Paddywax patina vetiver vanilla lumanare parfumata 340 g

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Caracteristici:parfum proaspătaromă dulceambalaj luxosun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm… (notino.ro)

Paddywax Patina Evergreen & Embers lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Evergreen & Embers lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Evergreen & Embers, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Patina Evergreen & Embersumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosaromă picantăambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel… (notino.ro)

Paddywax Patina Leather & Oak lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Leather & Oak lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Leather & Oak, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Patina Leather & Oakumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătparfum lemnosambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până… (notino.ro)

Paddywax Patina Rosewood & Geranium lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Rosewood & Geranium lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Rosewood & Geranium, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Patina Rosewood & Geraniumumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosparfum floralparfum proaspătambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați… (notino.ro)

Paddywax Patina Rosewood & Geranium lumânare parfumată 510 g

Paddywax Patina Rosewood & Geranium lumânare parfumată 510 g

Paddywax Patina Rosewood & Geranium, 510 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Patina Rosewood & Geraniumumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosparfum floralparfum proaspătambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați… (notino.ro)

Paddywax Tinsel Balsam Fir lumânare parfumată 340 g

Paddywax Tinsel Balsam Fir lumânare parfumată 340 g

Paddywax Tinsel Balsam Fir, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Caracteristici:parfum proaspătparfum lemnosparfum de iarnăideal de oferit cadoudupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă,… (notino.ro)

Paddywax Form Tobacco Flower lumânare parfumată 340 g

Paddywax Form Tobacco Flower lumânare parfumată 340 g

Paddywax Form Tobacco Flower, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Form Tobacco Flowerumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor… (notino.ro)

Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt lumânare parfumată 340 g

Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt lumânare parfumată 340 g

Paddywax Vista Rosemary & Sea Salt, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Vista Rosemary & Sea Saltumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătaromă de plantearomă dulceambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor… (notino.ro)

Paddywax Form Ocean Rose & Bay lumânare parfumată 340 g

Paddywax Form Ocean Rose & Bay lumânare parfumată 340 g

Paddywax Form Ocean Rose & Bay, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Form Ocean Rose & Bayumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralparfum proaspătambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți… (notino.ro)

Paddywax Tinsel White Pumpkin Latte lumânare parfumată 340 g

Paddywax Tinsel White Pumpkin Latte lumânare parfumată 340 g

Paddywax Tinsel White Pumpkin Latte, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Tinsel White Pumpkin Latteumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă picantăaromă dulceparfum caldparfum de toamnăideal de oferit cadoudupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de… (notino.ro)

Paddywax Wabi Sabi Pink Opal & Persimmon lumânare parfumată 340 g

Paddywax Wabi Sabi Pink Opal & Persimmon lumânare parfumată 340 g

Paddywax Wabi Sabi Pink Opal & Persimmon, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Wabi Sabi Pink Opal & Persimmonumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralparfum proaspătambalaj luxosideal de oferit cadoudupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativdurată lungă de arderelucrat manualun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperearde curatIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de… (notino.ro)

Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamom lumânare parfumată 226 g

Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamom lumânare parfumată 226 g

Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamom, 226 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamomumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosaromă picantăaromă dulceparfum proaspătambalaj luxosIngrediente:conține ceară de soiaCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

KOBO Coterie Vetiver and Shaved Vanilla lumânare parfumată în placă…

KOBO Coterie Vetiver and Shaved Vanilla lumânare parfumată în placă 113 g

KOBO Coterie Vetiver and Shaved Vanilla, 113 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată KOBO Coterie Vetiver and Shaved Vanillaumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:produs veganarde curatideal de oferit cadouaromă dulceparfum lemnosIngrediente:100% ceară de soianu conține coloranți sinteticinu conține parafinăcompoziție netoxicăfitil din bumbacCum se utilizează:Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată… (notino.ro)

Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamom lumânare parfumată big pack…

Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamom lumânare parfumată big pack 907 g

Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamom, 907 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Apothecary Vetiver & Cardamomumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă picantăparfum lemnosambalaj luxosideal de oferit cadoudurată lungă de ardereun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea… (notino.ro)

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla lumânare parfumată 510 g

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla lumânare parfumată 510 g

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla, 510 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Caracteristici:parfum proaspătaromă dulceambalaj luxosun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm… (notino.ro)

Village Candle Coconut Vanilla lumânare parfumată 390 g

Village Candle Coconut Vanilla lumânare parfumată 390 g

Village Candle Coconut Vanilla, 390 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Village Candle Coconut Vanilla umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum gurmandaromă dulcedurată lungă de ardereIngrediente:fitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o… (notino.ro)

Lumânare parfumată în sticlă Spa Zen garden, 340 g, 12,2 cm

Lumânare parfumată în sticlă Spa Zen garden, 340 g, 12,2 cm

Cu această lumânare cu miros de santal și mosc vă veți bucura de o atmosferă confortabilă și relaxantă în casa dvs. Timpul de ardere este de 68 de ore. (e4home.ro)

Yankee Candle Vanilla lumânare parfumată Clasic mediu 104 g

Yankee Candle Vanilla lumânare parfumată Clasic mediu 104 g

Yankee Candle Vanilla, 104 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Yankee Candle Vanilla umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă dulceparfum floralIngrediente:fitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. (notino.ro)

Yankee Candle Vanilla lumânare parfumată Clasic mediu 623 g

Yankee Candle Vanilla lumânare parfumată Clasic mediu 623 g

Yankee Candle Vanilla, 623 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Yankee Candle Vanilla umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă dulceparfum floralIngrediente:fitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. (notino.ro)

Yankee Candle Vanilla lumânare parfumată Clasic mediu 411 g

Yankee Candle Vanilla lumânare parfumată Clasic mediu 411 g

Yankee Candle Vanilla, 411 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Yankee Candle Vanilla umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă dulceparfum floralIngrediente:fitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. (notino.ro)

KOBO Natural Math Bourbon Soaked Vanilla lumânare parfumată 312 g

KOBO Natural Math Bourbon Soaked Vanilla lumânare parfumată 312 g

KOBO Natural Math Bourbon Soaked Vanilla, 312 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată KOBO Natural Math Bourbon Soaked Vanillaumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă orientalăparfum lemnosaromă dulceprodus vegandurată lungă de arderearde curatIngrediente:100% ceară de soiaceară biodegradabilăfitil din bumbacfitil fără plumbfără OMGcompoziție netoxicănu conține parafinăCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată. (notino.ro)

Bath & Body Works Sweet Rosemary Vanilla lumânare parfumată 411 g

Bath & Body Works Sweet Rosemary Vanilla lumânare parfumată 411 g

Bath & Body Works Sweet Rosemary Vanilla, 411 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa (notino.ro)

Paddywax Glow Cotton & Teak lumânare parfumată 141 g

Paddywax Glow Cotton & Teak lumânare parfumată 141 g

Paddywax Glow Cotton & Teak, 141 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Glow Cotton & Teakumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedurată lungă de arderearde curatCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. (notino.ro)

Paddywax Library Jane Austen lumânare parfumată 170 g

Paddywax Library Jane Austen lumânare parfumată 170 g

Paddywax Library Jane Austen, 170 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Jane Austenumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralaromă dulceambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața… (notino.ro)

Paddywax Glow Cotton & Teak lumânare parfumată 481 g

Paddywax Glow Cotton & Teak lumânare parfumată 481 g

Paddywax Glow Cotton & Teak, 481 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Glow Cotton & Teakumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedurată lungă de arderearde curatCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. (notino.ro)

Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus lumânare parfumată 226 g

Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus lumânare parfumată 226 g

Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus, 226 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptusumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătparfum citricaromă de planteambalaj luxosIngrediente:conține ceară de soiaCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Paddywax Glow Rosewater & Coconut lumânare parfumată 481 g

Paddywax Glow Rosewater & Coconut lumânare parfumată 481 g

Paddywax Glow Rosewater & Coconut, 481 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Glow Rosewater & Coconutumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralparfum aerat, curataromă de planteun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativambalaj luxosarde curatCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Paddywax Glow Rosewater & Coconut lumânare parfumată 141 g

Paddywax Glow Rosewater & Coconut lumânare parfumată 141 g

Paddywax Glow Rosewater & Coconut, 141 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Glow Rosewater & Coconutumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralparfum aerat, curataromă de planteun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativambalaj luxosarde curatCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Paddywax Glow Cranberry & Rosé lumânare parfumată 481 g

Paddywax Glow Cranberry & Rosé lumânare parfumată 481 g

Paddywax Glow Cranberry & Rosé, 481 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Glow Cranberry & Roséumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum de fructearomă dulcedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedurată lungă de arderearde curatCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Paddywax Kin Jasmine & Bamboo lumânare parfumată 170 g

Paddywax Kin Jasmine & Bamboo lumânare parfumată 170 g

Paddywax Kin Jasmine & Bamboo, 170 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Kin Jasmine & Bambooumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătparfum floralambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți… (notino.ro)

Tiziana Terenzi Almond Vanilla lumânare parfumată cu fitil din lemn…

Tiziana Terenzi Almond Vanilla lumânare parfumată cu fitil din lemn 500 g

Tiziana Terenzi Almond Vanilla, 500 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Tiziana Terenzi Almond Vanilla umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă dulceparfum gurmandaromă picantătrosnește plăcut în timpul arderii și creează o atmosferă confortabilăun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:fitil din lemnCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește… (notino.ro)

Milkhouse Candle Co. Creamery Pure Vanilla lumânare parfumată Cream…

Milkhouse Candle Co. Creamery Pure Vanilla lumânare parfumată Cream Jar 142 g

Milkhouse Candle Co. Creamery Pure Vanilla, 142 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Milkhouse Candle Co. Creamery Pure Vanillaumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum gurmandaromă dulcedurată lungă de arderearde curatIngrediente:conține ceară de soiaconține ceară de albinefără OMGnu conține parafinăfitil din bumbacfitil fără plumbCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când… (notino.ro)

Milkhouse Candle Co. Creamery Pure Vanilla lumânare parfumată Butter…

Milkhouse Candle Co. Creamery Pure Vanilla lumânare parfumată Butter Jar 624 g

Milkhouse Candle Co. Creamery Pure Vanilla, 624 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Milkhouse Candle Co. Creamery Pure Vanillaumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum gurmandaromă dulcedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativdurată lungă de ardereambalaj luxosarde curatIngrediente:conține ceară de soiaconține ceară de albinefără OMGnu conține parafinăfitil din bumbacfitil fără plumbCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor… (notino.ro)

Paddywax Library John Steinbeck lumânare parfumată I. 170 g

Paddywax Library John Steinbeck lumânare parfumată I. 170 g

Paddywax Library John Steinbeck, 170 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library John Steinbeckumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă picantăambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată. Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în… (notino.ro)

Paddywax Library Louisa May Alcott lumânare parfumată 70 g

Paddywax Library Louisa May Alcott lumânare parfumată 70 g

Paddywax Library Louisa May Alcott, 70 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Louisa May Alcottumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativideal de oferit cadouIngrediente:fitil din bumbac100% ceară de soiaCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior.… (notino.ro)

Paddywax Library Charles Dickens lumânare parfumată I. 170 g

Paddywax Library Charles Dickens lumânare parfumată I. 170 g

Paddywax Library Charles Dickens, 170 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Charles Dickensumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătparfum citricambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite… (notino.ro)

Paddywax Library Oscar Wilde lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Oscar Wilde lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Oscar Wilde, 184 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Oscar Wildeumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralparfum proaspătambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din lemnCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în… (notino.ro)

Paddywax Library Lev Tolstoy lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Lev Tolstoy lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Lev Tolstoy, 184 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Lev Tolstoyumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă dulceambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară.… (notino.ro)

Paddywax Library Charlotte Bronte lumânare parfumată I. 170 g

Paddywax Library Charlotte Bronte lumânare parfumată I. 170 g

Paddywax Library Charlotte Bronte, 170 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Charlotte Bronteumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătaromă dulceambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite… (notino.ro)

Paddywax Library Mark Twain lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Mark Twain lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Mark Twain, 184 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Mark Twainumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosaromă picantăambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața… (notino.ro)

Paddywax Library William Shakespeare lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library William Shakespeare lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library William Shakespeare, 184 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library William Shakespeareumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralparfum proaspătambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri… (notino.ro)

Paddywax Boheme Pink Pepper & Pomelo lumânare parfumată 354 g

Paddywax Boheme Pink Pepper & Pomelo lumânare parfumată 354 g

Paddywax Boheme Pink Pepper & Pomelo, 354 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Boheme Pink Pepper & Pomeloumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum citricaromă picantăparfum proaspătambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot lumânare parfumată 226 g

Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot lumânare parfumată 226 g

Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamot, 226 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Apothecary Orange Zest & Bergamotumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătparfum citricIngrediente:conține ceară de soiaCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Paddywax Glow White Woods & Mint lumânare parfumată 481 g

Paddywax Glow White Woods & Mint lumânare parfumată 481 g

Paddywax Glow White Woods & Mint, 481 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Glow White Woods & Mintumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosaromă de plantearomă picantăaromă dulceun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativdurată lungă de arderearde curatambalaj luxosCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile… (notino.ro)

Paddywax Lolli Ocean Rose & Bay lumânare parfumată 226 g

Paddywax Lolli Ocean Rose & Bay lumânare parfumată 226 g

Paddywax Lolli Ocean Rose & Bay, 226 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Lolli Ocean Rose & Bayumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătparfum floralambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți… (notino.ro)

Paddywax Lolli Sandal Wood & Spearmint lumânare parfumată 226 g

Paddywax Lolli Sandal Wood & Spearmint lumânare parfumată 226 g

Paddywax Lolli Sandal Wood & Spearmint, 226 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Lolli Sandal Wood & Spearmintumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți… (notino.ro)

Paddywax Eco Green Pomegranate & Currant lumânare parfumată 226 g

Paddywax Eco Green Pomegranate & Currant lumânare parfumată 226 g

Paddywax Eco Green Pomegranate & Currant, 226 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Eco Green Pomegranate & Currantumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă dulceparfum de fructelucrat manualambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:100% ceară de soianu conține parafinăfitil din bumbacprodus reciclabilCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă,… (notino.ro)

Paddywax La Playa Orange Blossom lumânare parfumată 255 g

Paddywax La Playa Orange Blossom lumânare parfumată 255 g

Paddywax La Playa Orange Blossom, 255 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax La Playa Orange Blossomumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătaromă dulceparfum citricambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul… (notino.ro)

Paddywax Glow Cotton & Teak lumânare parfumată II. 538 g

Paddywax Glow Cotton & Teak lumânare parfumată II. 538 g

Paddywax Glow Cotton & Teak, 538 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Glow Cotton & Teakumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosparfum pe temă de sărbătoareambalaj luxosideal de oferit cadoudurată lungă de ardereun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Se vor urma instrucțiunile incluse. Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la… (notino.ro)

Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood lumânare parfumată 120 g

Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood lumânare parfumată 120 g

Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood, 120 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Woodumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosparfum citricarde curatIngrediente:conține ceară de soiaamestec de ceruri vegetalenu conține parafinăfitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior.… (notino.ro)

Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood lumânare parfumată 225 g

Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood lumânare parfumată 225 g

Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood, 225 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Woodumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosparfum citricarde curatIngrediente:conține ceară de soiaamestec de ceruri vegetalenu conține parafinăfitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior.… (notino.ro)

WoodWick Lumanare parfumată Vanilla Bean 85 g

WoodWick Lumanare parfumată Vanilla Bean 85 g

Lumânarea oferă un parfum bogat de vanilie. Această lumânare cu un capac tipic din lemn vă parfumează casa și o umple cu sunetul moale al unui fitil care arde, care va spori atmosfera de confort și plăcere. Căci acasă este locul în care izbucnește focul. Fitilul este realizat din lemn natural.Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick ®Innova TION creează sunetul liniștitor al unui foc care arde. Forma de cruce unică a acestui fitiluri din lemn permite ca iazul de ceară să se dizolve de până la 5 ori mai rapid decât un fitil din bumbac. Prin urmare, oferă camerei un miros plăcut. Aceast fitil patentat garantează o ardere frumoasă și curată. Produce un sunet moale. Capacul din lemn servește ca bază pentru lumânare atunci când arde și protejează astfel suprafața mobilierului.… (vivantis.ro)

WoodWick Lumânare parfumată Vanilla Bean 275 g

WoodWick Lumânare parfumată Vanilla Bean 275 g

Lumânarea Vanilla Bean oferă un parfum bogat de vanilie.Această lumânare cu un capac tipic din lemn vă parfumează casa și o umple cu sunetul moale al unui fitil care arde, care va spori atmosfera de confort și plăcere. Căci acasă este locul în care izbucnește focul. Fitilul este realizat din lemn natural.Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick ®Innova TION creează sunetul liniștitor al unui foc care arde. Forma de cruce unică a acestui fitiluri din lemn permite ca iazul de ceară să se dizolve de până la 5 ori mai rapid decât un fitil din bumbac. Prin urmare, oferă camerei un miros plăcut. Aceast fitil patentat garantează o ardere frumoasă și curată. Produce un sunet moale. Capacul din lemn servește ca bază pentru lumânare atunci când arde și protejează astfel suprafața mobilierului… (vivantis.ro)

WoodWick Lumânare parfumată Vanilla Bean 609,5 g

WoodWick Lumânare parfumată Vanilla Bean 609,5 g

Lumânare cu un parfum proaspăt de vanilie.Această lumânare cu un capac tipic din lemn vă parfumează casa și o umple cu sunetul moale al unui fitil care arde, care va spori atmosfera de confort și plăcere. Căci acasă este locul în care izbucnește focul. Fitilul este realizat din lemn natural.Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick ®Innova TION creează sunetul liniștitor al unui foc care arde. Forma de cruce unică a acestui fitiluri din lemn permite ca iazul de ceară să se dizolve de până la 5 ori mai rapid decât un fitil din bumbac. Prin urmare, oferă camerei un miros plăcut. Aceast fitil patentat garantează o ardere frumoasă și curată. Produce un sunet moale. Capacul din lemn servește ca bază pentru lumânare atunci când arde și protejează astfel suprafața mobilierului. caracteristici… (vivantis.ro)

Paddywax Library Edgar Allan Poe lumânare parfumată I. 170 g

Paddywax Library Edgar Allan Poe lumânare parfumată I. 170 g

Paddywax Library Edgar Allan Poe, 170 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Edgar Allan Poeumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosaromă picantăaromă dulceambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri… (notino.ro)

Paddywax Library Louisa May Alcott lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Louisa May Alcott lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Louisa May Alcott, 184 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Louisa May Alcottumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum floralambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața… (notino.ro)

Paddywax Library Ralph Waldo Emerson lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Ralph Waldo Emerson lumânare parfumată I. 184 g

Paddywax Library Ralph Waldo Emerson, 184 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Library Ralph Waldo Emersonumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătambalaj luxosideal de oferit cadouIngrediente:100% ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în… (notino.ro)

Paddywax Apothecary Tobacco & Patchouli lumânare parfumată big pack…

Paddywax Apothecary Tobacco & Patchouli lumânare parfumată big pack 907 g

Paddywax Apothecary Tobacco & Patchouli, 907 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Apothecary Tobacco & Patchouliumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:aromă dulceparfum lemnosaromă picantăambalaj luxosideal de oferit cadoudupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativdurată lungă de ardereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să… (notino.ro)

Paddywax Farmhouse Rosemary Sea Salt lumânare parfumată (Apothecary)…

Paddywax Farmhouse Rosemary Sea Salt lumânare parfumată (Apothecary) 226 g

Paddywax Farmhouse Rosemary Sea Salt, 226 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Farmhouse Rosemary Sea Saltumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătaromă de plantedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedurată lungă de arderearde curatCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

pisoi animonda 800 g, îngrijire digestivă 354 g, rinti pot 800 g, buzunare rinti 400 g, poate rinti 400 g, rodeo genealogic 140 g, caine conservat 1240 g, miez renal 400 g, reni rinti 800 g, spirit alfa 35 g

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide