Costum de iarna pentru un caine cu pantaloni

Costum de iarnă cu botoşei (set/2piese)

Costum de iarnă cu botoşei (set/2piese)

Un costumaş de iarnă adorabil din actuala colecţie Baby Collection de la bpc, extrem de călduros. Model cu partea superioară frumos matlasată, căptuşit extrem de moale şi călduros, prevăzut cu botoşei cu capse de prindere. Salopeta este dotată cu o glugă practică cu urechiuşe aplicate sus, precum şi cu capse de încheiere pe toată lungimea, plasate doar pe un picior. (bonprix.ro)

Costum copii de iarnă, impermeabil

Costum copii de iarnă, impermeabil

Costum de iarnă de calitate, pentru copii, cu imprimeu cool. Un costum de iarnă de copii de la bpc, super practic pentru vremea umedă cu zăpadă şi vânt, lucrat din material impermeabil calitativ cu 3000mm coloană de apă, imprimat dinamic. Model cu buzunare încăpătoare cu fermoar, glugă şic, cusături sudate, capetele mânecilor şi cracilor cu bete speciale, care nu permit pătrunderea zăpezii, şi cu fermoar practic de încheiere. (bonprix.ro)

Costum cu pantaloni (2 piese)

Costum cu pantaloni (2 piese)

Costum elegant cu pantaloni (2 piese), marca bpc Selection Premium. (bonprix.ro)

Costum cu pantaloni (2 piese)

Costum cu pantaloni (2 piese)

Costum elegant cu pantaloni (2 piese), marca bpc Selection Premium. (bonprix.ro)

Pantaloni sport de iarnă, regular fit

Pantaloni sport de iarnă, regular fit

Blugi casual-sport de iarnă lucraţi în stil relaxant - regular fit (bonprix.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră albastru ROG351091

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră albastru ROG351091

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră albastru ROG351091 Parametrie Categorie: jachete cu membrană Compoziția materialului: 100% poliester Sporturi: ciclism, alergare, schi fond Tăiat: aerodinamic Căldură: fără izolație Caracteristici: fermoar complet, buzunare, impermeabilă, rezistentă la vânt, panouri respirabile, uscare rapidă, funcțională, elastică, care elimină transpirația Anotimpuri: primăvară, toamnă, iarnă Culoare: roz Sex: feminin Producător: Rogelli Îmbrăcăminte ciclism » Geci ciclism » Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră albastru ROG351091 (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră turcoaz ROG351090

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră turcoaz ROG351090

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră turcoaz ROG351090 Parametrie Categorie: jachete cu membrană Compoziția materialului: 100% poliester Sporturi: ciclism, alergare, schi fond Tăiat: aerodinamic Căldură: fără izolație Caracteristici: fermoar complet, buzunare, impermeabilă, rezistentă la vânt, panouri respirabile, uscare rapidă, funcțională, elastică, care elimină transpirația Anotimpuri: primăvară, toamnă, iarnă Culoare: roz Sex: feminin Producător: Rogelli Îmbrăcăminte ciclism » Geci ciclism » Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră turcoaz ROG351090 (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial negru ROG351096

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial negru ROG351096

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial negru ROG351096 Parametrie Categorie: jachete cu membrană Compoziția materialului: 100% poliester Sporturi: ciclism, alergare, schi fond Tăiat: aerodinamic Căldură: mediu cald Caracteristici: fermoar complet, buzunare, funcțional, absorbție a transpirației Anotimpuri: primăvară, toamnă, iarnă Culoare: burgundia, coral Sex: feminin Producător: Rogelli Îmbrăcăminte ciclism » Geci ciclism » Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial negru ROG351096 (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră roz ROG351092

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră roz ROG351092

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră roz ROG351092 Parametrie Categorie: jachete cu membrană Compoziția materialului: 100% poliester Sporturi: ciclism, alergare, schi fond Tăiat: aerodinamic Căldură: fără izolație Caracteristici: fermoar complet, buzunare, impermeabilă, rezistentă la vânt, panouri respirabile, uscare rapidă, funcțională, elastică, care elimină transpirația Anotimpuri: primăvară, toamnă, iarnă Culoare: roz Sex: feminin Producător: Rogelli Îmbrăcăminte ciclism » Geci ciclism » Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Barieră roz ROG351092 (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi MILS-W negru

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi MILS-W negru

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi MILS-W negru Jacheta de schi de iarnă pentru femei Kilpi MILS-W este confecționată din materialul SIBERIUM 5000 CT cu parametri de rezistență la apă de 5.000 mm și respirabilitate de 5.000 g/m2/24h, care este rezistent, durabil și suficient de hidrofug. Jacheta are o glugă detașabilă cu cordon reglabil și Velcro. Jacheta are două buzunare frontale și un buzunar pentru legitimația de schi. Tivul mânecii reglabil cu Velcro. Jacheta vă va asigura confortul în timpul schiului și al activităților de agrement. Alegeți din 2 opțiuni de culoare. Caracteristicile produsului Culoare: negru Umplutură: Sintetic/Kilpad Sezonul: iarnă Sex Sport: schi Specificație: SIBERIUM 5 000 CT 100% POLIESTER Tăietură: normală Cusături: simple Glugă: ajustabilă, detașabilă Buzunare… (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi TRISHA-W negru

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi TRISHA-W negru

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi TRISHA-W negru Combinația perfectă de manoperă funcțională și design modern. Kilpi TRISHA-W este o jachetă de iarnă pentru femei care dispune de un material de membrană exterioară durabilă, cu o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2, precum și de o serie de caracteristici spectaculoase, cum ar fi fermoare, petice, cusături duble și o glugă din imitație de piele de oaie moale și fină. În plus, am plasat o umplutură caldă din fibre artificiale în căptușeala decorativă din tafta, astfel încât să vă puteți bucura de un confort perfect combinat cu protecție împotriva zăpezii și a vântului atunci când faceți drumeții chiar și în mijlocul străzilor de iarnă. Avantajele jachetei de iarnă Kilpi TRISHA-W: material de membrană cu o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2… (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial albastru-roz ROG351097

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial albastru-roz ROG351097

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial albastru-roz ROG351097 Parametrie Categorie: jachete cu membrană Compoziția materialului: 100% poliester Sporturi: ciclism, alergare, schi fond Tăiat: aerodinamic Căldură: mediu cald Caracteristici: fermoar complet, buzunare, funcțional, absorbție a transpirației Anotimpuri: primăvară, toamnă, iarnă Culoare: burgundia, coral Sex: feminin Producător: Rogelli Îmbrăcăminte ciclism » Geci ciclism » Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial albastru-roz ROG351097 (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Scop kaki-coral ROG351084

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Scop kaki-coral ROG351084

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Scop kaki-coral ROG351084 Parametrie Categorie: jachete cu membrană Compoziția materialului: 100% poliester Sporturi: ciclism, alergare, schi fond Tăiat: aerodinamic Căldură: mediu cald Caracteristici: fermoar complet, buzunare, funcțional, absorbție a transpirației Anotimpuri: primăvară, toamnă, iarnă Sex: feminin Producător: Rogelli Îmbrăcăminte ciclism » Geci ciclism » Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Scop kaki-coral ROG351084 (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial visiniu-coral ROG351098

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial visiniu-coral ROG351098

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial visiniu-coral ROG351098 Parametrie Categorie: jachete cu membrană Compoziția materialului: 100% poliester Sporturi: ciclism, alergare, schi fond Tăiat: aerodinamic Căldură: mediu cald Caracteristici: fermoar complet, buzunare, funcțional, absorbție a transpirației Anotimpuri: primăvară, toamnă, iarnă Culoare: burgundia, coral Sex: feminin Producător: Rogelli Îmbrăcăminte ciclism » Geci ciclism » Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Esențial visiniu-coral ROG351098 (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi TRISHA-W albastru deschis

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi TRISHA-W albastru deschis

Geacă de iarnă pentru femei Kilpi TRISHA-W albastru deschis Combinația perfectă de manoperă funcțională și design modern. Kilpi TRISHA-W este o jachetă de iarnă pentru femei care dispune de un material de membrană exterioară durabilă, cu o coloană de apă de 10000 mm/24h/m2, precum și de o serie de caracteristici spectaculoase, cum ar fi fermoare, petice, cusături duble și o glugă din imitație de piele de oaie moale și fină. În plus, am plasat o umplutură caldă din fibre artificiale în căptușeala decorativă din tafta, astfel încât să vă puteți bucura de un confort perfect combinat cu protecție împotriva zăpezii și a vântului atunci când faceți drumeții chiar și în mijlocul străzilor de iarnă. Avantajele jachetei de iarnă Kilpi TRISHA-W: material de membrană cu o coloană de apă de 10000 mm… (gamisport.ro)

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Glorie negru-gri-roz ROG351078

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Glorie negru-gri-roz ROG351078

Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Glorie negru-gri-roz ROG351078 Parametrie Categorie: jachete cu membrană Compoziția materialului: 100% poliester Sporturi: ciclism, alergare, schi fond Tăiat: aerodinamic Căldură: mediu cald Caracteristici: fermoar complet, buzunare, funcțional, absorbție a transpirației Anotimpuri: primăvară, toamnă, iarnă Sex: feminin Producător: Rogelli Îmbrăcăminte ciclism » Geci ciclism » Geacă de iarnă pentru femei Rogelli Glorie negru-gri-roz ROG351078 (gamisport.ro)

Weleda Set de iarnă pentru protecția și îngrijirea  buzelor si…

Weleda Set de iarnă pentru protecția și îngrijirea  buzelor si tenului 

Setul include: protecție eficientă împotriva frigului și răcoroase Coldcream vreme de 30 ml, Balsam de buze SPF EVERON 4 4,8 g. Crema Coldcream oferă o protecție eficientă a pielii de vreme rece și rece. expunerea excesivă la soare, vânt, intemperii rece și alte efecte negative nu numai pielea uscată și sensibilă. Grație compoziției Coldcream este de asemenea potrivit pentru a avea grijă de pielea obosit de mâini, piele aspră de coate sau genunchi sau a pielii expuse la mediul rece sau un birouri cu aer condiționat. ingredientele active rafinate uleiuri vegetale și ceară de albine - formeaza un strat protector aderent pielii, fără a restrânge respirația, uleiuri esentiale naturale de ulei de trandafir - da preparare parfum subtil. efecte: creează o barieră de protecție, fără a afecta… (vivantis.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Canadiană frumoasă cu căptuşeală călduroasă şi cu glugă separabilă (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă şic cu glugă detașabilă cu imitație de blană, închidere cu fermoar şi capse, precum şi două buzunare aplicate frontal. Geaca este ușor vătuită şi are o lungime de aprox. 82 cm la măr. 42. Model lavabil. (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă bărbătească de iarnă cu o serie de buzunare cool şi căptuşeală teddy, călduroasă. Geacă bărbătească de iarnă cu o serie de buzunare cool, bete ripsate la tivuri şi căptuşeală teddy, călduroasă. (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă bărbătească cool pentru iarnă, cu buzunare practice. O geacă bărbătească cu mdoel trendy, cu fermoar acoperit de încheiere şi buzunar interior. (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă modernă cu glugă separabilă cu blăniţă şic. O geacă de iarnă confortabilă şi frumoasă, cu guler din material ripsat, glugă detașabilă prevăzută cu blană artificială, buzunare practice și multe detalii moderne. Lungime de la cca. 66 cm (măr.34) până la cca. 73 cm (măr.48). (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă modernă cu glugă separabilă cu blăniţă şic. O geacă de iarnă confortabilă şi frumoasă, cu guler din material ripsat, glugă detașabilă prevăzută cu blană artificială, buzunare practice și multe detalii moderne. Lungime de la cca. 66 cm (măr.34) până la cca. 73 cm (măr.48). (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme moderne de iarnă, călduroase, din imitaţie de piele, cu catarame decorative (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme frumoase de iarnă, îmblănite. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme confortabile de iarnă (bonprix.ro)

Ghete de iarnă

Ghete de iarnă

Ghete şic pentru zilele de iarnă, cu blăniţă deco sus (bonprix.ro)

Colanţi de iarnă

Colanţi de iarnă

Colanţi trendy cu bată elastică şi model de inspiraţie norvegiană (bonprix.ro)

Colanţi de iarnă

Colanţi de iarnă

Colanţi trendy cu bată elastică şi model de inspiraţie norvegiană (bonprix.ro)

Canadiană de iarnă

Canadiană de iarnă

O canadiană ultra modernă cu glugă mare, cusături cool de matlasare şi şnur de strângere în talie. Lungimea la măr. 38 este de cca. 82 cm. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme cool cu partea de sus din material textil maleabil, marca bpc. Cizme relaxante cu partea de sus din material textil maleabil şi cu talpă flexibilă. Model uşor de încălţat. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme elegante cu toc înalt şi căptuşeală călduroasă, stil blăniţă. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme clasice de iarnă cu căptuşeală ultra călduroasă şi baretă cu scai (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Aceste cizme de iarnă, îmblănite sunt însoţitorul ideal în zilele reci de iarnă. Ele se evidenţiază prin design-ul simplu, care le permite să fie asortate cu tot felul de ţinute. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme rafinate cu talpă lată şi căptuşeală moale, călduroasă. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme moderne de iarnă, călduroase, din imitaţie de piele, cu catarame decorative (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme cu căptuşeală călduroasă (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă moale şi călduroasă, cu glugă detaşabilă cu blăniţă. Un model sport modern cu interior moale şi călduros, fermoar de închidere, glugă detaşabilă cu imitație de blană şi elastic la mâneci. Model lavabil cu o lungime de cca. 70 cm la măr. 42. (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă modernă şi robustă de iarnă, cu blăniţă şic la glugă. Geacă modernă şi robustă de iarnă, cu blăniţă şic la glugă. Model lavabil cu o lungime de cca. 86 cm la măr. 42. (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă modernă şi robustă de iarnă, cu blăniţă şic la glugă. Geacă modernă şi robustă de iarnă, cu blăniţă şic la glugă. Model lavabil cu o lungime de cca. 86 cm la măr. 42. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme rafinate cu talpă lată şi căptuşeală moale, călduroasă. O pereche de cizme rafinate de iarnă, cu talpă lată, feţe realizate din imitaţie de piele fină şi căptuşeală călduroasă, stil blăniţă. Model prevăzut cu fermoare laterale, prinse pe exterior. (bonprix.ro)

Canadiană de iarnă

Canadiană de iarnă

Canadiană călduroasă de iarnă, dotată cu buzunare şi glugă practice. O canadiană ultra modernă cu glugă mare, cusături cool de matlasare şi şnur de strângere în talie. Lungimea la măr. 38 este de cca. 82 cm. (bonprix.ro)

Canadiană de iarnă

Canadiană de iarnă

O canadiană modernă cu căptușeală și plătcă superioară în culori de contrast. Model prevăzut buzunare mari cu capse și buzunar mic ascuns pe interior cu scai de încheiere. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme călduroase de iarnă, cu bentiţe decorative cu pomponi de efect (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme clasice de iarnă cu căptuşeală ultra călduroasă şi baretă cu scai (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă moale şi călduroasă, cu glugă detaşabilă cu blăniţă (bonprix.ro)

Ghete de iarnă

Ghete de iarnă

Ghete clasice cu căptuşeală călduroasă şi un design sport minunat (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme moderne de iarnă, călduroase, din imitaţie de piele, cu catarame decorative. O pereche de cizme moderne şi de efect, realizate din imitaţie de piele şi căptuşite călduros. Model ornat în partea de jos cu o baretă cu cataramă şic pe o parte. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme cool de iarnă, cu imitaţie de blăniţă, marca Rainbow. (bonprix.ro)

Cizme de iarnă

Cizme de iarnă

Cizme practice cu design atemporal, căptuşite călduros (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă bărbătească cool pentru iarnă, cu buzunare practice (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă moale şi călduroasă, cu glugă detaşabilă cu blăniţă (bonprix.ro)

Canadiană de iarnă

Canadiană de iarnă

Canadiană şic cu design sport-confortabil, cu băniţă la glugă (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă atractivă cu buzunare aplicate (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă şic cu glugă detașabilă cu imitație de blană, închidere cu fermoar şi capse, precum şi două buzunare aplicate frontal. Geaca este ușor vătuită şi are o lungime de aprox. 82 cm la măr. 42. Model lavabil. (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă practică cu glugă (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă practică cu glugă (bonprix.ro)

Geacă de iarnă

Geacă de iarnă

Geacă practică cu glugă (bonprix.ro)

vesta de iarna pentru sub caine, haine de iarna pentru caine 90cm, haine de iarna 80cm pentru caine, costum pentru caine hurtta, costum zoofari pentru caine, costum pentru caine Tommy, costum pentru caine 20cm, costum pentru caine sparta, costum pentru caine 70cm, costum pentru caine m

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide