Klarfit treado active banda de alergare 1 cp 10 km h 36 x 100 cm bluetooth ecran tactil

KLARFIT Treado Active, bandă de alergare, 1 CP, 10 km/h, 36 x 100 cm,…

KLARFIT Treado Active, bandă de alergare, 1 CP, 10 km/h, 36 x 100 cm, bluetooth, ecran tactil

Tehnologie sofisticată pentru o pregătire perfectă. Banda de alergare Klarfit Treado Active este modelul nostru de bază pentru toți cei care caută fitness și activitate în propria lor casă. Cu o tehnologie de ultimă generație și caracteristici integrate, acest dispozitiv oferă o experiență confortabilă de antrenament la domiciliu, indiferent de oră sau vreme, și se potrivește aproape în orice casă cu Conceptul SmartSpace.Mișcă-ți corpul: cu banda de alergare Klarfit Treado Active, este foarte ușor între proprii patru pereți. Motorul său de 1,1 CP conduce banda de rulare la viteze de până la 10 km/h, deci începătorii cât și avansații vor transpira. Alergarea pe o banda de alergare de 360 x 1000 mm nu numai că întărește sistemul cardiovascular, ci și arde grăsimile - ideale pentru… (electronic-star.ro)

KLARFIT Pacemaker X1, bandă de alergare, 10 km/h, calculatorul de…

KLARFIT Pacemaker X1, bandă de alergare, 10 km/h, calculatorul de antrenament, negru

Dispozitivul Klarfit Pacemaker X1 este o bandă de alergat care vă va arăta direcția spre o viață mai sănătoasă. Datorită vitezei reglabile, funcțiilor inteligente și designului ergonomic, realizările sportive vă vor sta la îndemână. Fie că doriți să râmâneți în formă sau să pierdeți în greutate, banda de alergat vă oferă un antrenament optim în mediul interior. Display-ul LCD clar, cu iluminare de fundal albastru vă oferă informații utile pentru fiecare exercițiu, cum ar fi distanta, caloriile arse și timpul parcurs. Dispozitivul Pacemaker X1 de la Klarfit are o suprafață de rulare mare, cu dimensiuni de 34 x 100 cm și suprafață antiderapantă. Banda de alergare are o siguranță cu un cip magnetic, care servește ca protecție împotriva leziunilor și care se anexează la haine. Când cipul… (electronic-star.ro)

KLARFIT Pacemaker X3, bandă de alergare, 1,5 CP, 12 km/h,…

KLARFIT Pacemaker X3, bandă de alergare, 1,5 CP, 12 km/h, monitorizare a ritmului cardiac, 3 grade de urcare

Dispozitivul Klarfit Pacemaker X3 conduce sportivii spre rezultate excepționale. Cu o varietate de programe de antrenament, modul manual, ritmul cardiac integrat și un unghi variabil de urcare, succesul este la îndemână.Aparatul are 12 programe diferite care pot fi orientate în mod special - nu contează dacă obiectivul dvs. este îmbunătățirea condiției fizice, pierderea în greutate sau îmbunătățirea rezistenței. Pe partea de control pot fi setate rapid nu numai toate funcțiile, dar, de asemenea, puteți să așezați sticlele și dozele, precum și MP3 playerul, telefonul mobil și bijuteriile. Display-ul LCD este iluminat din spate albastru și oferă informații utile pentru fiecare exercițiu, cum ar fi distanța, caloriile arse și timpul parcurs. Pulsul este măsurat prin senzori care se află în… (electronic-star.ro)

Capital Sports Workspace Fusion, bandă de alergare și placă de…

Capital Sports Workspace Fusion, bandă de alergare și placă de vibrații, 1 - 12 km/h, bluetooth

Folosește mai bine timpul de lucru: Banda de alergare Capital Sports Fusion oferă tuturor celor din birou sau de acasă oportunitatea de a lucra eficient în ceea ce privește starea lor fizică și de a face ceva pentru sănătatea lor. În timpul orelor de lucru, aceasta aduce, de asemenea, sistemul cardiovascular, rezistența și flexibilitatea în mișcare și ajută la reducerea activă a stresului. Distanța călătoriei, timpul scurs, viteza și calitățile arse pot fi accesate oricând datorită unui afișaj clar și facilitează antrenamentul zilnic. Viteza benzii de alergare Workspace Fusion, între 1 - 12 km / h, asigură o siguranță maximă atunci când rulează în birou împreună cu o suprafață anti-alunecare. Suprafața benzii de alergare multi-strat creează un efect de suspensie: această suspensie… (electronic-star.ro)

Capital Sports OUTRUN 2XC, bandă de alergare, 1-12 km / h, afișaj LED…

Capital Sports OUTRUN 2XC, bandă de alergare, 1-12 km / h, afișaj LED, decor din lemn

Cu banda de alergare CAPITAL SPORTS OUTRUN 2XC, antrenamentul dumneavoastră cardio nu va deveni doar o experiență de nivel înalt, ci va stabili standardele și în ceea ce privește designul! Banda de alergare OUTRUN 2XC vă oferă o tehnologie avansată de alergare pentru rezistență și antrenament cardio acasă. Dispune de multe funcții, cum ar fi difuzoarele stereo încorporate, MP3 playerul, portul USB și sistemul de suspensie combinat 4P AntiShock pentru un comportament de rulare foarte natural. Aceste caracteristici de confort aproape te fac să uiți că te antrenezi - complet independent de vreme sau de timpul din zi! O suprafață mare de rulare de 48 x 125 cm și o viteză de până la 12 km / h asigură nivelul corect de pregătire, fie pentru alergători, fie pentru veterani de maraton. Viteza o… (electronic-star.ro)

Capital Sports Workspace Fusion, bandă de alergare și placă de…

Capital Sports Workspace Fusion, bandă de alergare și placă de vibrații, 1 - 12 km/h, bluetooth, aspect din lemn

Folosește mai bine timpul de lucru: Banda de alergare KLARFIT Fusion oferă tuturor celor din birou sau de acasă oportunitatea de a lucra eficient în ceea ce privește starea lor fizică și de a face ceva pentru sănătatea lor. În timpul orelor de lucru, aceasta aduce, de asemenea, sistemul cardiovascular, rezistența și flexibilitatea în mișcare și ajută la reducerea activă a stresului. Distanța călătoriei, timpul scurs, viteza și calitățile arse pot fi accesate oricând datorită unui afișaj clar și facilitează antrenamentul zilnic. Viteza benzii de alergare Workspace Fusion, între 1 - 12 km / h, asigură o siguranță maximă atunci când rulează în birou împreună cu o suprafață anti-alunecare. Suprafața benzii de alergare multi-strat creează un efect de suspensie: această suspensie SoftDynamic… (electronic-star.ro)

Capital Sports Pacemaker F80, banda de alergare, 3 CP, 14 km / h, 4P…

Capital Sports Pacemaker F80, banda de alergare, 3 CP, 14 km / h, 4P-AntiShock Suspension, USB

Banda de alergare de la CAPITAL SPORTS Pacemaker F80 îți duce rezistență și antrenamentele cardio la un nou nivel! Complet independent de vremea sau ora zilei, permite o pregătire perfectă între 4 pereți. După antrenament, acesta poate fi ușor rabatabil.Pe o banda de alunecare amortizată cu 4P-AntiShock Suspension, vă proiectați antrenamentele așa cum doriți: puterea motorului de 3 CP permite viteze între 1 și 14 km / h pentru antrenamente echilibrate. Viteza de rulare poate fi controlată în mod convenabil pe mânere sau pe panoul de control mare, cu afișaj LCD. Puteți vedea în orice moment toate valorile relevante sau puteți seta unul dintre cele 9 programe care vă derulează pentru a vă facilita antrenamentul. S-a luat în considerare și sănătatea: monitorizările frecvenței cardiace pe… (electronic-star.ro)

Capital Sports Pacemaker F60, bandă de alergare, 1 HP, auto…

Capital Sports Pacemaker F60, bandă de alergare, 1 HP, auto-lubrifiere, bluetooth

Tehnologie sofisticată pentru cel mai bun antrenament de alergare! Banda de alergare Capital Sports Pacemaker F60, cu tehnologie avansată și caracteristici încorporate, oferă o experiență confortabilă de antrenament acasă, indiferent de timpul zilei sau de vreme. Puneți corpul în mișcare: cu banda de alergare Capital Sports Pacemaker F60, acest lucru este ușor posibil în propria dvs. casă. Motorul său DC de 1 CP pune banda de alergare în mișcare la viteze de până la 10 km / h, făcând transpirația atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. Ca o unitate LowNoise FX, este deosebit de liniștită, astfel încât nimic nu poate împiedica ședințele nocturne de antrenament. Datorită sistemului Incline cu 3 niveluri, puteți selecta un pas suplimentar de 0,5 °, 2,5 ° sau 4 ° pentru a se… (electronic-star.ro)

Capital Sports Infinity Edge, bandă de alergat, 1,5 PS, Bluetooth,…

Capital Sports Infinity Edge, bandă de alergat, 1,5 PS, Bluetooth, ecran tactil cu LED, negru

Alergați liberi cu benzile de alergat Infinity de la Capital Sport, va face ca antrenamentul cardio să fie o experiență la nivel înalt! Banda de alergat Infinity Edge aduce tehnologia de alergare de ultimă generație pentru rezistență și antrenament cardio cu o banda de alergare extra-mare și, datorită ecranului tactil LED și Bluetooth, îl puteți combina cu ușurință cu tableta sau smartphone-ul. În plus, oferă, pentru cei deosebit de dedicați, multe funcții confortabile, cum ar fi difuzoarele încorporate și un sistem SoftDynamic Suspension, cu ajutorul căruia veți uita că vă antrenați - complet independent de vreme și timp!Bine ați venit la antrenamentul multimedia al viitorului: cu o conexiune Bluetooth, banda de alergat Capital Sports Infinity Edge deschide lumea Kinomap pentru… (electronic-star.ro)

Banda de alergare pașaport Kilpi RINICHI-U negru

Banda de alergare pașaport Kilpi RINICHI-U negru

Banda de alergare pașaport Kilpi RINICHI-U negru Care caută o soluție practică, simplă și ieftină pentru a avea totul la ei în timpul antrenamentului. Rinichiul ascunde două buzunare spațioase cu fermoar pentru geluri, gustări sau încălțăminte pentru picioare. Elementele reflectorizante sunt clar vizibile în întuneric. Datorită benzii elastice cu cataramă de plastic pentru reglarea circumferinței, mărimea este pentru toată lumea fără nicio diferență. Rucsaci turist » Rucsaci medii (30-60l) » Banda de alergare pașaport Kilpi RINICHI-U negru (gamisport.ro)

Capital Sports Workspace Go, banda de alergat, 350 W, 0,8 - 6 km / h,…

Capital Sports Workspace Go, banda de alergat, 350 W, 0,8 - 6 km / h, 11 cm înălțime, roz-auriu

Profitați la maximum de timpul dvs. de lucru acum cu: banda de alergat Capital Sports Workspace Go oferă tuturor celor de la locul de muncă sau de la biroul de acasă posibilitatea de a lucra eficient la fitness și de a face ceva pentru sănătatea lor. În timpul orelor de lucru, întărește-ți sistemul cardiovascular, rezistența și mobilitatea și, în același timp, ameliorează stresul.Distanța parcursă, timpul de rulare, viteza și caloriile arse pot fi afișate oricând pe un afișaj clar, care facilitează antrenamentul zilnic. Viteza redusă a benzii de alergat Capital Sports Workspace Go în intervalul 0,8 - 6 km / h previne prea mult efort și asigură siguranță maximă în orice moment atunci când rulează încet în birou sau acasă, împreună cu suprafața antiderapantă.O altă caracteristică specială a… (electronic-star.ro)

Capital Sports Infinity Track 2.0, bandă de alergare, 5 HP, BT,…

Capital Sports Infinity Track 2.0, bandă de alergare, 5 HP, BT, Kinomap app, LCD, gri

Alergați gratis, cu banda de alergare din seria Infinity de la CAPITAL SPORTS, antrenamentul dumneavoastră cardio devine o experiență de nivel înalt! Banda de alergare CAPITAL SPORTS Infinity Track 2.0 aduce tehnologia modernă pentru rezistență si antrenament cardio cu o suprafață suplimentară de funcționare mare și le conectează cu caracteristici interconnective cum ar fi integrarea completă Kinomap-app cu feedback-ul Bluetooth. În plus, este dotat cu multe caracteristici convenabile, cum ar fi sistemul NX AeroFan Twin pentru aer permanent proaspăt și de răcire, difuzoare integrate și sistemul de suspensie combinat 6P antișoc pentru un comportament foarte natural de rulare, cu care aproape vă puteți uita că vă antrenați - complet independent de vreme sau timpul zilei! Bine ați venit în… (electronic-star.ro)

Capital Sports Infinity Track 4.0, bandă de alergare, 5.5 HP, BT,…

Capital Sports Infinity Track 4.0, bandă de alergare, 5.5 HP, BT, Kinomap app, LED, gri

Alergați gratuit, cu banda de alergare Infinity de la CAPITAL SPORTS, antrenamentul dumneavoastră cardio devine o experiență de nivel înalt! Banda de alergare CAPITAL SPORTS Infinity Track 4.0 aduce tehnologia modernă pentru rezistență și antrenament cardio cu o suprafață suplimentară de funcționare mare și le conectează cu caracteristici interconnective cum ar fi integrarea completă Kinomap-app cu feedback-ul bluetooth. În plus, este dotat cu multe caracteristici convenabile, cum ar fi sistemul NX AeroFan pentru aerul permanent proaspăt și de răcire, difuzoare integrate și sistemul de suspensie combinat 6P antișoc pentru un comportament foarte natural de rulare, cu care aproape puteți uita că vă antrenați - complet independent de vreme sau ora din zi! Bine ați venit în multimedia și… (electronic-star.ro)

Capital Sports Infinity Pro 4.0, bandă de alergare, 7 HP, BT, Kinomap…

Capital Sports Infinity Pro 4.0, bandă de alergare, 7 HP, BT, Kinomap app, LED, gri

Alergați gratuit, cu banda de alergare Infinity de la CAPITAL SPORTS, antrenamentul dumneavoastră cardio devine o experiență de nivel înalt! Banda de alergare CAPITAL SPORTS Infinity Track 4.0 aduce tehnologia modernă pentru rezistență și antrenament cardio cu o suprafață suplimentară de funcționare mare și le conectează cu caracteristici interconnective cum ar fi integrarea completă Kinomap-app cu feedback-ul bluetooth. În plus, este dotat cu multe caracteristici convenabile, cum ar fi sistemul NX AeroFan pentru aerul permanent proaspăt și de răcire, difuzoare integrate și sistemul de suspensie combinat 6P antișoc pentru un comportament foarte natural de rulare, cu care aproape puteți uita că vă antrenați - complet independent de vreme sau ora din zi! Bine ați venit în multimedia și… (electronic-star.ro)

Capital Sports Challenger, banda de alergat, unghi de înclinare 40 °,…

Capital Sports Challenger, banda de alergat, unghi de înclinare 40 °, 0,8 - 18 km / h, afișaj LCD

Cu banda de alergat Capital Sports Challenger, antrenamentul tău de rezistență și cardio va deveni o experiență la nivel înalt. Reglați-vă individual în timpul urcării - max. 40 ° - și viteza la nivelul de antrenament sau încercați o provocare cu 13 programe diferite. Alegerea vă aparțineBanda de alergat Challenger vă aduce cea mai recentă tehnologie de alergare pentru antrenamentul dvs. de rezistență și antrenament cardio. Acesta vine cu multe caracteristici, cum ar fi difuzoare integrate, conexiune USB, MP3 player, mânere de captare a impulsurilor și control integrat al vitezei și al înclinării. Aceste caracteristici confortabile vă vor permite să uitați aproape că vă antrenați - indiferent de vreme sau de ora din zi!Suprafața mare de rulare de 46 x 140 cm și un motor puternic de 2,5 CP… (electronic-star.ro)

Capital Sports Infinity Track 6.0 Touch, bandă de alergare, 3 HP,…

Capital Sports Infinity Track 6.0 Touch, bandă de alergare, 3 HP, WiFi, 9" TFT Touch-Screen

Alergați gratuit, cu banda de alergare Infinity de la CAPITAL SPORTS, antrenamentul dumneavoastră cardio devine o experiență de nivel înalt! Banda de alergare CAPITAL SPORTS Infinity Track 4.0 aduce tehnologia modernă pentru rezistență și antrenament cardio cu o suprafață suplimentară de funcționare mare și le conectează cu caracteristici interconnective cum ar fi integrarea completă Kinomap-app cu feedback-ul bluetooth. În plus, este dotat cu multe caracteristici convenabile, cum ar fi sistemul NX AeroFan pentru aerul permanent proaspăt și de răcire, difuzoare integrate și sistemul de suspensie combinat 6P antișoc pentru un comportament foarte natural de rulare, cu care aproape puteți uita că vă antrenați - complet independent de vreme sau ora din zi! Bine ați venit în multimedia și… (electronic-star.ro)

Capital Sports Infinity Pro 2.0, banda de alergare, 6.5 HP, BT/ANT+,…

Capital Sports Infinity Pro 2.0, banda de alergare, 6.5 HP, BT/ANT+, Kinomap app, LCD, gri

Alergați gratuit, cu seria de bandă de alergat Infinity de la CAPITAL SPORTS, antrenamentul dumneavoastră cardio devine o experiență de nivel înalt! CAPITAL SPORTS Infinity Pro 2.0, banda de alergare aduce tehnologia modernă cu banda de alergare pentru rezistență și antrenament cardio cu o suprafață suplimentară de funcționare mare și le conectează cu caracteristici interconnective cum ar fi integrarea completă Kinomap-app cu feedback-ul bluetooth. În plus, este dotat cu multe caracteristici convenabile, cum ar fi sistemul NX AeroFan pentru aerul permanent proaspăt și de răcire, difuzoare integrate și un sistem moale Suspensie dinamică pentru un comportament foarte natural de rulare, care aproape vă puteți uita că vă antrenați - complet independent de vreme sau de ora din zi! Bine ați… (electronic-star.ro)

Klarstein Kronleuchter XL, hotă de aragaz, 90 cm, circulație, 590m³ /…

Klarstein Kronleuchter XL, hotă de aragaz, 90 cm, circulație, 590m³ / h, LED, ecran tactil, alb

Eleganță strălucitoare: hotă de aragaz Klarstein Kronleuchter XL aduce strălucire în bucătărie și curăță aerul de fum și mirosuri.Perfecțiune pentru o bucătărie. Cu hota de aragaz Klarstein Kronleuchter XL, suprafețele de bucătărie independente beneficiază de cel mai recent accesoriu de lux, deoarece numele este programul pentru această hotă de aragaz. Atârnată de funii din oțel durabile, lungi de 60 cm, hota atârnă liber de tavan și are grijă de mirosurile din bucătărie. Cu trei etape de extracție, extrage până la 590 m³ / h de aer și curăță bucătăria de grăsime și miros. Se potrivește perfect bucătăriilor mari. La toate nivelurile de funcționare, iluminarea cu LED alb, încorporată, are grijă de iluminatul bucătăriei, în timp ce controlul tactil al LED-urilor de culoare afișează cu… (klarstein.ro)

Klarstein Kronleuchter XL, hotă de aragaz, 90 cm, circulație, 590m³ /…

Klarstein Kronleuchter XL, hotă de aragaz, 90 cm, circulație, 590m³ / h, LED, ecran tactil, alb

Eleganță strălucitoare: hotă de aragaz Klarstein Kronleuchter XL aduce strălucire în bucătărie și curăță aerul de fum și mirosuri.Perfecțiune pentru o bucătărie. Cu hota de aragaz Klarstein Kronleuchter XL, suprafețele de bucătărie independente beneficiază de cel mai recent accesoriu de lux, deoarece numele este programul pentru această hotă de aragaz. Atârnată de funii din oțel durabile, lungi de 60 cm, hota atârnă liber de tavan și are grijă de mirosurile din bucătărie. Cu trei etape de extracție, extrage până la 590 m³ / h de aer și curăță bucătăria de grăsime și miros. Se potrivește perfect bucătăriilor mari. La toate nivelurile de funcționare, iluminarea cu LED alb, încorporată, are grijă de iluminatul bucătăriei, în timp ce controlul tactil al LED-urilor de culoare afișează cu… (electronic-star.ro)

Klarstein Laurel 60, hotă, 60 cm, putere de extracție 350 m³ / h, LED…

Klarstein Laurel 60, hotă, 60 cm, putere de extracție 350 m³ / h, LED, ecran tactil, alb

Un aer curat în bucătărie: Hota de la Klarstein Laurel 60 îndepărtează vaporii de la gătit și vă va încânta cu designul său din oțel inoxidabil.Hota Klarstein Laurel 60 este o hotă pentru aragaz cu recirculare de 65 W, care oferă un aer curat în bucătăriile mici și mijlocii. Trei trepte de aspirație asigură o putere de aspirație de până la 350 m³ pe oră și adaptează hota montată pe perete la nevoile de gătit. Aburul este aspirat cu ajutorul cadrului Edge Performance, fața de sticlă rămâne închisă în timpul funcționării. Structura este deosebit de practică care se extinde în sus, cu un capac lat de 60 cm, cu spațiu liber care permite capului să se miște liber în timpul gătitului. În același timp, hota nu necesită aproape niciun spațiu pentru adâncime. Folosiți controlul tactil din față… (klarstein.ro)

Klarstein Laurel 90, hotă, 90 cm, putere de extracție 350 m³ / h, LED…

Klarstein Laurel 90, hotă, 90 cm, putere de extracție 350 m³ / h, LED, ecran tactil, negru

Un aer curat în bucătărie: Hota de la Klarstein Laurel 90 îndepărtează vaporii de la gătit și vă va încânta cu designul său din oțel inoxidabil.Hota Klarstein Laurel 90 este o hotă pentru aragaz cu recirculare de 65 W, care oferă un aer curat în bucătăriile mici și mijlocii. Trei trepte de aspirație asigură o putere de aspirație de până la 350 m³ pe oră și adaptează hota montată pe perete la nevoile de gătit. Aburul este aspirat cu ajutorul cadrului Edge Performance, fața de sticlă rămâne închisă în timpul funcționării. Structura este deosebit de practică care se extinde în sus, cu un capac lat de 90 cm, cu spațiu liber care permite capului să se miște liber în timpul gătitului. În același timp, hota nu necesită aproape niciun spațiu pentru adâncime. Folosiți controlul tactil din față… (klarstein.ro)

Klarstein Laurel 90, hotă, 90 cm, putere de extracție 350 mm³/h, LED,…

Klarstein Laurel 90, hotă, 90 cm, putere de extracție 350 mm³/h, LED, ecran tactil, alb

Aer curat în bucătărie: Hota de la Klarstein Laurel 90 îndepărtează vaporii în timp ce gătiți și vă va încânta cu designul său special.Hota Klarstein Laurel 90 este o hotă cu recirculare de 65 W, care oferă aer curat în bucătăriile mici și mijlocii. Trei trepte de aspirație asigură o putere de aspirație de până la 350 m³ pe oră. Aburul este aspirat prin parțile laterale ale hotei, în timp ce partea de sticlă rămâne închisă în timpul funcționării. Structura este deosebit de practică, o parte se extinde în sus, cu un capac lat de 90 cm, cu spațiu liber care vă permite să vă bucurați de plăcerea gătitului. În același timp, hota nu necesită aproape niciun spațiu în adâncime. Folosiți controlul tactil din față pentru a controla viteza de aspirație și iluminarea. Temporizatorul de aspirație se… (klarstein.ro)

Klarstein Laurel 60, hotă, 60 cm, putere de extracție 350 m³ / h, LED…

Klarstein Laurel 60, hotă, 60 cm, putere de extracție 350 m³ / h, LED, ecran tactil, alb

Un aer curat în bucătărie: Hota de la Klarstein Laurel 60 îndepărtează vaporii de la gătit și vă va încânta cu designul său din oțel inoxidabil.Hota Klarstein Laurel 60 este o hotă pentru aragaz cu recirculare de 65 W, care oferă un aer curat în bucătăriile mici și mijlocii. Trei trepte de aspirație asigură o putere de aspirație de până la 350 m³ pe oră și adaptează hota montată pe perete la nevoile de gătit. Aburul este aspirat cu ajutorul cadrului Edge Performance, fața de sticlă rămâne închisă în timpul funcționării. Structura este deosebit de practică care se extinde în sus, cu un capac lat de 60 cm, cu spațiu liber care permite capului să se miște liber în timpul gătitului. În același timp, hota nu necesită aproape niciun spațiu pentru adâncime. Folosiți controlul tactil din față… (electronic-star.ro)

Klarstein Laurel 90, hotă, 90 cm, putere de extracție 350 m³ / h, LED…

Klarstein Laurel 90, hotă, 90 cm, putere de extracție 350 m³ / h, LED, ecran tactil, negru

Un aer curat în bucătărie: Hota de la Klarstein Laurel 90 îndepărtează vaporii de la gătit și vă va încânta cu designul său din oțel inoxidabil.Hota Klarstein Laurel 90 este o hotă pentru aragaz cu recirculare de 65 W, care oferă un aer curat în bucătăriile mici și mijlocii. Trei trepte de aspirație asigură o putere de aspirație de până la 350 m³ pe oră și adaptează hota montată pe perete la nevoile de gătit. Aburul este aspirat cu ajutorul cadrului Edge Performance, fața de sticlă rămâne închisă în timpul funcționării. Structura este deosebit de practică care se extinde în sus, cu un capac lat de 90 cm, cu spațiu liber care permite capului să se miște liber în timpul gătitului. În același timp, hota nu necesită aproape niciun spațiu pentru adâncime. Folosiți controlul tactil din față… (electronic-star.ro)

Klarstein Laurel 90, hotă, 90 cm, putere de extracție 350 mm³/h, LED,…

Klarstein Laurel 90, hotă, 90 cm, putere de extracție 350 mm³/h, LED, ecran tactil, alb

Aer curat în bucătărie: Hota de la Klarstein Laurel 90 îndepărtează vaporii în timp ce gătiți și vă va încânta cu designul său special.Hota Klarstein Laurel 90 este o hotă cu recirculare de 65 W, care oferă aer curat în bucătăriile mici și mijlocii. Trei trepte de aspirație asigură o putere de aspirație de până la 350 m³ pe oră. Aburul este aspirat prin parțile laterale ale hotei, în timp ce partea de sticlă rămâne închisă în timpul funcționării. Structura este deosebit de practică, o parte se extinde în sus, cu un capac lat de 90 cm, cu spațiu liber care vă permite să vă bucurați de plăcerea gătitului. În același timp, hota nu necesită aproape niciun spațiu în adâncime. Folosiți controlul tactil din față pentru a controla viteza de aspirație și iluminarea. Temporizatorul de aspirație se… (electronic-star.ro)

KLARFIT Workspace GoLight, bandă de alergare a suport pentru tablete,…

KLARFIT Workspace GoLight, bandă de alergare a suport pentru tablete, 350 W, 0.8 - 6 km/h, neagră

Utilizați timpul de lucru acum chiar mai bine: Banda de alergare Klarfit Workspace Go Light oferă tuturor la birou sau acasă capacitatea de a se antrena în mod eficient și de a face ceva pentru sănătatea lor. Pe măsură ce vă antrenați sistemul cardiovascular, sporiți rezistența și flexibilitatea în mișcare și reduceți în același timp stresul. Distanța călătorie, timpul scurs, viteza și caloriile arse pot fi accesate oricând datorită unui afișaj clar și facilitează antrenamentul zilnic. Rata scăzută între 0,8 - 6 kmh a benzii de alergare Klarfit Workspace Go Light împiedică prea mult efort și asigură mersul lent în birou sau acasă, împreună cu o suprafață antiderapantă, în orice moment pentru securitate maximă. O altă caracteristică specială a benzii de alergare Klarfit Workspace Go Light… (electronic-star.ro)

Rucsac de alergare 10 L Kilpi CADENȚĂ-U turcoaz

Rucsac de alergare 10 L Kilpi CADENȚĂ-U turcoaz

Rucsac de alergare 10 L Kilpi CADENȚĂ-U turcoaz Rucsacul Kilpi CADENCE-U este conceput special pentru alergare și ciclism datorită prelucrării și designului său. Rucsacul este foarte ușor și adaptabil, cu un spate moale și căptușit care se adaptează la mișcările corpului. Curelele de umăr largi, din plasă, sunt reglabile cu un sistem sofisticat de șnur și au în total patru buzunare - două buzunare din plasă pentru geluri sau sticle de silicon și două buzunare cu fermoar. Rucsacul este fixat și stabil cu ajutorul curelei lombare și a curelei toracice cu fluier de siguranță. CADENCE-U este compatibil cu geanta de apă (nu este inclusă în rucsac), buzunarul este ascuns în interiorul camerei, iar geanta de apă este fixată cu Velcro. Compartimentul frontal cu fermoar conține un organizator… (gamisport.ro)

Capital Sports Workspace Go, bandă de alergare, 350 W, 0.8 - 6 km/h,…

Capital Sports Workspace Go, bandă de alergare, 350 W, 0.8 - 6 km/h, înălțime 11 cm, negru

Utilizați acum chiar mai bine timpul de lucru: banda de alergare Capital Sports Go Light oferă tuturor la birou sau la birou acasă capacitatea de a-și lucra în mod eficient condiția fizică și de a face ceva pentru sănătatea lor. Pe măsură ce lucrați, antrenați-vă sistemul cardiovascular, rezistența și flexibilitatea în mișcare și reduceți în același timp stresul. Distanța călătoriei, timpul scurs, viteza și caloriile arse pot fi accesate oricând datorită unui afișaj clar și facilitează antrenamentul zilnic. Viteza scăzută pe banda de alergare Capital Sports Workspace Go între 0,8 - 6 kmh împiedică prea mult efort și asigură siguranță maximă când alergați încet în cameră sau birou prin suprafața anti-derapantă. O altă caracteristică specială a benzii de alergare Capital Sports Workspace Go… (electronic-star.ro)

Klarstein PUREPAL APARAT DE CURATARE A AERULUI, 2-IN-1 15 W, ECRAN…

Klarstein PUREPAL APARAT DE CURATARE A AERULUI, 2-IN-1 15 W, ECRAN TACTIL, ALB

Respirația și expiraratia: purificatorul de aer Klarstein PurePal are grijă de aerul sănătos și plăcut din cameră! Datorită designului său modern și simplu, acesta se potrivește optic în fiecare spațiu de locuit și birou. Datorită funcționării sale silențioase și modului de noapte relaxat, își desfășoară și serviciul în dormitor. Oamenii cu alergii deosebite pot respira cu adevărat deoarece purificatorul de aer elimină polenul din aer pe tot parcursul anului. Ne-am gândit, de asemenea, la mediul înconjurător și la portofelul dvs .: este nevoie de apă doar pentru utilizare. Funcționarea filtrului de aer este ingeniosa si simpla: ventilatorul aspiră aerul din mediul înconjurător și îl aduce la cilindrul de deplasare, care se rotește încet . Datorită distanței reduse a discurilor individuale… (electronic-star.ro)

OneConcept Beaufort, stație meteo, wireless, rază de până la 100 m,…

OneConcept Beaufort, stație meteo, wireless, rază de până la 100 m, ecran tactil LCD, solar

Cum e vremea astăzi și cum va fi mâine? Pentru toți cei care nu vor să fie surprinși de vremea neplăcută, stația meteo Beaufort de la OneConcept este ajutorul perfect. Tu mai trebuie să vă faceți griji dacă aveți ținuta corespunzătoare pentru vreme călduroasă sau rece, de asemenea veți ști ce vreme puteți aștepta în fiecare zi.Stația meteo Beaufort este formată din două părți - antena de măsurare, care este situată în aer liber și un ecran LCD care poate expune de exemplu. pe noptieră. Patru senzori pe antenă măsoară următoarele: temperatura, precipitațiile, umiditatea relativă, presiunea aerului, direcția și viteza vântului. Catargul metalic stabil poartă o gamă largă de senzori, de altfel poate fi atașat la suport, folosind centurile de tensionare furnizate. Panoul solar integrat oferă… (electronic-star.ro)

Capital Sports Compact Space X, bandă de alergat, zona de alergat 123…

Capital Sports Compact Space X, bandă de alergat, zona de alergat 123 x 44 cm, 1,5 CP, pliabilă

Cu banda de alergare Capital Sports Compact Space X, antrenamentul este posibil indiferent de vreme sau sezon. Vei fi în formă tot timpul anului și îți vei consolida sănătatea. Întăriți sistemul cardiovascular, rezistența și mobilitatea fără complicații în timpul orelor de lucru și, în același timp, reduceți stresul și caloriile.Distanța parcursă, timpul de funcționare, viteza, caloriile arse și pașii parcurși pot fi afișate oricând pe un computer de antrenament clar cu afișaj LED, care facilitează antrenamentul zilnic. În plus, veți găsi 36 de presetări, trei programe de antrenament personalizabile și unul reglabil manual. Puteți seta viteza benzii de alergare Capital Sports Compact Space X individual între 1 și 10 km / h și astfel vă puteți alege ritmul și propriul nivel de dificultate.… (electronic-star.ro)

Capital Sports Compact Space, bandă de alergat, 151 x 16 x 64 cm (L x…

Capital Sports Compact Space, bandă de alergat, 151 x 16 x 64 cm (L x Î x A), 1,5 CP, pliabil, negru

Cu banda de alergat Capital Sports Compact Space, antrenamentul este posibil indiferent de vreme sau sezon. Vei fi în formă tot timpul anului și îți vei consolida sănătatea. Datorită designului său compact, se potrivește sub orice birou și, prin urmare, este ideal pentru utilizare la birou sau la biroul de acasă. În timpul orelor de lucru, întărește-ți sistemul cardiovascular, rezistența și mobilitatea și, în același timp, ameliorează stresul.Distanța parcursă, timpul de rulare, viteza, caloriile arse și pașii parcurși pot fi afișate oricând pe un ecran LCD clar, care facilitează antrenamentul zilnic. Puteți seta viteza benzii de alergat Capital Sports Compact Space individual între 0,5 și 6 km / h și astfel alegeți ritmul și propriul nivel de dificultate.O altă caracteristică specială a… (electronic-star.ro)

Şapcă de alergare Kilpi HATCH-U negru

Şapcă de alergare Kilpi HATCH-U negru

Şapcă de alergare Kilpi HATCH-U negru Kilpi HATCH-U este o șapcă sportivă concepută special pentru mișcare activă - alergare, schi fond și alte activități în aer liber. Când faceți mișcare, vă veți bucura de materialul confortabil și răcoritor OPTI-DRY, care elimină umezeala și se usucă rapid. Șapca unisex HATCH-U cu logo reflectorizant este disponibilă în trei mărimi. Caracteristicile produsului Culoare: negru Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: rece, uscare rapidă Țesătură: Întindere în 4 direcții Altele: elemente reflectorizante 100% POLIESTER Căciuli și fulare » Căciuli » Şapcă de alergare Kilpi HATCH-U negru (gamisport.ro)

Pantaloni scurți de alergare Rogelli Esențial negru ROG351374

Pantaloni scurți de alergare Rogelli Esențial negru ROG351374

Pantaloni scurți de alergare Rogelli Esențial negru ROG351374 Descriere - pantaloni scurți confecționați din material Dynaflex Power, ușor de atins - croială lejeră, cu talie elastică și cordon de strângere - elemente reflectorizante Parametrie Sporturi: atletism, fitness, sporturi de interior, sporturi de sală, floorball, handbal, multisport, sporturi de interior, jocuri de interior, patinaj în sală, volei, alergare, multisport, drumeții, yoga, tenis, timp liber Caracteristici: buzunare, uscare rapidă, funcțional, elastic, care elimină transpirația Greutate: 200 g Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pantaloni scurți de alergare Rogelli Esențial negru ROG351374 (gamisport.ro)

Pantaloni scurți de alergare Rogelli Esențial negru ROG351373

Pantaloni scurți de alergare Rogelli Esențial negru ROG351373

Pantaloni scurți de alergare Rogelli Esențial negru ROG351373 Descriere - pantaloni scurți confecționați din material Dynaflex Power, ușor de atins - croială lejeră, cu talie elastică și cordon de strângere - elemente reflectorizante - buzunar spate cu fermoar și 2 buzunare pe laterale Parametrie Sporturi: atletism, fitness, sporturi de interior, sporturi de sală, floorball, handbal, multisport, sporturi de interior, jocuri de interior, patinaj în sală, volei, alergare, multisport, drumeții, yoga, tenis, timp liber Tăiat: standard Caracteristici: buzunare, uscare rapidă, funcțional, elastic, care elimină transpirația Sex: feminin Greutate: 180 g Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pantaloni scurți de alergare Rogelli Esențial negru ROG351373 (gamisport.ro)

Sport mănuși de alergare Kilpi CASPI-U Negru

Sport mănuși de alergare Kilpi CASPI-U Negru

Sport mănuși de alergare Kilpi CASPI-U Negru Mănușile cu degete subțiri Kilpi CASPI-U pot fi folosite pe tot parcursul anului. Sunt potrivite pentru drumeții, alergare și alte activități în aer liber. Proprietățile lor versatile se datorează tricotajului cald elastic cu funcție OPTI-DRY, care elimină bine umezeala. Mănușile CASPI-U sunt excelente pentru a ține bastoanele de drumeție datorită imprimării antiderapante, iar funcția "smart touch" permite controlul prin intermediul ecranului tactil. Beneficiile mănușilor universale pentru degete Kilpi CASPI-U: confecționat din tricot elastic și călduros cu funcție OPTI-DRY amprente practice de silicon anti-alunecare pe palme atingerea inteligentă cu degetul arătător și degetul mare permite controlul afișajelor materialul de pe degetul mare… (gamisport.ro)

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 97

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 97

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 97 Pantofi de trekking joși din piele integrală, concepuți pentru excursii în mediul rural, terenuri ușoare sau pentru alergare de agrement pe suprafețe neasfaltate. Talpa exterioară Vibram Trail este ideală pentru aceste activități. Pe de altă parte, această talpă nu este potrivită pentru deplasarea pe asfalt și alte suprafețe dure. Parametrie Partea superioară - catifea din piele de vacă Membrană - Spo-Tex Talpă exterioară - Vibram Trail Talpă intermediară - PU Greutate - 800 g (pereche mărimea 42) Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 97 (gamisport.ro)

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 97

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 97

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 97 Pantofi de trekking joși din piele integrală, concepuți pentru excursii în mediul rural, terenuri ușoare sau pentru alergare de agrement pe suprafețe neasfaltate. Talpa exterioară Vibram Trail este ideală pentru aceste activități. Pe de altă parte, această talpă nu este potrivită pentru deplasarea pe asfalt și alte suprafețe dure. Parametrie Partea superioară - catifea din piele de vacă Membrană - Spo-Tex Talpă exterioară - Vibram Trail Talpă intermediară - PU Greutate - 800 g (pereche mărimea 42) Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 97 (gamisport.ro)

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 33

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 33

Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 33 Pantofi de trekking joși din piele integrală, concepuți pentru excursii în mediul rural, terenuri ușoare sau pentru alergare de agrement pe suprafețe neasfaltate. Talpa exterioară Vibram Trail este ideală pentru aceste activități. Pe de altă parte, această talpă nu este potrivită pentru deplasarea pe asfalt și alte suprafețe dure. Parametrie Partea superioară - catifea din piele de vacă Membrană - Spo-Tex Talpă exterioară - Vibram Trail Talpă intermediară - PU Greutate - 800 g (pereche mărimea 42) Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi de trekking Grisport Pistă de alergare 33 (gamisport.ro)

Traseu bastoane de alergare Leki Vertical K 6492592

Traseu bastoane de alergare Leki Vertical K 6492592

Traseu bastoane de alergare Leki Vertical K 6492592 INFORMAȚII DE BAZĂ La doar 135 g, acest băț de carbon cu lungime fixă este extrem de ușor și oferă o deplasare perfectă înainte. Vârful Speed Tip bisturiu din metal călit oferă sprijin pe orice suprafață. Mânerul din plută naturală cu extensie se așează confortabil și sigur în palma mâinii. Eliberați rapid cureaua de pe mâner cu ajutorul sistemului Trigger Shark 2.0. Go Vertical or Go Home!TRIGGER S SHARK 2Tehnologie unică pentru confort maxim, transfer maxim de putere și control excepționalFRAME STRAP MESHMaterial respirabil, "tricotat". Adaptarea îmbunătățită, zona largă de ședere și palma One Piece 360° fără suprapuneri de materiale asigură un contact direct și strâns cu mânerul. 100% FIBRA DE CARBON HMFibra de carbon cu modul ridicat… (gamisport.ro)

Takira V8, trotinetă electrică, neagră, 16 km / h, baterie

Takira V8, trotinetă electrică, neagră, 16 km / h, baterie

Trotineta electrică pentru adulți cu suprafața foarte mare, scaun confortabil și un capăt rotunjit. Funcționare bună, frâne sigure și operare intuitivă pentru un factor optim în mișcare, pe toate tipurile de suprafețe. Viteza maximă este de până la 16 km / h. Grație unei suprafețe de rulare suficient de largă, roților din cauciuc dur și un control intuitiv, care amintește de manevrarea motoretei, vă va transporta convenabil din punctul A în punctul B și vă va oferi de asemenea un stil de transport sportiv și clasic.Distracția în timpul transportului este asigurată și de frânele rezistente și bine ajustate. Din punct de vedere vizual, aparatul are o structură de metal elegant și se detașează de trotinetele de jucărie. Dacă doriți să luați scuterul oriunde vă duceți, doar îl pliați. Un alt… (electronic-star.ro)

Rucsac de alergare Osprey Duro 1.5 L albastru cer

Rucsac de alergare Osprey Duro 1.5 L albastru cer

Rucsac de alergare Osprey Duro 1.5 L albastru cer Nou rucsac de alergare/vestă de alergare - Duro 1,5 - este un rucsac de alergare de capacitate mică rucsac conceput pentru alergătorii care aleargă pe distanțe mai lungi și care au nevoie de spațiu pentru apă, alimente, îmbrăcăminte și echipament minim. Acest rucsac de tip vestă permite o purtare confortabilă și reduce săriturile rucsacului. Duro 1.5 a fost conceput pentru alergare, ideal pentru cei cărora le place să alerge rapid și ușor. Detalii: - 2 curele de piept reglabile, detașabile - Buzunar integrat pentru punga de apă - Inclus: 2 sticle de 250 ml Soft Flask cu gura de scurgere și tub de extensie - Stow-on-the- Go System ™ pentru atașarea stâlpilor la rucsac - Mai multe buzunare PowerMeshTM - Buzunar frontal cu fermoar - Buzunare… (gamisport.ro)

Waldbeck Kopernikus, stație meteo, wireless, ecran tactil LCD,…

Waldbeck Kopernikus, stație meteo, wireless, ecran tactil LCD, echipament interior și exterior, albă

Cum este vremea azi și cum va fi mâine? Pentru toți cei care obișnuiesc să întrebe, stația meteo Waldbeck Kopernikus oferă un răspuns detaliat. Nu veți mai părăsi casa în haine nepotrivite, fiindcă, cu ajutorul unor senzori meteorologici extensivi, veți ști exact dacă ar trebui să se aștepte ploaie, cât este de frig sau cald, sau cât de puternic bate vântul. Chiar și oamenii sensibili la intemperii știu cu dispozitivul Kopernikus exact la ce să se aștepte de la ziua respectivă și dacă vor avea nevoie de analgezice.Stația meteo Waldbeck Kopernikus este formată din două părți, o antenă cu senzor exterior care trebuie amplasată în aer liber și un display wireless care vă permite să citiți datele măsurate acasă. Cu patru senzori sunt furnizate date extinse către stația meteo. Temperatura,… (electronic-star.ro)

Klarstein Flavour dry, uscător de alimente, 35 - 75 ° C, ecran tactil…

Klarstein Flavour dry, uscător de alimente, 35 - 75 ° C, ecran tactil LCD, cronometru, negru

Puternicul Klarstein Flavor Dry usucătorul de alimente care usucă fructe, legume, carne și alte alimente într-un ritm record pentru a produce delicatese și ingrediente delicioase și durabile. Indiferent dacă fructele bogate în vitamine sunt uscate, cum ar fi chipsurile de mere și banane, sau legumele sănătoase precum roșiile - Flavor Dry are temperatura potrivită pentru fiecare aliment și nu își pierd din valorile nutriționale. Cu o distribuție uniformă a căldurii, datorită circulației aerului de 360° și a unui termostat digital, uscătorul Flavor Dry asigură că nu se lasă apă în alimente și timpul de uscare este scurt. Pentru prepararea flexibilă a diverselor alimente, temperatura poate fi reglată continuu de la 35 - 75 ° C. Curățarea uscătorului după procesul de uscare este simplă: cele… (electronic-star.ro)

Auna BNC-10, căști cu suprimarea activă a zgomotului din exterior,…

Auna BNC-10, căști cu suprimarea activă a zgomotului din exterior, Bluetooth 4.1, baterie

Pentru toți cei care sunt deranjați în timpul ascultării muzicii de zgomotul de afară, căștile sunt Auna BNC-10 sunt soluția ideală. Căștile sunt dotate cu un sistem de suprimare activă a zgomotului ambiental, care filtrează 85% din interferențele din zgomotul exterior. Căștile sunt concepute pentru rutele lungi și scurte, anulează în mod activ zgomotul avioanelor, metroului, metro-ului sau pasageriilor vorbăreți. Suprimarea zgomotului poate fi pornită / oprită prin apăsarea unui buton.Un alt element deranjant este pentru mulți și cablul - așa că, căștile sunt echipate cu o interfață Bluetooth în versiunea 4.1 cu o rază de până la 10m. Datorită microfonului încorporat, poate fi conectat la tabletă sau laptop și poate să fie folosit ca hands-free când telefonați. Prin intermediul a trei… (electronic-star.ro)

Banda de alergare electrica inSPORTline inCondi T400i 3.5 CP 180 kg

Banda de alergare electrica inSPORTline inCondi T400i 3.5 CP 180 kg

Banda de alergare inSPORTline inCondi T400i este o banda de alergare de inalta calitate conceputa atat pentru utilizare casnica, cat si inclub. Banda are multe functii si echipamente de siguranta, incluzand un calculator sofisticat cu display LCD, puterea motorului de 3,5 CP sipermite ajustarea unghiului pantei benzii de alergare. Calculatorul poate fi conectat cu tableta iPad Bluetooth si iRunning , ceea ce face posibila, de exemplu, practicarea joggingului in Alpi, incapitalele lumii si inalte locuri interesante. Traseul poate fi urmarit prin intermediul Google Maps sau Street View direct pe ecranul dispozitivului mobil.Ecranul LCD prezinta o multitudine de informatii utile, inclusiv viteza, timpul, distanta, pulsul si caloriile arse. Alte beneficii ale benzii de alergare inSPORTline… (biciclop.eu)

Klarstein Mega Jerky, uscător automat, 650W, 35-80 °C, ecran tactil…

Klarstein Mega Jerky, uscător automat, 650W, 35-80 °C, ecran tactil LCD, 8 rafturi, negru

Pregătiți cele mai sănătoase și delicioase delicatese - cu uscătorul automat Klarstein Mega Jerky puteți prepara cu ușurință gustări pentru plimbări, sport, hobby-uri sau pur și simplu delicatese pentru o seară, în propria bucătărie.Uscătorul automat Klarstein Mega Jerky va usca fructe, legume, carne și alte alimente și va pregăti delicatese și ingrediente delicioase, de durată într-un ritm record. Indiferent dacă doriți chipsuri din mere uscate și banane bogate în vitamine, legume sănătoase, cum ar fi roșii uscate, sfeclă și fulgi de porumb sau bucăți condimentate de carne uscată - Mega Jerky are temperatura potrivită pentru fiecare aliment. Elementul său de încălzire din oțel inoxidabil de 650 de wați creează o temperatură de la 35 până la 80 °C și, datorită convectorului intern, cu… (klarstein.ro)

Klarstein Mega Jerky, uscător automat, 650W, 35-80 °C, ecran tactil…

Klarstein Mega Jerky, uscător automat, 650W, 35-80 °C, ecran tactil LCD, 8 rafturi, negru

Pregătiți cele mai sănătoase și delicioase delicatese - cu uscătorul automat Klarstein Mega Jerky puteți prepara cu ușurință gustări pentru plimbări, sport, hobby-uri sau pur și simplu delicatese pentru o seară, în propria bucătărie.Uscătorul automat Klarstein Mega Jerky va usca fructe, legume, carne și alte alimente și va pregăti delicatese și ingrediente delicioase, de durată într-un ritm record. Indiferent dacă doriți chipsuri din mere uscate și banane bogate în vitamine, legume sănătoase, cum ar fi roșii uscate, sfeclă și fulgi de porumb sau bucăți condimentate de carne uscată - Mega Jerky are temperatura potrivită pentru fiecare aliment. Elementul său de încălzire din oțel inoxidabil de 650 de wați creează o temperatură de la 35 până la 80 °C și, datorită convectorului intern, cu… (electronic-star.ro)

KLARFIT Muxia FX Essential,bețe nordic walking, 10 % carbon, 100 cm,…

KLARFIT Muxia FX Essential,bețe  nordic walking, 10 % carbon, 100 cm, mânere din plută

Bețe ușoare și versatile Muxia FX Essential pentru nordic walking de la Klarfit: pentru mișcare rapidă pe trasee de pădure și drumeții sau în medii urbane.Bețele de nordic walking Muxia FX Essential de la Klarfit cu un conținut de carbon de 10% și un diametru al barei de 16 mm au un comportament foarte bun la oscilație și o amortizare plăcută. Mânerele sunt fabricate din plută antiderapantă de înaltă calitate și, prin urmare, sunt antibacteriene, absorb transpirația și reduc acumularea de umiditate. În plus, pluta nu este conductivă termic, deci nu veți avea mâinile reci chiar și la temperaturi scăzute. Curelele de mână sunt reglabile individual în dimensiune și pot fi îndepărtate rapid și ușor de pe stick cu o singură mână folosind un sistem practic de fixare. Acest lucru face posibil să… (electronic-star.ro)

Klarstein Klingenthal Winder înainte și înapoi de funcționare de 12…

Klarstein Klingenthal Winder înainte și înapoi de funcționare de 12 ceasuri cu LED-uri ecran tactil mahon

Iubitorii de ceas și colecționari știu: ceasurile automate trebuiesc menținute constant în mișcare, astfel încât acestea să nu stea pe loc sau chiar sa se formeze un strat cleios pe ceasurile de ulei din interior.Atunci cand aveti o problemă de ex atunci când unul dintre aceste valoroase ceasuri proprii numite mai mult pe care nu le puteti purta de ceva timp. Aici creează bobinarea remediul Klarstein Klingenthal pt ceasurile automate de compensare neobosite în vibrație și care dețin mecanismul lor în continuă mișcare. Luxoasa vitrina, mahon de la Klarstein Klingenthal Watch Winder vine cu două perne negre, și stabilește fiecare ceas într-o scenă eleganta. Materialul de spumă asigură că atât cronometrul cu brățară lunga cat si cu cea scurta isi va găsi etanșeitatea. Materialul negru Intern… (klarstein.ro)

Klarstein Klingenthal Winder înainte și înapoi de funcționare de 12…

Klarstein Klingenthal Winder înainte și înapoi de funcționare de 12 ceasuri cu LED-uri ecran tactil mahon

Iubitorii de ceas și colecționari știu: ceasurile automate trebuiesc menținute constant în mișcare, astfel încât acestea să nu stea pe loc sau chiar sa se formeze un strat cleios pe ceasurile de ulei din interior.Atunci cand aveti o problemă de ex atunci când unul dintre aceste valoroase ceasuri proprii numite mai mult pe care nu le puteti purta de ceva timp. Aici creează bobinarea remediul Klarstein Klingenthal pt ceasurile automate de compensare neobosite în vibrație și care dețin mecanismul lor în continuă mișcare. Luxoasa vitrina, mahon de la Klarstein Klingenthal Watch Winder vine cu două perne negre, și stabilește fiecare ceas într-o scenă eleganta. Materialul de spumă asigură că atât cronometrul cu brățară lunga cat si cu cea scurta isi va găsi etanșeitatea. Materialul negru Intern… (electronic-star.ro)

Alergare bandă pentru cap Kilpi HOHE-U gri închis

Alergare bandă pentru cap Kilpi HOHE-U gri închis

Alergare bandă pentru cap Kilpi HOHE-U gri închis Banda de cap practică Kilpi HOHE-U poate fi folosită pentru orice activitate în aer liber pentru a vă menține fruntea uscată și caldă. Datorită stratului dublu de material, bentița este plăcut de caldă, iar funcția OPTI-DRY ajută la evacuarea umezelii la suprafața materialului, unde se evaporă rapid. Banda de cap multifuncțională Kilpi HOHE-U este de dimensiuni universale. Caracteristicile produsului Culoare: Gri închis Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate 92% POLIESTER; 8% ELASTAN Căciuli și fulare » Benzi pentru cap » Alergare bandă pentru cap Kilpi HOHE-U gri închis (gamisport.ro)

Alergare bandă pentru cap Kilpi BANDI-U roșu-închis

Alergare bandă pentru cap Kilpi BANDI-U roșu-închis

Alergare bandă pentru cap Kilpi BANDI-U roșu-închis Banda multifuncțională pentru cap este potrivită pentru orice activitate, nu numai datorită dimensiunilor sale practice și greutății minime. Am realizat bentița Kilpi BANDI-U dintr-un material cu o parte interioară pieptănată și o funcție OPTI-DRY care ajută la absorbția umezelii la suprafața materialului și se usucă rapid. Datorită cusăturilor plate, puteți purta bentița BANDI-U sub cască fără nicio presiune. Caracteristicile produsului Culoare: Roșu închis Sex: Unisex Sport: alergare, schi fond, ciclism, schi, drumeții și călătorii Specificație: OPTI-DRY Suprafața țesăturii: uscare rapidă Cusături: cusături plate Căptușeală: partea interioară a materialului periat Componente: 80% POLIESTER; 20% ELASTAN Căciuli și fulare » Benzi pentru… (gamisport.ro)

Skytec SPJ1200ABT boxă activă de 30 cm 600W MP3 SD AUX Bluetooth

Skytec SPJ1200ABT boxă activă de 30 cm 600W MP3 SD AUX Bluetooth

Skytec SPJ1200ABT, o boxă activă cu 2 căi oferă un sunet puternic de 300 W și o presiune sonoră ridicată. Carcasa ABS solidă predestinează acestă boxă pentru utilizare mobilă, chiar și în mediul exterior. Avantajul principal al SPJ1200ABT este interfața bluetooth încorporată, care permite transmiterea semnalului audio atunci când este conectat la un dispozitiv cu Bluetooth, cum ar fi un smartphone sau un computer PC Dongle. Skytec SPJ1200ABT își demonstrează calitățile în mod ideal în spații cu dimensiuni medii, dar sună și în teatre, săli și scene cu o imagine sonoră puternică și dinamică. Datorită culorii netede negre și a designului delicat, nu există nimic care să împiedice utilizarea acestuia în medii precum saloane, baruri sau restaurante. Un adevărat bonus pentru toate tipurile de… (electronic-star.ro)

Plafonieră Sotto Luce KAMI CP, Ø 36 cm, alb

Plafonieră Sotto Luce KAMI CP, Ø 36 cm, alb

Designul modern al colecției KAMI este compus din linii curate și forme tradiționale combinate cu artizanatul și materialele clasice. Intensitatea luminii trebuie să fie adecvată fiecărei camere în parte și corelată cu activitățile pe care le desfășurați în mod uzual în fiecare dintre acestea. În acest fel Sotto Luce vă oferă posibilitatea să alegeți cu încredere! (bonami.ro)

Auna Pro KTV, sistem de karaoke, 15,4" ecran tactil, 2 microfoane UHF…

Auna Pro KTV, sistem de karaoke, 15,4" ecran tactil, 2 microfoane UHF, WiFi, BT, USB, SD, HDMI, tip cărucior

Sistemul de karaoke auna Pro KTV este ideală pentru toți iubitorii de karaoke datorită funcției de cărucior, ecranului tactil mare, 2 microfoane UHF fără fir și o baterie de 12 V / 12 A cu durată lungă de viață.Datorită interfeței WiFi integrate și a ecranului tactil în diagonală de 39 cm de 15,4 "(39 cm), sistemul de karaoke auna Pro KTV poate fi folosit pentru a reda video și în mod auditiv de la mai multe surse atât din browser cât și din aplicații precum YouTube, Spotify, precum puteți vedea și versurile cântecelor. Subwooferul puternic de 12 "(30,5 cm) oferă un bass puternic și tweeter de 3" (7,5 cm), precum și un tweeter ecranat magnetic de 2 x 80 mm pentru un audio clar. Varietatea de opțiuni de conectare mare oferă sunetul dorit: fie prin conectivitate Bluetooth de pe smartphone,… (electronic-star.ro)

Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl 100 kg

Banda de alergare magnetica inSPORTline Sprynkl 100 kg

Banda magnetica inSPORTline Sprynkl este o banda care nu dispune de un motor care sa puna in miscare suprafata de mers.Suprafata de mers va fi impinsa de propriile picioare,iar partea magnetica din interiorul ei va opune rezistenta,asa incat veti depune un efort considerabil pentru functionarea benzii.Mersul pe banda magneticainSPORTline Sprynkl este similara cu mersul pe o suprafata plana teren de sport,parc etc. pentru ca viteza de mers este stabilita de miscarea propriilor picioaredaca mergi mai tare,banda se misca mai repede,iar daca incetiniti ritmul banda se misca mai incet.Acest model de banda este perfect pentru persoanele cu probleme de sanatate pentru recuperari sau pentru cei ce nu au timp pentru miscarea in aer liberactivitati sportive.Descriere tehnica Banda magnetica, fara… (biciclop.eu)

Capital Sports Workspace GO Swing, bandă de alergat, 550 W, design…

Capital Sports Workspace GO Swing, bandă de alergat, 550 W, design plat, 12 cm (H)

Cu banda de alergat Capital Sports Workspace GO Swing, alergarea și antrenamentul pe tot corpul sunt posibile indiferent de vreme sau sezon. Păstrați-vă în formă pe tot parcursul anului, întăriți-vă întregul corp și susțineți-vă sănătatea. Pe lângă mușchii din picioare, îți antrenezi și mâinile în același timp. Două mânere mobile sunt o provocare pentru mușchii dvs. și vor avea grijă de antrenamentul eficient al întregului corp. Datorită designului compact și a mânerelor pliabile, dispozitivul se potrivește sub orice birou, făcându-l ideal pentru utilizare la birou sau acasă. În timpul orelor de lucru, întărește-ți sistemul cardiovascular, rezistența și mobilitatea și, în același timp, ameliorează stresul.Veți vedea distanța, timpul de antrenament, viteza, caloriile arse și pașii pe care… (electronic-star.ro)

Capital Sports Workspace GO Plus, bandă de alergat, 550 wați, design…

Capital Sports  Workspace GO Plus, bandă de alergat, 550 wați, design plat, 12 cm (H)

Cu banda de alergare Capital Sports Workspace GO Plus, antrenamentul pentru alergare este posibil complet independent de vreme și sezon. Mențineți-vă în formă tot timpul anului, întăriți-vă sistemul cardiovascular și sănătatea. Banda de alergat clasică cu mânere îți antrenează rezistența, mobilitatea și stimulează arderea grăsimilor. În plus, puteți urmări seriale și filme în timpul antrenamentului cu suportul pentru smartphone inclus în pachet, pe care îl puteți atașa complet flexibil la mâner. Cu un design compact și un mâner pliabil, se potrivește cu ușurință sub orice birou și, prin urmare, este potrivit pentru utilizare la birou sau acasă. Așa vă mișcați în timpul muncii și, în același timp, ameliorați stresul.Distanța parcursă, timpul, viteza, caloriile arse și pașii parcurși vă… (electronic-star.ro)

perna paris pentru caini, 100 x 70 cm, ușă de trecere pentru câini sm bidirecțional 30 x 36 cm, canapea 100 cm, kerbl canisa izolată 4 sezoane 100 x 83 x 94 cm, pernă kerbl pentru câini jerome 100 x 70 x 11 cm, pulover pentru câini 36 cm, haine pentru câini 36 cm, Garnier Pure Active 3 în 1 recenzie, ghidaj comutator plat 10 mm x 200 cm, ecran de canisa

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide