Old spice whitewater deodorant antiperspirant impotriva petelor albe si galbene roll on pentru barbati 50 ml

Old Spice Whitewater deodorant antiperspirant împotriva petelor albe…

Old Spice Whitewater deodorant antiperspirant împotriva petelor albe și galbene roll-on pentru bărbați 50 ml

Old Spice Whitewater, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Old Spice Whitewater luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăNu lasă pete pe haineamplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțieCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Vichy Deodorant antiperspirant roll-on impotriva petelor albe si…

Vichy Deodorant antiperspirant roll-on impotriva petelor albe si galbene 50 ml

Vichy Deodorant, 50 ml, Antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Vichy Deodorant absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe hainenu irită pielea sensibilăconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăIngrediente:preparatul este hipoalergenicfără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Uriage Hygiène Power3 Deodorant Deodorant roll-on impotriva petelor…

Uriage Hygiène Power3 Deodorant Deodorant roll-on impotriva petelor albe si galbene 50 ml

Uriage Hygiène Power3 Deodorant, 50 ml, Deodorante pentru femei, Deodorantul Uriage Hygiene Power3 Deodorant luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:nu irită pieleaprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe haineIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Vichy 48 de ore antiperspirant roll-on împotriva petelor albe și…

Vichy 48 de ore antiperspirant roll-on împotriva petelor albe și galbene 50 ml

Un efect antiperspirant de 48 de ore nu lasă pete albe și galbene pe haine, nu distrug țesatura. Potrivit pentru pielea sensibilă. Efecte:reduce transpirație,previne umezeala si mirosul,Protejează hainele.Caracteristici:fără alcool și parabeni. (vivantis.ro)

Vichy Homme Deodorant deodorant roll-on împotriva petelor albe și…

Vichy Homme Deodorant deodorant roll-on împotriva petelor albe și galbene 48 de ore 50 ml

Vichy Homme Deodorant, 50 ml, Antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Vichy Homme absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe haineIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Invisible Black & White Pure deodorant antiperspirant împotriva…

Nivea Invisible Black & White Pure deodorant antiperspirant împotriva petelor albe și galbene 150 ml

Nivea Invisible Black & White Pure, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Invisible Black & White Pure absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăNu lasă pete pe haineCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Garnier Men Mineral Neutralizer antiperspirant roll-on impotriva…

Garnier Men Mineral Neutralizer antiperspirant roll-on impotriva petelor albe 72h  50 ml

Garnier Men Mineral Neutralizer, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Produsul Garnier Men Mineral Neutralizer este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteprotejează eficient împotriva transpirațieinu afectează procesele corporale naturaleoferă o protecție de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Invisible Black & White Fresh antiperspirant împotriva petelor…

Nivea Invisible Black & White Fresh antiperspirant împotriva petelor albe și galbene 150 ml

Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Nivea Invisible Black & White Fresh absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăNu lasă pete pe haineCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Dove Invisible Dry antiperspirant roll-on împotriva petelor albe 48…

Dove Invisible Dry antiperspirant roll-on împotriva petelor albe 48 de ore 50 ml

Dove Invisible Dry, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Dove Invisible Dry absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:Nu lasă pete pe haineprotejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăoferă o protecție de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Vichy Antiperspirant cu bilă 48 de ore împotriva petelor albe și…

Vichy Antiperspirant cu bilă 48 de ore împotriva petelor albe și galbene 2 x 50 ml

Antiperspirantul cu efect de 48 de ore nu lasă pete albe și galbene pe haine, nu distruge textilele. este potrivit și pentru pielea sensibilă, Efecte: reduce transpirația, previne umezeala și mirosul neplăcut, protejează hainele. Caracteristici: fără alcool și parabeni. (vivantis.ro)

Old Spice Whitewater deostick pentru bărbați 50 g

Old Spice Whitewater deostick pentru bărbați 50 g

Old Spice Whitewater, 50 g, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Old Spice Whitewater luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăcompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant împotriva petelor…

Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant împotriva petelor albe și galbene 48 de ore 40 ml

Nivea Men Invisible Black & White, 40 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Invisible Black & White absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieipentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștiNu lasă pete pe haineCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Adidas Pro Invisible antiperspirant impotriva petelor albe pentru…

Adidas Pro Invisible antiperspirant impotriva petelor albe pentru barbati 150 ml

Adidas Pro Invisible, 150 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Produsul Adidas Pro Invisible este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:reglează transpirația și umiditatea pieliiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteprotejează eficient împotriva transpirațieiprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștiCum se utilizează:A se agita, înainte de utilizare. Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Invisible Black & White deodorant roll-on antiperspirant…

Nivea Men Invisible Black & White deodorant roll-on antiperspirant pentru barbati 50 ml

Nivea Men Invisible Black & White, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Produsul Nivea Men Invisible Black & White este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:oferă o protecție de lungă duratăconferă o senzație de confort de lungă duratăpentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprotejează eficient împotriva transpirațieiNu lasă pete pe haineIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Polaar Men antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Polaar Men antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Polaar Men, 50 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Produsul Polaar Men este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratăNu lasă pete pe hainepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Nuxe Men Deodorant roll-on pentru barbati 50 ml

Nuxe Men Deodorant roll-on pentru barbati 50 ml

Nuxe Men, 50 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Nuxe Men luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:oferă o protecție de lungă duratăNu lasă pete pe haineconferă prospețimeprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștiIngrediente:fără săruri de aluminiufără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Protect & Care antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Nivea Men Protect & Care antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Nivea Men Protect & Care, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Produsul Nivea Men Protect & Care este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:nu irită pieleaprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Fresh Kick antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Nivea Men Fresh Kick antiperspirant roll-on pentru barbati 50 ml

Nivea Men Fresh Kick, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Produsul Nivea Men Fresh Kick este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:reglează transpirația și umiditatea pieliiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștiCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Adidas Dynamic Pulse Deodorant roll-on pentru barbati 50 ml

Adidas Dynamic Pulse Deodorant roll-on pentru barbati 50 ml

Adidas Dynamic Pulse, 50 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Produsul Adidas Dynamic Pulse este un ajutor esențial în lupta zilnică cu transpirația.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiconferă o senzație de confort de lungă duratăneutralizează mirosul neplăcutCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. se repetă oricând în timpul zilei, după cum este necesar. (notino.ro)

Cuba Gold Deodorant roll-on pentru bărbați 50 ml

Cuba Gold Deodorant roll-on pentru bărbați 50 ml

Cuba Gold, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Cuba Gold emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieipentru o senzație de prospețime, de lungă duratăcompletează parfumul din aceeași linieface plăcere oricărui bărbatCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Axe Gold Deodorant roll-on pentru bărbați 50 ml

Axe Gold Deodorant roll-on pentru bărbați 50 ml

Axe Gold, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Axe Gold luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăcompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Clinique Deodorant antiperspirant pentru barbati (Antiperspirant…

Clinique Deodorant antiperspirant pentru barbati (Antiperspirant-Deodorant Roll-On) 75 ml

Protecție de zi cu zi de încredere impotriva transpiratiei. Nu pătează, textura non-lipicios, se usucă repede. Parfum gratuit. Efecte: orice protecție împotriva mirosului zi și de umiditate. (vivantis.ro)

Adidas Ice Dive Deodorant roll-on pentru bărbați 50 ml

Adidas Ice Dive Deodorant roll-on pentru bărbați 50 ml

Adidas Ice Dive, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Adidas Ice Dive emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:pentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprotejează eficient împotriva transpirațieicompletează parfumul din aceeași linieIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Old Spice Antiperspirant spray pentru bărbați WhiteWater 150 ml

Old Spice Antiperspirant spray pentru bărbați WhiteWater 150 ml

Deodorantul Whitewater oferă o protectie de lungă durată impotriva transpiratiei si mirosului neplăcut, oferă un sentiment de prospetime. Caracteristici:protejează împotriva transpirației și a mirosului neplăcut,reîmprospătează,cu un parfum masculin distinctiv. (vivantis.ro)

Nivea Men Fresh Active deodorant roll-on antiperspirant pentru…

Nivea Men Fresh Active deodorant roll-on antiperspirant pentru barbati 48h  50 ml

Nivea Men Fresh Active, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Fresh Active absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieipentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe haineIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Avon Individual Blue for Him Deodorant roll-on pentru bărbați 50 ml

Avon Individual Blue for Him Deodorant roll-on pentru bărbați 50 ml

Avon Individual Blue for Him, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Avon Individual Blue for Him emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteprotejează eficient împotriva transpirațieipentru o senzație de prospețime, de lungă duratăamplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțieCum se utilizează:Ideal pentru utilizarea zilnică. Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Vichy Homme Deodorant antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei…

Vichy Homme Deodorant antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei excesive 72h  50 ml

Vichy Homme Deodorant, 50 ml, Antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Vichy Homme Deodorant absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratăprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Deep deodorant roll-on antiperspirant pentru barbati Black…

Nivea Men Deep deodorant roll-on antiperspirant pentru barbati Black Carbon Espresso 50 ml

Nivea Men Deep, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Deep absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăoferă o protecție de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Nivea Men Silver Protect antiperspirant roll-on pentru barbati 48h …

Nivea Men Silver Protect antiperspirant roll-on pentru barbati 48h  50 ml

Nivea Men Silver Protect, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Silver Protect absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteprotejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Nivea Men Cool Kick antiperspirant roll-on pentru barbati 48h 50 ml

Nivea Men Cool Kick antiperspirant roll-on pentru barbati 48h  50 ml

Nivea Men Cool Kick, 50 ml, Geluri de duș pentru bărbați, Antiperspirantul Nivea Men Cool Kick absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștitestat dermatologicCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Vichy Deodorant 48h antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei…

Vichy Deodorant 48h antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei excesive 48h  50 ml

Vichy Deodorant 48h, 50 ml, Antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Vichy Deodorant 48h absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăIngrediente:preparatul este hipoalergenicCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Clarins Antiperspirant roll-on pentru bărbați (Antiperspirant Roll On…

Clarins Antiperspirant roll-on pentru bărbați (Antiperspirant Roll On) 50 ml 

antiperspirant Ball ajuta la reglarea transpiratie excesiva pe termen lung, respectând în același timp procesul natural al pielii. caracteristici: conține extracte din ulei vegetal de portocala, lamaie si grapefruit si minerale extracte, previne transpirație, protejează împotriva transpirației, neutralizeaza eficient mirosurile, dă o senzație de prospețime pe tot parcursul zilei. lipicios, neutralizeaza bacterii menținând în același timp un pH-ul pielii naturale. (vivantis.ro)

Cuba Jungle Snake deodorant antiperspirant roll-on pentru femei 50 ml

Cuba Jungle Snake deodorant antiperspirant roll-on pentru femei 50 ml

Cuba Jungle Snake, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul Cuba Jungle Snake emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăamplifică intensitatea parfumului din aceeași colecțieeste cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumulCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Borotalco Original deodorant antiperspirant roll-on 50 ml

Borotalco Original deodorant antiperspirant roll-on 50 ml

Borotalco Original, 50 ml, Deodorante și antiperspirante unisex, Deodorantul Borotalco Original luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteasigură o senzație de prospețime, de lungă duratătestat dermatologicIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Old Spice Whitewater after shave pentru bărbați 100 ml

Old Spice Whitewater after shave pentru bărbați 100 ml

Old Spice Whitewater, 100 ml, Produse pentru bărbierit pentru bărbați, Calmează fața după bărbierit și o parfumează, cu o aromă care completează perfect parfumul din aceeași colecție. Îngrijirea după bărbierit Old Spice Whitewater este creată special pentru un bărbat modern, căruia îi place să se îngrijească.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleaconferă pielii o aromă plăcutăcompletează parfumul din aceeași linie (notino.ro)

Old Spice Wolfthorn deostick pentru bărbați 50 ml

Old Spice Wolfthorn deostick pentru bărbați 50 ml

Old Spice Wolfthorn, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Old Spice Wolfthorn luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcutepentru o senzație de prospețime, de lungă duratăcompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Old Spice Bearglove deostick pentru bărbați 50 ml

Old Spice Bearglove deostick pentru bărbați 50 ml

Old Spice Bearglove, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Old Spice Bearglove luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăprotejează eficient împotriva transpirațieicompletează parfumul din aceeași linieNu lasă pete pe haineCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Old Spice Original deostick pentru bărbați 50 ml

Old Spice Original deostick pentru bărbați 50 ml

Old Spice Original, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Old Spice Original luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieineutralizează mirosul neplăcutpentru o senzație de prospețime, de lungă duratăNu lasă pete pe hainecompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Bione Cosmetics Cannabis antiperspirant roll-on pentru barbati 80 ml

Bione Cosmetics Cannabis antiperspirant roll-on pentru barbati 80 ml

Bione Cosmetics Cannabis, 80 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Bione Cosmetics Cannabis absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Sea of Spa Bio Spa deodorant roll-on fără săruri de aluminiu pentru…

Sea of Spa Bio Spa deodorant roll-on fără săruri de aluminiu pentru barbati 50 ml

Sea of Spa Bio Spa, 50 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Sea of Spa Bio Spa Bio Spa luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe hainenu irită pieleaIngrediente:fără săruri de aluminiuCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Old Spice Whitewater gel de duș pentru bărbați 400 ml

Old Spice Whitewater gel de duș pentru bărbați 400 ml

Old Spice Whitewater, 400 ml, Produse pentru duș pentru bărbați, Transformați-vă dușul sau baia zilnică într-o experiență inedită, pe care o veți aștepta cu nerăbdare întreaga zi. Produsul pentru duș Old Spice Whitewater vă parfumează pielea cu o aromă plăcută, care încântă simțurile.Caracteristici:spală pielea și îndepărtează impuritățileredă pielii senzația de confortcreează o spumă abundentăamplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție (notino.ro)

Garnier Minerale antiperspirante Invizibile Roll-on pentru bărbați 50…

Garnier Minerale antiperspirante Invizibile Roll-on pentru bărbați 50 ml

Parfum proaspăt în combinație cu ingrediente active pentru a oferi protecție de încredere la 72 de ore! În plus față de el, nici un om nu trebuie să vă faceți griji despre pete sub brat umede și inestetice. Ingrediente active: minerality - acest mineral are o capacitate de absorbție și ultra-deoarece acestea oferă cea mai bună protecție împotriva umezelii și umede axile sentiment flekům, formula emulsie - are grija de care pe piele sau hainele nu sunt lăsate resturi de deodorant, toate care sunt în procesul de spălat și călcat devin pete galbene urât. Caracteristici: nu produce decolorarea și petele de pe haine - poate fi folosit cu haine albe, negre și colorate. (vivantis.ro)

Old Spice Danger Zone deostick pentru bărbați 50 ml

Old Spice Danger Zone deostick pentru bărbați 50 ml

Old Spice Danger Zone, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Old Spice Danger Zone luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăNu lasă pete pe hainecompletează parfumul din aceeași linieCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Old Spice Spray deodorant WhiteWater Duo 2 x 150 ml

Old Spice Spray deodorant WhiteWater Duo 2 x 150 ml

Sprayul deodorant WhiteWater aduce un miros de prospețime și elimina mirosul neplăcut. Este ușor de aplicat și se absoarbe rapid. Datorită tehnologiei de eliberarea treptată Core, parfumul este eliberat uniform pe tot parcursul zilei. Proprietăți: Spray deodorant, reîmprospătează, previne transpirația, elimină tonurile galbene, nedorite, este ușor de aplicat, se usucă repede, miros plăcut. (vivantis.ro)

Payot Optimale Déodorant 24 Heures roll-on antiperspirant cu efect…

Payot Optimale Déodorant 24 Heures roll-on antiperspirant cu efect răcoritor pentru barbati 75 ml

Payot Optimale Déodorant 24 Heures, 75 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Payot Optimale Déodorant 24 Heures luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteoferă o protecție de lungă duratăasigură o senzație de prospețime, de lungă duratăCum se utilizează:Aplicarea poate fi repetată oricând în timpul zilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Clinique Antiperspirant-deodorant roll-on (Antiperspirant-deodorant…

Clinique Antiperspirant-deodorant roll-on (Antiperspirant-deodorant Roll-on) 75 ml

Este extrem de eficient deodorant antiperspirant ofera protectie mingii pe tot parcursul zilei împotriva transpirației și a mirosului neplăcut. Usor de aplicat, se usuca repede pe piele și nu lasă pete pe haine. O formulă unică eficientă! Hipoalergenic (reduce la minimum reacțiile alergice), potrivit pentru pielea sensibilă. Se aplică în fiecare dimineață la axila, sau se repetă după duș. Lasa sa se usuce înainte de a pune pe. (vivantis.ro)

Nivea Antiperspirant roll-on pentru bărbați Deep 50 ml

Nivea Antiperspirant roll-on pentru bărbați Deep 50 ml

Activitatea fizică sau nervozitatea nu vor mai determina cât de proaspăt vă simțiți. Antiperspirant Deep pentru bărbați de la Nivea vă Nivea un miros plăcut și protecție împotriva transpirației timp de până la 48 de ore. caracteristici: protejează fiabil împotriva transpirației și lasă o senzație de piele plăcut uscată în axile, miroase plăcut și creează un sentiment de prospețime și curățenie, formula antibacteriană de culoare neagră distruge bacteriile care se înmulțesc ca rezultat al transpirației, grijă ușor pentru pielea din spate. (vivantis.ro)

Nuxe Deodorant roll-on pentru bărbați  Men (24HR Protection Deodorant…

Nuxe Deodorant roll-on pentru bărbați  Men (24HR Protection Deodorant Roll-on) 50 ml

Extrem de deodorant minge eficient oferă protecție timp de 24 de ore! Previne transpirație și crearea miros neplăcut și dă un sentiment unic de prospețime. Vă veți simți foarte confortabil si increzator! Ingrediente active: pulbere de porumb lasă pete albe. Caracteristici: neutralizeaza mirosurile în mod eficient, Acesta oferă protecție de încredere pe tot parcursul zilei, protejează axile de piele, reduce formarea de sudoare, previne urme pe haine, Lasă un sentiment de prospețime. (vivantis.ro)

Dove Invisible Care Floral Touch antiperspirant impotriva petelor…

Dove Invisible Care Floral Touch antiperspirant impotriva petelor albe fară alcool 250 ml

Dove Invisible Care Floral Touch, 250 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Dove Invisible Care Floral Touch absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiNu lasă pete pe haineprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Dove Invisible Care Floral Touch antiperspirant impotriva petelor…

Dove Invisible Care Floral Touch antiperspirant impotriva petelor albe fară alcool 150 ml

Dove Invisible Care Floral Touch, 150 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Dove Invisible Care Floral Touch absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiNu lasă pete pe haineprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăIngrediente:fără alcoolCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Vichy Ball deodorant pentru barbati Homme Deo Roll-on Regulamentul…

Vichy Ball deodorant pentru barbati Homme Deo Roll-on Regulamentul Intense 50 ml

Deodorant minge intens pentru controlul extreme Antiperspirante. Ofera pana la 72 de ore efect! Contracarează transpirație, dar nu blochează procesele naturale ale organismului. Vichy Homme prezintă o nouă direcție în domeniul îngrijirii pentru bărbați. Laboratoare Vichy axat pe specificul piele de sex masculin, care este mult mai densă, care este cauzat de mare de testosteron. Ingrediente active: Vichy Thermal Spa de apă - apa de izvor Lucas este bogat în minerale 17 și 13 oligoelemente și este apa cea mai mineralizată în Franța (5,12 g / l). Această apă este conținută în toate produsele Vichy. Vichy Thermal Spa Apa are un efect calmant, reduce dramatic simptome de furnicături, mâncărime și de arsură. Reduce semnele biologice de iritare a pielii. Acesta are un efect de stimulare asupra… (vivantis.ro)

Vichy Deodorant roll-on impotriva transpiratiei excesive 50 ml

Vichy Deodorant roll-on impotriva transpiratiei excesive 50 ml

Vichy Deodorant, 50 ml, Antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Vichy Deodorant absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieioferă o protecție de lungă duratănu blochează procesele corporale naturaleCum se utilizează:Se poate repeta oricând în timpul zilei. (notino.ro)

Old Spice Deodorant solid pentru bărbați Captain (Deodorant Stick) 50…

Old Spice Deodorant solid pentru bărbați Captain (Deodorant Stick) 50 ml

Un deodorant masculin proaspăt cu care vă veti simți ca un adevărat căpitan. caracteristici:protejează împotriva transpirației și a mirosului neplăcut,adaugă o senzație proaspătănu lasă urme albe pe haine,cu miros de lemn de santal și ocean. (vivantis.ro)

Clinique Antiperspirant-Deodorant Roll-on Deodorant roll-on 75 ml

Clinique Antiperspirant-Deodorant Roll-on Deodorant roll-on 75 ml

Clinique Antiperspirant-Deodorant Roll-on, 75 ml, Antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Clinique Antiperspirant-Deodorant Roll-on absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe haineconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Lavera Deodorant roll-on  revigorant pentru bărbați  Men Sensitiv …

Lavera Deodorant roll-on  revigorant pentru bărbați  Men Sensitiv (Deodorant Roll-On) 50 ml

Formula blanda cu aloe vera organic oferă sentimentul de durată de prospețime și siguranță. Nu conține săruri de aluminiu. Ingrediente active: oxid de zinc, bisabolol, extracte de bambus - prevenirea mirosurilor neplăcute extracte de lemongrass - sa te simti băuturi răcoritoare în condiții de siguranță și plăcută. Caracteristici: Special dezvoltat pentru pielea de sex masculin, potrivit pentru pielea foarte sensibila, 100% gratuit de conservanți, coloranți sintetici, parfumuri și aditivi pe bază de petrol pentru Fabricat din materii prime ecologice în conformitate cu principii stricte Natrum pentru cosmetice naturale controlate, nu a fost testat pe animale. (vivantis.ro)

Dove Go Fresh Apple & White Tea deodorant roll-on antiperspirant 50 ml

Dove Go Fresh Apple & White Tea deodorant roll-on antiperspirant 50 ml

Dove Go Fresh Apple & White Tea, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru femei, Antiperspirantul Dove Go Fresh Apple & White Tea absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăpentru o senzație de prospețime, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Axe Dark Temptation deodorant roll-on antiperspirant 48 de ore 50 ml

Axe Dark Temptation deodorant roll-on antiperspirant 48 de ore 50 ml

Axe Dark Temptation, 50 ml, Deodorante și antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Axe Dark Temptation absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăconferă prospețimeCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Clinique For Men™ Antiperspirant Deodorant Roll-On Deodorant roll-on…

Clinique For Men™ Antiperspirant Deodorant Roll-On Deodorant roll-on 75 ml

Clinique For Men™ Antiperspirant Deodorant Roll-On, 75 ml, Antiperspirante pentru bărbați, Antiperspirantul Clinique For Men™ Antiperspirant Deodorant Roll-On absoarbe optim transpirația și neutralizează mirosul. Conferă zilnic o senzație de prospețime și de curățenie.Caracteristici:protejează eficient împotriva transpirațieiprotejează împotriva mirosurilor neplăcuteNu lasă pete pe haineconferă o senzație de confort și curățenie, de lungă duratăCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Se lasă să se usuce complet, înainte de îmbrăcare. (notino.ro)

Vichy Deodorant-antiperspirant 48h roll-on pentru piele sensibilă sau…

Vichy Deodorant-antiperspirant 48h roll-on pentru piele sensibilă sau depilată (Soothing Anti-Perspirant) antiperspirant (Soothing Anti-Perspirant) 50

Roll-on pentru femeile cu piele sensibilă și depilate, care caută o eficacitate reală. Ingrediente active: extract de nufăr alb, care calmeaza pielea. Caracteristici: Eficienta de pana la 48 de ore, imediat lasa pielea moale, nu cauzează disconfort, pe piele, fără a lăsa trasee albe Formula testată dermatologic sub supraveghere, hipoalergenic, fara parabeni, alcool gratuit, parfum. (vivantis.ro)

sampon pentru pui sensibili si pui 500 ml, fantana imac pentru pisici si caini 2000 ml, jambiere galbene pentru copii, haine pentru câini galbene, boluri pentru câini galbene, eșarfe pentru câini galbene, îndepărtarea petelor de vârstă, ghid de roll-up, ghiduri roll-up pentru labradors, lesa roll-up pentru papagali

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide