Estetica fierului leginy

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate (bonprix.ro)

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate (bonprix.ro)

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate (bonprix.ro)

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate (bonprix.ro)

Beauty Relax Dispozitiv estetic multifuncțional Bodyface Deluxe

Beauty Relax Dispozitiv estetic multifuncțional  Bodyface Deluxe

BodyFace Deluxe este un dispozitiv profesional care este conceput pentru tratamentul estetic al corpului neinvaziv, fără durere și fără niciun disconfort. Dispozitivul utilizează tehnologiile cele mai des utilizate în studiile estetice. Radiofrecvență multipolară pentru tratamentul feței și corpului, cavitație cu ultrasunete. Ridicarea neinvazivă a pielii și modelarea corpului. Prelucrarea de calitate a tuturor componentelor. Valoare de utilitate ridicată. Durată de viață extrem de lungă a dispozitivului. Posibilitatea dozării performanței tehnologiilor individuale. Model de masă. Zone de aplicareBrațe, abdomen, șolduri, coapse exterioare și interioare, fese, gambe. 3 capete de aplicație cu tehnologii individuale1. Radiofrecvență multipolară pentru tratamentul feței 2. Radiofrecvență… (vivantis.ro)

Beauty Relax Dispozitiv estetic multifuncțional Bodyface Ultimate

Beauty Relax Dispozitiv estetic multifuncțional   Bodyface Ultimate

Bodyface Ultimate este un dispozitiv multifuncțional pentru tratarea întregului corp. Dispozitivul utilizează tehnologiile cele mai des utilizate în studiile estetice. Drenaj limfatic cu aspirație sub vid, frecvență radio multipolară, cavitație cu ultrasunete. Liftingul neinvaziv al pielii, drenajul sub vid pentru a suprima simptomele celulitei și cavitația cu ultrasunete pentru modelarea corpului. Prelucrarea de calitate a tuturor componentelor. Valoare de utilitate ridicată. Durată de viață extrem de lungă a dispozitivului. Posibilitatea dozării performanței tehnologiilor individuale. Model de masă. Zone de aplicareBrațe, abdomen, șolduri, coapse exterioare și interioare, fese, gambe. 3 capete de aplicație cu tehnologii individualeDrenaj limfatic cu aspirație sub vidFrecvența radio… (vivantis.ro)

Iwostin Estetic crema de noapte revitalizanta 40 ml

Iwostin Estetic crema de noapte revitalizanta 40 ml

Iwostin Estetic, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Iwostin Estetic oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăreface fermitatea pielii și are efect de liftinghrănește în profunzimehidratează intensCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. A se utiliza regulat în fiecare seară. (notino.ro)

ISDIN Isdinceutics Auriderm cremă regeneratoare după proceduri…

ISDIN Isdinceutics Auriderm cremă regeneratoare după proceduri estetice 50 ml

ISDIN Isdinceutics Auriderm, 50 ml, traktament local pentru femei, Tratamentul local ISDIN Isdinceutics Auriderm îngrijește zonele problematice ale tenului. În plus, calmează iritarea și stimulează regenerarea naturală. Caracteristici: ameliorează roșeața pielii calmează iritarea tenului îmbunătățește vizibil starea pielii reduce imperfecțiunile tenului are efect regenerator Cum se utilizează: Se aplică o cantitate rezonabilă pe locurile problematice și se lasă să acționeze. (notino.ro)

Iwostin Estetic exfoliant pentru netezire pentru pielea problematica…

Iwostin Estetic exfoliant pentru netezire pentru pielea problematica 30 ml

Iwostin Estetic, 30 ml, Peelings mecânicos pentru femei, Exfoliatorul pentru ten curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.Caracteristici:spală și curăță temeinic întreaga fațănetezește și catifelează pieleareduce imperfecțiunile tenuluiCum se utilizează:Se aplică pe fața umedă, prin masaj delicat și se clătește atent cu apă. A se evita zona ochilor. Se utilizează 1- 3x săptămânal. (notino.ro)

Iwostin Estetic exfoliant iluminator pentru uniformizarea nuantei…

Iwostin Estetic exfoliant iluminator pentru uniformizarea nuantei tenului 30 ml

Iwostin Estetic, 30 ml, Peelings mecânicos pentru femei, Exfoliatorul pentru ten Iwostin Estetic curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.Caracteristici:netezește și catifelează pieleaîndepărtează celulele epiteliale moarteiluminează și uniformizează tenulCum se utilizează:Se utilizează 1- 3x săptămânal. A se evita zona ochilor. (notino.ro)

Tołpa Estetic Discoloration crema de zi impotriva petelor pigmentare…

Tołpa Estetic Discoloration crema de zi impotriva petelor pigmentare 40 ml

Tołpa Estetic Discoloration, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Tołpa Estetic Discoloration oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:uniformizează nuanța pieliihidratează intensacționează împotriva imperfecțiunilorCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Beauty Relax Dispozitiv estetic pentru modelarea zonelor cu probleme…

Beauty Relax Dispozitiv estetic pentru modelarea zonelor cu probleme Celluform Lite BR-1220L

Dispozitiv de masaj pentru modelarea corpului pentru uz casnic. Dispozitivul elimină grăsimea din părțile problematice ale corpului feminin și masculin. Formează contururi semnificative pe mâini, picioare și corp. BeautyRelax Celluform Lite a fost conceput pe baza rezultatelor reale și a experienței din studiile estetice profesionale. Rezultate realizabile și vizibile chiar și în cazurile în care grăsimea crește prin masa musculară (în special la bărbați sau la femei care practica sport). Acasă, vă puteți concentra direct pe parțile problematice. Dispozitivul îndeplinește cele mai stricte standarde europene. Utilizarea este complet sigură, nedureroasă și neinvazivă. Cavitația cu ultrasunete, frecvența radio și lumina roșie sunt printre cele mai utilizate tehnologii pentru modelarea… (vivantis.ro)

Suport pentru cablul fierului de calcat

Suport pentru cablul fierului de calcat

Daca cablul fierului de calcat va deranjeaza la calcatul rufelor, aveti nevoie de un suport flexibil pentru cablu. Datorita bazei variabile cu surub si cu sistem de rabatare, acesta se fixeaza rapid pe orice masa sau masa de calcat. Deci, puteti calca usor si complet nedisturbat. (astoreo.ro)

Bluză cu decupaj estetic la spate

Bluză cu decupaj estetic la spate

Din material fluid, cu un croi ce învăluie frumos silueta şi decolteu în V. Lungime de cca. 64 cm la măr. 36/38. (bonprix.ro)

Tołpa Estetic ser cu hidratare intensiva 75 ml

Tołpa Estetic ser cu hidratare intensiva 75 ml

Tołpa Estetic, 75 ml, Seruri pentru piele pentru femei, Serul facial Tołpa Estetic Estetic este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.Caracteristici:hidratează și hrănește eficientregenerează pielea și previne iritarea acesteiaelimină semnele de obosealăCum se utilizează:Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Se continuă cu tratamentul de zi/noapte preferat. (notino.ro)

Tołpa Estetic Night crema regeneratoare de noapte 40 ml

Tołpa Estetic Night crema regeneratoare de noapte 40 ml

Tołpa Estetic Night, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Tołpa Estetic Night oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:regenerează și revitalizeazăhidratează intensacționează împotriva imperfecțiunilorCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Iwostin Estetic cremă pentru ochi pentru ten matur 15 ml

Iwostin Estetic cremă pentru ochi pentru ten matur 15 ml

Iwostin Estetic, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Iwostin Estetic îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.Caracteristici:netezește liniile și ridurile fineînviorează și netezește zona ochiloroferă zonei ochilor un aspect tinerescelimină pungile și cercurile întunecate de sub ochiCum se utilizează:Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție. (notino.ro)

Tołpa Estetic Cleansing apă micelară cu acid hialuronic 300 ml

Tołpa Estetic Cleansing apă micelară cu acid hialuronic 300 ml

Tołpa Estetic Cleansing, 300 ml, Curățarea pielii pentru femei, Apa micelară Tołpa Estetic Cleansing asigură o curățare temeinică, în câteva minute. În același timp, înlătură din piele impuritățile și celulele epiteliale moarte.Caracteristici:spală ușor și temeinic întreaga fațăîndepărtează chiar și fondul de ten rezistenthidratează în profunzimese poate folosi la demachierea feței, a ochilor și a buzelorCum se utilizează:Se aplică o cantitate suficientă de produs pe un tampon cosmetic și, prin ștergere ușoară, se demachiază și se curăță pielea. (notino.ro)

Iwostin Estetic crema de zi pentru fermitate SPF 15 40 ml

Iwostin Estetic crema de zi pentru fermitate SPF 15 40 ml

Iwostin Estetic, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Iwostin Estetic oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:hidratează intensreface fermitatea pielii și are efect de liftingprotejează pielea față de influențe externe nociveconferă pielii prospețime și luminozitateCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. (notino.ro)

Tołpa Estetic Acne crema corectoare pentru pielea cu imperfectiuni 40…

Tołpa Estetic Acne crema corectoare pentru pielea cu imperfectiuni 40 ml

Tołpa Estetic Acne, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Tołpa Estetic Acne oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:hidratează intensstrânge porii dilatațielimină simptomele acneeireducerea producției excesive de sebumCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Tołpa Estetic Rejuvenation crema de zi intensiva pentru reintinerire…

Tołpa Estetic Rejuvenation crema de zi intensiva pentru reintinerire 40 ml

Tołpa Estetic Rejuvenation, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de față Tołpa Estetic Rejuvenation oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reduce ridurile și previne formarea acestorareface fermitatea pielii și are efect de liftinghidratează intensCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. (notino.ro)

Iwostin Estetic crema remodelatoare de zi pentru ten matur 40 ml

Iwostin Estetic crema remodelatoare de zi pentru ten matur 40 ml

Iwostin Estetic, 40 ml, Creme pentru ten pentru femei, Crema de fațăIwostin Estetic oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftingreduce ridurile și previne formarea acestorareface aspectul tineresc al tenuluiIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. (notino.ro)

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 170-116

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 170-116

Material: 92% poliester, 8% elastan Femeile legíny Leggi Termo marca Evona, combinația dintre poliester și elastan asigură confort atunci când poartă, ele sunt calde, flexibile și plăcute la atingere, subliniați picioarele, indiferent de pantaloni sau de fusta va arata grozav. (vivantis.ro)

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 176-108

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 176-108

Material: 92% poliester, 8% elastan Femeile legíny Leggi Termo marca Evona, combinația dintre poliester și elastan asigură confort atunci când poartă, ele sunt calde, flexibile și plăcute la atingere, subliniați picioarele, indiferent de pantaloni sau de fusta va arata grozav. (vivantis.ro)

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black S

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black S

Material: 94% bumbac, 6% elastan Legíny pentru femei Pieces, ele vă vor oferi flexibilitatea perfectă, ușor de îmbrăcat, le puteți imbraca pentru haine, truc sau bluză, o piesă de bază care nu trebuie ratată în garderoba unei femei. (vivantis.ro)

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black M

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black M

Material: 94% bumbac, 6% elastan Legíny pentru femei Pieces, ele vă vor oferi flexibilitatea perfectă, ușor de îmbrăcat, le puteți imbraca pentru haine, truc sau bluză, o piesă de bază care nu trebuie ratată în garderoba unei femei. (vivantis.ro)

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black L

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black L

Material: 94% bumbac, 6% elastan Legíny pentru femei Pieces, ele vă vor oferi flexibilitatea perfectă, ușor de îmbrăcat, le puteți imbraca pentru haine, truc sau bluză, o piesă de bază care nu trebuie ratată în garderoba unei femei. (vivantis.ro)

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black XL

Pieces   Colanți pentru femei  Edita Long Leggings Noos Black XL

Material: 94% bumbac, 6% elastan Legíny pentru femei Pieces, ele vă vor oferi flexibilitatea perfectă, ușor de îmbrăcat, le puteți imbraca pentru haine, truc sau bluză, o piesă de bază care nu trebuie ratată în garderoba unei femei. (vivantis.ro)

Protecție pentru călcat Wenko

Protecție pentru călcat Wenko

Aveți tricouri sau alte haine care la călcare se lipsesc de talpa fierului de călcat? Cu acestă protecție eliminați rapid această problemă. Despre brand: Cu o experiență de peste 50 de ani, Wenko este un brand de succes, recunoscut în toată lumea pentru calitatea germană, inovația și ideile ingenioase. Wenko este unul dintre cele mai competente și active branduri cu colecții noi de accesorii practice. (bonami.ro)

DURAMAXX Detector de metale , impermeabil 4 metri

DURAMAXX Detector de metale , impermeabil 4 metri

Detector de metale Duramaxx , impermeabil 4 metriDetectorul de metale Duramaxx este extrem de robust si durabil, iar bobina sa de căutare, de 21cm sale promite căutări precise, pe o rază mare. Dispozitivul poate fi de asemenea reglat fin atunci când este necesar, permițându-vă să evitați detectarea fierului vechi și a altor obiecte nedorite.Forma sa ușoară și ergonomică, tija cu lungime reglabilă, și bobina de căutare impermeabilă, permite ca detectorul să fie folosit atât pe cât și sub apă. (electronic-star.ro)

Botti Electronic Fier de călcat cu abur Pirollo

Botti Electronic Fier de călcat cu abur Pirollo

 Cum să aveți grijă de haine pentru a arăta bine cât mai mult posibil? După fiecare spălare, folosiți detergenți potriviți și călcați. Fierul de călcat cu abur Pirollo se descurcă perfect. Dispozitivul cu putere de 2 800 W se încălzește foarte repede. Echipat cu o suprafață de călcat ceramică, care asigură o funcționare bună și lină a fierului de călcat pe orice țesătură. Funcția de abur vertical face ușoară netezirea perdelelor, draperiilor sau împrospătarea rapidă a hainelor. Fierul de călcat a fost, de asemenea, îmbogățit cu posibilitatea de călcare uscată sau cu abur. A doua opțiune va fi utilă în special pentru persoanele care suferă de alergii. Combinația de temperatură ridicată și umiditate adecvată ucide 99,99% din microorganisme în timpul călcării. Controlul temperaturii vă… (e4home.ro)

Botti Electronic Fier de călcat cu abur Alto

Botti Electronic Fier de călcat cu abur Alto

 Chiar dacă „haina nu-l face pe om”, merită să aveți grijă de hainele dvs., pentru că a doua șansă de a face o impresie bună este prețioasă. Dacă nu vă place să călcați, alegeți fierul de călcat Alto, care va ușura această activitate. Temperatura ridicată în combinație cu o umiditate suficientă ajută la eliminarea a 99,99% din microorganisme în timpul călcării. Fierul de călcat este echipat cu o suprafață ceramică care alunecă lin pe orice tip de țesătură și îndepărtează eficient pliurile și cutele. Controlul temperaturii permite adaptarea individuală a funcționării dispozitivului la tipul de îmbrăcăminte. Un alt avantaj al fierului de călcat este posibilitatea călcării verticale. Dispozitivul poate fi folosit ca un aparat de abur pentru a reîmprospăta rapid aspectul hainelor sau pentru… (e4home.ro)

BaByliss PRO Placă de creponat profesională 15 mm Crimping Iron 2310…

BaByliss PRO Placă de creponat profesională 15 mm Crimping Iron 2310 EPCE

Professional Crepe Curler oferă o gamă largă de coafuri și tratamente. Perfect pentru rădăcini de volum și coafuri la modă. Tehnologia inovatoare EP 5.0 - tehnologia ceramică-titan asigură o viață lungă a plăcii, căldura se răspândește uniform și asigură o stabilitate termică perfectă. Plăci - 15 x 90 mm. Dispozitivul oferă 3 moduri de temperatură - 140, 170 și 200 ° C. Oprirea automată după 72 de minute pentru o durată mai lungă de curățare a fierului. Buton de pornire cu indicator luminos. Cablu rotativ profesionist - 2,7 metri. Proiectat pentru uz profesional în saloane. caracteristici: EP Technology 5.0 - tehnologie ceramică-titan Sistem Advanced gestionare a căldurii ™: încălzire instantanee permite stilul rapid și de lungă durată crepând suprafețele sunt netede și rezistente la… (vivantis.ro)

Husă cu structură

Husă cu structură

Husă de efect cu funcţie estetică şi practică, pentru mobilier (bonprix.ro)

Husă cu structură

Husă cu structură

Husă de efect cu funcţie estetică şi practică, pentru mobilier (bonprix.ro)

Polti Stație de călcat cu generator Vaporella 2HP

Polti Stație de călcat cu generator Vaporella 2HP

 Fier de călcat cu abur cu boiler și supapă de siguranță brevetată: fier de călcat profesional cu design Vintage. Supapa de siguranță a boilerului nu se va deschide dacă există presiune reziduală în ea. Acest lucru vă protejează de opărire. Ca un adevărat fier de călcat profesionist cu talpă de aluminiu transferă uniform căldura. Grosimea mai mare a suprafeței de călcat vă va ajuta la țesătura șifonată, iar mânerul din plută va sta confortabil în mână în timpul călcatului. În plus, talpa Vaporella are găuri concentrate în vârf, concentrând forța aburului într-un singur loc, ceea ce face mai ușoară călcarea cutelor rezistente. Suportul de călcat portabil și antiderapant din silicon vă permite să așezați fierul de călcat direct pe masa de călcat în timpul unei pauze de călcat sau la… (e4home.ro)

Perna scaun set 2 buc. - albastra navy - Mărimea 40x40 cm

Perna scaun set 2 buc. - albastra navy - Mărimea 40x40 cm

Pernele de scaun ar trebui sa indeplineasca o functie practica si estetica. Perna de scaun moale confortabila din bumbac de calitate si in culori frumoase indeplineste ambele cerinte. Este un accesoriu pentru casa de calitate, placut de utilizat si care va oferi interiorului un aspect complet nou. Setul contine 2 buc. de perne. Confortabile si moi Din bumbac de calitate Accesorii practice si estetice Set de 2 bucati (astoreo.ro)

Perna scaun set 2 buc. - albastra - Mărimea 40x40 cm

Perna scaun set 2 buc. - albastra - Mărimea 40x40 cm

Pernele de scaun ar trebui sa indeplineasca o functie practica si estetica. Perna de scaun moale confortabila din bumbac de calitate si in culori frumoase indeplineste ambele cerinte. Este un accesoriu pentru casa de calitate, placut de utilizat si care va oferi interiorului un aspect complet nou. Setul contine 2 buc. de perne. Confortabile si moi Din bumbac de calitate Accesorii practice si estetice Set de 2 bucati (astoreo.ro)

Elmex Periuță de dinți Ultra Soft 3 bucăți

Elmex Periuță de dinți Ultra Soft 3 bucăți

Periuța de dinți Elmex Ultra Soft asigură o experiență unică de curățare a dinților, datorită fibrelor de înaltă densitate. Combinația dintre funcționalitate și estetică, forma mânerului ergonomic și capul conic al periei garantează o îngrijire perfectă pentru dinți. Gâtul fine cu perie curbată, împreună cu forma compactă a capului conic, permite un acces mai ușor la scaunele din spate, ceea ce nu permite alte perii. caracteristici: densitate superioară a fibrelor, combinație de funcționalitate și estetică, capul conic pentru adâncime, forma ergonomică, logo-ul premium al mărcii, concepute pentru un confort maxim. (vivantis.ro)

Elmex Periuță de dinți Ultra moale

Elmex Periuță de dinți Ultra moale

Periuța de dinți Elmex Ultra Soft asigură o experiență unică de curățare a dinților, datorită fibrelor de înaltă densitate. Combinația dintre funcționalitate și estetică, forma mânerului ergonomic și capul conic al periei garantează o îngrijire perfectă pentru dinți. Gâtul fine cu perie curbată, împreună cu forma compactă a capului conic, permite un acces mai ușor la scaunele din spate, ceea ce nu permite alte perii. caracteristici: densitate superioară a fibrelor, combinație de funcționalitate și estetică, capul conic pentru adâncime, forma ergonomică, logo-ul premium al mărcii, concepute pentru un confort maxim. (vivantis.ro)

Suport farfurii de masa lavabil 3 buc. - argintie - Mărimea set 3 buc…

Suport farfurii de masa lavabil 3 buc. - argintie - Mărimea set 3 buc. 28x43 cm

Suportul pentru farfurii pe masa indeplineste o functie practica si estetica. Protejeaza mobilierul sau fata de masa de murdarie si ofera modul de luat masa mai placut. Veti fi incântat de intretinerea sa usoara. Este usor de spalat, iar designul argintiu sporeste impresia de lux. Dimensiuni: 28 x 43 cm. Material: polipropilena. Practic si estetic in acelasi timp Protejeaza fata de masa si mobilierul de deteriorare Lavabil - intretinere usoara si rapida (astoreo.ro)

Klarstein Vivo Vino 26 vinoteca

Klarstein Vivo Vino 26 vinoteca

Klarstein Vivo Vino 26 este o cramă de răcire pentru vinuri, compactă din punct de vedere estetic, potrivită pentru camere mobilate modern. Crama are o ușă dublă izolată, din oțel inoxidabil și sticlă, unde pot fi stocate până la 26 de sticle de vin pe șase rafturi din lemn. Iluminatul cu LED-uri discrete doar adaugă o notă la estetică și luxul de expunere. Design-ul vinotecii Vivo Vino 26 a fost conceput special pentru camere moderne. Efectul estetic al vinotecii excelează de cele mai multe ori în barurile hotelurilor sau restaurantelor mai luxoase. Informațiile obligatorii în conformitate cu Directiva UE a Comisiei nr. 1060/2010: Clasa de eficiență energetică: B (pe o scara de la A +++ la G)Consumul anual de energie în kWh / an: 151 kWh (bazate pe teste standardizate de 24 de ore… (klarstein.ro)

Klarstein Vivo Vino 26, 88 litri, cramă de răcire, 26 de sticle, oțel…

Klarstein Vivo Vino 26, 88 litri, cramă de răcire, 26 de sticle, oțel inoxidabil, cu LED-uri

Klarstein Vivo Vino 26 este o cramă de răcire pentru vinuri, compactă din punct de vedere estetic, potrivită pentru camere mobilate modern. Crama are o ușă dublă izolată, din oțel inoxidabil și sticlă, unde pot fi stocate până la 26 de sticle de vin pe șase rafturi din lemn. Iluminatul cu LED-uri discrete doar adaugă o notă la estetică și luxul de expunere. Design-ul vinotecii Vivo Vino 26 a fost conceput special pentru camere moderne. Efectul estetic al vinotecii excelează de cele mai multe ori în barurile hotelurilor sau restaurantelor mai luxoase. Informațiile obligatorii în conformitate cu Directiva UE a Comisiei nr. 1060/2010: Clasa de eficiență energetică: B (pe o scara de la A +++ la G)Consumul anual de energie în kWh / an: 151 kWh (bazate pe teste standardizate de 24 de ore… (electronic-star.ro)

Polti Masă de călcat pentru stația de călcat Vaporella TOP

Polti Masă de călcat pentru stația de călcat Vaporella TOP

 Masa de călcat profesională pentru călcatul cu abur. Datorită cadrului întărit și a celor 4 picioare, Vaporella Top oferă stabilitate și siguranță deplină pentru călcat. Două mânere practice sub suprafața de lucru vă permit să desfaceți și să pliați masa într-o clipă. Vaporella Top are un sistem de reglare a înălțimii. Are șapte poziții pentru setarea celei mai confortabile înălțimi de lucru a plăcii în funcție de nevoile dvs., indiferent dacă călcați în picioare sau șezând. Husa de protecție din bumbac, căptușită, permite trecerea ușoară a aburului și previne astfel umezirea hainelor călcate. Husa se poate spăla în mașina de spălat rufe pentru a o menține curată în timp. Datorită suportului de molton integrat, veți călca confortabil fără a imprimarea grilajului. Datorită zonei de… (e4home.ro)

Loocida Sonnenstein STUDIE 63, lampă de beton suspendată, lampă de…

Loocida Sonnenstein STUDIE 63, lampă de beton suspendată, lampă de agățat, design industrial

"Doar o armonie perfectă într-o funcționalitate tehnică cu scop, precum și în proporțiile de formă poate crea frumusețe -. Walter Gropius, 1955" Lampa Sonnenstein Studie 63 de la compania Loocida se angajează față de aceste cerințe estetice ca o lampă pandantiv, confecționată din material de beton.Lampa suspendată creează o tranziție lină și transparență situându-se fără greutate. Forma puristă a umbrei lămpii se potrivește în stilul modern de viață sau accente contrastante în atmosferă de epocă.Senzualitate în formă pură, nealterată: lampa suspendată creează un ton de culoare caldă și creează un contrast cu betonul opac.Lampa Loocida Sonnenstein Studie 63 este realizată din materiale naturale neobișnuite și combină estetica, creativitatea și claritatea cu funcționalitate de lumină. (electronic-star.ro)

Loocida Sonnenstein STUDIE 32, lampă de beton suspendată, lampă de…

Loocida Sonnenstein STUDIE 32, lampă de beton suspendată, lampă de agățat, design industrial

"Doar o armonie perfectă într-o funcționalitate tehnică cu scop, precum și în proporțiile de formă poate crea frumusețe -. Walter Gropius, 1955" Lampa Sonnenstein Studie 32 de la compania Loocida se angajează față de aceste cerințe estetice ca o lampă pandantiv, confecționată din material de beton.Lampa suspendată creează o tranziție lină și transparență situându-se fără greutate. Forma puristă a umbrei lămpii se potrivește în stilul modern de viață sau accente contrastante în atmosferă de epocă.Senzualitate în formă pură, nealterată: lampa suspendată creează un ton de culoare caldă și creează un contrast cu betonul opac.Lampa Loocida Sonnenstein Studie 32 este realizată din materiale naturale neobișnuite și combină estetica, creativitatea și claritatea cu funcționalitate de lumină. (electronic-star.ro)

Loocida Sonnenstein STUDIE 21, lampă de beton suspendată, lampă de…

Loocida Sonnenstein STUDIE 21, lampă de beton suspendată, lampă de agățat, design industrial

"Doar o armonie perfectă într-o funcționalitate tehnică cu scop, precum și în proporțiile de formă poate crea frumusețe -. Walter Gropius, 1955" Lampa Sonnenstein Studie 21 de la compania Loocida se angajează față de aceste cerințe estetice ca o lampă pandantiv, confecționată din material de beton.Lampa suspendată creează o tranziție lină și transparență situându-se fără greutate. Forma puristă a umbrei lămpii se potrivește în stilul modern de viață sau accente contrastante în atmosferă de epocă.Senzualitate în formă pură, nealterată: lampa suspendată creează un ton de culoare caldă și creează un contrast cu betonul opac.Lampa Loocida Sonnenstein Studie 21 este realizată din materiale naturale neobișnuite și combină estetica, creativitatea și claritatea cu funcționalitate de lumină. (electronic-star.ro)

Loocida Sonnenstein STUDIE 78, lampă de beton suspendată, beton și…

Loocida Sonnenstein STUDIE 78, lampă de beton suspendată, beton și oțel

"Doar o armonie perfectă într-o funcționalitate tehnică cu scop, precum și în proporțiile de formă poate crea frumusețe -. Walter Gropius, 1955" Lampa Sonnenstein Studie 78 de la compania Loocida se angajează față de aceste cerințe estetice ca o lampă pandantiv, confecționată din material de beton și oțel.Lampa suspendată creează o tranziție lină și transparență situându-se fără greutate. Forma puristă a umbrei lămpii se potrivește în stilul modern de viață sau accente contrastante în atmosferă de epocă.Senzualitate în formă pură, nealterată: lampa suspendată creează un ton de culoare caldă și creează un contrast cu betonul opac.Lampa Loocida Sonnenstein Studie 78 este realizată din materiale naturale neobișnuite și combină estetica, creativitatea și claritatea cu funcționalitate de… (electronic-star.ro)

Set 12 etichete pentru nume Neviti Fancy That

Set 12 etichete pentru nume Neviti Fancy That

Așezați bunătățile favorite pe masă, invitați familia și prietenii și nu uitați să adăugați decorațiunile Neviti care vor desăvârși aspectul estetic al evenimentului.♥ (bonami.ro)

Set 2 fețe de pernă Beverly Hills Polo Club Baker

Set 2 fețe de pernă Beverly Hills Polo Club Baker

Pentru un dormitor frumos decorat trebuie să alegeți și așternuturi pe măsură. Un accesoriu practic și estetic, pentru un somn confortabil și o atmosferă relaxantă! (bonami.ro)

Set 2 fețe de pernă Beverly Hills Polo Club Austin

Set 2 fețe de pernă Beverly Hills Polo Club Austin

Pentru un dormitor frumos decorat trebuie să alegeți și așternuturi pe măsură. Un accesoriu practic și estetic, pentru un somn confortabil și o atmosferă relaxantă! (bonami.ro)

Set 2 fețe de pernă Beverly Hills Polo Club Afford

Set 2 fețe de pernă Beverly Hills Polo Club Afford

Pentru un dormitor frumos decorat trebuie să alegeți și așternuturi pe măsură. Un accesoriu practic și estetic, pentru un somn confortabil și o atmosferă relaxantă! (bonami.ro)

Ceas de perete YAMAZAKI RIn Oscuro

Ceas de perete YAMAZAKI RIn Oscuro

Brandul Yamazaki simbolizează tot ceea ce are la bază cultura japoneză - simplitate, frumusețe și funcționalitate. Invitați designul japonez în casa dvs., sub forma acestor accesorii minimaliste și estetice. (bonami.ro)

Covor Think Rugs Diamond, 80 x 140 cm, bej

Covor Think Rugs Diamond, 80 x 140 cm, bej

Este modern, jucăuș și neutral în același timp. Covorul Think Rugs este estetic și practic pentru orice interior. Oricând la modă! Covorul este fabricat din polipropilenă. (bonami.ro)

Covor Think Rugs Diamond, 120 x 170 cm, bej

Covor Think Rugs Diamond, 120 x 170 cm, bej

Este modern, jucăuș și neutral în același timp. Covorul Think Rugs este estetic și practic pentru orice interior. Oricând la modă! Covorul este fabricat din polipropilenă. (bonami.ro)

Lenjerie de pat și cearșaf Arabella, 200 x 220 cm

Lenjerie de pat și cearșaf Arabella, 200 x 220 cm

Pentru un dormitor frumos decorat trebuie să alegeți și așternuturi pe măsură. Un accesoriu practic și estetic, pentru un somn confortabil și o atmosferă relaxantă! (bonami.ro)

Lustră Glimte Loki Dos, gri

Lustră Glimte Loki Dos, gri

Lustrele și plafonierele sunt corpurile de iluminat centrale, care asigură lumina în întreaga încăpere. Creațiile Glimte, cu design clasic, minimalist, negre, albe sau gri, îmbină perfect funcționalitatea cu esteticul. (bonami.ro)

Cuvertură matlasată pentru pat France Powder, 260 x 250 cm

Cuvertură matlasată pentru pat France Powder, 260 x 250 cm

Pentru un dormitor frumos decorat trebuie să alegeți și așternuturi pe măsură. Un accesoriu practic și estetic, pentru un somn confortabil și o atmosferă relaxantă! (bonami.ro)

Lenjerie de pat cu cearșaf Solanya, 200 x 220 cm

Lenjerie de pat cu cearșaf Solanya, 200 x 220 cm

Pentru un dormitor frumos decorat trebuie să alegeți și așternuturi pe măsură. Un accesoriu practic și estetic, pentru un somn confortabil și o atmosferă relaxantă! (bonami.ro)

cum să înfășori o rachetă de tenis, vânzarea de rachete de tenis, cum să alegi racheta de tenis potrivită, vânzare de rachete de tenis, rachete de tenis cap djokovic, ținerea corectă a rachetei de tenis, rachetă de tenis babolat pure drive gt, rachete de tenis de prindere, rachete de tenis Fischer, prindere cu rachetă de tenis

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide