Latime canapea 180 cm

Husă multielastică Cagliari, pentru canapea, ecru, 140 - 180 cm, 140 …

Husă multielastică Cagliari, pentru canapea, ecru, 140 - 180 cm, 140 - 180 cm

Husele moderne Cagliari sunt fabricate dintr-un material multielastic de calitate. Sunt concepute pentru restaurarea, protecţia şi modificarea designului mobilierului. Cu siguranţă că veţi alege ceva pentru canapeaua dvs. din gama variată de modele şi mărimi. (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort Plus, pentru canapea, maro, 140 -…

Husă multielastică 4Home Comfort Plus, pentru canapea, maro, 140 - 180 cm, 140 - 180 cm

Doriți ca canapeaua dumneavoastră să strălucească de noutate? Alegeți această husă multielastică Comfort Plus. Husa este de o culoare naturală de maroniu cu motiv decent și va fi potrivită în orice interior, cu siguranță va oferi canapelei un aspect nou și modern. Va ajuta la înviorarea mobilei vechi și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră . (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort Plus pentru canapea, albastră, 140 -…

Husă multielastică 4Home Comfort Plus pentru canapea, albastră, 140 - 180 cm, 140 - 180 cm

Oferiți canapelei o haină nouă și în același timp protecție față de uzură, cu această husă multielastică Comfort Plus. Husa este de o culoare modernă albastră cu motiv decent și va schimba aspectul canapelei dumneavoastră, așa încât va străluci de noutate. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort Plus pentru canapea, gri, 140 - 180…

Husă multielastică 4Home Comfort Plus pentru canapea, gri, 140 - 180 cm, 140 - 180 cm

Oferiți mobilei dumneavoastră o haină nouă și în același timp protecție față de uzură, cu această husă multielastică Comfort Plus. Husa este de o culoare neutră de gri și va schimba aspectul canapelei dumneavoastră, va asigura întregului interior un aer confortabil. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră  (e4home.ro)

Husă multielastică Cagliari, pentru canapea, ecru, 180 - 220 cm, 180 …

Husă multielastică Cagliari, pentru canapea, ecru, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

Husele moderne Cagliari sunt fabricate dintr-un material multielastic de calitate. Sunt concepute pentru restaurarea, protecţia şi modificarea designului mobilierului. Cu siguranţă că veţi alege ceva pentru canapeaua dvs. din gama variată de modele şi mărimi. (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea, bordo, 180 - 220 cm,…

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea, bordo, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

 Credeți că ar merita canapeaua dumneavoastră un aspect șic nou? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare bordo modernă, va modifica fotoliul dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea, gri, 180 - 220 cm,…

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea, gri, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

 Îi trebuie canapelei dumneavoastră o haină nouă, ca să nu arate prea folosită? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare gri, va modifica canapeaua dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea, bej, 180 - 220 cm,…

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea, bej, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

 Sunteți în căutarea unei idei pentru a asigura livingului un aspect nou? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare universală de bej, va modifica canapeaua dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea, maro, 180 - 220 cm,…

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea, maro, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

Îi trebuie canapelei dumneavoastră o haină nouă, ca să nu arate prea folosită? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare maro caldă, va modifica canapeaua dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Comodă din lemn masiv de stejar cu 3 sertare Gazzda Fawn, lățime 180…

Comodă din lemn masiv de stejar cu 3 sertare Gazzda Fawn, lățime 180 cm

Gazzda este un brand fondat în 2013, la Sarajevo, cu scopul de a crea mobilier cu design atemporal, care va transforma casa dvs. într-un loc mai frumos, primitor și mai aerisit. (bonami.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort Plus, pentru canapea, maro, 180 -…

Husă multielastică 4Home Comfort Plus, pentru canapea, maro, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

Doriți ca canapeaua dumneavoastră să strălucească de noutate? Alegeți această husă multielastică Comfort Plus. Husa este de o culoare naturală de maroniu cu motiv decent și va fi potrivită în orice interior, cu siguranță va oferi canapelei un aspect nou și modern. Va ajuta la înviorarea mobilei vechi și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Cuvertură canapea 4Home Doubleface, bordo/bej, 180 x 220 cm, 180 x…

Cuvertură canapea 4Home Doubleface, bordo/bej, 180 x 220 cm, 180 x 220 cm

 Cuvertura de canapea Doubleface se va asorta perfect în camera de zi. Aceste cuverturi sânt confecționate din material moale, cu modele plastice și se vor potrivi de minune pe un fotoliu sau o canapea. În plus, sunt cu două fețe - în combinație elegantă de bordo și bej natural - având de fapt două cuverturi, putând schimba culoarea după bunul plac. Designul simplu dar original se va potrivi în interioarele moderne sau clasice. Materialul este ușor de întreținut și se usucă repede. Cuvertura practică Doubleface vă va proteja mobilierul împotriva murdăririi și deteriorării, dar îi va da și un aspect nou, mai ales dacă timpul și-a lăsat amprenta asupra lui. Mobilierul va dobândi un farmec nou și dvs. un accesoriu practic pentru casă. Dimensiuni:· lungimea totală a cuverturii: 220 cm·… (e4home.ro)

Cuvertură canapea 4Home Doubleface,maro/bej, 180 x 220 cm, 180 x 220…

Cuvertură canapea 4Home Doubleface,maro/bej, 180 x 220 cm, 180 x 220 cm

 Cuvertura de canapea Doubleface se va asorta perfect în camera de zi. Aceste cuverturi sânt confecționate din material moale, cu modele plastice și se vor potrivi de minune pe un fotoliu sau o canapea. În plus, sunt cu două fețe - în combinație de tonuri calde de maro și bej deschis - având de fapt două cuverturi, putând schimba culoarea după bunul plac. Designul simplu dar original se va potrivi în interioarele moderne sau clasice. Materialul este ușor de întreținut și se usucă repede. Cuvertura practică Doubleface vă va proteja mobilierul împotriva murdăririi și deteriorării, dar îi va da și un aspect nou, mai ales dacă timpul și-a lăsat amprenta asupra lui. Mobilierul va dobândi un farmec nou și dvs. un accesoriu practic pentru casă. Dimensiuni:· lungimea totală a cuverturii: 220… (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort Plus pentru canapea, bej, 180 - 220…

Husă multielastică 4Home Comfort Plus pentru canapea, bej, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

Îi trebuie canapelei dumneavoastră o haină nouă ? Cu această husă multielastică Comfort Plus va arăta ca nouă într-o clipă. Husa este de o culoare clasică de bej cu motiv original datorită cărui va schimba aspectul încăperii și va asigura un design unic, așa încât va străluci de noutate. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort Plus, pentru canapea, gri, 180 - 220…

Husă multielastică 4Home Comfort Plus, pentru canapea, gri, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

Căutați haină nouă pentru mobila veche? Vă oferim huse multielastice! Această husă multielastică Comfort Plus va schimba aspectul canapelei așa încât va străluci de noutate și sufrageria va fi din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Cuvertură canapea 4Home Doubleface, negru/gri, 180 x 220 cm, 180 x…

Cuvertură canapea 4Home Doubleface, negru/gri, 180 x 220 cm, 180 x 220 cm

 Cuvertura de canapea Doubleface se va asorta perfect în camera de zi. Aceste cuverturi sânt confecționate din material moale, cu modele plastice și se vor potrivi de minune pe un fotoliu sau o canapea. În plus, sunt cu două fețe - în combinație modernă de negru și gri - având de fapt două cuverturi, putând schimba culoarea după bunul plac. Designul simplu dar original se va potrivi în interioarele moderne sau clasice. Materialul este ușor de întreținut și se usucă repede. Cuvertura practică Doubleface vă va proteja mobilierul împotriva murdăririi și deteriorării, dar îi va da și un aspect nou, mai ales dacă timpul și-a lăsat amprenta asupra lui. Mobilierul va dobândi un farmec nou și dvs. un accesoriu practic pentru casă. Dimensiuni:· lungimea totală a cuverturii: 220 cm· lățimea… (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort Plus, pentru canapea, albastră, 180 …

Husă multielastică 4Home Comfort Plus, pentru canapea, albastră, 180 - 220 cm, 180 - 220 cm

 Oferiți canapelei o haină nouă și în același timp protecție față de uzură, cu această husă multielastică Comfort Plus. Husa este de o culoare modernă albastră cu motiv decent și va schimba aspectul canapelei dumneavoastră, așa încât va străluci de noutate. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Cuvertură canapea 4Home Doubleface,gri/gri deschis, 180 x 220 cm, 180…

Cuvertură canapea 4Home Doubleface,gri/gri deschis, 180 x 220 cm, 180 x 220 cm

 Cuvertura de canapea Doubleface se va asorta perfect în camera de zi. Aceste cuverturi sânt confecționate din material moale, cu modele plastice și se vor potrivi de minune pe un fotoliu sau o canapea. În plus, sunt cu două fețe - în combinație universală de gri închis și deschis - având de fapt două cuverturi, putând schimba culoarea după bunul plac. Designul simplu dar original se va potrivi în interioarele moderne sau clasice. Materialul este ușor de întreținut și se usucă repede. Cuvertura practică Doubleface vă va proteja mobilierul împotriva murdăririi și deteriorării, dar îi va da și un aspect nou, mai ales dacă timpul și-a lăsat amprenta asupra lui. Mobilierul va dobândi un farmec nou și dvs. un accesoriu practic pentru casă. Dimensiuni:· lungimea totală a cuverturii: 220 cm·… (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea cream, 180 - 220 cm

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea cream, 180 - 220 cm

 Îi trebuie canapelei dumneavoastră o haină nouă, ca să nu arate prea folosită? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare maro caldă, va modifica canapeaua dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea terracotta, 180 - 220…

Husă multielastică 4Home Comfort pentru canapea terracotta, 180 - 220 cm

 Îi trebuie canapelei dumneavoastră o haină nouă, ca să nu arate prea folosită? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare maro caldă, va modifica canapeaua dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husa pentru canapea coltar - bordo - Mărimea lătime 3,5 - 5 m

Husa pentru canapea coltar - bordo - Mărimea lătime 3,5 - 5 m

Se intinde in toate directiile, se adapteaza perfect. Tiv inferior elastic. (astoreo.ro)

Canapea extensibilă Tomasucci Tweet A, lățime 180 cm, gri

Canapea extensibilă Tomasucci Tweet A, lățime 180 cm, gri

În timpul zilei, îți oferă cadrul ideal pentru a te relaxa cu o carte bună în mână, în timp ce noaptea îți va fi alături ca pat comod. Vorbim despre canapeaua extensibilă Tomasucci Tweet A, care se face remarcată atât prin proprietățile practice, cât și prin design-ul său atemporal. Spătarele acesteia pot fi ajustate foarte ușor, cu ajutorul așa-numitului sistem ”clic-clac”. Tot ce trebuie să faci este să împingi spătarul în față până auzi un clic, iar apoi să-l așezi în poziția dorită (39/65/82 cm înălțime). (bonami.ro)

Soț de rezervă 4home Provence, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Provence, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Modelul delicat și atmosfera din Provence vă vor face să simțiți din plin armonia și confortul. Fața de pernă are două părți - pe o parte este un motiv delicat cu lavandă pe fundal alb, pe cealaltă parte sunt carouri clasice violet-alb. Fața de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. (e4home.ro)

Soț de rezervă 4home Navy, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Navy, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Lăsați-vă purtați de valuri ca niște adevărați marinari. Modelul cu dungi este încă popular și atemporal, iar contrastul perfect de alb pur cu albastru bleumarin va da un are nou oricărui interior. Această faţă de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort fotoliu dublu, bordo, 140 - 180 cm,…

Husă multielastică 4Home Comfort fotoliu dublu, bordo, 140 - 180 cm, 140 - 180 cm

 Credeți că ar merita canapeaua dumneavoastră un aspect șic nou? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare bordo modernă, va modifica fotoliul dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort fotoliu dublu, gri, 140 - 180 cm,…

Husă multielastică 4Home Comfort fotoliu dublu, gri, 140 - 180 cm, 140 - 180 cm

Îi trebuie canapelei dumneavoastră o haină nouă, ca să nu arate prea folosită? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare gri, va modifica canapeaua dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort fotoliu dublu, bej, 140 - 180 cm,…

Husă multielastică 4Home Comfort fotoliu dublu, bej, 140 - 180 cm, 140 - 180 cm

 Sunteți în căutarea unei idei pentru a asigura livingului un aspect nou? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare universală de bej, va modifica canapeaua dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră (e4home.ro)

Husă multielastică 4Home Comfort fotoliu dublu, maro, 140 - 180 cm,…

Husă multielastică 4Home Comfort fotoliu dublu, maro, 140 - 180 cm, 140 - 180 cm

Îi trebuie canapelei dumneavoastră o haină nouă, ca să nu arate prea folosită? Husele multielastice sunt un accesoriu excelent pentru orice interior! Husa multielastică Comfort pe culoare maro caldă, va modifica canapeaua dumneavostră în așa fel, încât va străluci de noutate și livingul va deveni din nou șic. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră. (e4home.ro)

Soț de rezervă 4home Dandelion, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Dandelion, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Modelul negru fin cu puf de păpădie pe un fundal alb contrastant este o alegere ideală pentru cei care preferă simplitatea unui design original. Această faţă de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. (e4home.ro)

Soț de rezervă 4home Nordic Cats, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Nordic Cats, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Motivul atipic cu pisici, în culori pastel, va fi pe placul tuturor celor care iubesc aceste animale. Combinația de albastru, bej și gri-maro, pe un fundal alb, dă senzația de decență și lejeritate. Această faţă de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. Faceți cunoștință cu farmecul colecție de textile de casă Nordic, care se inspiră într-un mod aparte din designul popular scandinav, aducând în casa dvs. armonia vieții nordice. Colecția Nordic oferă câte ceva pentru fiecare: culori pastel fie, asortări coloristice neutre, modele naturale și de animale sau modele folclorice tradiționale. (e4home.ro)

Soț de rezervă 4home Nordic leaves, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Nordic leaves, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Armonia motivelor nordice va aduce în casa dvs. prospețimea și lejeritatea stilului scandinav. Fața de pernă combină nuanțele decente de verde și gri-maro, pe un fundal alb, cu motivul elegant cu frunze, transformând dormitorul dvs. într-o oază de liniște. Această faţă de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. (e4home.ro)

Soț de rezervă 4home Buline verzi, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Buline verzi, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Bulinele retro, de culoare verde, vor da un plus de energie casei dvs. Fața de pernă are două părți - pe o parte sunt buline verzi pe fundal alb, pe cealaltă sunt buline albe pe fundal verde. Fața de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. (e4home.ro)

Soț de rezervă 4home Galaxy verde, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Galaxy verde, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Combinația de vedre mentol cu alb, cu linii fine, va da dormitorului dvs. un stil modern și atrăgător. Fața de pernă este cu două părți - pe o parte sunt dungi clasice fine, pe cealaltă este un motiv geometric cu triunghiuri. Fața de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. (e4home.ro)

Soț de rezervă 4home Galaxy roz, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Galaxy roz, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Combinația liniștitoare de roz cu alb, cu linii fine, va da dormitorului dvs. un stil modern și atrăgător. Fața de pernă este cu două părți - pe o parte sunt dungi clasice fine, pe cealaltă este un motiv geometric cu triunghiuri. Fața de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. (e4home.ro)

Față de pernă 4Home Soțul de rezervă , 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Față de pernă 4Home Soțul de rezervă , 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Față de pernă 4Home pentru perna Soțul de rezervă din bumbac de calitate de 100%. Cu perna frumos îmbrăcată, dormitorul dumneavoastră va avea un aer de stil și confort. (e4home.ro)

Soț de rezervă 4home Galaxy alb-negru, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Soț de rezervă 4home Galaxy alb-negru, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Asortați-vă frumos dormitorul cu această faţă de pernă pentru perna de relaxare Soț rezervă. Combinația tradițională alb-negru, cu linii fine, va da dormitorului dvs. un stil modern și atrăgător. Fața de pernă este cu două părți - pe o parte sunt dungi clasice fine, pe cealaltă este un motiv geometric cu triunghiuri. Fața de pernă este 100% din bumbac plăcut şi mătăsos şi se închide cu fermoar. (e4home.ro)

Draperie de duș Ester, 180 x 180 cm

Draperie de duș Ester, 180 x 180 cm

Dați un aer nou băii dvs. cu originala draperie de duș Ester. Această draperie de duș este originală, are un model discret care oferă fiecărei băi o notă romantică, fiind potrivită și pentru băile moderne concepute în stil minimalist. Pachetul include și 12 cârlige. (e4home.ro)

Etajeră Verona, înălțime 180 cm

Etajeră Verona, înălțime 180 cm

Stocați-vă cărțile preferate și suvenirurile într-un mod elegant. Produsul acesta este perfect. Forma și design-ul simplu și aerat nu vor da senzația de înghesuială. Notă: Greutatea max. suportată pe fiecare raft - 20 kg. (bonami.ro)

Față de pernă 4Home Orient pentru perna soțul de , 55 x 180 cm, 55 x…

Față de pernă 4Home Orient pentru perna soțul de , 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Fața de pernă este confecționată din bumbac 100% și este potrivită pentru perna Soțul de rezervă, pe care o puteți găsi aici. Cu o pernă frumoasă, dormitorul va fi mai elegant și mai confortabil. (e4home.ro)

Perdea de duș Sabichi Waves, 180 x 180 cm

Perdea de duș Sabichi Waves, 180 x 180 cm

Baia este un loc în care petrecem mult timp, în special dimineața și seara, și, prin urmare, ar trebui să o aranjăm într-un spirit optimist. Alege accesorii practice și cu un design special. Piesele bine alese îți vor oferi o atmosferă plăcută, iar baia ta nu va mai arăta niciodată rece și impersonală. (bonami.ro)

Faţă de pernă 4home, Pernă de relaxare Soț rezervă Aromatica, 55 x…

Faţă de pernă 4home, Pernă de relaxare Soț rezervă Aromatica, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Dormitorul dvs. va căpăta un plus se stil şi confort cu această faţă de pernă frumoasă. Fața de pernă 4home, Pernă de relaxare Soț rezervă va completa perfect lenjeria de pat și întreg dormitorul. Această faţă de pernă este destinată pentru perna Soţ de rezervă, care se găseşte aici. (e4home.ro)

4Home Față de pernă de relaxare Soțul de rezervă verde, 55 x 180 cm,…

4Home Față de pernă de relaxare Soțul de rezervă verde, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Fața de pernă din bumbac 100% de înaltă calitate este indicată pentru perna Soț de rezervă, pe care o veți găsi după ce faceți clic aici. Cu această pernă frumoasă, dormitorul dvs. va arăta cu adevărat elegant și confortabil. (e4home.ro)

Bibliotecă WOOOD June, lățime 85 cm

Bibliotecă WOOOD June, lățime 85 cm

Brandul WOOOD se află pe piața de profil de mai bine de 30 de ani și satisface permanent gustul sofisticat al iubitorilor de design interior. O atmosferă glamour va fi ușor de obținut cu accesoriile și piesele de mobilier cu un design original, exclusivist. (bonami.ro)

Comodă Actona Thais, lățime 70 cm

Comodă Actona Thais, lățime 70 cm

Un strop de nostalgie, linii curate și o atingere scandinava. Toate acestea le veți putea găsi în comoda de la Actona. Despre brand Actona este un brand danez ce are ca și semnătură designul nordic, simplu. Cu toate că mobilierul are un design modern, proaspăt, veți găsi și un strop din trecut, care face mobilierul să capete un design fără rival, ușor retro. (bonami.ro)

Raft Metaltex Bridge, lățime 45 cm

Raft Metaltex Bridge, lățime 45 cm

Cu Metaltex vă veți simți în casa dvs. așa cum vă doriți - fără dezordine, lucruri împrăștiate peste tot sau lipsă de spațiu. Produsele acestui brand ajută la buna funcționare a oricărei gospodării. Fiți siguri că veți dispune de cele mai bune gadget-uri în acest domeniu. (bonami.ro)

Coș suspendat Metaltex, lățime 50 cm

Coș suspendat Metaltex, lățime 50 cm

Brandul elvețian Metaltex aduce în casele dvs. o combinație irezistibilă de design plăcut și funcționalitate pentru a vă ajuta să vă organizați fiecare centimetru din locuință. Adecvat pentru un raft cu grosimea de 23 mm. Achizționează și un coș de depozitare pentru bucătărie. (bonami.ro)

Comodă Actona Wilma, lățime 124 cm

Comodă Actona Wilma, lățime 124 cm

Un strop de nostalgie, linii curate și o atingere scandinava. Toate acestea le veți putea găsi în comoda de la Actona. Despre brand Actona este un brand danez ce are ca și semnătură designul nordic, simplu. Cu toate că mobilierul are un design modern, proaspăt, veți găsi și un strop din trecut, care face mobilierul să capete un design fără rival, ușor retro. (bonami.ro)

Bananier artificial WOOOD, înălțime 180 cm

Bananier artificial WOOOD, înălțime 180 cm

Materialul din care este fabricată decorațiunea este 75% țesătură, 20% plastic și 5% sârmă de fier. (bonami.ro)

Pernă de alăptat Ursuleți, 180 cm

Pernă de alăptat Ursuleți, 180 cm

Pernă pentru alăptat universală în culori frumoase, pentru o mai bună poziționare a bebelușului în timpul alăptării. Perna poate fi folosită și în timpul sarcinii, pentru prevenirea durerilor de spate. La alăptat va asigura confort pentru bebeluș și pentru mămică. Perna este moale, din material de calitate solid. Husa se închide cu fermoar, poate fi ușor detașată și spălată. În interior are umplutură din biluțe moi care este prevăzută cu închidere cu fermoar. (e4home.ro)

Faţă de pernă 4home, Pernă de relaxare Soț rezervă Stars gri, 55 x…

Faţă de pernă 4home, Pernă de relaxare Soț rezervă Stars gri, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

 Dormitorul dvs. va căpăta un plus se stil şi confort cu această faţă de pernă frumoasă. Fața de pernă 4home, Pernă de relaxare Soț rezervă va completa perfect lenjeria de pat și întreg dormitorul. Această faţă de pernă este destinată pentru perna Soţ de rezervă, care se găseşte aici. (e4home.ro)

4Home Față de pernă de relaxare Soțul de rezervă verde deschis, 55 x…

4Home Față de pernă de relaxare Soțul de rezervă verde deschis, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Fața de pernă din bumbac 100% de înaltă calitate este indicată pentru perna Soț de rezervă, pe care o veți găsi după ce faceți clic aici. Cu această pernă frumoasă, dormitorul dvs. va arăta cu adevărat elegant și confortabil. (e4home.ro)

Față de pernă 4Home Doubleface pentru perna Soțul de rezervă, negru,…

Față de pernă 4Home Doubleface pentru perna Soțul de rezervă, negru, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Fața de pernă este confecționată din bumbac 100% și este potrivită pentru perna de corp Soțul de rezervă, pe care o puteți găsi aici.O pernă frumoasă evocă dormitorului eleganță și confort. (e4home.ro)

4Home Față de pernă de relaxare Soțul de rezervă mov închis, 55 x 180…

4Home Față de pernă de relaxare Soțul de rezervă mov închis, 55 x 180 cm, 55 x 180 cm

Fața de pernă din bumbac 100% de înaltă calitate este indicată pentru perna Soț de rezervă, pe care o veți găsi după ce faceți clic aici. Cu această pernă frumoasă, dormitorul dvs. va arăta cu adevărat elegant și confortabil. (e4home.ro)

Geantă textilă Linen Bereber, lățime 50 cm

Geantă textilă Linen Bereber, lățime 50 cm

Alege siguranța și stilul, sub forma unei genți frumoase, fabricată din materiale naturale de meșteri spanioli. Indiferent dacă alegi să o porți la cumpărături, la plimbare în oraș sau la muncă, în compania ei, vei fi și te vei simți mereu ca un star. Vara se apropie repede, simte-te bine și fii în ton cu ultimele tendințe! Brandul spaniol Linen Cuture îți oferă o colecție de accesorii textile care îți vor face casa de nerecunoscut. Principalul lor atu constă în toate acele mici accesorii și decorațiuni care fac o casă „acasă”. (bonami.ro)

Greblă Fiskars Solid, lățime 51 cm, negru

Greblă Fiskars Solid, lățime 51 cm, negru

O greblă practică pentru grădina ta! Bazează-te pe materialul rezistent al brandului finlandez Fiskars! Greblele late sunt adecvate pentru a lucra cu ele pe suprafețe mari. (bonami.ro)

Greblă Fiskars Solid, lățime 41,5 cm, negru

Greblă Fiskars Solid, lățime 41,5 cm, negru

O greblă practică pentru grădina ta! Bazează-te pe materialul rezistent al brandului finlandez Fiskars! Greblele de mărime medie sunt adecvate pentru zonele mici, cele din jurul copacilor și de sub tufișuri. (bonami.ro)

Poliță Blomus Panola, lățime 80 cm, bej

Poliță Blomus Panola, lățime 80 cm, bej

Blomus este un brand american care are aproape 100 de ani de experiență în producția de accesorii practice pentru casă și grădină. Designul și calitatea acestor produse premiate pot face acum parte și din amenajarea interiorului tale! (bonami.ro)

Comodă Tenzo Uno, lățime 148 cm, gri

Comodă Tenzo Uno, lățime 148 cm, gri

Despre brandul Tenzo: Fabrica este localizată în Smålandsstenaru, parte a regiunii Gnosjö din Suedia. Ei gândesc design-ul și creează piese de mobilier care mai apoi sunt exportate în diferite țări europene: Franța, Germania, Elveția, Benelux, Scandinava. Tenzo a fost înființat în anul 1934, de către David Johansson. Astăzi, Tenzo este unul dintre cei mai mare producător de piese de mobilier din Suedia, promovând un decor în stil modern. Brand-ul Tenzo pune mare accent pe design-ul unui produs, încercând constant să-i aducă îmbunătățiri. De aceea, dispune de o echipă foarte dedicată de designeri, care creează constant noi piese de mobilier în pas cu tendințele anului respectiv. Un design de Olivier Toulouse Design-ul este un mod de a exprima ceea ce simțim. Iar Olivier Toulouse vrea să… (bonami.ro)

Tapet Dekornik Savana Adventure, lățime 400 cm

Tapet Dekornik Savana Adventure, lățime 400 cm

Un perete alb și gol reprezintă, pentru imaginația debordantă a copiilor, un spațiu irosit. Este momentul să concepi un nou look al camerei micuțului tău, dându-i posibilitatea de a-și folosi toată creativitatea. Va alege jungla tropicală plină de pui de leu, elefant, sau girafă? Sau țărmul unui ocean, dominat de stele și cu un far ca element central? Cu ajutorul tapetelor Dekornil, va fi atât de ușor să dai viață unui spațiu! Tapetele vin în benzi de dimensiunea 400 x 280 cm, potrivite pentru majoritatea locuințelor. Nu ai nevoie să măsori sau să faci tăieturi complicate. Trebuie doar să te asiguri de continuitatea modelului de pe benzile adiacente de tapet - nimic mai simplu! (bonami.ro)

guler din piele latime 4 cm, scaun de până la 180 cm, rampă pentru câini din plastic 180 cm, canapea 250 cm, canapea 160 cm, canapea 300 cm, canapea 200 cm, canapea 170 cm, canapea 140 cm, canapea 190 cm

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide