Femeii jambiere pe jogging nordblanc scrimpy nbspl6688 ohk

Femeii jambiere pe jogging NORDBLANC Scrimpy NBSPL6688_OHK

Femeii jambiere pe jogging NORDBLANC Scrimpy NBSPL6688_OHK

Femeii jambiere pe jogging NORDBLANC Scrimpy NBSPL6688_OHK descriere Jinglele de jogging elastice sunt fabricate dintr-un material extrem de prietenos, cu tehnologie DRYFOR® care evacuSheză perfect umiditatShe corpului. Legăturile sunt elastice și se potrivesc perfect fiecărui corp. Pantalonii au o potrivire funcțională, au o bandă flexibilă și sunt idShele pentru jogging și alte activități sportive. beneficii Cusături plate Cusăturile elastice și netede care vă oferă confort prin reducerShe frecării incomode pe piele. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge transpirația care se evaporă mai repede și vă menține uscată și confortabilă. Materiale și întreținere Material: 80… (gamisport.ro)

Femeii pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC zgârcit NBSPL6691

Femeii pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC zgârcit NBSPL6691

Femeii pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC zgârcit NBSPL6691 descriere Aceste pantaloni scurți vor fi un partener excelent atunci când se rulSheză la toate distanțele. Sunt fabricate dintr-un material ușor uscat DRYFOR® cu uscare rapidă. Talia elastică se așSheză confortabil pe șolduri și ajustSheză șnurul lYourslie până la confort. Elementele reflectorizante de siguranță sunt luate în considerare în timpul sShera sau de forMore diminSheța devreme. Cu un buzunar din spate cu fermoar, puteți stoca cu ușurință necesități mici în timpul antrenamentului. beneficii elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge transpirația care se evaporă mai repede și vă menține uscată și… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi rezervor de top pe jogging Nordblanc NBSMF6168_SSM

Pentru bărbaţi rezervor de top pe jogging Nordblanc NBSMF6168_SSM

Pentru bărbaţi rezervor de top pe jogging Nordblanc NBSMF6168_SSM Mens T NORDBLANC REFLECTĂRII este fabricat din elastic DRYFOR® materialului funcțional care se usucă rapid, cel mai versatil și care elimină perfect umezeala și menține corpul într-un microclimat optim. Shirt este foarte ușor și confortabil, materialul respirabil este excelent. Pentru o mai mare siguranță în partea din față și din spate camasi cu maneca si elemente reflectorizante suplimentare. Shirt este potrivit pentru funcționare și alte activități fizice solicitante. Material: 96% poliester, 4% elastan | DRYFOR® rapidă Tricouri şi bluze » Bluze » Pentru bărbaţi rezervor de top pe jogging Nordblanc NBSMF6168_SSM (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi rezervor de top pe jogging Nordblanc NBSMF6168_CVA

Pentru bărbaţi rezervor de top pe jogging Nordblanc NBSMF6168_CVA

Pentru bărbaţi rezervor de top pe jogging Nordblanc NBSMF6168_CVA Mens T NORDBLANC REFLECTĂRII este fabricat din elastic DRYFOR® materialului funcțional care se usucă rapid, cel mai versatil și care elimină perfect umezeala și menține corpul într-un microclimat optim. Shirt este foarte ușor și confortabil, materialul respirabil este excelent. Pentru o mai mare siguranță în partea din față și din spate camasi cu maneca si elemente reflectorizante suplimentare. Shirt este potrivit pentru funcționare și alte activități fizice solicitante. Material: 96% poliester, 4% elastan | DRYFOR® rapidă Tricouri şi bluze » Bluze » Pentru bărbaţi rezervor de top pe jogging Nordblanc NBSMF6168_CVA (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC sărăcăcios…

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC sărăcăcios NBSPM6682_TEM

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC sărăcăcios NBSPM6682_TEM descriere Aceste pantaloni scurți vor fi un partener excelent atunci când se rulSheză la toate distanțele. Sunt fabricate dintr-un material ușor uscat DRYFOR® cu uscare rapidă. Talia elastică se așSheză confortabil pe șolduri și ajustSheză șnurul lYourslie până la confort. Pantaloni scurți pentru a forma corpul și a oferi suport maxim. Elementele reflectorizante de siguranță sunt luate în considerare în timpul sShera sau de forMore diminSheța devreme. Cu un buzunar din spate cu fermoar, puteți stoca cu ușurință necesități mici în timpul antrenamentului. beneficii Elemente reflexive Elementele reflexive vă vor crește vizibilitatShe în întuneric chiar și în întuneric de multe ori. elastic Tesatura flexibilă… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC sărăcăcios…

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC sărăcăcios NBSPM6682_BPZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi pe jogging NORDBLANC sărăcăcios NBSPM6682_BPZ descriere Aceste pantaloni scurți vor fi un partener excelent atunci când se rulSheză la toate distanțele. Sunt fabricate dintr-un material ușor uscat DRYFOR® cu uscare rapidă. Talia elastică se așSheză confortabil pe șolduri și ajustSheză șnurul lYourslie până la confort. Pantaloni scurți pentru a forma corpul și a oferi suport maxim. Elementele reflectorizante de siguranță sunt luate în considerare în timpul sShera sau de forMore diminSheța devreme. Cu un buzunar din spate cu fermoar, puteți stoca cu ușurință necesități mici în timpul antrenamentului. beneficii Elemente reflexive Elementele reflexive vă vor crește vizibilitatShe în întuneric chiar și în întuneric de multe ori. elastic Tesatura flexibilă… (gamisport.ro)

Femeii jambiere NORDBLANC înțepător NBSPL6689_OHK

Femeii jambiere NORDBLANC înțepător NBSPL6689_OHK

Femeii jambiere NORDBLANC înțepător NBSPL6689_OHK descriere Legăturile din material funcțional cu uscare rapidă DRYFOR®, combinate cu cusături plate, garantSheză confortul rShel și satisfacția dvs. În aceste legende de la Nordblanc veți impresiona cu impresionantă impriMore dacă mergeți la muncă sau la lucru. beneficii elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge transpirația care se evaporă mai repede și vă menține uscată și confortabilă. Materiale și întreținere Material: 80% poliester 20% elastan Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este… (gamisport.ro)

Femeii jambiere NORDBLANC existent NBSPL6674B_OHK

Femeii jambiere NORDBLANC existent NBSPL6674B_OHK

Femeii jambiere NORDBLANC existent NBSPL6674B_OHK descriere Fuste de sport de 3/4 pentru femei sunt excelente atât pentru exerciții fizice, cât și pentru alte activități sportive. Legăturile sunt rShelizate cu o tehnologie de cusătură plat care elimină frecarShe neplăcută a pielii pentru a oferi un confort maxim în performanța sportivă. DRYFOR® superelastic DRYFOR® îndepărtSheză umezShela și transpirația din corp, lăsându-vă confortabil. beneficii elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge transpirația care se evaporă mai repede și vă menține uscată și confortabilă. Materiale și întreținere Material: 80% poliester 20% elastan Pentru a menține durabilitatShe articolelor de… (gamisport.ro)

Femeii jambiere NORDBLANC înțepător NBSPL6689_RUJ

Femeii jambiere NORDBLANC înțepător NBSPL6689_RUJ

Femeii jambiere NORDBLANC înțepător NBSPL6689_RUJ descriere Legăturile din material funcțional cu uscare rapidă DRYFOR®, combinate cu cusături plate, garantSheză confortul rShel și satisfacția dvs. În aceste legende de la Nordblanc veți impresiona cu impresionantă impriMore dacă mergeți la muncă sau la lucru. beneficii elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge transpirația care se evaporă mai repede și vă menține uscată și confortabilă. Materiale și întreținere Material: 80% poliester 20% elastan Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este… (gamisport.ro)

Fitness-ul femeilor jambiere Nordblanc Flexibilitate roz NBSPL7454_BRR

Fitness-ul femeilor jambiere Nordblanc Flexibilitate roz NBSPL7454_BRR

Fitness-ul femeilor jambiere Nordblanc Flexibilitate roz NBSPL7454_BRR Jambierele sport pentru femei sunt excelente nu numai pentru toate tipurile de exerciții fizice și de antrenament cu greutăți, ci și pentru alte activități sportive. Țesătura superelastică cu tratament DRYFOR® cu uscare rapidă îndepărtează umezeala și transpirația de pe corp, menținându-vă confortabil. BENEFICII USCARE RAPIDĂ Absoarbe excesul de umiditate și elimină transpirația, care se evaporă mai repede și te menține uscat și confortabil în orice moment. ELASTIC Țesătura flexibilă permite libertatea de mișcare și confort maxim în timpul oricărei activități. MATERIALE ȘI ÎNTREȚINERE 84% poliester 16% elastan Pentru a menține longevitatea îmbrăcămintei sportive și tehnice, este necesar să se acorde atenție îngrijirii… (gamisport.ro)

Fitness-ul femeilor jambiere Nordblanc Flexibilitate verde NBSPL7454…

Fitness-ul femeilor jambiere Nordblanc Flexibilitate verde NBSPL7454_TZE

Fitness-ul femeilor jambiere Nordblanc Flexibilitate verde NBSPL7454_TZE Jambierele sport pentru femei sunt excelente nu numai pentru toate tipurile de exerciții fizice și de antrenament cu greutăți, ci și pentru alte activități sportive. Țesătura superelastică cu tratament DRYFOR® cu uscare rapidă îndepărtează umezeala și transpirația de pe corp, menținându-vă confortabil. BENEFICII USCARE RAPIDĂ Absoarbe excesul de umiditate și elimină transpirația, care se evaporă mai repede și te menține uscat și confortabil în orice moment. ELASTIC Țesătura flexibilă permite libertatea de mișcare și confort maxim în timpul oricărei activități. MATERIALE ȘI ÎNTREȚINERE 84% poliester 16% elastan Pentru a menține longevitatea îmbrăcămintei sportive și tehnice, este necesar să se acorde atenție… (gamisport.ro)

2 perechi de jambiere, pentru femei

2 perechi de jambiere, pentru femei

Ideale pentru anotimpurile calde si cand calatoriti: cu mansete cu compresie usoara si banda anti-alunecare. Foarte elastice, usor de incaltat si pot fi purtate in pantofi deschisi. (astoreo.ro)

2 perechi de jambiere, pentru femei - negre

2 perechi de jambiere, pentru femei - negre

Ideale pentru anotimpurile calde si cand calatoriti: cu mansete cu compresie usoara si banda anti-alunecare. Foarte elastice, usor de incaltat si pot fi purtate in pantofi deschisi. (astoreo.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 579 L

Evona jambiere pentru femei RIO 579 L

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 579 XL

Evona jambiere pentru femei RIO 579 XL

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 613 M

Evona jambiere pentru femei RIO 613 M

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu o bandă elastică confortabilă, potrivit atât pentru îmbrăcăminte de casă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 579 M

Evona jambiere pentru femei RIO 579 M

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 613 L

Evona jambiere pentru femei RIO 613 L

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu o bandă elastică confortabilă, potrivit atât pentru îmbrăcăminte de casă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 666 XXL

Evona jambiere pentru femei RIO 666 XXL

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 613 XL

Evona jambiere pentru femei RIO 613 XL

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu o bandă elastică confortabilă, potrivit atât pentru îmbrăcăminte de casă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 666 M

Evona jambiere pentru femei RIO 666 M

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 666 L

Evona jambiere pentru femei RIO 666 L

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 666 XL

Evona jambiere pentru femei RIO 666 XL

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Calvin Klein Femei jambiere GWF8L641-007 S

Calvin Klein Femei jambiere GWF8L641-007 S

Material: 89% poliamida, 11% elastan Colanți pentru femei, bandă elastică cu numele producătorului, confortabili de purtat, (vivantis.ro)

Calvin Klein Femei jambiere GWF8L641-007 M

Calvin Klein Femei jambiere GWF8L641-007 M

Material: 89% poliamida, 11% elastan Colanți pentru femei, bandă elastică cu numele producătorului, confortabili de purtat, (vivantis.ro)

Calvin Klein Femei jambiere D1632E-020 L

Calvin Klein Femei jambiere D1632E-020 L

Material: 55% bumbac, 37% modal, 8% elastan jambiere femei tip de lenjerie de noapte, talie cauciuc elastic semne inscripție albă, croială îngustă, material foarte plăcut, jambiere confortabile la domiciliu, potrivit ca pijamale. (vivantis.ro)

Calvin Klein Femei jambiere D1632E-020 M

Calvin Klein Femei jambiere D1632E-020 M

Material: 55% bumbac, 37% modal, 8% elastan jambiere femei tip de lenjerie de noapte, talie cauciuc elastic semne inscripție albă, croială îngustă, material foarte plăcut, jambiere confortabile la domiciliu, potrivit ca pijamale. (vivantis.ro)

Calvin Klein Femei jambiere D1632E-020 S

Calvin Klein Femei jambiere D1632E-020 S

Material: 55% bumbac, 37% modal, 8% elastan jambiere femei tip de lenjerie de noapte, talie cauciuc elastic semne inscripție albă, croială îngustă, material foarte plăcut, jambiere confortabile la domiciliu, potrivit ca pijamale. (vivantis.ro)

Pentru femei jambiere Kari Traa Agnes roșu

Pentru femei jambiere Kari Traa Agnes roșu

Pentru femei jambiere Kari Traa Agnes roșu Jambiere pentru femei Kari Traa Agnes Când este atât de frig afară, tu și prietenele tale vă întrebați cu ce să vă îmbrăcați pentru a vă bucura de plimbare și de antrenament. Alunecă în jambiere Kari Traa Agnes. Vă țin de cald, nu dezamăgesc și sunt tovarășul ideal pentru zilele geroase. Material și tăiere Datorită proprietăților sale naturale, lâna fină Merino vă poate ține de cald chiar și atunci când este umedă, absoarbe umezeala corpului în interiorul fibrei și vă menține pielea uscată. Merino este rezistent în mod natural la mirosuri, ceea ce reprezintă un bonus plăcut.Cusăturile plate, un panou înalt de confort în talie și peticele largi la capetele picioarelor facilitează suprapunerea. Datorită panourilor elastice de pe părțile laterale,… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W Negru Ieșiți pe teren cu jambierele de alergare pentru femei Kilpi RUNNER-W și bucurați-vă de libertatea de mișcare. Te vei bucura de ei la fel de mult și pentru exerciții fizice, deoarece sunt confecționați din materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, care evacuează transpirația de la piele la suprafață și este confortabil la atingere. Jambierele RUNNER-W au o talie elastică largă și confortabilă cu cordon de strângere, buzunarul lateral din plasă este suficient de mare pentru un telefon mobil sau un iPod, iar cusăturile flatlock combinate cu inserțiile din plasă sub genunchi maximizează confortul. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: capacitatea materialului de a elimina rapid și uniform… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W Negru Jambierele pentru femei Kilpi KARANG-W vă permit să faceți sport confortabil pe vreme rece. Sunt potriviți pentru alergare, schi fond și alte activități odată ce temperatura scade sub zero grade. Am izolat partea din față cu un panou softshell rezistent la vânt, iar materialul OPTI-DRY elimină umezeala la suprafață. Croiala atent gândită se adaptează siluetei dumneavoastră și vă permite să faceți sport fără griji chiar și atunci când alții rămân acasă din cauza frigului. Avantajele jambierelor pentru femei Kilpi KARANG-W izolat pentru sporturi în frig și îngheț materialul oPTI-DRY este călduț și elimină umezeala talie elastică largă și confortabilă buzunar integrat cu fermoar pentru telefonul mobil croială ergonomică și cusătură flatlock… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru

Alergarea femeilor jambiere Kilpi GEARS-W Negru Alergi la nivel profesional sau doar în scop recreativ? Este bine să fii confortabil și să te simți bine la fiecare alergare. Vei îndrăgi jambierele de alergare Kilpi GEARS-W pentru femei pentru că se potrivesc foarte bine, urmând curbele corpului și cusături absolut imperceptibile datorită cusăturilor flatlock. Materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, cu o structură de plasă, ajută la îndepărtarea umezelii de piele și are un efect ușor compresiv. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la regenerarea musculară. Avantajele jambierelor de alergare Kilpi GEARS-W: croiala urmează curbele corpului și se adaptează perfect la mișcări cusut cu cusături plate material OPTI-DRY cu uscare rapidă, cu o structură de plasă proprietăți… (gamisport.ro)

Tommy Hilfiger Femei - colanți jambiere UW0UW02541-DW5 S

Tommy Hilfiger Femei - colanți jambiere UW0UW02541-DW5 S

Material: 93% bumbac organic, 7% elastan Bumbacul organic este crescut, fără substanțe chimice nocive, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele. Cultivarea bumbacului organic protejează mediul înconjurător și cultivatorii acestuia. colanți pentru femei, în talie bandă elastică cu numele producătorului, material plăcut și de calitate. (vivantis.ro)

Tommy Hilfiger Femei - colanți jambiere UW0UW02541-DW5 M

Tommy Hilfiger Femei - colanți jambiere UW0UW02541-DW5 M

Material: 93% bumbac organic, 7% elastan Bumbacul organic este crescut, fără substanțe chimice nocive, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele. Cultivarea bumbacului organic protejează mediul înconjurător și cultivatorii acestuia. colanți pentru femei, în talie bandă elastică cu numele producătorului, material plăcut și de calitate. (vivantis.ro)

Tommy Hilfiger Femei - colanți jambiere UW0UW02541-DW5 L

Tommy Hilfiger Femei - colanți jambiere UW0UW02541-DW5 L

Material: 93% bumbac organic, 7% elastan Bumbacul organic este crescut, fără substanțe chimice nocive, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele. Cultivarea bumbacului organic protejează mediul înconjurător și cultivatorii acestuia. colanți pentru femei, în talie bandă elastică cu numele producătorului, material plăcut și de calitate. (vivantis.ro)

Tommy Hilfiger Pentru femei jambiere UW0UW00563-416 S

Tommy Hilfiger Pentru femei jambiere UW0UW00563-416 S

Material: 95% bumbac, 5% elastan Jambiere pentru femei cu talie înaltă, inscripție pe partea laterală cu sigla mărcii, ideal pentru activități recreative sau sportive. (vivantis.ro)

Tommy Hilfiger Pentru femei jambiere UW0UW00563-416 M

Tommy Hilfiger Pentru femei jambiere UW0UW00563-416 M

Material: 95% bumbac, 5% elastan Jambiere pentru femei cu talie înaltă, inscripție pe partea laterală cu sigla mărcii, ideal pentru activități recreative sau sportive. (vivantis.ro)

Tommy Hilfiger Pentru femei jambiere UW0UW00563-416 L

Tommy Hilfiger Pentru femei jambiere UW0UW00563-416 L

Material: 95% bumbac, 5% elastan Jambiere pentru femei cu talie înaltă, inscripție pe partea laterală cu sigla mărcii, ideal pentru activități recreative sau sportive. (vivantis.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis Ieșiți pe teren cu jambierele de alergare pentru femei Kilpi RUNNER-W și bucurați-vă de libertatea de mișcare. Te vei bucura de ei la fel de mult și pentru exerciții fizice, deoarece sunt confecționați din materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, care evacuează transpirația de la piele la suprafață și este confortabil la atingere. Jambierele RUNNER-W au o talie elastică largă și confortabilă cu cordon de strângere, buzunarul lateral din plasă este suficient de mare pentru un telefon mobil sau un iPod, iar cusăturile flatlock combinate cu inserțiile din plasă sub genunchi maximizează confortul. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: capacitatea materialului de a elimina rapid… (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W gri închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W gri închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi KARANG-W gri închis Jambierele pentru femei Kilpi KARANG-W vă permit să faceți sport confortabil pe vreme rece. Sunt potriviți pentru alergare, schi fond și alte activități odată ce temperatura scade sub zero grade. Am izolat partea din față cu un panou softshell rezistent la vânt, iar materialul OPTI-DRY elimină umezeala la suprafață. Croiala atent gândită se adaptează siluetei dumneavoastră și vă permite să faceți sport fără griji chiar și atunci când alții rămân acasă din cauza frigului. Avantajele jambierelor pentru femei Kilpi KARANG-W izolat pentru sporturi în frig și îngheț materialul oPTI-DRY este călduț și elimină umezeala talie elastică largă și confortabilă buzunar integrat cu fermoar pentru telefonul mobil croială ergonomică și cusătură… (gamisport.ro)

jambiere Salming sciziune tricou femei Negru/ argint reflexiv

jambiere Salming sciziune tricou femei Negru/ argint reflexiv

jambiere Salming sciziune tricou femei Negru/ argint reflexiv Salminele pentru feMillet Salming Reflexive pentru feMillet FeMillet Legături în design Unusual, cu calități funcționale excelente. o combinație de poliester și elastan excelenta respirabilitate fermoare pe picioare cu detalii reflective șnurul lYourslie buzunar interior în zonYoursliei După sex: feMillet Culoare: Negru Material: 90% poliester, 10% elastan Pantaloni » Colanți » jambiere Salming sciziune tricou femei Negru/ argint reflexiv (gamisport.ro)

jambiere Salming sciziune tricou femei adâncime Turcoaz AOP

jambiere Salming sciziune tricou femei adâncime Turcoaz AOP

jambiere Salming sciziune tricou femei adâncime Turcoaz AOP FeMilletle "Salming Run" Ciorapi Split Cămășile pentru feMillet vă oferă un design interesant și vă bucurați de caracteristici excelente. confort ridicat fibre excelente care se pot respira și elastice design excepțional pungă Key ascunsă în zonYoursliei După sex: feMillet Culoare: verde Material: 74% poliester, 26% elastan Pantaloni » Colanți » jambiere Salming sciziune tricou femei adâncime Turcoaz AOP (gamisport.ro)

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis

Alergarea femeilor jambiere Kilpi RUNNER-W albastru închis Ieșiți pe teren cu jambierele de alergare pentru femei Kilpi RUNNER-W și bucurați-vă de libertatea de mișcare. Te vei bucura de ei la fel de mult și pentru exerciții fizice, deoarece sunt confecționați din materialul OPTI-DRY cu uscare rapidă, care evacuează transpirația de la piele la suprafață și este confortabil la atingere. Jambierele RUNNER-W au o talie elastică largă și confortabilă cu cordon de strângere, buzunarul lateral din plasă este suficient de mare pentru un telefon mobil sau un iPod, iar cusăturile flatlock combinate cu inserțiile din plasă sub genunchi maximizează confortul. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: capacitatea materialului de a elimina rapid… (gamisport.ro)

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W roz

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W roz

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W roz Jambierele pentru femei LIGANO-W Kilpi sunt ideale pentru alergare, fitness sau yoga. Materialul OPTI-DRY este confortabil la atingere, foarte elastic și cu uscare rapidă. Cureaua largă, care nu se apasă, ascunde un buzunar integrat pentru chei sau bani. În plus, există încă două buzunare din plasă pe părțile laterale. Inserțiile din plasă de pe coapse servesc atât ca element decorativ, cât mai ales ca ventilație. Jambierele LIGANO-W sunt disponibile în două combinații de culori atractive. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness, drumeții în oraș, turism și călătoriiCompoziție: 77% POLIESTER 23% ELASTANSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateBuzunare: 2 buzunare… (gamisport.ro)

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W Negru

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W Negru

Fitness-ul femeilor jambiere Kilpi LIGANO-W Negru Jambierele pentru femei LIGANO-W Kilpi sunt ideale pentru alergare, fitness sau yoga. Materialul OPTI-DRY este confortabil la atingere, foarte elastic și cu uscare rapidă. Cureaua largă, care nu se apasă, ascunde un buzunar integrat pentru chei sau bani. În plus, există încă două buzunare din plasă pe părțile laterale. Inserțiile din plasă de pe coapse servesc atât ca element decorativ, cât mai ales ca ventilație. Jambierele LIGANO-W sunt disponibile în două combinații de culori atractive. Caracteristicile produsului Sport: alergare, fitness, drumeții în oraș, turism și călătoriiCompoziție: 77% POLIESTER 23% ELASTANSuprafața țesăturii: uscare rapidăȚesătură: Întindere în 4 direcțiiTăiați: SlimCusături: cusături plateBuzunare: 2 buzunare… (gamisport.ro)

Femeii din lână jambiere Kari Traa Løkke naval

Femeii din lână jambiere Kari Traa Løkke naval

Femeii din lână jambiere Kari Traa Løkke naval Incredibil cum Kari Traa poate combina funcționalitatea și aspectul pentru a crea o piesă perfectă pentru fiecare femeie. Caracteristici pe care orice femeie care iubește sportul va aprecia 100% lână merino. Și ce design terpve! Løkke este cea mai recentă știre a colecției de straturi de bază Kari Traa din acest an! Un aspect luxos care îți va face ținuta perfectă, fie pe pantă, fie într-o cafenea. Designul interesant și cea mai fină lână merino nu vor ieși niciodată din modă, așa că în această iarnă nu este nimic de a face, Løkke trebuie să aibă. Lâna Merino vă va impresiona prin proprietățile sale miraculoase, ceea ce îl face un material ideal pentru a purta nu numai iarna. Acest material natural se încălzește frumos și, chiar și când este… (gamisport.ro)

Roxy femei jambiere Shape of You ERJNP03321-KVJ7 L

Roxy femei jambiere Shape of You ERJNP03321-KVJ7 L

Material: 88% poliamida, 12% elastan Colanți pentru femei, Ele sunt elastice, datorită Roxy DryFlight sunt extrem de respirabil și rezistent la apa, potrivită pentru activități sportive, (vivantis.ro)

Tommy Hilfiger Colanți pentru femei jambiere legging UW0UW01646-004 L

Tommy Hilfiger Colanți pentru femei jambiere legging UW0UW01646-004 L

Material: 95% bumbac, 5% elastan Colanți confortabili pentru femei, cu talie elastică, Ideali pentru activități sportive sau pentru petrecerea timpului liber. (vivantis.ro)

Tommy Hilfiger Colanți pentru femei jambiere legging UW0UW01646-004 M

Tommy Hilfiger Colanți pentru femei jambiere legging UW0UW01646-004 M

Material: 95% bumbac, 5% elastan Colanți confortabili pentru femei, cu talie elastică, Ideali pentru activități sportive sau pentru petrecerea timpului liber. (vivantis.ro)

Roxy Jambiere pentru femei Thank you miere ERJNP03374-BSPH L

Roxy Jambiere pentru femei Thank you miere ERJNP03374-BSPH L

Material: 44% bumbac, 43% poliester, 13% elastan Colanți pentru femei, talie elastică, Tehnologia DryFlight® - un material hidrofob care respinge apa, se aranjează minunat. (vivantis.ro)

Roxy Jambiere pentru femei Thank you miere ERJNP03374-BSPH XL

Roxy Jambiere pentru femei Thank you miere ERJNP03374-BSPH XL

Material: 44% bumbac, 43% poliester, 13% elastan Colanți pentru femei, talie elastică, Tehnologia DryFlight® - un material hidrofob care respinge apa, se aranjează minunat. (vivantis.ro)

Roxy Jambiere pentru femei Thank you miere ERJNP03374-BSPH M

Roxy Jambiere pentru femei Thank you miere ERJNP03374-BSPH M

Material: 44% bumbac, 43% poliester, 13% elastan Colanți pentru femei, talie elastică, Tehnologia DryFlight® - un material hidrofob care respinge apa, se aranjează minunat. (vivantis.ro)

Roxy Jambiere pentru femei Thank you miere ERJNP03374-BSPH S

Roxy Jambiere pentru femei Thank you miere ERJNP03374-BSPH S

Material: 44% bumbac, 43% poliester, 13% elastan Colanți pentru femei, talie elastică, Tehnologia DryFlight® - un material hidrofob care respinge apa, se aranjează minunat. (vivantis.ro)

jambiere Salming Logo-ul tricou 2.0 femei Negru / argintiu reflexiv

jambiere Salming Logo-ul tricou 2.0 femei Negru / argintiu reflexiv

jambiere Salming Logo-ul tricou 2.0 femei Negru / argintiu reflexiv Căști de alergare pentru feMillet Salming Logo Running Logo 2.0 FeMillet într-un design simplu, cu calități funcționale excelente. o combinație de poliester și elastan excelenta respirabilitate fermoare pe picioare cu detalii reflective șnurul lYourslie buzunar interior în zonYoursliei După sex: feMillet Culoare: Negru Material: 88% poliester, 12% elastan Pantaloni » Colanți » jambiere Salming Logo-ul tricou 2.0 femei Negru / argintiu reflexiv (gamisport.ro)

Lână pentru femei jambiere Kari Traa Lokke alb 622132-Calm

Lână pentru femei jambiere Kari Traa Lokke alb 622132-Calm

Lână pentru femei jambiere Kari Traa Lokke alb 622132-Calm Jambiere din lână pentru femei Kari Traa Lokke PantUn strat de bază din 100% lână Merino pentru căldură și confort maxim pe tot parcursul iernii și în timpul tuturor activităților.100% lână naturală fină Merino poate menține căldura chiar și atunci când este umedă, absoarbe umezeala corpului în interiorul fibrei și menține pielea uscată. Rezistența materialului natural combinată cu un model delicat inspirat de istoria norvegiană. Toate în culori pastelate pentru un efect unic și o femeie unică ca tine.Elegerea perfectă pentru toate activitățile de iarnă. Pe pârtie și în cafenea. Ca jambiere călduroase sub o fustă mini și ca strat de lenjerie de corp sub pantalonii de rochie. Uscată, caldă și, de asemenea, fără miros neplăcut … (gamisport.ro)

Pentru femei 3/4 jambiere Kilpi SOL AS-V Negru

Pentru femei 3/4 jambiere Kilpi SOL AS-V Negru

Pentru femei 3/4 jambiere Kilpi SOL AS-V Negru Jambierele Kilpi SOL AS-W pentru femei, cu o lungime trei sferturi, sunt ideale pentru alergare, fitness sau yoga. Materialul OPTI-DRY este plăcut la atingere, suficient de elastic și cu uscare rapidă. Cureaua largă care nu se strânge la talie ascunde un buzunar integrat pentru chei sau bani. În plus, există încă două buzunare din plasă pe părțile laterale. Alegeți din două variante de culoare ale jambierelor SOL AS-W. Caracteristicile produsului Sport: Uscare rapidăTesatura: întindere în 4 direcțiiFit: SubțireCusături: Cusături flatlockBucșete: 2 buzunare laterale din plasă, buzunar pentru obiecte de valoareCureaua: Elasticată Pantaloni » Colanți » Pentru femei 3/4 jambiere Kilpi SOL AS-V Negru (gamisport.ro)

Pentru femei 3/4 jambiere Kilpi SOL AS-V roz

Pentru femei 3/4 jambiere Kilpi SOL AS-V roz

Pentru femei 3/4 jambiere Kilpi SOL AS-V roz Jambierele Kilpi SOL AS-W pentru femei, cu o lungime trei sferturi, sunt ideale pentru alergare, fitness sau yoga. Materialul OPTI-DRY este plăcut la atingere, suficient de elastic și cu uscare rapidă. Cureaua largă care nu se strânge la talie ascunde un buzunar integrat pentru chei sau bani. În plus, există încă două buzunare din plasă pe părțile laterale. Alegeți din două variante de culoare ale jambierelor SOL AS-W. Caracteristicile produsului Sport: Uscare rapidăTesatura: întindere în 4 direcțiiFit: SubțireCusături: Cusături flatlockBucșete: 2 buzunare laterale din plasă, buzunar pentru obiecte de valoareCureaua: Elasticată Pantaloni » Colanți » Pentru femei 3/4 jambiere Kilpi SOL AS-V roz (gamisport.ro)

Femeii cămașă NORDBLANC NBBLE3384_CRN

Femeii cămașă NORDBLANC NBBLE3384_CRN

Femeii cămașă NORDBLANC NBBLE3384_CRN Mentine pielea complet uscată și confort. material fin Ultra Meryl Skinlife naturale Prospețime păstrarea uscat pe suprafața pielii, chiar și în cele mai rele condiții meteorologice. Purtarea este confortabil în timpul fiecărei activități este recomandat pentru sportivii cu sarcini creShielde sau extreme. Material Meryl Skinlife îndepărtează cu precizie numai de umiditate, dar , de asemenea , are proprietăți antibacteriene, și păstrează suprafața pielii în echilibrul biologic și reduce mirosurile. Material: 100% nylon BE COOL Culoare: Negru Lenjerie de corp termică » Bluze cu mânecă lungă » Femeii cămașă NORDBLANC NBBLE3384_CRN (gamisport.ro)

Femeii cămașă Nordblanc NBSLT6225_POM

Femeii cămașă Nordblanc NBSLT6225_POM

Femeii cămașă Nordblanc NBSLT6225_POM Pentru femei din bumbac maieu NORDBLANC FOND imprimare romantic, în jurul gâtului și curele înguste sunt confortabile de purtat, evită rigiditate și se bucură de sport sau casual uzură, și chiar ca un strat inferior în sezonul rece. Vesta este facuta din tesatura de bumbac de înaltă calitate. Material: 95% bumbac, 5% elastan Tricouri şi bluze » Tricouri » Femeii cămașă Nordblanc NBSLT6225_POM (gamisport.ro)

sacou softshell dama nordblanc, vesta de dama nordblanc, veste de dama nordblanc, jachete de iarna nordblanc, sacou de iarna nordblanc, ochelari de schi nordblanc, pantaloni de schi nordblanc, pantaloni de jogging, bastoane de jogging, jogging cu câini

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide