Neglijeu cu tanga alicante ecru

Neglijeu cu tanga Alicante ecru

Neglijeu cu tanga Alicante ecru

Neglijeu de noapte fermecător cu aspect feminin. Neglijeu de damă din satin lucios culoarea ecru. Decolteul este decorat cu volane din tul negru, care trece și la bretelele subțiri reglabile. Neglijeul elegant este completat cu tanga decorativi. Lungimea la jumătatea coapsei. Cadou perfect care va multumi fiecare femeie. Datorită designu de lux neglijeul este foarte seducător. Ambalat în cutie de cadou.  (Alotex.ro)

Neglijeu cu tanga din satin negru Alicante

Neglijeu cu tanga din satin negru Alicante

Neglijeu de noapte fermecător cu aspect feminin. Neglijeu de damă din satin negru lucios. Decolteul este decorat cu volane din tul, care trece și la bretelele subțiri și reglabile. Neglijeul elegant are tanga decorativi. Lungimea la jumătatea coapsei. Cadou perfect care va multumi fiecare femeie. Datorită designu de lux neglijeul este foarte seducător. Ambalat în cutie de cadou.  (Alotex.ro)

Compleu - neglijeu cu tanga Rio ecru

Compleu - neglijeu cu tanga Rio ecru

Neglijeu foarte elegant și fermecător cu tanga. Neglijeu alb din material elastic, fin. O parte a bustului este decorată cu dantelă delicată, care susține bustul și pune în evidență decolteul. Adâncimea decoltului poate fi controlat cu bretele reglabile. Neglijeul elegant este completat de tanga grațioși, care sunt decorate cu aceeași dantelă ca și neglijeul. Lungime este la jumătatea coapsei. Mărfurile sunt ambalate în cutie de cadou. Cadou perfect care va multumi fiecare femeie. (Alotex.ro)

Compleu - neglijeu cu tanga Rio negru

Compleu - neglijeu cu tanga Rio negru

Neglijeu foarte elegant și fermecător cu tanga. Neglijeu negru din material elastic, fin. O parte a bustului este decorată cu dantelă delicată, care susține bustul și pune în evidență decolteul. Adâncimea decoltului poate fi controlat cu bretele reglabile.Neglijeul elegant este completat de tanga grațioși, care sunt decorate cu aceeași dantelă ca și neglijeul. Lungime este la jumătatea coapsei. Mărfurile sunt ambalate în cutie de cadou. Cadou perfect care va mulțumi fiecare femeie. (Alotex.ro)

Compleu - neglijeu cu tanga Rio roșu

Compleu - neglijeu cu tanga Rio roșu

Neglijeu foarte elegant și fermecător cu tanga. Neglijeu roșu din material elastic, fin. O parte a bustului este decorată cu dantelă neagră delicată, care susține bustul și pune în evidență decolteul. Adâncimea decoltului poate fi controlat cu bretele reglabile. Neglijeul elegant este completat de tanga grațioși, care sunt decorate cu aceeași dantelă ca și neglijeul. Lungime este la jumătatea coapsei. Mărfurile sunt ambalate în cutie de cadou. Cadou perfect care va multumi fiecare femeie. (Alotex.ro)

Neglijeu cu tanga din satin roșu Alicate

Neglijeu cu tanga din satin roșu Alicate

Neglijeu de noapte fermecător cu aspect feminin. Neglijeu de damă din satin roșu lucios. Decolteul este decorat cu volane din tul negru, care trece și la bretelele subțiri reglabile. Neglijeul elegant are tanga decorativi. Lungimea la jumătatea coapsei. Cadou perfect care va multumi fiecare femeie. Datorită designu de lux neglijeul este foarte seducător. Ambalat în cutie de cadou.  (Alotex.ro)

Neglijeu Joanna alb cu tanga

Neglijeu Joanna alb cu tanga

Neglijeu adorabil „babydoll“ are o soluție interesantă pentru cupe care pot fi deschise trăgând un șiret subțire. Bretele reglabile, partea de jos decorate cu dantelă frumosă. Confecționat din material transparent, elastic. Compleucu tanga string. Ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Compleu Blush alb/roz

Compleu Blush alb/roz

Neglijeu foarte frumos decorat cu dungi. Material transparent în culoare roz și alb. Pe partea din față are o fâșie lată de tul elastic, decorat cu model floral și dantelă albă. Fundiță frumoasă între cupe. Bretele reglabile. Compleu cu tanga. Ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Monita

Neglijeu Monita

Neglijeu elegant și sexy cu bretele elastice reglabile, decorate cu dantelă. Partea superioară a combinezonului este decorată cu o panglica de satin roz. Cupe moi, triunghiulare căptușite cu material opac. Partea de jos din material transparent. Cămașa este brodată cu dantelă fină. Set cu tanga decorativi. Ambalate în cutie frumoasă de cadou. La neglijeu recomandăm: Monita Babydoll, Monita tanga, shorties Monita (Alotex.ro)

Neglijeu Galicia ecru

Neglijeu Galicia ecru

Neglijeu senzual din vâscoză elastic decorat cu dantelă delicată alb-crem cu model floral, culoare ecru. Modelul cu bretele late din dantelată care trece și în porțiunea decolteului. Partea de jos cu tiv larg de dantelă. Neglijeul va fi apreciat în special în nopțile calde de vară. Ambalat în cutie elegantă de cadou - ideea perfectă pentru cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Paulina ecru

Neglijeu Paulina ecru

Neglijeu elegant din vâscoză moale. Neglijeu elegant culoarea alb-crem. Confecționat din vâscoză elastică și dantelă fină. Dantela este brodatăccu model de flori la decolteu și bust în aceași culoare. Partea din spate neteă. Neglijeul este decorat cu o fundiță din satin care pune în evidență pieptul. Mânecă scurtă kimono din tul transparent. Ambalat în cutie elegantă de cadou.  (Alotex.ro)

Neglijeu Ines ecru

Neglijeu Ines ecru

Neglijeu elegant culoarea albă decorat cu dantelă Neglijeu frumoas culoarea albă, decorat cu dantelă. Confecționat din vâscoză moale și elastică. Dantela la bust și panglica din satin pun în evidență pieptul.  Ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Soraya ecru

Neglijeu Soraya ecru

Neglijeu din vâscoză moale culoarea ecru. Neglijeu elegant din vâscoză moale culoarea albă. Partea bustului este căptușită. Partea superioară este confecționată dintr-un material transparent, moale, frumos brodat cu ață portocalie. Sub bust este o centura ornată pentru legare. Modelul este ideal pentru zilele călduroase de vară. Ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Natali ecru

Neglijeu Natali ecru

Neglijeu elegant, confortabil culoarea alb - crem din bumbac natural moale cu fibră din modal. Neglijeu de lux ideal pentru nopțile calde de vară. Partea de sus, bretelele și tivu sunt din satin fin. Satenu are culoarea verde deschis model cu flori de culoare maro și vanilie. Croiu elegant și designu modern nu dezamăgește nici o femeie. Cămașa are bretele subțiri reglabile din satin lucios. Mijlocul bustului este decorat cu o fundiță gingașă. Partea din spate decupată cu legare, astfel fiecare femeie îți poate regla neglijeul dupa propria mărime.Eleganța neglijeului este dată de tivu din satin frumos decorat din partea de jos a cămăși. Ambalat în cutie frumoasă de cadou. Recomandăm halat în aceași nuanță (Alotex.ro)

Neglijeu Laila ecru

Neglijeu Laila ecru

Neglijeu elegant culoarea albă din vâscoză combinată cu elastan pentru o mai mare flexibilitate a materialului. Negliejul are bretele subțiri, elastice și reglabile. Decolteul rotund este decorat cu dantelă fină. Tivul din parte de jos este din dantelă. Lungimea aproximativ 90 cm. Neglijeul este ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Paris ecru

Neglijeu Paris ecru

Neglijeu elegant de noapte culoarea ecru din vâscoză elastică și respirabilă decorat cu dantelă. Neglijeu elegant confecționat din material moale și elastic. Decolteul în V este cusut cu dantelă neagră brodată cu flori. Neglijeul are mânecă lungă și buzunare pe părțile laterale. Lungime neglijeului este de aproximativ 90 cm. Neglijeul este ambalat în cutie elegantă de cadou  - ideea perfecta pentru un cadou frumos. (Alotex.ro)

Neglijeu Catania ecru

Neglijeu Catania ecru

Neglijeu culoarea ecru cu mânecă din tul fin. Neglijeu elegant confecționat din material elastic, moale și flexibil. Mânecile sunt din tul elastic. În partea de jos este încorporat tul semi-transparent. Neglijeul este ambalat în cutie frumoasă de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Linda ecru

Neglijeu Linda ecru

Neglijeu din vâscoză cu design atipic. Neglijeu alb-crem elegant cu bretele subțiri și reglabile. Pe părțile laterale tăieturi sexi, în partea de jos buzunare mici, tiv frumos ondulat. Ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Viki ecru

Neglijeu Viki ecru

Neglijeu elegant din vâscoză moale și confortabilă în culoarea ecru. Neglijeu de noapte din vâscoză moale decorat cu dantelă neagră. La bust neglijeul este decorat cu cute plisate, pieptul este înconjurat cu panglică pentru legare. Bretelele sung subțiri, elastice și reglabile. Modelul este ideal pentru zilele călduroase de vară. Ambalat în cutie frumosă de cadou . (Alotex.ro)

Neglijeu Persia ecru

Neglijeu Persia ecru

Neglijeu elegant culoarea alb-crem cu mănecă din tul fin. Neglijeu fermecător lungimea la genunchi. Mânecă elegantă din dantelă care trece spre decolteul în V și pune în evidență bustul. Neglijeul este confecționat din vâscoză respirabilă, care este moale și flexibilă. Lungimea totală 60 cm. Neglijeul este ambalat în cutie elegantă de cadou. Neglijeul este ideal pentru femeile care apreciază lenjerie confortabilă și elegantă. (Alotex.ro)

Neglijeu Fabia ecru

Neglijeu Fabia ecru

Neglijeu confortabil de noapte cu mânecă scurtă. Neglijeu confortabil culoare alb-crem din vâscoză moale și dantelă fină elastică. Mâneci scurte, decolteu rotund, partea din față este decorată cu dantelă. Partea din spate netedă. Ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Viki ecru

Neglijeu Viki ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Stefania ecru

Neglijeu Stefania ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Flawia ecru

Neglijeu Flawia ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Gaja ecru

Neglijeu Gaja ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Sisi ecru

Neglijeu Sisi ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Emi ecru

Neglijeu Emi ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Felicja ecru

Neglijeu Felicja ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Roma ecru

Neglijeu Roma ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Rossi ecru

Neglijeu Rossi ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Elektra ecru

Neglijeu Elektra ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Grace ecru

Neglijeu Grace ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Pearl ecru

Neglijeu Pearl ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Julita ecru

Neglijeu Julita ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Milagros ecru

Neglijeu Milagros ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Chanelle ecru

Neglijeu Chanelle ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Cora 2 ecru

Neglijeu Cora 2 ecru

Neglijeu elegant culoarea ecru decorat cu dantelă delicată. Neglijeul este confecționat din vâscoză moale. Bretelele late și partea din spate sunt din dantelă fină. Decolteul rotund este decorat cu o fundiță mică și panglică din satin. Pe părțile lateral sunt buzunare practice. Neglijeul este ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu Costa Rica ecru

Neglijeu Costa Rica ecru

Neglijeu elegant culoarea alb-crem decorat cu dantelă neagră. Neglijeu elegant confecționat din vâscoză delicată, moale și flexibilă, decolteul este decorat cu dantelă neagră care trece în porțiunea umerilor formănd bretelele. Dantela neagră este brodată cu flori. Tivul este din dantelă neagră. Lungimea la genunchu, aproximatic 63 cm. Neglijeul este ambalat în cutie de cadou.   (Alotex.ro)

Neglijeu Paulina ecru-negru

Neglijeu Paulina ecru-negru

Neglijeu elegant decorat cu dantelă. Neglijeu fermecător culoarea alb-crem cu negru. Confecționat din vâscoză elastică și dantelă fină. Dantela neagră este brodată cu flori la decolteu  și bust. Partea din spate neteă. Neglijeul este decorat cu o fundiță din satin care pune în evidență pieptul. Mânecă scurtă kimono din tul transparent. Ambalat în cutie elegantă de cadou.    (Alotex.ro)

Neglijeu Paulina ecru-black

Neglijeu Paulina ecru-black

(Amiatex.ro)

Neglijeu Roxy black/ecru

Neglijeu Roxy black/ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu erotic Milena ecru

Neglijeu erotic Milena ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu erotic Klarysa ecru

Neglijeu erotic Klarysa ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Kamila ecru-black

Neglijeu Kamila ecru-black

(Amiatex.ro)

Neglijeu Rossi black-ecru

Neglijeu Rossi black-ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Bona black-ecru

Neglijeu Bona black-ecru

(Amiatex.ro)

Chiloți tanga 1265 ecru

Chiloți tanga 1265 ecru

(Amiatex.ro)

Chiloți tanga 605 ecru

Chiloți tanga  605 ecru

(Amiatex.ro)

Neglijeu Camilia ecru cu negru

Neglijeu Camilia ecru cu negru

Neglijeu elegant decorat cu dantelă. Neglijeu Camilia din colecția DKaren culoarea ecru combinată cu negru de la talie. La talie este decorat cu fundiță albă și dantelă. Decolteu în V, tiv ondulat. Confecționat din vâscoză moale plăcută pe corp. Neglijeu este ambalat în cutie de cadou. (Alotex.ro)

Neglijeu din satin ecru Odessa

Neglijeu din satin ecru Odessa

Neglijeu frumoas și elegant din satin. Neglijeu de noapte din satin lucios culoarea albă, elegant și confortabil. Bretelele sunt subțiri reglabile. Neglijeul este decorat cu dantelă neagră elastică la bust cu trecere pe partea din spate. Ambalat în cutie frumoasă de cadou. Recomandăm ca cadou pentru prietenă sau soție. (Alotex.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide