Got2b phenomenal lut cremos modelator 100 ml

got2b Phenomenal lut cremos modelator 100 ml

got2b Phenomenal lut cremos modelator 100 ml

got2b Phenomenal, 100 ml, Styling pentru bărbați, Produsul de coafat got2b Phenomenal va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:conferă un aspect matfixare medienu încarcă părulfacilitează coafatulmiroase plăcutCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Redken Brews lut cremos modelator 100 ml

Redken Brews lut cremos modelator 100 ml

Redken Brews, 100 ml, Paste pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Redken Brews va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:facilitează coafatulse aranjează coafura în forma dorităoferă o fixare puternicăconferă un aspect matnetezeșteCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

got2b (Molding Paste) Phenomenal 100 ml

got2b (Molding Paste) Phenomenal 100 ml

Phenomenal Shaping Paste conferă stilului dvs. păr un aspect natural și strălucire - pur și simplu un stil atemporal. Oferă părului dvs. o fixare fixă de gradul 4. Nu miroase și nu miroase plăcut. caracteristici: păr pastă, gradul de fixare 4, dă părului o strălucire naturală, miroase plăcut, ușor de aplicat, nu se usucă. (vivantis.ro)

got2b Phenomenal crema de par pentru parul cret 100 ml

got2b Phenomenal crema de par pentru parul cret 100 ml

got2b Phenomenal, 100 ml, Pomadă pentru păr pentru bărbați, Disciplinați părul haotic și realizați o coafură netedă, care rezistă. Pomada pentru păr got2b Phenomenal are grijă ca părul dvs. să arate perfect aranjat, pe durata întregii zile. Caracteristici: dă formă nu se întărește în păr miroase plăcut ajută la obținerea unui aspect îngrijit fixează coafura și îi conferă textură Cum se utilizează: Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. Se poate aplica pe părul umed sau uscat. (notino.ro)

got2b Phenomenal fixativ cu fixare puternică pentru un aspect mat 200…

got2b Phenomenal fixativ cu fixare puternică pentru un aspect mat 200 ml

got2b Phenomenal, 200 ml, Spray-uri de păr pentru bărbați, Lacul de păr got2b Phenomenal fixează durabil coafura și, astfel, asigură un control maxim asupra părului. Caracteristici: fixează bine toate tipurile de păr și de coafuri nu lipește părul și conferă coafurii un aspect natural oferă instantaneu volum părului menține flexibilitatea și nu încarcă părul aplicare ușoară și rapidă Cum se utilizează: A se agita energic, înainte de utilizare. Se pulverizează pe părul uscat, de la o distanță de 20–30 cm. Pentru maximizarea volumului, se pulverizează direct pe rădăcini. (notino.ro)

Doop The Outsider lut modelator pentru păr 100 ml

Doop The Outsider lut modelator pentru păr 100 ml

Doop The Outsider, 100 ml, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Doop The Outsider va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:conferă un aspect matoferă o fixare puternicăare efect de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

got2b Pastă modelatoare pentru păr Made4Mess (Texturizing Putty) 100…

got2b Pastă modelatoare pentru păr Made4Mess (Texturizing Putty) 100 ml

Made4Mess este o pregătire de păr pentru coafuri perfect bronzate cu straturi curbate. Se adaugă puterea dvs. de coafură la gradul 4. Nu se lipesc părul, nu se crăpa și se combate cu ușurință. caracteristici: produse de styling, gradul de fixare 4, forme coafura, nu se lipeste de par, ușor de pieptene. (vivantis.ro)

got2b Chaotic guma modelatoare pentru fixare și formă 100 ml

got2b Chaotic guma modelatoare pentru fixare și formă 100 ml

got2b Chaotic, 100 ml, Styling pentru bărbați, Produsul de coafat got2b Chaotic va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:fixează naturalare efect de lungă duratăoferă o fixare mediefacilitează coafatulCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional [3D] MEN lut modelator fixare puternică 100…

Schwarzkopf Professional [3D] MEN lut modelator fixare puternică 100 ml

Schwarzkopf Professional [3D] MEN, 100 ml, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Schwarzkopf Professional [3D] MEN va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:se aranjează coafura în forma dorităfacilitează coafatulconferă un aspect matare efect de lungă duratăCum se utilizează:Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. (notino.ro)

got2b Fresh it Up șampon uscat cremos 150 ml

got2b Fresh it Up șampon uscat cremos 150 ml

got2b Fresh it Up, 150 ml, Șampoane uscate pentru femei, Șamponul uscat got2b Fresh it Up redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.Caracteristici:absoarbe excesul de sebumcreează un volum bogat și aerisitîmprospătează și aeriseșteprelungește efectul de păr proaspăt spălatCum se utilizează:A se agita bine, înainte de utilizare. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic. (notino.ro)

got2b Roaring High spray modelator pentru păr cu volum 150 ml

got2b Roaring High spray modelator pentru păr cu volum 150 ml

got2b Roaring High, 150 ml, Spray-uri pentru păr pentru femei, Tratamentul fără clătire got2b Roaring High oferă părului spălat toate cele necesare.Caracteristici:mărește densitatea și rezistența păruluioferă părului hidratare și nutrițieîmbunătățește calitatea și structura păruluiCum se utilizează:Se aplică pe părul umed, mai ales pe lungime și pe vârfuri. Nu se clătește. (notino.ro)

L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay lut modelator fixare…

L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay lut modelator fixare puternică 50 ml

L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay, 50 ml, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:se aranjează coafura în forma dorităconferă un aspect matoferă o fixare medienu se întărește în părCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Sebastian Professional Craft Clay lut modelator pentru toate tipurile…

Sebastian Professional Craft Clay lut modelator pentru toate tipurile de păr 50 ml

Sebastian Professional Craft Clay, 50 ml, Lut modelator pentru păr pentru femei, Produsul de coafat Sebastian Professional Craft Clay scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:facilitează coafatulconferă un aspect matse spală ușorCum se utilizează:Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită. (notino.ro)

got2b Modeling Gum haotic (Modelling Fibre Gum) 100 ml

got2b Modeling Gum haotic (Modelling Fibre Gum) 100 ml

Acest model de gumă haotic este biletul tău pentru lumea de stil funky - design și forma coafurii cu o armare puternică, dar ductilă. Acesta vă va da stilul de păr al fixării 4, va face să vă modelați stilul de păr și are un efect de lungă durată. Substanțe active: Acid palmitic - pentru părul frumos, luxos, moale și neted. caracteristici: modelarea gumei, pentru o tunsoare fuzzy, pentru coafuri lungi, facilitează modelarea, asigură gradul de fixare 4. (vivantis.ro)

Old Spice Putty lut modelator pentru păr 75 g

Old Spice Putty lut modelator pentru păr 75 g

Old Spice Putty, 75 g, Styling pentru bărbați, Produsul de coafat Old Spice Putty va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:se aranjează coafura în forma dorităare efect de lungă duratăoferă o fixare medienu încarcă părulCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Living Proof Style Lab lut modelator fixare medie 50 g

Living Proof Style Lab lut modelator fixare medie 50 g

Living Proof Style Lab, 50 g, Lut modelator pentru păr pentru femei (notino.ro)

Kevin Murphy Rough Rider lut modelator pentru păr 30 g

Kevin Murphy Rough Rider lut modelator pentru păr 30 g

Kevin Murphy Rough Rider, 30 g, Lut modelator pentru păr unisex (notino.ro)

Fudge Prep Grooming Putty lut modelator pentru păr 75 g

Fudge Prep Grooming Putty lut modelator pentru păr 75 g

Fudge Prep Grooming Putty, 75 g, Lut modelator pentru păr pentru femei (notino.ro)

Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay lut modelator pentru fixare…

Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay lut modelator pentru fixare și formă 75 ml

Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay, 75 ml, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp. Caracteristici: se aranjează coafura în forma dorită conferă un aspect mat conferă textură și formă coafurii Ingrediente: fără silicon produs vegan miroase plăcut Cum se utilizează: Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. (notino.ro)

got2b Fresh it Up Extra Fresh șampon uscat înviorător 100 ml

got2b Fresh it Up Extra Fresh șampon uscat înviorător 100 ml

got2b Fresh it Up Extra Fresh, 100 ml, Șampon uscat pentru femei, Șamponul uscat got2b Fresh it Up Extra Fresh redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea. Caracteristici: prelungește efectul de păr proaspăt spălat nu lasă urme albe în păr împrospătează și aerisește pentru un păr parfumat ideal pentru călătorii, între două spălări ale părului Ingrediente: produs vegan Cum se utilizează: A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic. (notino.ro)

got2b Beach Boy pasta mata pentru definire si modelare 100 ml

got2b Beach Boy pasta mata pentru definire si modelare 100 ml

got2b Beach Boy, 100 ml, Styling pentru bărbați, Produsul de coafat got2b Beach Boy va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:conferă un aspect matoferă o fixare mediemiroase plăcutCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

got2b Made 4 Mess chit pentru sculptat pentru păr 100 ml

got2b Made 4 Mess chit pentru sculptat pentru păr 100 ml

got2b Made 4 Mess, 100 ml, Styling pentru femei, Produsul de coafat got2b Made 4 Mess scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:fixare mediefacilitează coafatulnu încarcă păruldă formănu lasă urmeCum se utilizează:Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită. (notino.ro)

American Crew Styling Molding Clay lut modelator fixare puternică 85 g

American Crew Styling Molding Clay lut modelator fixare puternică 85 g

American Crew Styling Molding Clay, 85 g, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat American Crew Styling Molding Clay va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:se aranjează coafura în forma dorităoferă o strălucire sănătoasăconferă textură și formă coafuriifacilitează coafatulIngrediente:miroase plăcutCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay lut modelator cu efect matifiant…

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay lut modelator cu efect matifiant 35 g

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 35 g, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Reuzel Hollands Finest Pomade Clay scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:conferă un aspect matefect de lungă duratăoferă o fixare puternicăconferă textură și formă coafuriiCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay lut modelator cu efect matifiant…

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay lut modelator cu efect matifiant 113 g

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 113 g, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Reuzel Hollands Finest Pomade Clay scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:conferă un aspect matefect de lungă duratăoferă o fixare puternicăconferă textură și formă coafuriiCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay lut modelator cu efect matifiant…

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay lut modelator cu efect matifiant 340 g

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 340 g, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Reuzel Hollands Finest Pomade Clay scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:conferă un aspect matefect de lungă duratăoferă o fixare puternicăconferă textură și formă coafuriiCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

got2b Matt pastă de păr Beach Boy (Surfer Look Matt Paste) 100 ml

got2b Matt pastă de păr Beach Boy (Surfer Look Matt Paste) 100 ml

Indiferent dacă sunt dezordonate, neglijente, elegante sau decente, toate au un singur lucru în comun: un aspect mat cu o fixare moderată. Dați-i părului aspectul potrivit al plajei. Mirosul său plăcut proaspăt vă place - Bucurați-vă ca un salon! caracteristici: păr pastă, pentru toate tipurile de păr, moderată fixare puternică, efect mat, un miros plăcut, ușor de aplicat. (vivantis.ro)

Percy Nobleman Ceară matifiantă cu lut pentru păr (Matt Clay) 100 ml

Percy Nobleman Ceară matifiantă cu lut pentru păr (Matt Clay) 100 ml

O ceară de păr cerată și o fixare puternică asigură o condiționare perfectă a părului pe tot parcursul zilei. Consistența zgurii permite aplicarea ușoară și coafura confortabilă a părului. Ceara este potrivită în mod special pentru crearea obrajilor naturali. caracteristici: dă părului o fixare puternică, are un efect plictisitor, ușor de aplicat, potrivită în special pentru părul scurt, ușor de spălat și nu încarcă părul, nu conține parabeni. (vivantis.ro)

The Bluebeards Revenge Hair & Body lut de par mat pentru modelare 100…

The Bluebeards Revenge Hair & Body lut de par mat pentru modelare 100 ml

The Bluebeards Revenge Hair & Body, 100 ml, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat The Bluebeards Revenge Hair & Body va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:se aranjează coafura în forma dorităconferă un aspect matfacilitează coafatulCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Avon Rimel pentru un volum Phenomenal alge mari și Phenomenal 10 ml…

Avon Rimel pentru un volum Phenomenal alge mari și Phenomenal 10 ml Blackest Black

Fenomenal mascara pentru un aspect unic. Volumul uimitor al algei, împreună cu o perie mare pentru precizie, fără scurgeri. caracteristici: perie extra precizie, dens de culoare pigmentată, haină hipnotică pentru un aspect seducător. (vivantis.ro)

Avon Rimel pentru un volum Phenomenal alge mari și Phenomenal 10 ml…

Avon Rimel pentru un volum Phenomenal alge mari și Phenomenal 10 ml Brown Black

Fenomenal mascara pentru un aspect unic. Volumul uimitor al algei, împreună cu o perie mare pentru precizie, fără scurgeri. caracteristici: perie extra precizie, dens de culoare pigmentată, haină hipnotică pentru un aspect seducător. (vivantis.ro)

Kallos KJMN pastă modelatoare 100 ml

Kallos KJMN pastă modelatoare 100 ml

Kallos KJMN, 100 ml, Styling unisex, Ceara de păr Kallos KJMN susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura dorităfixează naturalnetezește elegantCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

got2b Roaring High lut modelator Spray 150 ml

got2b Roaring High lut modelator Spray 150 ml

got2b Roaring High, 150 ml, Styling pentru femei (notino.ro)

Schwarzkopf Professional Gumă modelatoare  Thrill 100 ml

Schwarzkopf Professional Gumă modelatoare  Thrill 100 ml

Gumă cu fibre elastice pentru textură și luciu, vă oferă libertatea de creare a diferitelor coafuri flexibile. Guma magică fac din styling o distracție! efecte:un control ridicat al structuriistrălucire și modelare a coafuriiCoafura si optiuni de stylingnivelul de control 3 - control puternic. (vivantis.ro)

Doop The Freaker guma modelatoare pentru păr 100 ml

Doop The Freaker guma modelatoare pentru păr 100 ml

Doop The Freaker, 100 ml, Gume modelatoare pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Doop The Freaker va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:oferă o fixare puternicăfacilitează coafatulare efect de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Doop The Bouncer gel modelator pentru coafura 100 ml

Doop The Bouncer gel modelator pentru coafura 100 ml

Doop The Bouncer, 100 ml, Paste pentru păr pentru bărbați, Pasta modelatoare Doop The Bouncer devine un ajutor indispensabil, la fiecare coafare a părului dvs. Facilitează modelarea părului și fixează perfect coafura.Caracteristici:se aranjează coafura în forma dorităoferă o fixare medieoferă o strălucire sănătoasăIngrediente:miroase plăcutCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional Argilă modelatoare 3D Texture Clay 100 ml

Schwarzkopf Professional Argilă modelatoare 3D Texture Clay 100 ml

Structurarea lut pentru păr efect ciufulit. Caracteristici: nu se lipesc de par, nu lasă reziduuri în păr, Potrivit pentru par de lungime medie. (vivantis.ro)

Doop The Ruler pasta modelatoare pentru păr 100 ml

Doop The Ruler pasta modelatoare pentru păr 100 ml

Doop The Ruler, 100 ml, Paste pentru păr pentru bărbați, Ceara de păr Doop The Ruler susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:modelează puternic părulare efect de lungă duratănu lasă urmeCum se utilizează:Se aplică pe părul uscat și se aranjează, după cum este necesar. (notino.ro)

Syoss Matt Fiber gel modelator pentru coafura 100 ml

Syoss Matt Fiber gel modelator pentru coafura 100 ml

Syoss Matt Fiber, 100 ml, Styling pentru femei, Produsul de coafat Syoss Matt Fiber scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:nu încarcă păruldă formănetezeșteconferă un aspect matfixare medieCum se utilizează:Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită. (notino.ro)

Syoss Invisible Hold gel modelator pentru coafura 100 ml

Syoss Invisible Hold gel modelator pentru coafura 100 ml

Syoss Invisible Hold, 100 ml, Styling pentru femei, Produsul de coafat Syoss Invisible Hold scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:nu încarcă păruloferă o strălucire sănătoasănetezeștenu lasă urmeCum se utilizează:Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită. (notino.ro)

Eucerin UltraSENSITIVE gel cremos pentru curatare 100 ml

Eucerin UltraSENSITIVE gel cremos pentru curatare 100 ml

Eucerin UltraSENSITIVE, 100 ml, Curățarea pielii pentru femei, Produsul pentru curățarea pielii Eucerin UltraSENSITIVE reprezintă alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică.Caracteristici:spală ușor și temeinic întreaga fațănu irită pieleapoate fi folosit și la un ten sensibilIngrediente:nu conține parfum (notino.ro)

Fudge Sculpt Matte Hed Mouldable lut cremos modelator pentru păr 75 g

Fudge Sculpt Matte Hed Mouldable lut cremos modelator pentru păr 75 g

Fudge Sculpt Matte Hed Mouldable, 75 g, Alte produse de coafat pentru femei, Produsul de coafat Fudge Sculpt Matte Hed Mouldable scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:dă formănu se întărește în părconferă un aspect matfixare medieCum se utilizează:Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită. (notino.ro)

Moroccanoil Style crema modelatoare pentru un aspect mat 100 ml

Moroccanoil Style crema modelatoare pentru un aspect mat 100 ml

Moroccanoil Style, 100 ml, Paste pentru păr pentru femei, Produsul de coafat Moroccanoil Style scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:modelează puternic părulaccentuează strălucirea naturală a păruluihidrateazăfixare medieconferă un aspect matCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Argital Pudra de corp cu lut alb 100 g

Argital Pudra de corp cu lut alb 100 g

Pulberea din argilă albă din argilă servește ca deodorant și ajută eficient împotriva miocoaselor. Este eficient împotriva transpirației, are o capacitate mare de absorbție și neutralizează mediul acid. Uleiurile esențiale de cimbru funcționează eficient împotriva mirosului corporal. Pulberea are un miros plăcut, moale, revigorează și înmoaie pielea. Talc - Kaolin (argilă albă) - Ulei de masă de ulei de masă Mentha Arvensis - Ulei de coji de citrice de limon - Ulei de timus vulgaris. (vivantis.ro)

Vita Liberata Phenomenal lotiune autobronzanta culoare Dark 150 ml

Vita Liberata Phenomenal lotiune autobronzanta culoare Dark 150 ml

Vita Liberata Phenomenal, 150 ml, Produse de auto-bronzare pentru femei, Produsul autobronzant pentru corp Vita Liberata Phenomenal este garanția pielii frumos bronzate, tot timpul anului.Caracteristici:dă pielii un aspect sănătos, ca sărutat de soarehidratează și hrăneștese aplică ușor și se absoarbe perfectnu lasă peteefect de lungă duratăCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. După aplicare, se spală temeinic mâinile. Pentru un rezultat maxim, se va utiliza mănușa aplicatoare. (notino.ro)

Zew For Men Charcoal Matte Clay lut de par mat pentru modelare cu…

Zew For Men Charcoal Matte Clay lut de par mat pentru modelare cu cărbune activ Strong Hold 100 ml

Zew For Men Charcoal Matte Clay, 100 ml, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Zew For Men Charcoal Matte Clay va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului. Caracteristici: modelează și întărește coafura conferă părului un aspect mat conferă textură și formă coafurii arată natural pe păr Ingrediente: produs vegan Cum se utilizează: Se aplică o cantitate mică de produs pe părul uscat și se aranjează cu degetele, în forma dorită. (notino.ro)

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish pastă modelatoare cu efect…

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish pastă modelatoare cu efect matifiant 100 ml

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish, 100 ml, Paste pentru păr unisex, Spuma de întărire L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish conferă coafurii forma și volumul dorite.Caracteristici:efect de lungă durată, pe care te poți bazafixează coafuracoafare rapidă și ușoarăasigură flexibilitatea păruluiCum se utilizează:Se aplică pe părul uscat. Se modelează după dorință. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture guma modelatoare fixare…

Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture guma modelatoare fixare puternică 100 ml

Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture, 100 ml, Gume modelatoare pentru păr pentru femei, Produsul de coafat Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp. Caracteristici: facilitează coafatul oferă o strălucire sănătoasă dă formă Cum se utilizează: Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. (notino.ro)

Stara Mydlarnia Green Clay masca cremoasa delicata facial 100 ml

Stara Mydlarnia Green Clay masca cremoasa delicata facial 100 ml

Stara Mydlarnia Green Clay, 100 ml, Măști cremoase unisex, Caracteristici: curăță tenul în profunzime (notino.ro)

Redken Pomadă cremoasă pentru păr Brews (Cream Pomade) 100 ml

Redken Pomadă cremoasă pentru păr Brews (Cream Pomade) 100 ml

Pomada cremoasă pentru păr este ideală pentru o coafură minunată. caracteristici:oferă părului fixare medie,fixează coafura,are un efect mat,asigură o coafură de lungă durată. (vivantis.ro)

Nivea Săpun solid cremos Honey Oil (Creme Soap) 100 ml

Nivea Săpun solid cremos Honey Oil (Creme Soap) 100 ml

Pentru o piele suplă și netedă pe mâini! caracteristici: rozmazlujícím cu ulei de jojoba și miere, spală ușor, ingrijeste pielea, hidratează și catifelează pielea, un parfum dulce miere textură cremoasă, Ele formează un bogat lather, cremos. Nu se usuce. Fără a parabeni. (vivantis.ro)

Maria Nila Style & Finish gel modelator cu efect de plajă 100 ml

Maria Nila Style & Finish gel modelator cu efect de plajă 100 ml

Maria Nila Style & Finish, 100 ml, Alte produse de coafat pentru femei, Gelul de păr Maria Nila Style & Finish ajută la obținerea exactă a coafurii dorite. Caracteristici: creează o coafură perfectă fixează natural miroase plăcut Cum se utilizează: Se aplică pe părul umed, uscat cu prosopul. (notino.ro)

got2b Phenomenal ulei de îngrijire pentru barbă 75 ml

got2b Phenomenal ulei de îngrijire pentru barbă 75 ml

got2b Phenomenal, 75 ml, Uleiuri pentru bărbați, Cu uleiul de îngrijire got2b Phenomenal, barba va fi, cu siguranță, un motiv de mândrie!Caracteristici:hidratează și nu usucă pieleafacilitează descurcarea bărbiimenține barba sănătoasă și strălucitoareCum se utilizează:Se pune în palmă o cantitate mică de ulei și se întinde cu degetele în barbă și pe față. Nu se clătește. (notino.ro)

The Bluebeards Revenge Shaving Creams Spuma cremoasa pentru ras 100 ml

The Bluebeards Revenge Shaving Creams Spuma cremoasa pentru ras 100 ml

The Bluebeards Revenge Shaving Creams, 100 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit The Bluebeards Revenge Shaving Creams facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulfacilitează alunecarea aparatului pe pieleprevine iritarea pieliiasigură un bărbierit extrem de netedCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Goldwell Cremoasă păr pasta Stylesign Texture (Roughman Creative…

Goldwell Cremoasă păr pasta Stylesign Texture (Roughman Creative Texture ) 100 ml

Styling pastă de rețea fixează perfect parul pe tot parcursul zilei. Are o textură cremoasă și este ușor de aplicat pe par. caracteristici: călire 4 remedieri coafura, durează toată ziua. ușor de aplicat, pentru toate tipurile de păr. (vivantis.ro)

Redken Brews pomadă modelatoare cu ceară, pentru definirea și…

Redken Brews pomadă modelatoare cu ceară, pentru definirea și modelarea coafurii 100 ml

Redken Brews, 100 ml, Pomadă pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Redken Brews va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:oferă o fixare mediefacilitează coafatulse spală ușorCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Fanola Styling Tools gel modelator pentru coafura pentru fixare și…

Fanola Styling Tools gel modelator pentru coafura pentru fixare și formă 100 ml

Fanola Styling Tools, 100 ml, Paste pentru păr pentru bărbați, Pasta modelatoare Fanola Styling Tools devine un ajutor indispensabil, la fiecare coafare a părului dvs. Facilitează modelarea părului și fixează perfect coafura. Caracteristici: fixare puternică aplicare ușoară și rapidă conferă textură și formă coafurii (notino.ro)

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material ceara modelatoare…

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material ceara modelatoare pentru par pentru păr 100 ml

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material, 100 ml, Paste pentru păr pentru femei, Pasta modelatoare L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material devine un ajutor indispensabil, la fiecare coafare a părului dvs. Facilitează modelarea părului și fixează perfect coafura.Caracteristici:creează ușor coafura dorităefect matfixează naturalCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

got2b Volumania fixativ pentru volum 300 ml

got2b Volumania fixativ pentru volum 300 ml

got2b Volumania, 300 ml, Styling pentru femei, Lacul de păr got2b Volumania fixează durabil coafura și, astfel, asigură un control maxim asupra părului.Caracteristici:fixează coafuraasigură flexibilitatea păruluiefect de lungă durată, pe care te poți bazaadaugă volum, de la rădăciniCum se utilizează:A se agita energic, înainte de utilizare. Se pulverizează pe părul uscat, de la o distanță de 20–30 cm. (notino.ro)

chinch 100 kg, patine inline 100, canapea 100 cm, ușă staywell 620 ml, ham de trixie ml, 100 ulei de argan, ochelari de ciclism 100, ochelari pentru motociclete 100, jambiere femei 100 bumbac, mănuși de bicicletă 100

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide