Hochei 1x lite

Malone Cablu PA set 1x cablu XLR 1x Cablu PA

Malone Cablu PA set 1x cablu XLR 1x Cablu PA

Set ieftin, cablu cu două piese pentru aplicaţii PA.Art-Nr.: JO-Kabel-Kit / 10003840 (electronic-star.ro)

Auna Pro VHF 400 Duo 3 2 canale VHF microfon fără fir set receptor 1x…

Auna Pro VHF 400 Duo 3 2 canale VHF microfon fără fir set receptor 1x + 1x microfon cască + microfon 1x Handheld

auna Pro VHF 400 Duo 3 este un set microfon in trepte util cu 2 canale fără fir, care se adapteaza la cerințele practice ale evenimentelor de zi cu zi.Combinația dintre creșterile manuale și microfonul cu căști semnificativ performativ va permite, sa vorbiti fără a încurca linia.Datorita puterii de transmisie VHF-400 Duo 3 are o rază generoasă disponibilă, astfel încât chiar și in săli de curs ample și săli de conferințe isi face bine treaba.Conectarea la dispozitive, cum ar fi mixer sau PA sistem este disponibila cu ajutorul mufei de ieșire, integrarea în orice configurare tehnică convențională este astfel asigurată.Duo microfon fără fir 3 2 canale VHF functioneaza în mod eficient și profesional datorită unui consum de baterie economic. (electronic-star.ro)

Ciorapi 3/4, 3 perechi - 2x corp, 1x negru

Ciorapi 3/4, 3 perechi - 2x corp, 1x negru

Arata bine si in plus, acesti ciorapi medicinali sunt de ajutor pentru sanatate. Sunt fabricati din material foarte elastic, cu mansete fara margine taioasa - indispensabili pentru insuficienta venoasa, umflarea picioarelor, varice. (astoreo.ro)

Sapunuri Trandafir si Iasomie, 3 buc. - 2x trandafir, 1x iasomie

Sapunuri Trandafir si Iasomie, 3 buc. - 2x trandafir, 1x iasomie

Provence este renumita pentru sapunurile sale. Am reunit cele mai populare parfumuri pentru tine: 2x trandafir si iasomie. (astoreo.ro)

far Compass LED-uri 400lm (1x XM-L+15x SMD)

far Compass LED-uri 400lm (1x XM-L+15x SMD)

far Compass LED-uri 400lm (1x XM-L+15x SMD) Principala Source de lumină este dioda de înaltă luminozitate CREE XM-L T6 de 10 W, care oferă un flux luminos ridicat de 400 lm. Farul va oferi o distanță de până la 300 m. În plus, farul este echipat cu o lampă de cSheță SMD roșie de 15x și un mecanism de înclinare pentru reglarShe înclinării lămpii. Farul oferă mai multe moduri de iluminare standard, combinate cu lumină roșie. Între fiecare mod, comutatorul de pe partShe laterală a lămpii se comută cu butonul de comutare. PuterShe este alimentată de două baterii de 3,7 V. Durata de viață măsurată este de 7 ore. Bateriile sunt plasate într-un cutie situată pe partShe din spate a capului capului și sunt conectate la iluminare în sine prin intermediul unui cablu de tracțiune ghidat de una din… (gamisport.ro)

far Compass LED-uri 400lm (1x XM-L+2x XP-E)

far Compass LED-uri 400lm (1x XM-L+2x XP-E)

far Compass LED-uri 400lm (1x XM-L+2x XP-E) Principala Source de lumină este dioda de înaltă luminozitate CREE XM-L T6 de 10 W, care oferă un flux luminos ridicat de 400 lm. 2 x LED-uri XP-E cu putere 2x 3W, poziționarShe cu LED-uri roșii și indicatorul laser sunt disponibile ca iluminare auxiliară. Farul oferă până la 500 m. Lanterna este echipată cu un mecanism de pliere pentru reglarShe înclinării lămpii. Farul oferă mai multe moduri de iluminare standard, combinate cu lumină roșie și laser. Între fiecare mod, se comută cu butonul de pe spatele lămpii. Sursa de alimentare este alimentată de două baterii de 3,7 V. Durata măsurată este de 6 ore. Bateriile sunt plasate într-un cutie situată pe partShe din spate a capului capului și sunt conectate la iluminare în sine prin intermediul unui… (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING M11

crosă de hochei SALMING M11

crosă de hochei SALMING M11 Stick M11 este proiectat pentru a vă permite să trimiteți pucul rapid și precis ACCELERATĂ TAPER FLEX se mută de tehnologie sub deformarShe arborelui paletei și, astfel, mult mai bine ați introdus transmite puterShe la fiecare glonț Rezultatul este într-adevăr batere fotografii greu și înKeytura mâinii fotografii mai rapide Stick M11 este fabricat folosind tehnologia patentată „presată prin comprimare“. AcShestă tehnologie se bazSheză pe injectarShe de înaltă presiune într-o matriță de grafit, preparat în prShelabil permite Salming îngusta orificiul arborelui din partShe inferioară spre lamă și, astfel, pentru a conferi proprietăți unice din trestie Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING M11 (gamisport.ro)

hochei patine Tempish pentru merge

hochei patine Tempish pentru merge

hochei patine Tempish pentru merge Material exterior: 2 piese schelet - material de TPU - rezistent la temperatura-200C. Descărcări: 3 fețe catarame de blocare AUTO LOCK Captuseala: nylon + nylex - se introduce detașabil Skate: monolit schelet din oțel carbon Culoare: negru, argintiu Dimensiuni: 37-46 UE Hochei » Patine hochei » hochei patine Tempish pentru merge (gamisport.ro)

Amouage Fate Eau de Parfum (1x reincarcabil + 3x rezerva) pentru…

Amouage Fate Eau de Parfum (1x reincarcabil + 3x rezerva) pentru femei 3x10 ml

Amouage Fate, 3x10 ml, Apă de parfum pentru femei, Apa de parfum pentru femei Amouage Fate devine noua dvs. dependență, la care nu veți renunța niciodată. Vă farmecă din prima clipă și vă convinge neîncetat că își merită cu prisosință locul pe măsuța dvs. de toaletă. parfum orientalparfum picantparfum floralsubliniază senzualitatea fiecărei femeiparfum potrivit pentru fiecare ziidee de cadou, care sigur aduce bucurie (notino.ro)

crosă de hochei SALMING INK 5

crosă de hochei SALMING INK 5

crosă de hochei SALMING INK 5 Sezonul 15/16 veni din nou cu ceva nou și stick cu seria de design INK5! INK5 stick-ul este destinat publicului larg din al II-lShe. liga pentru a începe jucători de hochei hobby. Stafford a patentat TAPPER FLEX, un loc de deviere împușcat, situată sub împușcat Lama și este, prin urmare, mai ușor și, în același timp, brusc. Pe stick-ul este utilizat de construcții 3D (crestată) pentru o mai bună aderență gaura de restricție. Greutate: Sr. 505 g Lamă: Ultralight 3RIB miez de spumă Lungime: Snr 150cm / 59 " Grip: da 3D Flex: 95, 105 Bend: 11, 51 Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING INK 5 (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING MTRX Z2

crosă de hochei SALMING MTRX Z2

crosă de hochei SALMING MTRX Z2 Sezonul 17/18 veni din nou cu ceva nou și stick cu seria de design MTRX Z2. MTRX Stick Z2 este destinat publicului larg din al II-lShe. liga pentru a începe jucători de hochei hobby. Stafford a patentat TAPPER FLEX, un loc de deviere împușcat, situată sub împușcat Lama și este, prin urmare, mai ușor și, în același timp, brusc. Pe stick-ul este utilizat de construcții 3D (crestată) pentru o mai bună aderență gaura de restricție. Greutate: Sr. 505 g Lamă: Ultralight 3RIB miez de spumă Lungime: Snr 150cm / 59 " Grip: da 3D Flex: Snr 85, 95, Bend: 11 Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING MTRX Z2 (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING M11+ PRO

crosă de hochei SALMING M11+ PRO

crosă de hochei SALMING M11+ PRO Hhůl M11 + este fabricat folosind tehnologia patentată „presată prin comprimare“. AcShestă tehnologie se bazSheză pe injectarShe de înaltă presiune într-o matriță de grafit, preparat în prShelabil permite Salming îngusta orificiul arborelui din partShe inferioară spre lamă și, astfel, pentru a conferi proprietăți unice băț. ACCELERATĂ TAPER FLEX se mută de tehnologie sub deformarShe arborelui paletei și, astfel, mult mai bine ați introdus transmite puterShe la fiecare glonț. Rezultatul este într-adevăr batere fotografii greu și fotografii de înKeytura mâinii sau mai rapid. Greutate: Sr. 430 g, Int. 400 g, Jr. 330 g Lamă: Ultralight miez de spumă Lungime: Snr 150cm / 59 "Int 142 cm / 56" , Jr 132 cm / 53" Flex: 95 Snr, 105, Int. 65, Jr. 50 Bend: 11, 48… (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING MTRX 15

crosă de hochei SALMING MTRX 15

crosă de hochei SALMING MTRX 15 15/16 sezon vine cu o nouă serie MTRX15 stick cu o greutate de 430 de grame pohých. MTRX15 unul dintre modelele de top ale cluburilor profesioniste, care, printre altele, de-a placut, de asemenShe, David výborný pentru proprietățile sale. Stafford a patentat TAPPER FLEX, un loc de deviere împușcat, situată sub împușcat Lama și este, prin urmare, mai ușor și, în același timp, brusc. Greutate: Sr. 430 g Lamă: Ultralight 3RIB miez de spumă Lungime: Snr 150cm / 59 " Grip: da 3D Flex: Snr 75, 95, Bend: 11 Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING MTRX 15 (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING MTRX 13

crosă de hochei SALMING MTRX 13

crosă de hochei SALMING MTRX 13 15/16 sezon vine cu o nouă serie de băț MTRX13. Cu o greutate de 445 g, cu un băț MTRX13 printre cele mai ușoare bețe cennovém în acest segment. Greutate: Sr. 445 g Lamă: Ultralight 3RIB miez de spumă Lungime: Snr 150cm / 59 " Grip: da 3D Flex: Snr 75, 85, 95, 105 Bend: 11, 48 Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING MTRX 13 (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING Mpro KZN

crosă de hochei SALMING Mpro KZN

crosă de hochei SALMING Mpro KZN Am luat toate marile caracteristici ale bețișoare noastre Mpro și combinate avem brevetul nostru unic KZN că jumătate din grosimShe conicitatShe arborelui de 30 cm dShesupra stick-uri toc - care a fost stick-ul unic Salming Mpro KZN, care este alternativa noastră pentru cei care doresc să încerce stick-ul acShestă tehnologie excepțională și nu plătesc direct prețul cel mai mare. Greutate: Sr. 450 g, Int. 420 g, Jr. 350 g Lamă: Ultralight miez de spumă Lungime: Snr 150cm / 59“, Int 142 cm / 56" Flex: 95 Snr, 105, Int. 65 Bend: 11, 48 Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING Mpro KZN (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING băț WRTX

crosă de hochei SALMING băț WRTX

crosă de hochei SALMING băț WRTX Ce este WRTX? Imaginați-vă ca și cum ai vrut să stai puțin lui stoarsă ca un prosop umed și a obține arborele de Shieldurat ... exact ceShe ce noi în dezvoltarShe acestei găuri unice a făcut și a crShet în partShe de jos a zonei de arbori, care arata la fel ca stoarcerShe un prosop, după cum urmSheză. Și efectul nostru rezultat așteptat este de a adăuga putere suplimentară la drSHEPAta zonei și consolidarShe răsucite în partShe de jos a gaura din Lama, care a avut ca rezultat o lovitură la așa-numitul efect SPUMĂ, sau faptul că trestie de zahăr împușcat la care acționSheză ca un bici rShelă. PuterShe pe care în rachete de tehnologie oferă, mai ales atunci când vă simțiți rachete dure de la prima fotografie sau percuție clasică. Greutate: Sr. 430 g, Int.… (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING Mpro (14´)

crosă de hochei SALMING Mpro (14´)

crosă de hochei SALMING Mpro (14´) Salming Mpro Stick este un băț care are deja mai multe sezoane în gama noastră (sub diferite denumiri) ca un băț pentru cShe mai largă gamă de jucători. Suntem mândri că suntem capabili în acest sezon personal ofertă care îndeplinește concursuri profesionale de calitate și, în același timp, ajunge la aproximativ jumătate din prețul de bastoane, utilizate în mod obișnuit pentru astfel de competiții. Greutate: Sr. 470 g, Int. 455 g, Lamă: Ultralight miez de spumă Lungime: Snr 150cm / 59“, Int 142 cm / 56" Flex: 85 Snr, 95, 105, Int. 65 Curbele 11, 48, 51 Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING Mpro (14´) (gamisport.ro)

AIRINUM LITE

AIRINUM LITE

Airinum Lite filtre optime 3-Pack filtre optime AIRINUM LITE (sneakerstudio.ro)

Chanel Allure Homme Sport Cologne eau de cologne (1x reincarcabil +…

Chanel Allure Homme Sport Cologne eau de cologne (1x reincarcabil + 2x rezerva) pentru bărbați 2x20 ml

Chanel Allure Homme Sport Cologne, 2x20 ml, Apă de colonie pentru bărbați, Oferiți-vă puțină răcoare în zilele toride și nu numai. Apa de colonie pentru bărbați Chanel Allure Homme Sport Cologne vă învăluie într-un parfum radiant, cu tonuri citrice, care insuflă energie și înviorează simțurile.parfum citricpentru bărbatul activ și plin de energieparfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă (notino.ro)

crosă de hochei SALMING băț M11 KZN (12')

crosă de hochei SALMING băț M11 KZN (12')

crosă de hochei SALMING băț M11 KZN (12') Am luat toate marile caracteristici ale găurii noastre M11 și combinate avem brevetul nostru unic KZN că jumătate din grosimShe conicitatShe arborelui de 30 cm dShesupra stick-uri toc - care a fost stick-ul unic Salming M11 KZN, care este al treilShe sezon al modelului nostru excepțional și nimic incomparabil cluburi profesioniste. Greutate: Sr. 435 g, Int. 420 g, Jr. 315 g Lama: dublu miez de spumă ultraușoare Lungime: Snr 150cm / 59“, Int 142 cm / 56" Flex: 95105 Bend: 11, 48 Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING băț M11 KZN (12') (gamisport.ro)

crosă de hochei SALMING băț M11 KZN (14')

crosă de hochei SALMING băț M11 KZN (14')

crosă de hochei SALMING băț M11 KZN (14') Am luat toate marile caracteristici ale găurii noastre M11 și combinate avem brevetul nostru unic KZN că jumătate din grosimShe conicitatShe arborelui de 30 cm dShesupra stick-uri toc - care a fost stick-ul unic Salming M11 KZN, care este al treilShe sezon al modelului nostru excepțional și nimic incomparabil cluburi profesioniste. Greutate: Sr. 435 g, Int. 420 g, Jr. 315 g Lama: dublu miez de spumă ultraușoare Lungime: Snr 150cm / 59“, Int 142 cm / 56" Flex: Snr 95, 105, Bend: 11, 48, Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei SALMING băț M11 KZN (14') (gamisport.ro)

Patine Tempish VOLT-R și ÎN LINIE hochei

Patine Tempish VOLT-R și ÎN LINIE hochei

Patine Tempish VOLT-R și ÎN LINIE hochei Patine pentru hochei în linie cu un nou design revoluționar care le face foarte puternice și foarte ușoare.Întregul schelet al patinelor este realizat dintr-o singură bucată de HDPE cu grosimi diferite în funcție de nevoia de rezistență și duritate a părților individuale.Forma anatomică este dezvoltată în funcție de formele picioarelor jucătorilor de hochei activi și datorită istoriei îndelungate de fabricare a patinelor de hochei TEMPISH și comparând formele tuturor patinelor existente cu experiența jucătorilor de hochei, am obținut un confort adevărat.Bandajul interior din zona gleznei și a tendonului lui Ahile ține bine piciorul în scheletul patinei.Talpa anatomică împreună cu forma anatomică a limbii completează perfect spațiul interior… (gamisport.ro)

Converse Chuck Lite 168569C

Converse Chuck Lite 168569C

Converse Chuck Lite 168569C (sneakerstudio.ro)

șosete Klimatex LITE negru

șosete Klimatex LITE negru

șosete Klimatex LITE negru O mare parte din polipropilenă asigură o disipare rapidă a sudoare și ajută la menținerea temperaturii optime a piciorului, moale tiv nip rim largă previne alunecarea șosete respirabil legătură specială căpută, șosete subțiri pentru uz universal. Utilizare: 1.vrstva adecvat pe tot parcursul anului Material: 27% polipropilenă, 66% bumbac, 5% poliamidă, 2% elastan dimensiuni: S - 22-23,5 cm M - 23,6 la 25,5 cm L - 25,6 la 27,5 cm XL - 27,6 la 29,5 cm XXL - de la 29,6 până la 31,5 cm Șosete » Șosete sport » șosete Klimatex LITE negru (gamisport.ro)

crosă de hochei ARTIS AH 401 flex 80 19

crosă de hochei ARTIS AH 401 flex 80 19

crosă de hochei ARTIS AH 401 flex 80 19 Arbore: 100% fibră de sticlă, flex 80 Scoop: ABS lite, carbon laminat Includerea: 19 Hochei » Bețe hochei » crosă de hochei ARTIS AH 401 flex 80 19 (gamisport.ro)

hochei stick-ul Yate LION 6633/125 cm P

hochei stick-ul Yate LION 6633/125 cm P

hochei stick-ul Yate LION 6633/125 cm P parametrii Material: Lemn-fag Lungime: 125 cm Descriere: Corect Informații generale despre produs Perioada de garanție 24 de luni Hochei » Bețe hochei » hochei stick-ul Yate LION 6633/125 cm P (gamisport.ro)

Yate recipient pe floorball hochei stick MAIL UN SINGUR

Yate recipient pe floorball hochei stick MAIL UN SINGUR

Yate recipient pe floorball hochei stick MAIL UN SINGUR Curățați cu apă caldă - până la 40 ° C și soluție neutră de detergent. Material: PAD / PES 80% / 20% Perioada de garanție 24 de luni Floorball » Genți floorball » Yate recipient pe floorball hochei stick MAIL UN SINGUR (gamisport.ro)

Auna Pro VHF 400 Duo 2 2 canale VHF microfon fără fir set receptor 1x…

Auna Pro VHF 400 Duo 2 2 canale VHF microfon fără fir set receptor 1x + 2x microfoane - casca

auna Pro VHF 400 Duo 2 este un set microfon in trepte util cu 2 canale fără fir, care se adapteaza la cerințele practice ale evenimentelor de zi cu zi.Două microfoane fără fir măresc în mod semnificativ performanta fără a încarca linia.Datorita puterii de transmisie VHF-400 Duo 2 are o rază generoasă disponibilă, astfel încât chiar și in săli de curs ample și săli de conferințe isi face bine treaba.Conectarea la dispozitive, cum ar fi mixer sau PA sistem este disponibila cu ajutorul mufei de ieșire, integrarea în orice configurare tehnică convențională este astfel asigurată.Duo microfon fără fir 2 2 canale VHF functioneaza în mod eficient și profesional datorită unui consum de baterie economic. (electronic-star.ro)

UGG Libu Lite Teniși Negru

UGG Libu Lite Teniși Negru

Material: superior - textil, material sintetic interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - piele Suprafață: plasă Vârf: rotund Înălțime toc/talpa: 3,5 cm Culoare: negru Detaliu: tehnologia Treadlite™ - ușoară, rezistentă, talpă moale (bibloo.ro)

UGG Libu Lite Teniși Negru

UGG Libu Lite Teniși Negru

Material: superior - textil, material sintetic interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - piele Suprafață: plasă Vârf: rotund Înălțime toc/talpa: 3,5 cm Culoare: negru Detaliu: tehnologia Treadlite™ - ușoară, rezistentă, talpă moale (bibloo.ro)

UGG Libu Lite Teniși Negru

UGG Libu Lite Teniși Negru

Material: superior - textil, material sintetic interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - piele Suprafață: plasă Vârf: rotund Înălțime toc/talpa: 3,5 cm Culoare: negru Detaliu: tehnologia Treadlite™ - ușoară, rezistentă, talpă moale (bibloo.ro)

UGG Libu Lite Teniși Negru

UGG Libu Lite Teniși Negru

Material: superior - textil, material sintetic interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - piele Suprafață: plasă Vârf: rotund Înălțime toc/talpa: 3,5 cm Culoare: negru Detaliu: tehnologia Treadlite™ - ușoară, rezistentă, talpă moale (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: albastru închis Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Puma Anzarun Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafață: plasă Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Sport: alergare Detaliu: tehnologia FuelFoam - talpă intermediară pentru o mai bună amortizare și echilibru (bibloo.ro)

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafață: plasă Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Sport: alergare Detaliu: tehnologia FuelFoam - talpă intermediară pentru o mai bună amortizare și echilibru (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: albastru închis Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: albastru închis Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: albastru închis Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: albastru închis Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: albastru închis Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Puma Anzarun Lite Teniși Albastru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafața: textil Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: albastru închis Tehnologie: Non-Marking, SoftFoam (bibloo.ro)

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafață: plasă Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Sport: alergare Detaliu: tehnologia FuelFoam - talpă intermediară pentru o mai bună amortizare și echilibru (bibloo.ro)

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafață: plasă Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Sport: alergare Detaliu: tehnologia FuelFoam - talpă intermediară pentru o mai bună amortizare și echilibru (bibloo.ro)

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafață: plasă Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Sport: alergare Detaliu: tehnologia FuelFoam - talpă intermediară pentru o mai bună amortizare și echilibru (bibloo.ro)

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Reebok Energen Lite Teniși Negru

Material: superior - textil interior - 100% textil Talpa - material sintetic branț - textil Suprafață: plasă Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: negru Sport: alergare Detaliu: tehnologia FuelFoam - talpă intermediară pentru o mai bună amortizare și echilibru (bibloo.ro)

Puma Evostripe Lite Hanorac Negru

Puma Evostripe Lite Hanorac Negru

Material: 82% bumbac, 18% poliester Croială: regular fit Gluga: cu glugă Model: neted Mânecă: scurtă Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: negru Detaliu: tehnologia Puma Dry Cell - o tehnologie specială folosită la confecționarea tricoului, care presupune fante de aerisire și un material special ce permite controlul umidității (bibloo.ro)

Puma Evostripe Lite Hanorac Negru

Puma Evostripe Lite Hanorac Negru

Material: 82% bumbac, 18% poliester Croială: regular fit Gluga: cu glugă Model: neted Mânecă: scurtă Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: negru Detaliu: tehnologia Puma Dry Cell - o tehnologie specială folosită la confecționarea tricoului, care presupune fante de aerisire și un material special ce permite controlul umidității (bibloo.ro)

Puma Evostripe Lite Tricou Alb

Puma Evostripe Lite Tricou Alb

Material: 65% poliester, 35% viscoză Croială: regular fit Model: cu imprimeu Decolteu: rotund Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: alb Detaliu: tehnologia Puma Dry Cell - o tehnologie specială folosită la confecționarea tricoului, care presupune fante de aerisire și un material special ce permite controlul umidității (bibloo.ro)

Puma Evostripe Lite Hanorac Negru

Puma Evostripe Lite Hanorac Negru

Material: 82% bumbac, 18% poliester Croială: regular fit Gluga: cu glugă Model: neted Mânecă: scurtă Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: negru Detaliu: tehnologia Puma Dry Cell - o tehnologie specială folosită la confecționarea tricoului, care presupune fante de aerisire și un material special ce permite controlul umidității (bibloo.ro)

Puma Evostripe Lite Tricou Alb

Puma Evostripe Lite Tricou Alb

Material: 65% poliester, 35% viscoză Croială: regular fit Model: cu imprimeu Decolteu: rotund Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: alb Detaliu: tehnologia Puma Dry Cell - o tehnologie specială folosită la confecționarea tricoului, care presupune fante de aerisire și un material special ce permite controlul umidității (bibloo.ro)

adidas Originals Adilette Lite FU8299

adidas Originals Adilette Lite FU8299

adidas Originals Adilette Lite FU8299 (sneakerstudio.ro)

adidas Originals Adilette Lite FU8297

adidas Originals Adilette Lite FU8297

adidas Originals Adilette Lite FU8297 (sneakerstudio.ro)

adidas Originals Adilette Lite FU8298

adidas Originals Adilette Lite FU8298

adidas Originals Adilette Lite FU8298 (sneakerstudio.ro)

Vans Sk8-Hi Lite A2Z5Y186

Vans Sk8-Hi Lite A2Z5Y186

Vans Sk8-Hi Lite A2Z5Y186 (sneakerstudio.ro)

patine cu vapori 1x, skates bauer vapor 1x, bauer vapor 1x skate, mat thermarest trail lite regulat, guler anti-scoarță reîncărcabil petsafe lite, cea mai termică mată din lite, skates bauer vapor 1x le, skates bauer vapor 1x jr, skates bauer vapor 1x sr, cea mai termică mată din lite sol

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide