Jambiere calde calzedonia

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă

Jucăria de pluș de la Cherry Belly are sub formă de pelete din burtă pelete de cireș, care se pot încălzi și răci. Iarna, se încălzește la plimbare, într-o mașină sau într-un cărucior, ajută cu o durere de burtă. Ca o acoperire de răcire vindecătoare, jucăria calmează cu un genunchi învinețit. Umplerea tuturor pufurilor de cireșe calde este 100% naturală . Acest material natural hipoalergenic are o capacitate excelentă de a transmite căldură uscată plăcută care ameliorează durerile abdominale sau musculare și creează o senzație de relaxare și confort. Peletele de cireș nu au o aromă distinctivă și spre deosebire de diferite umpluturi de cereale, le puteți spăla în siguranță. Jucăriile cu pluș caldă au devenit un cadou preferat pentru copii, deoarece pe lângă jucăriile obișnuite de pluș… (vivantis.ro)

Martinková Eva Pernă caldă hipster - doamne

Martinková Eva Pernă caldă hipster - doamne

tampon de încălzire lombar cu capac detașabil lavabil de 100% bumbac umplute cu grâu și a adăugat un vârf de cuțit de lavandă . Grâu datorită dura mult timp încălzire, apoi lavandă toate frumos parfumate. lombare încălzire pad are o formă alungită pentru porțiune a spatelui . După introducerea pad destul de se adapteaza la forma corpului . (vivantis.ro)

Tetesept Înapoi baie caldă 125 ml

Tetesept Înapoi baie caldă 125 ml

Înapoi baie caldă este un concentrat de baie de sănătate, care relaxează mușchii și articulațiilor, ameliorează durerea. Potrivita pentru mușchii încordați și întinși. Caracteristici: combinație unică de patru uleiuri esențiale, patentat Balnosome® naturale îmbunătățește absorbția uleiurilor esențiale și asigură eficacitate pe termen lung, eficacitate dovedită și satisfacția clientului de mare> 90% dintre consumatori au confirmat eficiența Baie de experiență, care combină tradiția și cunoștințele științifice moderne, liber de uleiuri de parafină, silicon si minerale, vegetarian. Efectele asupra sănătății băi: Conține 95% ingrediente naturale. experiență pentru toate simțurile Efecte terapeutice / sănătății îmbunătățirea sănătății fizice și mentale. (vivantis.ro)

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă Pisică albastră

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă Pisică albastră

Jucăria de pluș de la Cherry Belly are sub formă de pelete din burtă pelete de cireș, care se pot încălzi și răci. Iarna, se încălzește la plimbare, într-o mașină sau într-un cărucior, ajută cu o durere de burtă. Ca o acoperire de răcire vindecătoare, jucăria calmează cu un genunchi învinețit. Pisica albastră nu are labe lungi și coadă doar pentru decorare, vor fi copii foarte plăcuți. Umplerea tuturor pufurilor de cireșe calde este 100% naturală . Peletele de cireș nu au o aromă distinctivă și spre deosebire de diferite umpluturi de cereale, le puteți spăla în siguranță. Jucăriile cu pluș caldă au devenit un cadou preferat pentru copii, deoarece pe lângă jucăriile obișnuite de pluș ascund și funcția practică a unui tampon de încălzire. Ajută la răcirea unei glezne întorsite, a unor… (vivantis.ro)

Pecičky Cherry Belly Baby - Pisică caldă pentru jucării

Pecičky Cherry Belly Baby - Pisică caldă pentru jucării

Jucaria moale Cherrry Belly Baby are o garnitura umpluta cu seminte de in sub blana. Ameliorează durerile de stomac și încălzește patutul pentru a face copilul să se simtă ca un copil. Dacă jucăria moale se murdărește, o puteți spăla în siguranță în mașina de spălat după îndepărtarea pernei interioare. Conținutul fin de semințe de in se adaptează în mod natural la corpul chiar și al celor mai mici copii, iar căldura naturală pe care o emite nu scade niciodată sub temperatura naturală a corpului uman. Umplutura este ușoară și blândă, așa că se potrivește cu adevărat chiar și celor mai mici copii. Jucăriile din plus sunt confecționate dintr-o țesătură de calitate neobișnuit de moale, căreia tuturor le place să se smulgă. Toate jucăriile Inatura respectă standardele de siguranță relevante și… (vivantis.ro)

Pecičky Cherry Belly Baby - câine de jucărie moale caldă

Pecičky Cherry Belly Baby - câine de jucărie moale caldă

Câine drăguț de pluș - poartă un tampon de burtă umplut cu semințe de in. Când se aplică pe burtă, se încălzește plăcut și ajută durerea de burtă și sâni. În plus, câinele va fi util acasă ca o compresă rece în cazuri precum greață, accident vascular cerebral, dureri de dinți, mușcături de insecte, arsuri minore sau febră. Mai mult, o jucărie caldă nu se răcește niciodată suficient încât să se răcească, iar căldura ei pare foarte naturală. O jucărie de încălzire este un partener minunat pentru momentele bune și rele. Copiii se vor simți ca și cum ar fi în bumbac. semințe de in (vivantis.ro)

Yankee Candle O lumânare aromată, caldă și liniștită, 49 g

Yankee Candle O lumânare aromată, caldă și liniștită, 49 g

O lumină aromată și calmă este un miros de meditație pentru restabilirea echilibrului cu iasomie blândă, o atingere de patchouli și mosc cald de chihlimbar. ingrediente: Sus: frunze de mandarine, Centru: iasomie și lemn de cedru Baze: patchouli, lemn de santal, muguri de chihlimbar. caracteristici: timp de ardere de până la 15 ore din cele mai bune materii prime Extracte aromatice naturale pure utilizate parafina parfumată în mod uniform calitatea alimentelor fitilul a fost indreptat manual. (vivantis.ro)

Klarstein Caldetto, aparatul de cafea, 1900 W, distribuitor de apă…

Klarstein Caldetto, aparatul de cafea, 1900 W, distribuitor de apă caldă

Cu aparatul de cafea Klarstein Caldetto, veți obține stimulentul perfect direct acasă. Datorită funcționării simple, plăcerea aromată și gustul perfect sunt pre-programate.Aparatul de cafea Klarstein Caldetto are o putere de 1900 W împinge apa fierbinte prin boabele de cafea măcinate și își dezvoltă aroma completă. Iubitorii de ceai și supe se vor bucura, de asemenea, de un distribuitor practic de apă caldă. Apa fierbinte poate fi eliberată prin simpla apăsare a manetei. Împingeți ceașca sau bolul de supă pe pârghie și Caldetto va deschide capacul de apă fierbinte. Ventilatoarele de cafea și ceai nu interferează între ele, deoarece aparatul de cafea are două rezervoare de apă separate. Rezervorul de apă pentru cafea conține 1,8 litri de apă și produce până la 12 căni de cafea.… (electronic-star.ro)

Klarstein Caldetto, aparatul de cafea, 1900 W, distribuitor de apă…

Klarstein Caldetto, aparatul de cafea, 1900 W, distribuitor de apă caldă

Cu aparatul de cafea Klarstein Caldetto, veți obține stimulentul perfect direct acasă. Datorită funcționării simple, plăcerea aromată și gustul perfect sunt pre-programate.Aparatul de cafea Klarstein Caldetto are o putere de 1900 W împinge apa fierbinte prin boabele de cafea măcinate și își dezvoltă aroma completă. Iubitorii de ceai și supe se vor bucura, de asemenea, de un distribuitor practic de apă caldă. Apa fierbinte poate fi eliberată prin simpla apăsare a manetei. Împingeți ceașca sau bolul de supă pe pârghie și Caldetto va deschide capacul de apă fierbinte. Ventilatoarele de cafea și ceai nu interferează între ele, deoarece aparatul de cafea are două rezervoare de apă separate. Rezervorul de apă pentru cafea conține 1,8 litri de apă și produce până la 12 căni de cafea.… (klarstein.ro)

Alcina Color Gold șampon pentru nuante calde de blond 200 ml

Alcina Color Gold șampon pentru nuante calde de blond 200 ml

Alcina Color Gold, 200 ml, Șampoane pentru femei, Șamponul Alcina Color Gold curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:prelungește rezistența culorii păruluihidratează intensspală părul și curăță pielea capuluiCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

Herbamedicus Tencuială caldă cu castan 3 + 1 gratis + centură de șold

Herbamedicus Tencuială caldă cu castan 3 + 1 gratis + centură de șold

Patchul de castane calde oferă relaxare musculară în timpul oboselii. Punerea plasturelui în loc se va încălzi și circulația sângelui pe piele. Acest lucru va aduce ușurare. Efectul de încălzire durează până la 15 ore. Poate fi folosit în orice moment al zilei. Pulbere de fier, Negru de fum, Aqua, Clorură de sodiu, Vermiculită, Pulbere de fructe Aesculus Hippocastanum, Latex din cauciuc. (vivantis.ro)

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 16 m 320 LED-uri Snowmotion albe…

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 16 m 320 LED-uri Snowmotion albe calde

Sezonul se apropie, inclusiv Adventul și încetul in casute și grădini strălucesc cu splendoare festivă . Astfel încât să poti pune in gradina ta, balcon sau casa , în spiritul Crăciunului. Împrastiati peste 16 m lunime , 30 cm siruri luminoase sub forma de turturi luminoase lumini cu LED-uri albe.În mod similar, în scădere ușoară de zăpadă becuri mici de sus în jos, dau impresia unor cristale de gheață. În general, casa de vis oferă 54 de conuri de lumina de diferite lungimi (3, 6 sau 9 LED-uri). Total lumina cu 320 de LED-uri . Astfel puteti ilumina , balustrade, copertine balcoane, copacii desfrunziți sau holuri cenușiu intr-o atmosferă de Crăciun. Firul alb este greu de vazut în special la fundaluri luminoase, cum ar fi pereți în aer liber sau în interior. Instalarea Dream House lumini… (electronic-star.ro)

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 8 m 160 LED-uri Snowmotion albe…

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 8 m 160 LED-uri Snowmotion albe calde

Sezonul se apropie, inclusiv Adventul și încetul in casute și grădini strălucesc cu splendoare festivă . Astfel încât să poti pune in gradina ta, balcon sau casa , în spiritul Crăciunului.Împrastiati peste 8 m lunime , 30 cm siruri luminoase sub forma de turturi luminoase lumini cu LED-uri albe.În mod similar, în scădere ușoară de zăpadă becuri mici de sus în jos, dau impresia unor cristale de gheață. În general, casa de vis oferă 27 de conuri de lumina de diferite lungimi (9x 3, 6 și 9 8x 10x LED-uri). Total lumina cu 160 de LED-uri . Astfel puteti ilumina , balustrade, copertine balcoane, copacii desfrunziți sau holuri cenușiu intr-o atmosferă de Crăciun. Firul alb este greu de vazut în special la fundaluri luminoase, cum ar fi pereți în aer liber sau în interior.Instalarea Dream House… (electronic-star.ro)

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 24 m 480 LED-uri Snowmotion albe…

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 24 m 480 LED-uri Snowmotion albe calde

Sezonul se apropie, inclusiv Adventul și încetul in casute și grădini strălucesc cu splendoare festivă . Astfel încât să poti pune in gradina ta, balcon sau casa , în spiritul Crăciunului. Împrastiati peste 16 m lunime , 30 cm siruri luminoase sub forma de turturi luminoase lumini cu LED-uri albe.În mod similar, în scădere ușoară de zăpadă becuri mici de sus în jos, dau impresia unor cristale de gheață. În general, casa de vis oferă 81 de conuri de lumina de diferite lungimi (3, 6 sau 9 LED-uri). Total lumina cu 480 de LED-uri . Astfel puteti ilumina , balustrade, copertine balcoane, copacii desfrunziți sau holuri cenușiu intr-o atmosferă de Crăciun. Firul alb este greu de vazut în special la fundaluri luminoase, cum ar fi pereți în aer liber sau în interior. Instalarea Dream House lumini… (electronic-star.ro)

Chemek TopGold - Ariko balsam cu calul tataneasa si castan - calde…

Chemek TopGold - Ariko balsam cu calul tataneasa si castan - calde 200 ml

Cald gel masaj pe bază de plante este destinat pentru reabilitarea sistemului musculo-scheletic, printr-o regenerare masaj, auto-articulațiilor, mușchilor și a coloanei vertebrale. Atunci când se aplică pentru a elibera tensiunea din muschi si amelioreaza oboseala. Când Ariko balsam cu tataneasa - ajută cald: regenerează articulare tensionate, muschii si tendoanele, ameliorează problemele de durere și musculo-scheletice, relaxează mușchii încordați și ameliorează oboseala aplicat ca un mijloc de sprijinire a statelor post-traumatice ale articulatiilor, mușchii și tendoanele. (vivantis.ro)

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 8 m 160 LED-uri Flash Motion…

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 8 m 160 LED-uri Flash Motion albe calde

Sezonul se apropie, inclusiv Adventul și încetul in casute și grădini strălucesc cu splendoare festivă . Astfel încât să poti pune in gradina ta, balcon sau casa , în spiritul Crăciunului. Împrastiati peste 8 m lunime , 30 cm siruri luminoase sub forma de turturi luminoase lumini cu LED-uri albe.În mod similar, în scădere ușoară de zăpadă becuri mici de sus în jos, dau impresia unor cristale de gheață. În general, casa de vis oferă 27 de conuri de lumina de diferite lungimi (9x 3, 6 x 10 x 6 si 8 x9 LED-uri). Total lumina cu 160 de LED-uri . Astfel puteti ilumina , balustrade, copertine balcoane, copacii desfrunziți sau holuri cenușiu intr-o atmosferă de Crăciun. Firul alb este greu de vazut în special la fundaluri luminoase, cum ar fi pereți în aer liber sau în interior. Instalarea Dream… (electronic-star.ro)

Santini CALDO tricou - black

Santini CALDO tricou - black

Tricou de bază cu mânecă scurtă, fabricat din material microfibră 05, cu reglare termică. Oferă protecție supremă împotriva frigului. În același timp, asigură respirabilitate acolo unde contează cel mai mult, datorită inserției de plasă Avatar la sub braț. Experimentați o potrivire perfectă, atunci când îl purtați sub pantalonii de ciclism cu bretele, datorită tăieturii alungite bine gândite. Special creat pentru a fi rezistent la folosirea repetată și la spălare. BENEFIT: material funcțional pentru iarnă, perfect pentru sporturile de iarnă, PROPRIETĂȚI: respirabile, calde, termoregulatoare, mulant, rezistent, confortabile, UTILIZARE: universal, TEMPERATURĂ MINIMĂ: +0°C, TEMPERATURĂ MAXIMĂ: +15°C, ANOTIMPUL: toamnă, primăvară, iarnă, DESIGN: într-o singură culoare, LUNGIMEA: mânecă scurtă… (holokolo.ro)

Santini CALDO tricou - black

Santini CALDO tricou - black

Tricou de bază cu mânecă scurtă, fabricat din material microfibră 05, cu reglare termică. Oferă protecție supremă împotriva frigului. În același timp, asigură respirabilitate acolo unde contează cel mai mult, datorită inserției de plasă Avatar la sub braț. Experimentați o potrivire perfectă, atunci când îl purtați sub pantalonii de ciclism cu bretele, datorită tăieturii alungite bine gândite. Special creat pentru a fi rezistent la folosirea repetată și la spălare. BENEFIT: material funcțional pentru iarnă, perfect pentru sporturile de iarnă, PROPRIETĂȚI: respirabile, calde, termoregulatoare, mulant, rezistent, confortabile, UTILIZARE: universal, TEMPERATURĂ MINIMĂ: +0°C, TEMPERATURĂ MAXIMĂ: +15°C, ANOTIMPUL: toamnă, primăvară, iarnă, DESIGN: într-o singură culoare, LUNGIMEA: mânecă scurtă… (holokolo.ro)

HennaPlus Vopsea de păr Long Lasting Colour 100 ml (Long Lasting…

HennaPlus Vopsea de păr Long Lasting Colour 100 ml (Long Lasting Colour) 4.45 Cafenie caldă

Descriere detaliată:Conferă o culoare blond-argintiu foarte deschis părului blond deschis până la șaten deschis.Produsul nu conține PARABENI, iar extractele din semințele de Floarea-Soarelui, ce conferă protecție și îngrijire părului Dvs. sunt cerificate organic. Intensitatea culorii durează până la 3 luni.Extra îngrijire și faimoasa strălucire a Henei: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A și Hena conferă părului Dvs. strălucire și vitalitate.Protejează structura firului de păr în timpul colorării.Conține un protector împotriva radiațiilor UV unic ce vă protejează părul și nuanța acestuia, prevenind decolorarea. Vopsea de păr Long Lasting Colour, 10.01 High Light Silver Blond,… (vivantis.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 4,2 litri, distribuitor…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 4,2 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, argintiu

Bucurați-vă de băuturi calde la o simplă apăsare de buton: aparatul de apă caldă Klarstein Hot Spring face totul să fie posibil!Datorită rezervorului său de apă de 4,2 litri din oțel inoxidabil, aparatul de apă caldă Hot Spring nu este potrivit numai pentru gospodării, ci și pentru birouri. Funcționarea Hot Spring cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționării fără apă este destul de simplă: în partea superioară există o suprafață de control tactilă cu un buton de încălzire și un buton mare de distribuire a apei. Odată ce apa clocotește, temperatura se menține automat între 75 și 90 ° C și poate fi reîncălzită în orice moment. În plus față de buton, puteți distribui apă și apăsând pe marginea geamului de pe întrerupătorul mecanic, direct în spatele distribuitorului de apă.… (electronic-star.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 2,8 litri, distribuitor…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 2,8 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, argintiu

Bucurați-vă de băuturi calde la o simplă apăsare de buton: aparatul de apă caldă Klarstein Hot Spring face totul să fie posibil!Datorită rezervorului său de apă de 2,8 litri din oțel inoxidabil, aparatul de apă caldă Hot Spring nu este potrivit numai pentru gospodării, ci și pentru birouri. Funcționarea Hot Spring cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționării fără apă este destul de simplă: în partea superioară există o suprafață de control tactilă cu un buton de încălzire și un buton mare de distribuire a apei. Odată ce apa clocotește, temperatura se menține automat între 75 și 90 ° C și poate fi reîncălzită în orice moment. În plus față de buton, puteți distribui apă și apăsând pe marginea geamului de pe întrerupătorul mecanic, direct în spatele distribuitorului de apă.… (electronic-star.ro)

Besoa Delgado 120 x 25, radiator, 508 W, apă caldă, 1/2 ", 4 - 10 m²,…

Besoa Delgado 120 x 25, radiator, 508 W, apă caldă, 1/2 ", 4 - 10 m², gri

Căldură plăcută în casa ta, într-un design modern: radiatorul Besoa Delgado 120 x 25 încălzește baia la o temperatură confortabilă în timp ce și arată bine.Radiatorul tubular Besoa Delgado de 120 x 25 se integrează perfect într-un sistem existent de încălzire cu apă caldă sau sistem de încălzire urbană și funcționează, de asemenea, cu tije de încălzire electrice sau sisteme termostatice electronice. Oferă căldură fiabilă și uniformă în camere între 4 și 10 m². Conexiunea este foarte simplă: designul 2 în 1 permite conectarea în centru și la tuburile laterale. Acest lucru permite dispozitivului Delgado să răspundă optim la multe condiții de construcție. Sunt incluse suporturile de perete necesare. Un sistem rigid de conducte metalice conduce și distribuie căldura optim până la 70 ° C. Cu… (electronic-star.ro)

Besoa Delgado 160 x 45, radiator, 822 W, apă caldă, 1/2 ", 8 - 20 m²,…

Besoa Delgado 160 x 45, radiator, 822 W, apă caldă, 1/2 ", 8 - 20 m², gri

Căldură plăcută în casa ta, într-un design modern: radiatorul Besoa Delgado 160 x 45 încălzește baia la o temperatură confortabilă în timp ce și arată bine.Radiatorul tubular Besoa Delgado de 160 x 45 se integrează perfect într-un sistem existent de încălzire cu apă caldă sau sistem de încălzire urbană și funcționează, de asemenea, cu tije de încălzire electrice sau sisteme termostatice electronice. Oferă căldură fiabilă și uniformă în camere între 8 și 20 m². Conexiunea este foarte simplă: designul 2 în 1 permite conectarea în centru și la tuburile laterale. Acest lucru permite dispozitivului Delgado să răspundă optim la multe condiții de construcție. Sunt incluse suporturile de perete necesare. Un sistem rigid de conducte metalice conduce și distribuie căldura optim până la 70 ° C. Cu… (electronic-star.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 4,2 litri, distribuitor…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 4,2 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, argintiu

Bucurați-vă de băuturi calde la o simplă apăsare de buton: aparatul de apă caldă Klarstein Hot Spring face totul să fie posibil!Datorită rezervorului său de apă de 4,2 litri din oțel inoxidabil, aparatul de apă caldă Hot Spring nu este potrivit numai pentru gospodării, ci și pentru birouri. Funcționarea Hot Spring cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționării fără apă este destul de simplă: în partea superioară există o suprafață de control tactilă cu un buton de încălzire și un buton mare de distribuire a apei. Odată ce apa clocotește, temperatura se menține automat între 75 și 90 ° C și poate fi reîncălzită în orice moment. În plus față de buton, puteți distribui apă și apăsând pe marginea geamului de pe întrerupătorul mecanic, direct în spatele distribuitorului de apă.… (klarstein.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 2,8 litri, distribuitor…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 2,8 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, argintiu

Bucurați-vă de băuturi calde la o simplă apăsare de buton: aparatul de apă caldă Klarstein Hot Spring face totul să fie posibil!Datorită rezervorului său de apă de 2,8 litri din oțel inoxidabil, aparatul de apă caldă Hot Spring nu este potrivit numai pentru gospodării, ci și pentru birouri. Funcționarea Hot Spring cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționării fără apă este destul de simplă: în partea superioară există o suprafață de control tactilă cu un buton de încălzire și un buton mare de distribuire a apei. Odată ce apa clocotește, temperatura se menține automat între 75 și 90 ° C și poate fi reîncălzită în orice moment. În plus față de buton, puteți distribui apă și apăsând pe marginea geamului de pe întrerupătorul mecanic, direct în spatele distribuitorului de apă.… (klarstein.ro)

Mueller Mueller la cald / rece șirag de mărgele - sac rece / cald cu…

Mueller Mueller la cald / rece șirag de mărgele - sac rece / cald cu bile de gel Albastru

Mueller Hot / margele rece este un sac unic rece / cald, care este perle de gel datorită perfect adaptate partea corpului tratat. Geanta poate fi rece în congelator când este congelare peste, datorită perle de gel din ce flexibile sau poate fi încălzit într-un cuptor cu microunde. În timp ce înghețarea pad după aplicarea unui anumit segment, se răcește și reduce fluxul sanguin, reduce inflamația, reduce edemul și ameliorează durerea. Această utilizare este recomandată în faza acută a prejudiciului în timpul primei zile. Utilizați un tampon încălzit este utilă atunci când umflarea dispare. Tratamentul termic al zonei, apoi eliberat și accelerează vindecarea. 24x11,5cm (vivantis.ro)

Mueller Mueller la cald / rece șirag de mărgele - sac rece / cald cu…

Mueller Mueller la cald / rece șirag de mărgele - sac rece / cald cu bile de gel Roz

Mueller Hot / margele rece este un sac unic rece / cald, care este perle de gel datorită perfect adaptate partea corpului tratat. Geanta poate fi rece în congelator când este congelare peste, datorită perle de gel din ce flexibile sau poate fi încălzit într-un cuptor cu microunde. În timp ce înghețarea pad după aplicarea unui anumit segment, se răcește și reduce fluxul sanguin, reduce inflamația, reduce edemul și ameliorează durerea. Această utilizare este recomandată în faza acută a prejudiciului în timpul primei zile. Utilizați un tampon încălzit este utilă atunci când umflarea dispare. Tratamentul termic al zonei, apoi eliberat și accelerează vindecarea. 24x11,5cm (vivantis.ro)

Felinar metalic LED cu temporizator Cora, 15,5 x 28 cm, 18 becuri LED…

Felinar metalic LED cu temporizator Cora, 15,5 x 28 cm, 18 becuri LED, lumină albă caldă

Un felinar modern din metal luminează frumos fiecare interior. Modelul delicat sculptat de pe carcasa metalică creează un efect de lumină interesant. În interiorul felinarului, luminează 18 LED-uri, a căror lumină se reflectă frumos de la pereții interiori aurii ai felinarului. Felinarul este echipat cu un cronometru de 6-18 ore. Se alimentează cu 2x baterii AAA, care nu sunt incluse. (e4home.ro)

Gehwol Classic loțiune calda pentru picioare, cu efect de hidratare…

Gehwol Classic loțiune calda pentru  picioare, cu efect de hidratare pentru piele normala si uscata 75 ml

Gehwol Classic, 75 ml, Crema pentru picioare pentru femei, Crema Gehwol Classic asigură picioarelor o îngrijire perfectă.Caracteristici:hidratează pieleacalmează pieleaacțiune emolientă și nutritivăatenuează mirosul neplăcutCum se utilizează:Se aplică pe picioare și se masează delicat. (notino.ro)

Jambiere de compresie, 2 buc.

Jambiere de compresie, 2 buc.

Sunt ideale pentru si dupa calatoriile lungi cu masina sau cu avionul: jambierele de compresie confortabile de purtat zi si noapte. Ajuta si calmeaza picioarele grele, pot promova circulatia sangelui si pot preveni umflarea lor. (astoreo.ro)

BaByliss AS960E ondulator cu aer cald

BaByliss AS960E ondulator cu aer cald

BaByliss AS960E, , Ondulatoare pentru femei, Ondulatorul de păr BaByliss AS960E creează bucle cu aspect natural și dă părului o formă perfectă, în câteva minute.Caracteristici:cablu rotativcu temperatură reglabilăcapete de rezervăfuncție de ionizareCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse. (notino.ro)

BaByliss AS952E ondulator cu aer cald

BaByliss AS952E ondulator cu aer cald

BaByliss AS952E, , Ondulatoare pentru femei, Ondulatorul de păr BaByliss AS952E creează bucle cu aspect natural și dă părului o formă perfectă, în câteva minute.Caracteristici:funcție de ionizarecu temperatură reglabilăcapete de rezervăcablu rotativformă ergonomicăCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse. (notino.ro)

Balsam pentru masaj cald - Mărimea 600ml

Balsam pentru masaj cald - Mărimea 600ml

Un balsam puternic, utilizat pentru incalzirea pielii si masaj pentru spate, umeri, genunchi, glezne si coloana vertebrala. Contine extract de castane, ce ajuta la ameliorarea durerilor musculare, ale articulatiilor, tendoanelor si are efecte benefice in cazul afectiunilor reumatice, problemelor sciatice, varicei si umflaturilor. Extractele de tataneasa si alte ierburi ajuta la ameliorarea starilor de oboseala (astoreo.ro)

Besoa Fino 120 x 45, radiator, 387 W, apă caldă, stativ pentru…

Besoa Fino 120 x 45, radiator, 387 W, apă caldă, stativ pentru prosoape, 1/2 ", 4 - 8 m², gri

Căldură plăcută pentru casa ta, într-un design modern: radiatorul Besoa Fino 120 x 45 încălzește baia la o temperatură confortabilă în timp ce și arată bine.Radiatorul tubular Besoa Fino 120 x 45 se integrează perfect într-un sistem existent de încălzire cu apă caldă sau într-un sistem de încălzire urbană și funcționează, de asemenea, cu tije electrice de încălzire sau sisteme termostatice electronice. Oferă căldură fiabilă și uniformă în camere de la 4 la 8 m². Conexiunea este foarte simplă: designul 2 în 1 permite conectarea în centru și pe tuburile laterale. Aceasta permite dispozitivului Fino să răspundă optim la multe condiții de construcție. Sunt incluse suporturile pentru perete necesare. Sistemul de conducte metalice stabile conduce și distribuie căldura optimă până la 70°C și… (electronic-star.ro)

Besoa Fino 160 x 45, radiator, 644 W, apă caldă, stativ pentru…

Besoa Fino 160 x 45, radiator, 644 W, apă caldă, stativ pentru prosoape, 1/2 ", 6 - 12 m², gri

Căldură plăcută pentru casa ta, într-un design modern: radiatorul Besoa Fino 160 x 45 încălzește baia la o temperatură confortabilă în timp ce și arată bine.Radiatorul tubular Besoa Fino 160 x 45 se integrează perfect într-un sistem existent de încălzire cu apă caldă sau într-un sistem de încălzire urbană și funcționează, de asemenea, cu tije electrice de încălzire sau sisteme termostatice electronice. Oferă căldură fiabilă și uniformă în camere de la 6 la 12 m². Conexiunea este foarte simplă: designul 2 în 1 permite conectarea în centru și pe tuburile laterale. Aceasta permite dispozitivului Fino să răspundă optim la multe condiții de construcție. Sunt incluse suporturile pentru perete necesare. Sistemul de conducte metalice stabile conduce și distribuie căldura optimă până la 70°C și… (electronic-star.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, 49-95 °C, negru

Some like it hot: aparat de apă caldă Klarstein Hot Spring furnizează apă caldă caselor și birourilor ori de câte ori este nevoie.Aparatul cu apă caldă Klarstein Spring Spring oferă multe opțiuni: să preparați rapid ceai la temperatura dorită sau să pregătiți ciorbe instantanee cu cantitatea exact potrivită de apă, acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni. Rezervorul mare de apă din oțel inoxidabil deține până la 5 litri de apă și este perfect potrivit pentru case și birouri. Funcționarea aparatului de apă, cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționare fără apă, este destul de simplă: în partea superioară se află o placă tactilă cu butoane pentru încălzire, reglarea temperaturii (45-95 ° C), distribuirii de apă, eliberare de siguranță pentru copii, precum și apa… (electronic-star.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, 49-95 °C, alb

Some like it hot: aparat de apă caldă Klarstein Hot Spring furnizează apă caldă caselor și birourilor ori de câte ori este nevoie.Aparatul cu apă caldă Klarstein Spring Spring oferă multe opțiuni: să preparați rapid ceai la temperatura dorită sau să pregătiți ciorbe instantanee cu cantitatea exact potrivită de apă, acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni. Rezervorul mare de apă din oțel inoxidabil deține până la 5 litri de apă și este perfect potrivit pentru case și birouri. Funcționarea aparatului de apă, cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționare fără apă, este destul de simplă: în partea superioară se află o placă tactilă cu butoane pentru încălzire, reglarea temperaturii (45-95 ° C), distribuirii de apă, eliberare de siguranță pentru copii, precum și apa… (electronic-star.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, 49-95 °C, negru

Some like it hot: aparat de apă caldă Klarstein Hot Spring furnizează apă caldă caselor și birourilor ori de câte ori este nevoie.Aparatul cu apă caldă Klarstein Spring Spring oferă multe opțiuni: să preparați rapid ceai la temperatura dorită sau să pregătiți ciorbe instantanee cu cantitatea exact potrivită de apă, acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni. Rezervorul mare de apă din oțel inoxidabil deține până la 5 litri de apă și este perfect potrivit pentru case și birouri. Funcționarea aparatului de apă, cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționare fără apă, este destul de simplă: în partea superioară se află o placă tactilă cu butoane pentru încălzire, reglarea temperaturii (45-95 ° C), distribuirii de apă, eliberare de siguranță pentru copii, precum și apa… (klarstein.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, 49-95 °C, alb

Some like it hot: aparat de apă caldă Klarstein Hot Spring furnizează apă caldă caselor și birourilor ori de câte ori este nevoie.Aparatul cu apă caldă Klarstein Spring Spring oferă multe opțiuni: să preparați rapid ceai la temperatura dorită sau să pregătiți ciorbe instantanee cu cantitatea exact potrivită de apă, acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni. Rezervorul mare de apă din oțel inoxidabil deține până la 5 litri de apă și este perfect potrivit pentru case și birouri. Funcționarea aparatului de apă, cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționare fără apă, este destul de simplă: în partea superioară se află o placă tactilă cu butoane pentru încălzire, reglarea temperaturii (45-95 ° C), distribuirii de apă, eliberare de siguranță pentru copii, precum și apa… (klarstein.ro)

2 perechi de jambiere, pentru femei

2 perechi de jambiere, pentru femei

Ideale pentru anotimpurile calde si cand calatoriti: cu mansete cu compresie usoara si banda anti-alunecare. Foarte elastice, usor de incaltat si pot fi purtate in pantofi deschisi. (astoreo.ro)

Friteuză cu aer cald Concept FR5000 Family

Friteuză cu aer cald Concept FR5000 Family

 Friteuza cu aer cald Concept FRFR5000 oferă o alternativă sănătoasă la pregătirea delicatelor prăjite preferate. Datorită fluxului circular de aer fierbinte, veți obține mâncăruri gustoase și crocante fără a utiliza ulei, vor fi coapte uniform și, în același timp, vor conține mai puține calorii, colesterol și grăsimi. De asemenea, veți evita mirosul neplăcut care însoțește prăjitul clasic în ulei. Vă puteți pute bucura oricând de mâncărurile preferate, fără efort și remușcări. Parametri tehnici: display LED sinoptic, cu control tactil 8 programe prestabilite (friptură, pui, fructe de mare, pește, pizza, cartofi prăjiți, coacere, legume) reglare a temperaturii: 80 - 200 °C temporizator coș are o suprafață non-aderentă și poate fi spălat în mașina de spălat vase siguranță termică… (e4home.ro)

Friteuza cu aer cald ECG AF 3500

Friteuza cu aer cald ECG AF 3500

 Vă place mâncarea bună, dar prepararea ei este adesea foarte nesănătoasă? Friteuza de aer cald ECG AF 3500 vă va ajuta să rezolvați această problemă. Cu ajutorul acesteia, chiar și cartofii pai preferați mult mai sănătos decât într-o tigaie sau într-o friteuză normală, în litri de ulei ars. Friteuza ECG are un coș cu o capacitate de 3,5 l, astfel încât să puteți pregăti lejer prânzul pentru întreaga familie. Excelează prin eficiența ridicată a gătitului, rezultatul fiind niște preparate gustoase și mai ales sănătoase. Datorită modului de preparare, șnițele de pui vor deveni o adevărată delicatesă. Transformați-vă prânzul de duminică într-o experienț sănătoasă și nu veți mai găti altfel. Caracteristici: intervalul termic de operare: 80-200 °C reglarea continuă temperaturii: da reglare a… (e4home.ro)

2 perechi de jambiere pentru barbati - crem

2 perechi de jambiere pentru barbati - crem

Ideale pentru anotimpurile calde si cand calatoriti: cu mansete cu compresie usoara si banda anti-alunecare. Foarte elastice, usor de incaltat si pot fi purtate in pantofi deschisi. (astoreo.ro)

2 perechi de jambiere, pentru femei - negre

2 perechi de jambiere, pentru femei - negre

Ideale pentru anotimpurile calde si cand calatoriti: cu mansete cu compresie usoara si banda anti-alunecare. Foarte elastice, usor de incaltat si pot fi purtate in pantofi deschisi. (astoreo.ro)

2 perechi de jambiere, pentru barbati - negre

2 perechi de jambiere, pentru barbati - negre

Ideale pentru anotimpurile calde si cand calatoriti: cu mansete cu compresie usoara si banda anti-alunecare. Foarte elastice, usor de incaltat si pot fi purtate in pantofi deschisi. (astoreo.ro)

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 170-116

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 170-116

Material: 92% poliester, 8% elastan Femeile legíny Leggi Termo marca Evona, combinația dintre poliester și elastan asigură confort atunci când poartă, ele sunt calde, flexibile și plăcute la atingere, subliniați picioarele, indiferent de pantaloni sau de fusta va arata grozav. (vivantis.ro)

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 176-108

Evona Jambiere LEGGI TERMO 999 176-108

Material: 92% poliester, 8% elastan Femeile legíny Leggi Termo marca Evona, combinația dintre poliester și elastan asigură confort atunci când poartă, ele sunt calde, flexibile și plăcute la atingere, subliniați picioarele, indiferent de pantaloni sau de fusta va arata grozav. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 579 L

Evona jambiere pentru femei RIO 579 L

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 579 XL

Evona jambiere pentru femei RIO 579 XL

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 613 M

Evona jambiere pentru femei RIO 613 M

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu o bandă elastică confortabilă, potrivit atât pentru îmbrăcăminte de casă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 579 M

Evona jambiere pentru femei RIO 579 M

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 613 L

Evona jambiere pentru femei RIO 613 L

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu o bandă elastică confortabilă, potrivit atât pentru îmbrăcăminte de casă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 666 XXL

Evona jambiere pentru femei RIO 666 XXL

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 613 XL

Evona jambiere pentru femei RIO 613 XL

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu o bandă elastică confortabilă, potrivit atât pentru îmbrăcăminte de casă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 666 M

Evona jambiere pentru femei RIO 666 M

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 666 L

Evona jambiere pentru femei RIO 666 L

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Evona jambiere pentru femei RIO 666 XL

Evona jambiere pentru femei RIO 666 XL

Material: 92% bumbac, 8% elastan Colanți pentru femei, datorită elastanului se mulează perfect, în talie cu bandă elastică confortabilă, potriviți atât pentru acasă, cât și pentru sport. (vivantis.ro)

Calvin Klein Femei jambiere GWF8L641-007 S

Calvin Klein Femei jambiere GWF8L641-007 S

Material: 89% poliamida, 11% elastan Colanți pentru femei, bandă elastică cu numele producătorului, confortabili de purtat, (vivantis.ro)

Calvin Klein Femei jambiere GWF8L641-007 M

Calvin Klein Femei jambiere GWF8L641-007 M

Material: 89% poliamida, 11% elastan Colanți pentru femei, bandă elastică cu numele producătorului, confortabili de purtat, (vivantis.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide