Dentastix peste 25 kg

Dr. Hauschka Tratament intensiv de curățare pentru piele problematică…

Dr. Hauschka Tratament intensiv de curățare pentru piele problematică cu vârsta de peste 25 ani 02 (Clarifying Intensive Treatment) 40 ml

Calitatea înaltă a bio-cosmeticelor Dr.Hauschka, care conține plante medicinale și plante medicinale, vă va oferi îngrijirea necesară. Intensive Skin Cure 02 pentru piele problematică de la vârsta de 25 de ani ajută pielea să-și găsească echilibrul din nou și să o întărească. proprietăţi calmeaza pielea, previne penetrarea acneei și cosurilor, trage pori, accelerând vindecarea acneei și salivei, stabilizează și echilibrează umiditatea pielii. (vivantis.ro)

Suport din beton pentru umbrelă Hartman, 25 kg

Suport din beton pentru umbrelă Hartman, 25 kg

Fixează umbrela pe un suport robust din beton astfel încât să te poți bucura fără grija unei posibile furtuni sau unui vânt iute, ce îți pot strica momentele frumoase petrecute alături de cei dragi, pe terasă. Hartman este un producător de mobilă de grădină de calitate care urmărește nevoile fiecărui client și ultimele trenduri. Produsele sale sunt confortabile, ușor de manevrat, iar materialul din care sunt confecționate este rezistent chiar și pe timp de ploaie, îngheț sau soare. În plus, se bucură de un design modern. (bonami.ro)

Capital Sports HEXBELL 25, 25 kg, ganteră pentru o mână (DUMBBELL)

Capital Sports HEXBELL 25, 25 kg, ganteră pentru o mână (DUMBBELL)

Hexbell, ganterele scurte pentru o mână, marca Capital Sports sunt perfecte pentru culturism, antrenament cross și antrenament funcțional. Într-un ambalaj robust de cauciuc dur, există bucăți de fier perfect echilibrate. În pachet veți găsi o ganteră de 25 kg, adecvată pentru utilizarea acasă, în aer liber sau studiourile profesionale. Carcasa din cauciuc este rezistentă la șocuri și nu va deteriora pământul atunci când cade jos. Capetele cu hexagon sunt potrivite în special pentru așa-numitul " PushUp-Walks, deoarece oferă o stabilitate sigură pentru acest exercițiu. Tija lungă, cromată de 11 cm este conectată rigid cu capurile (greutățile prin urmare nu sunt interschimbabile). Suprafața canelată și forma ușor netedă asigură o prindere sigură și mâinilor transpirate. Combinația de… (electronic-star.ro)

Capital Sports Hexbell 25 Dumbbell, o pereche de gantere, 25 kg

Capital Sports Hexbell 25 Dumbbell, o pereche de gantere, 25 kg

(electronic-star.ro)

Capital Sports Thoughbag Sandbag 25 kg imitație de piele

Capital Sports Thoughbag Sandbag 25 kg imitație de piele

Dur, mai sever, Toughbag! Capital Sports Bag adaugă o varietate formarii dvs: rupere, batantare sau împingere, aici veți obține un dispozitiv de antrenament de jur împrejur pentru creșterea forței și de anduranță oriunde doriți! Trei mânere rezistente la rupere din nylon balistic pentru a vă oferi un control deplin asupra Toughbag și asupra diferitelor exerciții.Capital Sports Toughbag sacul este umplut cu un amestec ce reprezintă 15 kg nisip și folie de mătase. Tampoane de spumă - țineți punga de putere în formă și umeziti orice impact. Toughbag are mult timp de formare, pielea exterioara din piele sintetica durabila cu benzi de armare solide din nailon balistic.Variante disponibile 15 kg, 5 kg (poziția 10029877), 10 kg (poziția 10029878), 20 kg (poziția 10029880), 25 kg (poziția… (electronic-star.ro)

Auna Pro Suport pentru difuzoare PA, capacitatea de încărcare 25 kg

Auna Pro Suport pentru difuzoare PA, capacitatea de încărcare 25 kg

Trepied funcţional, de încredere, pentru difuzoarele PA protejat împotriva căderiipână la 25 kg. Boxe concepute pentru a fi utilizate cu flanşă standard de 35 mm. Potrivit pentru difuzoarele din seria PA "White Star". Vă rugăm să rețineţi că difuzorul afişat nu este inclus. (electronic-star.ro)

grill-ul motociclete Lucifer UMR 01 (pentru a 25 kg) UMR01.066

grill-ul motociclete Lucifer UMR 01 (pentru a 25 kg) UMR01.066

grill-ul motociclete Lucifer UMR 01 (pentru a 25 kg) UMR01.066 încărcătura maximă uniformă (injectată în axă) 25 kg 220-240 VAC, 50 Hz, 2 rpm dimensiuni (diametru 105 mm, adâncime 50 mm) suport (diametru 11 mm, conceput pentru prism 6x6 mm, adâncime 16 mm) Grătare » Accesorii pentru grătar » grill-ul motociclete Lucifer UMR 01 (pentru a 25 kg) UMR01.066 (gamisport.ro)

Klarstein industrie mașină de gheață 160W 25 kg / zi din oțel…

Klarstein industrie mașină de gheață 160W 25 kg / zi din oțel inoxidabil

Mașina de gheață de la băuturi Klarstein este doar pentru băuturi răcoritoare. În cazul unor evenimente , înalta performanță a mașinii rămâne rece chiar și în probleme cantitative și oferă o calitate fără gust continuu. Cu cei 160 de wați de putere, el nu permite blocaje în timp ce restul de personal poate urmări permanent destinul într-o atmosferă relaxată, precum și zone liniștite. Comercialul filtru de calitate gheață oferă, de asemenea, cea mai mare nevoie de gheata cu un stoc de 7 kg si o capacitate de productie mare de 25 kg pe zi frunte. Cele geroase (zarurile) răcoritoare sunt păstrate până la utilizarea lor în zonele cu climă arctică și sunt apoi ușor accesibile de o acoperire rece izolatoare la fel ca si o ușă cu balamale. Datorită carcasei din otel inoxidabil simplu, de argint,… (electronic-star.ro)

Klarstein industrie mașină de gheață 160W 25 kg / zi din oțel…

Klarstein industrie mașină de gheață 160W 25 kg / zi din oțel inoxidabil

Mașina de gheață de la băuturi Klarstein este doar pentru băuturi răcoritoare. În cazul unor evenimente , înalta performanță a mașinii rămâne rece chiar și în probleme cantitative și oferă o calitate fără gust continuu. Cu cei 160 de wați de putere, el nu permite blocaje în timp ce restul de personal poate urmări permanent destinul într-o atmosferă relaxată, precum și zone liniștite. Comercialul filtru de calitate gheață oferă, de asemenea, cea mai mare nevoie de gheata cu un stoc de 7 kg si o capacitate de productie mare de 25 kg pe zi frunte. Cele geroase (zarurile) răcoritoare sunt păstrate până la utilizarea lor în zonele cu climă arctică și sunt apoi ușor accesibile de o acoperire rece izolatoare la fel ca si o ușă cu balamale. Datorită carcasei din otel inoxidabil simplu, de argint,… (klarstein.ro)

Capital Sports Monstervest, vestă cu greutate, 25 kg, uni-size,…

Capital Sports Monstervest, vestă cu greutate, 25 kg, uni-size, nailon, neagră

Capital sports monstervest este un dispozitiv de antrenament universal și versatil, care permite închiderea greutăților suplimentare în timpul antrenamentului de forță și rezistență. Datorită curelei reglabile din nailon cu fermoar velcro, vesta de greutate poate fi adaptată la diferite forme de corp și oferă libertate de mișcare nerestricționată. Pe partea din față și din spate se află buzunarele de greutate exterioare, care sunt umplute uniform cu zece greutăți metalice detașabile (920 g). Vesta de greutate capital sports are, de asemenea, o umplutură plăcut moale, care asigură un confort sporit la antrenament. Materialele lor prietenoase cu pielea sunt, de asemenea, caracterizate prin durabilitate ridicată. (electronic-star.ro)

Capital Sports Helix Star UP, bicicletă eliptică, tracțiune cu curea,…

Capital Sports Helix Star UP, bicicletă eliptică, tracțiune cu curea, 25 kg, volan

O nouă definiție a instruirii! Cu bicicleta eliptică CAPITAL SPORTS din seria Helix, veți obține tehnologia HiLevel fitness în casa dvs. Mulțumită acesteia, bicicleta eliptică este proiectată pentru toate nevoile unui antrenament: fie pentru începători motivați sau pentru pasionații de sport, care au nevoie de acțiune chiar și atunci când se sting luminile de la sală.Antrenamentele de fitness de ultimă generație care țin pasul cu timpurile trebuie să poată integra continuu dezvoltarea multimedia. Pentru a realiza acest lucru, bicicleta eliptică CAPITAL SPORTS Helix Star UP folosește integrarea completă a Kinomap. Nu numai că oferă acces la peste 100.000 km de rute, precum și 12 programe preinstalate, este deasemenea direct conectată la bicicleta eliptică prin bluetooth pentru sistemul de… (electronic-star.ro)

Capital Sports Elongate 2020, discuri, 2 x 25 kg, cauciuc dur, 50,4 mm

Capital Sports Elongate 2020, discuri, 2 x 25 kg, cauciuc dur, 50,4 mm

De lungă durată, durabile și foarte rezistente: așa sunt discurile de la Capital Sports Elongate. Discurile sunt fabricate din cauciuc dur de înaltă calitate, cu o gaură centrală de 50,4 mm și conferă fiecărui antrenament transversal sau barei olimpice greutatea necesară. Pentru a proteja bara, orificiul central este realizat din oțel extrem de lustruit, astfel încât discurile să alunece ușor pe bară și să nu o deterioreze chiar și atunci când sunt scăpate.Greutățile disc de la Capital Sports sunt extrem de robuste. Cauciucul dur absoarbe șocurile și este potrivit în special pentru exercițiile de weight drops, deoarece nici podeaua, nici greutățile nu vor fi deteriorate de impact. O ușoară întoarcere va asigura că discurile nu vor sări chiar și în cazul unei aruncări puternice. Roțile… (electronic-star.ro)

Capital Sports CAPITAL Teren de sport cracare Slam minge de cauciuc…

Capital Sports CAPITAL Teren de sport cracare Slam minge de cauciuc negru 25 kg

Balul de cracare Slam CAPITAL Teren de sport este mingea de greutate finala pentru antrenament de fitness funcțional! Pielea sa exterioară extrem de rezistenta din cauciuc gros pt meci pentru orice provocare. Umplerea de nisip și de fier asigură greutatea necesară și prevenita prin flexibilitatea lor la orice revenire. Pentru aderenta optima in toate exercițiile structurate, suprafata aspra asigură - indiferent dacă arunci biscuiti masă sau doresc să ridice siguranta maxima.Capital Sports oferă teren Slam Cracker bile în diferite greutăți. Astfel încât veți găsi întotdeauna mingea exacta pentru nivelul de performanță, indiferent dacă doar sunteti incepator t în formarea musculara sau veniti ca un profesionist în căutarea unei noi provocari. El este partenerul de formare perfect!Mărimi… (electronic-star.ro)

Capital Sports Renit Hi placă greutate 50.4 mm miez de aluminiu , cu…

Capital Sports Renit Hi placă greutate 50.4 mm miez de aluminiu , cu cauciuc 2x 25 kg

Capital Sports Renit Hi Temp sunt placi de greutate cu protecție fiind partenerul tau in timpul antrenamentului. În condiții de temperatură înaltă turnate din cauciuc reciclat și prevăzute cu o deschidere de 50.4mm, conferă greutatea dorită. Nucleul de aluminiu le conferă o rezistență extrem de mare la impact și permite plăcilor de greutate alunece lin pe bara.Capital Sports Renit Hi Temp sunt extrem de robuste. din aluminiu și materialul din cauciuc elastic, este deosebit de potrivit pentru greutate .Greutăți disponibile 25 kg, 5 kg (poziția 10030199), 10 kg (poziția 10030200), 15 kg (poziția 60001567), 20 kg (poziția 60001568) (electronic-star.ro)

Kolorky Day Stripes scutece ECO marimea S 3-6 Kg 25 buc

Kolorky Day Stripes scutece ECO marimea S 3-6 Kg 25 buc

Kolorky Day Stripes, 25 buc, Scutece ECO pentru copii, Țineți atât la confortul bebelușului dvs., cât și la mediul înconjurător? Scutecele ECO Kolorky Day Stripes asigură bebelușului o senzație de confort, permit respirația și previn scurgerile. În plus, sunt realizate dintr-un material ecologic, fiind astfel prietenoase cu natura. Caracteristici: absorbție rapidă, pentru o senzație de uscat pentru confortul și satisfacția maximă a copilului nealbit cu clor formă adaptată la corpul copilului produs testat dermatologic – potrivit pentru nou-născuți sau pentru cei cu pielea sensibilă ECO Ingrediente: prietenos cu natura (notino.ro)

Kolorky Day Ballons scutece ECO marimea S 3-6 Kg 25 buc

Kolorky Day Ballons scutece ECO marimea S 3-6 Kg 25 buc

Kolorky Day Ballons, 25 buc, Scutece ECO pentru copii, Țineți atât la confortul bebelușului dvs., cât și la mediul înconjurător? Scutecele ECO Kolorky Day Ballons asigură bebelușului o senzație de confort, permit respirația și previn scurgerile. În plus, sunt realizate dintr-un material ecologic, fiind astfel prietenoase cu natura. Caracteristici: absorbție rapidă, pentru o senzație de uscat pentru confortul și satisfacția maximă a copilului nealbit cu clor formă adaptată la corpul copilului produs testat dermatologic – potrivit pentru nou-născuți sau pentru cei cu pielea sensibilă ECO Ingrediente: prietenos cu natura (notino.ro)

Kolorky Day Rain&Rainbow scutece ECO marimea S 3-6 Kg 25 buc

Kolorky Day Rain&Rainbow scutece ECO marimea S 3-6 Kg 25 buc

Kolorky Day Rain&Rainbow, 25 buc, Scutece ECO pentru copii, Țineți atât la confortul bebelușului dvs., cât și la mediul înconjurător? Scutecele ECO Kolorky Day Rain&Rainbow asigură bebelușului o senzație de confort, permit respirația și previn scurgerile. În plus, sunt realizate dintr-un material ecologic, fiind astfel prietenoase cu natura. Caracteristici: absorbție rapidă, pentru o senzație de uscat pentru confortul și satisfacția maximă a copilului nealbit cu clor formă adaptată la corpul copilului produs testat dermatologic – potrivit pentru nou-născuți sau pentru cei cu pielea sensibilă ECO Ingrediente: prietenos cu natura (notino.ro)

Kolorky Day Nature Bambus Leaves scutece ECO marimea S 3-6 Kg 25 buc

Kolorky Day Nature Bambus Leaves scutece ECO marimea S 3-6 Kg 25 buc

Kolorky Day Nature Bambus Leaves, 25 buc, Scutece ECO pentru copii, Țineți atât la confortul bebelușului dvs., cât și la mediul înconjurător? Scutecele ECO Kolorky Day Nature Bambus Leaves asigură bebelușului o senzație de confort, permit respirația și previn scurgerile. În plus, sunt realizate dintr-un material ecologic, fiind astfel prietenoase cu natura. Caracteristici: absorbție rapidă, pentru o senzație de uscat nealbit cu clor pentru confortul și satisfacția maximă a copilului formă adaptată la corpul copilului material ce permite intens respirația produs testat dermatologic – potrivit pentru nou-născuți sau pentru cei cu pielea sensibilă ECO Ingrediente: prietenos cu natura fabricat din bambus (notino.ro)

Ghiveci autoudare BERGAMOT Plastia 25 x 25, 25 x 25 cm, 25 x 25 cm

Ghiveci autoudare BERGAMOT Plastia 25 x 25, 25 x 25 cm, 25 x 25 cm

 Ghiveci de auto-udare practic. Potrivit pentru toate tipurile anuale, dar și pentru plante de interior. Accesul aerului la rădăcini este permis de o „fereastră“, care servește și pentru udarea plantelor. Ghiveci este rezistent la îngheț. (e4home.ro)

Plastia Ghiveci auto-udare BERGAMOT Plastia, , 25 x 25 cm, 25 x 25 cm

Plastia Ghiveci auto-udare BERGAMOT Plastia, , 25 x 25 cm, 25 x 25 cm

  Ghiveci practic cu auto-udare. Potrivit pentru toate tipurile de flori anuale dar şi pentru flori de interior. Accesul aerului la rădăcini este asigurat de "fereastră", care servește și pentru udarea florilor. (e4home.ro)

Ghiveci auto-udare Mareta 25 gri, diam 25 cm, diam. 25 cm, diam. 25 cm

Ghiveci auto-udare Mareta 25 gri, diam 25 cm, diam. 25 cm, diam. 25 cm

 Ghiveci cu auto-udare este compus din două părți. Ghiveciul este prevăzut cu un indicator al nivelului de apă în vas. O parte a ghiveciului este și lanțul de metal, care permite agățarea în siguranță. Nu include fitile. Fitile nu sunt necesare în ghiveci pentru creșterea de acest tip. (e4home.ro)

Autocolant Ambiance Elegant Restroom, 25 x 25 cm

Autocolant Ambiance Elegant Restroom, 25 x 25 cm

Considerați că interiorul locuinței dvs. ar avea nevoie de o schimbare? Încercați un autocolant care va înveseli instant decorul monoton și plictisitor al oricărei camere. Cu o combinație de culori atent gândită și un design interesant, autocolantele se aplică pe suprafețele netede ușor și rapid. Și în cazul în care doriți să-le îndepărtați, nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea suprafeței, deoarece se desprind foarte ușor. (bonami.ro)

Capital Sports Epitomer Wall Ball Set, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg,…

Capital Sports Epitomer Wall Ball Set, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 12 kg și 14 kg

Un set complet de mingi medicinale cu greutatea de 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg în design elegant, neted.Setul este potrivit pentru o varietate de exerciții de bază, fitness funcționale si Cross-Training.Suprafața exterioară este din piele sintetică.Descoperiți din nou cu mingea medicinală Epitomer de la firma Capital Sports, metodele sportive de antrenament tradiționale. Mai mult de o sută de ani, mingile sunt folosite pentru întărirea organismului în sala de fitness și exercițiile de gimnastică. După ce au căzut mai mulți ani în obscuritate, mingile medicinale se bucură din nou de popularitate în special în domeniile de antrenament de bază și de formare funcțională și Cross-Training.Mingea medicinală de la compania Sports capital are un design elegant, simplu, cu… (electronic-star.ro)

Ferrari Scuderia Black - EDT 25 ml + rezervă 25 ml

Ferrari Scuderia Black - EDT 25 ml + rezervă 25 ml

Prima coardă de presă vigoare interesant din cauza armonia note de citrice, care este amestecat cu accente de fructe proaspete. miros inima răspândit în jurul misterul adânc prin condimente calde, înfășurată note florale rare. De bază coardă parfum Ferrari Black, care includ chihlimbar, lemn de cedru, mosc si vanilie, dezvaluie senzualitatea elegant si masculin. Parfumul a fost lansat în 1999. (vivantis.ro)

Platou din ardezie Bambum Lush, 25 x 25 cm

Platou din ardezie Bambum Lush, 25 x 25 cm

Intenția brandului turcesc Bambum este de a proiecta și produce articole inovatoare și ecologice. Acestea sunt o alternativă sănătoasă, durabilă și de cea mai bună calitate dacă le vei alege pentru casa ta. Bambusul este un material rezistent, ușor, antibacterian și mai ales ecologic. Ajunge la maturitate în aproximativ 5 ani, în timp ce stejarul, spre exemplu, în 50 de ani. Utilizarea bambusului este o mai mică povară pentru natură decât tăierea copacilor în creștere. Așa că, nu este de mirare că brandul Bambum a decis să dea acestui material o întrebuințare utilă sub forma unor ustensile de bucătărie încercând, astfel, să aducă în gospodăriile din întreaga lume, mai multă preocupare pentru mediul înconjurător. (bonami.ro)

Perna Oiță albă, rotundă, 25 cm, diam. 25 cm

Perna Oiță albă, rotundă, 25 cm, diam. 25 cm

 Această perniță drăgălașă de pluș în formă de miel este o jucărie atrăgătoare, și în același timp un prieten fantastic la un relax confortabil. În plus pernița este netedă și plăcută la atingere. Produsul poate fi curățat și spălat manual în apa ușor călduță. Poate fi uscat doar prin atârnare. Nu recomandăm uscarea în uscătoare de rufe. (e4home.ro)

Perna Oița gri, rotundă, 25 cm, diam. 25 cm

Perna Oița gri, rotundă, 25 cm, diam. 25 cm

Această perniță drăgălașă de pluș în formă de miel este o jucărie atrăgătoare, și în același timp un prieten fantastic la un relax confortabil. În plus pernița este netedă și plăcută la atingere. Produsul poate fi curățat și spălat manual în apa ușor călduță. Poate fi uscat doar prin atârnare. Nu recomandăm uscarea în uscătoare de rufe. (e4home.ro)

Coș pentru depozitare Premier Housewares Liner, 25 x 25 cm

Coș pentru depozitare Premier Housewares Liner, 25 x 25 cm

Să vă organizați casa este, uneori, o adevărată provocare. Dar nu cu brandul britanic Premier Housewares! Folosind tehnologie modernă și în același timp modele inspirate din stilurile tradiționale, aceștia crează elemente care își pot găsi un uz în orice casă. (bonami.ro)

Coșuleț Orion ratan, rotund, diam. 25 cm, diam. 25 cm

Coșuleț Orion ratan, rotund, diam. 25 cm, diam. 25 cm

 Acest coș rotund vă va ajuta să preparați o pâine de casă foarte gustoasă și aspectuoasă. Poate fi folosit la dospitul aluatului, la păstrarea sau servirea pâinii, dar și ca decorațiune. Forma și structura coșului se va imprima pe aluat și va da pâinii un aspect aparte. Aceste coșuri nu se spală, ci se lasă la uscat și, dacă este nevoie se curăță cu o perie. Material: papură naturală (e4home.ro)

Trusă de prim ajutor Wenko Chest, 25 x 25 cm

Trusă de prim ajutor Wenko Chest, 25 x 25 cm

Atunci când spunem casă inteligent organizată, ne gândim în mod clar la Wenko. Acest brand este un adevărat maestru în a realiza gadget-uri care, nu doar că ne fac viața mai ușoară, dar arată și bine. În consecință, vă recomandăm adevăratele ajutoare în menținerea ordinii și curățeniei. (bonami.ro)

Plastia Jardinieră auto-udare Siesta maro, diam. 25 cm, 25 cm

Plastia Jardinieră auto-udare Siesta maro, diam. 25 cm, 25 cm

 Această jardinieră practică este potrivită pentru toate tipurile de plante anuale, dar și pentru plantele de cameră. Accesul aerului la rădăcini este asigurat de o „fereastră”, care este folosită și pentru udarea plantelor. (e4home.ro)

Husă termos Beach 25 x 15 x 25 cm, 5 l

Husă termos Beach 25 x 15 x 25 cm, 5 l

O husă de termos vă va ține mai mult mâncarea sau băutura la temperatura dorită - băuturile reci, salatele, deserturile se păstrează proaspete iar mâncarea caldă nu se răcește. Vă asigură confort în călătorii. Căptușeala termică asigură funcționalitatea husei de termos. Înăuntru încap mai multe doze din plastic puse una peste alta. Se închide cu fermoar. Este prevăzută cu mânere și curea de purtat pe umăr. Este confecționată dintr-un țesătură rezistentă din poliester, care este practică din punct de vedere al întreținerii. (e4home.ro)

Decorațiune de grădină Țestoasă MGO, 34,5 x 25 x 25 cm

Decorațiune de grădină Țestoasă MGO, 34,5 x 25 x 25 cm

Această statuetă frumoasă a unei broaște țestoase, cu un design mozaical interesant, vă va face grădina cu adevărat specială. O puteți așeza într-un rond de flori, pe stâlpii unei scări sau pe terasă. (e4home.ro)

Vichy Dermablend Covermatte pudra compacta SPF 25 culoare 25 Nude 9.5…

Vichy Dermablend Covermatte pudra compacta SPF 25 culoare 25 Nude 9.5 g

Vichy Dermablend Covermatte, 9.5 g, Pudra pentru femei, Fondul de ten Vichy Dermablend Covermatte uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni.Caracteristici:uniformizează nuanța tenuluiefect matifiant pentru teniluminează tenulCum se utilizează:Se aplică fondul de ten pe față, cu tușe ușoare. Se întinde uniform și temeinic, folosind fie degetele, fie buretele de fond de ten, fie peria. (notino.ro)

Jardinieră cu auto-irigare Mareta, maro, diam. 25 cm, diam. 25 cm

Jardinieră cu auto-irigare Mareta, maro, diam. 25 cm, diam. 25 cm

Acest ghiveci cu auto-irigare are înclinare din două păr?i. Este prevăzut cu indicator al nivelului de apă. Ghiveciul este prevăzut ?i cu un inel metalic pentru agă?are. Nu con?ine fitiluri, care nu sunt necesare pentru cultivarea în acest tip de ghiveci. (e4home.ro)

Ghiveci cu auto-irigare Mareta, verde, diam. 25 cm, diam. 25 cm

Ghiveci cu auto-irigare Mareta, verde, diam. 25 cm, diam. 25 cm

 Această jardinieră cu auto-irigare este formată din două părți. Este prevăzută cu indicator al nivelului de apă. Jardiniera include și un lănțișor metalic care permite agățare în condiții de siguranță. Nu conține fitiluri, care nu sunt necesare pentru cultivarea în acest tip de jardinieră. (e4home.ro)

Vichy Pudră compactă Makeup SPF 25 Dermablend Covermatte (Compact…

Vichy Pudră compactă Makeup SPF 25 Dermablend Covermatte (Compact Powder Foundation) 9,5 g 25

Pudra compactă Make-up SPF 25 Dermablend Covermatte este concepută pentru tenul normal,chiar gras. Acest machiaj acoperă toate imperfecțiunile pielii și creează un ton natural al pielii. Oferă pielii un finisaj mat, echilibrând suprafața pielii și reducând aspectul porilor. Nu înfundă porii, regenerează pielea care suferă de acnee și promovează vindecarea acesteia. Substanțe active:zinc gluconat - reduce imperfectiunile pieliiacid salicilic - excelent pentru pielea uleioasă și acneicăvitamina E - calmează si regenerează pielea.caracteristici:make-up pudrăunifică tonul pieliiascunde imperfecțiunile pielii,o protejează de radiațiile UVconferă pielii o nuanță mată,Potrivit pentru piele normală până la grasănu înfundă poriipromovează vindecarea pielii care suferă de acneeeste fără parabeni. (vivantis.ro)

Klara Rott Ser concentrat bicomponent pentru pielea tânără 25…

Klara Rott Ser concentrat bicomponent pentru pielea tânără 25+Harmonie 2 x 25 ml

Ser cu două componente extrem de concentrat pentru pielea tânără de peste 25 de ani, care suferă de riduri. Conține 36 de substanțe biologic active care au un efect pozitiv dovedit asupra pielii. Conține, de exemplu, celule stem de trandafir, un biohidrat puternic din lavanda sau extracte de plante organice pregatite manual. În plus, toate materiile prime disponibile sunt de calitate organică. Datorită metodei unice de aplicare cu două componente, este garantată absorbția intensă profundă a tuturor celor 36 de substanțe bioactive în piele. Caracteristici: previne ridurile incipiente, întărește vitalitatea celulelor stem ale pielii, crește regenerarea epidermică a pielii, hidratează intens, hrănește și luminează pielea, potrivit pentru pielea tânără de la 25 de ani. (vivantis.ro)

Versace Eros - EDT 5 ml + balsam aftershave 25 ml + Gel de duș 25 ml

Versace Eros - EDT 5 ml + balsam aftershave 25 ml + Gel de duș 25 ml

Dragoste, pasiune, frumusete si dorinta - sunt elemente cheie ale parfumului bărbați Versace Eros. corp de sex masculin perfecțiune în legătură cu referiri la mitologia antica si sculptura clasica reprezinta elementele caracteristice ale stilului Versace, încă de la începuturile sale. Eros ca un zeu al iubirii cu arcul și săgețile magice pe care nu pierdeți ținta lor, are putere asupra oamenilor și inimile lor. Aroma de Eros este un parfum nou pentru omul modern puternic, pasionat și încrezător. Butelia prinde culoarea ochilor turcoaz în nuanțe profunde bărbătești care evocă nivelul Sclipitoare mediteranean la soare. Noi găsim în el, dar, de asemenea, o referire la arta și cultura antică adaptată în stil modern. Aur gravate inscripția Versace Eros domină partea centrală a sticlei. Acesta… (vivantis.ro)

HAPPY DOG Supreme Karibik 25 kg (2 x 12.5 kg)

HAPPY DOG Supreme Karibik 25 kg (2 x 12.5 kg)

HAPPY DOG Supreme Karibik 25 kg (2 x 12.5 kg) (fera.ro)

HAPPY DOG Supreme Canada 25 kg (2 x 12,5 kg)

HAPPY DOG Supreme Canada 25 kg (2 x 12,5 kg)

HAPPY DOG Supreme Canada 25 kg (2 x 12,5 kg) (fera.ro)

Bandă Elastică Training 25 kg

Bandă Elastică Training 25 kg

Produs conceput pentru bodybuilding, cross-training sau pregătire fizică. (decathlon.ro)

Sac bulgaresc 25 kg Marcy

Sac bulgaresc 25 kg Marcy

Sac bulgaresc 25 kg Marcy (biciclop.eu)

Plastia Ghiveci flori cu auto-udare Mareta gri + bej, diam. 25 cm,…

Plastia Ghiveci flori cu auto-udare Mareta gri + bej, diam. 25 cm, diam. 25 cm

 Ghiveciul cu auto-udare este format din două părți. Este echipat cu un indicator de nivel al apei. Ghiveciul include și un lanț metalic, care permite o suspendare sigură. Nu conține fitiluri, care nu sunt necesare pentru cultivare în acest tip de ghiveci. (e4home.ro)

Plastia Ghiveci flori cu auto-udare Mareta verde + bej, diam. 25 cm,…

Plastia Ghiveci flori cu auto-udare Mareta verde + bej, diam. 25 cm, diam. 25 cm

 Ghiveciul cu auto-udare este format din două părți. Este echipat cu un indicator de nivel al apei. Ghiveciul include și un lanț metalic, care permite o suspendare sigură. Nu conține fitiluri, care nu sunt necesare pentru cultivare în acest tip de ghiveci. (e4home.ro)

Klarstein Brauheld Pur 25, cazan pentru malț, 25 litri, fără element…

Klarstein Brauheld Pur 25, cazan pentru malț, 25 litri, fără element de încălzire, oțel inoxidabil

Plăcerea de a găti bere. Indiferent dacă este deschis sau închis, obținut prin fermentație de sus sau de jos, din grâu sau pilsner, cu cazanul pentru malț Klarstein Brauheld Pur 35, berea de casă va obține muștul și gustul potrivit.Cu cazanul pentru malț Klarstein Brauheld Pur 25, vă puteți baza pe abilitățile de preparare a malțului, oferindu-vă un control complet asupra procesului de malț. Într-un cazan mare din oțel inoxidabil este posibilă aducerea fierberii a materialului de gătit până la 25, sau 20 litri. Puneți cazanul pe aragaz sau plită și începeți procesul de gătit. Nu este necesară o programare lungă. Cazanul are un perete cu o grosime de 0,7 mm și un fund cu o grosime de 3 mm care asigură o distribuție optimă a căldurii în cazan. Cazanul este potrivit și pentru plitele cu… (klarstein.ro)

Klarstein Brauheld Pur 25, cazan pentru malț, 25 litri, fără element…

Klarstein Brauheld Pur 25, cazan pentru malț, 25 litri, fără element de încălzire, oțel inoxidabil

Plăcerea de a găti bere. Indiferent dacă este deschis sau închis, obținut prin fermentație de sus sau de jos, din grâu sau pilsner, cu cazanul pentru malț Klarstein Brauheld Pur 35, berea de casă va obține muștul și gustul potrivit.Cu cazanul pentru malț Klarstein Brauheld Pur 25, vă puteți baza pe abilitățile de preparare a malțului, oferindu-vă un control complet asupra procesului de malț. Într-un cazan mare din oțel inoxidabil este posibilă aducerea fierberii a materialului de gătit până la 25, sau 20 litri. Puneți cazanul pe aragaz sau plită și începeți procesul de gătit. Nu este necesară o programare lungă. Cazanul are un perete cu o grosime de 0,7 mm și un fund cu o grosime de 3 mm care asigură o distribuție optimă a căldurii în cazan. Cazanul este potrivit și pentru plitele cu… (electronic-star.ro)

Vichy Dermablend 3D Correction Corecție pentru netezirea machiajului…

Vichy Dermablend 3D Correction Corecție pentru netezirea machiajului SPF 25 culoare 25 Nude  30 ml

Vichy Dermablend 3D Correction, 30 ml, Make-up pentru femei, Fondul de ten Vichy Dermablend 3D Correction uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni.Caracteristici:capacitate de acoperire excelentăuniformizează nuanța tenuluiefect matifiant pentru tenCum se utilizează:Se aplică fondul de ten pe punctele de bază ale feței, și anume fruntea, obrajii și bărbia. (notino.ro)

Plastia Ghiveci flori cu auto-udare Mareta bej + vișiniu, diam. 25 cm…

Plastia Ghiveci flori cu auto-udare Mareta bej + vișiniu, diam. 25 cm, diam. 25 cm

 Ghiveciul cu auto-udare este format din două părți. Este echipat cu un indicator de nivel al apei. Ghiveciul include și un lanț metalic, care permite o suspendare sigură. Nu conține fitiluri, care nu sunt necesare pentru cultivare în acest tip de ghiveci. (e4home.ro)

Poliță perete cu detalii din lemn de mango HSM collection Caria, 25 x…

Poliță perete cu detalii din lemn de mango HSM collection Caria, 25 x 25 cm

Iubiți mirosul lemnului exotic? Atunci colecția de mobilier HSM va fi perfectă pentru dvs. Lemnul de mango: Copacul mango este foarte cunoscut datorită fructelor sale, dar și din cauza lemnului demn de admirație. Există într-o varietate mare de culori, este cald, durabil și ecologic. În multe plantații, copacul de mango nu este folosit decât atunci când nu mai produce fructe, așa că este folosit în totalitate. Pe glob există până la 70 de specii de copaci mango, care sunt considerați sacri de hinduși. Copacii exotici: Lemnul de tec, mahon, palisandru și mango sunt produse naturale, care se schimbă chiar și după procesare, în funcție de umiditate și temperatura aerului. Ca și rezultat, unele crăpături sau îndoiri pot apărea în structura lemnului, făcându-l să fie absolut unicat și original… (bonami.ro)

Ataxxa Caine M, 10-25 kg

Ataxxa Caine M, 10-25 kg

Pipeta antiparazitara Ataxxa este un produs de uz extern pentru caini de talie medie indicat in tratamentul infestatiei cu purici si capuse (pentruanimale.ro)

Beamz Lumina trepied2,3m max. 25 kg

Beamz Lumina trepied2,3m max. 25 kg

Standul de luminat Beamz , 100cm Traverse până la 4 efecte de iluminare. Poate găzdui faruri și este potrivit pentru organizarea setarilor de iluminare complexe.Designul trepied stabil rezistă la sarcini de până la 25 kg și poate fi asamblat rapid și la fel de rapid demontat.Pentru a pune in lumina diferite camere mari in mod optim trepiedul se poate extinde la o înălțime totală de până la 2,3 m.Pentru transport facil, trepiedul de lumină poate fi ușor pliat. (electronic-star.ro)

Versace Crystal Noir -EDT 5 ml + loțiune de corp 25 ml  + gel de duș…

Versace Crystal Noir -EDT 5 ml + loțiune de corp 25 ml  + gel de duș 25 ml

Cristal Noir parfum este un parfum magic autentic, și eterice senzual în același timp. caracterul de fructe orientale ei subliniază în compoziție elaborată care nu se bazează pe o lungă listă de ingrediente, dar numai în coardă atent selectate ca cele mai prețioase de delicatese parfumate. La începutul mirosului este ghimbir, cardamom si piper, inima este complet floare. Baza fixă parfum ambra, mosc si lemn de santal. (vivantis.ro)

Moschino Fresh Couture - 5 ml EDT + 25 ml Gel de dus + Loțiune de…

Moschino Fresh Couture - 5 ml EDT + 25 ml Gel de dus + Loțiune de corp 25 ml

Te iubesc parfumul original? Fii parfum inspirat Moschino Fresh Couture. Acest amestec floral-fructat se deschide cu note de bergamota, mandarina si ylang-ylang. Inima este format din zmeura, bujor si osmanthus si chihlimbar în cele din urmă rozvoní, paciuli si note lemnoase. Acesta a fost lansat în 2015. (vivantis.ro)

Versace Dylan Turquoise - EDT 5 ml + crema de corp 25 ml + gel de duş…

Versace Dylan Turquoise - EDT 5 ml + crema de corp 25 ml + gel de duş 25 ml

Apă de toaletă Versace Dylan Turquoise Pour Femme este inspirată de evadarea în insule îndepărtate. Dacă vrei și tu să scapi de realitate și să apari pe insule exotice, scufundă-te în parfumul Versace. În capul ei veți găsi piper roz, lămâie și mandarină. Apoi, parfumul merge lin către inimă, care conține iasomie, frezie, casis și guava. La final, îți va plăcea cedrul și moscul. Parfumul a fost lansat în toamna anului 2020. (vivantis.ro)

Versace Pour Homme - EDT 5 ml + gel de duș 25 ml + balsam după ras 25…

Versace Pour Homme - EDT 5 ml + gel de duș 25 ml + balsam după ras 25 ml

Parfum Versace Pour Homme este esența însăși a țărilor mediteraneene, care corespund ingredientelor utilizate. Fougerovou amestec vibrant lightens prezența bergamot si muscata. Cap aromă de citrice se deschide din Calabria Diamante, împreună cu frunze și flori de portocale amare. parfum de inima este floral definit aroma minerala interconectează crengute verzi argintii de salvie cu flori bogate zambile albastre. coardă puternică și seducătoare aduce în baza de lemn de cedru si agar-agar, care, împreună cu chihlimbar, boabe de tonka si mosc împrumuta întreaga distinctiv compoziție a bărbăției autentice. (vivantis.ro)

Bvlgari Goldea - EDP 25 ml

Bvlgari Goldea - EDP 25 ml

Parfumul Goldey de Bvlgari este un floral oriental si este destinat pentru toate femeile care se simt a fi ei înșiși și nu se tem să se facă auziți. La începutul amestecului de ascuns format din zmeura, floare de portocal, mosc si bergamota. Inima este florala amestecat cu mosc și, în final încununat de mirosul de patchouli, papirus, ambra si mosc. Piața a fost lansat în 2015. (vivantis.ro)

Lustră BePureHome Simple, ⌀ 25 cm

Lustră BePureHome Simple, ⌀ 25 cm

Olandezii de la BePureHome sunt pur și simplu adevărați maeștri ai frumosului. Ei ne oferă o gamă de produse care vă vor delecta simțurile prin designul lor de înaltă calitate. Formele discrete și selecția de culori clasice și elegante fac aceste produse extrem de ușor de integrat în orice tip de decor, asigurându-vă, totodată, că nu se vor demoda cu trecerea anilor. (bonami.ro)

Kela Tel RONDO, 25 cm

Kela Tel RONDO, 25 cm

Ustensilele de bucătărie RONDO de la marca germană Kela sunt fabricate din metal cu o utilizare minimă a materialelor plastice. Telul este fabricat din oțel inoxidabil și este destinat pentru uz profesional și casnic. Este dotată cu orificiu pentru a putea fi agățată, se întreține ușor. (e4home.ro)

dentastix mediu, dentastix zilnic, oase dentastix, dentastix proaspăt, dentastix ieftin, dentastix mare, acțiune dentastix, granule pentru caini miel 25 kg, lesa flexi 8m / 25 kg banda, granule pentru câini 25 kg ieftine

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide