Ochelari de fotografiat Oakley

L-am găsit pentru tine Ochelari de fotografiat Oakley

Oakley Holbrook™ XL Ochelari de soare Maro

Oakley Holbrook™ XL Ochelari de soare Maro

Material: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 15,5 cm Lungime lentila - 5,9 cm Punte nazala - 1,8 cm înălţime lentila - 4,4 cm Lungime braț - 13,7 cm Ramă: pătrată Model: în două culori Culoare: maro Lentile: colorate Protecție UV: da Detaliu: tehnologia Prizm™ - blochează razele de lumină și permite o vizibilitate mai bună a denivelărilor din zăpadă, conturul și texturii acesteia (bibloo.ro)

solar ochelari OAKLEY Holbrook OO9102-01

solar ochelari OAKLEY Holbrook OO9102-01

solar ochelari OAKLEY Holbrook OO9102-01 Oakley Holbrook sunt ochelari fără întrerupere care combină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ele sunt inspirate de eroii de televiziune din anii '40, '50 și '60. Designul clasic american de ochelari este țesut cu nituri metalice . Ochelarii Oakley Holbrook sunt perfecți pentru oricine caută ochelari de soare cu performanțe maxime . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Alb w/ PRIZM rubin

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Alb w/ PRIZM rubin

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Alb w/ PRIZM rubin Modelul Targetline are un ADN sportiv. Rotunde oculare, laturi înguste care se potrivesc perfect sub capac sau casca, și lentile mai mari pentru a asigura o viziune neîntreruptă atunci când privit în jos. Unghiul de vizualizare periferic nedeformat datorită curburii specifice a obiectivului Precizia optică și performanța sunt conforme cu standardele ANSI Z87.1 Protecție UV 100% datorită unui obiectiv fabricat din material PLUTONITE® Cadru din material durabil și ușor MATTER® Sistem de fixare cu trei puncte pentru reglarShe fiabilă a ochelarilor și confortul utilizatorului Tehnologia PRIZM ™ Oakley Prizm ™ este o revoluție în viziunShe de culoare a unei lentile optice construită pe zece ani de cercetare. Lentilele Prizm ™… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Holston MttBrwnTort w/ PRIZM Tngstn OO9334-1058

solar ochelari OAKLEY Holston MttBrwnTort w/ PRIZM Tngstn OO9334-1058

solar ochelari OAKLEY Holston MttBrwnTort w/ PRIZM Tngstn OO9334-1058 Oakley Holston sunt ochelari fără vârstă care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ochelarii Oakley Holston sunt perfecți pentru oricine caută ochelari de soare cu performanțe maxime. Le puteți folosi pentru uz casual, precum și pentru activități sportive. Ochelarii polarizați Oakley filtrSheză până la 99% din razele soarelui reflectate, fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii polarizați convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV, filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY plasture MttBlk w/ 24K Irid OO9382-0460

solar ochelari OAKLEY plasture MttBlk w/ 24K Irid OO9382-0460

solar ochelari OAKLEY plasture MttBlk w/ 24K Irid OO9382-0460 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de condiții de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ violet Irid OO9334-0958

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ violet Irid OO9334-0958

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ violet Irid OO9334-0958 Oakley Holston sunt ochelari fără vârstă care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ochelarii Oakley Holston sunt perfecți pentru oricine caută ochelari de soare cu performanțe maxime. Le puteți folosi pentru uz casual, precum și pentru activități sportive. Ochelarii polarizați Oakley filtrSheză până la 99% din razele soarelui reflectate, fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii polarizați convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV, filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Targetline jumătate Negru w/ PRIZM Gri OO9397…

solar ochelari OAKLEY Targetline jumătate Negru w/ PRIZM Gri OO9397-0158

solar ochelari OAKLEY Targetline jumătate Negru w/ PRIZM Gri OO9397-0158 Modelul Targetline are un ADN sportiv. Rotunde oculare, laturi înguste care se potrivesc perfect sub capac sau casca, și lentile mai mari pentru a asigura o viziune neîntreruptă atunci când privit în jos. Unghiul de vizualizare periferic nedeformat datorită curburii specifice a obiectivului Precizia optică și performanța sunt conforme cu standardele ANSI Z87.1 Protecție UV 100% datorită unui obiectiv fabricat din material PLUTONITE® Cadru din material durabil și ușor MATTER® Sistem de fixare cu trei puncte pentru reglarShe fiabilă a ochelarilor și confortul utilizatorului Tehnologia PRIZM ™ Oakley Prizm ™ este o revoluție în viziunShe de culoare a unei lentile optice construită pe zece ani de cercetare.… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Negru w/ PRIZM Negru OO9397-0258

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Negru w/ PRIZM Negru OO9397-0258

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Negru w/ PRIZM Negru OO9397-0258 Modelul Targetline are un ADN sportiv. Rotunde oculare, laturi înguste care se potrivesc perfect sub capac sau casca, și lentile mai mari pentru a asigura o viziune neîntreruptă atunci când privit în jos. Unghiul de vizualizare periferic nedeformat datorită curburii specifice a obiectivului Precizia optică și performanța sunt conforme cu standardele ANSI Z87.1 Protecție UV 100% datorită unui obiectiv fabricat din material PLUTONITE® Cadru din material durabil și ușor MATTER® Sistem de fixare cu trei puncte pentru reglarShe fiabilă a ochelarilor și confortul utilizatorului Tehnologia PRIZM ™ Oakley Prizm ™ este o revoluție în viziunShe de culoare a unei lentile optice construită pe zece ani de cercetare.… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange XL carbon w/ PRIZM traseu OO9360-0358

solar ochelari OAKLEY Crossrange XL carbon w/ PRIZM traseu OO9360-0358

solar ochelari OAKLEY Crossrange XL carbon w/ PRIZM traseu OO9360-0358 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Mainlink mată Negru w / negru iridiu OO9264-12

solar ochelari OAKLEY Mainlink mată Negru w / negru iridiu OO9264-12

solar ochelari OAKLEY Mainlink mată Negru w / negru iridiu OO9264-12 Oakley MAINLINK sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ochelarii de la Oakley MAINLINK sunt idSheli pentru oricine caută ochelari eleganți cu performanțe maxime . Ochelarii polarizați Oakley filtrSheză până la 99% din razele soarelui reflectate , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii polarizați convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil , care asigură confort și protecție chiar și în… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture PolBlk w/ cald Gri OO9382…

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture PolBlk w/ cald Gri OO9382-0160

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture PolBlk w/ cald Gri OO9382-0160 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ PRIZM Gri OO9334-0858

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ PRIZM Gri OO9334-0858

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ PRIZM Gri OO9334-0858 OAKLEY EVZERO este alegerShe perfectă pentru bicicliști. Combinația dintre un cadru extrem de ușor și robust maximizSheză confortul, iar sticla torică fără plutoniți asigură o vizibilitate periferică perfectă. Prizm ™ Prizm ™ este o revoluție în viziune. După decenii de cercetare științifică, lentilele Prizm ™ oferă un control fără precedent al transmisiei de lumină datorită reglării precise a culorilor. Maximizați contrastul și îmbunătățiți vizibilitatShe. Polarizace® PolarizarShe de la Oakley vă va oferi o mai More siguranță și un confort mai bun pentru ochi. Oakley HD Polarized filtrSheză 99% din reflexiile orizontale fără distorsiuni optice, tehnologia de polarizare se bazSheză pe moleculare, fără straturi… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie hoție MttBlk w/ PRIZM Gri OO9408-0156

solar ochelari OAKLEY așchie hoție MttBlk w/ PRIZM Gri OO9408-0156

solar ochelari OAKLEY așchie hoție MttBlk w/ PRIZM Gri OO9408-0156 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil , care… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange Shield MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9387…

solar ochelari OAKLEY Crossrange Shield MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9387-0231

solar ochelari OAKLEY Crossrange Shield MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9387-0231 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture BLK camo w/ PRIZM Negru…

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture BLK camo w/ PRIZM Negru OO9382-0760

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture BLK camo w/ PRIZM Negru OO9382-0760 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Holston jumătate BLK w/ PRIZM rubin jumătate…

solar ochelari OAKLEY Holston jumătate BLK w/ PRIZM rubin jumătate OO9334-1258

solar ochelari OAKLEY Holston jumătate BLK w/ PRIZM rubin jumătate OO9334-1258 Oakley Holston sunt ochelari fără vârstă care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ochelarii Oakley Holston sunt perfecți pentru oricine caută ochelari de soare cu performanțe maxime. Le puteți folosi pentru uz casual, precum și pentru activități sportive. Ochelarii polarizați Oakley filtrSheză până la 99% din razele soarelui reflectate, fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii polarizați convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV, filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture MTT BLK w/ PRIZM Negru…

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9382-0660

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9382-0660 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie hoție jumătate Rtbr w/ PRIZM Tngstn…

solar ochelari OAKLEY așchie hoție jumătate Rtbr w/ PRIZM Tngstn OO9408-0256

solar ochelari OAKLEY așchie hoție jumătate Rtbr w/ PRIZM Tngstn OO9408-0256 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil ,… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie XL jumătate Negru w/ PRIZM Negru OO9341…

solar ochelari OAKLEY așchie XL jumătate Negru w/ PRIZM Negru OO9341-1757

solar ochelari OAKLEY așchie XL jumătate Negru w/ PRIZM Negru OO9341-1757 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil ,… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie hoție Gri fum w/ PRIZM Negru OO9408-0356

solar ochelari OAKLEY așchie hoție Gri fum w/ PRIZM Negru OO9408-0356

solar ochelari OAKLEY așchie hoție Gri fum w/ PRIZM Negru OO9408-0356 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil , care… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie mată Negru MM w /+ Red IRD OO9262-20

solar ochelari OAKLEY așchie mată Negru MM w /+ Red IRD OO9262-20

solar ochelari OAKLEY așchie mată Negru MM w /+ Red IRD OO9262-20 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil , care… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY flak 2.0 XL jumătate BLK w/ PRIZM rubin OO9188…

solar ochelari OAKLEY flak 2.0 XL jumătate BLK w/ PRIZM rubin OO9188-8059

solar ochelari OAKLEY flak 2.0 XL jumătate BLK w/ PRIZM rubin OO9188-8059 Ochelari de protecție Oakley Flak 2.0 XL, metoda Three-Point Fit asigură o potrivire perfectă și țină pe față, rame de lumină și material durabil MATTER, lentile PRIZM GOLF, filtru 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm , optimizarShe contrastului și balansul de transmisie a luminii datorită finisajului de suprafață Iridium, vizibilitate periferică optimizată, precizie optică și absorbție șoc, incluse în cârpă. Ochelari de soare » Ochelari sport » solar ochelari OAKLEY flak 2.0 XL jumătate BLK w/ PRIZM rubin OO9188-8059 (gamisport.ro)

Suport fotografie Antic Line Heart

Suport fotografie Antic Line Heart

Aspectul natural și amprenta pusă pe amintirea vremurilor de demult constituie o notă distinctivă a mărcii de decor interior Antic Line. Pare că ascunde sute de povești care abia așteaptă să fie rostite. Ce poveste vă inspiră ? (bonami.ro)

Instalație luminoasă DecoKing, pentru fotografie, alb cald, 20 LED

Instalație luminoasă DecoKing, pentru fotografie, alb cald, 20 LED

 Doriți să vă expuneți în mod original amintirile de la evenimente sau din vacanță? Cumpărați-vă și agățai pe un perete această instalație cu cârlige luminoase, în care puteți prinde fotografiile dorite. Veți crea astfel o decorațiune originală, pe care o va admira orice oaspete. Este alimentat cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în pachet. Lungimea cablului de alimentare ( de la cutia de baterii până la primul cârlig) este de 46 cm.   Mărime cârlig: 5,5 x 1,5 cm (e4home.ro)

schi cască Rossignol Allspeed Vis.Impacts W fotografie W RKIH402

schi cască Rossignol Allspeed Vis.Impacts W fotografie W RKIH402

schi cască Rossignol Allspeed Vis.Impacts W fotografie W RKIH402 Vizibilitate premium și protecție durabilă. Casca de schi pentru femei Allspeed Visor IMPACTS nu te va dezamăgi. Casca fără sudură este echipată cu tehnologie IMPACT cu coajă dură și spumă multi-impact EPP. Această combinație oferă o durabilitate creShieldă, fără a compromite confortul sau greutatea. Ochelarii integrați oferă un câmp vizual larg și o protecție globală împotriva percepțiilor externe. Ochelarii sunt colorați în funcție de condițiile de iluminare și oferă o vedere perfectă în orice vreme. Dial R-FIt asigură confort în timp ce orificiile de aerisire reglează temperatura. Protecție durabilă Tehnologia EPP cu impact multiplu utilizează polipropilena pentru a crește durabilitatea pentru utilizarea de zi cu zi.… (gamisport.ro)

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Un accesoriu fistichiu care reuşeşte să confere chipului un aspect şi mai atractiv, cu rolul suplimentar de a apăra ochiul de razele solare nocive (categorie de filtru 3). Model ornat cu elemente aurii pe marginile ramelor şi cu pietricele sclipitoare pe braţe pentru un look aparte. Aici puteți găsi Declarația de Conformitate a UE și alte informații despre produs. (bonprix.ro)

Ochelari de soare

Ochelari de soare

O pereche de ochelari de soare eleganţi cu lentile cu formă clasică, cu aspect stylish în dregradeu, şi braţele laterale ornate cu elemente aurii. Model cu filtru de protecţie 3 (prin care se reduce puternic radiaţia solară). (bonprix.ro)

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Ochelari de soare eleganţi şi trendy, perfecţi pentru o apariţie plină de stil, care pe lângă rolul estetic promit să vă apere ochii foarte bine de razele solare prin lentilele cu filtru 3. Înălţime lentilă cca. 5,2 cm, braţ lateral: 15,1 cm, lungime totală cca. 14,2 cm. Aici puteți găsi Declarația de conformitate a UE și alte informații despre produse. (bonprix.ro)

Oakley Tincan Șapcă de baseball Negru

Oakley Tincan Șapcă de baseball Negru

Material: 97% poliester, 3% elastan Tip: sport Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: negru (bibloo.ro)

Oakley Tincan Șapcă de baseball Negru

Oakley Tincan Șapcă de baseball Negru

Material: 97% poliester, 3% elastan Tip: sport Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: negru (bibloo.ro)

Ochelari de corectie - transparenti

Ochelari de corectie - transparenti

Alternativa perfecta pentru ochelarii scumpi! Acesti ochelari de corectie pot fi reglati la intensitatea de care aveti nevoie: de la -6 la +3. Acestia sunt la fel de utili ca ochelari de inlocuire, ca ochelari pentru citit pentru persoanele cu vedere slabita si ochelari de urgenta pentru intreaga familie. (astoreo.ro)

Ochelari de corectie - negri

Ochelari de corectie - negri

Alternativa perfecta pentru ochelarii scumpi! Acesti ochelari de corectie pot fi reglati la intensitatea de care aveti nevoie: de la -6 la +3. Acestia sunt la fel de utili ca ochelari de inlocuire, ca ochelari pentru citit pentru persoanele cu vedere slabita si ochelari de urgenta pentru intreaga familie. (astoreo.ro)

Vans Ochelari de soare Negru

Vans Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Ramă: pătrată Model: neted Culoare: negru Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Ochelari de soare Negru

Vans Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Forma: rotundă Culoare: negru Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Maro

Gant Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 12,5 cm Lungime lentila - 5,2 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Model: de trigru Lentile: colorate Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Detaliu: sticlă articulată Culoare: maro (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Albastru

Gant Ochelari de soare Albastru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5,2 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 15 cm Ramă: ovală Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: albastru (bibloo.ro)

Diesel Ochelari de soare Negru

Diesel Ochelari de soare Negru

Material: acetat Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14,5 cm Lungime lentila - 5,4 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4,5 cm Lungime braț - 14 cm Forma: rotundă Lentile: colorate Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: negru (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Negru

Gant Ochelari de soare Negru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 12 cm Lungime lentila - 4,9 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4,9 cm Lungime braț - 14,5 cm Ramă: ovală Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: negru (bibloo.ro)

Ochelari de citit 90° InnovaGoods

Ochelari de citit 90° InnovaGoods

Explorați lumea gadget-urilor practice de la InnovaGoods! Fie că sunt pentru grădină sau pentru interiorul locuinței, veți aprecia cu siguranță caracterul lor practic și inovator! (bonami.ro)

Vans Bomb Ochelari de soare Maro

Vans Bomb Ochelari de soare Maro

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: cu imprimeu Culoare: maro Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 6 cm Punte nazala - 2 cm înălţime lentila - 4,5 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Model: în două culori Lentile: colorate anti - reflex Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Vans Seek Ochelari de soare Roșu

Vans Seek Ochelari de soare Roșu

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: aviator Model: neted Culoare: roșu Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Ochelari de soare Albastru

Roberto Cavalli Ochelari de soare Albastru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 5,5 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: pătrată Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: albastru închis (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Albastru Multicolor

Gant Ochelari de soare Albastru Multicolor

Material: plastic, metal Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5,6 cm Punte nazala - 2,1 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 13,5 cm Forma: rotundă Model: leopard Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: albastru Lentile polarizate: nu (bibloo.ro)

Ochelari de soare pentru EA EL

Ochelari de soare pentru EA   EL

Mai mult decat o protectie solara! Acesti ochelari foarte frumosi va protejeaza impotriva vantului, nisipului sau prafului. Se pot purta confortabil deasupra ochelarilor normali. (astoreo.ro)

Oakley Bark Trucker 4.0 Șapcă de baseball Negru

Oakley Bark Trucker 4.0 Șapcă de baseball Negru

Material: 100% poliester Tip: sport Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: negru Detaliu: tehnologia O Hydrolix™ - un material care scoate transpirația departe de piele (bibloo.ro)

Oakley Bark Trucker 4.0 Șapcă de baseball Gri

Oakley Bark Trucker 4.0 Șapcă de baseball Gri

Material: 100% poliester Tip: sport Spălare: spălare rufe fine la 30° C Culoare: gri Detaliu: tehnologia O Hydrolix™ - un material care scoate transpirația departe de piele (bibloo.ro)

Set 2 rame foto Unimasa Frame, pentru fotografie 13 x 18 cm

Set 2 rame foto Unimasa Frame, pentru fotografie 13 x 18 cm

Accesoriile și decorațiunile de la brandul Unimasa au fost create în spiritul vioi, colorat, cu modele jucăușe, caracteristice stilului de viață spaniol. Alegându-le să facă parte din amenajarea interiorului casei dvs. vă veți bucura de căldură și lumină pe toată durata anului. (bonami.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Galben

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Galben

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: neted Culoare: galben Lentile: multicolor Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: în carouri Culoare: negru Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans As If Ochelari de soare Negru

Vans As If Ochelari de soare Negru

Material: 90% metal, 10% policarbonat Material sticla: plastic Forma: rotundă Model: neted Culoare: negru Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Hip Cat Ochelari de soare Gri

Vans Hip Cat Ochelari de soare Gri

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Lungime lentila - 5,3 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4,4 cm Lungime braț - 13,5 cm Ramă: pătrată Model: neted Culoare: gri Lentile: colorate Protecție UV: da (bibloo.ro)

Vans Squared Off Ochelari de soare Violet

Vans Squared Off Ochelari de soare Violet

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: cu imprimeu Culoare: violet Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Spicoli Flat Ochelari de soare Roz

Vans Spicoli Flat Ochelari de soare Roz

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: neted Culoare: roz Lentile: anti - reflex Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Tom Ford Vanda Ochelari de soare Violet

Tom Ford Vanda Ochelari de soare Violet

Material: plastic, metal Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14,5 cm Lungime lentila - 7,4 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 5,1 cm Lungime braț - 12 cm Ramă: ovală Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: violet (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Maro Violet Multicolor

Gant Ochelari de soare Maro Violet Multicolor

Material: plastic, metal Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5 cm Punte nazala - 1,8 cm înălţime lentila - 4,6 cm Lungime braț - 14 cm Forma: rotundă Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Culoare: maro, violet (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 5,5 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 13,5 cm Ramă: ovală Model: în două culori Lentile: anti - reflex Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Vans Spicoli Flat Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli Flat Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: neted Culoare: negru Lentile: anti - reflex Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 15 cm Lungime lentila - 5,8 cm Punte nazala - 1,8 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide