Dean guitars exotica quilt ash a e gloss natural

Dean Guitars Exotica Quilt Ash A/E - Gloss Natural

Dean Guitars Exotica Quilt Ash A/E - Gloss Natural

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Electro-acustica chitara din seria Exotica cu forma corpului Jumbo si cutaway. Este realizat din lemn de calitate. Placa frontală, părțile laterale și spatele sunt realizate din lemn de esență matlasată. Gâtul este introdus, este confecționat din mahon și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 21 freți. Lungimea scării este de 641,35 mm. Chitara este echipată cu electronice Dean DMT, cu tuner și control al prezenței, șa NuBone și piuliță, hardware Chrome crom și podul de lemn de trandafir. Fabricat în luciu Culoare naturală. (Muziker.com)

Dean Guitars Exotica Quilt Ash A/E - Trans Blue Satin

Dean Guitars Exotica Quilt Ash A/E - Trans Blue Satin

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Dean EQA Exotica Quilt Ash Acustic-Electric Guitar trăiește cu adevărat până se numește Exotica! Partea superioară, spatele și părțile laterale ale EQA sunt realizate în întregime din cenușă matlasată și corpul este legat triplu. Se livrează cu tunere Grover, cu rozeta încrustată, plus un preampel decan cu tuner, EQ pe 3 benzi și control al prezenței. Corpul de tăiere oferă un acces complet la fretboard pentru o capacitate maximă de redare. Dean a luat chitări acustice-electrice la noi culmi cu această chitară uimitoare. Top Cantitate de căprioară Cenușă de căprioară Căptușeală Cenușă de gât Mahogany Lungime 25 1/4 "Tipul gâtului Set gât Profil C Fingerboard Ineluri din lemn de trandafir Abalone Dot de frets 21 Culoare… (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Exotic Cutaway A/E - Spalt

Dean Guitars AXS Exotic Cutaway A/E - Spalt

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Dean AXS Exotic Acoustic-Electric Guitar oferă atât stil și valoare la un preț accesibil! Această chitară oferă un aspect superb și un sunet bine echilibrat, datorită capului său Caidie și corpului de mahon, care are, de asemenea, o suprafață netedă pentru un acces ușor la notele mari. Gâtul de mahonat are o formă confortabilă. Dispune de asemenea de un tablou de lemn de trandafir, inele de perle, cromate cu crom negru și electronice DMT SL-3 cu EQ pe 3 benzi și tuner încorporat pentru un sunet de înaltă fidelitate. Ia aripile de azi! Finisaj: Gloss Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Exotic Cutaway A/E - Koa

Dean Guitars AXS Exotic Cutaway A/E - Koa

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica acustica din seria Axcess Exotic, care ofera atat stil cat si valoare si ofera un aspect superb si un sunet bine echilibrat, datorita suprafetei sale plate koa si a corpului de mahon, care are si o cuie neteda pentru un acces usor la notele inalte. Gâtul de mahon este confortabil și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir, cu inserții perlate, 20 frete și rază de 12 "/ 305mm. Lungimea scării este de 648 mm, lățimea pantalonului cu piuliță PPS (polifenilen sulfură) este de 41 mm. Chitara este echipata cu preamplificatorul DMT SL3 cu built-in EQ si tuner, precum si un pick-up piezo sub podul de lemn de trandafir. Alte caracteristici includ hardware-ul cromat negru, inclusiv tunerele turnate sub presiune,… (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Dread Quilt Ash Tobacco Sunburst

Dean Guitars AXS Dread Quilt Ash Tobacco Sunburst

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara acustica cu forma corpului dreadnought din seria AXS. Chitara prezintă pături de sus, spate și laturi. Mahogany C gât cu lungimea scării de 648 mm. Nuc de nuc cu 20 freturi, raza de 356 mm si piulita de 43 mm din uree (OEM). Hardware-ul hardware-ului Chrome include tunerele turnate. Podul este făcut din nuc. Culoare: Tutun Sunburst (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Performer A/E - Silverburst

Dean Guitars AXS Performer A/E - Silverburst

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Electro-acustica chitara din seria AXS cu forma corpului Dreadnought si cutaway. Este realizat din lemn de calitate. Placa frontală este confecționată din molid, laturile și spatele sunt realizate din lemn de mahon. Gâtul este introdus, este confecționat din mahon și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 21 freți. Lungimea scării este de 641,35 mm. Chitara este echipata cu electronica Dean, cu egalizator pe 3 benzi FTE-3, hardware negru Dean si podea de lemn de trandafir. Fabricat în culoarea Silverburst. (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Prodigy Acoustic Pack Gloss Natural

Dean Guitars AXS Prodigy Acoustic Pack Gloss Natural

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Set de chitară acustică din seria Axcess Prodigy care oferă atât stil, cât și valoare și, în afară de instrumentul în sine, include o geantă de lux, un tuner cu clip, o curea de chitară și patru chitari Dean. Chitara oferă un aspect minunat și un sunet bine echilibrat, mulțumită corpului său de molid plat și a corpului de mahon, care are, de asemenea, o tăietură netedă pentru un acces ușor la notele înalte. Gâtul de mahon este confortabil și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir, cu inserții perlate, 20 frete și rază de 12 "/ 305mm. Lungimea scării este de 648 mm, lățimea pantalonului cu piuliță PPS (polifenilen sulfură) este de 41 mm. Chitara include, de asemenea, un material cromat negru incluzând tuninguri etanșate… (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Performer A/E - Classic White

Dean Guitars AXS Performer A/E - Classic White

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica acustica de la seria Axcess Performer, care ofera atat stil cat si valoare si ofera un aspect impresionant si un sunet bine echilibrat, datorita suprafetei de molid si a corpului de mahon, care are si o cuie neteda pentru un acces usor la notele inalte. Gama de mahon din set are o formă confortabilă C și este dotată cu o palmă de lemn de trandafir cu inele perlate, 21 frets și o rază de 12 "/ 305mm. Lungimea scării este de 641 mm, lățimea de ferăstrău cu piulițe de plastic Daeil Chemical este de 41 mm. este echipat cu preamplificatorul DMT SL3 cu built-in EQ și tuner și un pick-up piezo sub podul de lemn de trandafir. Alte caracteristici includ hardware-ul cromat, incluzând tunerele turnate sub presiune,… (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Performer A/E - Pink Burst

Dean Guitars AXS Performer A/E - Pink Burst

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica acustica din seria Axcess Performer, care ofera atat stil cat si valoare si ofera un aspect impresionant si un sunet bine echilibrat, datorita suprafetei de molid si a corpului de mahon, care are si o cuie neteda pentru un acces usor la notele inalte. Gama de mahon din set are o formă confortabilă C și este dotată cu o palmă de lemn de trandafir cu inele perlate, 21 frets și o rază de 12 "/ 305mm. Lungimea scării este de 641 mm, lățimea de ferăstrău cu piulițe de plastic Daeil Chemical este de 41 mm. este echipat cu preamplificatorul DMT SL3 cu built-in EQ și tuner și un pick-up piezo sub podul de lemn de trandafir. Alte caracteristici includ hardware-ul cromat, incluzând tunerele turnate sub presiune,… (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Dreadnought Cutaway A/E - Mahogany

Dean Guitars AXS Dreadnought Cutaway A/E - Mahogany

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Electro-acustica chitara din seria AXS cu forma corpului Dreadnought si cutaway. Este realizat din lemn de calitate. Placa frontală, părțile laterale și spatele sunt realizate din lemn de mahon. Gâtul este introdus, este confecționat din mahon și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 22 freți. Lungimea scării este de 647,7 mm. Chitara este echipata cu electronica Dean, cu egalizator pe 4 benzi EQ7545R, hardware de crom negru si lemn de trandafir. Fabricat în culoarea Satin Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars EVO XM - Satin Natural

Dean Guitars EVO XM - Satin Natural

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria EVO. O chitara perfecta pentru jucatorii care incepeau sau aveau un buget. Finisajul frumos de mahon captează ochiul, în timp ce sunetul și redarea vă surprind imaginația muzicală! Receptoarele DMT Design pot fi modificate dintr-un soft Blues-sound la rock-full Rock & amp; Rotiți pietricelele! Aceasta chitara are, de asemenea, o cutaway confortabila, care permite un acces usor la cele mai inalte frezuri, permitandu-va sa actionati rapid pentru fiecare nota! Alege unul până astăzi și începe să-ți trăiești visele! - corp: Paulownia - gât: arțar - lungime scară: 629 mm - tip gât: bolț-profil gât: C - palier: lemn de trandafir - Gât) - Pickup: DMT Design (Bridge) - Finisaj: Satin Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars Vendetta XM - Satin Natural

Dean Guitars Vendetta XM - Satin Natural

Aceasta este o traducere automată generată de un software: O altă chitară grozavă pentru jucătorii de pe un buget de șnururi! Dacă sunteți în căutarea unui topor care să acopere toate bazele, atunci acesta este! De la Funk la Punk la Metal la Blues, VNXM-ul te-a acoperit! Dispunând de un corp ușor și un profil subțire, acesta este o chitară confortabilă! Nu treci unul din aceste instrumente superbe! Ia aripile de azi! - Corp: Paulownia - Gatul: Artar - Lungime: 648 mm - Tipul gatului: Bolt-On - Profilul gatului: C - Fingerboard: Gât și pod) - Finisaj: Satin Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars Vendetta XM Tremolo - Satin Natural

Dean Guitars Vendetta XM Tremolo - Satin Natural

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Dean Vendetta XMT este o chitara electrica solida, cu un design cu sfoara, pentru o sustinere mare si o greutate mai mica. O alegere solidă atât pentru începători, cât și pentru veterani, această versiune a Dean Vendetta are acum un pod tremolo de epocă, astfel încât să puteți face acest urlet să urle în timp ce notați îndoiți ca un maniac. De asemenea, este dotat cu un model clasic Dean V cu fermoar, cu un pickup dublu humbucker, corp de lemn solid de bass, cu un gat de arțar și de lemn de trandafir, și hardware negru pentru a finaliza Dean Vendetta XMT - Corp: Paulownia - Neck: Maple - 648 mm - Tipul gatului: Bolt-On - Profilul gâtului: C - Tabla de lemn: Rosewood - Numărul de freți: 24 - Podul: Vintage Tremolo - Pickup: Design… (Muziker.com)

Dean Guitars Acoustic/Electric Bass - Satin Natural

Dean Guitars Acoustic/Electric Bass - Satin Natural

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Bass electro-acustic din seria EAB Bass. Dean Cutaway EAB Bass Guitar este un instrument de dimensiune completă cu scara 34 care produce un ton mai profund și mai plin de chitari de bas care costă mult mai mult. Selectați partea de sus a molidului; mahon spate, laturi și gât; lemn de palisandru; și tunerele cromate sub presiune. Atingerile cosmetice includ o inserție de abur și o legătura multiplă. - Top: molid - corp: mahon - gât: mahon - lungime: 863 mm - Multi Placă 5 W / B / W / B / W - Finisare: Satin Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars Custom 450 Flame Top w/EMG - Gloss Nat

Dean Guitars Custom 450 Flame Top w/EMG - Gloss Nat

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Custom 450 FM. Dispunând de un capăt scăzut, un atac luminos și o claritate clară și o definiție curată în întregul său registru de tonuri vaste, Dean Custom 450 Floyd ar face o mare plus față de orice arsenal de chitarist rock. Acest 6-string de mahon are o gâtă setată în formă de Ultra-C, ceea ce face mai ușoară efectuarea de linguri shredtastic! Receptoarele DMT Design îi conferă sunetul și versatilitatea dorite. - Sus: arc flacara artistica - corp: mahon - gat: artar - lungime scara: 648 mm - gatul tip: set gât - profil gât: C - palier: Ebony - Thru - Pickup: EMG 85 (gât) - Pickup: EMG 81 (Bridge) - Finisaj: Gloss Nat (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Mini - Mahogany

Dean Guitars AXS Mini - Mahogany

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara acustica din seria AXS cu forma Mini Body, fara cutaway. Este realizat din lemn de calitate. Placa frontală, părțile laterale și spatele sunt realizate din lemn de mahon. Gâtul este introdus, este confecționat din mahon și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 22 freți. Lungimea scării este de 571,5 mm. Chitara este echipata cu hardware de crom negru si lemn de trandafir. Fabricat în culoarea Satin Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars ZX - Trans Brazilia

Dean Guitars ZX - Trans Brazilia

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Versiunea lui Dean a acestei chitări clasice de rock are un corp de bass, gât cu bolț, coadă în formă de V și pod fix. Lungimea adăugată a șirului creată de capul exclusiv, împreună cu designul original al gâtului Dean, oferă o incredibilă ușurință de joc. Încă oferită în configurația originală, Z a rezistat testului timpului. -Bucat: Basswood - Neck: Maple - Lungime: 629 mm - Tipul gatului: Bolt-On - Profilul gatului: C - Gât și pod) - Finish: Trans Brazilia. (Muziker.com)

Dean Guitars Icon X - Silverburst

Dean Guitars Icon X - Silverburst

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica de la seria Icon X, care este fabricata din materiale de inalta calitate, incluzand un top si corp de bass arpat de bass si arcuite, un gat de artar in forma de C si un imbinat imens de palon. Dispunând de pickup-urile din seria DMK din seria BKBK și de hardware-ul cromat, inclusiv tunerele etanșeizate și o punte Tune-O-Matic, această chitară este pregătită pentru scenă. Flancul include perle de inserție de pictograme și 22 frezii jumbo. Raza sa este de 305mm / 12 ", in timp ce lungimea scarii este de 629 mm. Latimea clamei de piuliță cu grafit DAE IL este de 43 mm. Alte caracteristici includ butoane cromate dome, tijă dublă de acțiune și lanțuri D'Addario EXL120 (.009-.042). Design de culoare… (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Parlor - Mahogany

Dean Guitars AXS Parlor - Mahogany

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara acustica din seria AXS cu forma corpului salonului, fara cusatura. Este realizat din lemn de calitate. Placa frontală, părțile laterale și spatele sunt realizate din lemn de mahon. Gâtul este introdus, este confecționat din mahon și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 22 freți. Lungimea scării este de 647,7 mm. Chitara este echipata cu hardware de crom negru si lemn de trandafir. Fabricat în culoarea Satin Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars Edge 1 - Trans Amber

Dean Guitars Edge 1 - Trans Amber

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Se spune adesea că frumusețea este profundă a pielii. Dean Edge Bass este în mod clar excepția de la regula! În timp ce frumusețea a fost inspirația Dean Edge, Dean și-a pus fiecare în fiecare dintre cele 20 de ani de experiență de proiectare în aceste modele. Dean a început cu un corp de stil și conturat pentru confort și a ales bass pentru a le face mai ușoare. Ghivețele de arțar erau profilate pentru a fi mai rapide și mai subțiri decât aproape toate celelalte. Dean a creat o articulație unghiulară a gâtului și un călcâi unic, împreună cu modelul asimetric de 4 șuruburi, creând un acces neîntrerupt până la capătul celei de-a doua gâturi octavei. Experimentează unul dintre cele mai bune basuri din lume - Dean Edge! - Carcasa:… (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Grand Auditorium - Mahogany

Dean Guitars AXS Grand Auditorium - Mahogany

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara acustica din seria Axcess Grand Auditorium, care ofera un sunet complet si un aspect uimitor de lemn. Dispune de un corp de mărime mare de auditoriu din mahon, cu un vârf care arată într-adevăr granulația deosebită a acestui tonus, toate evidențiate prin legarea corpului cu trei straturi. Chitara este pe scară largă (648 mm), cu un gât de mahon, confortabil, cu formă confortabilă "C" și cu fir de trandafir. Flanșa este de asemenea făcută din lemn de trandafir cu inele de perle, 20 frete și rază de 12 "/ 305mm. Lățimea fretului pentru piulița ureei este de 43 mm, iar chitara conține crom negru, inclusiv tunele turnate sub presiune, lemn de trandafir și acțiune dublă Bară de sârmă. (Muziker.com)

Dean Guitars NashVegas Hum Hum - Black Satin

Dean Guitars NashVegas Hum Hum - Black Satin

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica de la seria NashVegas care ofera numiri de semnaturi care includ o punte de coperta vintage hard-tail si butoane de volum si tonalitate push / pull. Suprafața și corpul alderului sunt o formă cunoscută, cu tăietură de braț, și prezintă un gât de arțar în formă de C, pentru acel ton clasic natural. Gâtul este prevăzut cu un fingerboard de abanos cu inserții de abalone, 22 frets jumbo și 14 "/ 356mm. Lungimea scării este 648 mm, lățimea pantalonului cu piulițe PPS (polifenilen sulfură) este de 41 mm. (Nostalgia BKBK în poziția gâtului și Baker Act BKBK în poziția punții) oferă performanțe excelente pe scenă, cu bobinaj pentru a oferi o multitudine de opțiuni tonale, în timp ce tunerii Grover păstrează tuningul… (Muziker.com)

Dean Guitars Custom 350 - Trans Red

Dean Guitars Custom 350 - Trans Red

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Custom 350 cu forma corpului Superstrat. Este fabricat din lemn de mesteacan, cu placă de arțar arsă în flacără. Gâtul bolțit al instrumentului este realizat din lemn de arțar și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 24 frețuri. Lungimea scării este de 647,7 mm. Transmisia de sunet este asigurată de două pickup-uri de umbucker DMT Design. De asemenea, chitara este echipată cu hardware-ul Black / Nickel Grover, un comutator de preluare, puntea Tune-O-Matic și butoanele Volum și Tone / Push / Pull. Fabricat în culoarea Trans Rosu. (Muziker.com)

Dean Guitars ML 79 - Trans Brazilia

Dean Guitars ML 79 - Trans Brazilia

Chitară electrică din seria ML. Dean ML79 aduce înapoi unele dintre cele mai bune caracteristici ale începuturilor Dean. Corpul este din mahon, iar fata este din artar cu motive flacără. Chitara sună fabulos pe toate genurile, de la blues, la rock clasic, la metal. Are 2 doze humbuckers Dean, 22 de taste jumbo si un gât confortabil din mahon. Top: Flame Maple. Corp: mahon. Gât: mahon. Lungime scală: 629 mm. Profil gât: C. Grif: palisandru. Numarul de taste: 22. Pod: Tune-O-Matic. Doză: DMT design (gât). Doză: DMT design (Bridge). Finisaj: Trans Brazilia. (Muziker.com)

Dean Guitars MLX Floyd - Classic Black

Dean Guitars MLX Floyd - Classic Black

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria ML. Dean ML XF Floyd Electric Chitara pune la dispozitia dumneavoastra toate componentele necesare pentru a realiza pe scena. Această chitară electrică la prețuri accesibile este o mare step-up sau o copie de rezervă a jucătorului pe un buget. Dispune de un corp în formă de ML, construit din lemn de bass rezonant, cu un buzunar confortabil de arțar C și un palon din lemn de trandafir. Învelișurile Pearl dot vă păstrează discretă degetele în timp ce în timp ce sigiliile turnate sub presiune vă păstrează ușor în tonuri. DMT Design pickups produce suficiente mușcături și de ieșire pentru a inspira o varietate de sunete curat și overdriven. Un pod special Floyd Rose este la bord pentru adăugarea de efecte… (Muziker.com)

Dean Guitars Thoroughbred Deluxe - Trans Amber

Dean Guitars Thoroughbred Deluxe - Trans Amber

Chitara electrică Thoroughbred Deluxe Flame Top are un pedigree impresionant de lemn si componente. Corpul este din mahon, iar fata este din artar cu motive flacără. Această combinatie produce un sunet sunet gros si puternic, de o mare claritate. Gâtul cu formă C este fabricat din lemn de mahon, tastiera este din lemn de palisandru. Chitara este echipată cu două doze duble DMT USA: USA DMT Equalizer (pod), USA DMT Nostalgia (gât). Hardware-ul este cromat, cheitele sunt Grover, iar podul este de ton-o-matic. Top: Flame Maple. Corp: mahon. Gât: mahon. Lungime scală: 629 mm. Tip gât: Set Neck. Profil gât: C. Grif: palisandru. Numarul taste: 22. Pod: Tune-O-Matic. Doză: USA DMT Nostalgie BKBK (gât). Doză: SUA DMT Egalizator BKBK (Pod). Fiisaj: Trans Amber. (Muziker.com)

Dean Guitars EVO Bass - Mahogany Finish

Dean Guitars EVO Bass - Mahogany Finish

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara bas electrica din seria EVO. Este un topor ucigaș - ușor și ușor pe umăr și gâtul său de 30 de grade joacă rapid și este deosebit de confortabil pentru comutarea-lovind chitarist / basist. Dual humbuckers-i oferă o mulțime de rezultate. Ia-ți aripile! Corp: Mahogany - Neck: Maple - Lungime: 762 mm - Tipul gatului: Bolt-On - Profilul gatului: C - Fingerboard: Rosewood - Numar frets: 24 - Podul: Die Humbucker Finish Mahogany Finish . (Muziker.com)

Dean Guitars EVO Bass - Black Satin

Dean Guitars EVO Bass - Black Satin

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara bas electrica din seria EVO. Este un topor ucigaș - ușor și ușor pe umăr și gâtul său de 30 de grade joacă rapid și este deosebit de confortabil pentru comutarea-lovind chitarist / basist. Dual humbuckers-i oferă o mulțime de rezultate. Ia-ți aripile! Corp: Mahogany - Gât: Artar - Lățime Scară: 762 mm - Tipul gâtului: Bolt-On - Gât Profil: C - Fingerboard: Rosewood - Numar frets: . (Muziker.com)

Dean Guitars Dimebag Pantera Southern Trendkill ML

Dean Guitars Dimebag Pantera Southern Trendkill ML

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Dimebag ML. Traversa din lemn de trandafir este rapidă și pickup-ul de proiectare DMT crește. Dispunând de grafica Pantera Southern Trendkill, această chitară are un gât de arțar și un profil confortabil în formă de C. Flancul de 629 mm permite jucătorilor să distrugă soluri și să bată prin schimbări rapide ale coardei. Această chitară include și hardware-ul negru, un pod Floyd Rose și tunerele Grover pentru a facilita reglarea precisă și ușoară. - Corp: Basswood - Neck: Maple - Lungime: 629 mm - Tipul gatului: Bolt-On - Neck Profil: C - Fingerboard: Rosewood - Numar frets: 22 Jumbo - Podul: ) - Finish: Marele Southern Trendkill Graphic. (Muziker.com)

Dean Guitars Resonator Acoustic/Electric Bass - CBK

Dean Guitars Resonator Acoustic/Electric Bass - CBK

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Dean Resonator bas este un instrument incredibil cu un sunet rezonator clasic low-end! Acest bas este cu siguranță un favorit, oferind un sunet distinct, care vă va oferi un sunet de semnături în studio și pe scenă. Proiectorul DMT Design oferă un sunet excelent atunci când este conectat. Construit cu un corp de mahon, gât de mahon și un fingerboard de lemn de trandafir. Finisare: Negru clasic. (Muziker.com)

Dean Guitars Custom Zone Bass - Fluorescent Pink

Dean Guitars Custom Zone Bass - Fluorescent Pink

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Bass chitarist electric din seria Custom Zone, care dispune de un corp solid, elegant, cu curbe senzuale, cu o clasicitate a jocului Dean Classic, ceea ce face ca acestea să fie necesare pentru orice rocker serios. Ea are o culoare radicală a corpului cu gâtul potrivită și are un corp de bass ușor și un bolț în formă de C în formă de arțar. Culoarea paltinului de arțar se potrivește cu corpul și are marcatori de bloc negru și 20 freți. Lungimea scării este de 863 mm, lățimea piuliței este de 38 mm. Chitara basului este echipată cu pickup-ul DMT Design P Style în poziția de mijloc, preamplificator pasiv și comenzi Volum / Tone cu butoane pentru cupole. Alte caracteristici includ hardware-ul negru, incluzând tunerele etanșate sub… (Muziker.com)

Dean Guitars VX Flame Top - Charcoal Burst

Dean Guitars VX Flame Top - Charcoal Burst

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria V care are un design creat de Dean Guitars in 1977 ca fiind chitara cu sustinerea si tonul suprem. Creat cu conceptul Dean de a răspândi masa corpului pe o suprafață mare, acesta oferă ceva mai mult. Dean consideră că unghiurile șirului radical adaugă rezonanța care ajută o chitară să devină mai vie. Capul distinctiv creează, de asemenea, o lungime de șir lungă pentru un sunet foarte specific. A jucat de mulți dintre elita rockului în ultimele două decenii, acest model a apărut în videoclipuri premiate, pe scenă și pe album, și, mai important, pe unele dintre cele mai bune înregistrări ale rock-ului. Dispune de un corp de lumină, de bass, cu arc de arțar plat, un bolț de arțar în formă de C și o palmă… (Muziker.com)

Dean Guitars ZX Flame Top - Charcoal Burst

Dean Guitars ZX Flame Top - Charcoal Burst

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica de la seria Z care are un design creat de Dean Guitars in 1977 ca fiind chitara cu sustinerea si tonul suprem. Creat cu conceptul Dean de a răspândi masa corpului pe o suprafață mare, acesta oferă ceva mai mult. Dean consideră că unghiurile șirului radical adaugă rezonanța care ajută o chitară să devină mai vie. Capul distinctiv creează, de asemenea, o lungime de șir lungă pentru un sunet foarte specific. A jucat de mulți dintre elita rockului în ultimele două decenii, acest model a apărut în videoclipuri premiate, pe scenă și pe album, și, mai important, pe unele dintre cele mai bune înregistrări ale rock-ului. Dispune de un corp de lumină, de bass, cu arc de arțar plat, un bolț de arțar în formă de C și o palmă… (Muziker.com)

Dean Guitars Custom 350 Floyd - Trans Blue

Dean Guitars Custom 350 Floyd - Trans Blue

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Custom 350 cu forma corpului Superstrat. Este fabricat din lemn de mesteacan, cu placă de arțar arsă în flacără. Gâtul bolțit al instrumentului este realizat din lemn de arțar și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 24 frețuri. Lungimea scării este de 647,7 mm. Transmisia de sunet este asigurată de două pickup-uri de umbucker DMT Design. Chitara este echipată și cu hardware-ul Black / Nickel Grover, un comutator de preluare, puntea specială Floyd Rose și butoanele Volume și Ton / Push / Pull (butonul de apăsare a coilului). Fabricat în culoarea Trans Blue albastru. (Muziker.com)

Dean Guitars Custom 350 Floyd - Trans Red

Dean Guitars Custom 350 Floyd - Trans Red

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Custom 350 cu forma corpului Superstrat. Este fabricat din lemn de mesteacan, cu placă de arțar arsă în flacără. Gâtul bolțit al instrumentului este realizat din lemn de arțar și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 24 frețuri. Lungimea scării este de 647,7 mm. Transmisia de sunet este asigurată de două pickup-uri de umbucker DMT Design. Chitara este echipată și cu hardware-ul Black / Nickel Grover, un comutator de preluare, puntea specială Floyd Rose și butoanele Volume și Ton / Push / Pull (butonul de apăsare a coilului). Fabricat în culoarea Trans Rosu. (Muziker.com)

Dean Guitars Custom 350 Floyd - Trans Black

Dean Guitars Custom 350 Floyd - Trans Black

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Custom 350 cu forma corpului Superstrat. Este fabricat din lemn de mesteacan, cu placă de arțar arsă în flacără. Gâtul bolțit al instrumentului este realizat din lemn de arțar și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir cu 24 frețuri. Lungimea scării este de 647,7 mm. Transmisia de sunet este asigurată de două pickup-uri de umbucker DMT Design. Chitara este echipată și cu hardware-ul Black / Nickel Grover, un comutator de preluare, puntea specială Floyd Rose și butoanele Volume și Ton / Push / Pull (butonul de apăsare a coilului). Fabricat în culoarea Trans Black. (Muziker.com)

Dean Guitars Michael Amott Tyrant X - Splatter

Dean Guitars Michael Amott Tyrant X - Splatter

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Michael Amott. Semnatura lui Michael Amott Tyrant X este o semnătură la prețuri accesibile, fără nici un scuză, cu un corp de bass ușor, cu gât de șurub și cu un mâner din lemn de trandafir. Scara scurtă de 24-3 / 4 și corpul în formă de V fac din aceasta o chitară extrem de ușoară pentru a naviga cu accesul în întregul fretboard. Un debarant de punte de îmbarcare a podului DMT de la AMT Amant și un decantor de gât din SUA AMD de la Dean DMT Ammot Time Capsule vă oferă o gamă largă de tonuri deosebite de lucru, de la vintage dulce la agresiv modern. Mașinile de tuning Grover și un pod fix Tune-o-matic cu șir prin design oferă stabilitate și susținere adăugată. - Corp: Basswood - Neck: Maple - Lungime:… (Muziker.com)

Dean Guitars Acoustic/Electric Bass CAW - SN

Dean Guitars Acoustic/Electric Bass CAW - SN

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Cutaway EABC Bass Chit Acustic / Electric. Este un instrument de dimensiune totală cu scară de 34, care produce un ton mai profund și mai plin de chitarele de bas care costă mult mai mult. Selectați partea superioară a molidului, partea din spate a mahonului, părțile laterale și gâtul, paltoiul din lemn de trandafir cu 24 freți și tunerele cromate sub presiune. Atingerile cosmetice includ o inserție de abur și o legătura multiplă. Corp: Mahogany - Gât: Mahogany - Lungime Scară: 864 mm - Tipul gâtului: Set - Profilul Gâtului: C - Fingerboard: Rosewood - Numărul de Frets: 24 - Podul: Rosewood - (Muziker.com)

Dean Guitars Strap Dean Guitar Leather 3.5 Engraved

Dean Guitars Strap Dean Guitar Leather 3.5 Engraved

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Această curea este realizată din piele neagră, de calitate superioară, cu spumă de umplutură, are o lățime de 9 cm, reglabilă complet și caracteristici, precum și sigla de aripi decanat gravate. Lungimea reglabilă de la 130 cm până la 102 cm scurt. (Muziker.com)

Dean Guitars Strap Dean Guitar Leather w/Sheepskin

Dean Guitars Strap Dean Guitar Leather w/Sheepskin

This strap is made out of fine quality soft black leather, is 2.5 inches wide, fully adjustable and features 12 inches of Sheepskin Lining and the engraved Dean wings logo. Adjustable length 51" long to 40" short. (Muziker.com)

Dean Guitars AXS Prodigy Acoustic Pack Tobacco Sunburst

Dean Guitars AXS Prodigy Acoustic Pack Tobacco Sunburst

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Set de chitară acustică din seria Axcess Prodigy care oferă atât stil, cât și valoare și, în afară de instrumentul în sine, include o geantă de lux, un tuner cu clip, o curea de chitară și patru chitari Dean. Chitara oferă un aspect minunat și un sunet bine echilibrat, mulțumită corpului său de molid plat și a corpului de mahon, care are, de asemenea, o tăietură netedă pentru un acces ușor la notele înalte. Gâtul de mahon este confortabil și este prevăzut cu o palmă de lemn de trandafir, cu inserții perlate, 20 frete și rază de 12 "/ 305mm. Lungimea scării este de 648 mm, lățimea pantalonului cu piuliță PPS (polifenilen sulfură) este de 41 mm. Chitara include, de asemenea, un material cromat negru incluzând tuninguri etanșate… (Muziker.com)

Dean Guitars Flight Mahogany Travel Guitar w/Gigbag

Dean Guitars Flight Mahogany Travel Guitar w/Gigbag

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitare acustice de călătorie din seria Flight cu corpul 3/4 Dreadnought și fără tăieturi. Este realizat din lemn de calitate. Placa frontală, părțile laterale și spatele sunt realizate din lemn de mahon. Gâtul este încastrat, este confecționat din mahon și este prevăzut cu palmă de lemn de trandafir cu 19 freți. Lungimea scării este de 558,8 mm. Chitara este echipată cu un material cromat din podea și lemn de trandafir. Fabricat în culoarea Satin Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars Flight Spruce Travel Guitar w/Gigbag

Dean Guitars Flight Spruce Travel Guitar w/Gigbag

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitare acustice de călătorie din seria Flight cu corpul 3/4 Dreadnought și fără tăieturi. Este realizat din lemn de calitate. Placa frontală este confecționată din molid, părțile laterale și spatele sunt realizate din lemn de mahon. Gâtul este încastrat, este confecționat din mahon și este prevăzut cu palmă de lemn de trandafir cu 19 freți. Lungimea scării este de 558,8 mm. Chitara este echipată cu un material cromat din podea și lemn de trandafir. Fabricat în culoarea Satin Natural. (Muziker.com)

Dean Guitars Michael Amott Tyrant X - War Eternal

Dean Guitars Michael Amott Tyrant X - War Eternal

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Michael Amott. Semnatura lui Michael Amott Tyrant X este o semnătură la prețuri accesibile, fără nici un scuză, cu un corp de bass ușor, cu gât de șurub și cu un mâner din lemn de trandafir. Scara scurtă de 24-3 / 4 și corpul în formă de V fac din aceasta o chitară extrem de ușoară pentru a naviga cu accesul în întregul fretboard. Un debarant de punte de îmbarcare a podului DMT de la AMT Amant și un decantor de gât din SUA AMD de la Dean DMT Ammot Time Capsule vă oferă o gamă largă de tonuri deosebite de lucru, de la vintage dulce la agresiv modern. Mașinile de tuning Grover și un pod fix Tune-o-matic cu șir prin design oferă stabilitate și susținere adăugată. - Corp: Basswood - Neck: Maple - Lungime:… (Muziker.com)

Dean Guitars V Stealth - Black Satin w/EMG

Dean Guitars V Stealth - Black Satin w/EMG

Chitara electrică Dean V Stealth oferă chitaristului un look iconic si un sunet profesional. Corpul în formă de V este din mahon si are un gât cu îmbinare ultra-acces Dean, care vă permite să ajungeti cu usurintă la notele înalte. Dozele active EMG produc o varietate de tonuri care vă vor inspira să cuceriti noi culmi. Corp: mahon. Gât: mahon. Lungime scală: 629 mm. Profil gât: C. Grif: abanos. Numărul de taste: 22. Pod: Tune-O-Matic. Doză: EGM (gât si pod). Finisaj: Black Satin. (Muziker.com)

Dean Guitars Zero X Dave Mustaine - Classic Black

Dean Guitars Zero X Dave Mustaine - Classic Black

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara Zero X Dave Mustaine are calitatea de a construi, tonul și sunetul unei chitări, care costă mult mai mult! Decanul desenează acest topor cu un corp de mahon, gât de arțar și palmă de trandafir pentru acea combinație clasică de lemn. DMT Design humbuckers pompează tonul agresiv care excelează în situații de câștig mare. - Corp: Mahogany - Neck: Maple - Lungime: 648 mm - Tipul gatului: Bolt-On - Profilul gatului: Dave Mustaine Spec D Neck - Fingerboard: Rosewood - Numar frets: 24 - Podul: Tune-O-Matic : Design DMT (gât și pod) - finisaj: negru clasic. (Muziker.com)

Dean Guitars Thoroughbred Stealth - Black Satin w/EMG

Dean Guitars Thoroughbred Stealth - Black Satin w/EMG

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Dean Thoroughbred Maple Top electric chitara are componente high-end și fler modern rock. Este proiectat pentru a fi ultimul loc de muncă pentru jucătorii de toate stilurile. The Thoroughbred oferă un amestec perfect de preț și performanță cu un corp solid din mahon, cu gât de mahon, articulație cu toc de acces. Producătorii americani EMG humbucking oferă o gamă satisfăcătoare de posibilități tonale. - Top: arțar - corp: mahon - gât: mahon - lungime: 629 mm - gât: EMG 85 (Gât) - Pickup: EMG 81 (Bridge) - Finisaj: Satin negru. (Muziker.com)

Dean Guitars John Entwistle Hybrid Pro - Black Satin

Dean Guitars John Entwistle Hybrid Pro - Black Satin

Bas electric din seria John Entwistle. Modelată după preferintele legendarului basist de la Who, Dean John Entwistle Hybrid Electric Bass Guitar are un design remarcabil - corp unghiular cu margini rotunjite. Corpul si partea superioară sunt realizate din arin pentru un sunet profund. Gâtul este bolt-on în formă de C. Dozele EMG HZ asigură putere. Alte caracteristici notabile ale acestui bas sunt cheitele de precizie die-cast si podul die-cast dual-purpose. Corp: arin. Gât: artar. Lungime scală: 863 mm. Profil gât: C. Grif: Ebony. Numărul de taste: 22. Pod: Dual purpose die cast. Doze: EGM HZ (gât si pod). Finisaj: Black Satin. (Muziker.com)

Dean Guitars Stealth Floyd FM - Dime Slime w/Case

Dean Guitars Stealth Floyd FM - Dime Slime w/Case

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Cu o formă de corp clasic Dean, un finisaj distinct și Seymour Duncan Dimebucker și un humbuckers american DMT DimeTime, chitara Stealth Floyd DS este un topor cu adevărat unic. Pentru jucătorii care caută un topor care să le distingă și să ofere un ton puternic, aceasta este alegerea perfectă. Frumusețea frumoasă a arțarului Maple pe corpul de mahon se adaugă la viziunea incredibilă a acestei chitări. - Sus: Arborele Flacara - Corpul: Mahogany - Gatul: Mahogany - Lungimea Scarii: 629 mm - Tipul Gatului: Set Neck - Profilul Neck: V - Fingerboard: Ebony - Number of Frets: 22 - Podul: Floyd Rose 1000 - Pickup DMT DimeTime BKBK (Gât) - Pickup: Seymour Duncan Dimebucker BKBK (Bridge) - Hardshell caz inclus - Finisaj: Dime Slime. (Muziker.com)

Dean Guitars Michael Batio MAB3 Flame Top - Trans Black

Dean Guitars Michael Batio MAB3 Flame Top - Trans Black

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Chitara electrica din seria Michael Angelo Batio. MAB este unul dintre cei mai respectați tăietori din jur. Tehnica lui de auto-învățat și comandarea balanțelor este uluitoare. Cu chitara electrica Dean Michael Angelo Batio MAB3, Michael a combinat toate ingredientele necesare pentru a va ajuta sa va realizati potentialul complet de distrugere cu stil. - Sus: Arborele Flacara - Corpul: Basswood - Neck: Maple - Lungimea Scarii: 648 - Tipul Gatului: Bolt-On - Neck Profil: Michael Angelo Batio Spec C - Fingerboard: - Pickup: DMT Design (Gât) - Pickup: DMT Design (centru) - Pickup: DMT Design (Bridge) - Finisaj: Trans Black. (Muziker.com)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide