Module de sunet si samplere sintetizatoare si sintetizatoare workstation

Roland AIRA TR-8

Roland AIRA TR-8

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Mașină de tambur din seria TR care oferă o reproducere completă a mașinilor ritmice clasice TR-808 și TR-909, bazate pe foi de specificații originale de proiectare și analiză detaliată a circuitelor analogice a multor mașini originale TR și o varietate de caracteristici îmbunătățite și adăugate. Tehnologia sa de comportament analogic (ACB) permite analize parțiale și recreare fidelă a tonalității și comportamentului, în timp ce un sequencer autentic în 16 etape, cu comportament fidel TR-REC, oferă variații de tip A și B, capacitatea de a juca instrumente și de a înregistra la pași în timp real. Masina de tambur are de asemenea 16 seturi de 11 tipuri de instrumente (inclusiv kituri de vis personalizate care folosesc atât sunete TR… (Muziker.com)

Korg Volca Bass

Korg Volca Bass

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Compactă și portabilă analogică de bass line din seria Volca care oferă un sunet puternic de linii de bas de tip 303 generate de 3 oscilatoare analogice cu autoreglare și potrivite cu un sequencer puternic în 16 trepte Electribe, perfect atât pentru studiouri, cât și pentru aplicații live. Dispune de funcția Slide pentru a crea linii clasice de bas în stil acid și permite crearea și salvarea a până la 8 modele de utilizatori prin intermediul controlerului de bandă de pe placă sau prin intrarea MIDI (permite sincronizarea cu DAW sau alte unități). Bassline are, de asemenea, un difuzor încorporat, funcția Active Step care generează noi linii de basuri prin eliminarea sau introducerea treptelor, funcția de autoreglare a… (Muziker.com)

Korg Volca Keys

Korg Volca Keys

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Sintetizator analogic polifonic compact și portabil cu 3 canale din seria Volca cu tastatură multi-touch cu 27 taste, un motor de sunet analogic simplu și un sequencer de buclă care generează un sunet puternic și se integrează ușor cu alte echipamente. Dispune de o structură simplă care include funcția Voice pentru crearea ușoară a sunetului, efectul de întârziere pentru mai multe posibilități sonore și un sequencer de buclă care permite înregistrarea fazelor în timp real. Sequencer oferă 3 funcții: secvența de mișcare pentru realizarea buclelor și pasul activ și fluxul pentru adăugarea modificării dinamice a secvențelor. Sintetizatorul este echipat cu 3 oscilatoare autonivelante pentru pitch stabil, filtru low pass, difuzor… (Muziker.com)

Akai MPX8

Akai MPX8

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Player compact SD și portabil, care permite încărcarea practică a oricărei eșantioane prin intermediul cardului standard SD sau SDHC și alocarea acestuia la oricare din cele 8 plăcuțe sensibile la viteza luminii și sensibil la presiune. Dispune de asemenea de intrări și ieșiri standard MIDI USB plus MIDI și poate fi utilizat pentru controlul software-ului MIDI al calculatorului și a echipamentelor MIDI outboard. De asemenea, sunt prevăzute două ieșiri echilibrate de 1/4 "și ieșire pentru căști de 1/8". Player-ul are 21 de sunete interne cu până la 8 accesibile prin intermediul plăcuțelor, redactor de kit drag-and-drop pentru Mac și PC, care permite aranjarea, reglarea și reverb-adăugarea probelor, polifonie cu 8 voci și… (Muziker.com)

Roland El Cajon Mic Processor

Roland El Cajon Mic Processor

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Procesor mic mic și preamplificator alimentat de baterii, care preia sunetul acustic al cajonului cu microfonul condensatorului inclus, care este de asemenea utilizat pentru a declanșa o varietate de tonuri de bord pentru straturi cu voce acustică. Apoi puteți trimite ambele sunete la un amplificator sau PA, oferindu-vă un control complet asupra sunetului de scenă. EC-10M oferă o varietate de sunete, inclusiv 16 seturi de bord cu tonuri cum ar fi tamburină, agitator, djembe, tobe electronice și multe altele care pot fi stratificate cu cajonul acustic. Puteți juca, de asemenea, două sunete electronice diferite, făcând clic pe marginea sau capul cajonului acustic. (Muziker.com)

Roland TR-08

Roland TR-08

ModelulTR-08 este o replică obsedant de detaliată și întocmai alegendarului TR-808 – de departe cea mai faimoasă și maiputernică mașină de ritmuri realizată vreodată. După ce a creato schimbare monumentală în sunetul muzicii, "808" acontinuat să modeleze și să definească genuri întregi. Iubităde muzicienii și producătorii din întreaga lume, acesta este unadintre cele mai venerate și căutate instrumente muzicaleelectronice din toate timpurile. Modelul TR-08 aduce aspectul,sunetul și senzația originalului 808 - cu o precizie uimitoare - laformatul Roland Boutique. Acesta îmbină atenția pentru detalii șirespectul pentru moștenire, cu confortul și fiabilitatea moderne. (Muziker.com)

Korg KAOSSILATOR PRO PLUS

Korg KAOSSILATOR PRO PLUS

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Sincronizator dinamic de sunete / înregistrator de buclă din seria Kaossilator, care permite utilizatorului să realizeze și să creeze muzică multistrat în orice stil, cu simpla atingere a unui deget: atingerea simplă a touchpad-ului permite redarea de note și manipularea sunetului în timp real. Este o versiune imbunatatita a KAOSILLATOR PRO, cu programe de sunet suplimentare si sunete de tambur. Oferă un total de 250 de programe de sunet (inclusiv programe de cilindru și 62 de programe noi), care acoperă o gamă largă de stiluri, 35 de scale și funcția de înregistrare în buclă, care permite performanțe și înregistrare intuitivă, plus 4 bănci cu buclă infinit de stivuite. Sintetizatorul oferă numeroase funcții pentru posibilități… (Muziker.com)

Korg Kaoss PAD KP3+

Korg Kaoss PAD KP3+

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Efect din timp procesor / sampler dinamic cu touchpad care oferă control instantaneu asupra efectelor de vârf. Acesta oferă un total de 150 de efecte ideale pentru mixarea DJ și designul sunetului, inclusiv Vinyl Break care simulează o placă turnantă, un compresor Ducking care accentuează backbeats-ul, Looper nou proiectat pentru manipularea buclelor libere și efecte care pot fi folosite pentru pauze în DJ Joaca. De asemenea, oferă funcționalități de eșantionare de înaltă performanță și numeroase funcții pentru a vă face performanța și mai expresivă: o funcție de eliberare FX care controlează reverberația pentru a produce o dezintegrare mai naturală, o funcție Mute care reduce semnalul de intrare și emite numai sunetul efectului… (Muziker.com)

Roland SYS 530 System 500 Dual VCA

Roland SYS 530 System 500 Dual VCA

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Modulul Dual VCA Roland System-500 530 Eurorack se bazează pe sintetizatorul clasic SYSTEM-100m, SYSTEM-500 este o recreere complet analogică a unuia dintre cele mai apreciate instrumente electronice de toate timpurile. Conceput recent în format Eurorack, SYSTEM-500 oferă caracterul clasic și funcționalitatea originalului cu avantajele unui instrument modern. Construită în SUA și asamblată în Japonia, SYSTEM-500 este făcută la standarde exacte, cu componente de cea mai bună calitate și controale solide. Și este surprinzător de accesibil, transformând fantezia de a deține în realitate acest instrument legendar. Ansamblul 530 Dual VCA (Amplificator cu tensiune) dispune de două amplificatoare independente controlate de tensiune… (Muziker.com)

MOOG Etherwave Theremin Standard Ash

MOOG Etherwave Theremin Standard Ash

Aceasta este o traducere automată generată de un software: De înaltă calitate tammin cu design care păstrează multe caracteristici ale originalului acolo, inclusiv o gamă de pasi de cinci octave și distanțe fiabile între note pentru o redare sofisticată. Theremin este unul dintre cele mai vechi instrumente electronice și singurul cunoscut care poate fi jucat fără atingere. Mutarea mâinilor în spațiul din jurul antenei controlează pitch și volum. Acest model este o adaptare autentică a designului original al inventatorului Leon Theremin și vine pe deplin asamblat într-un dulap frumos din lemn de cenușă. Antenele sale sunt tuburi din alamă de 9,5 mm placate cu nichel și conectori cu filet care le permit să fie îndepărtați pentru deplasare. Instrumentul este echipat cu comutatorul basculant… (Muziker.com)

Arturia Spark LE

Arturia Spark LE

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Instrument de hibrid inovatoare, care combină sunetele uimitoare, fluxul de lucru și instrumentele creative ale software-ului complet Spark 2 Engine cu controlerul hardware de înaltă calitate, care oferă toate caracteristicile necesare pentru a face modele, a scrie automatizări și a efectua live. Motoarele de sunet de înaltă calitate includ sinteza analogică TAE, modelarea fizică și mostrele cu mai multe straturi furnizate de partenerii de dezvoltare de vârf ai companiei Arturia - în total peste 1900 de instrumente și peste 180 de truse de tambur. Instrumentul furnizează fluxul de lucru clasic "TR" prin intermediul butoanelor de secvențializare a pasului și permite crearea de caneluri în timp real prin utilizarea a 8 plăcuțe de… (Muziker.com)

Korg Volca Beats

Korg Volca Beats

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Mașină de tambur analogică și portabilă din seria Volca, care oferă un sunet puternic de percuție analogică, potrivită cu un sequencer puternic în stil Electribe în 16 pași, perfect pentru producătorii hip-hop sau electronici. Dispune de șase piese analogice și patru tablouri PCM, care pot fi complet editate și permit crearea și salvarea a până la 8 modele de utilizatori prin intermediul controlerului de bandă de pe placă sau prin intrarea MIDI (permite sincronizarea cu DAW sau alte unități). Tamburul are, de asemenea, un efect de stutter încorporat pentru declanșatoarele repetate, difuzor încorporat, funcția Active Step care generează noi linii de bas prin eliminarea sau introducerea pașilor, funcția Step Jump care joacă… (Muziker.com)

Korg Volca Sample

Korg Volca Sample

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Succesor de probă digital compact, intuitiv și ultra-puternic din seria Volca, care oferă capabilități de editare și secvențiere pentru până la 100 de sunete de probă în timp real, ideal pentru performanțe live. Eșantionul de tip PCM oferă o polifonie maximă de 8 voci și o frecvență de eșantionare de 31.25 kHz / 16 biți, cu o dimensiune de memorie de 4 MB pentru eșantion și numeroase opțiuni de editare: Sample (Punct de pornire, Lungime, Hi Cut), Pitch (Speed, EG Int , Atac, Decay), Amp (Nivel, Pan, Atac, Decay), Inversare On / Off. Secvență de 10 secunde cu 16 pași și 10 modele de înregistrare cu funcții Motion Sequence, Step Active, Pasul Jump și Control Swing. Dispozitivul are, de asemenea, un Analog Isolator de sunet excelent… (Muziker.com)

Waldorf BLOFELD

Waldorf BLOFELD

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Sintetizator subțire și elegant care oferă un sunet mare și rău și oferă toate calitățile unice care au făcut din Waldorf un brand cu adevărat legendar. Motorul din interiorul carcasei metalice grele, plin metalic, oferă un sunet bogat și bogat - produce aceleași sunete calde, analogice organice cunoscute din linia de sintetizatoare Waldorf Q, dar de asemenea, are un motor care poate fi înclinat ca și predecesorii săi cu "Wave" nume. Acest sistem unic de sinteză se bazează pe sintetizatorii revoluționari PPG Wave de la începutul anilor 80, care pot fi recunoscuți pentru timbrele de tip edgy, hard-hitting și clopot. Sintetizatorul oferă 7 cadrane din oțel inoxidabil și un afiș grafic alb-negru (128 x 64 pixeli, LED de fundal alb)… (Muziker.com)

Roland TR-8S

Roland TR-8S

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Născut din cele mai renumite și influente mașini de cilindru realizate vreodată, TR-8S combină cele mai bune dintre patrimoniul său Roland cu tehnici moderne de producție și design profesional de sunet. TR-8S vine cu cea mai mare și mai autentică colecție de mașini de tambur TR disponibile. Procesorul puternic nou oferă modelelor ACB de ultimă generație un nivel complet nou de detaliu și nuanță, oferindu-vă acel boom clasic Roland, snap și sizzle. Și acum puteți include mostre pre-setate și personalizate, creând kituri unice hibride și stratificate și le îmbogățiți cu efecte specializate care injectează designul de sunet profesional în formula TR. TR-8S are fiecare sunet din cele mai căutate mașini de tambur TR, cu modele de… (Muziker.com)

MOOG Etherwave Theremin Plus Ash

MOOG Etherwave Theremin Plus Ash

the Etherwave is an authentic adaptation of inventor Leon Theremin's original design. The Etherwave is a quality Theremin with a design that retains many characteristics of the original Theremins, gate out, finished in black. The Etherwave is fitted with an adapter for mounting on a standard microphone stand and is designed for use with a musical instrument amplifier such as the Moog TB-15. Features: pitch CV out, notice: 5/8" thread for stands, headphone/pitch preview out and headphone volume control, volume CV out, including a five octave pitch range and reliable spacing between notes for sophisticated playability. Antennas are nickel-plated 3/8" brass tubes and cabinets are furniture-grade hardwood, included DVD MOOG Theremin Rockmore/Kaviny (Muziker.com)

Akai Force

Akai Force

Aceasta este o traducere automată generată de un software: Sistem de producție independentă de muzică / DJ. Standalone - nu este necesar niciun computer. 8 x 8 matrice de lansare clip cu LED-uri RGB. 7 intrări / ieșiri MIDI In / Out / Thru 4 ieșiri configurabile CV / Gate. Remix, mash-Up, DJ și produse cu 6 tipuri de melodii pentru audio / MIDI complet / Secvență CV și capacitate de performanță Moduri de performanță, inclusiv tambururi cu 16 piese, note, cântare inteligente, acorduri și progresii. OLED display-uri 4 motoare sintetice puternice, complet editate 16GB de stocare la bord (peste 10 gigguri de conținut audio inclus) Slot pentru card SD de dimensiuni mari și 2 sloturi USB 3.0 pentru unități de memorie sau controale MIDI. , Conector de 5 "unitate SATA (SSD sau HDD). (Muziker.com)

Roland Aira TR-8 SET

Roland Aira TR-8 SET

PICTURA SETULUI ESTE ILUSTRAT! - SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și materiale auxiliare. Dacă alegeți să o cumpărați acum, veți economisi mulți bani și timp. Nu este nevoie să vă ocupați mai târziu, plus aveți siguranța că accesoriile incluse în SET se potrivesc perfect instrumentului. (Muziker.com)

Citronic CE22 procesor de sunet multi band

Citronic CE22 procesor de sunet multi band

Citronic CE22 este un amplificator profesional, cu o utilizare largă. Acest dispozitiv combină două procesoare audio pentru a echilibra centrul de fază de greutate al frecvenţelor joase, accesoriu şi rafinament al unei înălţimi de mijloc care duce la o imagine de sunet armonioasă. Procesorul de surround foloseşte scena pentru a reda echilibrul de sunet stereo natural. (Electronic-star.ro)

OneConcept Tablade darts Softtip 26 Joc de sunet

OneConcept Tablade darts Softtip 26 Joc de sunet

Tabla de  Darts pentru acasă, indiferent dacă sunteti novice sau expert, ONEconcept livreaza mașinile cu săgeți. Toti cei Care si-au dorit să demonstreze ca stiu juca darts, sau sa practice acest moft al  artei  cu sageata, are acum ocazia. Datorită jocului  computerizat, nimeni nu va fi pacalit in ceea ce priveste scorul. Un total de 26 din cele mai populare jocuri de darts, cum ar fi numararea în jos 301, Cricket sau Shanghai  alegerea  care poate fi personalizata cu mai mult de 70 de variante din nou în funcție de preferințele dumneavoastră. Până la 8 jucători pot concura pe zgura. Puteti juca in picioare, astfel încât mașina de dart deține un adversar virtual în 5 nivele disponibile. este controlată de Dartomat cu 6 cheile de sub darts. Aici se lasa modurile de joc, reglarea… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, nuc

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, nuc

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă… (Electronic-star.ro)

OneConcept Tabla de darts Softtip 26 Jocuri de sunet

OneConcept Tabla de darts Softtip 26 Jocuri de sunet

Tabla de  Darts pentru acasă, indiferent dacă sunteti novice sau expert, ONEconcept livreaza mașinile cu săgeți. Toti cei Care si-au dorit să demonstreze ca stiu juca darts, sau sa practice acest moft al  artei  cu sageata, are acum ocazia. Datorită jocului  computerizat, nimeni nu va fi pacalit in ceea ce priveste scorul. Un total de 26 din cele mai populare jocuri de darts, cum ar fi numararea în jos 301, Cricket sau Shanghai  alegerea  care poate fi personalizata cu mai mult de 70 de variante din nou în funcție de preferințele dumneavoastră. Până la 8 jucători pot concura pe zgura. Puteti juca in picioare, astfel încât mașina de dart deține un adversar virtual în 5 nivele disponibile. este controlată de Dartomat cu 6 cheile de sub darts. Aici se lasa modurile de joc, reglarea… (Electronic-star.ro)

Parlux Melody Silencer absorbant de sunet pentru uscatorul de par

Parlux Melody Silencer absorbant de sunet pentru uscatorul de par

Parlux Melody Silencer absorbant de sunet pentru uscatorul de par . Parlux Melody Silencer Cel mai bun pret. Parlux Cumpara acum. (Aoro.RO)

Parlux Melody Silencer absorbant de sunet pentru uscatorul de par

Parlux Melody Silencer absorbant de sunet pentru uscatorul de par

Parlux Melody Silencer absorbant de sunet pentru uscatorul de par . Parlux Melody Silencer Cel mai bun pret. Parlux Cumpara acum. (NOTINO.ro)

Auna Negru-Line 5.1 home theater set de sistem de sunet negru

Auna Negru-Line 5.1 home theater set de sistem de sunet negru

Chiar în mijloc: Sistemul  Auna Blackline fie 5.1 ofera un sunet de cinematograf în propria casa. Constând din două difuzoare pasive de raft pentru partea din față, două boxe pasive permanente pentru sistemul de sunet din spate, un difuzor central pasiv și un subwoofer activ cu amplificator integrat 5.1 setul este echipat ideal pentru a însoți o experiență cinematografică realistă, sunet armonic și puternic. Toate terminalele difuzoarelor  Auna line-300  sunt placate cu aur și așa redau sunetul fără interferențe. Capacitatea lor totală este de 265 de wați RMS, care să atragă atenția și HiFi complete cu aplicațiile lor. Potrivirea Auna line-300 subwooferul  alimentat este dotat cu comenzi separate pentru volum, fază și frecvență de domeniu pentru a personaliza complet sunetul pentru… (Electronic-star.ro)

Auna Line-501-WN 5.0sistem de sunet home theater 350W RMS

Auna Line-501-WN 5.0sistem de sunet home theater 350W RMS

Auna line-501-WN 5.0sistem de sunet home theater 350W RMS (Electronic-star.ro)

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, alb inclusiv…

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, alb inclusiv capac maro

In culise RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MARE Pentru cei care nu doresc întotdeauna să aibă cele mai bune locuri în sălile de cinema sau concert. Prin NUMAN retrospectivă 5.1 set ei au întotdeauna parte de un sunet bun chiar și în culise.Pentru sistemul de sunet surround celebrează o superioritate sonica, așa cum se dorește întotdeauna. Plin de viață și realist poate experimenta filme și muzică la evenimente. Întreaga cameră este transformată într-un cinematograf sau sala de concert. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE La fel de simpl Numan Retrospectiva 1978 MKII bate pentru inimile orientate spre perfectiune. Tehnologia din interiorul cutiilor convinge iubitorii de muzică audiofili. Difuzorul din seria retroactive este  complet neutru. Mai degrabă,… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, de nuc,inclusiv…

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, de nuc,inclusiv capacgri

RETROSPECTIVĂ 5.1. Satelit-SET 1979 SC Pentru unii "mai puțin este mai mult". Din moment ce va dorinți sa vizionati   un film sau sa ascultati muzică noi va oferim aceasta experiență strălucitoare . Camera de zi ar trebui să fie în continuare deschisa la o varietate de activități de petrecere a timpului liber. Pentru această afirmație, întregul și, în același timp, minimalist, NUMAN Retroactiv 5.1 a creat  boxe  satelit, un  set ideal, deoarece dezvoltă o experiență maximă a sunetului.  Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Numan Retrospective 1979 S este un  difuzor cu două sensuri  foarte talentat. Pentru că acest mic muzician concentrat se distinge prin redarea de muzica de calitate . Construcția cu membrană pasivă cu 10 cm (4 "), unitate permite,… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, de nuc,inclusiv…

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, de nuc,inclusiv capacmaro

RETROSPECTIVĂ 5.1. Satelit-SET 1979 SC Pentru unii "mai puțin este mai mult". Din moment ce va dorinți sa vizionati   un film sau sa ascultati muzică noi va oferim aceasta experiență strălucitoare . Camera de zi ar trebui să fie în continuare deschisa la o varietate de activități de petrecere a timpului liber. Pentru această afirmație, întregul și, în același timp, minimalist, NUMAN Retroactiv 5.1 a creat  boxe  satelit, un  set ideal, deoarece dezvoltă o experiență maximă a sunetului.  Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Numan Retrospective 1979 S este un  difuzor cu două sensuri  foarte talentat. Pentru că acest mic muzician concentrat se distinge prin redarea de muzica de calitate . Construcția cu membrană pasivă cu 10 cm (4 "), unitate permite,… (Electronic-star.ro)

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, culoarea nucului…

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, culoarea nucului inclusiv capacgri

In culise RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MARE Pentru cei care nu doresc întotdeauna să aibă cele mai bune locuri în sălile de cinema sau concert. Prin NUMAN retrospectivă 5.1 set ei au întotdeauna parte de un sunet bun chiar și în culise.Pentru sistemul de sunet surround celebrează o superioritate sonica, așa cum se dorește întotdeauna. Plin de viață și realist poate experimenta filme și muzică la evenimente. Întreaga cameră este transformată într-un cinematograf sau sala de concert. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE La fel de simpl Numan Retrospectiva 1978 MKII bate pentru inimile orientate spre perfectiune. Tehnologia din interiorul cutiilor convinge iubitorii de muzică audiofili. Difuzorul din seria retroactive este  complet neutru. Mai degrabă,… (Electronic-star.ro)

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, negru inclusiv…

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, negru inclusiv capac gri

In culise RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MARE Pentru cei care nu doresc întotdeauna să aibă cele mai bune locuri în sălile de cinema sau concert. Prin NUMAN retrospectivă 5.1 set ei au întotdeauna parte de un sunet bun chiar și în culise.Pentru sistemul de sunet surround celebrează o superioritate sonica, așa cum se dorește întotdeauna. Plin de viață și realist poate experimenta filme și muzică la evenimente. Întreaga cameră este transformată într-un cinematograf sau sala de concert. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE La fel de simpl Numan Retrospectiva 1978 MKII bate pentru inimile orientate spre perfectiune. Tehnologia din interiorul cutiilor convinge iubitorii de muzică audiofili. Difuzorul din seria retroactive este  complet neutru. Mai degrabă,… (Electronic-star.ro)

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, negru inclusiv…

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, negru inclusiv capac maro

In culise RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MARE Pentru cei care nu doresc întotdeauna să aibă cele mai bune locuri în sălile de cinema sau concert. Prin NUMAN retrospectivă 5.1 set ei au întotdeauna parte de un sunet bun chiar și în culise.Pentru sistemul de sunet surround celebrează o superioritate sonica, așa cum se dorește întotdeauna. Plin de viață și realist poate experimenta filme și muzică la evenimente. Întreaga cameră este transformată într-un cinematograf sau sala de concert. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE La fel de simpl Numan Retrospectiva 1978 MKII bate pentru inimile orientate spre perfectiune. Tehnologia din interiorul cutiilor convinge iubitorii de muzică audiofili. Difuzorul din seria retroactive este  complet neutru. Mai degrabă,… (Electronic-star.ro)

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, alb inclusiv…

Numan RETROSPECTIVE 1978 MKII - 5.1 sistem de sunet, alb inclusiv capac gri

In culise RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MARE Pentru cei care nu doresc întotdeauna să aibă cele mai bune locuri în sălile de cinema sau concert. Prin NUMAN retrospectivă 5.1 set ei au întotdeauna parte de un sunet bun chiar și în culise.Pentru sistemul de sunet surround celebrează o superioritate sonica, așa cum se dorește întotdeauna. Plin de viață și realist poate experimenta filme și muzică la evenimente. Întreaga cameră este transformată într-un cinematograf sau sala de concert. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE La fel de simpl Numan Retrospectiva 1978 MKII bate pentru inimile orientate spre perfectiune. Tehnologia din interiorul cutiilor convinge iubitorii de muzică audiofili. Difuzorul din seria retroactive este  complet neutru. Mai degrabă,… (Electronic-star.ro)

Auna Line-501-WN 5.1 sistem de sunet home theater 600W RMS

Auna Line-501-WN 5.1 sistem de sunet home theater 600W RMS

Experiența noua linie - Pe baza dovedite Auna line 500 difuzoare pentru podea urmează acum dezvoltarea în continuare consecventă în forma unui sistem de home cinema palpitant sunetul Cinema mare in propriile patru pereți se mute să plece. Cuprinzând două boxe mari de podea, două boxe raft compacte, un difuzor central si un subwoofer activ Frontfire cu un design bass reflex, setul 5.1 este echipat ideal pentru muzică și cinema experiențe realist, tonally echilibrate și punchy să însoțească. Cu activ Combo difuzor subwoofer Auna devine un mediu de distribuție central pentru transmisia sunetului la difuzor. Toate terminalele difuzoarelor de vorbitori de teatru Auna sunt placate cu aur și, astfel, să acorde pierderea și reproducerea sunetului fără interferențe. Pentru a conecta un… (Electronic-star.ro)

Rio-Beauty Ultra spatulă de sunet pentru a curăța pielea Ultra sonică…

Rio-Beauty Ultra spatulă de sunet pentru a curăța pielea Ultra sonică faciala

Spatulă Ultra acustică pentru curățarea profundă a pielii. (Vivantis.RO)

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, de nuc,inclusiv…

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, de nuc,inclusiv capacmaro inchis

RETROSPECTIVĂ 5.1. Satelit-SET 1979 SC Pentru unii "mai puțin este mai mult". Din moment ce va dorinți sa vizionati   un film sau sa ascultati muzică noi va oferim aceasta experiență strălucitoare . Camera de zi ar trebui să fie în continuare deschisa la o varietate de activități de petrecere a timpului liber. Pentru această afirmație, întregul și, în același timp, minimalist, NUMAN Retroactiv 5.1 a creat  boxe  satelit, un  set ideal, deoarece dezvoltă o experiență maximă a sunetului.  Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Numan Retrospective 1979 S este un  difuzor cu două sensuri  foarte talentat. Pentru că acest mic muzician concentrat se distinge prin redarea de muzica de calitate . Construcția cu membrană pasivă cu 10 cm (4 "), unitate permite,… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, negru in combinatie…

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, negru in combinatie cu gri

RETROSPECTIVĂ 5.1. Satelit-SET 1979 SC Pentru unii "mai puțin este mai mult". Din moment ce va dorinți sa vizionati   un film sau sa ascultati muzică noi va oferim aceasta experiență strălucitoare . Camera de zi ar trebui să fie în continuare deschisa la o varietate de activități de petrecere a timpului liber. Pentru această afirmație, întregul și, în același timp, minimalist, NUMAN Retroactiv 5.1 a creat  boxe  satelit, un  set ideal, deoarece dezvoltă o experiență maximă a sunetului.  Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Numan Retrospective 1979 S este un  difuzor cu două sensuri  foarte talentat. Pentru că acest mic muzician concentrat se distinge prin redarea de muzica de calitate . Construcția cu membrană pasivă cu 10 cm (4 "), unitate permite,… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie…

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie cu gri

RETROSPECTIVĂ 5.1. Satelit-SET 1979 SC Pentru unii "mai puțin este mai mult". Din moment ce va dorinți sa vizionati   un film sau sa ascultati muzică noi va oferim aceasta experiență strălucitoare . Camera de zi ar trebui să fie în continuare deschisa la o varietate de activități de petrecere a timpului liber. Pentru această afirmație, întregul și, în același timp, minimalist, NUMAN Retroactiv 5.1 a creat  boxe  satelit, un  set ideal, deoarece dezvoltă o experiență maximă a sunetului.  Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Numan Retrospective 1979 S este un  difuzor cu două sensuri  foarte talentat. Pentru că acest mic muzician concentrat se distinge prin redarea de muzica de calitate . Construcția cu membrană pasivă cu 10 cm (4 "), unitate permite,… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie…

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie cu maro

RETROSPECTIVĂ 5.1. Satelit-SET 1979 SC Pentru unii "mai puțin este mai mult". Din moment ce va dorinți sa vizionati   un film sau sa ascultati muzică noi va oferim aceasta experiență strălucitoare . Camera de zi ar trebui să fie în continuare deschisa la o varietate de activități de petrecere a timpului liber. Pentru această afirmație, întregul și, în același timp, minimalist, NUMAN Retroactiv 5.1 a creat  boxe  satelit, un  set ideal, deoarece dezvoltă o experiență maximă a sunetului.  Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Numan Retrospective 1979 S este un  difuzor cu două sensuri  foarte talentat. Pentru că acest mic muzician concentrat se distinge prin redarea de muzica de calitate . Construcția cu membrană pasivă cu 10 cm (4 "), unitate permite,… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, nuc in combinatie…

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, nuc in combinatie cu gri

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, negru in…

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, negru in combinatie cu maro

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă un… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie…

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie cu gri

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie…

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie cu maro

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă… (Electronic-star.ro)

Ibiza LED SPLBOX100 caseta de sunet sistem audio Bluetooth 120W USB /…

Ibiza LED SPLBOX100 caseta de sunet sistem audio Bluetooth 120W USB / SD FM

Funcție Loaded All-in-un singur sistem audio cu 120 W max. Performanță netedă, filtru variabil de înaltă si joasă tensiune. Conectivitate versatilă cu interfață Bluetooth, port USB compatibil MP3, împreună cu funcția de înregistrare. Panoul frontal este decorat cu un front elegant, cu LED-uri, care animă în legătură cu pomparea si bate la dans. Compact „SPLBOX“ vorbitorul devine centrul muzical al oricărei părți al incaperii. carcasa din plastic negru cu mâner de transport și efectul de iluminare cu LED-uri. (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, negru in combinatie…

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, negru in combinatie cu maro inchis

RETROSPECTIVĂ 5.1. Satelit-SET 1979 SC Pentru unii "mai puțin este mai mult". Din moment ce va dorinți sa vizionati   un film sau sa ascultati muzică noi va oferim aceasta experiență strălucitoare . Camera de zi ar trebui să fie în continuare deschisa la o varietate de activități de petrecere a timpului liber. Pentru această afirmație, întregul și, în același timp, minimalist, NUMAN Retroactiv 5.1 a creat  boxe  satelit, un  set ideal, deoarece dezvoltă o experiență maximă a sunetului.  Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Numan Retrospective 1979 S este un  difuzor cu două sensuri  foarte talentat. Pentru că acest mic muzician concentrat se distinge prin redarea de muzica de calitate . Construcția cu membrană pasivă cu 10 cm (4 "), unitate permite,… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie…

Numan Retrospective 1979 S - 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie cu maro inchis

RETROSPECTIVĂ 5.1. Satelit-SET 1979 SC Pentru unii "mai puțin este mai mult". Din moment ce va dorinți sa vizionati   un film sau sa ascultati muzică noi va oferim aceasta experiență strălucitoare . Camera de zi ar trebui să fie în continuare deschisa la o varietate de activități de petrecere a timpului liber. Pentru această afirmație, întregul și, în același timp, minimalist, NUMAN Retroactiv 5.1 a creat  boxe  satelit, un  set ideal, deoarece dezvoltă o experiență maximă a sunetului.  Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Numan Retrospective 1979 S este un  difuzor cu două sensuri  foarte talentat. Pentru că acest mic muzician concentrat se distinge prin redarea de muzica de calitate . Construcția cu membrană pasivă cu 10 cm (4 "), unitate permite,… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, nuc in combinatie…

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, nuc in combinatie cu maro inchis

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, maro inchis in…

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, maro inchis in combinatie cu gri

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, negru in…

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, negru in combinatie cu maro inchis

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă… (Electronic-star.ro)

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie…

Numan Retrospective 1977 MKII- 5.1 sistem de sunet, alb in combinatie cu maro inchis

RETROSPECTIVĂ 5.1. SET MEDIU  În cazul în care efectele de sunet și sunetul pare ca o magie , filmele de lung metraj devin o experiență de sunet tri dimensionala și mai vie. Aceasta sunt efectele eroilor din seria NUMAN 5.1 Retrospective. Aici absolut totul vine împreună.  O echipă vizuală și sonoră. Sunet dinamic, încrezător și puternic Convingator INTERIOR LIVE Nman Retrospective 1977 MKII este un difuzor turn cu trei căi, în aspectul tipic anilor șaptezeci. Componentele utilizate și timbrul sunt ultra-moderne. Datorită celor doua woofere de  20 cm (8 ") , 10 cm (4") - gama medie si tweeter dome cu orientare de sunet integrata, convinge  cu un sunet puternic și cald. Accentul se pune pe o înaltă calitate, cu 3 căi , interval de frecvență care desparte semnalul audio și oferă… (Electronic-star.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide