Londa professional ceara de par spin off classic ceara 75 ml

Londa Professional Ceara de par Spin Off(Classic Ceară) 75 ml

Londa Professional Ceara de par Spin Off(Classic Ceară) 75 ml

Ceara de păr Men Spin Off asigură o fixare flexibilă. Este potrivită pentru bărbați, lăsând părul strălucitor și ușor de periat. Caracteristici: ceara de par pentru bărbați, grad de fixare 1, pentru flexibilitatea părului, oferă strălucire părului, părul se piaptănă ușor. (vivantis.ro)

Schwarzkopf Taft Power ceara de par 75 ml

Schwarzkopf Taft Power ceara de par 75 ml

Schwarzkopf Taft Power, 75 ml, Styling pentru femei, Ceara de păr Schwarzkopf Taft Power susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura doritămodelează puternic părulfinisează orice stil și formă a coafuriiușor de aplicatCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Firstlíne Professional Ceară de păr matifiantă Cera Effetto Opaco 100…

Firstlíne Professional Ceară de păr matifiantă Cera Effetto Opaco 100 ml

Ceara matifiantă de păr oferă părului dvs. o fermitate flexibilă și un finisaj catifelat mat. Creează o coafură naturală și nu lasă un aspect umed. Caracteristici: ceara de par, cu efect matifiant, fixează coafura, formează o coafură naturală, nu face un aspect umed. (vivantis.ro)

Londa Professional Ceara - gel pentru păr Adapt It (Gel/Wax)…

Londa Professional Ceara - gel pentru păr<b> </b>Adapt It (Gel/Wax) 100 ml

Gel și ceară într-un produs pentru modelarea părului umed sau uscat. Caracteristici: oferă textură părului, fixează coafura, conține pantenol, care hidratează părul, nu lipește părul și este ușor de pieptănat. (vivantis.ro)

Schwarzkopf Professional [3D] MEN ceara de par 100 ml

Schwarzkopf Professional [3D] MEN ceara de par 100 ml

Schwarzkopf Professional [3D] MEN, 100 ml, Styling pentru bărbați, Ceara de păr Schwarzkopf Professional [3D] MEN susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura dorităoferă o fixare medienu încarcă părulnu lasă urmeCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Sachajuan Styling and Finish Ceara de par mata 75 ml

Sachajuan Styling and Finish Ceara de par mata 75 ml

Sachajuan Styling and Finish, 75 ml, Ceară de păr pentru femei, Ceara de păr Sachajuan Styling and Finish susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura doritămodelează puternic părulefect matCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé ceara de par 85 ml

Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé ceara de par 85 ml

Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé, 85 ml, Ceară de păr pentru femei, Ceara de păr Schwarzkopf Professional Osis+ Whipped Wax Soufflé susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura dorităaccentuează strălucirea naturală a păruluifixare medieușor de aplicatCum se utilizează:Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. (notino.ro)

Londa Professional Men lut de par mat pentru modelare 75 ml

Londa Professional Men lut de par mat pentru modelare 75 ml

Londa Professional Men, 75 ml, Lut modelator pentru păr pentru bărbați, Produsul de coafat Londa Professional Men scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.Caracteristici:facilitează coafatulconferă un aspect matnetezeșteCum se utilizează:Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional Ceară de păr cremoasă efect ultra puternic…

Schwarzkopf Professional Ceară de păr cremoasă efect ultra puternic Flexwax (Ultra Strong Cream Wax) 85 ml

Schwarzkopf Professional Ceară de păr cremoasă cu efect ultra puternic Flexwax (Ultra Strong Cream Wax)Ceară de păr cremoasă cu fixare ultra-puternică ce asigură o fixare ultra puternică.Fixare extremă/Efect de matifiere/Ușor de modelat/Ușor de indepărtat prin spălare.Nivel de control 4 - control ultra-puternic.Aplicare: Aplicati pe părul uscat. Modelați după preferințe. Produs inflamabil. Nu aruncați direct în foc sau în alte surse de aprindere. Feriți de razele directe ale soarelui. Efect uimitor de fixareconsistenta cremoasăaplicare curată si fără urme de grăsimestrălucire naturală a păruluise spală usor de pe părFixare de nivelul 4 -fixare ultra puternică (vivantis.ro)

Alcina Ceară matifiantă de păr For Men (Matt-Wax) 75 ml

Alcina Ceară matifiantă de păr For Men (Matt-Wax) 75 ml

Mat ceara de par For Men va da parul flexibil așteptare și catifelat finisaj mat. Ceara este, de asemenea, potrivit pentru a accentua unele părți ale coafurii, creând o coafură naturală și nu lăsând un aspect umed. Este, de asemenea, potrivit pentru bărbații care doresc să își schimbe părul în timpul zilei. caracteristici: ceară de păr pentru bărbați cu finisaj mat face o coafura naturala nu face un aspect umed stabilește coafura. (vivantis.ro)

Wella Professionals Ceara de modelare pentru par SP MEN (Precise…

Wella Professionals Ceara de modelare pentru par SP MEN (Precise Shine Classic Wax) 75 ml

Ceara penntru barbati ofera o fixare puternica si de lung durata,intareste parul Ingrediente active: ceara solubila PEG-12. Proprietati: datorită compoziției sale ușoare ceara se periaya usor hraneste părul oferă stabilitate parului parul ramane manevrabil defineste perfect coafura (vivantis.ro)

Tigi Ceară de păr Bed Head (Hair Wax Stick For Cool People) 75 g

Tigi Ceară de păr Bed Head (Hair Wax Stick For Cool People) 75 g

Ceara stick de păr la Bed Head dupa marca Tigi este proiectat pentru toți iubitorii de coafuri creative. Experții de vârf ai lumii au fost implicați în dezvoltarea și rezultatul este într-adevăr meritat. De la firuri separate pronunțate și creează efect semi-mat. Substanțe active: Extract de lavandă - miros fin, ceara - coafura perfecta cu efect de lunga durata, complex de substanțe active - evidențierea unor fire separate și a unui efect semi-mat. caracteristici: pentru toate tipurile de păr, efect de lungă durată, formează perfect coafura, miroase plăcut, efect semi-manechin. (vivantis.ro)

Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor ceara de par Spray 150…

Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor ceara de par Spray 150 ml

Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor, 150 ml, Ceară de păr pentru femei, Ceara de păr Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura dorităfixează naturalmodelează puternic părulfinisează orice stil și formă a coafuriiușor de aplicatCum se utilizează:Se aplică pe părul uscat și se aranjează, după cum este necesar. (notino.ro)

Diego dalla Palma Cortomaschietto ceară de păr pentru structurare 50…

Diego dalla Palma Cortomaschietto ceară de păr pentru structurare 50 ml

Diego dalla Palma Cortomaschietto, 50 ml, Ceară de păr pentru femei, Ceara de păr Diego dalla Palma Cortomaschietto susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:modelează puternic părulCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Goldwell Dualsenses For Men ceara de par fixare medie 50 ml

Goldwell Dualsenses For Men ceara de par fixare medie 50 ml

Goldwell Dualsenses For Men, 50 ml, Styling pentru bărbați, Produsul de coafat Goldwell Dualsenses For Men va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:oferă o fixare mediese aranjează coafura în forma dorităfixează naturaloferă o strălucire sănătoasăCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Sachajuan Ceară pentru par(Hair Wax) 75 ml

Sachajuan Ceară pentru par(Hair Wax) 75 ml

Hair Wax cu o compoziție non-grasă hidratează și aranjează părul fără a-l împovăra. Creează textură, adaugă strălucire și este potrivit pentru toate tipurile de păr. Caracteristici: ceara de par, cu compoziție non-grasă, creează textură, nu împovărează părul, hidratează adaugă strălucire, este potrivit pentru toate tipurile de păr, fără parabeni. (vivantis.ro)

Londa Professional Multiplay spumă de păr pentru volum 200 ml

Londa Professional Multiplay spumă de păr pentru volum 200 ml

Londa Professional Multiplay, 200 ml, Spray pentru volum pentru femei (notino.ro)

Tigi Ceară de păr cu efect matt Bed Head (Manipulator Matte) 57 ml

Tigi Ceară de păr cu efect matt Bed Head (Manipulator Matte) 57 ml

păr de ceară să se uite plictisitoare Bed Head Manipulator mat rezolvă perfect coafura si pentru un timp foarte lung. Structura ceară a produsului creează o textură masivă fără a adăuga o luciu lucioasă artificială. De asemenea, rezistă umezelii, care va fi cu siguranță apreciată chiar și în condiții meteo nefavorabile. Substanțe active: ceara de ceara - creeaza o structura intre fibrele individuale de par, polimeri - creează un film blând, solid pe păr care ajută la menținerea formei și stilului unic de păr, lanolina sintetica - actioneaza ca un burete de microscop care capteaza umiditatea din aer. caracteristici: ceara textura, pentru toate tipurile de păr, rezistă umidității, armătură foarte puternică, aplicare ușoară, efect de lungă durată. (vivantis.ro)

Londa Professional Pastă pentru păr Men Shift It (Matt Clay) 75 ml

Londa Professional Pastă pentru păr Men Shift It (Matt Clay) 75 ml

Pasta Men Shift It cu efect de păr mat pentru o coafură flexibilă, este destinată tuturor bărbaților care doresc un stil rapid. Este ușor de lucrat, nu lipește părul și conferă coafurii un finisaj mat. Caracteristici: pastă de par pentru bărbați, grad de fixare 1, pentru fixarea părului, nu lipește părul, se piaptănă ușor. (vivantis.ro)

Londa Professional Expand it spumă de păr pentru volum 250 ml

Londa Professional Expand it spumă de păr pentru volum 250 ml

Londa Professional Expand it, 250 ml, Spume pentru păr pentru femei, Spuma de întărire Londa Professional Expand it conferă coafurii forma și volumul dorite.Caracteristici:fixează coafuraadaugă volum, de la rădăcininu lipește și nu încarcă părulCum se utilizează:Se agită bine, înainte de utilizare. Se aplică pe părul umed. Se modelează după dorință. (notino.ro)

Redken Texturize Wax Blast 10 ceara de par pentru un aspect mat 150 ml

Redken Texturize Wax Blast 10 ceara de par pentru un aspect mat 150 ml

Redken Texturize Wax Blast 10, 150 ml, Ceară de păr pentru femei, Ceara de păr Redken Texturize Wax Blast 10 susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:fixează naturalefect matconferă un volum și o formă perfecteCum se utilizează:Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită. Se aplică pe părul uscat și se aranjează, după cum este necesar. (notino.ro)

18.21 Man Made Sweet Tobacco ceara de par 57 g

18.21 Man Made Sweet Tobacco ceara de par 57 g

18.21 Man Made Sweet Tobacco, 57 g, Styling pentru bărbați, Produsul de coafat 18.21 Man Made Sweet Tobacco va deveni indispensabil pentru aranjarea zilnică a părului.Caracteristici:conferă părului un volum și o formă perfecteconferă textură și formă coafuriinetezeștese aranjează coafura în forma dorităIngrediente:miroase plăcutCum se utilizează:Se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat și se aranjează în forma dorită. (notino.ro)

Londa Professional Men ceara de par 75 ml

Londa Professional Men ceara de par 75 ml

Londa Professional Men, 75 ml, Styling pentru bărbați, Ceara de păr Londa Professional Men susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura dorităfixează naturalaccentuează strălucirea naturală a păruluiCum se utilizează:Se aplică pe părul uscat și se aranjează, după cum este necesar. (notino.ro)

Goldwell Ceara de păr Spray StyleSign Creative Texture (Strong Spray…

Goldwell Ceara de păr Spray StyleSign Creative Texture (Strong Spray Wax Unlimitor 4) 150 ml

Ceara de păr pentru parul este concepută nu numai pentru toți iubitorii de coafuri creative. El este foarte ușor de a lucra cu și păstrează o tunsoare. caracteristici: pentru toate tipurile de păr, efect de lungă durată, formează perfect coafura, adaugă luciu, protejează împotriva efectelor dăunătoare și decolorării culorii. (vivantis.ro)

Londa Professional Visible Repair ser de păr fortifiant și…

Londa Professional Visible Repair ser de păr fortifiant și regenerator pentru par deteriorat 6x9 ml

Londa Professional Visible Repair, 6x9 ml, Seruri pentru păr pentru femei, Tratamentul fără clătire Londa Professional Visible Repair oferă părului spălat toate cele necesare.Caracteristici:oferă părului hidratare și nutrițieîmbunătățește calitatea și structura păruluimărește densitatea și rezistența păruluiprevine despicarea vârfurilorCum se utilizează:Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul. Nu se clătește. Se pieptănă. (notino.ro)

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Polish ceara gel pentru păr 75 ml

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Polish ceara gel pentru păr 75 ml

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Polish, 75 ml, Ceară de păr pentru femei, Ceara de păr L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Polish susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura dorităfixează naturalaccentuează strălucirea naturală a păruluiușor de aplicatCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Londa Professional Enhance it spumă de păr pentru volum și strălucire…

Londa Professional Enhance it spumă de păr pentru volum și strălucire 250 ml

Londa Professional Enhance it, 250 ml, Luciu pentru păr pentru femei, Spuma de întărire Londa Professional Enhance it conferă coafurii forma și volumul dorite.Caracteristici:fixează coafuraasigură flexibilitatea păruluiadaugă volum, de la rădăciniCum se utilizează:Se agită bine, înainte de utilizare. Se aplică pe părul umed. Se modelează după dorință. (notino.ro)

Londa Professional Lift it spumă de păr volum de la radacini 250 ml

Londa Professional Lift it spumă de păr volum de la radacini 250 ml

Londa Professional Lift it, 250 ml, Spume pentru păr pentru femei, Spuma de întărire Londa Professional Lift it conferă coafurii forma și volumul dorite.Caracteristici:fixează coafuraasigură flexibilitatea păruluiadaugă volum, de la rădăciniCum se utilizează:Se agită bine, înainte de utilizare. Se aplică pe părul umed. Se modelează după dorință. (notino.ro)

Londa Professional Crema de par pentru netezire Tame It (Smoothening…

Londa Professional Crema de par pentru netezire Tame It (Smoothening Cream) 200 ml

Tame It Smoothing Hair Cream este concepută pentru păr aspru și indisciplinat. Oferă protecție termică părului și îl protejează de încrețire, netezește intens și hidratează părul. Caracteristici: crema anti încrețire, netezește părul, îl protejează de căldură în timpul coafării, hidratează părul, (vivantis.ro)

Londa Professional Spray de păr cu fixare puternică Start OffExtra…

Londa Professional Spray de păr cu fixare puternică Start OffExtra Strong Laque 500 ml

Spray profesional pentru fixare extra puternică, conține micropolimeri 3D-Sculpt și pantenol. Oferă protecție împotriva umezelii, UV și căldură, asigură fixarea imediată timp de până la 24 de ore. Gradul de fixare: 3 din 4, este potrivit pentru toate tipurile de păr. Pulverizați pe părul uscat de la o distanță de 30 cm. (vivantis.ro)

Hawkins & Brimble Ceară de păr cu miros de elemi si ginseng (Elemi &…

Hawkins & Brimble Ceară de păr cu miros de elemi si ginseng (Elemi & Ginseng Hair Wax) 100 ml

Ceara de păr cu ingrediente naturale, intăreste părul si oferă strălucire părului dvs. Ceara este potrivită pentru stilul de zi cu zi. Miros delicat de elemi si ginseng. caracteristici: conține ingrediente naturale intăreste părul, oferă strălucire părului, miroase plăcut. Fără parabeni, coloranti, uleiuri minerale și SLS. Nu a fost testat pe animale. (vivantis.ro)

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără…

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără amoniac CRUSH! CELESTE 80 ml

Londa Professional Color Switch, 80 ml, Nuanțatoare de păr pentru femei, Vopseaua de păr semipermanentă Londa Professional Color Switch conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.Caracteristici:garantează durabilitatea saturației culorilordelicată cu părulIngrediente:fără amoniacare o compoziție neagresivăCum se utilizează:Procedați conform instrucțiunilor incluse. (notino.ro)

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără…

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără amoniac MY! MAGENTA 80 ml

Londa Professional Color Switch, 80 ml, Nuanțatoare de păr pentru femei, Vopseaua de păr semipermanentă Londa Professional Color Switch conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.Caracteristici:garantează durabilitatea saturației culorilordelicată cu părulIngrediente:fără amoniacare o compoziție neagresivăCum se utilizează:Procedați conform instrucțiunilor incluse. (notino.ro)

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără…

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără amoniac POP! PINK 80 ml

Londa Professional Color Switch, 80 ml, Nuanțatoare de păr pentru femei, Vopseaua de păr semipermanentă Londa Professional Color Switch conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.Caracteristici:garantează durabilitatea saturației culorilordelicată cu părulIngrediente:fără amoniacare o compoziție neagresivăCum se utilizează:Procedați conform instrucțiunilor incluse. (notino.ro)

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără…

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără amoniac VIP! VIOLET 80 ml

Londa Professional Color Switch, 80 ml, Nuanțatoare de păr pentru femei, Vopseaua de păr semipermanentă Londa Professional Color Switch conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.Caracteristici:garantează durabilitatea saturației culorilordelicată cu părulIngrediente:fără amoniacare o compoziție neagresivăCum se utilizează:Procedați conform instrucțiunilor incluse. (notino.ro)

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără…

Londa Professional Color Switch vopsea de par semi-permanenta fără amoniac ROAR! RED 80 ml

Londa Professional Color Switch, 80 ml, Nuanțatoare de păr pentru femei, Vopseaua de păr semipermanentă Londa Professional Color Switch conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.Caracteristici:garantează durabilitatea saturației culorilordelicată cu părulIngrediente:fără amoniacare o compoziție neagresivăCum se utilizează:Procedați conform instrucțiunilor incluse. (notino.ro)

Revlon Professional Style Masters Endless Control ceară lichidă…

Revlon Professional Style Masters Endless Control ceară lichidă pentru păr 150 ml

Revlon Professional Style Masters Endless Control, 150 ml, Ceară de păr pentru femei, Ceara de păr Revlon Professional Style Masters Endless Control susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura doritămodelează puternic părulaccentuează strălucirea naturală a păruluiCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Londa Professional Demi-Permanent Color vopsea de par semi-permanenta…

Londa Professional Demi-Permanent Color vopsea de par semi-permanenta fără amoniac 8/81 80 ml

Londa Professional Demi-Permanent Color, 80 ml, Nuanțatoare de păr pentru femei, Vopseaua de păr semipermanentă Londa Professional Demi-Permanent Color conferă părului o colorare intensă și un luciu fantastic.Caracteristici:garantează durabilitatea saturației culorilorcreează pe păr reflexe naturaleideală pentru acoperirea primelor fire albeIngrediente:fără amoniacCum se utilizează:Procedați conform instrucțiunilor incluse. (notino.ro)

Londa Professional Permanent Color lotiune activa pentru toate…

Londa Professional Permanent Color lotiune activa pentru toate tipurile de păr 6 % Vol.20 1000 ml

Londa Professional Permanent Color, 1000 ml, Crema oxidanta pentru femei, Emulsia activatoare Londa Professional Permanent Color este un produs indispensabil pentru vopselele de păr permanente și semi-permanente.Caracteristici:acționează ca un agent oxidant, în procesul de colorare a păruluiprodus profesional, pentru utilizarea în saloanele de coafurăCum se utilizează:Se amestecă cu vopseaua în proporția corectă. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti imediat și temeinic cu apă. A se păstra într-un loc inaccesibil copiilor. Se vor purta mănuși de protecție adecvate. Se vor urma instrucțiunile incluse. Numai pentru uz profesional. (notino.ro)

Londa Professional Permanent Color lotiune activa pentru toate…

Londa Professional Permanent Color lotiune activa pentru toate tipurile de păr 9 % 30 Vol. 1000 ml

Londa Professional Permanent Color, 1000 ml, Crema oxidanta pentru femei, Emulsia activatoare Londa Professional Permanent Color este un produs indispensabil pentru vopselele de păr permanente și semi-permanente.Caracteristici:acționează ca un agent oxidant, în procesul de colorare a păruluiprodus profesional, pentru utilizarea în saloanele de coafurăCum se utilizează:Se amestecă cu vopseaua în proporția corectă. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti imediat și temeinic cu apă. A se păstra într-un loc inaccesibil copiilor. Se vor purta mănuși de protecție adecvate. Se vor urma instrucțiunile incluse. Numai pentru uz profesional. (notino.ro)

Londa Professional Gel de păr cu fixare puternică Swap Extra Este (X…

Londa Professional Gel de păr cu fixare puternică Swap Extra Este (X-Strong Gel) 200 ml

Gelul de păr Swap It, foarte puternic, oferă un grad de fixare 3. Cu ajutorul lui, modelați în mod jucăuș orice coafură, conferă părului o strălucire intensă, nu o încărcă și se îndepărtează foarte ușor din păr. Gelul este îmbogățit cu un filtru UV și vitamina B5, care protejează părul de deteriorare și îi asigură nutriție. Caracteristici: gel de păr potrivit pentru toate tipurile de păr, gradul de fixare 3, pentru coafarea oricărei coafuri, protejează părul de la deteriorare, hrănește, (vivantis.ro)

Londa Professional Gel de păr cu fixare puternică Swap Extra Este (X…

Londa Professional Gel de păr cu fixare puternică Swap Extra Este (X-Strong Gel) 100 ml

Gelul de păr Swap It, foarte puternic, oferă un grad de fixare 3. Cu ajutorul lui, modelați în mod jucăuș orice coafură, conferă părului o strălucire intensă, nu o încărcă și se îndepărtează foarte ușor din păr. Gelul este îmbogățit cu un filtru UV și vitamina B5, care protejează părul de deteriorare și îi asigură nutriție. Caracteristici: gel de păr potrivit pentru toate tipurile de păr, gradul de fixare 3, pentru coafarea oricărei coafuri, protejează părul de la deteriorare, hrănește, (vivantis.ro)

Londa Professional Gel de păr pentru efect umed Men Liquefy It (Wet…

Londa Professional Gel de păr pentru efect umed Men Liquefy It (Wet Look Gel) 150 ml

Men Liquefy It, gelul de păr umed este conceput pentru toate tipurile de păr - cu ajutorul său veți obține coafura dorită foarte repede și ușor. nu lipește părul și este ușor de pieptănat. Caracteristici: gel de păr pentru bărbați pentru un efect umed, nu lipește părul, grad de fixare 2, (vivantis.ro)

Londa Professional Gumă modelatoare de styling pentru păr cu fixare…

Londa Professional Gumă modelatoare de styling pentru păr cu fixare extra puternică Fiber Up (Texture Gum) 75 ml

Gumă cu fibre extra puternice pentru fixarea suplimentară a coafurii. Caracteristici: definește structura părului ondulat, oferă fixare puternică a coafurii, nu lipește părul. se spală ușor, (vivantis.ro)

Matrix Ceară de păr cu efect Mat Style Link (Matte Definer Beach Clay…

Matrix Ceară de păr cu efect Mat Style Link (Matte Definer Beach Clay) 98 g

. . (vivantis.ro)

Londa Professional Stylinggel de păr cu fixare extra puternică Men…

Londa Professional Stylinggel de păr cu fixare extra puternică Men Solidify It (Extreme Hold Gel) 100 ml

Gelul pentru fixare extremă Londa Solidify Extreme Hold cu luciu acrilic este perfect pentru stilurile sălbatice și creativitate maximă. Ideal stilizarea extrema cu ajutorul degetelor. Caracteristici: oferă fixare extra puternica a coafurii, creează stilul perfect, potrivit pentru toate tipurile de păr, se spală ușor, (vivantis.ro)

Londa Professional Visible Repair balsam protector pentru varfuri…

Londa Professional Visible Repair balsam protector pentru varfuri despicate 75 ml

Londa Professional Visible Repair, 75 ml, Balsamuri și loțiuni de păr pentru femei, Tratamentul fără clătire Londa Professional Visible Repair oferă părului spălat toate cele necesare.Caracteristici:îmbunătățește calitatea și structura păruluiprevine despicarea vârfurilorîmpiedică ruperea păruluiCum se utilizează:Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosopul. Nu se clătește. Se pieptănă. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional Ceară sufleu (Whipped Wax Soufflé) 85 ml…

Schwarzkopf Professional Ceară sufleu (Whipped Wax Soufflé) 85 ml 4045787314861

Ceara sufle este potrivita pentru toate tipurile de par. Ingrediente active:ceara de albine perminte stilizarea si lasa parul lucios si neted.Caracteristici:fixare moderatădupa utilizare parul va fi matasos, lucios si neted. (vivantis.ro)

Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste ceara modelatoare…

Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste ceara modelatoare pentru par fixare medie Defining Wax 75 ml

Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste, 75 ml, Paste pentru păr pentru femei, Ceara de păr Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:modelează puternic părulfixează naturalefect de lungă duratăoferă o strălucire sănătoasăCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Sebastian Professional Drynamic șampon uscat pentru toate tipurile de…

Sebastian Professional Drynamic șampon uscat pentru toate tipurile de păr 75 ml

Sebastian Professional Drynamic, 75 ml, Șampon uscat pentru femei, Șamponul uscat Sebastian Professional Drynamic redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.Caracteristici:prelungește efectul de păr proaspăt spălatîmprospătează și aeriseștemodelează și fixează lejerCum se utilizează:A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. (notino.ro)

Old Spice Fiber Wax ceara pentru styling pentru păr 75 g

Old Spice Fiber Wax ceara pentru styling pentru păr 75 g

Old Spice Fiber Wax, 75 g, Styling pentru bărbați, Ceara de păr Old Spice Fiber Wax susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.Caracteristici:creează ușor coafura doritămodelează puternic părulefect de lungă duratăCum se utilizează:Se încălzește produsul în palme și se aplică pe părul uscat. Apoi se modelează părul cu degetele. (notino.ro)

Nivea Cremă pentru maini cu ceară de albine Protective Care (Hand…

Nivea Cremă pentru maini cu ceară de albine Protective Care (Hand Cream) 75 ml

Crema de maini are grija de pielea mâinilor. Lasandu-le moi și plăcut parfumate. caracteristici:ogeră ingrijire mainilorhidratează,hrăneștemiroase plăcut. (vivantis.ro)

Londa Professional Pasta de remodelare a părului Men Change Over …

Londa Professional Pasta de remodelare a părului Men Change Over (Remoldable Paste) 75 ml

Men Change Over pasta de remodelare a părului este potrivită pentru coafarea de zi cu zi. Această pastă aduce coafurii dvs. un grad de fixare 1 - se spală ușor și nu-l lipește. Caracteristici: pastă de par pentru bărbați, grad de fixare 1, pentru fixarea părului, nu lipește părul, se piaptănă ușor. (vivantis.ro)

Londa Professional Velvet Oil Ulei nutritiv pentru păr 100 ml

Londa Professional Velvet Oil Ulei nutritiv pentru păr 100 ml

Londa Professional Velvet Oil, 100 ml, Uleiuri clasice pentru păr pentru femei, Oferiți părului dvs. o îngrijire de lux. Uleiul clasic de păr Londa Professional Velvet Oil îl face mai moale și îi oferă strălucire.Caracteristici:repară structura deteriorată a păruluioferă părului rezistență și flexibilitateconferă părului o moliciune de catifeadă strălucire păruluinu încarcă părulCum se utilizează:Se aplică pe lungimile și pe vârfurile părului uscat sau umed. (notino.ro)

Londa Professional P.U.R.E sampon delicat pentru par uscat 1000 ml

Londa Professional P.U.R.E sampon delicat pentru par uscat 1000 ml

Londa Professional P.U.R.E, 1000 ml, Șampoane pentru femei, Șamponul Londa Professional P.U.R.E curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluiregenerează și hrănește părulconferă strălucire și volumIngrediente:fără sulfaținu conține siliconprodus veganCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. Pentru un efect optim, se continuă îngrijirea cu un produs din aceeași serie. (notino.ro)

Londa Professional Color Radiance balsam pentru păr vopsit 1000 ml

Londa Professional Color Radiance balsam pentru păr vopsit 1000 ml

Londa Professional Color Radiance, 1000 ml, Condiționere pentru păr pentru femei, Balsamul Londa Professional Color Radiance ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.Caracteristici:facilitează descurcarea și modelarea ulterioarăoferă hidratarea necesarăintensifică culoarea păruluiCum se utilizează:Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze un timp scurt și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Londa Professional P.U.R.E sampon delicat pentru par uscat 250 ml

Londa Professional P.U.R.E sampon delicat pentru par uscat 250 ml

Londa Professional P.U.R.E, 250 ml, Șampoane pentru femei, Șamponul Londa Professional P.U.R.E curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluiregenerează și hrănește părulconferă strălucire și volumIngrediente:fără sulfaținu conține siliconprodus veganCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. Pentru un efect optim, se continuă îngrijirea cu un produs din aceeași serie. (notino.ro)

Londa Professional P.U.R.E balsam delicat pentru par uscat 1000 ml

Londa Professional P.U.R.E balsam delicat pentru par uscat 1000 ml

Londa Professional P.U.R.E, 1000 ml, Condiționere pentru păr pentru femei, Balsamul Londa Professional P.U.R.E ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.Caracteristici:facilitează descurcarea și modelarea ulterioarăoferă hidratarea necesarăprevine ruperea păruluiIngrediente:fără sulfațifără siliconprodus veganCum se utilizează:Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze un timp scurt și apoi se clătește bine. (notino.ro)

Londa Professional Color Radiance masca pentru păr vopsit 30 ml

Londa Professional Color Radiance masca pentru păr vopsit 30 ml

Londa Professional Color Radiance, 30 ml, Masca pentru par pentru femei, Masca pentru păr Londa Professional Color Radiance este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.Caracteristici:regenerează părul pe întreaga sa lungimeoferă părului o strălucire radiantăfacilitează descurcarea părului și, astfel, previne deteriorarea saextinde durata de viață a culoriiCum se utilizează:Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine. (notino.ro)

traumapet stoma ag pastă de dinți pentru câini 75 ml, pastă de dinți pentru câini bogadent cremă dentară sensibilve 75 ml, toy kong on off, machine moser classic, psi butt classic, sampon inodorina pentru pui cu par sensibil 250 ml, aparat de conturat parul oster professional, ham pentru câini nunbell professional, psi granule de gust off wilde, câine de jucărie kong on off

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide