Cremă antirid 25

Académie Scientifique de Beauté Time Active Cherry Blossom crema…

Académie Scientifique de Beauté Time Active Cherry Blossom crema antirid pentru zona ochilor 25+ 30 ml

Académie Scientifique de Beauté Time Active Cherry Blossom, 30 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Académie Scientifique de Beauté Time Active Cherry Blossom îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.Caracteristici:hidratează în profunzimeelimină pungile și cercurile întunecate de sub ochioferă zonei ochilor un aspect tineresciluminează zona ochilorCum se utilizează:Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 cremă antirid de…

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 cremă antirid de regenerare pentru piele uscată SPF 25 50 ml

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftinguniformizează nuanța pieliireduce ridurile și previne formarea acestoraprotejează pielea față de influențe externe nociveCum se utilizează:Se aplică cu mișcări circulare, pe fața curată și pe gât și se masează ușor. (notino.ro)

Biotherm Cremă regenerantă și antirid pentru ten uscat Blue Therapy…

Biotherm Cremă regenerantă și antirid pentru ten uscat Blue Therapy SPF 25 (Multi Defender) 50 ml

Blue Therapy Multi Defender SPF25 de la Biotherm ajută la lupta împotriva îmbătrânirii și, în plus, îngrijirea pielii. Îl hrănește și hidratează, reduce ridurile și protejează pielea de razele UVA și UVB periculoase. Se luminează pielea și îi conferă aspectul sănătos și moale. caracteristici: funcția de protecție, reduce ridurile, protejează împotriva luminii solare, hidrateaza pielea, o hraneste, luminează, îi dă blândețea. (vivantis.ro)

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 cremă antirid de…

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 cremă antirid de regenerare pentru piele normală spre uscată SPF 25 50 ml

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Biotherm Blue Therapy Blue Therapy oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftinguniformizează nuanța pieliireduce ridurile și previne formarea acestoraprotejează pielea față de influențe externe nociveCum se utilizează:Se aplică cu mișcări circulare, pe fața curată și pe gât și se masează ușor. (notino.ro)

Lirene Black Tulip ser crema antirid 50 ml

Lirene Black Tulip ser crema antirid 50 ml

Lirene Black Tulip, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăLirene Black Tulip oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftinghidratează intensreface aspectul tineresc al tenuluiIngrediente:conține cel puțin 97 % ingrediente de origine naturalăCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață. (notino.ro)

Korres Maple crema antirid pentru barbati 50 ml

Korres Maple crema antirid pentru barbati 50 ml

Korres Maple, 50 ml, Ingrijire pentru zi si noapte pentru bărbați, Produsul pentru zi și noapte asigură pielii toată îngrijirea necesară, într-un singur ambalaj.Caracteristici:testat dermatologic (notino.ro)

Astrid Bioretinol crema antirid cu retinol 50 ml

Astrid Bioretinol crema antirid cu retinol 50 ml

Astrid Bioretinol, 50 ml, Creme pentru ten unisex, Produsul Astrid Bioretinol oferă pielii îngrijirea corectă. Caracteristici: reface fermitatea pielii și are efect de lifting reduce ridurile și previne formarea acestora hidratează intens Cum se utilizează: Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață. (notino.ro)

Helia-D Aquaboom gel crema antirid 50 ml

Helia-D Aquaboom gel crema antirid 50 ml

Helia-D Aquaboom, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăHelia-D Aquaboom oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Caracteristici: reduce ridurile și previne formarea acestora hidratează intens întinerește pielea și îi conferă energie se absoarbe rapid Cum se utilizează: Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață. (notino.ro)

Chanel Sublimage crema revitalizanta antirid 50 g

Chanel Sublimage crema revitalizanta antirid 50 g

Chanel Sublimage, 50 g, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăChanel Sublimage oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftinguniformizează nuanța pieliiregenerează și revitalizeazăhidratează intensconferă pielii prospețime și luminozitatereface aspectul tineresc al tenuluiCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Sesderma Btses cremă hidratantă antirid 50 ml

Sesderma Btses cremă hidratantă antirid 50 ml

Sesderma Btses, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Produsul Sesderma Btses oferă pielii îngrijirea corectă.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftingla atingere, pielea este fină ca mătaseaîntinerește pielea și îi conferă energieregenerează și revitalizeazăCum se utilizează:Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. Se aplică cu mișcări circulare, pe fața curată și pe gât și se masează ușor. (notino.ro)

SVR Densitium crema bogata antirid 50 ml

SVR Densitium crema bogata antirid 50 ml

SVR Densitium, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăSVR Densitium oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Caracteristici: reface fermitatea pielii și are efect de lifting uniformizează nuanța pielii reface aspectul tineresc al tenului Ingrediente: conține cel puțin 95 % ingrediente de origine naturală Cum se utilizează: Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Alcina It's never too late! crema antirid 50 ml

Alcina It's never too late! crema antirid 50 ml

Alcina It's never too late!, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Alcina It's never too late! oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorareface aspectul tineresc al tenuluiprotejează pielea față de influențe externe nociveCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Garnier Essentials crema de noapte antirid 50 ml

Garnier Essentials crema de noapte antirid 50 ml

Garnier Essentials, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Garnier Essentials oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestoraregenerează și revitalizeazăhrănește în profunzimeCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

Ziaja Cremă de ochi antirid Parsley 15 ml

Ziaja Cremă de ochi antirid Parsley 15 ml

Crema pentru ochi este creată pentru toate tipurile de piele matură. Crema combate semnele îmbătrânirii, umple ridurile și intinde pielea. Îndepărtează oboseala și pielea obosită din zona sensibilă a ochilor, reduce cercurile întunecate de sub ochi și reîmprospătează zona ochilor. Luminează pielea și o hidratează până la adâncime. Lasă pielea din jurul ochilor netezită, întinerită și vitală. Substanțe active:ulei de patrunjel - Reduce ridurile fine, netezește și întărește pielea superioară,Vitamina E și A - protejează pielea împotriva radicalilor liberi,provitamina B5 (D-panthenol) - hidratează pielea, protejează pielea superioară și împiedică uscarea acesteia, reduce iritarea și are efect calmant.caracteristici:crema de ochi antirid,îndepărtează ridurile minuscule,netezește pielea… (vivantis.ro)

N.A.E. Bellezza cremă de zi antirid 50 ml

N.A.E. Bellezza cremă de zi antirid 50 ml

N.A.E. Bellezza, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăN.A.E. Bellezza oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:hidratează intensreface fermitatea pielii și are efect de liftingîntinerește pielea și îi conferă energiereface aspectul tineresc al tenuluiIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață. (notino.ro)

L’Oréal Paris Revitalift crema calmanta antirid 50 ml

L’Oréal Paris Revitalift crema calmanta antirid 50 ml

L’Oréal Paris Revitalift, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față L’Oréal Paris Revitalift Revitalift oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorareface fermitatea pielii și are efect de liftingCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață. (notino.ro)

Ziaja Jasmine crema de noapte antirid 50 ml

Ziaja Jasmine crema de noapte antirid 50 ml

Ziaja Jasmine, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Ziaja Jasmine oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorahrănește în profunzimeregenerează și revitalizeazăconferă pielii prospețime și luminozitateCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată și se masează cu mișcări circulare. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

Eucerin Q10 Active crema tonifianta antirid 50 ml

Eucerin Q10 Active crema tonifianta antirid 50 ml

Eucerin Q10 Active, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Eucerin Q10 Active oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Caracteristici: întinerește pielea și îi conferă energie Ingrediente: nu conține parfum Cum se utilizează: Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață. (notino.ro)

Lirene Acid Power crema regeneratoare antirid 50 ml

Lirene Acid Power crema regeneratoare antirid 50 ml

Lirene Acid Power, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăLirene Acid Power oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Caracteristici: reface aspectul tineresc al tenului hidratează intens regenerează și revitalizează reface fermitatea pielii și are efect de lifting calmează iritațiile și înroșirea protejează pielea împotriva radicalilor liberi Cum se utilizează: Se aplică cu mișcări circulare, pe fața curată și pe gât și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Apivita Queen Bee crema regeneratoare antirid 50 ml

Apivita Queen Bee crema regeneratoare antirid 50 ml

Apivita Queen Bee, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei (notino.ro)

Bione Cosmetics Cannabis crema intensiva antirid 51 ml

Bione Cosmetics Cannabis crema intensiva antirid 51 ml

Bione Cosmetics Cannabis, 51 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Bione Cosmetics Cannabis oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftingregenerează și revitalizeazăreduce ridurile și previne formarea acestoraacționează împotriva imperfecțiunilorCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. (notino.ro)

Tołpa Green Men cremă revigorantă antirid 50 ml

Tołpa Green Men cremă revigorantă antirid 50 ml

Tołpa Green Men, 50 ml, Ingrijire pentru zi si noapte pentru bărbați, Crema de față Tołpa Green Men oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăreface aspectul tineresc al tenuluiIngrediente:preparatul este hipoalergenic (notino.ro)

Nivea Q10 Energy Crema antirid intensiva pentru ochi 15 ml

Nivea Q10 Energy Crema antirid intensiva pentru ochi 15 ml

Nivea Q10 Energy, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Nivea Q10 Energy îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.Caracteristici:netezește liniile și ridurile fineelimină pungile și cercurile întunecate de sub ochiînviorează și netezește zona ochiloriluminează zona ochilorCum se utilizează:Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Diadermine Lift+ Botology crema antirid pentru zona ochilor 15 ml

Diadermine Lift+ Botology crema antirid pentru zona ochilor 15 ml

Diadermine Lift+ Botology, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Diadermine Lift+ Botology îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare. Caracteristici: hidratează în profunzime netezește liniile și ridurile fine înviorează și netezește zona ochilor netezește pielea, are efect de lifting testat dermatologic Cum se utilizează: Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Ziaja Jasmine crema antirid pentru zona ochilor 50+ 15 ml

Ziaja Jasmine crema antirid pentru zona ochilor 50+ 15 ml

Ziaja Jasmine, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Ziaja Jasmine îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.Caracteristici:netezește liniile și ridurile fineelimină pungile și cercurile întunecate de sub ochihidratează în profunzimeoferă zonei ochilor un aspect tinerescCum se utilizează:Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

iUnik Propolis Vitamin Crema antirid intensiva pentru ochi 30 ml

iUnik Propolis Vitamin Crema antirid intensiva pentru ochi 30 ml

iUnik Propolis Vitamin, 30 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi iUnik Propolis Vitamin îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare. Caracteristici: hidratează în profunzime netezește liniile și ridurile fine elimină pungile și cercurile întunecate de sub ochi iluminează zona ochilor Cum se utilizează: Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Farmona Biomea Anti-wrinkle crema antirid ziua și noaptea 50 ml

Farmona Biomea Anti-wrinkle crema antirid ziua și noaptea 50 ml

Farmona Biomea Anti-wrinkle, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Farmona Biomea Anti-wrinkle oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface aspectul tineresc al tenuluiconferă pielii prospețime și luminozitatela atingere, pielea este fină ca mătaseaCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Le Chaton Cremă antirid Trésor Créme (Anti-ageing care) 30 g

Le Chaton Cremă antirid Trésor Créme (Anti-ageing care) 30 g

Produs de lux marca Le Chaton! Noua formula cu replumping și efect myorelaxačním, lupta semne de imbatranire. Piele oferă condiții optime pentru recuperare, corectează problemele care apar din cauza agresorilor externi. Tresor Crème primit mențiune de Aur Incheba 2004, cu o combinatie unica de ingrediente active de lapte de capră, alge marine, vitamine și alte substanțe benefice, matură și pielea sensibilă. Preț a fost de asemenea ambalaje distinctiv cu dispenser igienic. Pe langa produsul cel mai luxos Trésor Creme includ creme de fata Agile Jour K și Agile Nuit K printre unul dintre produsele cele mai luxoase marca Le ChatON, La capră. Terapia pielii profunzime oferă condiții optime pentru recuperare, corectează problemele care apar din cauza agresorilor externi, imbunatateste structura… (vivantis.ro)

Matis Paris Cremă antirid nutritiva Réponse Densité (Olea Skin) 50 ml

Matis Paris Cremă antirid nutritiva  Réponse Densité (Olea Skin) 50 ml

revitalizează pielea, Reface echilibrul, rezistența, protecția pielii. regenerează pielea, Stratul de piele întărit. Pielea este suplă, hidratata și netedă. Substanțe active: lipidActisTM - complex de uleiuri și ceruri esențiale - nutriția pielii, elecuim 2 + TM - complex mineral esențial realizat din perle negre tahitiene. (vivantis.ro)

Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor crema antirid…

Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor crema antirid regeneratoare 70+ 50 ml

Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Caracteristici: întinerește pielea și îi conferă energie reduce ridurile și previne formarea acestora reface fermitatea pielii și are efect de lifting Cum se utilizează: Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Lumene Nordic Ageless [Ajaton] crema antirid pentru zona ochilor 15 ml

Lumene Nordic Ageless [Ajaton] crema antirid pentru zona ochilor 15 ml

Lumene Nordic Ageless [Ajaton], 15 ml, Creme pentru ten pentru femei, Tratamentul pentru ochi Lumene Nordic Ageless îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare. Caracteristici: înviorează și netezește zona ochilor netezește liniile și ridurile fine elimină pungile și cercurile întunecate de sub ochi oferă zonei ochilor un aspect tineresc iluminează zona ochilor hidratează în profunzime Ingrediente: produs vegan Cum se utilizează: Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Dermika Hialiq Spectrum crema antirid regeneratoare cu acid…

Dermika Hialiq Spectrum crema antirid regeneratoare cu acid hialuronic 50 ml

Dermika Hialiq Spectrum, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Dermika Hialiq Spectrum oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestoraacționează împotriva imperfecțiunilorreface aspectul tineresc al tenuluireface fermitatea pielii și are efect de liftingCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Clarins Zpevňující crema antirid pentru ochi(Total Eye Lift) 15 ml

Clarins Zpevňující crema antirid pentru ochi(Total Eye Lift) 15 ml

Crema de întărire pentru ochi netezește și întinerește pielea. Reduce umflaturile și cearcănele de sub ochi și întinde pielea. Zona ochilor va fi radiantă și unificată. Caracteristici: cremă de ochi pentru întărirea pielii, reduce ridurile, protejează împotriva umflaturilor și cearcănelor, textură ușoară, ușor de aplicat, întinerește pielea. (vivantis.ro)

Holika Holika Honey Royalactin Crema antirid intensiva pentru ochi 30…

Holika Holika Honey Royalactin Crema antirid intensiva pentru ochi 30 ml

Holika Holika Honey Royalactin, 30 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Holika Holika Honey Royalactin îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.Caracteristici:netezește liniile și ridurile fineelimină pungile și cercurile întunecate de sub ochihidratează în profunzimetestat dermatologicCum se utilizează:Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Payot Suprême Jeunesse Regard crema antirid pentru zona ochilor 15 ml

Payot Suprême Jeunesse Regard crema antirid pentru zona ochilor 15 ml

Payot Suprême Jeunesse Regard, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Payot Suprême Jeunesse îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.Caracteristici:netezește liniile și ridurile fineelimină pungile și cercurile întunecate de sub ochihidratează în profunzimeiluminează zona ochilorCum se utilizează:Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

FYTOFONTANA Pureceutical - gel de curățare delicat crema antirid anti…

FYTOFONTANA Pureceutical - gel de curățare delicat crema antirid anti 125 ml

Pureceutical - gel de curățare delicat anti-rid asigură curățarea perfectă a pielii fetei in timp ce reducerea ridurilor și netezește liniile fine se confruntă cu. Acesta tonuri și firmele de pielea și îi conferă strălucire la orice varsta. Pureceutical - Cleansing Gel împotriva ridurilor fine cuprinde o combinație de extracte de plante și peptide, care acționează împotriva ridurilor fine si a pielii in timp ce bine curățate și tratate. Curățarea permanentă a pielii este una dintre cele fundamentale piloni Skincare. După această curățarea periodică este neglijat, în curând ar putea veni, de asemenea, să apară pe pielea feței. Curățarea și tonifiere nu ar trebui să deteriora pielea, de aceea este esențial să se utilizeze produse care sunt ușor pe piele și compoziția lor va corespunde în… (vivantis.ro)

Eucerin Hyaluron-Filler crema de noapte antirid 50 ml

Eucerin Hyaluron-Filler crema de noapte antirid 50 ml

Eucerin Hyaluron-Filler, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Eucerin Hyaluron-Filler Hyaluron-Filler oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăreduce ridurile și previne formarea acestorareface aspectul tineresc al tenuluipreparatul este non-comedogenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

Dermedic Angio Preventi cremă de noapte antirid 55 g

Dermedic Angio Preventi cremă de noapte antirid 55 g

Dermedic Angio Preventi, 55 g, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Dermedic Angio Preventi oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăîntinerește pielea și îi conferă energiereface fermitatea pielii și are efect de liftingreduce ridurile și previne formarea acestoraCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Lierac Cica-Filler crema gel matifiant antirid 40 ml

Lierac Cica-Filler crema gel matifiant antirid 40 ml

Lierac Cica-Filler, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăLierac Cica-Filler oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorahidratează intensîntinerește pielea și îi conferă energieregenerează și revitalizeazăprevine luciul nedoritCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Astrid Cremă de zi antirid Q10 Miracle 50 ml

Astrid Cremă de zi antirid Q10 Miracle 50 ml

Crema de zi conține 2,5 milioane microperle Coenzima Q10 , care acționează eficient împotriva ridurilor, promovând în același timp formarea propriului colagen și elastină, lăsând pielea mai supla și vizibil întinerită. Caracteristici:are grijă de piele,acționează împotriva ridurilor,hidratează,Susține producția de colagen și elastinăprevine îmbătrânirea prematură a pielii,lasă pielea mai elastică,protejează împotriva efectelor nocive externe. (vivantis.ro)

Tołpa Holistic cremă-mască de noapte antirid 40 ml

Tołpa Holistic cremă-mască de noapte antirid 40 ml

Tołpa Holistic, 40 ml, Masti pentru fata pentru femei, Crema de fațăTołpa Holistic oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorareface fermitatea pielii și are efect de liftingreface aspectul tineresc al tenuluiIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Filorga Time-Filler 5XP crema corectoare antirid 50 ml

Filorga Time-Filler 5XP crema corectoare antirid 50 ml

Filorga Time-Filler 5XP, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Filorga Time-Filler 5XP oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Caracteristici: reduce ridurile și previne formarea acestora reface aspectul tineresc al tenului întinerește pielea și îi conferă energie la atingere, pielea este fină ca mătasea Cum se utilizează: Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Bioten Hyaluronic Gold crema pentru ochi antirid 15 ml

Bioten Hyaluronic Gold crema pentru ochi antirid 15 ml

Bioten Hyaluronic Gold, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru bărbați, Tratamentul pentru ochi Bioten Hyaluronic Gold îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare. Caracteristici: atenuează semnele de oboseală vizibile oferă pielii elasticitate iluminează zona ochilor oferă zonei ochilor un aspect tineresc netezește liniile și ridurile fine hidratează în profunzime Cum se utilizează: Se poate folosi și în zona buzelor. Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Eubos Hyaluron crema regeneratoare de noapte antirid 50 ml

Eubos Hyaluron crema regeneratoare de noapte antirid 50 ml

Eubos Hyaluron, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Produsul Eubos Hyaluron Hyaluron oferă pielii îngrijirea corectă.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăreduce ridurile și previne formarea acestorahidratează intensCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

Dermacol BT Cell Blur crema tonifianta antirid 50 ml

Dermacol BT Cell Blur crema tonifianta antirid 50 ml

Dermacol BT Cell Blur, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Cum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață. (notino.ro)

Lavera Basis Sensitiv Q10 cremă hidratantă antirid 50 ml

Lavera Basis Sensitiv Q10 cremă hidratantă antirid 50 ml

Lavera Basis Sensitiv Q10, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Lavera Basis Sensitiv Q10 oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorahidratează intenshrănește în profunzimereface aspectul tineresc al tenuluiCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Bioliq 35+ crema regeneratoare de noapte antirid 50 ml

Bioliq 35+ crema regeneratoare de noapte antirid 50 ml

Bioliq 35+, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Bioliq 35+ oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface aspectul tineresc al tenuluiregenerează și revitalizeazăreduce ridurile și previne formarea acestorase absoarbe rapidCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

Eucerin Sensi-Rides crema de noapte antirid 50 ml

Eucerin Sensi-Rides crema de noapte antirid 50 ml

Eucerin Sensi-Rides, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Eucerin Sensi-Rides oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:hrănește în profunzimereduce ridurile și previne formarea acestorareface aspectul tineresc al tenuluiprotejează pielea împotriva radicalilor liberiIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

Bielenda Japan Lift cremă nutritivă antirid 60+ 50 ml

Bielenda Japan Lift cremă nutritivă antirid 60+ 50 ml

Bielenda Japan Lift, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăBielenda Japan Lift oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftinghrănește în profunzimereduce ridurile și previne formarea acestorareface aspectul tineresc al tenuluiCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Revolution Skincare Retinol crema demachianta delicata antirid 150 ml

Revolution Skincare Retinol crema demachianta delicata antirid 150 ml

Revolution Skincare Retinol, 150 ml, Curățarea pielii pentru femei, Produsul pentru curățarea pielii Revolution Skincare Retinol reprezintă alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică.Caracteristici:lăsă tenul complet curatcalmează iritareaare efect regeneratorIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică dimineața și/sau seara, pe fața umezită și se spumează. Apoi se clătește. (notino.ro)

Tołpa Dermo Men 40+ crema regeneratoare antirid 40 ml

Tołpa Dermo Men 40+ crema regeneratoare antirid 40 ml

Tołpa Dermo Men 40+, 40 ml, Ingrijire pentru zi si noapte pentru bărbați, Crema de față Tołpa Dermo Men 40+ oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftingtestat dermatologicIngrediente:preparatul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. (notino.ro)

Rilastil Hydrotenseur crema de fata hidratanta antirid 50 ml

Rilastil Hydrotenseur crema de fata hidratanta antirid 50 ml

Rilastil Hydrotenseur, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Rilastil Hydrotenseur oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftingreduce ridurile și previne formarea acestorareface aspectul tineresc al tenuluihidratează intenshrănește în profunzimeCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Rilastil Regenerating cremă de față revitalizanta antirid 50 ml

Rilastil Regenerating cremă de față revitalizanta antirid 50 ml

Rilastil Regenerating, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Rilastil Regenerating oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestoraîntinerește pielea și îi conferă energieregenerează și revitalizeazăhrănește în profunzimehidratează intensCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Rilastil Hydrotenseur crema de fata hranitoare antirid 50 ml

Rilastil Hydrotenseur crema de fata hranitoare antirid 50 ml

Rilastil Hydrotenseur, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Rilastil Hydrotenseur oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorahrănește în profunzimehidratează intensCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată și se masează cu mișcări circulare. (notino.ro)

Eveline Cosmetics Japan Essence cremă nutritivă antirid 50 ml

Eveline Cosmetics Japan Essence cremă nutritivă antirid 50 ml

Eveline Cosmetics Japan Essence, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Eveline Cosmetics Japan Essence oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Caracteristici: reface aspectul tineresc al tenului se absoarbe rapid reduce ridurile și previne formarea acestora hidratează intens Ingrediente: produs vegan Cum se utilizează: Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Embryolisse Anti-Aging cremă pentru ochi antirid 15 ml

Embryolisse Anti-Aging cremă pentru ochi antirid 15 ml

Embryolisse Anti-Aging, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Embryolisse Anti-Aging îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare. Caracteristici: netezește pielea, are efect de lifting netezește liniile și ridurile fine hidratează în profunzime atenuează semnele de oboseală vizibile calmează iritațiile din zona ochilor Cum se utilizează: Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Valmont V-Line cremă pentru ochi antirid 15 ml

Valmont V-Line cremă pentru ochi antirid 15 ml

Valmont V-Line, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Valmont V-Line îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare. Caracteristici: atenuează semnele de oboseală vizibile netezește pielea, are efect de lifting iluminează zona ochilor netezește liniile și ridurile fine Cum se utilizează: Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Lierac Cica-Filler crema intensiv regeneratoare antirid 40 ml

Lierac Cica-Filler crema intensiv regeneratoare antirid 40 ml

Lierac Cica-Filler, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăLierac Cica-Filler oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorahidratează intensîntinerește pielea și îi conferă energieregenerează și revitalizeazăCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Chanel Sublimage Crema nutritiva pentru fata antirid 50 g

Chanel Sublimage Crema nutritiva pentru fata antirid 50 g

Chanel Sublimage, 50 g, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Chanel Sublimage Sublimage oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăîntinerește pielea și îi conferă energiereface fermitatea pielii și are efect de liftinguniformizează nuanța pieliiCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

recenzie cremă de ochi antirid, cea mai bună cremă antirid, cele mai bune creme antirid, Crema CeraVe, crema cetaphil, crema chanel, crema collistar, crema dermacol, crema dior, crema citovitală

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide