Jambiere kari traa isabelle tricou crenguta

jambiere Kari Traa Isabelle tricou crenguță

jambiere Kari Traa Isabelle tricou crenguță

jambiere Kari Traa Isabelle tricou crenguță Jambierele sport extrem de confortabile nu se vor pierde niciodată. Acestea sunt din nou duse de la talie la pantaloni și pentru că sunt super compacte, vei dori să le duci cu tine la sală și chiar pentru weekend de yoga, vacanță și cabană, chiar oriunde! uscare rapidă și material respirabil material întinzător panouri ochiuri plasate strategic se potrivesc confortabil talie elastică largă cusături plate pentru a preveni frecarea nedorită Material : principal: 43% poliamidă, 43% poliester, 14% elastan următorul: 87% poliester, 13% elastan Kari Traa nu este doar un campion la disciplinele freestyle de schi cu trei medalii olimpice, ci și creatorul unei mărci sportive de succes. Îmbrăcăminte sport concepută să se potrivească exact formelor… (gamisport.ro)

¾ jambiere Kari Traa Isabelle pantaloni trei sferturi port

¾ jambiere Kari Traa Isabelle pantaloni trei sferturi port

¾ jambiere Kari Traa Isabelle pantaloni trei sferturi port Trenurile sportive foarte confortabile nu se vor pierde niciodată. Acestea sunt din nou ridicate de la talie până la pantaloni, și având în vedere cât de super-depozitare sunt, veți dori să le duceți la sală de gimnastică și la weekend-ul de yoga, în vacanță și pe cabană, pe scurt! cu uscare rapida si material respirabil material stretch panouri de plasă plasate strategic confort confortabil larg talie elastica cusături plate pentru a preveni frecare nedorită Material : principal: 43% poliamidă, 43% poliester, 14% elastan următor: 87% poliester, 13% elastan Kari Traa nu este doar un campion de freestyle de schi cu trei medalii la Jocurile Olimpice, ci și un creator al unui brand sportiv de succes. Imbracaminte proiectată pentru a… (gamisport.ro)

jambiere Kari Traa Marianne tricou NAVY

jambiere Kari Traa Marianne tricou NAVY

jambiere Kari Traa Marianne tricou NAVY Stil de viata entertains sportiv, feminin si jucaus. jambiere sport funcționale îmbrățișare perfect corpul, materialul flexibil , moale , care ajută rapid de aranjament într - o nouă haină, și în măsura în care numai cu o inimă grea va lăsând confortul lui pe timpul necesar pentru spălare și uscare. potrivire strâns perfectă, care conferă curbele feminine, permite stivuire ușoară și nu se poate amesteca cu împrejurimile. 4 mod flexibil , confort garante mixt și senzație plăcută de stabilitate a formei și culorii. 4-way material flexibil Uscare rapidă DriRelease talie elastic reglabil clin căptușită Perfect , sunt alte modele Kari Traa Material: principal: 87% poliester, 13% elastan, Altele: 93% poliester, 7% elastan, Altele: 100% poliester Editor:… (gamisport.ro)

¾ Colanți Kari Traa Isabelle Capri Naval 622199

¾ Colanți Kari Traa Isabelle Capri Naval 622199

¾ Colanți Kari Traa Isabelle Capri Naval 622199 Jambierele sport foarte confortabile nu se pierd niciodată. Acestea sunt din nou de la talie până la picioare, și având în vedere cât de cool sunt stivuibile, veți dori să le luați la sala de sport și în weekendul de yoga, pentru a vacanță și la cabană, cam peste tot! material cu uscare rapidă și respirabil material elastic panouri de plasă plasate strategic potrivire confortabilă talie elastică largă cusături plate pentru a preveni frecarea nedorită Material principal: 43% poliamidă, 43% poliester, 14% elastan altele: 87% poliester, 13% elastan Kari Traa ea nu este doar o campioană la schi freestyle cu trei medalii olimpice, ci și creatoare a unei companii sportive de succes sportiv de succes.Îmbrăcăminte de sport concepută pentru a se… (gamisport.ro)

jambiere Kari Traa Mathey Thights Emilia

jambiere Kari Traa Mathey Thights Emilia

jambiere Kari Traa Mathey Thights Emilia Dacă într-adevăr aveți nevoie de jachete tehnice pentru antrenamentul dvs., Mathew este sigur că are dreptate. Un material robust și confortabil asigură o libertate maximă de mișcare. Cusăturile îmbinate prin contrast și panourile lucioase îi fac atât de originale încât te obligă să fugi în caz de lipsă de motivație. uscare rapidă și material stuc panourile cu plasă amplasate strategic larg talie elastică cu tragere cusături plate care împiedică frecare nedorită buzunar cu fermoar din spate Material : Principal : 87% Poliester, 13% Elastan , altele: 85% Poliamidă, 15% Elastan Kari Traa nu este doar un campion în disciplinele freestyle de schi, cu trei medalii la Jocurile Olimpice, dar și crShetori de mărci sportive de succes. Imbracaminte crSheta… (gamisport.ro)

Pentru femei jambiere Kari Traa Agnes roșu

Pentru femei jambiere Kari Traa Agnes roșu

Pentru femei jambiere Kari Traa Agnes roșu Jambiere pentru femei Kari Traa Agnes Când este atât de frig afară, tu și prietenele tale vă întrebați cu ce să vă îmbrăcați pentru a vă bucura de plimbare și de antrenament. Alunecă în jambiere Kari Traa Agnes. Vă țin de cald, nu dezamăgesc și sunt tovarășul ideal pentru zilele geroase. Material și tăiere Datorită proprietăților sale naturale, lâna fină Merino vă poate ține de cald chiar și atunci când este umedă, absoarbe umezeala corpului în interiorul fibrei și vă menține pielea uscată. Merino este rezistent în mod natural la mirosuri, ceea ce reprezintă un bonus plăcut.Cusăturile plate, un panou înalt de confort în talie și peticele largi la capetele picioarelor facilitează suprapunerea. Datorită panourilor elastice de pe părțile laterale,… (gamisport.ro)

Mare talie jambiere Kari Traa Negru 622873-Black

Mare talie jambiere Kari Traa Negru 622873-Black

Mare talie jambiere Kari Traa Negru 622873-Black Material și tăiere Jambiere sport din gama Kari Traa cu panouri DWR în locuri strategice pentru a proteja zonele expuse de intemperii. Întăriri în locații strategice. Sutienul de la între picioare și materialul elastic în 4 direcții garantează o libertate maximă de mișcare. UV+ 40 protejează materialul și culorile.Materialul este cu uscare rapidă, cusăturile sunt plate. Un super model pentru ritm rapid, vreme urâtă, confort maxim și performanță de top. Beneficii Top DWR Rudolf Bionic Finish® ECO, finisaj PFE sustenabil, ecologic - gratuit pe panouri Uscare rapidă, material elastic în 4 direcții Linii de cusătură ghidate anatomic Cusături plate Buzunare laterale Talie înaltă, elastică, cu cordon de strângere KT logo-ul de imprimare KT… (gamisport.ro)

Mare talie jambiere Kari Traa roz 622873-Syrup

Mare talie jambiere Kari Traa roz 622873-Syrup

Mare talie jambiere Kari Traa roz 622873-Syrup Material și tăiere Jambiere sport din gama Kari Traa cu panouri DWR în locuri strategice pentru a proteja zonele expuse de intemperii. Întăriri în locații strategice. Sutienul de la între picioare și materialul elastic în 4 direcții garantează o libertate maximă de mișcare. UV+ 40 protejează materialul și culorile.Materialul este cu uscare rapidă, cusăturile sunt plate. Un super model pentru ritm rapid, vreme urâtă, confort maxim și performanță de top. Beneficii Top DWR Rudolf Bionic Finish® ECO, finisaj PFE sustenabil, ecologic - gratuit pe panouri Uscare rapidă, material elastic în 4 direcții Linii de cusătură ghidate anatomic Cusături plate Buzunare laterale Talie înaltă, elastică, cu cordon de strângere KT logo-ul de imprimare KT… (gamisport.ro)

Femeii din lână jambiere Kari Traa Løkke naval

Femeii din lână jambiere Kari Traa Løkke naval

Femeii din lână jambiere Kari Traa Løkke naval Incredibil cum Kari Traa poate combina funcționalitatea și aspectul pentru a crea o piesă perfectă pentru fiecare femeie. Caracteristici pe care orice femeie care iubește sportul va aprecia 100% lână merino. Și ce design terpve! Løkke este cea mai recentă știre a colecției de straturi de bază Kari Traa din acest an! Un aspect luxos care îți va face ținuta perfectă, fie pe pantă, fie într-o cafenea. Designul interesant și cea mai fină lână merino nu vor ieși niciodată din modă, așa că în această iarnă nu este nimic de a face, Løkke trebuie să aibă. Lâna Merino vă va impresiona prin proprietățile sale miraculoase, ceea ce îl face un material ideal pentru a purta nu numai iarna. Acest material natural se încălzește frumos și, chiar și când este… (gamisport.ro)

Sportul feminin jambiere Kari Traa Louis colanti negru 622646-Black

Sportul feminin jambiere Kari Traa Louis colanti negru 622646-Black

Sportul feminin jambiere Kari Traa Louis colanti negru 622646-Black Colanți sport pentru femei Kari Traa Colanți Louise Louise, fă cunoștință. Cu croială elegantă, fermitate medie, aceștia sunt colanții Louise de la Kari Traa . Jambiere fantastice de antrenament pentru femei și o adevărată piesă pentru tot anul și pentru fetele care se ocupă de asta. Material Acest best-seller este realizat cu materiale elastice cu uscare rapidă, în 4 direcții, care garantează izolarea coapselor și lejeritatea gambei. Potrivire Panouri din plasă aerisită și o între picioare cu burduf pentru libertate absolută de mișcare. Liniile tăiate subliniază forma coapselor și o pun ușor în valoare. Un aspect sportiv este un dat. Fermoar în partea de jos a picioarelor pentru dezbrăcare și îmbrăcare ușoară. Alte… (gamisport.ro)

Lână pentru femei jambiere Kari Traa Lokke alb 622132-Calm

Lână pentru femei jambiere Kari Traa Lokke alb 622132-Calm

Lână pentru femei jambiere Kari Traa Lokke alb 622132-Calm Jambiere din lână pentru femei Kari Traa Lokke PantUn strat de bază din 100% lână Merino pentru căldură și confort maxim pe tot parcursul iernii și în timpul tuturor activităților.100% lână naturală fină Merino poate menține căldura chiar și atunci când este umedă, absoarbe umezeala corpului în interiorul fibrei și menține pielea uscată. Rezistența materialului natural combinată cu un model delicat inspirat de istoria norvegiană. Toate în culori pastelate pentru un efect unic și o femeie unică ca tine.Elegerea perfectă pentru toate activitățile de iarnă. Pe pârtie și în cafenea. Ca jambiere călduroase sub o fustă mini și ca strat de lenjerie de corp sub pantalonii de rochie. Uscată, caldă și, de asemenea, fără miros neplăcut … (gamisport.ro)

Sportul feminin jambiere Kari Traa Ellen Colanți albastru 623056-Marin

Sportul feminin jambiere Kari Traa Ellen Colanți albastru 623056-Marin

Sportul feminin jambiere Kari Traa Ellen Colanți albastru 623056-Marin Material și potrivire Grație materialului elastic în 4 direcții, jambierele se potrivesc ca o mănușă femeilor cu siluete atletice și forme mai rotunde. Gustuleț la nivelul între picioare pentru libertate de mișcare și autonomie maximă de balet. Panoul lat din talie oferă stabilitate și protecție pentru spate.Materialul este cu uscare rapidă, cusăturile sunt plate. Un super model pentru un ritm rapid în sala de sport și în sala de gimnastică, pentru confortul tău suprem și performanța de top. Repere Uscare rapidă, confortabil, material elastic în 4 direcții Linii de cusătură ghidate anatomic Cheia din între picioare Pungă de talie Panou elastic larg în talie Cusături plate KT logo-ul de imprimare KT Detalii tehnice… (gamisport.ro)

Femei fără sudură jambiere Kari Traa Fluturele Capri albastru 622849…

Femei fără sudură jambiere Kari Traa Fluturele Capri albastru 622849 Marin

Femei fără sudură jambiere Kari Traa Fluturele Capri albastru 622849 Marin Se întorc fluturii. Jambiere 3/4 pentru femei Kari Traa Jambierele Butterfly Capri au revenit în sfârșit. Stratul de bază funcțional ideal pentru schi, alergare și ciclism pentru toate fetele care îl pot duce. Seria Butterfly a câștigat multe premii pentru caracteristicile și capacitățile sale extraordinare. Material și potrivire Material moale ca niciodată, materialul sintetic respirabil și cu uscare rapidă îndepărtează umezeala de pe corp și vă lasă pielea uscată. Întinderea în 4 direcții permite libertatea de mișcare, materialul potrivit îmbrățișând literalmente corpul, respirând și mișcându-se odată cu el. Jambierele sunt concepute pentru a menține hainele la locul potrivit. Formarea subțire urmează curbele… (gamisport.ro)

Jambiere cu talie înaltă Kari Traa albastru 622873-Sail

Jambiere cu talie înaltă Kari Traa albastru 622873-Sail

Jambiere cu talie înaltă Kari Traa albastru 622873-Sail Material și tăiere Jambiere sport din gama Kari Traa cu panouri DWR în locuri strategice pentru a proteja zonele expuse de intemperii. Întăriri în locații strategice. Sutienul de la între picioare și materialul elastic în 4 direcții garantează o libertate maximă de mișcare. UV+ 40 protejează materialul și culorile.Materialul este cu uscare rapidă, cusăturile sunt plate. Un super model pentru ritm rapid, vreme urâtă, confort maxim și performanță de top. Beneficii Top DWR Rudolf Bionic Finish® ECO, finisaj PFE sustenabil, ecologic - gratuit pe panouri Uscare rapidă, material elastic în 4 direcții Linii de cusătură ghidate anatomic Cusături plate Buzunare laterale Talie înaltă, elastică, cu cordon de strângere KT logo-ul de imprimare KT… (gamisport.ro)

Funcțional pentru femei jambiere din merinos Kari Traa Lam Gâfâi…

Funcțional pentru femei jambiere din merinos Kari Traa Lam Gâfâi albastru 622694-Sail

Funcțional pentru femei jambiere din merinos Kari Traa Lam Gâfâi albastru 622694-Sail Jambiere funcționale pentru femei din Merino Kari Traa Lam Pant Super moale, super moale și soooo confortabil. Un strat de bază proiectat tehnic care folosește avantajele lânii Merino. Merino este unul dintre cele mai populare materiale în domeniul îmbrăcămintei funcționale. Jambierele funcționale Lam Pant pentru femei de la Kari Traa sunt un strat de bază indispensabil pentru toate activitățile cu utilizare pe tot parcursul anului. Un look casual, culori la modă - o piesă de bază strălucitoare pentru garderoba ta. Puncte forte Material funcțional: jambierele funcționale pentru femei Lam Pant pentru zile mai reci, cu căldură garantată.100% Merino ultrafină, moale și respirabilă la atingere, încălzește… (gamisport.ro)

Tricou Kari Traa Rose LS Sirop

Tricou Kari Traa Rose LS Sirop

Tricou Kari Traa Rose LS Sirop Un strat de bază din 100% lână Merino, cu gât rotund și nasturi pentru căldură și confort maxim pe toată durata iernii și în timpul tuturor activităților. Lâna fină naturală 100% Merino vă poate ține de cald chiar și atunci când este umedă, absoarbe umezeala corpului în interiorul fibrei și vă menține pielea uscată datorită proprietăților sale naturale. Panouri elastice la subsuori pentru libertate de mișcare, decolteu rotund cu clapetă și confluențe pentru o suprapunere ușoară. Rezistența materialului natural combinată cu un model delicat inspirat de istoria norvegiană. Toate în culori pastelate pentru un efect unic și o femeie unică. Rose LS de la Kari Traa va deveni cu siguranță un supererou în garderoba ta.Stratul izolator ideal pentru toate activitățile… (gamisport.ro)

Tricou Kari Traa Trandafir H / Z 622691 Naviga

Tricou Kari Traa Trandafir H / Z 622691 Naviga

Tricou Kari Traa Trandafir H / Z 622691 Naviga Tricou cu strat de bază Kari Traa, perfect, tehnic și jucăuș. Fundația este fundația.Soluțiile tehnice sofisticate și utilizarea lânii de cea mai bună calitate au făcut ca Kari Traa în topul în bătălia competitivă acerbă a modelelor de îmbrăcăminte de bază.Trandafir H/Z absolut perfect primul strat cald pentru o iarnă ușoară activități de iarnă și o ținută aprés ski absolut dezarmantă cu modele tradiționale într-o schemă de culori neconvențională, cu detalii contrastante.100% lână merino ultrafină este o alegere naturală și strălucitoare pentru frigul vreme rece. Moale și plăcut la atingere, materialul respirabil vă menține cald atunci când rece, răcoros când este cald și rezistent în mod natural la mirosuri. Fermoar scurt guler permite… (gamisport.ro)

Tricou Kari Traa Trandafir H / Z 622691 Ardezie

Tricou Kari Traa Trandafir H / Z 622691 Ardezie

Tricou Kari Traa Trandafir H / Z 622691 Ardezie Tricou cu strat de bază Kari Traa, perfect, tehnic și jucăuș. Fundația este fundația.Soluțiile tehnice sofisticate și utilizarea lânii de cea mai bună calitate au făcut ca Kari Traa în topul în bătălia competitivă acerbă a modelelor de îmbrăcăminte de bază.Trandafir H/Z absolut perfect primul strat cald pentru o iarnă ușoară activități de iarnă și o ținută aprés ski absolut dezarmantă cu modele tradiționale într-o schemă de culori neconvențională, cu detalii contrastante.100% lână merino ultrafină este o alegere naturală și strălucitoare pentru frigul vreme rece. Moale și plăcut la atingere, materialul respirabil vă menține cald atunci când rece, răcoros când este cald și rezistent în mod natural la mirosuri. Fermoar scurt guler permite… (gamisport.ro)

Lână pentru femei tricou Kari Traa Lokke LS albastru

Lână pentru femei tricou Kari Traa Lokke LS albastru

Lână pentru femei tricou Kari Traa Lokke LS albastru Tricou cu mânecă lungă din lână pentru femei Kari Traa Lokke LS Un strat de bază din 100% lână Merino pentru căldură și confort maxim pe tot parcursul iernii și în timpul tuturor activităților.100% lână naturală fină Merino vă poate ține cald chiar și atunci când este umedă, absoarbe umezeala corpului în interiorul fibrei și vă menține pielea uscată. Rezistența materialului natural combinată cu un model delicat inspirat de istoria norvegiană. Toate în culori pastelate pentru un efect unic și o femeie unică.Alegerea ideală pentru toate activitățile de iarnă. Uscată, caldă și, de asemenea, fără miros neplăcut (bonus din cauza lânii Merino). Beneficii Croială strânsă, decolteu rotund Fibră de lână cu proprietăți excelente de izolare… (gamisport.ro)

Tricou sport pentru femei Kari Traa Beatrice 622393 albastru

Tricou sport pentru femei Kari Traa Beatrice 622393 albastru

Tricou sport pentru femei Kari Traa Beatrice 622393 albastru REZERVOR DE SPORT PENTRU FEMEI Un top care este un must-have în garderoba de vară a femeilor sportive BEST BOOTS! Să arăți cât de mult îți lucrezi corpul din când în când nu este doar atrăgător, ci și practic, mai ales vara. Topul de antrenament Beatrice are un design sportiv, este confecționat din material cu uscare rapidă, iar imprimeul irezistibil distrage ușor atenția de la complexe inutile Keenrwegian brand Kari Traa este un brand pur feminin și beDovod este conceput de femei pentru femei, colecțiile răspund tuturor nevoilor lor într-o viață activă. Datorită acestui fapt, hainele KT sunt purtate de câțiva ani și de campioana olimpică Eva Samkova CARACTERISTICI PENTRU CONFORT ȘI PERFORMANȚĂ material cu uscare rapidă croială… (gamisport.ro)

Merino pentru femei tricou Kari Traa trandafir verde 622692-Slate

Merino pentru femei tricou Kari Traa trandafir verde 622692-Slate

Merino pentru femei tricou Kari Traa trandafir verde 622692-Slate Tricoul de lână cu mânecă lungă pentru femei Kari Traa Rose LS Strat de bază din 100% lână Merino cu gât rotund și nasturi pentru căldură și confort maxim pe tot parcursul iernii și în timpul tuturor activităților. Lâna fină naturală 100% Merino vă poate menține căldura chiar și atunci când este umedă, datorită proprietăților sale naturale, absorbind umezeala corpului în interiorul fibrei și menținând pielea uscată. Panouri elastice la subsuori pentru libertate de mișcare, decolteu rotund cu clapetă și confluențe pentru o suprapunere ușoară. Rezistența materialului natural combinată cu un model delicat inspirat de istoria norvegiană. Toate în culori pastelate pentru un efect unic și o femeie unică. Rose LS de la Kari Traa… (gamisport.ro)

Merino pentru femei tricou Kari Traa Silja Violet 622910-Fancy

Merino pentru femei tricou Kari Traa Silja Violet 622910-Fancy

Merino pentru femei tricou Kari Traa Silja Violet 622910-Fancy Cămașă cu mânecă lungă Merino pentru femei Kari Traa Silja LS Strat de bază universal în stil nordic. Kari Traa Silja este o cămașă din merino cu gât rotund, cu mânecă lungă, care debordează de căldură și modele nordice. Un tricou total rezistent pentru femei irezistibile pe pistă și pe pârtii. Material și croială Lana Merino de calitate oferă beneficiile unui material natural. Acesta elimină excesul de umiditate, vă menține cald chiar și atunci când este ud și este rezistent la mirosuri naturale. Vă veți simți uscat și cald chiar și la performanță maximă. Material moale, plăcut la atingere și cusături plate care nu irită pielea. Totul pentru bunăstarea dumneavoastră. Excursii Jacquard tricot Cusături plate Decolteu rotund… (gamisport.ro)

Merino pentru femei tricou Kari Traa trandafir roz 622692-Lilac

Merino pentru femei tricou Kari Traa trandafir roz 622692-Lilac

Merino pentru femei tricou Kari Traa trandafir roz 622692-Lilac Tricoul de lână cu mânecă lungă pentru femei Kari Traa Rose LS Strat de bază din 100% lână Merino cu gât rotund și nasturi pentru căldură și confort maxim pe tot parcursul iernii și în timpul tuturor activităților. Lâna fină naturală 100% Merino vă poate menține căldura chiar și atunci când este umedă, datorită proprietăților sale naturale, absorbind umezeala corpului în interiorul fibrei și menținând pielea uscată. Panouri elastice la subsuori pentru libertate de mișcare, decolteu rotund cu clapetă și confluențe pentru o suprapunere ușoară. Rezistența materialului natural combinată cu un model delicat inspirat de istoria norvegiană. Toate în culori pastelate pentru un efect unic și o femeie unică. Rose LS de la Kari Traa va… (gamisport.ro)

Tricou pentru femei Kari Traa Nora Tee roz 622638-Prism

Tricou pentru femei Kari Traa Nora Tee roz 622638-Prism

Tricou pentru femei Kari Traa Nora Tee roz 622638-Prism Tricou funcțional pentru femei Kari Traa Nora Singlet Topul sport clasic și versatil pentru femei Nora Singlet de la Kari Traa cu un design sportiv atemporal. Preferatul tău dacă ești în căutarea unui confort maxim în timpul tuturor activităților. Simplitatea culorii îl face ușor de asortat cu restul ținutei tale. Tăietură și material Corpul mai lejer și decolteul rotund joacă pe vibrația cool și relaxată, în timp ce materialul elastic cu uscare rapidă și cusăturile plate promovează performanța atletică intensă. Tăietura atletică a curelelor este testată în timp și foarte populară. Împreună cu panourile de ventilație de la subsuori, acestea permit o libertate maximă de mișcare. În culori pe care le puteți asorta cu ușurință cu restul… (gamisport.ro)

Merino pentru femei tricou Kari Traa Silja albastru 622910-Sail

Merino pentru femei tricou Kari Traa Silja albastru 622910-Sail

Merino pentru femei tricou Kari Traa Silja albastru 622910-Sail Cămașă cu mânecă lungă Merino pentru femei Kari Traa Silja LS Strat de bază universal în stil nordic. Kari Traa Silja este o cămașă din merino cu gât rotund, cu mânecă lungă, care debordează de căldură și modele nordice. Un tricou total rezistent pentru femei irezistibile pe pistă și pe pârtii. Material și croială Lana Merino de calitate oferă beneficiile unui material natural. Acesta elimină excesul de umiditate, vă menține cald chiar și atunci când este ud și este rezistent la mirosuri naturale. Vă veți simți uscat și cald chiar și la performanță maximă. Material moale, plăcut la atingere și cusături plate care nu irită pielea. Totul pentru bunăstarea dumneavoastră. Excursii Jacquard tricot Cusături plate Decolteu rotund… (gamisport.ro)

Pentru femei norvegian merinos tricou Kari Traa Lam gri 622693-Greym

Pentru femei norvegian merinos tricou Kari Traa Lam gri 622693-Greym

Pentru femei norvegian merinos tricou Kari Traa Lam gri 622693-Greym Cămașă Merino funcțională pentru femei Kari Traa Lam LS Cămașa funcțională cu mânecă lungă pentru femei Lam LS, cu gât rotund, este un strat de bază cu design tehnic. Folosește lână Merino, cel mai popular material în domeniul îmbrăcămintei funcționale. Un strat de bază indispensabil pentru toate activitățile pe tot parcursul anului. Un aspect casual, culori la modă și un gât rotund atemporal pentru o completare permanentă a garderobei tale. Material și croială Material funcțional: cămașă funcțională Lam LS pentru femei, pentru activități în zilele mai reci, cu căldură garantată. Material 100% Merino ultrafin, moale la atingere, respirabil, se încălzește când este frig, se răcește când este cald și rezistă în mod natural… (gamisport.ro)

Tricou sport de femei cu mâneci lungi Kari Traa Takfia 622041, roz

Tricou sport de femei cu mâneci lungi Kari Traa Takfia 622041, roz

Tricou sport de femei cu mâneci lungi Kari Traa Takfia 622041, roz Tricou funcțional pentru femei Tricou cu mânecă lungă Moremless ideal pentru orice activitate și îmbrăcăminte pe tot parcursul zilei. TĂIERE PERFECTE ȘI MATERIALE PENTRU MAXI MAM UN CONFORT Tricoul cu mânecă lungă din seria Takfia fără sudură este incredibil de confortabil. Datorită croiței, o puteți folosi, de exemplu, pentru o îmbrăcăminte mai casual, iar materialul elastic funcțional vă va sprijini chiar și în timpul activităților sportive. Gulerele superioare și găurile degetelor mari de pe mâneci sunt un astfel de bonus pentru designul simplu și culorile moderne. DETALII PENTRU CONFORT ȘI PERFORMANȚĂ design simplu design perfect mâneci raglan panouri de plasă plasate strategic mâneci lungi cu găuri pentru degetul mare… (gamisport.ro)

Tricou elegant cu mânecă scurtă pentru femei Kari Traa Tvilde 622450,…

Tricou elegant cu mânecă scurtă pentru femei Kari Traa Tvilde 622450, roz

Tricou elegant cu mânecă scurtă pentru femei Kari Traa Tvilde 622450, roz CĂMAȘĂ ELEGANTĂ PENTRU FEMEI Pentru sport și timp liber, vei beneficia cu siguranță de un tricou frumos Tvilde PENTRU CANAPEA ȘI SALA DE SPORT Tricoul Kari Traa Tvilde este o piesă de garderobă universală atât de de neînlocuit. Te vei simți minunat în el acasă, în fața televizorului, când faci sport și vei putea chiar să mergi la cumpărături cu el. Și vei avea un slogan motivațional chiar sub nasul tuturor Keenrwegianul Kari Traa este un brand pur feminin și beDovod este conceput de femei pentru femei, colecțiile răspund tuturor nevoilor lor în viața activă. Datorită acestui fapt, hainele KT sunt purtate de câțiva ani și de campioana olimpică Eva Samkova CARACTERISTICI PENTRU CONFORT ȘI PERFORMANȚĂ material moale și… (gamisport.ro)

Funcțional pentru femei tricou cu ridice în picioare guler Kari Traa…

Funcțional pentru femei tricou cu ridice în picioare guler Kari Traa Agnes roz 622921 Extravagant

Funcțional pentru femei tricou cu ridice în picioare guler Kari Traa Agnes roz 622921 Extravagant Simțiți libertatea. Kari Traa Agnes H/Z este un strat de bază dintr-un material amestecat într-un tricot clasic Jacquard pentru confortul tău suprem chiar și atunci când faci performanțe sportive de top super extra.Când este atât de frig afară, tu și prietenele tale vă întrebați cu ce să vă îmbrăcați pentru a vă bucura de plimbare și de antrenament. Îmbracă un tricou Kari Traa Agnes. Se încălzește, nu dezamăgește și este partenerul ideal pentru zilele geroase. Material și croială Lana Merino, fină în mod natural, vă poate ține cald chiar și atunci când este umedă, datorită proprietăților sale naturale, absoarbe umezeala corpului în interiorul fibrei și vă menține pielea uscată. Merino este în… (gamisport.ro)

Merino pentru femei Tricou cu ridice în picioare guler Kari Traa…

Merino pentru femei Tricou cu ridice în picioare guler Kari Traa Silja Violet 622909-Fancy

Merino pentru femei Tricou cu ridice în picioare guler Kari Traa Silja Violet 622909-Fancy Tricou Merino cu mânecă lungă pentru femei Kari Traa Silja H/Z Strat de bază universal în stil nordic. Kari Traa Silja este o cămașă din merino cu fermoar scurt care debordează de căldură și modele nordice. Un tricou total rezistent pentru femei irezistibile pe pistă și pe pârtii. Material și croială Lana Merino de calitate oferă avantajele unui material natural. Acesta elimină excesul de umiditate, vă menține cald chiar și atunci când este ud și este rezistent la mirosuri naturale. Vă veți simți uscat și cald chiar și la performanță maximă. Material moale, plăcut la atingere și cusături plate care nu irită pielea. Toate acestea pentru bunăstarea dumneavoastră. Excursii Jacquard tricot Cusături… (gamisport.ro)

maieu Kari Traa Tina prismă

maieu Kari Traa Tina prismă

maieu Kari Traa Tina prismă Vesta strâmtă și ușoară , cu gât rotund larg și spațioase clape Tina Top se potrivesc perfect și oferă confort, funcționalitate și stil . Nu dezamăgește când ritmul cardiac crește până la maxim. Design unic color pentru utilizare versatilă și combinații nesfârșite de combinații cu alte piese de garderobă. UscarShe rapidă a materialului sintetic cu o respirabilitate ridicată este excelentă pentru îndepărtarShe umidității. 4 elasticitate direcțională a materialului garantSheză libertatShe de mișcare. Decupare perfectă a modelului Ladies Tina Top cu o construcție de panouri recunoaște curbele corpului feminin și este destinat formării active. Tăieturile mari și gâtul rotund oferă o libertate de mișcare și o ventilație excelentă a excesului de căldură. Ventilația… (gamisport.ro)

sutien Kari Traa Liv Negru

sutien Kari Traa Liv Negru

sutien Kari Traa Liv Negru Sport sutien Liv oferă piept de mare de fixare și minimizează pohup lor pe orizontală și pe verticală. Confortabil, și cu siguranță sportul „rece“ sexy pentru întreaga zi uzură. Nici o femeie, indiferent înzestrat înzestrat cu farmecele luxuriante sau o minge de ping-pong, nu trebuie să renunțe la sport. Rulați până la pista de scurt și lung, antrenament aerobic, dans sau, intarirea muschilor. Liv, sau „Ta, care a supraviețuit“, deține și să devină piatra de temelie a tinutei tale sportive în activități, cum ar fi lupta pentru supraviețuire sau formare urbană. Pentru o femeie unica care vrea să arate bine în timp util pentru a preveni efectele gravitației ... material sintetic funcțional și fiabil, cu minim pružnostíhýčká pielea și sudoare. Menține stabilitatea… (gamisport.ro)

sacou Kari Traa Skjelde naval

sacou Kari Traa Skjelde naval

sacou Kari Traa Skjelde naval Geacă de iarnă pentru Styleisti al căror cuvânt moda nu este străin. Știți zilele acelea în care nu doriți să vă ridicați din pat, să vă răcori afară, să fiți în plină dezvoltare? Așadar, în acele zile vei fi cel mai norocos să ai acest sacou minunat. Este ca o plapumă pe care o poți lua cu tine. Vei fi atât de înghesuită în ea încât nu vrei să mai ieși din ea decât din patul acela. material rezistent - rezistență 60/40 material cald două buzunare laterale tiv maneca manșete Material : Principala: 100% nailon următor: 100% poliester Kari Traa nu este doar un campion la disciplinele freestyle de schi cu trei medalii olimpice, ci și creatorul unei mărci sportive de succes. Îmbrăcăminte sport concepută să se potrivească exact formelor femeilor, dar, în același… (gamisport.ro)

hanorac Kari Traa Roth NAVAL

hanorac Kari Traa Roth NAVAL

hanorac Kari Traa Roth NAVAL Când se termină vara, este întotdeauna enervant să accepți că zilele călduroase s-au terminat. Dar pentru dimineața rece de toamnă și zilele de iarnă înghețată, există o noutate de la Kari Traa, puloverul Røthe. Are o tăietură mai largă și ascunde tot ceea ce nu doriți să vă lăudați, făcându-vă să vă simțiți complet mișto. Datorită aspectului său și atât de cald, va deveni blana mouse-ului pentru uzura de zi cu zi. foarte cald tăietură mai largă guler mai înalt Două buzunare laterale cu fermoar manșete tricotate pe mâneci buzunarul pieptului Material : principal: 100% poliester / Altele: 100% poliamidă Mărimi : XS - XL Kari Traa nu este doar un campion la disciplinele freestyle de schi cu trei medalii olimpice, ci și creatorul unei mărci sportive de succes.… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Løkke nChenar

cămașă Kari Traa Løkke nChenar

cămașă Kari Traa Løkke nChenar Incredibil cum Kari Traa poate combina funcționalitatShe și arată pentru a crShe o piesă perfect perfectă pentru fiecare femeie. Caracteristici care vor aprecia toate femeile care iubesc sportul vor garanta 100% lână merino. Ce zici de designul terpove! CShe mai recentă inovație și lovitură din colecția din acest an a straturilor de bază Kari Traa este Løkke! Un aspect luxos care vă va face tinuta perfectă, fie pe o pantă, fie într-o cafenShe. Designul interesant și cShe mai bună miere de merino nu ies niciodată din modă, deci nu este nimic de rezolvat în acShestă iarnă, Løkke trebuie să aibă. Lana Merino vă va inspira cu calitățile sale miraculoase, făcându-l materialul idShel pentru purtarShe nu numai în timpul iernii. Acest material natural este cald și… (gamisport.ro)

sac Kari Traa faery sac porumb

sac Kari Traa faery sac porumb

sac Kari Traa faery sac porumb Materialul solid, pânză păstrSheză stabilitatShe dimensională și culoare. Perfect sunt alte modele Kari Traa Material: 100% poliester Volum: 16L Kari Traa nu este numai un campion în discipline schi freestyle cu trei medalii de la Jocurile Olimpice, dar , de asemenShe , crShetorul brandului de succes de sport. Sport concepute pentru a se potrivi exact formele feminine, dar, de asemenShe, pentru a îndeplini cerințele de stil de viață activ și sportiv. Cele mai multe produse Kari Traa este proiectat astfel încât să poată fi purtat ca adolescenți. Din cauza Merino lână lenjerie de corp este cald și subțire și confortabil. Kari Traa produce, de asemenShe, pălării și mănuși. Dacă sunteți în căutarShe jachete și pantaloni pentru femei, cu un design unic, atunci… (gamisport.ro)

hanorac Kari Traa Tveito pulovăr coastă

hanorac Kari Traa Tveito pulovăr coastă

hanorac Kari Traa Tveito pulovăr coastă manșete striate și talie Cordon la capota buzunare laterale Material: 100% bumbac Editor: Free Kari Traa nu este numai un campion în discipline schi freestyle cu trei medalii de la Jocurile Olimpice, dar , de asemenShe , crShetorul brandului de succes de sport. Sport concepute pentru a se potrivi exact formele feminine, dar, de asemenShe, pentru a îndeplini cerințele de stil de viață activ și sportiv. Cele mai multe produse Kari Traa este proiectat astfel încât să poată fi purtat ca adolescenți. Din cauza Merino lână lenjerie de corp este cald și subțire și confortabil. Kari Traa produce, de asemenShe, pălării și mănuși. Dacă sunteți în căutarShe jachete și pantaloni pentru femei, cu un design unic, atunci esti, de asemenShe, în locul potrivit.… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Tikse reper bujor

cămașă Kari Traa Tikse reper bujor

cămașă Kari Traa Tikse reper bujor Un strat moale și neted de lână Merino pentru femei și fete care pur și simplu se bucură de faptul că le au "în corp". Materialul subțire poate juca, de asemenShe, un antrenament PROVOCATIVE într-o zi caldă de vară Design-ul proiectat în panouri, în culori contrastante, cu detalii inconfundabile, încorporate într-un material elastic cu 4 căi , cu o tăietură care admite curbele de sex feminin, vor susține ambițiile noastre sportive fără a compromite libertatShe aripilor . Un neckline rotund și o fixare strânsă facilitSheză întinderShe. Materialul de lână elastic, cu uscare rapidă, excelSheză în umiditate, inspiră respirație și se odihnește cu curaj la mirosuri . Ce vrei mai mult? Toate cusăturile sunt plasate astfel încât să nu irită pielShe corpului.… (gamisport.ro)

chiloți Kari Traa Stjerna balama liliachiu

chiloți Kari Traa Stjerna balama liliachiu

chiloți Kari Traa Stjerna balama liliachiu soluție tehnică sofisticată și de a folosi cele mai bune lână adus Kari Traa la marginShe de taiere într-un modele de luptă extrem de competitiv straturi de bază. Stjerna absolut perfectă activitate primul strat cald veškerézimní și dezarmantă complet tinuta après de schi, cu modele traditionale de neconventionale culori contrastante detalii. Stjerna pentru activitatShe extrem de exigente cu o garanție de îndepărtare rapidă a umidității din organism. 100% lână merinos ultra fin este o alegere naturală și evidentă pentru vreme rece. Soft și plăcută la atingere, respirabil materialul cald atunci când este frig, rece, atunci când este cald, și rezistă în mod natural miros. Panouri rShelizate din materiale mai subțiri pe interiorul piciorului… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Tikse LS Gri

cămașă Kari Traa Tikse LS Gri

cămașă Kari Traa Tikse LS Gri Doamnelor cămașă cu mâneci lungi din lână merinos - perfectă strat moale și netedă bază de lână merinos pentru femei și fete care sunt la fel de distractiv de a bea "corpul" , chiar și în zilele reci de iarnă. Soluții panou de design în culori contrastante, un ochi-prinderea detalii sculptate în 4 sensuri material flexibil este tăiat, care dă curbele feminine, sprijinind ambițiile noastre sportive, fără să restrângă în nici un fel libertatea aripilor tale. decolteu rotund și talie montate facilitează layering. uscare rapidă cu 4 căi de material flexibil este un excelent lână umiditate, respiră bine și rezistă cu curaj miros natural. Toate cusăturile sunt amplasate astfel încât să nu irita pielea. Material: 100% Lână merinos, majore: 17,5 microni 150g, mai… (gamisport.ro)

maieu Kari Traa Pia flanelă porumb

maieu Kari Traa Pia flanelă porumb

maieu Kari Traa Pia flanelă porumb Iubitorii mișcărilor active nu îl asociază nici în zilele de vară cele mai fierbinți. Pia Singlet este o alegere idShelă pentru o pregătire mai ușoară în cShe mai More căldură, pe o călătorie sau chiar pe o întâlnire. Cămașa este o bucată mai relaxată și un material puțin transparent. În combinație cu orice sutien de culori Kari Traa, veți fi o stShe completă. material fin foarte fin ușor transparent și aerisit tăiere mai largă spate în spate buzunar mic pe partShe din spate Material : 100% poliester Dimensiuni : XS - XL Kari Traa nu este doar un campion în disciplinele freestyle de schi, cu trei medalii la Jocurile Olimpice, dar și crShetori de mărci sportive de succes. Imbracaminte crSheta pentru a se potrivi formelor femeilor, dar si pentru a… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Tina SS liliachiu

cămașă Kari Traa Tina SS liliachiu

cămașă Kari Traa Tina SS liliachiu Tricoul Tina va fi apreciat de către orice femeie care nu numai sport, dar și o modă sportivă funcțională. Puteți folosi acest tricou pentru a alerga, monta, sau pentru uz casual sau de călătorie. Design simplu, dar interesant revigorSheză fiecare echipă, panourile de contrast poziționate în mod inteligent subliniază cifra. cu uscare rapida si tesatura stretch panouri de plasă poziționate strategic cusături plate care împiedică frecare nedorită elemente reflectorizante Material : Main: 93% Poliester, 7% Elastan, altul: 100% Poliester Dimensiuni : XS - XL Kari Traa nu este doar un campion în disciplinele freestyle de schi, cu trei medalii la Jocurile Olimpice, dar și crShetori de mărci sportive de succes. Imbracaminte crSheta pentru a se potrivi formelor… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa vizuină LS BLUSH

cămașă Kari Traa vizuină LS BLUSH

cămașă Kari Traa vizuină LS BLUSH Etanș, ușor, femei cu maneci lungi tricou Nora LS se potrivește perfect și oferă confort și funcționalitate. Nora LS nu va dezamăgi când o persoană creșteri ale frecvenței cardiace la maximum, chiar și cu o cSheșcă de cafShe într - o zi fierbinte de vară sau pe terenul de joacă cu copiii. Design monocromă pentru utilizare universală și o nesfârșită varietate de combinații cu alte piese din garderoba ta. material sintetic cu uscare rapidă , cu o permShebilitate ridicată umiditate excelentă. 4 elasticitate indicativă a materialului garantSheză libertatShe de circulație. Se potrivesc perfect cu o structură de panou recunoaște curbele corpului feminin și Acesta este destinat pentru formarShe activă. maneca lunga si decolteu rotund oferi libertate de mișcare… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Maren reper LTURQ

cămașă Kari Traa Maren reper LTURQ

cămașă Kari Traa Maren reper LTURQ Looser Doamnelor tricou cu mâneci scurte și un gât rotund Kari Traa Tee Maren noua serie de Kari Traa Maren. tricou monocromă a cărui ansamblu „look“ este brăzdată prin utilizarea ingenioasă de densitate mai mică și mai mare de fire. Maren Tee garantat pentru a găsi garderoba potrivită „partener“ pentru antrenament intensiv la atelierul de dans de vară, sau ca o alegere rapidă și elegant pentru un „vineri casual“. Ori de câte ori se potrivește te simți încrezător și total Kari Traa. material sintetic cu uscare rapidă, cu o permeabilitate ridicată asigură un confort termic optim pe tot parcursul zilei. 4 reziliență indicativă a materialului asigură libera circulație. Perfect looser střihKari Traa Maren Teeuznává curbele feminine, dar își păstrează… (gamisport.ro)

maieu Kari Traa Marte top Emilia

maieu Kari Traa Marte top Emilia

maieu Kari Traa Marte top Emilia doamnelor ultralight de funcționare vesta cu o construcție panou de Kari Traa Marte Top cross-country într-o nouă linie de îmbrăcăminte Kari Traa. Noua serie de rulare Kari Traa. Greutate redusa, PACKABILITY mare, funcționalitate și design feminin atractiv. Fascina dosarul dumneavoastră personale pentru îmbrăcăminte contribuție cross-country ultraușor și în orice mediu. costume de jogging poate lua cu tine pe o călătorie de afaceri, de vacanță sau un weekend lung și activitatea de rezervă este întotdeauna evidentă. Material sintetic Fast uscare utilizat pentru Kari Traa Marte Top umiditate excelentă și panouri ușoare cu respirabilitate îmbunătățită în locuri care în timpul mișcării activ semnificativ încălzit, facilitează termoreglare optimă. Deoarece… (gamisport.ro)

maieu Kari Traa Maren top SWEET

maieu Kari Traa Maren top SWEET

maieu Kari Traa Maren top SWEET femei Looser Tank top cu subsuori largi împodobite decolteului Maren noua serie Top Kari Traa Maren. maieu monocromatic al cărui ansamblu „look“ este brăzdată prin utilizarea ingenioasă de densitate mai mică și mai mare de fire. Top Maren garantat pentru a găsi garderoba potrivită „partener“ pentru antrenament intensiv la atelierul de dans de vară, sau ca o alegere rapidă și elegant pentru un „vineri casual“. Ori de câte ori se potrivește te simți încrezător și total Kari Traa. material sintetic cu uscare rapidă, cu o permeabilitate ridicată asigură un confort termic optim pe tot parcursul zilei. 4 reziliență indicativă a materialului asigură libera circulație. looser se potrivesc perfect Maren Top recunoscand curbe ale femeilor, dar își păstrează… (gamisport.ro)

femei hanorac Kari Traa Songve rugină

femei hanorac Kari Traa Songve rugină

femei hanorac Kari Traa Songve rugină Palton, datorită căruia poți supraviețui chiar și celor mai mari înghețuri și faci totuși grozav. Se știe, în general, că femeile au confort termic în mod diferit decât bărbații. Dar dacă sunteți printre cei care sunt printre veșnicele înghețate și femei, atunci aici este doar pentru tine haina Songve. O haină lungă cu pene vă va menține cald chiar și în cele mai mari înghețuri de iarnă. Datorită spatelui întins nu veți avea fundul înghețat, iar dacă vremea într-adevăr înnebunește, salvați-vă grozav și buzunare adânci. Rudolf Bionic Finish Finisaj ecologic, rezistent la apă, rezistent la apă foarte cald buzunare spațioase pe părțile laterale panoul din spate extins buzunar interior pentru obiecte de valoare manșete descărcabile Headota perfect… (gamisport.ro)

femei hanorac Kari Traa Songve porumbel

femei hanorac Kari Traa Songve porumbel

femei hanorac Kari Traa Songve porumbel Palton, datorită căruia poți supraviețui chiar și celor mai mari înghețuri și faci totuși grozav. Se știe, în general, că femeile au confort termic în mod diferit decât bărbații. Dar dacă sunteți printre cei care sunt printre veșnicele înghețate și femei, atunci aici este doar pentru tine haina Songve. O haină lungă cu pene vă va menține cald chiar și în cele mai mari înghețuri de iarnă. Datorită spatelui întins nu veți avea fundul înghețat, iar dacă vremea într-adevăr înnebunește, salvați-vă grozav și buzunare adânci. Rudolf Bionic Finish Finisaj ecologic, rezistent la apă, rezistent la apă foarte cald buzunare spațioase pe părțile laterale panoul din spate extins buzunar interior pentru obiecte de valoare manșete descărcabile Headota perfect… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa vizuină reper Emilia

cămașă Kari Traa vizuină reper Emilia

cămașă Kari Traa vizuină reper Emilia Etanș, ușor, pentru femei T-shirt Nora Tee se potrivește perfect și oferă confort și funcționalitate. Nora Tee dezamagi când o persoană creșteri ale frecvenței cardiace la maximum, chiar și cu o ceașcă de cafea într-o zi fierbinte de vară sau pe terenul de joacă cu copiii. Design monocromă pentru utilizare universală și o nesfârșită varietate de combinații cu alte piese din garderoba ta. material sintetic cu uscare rapidă, cu o permeabilitate ridicată umiditate excelentă. 4 flexibilitate indicativă materiáluzaručuje libera circulație. Se potrivesc perfect cu un panou konstrukcíuznává curbe ale corpului feminin și este destinat pentru formarea activă. cu maneci scurte si decolteu rotund oferi libertate de mișcare excelentă și de ventilare excesul de… (gamisport.ro)

sacou Kari Traa Eva Hibrid pal

sacou Kari Traa Eva Hibrid pal

sacou Kari Traa Eva Hibrid pal Strat mediu cu proprietăți de vârf. Uită de a-ți pune jacheta și nici măcar să nu te miști. Kari Traa Eva este conceput pentru a vă feri de mișcare, de încălzire și de durată de ani de zile. Obțineți este un câștig, credeți-l. material rezistent - rezistență 80/20 material cald două buzunare laterale buzunar ascuns pentru depozitarea în siguranță a cheilor etc. guler înalt Material : Principal: 100% poliamidă următorul: 91% poliester, 9% elastan, Headtusire 80/20 Kari Traa nu este doar un campion la disciplinele freestyle de schi cu trei medalii olimpice, ci și creatorul unei mărci sportive de succes. Îmbrăcăminte sport concepută să se potrivească exact formelor femeilor, dar, în același timp, pentru a răspunde cerințelor unui Style de viață activ și sportiv… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Rong reper moale

cămașă Kari Traa Rong reper moale

cămașă Kari Traa Rong reper moale Tricou de zi cu zi care este simplu, dar nu destul de obișnuit. Șoldurile perforate și partea din spate nu numai că arată bine, ci și oferă o ventilație excelentă, iar în general materialul este foarte Slight și se usucă rapid. Lanyard-ul este mai mult decât un bonus, dar completează Styleul sportiv. cu uscare rapida si material respirabil confort confortabil design simplu Material : principala: 95% modal, 5% elastan următorul: 86% poliester, 14% elastan următor: 100% poliester Kari Traa nu este doar un campion de freestyle de schi cu trei medalii la Jocurile Olimpice, ci și un creator al unui brand sportiv de succes. Imbracaminte proiectată pentru a se potrivi exact cu formele femeilor, dar și pentru a satisface cerințele unui Style de viață activ și… (gamisport.ro)

mănuși Kari Traa Løkke mitenă naval

mănuși Kari Traa Løkke mitenă naval

mănuși Kari Traa Løkke mitenă naval Și îl ai în deget sau în degetul More? Nu contează, toate degetele vor fi calde mai ales dacă introduceți aceste mănuși în coș. Fiind cel mai More Styleist din oraș, chiar și într-o luptă cu bulele de zăpadă, este doar bonusul clasic ala Kari Traa. Lâna Merino vă va impresiona prin proprietățile sale miraculoase, ceea ce îl face un material ideal pentru a purta nu numai iarna. Acest material natural se încălzește frumos și, chiar și când este umed, spre deosebire de materialele sintetice. În plus, este inodor și, prin urMore, este alegerea perfectă pentru activități de toată ziua și întreținere redusă. Pur și simplu perfect. material cald cea mai More izolație uscată și umedă Model scandinav Material : lână merino 100% Mărimi : 6, 7, 8 Kari Traa nu este… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Elisa reper moale

cămașă Kari Traa Elisa reper moale

cămașă Kari Traa Elisa reper moale În acest model, funcționalitatea joacă un rol major. Materialul plăcut este respirabil și se usucă rapid, iar tăierea oferă suport maxim pentru fiecare mișcare. Totul arata grozav pe tricou, ceea ce te face vizibil in lumina si elementele reflexive te fac vizibile pentru schimbare in intuneric. uscare rapidă și material de întindere în 4 direcții confort confortabil panouri de plasă plasate strategic cusături plate pentru a preveni frecare nedorită elemente reflectorizante Material : principal: 85% poliamidă, 15% elastan următorul: 92% poliester, 8% elastan Kari Traa nu este doar un campion de freestyle de schi cu trei medalii la Jocurile Olimpice, ci și un creator al unui brand sportiv de succes. Imbracaminte proiectată pentru a se potrivi exact cu… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Stjerna LS porumbel

cămașă Kari Traa Stjerna LS porumbel

cămașă Kari Traa Stjerna LS porumbel Soluțiile tehnice sofisticate și utilizarShe valurilor de cShe mai bună calitate au condus Kari Traa la vârf în lupta competitivă nemiloasă a modelelor de bază. Stjerna este un prim strat absolut perfect cald pentru toate activitățile de iarnă și un costum complet dezarmant pentru apres ski cu modele tradiționale într-un design color neconvențional, cu detalii de contrast. Stjerna pentru activități de More activitate, cu îndepărtarShe rapidă a umidității din corp. Lana merinoasă ultra fină 100% este o alegere naturală și clară pentru vremShe rece. Un material ușor și ușor de contactat, respirabil, se menține cald când este rece, se răcește când este cald și, în mod natural, rezistă mirosurilor. Panourile din material subțire din axilă accelerSheză… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Rose LS porumbel

cămașă Kari Traa Rose LS porumbel

cămașă Kari Traa Rose LS porumbel Tricou funcțional pentru femei cu mâneci lungi. Stratul tehnic de bază utilizSheză lana Merino de cShe mai bună calitate, care a ocupat primul loc în lupta competitivă acerbă a modelelor de bază. Rose este primul strat perfect pentru activitățile ocazionale de iarnă și de primăvară și un echipament de aprindere complet dezarmant, cu modele tradiționale într-un design color neconvențional, cu detalii contrastante. Rose LS pentru activitățile de iarnă cu o garanție a căldurii . 100% Ultra Fine Lână Merino este o alegere naturală și clară pentru vremShe rece. Un material ușor și ușor de contactat, respirabil, se menține cald când este rece, se răcește când este cald și, în mod natural, rezistă mirosurilor . Un gât rotund cu butoane permite eliberarShe… (gamisport.ro)

capac Kari Traa Tvinde capac sărut

capac Kari Traa Tvinde capac sărut

capac Kari Traa Tvinde capac sărut A sta la soare necesită o anumită responsabilitate. Protejarea ochilor și a Headului de razele directe ascuțite este baza, iar Kari Traa Tvinde vă va oferi o protecție atât de reușită - un Headac care evocă direct vara. Brandul norvegian Kari Traa este un brand pur feminin și, deoarece este conceput de femei pentru femei, colecțiile își îndeplinesc toate nevoile în viața activă. Datorită acestui fapt, câștigătoarea olimpică Eva Samková poartă, de asemenea, haine KT de câțiva ani ochiuri brodate pentru ventilație vârf clasic de baseball design jucăuș Material : 100% bumbac Mărimi : UNI Kari Traa nu este doar campion la disciplinele de schi freestyle cu trei medalii de la olimpiadă, ci și creatorul unui brand sportiv de succes. Îmbrăcăminte sport concepută… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Mari ls Denim

cămașă Kari Traa Mari ls Denim

cămașă Kari Traa Mari ls Denim Este răcoros și funcționează și mai bine. Materialul elastic de uscare rapidă dă o senzație plăcută atunci când ritmul nostru cardiac crește la maxim în timpul antrenamentelor urbane Kari Traa, dar nu dezamăgește nici măcar când stăm peste cafea sau pe locul de joacă cu copiii. O tăietură netedă perfectă, care respectă curbele feminine, acoperă orice deficiențe și facilitează stratificarea. Detaliile reflectorizante ne permit să rămânem activi toată ziua, chiar dacă soarele a stat mult timp. Mai avem aripi ... Materialul flexibil cu 4 căi de uscare rapidă elimină perfect umiditatea, respiră excelent. uscare rapidă, material flexibil în 4 căi Potrivire mai sPaw Detalii reflectorizante Material : 86% PES, 14% elastan Kari Traa nu este doar un campion la… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Eva ls Salma

cămașă Kari Traa Eva ls Salma

cămașă Kari Traa Eva ls Salma Banuiesc ca o stii bine cand e vremea, nici caldura si nici frigul. Asta e arta de a te îmbrăca, nu-i așa? Avem sfaturi pentru dvs. de neprețuit - E-shirt-ul este perfect pentru aceste condiții și nu trebuie să-l pierdeți. Amestecul material este combinat astfel încât să nu dezamăgească și designul? Top! Dri-Release este un material de lână amestecat special bazat pe echilibrul ideal al proprietăților de uscare rapidă a lânii și a avantajelor materialelor sintetice. Materialul rezultat este respirabil, cald și flexibil. DriRelease Material de întindere din lână cu 4 căi material cald se potrivesc confortabil manșete flexibile Material : 68% poliester, 23% poliamidă, 9% lână Kari Traa nu este doar un campion la disciplinele freestyle de schi cu trei medalii… (gamisport.ro)

cămașă Kari Traa Akle HZ porumbel

cămașă Kari Traa Akle HZ porumbel

cămașă Kari Traa Akle HZ porumbel Incredibil cum Kari Traa poate combina funcționalitatShe și arată pentru a crShe o piesă perfect perfectă pentru fiecare femeie. Caracteristici care vor aprecia toate femeile care iubesc sportul vor garanta 100% lână merino. Ce zici de designul terpove! Linia Åkle este stSheua ascendentă a straturilor de bază de la Kari Traa. Un model care va face apel oriunde mergeți și se potrivește perfect nu numai munților, ci și Riflelor din oraș. Doar o piesă universală pe care o folosiți oriunde și pe tot parcursul anului. Lana Merino vă va inspira cu calitățile sale miraculoase, făcându-l materialul idShel pentru purtarShe nu numai în timpul iernii. Acest material natural este cald și sintetic, chiar dacă este umed. În plus, nu absoarbe mirosurile și, prin urMore,… (gamisport.ro)

tricou pentru câine, tricou julius k9, tricou sport pentru femei, tricou sport pentru bărbați, tricou termic pentru femei, tricou termic pentru copii, tricou termic mânecă scurtă, tricou termic decathlon bărbați, tricou termic bărbătesc merino, tricou termic nike femei

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide