Ochelari de înot michael phelps

L-am găsit pentru tine Ochelari de înot michael phelps

Ochelari de înot Spokey ZOOM transparent green with blue

Ochelari de înot Spokey ZOOM transparent green with blue

Ochelari de înot Spokey ZOOM transparent green with blue polymotorcyclebonat, sticlă fumurie asociată cu tehnologia de etanșare Fuse Technologycurea dublăde silicon pentru o distribuție optimă a stresuluifiltru solarUVsuprafaţă anti-ceaţă care previne aburireaMaterial:Polymotorcyclebonate, TPE, silicon Înot şi scufundări » Ochelari de înot » Ochelari de înot Spokey ZOOM transparent green with blue (gamisport.ro)

Înot ochelari Spokey H2O

Înot ochelari Spokey H2O

Înot ochelari Spokey H2O sticlă Polymotorcyclebonate cu duritate mărită curea de silicon Dublu garnitură din silicon de distribuție optimă de stres asigurând confort și dopasování adecvat grinzi elastice de PU în 3 dimensiuni Sticlă colorată reduce efectul de orbire apa Cuprins: ochelari de caz, un pandantiv, o grinzi detașabile S, M, L Înot şi scufundări » Ochelari de înot » Înot ochelari Spokey H2O (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Aquastorm V86953

înot ochelari adidas Aquastorm V86953

înot ochelari adidas Aquastorm V86953 Răzuibile curea rezistent, silicon reglabil. lentile din policarbonat, fără a denatura imaginea. Reglabil TPU „punte“ Prez nas. protecție UV strat anti-ceață (cu abur liber) Material: 100% din cauciuc termoplastic Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Aquastorm V86953 (gamisport.ro)

Înot ochelari Spokey H2O albastru

Înot ochelari Spokey H2O albastru

Înot ochelari Spokey H2O albastru Înot ochelari de protecție cu filtru UV, sticla polymotorcyclebonate anti-ceață suprafață anti-ceață cu duritate mărită curea de silicon Dublu garnitură din silicon de distribuție optimă de stres asigurând confort și dopasování adecvat grinzi elastice de PU în 3 dimensiuni Sticlă colorată reduce efectul de orbire apa Cuprins: ochelari de caz, un pandantiv, o grinzi detașabile S, M, L Înot şi scufundări » Ochelari de înot » Înot ochelari Spokey H2O albastru (gamisport.ro)

Înot ochelari Spokey BARRACUDA gri

Înot ochelari Spokey BARRACUDA gri

Înot ochelari Spokey BARRACUDA gri Lungimea reglabilă de bandă și grinzi detașabile pentru ochelari dopasování mai ușor. sticlă, polymotorcyclebonate garnituri de silicon și dublu curea, reglabil catarama din plastic reglabil grinzi detașabile S, M, L (inclus în pachet) filtru UV Suprafața anti-ceață (protecție împotriva aburirii) Înot şi scufundări » Ochelari de înot » Înot ochelari Spokey BARRACUDA gri (gamisport.ro)

Înot ochelari Spokey BARRACUDA roz

Înot ochelari Spokey BARRACUDA roz

Înot ochelari Spokey BARRACUDA roz Lungimea reglabilă de bandă și grinzi detașabile pentru ochelari dopasování mai ușor. sticlă, polymotorcyclebonate garnituri de silicon și dublu curea, reglabil catarama din plastic reglabil grinzi detașabile S, M, L (inclus în pachet) filtru UV Suprafața anti-ceață (protecție împotriva aburirii) Înot şi scufundări » Ochelari de înot » Înot ochelari Spokey BARRACUDA roz (gamisport.ro)

SIGILIU, FOCĂ Înot ochelari alb

SIGILIU, FOCĂ Înot ochelari alb

SIGILIU, FOCĂ Înot ochelari alb Înot ochelari de protecție cu dublu silicon tensiune curea ozkládájícím. Lungime curea ajustabilă permite ochelari dopasování în funcție de nevoile individuale. - Conceput pentru persoanele cu o față de formă subțire, sau juniori - sticlă, polymotorcyclebonate - garnituri de silicon si curele duble - reglabile din plastic catarame - UV Filtru - suprafață anti-ceață (protecție împotriva aburirii) - Ambalare: 144 buc / motorcycleton vânzare posibil după 1 buc Înot şi scufundări » Ochelari de înot » SIGILIU, FOCĂ Înot ochelari alb (gamisport.ro)

Înot ochelari Spokey Abramis alb

Înot ochelari Spokey Abramis alb

Înot ochelari Spokey Abramis alb Sistemul ZapStrap pentru a modifica circuitul fără a scoate ochelari. parametri: geamuri colorate sistemul ZapStrap de protecție solară UV ceață strat anti Sticla: polymotorcyclebonate Garnitura: silicon Curea: dublu, silicon Buckle: TPE Înot şi scufundări » Ochelari de înot » Înot ochelari Spokey Abramis alb (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar AY2904

înot ochelari adidas Persistar AY2904

înot ochelari adidas Persistar AY2904 Acestea au un design elegant neted, reducând astfel rezistența la apă și vă ajuta la vremuri mai bune. Benzi dublu păstra ochelari de vedere în poziție corectă. Design de curse fascicul amovibil lentile de fum policarbonat Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar AY2904 (gamisport.ro)

înot ochelari Swans FO-X1P_BK

înot ochelari Swans FO-X1P_BK

înot ochelari Swans FO-X1P_BK Ochelari de înot Swans Ochelarii de înot FO-X1P au lentile polarizate care oferă vederi fără priviri chiar și pe apă deschisă. Ochelarii oferă protecția UV de 99,9% și sunt tratate cu o acoperire puternică anti-ceață. Ochelarii sunt, de asemenea, potriviti pentru inotul in aer liber. Ochelarii sunt fabricați în Japonia. Ochelari japonezi de înot de calitate De asemenea, potrivit pentru înot în aer liber Sticlă policarbonat de înaltă calitate care protejează împotriva radiațiilor UV Obiective polarizate orbitoare Protecție anti-ceață antifog Trei dimensiuni ale barelor interschimbabile În Black Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans FO-X1P_BK (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SWB-1M_R_RU

înot ochelari Swans SWB-1M_R_RU

înot ochelari Swans SWB-1M_R_RU Swans Ochelarii de înot SWB-1 vor fi apreciați în special de către femeile care, datorită cataramei din spate numită cataramă de fluture, pot purta ochelarii. Aceste ochelari oferă protecție UV și ceață, 3 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile și sunt potrivite atât pentru sport, cât și pentru înotul de agrement. Destinație - uni Protecție UV ambalate într-o cutie de plastic solidă protecție contra fumului 3 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile silicon și bandă Marca japoneză Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SWB-1M_R_RU (gamisport.ro)

înot ochelari Swans FO-X1_NAW

înot ochelari Swans FO-X1_NAW

înot ochelari Swans FO-X1_NAW Swans ochelari de înot sunt dintr-o colecție de ochelari de înot în aer liber. Paharele sunt, prin urMore, adecvate pentru utilizare în apele în aer liber. Ochelarii au lentile polarizante și oglinzi pentru o transparență mai clară chiar și în lumina directă a soarelui. Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans FO-X1_NAW (gamisport.ro)

înot ochelari Swans OWS-1MS_SMBL

înot ochelari Swans OWS-1MS_SMBL

înot ochelari Swans OWS-1MS_SMBL Modelul inovator al modelului Swimwear este modelul Swane SR-72, care are o tehnologie revoluționară Premium Anti Fog, care este de până la 3 ori mai eficientă decât antigelul convențional și durează până la 4 ori mai mult. În acest film ne putem vedea pentru noi înșine. Vizor anti-ceață: Acoperirea anti-ceață se aplică în interiorul obiectivului pentru a preveni forMorea de ceață. Protecție UV: Lentilă vă protejează ochii de radiațiile UV dăunătoare. Mirror Lenses : Un finisaj special care se aplică pe suprafața lentilei pentru a reduce și a reflecta razele și pentru a vă salva ochii. Ușor de configurat: ajustarea ușoară a benzii fără a fi nevoie să scoateți ochelarii. Silicon: Ochelarii care se află în contact direct cu pielea sunt din silicon… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-3N_BL

înot ochelari Swans SR-3N_BL

înot ochelari Swans SR-3N_BL Swans Ochelarii de înot SR-3N reprezintă o parte esențială a costumului fiecărui înotător. Diapozitivele din policarbonat de înaltă calitate sunt prevăzute cu protecție anti-ceață și UV. Garniturile din cauciuc siliconic și cele patru dimensiuni diferite ale tampoanelor interschimbabile garantează faptul că lebada SR-3N se potrivește perfect. Ochelarii de înot sunt fixați cu o curea simplă. Ochelarii populari Swans SR-3N sunt aprobați de Fina pentru utilizarea lor în cursele internaționale. Ochelari japonezi de înot de calitate Potrivit pentru înotătorii de agrement și de curse Sticlă de policarbonat de înaltă calitate Protecție UV Protecție anti-ceață antifog Patru dimensiuni ale barei interschimbabile Fixarea simplă a curelei În Black cu… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SW-32_SMBK

înot ochelari Swans SW-32_SMBK

înot ochelari Swans SW-32_SMBK Ochelari excelenti la un pret rezonabil Swans SW-32. Un model interesant este modelul SW-32, al cărui etanșare specială va adera mai bine la față și va reduce vânătăile neplăcute. În plus, are obiective mai largi pentru o vizibilitate mai bună, patru dimensiuni ale grinzilor interschimbabile și indicații laterale pentru o potrivire corespunzătoare. Foarte frumos ochelari de protecție care nu trebuie să lipsească niciun înotător Protejat de anti-ceață Impachetarea din plastic tare inclusă Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SW-32_SMBK (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SW-34_BNAV

înot ochelari Swans SW-34_BNAV

înot ochelari Swans SW-34_BNAV Ochelari de calitate pentru uz cotidian. Swans SW-34 are un sigiliu special, care aderă mai bine pe față pentru a împiedica pătrunderea apei. Ochelarii sunt de calitate! Ideal pentru hobby-uri de înot și sejururi zilnice lângă apă, piscină, More. Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SW-34_BNAV (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-1M_PURRU

înot ochelari Swans SR-1M_PURRU

înot ochelari Swans SR-1M_PURRU Ochelarii dispun de o piesă care poate fi înlocuită. Grinzile pot fi Slight îndepărtate și înlocuite pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă. Puteți stabili pentru dvs. ce lungime vă convine cel mai bine și setați ochelarii de înot pentru a se potrivi cu fața și forma. Filtrul UV absoarbe radiațiile UVA și UVB dăunătoare care pot provoca leziuni oculare. Ochelarii de filtrare UV sunt potriviți atât pentru înotul în aer liber, cât și în interior. Aceste ochelari de înot nu au sigilii. Material: elastomer termoplastic, policarbonat Vârsta: Adulți Ochelari: oglindă, antifog, filtru UV, fără etanșare Tape: dublu Nasul: Interschimbabil Sex: Unisex Pachetul inclus: Headac de protecție Omologare: FINA 4 dimensiuni ale podurilor nazale Înot şi… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-1N_PUR

înot ochelari Swans SR-1N_PUR

înot ochelari Swans SR-1N_PUR Ochelarii de înot au o curea dublă. Acest tip de bandă este proiectat ca o bandă lungă de cauciuc, care este trecută de două ori pe ochelari. Avantajul îl ține mai bine pe Head, pentru că puteți pune o singură fâșie mai More și una mai jos, sau puteți regla fiecare fâșie în funcție de nevoile dvs. Marele avantaj al acestor benzi în cazul Smashrii este că pot fi Slight înlocuite cu altele noi. Ochelarii au o parte în nas înlocuibilă. Grinda poate fi îndepărtată cu ușurință și înlocuită cu una mai lungă sau mai scurtă. Puteți decide care lungime se potrivește cel mai bine și să vă setați ochelarii de înot în funcție de cerințele și forma feței. Aceste ochelari de înot nu au sigiliu . Material: elastomer termoplastic, policarbonat Vârsta: adulți Eyecup :… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-2N_BK

înot ochelari Swans SR-2N_BK

înot ochelari Swans SR-2N_BK Swans Ochelarii de înot SR-2N sunt o parte indispensabilă a costumului fiecărui înotător. Diapozitivele din policarbonat de înaltă calitate sunt prevăzute cu protecție anti-ceață și UV. Garniturile din cauciuc siliconic și cele patru dimensiuni diferite ale tampoanelor interschimbabile ale nasului asigură că ochelarii Swans SR-2N se potrivesc perfect. Ochelarii de înot sunt fixați cu o curea simplă. Ochelarii populare Swans Swan SR-2N sunt aprobați de Fina pentru utilizarea lor în cursele internaționale. Ochelari japonezi de înot de calitate Potrivit pentru înotătorii de agrement și de curse Sticlă de policarbonat de înaltă calitate Protecție UV Protecție anti-ceață antifog Patru dimensiuni ale barei interschimbabile Fixarea simplă a curelei … (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-3M_DSMEM

înot ochelari Swans SR-3M_DSMEM

înot ochelari Swans SR-3M_DSMEM Swans SR-3 Ochelarii de oglindă cu oglindă au o finisare în oglindă, asigură protecție UV și ceață, conțin 4 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile și sunt potrivite atât pentru curse cât și pentru înotul de agrement. Protecție UV oglinda finisaj protecție contra fumului 4 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile Siliconul 3D super-moale este moale și se potrivește perfect pe față Marca japoneză Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SR-3M_DSMEM (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SW-41_CLA

înot ochelari Swans SW-41_CLA

înot ochelari Swans SW-41_CLA Ochelari de înot în aer Swans SW-41 Ochelari de înot de la Fitness sunt potrivite pentru toți înotătorii de agrement care caută confort. Ochelarii au o garnitură confortabilă 3D care se potrivește perfect și reduce riscul apariției apei. Swans Hallmark japoneză este sinonimă cu calitatea, inovația și simplitatea. Ochelarii SW-41 prezintă o rezistență puternică la UV și anti-ceață. 3 dimensiuni ale barelor interschimbabile adaptate la aproape orice față. Lebedele se bazează atât pe înotătorii de agrement, cât și pe sportivii de vârf, cum ar fi campionul olimpic David Svoboda și mai mulți campioni cehi în triatlonul Přemysl Švarc. Toate ochelarii și accesoriile din Swans sunt fabricate în Japonia. Ochelari japonezi de înot de calitate Potrivit pentru… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-1N_DBL

înot ochelari Swans SR-1N_DBL

înot ochelari Swans SR-1N_DBL Ochelarii de înot au o curea dublă. Acest tip de bandă este proiectat ca o bandă lungă de cauciuc, care este trecută de două ori pe ochelari. Avantajul îl ține mai bine pe Head, pentru că puteți pune o singură fâșie mai More și una mai jos, sau puteți regla fiecare fâșie în funcție de nevoile dvs. Marele avantaj al acestor benzi în cazul Smashrii este că pot fi Slight înlocuite cu altele noi. Ochelarii au o parte în nas înlocuibilă. Grinda poate fi îndepărtată cu ușurință și înlocuită cu una mai lungă sau mai scurtă. Puteți decide care lungime se potrivește cel mai bine și să vă setați ochelarii de înot în funcție de cerințele și forma feței. Aceste ochelari de înot nu au sigiliu . Material: elastomer termoplastic, policarbonat Vârsta: adulți Eyecup :… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans FO-X1_SCPUR

înot ochelari Swans FO-X1_SCPUR

înot ochelari Swans FO-X1_SCPUR Swans ochelari de înot sunt dintr-o colecție de ochelari de înot în aer liber. Paharele sunt, prin urMore, adecvate pentru utilizare în apele în aer liber. Ochelarii au lentile polarizante și oglinzi pentru o transparență mai clară chiar și în lumina directă a soarelui. Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans FO-X1_SCPUR (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-1N_DSMK

înot ochelari Swans SR-1N_DSMK

înot ochelari Swans SR-1N_DSMK Ochelarii de înot au o curea dublă. Acest tip de bandă este proiectat ca o bandă lungă de cauciuc, care este trecută de două ori pe ochelari. Avantajul îl ține mai bine pe Head, pentru că puteți pune o singură fâșie mai More și una mai jos, sau puteți regla fiecare fâșie în funcție de nevoile dvs. Marele avantaj al acestor benzi în cazul Smashrii este că pot fi Slight înlocuite cu altele noi. Ochelarii au o parte în nas înlocuibilă. Grinda poate fi îndepărtată cu ușurință și înlocuită cu una mai lungă sau mai scurtă. Puteți decide care lungime se potrivește cel mai bine și să vă setați ochelarii de înot în funcție de cerințele și forma feței. Aceste ochelari de înot nu au sigiliu . Material: elastomer termoplastic, policarbonat Vârsta: adulți Eyecup :… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-1M_CY

înot ochelari Swans SR-1M_CY

înot ochelari Swans SR-1M_CY Ochelarii dispun de o piesă care poate fi înlocuită. Grinzile pot fi Slight îndepărtate și înlocuite pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă. Puteți stabili pentru dvs. ce lungime vă convine cel mai bine și setați ochelarii de înot pentru a se potrivi cu fața și forma. Filtrul UV absoarbe radiațiile UVA și UVB dăunătoare care pot provoca leziuni oculare. Ochelarii de filtrare UV sunt potriviți atât pentru înotul în aer liber, cât și în interior. Aceste ochelari de înot nu au sigilii. Material: elastomer termoplastic, policarbonat Vârsta: Adulți Ochelari: oglindă, antifog, filtru UV, fără etanșare Tape: dublu Nasul: Interschimbabil Sex: Unisex Pachetul inclus: Headac de protecție Omologare: FINA 4 dimensiuni ale podurilor nazale Înot şi… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-1M_SMSI

înot ochelari Swans SR-1M_SMSI

înot ochelari Swans SR-1M_SMSI Ochelarii dispun de o piesă care poate fi înlocuită. Grinzile pot fi Slight îndepărtate și înlocuite pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă. Puteți stabili pentru dvs. ce lungime vă convine cel mai bine și setați ochelarii de înot pentru a se potrivi cu fața și forma. Filtrul UV absoarbe radiațiile UVA și UVB dăunătoare care pot provoca leziuni oculare. Ochelarii de filtrare UV sunt potriviți atât pentru înotul în aer liber, cât și în interior. Aceste ochelari de înot nu au sigilii. Material: elastomer termoplastic, policarbonat Vârsta: Adulți Ochelari: oglindă, antifog, filtru UV, fără etanșare Tape: dublu Nasul: Interschimbabil Sex: Unisex Pachetul inclus: Headac de protecție Omologare: FINA 4 dimensiuni ale podurilor nazale Înot şi… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans FO-X1PM_CLBL

înot ochelari Swans FO-X1PM_CLBL

înot ochelari Swans FO-X1PM_CLBL Swords FO-X1PM Ochelarii de înot FO-X1PM sunt o parte indispensabilă a costumului fiecărui înotător. Diapozitivele din policarbonat de înaltă calitate sunt prevăzute cu protecție puternică antifog și UV. Ochelarii au lentile polarizate cu o finisare în oglindă care atenuează reflexia luminii de pe suprafața apei, astfel încât acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru înotul în aer liber. Garniturile de etanșare cu silicon și trei dimensiuni diferite de punți interschimbabile garantează faptul că lemnul FO-X1PM se potrivește perfect. Ochelarii nu se fixează, ci se întind pe Head. Ochelarii populari Swans FO-X1PM sunt fabricați în Japonia folosind tehnologia de ultimă oră. Ochelari japonezi de înot de calitate De asemenea, potrivit pentru înot în aer… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans FO-X1PM_OROR

înot ochelari Swans FO-X1PM_OROR

înot ochelari Swans FO-X1PM_OROR Swords FO-X1PM Ochelarii de înot FO-X1PM sunt o parte indispensabilă a costumului fiecărui înotător. Diapozitivele din policarbonat de înaltă calitate sunt prevăzute cu protecție puternică antifog și UV. Ochelarii au lentile polarizate cu o finisare în oglindă care atenuează reflexia luminii de pe suprafața apei, astfel încât acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru înotul în aer liber. Garniturile de etanșare cu silicon și trei dimensiuni diferite de punți interschimbabile garantează faptul că lemnul FO-X1PM se potrivește perfect. Ochelarii nu se fixează, ci se întind pe Head. Ochelarii populari Swans FO-X1PM sunt fabricați în Japonia folosind tehnologia de ultimă oră. Ochelari japonezi de înot de calitate De asemenea, potrivit pentru înot în aer… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-2N_BL

înot ochelari Swans SR-2N_BL

înot ochelari Swans SR-2N_BL Swans Ochelarii de înot SR-2N sunt o parte indispensabilă a costumului fiecărui înotător. Diapozitivele din policarbonat de înaltă calitate sunt prevăzute cu protecție anti-ceață și UV. Garniturile din cauciuc siliconic și cele patru dimensiuni diferite ale podurilor interschimbabile garantează că ochelarii Swans SR-2N se potrivesc perfect. Ochelarii de înot sunt fixați cu o curea simplă. Ochelarii populare Swans Swan SR-2N sunt aprobați de Fina pentru utilizarea lor în cursele internaționale. Ochelari japonezi de înot de calitate Potrivit pentru înotătorii de agrement și de curse Sticlă de policarbonat de înaltă calitate Protecție UV Protecție anti-ceață antifog Patru dimensiuni ale barei interschimbabile Fixarea simplă a curelei Alb-Black cu… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-2N_PIN

înot ochelari Swans SR-2N_PIN

înot ochelari Swans SR-2N_PIN Swans Ochelarii de înot SR-2N sunt o parte indispensabilă a costumului fiecărui înotător. Diapozitivele din policarbonat de înaltă calitate sunt prevăzute cu protecție anti-ceață și UV. Garniturile din cauciuc siliconic și cele patru dimensiuni diferite ale podurilor interschimbabile garantează că ochelarii Swans SR-2N se potrivesc perfect. Ochelarii de înot sunt fixați cu o curea simplă. Ochelarii populare Swans Swan SR-2N sunt aprobați de Fina pentru utilizarea lor în cursele internaționale. Ochelari japonezi de înot de calitate Potrivit pentru înotătorii de agrement și de curse Sticlă de policarbonat de înaltă calitate Protecție UV Protecție anti-ceață antifog Patru dimensiuni ale barei interschimbabile Fixarea simplă a curelei Alb-Black cu… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-2M_SMBL

înot ochelari Swans SR-2M_SMBL

înot ochelari Swans SR-2M_SMBL Swans Ochelarii de înot SR-2M sunt o parte esențială a costumului fiecărui înotător. Diapozitivele din policarbonat de înaltă calitate sunt prevăzute cu protecție anti-ceață și UV. Ochelarii au reflectat lentile. Sigiliile din silicon și cele patru dimensiuni diferite ale tampoanelor interschimbabile ale nasului asigură că Swans SR-2M se potrivește perfect. Ochelarii de înot sunt fixați cu o curea simplă. Ochelarii populari Swans SR-2M de înot sunt aprobați de Fina pentru utilizarea lor în cursele internaționale. Ochelari de înot japonezi de înaltă calitate cu lentile de oglindă Potrivit pentru înotătorii de agrement și de curse Sticlă de policarbonat de înaltă calitate Protecție UV Protecție anti-ceață antifog Patru dimensiuni ale barei… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SWB-1_SMBK

înot ochelari Swans SWB-1_SMBK

înot ochelari Swans SWB-1_SMBK Swans Ochelarii de înot SWB-1 vor fi apreciați în special de către femeile care, datorită cataramei din spate numită cataramă de fluture, pot purta ochelarii. Aceste ochelari oferă protecție UV și ceață, 3 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile și sunt potrivite atât pentru sport, cât și pentru înotul de agrement. Destinație - uni Protecție UV ambalate într-o cutie de plastic solidă protecție contra fumului 3 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile silicon și bandă Marca japoneză Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SWB-1_SMBK (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SW-41_SMSI

înot ochelari Swans SW-41_SMSI

înot ochelari Swans SW-41_SMSI Ochelari de înot în aer Swans SW-41 Ochelari de înot de la Fitness sunt potrivite pentru toți înotătorii de agrement care caută confort. Ochelarii au o garnitură confortabilă 3D care se potrivește perfect și reduce riscul apariției apei. Swans Hallmark japoneză este sinonimă cu calitatea, inovația și simplitatea. Ochelarii SW-41 prezintă o rezistență puternică la UV și anti-ceață. 3 dimensiuni ale barelor interschimbabile adaptate la aproape orice față. Lebedele se bazează atât pe înotătorii de agrement, cât și pe sportivii de vârf, cum ar fi campionul olimpic David Svoboda și mai mulți campioni cehi în triatlonul Přemysl Švarc. Toate ochelarii și accesoriile din Swans sunt fabricate în Japonia. Ochelari japonezi de înot de calitate Potrivit pentru… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SWB-1_BCLA

înot ochelari Swans SWB-1_BCLA

înot ochelari Swans SWB-1_BCLA Swans Ochelarii de înot SWB-1 vor fi apreciați în special de către femeile care, datorită cataramei din spate numită cataramă de fluture, pot purta ochelarii. Aceste ochelari oferă protecție UV și ceață, 3 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile și sunt potrivite atât pentru sport, cât și pentru înotul de agrement. Destinație - uni Protecție UV ambalate într-o cutie de plastic solidă protecție contra fumului 3 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile silicon și bandă Marca japoneză Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SWB-1_BCLA (gamisport.ro)

înot ochelari Swans FO-X1PM_SMBL

înot ochelari Swans FO-X1PM_SMBL

înot ochelari Swans FO-X1PM_SMBL Swords FO-X1PM Ochelarii de înot FO-X1PM sunt o parte indispensabilă a costumului fiecărui înotător. Diapozitivele din policarbonat de înaltă calitate sunt prevăzute cu protecție puternică antifog și UV. Ochelarii au lentile polarizate cu o finisare în oglindă care atenuează reflexia luminii de pe suprafața apei, astfel încât acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru înotul în aer liber. Garniturile de etanșare cu silicon și trei dimensiuni diferite de punți interschimbabile garantează faptul că lemnul FO-X1PM se potrivește perfect. Ochelarii nu se fixează, ci se întind pe Head. Ochelarii populari Swans FO-X1PM sunt fabricați în Japonia folosind tehnologia de ultimă oră. Ochelari japonezi de înot de calitate De asemenea, potrivit pentru înot în aer… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SW-41_SKBL

înot ochelari Swans SW-41_SKBL

înot ochelari Swans SW-41_SKBL Ochelari de înot în aer Swans SW-41 Ochelari de înot de la Fitness sunt potrivite pentru toți înotătorii de agrement care caută confort. Ochelarii au o garnitură confortabilă 3D care se potrivește perfect și reduce riscul apariției apei. Swans Hallmark japoneză este sinonimă cu calitatea, inovația și simplitatea. Ochelarii SW-41 prezintă o rezistență puternică la UV și anti-ceață. 3 dimensiuni ale barelor interschimbabile adaptate la aproape orice față. Lebedele se bazează atât pe înotătorii de agrement, cât și pe sportivii de vârf, cum ar fi campionul olimpic David Svoboda și mai mulți campioni cehi în triatlonul Přemysl Švarc. Toate ochelarii și accesoriile din Swans sunt fabricate în Japonia. Ochelari japonezi de înot de calitate Potrivit pentru… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SWB-1_BNAV

înot ochelari Swans SWB-1_BNAV

înot ochelari Swans SWB-1_BNAV Swans Ochelarii de înot SWB-1 vor fi apreciați în special de către femeile care, datorită cataramei din spate numită cataramă de fluture, pot purta ochelarii. Aceste ochelari oferă protecție UV și ceață, 3 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile și sunt potrivite atât pentru sport, cât și pentru înotul de agrement. Destinație - uni Protecție UV ambalate într-o cutie de plastic solidă protecție contra fumului 3 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile silicon și bandă Marca japoneză Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SWB-1_BNAV (gamisport.ro)

înot ochelari Swans FO-X1P_SIL

înot ochelari Swans FO-X1P_SIL

înot ochelari Swans FO-X1P_SIL Ochelari de înot Swans Ochelarii de înot FO-X1P au lentile polarizate care oferă vederi fără priviri chiar și pe apă deschisă. Ochelarii oferă protecția UV de 99,9% și sunt tratate cu o acoperire puternică anti-ceață. Ochelarii sunt, de asemenea, potriviti pentru inotul in aer liber. Ochelarii sunt fabricați în Japonia. Ochelari japonezi de înot de calitate De asemenea, potrivit pentru înot în aer liber Sticlă policarbonat de înaltă calitate care protejează împotriva radiațiilor UV Obiective polarizate orbitoare Protecție anti-ceață antifog Trei dimensiuni ale barelor interschimbabile În Black Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans FO-X1P_SIL (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-FZN

înot ochelari Swans SR-FZN

înot ochelari Swans SR-FZN Racing ochelari de protecție cu tratament anti-ceață și protecție UV. PVC fără ambalaj. Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SR-FZN (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SR-71N PAF_CSK

înot ochelari Swans SR-71N PAF_CSK

înot ochelari Swans SR-71N PAF_CSK Modelul inovator al modelului Swimwear este modelul Swane SR-72, care are o tehnologie revoluționară Premium Anti Fog, care este de până la 3 ori mai eficientă decât antigelul convențional și durează până la 4 ori mai mult. În acest film ne putem vedea pentru noi înșine. Testul de "fogging". Ochelarii din stânga leagăni cu finisare Premium Anti Fog, ochelari drept, cu o acoperire antifog de uz general. Premium Antofig: Tratament din sticlă care este de până la 3 ori mai eficient și durează mai mult decât tratamentul normal împotriva formării de ceață. Protecție UV: Lentilă vă protejează ochii de radiațiile UV dăunătoare. Sigilii 3D din silicon : Sigiliile 3D din silicon asigură o utilizare conVenabilă. Silicon: Ochelarii care se află în contact… (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SRX-M PAF_PURRU

înot ochelari Swans SRX-M PAF_PURRU

înot ochelari Swans SRX-M PAF_PURRU Combinația perfectă de confort și performanță Policarbonat eyecups Oglinda de protecție împotriva orbirii Sigiliu siliconic moale Curea dublă cu silicon 4 dimensiuni ale barelor interschimbabile Protecție UV și anti-ceață Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SRX-M PAF_PURRU (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SRX-M PAF_SMOR

înot ochelari Swans SRX-M PAF_SMOR

înot ochelari Swans SRX-M PAF_SMOR Combinația perfectă de confort și performanță Policarbonat eyecups Oglinda de protecție împotriva orbirii Sigiliu siliconic moale Curea dublă cu silicon 4 dimensiuni ale barelor interschimbabile Protecție UV și anti-ceață Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SRX-M PAF_SMOR (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SRX-M PAF_EMSK

înot ochelari Swans SRX-M PAF_EMSK

înot ochelari Swans SRX-M PAF_EMSK Combinația perfectă de confort și performanță Policarbonat eyecups Oglinda de protecție împotriva orbirii Sigiliu siliconic moale Curea dublă cu silicon 4 dimensiuni ale barelor interschimbabile Protecție UV și anti-ceață Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SRX-M PAF_EMSK (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SRX-M PAF_BLOR

înot ochelari Swans SRX-M PAF_BLOR

înot ochelari Swans SRX-M PAF_BLOR Combinația perfectă de confort și performanță Policarbonat eyecups Oglinda de protecție împotriva orbirii Sigiliu siliconic moale Curea dublă cu silicon 4 dimensiuni ale barelor interschimbabile Protecție UV și anti-ceață Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SRX-M PAF_BLOR (gamisport.ro)

Copii înot ochelari Swans SJ-22M_SMBL

Copii înot ochelari Swans SJ-22M_SMBL

Copii înot ochelari Swans SJ-22M_SMBL Ochelari pentru înot pentru copii, oglindă cu protecție anti-ceață și UV. Curea si sigiliu siliconic. Capac de plastic gratuit pentru ochelari. Înot şi scufundări » Ochelari de înot » Copii înot ochelari Swans SJ-22M_SMBL (gamisport.ro)

Copii înot ochelari Swans SJ-8_PINW

Copii înot ochelari Swans SJ-8_PINW

Copii înot ochelari Swans SJ-8_PINW Pahare pentru copii cu etanșare din elastomer și curea de silicon, echipate cu protecție antifog și UV. Material: elastomer termoplastic, policarbonat, silicon Vârsta: Junior Ochelari : antifog, filtru UV Bandă: bifurcată la mijloc Nas: alunecare Sex: Unisex Înot şi scufundări » Ochelari de înot » Copii înot ochelari Swans SJ-8_PINW (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SRX-N PAF_BL

înot ochelari Swans SRX-N PAF_BL

înot ochelari Swans SRX-N PAF_BL Swans Ochelarii de înot SRX-N PAF sunt ochelari clasici, fără garnituri, concepuți pentru curse sau antrenamente. Sigiliu siliconic moale Viziune periferică largă Curea dublă cu silicon 4 dimensiuni ale grinzilor interschimbabile Protecție UV Anti-ceață anti-ceață tratament Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SRX-N PAF_BL (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SRX-M PAF_SMBL

înot ochelari Swans SRX-M PAF_SMBL

înot ochelari Swans SRX-M PAF_SMBL Combinația perfectă de confort și performanță Policarbonat eyecups Oglinda de protecție împotriva orbirii Sigiliu siliconic moale Curea dublă cu silicon 4 dimensiuni ale barelor interschimbabile Protecție UV și anti-ceață Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SRX-M PAF_SMBL (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SW-43 PAF_SMSI

înot ochelari Swans SW-43 PAF_SMSI

înot ochelari Swans SW-43 PAF_SMSI Swans SW-43 are o piesă de siguranță care poate fi înlocuită și poate fi îndepărtată și înlocuită cu o altă piesă fără dificultate. Puteți găsi cu siguranță lungimea care vă convine cel mai bine. Ochelarii au o curea bifurcată care vă permite să manipulați mai bine ochelarii. Premium Antifog este o acoperire antifog în interiorul ochiurilor, ceea ce reduce semnificativ încețoșarea. Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Swans SW-43 PAF_SMSI (gamisport.ro)

înot ochelari Swans SRX-N BL

înot ochelari Swans SRX-N BL

înot ochelari Swans SRX-N BL Această serie de curse „ de curse“ caracteristici aerodinamice remarcabile ale sigiliu de silicon subțire și un profil extrem de scăzut al elementelor garantează aproape nici o rezistență, și pahare de apă , deoarece atât de ferm în poziție. Asigură un confortabil fit poduri nas interschimbabile, datorită căreia vă veți găsi dimensiunea perfecta pe care ti se potriveste. anti-ceață tehnologie și sticla oglinda finisaj special Japonia va păstra cristal vederi clare chiar și în condiții de temperatură și iluminare mai mare. Forma asimetrică a lentilelor vă va da un domeniu mult mai larg de vizibilitate decât ochelari convenționale. Datorită ochelari de soare de protecție UV sunt ideale pentru utilizarea în exterior. profilul scăzut Conceput în primul rând… (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar 180 Unmirrored BR1144

înot ochelari adidas Persistar 180 Unmirrored BR1144

înot ochelari adidas Persistar 180 Unmirrored BR1144 Nu distrage atenția de la obiectivele de antrenament cu aceste ochelari de înot. Bucata fusta le dă aspectul de ochelari de soare și un câmp larg de vedere. dual band permite ajustarea dimensiunea rapidă și ușoară cu o singură mână. bucată uite tapiterie pentru ochelari de soare întregul câmp de 180 de grade de vedere fascicul poate fi reglat la mai multe poziții dublu curea din spate reglabil pentru ajustarea dimensiuni exacte protectie UV, anti-ceață ANTIFOG tratament de formare regulat în mod regulat coaching-ul axat pe înotător rezistenta, personal de fitness, confort și durabilitate turnare prin injecție, 100% policarbonat Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar 180 Unmirrored BR1144 (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR5828

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR5828

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR5828 Aceste ochelari de înot junior sunt proiectate pentru înot de fitness. Ele oferă un câmp larg de vedere , astfel încât să puteți vedea exact ce se întâmplă în calea ta. Girder și dublu curea oferă setări confortabile și unele de dimensiuni. Dimensiune Junior (6-12 ani) Design confortabil câmp larg de vizualizare fascicul poate fi reglat la mai multe poziții dublu spate curea ajustabilă pentru scalare precisă, versiunea special pentru copii protectie UV, anti-ceață ANTIFOG tratament Material: 100% din cauciuc termoplastic Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR5828 (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR5833

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR5833

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR5833 Aceste ochelari de înot junior sunt proiectate pentru înot de fitness. Ele oferă un câmp larg de vedere , astfel încât să puteți vedea exact ce se întâmplă în calea ta. Girder și dublu curea oferă setări confortabile și unele de dimensiuni. Dimensiune Junior (6-12 ani) Design confortabil câmp larg de vizualizare fascicul poate fi reglat la mai multe poziții dublu spate curea ajustabilă pentru scalare precisă, versiunea special pentru copii protectie UV, anti-ceață ANTIFOG tratament Material: 100% din cauciuc termoplastic Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR5833 (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar cursă Unmirrored BR1007

înot ochelari adidas Persistar cursă Unmirrored BR1007

înot ochelari adidas Persistar cursă Unmirrored BR1007 Aceste ochelari de înot nu va fi o problema sa ma uit la ceShe ce se întâmplă în benzile laterale. Cu curse de design exact perfect pentru fata ta și nu va fi în mișcare în frâna de apă. câmp larg de vedere al plăcii țintă pentru a monitoriza mulțimile și standuri. rim plat este profilat astfel încât urmat conturul feței și pentru a minimiza rezistența la apă întregul câmp de 180 de grade de vedere ambalaj cuprinde o interschimbabile poduri nas în trei dimensiuni: mici, mijlocii și mari Reglabil puternic curShe singur, cu o cataramă de la partShe din spate a capului protectie UV, anti-cSheță ANTIFOG tratament Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar cursă Unmirrored BR1007 (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar potrivi oglindit BR1091

înot ochelari adidas Persistar potrivi oglindit BR1091

înot ochelari adidas Persistar potrivi oglindit BR1091 Aceste ochelari de înot sunt proiectate pentru înot de fitness. Ele oferă un câmp larg de vedere, astfel încât să puteți vedea exact ce se întâmplă în calea ta. Girder și dublu curea oferă setări confortabile și unele de dimensiuni. Design confortabil câmp larg de vizualizare fascicul poate fi reglat la mai multe poziții dublu curea din spate reglabil pentru ajustarea dimensiuni exacte protectie UV, ANTIFOG tratament anti-ceață, oglindă lentile Fitness de formare: pentru înot de agrement, care necesită stil și confort turnare prin injecție, 100% policarbonat Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar potrivi oglindit BR1091 (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar confort Unmirrored BR1105

înot ochelari adidas Persistar confort Unmirrored BR1105

înot ochelari adidas Persistar confort Unmirrored BR1105 Aceste ochelari de înot sunt proiectate pentru înot de fitness. Ele oferă un câmp larg de vedere, astfel încât să puteți vedea exact ce se întâmplă în calea ta. Girder și dublu curea oferă setări confortabile și unele de dimensiuni. Design confortabil câmp larg de vizualizare fascicul poate fi reglat la mai multe poziții dublu curea din spate reglabil pentru ajustarea dimensiuni exacte protecție UV, tratament anti-ceață ANTIFOG, Fitness de formare: pentru înot de agrement, care necesită stil și confort turnare prin injecție, 100% policarbonat Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar confort Unmirrored BR1105 (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar confort oglindit BR1124

înot ochelari adidas Persistar confort oglindit BR1124

înot ochelari adidas Persistar confort oglindit BR1124 Aceste ochelari de înot sunt proiectate pentru înot de fitness. Ele oferă un câmp larg de vedere, astfel încât să puteți vedea exact ce se întâmplă în calea ta. Girder și dublu curea oferă setări confortabile și unele de dimensiuni. Design confortabil câmp larg de vizualizare fascicul poate fi reglat la mai multe poziții dublu curea din spate reglabil pentru ajustarea dimensiuni exacte protectie UV, ANTIFOG tratament anti-ceață, oglindă lentile Fitness de formare: pentru înot de agrement, care necesită stil și confort turnare prin injecție, 100% policarbonat Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar confort oglindit BR1124 (gamisport.ro)

înot ochelari Spokey VISTA JUNIOR transparent roz

înot ochelari Spokey VISTA JUNIOR transparent roz

înot ochelari Spokey VISTA JUNIOR transparent roz Ochelari sunt pentru uz de agrement. parametri: Sticla: policarbonat, protecție solară UV, de suprafață anti-cSheță SShel: silicon Band: silicon, dublu Catarame: TPE dimensiuni: LățimShe de ochelari aproximativ: 15,5 cm ÎnălțimShe de sticlă cca: 4 cm sticlă cca Lățime: 5,5 cm Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari Spokey VISTA JUNIOR transparent roz (gamisport.ro)

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR1059

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR1059

înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR1059 Aceste ochelari de înot sunt proiectate pentru înot de fitness. Ele oferă un câmp larg de vedere, astfel încât să vedeți întotdSheuna ceShe ce se întâmplă exact în calShe ta. Girder și dublu curShe oferă setări confortabile și unele de dimensiuni. Design confortabil câmp larg de vizualizare fascicul poate fi reglat la mai multe poziții dublu curShe din spate reglabil pentru ajustarShe dimensiuni exacte protectie UV, anti-cSheță ANTIFOG tratament Fitness de formare: pentru înot de agrement, care necesită stil și confort turnare prin injecție, 100% policarbonat Dimensiune: M Înot şi scufundări » Ochelari de înot » înot ochelari adidas Persistar potrivi Unmirrored BR1059 (gamisport.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide