Little green kids gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 240 ml

Little Green Kids gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 240 ml

Little Green Kids gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 240 ml

Little Green Kids, 240 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Little Green Kids spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaspală eficient părul, fără a irita scalpuleste neagresiv pentru pielea copiluluicombate deshidratarea pieliiregenerează și hrănește părulare efect hidratanttestat dermatologicIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus veganCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Little Green Kids gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 60 ml

Little Green Kids gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 60 ml

Little Green Kids, 60 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Little Green Kids spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaspală eficient părul, fără a irita scalpuleste neagresiv pentru pielea copiluluicombate deshidratarea pieliiregenerează și hrănește părulare efect hidratanttestat dermatologicIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus veganCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Little Green Baby gel de dus si sampon 2in1 pentru nou-nascuti si…

Little Green Baby gel de dus si sampon 2in1 pentru nou-nascuti si copii 240 ml

Little Green Baby, 240 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Little Green Baby spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaspală eficient părul, fără a irita scalpuleste neagresiv pentru pielea copiluluicombate deshidratarea pieliiregenerează și hrănește părulare efect hidratanttestat dermatologicIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus veganCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Little Green Baby gel de dus si sampon 2in1 pentru nou-nascuti si…

Little Green Baby gel de dus si sampon 2in1 pentru nou-nascuti si copii 60 ml

Little Green Baby, 60 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Little Green Baby spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaspală eficient părul, fără a irita scalpuleste neagresiv pentru pielea copiluluicombate deshidratarea pieliiregenerează și hrănește părulare efect hidratanttestat dermatologicIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus veganCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

pure97 Kids Blumenfee gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 250 ml

pure97 Kids Blumenfee gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 250 ml

pure97 Kids Blumenfee, 250 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 pure97 Kids Květinová víla spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:elimină delicat toată murdăriarespectă pH-ul natural al pieliiregenerează pielea copilului în timpul băiispală delicat părul copiluluiintensifică strălucirea naturală a păruluifacilitează descurcarea părului finIngrediente:produs veganconține cel puțin 97 % ingrediente de origine naturalăCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

pure97 Kids Löwenstark gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 250 ml

pure97 Kids Löwenstark gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 250 ml

pure97 Kids Löwenstark, 250 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 pure97 Kids Silný jako lev spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:elimină delicat toată murdărialasă pielea fină și suplăeste neagresiv pentru pielea copiluluispală delicat părul copiluluiintensifică strălucirea naturală a păruluiIngrediente:produs veganconține cel puțin 97 % ingrediente de origine naturalăCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Apivita Kids Tangerine & Honey gel de dus si sampon 2in1 pentru copii…

Apivita Kids Tangerine & Honey gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 250 ml

Apivita Kids Tangerine & Honey, 250 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Apivita Kids Tangerine & Honey spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:este neagresiv pentru pielea copiluluiîngrijește atât părul, cât și pieleaconferă părului hidratarea și strălucirea necesareare efect hidratantIngrediente:produsul este hipoalergenicfără coloranți chimicifără siliconCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Bübchen Kids gel de dus si sampon 2in1 Himbeere 230 ml

Bübchen Kids gel de dus si sampon 2in1 Himbeere 230 ml

Bübchen Kids, 230 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Produsul Bübchen Kids este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:regenerează pielea copilului în timpul băiilasă pielea fină și suplăspală și părulare efect hidratantregenerează pieleaprevine uscarea pieliiparfumează fin părulCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Frosch Senses Kids Gel de dus si sampon pentru copii ECO 300 ml

Frosch Senses Kids Gel de dus si sampon pentru copii ECO 300 ml

Frosch Senses Kids, 300 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul Frosch Senses Kids îngrijește delicat pielea copilului la îmbăiere.Caracteristici:nu ustură ochiispală și părulregenerează pielea copilului în timpul băiispală delicatrespectă pH-ul natural al pieliiIngrediente:produs veganCum se utilizează:Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Little Green Kids sampon pentru copii pentru par usor de pieptanat…

Little Green Kids sampon pentru copii pentru par usor de pieptanat 240 ml

Little Green Kids, 240 ml, Șampoane pentru copii Șamponul Little Green Kids spală bine părul copilului, lăsându-l moale și parfumat.Caracteristici:spală delicat părul copiluluifacilitează descurcarea părului finregenerează și hrănește părulcurăță pieleaIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus veganCum se utilizează:Se aplică pe păr, se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

Nivea Kids Magic Apple Gel de dus si sampon pentru copii 500 ml

Nivea Kids Magic Apple Gel de dus si sampon pentru copii 500 ml

Nivea Kids Magic Apple, 500 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Nivea Kids Magic Apple spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaeste neagresiv pentru pielea copiluluilasă o senzație de prospețimetestat dermatologicCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Ziaja Men gel de dus si sampon 2in1 pentru barbati 300 ml

Ziaja Men gel de dus si sampon 2in1 pentru barbati 300 ml

Ziaja Men, 300 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Gelul de duș Ziaja Men transformă igiena zilnică indispensabilă în momente de prospețime unice.Caracteristici:spală delicat pielea de pe întregul corpînmoaie și hidrateazăDupă utilizare, conferă o senzație de prospețime și energiese poate folosi pentru corp și pentru părCum se utilizează:Se aplică produsul pe pielea umedă și se spală toate impuritățile. Se clătește bine. (notino.ro)

Nivea Kids Sparkle Berry 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 500…

Nivea Kids Sparkle Berry 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 500 ml

Nivea Kids Sparkle Berry, 500 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Nivea Kids Sparkle Berry spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pielealasă o senzație de prospețimetestat dermatologicCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Kneipp Men's Business gel de dus si sampon 2in1 pentru barbati 200 ml

Kneipp Men's Business gel de dus si sampon 2in1 pentru barbati 200 ml

Kneipp Men's Business, 200 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Gelul de duș Kneipp Men's Business transformă igiena zilnică indispensabilă în momente de prospețime unice.Caracteristici:spală delicat pielea de pe întregul corpDupă utilizare, conferă o senzație de prospețime și energieînmoaie și hidrateazăse poate folosi pentru corp și pentru părIngrediente:produs veganCum se utilizează:Se aplică produsul pe pielea umedă și se spală toate impuritățile. Se clătește bine. (notino.ro)

Avon Senses Amazon Jungle gel de dus si sampon 2in1 pentru barbati…

Avon Senses Amazon Jungle gel de dus si sampon 2in1 pentru barbati 500 ml

Avon Senses Amazon Jungle, 500 ml, Pregatirea dusului pentru bărbați, Gelul de duș Avon Senses Amazon Jungle este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățilehidratează intenshrănește și tratează pielease poate folosi pentru corp și pentru părCum se utilizează:Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Phyto PhytoPlage gel de dus si sampon 2in1 200 ml

Phyto PhytoPlage gel de dus si sampon 2in1 200 ml

Phyto PhytoPlage, 200 ml, Protecţie solară pentru păr pentru femei, Șamponul Phyto PhytoPlage este conceput special pentru îngrijirea părului expus la soare. Spală delicat, lăsându-l moale și strălucitor.Caracteristici:curăță temeinic părul și scalpulregenerează părul, după expunerea la apă sărată sau cloruratăhidratează intensiv părulCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. Se repetă procedura, dacă este necesar. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional [3D] MEN gel de dus si sampon 2in1 250 ml

Schwarzkopf Professional [3D] MEN gel de dus si sampon 2in1 250 ml

Schwarzkopf Professional [3D] MEN, 250 ml, Gel de duș și șampon 2 în 1 pentru bărbați, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Schwarzkopf Professional [3D] MEN spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pielealasă o senzație de prospețimeîntărește firul de părstimulează creșterea păruluiconferă părului un parfum bărbătescCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Goldwell Dualsenses For Men gel de dus si sampon 2in1 1000 ml

Goldwell Dualsenses For Men gel de dus si sampon 2in1 1000 ml

Goldwell Dualsenses For Men, 1000 ml, Gel de duș și șampon 2 în 1 pentru bărbați, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Goldwell Dualsenses For Men spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaconferă părului hidratarea și strălucirea necesareasigură flexibilitate fibrelor de părspală pielea și îndepărtează impuritățilelasă pielea catifelată, moale și netedăCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Goldwell Dualsenses For Men gel de dus si sampon 2in1 300 ml

Goldwell Dualsenses For Men gel de dus si sampon 2in1 300 ml

Goldwell Dualsenses For Men, 300 ml, Gel de duș și șampon 2 în 1 pentru bărbați, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Goldwell Dualsenses For Men spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaconferă părului hidratarea și strălucirea necesareasigură flexibilitate fibrelor de părspală pielea și îndepărtează impuritățilelasă pielea catifelată, moale și netedăCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional [3D] MEN gel de dus si sampon 2in1 1000 ml

Schwarzkopf Professional [3D] MEN gel de dus si sampon 2in1 1000 ml

Schwarzkopf Professional [3D] MEN, 1000 ml, Gel de duș și șampon 2 în 1 pentru bărbați, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Schwarzkopf Professional [3D] MEN spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pielealasă o senzație de prospețimeîntărește firul de părstimulează creșterea păruluiconferă părului un parfum bărbătescCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Collistar Acqua Attiva Shower Shampoo gel de dus si sampon 2in1 250 ml

Collistar Acqua Attiva Shower Shampoo gel de dus si sampon 2in1 250 ml

Collistar Acqua Attiva Shower Shampoo, 250 ml, Gel de duș și șampon 2 în 1 pentru bărbați, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Collistar Acqua Attiva Shower Shampoo spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:produsul este creat special pentru bărbațiîngrijește atât părul, cât și pieleaconferă părului hidratarea și strălucirea necesarespală pielea și îndepărtează impuritățileforma produsului 2 în 1 este practică în călătoriiCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

EP Line Disney Minnie Mouse gel de dus si sampon 2in1 475 ml

EP Line Disney Minnie Mouse gel de dus si sampon 2in1 475 ml

EP Line Disney Minnie Mouse, 475 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Produsul EP Line Disney Minnie Mouse spală delicat pielea copilului și-i asigură nutriția necesară.Caracteristici:spală delicat și părul copiluluiîngrijește delicat pielea copiluluiCum se utilizează:Se aplică produsul pe pielea întregului corp și se masează ușor. Apoi se clătește bine cu apă. (notino.ro)

EP Line LOL Gel de dus si sampon pentru copii 300 ml

EP Line LOL Gel de dus si sampon pentru copii 300 ml

EP Line LOL, 300 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Produsul spală delicat pielea copilului și-i asigură nutriția necesară.Caracteristici:elimină delicat toată murdărialasă pielea fină și suplăspală și părulCum se utilizează:Se aplică pe pielea udă și se masează ușor. După spălare, se clătește bine. (notino.ro)

Soaphoria Babyphoria gel de duș și șampon delicat pentru copii 250 ml

Soaphoria Babyphoria gel de duș și șampon delicat pentru copii 250 ml

Soaphoria Babyphoria, 250 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Produsul Soaphoria Babyphoria spală delicat pielea copilului și-i asigură nutriția necesară.Caracteristici:curăță delicat pielea de impuritățiregenerează pielea copilului în timpul băiilasă pielea fină și suplăspală delicat părul copiluluiparfumează fin părulIngrediente:produs veganfără sulfațifără siliconCum se utilizează:Se aplică pe un prosop umed și se spumează, cu spuma se curăță corpul sau părul copilului și se clătește bine cu apă. Se aplică pe păr, se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

EP Line My Unicorn Gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

EP Line My Unicorn Gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

EP Line My Unicorn, 400 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul EP Line My Unicorn spală delicat pielea copilului și-i asigură nutriția necesară.Caracteristici:spală delicatregenerează pielea copilului în timpul băiispală și părullasă pielea fină și suplăCum se utilizează:Se aplică pe pielea udă și se masează ușor. După spălare, se clătește bine. (notino.ro)

MIXA Baby 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 250 ml

MIXA Baby 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 250 ml

MIXA Baby, 250 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 MIXA Baby spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaare efect hidratantregenerează și hrănește părulfacilitează descurcarea părului finCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

MIXA Baby 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

MIXA Baby 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

MIXA Baby, 400 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 MIXA Baby spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaare efect hidratantregenerează și hrănește părulfacilitează descurcarea părului finCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Weleda Baby and Child Gel de dus si sampon pentru copii galbenele 200…

Weleda Baby and Child Gel de dus si sampon pentru copii galbenele 200 ml

Weleda Baby and Child, 200 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Produsul Weleda Baby and Child spală delicat pielea copilului și-i asigură nutriția necesară.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluihrănește și tratează pieleanu ustură ochiiIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Se aplică pe păr, se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

Bupi Sensitive Gel de dus si sampon pentru copii 3 in 1 230 ml

Bupi Sensitive Gel de dus si sampon pentru copii 3 in 1 230 ml

Bupi Sensitive, 230 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul Bupi Sensitive este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:elimină delicat toată murdărialasă pielea fină și suplăspală și părulpentru pielea sensibilă, predispusă la alergiiCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Weleda Baby and Child Gel de dus si sampon pentru copii galbenele 20…

Weleda Baby and Child Gel de dus si sampon pentru copii galbenele 20 ml

Weleda Baby and Child, 20 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Produsul Weleda Baby and Child spală delicat pielea copilului și-i asigură nutriția necesară.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluihrănește și tratează pieleanu ustură ochiiIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Se aplică pe păr, se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

Johnson's® Wash and Bath gel de dus si baie pentru copii 2in1 500 ml

Johnson's® Wash and Bath gel de dus si baie pentru copii 2in1 500 ml

Johnson's® Wash and Bath, 500 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul Johnson's® Wash and Bath este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:elimină delicat toată murdărialasă pielea fină și suplăoferă o senzație de confort și de linișteCum se utilizează:Se aplică pe un prosop umed și se spumează, cu spuma se curăță corpul sau părul copilului și se clătește bine cu apă. (notino.ro)

EP Line Frozen 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 475 ml

EP Line Frozen 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 475 ml

EP Line Frozen, 475 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul EP Line Frozen este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:elimină delicat toată murdăriaspală și părulregenerează pieleaCum se utilizează:Se aplică pe pielea udă și se masează ușor. După spălare, se clătește bine. (notino.ro)

EP Line LOL 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

EP Line LOL 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

EP Line LOL, 400 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Gelul de duș EP Line LOL este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățilehrănește și tratează pieleacreează o spumă abundentăCum se utilizează:Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Weleda Kids Happy Orange cremă de duș și șampon pentru copii 2 in 1…

Weleda Kids Happy Orange cremă de duș și șampon pentru copii 2 in 1 150 ml

Weleda Kids Happy Orange, 150 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Weleda Kids Happy Orange spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaconferă părului hidratarea și strălucirea necesareforma produsului 2 în 1 este practică în călătoriieste neagresiv pentru pielea copiluluiCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Weleda Kids Cheerful Lime cremă de duș și șampon pentru copii 2 in 1…

Weleda Kids Cheerful Lime cremă de duș și șampon pentru copii 2 in 1 150 ml

Weleda Kids Cheerful Lime, 150 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Weleda Kids Cheerful Lime spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaforma produsului 2 în 1 este practică în călătoriieste neagresiv pentru pielea copiluluimiroase plăcutCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Weleda Kids Magic Mint cremă de duș și șampon pentru copii 2 in 1 150…

Weleda Kids Magic Mint cremă de duș și șampon pentru copii 2 in 1 150 ml

Weleda Kids Magic Mint, 150 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Weleda Kids Magic Mint spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:regenerează pielea copilului în timpul băiispală delicat părul copiluluihrănește și tratează pieleatestat dermatologicCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

fa Gel de duș și șampon cu miros proaspăt Kids (Shower Gel & Shampoo)…

fa Gel de duș și șampon cu miros proaspăt Kids (Shower Gel & Shampoo) 250 ml

Gel de duș și șampon cu un miros proaspăt Kids sunt foarte blând pe pielea bebelușului. Nu vă mai încurcați și nu vă lăsați lacrimi când vă spălați și spălați părul. Compoziția sa fină cu provitamina B5 a fost special concepută pentru copii și este potrivită pentru spălarea pielii și părului. Puneți-vă în fantezie cu un gel de duș pentru bebeluși și un șampon Fa Kids . caracteristici: gel de dus si sampon intr-unul, extra delicat pe pielea copilului, miros proaspăt, previne sforăitul, compoziție fină. (vivantis.ro)

EP Line Paw Patrol Marshall 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii…

EP Line Paw Patrol Marshall 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

EP Line Paw Patrol Marshall, 400 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul EP Line Paw Patrol este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:elimină delicat toată murdărialasă pielea fină și suplăspală și părulCum se utilizează:Se aplică pe pielea udă și se masează ușor. După spălare, se clătește bine. (notino.ro)

EP Line Paw Patrol Skye 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400…

EP Line Paw Patrol Skye 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

EP Line Paw Patrol Skye, 400 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul EP Line Paw Patrol Skye este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:elimină delicat toată murdărialasă pielea fină și suplăare acțiune hrănitoarespală și părulCum se utilizează:Se aplică pe pielea udă și se masează ușor. După spălare, se clătește bine. (notino.ro)

EP Line Paw Patrol Chase 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400…

EP Line Paw Patrol Chase 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 400 ml

EP Line Paw Patrol Chase, 400 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul EP Line Paw Patrol Chase este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:elimină delicat toată murdărialasă pielea fină și suplăspală și părulCum se utilizează:Se aplică pe pielea udă și se masează ușor. După spălare, se clătește bine. (notino.ro)

EP Line Angry Birds 3D 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 300 ml

EP Line Angry Birds 3D 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii 300 ml

EP Line Angry Birds 3D, 300 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 EP Line Angry Birds 3D spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaelimină delicat toată murdărialasă pielea fină și suplăeste neagresiv pentru pielea copiluluiCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Jack N’ Jill Sweetness gel de duș și șampon delicat pentru copii 2 in…

Jack N’ Jill Sweetness gel de duș și șampon delicat pentru copii 2 in 1 300 ml

Jack N’ Jill Sweetness, 300 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Jack N’ Jill Sweetness spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleacatifelează pieleaeste neagresiv pentru pielea copiluluipentru o piele plăcută și proaspătăelimină delicat toată murdăriaIngrediente:produsul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Jack N’ Jill Simplicity gel de duș și șampon delicat pentru copii 2…

Jack N’ Jill Simplicity gel de duș și șampon delicat pentru copii 2 in 1 300 ml

Jack N’ Jill Simplicity, 300 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Gelul de duș cu șampon 2 în 1 Jack N’ Jill Simplicity spală rapid și eficient atât corpul, cât și părul.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleacatifelează pieleaeste neagresiv pentru pielea copiluluilasă o senzație de prospețimelasă pielea fină și suplăIngrediente:produsul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

fa Gel de duș și șampon cu miros de fructe Kids (Shower Gel & Shampoo…

fa Gel de duș și șampon cu miros de fructe Kids (Shower Gel & Shampoo) 250 ml

Gel de duș și Șamponul pentru Kids aromă este foarte delicat pe pielea bebelușului. Nu vă mai încurcați și nu vă lăsați lacrimi când vă spălați și spălați părul. Compoziția sa fină cu provitamina B5 a fost special concepută pentru copii și este potrivită pentru spălarea pielii și părului. Puneți-vă într-o fantezie cu un gel de duș pentru copii și un șampon cu aromă de fructe. caracteristici: gel de dus si sampon intr-unul, extra delicat pe pielea copilului, miros proaspăt, previne sforăitul, compoziție fină. (vivantis.ro)

Soraya Family Fresh 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii cu…

Soraya Family Fresh 2 in 1 gel de dus si sampon pentru copii cu extract de ovăz 1000 ml

Soraya Family Fresh, 1000 ml, Șampoane pentru copii pentru copii, Produsul Soraya Family Fresh este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:elimină delicat toată murdăriaspală și părulcurăță pieleaCum se utilizează:Se aplică preparatul pe pielea sau pe părul umezit. Se masează delicat și se clătește cu apă. (notino.ro)

Farmona Herbal Care Kids gel de dus pentru față, corp și păr 3 in 1…

Farmona Herbal Care Kids gel de dus pentru față, corp și păr 3 in 1 pentru copii 400 ml

Farmona Herbal Care Kids, 400 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Produsul Farmona Herbal Care Kids spală delicat pielea copilului și-i asigură nutriția necesară.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățilelasă pielea catifelată, moale și netedăhidratează intensmiroase plăcutspală părulCum se utilizează:Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. (notino.ro)

Little Green Kids set cadou (pentru copii)

Little Green Kids set cadou (pentru copii)

Little Green Kids, , Șampoane pentru copii pentru copii, Produsul Little Green Kids este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Setul conține:gel de dus si sampon 2in1 pentru copii 240 mllotiune de corp hranitoare pentru copii 180 mlCaracteristici:foarte potrivit pentru a fi oferit cadoueste neagresiv pentru pielea copiluluiIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus vegan (notino.ro)

Eco Cosmetics Șampon pentru copii și gel de duș BIO 200 ml

Eco Cosmetics Șampon pentru copii și gel de duș BIO 200 ml

Șamponul și gelul de duș BIO pentru copii va face baia mai plăcută pentru toți copiii. Șamponul și gelul de duș BIOl oferă pielii hidratarea necesară și o protejează de uscare și iritații. Dacă utilizați șamponul pe părul copiilor, veți realiza o spălare blândă și minuțioasă și în plus, îl veți pieptena perfect. (vivantis.ro)

Kneipp Șampon si gel de duș pentru copii Forța dragonului 200 ml

Kneipp Șampon si gel de duș pentru copii Forța dragonului 200 ml

Un miros puternic de dragon va fi o experiență reală pentru micii eroi! Fugiți sub duș cu șamponul și gelul de duș Forța dragonului. Spălarea plictisitoare se transformă într-o aventură de pentru micii eroi. Conține ulei de jojoba natural și pantenol. Are grijă de pielea copiilor și păr. Dușul este o plăcere ,părul este ușor de pieptănat. Produsele Kneipp® Naturkind sunt dezvoltate special pentru copii. Combină îngrijirea blândă a pielii și de distracția. Gelul este potrivit pentru copii cu vârsta de la 3 ani. Se aplică pe piele și păr și clătiți. (vivantis.ro)

Little Green Kids lotiune de corp hranitoare pentru copii 60 ml

Little Green Kids lotiune de corp hranitoare pentru copii 60 ml

Little Green Kids, 60 ml, Îngrijirea corpului copilului pentru copii, Preparatul Little Green Kids îngrijește eficient pielea fină a copilului.Caracteristici:hrănește pielea copiluluihidratează și catifelează pielea copiluluiprevine deshidratarea pieliicalmează iritația și înroșirearegenerează eficientIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus veganCum se utilizează:Se masează o cantitate adecvată de preparat în pielea curată și uscată și se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Little Green Kids lotiune de corp hranitoare pentru copii 180 ml

Little Green Kids lotiune de corp hranitoare pentru copii 180 ml

Little Green Kids, 180 ml, Îngrijirea corpului copilului pentru copii, Preparatul Little Green Kids îngrijește eficient pielea fină a copilului.Caracteristici:hrănește pielea copiluluihidratează și catifelează pielea copiluluiprevine deshidratarea pieliicalmează iritația și înroșirearegenerează eficientIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus veganCum se utilizează:Se masează o cantitate adecvată de preparat în pielea curată și uscată și se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Little Green Kids cremă pentru păr creț pentru copii 125 ml

Little Green Kids cremă pentru păr creț pentru copii 125 ml

Little Green Kids, 125 ml, Accesorii de păr pentru copii pentru copii, Caracteristici:împiedică electrizareaconferă o netezime de catifeaoferă părului hidratare și nutrițiemărește densitatea și rezistența păruluiIngrediente:produs vegan (notino.ro)

Little Green Kids balsam pentru par usor de pieptanat 240 ml

Little Green Kids balsam pentru par usor de pieptanat 240 ml

Little Green Kids, 240 ml, Pentru o pieptănare ușoară pentru copii, Produsul Little Green Kids facilitează descurcarea părului fin al copilului.Caracteristici:ajută la descurcarea și netezirea păruluihidratează și hrănește părulprotejează părul împotriva influențelor nocive externedupă folosire, părul este moale și mătăsosIngrediente:preparatul este hipoalergenicprodus veganCum se utilizează:Nu se clătește. (notino.ro)

Sesderma Babyses gel de dus si baie pentru copii 500 ml

Sesderma Babyses gel de dus si baie pentru copii 500 ml

Sesderma Babyses, 500 ml, Curățarea tenului și a pielii copilului pentru copii, Produsul Sesderma Babyses spală delicat pielea copilului și-i asigură nutriția necesară.Caracteristici:regenerează pielea copilului în timpul băiicurăță delicat pielea de impuritățiare efect hidratantCum se utilizează:Se aplică pe pielea udă și se masează ușor. După spălare, se clătește bine. (notino.ro)

Bübchen Kids șampon, balsam și gel de duș 3 în 1 230 ml

Bübchen Kids șampon, balsam și gel de duș 3 în 1 230 ml

Bübchen Kids, 230 ml, Pentru o pieptănare ușoară pentru copii, Produsul Bübchen Kids este destinat spălării ușoare a pielii delicate a copilului.Caracteristici:elimină delicat toată murdăriaprevine uscarea pieliiregenerează pielea copilului în timpul băiispală și părulajută la descurcarea și netezirea păruluidupă folosire, părul este moale și mătăsosCum se utilizează:Se aplică pe părul și pielea umezite, se spumează delicat, se masează și apoi se clătește bine. (notino.ro)

EP Line Princess gel de dus si baie pentru copii 475 ml

EP Line Princess gel de dus si baie pentru copii 475 ml

EP Line Princess, 475 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Gelul de duș EP Line Princess este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățilehidratează intensredă pielii senzația de confortcreează o spumă abundentăCum se utilizează:Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

EP Line Spiderman gel de dus si baie pentru copii 475 ml

EP Line Spiderman gel de dus si baie pentru copii 475 ml

EP Line Spiderman, 475 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Gelul de duș EP Line Spiderman este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățilehrănește și tratează pieleacreează o spumă abundentăCum se utilizează:Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. (notino.ro)

EP Line Paw Patrol gel de dus si baie pentru copii 475 ml

EP Line Paw Patrol gel de dus si baie pentru copii 475 ml

EP Line Paw Patrol, 475 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Gelul de duș EP Line Paw Patrol este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățilehrănește și tratează pielearedă pielii senzația de confortCum se utilizează:Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

EP Line Mickey Mouse gel de dus si baie pentru copii 475 ml

EP Line Mickey Mouse gel de dus si baie pentru copii 475 ml

EP Line Mickey Mouse, 475 ml, Îmbăierea copilului pentru copii, Gelul de duș EP Line Mickey Mouse este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățilehrănește și tratează pielearedă pielii senzația de confortCum se utilizează:Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

patine pentru copii 2in1 tentați, patine pentru copii reglabile 2in1, scaun 240, sampon delicat pentru pui 250 ml, sampon beaphar pentru pui 250 ml, sampon fara silicon si sulfati, sampon fara parabeni si siliconi, sampon fara sulfat si parabeni, sampon fara siliconi si parabeni, sampon lola pentru pisici si caini

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide