario 145-165 cm 65031851

Orificiu pentru role de schi Leki XTA Vario 145-165 cm 65031851

Orificiu pentru role de schi Leki XTA Vario 145-165 cm 65031851 INFORMAȚII DE BAZĂ Canava XTA Vario din două piese este o trestie din aluminiu de înaltă calitate, cu un comportament foarte bun la balansare. Datorită sistemului Speed Lock+, care este și mai ușor de reglat, lungimea poate fi ajustată rapid de la 145 la 165 cm sau de la 155 la 175 cm (în funcție de modelul achiziționat). Cureaua cu formă anatomică și reglabilă la infinit și mânerul din plută cu două componente transferă puterea ta fără a pierde din forță pe traseu. Cu sistemul Trigger Shark 2.0, bucla și mânerul se eliberează rapid.TRIGGER S SHARK 2Tehnologie unică pentru confort maxim, transfer maxim de putere și control excepționalTRIGGER SHARK STRAP Principalele caracteristici sunt potrivirea perfectă și posibilitatea de… (gamisport.ro)

Orificiu pentru role de schi Leki XTA Vario 155-175 cm 65031851

Orificiu pentru role de schi Leki XTA Vario 155-175 cm 65031851

Orificiu pentru role de schi Leki XTA Vario 155-175 cm 65031851 INFORMAȚII DE BAZĂ Canava XTA Vario din două piese este o trestie din aluminiu de înaltă calitate, cu un comportament foarte bun la balansare. Datorită sistemului Speed Lock+, care este și mai ușor de reglat, lungimea poate fi ajustată rapid de la 145 la 165 cm sau de la 155 la 175 cm (în funcție de modelul achiziționat). Cureaua cu formă anatomică și reglabilă la infinit și mânerul din plută cu două componente transferă puterea ta fără a pierde din forță pe traseu. Cu sistemul Trigger Shark 2.0, bucla și mânerul se eliberează rapid.TRIGGER S SHARK 2Tehnologie unică pentru confort maxim, transfer maxim de putere și control excepționalTRIGGER SHARK STRAP Principalele caracteristici sunt potrivirea perfectă și posibilitatea de… (gamisport.ro)

Femeii schi pantaloni Husky Mital (L) neon verde

Femeii schi pantaloni Husky Mital (L) neon verde

Femeii schi pantaloni Husky Mital (L) neon verde Pantaloni de schi pentru femei Slight izolați Schi montan 20/20, conceput pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Membrana Husky Tech Stretch 20.000 asigură o rezistență maximă la apă, iar tivul inferior întărit al pantalonilor protejează pantalonii de abraziune și deteriorare. Materialul stretch permite mișcarea confortabilă. UTILIZARE Cea mai bună alegere pentru schiorii pretențioși. SPECIFICAȚII Material exterior: Husky Tech Stretch 20.000, 4-Way Stretch, DWR Coloana de apă: 20.000 mm H2O Respirabilitate: 20.000 g / m2 / 24 ore PRINCIPALELE AVANTAJE Slight izolat partea inferioară a pantalonilor este întărită cu un material extrem de durabil cusături complet lipite fermoare exterioare impermeabile bretele detașabile cu reglare a lungimii… (gamisport.ro)

Femeii schi pantaloni Husky Mital (L) neon roz

Femeii schi pantaloni Husky Mital (L) neon roz

Femeii schi pantaloni Husky Mital (L) neon roz Pantaloni de schi pentru femei Slight izolați Schi montan 20/20, conceput pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Membrana Husky Tech Stretch 20.000 asigură o rezistență maximă la apă, iar tivul inferior întărit al pantalonilor protejează pantalonii de abraziune și deteriorare. Materialul stretch permite mișcarea confortabilă. UTILIZARE Cea mai bună alegere pentru schiorii pretențioși. SPECIFICAȚII Material exterior: Husky Tech Stretch 20.000, 4-Way Stretch, DWR Coloana de apă: 20.000 mm H2O Respirabilitate: 20.000 g / m2 / 24 ore PRINCIPALELE AVANTAJE Slight izolat partea inferioară a pantalonilor este întărită cu un material extrem de durabil cusături complet lipite fermoare exterioare impermeabile bretele detașabile cu reglare a lungimii… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Mital M neon verde

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Mital M neon verde

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Mital M neon verde Pantaloni de schi pentru bărbați Slight izolați Schi montan 20/20, conceput pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Membrana Husky Tech Stretch 20.000 asigură o rezistență maximă la apă, iar tivul inferior întărit al pantalonilor protejează pantalonii de abraziune și deteriorare. Materialul stretch permite mișcarea confortabilă. UTILIZARE Cea mai bună alegere pentru schiorii pretențioși. SPECIFICAȚII Material: Husky Tech Stretch 20.000, 4-Way Stretch, DWR Coloana de apă: 20.000 mm H2O Respirabilitate: 20.000 g / m2 / 24 ore PRINCIPALELE AVANTAJE Slight izolat partea inferioară a pantalonilor este întărită cu un material extrem de durabil cusături complet lipite fermoare exterioare impermeabile bretele detașabile cu reglare a lungimii… (gamisport.ro)

Auna Base, căști de DJ, închise, pliabile, negre

Auna Base, căști de DJ, închise, pliabile, negre

Ascultați muzică tare! Căștile de DJ de la auna duc muzica bas la un nou nivel. Gama largă, care atinge chiar și cele mai profunde frecvențe, și confortul excelent la purtare, fac din căștile auna Base partenerul perfect pentru spectacole de DJ și plăcerea muzicii din timpul liber.Datorită construcției închise, căștile de DJ oferă o imagine impresionantă a sunetului chiar și în condiții de zgomot ambiental puternic. Panorama stereo largă vă permite să percepeți cele mai subtile nuanțe, care se pierd adesea atunci când utilizați dispozitive simple. Accentul special al căștilor Base este pe frecvențe joase: subbasuri puternice și liniile puternice de bas ajung întotdeauna la urechi dvs. prin aceste căști în mod autentic. Hip-hop, house și dubstep, dar și pop, jazz sau rock folosesc… (electronic-star.ro)

Auna ANC-10, Căști, Adaptor

Auna ANC-10, Căști, Adaptor

Pentru cei care sunt deranjat atunci când ascultați muzică de la zgomotul de fond enervant, Auna furnizează cu ANC-10 căști soluție de relaxare. Echipat cu un sistem activ de reducere a zgomotului se filtrează departe pana la 85 la suta din toate zgomotul ambiental enervant, permițându-vă să se concentreze pe deplin asupra plăcerea de a asculta poate. Ideal sunt ANC-10, astfel încât în călătorii scurte sau lungi, în cazul în care părăsesc zgomotul aeronavelor, huruitul subteran zgomotul motorului sau sunetele de zi cu zi de petrecere plăcută estompeze în fundal. Cu o simpla apasare a unui buton poate fi filtrul de zgomot pe și în afara.Astfel, chiar și călătoriile de lungă durată nu sunt punctul de martiriu, Auna a pus mare accent pe confortul căști. Pernuțele pentru căști sunt foarte moi… (electronic-star.ro)

IDance Free 30 Căști galbene

IDance Free 30 Căști galbene

iDance Free 30 casti stereo. Căști dinamice într-un design compact, cu cablu pe o singură față și de înaltă calitate. Căștile iDance Free , 30 scoruri cu design strict și culori puternice. Designul ușor și ergonomic asigură un confort optim chiar și în timpul utilizării prelungite. Banda de susținere robusta permite iDance 30 Casti adaptare optima la preferințele personale. Pentru alte distracții, purtând unilateral managementul prin cablu, asigură libertatea de mișcare optimă .Valoarea intrinsecă a iDance Free 30 căști stereo sunt la fel de convingătoare. Pentru reproducerea clară a muzicii, printre altele mari 30mm driverele livra cu Super Bass Sound și sensibilitatea ridicată a 108dB. Izolarea de sunet buna face restul pentru a face iDance Free 30 la căști bine recompensate. Și cireasa… (electronic-star.ro)

Auna Pro VHF-2-HS, set de microfon VHF cu 2 canale, 2 x căști de…

Auna Pro VHF-2-HS, set de microfon VHF cu 2 canale, 2 x căști de microfon, 50M

VHF-2-HS de la auna Pro este un set de microfon VHF adecvat pentru scenă, cu un sunet profesional și care acoperă evenimentele de zi cu zi.Sistemul fără fir aduce două microfoane portabile dinamice, care cuprind întreg repertoriul acustic al cântăreților, vorbitorilor și comercianților de pe piață pentru a îmbunătăți experiența performanței. Cu banda de frecvență VHF, auna Pro VHF-2-HS cuprinde un sunet acustic mai mare, cu o rază de până la 50 de metri.Prin mufa de ieșire jack de 6,3 mm sistemul se poate conecta la toate setările audio standard.Datorită construcției deosebit de eficientă energetic, VHF-2-HS funcționează până la câteva ore și este adecvat în special pentru spectacole. (electronic-star.ro)

Auna Pro VHF-4-HS, set de microfon VHF cu 4 canale, 4 x căști de…

Auna Pro VHF-4-HS, set de microfon VHF cu 4 canale, 4 x căști de microfon, 50M

VHF-4-HS de la auna Pro este un set de microfon VHF adecvat pentru scenă, cu un sunet profesional și care acoperă evenimentele de zi cu zi.Sistemul fără fir aduce două microfoane portabile dinamice, care cuprind întreg repertoriul acustic al cântăreților, vorbitorilor și comercianților de pe piață pentru a îmbunătăți experiența performanței. Cu banda de frecvență VHF, auna Pro VHF-4-HS cuprinde un sunet acustic mai mare, cu o rază de până la 50 de metri.Prin mufa de ieșire jack de 6,3 mm sistemul se poate conecta la toate setările audio standard.Datorită construcției deosebit de eficientă energetic, VHF-4-HS funcționează până la câteva ore și este adecvat în special pentru spectacole. (electronic-star.ro)

Casti fara fir LOUNGE YENKEE - alba

Casti fara fir LOUNGE YENKEE - alba

Castile fara fir sunt populare pentru flexibilitatea si confortul la ascultare. Nu aveti nevoie de cablu pentru a asculta muzica preferata sau pentru a efectua apeluri telefonice. Castile sunt echipate cu un microfon si Bluetooth versiunea 5.0. Senzorii tactili sensibili faciliteaza controlul aplicatiilor muzicale, inclusiv functiile de redare / pauza si functiile de redare a pieselor anterioare / urmatoare. Acestea faciliteaza controlul apelurilor telefonice sau conectarea la un asistent vocal. Doua microfoane incorporate care anuleaza zgomotul asigura o calitate excelenta a apelurilor telefonice. Dopurile pot fi usor inlocuite. Pachetul include o carcasa pentru casti fara fir. Durata de functionare per incarcare este de aproximativ 5 ore, in functie de nivelul volumului. Datorita… (astoreo.ro)

Casti fara fir LOUNGE YENKEE - neagra

Casti fara fir LOUNGE YENKEE - neagra

Castile fara fir sunt populare pentru flexibilitatea si confortul la ascultare. Nu aveti nevoie de cablu pentru a asculta muzica preferata sau pentru a efectua apeluri telefonice. Castile sunt echipate cu un microfon si Bluetooth versiunea 5.0. Senzorii tactili sensibili faciliteaza controlul aplicatiilor muzicale, inclusiv functiile de redare / pauza si functiile de redare a pieselor anterioare / urmatoare. Acestea faciliteaza controlul apelurilor telefonice sau conectarea la un asistent vocal. Doua microfoane incorporate care anuleaza zgomotul asigura o calitate excelenta a apelurilor telefonice. Dopurile pot fi usor inlocuite. Pachetul include o carcasa pentru casti fara fir. Durata de functionare per incarcare este de aproximativ 5 ore, in functie de nivelul volumului. Datorita… (astoreo.ro)

Casti Bluetooth fara fir SPIRIT - neagra

Casti Bluetooth fara fir SPIRIT - neagra

Castile fara fir Bluetooth au transmisie super-eficienta si stabila prin Bluetooth 5.0 si componente de inalta calitate pentru a asigura o experienta acustica excelenta. Castile pot fi conectate fara fir prin Bluetooth sau conectate printr-o iesire auxiliara care poate fi utilizata indiferent daca castile sunt incarcate sau nu. Dopurile moi in urechi sunt fabricate din spuma captusita si ofera un confort perfect la purtare. Acestea suprima zgomotul din mediul exterior si creeaza astfel un confort perfect. Panoul de control, care se afla pe cercelul din stanga, este proiectat si construit pentru a oferi un control usor si intuitiv al functiilor de baza pentru ascultarea muzicii sau efectuarea de apeluri telefonice. Castile sunt pliabile si extensibile. Dimensiunea lor poate fi ajustata… (astoreo.ro)

IDance Căşti iDance Free 10 verde

IDance Căşti iDance Free 10 verde

Căşti stereo iDance Free 10. Căşti confortabile, dinamice, cu o construcţie compactă şi fascicul de cabluri în mod unilateral.iDance Free 10 atrage atenţia, cu forma sa foarte interesantă şi de culoare. Designul uşor ergonomic asigură o potrivire confortabilă, chiar şi după utilizare prelungită.Pod reglabil , puteţi ajusta căţtile pe placul dumneavoastră. Condus de doar una dintre căşti, cablul vă permite o mai mare libertate de mişcare.Căşti de calitatesunt, de asemenea, foarte convingătoare. Caracteristicile sonore asigură 30 mm difuzor cu bas bun ţi mare sensibilitate 108 dB. Restul asigură o bună atenuare a zgomotului, datorită acestui fapt sunt iDance Free 10 foarte reuşite.Căşti au chiar microfon inline compatibil cu iPod , iPhone și iPad-uri.Pachetul include două vouchere pentru a… (electronic-star.ro)

Michael Kors Husă pentru căști Roz

Michael Kors Husă pentru căști Roz

Material: 69% PVC, 17% poliester, 13% bumbac, 1% poliuretan Dimensiuni: 6,5x3,5x7 cm Culoare metal: auriu Culoare: roz antic Detaliu: husa este potrivită pentru AirPods (bibloo.ro)

Michael Kors Husă pentru căști Negru

Michael Kors Husă pentru căști Negru

Material: 69% PVC, 17% poliester, 13% bumbac, 1% poliuretan Dimensiuni: 6,5x3,5x7 cm Culoare metal: auriu Culoare: negru Detaliu: husa este potrivită pentru AirPods (bibloo.ro)

Casti cu microfon - negru - Mărimea 20x20x5cm

Casti cu microfon - negru - Mărimea 20x20x5cm

Creati-va propriul spatiu. Aceste casti ofera un sunet clar si bass puternic. Sunt atat de usoare incat abia le simtiti. Seturile pentru urechi sunt moi si pot fi pliate pentru o transportare usoara. Usor portabil. Usor de purtat. Seturi moi, care pot fi inclinate pentru un confort maxim Banda usor reglabila. Cablul de 1,2 m este ideal pentru utilizarea in aer liber. Gata de plecare. Sunet clar. Bass puternic. Difuzoare acustice din neodim de 32 mm. Sunet clar. Bass puternic. Design pliabil plat pentru depozitare usoara in buzunar sau geanta. Greutate numai 130g. Confortabile pentru ore lungi de ascultare Muzica sau apeluri microfon incorporat cu functie de anulare ecou pentru sunet clar, telecomanda incorporata. Comutare simpla intre muzica si apel (astoreo.ro)

SCHUBERT Etude 300, set orga+ casti

SCHUBERT Etude 300, set orga+ casti

Tastatură pentru începători cu 61 de taste, 300 de sunete, 300 de ritmuri însoțitoare și 50 de melodii demo. Funcția chord, funcția de înregistrare și învățare, funcția split, ieșirea căștilor, intrarea microfonului.Inclusiv un suport pliabil cu trei trepte de înălțime. Redarea pe tastatură este ușoară. Schubert Edute 300 este o tastatură de înaltă cheie care va permite începătorilor să intre în lumea muzicii și ii însoțeste cu o varietate de caracteristici în următoarea lor dezvoltare muzicală. Aveți 61 de taste pentru spectrul tonurilor - ideal pentru tune-up-uri simple sau repetiții. Un total de 300 de sunete, 300 de ritmuri, 50 de cântece demo și un panou de percuție cu opt ture ale sunetelor vor asigura creativitate și oportunități de dezvoltare.În plus, opțiunile cum ar fi Pitch… (electronic-star.ro)

Troli Căști sclipitoare cu cristale roz

Troli Căști sclipitoare cu cristale roz

Troli Căști sclipitoare cu cristale roz (vivantis.ro)

Troli Căști sclipitoare cu cristale clare

Troli Căști sclipitoare cu cristale clare

Troli Căști sclipitoare cu cristale clare (vivantis.ro)

Troli Căști sclipitoare cu cristale albastre

Troli Căști sclipitoare cu cristale albastre

Troli Căști sclipitoare cu cristale albastre (vivantis.ro)

Tribal Pandantiv din oțel Căști  PSSW007

Tribal Pandantiv din oțel Căști  PSSW007

Tribal Pandantiv din oțel Căști PSSW007 (vivantis.ro)

Suport pentru căști YAMAZAKI Bautes, alb

Suport pentru căști YAMAZAKI Bautes, alb

Yamazaki, acesta este un sinonim pentru calitate, forme grațioase și eficiență. Ei iubesc provocările și cred cu tărie că ne-am născut pentru acestea. Evoluăm și ne schimbăm în mod constant, motiv pentru care este necesar să ne adaptăm. Designerii Yamazaki aduc produse pline de idei noi și creativitate, astfel creând piese care nu sunt doar decorative, ci și practice. (bonami.ro)

Suport pentru căști YAMAZAKI Bautes, negru

Suport pentru căști YAMAZAKI Bautes, negru

Yamazaki, acesta este un sinonim pentru calitate, forme grațioase și eficiență. Ei iubesc provocările și cred cu tărie că ne-am născut pentru acestea. Evoluăm și ne schimbăm în mod constant, motiv pentru care este necesar să ne adaptăm. Designerii Yamazaki aduc produse pline de idei noi și creativitate, astfel creând piese care nu sunt doar decorative, ci și practice. (bonami.ro)

Căști audio Frends Layla Oil Slick

Căști audio Frends Layla Oil Slick

Muzica pe care o ascultați spune multe despre dvs.. La fel și căștile! Vedete precum Kirsten Stewart, Dita Von Teese, Drew Barrymore si Anne Hatheway folosesc aceste căști audio deoarece le consideră adevărate bijuterii de lux. Ele sunt, prin urmare, perfecte până la ultimul detaliu, nu numai vizual, ci și tehnic. Diafragma de 30 mm asigură un sunet performant. Pentru confort, căștile sunt fabricate din spumă cu memorie.Carcasa este elegantă, metalică și cu sistem de închidere cu magnet. (bonami.ro)

Pantaloni de schi, impermeabil

Pantaloni de schi, impermeabil

Pantaloni groşi de iarnă pentru copii, cu model practic şi bretele (bonprix.ro)

Auna BTF2-KUL03, căști Bluetooth, handsfree, piele

Auna BTF2-KUL03, căști Bluetooth, handsfree, piele

Auna KUL-03 sunt căști bluetooth, care vă permit contactul fără cabluri, cu toate dispozitivele bluetooth.După ce conectați căștile cu un player MP3, tabletă, smartphone, etc, vor începe să curgă în urechile dumneavoastră albumele dumneavoastră preferate de MP3 în care puteți naviga în mod convenabil și intuitiv folosind butoanele de pe căști.În competențele de zi cu zi ale căștilor sunt incluse și apelurile telefonice.Designul produsului îndeplinește cerința de a fi în mod constant în mișcare. Puterea o trag căștile din bateria de litiu-ion, care rezistă suficient de mult timp pentru plimbări prin oraș sau apeluri complicate.Dacă aveți nevoie să încărcați setul cu cască, trebuie doar să le conectați la intrarea USB de la PC și după 3 ore de încărcare va fi din nou gata de utilizare.… (electronic-star.ro)

water flexi neon 3m, lese flexi neon l, flexi guide neon m, caini lesa neon 8m, ținută de neon pentru câini mari, lesa flexi banda clasica de neon, păduchi de neon pentru câini mici, ghid flexi gigant l neon, trixie julius-k9 galben neon, flexi lesa gigant l neon

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide