Ochelari de foc bolle

L-am găsit pentru tine Ochelari de foc bolle

Lustră cu detalii din lemn Bolle Tres Duro, alb

Lustră cu detalii din lemn Bolle Tres Duro, alb

Elegante și atemporale. Așa sunt corpurile de iluminat din colecția Bolle. Sunt disponibile în 2 variații de culori, decorate cu detalii din lemn. Perfecte pentru interioarele moderne dar și pentru cele scandi. (bonami.ro)

cămașă HANNAH mușca de foc roșu XL

cămașă HANNAH mușca de foc roșu XL

cămașă HANNAH mușca de foc roșu XL Cămașa scurtă pentru bărbați și imprimarShe elegantă pe piept au fost făcute pentru dvs. din materialul foarte popular AFT Quick Dry. Tricoul se usucă foarte repede, este respirabil și foarte confortabil în contact cu pielShe. Este conceput pentru uzul zilnic în oraș și pe teren. potrivită pentru activități de turism tip produs cu maneci scurte Sexul masculin greutate 150 g / l Tricouri şi bluze » Tricouri » cămașă HANNAH mușca de foc roșu XL (gamisport.ro)

cămașă HANNAH mușca de foc roșu XXL

cămașă HANNAH mușca de foc roșu XXL

cămașă HANNAH mușca de foc roșu XXL Cămașa scurtă pentru bărbați și imprimarShe elegantă pe piept au fost făcute pentru dvs. din materialul foarte popular AFT Quick Dry. Tricoul se usucă foarte repede, este respirabil și foarte confortabil în contact cu pielShe. Este conceput pentru uzul zilnic în oraș și pe teren. potrivită pentru activități de turism tip produs cu maneci scurte Sexul masculin greutate 150 g / l Tricouri şi bluze » Tricouri » cămașă HANNAH mușca de foc roșu XXL (gamisport.ro)

cămașă HANNAH mușca de foc roșu M

cămașă HANNAH mușca de foc roșu M

cămașă HANNAH mușca de foc roșu M Cămașa scurtă pentru bărbați și imprimarShe elegantă pe piept au fost făcute pentru dvs. din materialul foarte popular AFT Quick Dry. Tricoul se usucă foarte repede, este respirabil și foarte confortabil în contact cu pielShe. Este conceput pentru uzul zilnic în oraș și pe teren. potrivită pentru activități de turism tip produs cu maneci scurte Sexul masculin greutate 150 g / l Tricouri şi bluze » Tricouri » cămașă HANNAH mușca de foc roșu M (gamisport.ro)

cămașă HANNAH mușca de foc roșu S

cămașă HANNAH mușca de foc roșu S

cămașă HANNAH mușca de foc roșu S Cămașa scurtă pentru bărbați și imprimarShe elegantă pe piept au fost făcute pentru dvs. din materialul foarte popular AFT Quick Dry. Tricoul se usucă foarte repede, este respirabil și foarte confortabil în contact cu pielShe. Este conceput pentru uzul zilnic în oraș și pe teren. potrivită pentru activități de turism tip produs cu maneci scurte Sexul masculin greutate 150 g / l Tricouri şi bluze » Tricouri » cămașă HANNAH mușca de foc roșu S (gamisport.ro)

cămașă HANNAH mușca de foc roșu L

cămașă HANNAH mușca de foc roșu L

cămașă HANNAH mușca de foc roșu L Cămașa scurtă pentru bărbați și imprimarShe elegantă pe piept au fost făcute pentru dvs. din materialul foarte popular AFT Quick Dry. Tricoul se usucă foarte repede, este respirabil și foarte confortabil în contact cu pielShe. Este conceput pentru uzul zilnic în oraș și pe teren. potrivită pentru activități de turism tip produs cu maneci scurte Sexul masculin greutate 150 g / l Tricouri şi bluze » Tricouri » cămașă HANNAH mușca de foc roșu L (gamisport.ro)

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 42

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 42

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 42 Jacheta de damă ușoară Hannah Lola , cu o tăietură sportivă de 38 de picior, cântărește doar 45 de grame . În plus față de greutatShe redusă, este disponibilă și pentru respirație ridicată și pliere ușoară. Datorită proprietăților excepționale datorSheză materiale excepționale. PartShe din față a jachetei este echipată cu o membrană SoftShell Tec-Shield de înaltă performanță și previne senzația de răcire subiectivă care apare atunci când începe să sufle. Materialul întins se aplică în spate, astfel încât Hannah Lola nu vă va opri cu siguranță. Jacheta se află în colecția Hannah, în special pentru toți iubitorii de cross country pe câmpiile cu zăpadă sau alergătorii de agrement, care chiar și vremShe rece a iernii nu descurajSheză câteva… (gamisport.ro)

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 40

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 40

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 40 Jacheta de damă ușoară Hannah Lola , cu o tăietură sportivă de 38 de picior, cântărește doar 45 de grame . În plus față de greutatShe redusă, este disponibilă și pentru respirație ridicată și pliere ușoară. Datorită proprietăților excepționale datorSheză materiale excepționale. PartShe din față a jachetei este echipată cu o membrană SoftShell Tec-Shield de înaltă performanță și previne senzația de răcire subiectivă care apare atunci când începe să sufle. Materialul întins se aplică în spate, astfel încât Hannah Lola nu vă va opri cu siguranță. Jacheta se află în colecția Hannah, în special pentru toți iubitorii de cross country pe câmpiile cu zăpadă sau alergătorii de agrement, care chiar și vremShe rece a iernii nu descurajSheză câteva… (gamisport.ro)

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 38

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 38

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 38 Jacheta de damă ușoară Hannah Lola , cu o tăietură sportivă de 38 de picior, cântărește doar 45 de grame . În plus față de greutatShe redusă, este disponibilă și pentru respirație ridicată și pliere ușoară. Datorită proprietăților excepționale datorSheză materiale excepționale. PartShe din față a jachetei este echipată cu o membrană SoftShell Tec-Shield de înaltă performanță și previne senzația de răcire subiectivă care apare atunci când începe să sufle. Materialul întins se aplică în spate, astfel încât Hannah Lola nu vă va opri cu siguranță. Jacheta se află în colecția Hannah, în special pentru toți iubitorii de cross country pe câmpiile cu zăpadă sau alergătorii de agrement, care chiar și vremShe rece a iernii nu descurajSheză câteva… (gamisport.ro)

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 36

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 36

hanorac HANNAH Lola de foc roșu / antracit 36 Jacheta de damă ușoară Hannah Lola , cu o tăietură sportivă de 38 de picior, cântărește doar 45 de grame . În plus față de greutatShe redusă, este disponibilă și pentru respirație ridicată și pliere ușoară. Datorită proprietăților excepționale datorSheză materiale excepționale. PartShe din față a jachetei este echipată cu o membrană SoftShell Tec-Shield de înaltă performanță și previne senzația de răcire subiectivă care apare atunci când începe să sufle. Materialul întins se aplică în spate, astfel încât Hannah Lola nu vă va opri cu siguranță. Jacheta se află în colecția Hannah, în special pentru toți iubitorii de cross country pe câmpiile cu zăpadă sau alergătorii de agrement, care chiar și vremShe rece a iernii nu descurajSheză câteva… (gamisport.ro)

Cuţit Böker sticlă mare de vin Foc Luptător 01LL470

Cuţit Böker sticlă mare de vin Foc Luptător 01LL470

Cuţit Böker sticlă mare de vin Foc Luptător 01LL470 Această serie de cutite de salvare extrem de funcțional este proiectat pentru poliție, paramedicii și lucrătorilor de salvare care fac cât mai mult posibil, în timpul sarcinilor sale periculoase și de multe ori a riscat totul pentru a salva vieți. Aceste cuțite sunt dotate cu toate necesitatile - o lamă pentru tăierea centurilor de siguranță, cu vârf pentru ferestre de rupere, clip de buzunar, și lame din oțel inoxidabil, rezistent la coroziune 440. mâner roșu și pompieri caracter anodizate. Linerlock mecanism de blocare. Magnum de Boker-cuțite în această serie sunt de neegalat raport preț-performanță. Există o mare selecție de cuțite din toate categoriile, de ex. Cuțitele tradiționale de buzunar, de vânătoare cuțite, cuțite de… (gamisport.ro)

Foc incepator Pinguin Firestarter

Foc incepator Pinguin Firestarter

Foc incepator Pinguin Firestarter Firestarter face scânteie pinguin o temperatură de 3000 ° C și este garantat pentru a aprinde un foc în orice condiții meteorologice. Viață izbitoare 5000 la 12,000. Dimensiuni: 82 x 25 mm Greutate: 40 Grătare » Brichete cu cremene » Foc incepator Pinguin Firestarter (gamisport.ro)

reticule de mai jos scaun DEUTER bicicletă sac (I) foc

reticule de mai jos scaun DEUTER bicicletă sac (I) foc

reticule de mai jos scaun DEUTER bicicletă sac (I) foc Șaua așezată sub șa, concepută pentru bicicliști ocupați. Pentru a stoca necesitățile ca chei și instrumente necesare. Fixare rapidă și sigură a șei prin prindere prin prindere cu Velcro. Detaliile reflexive îmbunătățesc vizibilitatShe în condiții de iluminare proaste. Există o curShe pentru atașarShe lămpii de siguranță. Materialul durabil este ușor de curățat de murdărie. Genți și borsete » Borsete » reticule de mai jos scaun DEUTER bicicletă sac (I) foc (gamisport.ro)

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Un accesoriu fistichiu care reuşeşte să confere chipului un aspect şi mai atractiv, cu rolul suplimentar de a apăra ochiul de razele solare nocive (categorie de filtru 3). Model ornat cu elemente aurii pe marginile ramelor şi cu pietricele sclipitoare pe braţe pentru un look aparte. Aici puteți găsi Declarația de Conformitate a UE și alte informații despre produs. (bonprix.ro)

Ochelari de soare

Ochelari de soare

O pereche de ochelari de soare eleganţi cu lentile cu formă clasică, cu aspect stylish în dregradeu, şi braţele laterale ornate cu elemente aurii. Model cu filtru de protecţie 3 (prin care se reduce puternic radiaţia solară). (bonprix.ro)

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Ochelari de soare eleganţi şi trendy, perfecţi pentru o apariţie plină de stil, care pe lângă rolul estetic promit să vă apere ochii foarte bine de razele solare prin lentilele cu filtru 3. Înălţime lentilă cca. 5,2 cm, braţ lateral: 15,1 cm, lungime totală cca. 14,2 cm. Aici puteți găsi Declarația de conformitate a UE și alte informații despre produse. (bonprix.ro)

Blumfeldt Verdon, șemineu de grădină, oțel, inox, rezistent la foc,…

Blumfeldt Verdon, șemineu de grădină, oțel, inox, rezistent la foc, negru

Căldură plăcută în orele reci: șemineul de grădină Blumfeldt Verdon încântă cu un foc deschis și un aspect elegant. Șemineul de grădină Verdon este realizat integral din oțel rezistent la foc. Creează o atmosferă deosebit de plăcută, datorită conceptului FireView, cu o priveliște la foc. Cărbunele din lemn, lemnul sau cărbunele pot fi utilizate pentru a crea o atmosferă plăcută. Baza robustă asigură stabilitatea și siguranța basculantă în orice moment. Datorită designului curbat,  șemineul de grădină Verdon nu numai că se încălzește puternic, dar, de asemenea, devine un ochi modern în orice loc. Pentru o curățare convenabilă, este inclus un recipient pentru cenușă cu un grătar pentru cărbune adecvat. Atmosferă plăcută în aer liber: șemineul de grădină Blumfeldt Verdon vă poate… (electronic-star.ro)

Ochelari de corectie - transparenti

Ochelari de corectie - transparenti

Alternativa perfecta pentru ochelarii scumpi! Acesti ochelari de corectie pot fi reglati la intensitatea de care aveti nevoie: de la -6 la +3. Acestia sunt la fel de utili ca ochelari de inlocuire, ca ochelari pentru citit pentru persoanele cu vedere slabita si ochelari de urgenta pentru intreaga familie. (astoreo.ro)

Ochelari de corectie - negri

Ochelari de corectie - negri

Alternativa perfecta pentru ochelarii scumpi! Acesti ochelari de corectie pot fi reglati la intensitatea de care aveti nevoie: de la -6 la +3. Acestia sunt la fel de utili ca ochelari de inlocuire, ca ochelari pentru citit pentru persoanele cu vedere slabita si ochelari de urgenta pentru intreaga familie. (astoreo.ro)

Foc incepator Pinguin Firestarter CUTIE

Foc incepator Pinguin Firestarter CUTIE

Foc incepator Pinguin Firestarter CUTIE Spark o temperatură de 3000 ° C, este garantat pentru a aprinde un foc în orice condiții meteorologice. Viață izbitoare 5000 la 12,000. Greutate: 40 g Dimensiuni: 80 x 20 x 10mm Grătare » Brichete cu cremene » Foc incepator Pinguin Firestarter CUTIE (gamisport.ro)

Blumfeldt Pentos, bol de foc 2-în-1, Ø73cm, scânteie Ø60cm, grill,…

Blumfeldt Pentos, bol de foc 2-în-1, Ø73cm, scânteie Ø60cm, grill, fontă

Rugăciunea sub cerul înstelat: Bucurați-vă de căldura confortabilă a unui foc deschis cu bolul de foc Blumfeldt Pentos 2 în 1 și în același timp beneficiați de avantajele gustoase ale funcției practice de grătar. Cu un diametru al bolului de 73 cm, șemineul Blumfeldt Pentos oferă suficient spațiu pentru un foc de tabără mare format din brichete, brichete de cărbune sau grătar. Baza elegantă a cochiliei o ridică cu îndemânare în aer, pentru a da flăcărilor pâlpâitoare un aer și mai spectaculos. O grila de protecție pentru scântei din oțel asigură focul împotriva cărbunilor în creștere și a scânteilor mari. Cu ajutorul sistemului de poker inclus, dispozitivul de blocare a scântei de pe mâner poate fi ridicat cu ușurință în lateral pentru a alimenta sau a declanșa focul. Pentru mai… (electronic-star.ro)

Blumfeldt Turion spânzurătoare-gratar pan vas de foc gratar carbune…

Blumfeldt Turion spânzurătoare-gratar pan vas de foc gratar carbune cablu de oțel inoxidabil

Descoperiți Tradiție pivotului Saarland cu spânzurătoare-Schwenkgrill Delion Blumfeldt. Generații de masterat grătar nu pot fi greșite, în cazul în care jură de beneficiile unui grătar suprafață liberă, swinging: suspendate de un cablu de sârmă robust de 70cm prin măsurarea grătar se poate roti liber în jurul focului sau jăratic, crescand riscul de ardere a produselor alimentare este redus foarte mult. Cu o mână manivela este posibil în orice moment complet necomplicate distanța dintre suprafața de gătit pentru a reglementa foc, fără teama de a degete arse. Falnic margine de siguranta de pe suprafata grill asigură că cârnați și alte produse alimentare la grătar rotund nu va rula în foc neintenționat. Pentru gratar nu degenereaza la dezastrul spinal comandantul gratar, DELION are… (electronic-star.ro)

Vans Ochelari de soare Negru

Vans Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Ramă: pătrată Model: neted Culoare: negru Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Ochelari de soare Negru

Vans Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Forma: rotundă Culoare: negru Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Maro

Gant Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 12,5 cm Lungime lentila - 5,2 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Model: de trigru Lentile: colorate Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Detaliu: sticlă articulată Culoare: maro (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Albastru

Gant Ochelari de soare Albastru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5,2 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 15 cm Ramă: ovală Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: albastru (bibloo.ro)

Diesel Ochelari de soare Negru

Diesel Ochelari de soare Negru

Material: acetat Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14,5 cm Lungime lentila - 5,4 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4,5 cm Lungime braț - 14 cm Forma: rotundă Lentile: colorate Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: negru (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Negru

Gant Ochelari de soare Negru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 12 cm Lungime lentila - 4,9 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4,9 cm Lungime braț - 14,5 cm Ramă: ovală Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: negru (bibloo.ro)

Ochelari de citit 90° InnovaGoods

Ochelari de citit 90° InnovaGoods

Explorați lumea gadget-urilor practice de la InnovaGoods! Fie că sunt pentru grădină sau pentru interiorul locuinței, veți aprecia cu siguranță caracterul lor practic și inovator! (bonami.ro)

Blumfeldt Syrakus, vatră de foc, Ø 37 cm, piatră artificială, oțel,…

Blumfeldt Syrakus, vatră de foc, Ø 37 cm, piatră artificială, oțel, aspect negru / piatră

Un nou fel de foc. La vatra de la Blumfeldt Syracuse, flăcările sunt deosebit de impresionante, dând impresia unui refugiu sigur. Cu o tigaie pentru foc de 37 cm în diametru, vatra Blumfeldt Syracuse oferă un spațiu suficient pentru un foc mare de tabără format din bușteni, cărbune sau brichete. Baza simplă decorativă a vasului MagicMag, piatră MgO artificială rezistentă la căldură, ridică recipientul la înălțime pentru a spori impresia flăcărilor - protejând în același timp podelele sau peluzele de căldura focului. Pachetul include un cârlig, cu care puteți săpa și astfel să creați un foc. Nu există nimic în calea dvs de a sta în jurul unui foc de tabără cald. Indiferent dacă sunt sau nu cu flăcări, vatra Blumfeldt Syracuse este întotdeauna piesa centrală decorativă a unei… (electronic-star.ro)

Blumfeldt Caruso, bol de foc 2-în-1, Ø58cm, funcție pivotantă, Ø55cm,…

Blumfeldt Caruso, bol de foc 2-în-1, Ø58cm, funcție pivotantă, Ø55cm, grill, negru

Bolul de foc Blumfeldt Caruso 2-în-1 oferă avantajele practice al unui grill de înaltă calitate și atmosfera specială a unui foc deschis. Cu un diametru de 58 cm, șemineul Blumfeldt Caruso oferă spațiu suficient pentru un foc consistent de brichete de foc, cărbune sau grătar. Cele trei picioare stabile, foarte lungi oferă o înălțime de lucru ideală. Grătarul pivotant Horiflex cu un diametru de 64 cm oferă prin flăcările sale un mediu foarte plăcut unde vă puteți bucura alături de familia, prietenii și invitații dumneavoastră. În plus grătarul Caruso de la Blumfeldt oferă față de cele două mânere practice pentru deplasarea ușoară, o placă de tăiere practică pentru montare laterală, 5 umerașe pentru diverse facilități de grătar și un recipient pentru cenușă. Fie ca un șemineu sau… (electronic-star.ro)

carcasă Deuter pachet sac 3 foc

carcasă Deuter pachet sac 3 foc

carcasă Deuter pachet sac 3 foc DEUTER Pack Sack 3 - husă netă Pachet mic, care vă organizSheză perfect și vă protejSheză diferitele echipamente și îmbrăcăminte în aer liber. Cazul este foarte ușor și ușor de deschis cu un cablu de tracțiune. Există, de asemenShe, un mâner practic. Un ambalaj practic care vă protejSheză și aranjSheză echipamentul și îmbrăcămintShe în rucsac Carcasă rezistentă la murdărie și murdărie Ușor de folosit datorită unui cablu de tracțiune fix mâner Profil îngust Greutate: 30g Lungime: 24 cm Lățime: 13 cm Volum: 3 l Rucsaci turist » Rucsaci mici (până în 30l) » carcasă Deuter pachet sac 3 foc (gamisport.ro)

flacon NALGENE 500ml WM foc Roz

flacon NALGENE 500ml WM foc Roz

flacon NALGENE 500ml WM foc Roz NALGENE 1000 ml WM - flacon O sticlă care la făcut pe Nalgene faimos pe scena turistică. Designul pare simplu, dar peste 50 de ani de experiență de fabricație și dezvoltare a fost semnat pentru a crShe o sticlă extrem de durabilă, rezistentă la apă, cu o garanție de viață. Mijlocul de măsurare vă va ajuta să monitorizați admisia lichidului sau să serviți ca un ghid util atunci când amestecați băutura. Cele mai multe rucsaci au buzunare laterale. Și exact aceste buzunare au fost proiectate pentru sticle Nalgene, deoarece turiștii au încredere în acest brand de zeci de ani Fabricat din copoliester Eastman Tritan ™ fără BPA Poate fi spălată într-o mașină de spălat vase Rezistența la impact Potrivit atât pentru băuturi calde cât și pentru băuturi reci … (gamisport.ro)

rucsac LOWE ALPINE coborâre 35 foc

rucsac LOWE ALPINE coborâre 35 foc

rucsac LOWE ALPINE coborâre 35 foc Rucsac de schi și freeride cu posibilitate de atașare la schiuri, spate întărit și buzunar de avalanșă. 35 l. Ușoare, foarte durabile și echipate perfect cu un freerid de 35 litri și un rucsac skialp cu intrare spate. Se poate deschide o spate cu spate cu funcția de protecție a coloanei vertebrale pentru a crShe o intrare din spate în rucsac. Rucsacul poate fi deschis pe zăpadă fără a cădShe în zăpadă. Rucsacurile critice, predispuse la deteriorarShe pisicii sau a pisicilor, sunt fabricate din materialul Trishield Dura extrem de durabil. curelele de umăr și umerii stabilizatorului permit mișcarShe liberă și nu se răstoarnă manta izolatoare detașabilă pentru ieșirShe hidroenergetică întărită cu spate cu fermoar din spate un buzunar ușor accesibil… (gamisport.ro)

Vans Bomb Ochelari de soare Maro

Vans Bomb Ochelari de soare Maro

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: cu imprimeu Culoare: maro Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 6 cm Punte nazala - 2 cm înălţime lentila - 4,5 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Model: în două culori Lentile: colorate anti - reflex Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Vans Seek Ochelari de soare Roșu

Vans Seek Ochelari de soare Roșu

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: aviator Model: neted Culoare: roșu Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Ochelari de soare Albastru

Roberto Cavalli Ochelari de soare Albastru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 5,5 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: pătrată Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: albastru închis (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Albastru Multicolor

Gant Ochelari de soare Albastru Multicolor

Material: plastic, metal Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5,6 cm Punte nazala - 2,1 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 13,5 cm Forma: rotundă Model: leopard Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: albastru Lentile polarizate: nu (bibloo.ro)

Ochelari de soare pentru EA EL

Ochelari de soare pentru EA   EL

Mai mult decat o protectie solara! Acesti ochelari foarte frumosi va protejeaza impotriva vantului, nisipului sau prafului. Se pot purta confortabil deasupra ochelarilor normali. (astoreo.ro)

rucsac Lowe Alpine renegat 28 foc / fr

rucsac Lowe Alpine renegat 28 foc / fr

rucsac Lowe Alpine renegat 28 foc / fr Curelele de umăr îți urmăresc mișcările și o serie de bucle poartă totul. Volumul 28 litri. Nu există ținte mici! Drumul pe care l-ai ales pentru ziua din nord promite adevărat teren alpin. Gheață, stâncă, zăpadă. Dar trebuie să procedezi rapid înainte ca soarele să înceapă să preia funcția. Acest rucsac alpin Slight Lowe Alpine, cu toate garniturile. Pentru fiecare teren care vă așteaptă astăzi. Prin intrarea superioară spațioasă veți avea pisici și pene la îndemână. Axele de gheață își vor aștepta oportunitatea montată pe partea din față a rucsacului în sistemul unic Headlocker. Deci nici nu trebuie să vă luați rucsacul pentru a vă lua armele. Iar buzunarul interior impermeabil păstrează documentele, banii și alte sfințenii în siguranță. Volum… (gamisport.ro)

Sac Deuter Plasă Sac 2 foc (3941016)

Sac Deuter Plasă Sac 2 foc (3941016)

Sac Deuter Plasă Sac 2 foc (3941016) Sac practice de la Deuter, care oferă o soluție practică pentru depozitarea hainelor ude, șosete, jucării și alte mărunțișuri. foc de culoare Triple Material RS, Mesh Dimensiuni 17x15 cm Greutate 25 g 2 litri pentru fiecare culoare este determinată de mărimea acesteia Genți și borsete » Accesorii » Sac Deuter Plasă Sac 2 foc (3941016) (gamisport.ro)

carcasă Deuter bicicletă sac cursă (II) foc

carcasă Deuter bicicletă sac cursă (II) foc

carcasă Deuter bicicletă sac cursă (II) foc Cutia de instrumente sub scaun, rShelizată din material rezistent pentru cele mai importante lucruri. Culoare: foc Material: MatricShe RS 150D Dimensiuni: 8x9x14 cm Greutate: 50 g Volum (l): 0,5 l buclă de siguranță Scule de prindere pe șold opțiune de extensie elemente reflectorizante Echipament bicicletă » Ciclism saci » carcasă Deuter bicicletă sac cursă (II) foc (gamisport.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Galben

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Galben

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: neted Culoare: galben Lentile: multicolor Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: în carouri Culoare: negru Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans As If Ochelari de soare Negru

Vans As If Ochelari de soare Negru

Material: 90% metal, 10% policarbonat Material sticla: plastic Forma: rotundă Model: neted Culoare: negru Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Hip Cat Ochelari de soare Gri

Vans Hip Cat Ochelari de soare Gri

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Lungime lentila - 5,3 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4,4 cm Lungime braț - 13,5 cm Ramă: pătrată Model: neted Culoare: gri Lentile: colorate Protecție UV: da (bibloo.ro)

Vans Squared Off Ochelari de soare Violet

Vans Squared Off Ochelari de soare Violet

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: cu imprimeu Culoare: violet Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Spicoli Flat Ochelari de soare Roz

Vans Spicoli Flat Ochelari de soare Roz

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: neted Culoare: roz Lentile: anti - reflex Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Tom Ford Vanda Ochelari de soare Violet

Tom Ford Vanda Ochelari de soare Violet

Material: plastic, metal Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14,5 cm Lungime lentila - 7,4 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 5,1 cm Lungime braț - 12 cm Ramă: ovală Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: violet (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Maro Violet Multicolor

Gant Ochelari de soare Maro Violet Multicolor

Material: plastic, metal Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5 cm Punte nazala - 1,8 cm înălţime lentila - 4,6 cm Lungime braț - 14 cm Forma: rotundă Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Culoare: maro, violet (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 5,5 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 13,5 cm Ramă: ovală Model: în două culori Lentile: anti - reflex Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Vans Spicoli Flat Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli Flat Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: neted Culoare: negru Lentile: anti - reflex Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 15 cm Lungime lentila - 5,8 cm Punte nazala - 1,8 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Gant Mike Ochelari de soare Negru Maro

Gant Mike Ochelari de soare Negru Maro

Material: acetat Dimensiuni: lungime orizontală - 14,5 cm Lungime lentila - 5 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 5 cm Lungime braț - 14,5 cm Ramă: ovală Model: în două culori Lentile: colorate Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: negru, maro (bibloo.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Ramă: pătrată Culoare: negru Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Ramă: pătrată Culoare: negru Protecție UV: da (bibloo.ro)

Ochelari de soare pliabili InnovaGoods Sunfold ES1

Ochelari de soare pliabili InnovaGoods Sunfold ES1

Dacă vă place să fiți în pas cu moda și aveți stil propriu, cumpărați acum Ochelari de Soare Pliabili Sunfold ES1! Practicii și confortabilii ochelari de soare Sunfold se evidențiază prin designul lor original și frapant și vor da un aer urban și cosmopolit. Ramele pliante și brațele flexibile fac din aceștia niște ochelari de soare foarte versatili, deoarece se adaptează cu ușurință oricărei suprafețe. Atunci când nu îi folosiți, puteți să îi purtați la mână, să îi lăsați pe umbrelă sau pe mânerul bicicletei, iar dacă iubiți sportul, vor fi accesoriul perfect în orice epocă a anului. Nu ratați ocazia!www.sun-fold.comColecție: Eternal Sunshine Ochelari de soare polarizați Ramă: policarbonat de înaltă calitate Brațe: Silicon oțel flexibil Lentile: rășină sintetică Filtru solar: categoria 3… (bonami.ro)

Ochelari de soare Ocean Sunglasses Georgia Pablo

Ochelari de soare Ocean Sunglasses Georgia Pablo

Ochelarii de soare de la Ocean Sunglasses vor fi accesoriul dvs. preferat (nu doar) vara aceasta. Pe lângă faptul că sunt foarte stilați și vă pot sublinia perfect personalitatea, vă vor proteja vederea în mod activ de razele ultraviolete ♥. Ochelarii sunt concepuți pentru a vă oferi 100% protecție anti-UV. Totodată, beneficiază și de tratamentul polarizator inovativ ATOM. acestea reduc la minim atât reflexiile, cât și strălucirea în exces. Pe deasupra, lentilele au o transparență de categoria a 3-a, ceea ce le face perfecte atât în oraș, cât și în aer liber. (bonami.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide