Electric scuter spokey fantoma negru

Plită electrică ECG EV 2512, negru

Plită electrică ECG EV 2512, negru

Această plită electrică, cu două ochiuri, va fi utilă nu doar în bucătăriile mici, ci și la cabană sau în camping. Veți fi extrem de mulțumiți de plita electrică ECG EV 2512 de culoare neagră. Veți avea la dispoziție două ochiuri cu diametre de 18,5 cm și 15,5 cm (putere 1500 W + 1000 W), pe care puteți pune oale sau tigăi mai mici și mai mari. Puterea fiecărui ochi se poate seta prin intermediul selectoarelor rotative în cinci trepte. Indicatorul luminos informează despre funcționare. Plita este prevăzută cu protecție împotriva supraîncălzirii. Picioarele anti-alunecare asigură stabilitate în tipul gătitului. (e4home.ro)

Perie electrica cu ioni - negru - Mărimea 33x6x10,5cm

Perie electrica cu ioni - negru - Mărimea 33x6x10,5cm

* perie electrica * reglaj temperatura (120-200° C) * pentru uz personal, potrivit pentru orice tip de par * tehnologie cu ioni pentru un par stralucitor si elegant * invelis ceramic - va protejeaza parul * afisaj LED * incalzire rapida - gata de utilizare imediat * oprire automata de siguranta * maner rotativ 360° pentru utilizare facila * bucla pentru agatare - depozitare usoara * suprafata fina * alimentare la retea * 100-240 V (astoreo.ro)

semineu electric Grundig - negru - Mărimea 18x10,5x13 cm

semineu electric Grundig - negru - Mărimea 18x10,5x13 cm

semineu miniatural decorativ, cu imitatie a focului aprins. 7 diode LED. Temporizator: pornit 6 ore/oprit 18 ore. Alimentare: 4 x baterie AA LR6 1,5 V. (astoreo.ro)

Klarstein Copenhagen, șemineu electric, 950/1900 W, termostat, negru

Klarstein Copenhagen, șemineu electric, 950/1900 W, termostat, negru

Șemineu electric elegantul Klarstein Copenhaga evocă iluzii de flacără realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsuri înșelătoare și bușteni răspândește instantaneu o atmosferă confortabilă, romantică. Luminile LED cu economie de energie se vor aprinde chiar și în nopțile calde de vară, indiferent de funcția de încălzire, asigurând o atmosferă romantică în orice moment. La cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește încăperile cu o putere de 950 sau 1900 de wați, asigură o căldură plăcută. Operațiunea simplă are loc direct la șemineu. Comutatoarele din spate pot fi utilizate pentru a porni efectul de flacără și încălzire, iar temperatura poate fi controlată printr-un termostat. O caracteristică unică este, fără îndoială, designul unic modern: se adaptează fără efort la… (electronic-star.ro)

Klarstein Porterhouse, grătar electric, 2200 W, fără grilaj, negru

Klarstein Porterhouse, grătar electric, 2200 W, fără grilaj, negru

Grill-ul electric Klarstein Porterhouse este soluția ideală pentru toți cei care trăiesc într-o casă cu mai multe familii și încă nu doresc să renunțe la fileul de shashlik sau de somon. Cu un grătar electric fără fum, grătarul pe balcon nu este deloc o problemă, pentru că aici, pur și simplu nu aveți un fum enervant! Și chiar și în vremea ploioasă, grătarul electric Porterhouse nu eșuează, ci este pur și simplu uscat. Grill-ul electric cu puterea de încălzire reglabilă în mod liber, de până la 2200 de wați, are o bază detașabilă care se sprijină pe patru picioare robuste și este ideal pentru un grătar în aer liber. Dacă preferați sizzling în bucătărie, puteți elimina în cel mai scurt timp și puteți lua un grătar de masă. Pentru ca nimic să nu se ardă și grătarul electric Porterhouse să… (klarstein.ro)

Klarstein Copenhagen, șemineu electric, 950/1900 W, termostat, negru

Klarstein Copenhagen, șemineu electric, 950/1900 W, termostat, negru

Șemineu electric elegantul Klarstein Copenhaga evocă iluzii de flacără realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsuri înșelătoare și bușteni răspândește instantaneu o atmosferă confortabilă, romantică. Luminile LED cu economie de energie se vor aprinde chiar și în nopțile calde de vară, indiferent de funcția de încălzire, asigurând o atmosferă romantică în orice moment. La cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește încăperile cu o putere de 950 sau 1900 de wați, asigură o căldură plăcută. Operațiunea simplă are loc direct la șemineu. Comutatoarele din spate pot fi utilizate pentru a porni efectul de flacără și încălzire, iar temperatura poate fi controlată printr-un termostat. O caracteristică unică este, fără îndoială, designul unic modern: se adaptează fără efort la… (klarstein.ro)

Klarstein Innsbruck, șemineu electric, 1000/2000 W, termostat, negru

Klarstein Innsbruck, șemineu electric, 1000/2000 W, termostat, negru

Șemineul electric Innsbruck de la klarstein evocă iluzii de flăcări realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsuri înșelătoare și bușteni strălucitori și instantaneu răspândește o atmosferă confortabilă - datorită principiului instafire fără căldură și fum. Flamele lind complet independente de funcția de încălzire chiar și în nopțile calde de vară. La cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește până la 30 m² cu o putere de 1000 sau 2000 W, oferă o căldură plăcută. Funcționarea șemineului electric se face direct pe dispozitiv: comutatoarele sunt ascunse discret în spatele ușii cuptorului. Un buton rotativ permite în plus reglarea continuă a puterii de încălzire. Designul unic al șemineului creează o atmosferă romantică peste tot. Datorită ferestrei de vizionare… (electronic-star.ro)

Klarstein Porterhouse, grătar electric, 2200 W, fără grilaj, negru

Klarstein Porterhouse, grătar electric, 2200 W, fără grilaj, negru

Grill-ul electric Klarstein Porterhouse este soluția ideală pentru toți cei care trăiesc într-o casă cu mai multe familii și încă nu doresc să renunțe la fileul de shashlik sau de somon. Cu un grătar electric fără fum, grătarul pe balcon nu este deloc o problemă, pentru că aici, pur și simplu nu aveți un fum enervant! Și chiar și în vremea ploioasă, grătarul electric Porterhouse nu eșuează, ci este pur și simplu uscat. Grill-ul electric cu puterea de încălzire reglabilă în mod liber, de până la 2200 de wați, are o bază detașabilă care se sprijină pe patru picioare robuste și este ideal pentru un grătar în aer liber. Dacă preferați sizzling în bucătărie, puteți elimina în cel mai scurt timp și puteți lua un grătar de masă. Pentru ca nimic să nu se ardă și grătarul electric Porterhouse să… (electronic-star.ro)

Klarstein Copenhagen Big, șemineu electric, 950/1900 W, termostat,…

Klarstein Copenhagen Big, șemineu electric, 950/1900 W, termostat, negru

Șemineul elegant, electric, klarstein copenhagen imită o iluzie realistă a unei flăcări în fiecare cameră. Lumină moale simulează o flacără reală și bușteni fumegânzi și instantaneu se răspândește o atmosferă confortabilă, romantică. Flacără de iluminat cu led-uri eficiente energetic aprinse, indiferent de funcția de încălzire au grijă întotdeauna grijă de atmosfera romantică. La cerere este disponibilă o funcție de încălzire reversibilă, care încălzește camera cu o putere de 950 sau 1900 w. Ușor loc chiar pe șemineu. Controlul se face pe șemineu, cu butoanele din spate se reglează efectul de încălzire al flăcării și a temperaturii cu ajutorul termostatului. O caracteristică interesantă este, fără îndoială, un design unic, modern, șemineu electric: aparatul se adaptează perfect la orice… (electronic-star.ro)

Klarstein Belfort Light & Fire, șemineu electric, 1000/2000 W, negru

Klarstein Belfort Light & Fire, șemineu electric, 1000/2000 W, negru

Elegantul șemineu electric Klarstein Belfort Light & Fire oferă iluzii de flacără realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsurile înșelătoare și instantaneu răspândește o atmosferă confortabilă, romantică. Indiferent de funcția de încălzire, flăcările nu se vor opri chiar și în nopțile de vară, oferind întotdeauna o poveste de dragoste. Căldura confortabilă difuzează, la cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește încăperi cu 1000 sau 2000 de wați. Operarea simplă și intuitivă este confortabilă atât pe dispozitiv, cât și cu telecomandă. Desigur, șemineul are și alte funcții: Cu ajutorul funcției de pornire adaptivă, se poate seta de la ce temperatură de cameră ar trebui să se încălzească în mod automat șemineul. Timpul de încălzire în sine poate fi setat cu… (electronic-star.ro)

Klarstein Graz, șemineu electric, 1000/2000 W, termostat,…

Klarstein Graz, șemineu electric, 1000/2000 W, termostat, PanoramaView, negru

Șemineul electric Graz de la klarstein evocă iluzii de flăcări realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsuri înșelătoare și bușteni strălucitori și instantaneu răspândește o atmosferă confortabilă - datorită principiului instafire fără căldură și fum. Flamele lind complet independente de funcția de încălzire chiar și în nopțile calde de vară. La cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește până la 30 m² cu o putere de 1000 sau 2000 W, oferă o căldură plăcută. Funcționarea șemineului electric se face direct pe dispozitiv: comutatoarele sunt ascunse discret în spatele ușii cuptorului. Un buton rotativ permite în plus reglarea continuă a puterii de încălzire. Designul unic al șemineului creează o atmosferă romantică peste tot. Datorită ferestrei de vizionare generoase,… (electronic-star.ro)

Klarstein KLARSTEIN CASTILLO, negru, șemineu electric, simulare…

Klarstein KLARSTEIN CASTILLO, negru, șemineu electric, simulare halogenă a focului

Lux de foc magic cu un aspect antic într-o atmosferă romantică tot timpul anului: Șemineul electric Castillo de la compania Klarstein a creat o flacără fără ardere. Tehnologia modernă într-un design elegant trezește amintiri din trecut: cu șemineul electric versatil Klarstein Castillo, sistemul de încălzire care crează o atmosferă de șemineu. Structură metalică în stil victorian, cu un aspect de suprafață de fontă adaugă șemineului un aspect luxos. Așa că toți ochii cad pe iluzia înșelătoare cu foc de halogen. Flacăra pocnește independent cu comutator și este independentă de încălzirea independentă - precum în zilele geroase de iarnă, așa și în timpul nopților fierbinți de vară - romantism pentru toate cele patru anotimpuri. Climatul plăcut este asigurat de un încălzitor electric integrat… (electronic-star.ro)

Klarstein Infragrill, grătar electric infraroșu, 1500 W, fum scăzut,…

Klarstein Infragrill, grătar electric infraroșu, 1500 W, fum scăzut, negru

O experiență excelentă la grătar: Cu grătarul electric Klarstein Infragrill vă puteți bucura de avantajele delicioase ale grătarului cu fum redus între propriii patru pereți. Datorită conceptului inovator Plug & Play, grătarul electric este gata de grătar după doar un minut și încălzește grătarul cu 1500 de wați. Datorită elementului de încălzire avansat cu infraroșu, grilajul este practic fără fum datorită experienței IR Taste Experience, în timp ce reflectorul de aluminiu absoarbe atât de puțină căldură încât nu se produce nici un fum. Tehnologia infraroșu gătește totul ușor și uniform, carnea rămâne delicată și devine un bronz perfect. Pentru reglarea individualizată a căldurii, este disponibil un control rotativ mare și intuitiv. Excesul de grăsime și reziduurile de friptură se… (electronic-star.ro)

Klarstein Infragrill, grătar electric infraroșu, 1500 W, fum scăzut,…

Klarstein Infragrill, grătar electric infraroșu, 1500 W, fum scăzut, negru

O experiență excelentă la grătar: Cu grătarul electric Klarstein Infragrill vă puteți bucura de avantajele delicioase ale grătarului cu fum redus între propriii patru pereți. Datorită conceptului inovator Plug & Play, grătarul electric este gata de grătar după doar un minut și încălzește grătarul cu 1500 de wați. Datorită elementului de încălzire avansat cu infraroșu, grilajul este practic fără fum datorită experienței IR Taste Experience, în timp ce reflectorul de aluminiu absoarbe atât de puțină căldură încât nu se produce nici un fum. Tehnologia infraroșu gătește totul ușor și uniform, carnea rămâne delicată și devine un bronz perfect. Pentru reglarea individualizată a căldurii, este disponibil un control rotativ mare și intuitiv. Excesul de grăsime și reziduurile de friptură se… (klarstein.ro)

Klarstein Mayrhofen, șemineu electric, 1800 W, cronometru săptămânal,…

Klarstein Mayrhofen, șemineu electric, 1800 W, cronometru săptămânal, telecomandă, negru

Atmosferă elegantă de șemineu, cu dimensiuni compacte, fără fum și foc. Clasicul șemineu electric Klarstein Mayrhofen va evocat iluzii de flacără realiste în fiecare cameră. Lumina imită înșelător flăcările reale și buștenilor și creează instantaneu o atmosferă confortabilă și romantică în casa ta.Poveste lângă șemineu pe tot parcursul anului: flăcările cu LED ale șemineului electric Klarstein Mayrhofen sunt complet independente de funcția de încălzire chiar și în nopțile blânde de vară. Căldura plăcută este asigurată de o funcție de încălzire comutabilă, pe două niveluri, cu o putere de 900 sau 1800 W. Cu un cronometru săptămânal reglabil, timpii de încălzire independenți pot fi programați pentru fiecare zi a săptămânii, astfel încât veți avea întotdeauna căldură plăcută când vă treziți… (klarstein.ro)

Klarstein Belfort Light & Fire, șemineu electric, 1000/2000 W, negru

Klarstein Belfort Light & Fire, șemineu electric, 1000/2000 W, negru

Elegantul șemineu electric Klarstein Belfort Light & Fire oferă iluzii de flacără realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsurile înșelătoare și instantaneu răspândește o atmosferă confortabilă, romantică. Indiferent de funcția de încălzire, flăcările nu se vor opri chiar și în nopțile de vară, oferind întotdeauna o poveste de dragoste. Căldura confortabilă difuzează, la cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește încăperi cu 1000 sau 2000 de wați. Operarea simplă și intuitivă este confortabilă atât pe dispozitiv, cât și cu telecomandă. Desigur, șemineul are și alte funcții: Cu ajutorul funcției de pornire adaptivă, se poate seta de la ce temperatură de cameră ar trebui să se încălzească în mod automat șemineul. Timpul de încălzire în sine poate fi setat cu… (klarstein.ro)

Klarstein Graz, șemineu electric, 1000/2000 W, termostat,…

Klarstein Graz, șemineu electric, 1000/2000 W, termostat, PanoramaView, negru

Șemineul electric Graz de la klarstein evocă iluzii de flăcări realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsuri înșelătoare și bușteni strălucitori și instantaneu răspândește o atmosferă confortabilă - datorită principiului instafire fără căldură și fum. Flamele lind complet independente de funcția de încălzire chiar și în nopțile calde de vară. La cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește până la 30 m² cu o putere de 1000 sau 2000 W, oferă o căldură plăcută. Funcționarea șemineului electric se face direct pe dispozitiv: comutatoarele sunt ascunse discret în spatele ușii cuptorului. Un buton rotativ permite în plus reglarea continuă a puterii de încălzire. Designul unic al șemineului creează o atmosferă romantică peste tot. Datorită ferestrei de vizionare generoase,… (klarstein.ro)

Klarstein Kalahari, cuptor electric încorporat, 2300 W, 7 funcții,…

Klarstein Kalahari, cuptor electric încorporat, 2300 W, 7 funcții, negru

Timpul pentru gust: Cu cele 7 funcții, grătarul electric Klarstein Kalahari cu cuptorul integrat aduce nu numai bunătățile coapte în bucătărie dar de asemenea oferă și din punct de vedere vizual . Și cu clasa A de eficiență energetică, este deosebit de economic și ecologic. Cu un interior de 68 litri al cuptorului Klarstein Kalahari puteți pregăti cu pricepere nu numai prăjituri sau pizza. Cu cele 7 funcții de decongelare, cu căldură de sus și de jos, recircularea aerului, cu circulația aerului și căldură inferioară, cu convecție îndeplinește toate cerințele pentru o plită de gătit simplă și eficientă. În plus, cuptorul încorporat Kalahari are un mod manual cu temporizator de gătit ușor de utilizat și temperaturi selectabile între 50 și 250 ° C. Operația este auto-explicativă și… (klarstein.ro)

Klarstein Leoben, șemineu electric, 900/1800 W, termostat,…

Klarstein Leoben, șemineu electric, 900/1800 W, termostat, PanoramaView, negru

Șemineul electric Leoben de la Klarstein evocă o iluzie realistă a flăcărilor în fiecare cameră. Lumina moale imită înșelător flăcările reale precum și buștenii iar astfel creează instantaneu o atmosferă confortabilă și romantică.Flăcările sunt complet independente de funcția de încălzire deci puteți folosii dispozitivul chiar și în nopțile ușoare de vară. La cerere este disponibilă o funcție de încălzire comutabilă, care încălzește încăperile de până la 36 m² cu o putere de 900 sau 1800 W. Șemineul electric este controlat direct de pe dispozitiv: întrerupătoarele sunt ascunse discret pe spate. Cu ajutorul regulatorului rotativ, temperatura poate fi, de asemenea, controlată ușor și lin.Designul unic al șemineului din fontă va crea o atmosferă romantică peste tot. Datorită ferestrelor mari… (klarstein.ro)

Klarstein KLARSTEIN CASTILLO, negru, șemineu electric, simulare…

Klarstein KLARSTEIN CASTILLO, negru, șemineu electric, simulare halogenă a focului

Lux de foc magic cu un aspect antic într-o atmosferă romantică tot timpul anului: Șemineul electric Castillo de la compania Klarstein a creat o flacără fără ardere. Tehnologia modernă într-un design elegant trezește amintiri din trecut: cu șemineul electric versatil Klarstein Castillo, sistemul de încălzire care crează o atmosferă de șemineu. Structură metalică în stil victorian, cu un aspect de suprafață de fontă adaugă șemineului un aspect luxos. Așa că toți ochii cad pe iluzia înșelătoare cu foc de halogen. Flacăra pocnește independent cu comutator și este independentă de încălzirea independentă - precum în zilele geroase de iarnă, așa și în timpul nopților fierbinți de vară - romantism pentru toate cele patru anotimpuri. Climatul plăcut este asigurat de un încălzitor electric integrat… (klarstein.ro)

Klarstein Copenhagen Big, șemineu electric, 950/1900 W, termostat,…

Klarstein Copenhagen Big, șemineu electric, 950/1900 W, termostat, negru

Șemineul elegant, electric, klarstein copenhagen imită o iluzie realistă a unei flăcări în fiecare cameră. Lumină moale simulează o flacără reală și bușteni fumegânzi și instantaneu se răspândește o atmosferă confortabilă, romantică. Flacără de iluminat cu led-uri eficiente energetic aprinse, indiferent de funcția de încălzire au grijă întotdeauna grijă de atmosfera romantică. La cerere este disponibilă o funcție de încălzire reversibilă, care încălzește camera cu o putere de 950 sau 1900 w. Ușor loc chiar pe șemineu. Controlul se face pe șemineu, cu butoanele din spate se reglează efectul de încălzire al flăcării și a temperaturii cu ajutorul termostatului. O caracteristică interesantă este, fără îndoială, un design unic, modern, șemineu electric: aparatul se adaptează perfect la orice… (klarstein.ro)

Klarstein Mayrhofen, șemineu electric, 1800 W, cronometru săptămânal,…

Klarstein Mayrhofen, șemineu electric, 1800 W, cronometru săptămânal, telecomandă, negru

Atmosferă elegantă de șemineu, cu dimensiuni compacte, fără fum și foc. Clasicul șemineu electric Klarstein Mayrhofen va evocat iluzii de flacără realiste în fiecare cameră. Lumina imită înșelător flăcările reale și buștenilor și creează instantaneu o atmosferă confortabilă și romantică în casa ta.Poveste lângă șemineu pe tot parcursul anului: flăcările cu LED ale șemineului electric Klarstein Mayrhofen sunt complet independente de funcția de încălzire chiar și în nopțile blânde de vară. Căldura plăcută este asigurată de o funcție de încălzire comutabilă, pe două niveluri, cu o putere de 900 sau 1800 W. Cu un cronometru săptămânal reglabil, timpii de încălzire independenți pot fi programați pentru fiecare zi a săptămânii, astfel încât veți avea întotdeauna căldură plăcută când vă treziți… (electronic-star.ro)

Klarstein Leoben, șemineu electric, 900/1800 W, termostat,…

Klarstein Leoben, șemineu electric, 900/1800 W, termostat, PanoramaView, negru

Șemineul electric Leoben de la Klarstein evocă o iluzie realistă a flăcărilor în fiecare cameră. Lumina moale imită înșelător flăcările reale precum și buștenii iar astfel creează instantaneu o atmosferă confortabilă și romantică.Flăcările sunt complet independente de funcția de încălzire deci puteți folosii dispozitivul chiar și în nopțile ușoare de vară. La cerere este disponibilă o funcție de încălzire comutabilă, care încălzește încăperile de până la 36 m² cu o putere de 900 sau 1800 W. Șemineul electric este controlat direct de pe dispozitiv: întrerupătoarele sunt ascunse discret pe spate. Cu ajutorul regulatorului rotativ, temperatura poate fi, de asemenea, controlată ușor și lin.Designul unic al șemineului din fontă va crea o atmosferă romantică peste tot. Datorită ferestrelor mari… (electronic-star.ro)

Klarstein Zermatt, șemineu electric, 750/1500 W, termostat, InstaFire…

Klarstein Zermatt, șemineu electric, 750/1500 W, termostat, InstaFire, negru

Romantismul în stilul anilor '70. Șemineul electric zermatt de la klarstein evocă iluzii de flăcări realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsuri înșelătoare și bușteni strălucitori și instantaneu răspândește o atmosferă confortabilă - datorită principiului instafire fără căldură și fum. Flamele lind complet independente de funcția de încălzire chiar și în nopțile calde de vară. La cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește până la 20 m² în camere de 750 sau 1500 W, oferă o căldură plăcută. Funcționarea șemineului electric se face direct pe dispozitiv: comutatoarele sunt ascunse discret în spatele ușii cuptorului. Un buton rotativ permite în plus reglarea continuă a puterii de încălzire. Designul unic al șemineului în stilul retro al anilor 70 creează o atmosferă… (electronic-star.ro)

Klarstein Kalahari, cuptor electric încorporat, 2300 W, 7 funcții,…

Klarstein Kalahari, cuptor electric încorporat, 2300 W, 7 funcții, negru

Timpul pentru gust: Cu cele 7 funcții, grătarul electric Klarstein Kalahari cu cuptorul integrat aduce nu numai bunătățile coapte în bucătărie dar de asemenea oferă și din punct de vedere vizual . Și cu clasa A de eficiență energetică, este deosebit de economic și ecologic. Cu un interior de 68 litri al cuptorului Klarstein Kalahari puteți pregăti cu pricepere nu numai prăjituri sau pizza. Cu cele 7 funcții de decongelare, cu căldură de sus și de jos, recircularea aerului, cu circulația aerului și căldură inferioară, cu convecție îndeplinește toate cerințele pentru o plită de gătit simplă și eficientă. În plus, cuptorul încorporat Kalahari are un mod manual cu temporizator de gătit ușor de utilizat și temperaturi selectabile între 50 și 250 ° C. Operația este auto-explicativă și… (electronic-star.ro)

Klarstein Gatsby, grill electric, 2000 W, grilaj antiaderent, măsuțe…

Klarstein Gatsby, grill electric, 2000 W, grilaj antiaderent, măsuțe laterale, negru

Grătarul electric Klarstein Gatsby este o soluție ideală pentru cei care doresc să organizeze o petrecere la grătar cu fripturi sau legume pe balcon. Cu grătarul electric, grătarul pe balcon nu este deloc o problemă, cu conceptul EasyGrill, grilul nu emană nici un fum neplăcut!Grătarul electric reglabil, cu o putere de încălzire de 2000 W, convinge ca și grătar de masă în interior și exterior. Pentru utilizarea în aer liber, este ușor să montați suportul cu patru picioare rezistente din oțel inoxidabil și grătarul exterior poate începe. Și pentru a preveni arsurile și pentru a face grătarul electric Gatsby ușor de curățat, placa de grătar de 40 x 36 cm are o suprafață de aluminiu turnat de înaltă calitate. Grăsimea care se scurge prin orificiile de pe suprafața de gătit curge în tava de… (electronic-star.ro)

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 /…

Klarstein STUDIO 5, șemineu electric, ventilator de căldură, 900 / 1800W, negru

Șemineul elegant electric Klarstein studio 5 va crea iluzii de flăcări realiste în fiecare iarnă! Lumina delicată imită impecabil flacăra potrivită și crează o atmosferă plăcută, romantică. Simularea flăcării cu led-uri este complet independentă de ventilatorul de aer cald, astfel încât să-l puteți porni în liniște în timpul nopților de vară. Pentru o căldură plăcută în sezonul de toamnă și de iarnă, vă punem la dispoziție un încălzitor cu aer cald cu două puteri: 900 W sau 1800 W. Unitatea electrică de comandă Klarstein Studio 5 poate fi acționată direct pe unitate sau prin telecomandă. Astfel, puteți să vă mențineți în confortul canapelei și să modificați de la distanță setările dispozitivului. Designul îngust al șemineului electric se potrivește în fiecare cameră de zi. Partea… (electronic-star.ro)

OneConcept Klarstein Masina de popcorn Aparat electric l 1000W negru…

OneConcept Klarstein Masina de popcorn Aparat electric l 1000W negru 5,2

În cazul în care zona de canapea este prea confortabilă, care va invită adânc să va strecurati în perne și sistemul home theater iubit este gata pentru blockbuster-ul, de fapt, doar un singur lucru lipsește. ONEconcept masina de popcorn look retro obraznic vibrează plita si ca rezultat aveti cel mai bun popcorn. Grație acestui aparat floricele sunt preparate într-un timp foarte scurt. Agitatoarele integrate distribuie boabele de porumb uniform pe placă fierbinte și se asigură că stick-urile de porumb nu povoaca arsuri pe sol. Ochii curioși pot aduna în jurul mașinii de floricele toti invitatii. Twist and Turn: popcornul Maker loveste ușor bilele de porumb crocante ce pot fi servite în capac. Acum este timpul pentru a avea acces rapid la floricele proaspete. Pentru toți iubitorii de… (electronic-star.ro)

Klarstein Megéve, șemineu electric, 1850W, cu flacără LED, termostat…

Klarstein  Megéve, șemineu electric, 1850W, cu flacără LED, termostat, diminuabil, negru

Așteptați cu nerăbdare iarna? Si noi! Cu șemineul electric Klarstein Megève, creați atmosfera unui șemineu autentic ca într-o cabană de schi - complet lipsită de foc și fum - și în fiecare cameră. Șemineul electric puternic oferă, de asemenea, o căldură plăcută, în timp ce lumina delicata a LED-ului imită flacăra reală și oferă o atmosferă și mai bună.Bucurați-vă de romantismul șemineului tot anul. Flăcările cu LED-uri ale șemineului electric Klarstein Megève pâlpâie complet independent de încălzire - perfecte pentru oricine, căruia îi place să stea lângă șemineu în timpul nopților mai reci de vară. Și atunci când se răcește cu adevărat, sistemul de încălzire comutabil de 1850 w se ocupă în 2 grade de căldură în camere de până la 20 mp. Datorită termostatului, puteți lăsa controlul… (electronic-star.ro)

Klarstein Megéve, șemineu electric, 1850W, cu flacără LED, termostat…

Klarstein  Megéve, șemineu electric, 1850W, cu flacără LED, termostat, diminuabil, negru

Așteptați cu nerăbdare iarna? Si noi! Cu șemineul electric Klarstein Megève, creați atmosfera unui șemineu autentic ca într-o cabană de schi - complet lipsită de foc și fum - și în fiecare cameră. Șemineul electric puternic oferă, de asemenea, o căldură plăcută, în timp ce lumina delicata a LED-ului imită flacăra reală și oferă o atmosferă și mai bună.Bucurați-vă de romantismul șemineului tot anul. Flăcările cu LED-uri ale șemineului electric Klarstein Megève pâlpâie complet independent de încălzire - perfecte pentru oricine, căruia îi place să stea lângă șemineu în timpul nopților mai reci de vară. Și atunci când se răcește cu adevărat, sistemul de încălzire comutabil de 1850 w se ocupă în 2 grade de căldură în camere de până la 20 mp. Datorită termostatului, puteți lăsa controlul… (klarstein.ro)

Klarstein Gatsby, grill electric, 2000 W, grilaj antiaderent, măsuțe…

Klarstein Gatsby, grill electric, 2000 W, grilaj antiaderent, măsuțe laterale, negru

Grătarul electric Klarstein Gatsby este o soluție ideală pentru cei care doresc să organizeze o petrecere la grătar cu fripturi sau legume pe balcon. Cu grătarul electric, grătarul pe balcon nu este deloc o problemă, cu conceptul EasyGrill, grilul nu emană nici un fum neplăcut!Grătarul electric reglabil, cu o putere de încălzire de 2000 W, convinge ca și grătar de masă în interior și exterior. Pentru utilizarea în aer liber, este ușor să montați suportul cu patru picioare rezistente din oțel inoxidabil și grătarul exterior poate începe. Și pentru a preveni arsurile și pentru a face grătarul electric Gatsby ușor de curățat, placa de grătar de 40 x 36 cm are o suprafață de aluminiu turnat de înaltă calitate. Grăsimea care se scurge prin orificiile de pe suprafața de gătit curge în tava de… (klarstein.ro)

Klarstein Gatsby, grill electric, 2000 W, grilaj antiaderent, măsuțe…

Klarstein Gatsby, grill electric, 2000 W, grilaj antiaderent, măsuțe laterale, bej/negru

Grătarul electric Klarstein Gatsby este o soluție ideală pentru cei care doresc să organizeze o petrecere la grătar cu fripturi sau legume pe balcon. Cu grătarul electric, grătarul pe balcon nu este deloc o problemă, cu conceptul EasyGrill, grilul nu emană nici un fum neplăcut!Grătarul electric reglabil, cu o putere de încălzire de 2000 W, convinge ca și grătar de masă în interior și exterior. Pentru utilizarea în aer liber, este ușor să montați suportul cu patru picioare rezistente din oțel inoxidabil și grătarul exterior poate începe. Și pentru a preveni arsurile și pentru a face grătarul electric Gatsby ușor de curățat, placa de grătar de 40 x 36 cm are o suprafață de aluminiu turnat de înaltă calitate. Grăsimea care se scurge prin orificiile de pe suprafața de gătit curge în tava de… (electronic-star.ro)

Klarstein Vienna, șemineu de colț electric, 1900 W, timer săptâmănal,…

Klarstein Vienna, șemineu de colț electric, 1900 W, timer săptâmănal, telecomandă, negru

Șemineul electric Viena de la Klarstein atrage iluzii de flacără realiste în fiecare cameră. Lumina blândă imită falsuri înșelătoare și bușteni tumulioși și răspândește instantaneu o atmosferă confortabilă, romantică. La cerere, încălzirea poate fi pornită, care se răspândește rapid și se acționează fie la 950, fie la 1900 wați. Termostatul încorporat măsoară temperatura curentă a încăperii, cu detectarea ferestrei deschise detectând chiar o scădere rapidă a temperaturii și oprind separat șemineul. Un cronometru săptămânal reglabil vă permite să programați orele de încălzire pentru fiecare zi a săptămânii. Operația este simplă, în plus față de comutatoarele de pe dispozitiv, șemineul poate fi ușor controlat cu telecomanda inclusă. Designul clasic al șemineului de colț impresionează cu… (electronic-star.ro)

Klarstein Meran, șemineu electric, 950/1850 W, InstaFire, reglarea…

Klarstein Meran, șemineu electric, 950/1850 W, InstaFire, reglarea intensității luminii, negru

Șemineul electric meran de la klarstein imită iluzia de flăcări realiste în fiecare cameră. Lumina moale imită flăcări reale și bușteni de fum și instantaneu răspândește o atmosferă confortabilă. Flăcările lind complet independente de funcția de încălzire chiar și în nopțile calde de vară. La cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește încăperi de 950 sau 1850 wați, asigură o căldură plăcută. Dacă se dorește, căldura poate fi reglată printr-un comutator rotativ folosind un termostat cu variație continuă. Funcționarea șemineului electric se realizează ușor și direct pe dispozitiv: comutatoarele sunt ascunse discret în spatele ușii cuptorului. Designul unic al șemineului din fontă creează un mediu confortabil peste tot. Datorită ferestrei de vizionare generoase, veți obține o… (electronic-star.ro)

Klarstein Bormio S, șemineu electric, 950/1900 W, termostat,…

Klarstein Bormio S, șemineu electric, 950/1900 W, termostat, cronometru săptămânal, negru

O atmosferă plăcută în fața șemineului, fără foc sau fum. Șemineul electric Bormio S de la Klarstein ameliorează o adevărată iluzie de flacără de fiecare dată. Lumina delicată imită flăcările reale și buștenilor iar apoi răspândește instantaneu o atmosferă relaxantă și romantică. La cerere, încălzirea poate fi pornită, care se răspândește instantaneu și funcționează cu o putere opțională între 950 sau 1900 W. Termostatul încorporat măsoară temperatura camerei efective și ajustează automat puterea de încălzire. Detectarea ferestrei deschise Open Window Detection economiește costuri inutile detectând o scădere bruscă a temperaturii și oprirea automată a șemineului. Cu cronometrul săptămânal reglabil, orele de încălzire independente pot fi programate pentru fiecare zi a săptămânii, astfel… (electronic-star.ro)

Klarstein Meran, șemineu electric, 950/1850 W, InstaFire, reglarea…

Klarstein Meran, șemineu electric, 950/1850 W, InstaFire, reglarea intensității luminii, negru

Șemineul electric meran de la klarstein imită iluzia de flăcări realiste în fiecare cameră. Lumina moale imită flăcări reale și bușteni de fum și instantaneu răspândește o atmosferă confortabilă. Flăcările lind complet independente de funcția de încălzire chiar și în nopțile calde de vară. La cerere, funcția de încălzire comutată, care încălzește încăperi de 950 sau 1850 wați, asigură o căldură plăcută. Dacă se dorește, căldura poate fi reglată printr-un comutator rotativ folosind un termostat cu variație continuă. Funcționarea șemineului electric se realizează ușor și direct pe dispozitiv: comutatoarele sunt ascunse discret în spatele ușii cuptorului. Designul unic al șemineului din fontă creează un mediu confortabil peste tot. Datorită ferestrei de vizionare generoase, veți obține o… (klarstein.ro)

Klarstein Bormio S, șemineu electric, 950/1900 W, termostat,…

Klarstein Bormio S, șemineu electric, 950/1900 W, termostat, cronometru săptămânal, negru

O atmosferă plăcută în fața șemineului, fără foc sau fum. Șemineul electric Bormio S de la Klarstein ameliorează o adevărată iluzie de flacără de fiecare dată. Lumina delicată imită flăcările reale și buștenilor iar apoi răspândește instantaneu o atmosferă relaxantă și romantică. La cerere, încălzirea poate fi pornită, care se răspândește instantaneu și funcționează cu o putere opțională între 950 sau 1900 W. Termostatul încorporat măsoară temperatura camerei efective și ajustează automat puterea de încălzire. Detectarea ferestrei deschise Open Window Detection economiește costuri inutile detectând o scădere bruscă a temperaturii și oprirea automată a șemineului. Cu cronometrul săptămânal reglabil, orele de încălzire independente pot fi programate pentru fiecare zi a săptămânii, astfel… (klarstein.ro)

Klarstein Gatsby, grill electric, 2000 W, grilaj antiaderent, măsuțe…

Klarstein Gatsby, grill electric, 2000 W, grilaj antiaderent, măsuțe laterale, bej/negru

Grătarul electric Klarstein Gatsby este o soluție ideală pentru cei care doresc să organizeze o petrecere la grătar cu fripturi sau legume pe balcon. Cu grătarul electric, grătarul pe balcon nu este deloc o problemă, cu conceptul EasyGrill, grilul nu emană nici un fum neplăcut!Grătarul electric reglabil, cu o putere de încălzire de 2000 W, convinge ca și grătar de masă în interior și exterior. Pentru utilizarea în aer liber, este ușor să montați suportul cu patru picioare rezistente din oțel inoxidabil și grătarul exterior poate începe. Și pentru a preveni arsurile și pentru a face grătarul electric Gatsby ușor de curățat, placa de grătar de 40 x 36 cm are o suprafață de aluminiu turnat de înaltă calitate. Grăsimea care se scurge prin orificiile de pe suprafața de gătit curge în tava de… (klarstein.ro)

Klarstein Feuerschale , semineu electric, 1800 W, cu iluzie de…

Klarstein Feuerschale , semineu electric, 1800 W, cu iluzie de flacara, fara fum, negru

Să ardă flacăra romantica pe tot parcursul anului: semineul electric Klarstein Feuerschale creează o atmosfera arzătoare fără ardere. Tehnologie modernă într-un design eficient din punct de vedere al costurilor: semineul electric de perete Klarstein Feuerschale oferă o căldură plăcută cu ventilatorul său de aer cald și creează atmosfera potrivită fără fum și foc. Panoul negru din sticlă și ceramică reprezinta un punct focal. Iluzia flăcărilor adevărate atrage instantaneu din toate punctele de vedere. Puteți să activați iluzia flăcărilor, independent de ventilatorul cu aer cald, care vă va încălzi în seriile de iarnă reci și nopțile de vară - romantism tot anul. Pietrele de decorare reprezintă un element estetic deosebit de impresionant, atunci când sunt iluminate ușor de o flacără. Pentru… (electronic-star.ro)

Klarstein Bornholm Smart, convector electric, 2000 W, WiFi, afișaj…

Klarstein Bornholm Smart, convector electric, 2000 W, WiFi, afișaj LED, cronometru, IP24, negru

Eleganța neagră care evocă sentimente plăcute și căldura pentru cei care se simt cel mai bine in papuci și pijamale. Convectorul electric Klarstein Bornholm Smart asigură încălzirea și distribuirea uniformă a aerului încălzit în încăperi de până la 40 m2.Cu două trepte de încălzire la 1000 sau 2000 W, încălzitorul inteligent Klarstein Bornholm încălzește camere până la 45 °C. Modul ECO minimizează consumul de energie: economisește atât mediul cât și portofelul. Când utilizați cronometrul, convectorul electric se va porni și opri timp de un minut exact în funcție de setări. Este foarte practic: SmartHeat Design face ușoară conectarea dispozitivului la rețeaua WiFi de acasă și îl puteți controla oriunde cu ajutorul aplicației Klarstein. Așa că puteți să-l porniți în drum spre casă și să… (electronic-star.ro)

Klarstein Kalahari Ignito, set cuptor încorporat, electric / gaz, 68…

Klarstein Kalahari Ignito, set cuptor încorporat, electric / gaz, 68 litri, oțel inoxidabil, negru

Timp de schimbare: setul practic de cuptor și aragaz Klarstein Kalahari Ignito aduce o gamă completă de vase, tigăi, tigăi și delicatese prăjite în bucătăria dvs. Setul practic conectează plita cu gaz Klarstein Ignito cu cuptorul puternic Klarstein Kalahari și completează unitatea dvs. de bucătărie cu aparatele încorporate necesare.Gătitul simplu și flexibil: gazul nu este doar mai eficient și mai ecologic, dar este, de asemenea, mult mai controlabil și, prin urmare, mai practic față de gătitul electric. Aragazul cu gaz din 4 zone Klarstein Ignito aduce această posibilitate în orice bucătărie. Patru arzătoare Sabaf de înaltă calitate, cu 3,6 kW și 1 kW și de două ori 1,75 kW asigură o încălzire adecvată. Arzătoarele sunt ușor de aprins cu SnapJetIgnition. Arzătoarele distribuie căldura în… (electronic-star.ro)

Klarstein Gusteau Ignito, cuptor incorporabil, electric / gaz, 64…

Klarstein Gusteau Ignito, cuptor incorporabil, electric / gaz, 64 litri, din oțel inoxidabil, negru

E timpul pentru schimbare: setul practic de cuptor Klarstein Gusteau Ignito aduce o gamă completă de vase, tigăi, oale și delicatese coapte în bucătăria ta. Setul practic conectează plita pe gaz Klarstein Ignito cu cuptorul Klarstein Gusteau și se incorporează perfect în mobilerul din bucătăria ta.Simplu și flexibil: gazul nu este doar mai eficient și mai ecologic, dar este, de asemenea, mult mai controlabil și, prin urmare, mai practic decât gătitul electric. Plita pe gaz cu 4 zone Klarstein Ignito aduce această posibilitate în orice bucătărie. Patru arzătoare Sabaf de înaltă calitate, cu 3,6 kW și 1 kW și de două ori 1,75 kW asigură încălzirea adecvată. Arzătoarele sunt ușor de aprins cu SnapJetIgnition. Arzătoarele distribuie căldura în mod uniform în centru și pe marginea vaselor sau… (klarstein.ro)

Klarstein Bornholm Smart, convector electric, 2000 W, WiFi, afișaj…

Klarstein Bornholm Smart, convector electric, 2000 W, WiFi, afișaj LED, cronometru, IP24, negru

Eleganța neagră care evocă sentimente plăcute și căldura pentru cei care se simt cel mai bine in papuci și pijamale. Convectorul electric Klarstein Bornholm Smart asigură încălzirea și distribuirea uniformă a aerului încălzit în încăperi de până la 40 m2.Cu două trepte de încălzire la 1000 sau 2000 W, încălzitorul inteligent Klarstein Bornholm încălzește camere până la 45 °C. Modul ECO minimizează consumul de energie: economisește atât mediul cât și portofelul. Când utilizați cronometrul, convectorul electric se va porni și opri timp de un minut exact în funcție de setări. Este foarte practic: SmartHeat Design face ușoară conectarea dispozitivului la rețeaua WiFi de acasă și îl puteți controla oriunde cu ajutorul aplicației Klarstein. Așa că puteți să-l porniți în drum spre casă și să… (klarstein.ro)

Klarstein Kalahari Ignito, set cuptor încorporat, electric / gaz, 68…

Klarstein Kalahari Ignito, set cuptor încorporat, electric / gaz, 68 litri, oțel inoxidabil, negru

Timp de schimbare: setul practic de cuptor și aragaz Klarstein Kalahari Ignito aduce o gamă completă de vase, tigăi, tigăi și delicatese prăjite în bucătăria dvs. Setul practic conectează plita cu gaz Klarstein Ignito cu cuptorul puternic Klarstein Kalahari și completează unitatea dvs. de bucătărie cu aparatele încorporate necesare.Gătitul simplu și flexibil: gazul nu este doar mai eficient și mai ecologic, dar este, de asemenea, mult mai controlabil și, prin urmare, mai practic față de gătitul electric. Aragazul cu gaz din 4 zone Klarstein Ignito aduce această posibilitate în orice bucătărie. Patru arzătoare Sabaf de înaltă calitate, cu 3,6 kW și 1 kW și de două ori 1,75 kW asigură o încălzire adecvată. Arzătoarele sunt ușor de aprins cu SnapJetIgnition. Arzătoarele distribuie căldura în… (klarstein.ro)

Klarstein Feuerschale , semineu electric, 1800 W, cu iluzie de…

Klarstein Feuerschale , semineu electric, 1800 W, cu iluzie de flacara, fara fum, negru

Să ardă flacăra romantica pe tot parcursul anului: semineul electric Klarstein Feuerschale creează o atmosfera arzătoare fără ardere. Tehnologie modernă într-un design eficient din punct de vedere al costurilor: semineul electric de perete Klarstein Feuerschale oferă o căldură plăcută cu ventilatorul său de aer cald și creează atmosfera potrivită fără fum și foc. Panoul negru din sticlă și ceramică reprezinta un punct focal. Iluzia flăcărilor adevărate atrage instantaneu din toate punctele de vedere. Puteți să activați iluzia flăcărilor, independent de ventilatorul cu aer cald, care vă va încălzi în seriile de iarnă reci și nopțile de vară - romantism tot anul. Pietrele de decorare reprezintă un element estetic deosebit de impresionant, atunci când sunt iluminate ușor de o flacără. Pentru… (klarstein.ro)

Klarstein Gusteau Ignito, cuptor incorporabil, electric / gaz, 64…

Klarstein Gusteau Ignito, cuptor incorporabil, electric / gaz, 64 litri, din oțel inoxidabil, negru

E timpul pentru schimbare: setul practic de cuptor Klarstein Gusteau Ignito aduce o gamă completă de vase, tigăi, oale și delicatese coapte în bucătăria ta. Setul practic conectează plita pe gaz Klarstein Ignito cu cuptorul Klarstein Gusteau și se incorporează perfect în mobilerul din bucătăria ta.Simplu și flexibil: gazul nu este doar mai eficient și mai ecologic, dar este, de asemenea, mult mai controlabil și, prin urmare, mai practic decât gătitul electric. Plita pe gaz cu 4 zone Klarstein Ignito aduce această posibilitate în orice bucătărie. Patru arzătoare Sabaf de înaltă calitate, cu 3,6 kW și 1 kW și de două ori 1,75 kW asigură încălzirea adecvată. Arzătoarele sunt ușor de aprins cu SnapJetIgnition. Arzătoarele distribuie căldura în mod uniform în centru și pe marginea vaselor sau… (electronic-star.ro)

Waldbeck Strato incalzitor pentru seră, ventilator electric cu 2000W,…

Waldbeck Strato incalzitor pentru seră, ventilator electric cu 2000W, IPX4 Termostat incl. Argintiu / negru

Pentru muguri de flori pe tot parcursul anului, bucuria grădinarilor, sistemul de încălzire Waldbeck Strato. Fie vara sau iarna - datorită sistemului de încălzire 2 în 1 aveti întotdeauna temperaturi optime de creștere. Cu o capacitate de maxim 2000W de încălzire, și 210 m3 / h circulație a aerului cu aer cald care este distribuit rapid și uniform. După ce se atinge temperatura dorită, încălzirea se oprește și ventilatorul funcționează separat. Termostatul integrat controlează curba de temperatură, temperatura camerei scade, încălzirea pornește automat.Robust, încălzire seră, din oțel inoxidabil este rezistent la stropi datorita IPX4 și poate fi folosit în mod corespunzător si in timpul udarii planetelor fără pericol. Datorită gradului scăzut , baza stabilă și mânerului de transport… (electronic-star.ro)

Klarstein KAMINI FX, șemineu electric, clapetă de șemineu, 1000W…

Klarstein KAMINI FX, șemineu electric, clapetă de șemineu, 1000W/2000W 2W led, negru F

Atmosferă romantică de șemineu în fiecare seară pentru fiecare sezon! Șemineul electric Klarstein Kamini FX funcționează total fără flacără deschisă prin apăsarea butonului. În același timp, nu poate fi folosit numai în șeminee reci, dar poate sta liber în fiecare cameră. Lumina fină a cărbunelui este creată de un LED economic de 2W, care imită cu falsitate, cu mișcările sale, buștenii reali. Funcția de încălzire comutată funcționează opțional cu 1000 sau 2000 de wați, iar șemineul este echipat suplimentar cu o funcție de ventilație. Chiar și în timpul verii, vă puteți bucura de un foc frumos: alegeți pur și simplu numai iluminatul. Datorită construcției sale compacte și greutății reduse, șemineul electric Kamini poate fi ușor adus și poziționat peste tot. Controlarea inserției de șemineu… (electronic-star.ro)

Klarstein KAMINI FX, șemineu electric, clapetă de șemineu, 1000W…

Klarstein KAMINI FX, șemineu electric, clapetă de șemineu, 1000W/2000W 2W led, negru F

Atmosferă romantică de șemineu în fiecare seară pentru fiecare sezon! Șemineul electric Klarstein Kamini FX funcționează total fără flacără deschisă prin apăsarea butonului. În același timp, nu poate fi folosit numai în șeminee reci, dar poate sta liber în fiecare cameră. Lumina fină a cărbunelui este creată de un LED economic de 2W, care imită cu falsitate, cu mișcările sale, buștenii reali. Funcția de încălzire comutată funcționează opțional cu 1000 sau 2000 de wați, iar șemineul este echipat suplimentar cu o funcție de ventilație. Chiar și în timpul verii, vă puteți bucura de un foc frumos: alegeți pur și simplu numai iluminatul. Datorită construcției sale compacte și greutății reduse, șemineul electric Kamini poate fi ușor adus și poziționat peste tot. Controlarea inserției de șemineu… (klarstein.ro)

Xiaomi Aparat de ras electric Mi Electric Shaver S500

Xiaomi Aparat de ras electric Mi Electric Shaver S500

Aparatul de tuns barba Mi Electric Shaver S500 de la marca Xiaomi oferă un cap plutitor flexibil care se adaptează rapid la contururile feței. Aparatul de bărbierit electric este fabricat din materiale plăcute pielii și într-un mod care face capul de bărbierit foarte precis. Caracteristici: tip de alimentare: la rețea, potrivit pentru rasul umed. rezistent la apă, (vivantis.ro)

Xiaomi Periuță de dinți electrică Mi Smart Electric Toothbrush T500

Xiaomi Periuță de dinți electrică Mi Smart Electric Toothbrush T500

O versiune îmbunătățită a periuței de dinți electrice vă va garanta încredere și respirație proaspătă în fiecare zi. Oferă confort optim cu o curățare perfectă. Deși vizual identic cu predecesorul său, în interior au avut loc schimbări majore. Vă va bucura motorul de a doua generație, care este acum mai silențios, vibrează mai puțin și operarea este mai plăcută. Periuța de dinți a primit un senzor de presiune care vă avertizează că apăsați prea tare pe dinți. Proprietăți: asigură o curățare perfectă, 31.000 de vibrații / min, 3 moduri de bază de curățare, cap de perie, raportarea obiceiurilor de curățare datorită conexiunii Bluetooth cu telefonul, senzor de presiune, durata de viață a bateriei până la 18 zile, rezistență completă la apă a periei IPX7. (vivantis.ro)

Klarstein Kraftprotz, maşină de tocat carne electrică, 700 W, motor…

Klarstein Kraftprotz, maşină de tocat carne electrică, 700 W, motor din cupru, oțel inoxidabil, negru

Știți ce este în interior: pentru că atunci mâncarea are un gust mai bun! Mașina de tocat carne Klarstein Kraftprotz este pentru cârnați și specialități din carne tocată din propria bucătărie.Dacă doriți ca ceva să fie făcut bine, preferați să îl faceți singur. Aceasta este exact abordarea mașinii noastre de tocat carne Klarstein Kraftprotz, care transformă cea mai bună carne în carne tocată fină - ideală pentru prepararea cârnaților de casă și a specialităților din carne. Știi ce mănânci! În cele din urmă, o mașină de tocat carne apare în bucătăriile noastre, atunci când ne dorim cea mai bună calitate, nu dorim să cumpărăm carne tocată, ci carne dintr-o sursă de încrederere - o diferență care e garantată.Cu o putere de lucru de 700 W, motorul de cupru al aparatului nostru de tocat carne… (klarstein.ro)

Klarstein Kamini FXL, șemineu electric, insert pentru semineu, 1000…

Klarstein Kamini FXL, șemineu electric, insert pentru semineu, 1000/2000 W, 2 W LED, negru

Atmosfera romantică a șemineului în fiecare seară în fiecare anotimp! Șemineul electric Klarstein Kamini FXL funcționează complet fără un foc deschis la simpla atingere a unui buton. Poate fi utilizat nu numai în șemineele existente, dar poate sta și liber în orice încăpere. Lumina moale a carbonului provine de la un bec LED de 2 W care economisește din energie și, cu mișcările sale, imită artificial focul real. Funcția de încălzire comutabilă funcționează cu o putere de 1000 sau 2000 W, iar șemineul are și o funcție de ventilator. Chiar și vara, acum vă puteți bucura de focul frumos din șemineu: setați pur și simplu iluminatul.Datorită designului său compact și a greutății reduse, șemineul electric Kamini poate fi transportat și așezat cu ușurință oriunde. Funcționarea insertului de… (klarstein.ro)

Klarstein Kraftprotz, maşină de tocat carne electrică, 700 W, motor…

Klarstein Kraftprotz, maşină de tocat carne electrică, 700 W, motor din cupru, oțel inoxidabil, negru

Știți ce este în interior: pentru că atunci mâncarea are un gust mai bun! Mașina de tocat carne Klarstein Kraftprotz este pentru cârnați și specialități din carne tocată din propria bucătărie.Dacă doriți ca ceva să fie făcut bine, preferați să îl faceți singur. Aceasta este exact abordarea mașinii noastre de tocat carne Klarstein Kraftprotz, care transformă cea mai bună carne în carne tocată fină - ideală pentru prepararea cârnaților de casă și a specialităților din carne. Știi ce mănânci! În cele din urmă, o mașină de tocat carne apare în bucătăriile noastre, atunci când ne dorim cea mai bună calitate, nu dorim să cumpărăm carne tocată, ci carne dintr-o sursă de încrederere - o diferență care e garantată.Cu o putere de lucru de 700 W, motorul de cupru al aparatului nostru de tocat carne… (electronic-star.ro)

Klarstein Kamini FXL, șemineu electric, insert pentru semineu, 1000…

Klarstein Kamini FXL, șemineu electric, insert pentru semineu, 1000/2000 W, 2 W LED, negru

Atmosfera romantică a șemineului în fiecare seară în fiecare anotimp! Șemineul electric Klarstein Kamini FXL funcționează complet fără un foc deschis la simpla atingere a unui buton. Poate fi utilizat nu numai în șemineele existente, dar poate sta și liber în orice încăpere. Lumina moale a carbonului provine de la un bec LED de 2 W care economisește din energie și, cu mișcările sale, imită artificial focul real. Funcția de încălzire comutabilă funcționează cu o putere de 1000 sau 2000 W, iar șemineul are și o funcție de ventilator. Chiar și vara, acum vă puteți bucura de focul frumos din șemineu: setați pur și simplu iluminatul.Datorită designului său compact și a greutății reduse, șemineul electric Kamini poate fi transportat și așezat cu ușurință oriunde. Funcționarea insertului de… (electronic-star.ro)

SCHUBERT Subi88 MKII, pian electric, 88 taste MIDI, USB, 360 sunete,…

SCHUBERT Subi88 MKII, pian electric, 88 taste MIDI, USB, 360 sunete, 160 de ritmuri, negru

Cântatul la pian va fi ușor: Schubert Subi 88 MK II este un pian electric de înaltă calitate, care oferă începătorilor o intrare rapidă în lumea muzicii, însoțește în continuare cariera muzicală, cu o varietate de caracteristici și este perfect pentru elevii avansați. În acest scop, pianul digital se întinde pe o tastatură cu 88 de taste, tastele sensibile la viteză, în orice moment, permit un joc plin de suflet. Un total de 300 de timbre diferite, 160 de ritmuri și 80 de melodii demo oferă creativitate și oportunități enorme de dezvoltare. Două pedale cu funcție de pian și reverb completează gama într-un mod clasic. Efectele switchable, cum ar fi reverb și cor, acompaniament automat chord sau metronom timing sunt la fel de sigure precum tastele Schubert Subi 88 MK II, astfel încât două… (electronic-star.ro)

Cutit electric

Cutit electric

Va doriti un cutit electric? Atunci cumparati-l acum. Acest aparat premium ergonomic cu comutator de protectie, este deosebit de usor si sigur de folosit - si de catre mainile mici. Primiti: 1 lama universala pentru paine, carne, legume etc. si 1 lama speciala pentru produsele congelate. (astoreo.ro)

Palsar 7 Perie de curățare electrică ovală (Electric Facial Deep…

Palsar 7 Perie de curățare electrică ovală (Electric Facial Deep Clean) Tmavě růžový

Peria de masaj electrică ovală ajută fața să scape de excesul de ulei și reziduuri de machiaj, curăță pielea profund și îndepărtează porii înfundați și acneea. Masajele calmează și relaxează plăcut mușchii rigizi ai feței, ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și a ridurilor și susțin regenerarea celulelor pielii. Veți primi produsele PALSAR7 într-o cutie elegantă, cu o panglică, deci sunt și un cadou ideal. Peria de masaj electric PALSAR7 Oval este o soluție cosmetică de înaltă tehnologie concepută pentru masaj și curățarea feței. Tehnologia de vibrații de înaltă frecvență împreună cu un cap special de perie moale din silicon ajută fața să scape de excesul de ulei și reziduuri de machiaj, curăță pielea profund și elimină porii înfundați și acneea. Regimul de masaj calmează și… (vivantis.ro)

Palsar 7 Perie de curățare electrică ovală (Electric Facial Deep…

Palsar 7 Perie de curățare electrică ovală (Electric Facial Deep Clean) Světle růžový

Peria de masaj electrică ovală ajută fața să scape de excesul de ulei și reziduuri de machiaj, curăță pielea profund și îndepărtează porii înfundați și acneea. Masajele calmează și relaxează plăcut mușchii rigizi ai feței, ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și a ridurilor și susțin regenerarea celulelor pielii. Veți primi produsele PALSAR7 într-o cutie elegantă, cu o panglică, deci sunt și un cadou ideal. Peria de masaj electric PALSAR7 Oval este o soluție cosmetică de înaltă tehnologie concepută pentru masaj și curățarea feței. Tehnologia de vibrații de înaltă frecvență împreună cu un cap special de perie moale din silicon ajută fața să scape de excesul de ulei și reziduuri de machiaj, curăță pielea profund și elimină porii înfundați și acneea. Regimul de masaj calmează și… (vivantis.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide