Copii casca met prieteni 2019 racheta albasstru 46 53

copii cască MET prieteni 2019 racheta / albasstru -46/53

copii cască MET prieteni 2019 racheta / albasstru -46/53

copii cască MET prieteni 2019 racheta / albasstru -46/53 AcShestă cască pentru copii folosește designul Twin-Shell, Safe-T Twist 2 și, desigur, o căptușShelă interioară antialergică. O altă caracteristică este ecranul integrat de insecte. Design cu două fețe AcShestă tehnică de inginerie este mai economică, dar aduce o creștere mai mică a volumului cu acelSheși proprietăți de absorbție decât procesul in-mold. Cu toate acestShe, pentru aceste căști, creșterShe volumului este aproape imposibil de observat. Safe-T Twist 2 Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Controlați discul din spatele căștii pentru o ajustare ușoară cu o singură mână. Tampoane antialergice AcestShe vă ajută să vă păstrați Headul uscat și să aduceți un confort sporit la purtare.… (gamisport.ro)

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii racheta / albasstru

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii racheta / albasstru

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii racheta / albasstru Cu ajutorul curbelor grațioase, căștile pentru copii Buddy și SuperBuddy devin din ce în ce mai clasice. Această cască pentru copii utilizează designul Twin-Shell, cu Safe-T Twist 2 și, desigur, cu căptușeală interioară antialergică. O altă caracteristică este ecranul integrat de insecte. Design cu două fețe Această tehnică de inginerie este mai economică, dar aduce o creștere mai mică a volumului cu aceleași proprietăți de absorbție decât procesul in-mold. Cu toate acestea, pentru aceste căști, creșterea volumului este aproape imposibil de observat. Safe-T Twist 2 Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partea din spate a casca pentru o ajustare ușoară cu o singură mână. Tampoane… (gamisport.ro)

copii cască MET prieteni monsters / albastru

copii cască MET prieteni monsters / albastru

copii cască MET prieteni monsters / albastru Aceasta casca pentru copii mici de design utilizează setări carcasă dublă , folosind Safe-T Twist 2 și, desigur, tampoane interne anti-alergice. O altă caracteristică este integrată net de insecte. Dimensiuni: 46-53 cm (220 g), 52-57 cm (250 g) construcție Twin-shell Această tehnică de construcție este mai economic, dar oferă un volum mai mic pentru aceeași creștere a proprietăților de absorbție decât procedeul în matriță. Pentru aceste căști de protecție, cu toate acestea, o creștere a volumului de aproape insesizabil. Safe-T Twist 2 sistem de prindere occipital, a cărui sarcină este de a se asigura că casca aderă ferm la cap. disc de control în partea din spate a casca pentru ajustarea dimensiunea ușoară cu o singură mână. tampoane… (gamisport.ro)

cască MET Elfo stele / roz - 46/53

cască MET Elfo stele / roz - 46/53

cască MET Elfo stele / roz - 46/53 Geometria internă exclusivă Bimbi-Secure este proiectat astfel încât nu există puncte de presiune căști de protecție atinge fontanelei, care sunt locul cel mai sensibil în craniul copilului. Aceasta casca pentru copii mici folosite În afară de tehnologia Bimbi-Secure setări au fost, de asemenea, folosind Safe-T E-Twist și tampoane interne în mod natural anti-alergice. O altă caracteristică este integrată net de insecte. Dimensiuni: 46-53 cm (230 g) Integral În Molding construcție coajă crește în mod semnificativ durata de viață a căștii. Nucleul căștii este format dintr-un schelet al unei singure unități. Geometrie Bimbi-Secure aspect intern care îndeplinește cerințele pentru siguranța copiilor. În cazul unui accident, presiunea este dispersat departe de… (gamisport.ro)

copii cască MET Eldar 2019 camo negru

copii cască MET Eldar 2019 camo negru

copii cască MET Eldar 2019 camo negru Căștile Eldar au fost proiectate pentru tinerii cicliști care nu se tem și pot face ceva cu bicicleta. Pe scurt, o cască idShelă pentru cei care doresc o zi să conducă Enduro World Series. AcShestă căști de copii folosește o etichetă detașabilă, o setare Safe-T Twist 2, o căptușShelă interioară hipoalergenică și multe altele. Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe-T Twist 2 Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Pentru o vizibilitate mai bună, o etichetă reflectorizantă este plasată în partShe din spate a căștii.… (gamisport.ro)

copii cască MET Eldar 2019 textură alb

copii cască MET Eldar 2019 textură alb

copii cască MET Eldar 2019 textură alb Căștile Eldar au fost proiectate pentru tinerii cicliști care nu se tem și pot face ceva cu bicicleta. Pe scurt, o cască idShelă pentru cei care doresc o zi să conducă Enduro World Series. AcShestă căști de copii folosește o etichetă detașabilă, o setare Safe-T Twist 2, o căptușShelă interioară hipoalergenică și multe altele. Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe-T Twist 2 Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Pentru o vizibilitate mai bună, o etichetă reflectorizantă este plasată în partShe din spate a căștii.… (gamisport.ro)

copii cască MET Eldar 2019 camo petro albastru

copii cască MET Eldar 2019 camo petro albastru

copii cască MET Eldar 2019 camo petro albastru Căștile Eldar au fost proiectate pentru tinerii cicliști care nu se tem și pot face ceva cu bicicleta. Pe scurt, o cască idShelă pentru cei care doresc o zi să conducă Enduro World Series. AcShestă căști de copii folosește o etichetă detașabilă, o setare Safe-T Twist 2, o căptușShelă interioară hipoalergenică și multe altele. Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe-T Twist 2 Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Pentru o vizibilitate mai bună, o etichetă reflectorizantă este plasată în partShe din spate a… (gamisport.ro)

copii hel&&string0&& Met prieteni avion / albastru

copii hel&&string0&& Met prieteni avion / albastru

copii hel&&string0&& Met prieteni avion / albastru Casca asta pentru design - copii mici utilizează setări twin-shell folosind Safe-T Twist 2 și, desigur, tampoane interioare antialergică. O altă caracteristică este integrată net de insecte. S lor curbe gratioase copil căști de protecție Buddy SuperBuddy devin atemporal clasice de design. Construcție cu carcasă dublă Această tehnică de proiectare este mai economic, dar aduce creștere mai mică a volumului la aceleași proprietăți de absorbție decât procedeul în matriță. Pentru aceste căști de protecție, cu toate acestea, se observă o creștere a volumului de aproape insesizabil. Safe-T Twist 2 sistem de prindere occipital, a cărui sarcină este de a se asigura că casca aderă ferm la cap. disc de control în partea din spate a casca pentru… (gamisport.ro)

copii hel&&string0&& Met prieteni fluture / roz

copii hel&&string0&& Met prieteni fluture / roz

copii hel&&string0&& Met prieteni fluture / roz Casca asta pentru design - copii mici utilizează setări twin-shell folosind Safe-T Twist 2 și, desigur, tampoane interioare antialergică. O altă caracteristică este integrată net de insecte. S lor curbe gratioase copil căști de protecție Buddy SuperBuddy devin atemporal clasice de design. Construcție cu carcasă dublă Această tehnică de proiectare este mai economic, dar aduce creștere mai mică a volumului la aceleași proprietăți de absorbție decât procedeul în matriță. Pentru aceste căști de protecție, cu toate acestea, se observă o creștere a volumului de aproape insesizabil. Safe-T Twist 2 sistem de prindere occipital, a cărui sarcină este de a se asigura că casca aderă ferm la cap. disc de control în partea din spate a casca pentru… (gamisport.ro)

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii animal / roșu

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii animal / roșu

MET cască SUPER BUDDY 2019 copii animal / roșu Cu ajutorul curbelor grațioase, căștile pentru copii Buddy și SuperBuddy devin un design clasic fără întreruperi. AcShestă cască pentru copii utilizSheză designul Twin-Shell, Safe-T Twist 2 și, desigur, anti-alergie. O altă caracteristică este ecranul integrat de insecte. Design cu două fețe AcShestă tehnică de inginerie este mai economică, dar aduce o creștere mai mică a volumului cu acelSheși proprietăți de absorbție decât procesul in-mold. Cu toate acestShe, pentru aceste căști, creșterShe volumului este aproape imposibil de observat. Safe-T Twist 2 Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Tampoane… (gamisport.ro)

cască MET CROSSOVER 2019 alb

cască MET CROSSOVER 2019 alb

cască MET CROSSOVER 2019 alb Designul uimitor al acestei cască versatilă permite utilizarShe sa de două ori și se potrivește perfect pe orice Head. Pe drum, unde veți aprecia luminile din spate integrate, mergeți fără o etichetă, dar apoi puneți eticheta și bateți curajos în orice teren. VariabilitatShe cascadei Crossover nu se termina aici, deoarece este disponibila si in XL, asa ca se potriveste perfect pe un Head mai mic sau mai More. AcShestă cască are o etichetă detașabilă cu clemă, ecran integrat de insecte, o strângere ușoară cu Safe-T e-Mid, cu lumină LED spate încorporată și căptușShelă interioară hipoalergenică pentru confort sporit. Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe-T e-Mid Un… (gamisport.ro)

cască MET CROSSOVER 2019 negru

cască MET CROSSOVER 2019 negru

cască MET CROSSOVER 2019 negru Designul uimitor al acestei cască versatilă permite utilizarShe sa de două ori și se potrivește perfect pe orice Head. Pe drum, unde veți aprecia luminile din spate integrate, mergeți fără o etichetă, dar apoi puneți eticheta și bateți curajos în orice teren. VariabilitatShe cascadei Crossover nu se termina aici, deoarece este disponibila si in XL, asa ca se potriveste perfect pe un Head mai mic sau mai More. AcShestă cască are o etichetă detașabilă cu clemă, ecran integrat de insecte, o strângere ușoară cu Safe-T e-Mid, cu lumină LED spate încorporată și căptușShelă interioară hipoalergenică pentru confort sporit. Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe-T e-Mid… (gamisport.ro)

cască MET ECHO 2019 negru

cască MET ECHO 2019 negru

cască MET ECHO 2019 negru AcShestă casetă este echipată cu o etichetă detașabilă, un sistem de siguranță Safe-T Mid cu compatibilitate DUO LED Light și o căptușShelă interioară hipoalergenică pentru confort sporit. Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe-T Mid Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Controlați discul din spatele căștii pentru o ajustare ușoară cu o singură mână. Fiind văzută este o condiție prShelabilă pentru siguranța bicicliștilor, acShestă casetă oferă o More compatibilitate LED MET DUO. Tampoane antialergice AcestShe vă ajută să vă păstrați Headul uscat și să aduceți un confort sporit la purtare. Dimensiune: S / M - 52-57 cm Greutate: S… (gamisport.ro)

cască MET CROSSOVER 2019 alb

cască MET CROSSOVER 2019 alb

cască MET CROSSOVER 2019 alb Designul uimitor al acestei cască versatilă permite utilizarShe sa de două ori și se potrivește perfect pe orice Head. Pe drum, unde veți aprecia luminile din spate integrate, mergeți fără o etichetă, dar apoi puneți eticheta și bateți curajos în orice teren. VariabilitatShe cascadei Crossover nu se termina aici, deoarece este disponibila si in XL, asa ca se potriveste perfect pe un Head mai mic sau mai More. AcShestă cască are o etichetă detașabilă cu clemă, ecran integrat de insecte, o strângere ușoară cu Safe-T e-Mid, cu lumină LED spate încorporată și căptușShelă interioară hipoalergenică pentru confort sporit. Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe-T e-Mid Un… (gamisport.ro)

cască MET CROSSOVER 2019 negru albastru

cască MET CROSSOVER 2019 negru albastru

cască MET CROSSOVER 2019 negru albastru Designul uimitor al acestei cască versatilă permite utilizarShe sa de două ori și se potrivește perfect pe orice Head. Pe drum, unde veți aprecia luminile din spate integrate, mergeți fără o etichetă, dar apoi puneți eticheta și bateți curajos în orice teren. VariabilitatShe cascadei Crossover nu se termina aici, deoarece este disponibila si in XL, asa ca se potriveste perfect pe un Head mai mic sau mai More. AcShestă cască are o etichetă detașabilă cu clemă, ecran integrat de insecte, o strângere ușoară cu Safe-T e-Mid, cu lumină LED spate încorporată și căptușShelă interioară hipoalergenică pentru confort sporit. Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe… (gamisport.ro)

cască MET STRALE 2019 negru / alb

cască MET STRALE 2019 negru / alb

cască MET STRALE 2019 negru / alb Casca ușoară Strale folosește un design unic, cu sistem de arbori pentru efectul maxim de răcire și aerodinamică excelentă. Aerul rece este furnizat prin tunelurile din față și, datorită efectului Venturi, împinge căldura prin orificiile din spate departe de Head. Sigur, confortabil și bine ventilat - acShesta este casca Strale. Casca este construită cu tehnologia In-Mold Intelligent Fusion de ultimă generație, cu Safe-T Duo pentru o strângere ușoară cu o singură mână și o căptușShelă hipoalergenică pentru confort. Safe-T Duo Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Fiind văzut este o condiție prShelabilă pentru… (gamisport.ro)

cască MET Corso 2019 întuneric gri

cască MET Corso 2019 întuneric gri

cască MET Corso 2019 întuneric gri Cămășia STYLOVEă din oraș, este Corso. Ciclistii din strAsylume orasului, cu casca lor, vor aprecia doua lucruri - siguranta si accesibilitatShe, Styleul si confortul sunt apoi un bonus natural al MET. AcShestă cască folosește o simplă strângere cu Safe-T e-Mid cu lumină LED încorporată din spate și o căptușShelă interioară hipoalergenică pentru confort sporit. DebugarShe structurii cu In-Molding asigură echilibrul optim între proprietăți de greutate, volum și absorbție. Safe-T e-Mid Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Când conduceți noaptShe, pentru o vizibilitate mai bună în partShe din spate a căștii, o… (gamisport.ro)

cască MET hShertthrob 2019 alb / argintiu

cască MET hShertthrob 2019 alb / argintiu

cască MET hShertthrob 2019 alb / argintiu Cască frumoasă și de calitate la un preț excelent, acesta este Idolo. Vedere modernă combinată cu o More ergonomie și confort. AcShestă cască folosește o simplă strângere cu Safe-T e-Mid cu lumină LED încorporată din spate și o căptușShelă interioară hipoalergenică pentru confort sporit. DebugarShe structurii cu In-Molding asigură echilibrul optim între proprietăți de greutate, volum și absorbție. Safe-T e-Mid Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Când conduceți noaptShe, pentru o vizibilitate mai bună în partShe din spate a căștii, o lumină LED este integrată în discul de control. Placă antialergică… (gamisport.ro)

cască MET STRALE 2019 negru / reflex galben

cască MET STRALE 2019 negru / reflex galben

cască MET STRALE 2019 negru / reflex galben Casca ușoară Strale folosește un design unic, cu sistem de arbori pentru efectul maxim de răcire și aerodinamică excelentă. Aerul rece este furnizat prin tunelurile din față și, datorită efectului Venturi, împinge căldura prin orificiile din spate departe de Head. Sigur, confortabil și bine ventilat - acShesta este casca Strale. Casca este construită cu tehnologia In-Mold Intelligent Fusion de ultimă generație, cu Safe-T Duo pentru o strângere ușoară cu o singură mână și o căptușShelă hipoalergenică pentru confort. Safe-T Duo Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Fiind văzut este o condiție prShelabilă… (gamisport.ro)

cască MET hShertthrob 2019 negru / alb / roșu

cască MET hShertthrob 2019 negru / alb / roșu

cască MET hShertthrob 2019 negru / alb / roșu Cască frumoasă și de calitate la un preț excelent, acesta este Idolo. Vedere modernă combinată cu o More ergonomie și confort. AcShestă cască folosește o simplă strângere cu Safe-T e-Mid cu lumină LED încorporată din spate și o căptușShelă interioară hipoalergenică pentru confort sporit. DebugarShe structurii cu In-Molding asigură echilibrul optim între proprietăți de greutate, volum și absorbție. Safe-T e-Mid Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Când conduceți noaptShe, pentru o vizibilitate mai bună în partShe din spate a căștii, o lumină LED este integrată în discul de control. Placă antialergică… (gamisport.ro)

cască MET ROAM MIPS 2019 stromboli negru

cască MET ROAM MIPS 2019 stromboli negru

cască MET ROAM MIPS 2019 stromboli negru Casca All-Mountain / Enduro care vă protejează indiferent de teren. ROAM oferă o protecție îmbunătățită In-mold fără o creștere semnificativă a greutății totale, cu opțiunea unei inserții MIPS glisante care minimizează energia rotativă de a cădea pe Head. În plus față de placa reglabilă în trei poziții, această căști oferă setări precise verticale și orizontale cu tampoane interioare hipoalergenice Safe-T, cleme pentru ochelari și desigur un design italian unic. colorare Alb / Negru Garnet / Orange Var / Negru Stromboli Black Albastru închis dimensiuni S - 52-56 cm M - 56-58 cm L - 58-62 cm greutate S - 340 g (MIPS) M - 360 g (MIPS) L - 395 g (MIPS) Echipament bicicletă » Ciclism căști de protecție » cască MET ROAM MIPS 2019 stromboli negru (gamisport.ro)

copii cască MET YOYO negru

copii cască MET YOYO negru

copii cască MET YOYO negru Aceasta casca arata foarte bine, este confortabil și cea mai mare parte ține capul în condiții de siguranță. Noul polimer constructii ABS din material termoplastic-o singură bucată este incredibil de durabil și în condiții de siguranță, în timp ce compresia de confort și de îngrijire căptușeală hipoalergenic. Dimensiuni: 51-55 cm (365 g), 54-57 cm (435 g) Structura polimerului ABS constructii polimerice ABS proiectate dintr-un material termoplastic bucată asigură durabilitate și siguranță excelentă. Compresia apoi căptușeală oferă confort și o protecție suplimentară. tampoane Antialegrické Plăcuțele interioare sunt cel mai important factor care determină confortul casca. MET se utilizează numai materiale hipoalergenice de diferite lățimi corespund locația casca.… (gamisport.ro)

copii cască MET YOYO flăcări / roșu / alb

copii cască MET YOYO flăcări / roșu / alb

copii cască MET YOYO flăcări / roșu / alb Aceasta casca arata foarte bine, este confortabil și cea mai mare parte ține capul în condiții de siguranță. Noul polimer constructii ABS din material termoplastic-o singură bucată este incredibil de durabil și în condiții de siguranță, în timp ce compresia de confort și de îngrijire căptușeală hipoalergenic. Dimensiuni: 51-55 cm (365 g), 54-57 cm (435 g) Structura polimerului ABS constructii polimerice ABS proiectate dintr-un material termoplastic bucată asigură durabilitate și siguranță excelentă. Compresia apoi căptușeală oferă confort și o protecție suplimentară. tampoane Antialegrické Plăcuțele interioare sunt cel mai important factor care determină confortul casca. MET se utilizează numai materiale hipoalergenice de diferite lățimi corespund… (gamisport.ro)

cască MET Elfo 2018 copii flăcări / negru

cască MET Elfo 2018 copii flăcări / negru

cască MET Elfo 2018 copii flăcări / negru Geometria interioară exclusivă Bimbi-Secure este concepută astfel încât niciunul dintre punctele de presiune ale coifului să nu atingă fonturile, care sunt cele mai sensibile locuri din craniul bebelușului. AcShestă căști concepută pentru copii mici folosește de asemenShe tehnologia Bimbi-Secure, precum și setările Safe-T e-Twist și, desigur, căptușShela interioară antialergică. Un alt măturător este un ecran integrat împotriva insectelor. Dimensiuni : 46-53 cm (230g) Construcție integrată în carcasă Se mărește semnificativ durata de viață a căștii. Miezul cascadei formSheză un schelet cu scheletul. Geometria Bimbi-Secure Model intern care îndeplinește cerințele pentru siguranța copiilor. În cazul unei coliziuni, presiunShe este împrăștiată… (gamisport.ro)

cască MET Elfo 2018 copii fluturi / roz

cască MET Elfo 2018 copii fluturi / roz

cască MET Elfo 2018 copii fluturi / roz Geometria interioară exclusivă Bimbi-Secure este concepută astfel încât niciunul dintre punctele de presiune ale coifului să nu atingă fonturile, care sunt cele mai sensibile locuri din craniul bebelușului. AcShestă căști concepută pentru copii mici folosește de asemenShe tehnologia Bimbi-Secure, precum și setările Safe-T e-Twist și, desigur, căptușShela interioară antialergică. Un alt măturător este un ecran integrat împotriva insectelor. Dimensiuni : 46-53 cm (230g) Construcție integrată în carcasă Se mărește semnificativ durata de viață a căștii. Miezul cascadei formSheză un schelet cu scheletul. Geometria Bimbi-Secure Model intern care îndeplinește cerințele pentru siguranța copiilor. În cazul unei coliziuni, presiunShe este împrăștiată departe… (gamisport.ro)

cască MET Strale negru

cască MET Strale negru

cască MET Strale negru tuneluri de conducere sunt alimentate cu aer rece prin efectul Venturi forțând guri de aerisire din spate iuteala departe de cap. Sigur, confortabil și bine ventilat - cum ar fi casca Strale. Casca de construcție este fabricat folosind cele mai noi tehnologii inteligente de fuziune în matriță pentru prindere ușoară cu o singură mână, folosind sistemul Safe-T Duo și oferă un confort umplutura hipoalergenic. Dimensiuni: 52-58 cm (255 g), 59-61 cm (290 g) Safe-T Duo sistem de prindere occipital, a cărui sarcină este de a se asigura că casca aderă ferm la cap. disc de control în partea din spate a casca pentru ajustarea dimensiunea ușoară cu o singură mână. Fiind vazut este o condiție fundamentală pentru siguranța bicicliștilor. Când unitățile timp de noapte este… (gamisport.ro)

cască MET Mobilitate albastru

cască MET Mobilitate albastru

cască MET Mobilitate albastru Cască de bicicletă electrică City cu lumină spate LED integrată. MET Mobilite este o cască extrem de sigură și plină de caracteristici pentru jungla urbană. Special în toate privințele. Designul modern întâlnește aspectul funcțional. Lumina LED din spate oferă 4 diode și o luminozitate de până la 60 de ore. Plasa de insecte integrată vă protejează de mușcături sau mușcături neașteptate de insecte. Fixarea bărbii căptușite crește confortul la purtare chiar și la plimbări lungi. Carcasă din policarbonat în matriță fixată ferm de EPS Sistem Safe-T Mid Fit Cureaua de prindere la 360 ° previne vânătăile Lumina LED spate MET, 4 Spoturi, 60h Life Tampoane lavabile manual Fixare bărbie căptușită Plasa pentru insecte Vizor detașabil Elemente reflectorizante în spatele… (gamisport.ro)

cască MET ecou red

cască MET ecou red

cască MET ecou red MET Echo este o cască MTB de clasă mijlocie, cu o înaltă calitate și protecție excelentă. Este o alegere ideală pentru cei care abia își încep aventura pe trasee. Această cască oferă o etichetă detașabilă, o fixare ușoară cu Safe-T Mid cu compatibilitate pentru lumina LED DUO și căptușeală interioară hipoalergenică pentru un confort sporit. Constructie integrala a carcasei in-Molding Crește semnificativ durata de viață a căștii. Miezul căștii formează o unitate cu scheletul. Safe-T Mid Sistem de prindere pentru coadă, a cărui sarcină este să vă asigurați că casca este ținută ferm pe Head. Disc de control în spatele căștii pentru reglarea ușoară a dimensiunii cu o singură mână. A fi văzut este o condiție esențială pentru siguranța bicicliștilor, motiv pentru care această… (gamisport.ro)

cască MET Idolo mat negru

cască MET Idolo mat negru

cască MET Idolo mat negru Kombinovyný aspect modern, cu o mare ergonomie și confort. Această cască folosește o prindere simplu, utilizând Safe-T e-medie, cu LED-uri de lumină integrată din spate și padding interior hipoalergenic, pentru confort sporit. Debugging proiectarea folosind In-extrudare asigură un raport optim între greutate, volum și proprietăți de absorbție. Dimensiuni: 52-59 cm (250 g), 60-64 cm (285 g) Safe-T-E Mid sistem de prindere occipital, a cărui sarcină este de a se asigura că casca aderă ferm la cap. disc de control în partea din spate a casca pentru ajustarea dimensiunea ușoară cu o singură mână. Când unitățile pe timp de noapte pentru o mai bună vizibilitate în partea din spate a casca plasat lumina LED-uri integrate în discul de control. tampoane Antialegrické… (gamisport.ro)

cască MET crackerjack reflecție galben

cască MET crackerjack reflecție galben

cască MET crackerjack reflecție galben Aspectul și calitățile sale simbolizSheză forța rShelă de viață. AcShestă căști de copii folosește o etichetă detașabilă, astfel încât să puteți schimba cu ușurință aspectul cămășii dvs. prin înlocuirShe acesteia, instalându-l cu e-Twist Safe-T cu LED-uri integrate și tampoane interioare hipoalergenice. O altă caracteristică este ecranul integrat de insecte. Dimensiune: 52-57 cm Greutate: 240 g Construcție integrată în cofraje Creste considerabil durata de viata a caStyleor. Miezul cascadei formSheză o unitate cu scheletul. Safe-T e-Twist Un sistem de prindere ocazional conceput pentru a vă menține coiful pe Head. Disc de control în partShe din spate a casca pentru o ajustare ușoară a dimensiunilor cu o singură mână. Pentru o mai bună vizibilitate în… (gamisport.ro)

cască MET ecou mips negru

cască MET ecou mips negru

cască MET ecou mips negru MET Echo este o cască MTB de clasă mijlocie, cu o înaltă calitate și protecție excelentă. Este o alegere ideală pentru cei care abia își încep aventura pe trasee. În plus, acest model cu inserție MIPS glisantă, care minimizează energia de rotație generată la căderea pe Head. Această cască oferă o etichetă detașabilă, o fixare ușoară cu Safe-T Mid cu compatibilitate pentru lumina LED DUO și căptușeală interioară hipoalergenică pentru un confort sporit. Constructie integrala a carcasei in-Molding Crește semnificativ durata de viață a căștii. Miezul căștii formează o unitate cu scheletul. Safe-T Mid Sistem de prindere pentru coadă, a cărui sarcină este să vă asigurați că casca este ținută ferm pe Head. Disc de control în spatele căștii pentru reglarea ușoară a… (gamisport.ro)

cască MET Crossover negru / portocaliu

cască MET Crossover negru / portocaliu

cască MET Crossover negru / portocaliu Designul uimitor al acestei căști universale permite utilizarea sa dublă și se potrivește perfect pe orice Head. Pe drum, unde veți aprecia și lumina de spate integrată, veți pleca fără etichetă, dar atunci trebuie doar să puneți eticheta și vă puteți arunca cu îndrăzneală pe orice teren. Aceasta nu pune Headăt variabilității căștii Crossover, deoarece este disponibilă și în mărimea XL, deci se potrivește perfect atât pe Headete mai mici, cât și pe cele mai mari. Această cască folosește o etichetă detașabilă atașată cu cleme, o plasă de insecte integrată, o prindere ușoară cu Safe-T e-Mid, cu o lumină spate LED integrată și o căptușeală interioară hipoalergenică pentru un confort sporit. Crucea MTB CICLUL CROSSOVER Constructie integrala a carcasei in… (gamisport.ro)

cască MET Bluegrass superbold negru

cască MET Bluegrass superbold negru

cască MET Bluegrass superbold negru Casca Bluegrass Super Bold a fost realizată pentru călărie în parcuri de skate din beton și pentru protecția maximă a călăreților care se concentrează pe săriturile cu murdărie și alte discipline de gravitație. Este o cască durabilă, care va rezista la o utilizare intensivă și pe termen lung. Sistemul de ajustare ajustabilă, care înconjoară întregul Head, menține casca ferm fixată, chiar dacă călărețul încearcă să efectueze cele mai acrobatice trucuri din repertoriul său. Echipament bicicletă » Ciclism căști de protecție » cască MET Bluegrass superbold negru (gamisport.ro)

cască MET PARACHUTE 2018 antracit / negru

cască MET PARACHUTE 2018 antracit / negru

cască MET PARACHUTE 2018 antracit / negru CShe mai ușoară și cShe mai bine ventilată cască completă din lume își celebrSheză întoarcerShe. De data acShesta armată cu construcții HES! AcShestă piesă de geniu, construită pe designul Monocoque Integral, este împodobită cu ajustări cum ar fi Safe-T Advance, Hipoalergenic O2 Gel Pads, Kit Removable Camera și HES. Monocoque Integral Construction Parasuta de protectie a maxilarului pentru casti este integrata direct in schelet, facand din acShesta o casca full-fShetured. Combinația dintre tehnicile lustruite și designul unic a dus la crSherShe unui protector extrem de robust, compact și bine ventilat. Proiectare HES Datorită structurii uniforme a structurii HES, care include un miez așezat în partShe din spate a căștii, presiunShe internă din… (gamisport.ro)

cască Met crackerjack orange - 52/57

cască Met crackerjack orange - 52/57

cască Met crackerjack orange - 52/57 Ei arată și simbolizează forța de viață pură. casca copiilor utilizează o etichetă detașabilă, astfel încât să puteți schimba cu ușurință aspectul casca în setările de schimb folosind Safe-T E-Twist cu lumina LED-uri integrate și padding interior hipoalergenic. O altă caracteristică este integrată net de insecte. Dimensiuni: 52-57 cm Greutate: 240 g Integral În Molding construcție coajă crește în mod semnificativ durata de viață a căștii. Nucleul căștii este format dintr-un schelet al unei singure unități. Safe-T E-Twist sistem de prindere occipital, a cărui sarcină este de a se asigura că casca aderă ferm la cap. disc de control în partea din spate a casca pentru ajustarea dimensiunea ușoară cu o singură mână. Pentru o mai bună vizibilitate în partea… (gamisport.ro)

cască MET Centrul orasului MIPS alb

cască MET Centrul orasului MIPS alb

cască MET Centrul orasului MIPS alb Cască de ciclism pentru drumeții, drumeții și biciclete electronice. MET Downtown este o cască turistică modernă pregătită pentru orice plimbare de weekend și deplasare zilnică. Este disponibil în mai multe variante de culoare, astfel încât să vă puteți potrivi perfect cu bicicleta sau cu bicicleta electrică. Datorită numărului de găuri de ventilație, casca oferă o ventilație excelentă comparabilă cu căștile de drum. Viziera detașabilă asigură un aspect sportiv. Tehnologia MIPS® (Multi-Directional Impact Protection System) constă din trei părți principale. Coji de polistiren EPS, inserții glisante MIPS și elastomeri care conectează primele două părți. În cazul unui impact unghiular, elastomerii se întind, permițând învelișului căștii să se miște Slight… (gamisport.ro)

cască MET Strale negru / reflex galben

cască MET Strale negru / reflex galben

cască MET Strale negru / reflex galben Casca ușoară Strale folosește un design unic cu un sistem de arbore pentru un efect de răcire maxim și o aerodinamică excelentă. Aerul rece este furnizat prin tunelurile din față și, datorită efectului Venturi, împinge căldura departe de Head prin deschiderile din spate. Sigur, confortabil și perfect ventilat - așa este casca Strale. Construcția căștii este creată utilizând cea mai recentă tehnologie In-Mold Intelligent Fusion, sistemul Safe-T Duo este utilizat pentru prinderea ușoară cu o singură mână, iar căptușirea hipoalergenică asigură confortul. Safe-T Duo Sistem de prindere pentru coadă, a cărui sarcină este să vă asigurați că casca este ținută ferm pe Head. Disc de control în spatele căștii pentru reglarea ușoară a dimensiunii cu o singură… (gamisport.ro)

cască MET ecou mips benzină albastru

cască MET ecou mips benzină albastru

cască MET ecou mips benzină albastru MET Echo este o cască MTB de clasă mijlocie, cu o înaltă calitate și protecție excelentă. Este o alegere ideală pentru cei care abia își încep aventura pe trasee. În plus, acest model cu inserție MIPS glisantă, care minimizează energia de rotație generată la căderea pe Head. Această cască oferă o etichetă detașabilă, o fixare ușoară cu Safe-T Mid cu compatibilitate pentru lumina LED DUO și căptușeală interioară hipoalergenică pentru un confort sporit. Constructie integrala a carcasei in-Molding Crește semnificativ durata de viață a căștii. Miezul căștii formează o unitate cu scheletul. Safe-T Mid Sistem de prindere pentru coadă, a cărui sarcină este să vă asigurați că casca este ținută ferm pe Head. Disc de control în spatele căștii pentru reglarea… (gamisport.ro)

cască MET Bluegrass superbold albastru metalic

cască MET Bluegrass superbold albastru metalic

cască MET Bluegrass superbold albastru metalic Casca Bluegrass Super Bold a fost realizată pentru călărie în parcuri de skate din beton și pentru protecția maximă a călăreților care se concentrează pe săriturile cu murdărie și alte discipline de gravitație. Este o cască durabilă, care va rezista la o utilizare intensivă și pe termen lung. Sistemul de ajustare ajustabilă, care înconjoară întregul Head, menține casca ferm fixată, chiar dacă călărețul încearcă să efectueze cele mai acrobatice trucuri din repertoriul său. Echipament bicicletă » Ciclism căști de protecție » cască MET Bluegrass superbold albastru metalic (gamisport.ro)

cască MET Bluegrass superbold red metalic

cască MET Bluegrass superbold red metalic

cască MET Bluegrass superbold red metalic Casca Bluegrass Super Bold a fost realizată pentru călărie în parcuri de skate din beton și pentru protecția maximă a călăreților care se concentrează pe săriturile cu murdărie și alte discipline de gravitație. Este o cască durabilă, care va rezista la o utilizare intensivă și pe termen lung. Sistemul de ajustare ajustabilă, care înconjoară întregul Head, menține casca ferm fixată, chiar dacă călărețul încearcă să efectueze cele mai acrobatice trucuri din repertoriul său. Echipament bicicletă » Ciclism căști de protecție » cască MET Bluegrass superbold red metalic (gamisport.ro)

cască MET PARACHUTE 2018 negru -59/62

cască MET PARACHUTE 2018 negru -59/62

cască MET PARACHUTE 2018 negru -59/62 CShe mai ușoară și cShe mai bine ventilată cască completă din lume își celebrSheză întoarcerShe. De data acShesta armată cu construcții HES! AcShestă piesă de geniu, construită pe designul Monocoque Integral, este împodobită cu ajustări cum ar fi Safe-T Advance, Hipoalergenic O2 Gel Pads, Kit Removable Camera și HES. Monocoque Integral Construction Parasuta de protectie a maxilarului pentru casti este integrata direct in schelet, facand din acShesta o casca full-fShetured. Combinația dintre tehnicile lustruite și designul unic a dus la crSherShe unui protector extrem de robust, compact și bine ventilat. Proiectare HES Datorită structurii uniforme a structurii HES, care include un miez așezat în partShe din spate a căștii, presiunShe internă din zona… (gamisport.ro)

cască MET ROAM MIPS 2018 stromboli negru

cască MET ROAM MIPS 2018 stromboli negru

cască MET ROAM MIPS 2018 stromboli negru Casca All-Mountain / Enduro care vă protejSheză indiferent de teren. ROAM oferă o protecție creShieldă în formă de mucegai fără o creștere semnificativă a greutății totale, plus o inserție MIPS glisantă care minimizSheză energia rotativă de la capul la cap. În plus față de o placă reglabilă cu trei poziții, acShestă căști oferă ajustări verticale și orizontale precise, utilizând căptușShela interioară hipoalergenică Safe-T Orbital, cleme pentru fixarShe ochelarilor și, bineînțeles, designul unic italian. Un model cu inserție MIPS glisantă care minimizSheză energia de rotație a capului. În practică, acShesta însShemnă că carcasa interioară a căștii se va roti ușor în cazul unei coliziuni, reducând astfel energia de accident vascular cerebral, altfel… (gamisport.ro)

cască MET crackerjack negru / rosu - 52/57

cască MET crackerjack negru / rosu - 52/57

cască MET crackerjack negru / rosu - 52/57 Ei arată și simbolizează forța de viață pură. casca copiilor utilizează o etichetă detașabilă, astfel încât să puteți schimba cu ușurință aspectul casca în setările de schimb folosind Safe-T E-Twist cu lumina LED-uri integrate și padding interior hipoalergenic. O altă caracteristică este integrată net de insecte. Dimensiuni: 52-57 cm Greutate: 240 g Integral În Molding construcție coajă crește în mod semnificativ durata de viață a căștii. Nucleul căștii este format dintr-un schelet al unei singure unități. Safe-T E-Twist sistem de prindere occipital, a cărui sarcină este de a se asigura că casca aderă ferm la cap. disc de control în partea din spate a casca pentru ajustarea dimensiunea ușoară cu o singură mână. Pentru o mai bună vizibilitate în… (gamisport.ro)

cască MET Bluegrass necinstit nucleu mips negru

cască MET Bluegrass necinstit nucleu mips negru

cască MET Bluegrass necinstit nucleu mips negru Cască de ciclism pentru biciclete montane din categoriile enduro, trail și E-MTB. Proiectat având în vedere viteza piloților și a piloților profesioniști, noul Bluegrass Rogue Core Mips este ascuțit, îndrăzneț și alternativ. Este echipat cu o serie de funcții de Top și este tot ceea ce are nevoie călărețul pentru o călătorie rapidă, discretă. Rogue Core Mips depășește toate certificările la nivel mondial datorită carcasei EPS proiectate cu atenție și sistemului de protecție a creierului MIPS-C2®, care este montat în cască și funcționează cel mai bine atât în impactul liniar, cât și în cel de rotație. Tehnologia MIPS® (Multi-Directional Impact Protection System) constă din trei părți principale. Coji de polistiren EPS, inserții glisante MIPS… (gamisport.ro)

rucsac LOWE ALPINE tensor 15 zori de zi albasstru / db 2019

rucsac LOWE ALPINE tensor 15 zori de zi albasstru / db 2019

rucsac LOWE ALPINE tensor 15 zori de zi albasstru / db 2019 Rucsac greu pentru drumeții în condiții grele, cu echipamente minime, traseu de alergare și ciclism. Panoul anatomic din spate copiază fiecare mișcare. Mutați rapid și rapid în munți. Depășiți bolovanii, săriți peste pietre spre celălalt mal al râului și mergeți la vârf. Tot ce ai nevoie este un windbreaker Slight, o hartă, puțină apă și ceva de mâncare. Exact așa Lowe Alpine Tensor îl iubește. Sistemul din spate este proiectat pentru a aduce toată greutatea echipamentului cât mai aproape posibil de corp. Rucsacul copiază apoi fiecare mișcare și aproape că nu știți că vă purtați ceva pe spate. Veți salva puținul de care aveți nevoie pentru acțiunea din buzunarul principal pe care îl deschideți larg. Compartimentul de siguranță… (gamisport.ro)

S`Agapõ Fiți prietenii mei întotdeauna prieteni SBM09

S`Agapõ Fiți prietenii mei întotdeauna prieteni SBM09

S`Agapõ Fiți prietenii mei întotdeauna prieteni SBM09 (vivantis.ro)

Kela Tocător KIANA bambus, 53 x 46 x 2 cm

Kela Tocător KIANA bambus, 53 x 46 x 2 cm

 Tocătorul elegant cu două fețe realizat din bambus pentru utilizare maximă în fiecare bucătărie. Spălați tocătorul manual pe ambele părți, ștergeți bine și lăsați-l să se usuce. Nu spălați niciodată tocătorul în mașina de spălat vase și nu îl uscați pe surse de căldură. În timpul spălării nu lăsați scufundat în apă. Ungeți suprafața tocătorului în mod regulat (suprafața uscată insuficient unsă devine gri și își pierde contrastul colorat). Pentru ungere, folosiți uleiuri recomandate pentru tratarea lemnului care intră în contact cu alimentele. Dar puteți folosi și ulei de măsline obișnuit. (e4home.ro)

Scaun pentru duș Wenko Hygienic Stool White, 53 x 46 cm

Scaun pentru duș Wenko Hygienic Stool White, 53 x 46 cm

Colecția Wenko Secura conține produse adecvate pentru siguranța bunicilor noștri. Odată cu trecerea timpului, persoanele în vârstă își pierd treptat din putere, astfel că lucrurile zilnice precum mersul la baie pot fi destul de dificile. De aceea, în această colecție veți găsi o serie de mânere de susținere și scaune care le vor face viața mult mai ușoară. (bonami.ro)

capace bicicliștii Silvini Camere UA1816 galben / albasstru

capace bicicliștii Silvini Camere UA1816 galben / albasstru

capace bicicliștii Silvini Camere UA1816 galben / albasstru Capacul de ciclism este un accesoriu elegant sub casca fiecărui ciclist. Vârful Headacului este reglabil în două poziții, protejându-vă astfel de soare și de sudoare care curge pe ochi atunci când călăriți. Pentru a face Headacul cât mai respirabil posibil, laturile sunt realizate din plasă de poliester. Capacul are un vârf de design care se potrivește cu alte produse din gama freeride. Capacul poate fi purtat și pentru alergare sau ca accesoriu elegant după cursă. Material lightMESH - lightMESHMaterial foarte usor de uscare rapida, respirabilitate excelenta. Căciuli și fulare » Căciuli » capace bicicliștii Silvini Camere UA1816 galben / albasstru (gamisport.ro)

Set figurine Bing și prietenii lui, 6 figurine

Set figurine Bing și prietenii lui, 6 figurine

Acest set de șase eroi preferați, din popularul serial animat Iepuraș Bing, îi va face fericiți pe toți copiii. Setul conține toate personajele populare din serial: Bing, Flop, Sula, Amma, Pando și Charlie. Datorită acestor figurine din plastic de înaltă calitate, copilul dvs. va putea reda scenele sale preferate de serial. Ambalate într-o cutie frumoasă de cadou, din carton. Potrivit pentru copii cu vârstă de peste 18 luni. (e4home.ro)

Puzzle de inserat Djeco „Elefantul și și prietenii săi”

Puzzle de inserat Djeco „Elefantul și și prietenii săi”

Un joc Djeco minunat cu model cu animale de companie, ideal pentru copiii începând cu 18 luni. Dimensiuni: 13,5 x 18 x 2,5 cm. (bonami.ro)

Set micul dejun 3 piese Banquet Prietenii junglei

Set micul dejun 3 piese Banquet Prietenii junglei

Setul mic dejun pentru copii conține o farfurie mică, farfurie adâncă, și o ceașcă cu mâner. Totul într-o dimensiune potrivită pentru mânuțele copiilor. Setul poate fi spălat în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală pentru păstrarea culorilor saturate. Setul conține: farfurie adâncă - diam. 20 cm farfurie mică - diam. 20 cm ceașcă - volum 210 ml (e4home.ro)

Piscină gonflabilă Bestway Mickey cu prietenii, diam. 70 cm

Piscină gonflabilă Bestway Mickey cu prietenii, diam. 70 cm

FaceFaceți o bucurie celor mici și cumpărați-le acest bazin. Este perfect pentru răcorire în zilele caniculare de vară. Mickey Mouse și prietenii lui din clubul Mickey vor fi niște companioni veseli ai copiilor. Este format din 3 inele care pot servi și ca spătar pentru copii. Pachetul include și un petec de reparații. Capacitate maximă 18 l apă. (e4home.ro)

Proiector de povești Moulin Roty „Domnul Fousek și prietenii”

Proiector de povești Moulin Roty „Domnul Fousek și prietenii”

Distracție pe cinste pentru cei mici. O lanternă de buzunar de 12 cm, care proiectează o poveste caldă și captivantă. Rotește partea frontală a lanternei pentru a focaliza imaginea. Poți proiecta povești pe tavanul sau peretele camerei, de exemplu. Pentru copii cu vârsta de peste 3 ani. Despre brand Brandul francez Moulin Roty este renumit pentru farmecul și tandrețea sa. Printre altele, a câștigat inimile copiilor cu proiectoarele de basme, cu ajutorul cărora pot aduce la viață cele mai fascinante povești pe tavanul sau pereții camerei tale. (bonami.ro)

Bordură autoadezivă Ursuleţul Pooh şi prietenii, 500 x 14 cm

Bordură autoadezivă Ursuleţul Pooh şi prietenii, 500 x 14 cm

 Această bordură minunată, cu Ursuleţul Pooh şi prietenii lui Purceluşul, măgăruşul Eeyore şi Tigrul, va deveni o decorţaiune interesantă petnru camera de copii. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete. Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, dar şi pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea. Produs fabricat în UE. Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei… (e4home.ro)

șosete Salming performanță gleznă ciorap 3p AlBasstru / Roșu / Lapis

șosete Salming performanță gleznă ciorap 3p AlBasstru / Roșu / Lapis

șosete Salming performanță gleznă ciorap 3p AlBasstru / Roșu / Lapis Șosetele din gleznă Salming sunt cusute dintr-un amestec de materiale funcționale, care oferă o More respirabilitate și păstrSheză picioarele la o temperatură idShelă chiar și în timpul celor mai dificile activități sportive. Aceste șosete au o cusătură ergonomică cu suport pentru gleznă și o margine superioară în tendonul lui Achilles. O alegere perfectă nu numai pe vreme caldă. Șosete » Șosete sport » șosete Salming performanță gleznă ciorap 3p AlBasstru / Roșu / Lapis (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi cămașă Salming îndrăzneț imprimare reper Roșu /…

Pentru bărbaţi cămașă Salming îndrăzneț imprimare reper Roșu / AlBasstru

Pentru bărbaţi cămașă Salming îndrăzneț imprimare reper Roșu / AlBasstru T-shirt pentru bărbați Salming Bold Print Tee cu maneci scurte din Coolfeel cu design Attractive. din fibra de poliester fin si usoara excelenta respirabilitate tăiere ergonomică După sex: bărbați Culoare: alBasstru, roșu, verde Material: 100% poliester Tricouri şi bluze » Tricouri » Pentru bărbaţi cămașă Salming îndrăzneț imprimare reper Roșu / AlBasstru (gamisport.ro)

Bordură autoadezivă Mickey Mouse şi prietenii lui, 500 x 14 cm

Bordură autoadezivă Mickey Mouse şi prietenii lui, 500 x 14 cm

 Veselul şoricel Mickey şi prietenii lui vor fi o decoraţiune frumoasă a oricărei camere e copii. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete. Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, dar şi pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea. Produs fabricat în UE. Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei persoane adulte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor; pericol de… (e4home.ro)

Puzzle rotativ din lemn cu fețe diferite Djeco „Puiul și prietenii…

Puzzle rotativ din lemn cu fețe diferite Djeco „Puiul și prietenii lui”

Puzzle-ul rotativ din lemn cu fețe diferite este un joc minunat pentru copilul tău. La fel ca în cazul cuburilor din lemn, copilul rotește piesele pentru a realiza imaginea unui animal. Cuburile individuale sunt însă montate pe un ax. De aceea nu cad și nu se pierd. Potrivit pentru copii de la 2 ani. Dimensiune: 13,5 x 13,5 x 4 cm. (bonami.ro)

patine masculine 46, patine dimensiunea 46, casca pentru copii pentru bicicleta minnie, casca de biciclete pentru copii Decathlon, casca de bicicleta pentru copii specializata, Casca de biciclete pentru copii Scott, casca de bicicleta pentru copii mici, casca pentru biciclete pentru copii sportisimo, casca de biciclete pentru copii lidl, casca pentru copii pentru testarea bicicletei

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide