Ochelari de fotografiat Oakley

L-am găsit pentru tine Ochelari de fotografiat Oakley

Oakley Holbrook™ XL Ochelari de soare Maro

Oakley Holbrook™ XL Ochelari de soare Maro

Material: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 15,5 cm Lungime lentila - 5,9 cm Punte nazala - 1,8 cm înălţime lentila - 4,4 cm Lungime braț - 13,7 cm Ramă: pătrată Model: în două culori Culoare: maro Lentile: colorate Protecție UV: da Detaliu: tehnologia Prizm™ - blochează razele de lumină și permite o vizibilitate mai bună a denivelărilor din zăpadă, conturul și texturii acesteia (bibloo.ro)

solar ochelari OAKLEY Holbrook OO9102-01

solar ochelari OAKLEY Holbrook OO9102-01

solar ochelari OAKLEY Holbrook OO9102-01 Oakley Holbrook sunt ochelari fără întrerupere care combină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ele sunt inspirate de eroii de televiziune din anii '40, '50 și '60. Designul clasic american de ochelari este țesut cu nituri metalice . Ochelarii Oakley Holbrook sunt perfecți pentru oricine caută ochelari de soare cu performanțe maxime . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Alb w/ PRIZM rubin

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Alb w/ PRIZM rubin

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Alb w/ PRIZM rubin Modelul Targetline are un ADN sportiv. Rotunde oculare, laturi înguste care se potrivesc perfect sub capac sau casca, și lentile mai mari pentru a asigura o viziune neîntreruptă atunci când privit în jos. Unghiul de vizualizare periferic nedeformat datorită curburii specifice a obiectivului Precizia optică și performanța sunt conforme cu standardele ANSI Z87.1 Protecție UV 100% datorită unui obiectiv fabricat din material PLUTONITE® Cadru din material durabil și ușor MATTER® Sistem de fixare cu trei puncte pentru reglarShe fiabilă a ochelarilor și confortul utilizatorului Tehnologia PRIZM ™ Oakley Prizm ™ este o revoluție în viziunShe de culoare a unei lentile optice construită pe zece ani de cercetare. Lentilele Prizm ™… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Holston MttBrwnTort w/ PRIZM Tngstn OO9334-1058

solar ochelari OAKLEY Holston MttBrwnTort w/ PRIZM Tngstn OO9334-1058

solar ochelari OAKLEY Holston MttBrwnTort w/ PRIZM Tngstn OO9334-1058 Oakley Holston sunt ochelari fără vârstă care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ochelarii Oakley Holston sunt perfecți pentru oricine caută ochelari de soare cu performanțe maxime. Le puteți folosi pentru uz casual, precum și pentru activități sportive. Ochelarii polarizați Oakley filtrSheză până la 99% din razele soarelui reflectate, fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii polarizați convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV, filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY plasture MttBlk w/ 24K Irid OO9382-0460

solar ochelari OAKLEY plasture MttBlk w/ 24K Irid OO9382-0460

solar ochelari OAKLEY plasture MttBlk w/ 24K Irid OO9382-0460 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de condiții de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ violet Irid OO9334-0958

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ violet Irid OO9334-0958

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ violet Irid OO9334-0958 Oakley Holston sunt ochelari fără vârstă care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ochelarii Oakley Holston sunt perfecți pentru oricine caută ochelari de soare cu performanțe maxime. Le puteți folosi pentru uz casual, precum și pentru activități sportive. Ochelarii polarizați Oakley filtrSheză până la 99% din razele soarelui reflectate, fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii polarizați convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV, filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Targetline jumătate Negru w/ PRIZM Gri OO9397…

solar ochelari OAKLEY Targetline jumătate Negru w/ PRIZM Gri OO9397-0158

solar ochelari OAKLEY Targetline jumătate Negru w/ PRIZM Gri OO9397-0158 Modelul Targetline are un ADN sportiv. Rotunde oculare, laturi înguste care se potrivesc perfect sub capac sau casca, și lentile mai mari pentru a asigura o viziune neîntreruptă atunci când privit în jos. Unghiul de vizualizare periferic nedeformat datorită curburii specifice a obiectivului Precizia optică și performanța sunt conforme cu standardele ANSI Z87.1 Protecție UV 100% datorită unui obiectiv fabricat din material PLUTONITE® Cadru din material durabil și ușor MATTER® Sistem de fixare cu trei puncte pentru reglarShe fiabilă a ochelarilor și confortul utilizatorului Tehnologia PRIZM ™ Oakley Prizm ™ este o revoluție în viziunShe de culoare a unei lentile optice construită pe zece ani de cercetare.… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Negru w/ PRIZM Negru OO9397-0258

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Negru w/ PRIZM Negru OO9397-0258

solar ochelari OAKLEY Targetline mată Negru w/ PRIZM Negru OO9397-0258 Modelul Targetline are un ADN sportiv. Rotunde oculare, laturi înguste care se potrivesc perfect sub capac sau casca, și lentile mai mari pentru a asigura o viziune neîntreruptă atunci când privit în jos. Unghiul de vizualizare periferic nedeformat datorită curburii specifice a obiectivului Precizia optică și performanța sunt conforme cu standardele ANSI Z87.1 Protecție UV 100% datorită unui obiectiv fabricat din material PLUTONITE® Cadru din material durabil și ușor MATTER® Sistem de fixare cu trei puncte pentru reglarShe fiabilă a ochelarilor și confortul utilizatorului Tehnologia PRIZM ™ Oakley Prizm ™ este o revoluție în viziunShe de culoare a unei lentile optice construită pe zece ani de cercetare.… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange XL carbon w/ PRIZM traseu OO9360-0358

solar ochelari OAKLEY Crossrange XL carbon w/ PRIZM traseu OO9360-0358

solar ochelari OAKLEY Crossrange XL carbon w/ PRIZM traseu OO9360-0358 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Mainlink mată Negru w / negru iridiu OO9264-12

solar ochelari OAKLEY Mainlink mată Negru w / negru iridiu OO9264-12

solar ochelari OAKLEY Mainlink mată Negru w / negru iridiu OO9264-12 Oakley MAINLINK sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ochelarii de la Oakley MAINLINK sunt idSheli pentru oricine caută ochelari eleganți cu performanțe maxime . Ochelarii polarizați Oakley filtrSheză până la 99% din razele soarelui reflectate , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii polarizați convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil , care asigură confort și protecție chiar și în… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture PolBlk w/ cald Gri OO9382…

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture PolBlk w/ cald Gri OO9382-0160

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture PolBlk w/ cald Gri OO9382-0160 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ PRIZM Gri OO9334-0858

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ PRIZM Gri OO9334-0858

solar ochelari OAKLEY Holston mată Negru w/ PRIZM Gri OO9334-0858 OAKLEY EVZERO este alegerShe perfectă pentru bicicliști. Combinația dintre un cadru extrem de ușor și robust maximizSheză confortul, iar sticla torică fără plutoniți asigură o vizibilitate periferică perfectă. Prizm ™ Prizm ™ este o revoluție în viziune. După decenii de cercetare științifică, lentilele Prizm ™ oferă un control fără precedent al transmisiei de lumină datorită reglării precise a culorilor. Maximizați contrastul și îmbunătățiți vizibilitatShe. Polarizace® PolarizarShe de la Oakley vă va oferi o mai More siguranță și un confort mai bun pentru ochi. Oakley HD Polarized filtrSheză 99% din reflexiile orizontale fără distorsiuni optice, tehnologia de polarizare se bazSheză pe moleculare, fără straturi… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie hoție MttBlk w/ PRIZM Gri OO9408-0156

solar ochelari OAKLEY așchie hoție MttBlk w/ PRIZM Gri OO9408-0156

solar ochelari OAKLEY așchie hoție MttBlk w/ PRIZM Gri OO9408-0156 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil , care… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange Shield MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9387…

solar ochelari OAKLEY Crossrange Shield MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9387-0231

solar ochelari OAKLEY Crossrange Shield MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9387-0231 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture BLK camo w/ PRIZM Negru…

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture BLK camo w/ PRIZM Negru OO9382-0760

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture BLK camo w/ PRIZM Negru OO9382-0760 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Holston jumătate BLK w/ PRIZM rubin jumătate…

solar ochelari OAKLEY Holston jumătate BLK w/ PRIZM rubin jumătate OO9334-1258

solar ochelari OAKLEY Holston jumătate BLK w/ PRIZM rubin jumătate OO9334-1258 Oakley Holston sunt ochelari fără vârstă care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Ochelarii Oakley Holston sunt perfecți pentru oricine caută ochelari de soare cu performanțe maxime. Le puteți folosi pentru uz casual, precum și pentru activități sportive. Ochelarii polarizați Oakley filtrSheză până la 99% din razele soarelui reflectate, fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii polarizați convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV, filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture MTT BLK w/ PRIZM Negru…

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9382-0660

solar ochelari OAKLEY Crossrange plasture MTT BLK w/ PRIZM Negru OO9382-0660 Oakley Crossrange ochelari de soare Ochelarii de soare Oakley Crossrange sunt proiectați pentru toți iubitorii de stil activ de viață. Ele s-au năShield ca parte a colecției R1 care excelSheză în principal pe picioarele și grinzile detașabile, ceShe ce face ușor să personalizați starShe și stilul actual. Oakley nu încetinește niciodată! Crossrange este o legătură între stilul de viață, aspectul elegant și caracteristicile perfecte. Ochelarii sunt adaptate pentru fețe mai mici sau medii. caietul de sarcini Prizm - tehnologia Prizm este o revolutie in optica sticlei, cu 15 ani de dezvoltare si cercetare in ochiul uman. Rezultatul este ochelarii care oferă un contrast incredibil și detalii într-o gamă largă de… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie hoție jumătate Rtbr w/ PRIZM Tngstn…

solar ochelari OAKLEY așchie hoție jumătate Rtbr w/ PRIZM Tngstn OO9408-0256

solar ochelari OAKLEY așchie hoție jumătate Rtbr w/ PRIZM Tngstn OO9408-0256 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil ,… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie XL jumătate Negru w/ PRIZM Negru OO9341…

solar ochelari OAKLEY așchie XL jumătate Negru w/ PRIZM Negru OO9341-1757

solar ochelari OAKLEY așchie XL jumătate Negru w/ PRIZM Negru OO9341-1757 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil ,… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie hoție Gri fum w/ PRIZM Negru OO9408-0356

solar ochelari OAKLEY așchie hoție Gri fum w/ PRIZM Negru OO9408-0356

solar ochelari OAKLEY așchie hoție Gri fum w/ PRIZM Negru OO9408-0356 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil , care… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY așchie mată Negru MM w /+ Red IRD OO9262-20

solar ochelari OAKLEY așchie mată Negru MM w /+ Red IRD OO9262-20

solar ochelari OAKLEY așchie mată Negru MM w /+ Red IRD OO9262-20 Oakley Sliver sunt ochelari de odinioară care îmbină designul clasic cu tehnologia modernă Oakley. Paharele Oakley Sliver sunt perfecte pentru oricine caută ochelari de soare cu putere maximă. Ochelari care pot fi utilizați atât în companie, cât și în sport . Ochelarii de soare Oakley filtrSheză până la 95% din soarele reflectat , fără distorsiunShe optică care apare cu ochelarii de soare convenționali. Tehnologia lentilelor Oakley Plutonite oferă cShe mai More protecție UV , filtrând 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm Tehnologia patentată HDO oferă o claritate superbă și o vizibilitate clară în orice unghi. Ramele sunt rShelizate din material O-Matter ușor și foarte durabil , care… (gamisport.ro)

solar ochelari OAKLEY flak 2.0 XL jumătate BLK w/ PRIZM rubin OO9188…

solar ochelari OAKLEY flak 2.0 XL jumătate BLK w/ PRIZM rubin OO9188-8059

solar ochelari OAKLEY flak 2.0 XL jumătate BLK w/ PRIZM rubin OO9188-8059 Ochelari de protecție Oakley Flak 2.0 XL, metoda Three-Point Fit asigură o potrivire perfectă și țină pe față, rame de lumină și material durabil MATTER, lentile PRIZM GOLF, filtru 100% UVA / UVB / UVC și lumină albastră dăunătoare până la 400 nm , optimizarShe contrastului și balansul de transmisie a luminii datorită finisajului de suprafață Iridium, vizibilitate periferică optimizată, precizie optică și absorbție șoc, incluse în cârpă. Ochelari de soare » Ochelari sport » solar ochelari OAKLEY flak 2.0 XL jumătate BLK w/ PRIZM rubin OO9188-8059 (gamisport.ro)

Suport fotografie Antic Line Heart

Suport fotografie Antic Line Heart

Aspectul natural și amprenta pusă pe amintirea vremurilor de demult constituie o notă distinctivă a mărcii de decor interior Antic Line. Pare că ascunde sute de povești care abia așteaptă să fie rostite. Ce poveste vă inspiră ? (bonami.ro)

Suport pentru fotografie Antic Line Decor

Suport pentru fotografie Antic Line Decor

Știți care este rețeta franceză pentru o casă de vis? Culori delicate, alese în așa fel încât să păstreze o aparență discretă, oferind, totodată, un dans nesfârșit al nuanțelor și al aromelor privitorului atent. Adăugați în acest mix și un stil ușor rustic, plus un pic de romantism, și voila - locuința dvs. va fi mult mai plăcută și mai... franțuzească. Cum de știm toate acestea? Ei bine... nu știam, dar brandul francez Antic Line ne-a oferit toate detaliile. (bonami.ro)

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Ochelari de soare eleganţi şi trendy, perfecţi pentru o apariţie plină de stil, care pe lângă rolul estetic promit să vă apere ochii foarte bine de razele solare prin lentilele cu filtru 3. Înălţime lentilă cca. 5,2 cm, braţ lateral: 15,1 cm, lungime totală cca. 14,2 cm. Aici puteți găsi Declarația de conformitate a UE și alte informații despre produse. (bonprix.ro)

Ochelari de corectie - transparenti

Ochelari de corectie - transparenti

Alternativa perfecta pentru ochelarii scumpi! Acesti ochelari de corectie pot fi reglati la intensitatea de care aveti nevoie: de la -6 la +3. Acestia sunt la fel de utili ca ochelari de inlocuire, ca ochelari pentru citit pentru persoanele cu vedere slabita si ochelari de urgenta pentru intreaga familie. (astoreo.ro)

Ochelari de corectie - negri

Ochelari de corectie - negri

Alternativa perfecta pentru ochelarii scumpi! Acesti ochelari de corectie pot fi reglati la intensitatea de care aveti nevoie: de la -6 la +3. Acestia sunt la fel de utili ca ochelari de inlocuire, ca ochelari pentru citit pentru persoanele cu vedere slabita si ochelari de urgenta pentru intreaga familie. (astoreo.ro)

Vans Ochelari de soare Negru

Vans Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Ramă: pătrată Model: neted Culoare: negru Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Ochelari de soare Negru

Vans Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Forma: rotundă Culoare: negru Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Maro

Gant Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 12,5 cm Lungime lentila - 5,2 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Model: de trigru Lentile: colorate Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Detaliu: sticlă articulată Culoare: maro (bibloo.ro)

Diesel Ochelari de soare Negru

Diesel Ochelari de soare Negru

Material: acetat Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14,5 cm Lungime lentila - 5,4 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4,5 cm Lungime braț - 14 cm Forma: rotundă Lentile: colorate Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: negru (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Negru

Gant Ochelari de soare Negru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 12 cm Lungime lentila - 4,9 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4,9 cm Lungime braț - 14,5 cm Ramă: ovală Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: negru (bibloo.ro)

Ochelari de citit 90° InnovaGoods

Ochelari de citit 90° InnovaGoods

Explorați lumea gadget-urilor practice de la InnovaGoods! Fie că sunt pentru grădină sau pentru interiorul locuinței, veți aprecia cu siguranță caracterul lor practic și inovator! (bonami.ro)

Vuch Ochelari de soare Sombery

Vuch Ochelari de soare Sombery

Vuch Ochelari de soare Sombery. (vivantis.ro)

Gant Ochelari de soare Albastru

Gant Ochelari de soare Albastru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5,2 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 15 cm Ramă: ovală Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: albastru (bibloo.ro)

Vans Bomb Ochelari de soare Maro

Vans Bomb Ochelari de soare Maro

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: cu imprimeu Culoare: maro Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 6 cm Punte nazala - 2 cm înălţime lentila - 4,5 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Model: în două culori Lentile: colorate anti - reflex Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Ochelari de soare Albastru

Roberto Cavalli Ochelari de soare Albastru

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 5,5 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 4 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: pătrată Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: albastru închis (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Albastru Multicolor

Gant Ochelari de soare Albastru Multicolor

Material: plastic, metal Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5,6 cm Punte nazala - 2,1 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 13,5 cm Forma: rotundă Model: leopard Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: albastru Lentile polarizate: nu (bibloo.ro)

Lacoste Ochelari de soare L850S 526

Lacoste Ochelari de soare L850S 526

Lacoste Ochelari de soare L850S 526. (vivantis.ro)

Vuch Ochelari de soare pentru femei,

Vuch Ochelari de soare pentru femei,

Vuch Ochelari de soare pentru femei,. (vivantis.ro)

Vans Seek Ochelari de soare Roșu

Vans Seek Ochelari de soare Roșu

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: aviator Model: neted Culoare: roșu Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Instalație luminoasă DecoKing, pentru fotografie, alb cald, 20 LED

Instalație luminoasă DecoKing, pentru fotografie, alb cald, 20 LED

 Doriți să vă expuneți în mod original amintirile de la evenimente sau din vacanță? Cumpărați-vă și agățai pe un perete această instalație cu cârlige luminoase, în care puteți prinde fotografiile dorite. Veți crea astfel o decorațiune originală, pe care o va admira orice oaspete. Este alimentat cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în pachet. Lungimea cablului de alimentare ( de la cutia de baterii până la primul cârlig) este de 46 cm.   Mărime cârlig: 5,5 x 1,5 cm (e4home.ro)

schi cască Rossignol Allspeed Vis.Impacts W fotografie W RKIH402

schi cască Rossignol Allspeed Vis.Impacts W fotografie W RKIH402

schi cască Rossignol Allspeed Vis.Impacts W fotografie W RKIH402 Vizibilitate premium și protecție durabilă. Casca de schi pentru femei Allspeed Visor IMPACTS nu te va dezamăgi. Casca fără sudură este echipată cu tehnologie IMPACT cu coajă dură și spumă multi-impact EPP. Această combinație oferă o durabilitate creShieldă, fără a compromite confortul sau greutatea. Ochelarii integrați oferă un câmp vizual larg și o protecție globală împotriva percepțiilor externe. Ochelarii sunt colorați în funcție de condițiile de iluminare și oferă o vedere perfectă în orice vreme. Dial R-FIt asigură confort în timp ce orificiile de aerisire reglează temperatura. Protecție durabilă Tehnologia EPP cu impact multiplu utilizează polipropilena pentru a crește durabilitatea pentru utilizarea de zi cu zi.… (gamisport.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Galben

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Galben

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: neted Culoare: galben Lentile: multicolor Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: în carouri Culoare: negru Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans As If Ochelari de soare Negru

Vans As If Ochelari de soare Negru

Material: 90% metal, 10% policarbonat Material sticla: plastic Forma: rotundă Model: neted Culoare: negru Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Squared Off Ochelari de soare Violet

Vans Squared Off Ochelari de soare Violet

Material: 100% policarbonat Material sticla: plastic Ramă: pătrată Model: cu imprimeu Culoare: violet Lentile: colorate Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Tom Ford Vanda Ochelari de soare Violet

Tom Ford Vanda Ochelari de soare Violet

Material: plastic, metal Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14,5 cm Lungime lentila - 7,4 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 5,1 cm Lungime braț - 12 cm Ramă: ovală Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: violet (bibloo.ro)

Gant Ochelari de soare Maro Violet Multicolor

Gant Ochelari de soare Maro Violet Multicolor

Material: plastic, metal Dimensiuni: lungime orizontală - 13,5 cm Lungime lentila - 5 cm Punte nazala - 1,8 cm înălţime lentila - 4,6 cm Lungime braț - 14 cm Forma: rotundă Lentile: fotocromatice Protecție UV: da Culoare: maro, violet (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 14 cm Lungime lentila - 5,5 cm Punte nazala - 1,5 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 13,5 cm Ramă: ovală Model: în două culori Lentile: anti - reflex Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Roberto Cavalli Alrischa Ochelari de soare Maro

Material: plastic Material sticla: plastic Dimensiuni: lungime orizontală - 15 cm Lungime lentila - 5,8 cm Punte nazala - 1,8 cm înălţime lentila - 4,7 cm Lungime braț - 14 cm Ramă: ovală Lentile: colorate Protecție UV: da Culoare: maro (bibloo.ro)

Gant Mike Ochelari de soare Negru Maro

Gant Mike Ochelari de soare Negru Maro

Material: acetat Dimensiuni: lungime orizontală - 14,5 cm Lungime lentila - 5 cm Punte nazala - 1,9 cm înălţime lentila - 5 cm Lungime braț - 14,5 cm Ramă: ovală Model: în două culori Lentile: colorate Protecție UV: da Lentile polarizate: nu Culoare: negru, maro (bibloo.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Ramă: pătrată Culoare: negru Protecție UV: UV 400 (bibloo.ro)

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Vans Spicoli 4 Ochelari de soare Negru

Material: 100% policarbonat Ramă: pătrată Culoare: negru Protecție UV: da (bibloo.ro)

Ochelari de soare Ocean Sunglasses Georgia Pablo

Ochelari de soare Ocean Sunglasses Georgia Pablo

Ochelarii de soare de la Ocean Sunglasses vor fi accesoriul dvs. preferat (nu doar) vara aceasta. Pe lângă faptul că sunt foarte stilați și vă pot sublinia perfect personalitatea, vă vor proteja vederea în mod activ de razele ultraviolete ♥. Ochelarii sunt concepuți pentru a vă oferi 100% protecție anti-UV. Totodată, beneficiază și de tratamentul polarizator inovativ ATOM. acestea reduc la minim atât reflexiile, cât și strălucirea în exces. Pe deasupra, lentilele au o transparență de categoria a 3-a, ceea ce le face perfecte atât în oraș, cât și în aer liber. (bonami.ro)

Ochelari de soare Ocean Sunglasses Beachy Sunny

Ochelari de soare Ocean Sunglasses Beachy Sunny

Ochelarii de soare de la Ocean Sunglasses vor fi accesoriul dvs. preferat (nu doar) vara aceasta. Pe lângă faptul că sunt foarte stilați și vă pot sublinia perfect personalitatea, vă vor proteja vederea în mod activ de razele ultraviolete ♥. Ochelarii sunt concepuți pentru a vă oferi 100% protecție anti-UV. Totodată, beneficiază și de tratamentul polarizator inovativ ATOM. acestea reduc la minim atât reflexiile, cât și strălucirea în exces. Pe deasupra, lentilele au o transparență de categoria a 3-a, ceea ce le face perfecte atât în oraș, cât și în aer liber. (bonami.ro)

carcasă Lowe Alpine ochelari de soare coajă

carcasă Lowe Alpine ochelari de soare coajă

carcasă Lowe Alpine ochelari de soare coajă Shell ochelari de soare - ochelari de caz. volum 0,5 l Greutate 80 g material exterior N6.6 Mini Rip Genți și borsete » Accesorii » carcasă Lowe Alpine ochelari de soare coajă (gamisport.ro)

Art of Polo Ochelari de soare ok14271.1

Art of Polo Ochelari de soare ok14271.1

Art of Polo Ochelari de soare ok14271.1. (vivantis.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide