Pantaloni de barbati puma pentru barbati

Martinková Eva Încălzire pad gât - de barbati

Martinková Eva Încălzire pad gât - de barbati

de col uterin pad de încălzire cu capac detașabil lavabil de 100% bumbac umplute cu grâu și a adăugat un vârf de cuțit de lavandă . Grâu datorită dura mult timp încălzire, apoi lavandă toate frumos parfumate. Încălzire Pad , care este special gat în formă de , după aplicarea frumos se adapteaza la forma corpului . (vivantis.ro)

Martinková Eva Tampon de încălzire clasic - de barbati

Martinková Eva Tampon de încălzire clasic - de barbati

Pad de încălzire cu o acoperire din bumbac 100% plin cu grâu, și însoțit de un indiciu de lavandă. Grâu datorită dura mult timp încălzire, apoi lavandă toate frumos parfumate. Utilizare nahřívacího pad: pe colici sugari, înainte de masaj, dureri în mușchi și articulații, dureri menstruale, pentru preîncălzirea cărucior sau pat, pentru relaxare. (vivantis.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni Nordblanc NBSPM6240_LES

Pentru bărbaţi pantaloni Nordblanc NBSPM6240_LES

Pentru bărbaţi pantaloni Nordblanc NBSPM6240_LES Pentru bărbați Street capri NORDBLANC VOGUE cu butoane si fermoar sunt talie pentru un circuit de reglare mai bună, de asemenea, cusute pe părțile laterale ale cauciucului. Pantaloni cu o lungime scurtat au tăiat funcționale sofisticate, două buzunare frontale practice și spate. Materialul este ușor, flexibil și confortabil de purtat. Capris se bucură, fie că sunteți în oraș sau la țară. Material: 100% poliester Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi pantaloni Nordblanc NBSPM6240_LES (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni Nordblanc NBSPM6240_CRN

Pentru bărbaţi pantaloni Nordblanc NBSPM6240_CRN

Pentru bărbaţi pantaloni Nordblanc NBSPM6240_CRN Pentru bărbați Street capri NORDBLANC VOGUE cu butoane si fermoar sunt talie pentru un circuit de reglare mai bună, de asemenea, cusute pe părțile laterale ale cauciucului. Pantaloni cu o lungime scurtat au tăiat funcționale sofisticate, două buzunare frontale practice și spate. Materialul este ușor, flexibil și confortabil de purtat. Capris se bucură, fie că sunteți în oraș sau la țară. Material: 100% poliester Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi pantaloni Nordblanc NBSPM6240_CRN (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6152_BPZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6152_BPZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6152_BPZ pantaloni scurți NORDBLANC de păr pentru bărbați sunt realizate din materiale ușoare și rapid de uscare întindere DRYFOR® care se adaptează perfect la corp. Multumesc vychytanému funcțional în timp ce slušivému tăiat, dar, de asemenea, datorită talie elastică, care poate regla în fața drawstring pentru a descărca, pantaloni scurți sunt potrivite pentru toate fitness și activități sportive interioare și exterioare provocatoare. Material: 94% poliester 6% elastan | De mare întindere, DRYFOR® rapid Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6152_BPZ (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni NORDBLANC solemn NBSPM6753_ZTH

Pentru bărbaţi pantaloni NORDBLANC solemn NBSPM6753_ZTH

Pentru bărbaţi pantaloni NORDBLANC solemn NBSPM6753_ZTH descriere Pantaloni concepuți pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge transpirația care se evaporă mai repede și… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6125_AMZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6125_AMZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6125_AMZ genunchi pentru bărbați pantaloni scurți în aer liber NORDBLANC Antantei sunt fabricate din materiale DRYFOR® uscare rapida extrem de concordant și stretchable. Circumferinta taliei este reglabil, inchidere clasic pe buton și fermoar completează părțile laterale cusute. În fața pantalonii sunt două buzunare laterale practice. Funcția de editare perfectă garantează un confort complet în condiții extreme. Pantaloni scurți sunt potrivite pentru drumeții și uzura casual de zi cu zi. Material: 100% poliester | 4x4 lumina STRETCH DRYFOR® Echipamente: preformat pantaloni | Se încarcă picior | buzunar coapsa | Protecție UV Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6125_AMZ (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6125_LES

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6125_LES

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6125_LES genunchi pentru bărbați pantaloni scurți în aer liber NORDBLANC Antantei sunt fabricate din materiale DRYFOR® uscare rapida extrem de concordant și stretchable. Circumferinta taliei este reglabil, inchidere clasic pe buton și fermoar completează părțile laterale cusute. În fața pantalonii sunt două buzunare laterale practice. Funcția de editare perfectă garantează un confort complet în condiții extreme. Pantaloni scurți sunt potrivite pentru drumeții și uzura casual de zi cu zi. Material: 100% poliester | 4x4 lumina STRETCH DRYFOR® Echipamente: preformat pantaloni | Se încarcă picior | buzunar coapsa | Protecție UV Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6125_LES (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6126_CRN

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6126_CRN

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6126_CRN soiuri pentru bărbați pantaloni scurți în aer liber NORDBLANC sunt cele mai versatile, realizate din întindere ridicată și material de uscare rapidă acoperire UV suprafață DRYFOR®. Circumferința taliei este reglabil clasic buton de închidere și fermoar laturi completează și bucle cusute pentru orice bandă. Partea din față și din spate a pantaloni scurți sunt poziționate pentru vizibilitate logo-ul reflectorizant. tăiat funcțional și să aprecieze zilele calde de vară, atât în activități în aer liber și sportive și pentru uzura casual de zi cu zi. Material: 100% poliester | 4x4 lumina STRETCH DRYFOR® Echipament: UV Protect Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6126_CRN (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6126_LES

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6126_LES

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6126_LES soiuri pentru bărbați pantaloni scurți în aer liber NORDBLANC sunt cele mai versatile, realizate din întindere ridicată și material de uscare rapidă acoperire UV suprafață DRYFOR®. Circumferința taliei este reglabil clasic buton de închidere și fermoar laturi completează și bucle cusute pentru orice bandă. Partea din față și din spate a pantaloni scurți sunt poziționate pentru vizibilitate logo-ul reflectorizant. tăiat funcțional și să aprecieze zilele calde de vară, atât în activități în aer liber și sportive și pentru uzura casual de zi cu zi. Material: 100% poliester | 4x4 lumina STRETCH DRYFOR® Echipament: UV Protect Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6126_LES (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni Sensor traseu negru

Pentru bărbaţi pantaloni Sensor traseu negru

Pentru bărbaţi pantaloni Sensor traseu negru Pantalonii Trail formează o tricotă elastică dintr-o singură bucată confecționată dintr-o fibră de micropoliester bicomponentă specială Pulsar. Fibra de poliester cu formă specială Pulsar garantează proprietăți fiziologice excelente - îndepărtarea rapidă a umezelii din corp și uscarea foarte rapidă. De asemenea, se caracterizează prin elasticitate, rezistență și moliciune ridicate. Produsele Motion sunt, prin urMore, Slight de întreținut, au o rezistență ridicată a culorilor, sunt rezistente la abraziune, se usucă rapid și își păstrează forma. Lenjeria intimă este potrivită pentru alergare în condiții mai reci, sporturi de iarnă, sporturi de interior și pentru activități regulate de agrement. Lenjerie de corp funcțională potrivită pentru… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni Rogelli Tavon 002.102

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni Rogelli Tavon 002.102

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni Rogelli Tavon 002.102 Calde de sport Tavon pantaloni stretch bretelele sunt potrivite pentru ciclism în zilele mai reci. Produsul este echipat cu cusături plate, elemente reflectorizante, Rogell logo-ul si fermoarele de pe picioare pentru dressing ușor. Material de bună calitate, cu o greutate de 260 g / m2 aspect mat. acolade calde Fermoarele de pe picioare cu elemente reflectorizante capete de picior silicon cyklovložka Coolmax Material: 86% poliester și 14% spandex - 260 g / m2 Utilizare: ciclism, alergare, schi fond țară, universal, patinaj Anotimpuri: primavara, toamna, iarna Culoare: Negru Tip: îmbrăcăminte pentru bărbați Producator: Rogell Greutate: 0,3 kg Îmbrăcăminte ciclism » Pantaloni ciclism » Pentru bărbaţi ciclism pantaloni Rogelli Tavon 002… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni Rogelli CORE negru 070.122.

Pentru bărbaţi pantaloni Rogelli CORE negru 070.122.

Pentru bărbaţi pantaloni Rogelli CORE negru 070.122. Pantaloni de antrenament pentru bărbați cu o bucată atrăgătoare de material excelent pentru iubitorii de haine confortabile și mai libere. Potrivit pentru sport sau agrement. Formate și flexibile cu elastan fără înfundare. respirabil, neted, touch-friendly, material tehnic potrivite pentru petrecerShe timpului liber, antrenament, jogging panou tăiat talia la cauciucul larg este suplimentată prin tragerShe pe sfoară a tunelului de-a lungul întregii circumferințe 2 buzunare laterale și un al treilShe buzunar cu fermoar mai mic pe coapsa stângă pantalonii s-au terminat în mâneci Sigla Rogelli pe coapsa stângă potrivite în combinație cu jacheta și pantaloni scurți de pregătire Compoziția materialului: 79% poliester, 6% elastan, 5% viscoză… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni Sensor Profi negru 14200049

Pentru bărbaţi pantaloni Sensor Profi negru 14200049

Pentru bărbaţi pantaloni Sensor Profi negru 14200049 pantaloni universale sport potrivite pentru vreme rece. Pantaloni Sensor Profi pentru bărbați sunt perfecte pentru funcționare, schi fond, ciclism și drumeții. Leading un material rezistent la vânt pentru a vă proteja de intemperii. tăiate Anatomic se adaptează la proporțiile corpului. Desigur, există caracteristici de securitate sporind siguranța dumneavoastră. coturi cu formă anatomică porțiunea frontală Windproof La partea din spate a tesatura stretch elastic utilizat Fermoarele laterale la partea de jos a picioarelor Elemente reflectorizante de siguranță Îmbrăcăminte ciclism » Pantaloni ciclism » Pentru bărbaţi pantaloni Sensor Profi negru 14200049 (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_ARZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_ARZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_ARZ descriere Camasi concepute pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Windproof Rezistă șocurilor puternice de vânt și vă menține în confort chiar și în condiții meteorologice tensionate și în situații dificile. Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_ZTH

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_ZTH

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_ZTH descriere Camasi concepute pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Windproof Rezistă șocurilor puternice de vânt și vă menține în confort chiar și în condiții meteorologice tensionate și în situații dificile. Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_BAK

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_BAK

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC Maty NBSPM6752_BAK descriere Camasi concepute pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Windproof Rezistă șocurilor puternice de vânt și vă menține în confort chiar și în condiții meteorologice tensionate și în situații dificile. Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_BAK

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_BAK

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_BAK descriere Camasi concepute pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. Windproof Rezistă șocurilor puternice de vânt și vă menține în confort chiar și în condiții… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_HOH

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_HOH

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_HOH descriere Camasi concepute pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. Windproof Rezistă șocurilor puternice de vânt și vă menține în confort chiar și în condiții… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_CRN

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_CRN

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_CRN descriere Camasi concepute pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. Windproof Rezistă șocurilor puternice de vânt și vă menține în confort chiar și în condiții… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_ARZ descriere Camasi concepute pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. Windproof Rezistă șocurilor puternice de vânt și vă menține în confort chiar și în condiții… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_ZTH

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_ZTH

Pentru bărbaţi pantaloni scurţi NORDBLANC newim NBSPM6856_ZTH descriere Camasi concepute pentru uz cotidian. Am pus tot ce știm despre pantalonii în aer liber și le-am ajustat pentru a crShe pantaloni pentru oraș sau pentru muncă. Confortul pantalonilor în aer liber și aspectul pantalonilor "civili". Un material elastic ales în mod adecvat, rShelizat printr-o metodă dublă de țesere specifică, care este rezistentă la vântul de impact. De asemenShe, are un filtru UV. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. Windproof Rezistă șocurilor puternice de vânt și vă menține în confort chiar și în condiții… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6249_CRN

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6249_CRN

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6249_CRN pantaloni scurți de înot Mens NORDBLANC mai scurte de realizare VACANTA sunt realizate din materiale ușoare, puternic și confortabil. Shorts au un betelie elastic care poate fi reglat prin drawstring reglabil. guri de aerisire laterale ochiurilor de plasă interne și externe pentru mișcările naturale sunt o parte naturala. Cu aceste pantaloni scurți vă vor sta pe apa se simt cel mai confortabil. Material: 100% poliamidă greutate redusă Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6249_CRN (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi sport pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6169_ZEM

Pentru bărbaţi sport pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6169_ZEM

Pentru bărbaţi sport pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6169_ZEM Pentru bărbați pantaloni scurți de funcționare NORDBLANC RUNNER sunt realizate din materiale ușoare și conformabil. Datorită proprietăților de uscare rapidă a materialului, stil padnoucímu cu plasa interioară să vă simțiți confortabil pe tot parcursul uzura lor. Material: 100% poliester | usoare 4x4 STRETCH DRYFOR® rapidă Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi sport pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6169_ZEM (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6251_BPZ

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6251_BPZ

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6251_BPZ pantaloni scurți NORDBLANC piscine pentru bărbați sunt realizate dintr - un material corespunzător și de uscare rapida moale. Acestea sunt echipate cu o plasă internă și cordon în talie elastică. Cu aceste pantaloni scurți vă baie în piscină sau în aer liber șederea pe apă se simt cel mai confortabil. Material: 80% poliamidă și 20% elastan Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6251_BPZ (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi sport pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6169_CRN

Pentru bărbaţi sport pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6169_CRN

Pentru bărbaţi sport pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6169_CRN Pentru bărbați pantaloni scurți de funcționare NORDBLANC RUNNER sunt realizate din materiale ușoare și conformabil. Datorită proprietăților de uscare rapidă a materialului, stil padnoucímu cu plasa interioară să vă simțiți confortabil pe tot parcursul uzura lor. Material: 100% poliester | usoare 4x4 STRETCH DRYFOR® rapidă Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi sport pantaloni scurţi Nordblanc NBSPM6169_CRN (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_PAZ

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_PAZ

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_PAZ Pantalonii de schi de cea mai înaltă categorie , confecționați dintr-un nou material elastic cu cel mai înalt nivel posibil de membrană TERATEX® X30000, sunt impermeabili și foarte respirabili. Printre altele, pantalonii sunt echipați cu cusături lipite, care împiedică pătrunderea apei prin cusături. Materialul stretch nu restricționează în niciun fel mișcarea, astfel încât pantalonii sunt perfect funcționali pentru schiuri sau snowboard-uri. Talie cu șnururi pentru a strânge sau a slăbi talia. Acestea sunt izolate cu umplutura de fibre goale FURTHERM®. Pantalonii sunt echipați cu bretele detașabile, pantaloni preformați (în formă de poziție în ghetele de schi) și pantaloni interiori antiderapanti, care trebuie trageți peste… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_CRN

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_CRN

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_CRN Pantalonii de schi de cea mai înaltă categorie , confecționați dintr-un nou material elastic cu cel mai înalt nivel posibil de membrană TERATEX® X30000, sunt impermeabili și foarte respirabili. Printre altele, pantalonii sunt echipați cu cusături lipite, care împiedică pătrunderea apei prin cusături. Materialul stretch nu restricționează în niciun fel mișcarea, astfel încât pantalonii sunt perfect funcționali pentru schiuri sau snowboard-uri. Talie cu șnururi pentru a strânge sau a slăbi talia. Acestea sunt izolate cu umplutura de fibre goale FURTHERM®. Pantalonii sunt echipați cu bretele detașabile, pantaloni preformați (în formă de poziție în ghetele de schi) și pantaloni interiori antiderapanti, care trebuie trageți peste… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_MDM

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_MDM

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_MDM Pantalonii de schi de cea mai înaltă categorie , confecționați dintr-un nou material elastic cu cel mai înalt nivel posibil de membrană TERATEX® X30000, sunt impermeabili și foarte respirabili. Printre altele, pantalonii sunt echipați cu cusături lipite, care împiedică pătrunderea apei prin cusături. Materialul stretch nu restricționează în niciun fel mișcarea, astfel încât pantalonii sunt perfect funcționali pentru schiuri sau snowboard-uri. Talie cu șnururi pentru a strânge sau a slăbi talia. Acestea sunt izolate cu umplutura de fibre goale FURTHERM®. Pantalonii sunt echipați cu bretele detașabile, pantaloni preformați (în formă de poziție în ghetele de schi) și pantaloni interiori antiderapanti, care trebuie trageți peste… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_NOM

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_NOM

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_NOM Pantalonii de schi de cea mai înaltă categorie , confecționați dintr-un nou material elastic cu cel mai înalt nivel posibil de membrană TERATEX® X30000, sunt impermeabili și foarte respirabili. Printre altele, pantalonii sunt echipați cu cusături lipite, care împiedică pătrunderea apei prin cusături. Materialul stretch nu restricționează în niciun fel mișcarea, astfel încât pantalonii sunt perfect funcționali pentru schiuri sau snowboard-uri. Talie cu șnururi pentru a strânge sau a slăbi talia. Acestea sunt izolate cu umplutura de fibre goale FURTHERM®. Pantalonii sunt echipați cu bretele detașabile, pantaloni preformați (în formă de poziție în ghetele de schi) și pantaloni interiori antiderapanti, care trebuie trageți peste… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni Direct Alpine Mordor antracit

Pentru bărbaţi pantaloni Direct Alpine Mordor antracit

Pentru bărbaţi pantaloni Direct Alpine Mordor antracit Pantaloni foarte confortabili și durabili. Designul hibrid dovedit combină materialul elastic de bază Slight plăcut cu armături de Knee realizate din Cordura elastică foarte rezistentă la abraziune. Tăierea perfectă de înaltă tehnologie, cu o pană cu trepte, se potrivește perfect și nu restricționează mișcarea în timpul activităților sportive. Designul modern asimetric al pantalonilor este decorat cu detalii funcționale. Pantalonii Mordor sunt o alegere excelentă pentru toți entuziaștii activi în aer liber care caută un raport echilibrat de confort și durabilitate. Parametri: Culoare: antracit Greutate: 305 g (L) Material: Principal: 52% bumbac + 37% poliamidă (nailon) + 11% poliuretan - țesătură rezistentă la abraziune Editor:… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantaloni Direct Alpine Mordor kaki

Pentru bărbaţi pantaloni Direct Alpine Mordor kaki

Pentru bărbaţi pantaloni Direct Alpine Mordor kaki Pantaloni foarte confortabili și durabili. Designul hibrid dovedit combină materialul elastic de bază Slight plăcut cu armături de Knee realizate din Cordura elastică foarte rezistentă la abraziune. Tăierea perfectă de înaltă tehnologie, cu o pană cu trepte, se potrivește perfect și nu restricționează mișcarea în timpul activităților sportive. Designul modern asimetric al pantalonilor este decorat cu detalii funcționale. Pantalonii Mordor sunt o alegere excelentă pentru toți entuziaștii activi în aer liber care caută un raport echilibrat de confort și durabilitate. Parametri: Culoare: antracit Greutate: 305 g (L) Material: Principal: 52% bumbac + 37% poliamidă (nailon) + 11% poliuretan - țesătură rezistentă la abraziune Editor: bărbați … (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_MZU

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_MZU

Pentru bărbaţi schi pantaloni Nordblanc Devodat NBWP7329_MZU Pantalonii de schi de cea mai înaltă categorie , confecționați dintr-un nou material elastic cu cel mai înalt nivel posibil de membrană TERATEX® X30000, sunt impermeabili și foarte respirabili. Printre altele, pantalonii sunt echipați cu cusături lipite, care împiedică pătrunderea apei prin cusături. Materialul stretch nu restricționează în niciun fel mișcarea, astfel încât pantalonii sunt perfect funcționali pentru schiuri sau snowboard-uri. Talie cu șnururi pentru a strânge sau a slăbi talia. Acestea sunt izolate cu umplutura de fibre goale FURTHERM®. Pantalonii sunt echipați cu bretele detașabile, pantaloni preformați (în formă de poziție în ghetele de schi) și pantaloni interiori antiderapanti, care trebuie trageți peste… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc…

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_CRN

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_CRN Cămașă pentru bărbați NORDBLANC TECHNIC pantaloni cu buton și fermoar. Materialul este ușor, adaptabil și confortabil de purtat. Vă puteți bucura de pantaloni de trei sferturi, fie în oraș, fie în natură. Material: 100% nylon Culoare: negru Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_CRN (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc…

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_MDN

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_MDN Cămașă pentru bărbați NORDBLANC TECHNIC pantaloni cu buton și fermoar. Materialul este ușor, adaptabil și confortabil de purtat. Vă puteți bucura de pantaloni de trei sferturi, fie în oraș, fie în natură. Material: 100% nylon Culoare: alBasstru Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_MDN (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc…

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_SVS

Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_SVS Cămașă pentru bărbați NORDBLANC TECHNIC pantaloni cu buton și fermoar. Materialul este ușor, adaptabil și confortabil de purtat. Vă puteți bucura de pantaloni de trei sferturi, fie în oraș, fie în natură. Material: 100% nylon Culoare: alb Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi stradă pantaloni trei sferturi pantaloni Nordblanc NBSPM5666_SVS (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M negru

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M negru

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M negru Foarte plăcut este pantalonii cu spatele Slight ridicat. Tivul protector al piciorului previne ruperea schiurilor. Husky Tech Stretch 15.000 te protejează de vânt și apă, chiar și în medii dure. Slight izolate cusături complet tapetate fermoar impermeabil pe buzunarul exterior aerisire acoperită cu fermoare bretele detașabile cu reglare de lungime ventilație în pantaloni cu fermoar talie ridicată pe spate tuneluri de zăpadă cu cauciuc antiderapant lățimea reglabilă a taliei BUCURILE : partea exterioară cu fermoar exterior pe coapsa cu fermoar Material : Husky Tech Stretch 15.000, 4-Way Stretch, DWR Rezistența la apă : 15.000 H2O Respirabilitate : 15.000 g / m2 / 24 ore Material exterior l: 86% poliester (cu membrana laminată), 14% elastan… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi distinct intern pantaloni scurţi Rogelli 060.207

Pentru bărbaţi distinct intern pantaloni scurţi Rogelli 060.207

Pentru bărbaţi distinct intern pantaloni scurţi Rogelli 060.207 cyklošortky interior MTB de plasă puternic, elastic, care este cusut HP03 cyklovložka antibacterian. Pantaloni scurți pot fi ușor tăiate la cyklokraťasů Navelli prin bucle pe partea tivului sau purtat singur sub nici pantaloni scurți sau pantaloni elastice. Picioarele sunt terminate cu imprimare din cauciuc siliconic mai larg anti-greblat. Talie este confortabil largă elastic Rogell cu logo-uri. mesh elastic aerisit atașament ușor de scurți Navelli opțiunea de a purta pe sub orice tip de pantaloni scurți sau pantaloni cyklovložka HP03 se potrivesc confortabil pentru utilizare universală Material: 100% poliester Mesh Utilizare: ciclism, drumeții-aer liber, universale, MTB Anotimpuri: vara Culoare: Negru Tip: îmbrăcăminte… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi turism pantaloni Silvini SORACTE MP1144 negru

Pentru bărbaţi turism pantaloni Silvini SORACTE MP1144 negru

Pentru bărbaţi turism pantaloni Silvini SORACTE MP1144 negru Pantaloni SORACTE sunt proiectate în primul rând pentru schiori active, schi fond și schi-turism, în principal, dar, de asemenShe, puteți lua de pe patine sau jogging în condiții de vânt rece. pantaloni material este tăiat din două materiale diferite pentru proprietățile idShele. Înainte, cele patru căi elastic subțire Superlite membrană parametri coajă moale 10000/10000, care este rezistentă la vânt și relativ impermShebil, iar partShe din spate este maxim material moale respirabil, care va ajuta la facilitarShe plus termoreglator mișcării menținând în același timp un confort la purtare. Softshell este format din 88% poliamidă și 12% elastan și este She însăși flexibil, pentru simplificare îndoire genunchi, ci și precurvature… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_OVM

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_OVM

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_OVM descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_TML

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_TML

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_TML descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_AZR

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_AZR

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_AZR descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_CRN

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_CRN

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_CRN descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_MHZ

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_MHZ

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC spiră NBSPM6759_MHZ descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_AZR

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_AZR

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_AZR descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_AZR

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_AZR

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_AZR descriere Costume de baie pentru bărbați într-o bucată practică și confortabilă dintr-un material plăcut și rapid de uscare cu UVF 50+. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. Materiale și întreținere Material: 80% nylon 20% elastan Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_ZRC

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_ZRC

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_ZRC descriere Costume de baie pentru bărbați într-o bucată practică și confortabilă dintr-un material plăcut și rapid de uscare cu UVF 50+. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. Materiale și întreținere Material: 80% nylon 20% elastan Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni Silvini Gavia MP1605 negru

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni Silvini Gavia MP1605 negru

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni Silvini Gavia MP1605 negru Pasul Gavia este o legendă trecere alpină, pe care Climberii Giro d'Italy au urcat în 1960. Pentru o astfel de urcare este necesar să aveți pantaloni de calitate, cu o placă de ciclism perfectă. Pantaloni pentru bărbați Gavia sunt concepute pentru ciclismul rutier și au o inserție de la compania italiană Elastic Inerface. Sunt confecționate dintr-un material de uscare rapidă foarte flexibil, cu o excelentă respirabilitate (71% nailon și 29% elastan). Pantaloni cu doar numărul necesar de cusături se potrivesc perfect și în timpul călătoriilor mai lungi nici nu veți ști despre ele. Cusăturile cu tiv larg sunt cusute pe partea inferioară a pantalonilor, cu silicon fin aplicat pe interior pentru a preveni alunecarea lor. Tăierea cu… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_MHZ

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_MHZ

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_MHZ descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_ZRC

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_ZRC

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_ZRC descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_ZSA

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_ZSA

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard NBSPM6761_ZSA descriere Costume de baie pentru bărbați într-o bucată practică și confortabilă dintr-un material plăcut și rapid de uscare cu UVF 50+. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. Materiale și întreținere Material: 80% nylon 20% elastan Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC guard… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi cyklistecké pantaloni Rogelli TRAVLING 2.0 002.342

Pentru bărbaţi cyklistecké pantaloni Rogelli TRAVLING 2.0 002.342

Pentru bărbaţi cyklistecké pantaloni Rogelli TRAVLING 2.0 002.342 pantaloni model de ciclism cu material de înaltă elastic solid și răcire dinamică Periat greutate mai mare, care în zona genunchiului completat panel softshellovým pentru o mai bună protecție a articulațiilor în vreme rece. Pantaloni sunt finalizate cyklovýstelkou HP06. În acest prospect a fost de examinare atentă și lung are nevoie de cicliști se obțină un efect maxim asupra termoreglare și confort. Suprafața căptușShela este formată dintr-un material antibacterian respirabil, care asigură transpirație la punctele cheie, care vin la contact cu scaunul de corpul biciclistului. părți mai mari ale materialului de gel cu efect de memorie păstrSheză un confort stabil chiar și după utilizare repetată, și datorită binele… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_CRN

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_CRN

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_CRN descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_JSZ

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_JSZ

Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi NORDBLANC Zilch NBSPM6760_JSZ descriere ÎmbrăcămintShe de înot într-o tăiere practică și confortabilă este rShelizată din material ușor de uscare rapidă. Șorțurile cusute copiază forma corpului și oferă suport maxim atunci când este necesar. Talia elastică mai largă are un șnur. Plajă clasică, care nu se oprește în mișcare, astfel încât să puteți avShe grijă de toate activitățile sportive, de la înot la volei pe plajă. Materiale și întreținere Material: 100% nylon Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pentru bărbaţi înot pantaloni scurţi… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi complet impermshebil pantaloni NORDBLANC cursor…

Pentru bărbaţi complet impermshebil pantaloni NORDBLANC cursor NBSPM6831_CRN

Pentru bărbaţi complet impermshebil pantaloni NORDBLANC cursor NBSPM6831_CRN descriere NORDBLANC CURSORY pantaloni în aer liber de lungime totală din material impermShebil. Fermoarele de pe laturile taliei până la partShe inferioară a piciorului permit pantalonii să fie trase fără a scoate cizmele. AcestShe sunt folosite în principal ca pantaloni, de exemplu, când ploaia este surprinsă. Nu trebuie să schimbați hainele, ci doar să dezarhivați fermoarele și să puneți în mod conVenabil aceste pantaloni de lungime întrShegă peste hainele dumnShevoastră. beneficii Cusături îmbinate Aplicând temperatura ridicată a benzii lipite, rShelizăm o cusătură 100% în găurile care apar după ce acul pătrunde în timpul coaserii. Acest lucru face ca produsul să fie complet impermShebil, chiar și în zonele… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc NBSPM6120_LES

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc NBSPM6120_LES

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc NBSPM6120_LES Pentru bărbați pantaloni în aer liber NORDBLANC BIAS de la un material funcțional, complet concordant cu o mai bună protecție UV pentru luminozitate si design-ul potrivit pentru tine sau simt. Pentru sentimentul perfecta încercuiesc talie pe laturile cusute. În fața pantalonii sunt două buzunare laterale practice. Preformat pantaloni cu rola în sus și fixați partea inferioară a genunchiului ca o chestiune practică, în cazul în care aveți nevoie pentru a ușura sus. Pantalonii sunt ideale pentru toate activitățile în aer liber și uzura de zi cu zi. Material: 100% poliester | 4x4 lumina STRETCH DRYFOR® Echipamente: preformat pantaloni | Se încarcă picior | Protecție UV Pantaloni » Pantaloni sport » Pentru bărbaţi în aer liber… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni scurţi NORDBLANC sprint NBSPM6650_CRN

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni scurţi NORDBLANC sprint NBSPM6650_CRN

Pentru bărbaţi ciclism pantaloni scurţi NORDBLANC sprint NBSPM6650_CRN descriere Șorturile de ciclism NORDBLANC SPRINT cu cusături plate oferă confortul necesar. O proporție More de elastan și un tampon de cicluri practice, anatomice, asigură confortul necesar pentru ciclismul mai lung, indiferent dacă se află pe drum sau pe un teren mai dificil. Pantalonii de ciclism cu o lungime clasică dShesupra genunchilor au o tăietură sofisticată anatomic, iar o căptușShelă specială este protejată împotriva loviturilor. Pantalonii se usucă rapid și picioarele sunt terminate cu o jantă elastică largă cu curShe de protecție împotriva alunecării. Imprimări eficiente reflectorizante pentru strălucirShe vizibilității slabe și se găsesc pe ambele panouri laterale în zona coapsei și feselor. beneficii… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M orange

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M orange

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M orange Pantaloni de schi bărbați Slight izolați Schi montan 15/15, care va fi apreciat de iubitorii sporturilor de iarnă. Spatele Slight ridicat al pantalonilor este foarte plăcut. Tivul de protecție inferior al pantalonilor previne ruperea atunci când rulează pe schiuri. Membrana Husky Tech Stretch 15.000 vă protejează împotriva vântului și a apei chiar și în condiții solicitante. UTILIZARE Pentru schiori și începători exigenți. SPECIFICAȚII Material: Husky Tech Stretch 15.000, DWR Rezistență la apă: 15.000 H2O Respirabilitate: 15.000 g / m2 / 24 ore PRINCIPALELE AVANTAJE Slight izolat cusături complet lipite fermoar impermeabil pe buzunarul exterior fermoare de aerisire acoperite bretele detașabile cu reglare a lungimii aerisire în pantaloni… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M albastru

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M albastru

Pentru bărbaţi schi pantaloni Husky Gilep M albastru Pantaloni de schi bărbați Slight izolați Schi montan 15/15, care va fi apreciat de iubitorii sporturilor de iarnă. Spatele Slight ridicat al pantalonilor este foarte plăcut. Tivul de protecție inferior al pantalonilor previne ruperea atunci când rulează pe schiuri. Membrana Husky Tech Stretch 15.000 vă protejează împotriva vântului și a apei chiar și în condiții solicitante. UTILIZARE Pentru schiori și începători exigenți. SPECIFICAȚII Material: Husky Tech Stretch 15.000, DWR Rezistență la apă: 15.000 H2O Respirabilitate: 15.000 g / m2 / 24 ore PRINCIPALELE AVANTAJE Slight izolat cusături complet lipite fermoar impermeabil pe buzunarul exterior fermoare de aerisire acoperite bretele detașabile cu reglare a lungimii aerisire în pantaloni… (gamisport.ro)

pantaloni de trening adidas 3 dungi barbati, crema hidratanta pentru barbati, lenjerie termica pentru barbati, batista tricotata pentru barbati, batista neagra pentru barbati, ciorapi albi pentru barbati, ciorapi medicali pentru barbati, moser 1400 pentru barbati, batista de iarna pentru barbati, calendar de adventie pentru barbati

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide