Dado sens deosensitive roll on 24h pentru piele sensibila si iritata 50 ml

DADO SENS Deosensitive roll-on 24h pentru piele sensibilă și iritată…

DADO SENS Deosensitive roll-on 24h pentru piele sensibilă și iritată 50 ml

Protejează pielea sensibilă ca un balsam delicat, fără săruri de aluminiu, pentru prevenirea formării mirosurilor. Este foarte potrivit pentru pielea delicată, epilată, cât și pentru cea cu eczeme atopice. Pantenolul regenerează și oferă hidratare. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: deodorant fără săruri de aluminiu, protejează împotriva transpirației și a mirosului neplăcut, eficiență până la 24 de ore, regenerează pielea axilelor, calmează iritația, (vivantis.ro)

DADO SENS Deosensitive spray 24h pentru piele sensibilă și iritație…

DADO SENS Deosensitive spray 24h pentru piele sensibilă și iritație acută 75 ml

Protejează delicat pielea sensibilă datorită unei formule blânde fără săruri de aluminiu, previne formarea mirosurilor. Este foarte potrivit pentru pielea foarte delicată și eczema atopică. Ingrediente naturale precum aloe vera organică și rădăcină de lemn dulce calmează și oferă hidratare. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: deodorant fără săruri de aluminiu, protejează împotriva transpirației și a mirosului neplăcut, eficiență până la 24 de ore, regenerează pielea axilelor, calmează iritația. (vivantis.ro)

DADO SENS Balsam pentru picioare pentru piele sensibilă și iritată 50…

DADO SENS Balsam pentru picioare pentru piele sensibilă și iritată 50 ml

Înmoaie pielea aspră de pe picioare ușor și eficient. Poate preveni transpirația și mirosul neplăcut. Oferă hidratare pielii crăpate și o menține suplă. Se absoarbe rapid, nu lasă o senzație grasă. Cu ulei de salvie, pantenol, alantoină și acid salicilic. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: balsam pentru picioare, reduce mirosul neplăcut, hidratează pielea, o înmoaie, se absoarbe imediat, nu lasă o senzație lipicioasă. (vivantis.ro)

DADO SENS Cremă intensivă de mâini pentru piele sensibilă și iritată…

DADO SENS Cremă intensivă de mâini pentru piele sensibilă și iritată 50 ml

Are grijă de mâinile uscate, aspre și stresate și are un efect de lungă durată. Complexul inovator de hidratare Hydracire S realizat din ceruri vegetale alimentează și hidratează mult timp pielea, aceasta fiind mai rezistentă și mai suplă. Cu pantenol, alantoină și ulei de migdale (agricultură ecologică controlată). Caracteristici: cremă pentru mâini, hidratează intens pielea mâinilor, o hidratează, cu efect de lungă durată. (vivantis.ro)

DADO SENS Ser anti-îmbătrânire pentru piele sensibilă și iritată…

DADO SENS Ser anti-îmbătrânire pentru piele sensibilă și iritată Ectoin 50 ml

Oferă o hidratare intensă. Reduce ridurile pielii sensibile care are nevoie de regenerare și întărește auto-protecția pielii. Susține vitalitatea naturală a celulelor pielii. Îngrijire ideală ca supliment al terapiei pentru persoanele cu alergii, eczeme atopice, psoriazis, rozacee sau acneea pielii mature. Cu ectoină, ceramide și izoflavone. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: ser pentru piele umple ridurile, regenerează pielea, o hidratează, terapie pentru persoanele cu alergii. (vivantis.ro)

DADO SENS SOS cremă pentru piele sensibilă și iritată 30 ml

DADO SENS SOS cremă pentru piele sensibilă și iritată 30 ml

Calmează pielea sensibilă și iritată ori de câte ori are nevoie de îngrijire imediată. De asemenea, ca terapie adjuvanta pentru dermatita periorala, eczema atopica, si alergii. Funcționează împotriva ușoară roșeții, poate atenua mâncărimea și arsurile. Cu extract de rădăcină de lemn dulce, cu beta-glucani și zinc. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: cremă pentru pielea sensibilă, calmează imediat pielea, o hidratează, elimină mâncărimea, reduce roșeața, (vivantis.ro)

DADO SENS SOS spray pentru piele sensibilă și iritată și 75 ml

DADO SENS SOS spray pentru piele sensibilă și iritată și 75 ml

Calmează pielea sensibilă și iritată ori de câte ori are nevoie de îngrijire imediată. De asemenea, ca terapie adjuvanta pentru dermatita periorala, eczema atopica, si alergii. Acționează împotriva roșeții și are efecte benefice asupra pielii stresate după soare, poate atenua mâncărimea și arsurile. Furnizează hidratarea necesară. Cu extract de rădăcină de lemn dulce, cu beta-glucani și zinc. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: spray pentru pielea sensibilă, calmează imediat iritarea, reduce roseata. ameliorează mâncărimea, hidratează pielea, (vivantis.ro)

Vichy Deodorant 24h Deodorant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Vichy Deodorant 24h Deodorant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Vichy Deodorant 24h, 50 ml, Deodorante pentru femei, Deodorantul Vichy Deodorant 24h luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă prospețimeIngrediente:fără săruri de aluminiuCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

DADO SENS Roll-on pentru piele problematică predispuse la acnee…

DADO SENS Roll-on pentru piele problematică predispuse la acnee Purderm 10 ml

Ușor și eficient promovează pielea cu aspect mai luminos impur pielii la orice vârstă. Acidul lactic, salicilatul de sodiu și zincul combate cosurile și ulcerul rapid și într-o manieră vizată datorită proprietăților lor keratolitice, care reglează sebumul. Alantoină și rădăcină extract de scorțișoară chel au un efect calmant asupra zonelor ușor roșie sau inflamate. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: roll-on anti-acnee, ajuta la reglarea sebum reduce în mod specific, incidența erupțiilor cutanate și acnee. pot face parte din tratamentul acneei, suporturi de curățare, reduce porii hrănește și protejează pielea. calmează mâncărimea, (vivantis.ro)

La Roche-Posay Serozinc spray calmant pentru piele sensibila si…

La Roche-Posay Serozinc spray calmant pentru piele sensibila si iritata 50 ml

La Roche-Posay Serozinc, 50 ml, Spray de corp pentru femei, Caracteristici:calmează instantaneu pieleadebarasează pielea de impurități și de grăsimecontractă poriiameliorează simptomele acneeilasă pielea fină, moale și radioasăIngrediente:nu conține parfum (notino.ro)

DADO SENS SOS balsam de arbore de ceai pentru pielea sensibilă și…

DADO SENS SOS balsam de arbore de ceai pentru pielea sensibilă și iritată 30 ml

Îngrijire specială pentru pielea problematică cu coșuri, ulcere și alte probleme ale pielii. Îngrijirea pielii cu ulei de arbore de ceai pur natural. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: balsam pentru pielea sensibilă, îngrijește pielea, calmează pielea, reduce roșeața, ajută la prevenirea inflamației, are efecte antimicrobiene. (vivantis.ro)

DADO SENS Gel de curățare pentru piele foarte sensibilă și cuperoza …

DADO SENS Gel de curățare pentru piele foarte sensibilă și cuperoza  Sensacea100 ml

Curăță pielea hipersensibilă predispusă la cuperoză pană la primele semne de rozacee sau cu tendința la roșeață moderată sau ușoară și o calmează. Elimină ușor machiajul, particulele din mediu si calmează vizibil pielea. Agenții de condiționare extrem de eficienți, cum ar fi lemn dulce, aloe vera calmează pielea iritată atunci când este utilizată în mod regulat. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Pentru pielea foarte sensibila, cuperoza, supliment de tratament terapeutic adecvat pentru rozacee. Caracteristici: Gel de curățare pentru piele, pentru pielea foarte sensibila, cuperoza supliment terapeutic adecvat pentru rozacee, curăță tenul, reduce iritația. (vivantis.ro)

Vichy Deodorant roll-on 48 de ore pentru pielea sensibilă si iritată…

Vichy Deodorant roll-on 48 de ore pentru pielea sensibilă si iritată 2 x 50 ml

Deodorantul roll-on de 48 de ore pentru pielea sensibilă și iritată nu conține parfumuri, parabeni și alcool. Oferă chiar și pielii cele mai sensibile protecție până la 48 de ore împotriva transpirației și a mirosului cauzat de aceasta. Caracteristici: deodorant roll-on, pentru pielea sensibilă. potrivit și pentru pielea iritată, Protecție până la 48 de ore. (vivantis.ro)

Fenjal Sensitive Deodorant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Fenjal Sensitive Deodorant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Fenjal Sensitive, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Deodorantul Fenjal Sensitive luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă prospețimenu irită pieleaconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. Aplicarea poate fi repetată oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Avène Body Deodorant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Avène Body Deodorant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Avène Body, 50 ml, Deodorante pentru femei, Deodorantul Avène Body luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:conferă prospețimenu irită pieleaIngrediente:fără săruri de aluminiuCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

SVR Spirial antiperspirant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

SVR Spirial antiperspirant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

SVR Spirial, 50 ml, Antiperspirante pentru femei, Deodorantul SVR Spirial Spirial luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiconferă prospețimeoferă o protecție de lungă duratăIngrediente:preparatul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Sebamed For Men Balsam roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Sebamed For Men Balsam roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Sebamed For Men, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Deodorantul Sebamed For Men luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă prospețimenu irită pieleaasigură o senzație de prospețime, de lungă duratănu blochează procesele corporale naturaleIngrediente:fără săruri de aluminiufără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Aplicarea poate fi repetată oricând în timpul zilei. (notino.ro)

DADO SENS Pudră transparentă pentru piele sensibilă Hypersensitive 9…

DADO SENS Pudră transparentă pentru piele sensibilă Hypersensitive 9 gr

Pudră fină pentru pielea delicată. Textura ușoară atenuează imperfecțiunile și conferă o culoare uniformă, naturală. Complexul de ingrediente active Defensil Plus întărește bariera naturală a pielii și calmează pielea. De asemenea, potrivit pentru eczeme atopice, acnee sau rozacee. Are o textură ușoară, care conferă pielii un aspect mat și natural. Are o acoperire ridicată și se răspândește optim. Caracteristici: pudră transparentă, pentru pielea sensibilă, testată dermatologic, cu efect mat reduce luciul. (vivantis.ro)

fenjal Deodorant  cremă roll-on pentru piele sensibilă Sensitive 48H…

fenjal Deodorant  cremă roll-on pentru piele sensibilă Sensitive 48H 50 ml

Deodorantul oferă o protecție de 48 de ore pentru pielea sensibilă. Reduce iritarea pielii, potrivit pentru pielea inflamatorie, sensibilă și problematică. Ingrediente active: lipide si alantoina calmeaza si trata, Extract de ovăz previne iritațiile. efecte: deodorant pot fi aplicate la axile proaspăt bărbierit, care calmează și moaie. Fără a conținutului de sare de aluminiu. (vivantis.ro)

Bioliq Dermo antiperspirant roll-on pentru piele sensibila dupa…

Bioliq Dermo antiperspirant roll-on pentru piele sensibila dupa epilare 48h 50 ml

Bioliq Dermo, 50 ml, Antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Bioliq Dermo absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteoferă o protecție de lungă duratăNu lasă pete pe hainenu irită pielea sensibilăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté Deodorant roll-on pentru…

Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté Deodorant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté, 50 ml, Deodorante pentru femei, Deodorantul Lancôme Accord 3 Roses Déodorant Pureté luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteoferă o protecție de lungă duratănu irită pieleatestat dermatologicCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Sebamed Body Care Roll-On balsam fin pentru piele sensibila dupa…

Sebamed Body Care Roll-On balsam fin pentru piele sensibila dupa epilare 50 ml

Sebamed Body Care, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Deodorantul Sebamed Body Care luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă prospețimeoferă o protecție de lungă duratănu irită pieleanu blochează procesele corporale naturaleIngrediente:fără săruri de aluminiufără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Aplicarea poate fi repetată oricând în timpul zilei. (notino.ro)

La Roche-Posay Serozinc spray calmant pentru piele sensibila si…

La Roche-Posay Serozinc spray calmant pentru piele sensibila si iritata 150 ml

La Roche-Posay Serozinc, 150 ml, Spray de corp pentru femei, Caracteristici:calmează instantaneu pieleadebarasează pielea de impurități și de grăsimecontractă poriiameliorează simptomele acneeilasă pielea fină, moale și radioasăIngrediente:nu conține parfum (notino.ro)

Phyto Phytoapaisant sampon cu efect calmant pentru piele sensibila si…

Phyto Phytoapaisant sampon cu efect calmant pentru piele sensibila si iritata 250 ml

Phyto Phytoapaisant, 250 ml, Șampoane pentru femei, Șamponul Phyto Phytoapaisant curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluiregenerează și hrănește părulîntărește firul de părconferă strălucire și volumpentru un păr netedCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

Ziaja Sensitive gel de curatare pentru fata pentru piele sensibila si…

Ziaja Sensitive gel de curatare pentru fata pentru piele sensibila si iritata 400 ml

Ziaja Sensitive, 400 ml, Geluri de duș pentru femei, Gelul de duș Ziaja Sensitive este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățileameliorează tensionarea a pielii și o protejează împotriva irităriihidratează intensredă pielii senzația de confortCum se utilizează:Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. (notino.ro)

Avène Cicalfate + crema cu efect de reparare pentru piele sensibila…

Avène Cicalfate + crema cu efect de reparare pentru piele sensibila si iritata 40 ml

Avène Cicalfate +, 40 ml, Creme de corp pentru femei, Crema de față Avène Cicalfate + oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:protejează pielea față de influențe externe nociveregenerează bariera pieliicalmează iritațiile și înroșireatestat dermatologicIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Vichy Bărbați pentru bărbierit pentru piele sensibilă și iritată.…

Vichy Bărbați pentru bărbierit pentru piele sensibilă și iritată. Homme (Shaving Foam) 200 ml

Spuma de bărbierit pentru bărbierit conține o combinație unică de ingrediente, inclusiv calciu, vitamina C și acid salicilic, pentru a preveni frecare cauzată de ras. Această formulă de spumă protejează bariera pielii și previne frecare și frecare. Compoziția sa non-uscătoare protejează și curăță pielea și menține pielea protejată și hidratată profund. Conține: calciu, vitamina C, Acid salicilic. caracteristici: permite un bărbierit ușor, previne iritarea pielii, Hidrații sunt generați. (vivantis.ro)

Vichy Deodorantul pentru piele sensibilă Homme 48H deo roll-on (Anti…

Vichy Deodorantul pentru piele sensibilă Homme 48H deo roll-on (Anti-Transpirant Extra Sensitive) 50 ml

Deodorantul pentru piele sensibila 48H Homme deo roll-on (Anti-Transpirant Extra Sensitive) Vichy Homme ofera o noua directie in domeniul de ingrijire pentru barbati. Laboratoarele Vichy axat pe specificul pielii de sex masculin, care este mult mai dens, care este cauzată de testosteron ridicat. caracteristici: fără alcool (etanol), hipoalergenic (reduce la minimum reacțiile alergice) antiperspirante de control extreme, Acesta conține minerale ultra-absorbante mai bine absorbit, nu lasa un film gras, lipirea și asigură o senzație proaspătă pe tot parcursul zilei, contracarează transpirație, dar nu blochează procesele naturale ale organismului, Ea aduce senzație imediată de prospețime, Acesta oferă până la un efect de 48 de ore! (vivantis.ro)

Farmona Herbal Care Cornflower gel calmant pentru igiena intima…

Farmona Herbal Care Cornflower gel calmant pentru igiena intima pentru piele sensibila si iritata 330 ml

Farmona Herbal Care Cornflower, 330 ml, Geluri pentru igiena intimă pentru femei, Produsul Farmona Herbal Care Cornflower asigură o îngrijire zilnică delicată și neagresivă a părților intime ale corpului.Caracteristici:spală delicat părțile sensibile ale corpuluirespectă și reface valoarea naturală a pH-uluireduce iritația și înroșireanu irităconferă o senzație de prospețime, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părțile intime, care se vor clăti apoi bine cu apă. (notino.ro)

Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo șampon anti…

Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo șampon anti-cheratoză pentru piele sensibila si iritata 150 ml

Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo, 150 ml, Șampoane pentru femei, Șamponul Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluicombate mătreațaCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. Se repetă procedura, dacă este necesar. (notino.ro)

DADO SENS Ser intensiv pentru pielea foarte sensibilă și cuperoza…

DADO SENS Ser intensiv pentru pielea foarte sensibilă și cuperoza Sensacea 50 ml

Are grijă de pielea hipersensibilă predispusă la cuperoză pană la primele semne de rozacee sau cu tendința la roșeață moderată sau ușoară și o calmează. Oferă o umiditate intensă, răcește si are grijă ca pielea să fie calmată. Agenții de condiționare extrem de eficienți, cum ar fi lemn dulce, aloe vera calmează pielea iritată atunci când este utilizată în mod regulat, pielea apoi se va simți mai bine. Caracteristici: ser de piele pentru pielea hipersensibilă și cuperoză, complement terapeutic adecvat pentru rosacee, sprijină întărirea pielii, reduce roșeața, oferă hidratare intensă, răcește pielea, (vivantis.ro)

A-Derma Original Care baton dermatologic pentru curatare pentru piele…

A-Derma Original Care baton dermatologic pentru curatare pentru piele sensibila si iritata 100 g

A-Derma Original Care, 100 g, Sapun pentru femei, Săpunul solid A-Derma Original Care asigură o igienă de calitate. Spală eficient pielea și elimină toate impuritățile.Caracteristici:curăță delicat pieleanu irită și nu usucă pieleacalmează iritareaare pH neutruIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Se aplică săpunul pe piele, se spumează delicat și se masează. Se clătește cu apă călduță. (notino.ro)

A-Derma Original Care baton dermatologic pentru curatare pentru piele…

A-Derma Original Care baton dermatologic pentru curatare pentru piele sensibila si iritata 2 x100 g

A-Derma Original Care, 2 x100 g, Sapun pentru femei, Săpunul solid A-Derma Original Care asigură o igienă de calitate. Spală eficient pielea și elimină toate impuritățile.Caracteristici:curăță delicat pieleanu irită și nu usucă pieleacalmează iritareaare pH neutruIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Se aplică săpunul pe piele, se spumează delicat și se masează. Se clătește cu apă călduță. (notino.ro)

Vichy Deodorant-antiperspirant 48h roll-on pentru piele sensibilă sau…

Vichy Deodorant-antiperspirant 48h roll-on pentru piele sensibilă sau depilată (Soothing Anti-Perspirant) antiperspirant (Soothing Anti-Perspirant) 50

Roll-on pentru femeile cu piele sensibilă și depilate, care caută o eficacitate reală. Ingrediente active: extract de nufăr alb, care calmeaza pielea. Caracteristici: Eficienta de pana la 48 de ore, imediat lasa pielea moale, nu cauzează disconfort, pe piele, fără a lăsa trasee albe Formula testată dermatologic sub supraveghere, hipoalergenic, fara parabeni, alcool gratuit, parfum. (vivantis.ro)

DADO SENS Crema intensiva pentru pielea uscată, sensibilă Extroderm…

DADO SENS Crema intensiva pentru pielea uscată, sensibilă Extroderm 50 ml

Crema intensiva pentru pielea uscată, sensibilă Extroderm are grijă de pielea uscată de toate vârstele si o calmează într-un mod extrem de subtil. Complexul Omega cu ulei din nuci sacha inchi, semințe de limba mielului și vitamina F promovează capacitatea pielii de a reține umiditatea și întărește rezistența naturală. Fără parfum, coloranți și conservanți, parafina, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: cremă eficientă pentru pielea extrem de uscată, iritată predispusă la alergii, potrivit pentru toate vârstele. poate fi folosit pe față, gât, decolteu, dar, de asemenea, pe coate, genunchi sau mâini, susține rezistența, previne uscarea pielii, poate face parte dintr-un tratament al dermatitei atopice si psoriazis, potrivita pentru sugari și copii. (vivantis.ro)

DADO SENS Set cadou Purderm pentru piele problematică

DADO SENS Set cadou Purderm pentru piele problematică

Setul include: Cremă de curățare Purderm pentru piele problematică 25 ml Toner de curățare Purderm pentru piele problematică 15 ml Crema calmantă pentru pielea problematica Purderm 15 ml Mască de față Purderm de 15 ml pentru pielea cu probleme Geantă cosmetică Curăță pielea de toate vârstele ușor și până la adâncimea porilor. Calmează zonele iritate, deschide porii înfundați, favorizează în mod favorabil secreția de sebum. Cu agenți tensioactivi delicat, sorbitol și o valoare a pH-ului care este în concordanță cu valoarea pH-ului pielii. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: crema de curățare, potrivit pentru pielea problematică predispusă la acnee, sprijină curățarea, oferă confort pielii, curăță delicat pielea, nu usucă pielea. este… (vivantis.ro)

DADO SENS Emulsie de Ten pentru pielea foarte sensibilă și cuperoza …

DADO SENS Emulsie de Ten pentru pielea foarte sensibilă și cuperoza  Sensacea50 ml

Calmează si hidratează pielea hipersensibilă predispusă la cuperoza chiar pana la primele semne de rozacee. Roșeața ușoara chiar moderată,răcește și astfel are grijă ca pielea să nu ardă atât de mult. Agenții de condiționare extrem de eficienți, cum ar fi lemn dulce, aloe vera calmează pielea iritată atunci când este utilizată în mod regulat, pielea apoi se va simți mai bine. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Este un complement pentru tratamentul terapeutic a gradului moderat de rozacee. Caracteristici: emulsie pentru pielea hipersensibilă si cuperoză, complement terapeutic adecvat pentru rosacee, sprijină întărirea pielii, reduce roșeața, calmează pielea, o răcește. (vivantis.ro)

Juvena Deodorant de corp  Roll-On 24H (Body Deodorant) 50 ml

Juvena Deodorant de corp  Roll-On 24H (Body Deodorant) 50 ml

Fiabile de protecție de 24 de ore pe zi! caracteristici: pentru sentimentul de prospețime din toată ziua, acționează intens împotriva bacteriilor, reduce mirosul corpului, hidratează, oferă protecție 24 de ore, are un miros delicat, protejează eficient împotriva transpirației și a mirosului. Nu lasă petele pe haine. Nu există săruri de aluminiu, parabeni și coloranți. (vivantis.ro)

DADO SENS Crema de ten pentru ten sensibil predispus la…

DADO SENS Crema de ten pentru ten sensibil predispus la alergiiProbalance 50 ml

Are grijă de pielea sensibilă și calmează întărește apărarea sale naturale. Poate preveni roșeață, de arsură și mâncărime. Se întoarce înapoi pielea la echilibrul natural. Rădăcinile de lemn dulce, aloe vera și apă termală subterană. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. este un adjuvant potrivit pentru îngrijirea terapeutică a acneei. Caracteristici: cremă de zi pentru pielea sensibilă, calmează iritația, precede roseata si de ardere, înapoi la echilibrul natural al pielii. (vivantis.ro)

Synchroline Sensicure gel crema hidratant pentru piele sensibila si…

Synchroline Sensicure gel crema hidratant pentru piele sensibila si intoleranta 50 ml

Synchroline Sensicure, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Synchroline Sensicure oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:calmează iritațiile și înroșireahidratează intensCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Darphin Intral Soothing Cream crema pentru piele sensibila si…

Darphin Intral Soothing Cream crema pentru piele sensibila si iritabila 50 ml

Darphin Intral Soothing Cream, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Darphin Intral Soothing Cream oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăhidratează intenshrănește în profunzimetestat dermatologicCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. (notino.ro)

Avène Tolérance Extreme crema calmanta si hidratanta pentru piele…

Avène Tolérance Extreme crema calmanta si hidratanta pentru piele sensibila si intoleranta 50 ml

Avène Tolérance Extreme, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Avène Tolérance Extreme oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:hidratează intensse absoarbe rapidIngrediente:preparatul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

DADO SENS Set cadou Sensacea pentru pielea foarte sensibila si…

DADO SENS Set cadou Sensacea pentru pielea foarte sensibila si cuperoza

Setul include: Sensacea 25 ml gel de curățare pentru piele pentru piele foarte sensibilă și cuperoză Ser intensiv pentru piele foarte sensibilă și cuperoză Sensacea 15 ml Emulsie de corp Sensacea 15 ml pentru piele foarte sensibilă și cuperoză Mască de piele Sensacea de 15 ml pentru piele foarte sensibilă și cuperoză Geantă cosmetică Curăță pielea hipersensibilă cu tendința de cuperoză până la primele semne de rozacee sau cu tendința de roșeață ușoară până la medie și o calmează. Îndepărtează delicat machiajul și calmează vizibil pielea. Substanțele nutritive extrem de eficiente precum lemn dulce, aloe vera și rodofite violete, cu utilizare regulată, calmează pielea iritată. Fără agenți coloranți, ceruri, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Este un supliment adecvat pentru pielea… (vivantis.ro)

Vianek Gentle crema hidratanta de noapte pentru piele sensibila si…

Vianek Gentle crema hidratanta de noapte pentru piele sensibila si alergica 50 ml

Vianek Gentle, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăVianek Gentle oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:hidratează intensregenerează bariera pieliicalmează iritațiile și înroșireauniformizează nuanța pieliiCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

FlosLek Laboratorium Dilated Capillaries peeling enzimatic pentru…

FlosLek Laboratorium Dilated Capillaries peeling enzimatic pentru piele sensibila si inrosita 50 ml

FlosLek Laboratorium Dilated Capillaries, 50 ml, Peeling enzimatic pentru femei, Exfoliatorul pentru ten FlosLek Laboratorium Dilated Capillaries curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.Caracteristici:spală și curăță temeinic întreaga fațăregenerează eficient pieleanu usucă pieleaCum se utilizează:Se aplică pe fața umedă, prin masaj delicat și se clătește atent cu apă. A se evita zona ochilor. (notino.ro)

Rexaline Derma Comfort Cream crema calmanta pentru piele sensibila si…

Rexaline Derma Comfort Cream crema calmanta pentru piele sensibila si intoleranta 50 ml

Rexaline Derma Comfort Cream, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Rexaline Derma Comfort Cream oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:calmează iritațiile și înroșirearegenerează bariera pieliihrănește în profunzimereface aspectul tineresc al tenuluiîntinerește pielea și îi conferă energieIngrediente:preparatul este hipoalergenicfără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Sylveco Face Care Calendula cremă hidratantă pentru piele sensibila…

Sylveco Face Care Calendula cremă hidratantă pentru piele sensibila si alergica 50 ml

Sylveco Face Care Calendula, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăSylveco Face Care oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăcalmează iritațiile și înroșireahidratează intenshrănește în profunzimetestat dermatologicCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Sebamed Deodorant roll-on 24h Lime Classic(24 Hr. Care Deodorant) 50…

Sebamed Deodorant roll-on 24h Lime Classic(24 Hr. Care Deodorant) 50 ml

Asigură protecția eficientă împotriva mirosului corpului. Valoarea pH 5.5 asigură recuperarea mantalei de protecție naturală a pielii caracteristici:distruge bacteriile care cauzează mirosul neplăcut,nu înfundă porii,nu conține alcool sau conservanți,potrivit pentru pielea sensibilă și alergică,cu mirosul de lime. (vivantis.ro)

A-Derma Dermalibour+ crema regeneratoare pentru piele iritata 50 ml

A-Derma Dermalibour+ crema regeneratoare pentru piele iritata 50 ml

A-Derma Dermalibour+, 50 ml, Creme de corp pentru femei, Crema de corp răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.Caracteristici:calmează și înviorează pieleareduce pruritul și senzația de arsură a pieliiregenerează pielearedă pielii confortul și vitalitateaIngrediente:preparatul este hipoalergenicCum se utilizează:Se utilizează după cum este necesar. (notino.ro)

Sylveco Face Care Birch cremă intens hidratantă pentru piele…

Sylveco Face Care Birch cremă intens hidratantă pentru piele sensibila si alergica 50 ml

Sylveco Face Care Birch, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Sylveco Face Care Birch oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:testat dermatologichidratează intensregenerează bariera pieliicalmează iritațiile și înroșireaIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

Académie Scientifique de Beauté Hypo-Sensible crema calmanta si…

Académie Scientifique de Beauté Hypo-Sensible crema calmanta si revigoranta pentru piele sensibila si iritabila 50 ml

Académie Scientifique de Beauté Hypo-Sensible, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Académie Scientifique de Beauté Skin Redness oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:acționează împotriva imperfecțiuniloruniformizează nuanța pieliiCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. (notino.ro)

La Roche Posay BB krém pentru piele sensibilă și intolerantă…

La Roche Posay BB krém pentru piele sensibilă și intolerantă Anthelios Ultra SPF 50+ 50 ml

Crema oferă o protecție UV foarte mare. Este potrivit pentru pielea sensibilă. caracteristici: protejează împotriva luminii UV, acoperă incompletența pielii, are o compozitie impermeabila, are o compoziție grasă și lipicioasă, nu lasa urme albe. (vivantis.ro)

Uriage Toléderm Nutri-Soothing Rich Cream crema calmanta pentru piele…

Uriage Toléderm Nutri-Soothing Rich Cream crema calmanta pentru piele sensibila si uscata 50 ml

Uriage Toléderm Nutri-Soothing Rich Cream, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Uriage Toléderm Nutri-Soothing Rich Cream oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Ingrediente:preparatul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. (notino.ro)

DADO SENS Set cadou Extroderm pentru pielea uscată și sensibilă

DADO SENS Set cadou Extroderm pentru pielea uscată și sensibilă

Setul include: Cremă de curățare pentru piele uscată și sensibilă Extroderm 50 ml Cremă intensivă pentru piele uscată și sensibilă Extroderm 15 ml Balsam pentru corp pentru piele uscată și sensibilă Extroderm 50 ml Șampon pentru scalp extrem de uscat, sensibil și scalabil Extroderm 50 ml Geantă cosmetică Curăță pielea uscată, este extrem de delicată. Potrivită pentru orice vârstă. Complexul Omega cu ulei de nucă sacha inchi, ulei de semințe de boragă și vitamina F, susține capacitatea pielii de a reține umezeala și întărește rezistența sa naturală. Pantenolul calmează pielea stresată până la ușor iritată. Conține 0% parfumuri, coloranți și conservanți, parafine, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: crema de curățare pentru pielea uscată până la cea atopica, susține… (vivantis.ro)

Weleda Men Ball 24H deodorant (Deo Roll-On) 50 ml

Weleda Men Ball 24H deodorant (Deo Roll-On) 50 ml

Deodorantul fără sare din aluminiu protejează împotriva mirosului corpului, este ușor de aplicat și vă câștigă simțurile cu un parfum masculin rafinat. caracteristici: oferă un sentiment de protecție fiabilă față de mirosul corporal, cu uleiuri esențiale pure din plante - lauri de laur cu barbă, rozmarin evidențiază aspectele lemnoase și masculine ale mirosului, reîmprospătați corpul și mintea energia de alimentare oferă protecție 24H nu înfundă porii este un deodorant potrivit atât femeilor, cât și bărbaților. Fără săruri de aluminiu și exclusiv cu uleiuri esențiale naturale. Toleranța la nivelul pielii și efectul testat dermatologic. Potrivit pentru vegani. Produse cosmetice naturale certificate. Conține doar ingrediente naturale pure și poartă certificatul NATRUE - garanția produselor… (vivantis.ro)

Weleda Rodie Ball 24H deodorant (Deo Roll-On) 50 ml

Weleda Rodie Ball 24H deodorant (Deo Roll-On) 50 ml

Prospețime naturală cu parfum senzual feminin și protecție fiabilă fără săruri de aluminiu caracteristici: oferă un sentiment de protecție fiabilă față de mirosul corporal, cu o aromă senzuală exotică de rodie, portocale combinate cu tonuri dulci de vanilie reîmprospătați corpul și mintea energia de alimentare oferă protecție 24H nu înfundă porii. Fără săruri de aluminiu și exclusiv cu uleiuri esențiale naturale. Toleranța la nivelul pielii și efectul testat dermatologic. Potrivit pentru vegani. Produse cosmetice naturale certificate. Conține doar ingrediente naturale pure și poartă certificatul NATRUE - garanția produselor cosmetice naturale pure și cosmetice BIO de cea mai bună calitate. Nu este testat pe animale, nu conține conservanți sintetici, coloranți, parfumuri sau substanțe pe… (vivantis.ro)

Ducray Keracnyl crema regeneratoare si hidratanta pentru piele uscata…

Ducray Keracnyl crema regeneratoare si hidratanta pentru piele uscata si iritata in urma tratamentului antiacneic 50 ml

Ducray Keracnyl, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Ducray Keracnyl oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează bariera pieliihrănește în profunzimeacționează împotriva imperfecțiunilorCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Iwostin Sensitia crema de noapte nutritiva cu vitamine C si E pentru…

Iwostin Sensitia crema de noapte nutritiva cu vitamine C si E pentru piele sensibila si alergica 50 ml

Iwostin Sensitia, 50 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Iwostin Sensitia Sensitia oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:hrănește în profunzimehidratează intensregenerează și revitalizeazăCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

DADO SENS Șampon pentru scalp extrem de uscat, sensibil si solzos…

DADO SENS Șampon pentru scalp extrem de uscat, sensibil si solzos Extroderm 200 ml

Curăță și calmează scapul uscat, solzos și extrem de sensibil. Poate ameliora mâncărimea. Întărește structura părului, oferă strălucire și volum. Cu surfactanți blânzi, cu sare de la Marea Moartă și pantenol. Potrivit pentru spălarea părului in fiecare zi. Fără agenți coloranți, parafină, siliconi, PEG, extracte de origine animală. Caracteristici: șampon pentru scalp uscat, solzos spală delicat părul, ameliorează mâncărimea, întărește structura părului, oferă volum părului, Ideal pentru scalpul delicat al bebelușilor și copiilor mici, nu usucă pielea. (vivantis.ro)

sampon tommi bebelus si caine junior 250 ml, trixie procare picături pentru urechi pentru câini 50 ml, spray de capac pentru piele 200 ml, lesa ferplast si guler din piele, lesa si guler din piele natural, pantaloni de sport cu sens urban, crema hidratanta pe pielea sensibila, guler din piele 50-60 cm, guler de piele 50 pe cm, demachiant pentru ochi - picături pentru ochi pentru câini gtt 50 ml

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide