Nivea antiperspirant roll on energy fresh antiperspirant roll on 50 ml

Nivea Antiperspirant roll-on Energy Fresh (Antiperspirant Roll-On) 50…

Nivea Antiperspirant roll-on Energy Fresh (Antiperspirant Roll-On) 50 ml

antiperspirant extracte de minge cu iarba de lamaie are grijă ușor pentru subraț ta. Protejează împotriva transpirației și previne mirosul pe tot parcursul zilei. caracteristici: eliminarea transpirației timp de 48 ore, protejează împotriva mirosului, împrospătează, delicat parfumat, fără alcool, testat dermatologic. (vivantis.ro)

Nivea Energy Fresh antiperspirant roll-on 50 ml

Nivea Energy Fresh antiperspirant roll-on 50 ml

Nivea Energy Fresh, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Energy Fresh absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratătestat dermatologicneutralizează mirosul neplăcutCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Antiperspirant  roll-on Pearl & Beauty (Antiperspirant Roll-On)…

Nivea Antiperspirant  roll-on Pearl & Beauty (Antiperspirant Roll-On) 50 ml

antiperspirant cu extracte de mingii perle are grijă ușor pentru subraț ta. Protejează împotriva transpirației și previne mirosul pe tot parcursul zilei. caracteristici: eliminarea transpirației timp de 48 ore, protejează împotriva mirosului, împrospătează, delicat parfumat, testat dermatologic. (vivantis.ro)

Nivea Fresh Natural antiperspirant roll-on 48h 50 ml

Nivea Fresh Natural antiperspirant roll-on 48h  50 ml

Nivea Fresh Natural, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Fresh Natural absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăconferă prospețimeCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Rexona Active Shield Fresh antiperspirant roll-on 50 ml

Rexona Active Shield Fresh antiperspirant roll-on 50 ml

Rexona Active Shield Fresh, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Rexona Active Shield Fresh absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:conferă prospețimeneutralizează mirosul neplăcutprotejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Nivea Antiperspirant roll-on Invisible Fresh Black&White 48H (Anti…

Nivea Antiperspirant roll-on Invisible Fresh Black&White 48H (Anti-Perspirant) 50 ml

îngrijire delicată și eficientă într-o singură! caracteristici: protejează până la 48 de ore, compoziția nu formează un pete albe și galbene pe haine, miros proaspăt, dă un sentiment de puritate, pentru subsuoară perfectă la 48 de ore. Fără a alcool. Nu conține etanol. (vivantis.ro)

Nivea Pure Invisible antiperspirant roll-on 50 ml

Nivea Pure Invisible antiperspirant roll-on 50 ml

Nivea Pure Invisible, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Pure Invisible absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratătestat dermatologicNu lasă pete pe haineIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Fresh Kick antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Nivea Men Fresh Kick antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Nivea Men Fresh Kick, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Produsul Nivea Men Fresh Kick este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:reglează transpirația și umiditatea pieliiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștiCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Nivea Antiperspirant roll-on Pure Invisible 50 ml

Nivea Antiperspirant roll-on Pure Invisible 50 ml

Ball antiperspirant Pure Invisible reglementa în mod eficient pentru 48 de ore transpirație. Formula sa a fost conceput pentru a nu lăsa pete albe pe piele sau pe haine. Caracteristici: Protecție 48 de ore împotriva transpirații, nu lasă pete albe pe piele sau haine, fără alcool și coloranți. (vivantis.ro)

Rexona Antiperspirant roll-on 48H Active Shield Fresh (Deo Roll-On)…

Rexona Antiperspirant roll-on 48H Active Shield Fresh (Deo Roll-On) 50 ml

Antiperspirantul Motionsense Active Shield ofera protecție perfectă împotriva mirosului de transpirație. O protecție excelentă, chiar și în momentele cele mai tensionate. Grație tehnologiei brevetate Motionsense răspunde în mod direct la mișcare. În acest deodorant puteti gasi tehnologii moderne și o precizie extraordinară. caracteristici:eficacitate extraordinară împotriva mirosului de transpiratie,Tehnologia Motionsense -cu cat mai multa mișcare, cu atât mai mare eficiență,antibacterian.parfum proaspat.Protejează până la 48 de ore. (vivantis.ro)

Nivea Antiperspirant roll-on pentru bărbați Deep 50 ml

Nivea Antiperspirant roll-on pentru bărbați Deep 50 ml

Activitatea fizică sau nervozitatea nu vor mai determina cât de proaspăt vă simțiți. Antiperspirant Deep pentru bărbați de la Nivea vă Nivea un miros plăcut și protecție împotriva transpirației timp de până la 48 de ore. caracteristici: protejează fiabil împotriva transpirației și lasă o senzație de piele plăcut uscată în axile, miroase plăcut și creează un sentiment de prospețime și curățenie, formula antibacteriană de culoare neagră distruge bacteriile care se înmulțesc ca rezultat al transpirației, grijă ușor pentru pielea din spate. (vivantis.ro)

Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant roll-on 50 ml

Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant roll-on 50 ml

Nivea Men Invisible Black & White, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Invisible Black & White absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:oferă o protecție de lungă duratăasigură absorbția optimă a transpirațieiconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează eficient împotriva transpirațieinu irită pielea sensibilăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant roll-on 50 ml

Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant roll-on 50 ml

Nivea Invisible Black & White Clear, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Invisible Black & White Clear absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutetestat dermatologicNu lasă pete pe haineIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Clarins Antiperspirant roll-on pentru bărbați (Antiperspirant Roll On…

Clarins Antiperspirant roll-on pentru bărbați (Antiperspirant Roll On) 50 ml 

antiperspirant Ball ajuta la reglarea transpiratie excesiva pe termen lung, respectând în același timp procesul natural al pielii. caracteristici: conține extracte din ulei vegetal de portocala, lamaie si grapefruit si minerale extracte, previne transpirație, protejează împotriva transpirației, neutralizeaza eficient mirosurile, dă o senzație de prospețime pe tot parcursul zilei. lipicios, neutralizeaza bacterii menținând în același timp un pH-ul pielii naturale. (vivantis.ro)

Nivea Pearl & Beauty antiperspirant roll-on 48h 50 ml

Nivea Pearl & Beauty antiperspirant roll-on 48h  50 ml

Nivea Pearl & Beauty, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Pearl & Beauty absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Nivea Stress Protect antiperspirant roll-on 48h 50 ml

Nivea Stress Protect antiperspirant roll-on 48h  50 ml

Nivea Stress Protect, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Stress Protect absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteoferă o protecție de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Clarins Men Antiperspirant Roll-On antiperspirant roll-on fară alcool…

Clarins Men Antiperspirant Roll-On antiperspirant roll-on fară alcool 50 ml

Clarins Men Antiperspirant Roll-On, 50 ml, Antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Clarins Men Antiperspirant Roll-On absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutenu blochează procesele corporale naturaleconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștiIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Nivea Protect & Care antiperspirant roll-on pentru femei 50 ml

Nivea Protect & Care antiperspirant roll-on pentru femei 50 ml

Nivea Protect & Care, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Protect & Care Protect & Care absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcutenu irită pielea sensibilăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Borotalco Intensive antiperspirant roll-on 50 ml

Borotalco Intensive antiperspirant roll-on 50 ml

Borotalco Intensive, 50 ml, Deodorante și antiperspirante unisex, Deodorantul Borotalco Intensive luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteasigură o senzație de prospețime, de lungă duratătestat dermatologicIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Protect & Care antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Nivea Men Protect & Care antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Nivea Men Protect & Care, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Produsul Nivea Men Protect & Care este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:nu irită pieleaprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Deep antiperspirant roll-on 48 de ore 50 ml

Nivea Men Deep antiperspirant roll-on 48 de ore 50 ml

Nivea Men Deep, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Deep absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Adidas Fresh Cool & Care antiperspirant roll-on pentru femei 50 ml

Adidas Fresh Cool & Care antiperspirant roll-on pentru femei 50 ml

Adidas Fresh Cool & Care, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Nu vă mai faceți griji că aroma antiperspirantului nu se armonizează cu cea a parfumului dvs. Antiperspirantul Adidas Fresh Cool & Care vă protejează împotriva transpirației și formează o pereche perfectă cu parfumul din aceeași colecție.Caracteristici:conferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteprotejează eficient împotriva transpirațieiIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Dove Antiperspirant roll-on Go Fresh Acai & Waterlili 50 ml

Dove Antiperspirant roll-on Go Fresh Acai & Waterlili 50 ml

Antiperspirantul roll-on Go Fresh de la marca Dove vă oferă până la 48 de ore de protecție împotriva transpirației și mirosurilor neplăcute. În plus, are o compoziție specială care ajută la protejarea împotriva petelor de pe hainele colorate. Conține 1/4 din crema hidratantă, datorită căreia pielea dvs. de la subsuoară va fi moale și fină. Caracteristici: protecție 48 de ore. fără alcool, conține 1/4 cremă hidratantă, cu miros plăcut. (vivantis.ro)

Rexona Invisible Pure antiperspirant roll-on 50 ml

Rexona Invisible Pure antiperspirant roll-on 50 ml

Rexona Invisible Pure, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Rexona Invisible Pure absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:conferă prospețimeoferă o protecție de lungă duratăNu lasă pete pe haineCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Rexona Active Shield antiperspirant roll-on 50 ml

Rexona Active Shield antiperspirant roll-on 50 ml

Rexona Active Shield, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Rexona Active Shield Active Shield absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:asigură absorbția optimă a transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Borotalco Original deodorant antiperspirant roll-on 50 ml

Borotalco Original deodorant antiperspirant roll-on 50 ml

Borotalco Original, 50 ml, Deodorante și antiperspirante unisex, Deodorantul Borotalco Original luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteasigură o senzație de prospețime, de lungă duratătestat dermatologicIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Garnier Mineral Invisible antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Mineral Invisible antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Mineral Invisible, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Garnier Mineral Invisible absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăconferă prospețimeCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Silver Protect antiperspirant roll-on pentru barbati 48h …

Nivea Men Silver Protect antiperspirant roll-on pentru barbati 48h  50 ml

Nivea Men Silver Protect, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Silver Protect absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteprotejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Cool Kick antiperspirant roll-on pentru barbati 48h 50 ml

Nivea Men Cool Kick antiperspirant roll-on pentru barbati 48h  50 ml

Nivea Men Cool Kick, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Cool Kick absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștitestat dermatologicCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Garnier Mineral Pure Active antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Mineral Pure Active antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Mineral Pure Active, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:pentru o senzație de prospețime, de lungă duratănu irită pielea sensibilăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Fresh Active deodorant roll-on antiperspirant pentru…

Nivea Men Fresh Active deodorant roll-on antiperspirant pentru barbati 48h  50 ml

Nivea Men Fresh Active, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Fresh Active absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieipentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe haineIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Dove Go Fresh Acai Berry & Waterlily antiperspirant roll-on fară…

Dove Go Fresh Acai Berry & Waterlily antiperspirant roll-on fară alcool 50 ml

Dove Go Fresh Acai Berry & Waterlily, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Dove Go Fresh Acai Berry & Waterlily absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieipentru o senzație de prospețime, de lungă duratăconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratătestat dermatologicIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Garnier Mineral Magnesium Ultra Dry antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Mineral Magnesium Ultra Dry antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Mineral Magnesium Ultra Dry, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Garnier Mineral Magnesium Ultra Dry absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieipentru o senzație de prospețime, de lungă duratăconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăoferă o protecție de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Garnier Men Mineral Pure Active antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Men Mineral Pure Active antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Men Mineral Pure Active, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Produsul Garnier Men Mineral Pure Active este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:pentru o senzație de prospețime, de lungă duratănu afectează procesele corporale naturaleNu lasă pete pe haineneutralizează mirosul neplăcutCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Garnier Men Mineral Action Control + antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Men Mineral Action Control + antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Men Mineral Action Control +, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Garnier Men Mineral Action Control + absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratănu irită pielea sensibilătestat dermatologicIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Garnier Mineral 5 Protection antiperspirant roll-on 48 de ore (Cotton…

Garnier Mineral 5 Protection antiperspirant roll-on 48 de ore (Cotton Fresh) 50 ml

Garnier Mineral 5 Protection, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Garnier Mineral 5 Protection absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăconferă prospețimeNu lasă pete pe hainenu irită pielea sensibilăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Garnier Mineral 5 Protection antiperspirant roll-on 48 de ore (Floral…

Garnier Mineral 5 Protection antiperspirant roll-on 48 de ore (Floral Fresh) 50 ml

Garnier Mineral 5 Protection, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Garnier Mineral 5 Protection absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăconferă prospețimeNu lasă pete pe hainenu irită pielea sensibilăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Garnier Antiperspirant roll-on mineral pentru femei 5 Protection…

Garnier Antiperspirant roll-on mineral pentru femei 5 Protection Cotton Fresh 48h,  50 ml

Antiperspirant minerale pentru a proteja complet pielea și hainele tale. Ingrediente active: Mineralite - minerală naturală absorbant de origine vulcanica. Efecte: protejează împotriva mirosurilor, umiditate, iritație, pete albe și galbene nechanechává pe îmbrăcăminte. Caracteristici: textura rapid, toleranta optima a pielii, aplicație prietenos, fără alcool și parabeni, testate dermatologic. (vivantis.ro)

L’Oréal Paris Men Expert Thermic Resist antiperspirant roll-on 50 ml

L’Oréal Paris Men Expert Thermic Resist antiperspirant roll-on 50 ml

L’Oréal Paris Men Expert Thermic Resist, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul L’Oréal Paris Men Expert Thermic Resist absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăconferă prospețimeCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Garnier Men Mineral Magnesium Ultra Dry antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Men Mineral Magnesium Ultra Dry antiperspirant roll-on 50 ml

Garnier Men Mineral Magnesium Ultra Dry, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Garnier Men Mineral Magnesium Ultra Dry absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieipentru o senzație de prospețime, de lungă duratăconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăneutralizează mirosul neplăcutIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

L’Oréal Paris Men Expert Cool Power antiperspirant roll-on 50 ml

L’Oréal Paris Men Expert Cool Power antiperspirant roll-on 50 ml

L’Oréal Paris Men Expert Cool Power, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul L’Oréal Paris Men Expert Cool Power absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

L’Oréal Paris Men Expert Shirt Protect antiperspirant roll-on 50 ml

L’Oréal Paris Men Expert Shirt Protect antiperspirant roll-on 50 ml

L’Oréal Paris Men Expert Shirt Protect, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul L’Oréal Paris Men Expert Shirt Protect absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăNu lasă pete pe haineCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive antiperspirant roll-on 40 ml

Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive antiperspirant roll-on 40 ml

Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive, 40 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieineutralizează mirosul neplăcutconferă prospețimeoferă o protecție de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Dove Antiperspirant roll-on Invisible Dry 50 ml

Dove Antiperspirant roll-on Invisible Dry 50 ml

Antiperspirant roll-on Dove Dry Invizibil de la marca aduce la o protecție de 48 de ore împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute. De asemenea , are o formulă specială care ajută la protejarea împotriva petelor de pe haine colorate. Acesta conține 1/4 cremă hidratantă , care face ca pielea lor in axile moale și delicat. caracteristici: Acesta conține 1.4 hidratant, nu conține alcool, de protecție de 48 de ore, testat pentru 100 de culori. (vivantis.ro)

Dove Antiperspirant roll-on Go Fresh cu mirosul de castravete si ceai…

Dove Antiperspirant roll-on Go Fresh cu mirosul de castravete si ceai verde, 50 ml

Antiperspirant roll-on Go Fresh cu mirosul de castravete si ceai verde este doar dreptul de băuturi răcoritoare, care va dura pe tot parcursul zilei. aromă plăcută de ceai verde reduce tensiunea și stresul. extracte de ceai verde sunt de asemenea eficiente in prevenirea daunelor pielii de razele solare. Nu conține alcool, astfel încât acesta poate fi folosit pe piele după epilare cu ceară. caracteristici: de protecție de 48 de ore, fără alcool, miros placut de castravete si ceai verde. (vivantis.ro)

Polaar Men antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Polaar Men antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Polaar Men, 50 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Produsul Polaar Men este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratăNu lasă pete pe hainepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Dove Antiperspirant roll-on Original(Anti-Perspirant) 50 ml

Dove Antiperspirant roll-on Original(Anti-Perspirant) 50 ml

Antiperspirant Dove Original mingii oferă o protecție maximă împotriva transpirație timp de 48 de ore. Din cauza crema de conținut are grijă de pielea delicată subraț. caracteristici: Acesta conține 1.4 hidratant, nu conține alcool, protejează pielea, nu irita pielea după ras, cu parfum moale cu săpun. (vivantis.ro)

Axe Antiperspirant roll-on de bărbați Black 50 ml

Axe Antiperspirant roll-on de bărbați Black 50 ml

Antiperspirantul cu bilă asigură o protecție fiabilă și de durată de până la 48 de ore. caracteristici: protejează de transpirație și miros, ușor de aplicat nu lasă nici o pată pe haine cu mirosul de lemn și de fructe. (vivantis.ro)

Rexona Antiperspirant Roll-On Invizibil Negru + Alb 50 ml

Rexona Antiperspirant Roll-On Invizibil Negru + Alb 50 ml

Antiperspirant roll-on Invizibil negru + alb Diamond, datorită tehnologiei speciale minimizează pete albe și oferă o protecție de lungă durată împotriva transpirației și a mirosului. În plus, fără alcool. caracteristici: prospețime de lungă durată, de protecție de 48 de ore împotriva transpirației, îi pasă ușor pentru piele, minimizează pete albe pe piele și de îmbrăcăminte, Fără alcool. (vivantis.ro)

Rexona Antiperspirant roll-on Motionsense Aloe Vera 50 ml

Rexona Antiperspirant roll-on Motionsense Aloe Vera 50 ml

Aloe Vera Motionsense mingii deodorant de la marca Rexona este proiectat pentru toate femeile care doresc să se simtă în stare proaspătă. Deodorantul vă garantează o protecție de 48 de ore împotriva transpirației. caracteristici: prospețime de lungă durată, de protecție de 48 de ore împotriva transpirației, îngrijește ușor pentru pielea ta un efect rece. (vivantis.ro)

Rexona Antiperspirant roll-on Motionsense Invisible Pure 50 ml

Rexona Antiperspirant roll-on Motionsense Invisible Pure 50 ml

Deodorantul Pure invizibil Motionsense mingii de la marca Rexona este destinat tuturor femeilor care doresc să se simtă în stare proaspătă. Deodorantul vă garantează o protecție de 48 de ore împotriva transpirației și, în plus, nu lasă pete albe pe haine. caracteristici: prospețime de lungă durată, de protecție de 48 de ore împotriva transpirației, îi pasă ușor pentru piele, minimizează pete albe pe piele și de îmbrăcăminte. (vivantis.ro)

Garnier Mineral Action Control antiperspirant roll-on 48h 50 ml

Garnier Mineral Action Control antiperspirant roll-on 48h  50 ml

Garnier Mineral Action Control, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Garnier Mineral Action Control absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe haineconferă prospețimenu blochează procesele corporale naturaleIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

FlosLek Laboratorium FlosMen antiperspirant roll-on fară alcool 50 ml

FlosLek Laboratorium FlosMen antiperspirant roll-on fară alcool 50 ml

FlosLek Laboratorium FlosMen, 50 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul FlosLek Laboratorium FlosMen FlosMen luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteoferă o protecție de lungă duratăNu lasă pete pe hainenu irită pieleaIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. Aplicarea poate fi repetată oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Avon Far Away antiperspirant roll-on pentru femei 50 ml

Avon Far Away antiperspirant roll-on pentru femei 50 ml

Avon Far Away, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Nu vă ascundeți latura pasională a personalității. Apa de parfum pentru femei Avon Far Away este plină de emoții, de dorințe și de provocări, iar senzualitatea dvs. radiantă va fi remarcată de toți cei din jur. parfum orientalparfum floralsubliniază senzualitatea fiecărei femeiparfum potrivit pentru fiecare ziparfum deosebit, pentru ocazii speciale (notino.ro)

SVR Spirial antiperspirant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

SVR Spirial antiperspirant roll-on pentru piele sensibila 50 ml

SVR Spirial, 50 ml, Antiperspirante pentru femei, Deodorantul SVR Spirial Spirial luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiconferă prospețimeoferă o protecție de lungă duratăIngrediente:preparatul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Garnier Minerale Antiperspirant Roll-on 48H Mineral Invisible 50 ml

Garnier Minerale Antiperspirant Roll-on 48H Mineral Invisible 50 ml

Deodorantul antiperspirant cu o protecție maximă timp de până la 48 de ore oferă prospețime imediată și de lungă durată. caracteristici: Materiale antiperspirant transparente pentru îmbrăcăminte totală, invizibilitate Acesta conține minerality aduce prospețime instantanee, Eficacitatea prelungită de 48 de ore, permite pielii să respire liber eficace împotriva petelor albe fără alcool și parabeni. (vivantis.ro)

Axe Antiperspirant roll-on de bărbați Dark Temptation 50 ml

Axe Antiperspirant roll-on de bărbați Dark Temptation 50 ml

Antiperspirantul cu bilă asigură o protecție fiabilă și de lungă durată pentru întreaga perioadă de 48 de ore. caracteristici: protejează împotriva durerii și transpirației, miroase plăcut, oferă protecție timp de 48 de ore, nu lasa pete pe haine. (vivantis.ro)

Garnier Antiperspirant roll-on Mineral 48h Pure Active 50 ml

Garnier Antiperspirant roll-on Mineral 48h Pure Active 50 ml

Deodorantul antiperspirant cu o protecție maximă timp de până la 48 de ore oferă prospețime imediată și de lungă durată. caracteristici: MINERALIT contine ulei natural de arbore de ceai și caracteristici antibacteriene, aduce prospețime instantanee, Eficacitatea prelungită de 48 de ore, permite pielii să respire liber rapid, blând pe piele. Dermatologivky testat. Fără alcool și parabeni. (vivantis.ro)

Garnier Mineral Invisible antiperspirant roll-on pentru femei 48h 50…

Garnier Mineral Invisible antiperspirant roll-on pentru femei 48h  50 ml

Garnier Mineral Invisible, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Garnier Mineral Invisible absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăNu lasă pete pe hainenu irită pielea sensibilăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

antiperspirant vichy 1 1, bepanthen on strie, hiperma on ekzem, kopacky on umelku, combo frontline spot-on pro psy 2,68 ml, antiperspirant fără nivel de aluminiu, cel mai bun deodorant antiperspirant, bi oil on strie, saint malo on mel, animonda integra on cans

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide