Ghid de urmărire

Aparat pentru tracțiuni cu ghid de exerciții InnovaGoods FItness

Aparat pentru tracțiuni cu ghid de exerciții InnovaGoods FItness

Mențineți-vă în formă cu noul aparat pentru tracțiuni și fitness cu ghid de exerciții InnovaGoods! Este perfect pentru un antrenament integral care vă permite să realizați o gamă largă de exerciții: tracțiuni, genoflexiuni, abdomene și multe altele. Grație ghidului de exerciții inclus, complet și practic, se pot stabili rutine foarte efective pentru a vă dezvolta și întări musculatura. Este ideal pentru a exercita zona superioară și mijlocie a spatelui, umerii, bicepșii, tricepșii, abdomenul. (bonami.ro)

Platformă fitness cu ghid de exerciții pentru mușchii fesieri şi…

Platformă fitness cu ghid de exerciții pentru mușchii fesieri şi picioare InnovaGoods Fitness

Antrenați-vă pentru a fi în formă fără efort cu noua și practica platformă de fitness pentru mușchii fesieri și picioare cu ghid de exerciții InnovaGoods Sport Fitness! Acest aparat de gimnastică este complet și perfect pentru a face exerciții și pentru a fortifica mușchii fesieri și picioarele, întărindu-vă mușchii într-un mod confortabil. (bonami.ro)

Urmărirea bastoane Artis Anti-Shock

Urmărirea bastoane Artis Anti-Shock

Urmărirea bastoane Artis Anti-Shock Material: Dural 7075, Sfat: Carbură Lungime: 66 - 135 cm Diametru: 18/16/14 cm GreutatShe bastonului: 245 g / 1 baston Sistem anti-șoc Găurile sunt prevăzute cu capete pentru Fashion Boty de asfalt și plăci de zăpadă. CurSheua din jurul înKeyturii mâinii este extinsă pentru o mai bună transmisie a puterii. Prețul este cotat pe pereche. Bețe trekking » Bețe trekking » Urmărirea bastoane Artis Anti-Shock (gamisport.ro)

Urmărirea bastoane Leki Khumbu Lite (6492153)

Urmărirea bastoane Leki Khumbu Lite (6492153)

Urmărirea bastoane Leki Khumbu Lite (6492153) Versiunea ușoară a tijei Khumbu acceptă nevoile dvs. de trekking cu o mulțime de echipamente: un mâner CorTec confortabil, un sistem ajustabil Sped Lock + pentru o ajustare ușoară a lungimii și o țeavă ușoară de aluminiu de înaltă rezistență. Baston versatil cu tuburi de aluminiu ultra-Slight HTS 6.5 pe care nu le vei distruge. parametri: Serie: Unisex Construcție: Vario Mâner: Aergon (CorTec) Buclă: Blocare curea de securitate (moale) Segmente: din trei piese Diametrul conductei: 16 | 14 | 12 mm Materialul tubului: aluminiu (HTS 6.5) Partea superioară: aluminiu (HTS 6.5) Partea inferioară: aluminiu (HTS 6.5) Sistem de blocare: Speed Lock + Placi: Trekking 2.0 Sfat: Sfat flexibil (scurt) Lungime / dimensiune: 100 - 135 cm Reglabil continuu… (gamisport.ro)

Urmărirea bastoane Leki Makalu Lite (6492108)

Urmărirea bastoane Leki Makalu Lite (6492108)

Urmărirea bastoane Leki Makalu Lite (6492108) Legendarul stick Makalu de la LEKI poate fi comandat acum în versiunea ușoară Lite. Folosind un diametru de conductă mai mic (16/14/12 mm), cântărește doar 235 g. Ca și fratele său mai More, Makalu Lite se convinge prin mânerul său confortabil AERGON Thermo și cu sistemul intuitiv de ajustare Speed Lock 2 în lungimi de 100-135 cm. Makalu Lite este ghidul tău de munte super Slight pentru fiecare ocazie. parametri: Serie: Unisex Construcție: Vario Mâner: Aergon (Termo) Buclă: Blocare curea de securitate (piele) Segmente: din trei piese Diametrul conductei: 16 | 14 | 12 mm Materialul tubului: aluminiu (HTS 6.5) Partea superioară: aluminiu (HTS 6.5) Partea inferioară: aluminiu (HTS 6.5) Sistem de blocare: Speed Lock 2 Placi: Trekking 2.0 Sfat:… (gamisport.ro)

Cort de plajă Trimm Urmărire camuflaj

Cort de plajă Trimm Urmărire camuflaj

Cort de plajă Trimm Urmărire camuflaj Material: 100% poliester, 3000 mm H2O; cusături cu bandă adezivă Mărime: 290 x 350; dimensiuni pliate: 25 x 25 cm Combinații de culori: Măslin închis; Nisip; Camo M05 Greutate: 0.95 kg Material exterior: 100% poliester, 3000 mm H2O Descriere: Un adăpost ușor cu o singură carcasă pentru drumeții puțin pretențioși, pescarii, drumeții și bicicliștii. Nu promite confort ca un cort clasic, dar avantajul său clar este greutatea redusă și ușurința de construcție, folosind stâlpii telescopici de trekking. -număr de persoane: 2-3 -număr de dormitoare: 0 -numărul de intrări: 0 -pardoseală în hol: nu -avantaje principale: adăpost variabil Corturi » Accesorii » Cort de plajă Trimm Urmărire camuflaj (gamisport.ro)

Urmărirea bastoane Leki Haute traseu 64927401

Urmărirea bastoane Leki Haute traseu 64927401

Urmărirea bastoane Leki Haute traseu 64927401 Noul sistem de reglare Speed Lock + este mai Slight, mai mic și are aceeași forță de reținere ca Speed Lock 2. Mânerul confortabil Aergon are o suprafață More de sprijin ergonomică în partea superioară a mânerului și o formă exterioară fără margini. În combinație cu o extensie bună de prindere, aveți un control complet în fiecare poziție de prindere. Puteți ajusta cureaua cu funcția de reglare la dimensiunea mâinii dvs., ajutând la economisirea energiei la urcare. Seria unisex Construcție Vario Mâner + Thermo Long Aergon (moale) Curea de securitate de blocare (neopren) (60% cauciuc, 40% nailon) Segmente din două piese Diametrul conductei 18 | 16 mm Material pentru tub din aluminiu (HTS 6.5) Partea superioară din aluminiu (HTS 6.5) Partea… (gamisport.ro)

Cort de plajă Trimm Urmărire nisip

Cort de plajă Trimm Urmărire nisip

Cort de plajă Trimm Urmărire nisip Material: 100% poliester, 3000 mm H2O; cusături cu bandă adezivă Mărime: 290 x 350; dimensiuni pliate: 25 x 25 cm Combinații de culori Măslin închis; Nisip; Camo M05 Greutate: 0.95 kg Material exterior: 100% poliester, 3000 mm H2O Descriere: Un adăpost ușor cu o singură carcasă pentru excursioniști, pescari, drumeții și bicicliști fără pretenții. Nu promite confort ca un cort clasic, dar avantajul său clar este greutatea redusă și construcția ușoară cu ajutorul stâlpilor telescopici de trekking. -număr de persoane: 2-3 -număr de dormitoare: 0 -numărul de intrări: 0 -pardoseală în hol: nu -avantaje principale: adăpost variabil Corturi » Accesorii » Cort de plajă Trimm Urmărire nisip (gamisport.ro)

Cort de plajă Trimm Urmărire XL nisip

Cort de plajă Trimm Urmărire XL nisip

Cort de plajă Trimm Urmărire XL nisip Material: 100% poliester, 3000 mm H2O; cusături cu bandă adezivă Mărime: 370 x 500; dimensiuni când este pliată 28 x 28 cm Combinații de culori: Măslin închis, nisip, Camo M05 Greutate: 1.7 kg Material exterior: 100% poliester, 3000 mm H2O Descriere: Un adăpost ușor cu o singură carcasă pentru drumeții puțin pretențioși, pescarii, drumeții și bicicliștii. Nu promite confort ca un cort clasic, dar avantajul său clar este greutatea redusă și ușurința de construcție, folosind stâlpii telescopici de trekking. -numărul de persoane: 4 -număr de dormitoare: 0 -numărul de intrări: 0 -pardoseală în hol: nu -avantaje principale: adăpost variabil Corturi » Accesorii » Cort de plajă Trimm Urmărire XL nisip (gamisport.ro)

Cort de plajă Trimm Urmărire XL camuflaj

Cort de plajă Trimm Urmărire XL camuflaj

Cort de plajă Trimm Urmărire XL camuflaj Material: 100% poliester, 3000 mm H2O; cusături cu bandă adezivă Mărime: 370 x 500; dimensiuni când este pliată 28 x 28 cm Combinații de culori: Măslin închis, nisip, Camo M05 Greutate: 1.7 kg Material exterior: 100% poliester, 3000 mm H2O Descriere: Un adăpost ușor cu o singură carcasă pentru drumeții puțin pretențioși, pescarii, drumeții și bicicliștii. Nu promite confort ca un cort clasic, dar avantajul său clar este greutatea redusă și ușurința de construcție, folosind stâlpii telescopici de trekking. -numărul de persoane: 4 -număr de dormitoare: 0 -numărul de intrări: 0 -pardoseală în hol: nu -avantaje principale: adăpost variabil Corturi » Accesorii » Cort de plajă Trimm Urmărire XL camuflaj (gamisport.ro)

Cort de plajă Trimm Urmărire măslin închis

Cort de plajă Trimm Urmărire măslin închis

Cort de plajă Trimm Urmărire măslin închis Material: 100% poliester, 3000 mm H2O; cusături cu bandă adezivă Mărime: 290 x 350; dimensiuni pliate: 25 x 25 cm Greutate: 0.95 kg Material exterior: 100% poliester, 3000 mm H2O Descriere: Un adăpost ușor cu o singură carcasă pentru drumeții puțin pretențioși, pescarii, drumeții și bicicliștii. Nu promite confort ca un cort clasic, dar avantajul său clar este greutatea redusă și ușurința de construcție, folosind stâlpii telescopici de trekking. -număr de persoane: 2-3 -număr de dormitoare: 0 -numărul de intrări: 0 -pardoseală în hol: nu -avantaje principale: adăpost variabil Corturi » Accesorii » Cort de plajă Trimm Urmărire măslin închis (gamisport.ro)

Urmărirea bastoane Leki micro Vario carbon (6492062)

Urmărirea bastoane Leki micro Vario carbon (6492062)

Urmărirea bastoane Leki micro Vario carbon (6492062) Îți place trekkingul sportiv și ești deseori în mers? Echipat cu multe detalii, Micro Vario Carbon vă poate sprijini nu numai în timpul ascensiunilor sau al coborârii, dar vă poate ajuta și să economisiți energie. Mânerul anatomic AERGON Thermo Long și sistemul de reglare super-simplu Speed Lock 2 includ și dispozitivul de blocare extern ELD nou dezvoltat, care datorită designului său special asigură și mai multă stabilitate și siguranță în timpul unei drumeții montane. În plus, stickul poate fi pliat la o dimensiune de numai 40 cm într-un blitz, pur și simplu depozitându-l în orice rucsac. Cu o greutate de numai 240 g, este cea perfectă. parametri: Serie: Unisex Construcție: bastoane pliabile ELD Vario Mâner: Aergon (Termo) Thermo Long… (gamisport.ro)

Pantaloni CRAFT urmărire termic 1907850-999000 - negru

Pantaloni CRAFT urmărire termic 1907850-999000 - negru

Pantaloni CRAFT urmărire termic 1907850-999000 - negru Combinația ideală de design urban cu maximă rafinament tehnic. - izolarea din față și din spate pe stecher - membrana VentAir Wind pe luci și partea superioară din spate - Talie largă, elastică, cu lână fină, structurată pe piept - Un buzunar spațial cu fermoar pe spate - fermoare pe picioare la mijlocul gambei - tratament reflex - Genunchii pre-formați Pantaloni » Pantaloni sport » Pantaloni CRAFT urmărire termic 1907850-999000 - negru (gamisport.ro)

Pantofi Treksta ghid X5 GTX bej

Pantofi Treksta ghid X5 GTX bej

Pantofi Treksta ghid X5 GTX bej Fețe: piele intoarsa nubuc hidrofob piele uns cu ulei + + + cauciuc sintetic tesatura de protecție deget de la picior Captuseala: GORE-TEX® Extended Comfort încălțăminte Flexibilitatea talpii 3 - structură rigidă medie Tipul de unic: Hypergrip® HGNS-01 cu Icelock și tehnologii IST Půlpáru Greutate: aproximativ 580 de grame (42 pulpare UE) Talpa intermediară: Turnate EVA / EVA plastifiată / N2 turnate tech bord Ghete outdoor » Bocanci de drumeții » Pantofi Treksta ghid X5 GTX bej (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine ghid cărămidă / indigo

sacou Direct Alpine ghid cărămidă / indigo

sacou Direct Alpine ghid cărămidă / indigo Ideal pentru alpinism, schi alpinism, drumeții. Greutate minimă și, în același timp, durabilitate a hardshell-ului clasic. Combinația de materiale durabile cu greutate minimă, tăiere precisă, potrivită anatomic, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiilor moderne îl fac jacheta de rezervă funcțională ideală care nu va dezamăgi niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor în timpul tuturor aventurilor tale în natură. Partea frontală ridicată a gulerului pentru protecția feței + orificii de ventilație. Fermoarul central asimetric nu interferează cu fața. Posibilitatea de a fixa (magneți) o pană deschisă în interiorul hotei. Buzunar More cu burduf pe partea din față; un buzunar interior cu fermoar; buzunar… (gamisport.ro)

Urmărirea bastoane LEKI elită Lady vin roze aur 6404838

Urmărirea bastoane LEKI elită Lady vin roze aur 6404838

Urmărirea bastoane LEKI elită Lady vin roze aur 6404838 Acest buton sport jogging dinamic vă împinge în față. CrucShe Tour este alcătuită din aluminiu de înaltă rezistență, ceShe ce îl face foarte stabil și de lungă durată. În plus, sistemul Trigger Shark Innovation System ajută la optimizarShe mișcării înainte și asigură confort maxim. rând ladie structură Lungime fixă mâner PA Siguranță (Soft Compact) Securitate blocare curShe curShe (neopren) (60% din cauciuc, 40% nylon) segmente bucată Diametrul conductei 14 mm Materiale pentru țevi Aluminiu (HTS 5.5) Plăci : Alpine (Alpine vârf ascuțit Sfat flexibil (Alpine) Lungime / Dimensiune 105 - 125 cm greutate 225 g / Bucată Bețe trekking » Bețe trekking » Urmărirea bastoane LEKI elită Lady vin roze aur 6404838 (gamisport.ro)

Rucsac Lowe alpine Ghid 25 tabasco / tb

Rucsac Lowe alpine Ghid 25 tabasco / tb

Rucsac Lowe alpine Ghid 25 tabasco / tb Două camere, notebook-uri de buzunar, organizator interior. materiale de calitate superioară, funcționalitate perfectă și stilul de modă veche. Lowe Alpine este o serie de saci pentru aniversarea a 50 de ani. În 1967, am produs primul ghid rucsaci alpinism este un memento al dezvoltării noastre de 50 de ani. Două camere separate printr-un fermoar. Buzunar principal cu fermoar robust. laptop captusita sau tabletă. organizator intern. TARPAULIN cu fund de armare. Rucsac ideal pentru utilizarea de zi cu zi. YKK catarame si fermoare. capacitate 25 l pânză rezistentă tesatura superioară număr de camere 2 buzunar notebook-uri da Rucsaci turist » Rucsaci mici (până în 30l) » Rucsac Lowe alpine Ghid 25 tabasco / tb (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral Jacheta tehnică de top GUIDE LADY este pentru fiecare femeie activă alegerea evidentă pentru munte, schi-alpinism sau drumeții solicitante. Principalele avantaje ale acestui model sunt greutatea minimă, pliabilitatea excelentă și, în același timp soliditatea și durabilitatea solidă a hardshell-ului clasic cu trei straturi. Performanța excelentă a membranei și cusăturile lipite asigură o performanță impermeabilitate. Tăietură precisă, cu potrivire anatomică, o gamă de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne. Toate acestea îl fac să fie un produs de top-notch jachetă de munte pentru condiții extreme. Un model pentru femeile active care care trăiesc în aer liber și care doresc să fie răcoroase în orice vreme. DESCRIERE Glugă fixă cu… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol Fabricat din material respirabil și reciclat, este conceput pentru o gamă largă de activități în munți și nu numai. Croiala anatomică sofisticată și elasticitatea materialului folosit vor garanta purtătorului un confort maxim în timpul tuturor activităților în aer liber. Materialul foarte ușor, funcțional și rezistent la abraziune protejează perfect corpul de vânt. Datorită respirabilității sale și a materialului ușor din plasă în părțile laterale, jacheta respiră foarte bine. Îl veți aprecia pentru orice activitate aerobică, în special pentru cățărare și alpinism, dar și pentru alte utilizări zilnice în aer liber, pe bicicletă, pe patine în linie sau la alergare.Jachetă cu fermoar complet cu fermoar unidirecțional surpriză cu buzunare… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady coral / Mango

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady coral / Mango

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady coral / Mango Fabricat din material respirabil și reciclat, este conceput pentru o gamă largă de activități în munți și nu numai. Croiala anatomică sofisticată și elasticitatea materialului folosit vor garanta purtătorului un confort maxim în timpul tuturor activităților în aer liber. Materialul foarte ușor, funcțional și rezistent la abraziune protejează perfect corpul de vânt. Datorită respirabilității sale și a materialului ușor din plasă în părțile laterale, jacheta respiră foarte bine. Îl veți aprecia pentru orice activitate aerobică, în special pentru cățărare și alpinism, dar și pentru alte utilizări zilnice în aer liber, pe bicicletă, pe patine în linie sau la alergare.Jachetă cu fermoar complet cu fermoar unidirecțional surpriză cu buzunare… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol Fabricat din material respirabil și reciclat, este conceput pentru o gamă largă de activități în munți și nu numai. Croiala anatomică sofisticată și elasticitatea materialului folosit vor garanta purtătorului un confort maxim în timpul tuturor activităților în aer liber. Materialul foarte ușor, funcțional și rezistent la abraziune protejează perfect corpul de vânt. Datorită respirabilității sale și a materialului ușor din plasă în părțile laterale, jacheta respiră foarte bine. Îl veți aprecia pentru orice activitate aerobică, în special pentru cățărare și alpinism, dar și pentru alte utilizări zilnice în aer liber, pe bicicletă, pe patine în linie sau la alergare.Jachetă cu fermoar complet cu fermoar unidirecțional surpriză cu buzunare… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral Fabricat din material respirabil și reciclat, este conceput pentru o gamă largă de activități în munți și nu numai. Croiala anatomică sofisticată și elasticitatea materialului folosit vor garanta purtătorului un confort maxim în timpul tuturor activităților în aer liber. Materialul foarte ușor, funcțional și rezistent la abraziune protejează perfect corpul de vânt. Datorită respirabilității sale și a materialului ușor din plasă în părțile laterale, jacheta respiră foarte bine. Îl veți aprecia pentru orice activitate aerobică, în special pentru cățărare și alpinism, dar și pentru alte utilizări zilnice în aer liber, pe bicicletă, pe patine în linie sau la alergare.Jachetă cu fermoar complet cu fermoar unidirecțional surpriză cu buzunare… (gamisport.ro)

auto izopren YATE GHID 3,8 roșu / gri

auto izopren YATE GHID 3,8 roșu / gri

auto izopren YATE GHID 3,8 roșu / gri YATE GUIDE este cel mai popular model din gama YATE de rogojini auto-umflate. Acest lucru se datorează în principal materialului de suprafață, miezului Slight cu ZONA WARM și supapă REVERSE. Miezul Slight cu WARM ZONE asigură o spumă sub spate pentru a asigura o izolare suficientă. Covorașul menține, de asemenea, o suprafață maximă de culcare și o grosime confortabilă de 3,8 cm. Potrivit pentru VHT și alpinism. Modelul YATE GUIDE este confecționat din poliester 30 D (30 g / m2), care oferă o greutate ușoară, menținând totodată rezistența materialului la deteriorare și perforare. Cu toate acestea, vă recomandăm să folosiți acest covor într-un cort, o scară sau cu o prelată. Covorașul a câștigat prestigiosul Czech Outdoor Award 2016. Covorașul este… (gamisport.ro)

Hardshell sacou Direct Alpine Ghid albastru/indigo

Hardshell sacou Direct Alpine Ghid albastru/indigo

Hardshell sacou Direct Alpine Ghid albastru/indigo Cea mai bună jachetă exterioară de protecție pentru cele mai solicitante misiuni. Průvodce este jacheta ideală pentru alpinism, schi-alpinism, trekking. Greutate minimă și durabilitatea unui hardshell clasic. Combinația de materiale durabile cu o greutate minimă, o croială precisă și anatomică, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne fac din ea jacheta de rezervă funcțională ideală, care nu dezamăgește niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor pentru toate aventurile tale în aer liber. INFORMAȚII TEHNICE Culoare: albastru/indigo Greutate: 416 g (L) Principal: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - 3L GEL ANOT S® HB Hardshell 20.000 mm H2O/39.000 g/m²/24H Suport:… (gamisport.ro)

Urmărirea bastoane Leki micro Vario carbon Lady 100-120 (6492067)

Urmărirea bastoane Leki micro Vario carbon Lady 100-120 (6492067)

Urmărirea bastoane Leki micro Vario carbon Lady 100-120 (6492067) Varianta feminină a versatilului Micro Vario Carbon vă poate ajuta să economisiți energie pe drum. Mânerul în formă anatomică AERGON Thermo Long se încadrează perfect în palmă și oferă o suprafață More de sprijin pe Head. Speed Lock 2 Slight de reglat include și dispozitivul de blocare extern ELD, care datorită designului său special asigură și mai multă stabilitate și siguranță în timpul unei excursii. La simpla apăsare a unui buton, acest stick de carbon poate fi pliat la doar 40 cm pentru o depozitare ușoară în orice rucsac. Micro Vario Carbon Lady este un ajutor versatil pentru femeile care doresc să se descurce în siguranță cu orice teren. parametri: Serie: Doamne Construcție: bastoane pliabile ELD Vario Mâner: Aergon … (gamisport.ro)

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid negru / benzină

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid negru / benzină

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid negru / benzină Jachetă de protecție de top pentru cele mai solicitante misiuni. Guide este jacheta ideală pentru alpinism, schi-alpinism, trekking. Greutate minimă și durabilitatea unui hardshell clasic. Combinația de materiale durabile cu o greutate minimă, o croială precisă și anatomică, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne fac din ea jacheta de rezervă funcțională ideală, care nu dezamăgește niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor pentru toate aventurile tale în aer liber. INFORMAȚII TEHNICE Greutate: 416 g (L) Principal: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - 3L GEL ANOT S® HB Hardshell 20.000 mm H2O/39.000 g/m²/24H Suport: 100 % Poliamidă (Nylon) + 100 %… (gamisport.ro)

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid cărămidă / antracit

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid cărămidă / antracit

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid cărămidă / antracit Jachetă de protecție de top pentru cele mai solicitante misiuni. Guide este jacheta ideală pentru alpinism, schi-alpinism, trekking. Greutate minimă și durabilitatea unui hardshell clasic. Combinația de materiale durabile cu o greutate minimă, o croială precisă și anatomică, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne fac din ea jacheta de rezervă funcțională ideală, care nu dezamăgește niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor pentru toate aventurile tale în aer liber. INFORMAȚII TEHNICE Greutate: 416 g (L) Principal: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - 3L GEL ANOT S® HB Hardshell 20.000 mm H2O/39.000 g/m²/24H Suport: 100 % Poliamidă (Nylon) + 100 %… (gamisport.ro)

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid ocean / cărămidă

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid ocean / cărămidă

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid ocean / cărămidă Jachetă de protecție de top pentru cele mai solicitante misiuni. Guide este jacheta ideală pentru alpinism, schi-alpinism, trekking. Greutate minimă și durabilitatea unui hardshell clasic. Combinația de materiale durabile cu o greutate minimă, o croială precisă și anatomică, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne fac din ea jacheta de rezervă funcțională ideală, care nu dezamăgește niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor pentru toate aventurile tale în aer liber. INFORMAȚII TEHNICE Greutate: 416 g (L) Principal: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - 3L GEL ANOT S® HB Hardshell 20.000 mm H2O/39.000 g/m²/24H Suport: 100 % Poliamidă (Nylon) + 100 %… (gamisport.ro)

Rucsac Deuter Ghid Lite 22 SL azur/navy

Rucsac Deuter Ghid Lite 22 SL azur/navy

Rucsac Deuter Ghid Lite 22 SL azur/navy Cea mai ușoară versiune pentru femei a legendarului rucsac Deuter Průvodce. Economiile pot fi găsite în cataramele folosite, materialul mai ușor, spatele, cureaua și capacul. Am păstrat calitatea și forța peste tot, dar am retras gramajele. Sprijinul este baza Pentru a distribui bine greutatea încărcăturii, Průvodce Light este întărită cu un cadru în formă de U în spate. Acces rapid Capacul ușor poate fi tras în jos în interiorul rucsacului. Cablul face ca accesul să fie rapid și ușor. Informații importante: căptușit în spate croială pentru femei - spate mai scurt și umeri mai înguste bretea U spate bucle pentru fixarea materialului de alpinism umeri conturați și capitonați capac ușor centura toracică centură de talie ușoară curele de compresie Vei… (gamisport.ro)

mănuși Rab ghid 2 GTX mănușă oțel / st

mănuși Rab ghid 2 GTX mănușă oțel / st

mănuși Rab ghid 2 GTX mănușă oțel / st Mănuși pentru utilizare versatilă la munte. Durabil, rezistent la apă și cald. Acestea lasă o senzație în mâinile de manipulare a dispozitivelor de frânghie și de frânare. Drumeția de astăzi va fi o realizare alpină frumoasă. În stația superioară a telecabinei, lipiți schiurile pe schiuri și ajungeți treptat la marginea ghețarului. Ați pornit devreme, aerul îngheață și vă țineți mâinile în mănuși Rab cu o ușoară izolație Primaloft®. În timpul ascensiunii, încă mai Testați stabilitatea stratului de zăpadă, dar mâinile rămân uscate - datorită membranei GORE-TEX®. Când ajungi pe creasta stâncoasă, îți dai jos schiurile și te leagă de frânghie. Pisicile scârțâie pe roca înghețată și căutați sprijin pentru mâinile voastre. Construcția în formă 3D vă lasă… (gamisport.ro)

Rucsac de dama Deuter Ghid 42+SL chili-navy

Rucsac de dama Deuter Ghid 42+SL chili-navy

Rucsac de dama Deuter Ghid 42+SL chili-navy Două camere pentru mai multe experiențe Rucsacul de drumeție pentru femei, cu spate căptușit și umeri ergonomici, vă va încânta de la prima dată când îl veți îmbrăca. Spatele este întărit cu un cadru în V pentru o distribuție mai eficientă a greutății. Pentru o mai bună organizare, Guide 42+ SL are două camere. Practic și precis Acesta este spiritul în care este realizat întregul rucsac. De la centura de la brâu, la fermoarul lateral pentru acces convenabil la rucsac în timpul drumețiilor. Toată lumea își va găsi Guide 42+ SL poate transporta pioleți, schiuri, bețe, frânghie și cască. În plus, puteți mări volumul cu opt litri. Informații importante: căptușit în spate versiunea pentru femei - spate mai scurt și umeri mai înguste umeri conturați… (gamisport.ro)

Beamz LCB803, bară led, 80x 3W, LED 3în1, dmx / mod independent, 120…

Beamz LCB803, bară led, 80x 3W, LED 3în1, dmx / mod independent, 120 W, negru

Bara de led-uri Beamz lcb803 impresionează cu efectele sale de iluminare și își arată enorma luminozitate la fiecare eveniment. Un total de 80 de led-uri 3in1 cu amestec de culori rgb scufundă podeaua într-o mare de culori! Intensitatea luminii atinge valori de până la 6700 Lux @ 1 m. Bara led are 5 moduri dmx diferite cu 3, 6, 12, 24 sau 48 de canale, permițând control și programare aproape nelimitată. Până la 8 segmente fiecare, cu propriile lor amestecuri de culoare, pot fi controlate separat în modul cu 48 de canale prin dmx. Bogăția variată de culori și efecte este deja evidentă în cele două moduri: în modul automat, viteza poate fi reglată, iar în modul controlat de muzică sensibilitatea poate fi ajustată. Acestea din urmă pot fi, de asemenea, utilizate pentru egalizarea și alte… (electronic-star.ro)

Garmin Vivomove Classic Black

Garmin Vivomove Classic Black

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Honor Band 5 Green

Honor Band 5 Green

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester SC 6.12

Sigma Sporttester SC 6.12

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

MyKronoz ZeClock Black/Noir

MyKronoz ZeClock Black/Noir

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

VeryFit 130Plus Color DIX08 Red

VeryFit 130Plus Color DIX08 Red

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 10.11 Blue

Sigma Sporttester PC 10.11 Blue

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Honor Band 5 Midnight Navy

Honor Band 5 Midnight Navy

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Honor Band 5 Coral Pink

Honor Band 5 Coral Pink

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 22.13 gri

Sigma Sporttester PC 22.13 gri

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 3.11 Pink

Sigma Sporttester PC 3.11 Pink

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 26.14 albastru

Sigma Sporttester PC 26.14 albastru

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 25.10 Blue

Sigma Sporttester PC 25.10 Blue

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Honor Band 5 Meteorite Black

Honor Band 5 Meteorite Black

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 15.11 Red

Sigma Sporttester PC 15.11 Red

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 15.11 Blue

Sigma Sporttester PC 15.11 Blue

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 15.11 Mint

Sigma Sporttester PC 15.11 Mint

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 3.11 Black-Orange

Sigma Sporttester PC 3.11 Black-Orange

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 15.11 Black/Gray

Sigma Sporttester PC 15.11 Black/Gray

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Sigma Sporttester PC 15.11 Black/Blue

Sigma Sporttester PC 15.11 Black/Blue

Cehă ghid de descărcare AICI. (vivantis.ro)

Vero Moda Pantaloni pentru femei VMNYLAH 10240135 Ash 42

Vero Moda Pantaloni pentru femei VMNYLAH 10240135 Ash 42

Material: 93% viscoză, 7% poliester, Ghid de blugi și pantaloni. (vivantis.ro)

Vero Moda Pantaloni pentru femei VMNYLAH 10240135 Ash 38

Vero Moda Pantaloni pentru femei VMNYLAH 10240135 Ash 38

Material: 93% viscoză, 7% poliester, Ghid de blugi și pantaloni. (vivantis.ro)

Vero Moda Pantaloni pentru femei VMNYLAH 10240135 Ash 40

Vero Moda Pantaloni pentru femei VMNYLAH 10240135 Ash 40

Material: 93% viscoză, 7% poliester, Ghid de blugi și pantaloni. (vivantis.ro)

Vero Moda Blugi de damă VMTILDE Slim Fit 10248143 Medium Blue Denim M…

Vero Moda Blugi de damă VMTILDE Slim Fit 10248143 Medium Blue Denim M/32

Material: 90% bumbac, 8% poliester, 2% elastan Ghid de blugi și pantaloni. (vivantis.ro)

Vero Moda Blugi pentru femei VMTANYA Skinny Fit 10228784 Medium Blue…

Vero Moda Blugi pentru femei VMTANYA Skinny Fit 10228784 Medium Blue Denim XL/30

Material: 69% bumbac, 25% poliester, 3% elastan, 3% viscoză Bumbacul organic este crescut, fără substanțe chimice nocive, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele. Cultivarea bumbacului organic protejează mediul înconjurător și producătorii acestuia. Ghid de blugi și pantaloni. (vivantis.ro)

Vero Moda Blugi pentru femei VMTANYA Skinny Fit 10228784 Medium Blue…

Vero Moda Blugi pentru femei VMTANYA Skinny Fit 10228784 Medium Blue Denim L/30

Material: 69% bumbac, 25% poliester, 3% elastan, 3% viscoză Bumbacul organic este crescut, fără substanțe chimice nocive, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele. Cultivarea bumbacului organic protejează mediul înconjurător și producătorii acestuia. Ghid de blugi și pantaloni. (vivantis.ro)

Vero Moda Blugi pentru femei VMTANYA Skinny Fit 10228784 Medium Blue…

Vero Moda Blugi pentru femei VMTANYA Skinny Fit 10228784 Medium Blue Denim XL/32

Material: 69% bumbac, 25% poliester, 3% elastan, 3% viscoză Bumbacul organic este crescut, fără substanțe chimice nocive, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele. Cultivarea bumbacului organic protejează mediul înconjurător și producătorii acestuia. Ghid de blugi și pantaloni. (vivantis.ro)

Vero Moda Blugi pentru femei VMTANYA Skinny Fit 10228784 Medium Blue…

Vero Moda Blugi pentru femei VMTANYA Skinny Fit 10228784 Medium Blue Denim S/32

Material: 69% bumbac, 25% poliester, 3% elastan, 3% viscoză Bumbacul organic este crescut, fără substanțe chimice nocive, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele. Cultivarea bumbacului organic protejează mediul înconjurător și producătorii acestuia. Ghid de blugi și pantaloni. (vivantis.ro)

ghid de instruire, ghid de bandă, ghid de extensie, ghid de papagal, ghid de scurgere, ghid de vopsire, ghid de lesa, ghid de traducere, ghid de agilitate, ghid de schi

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide