Pantofi asolo fugar gtx 900 cendre gunmetal rosu

pantofi Asolo Fugar GTX 900 cendre / gunmetal / roșu

pantofi Asolo Fugar GTX 900 cendre / gunmetal / roșu

pantofi Asolo Fugar GTX 900 cendre / gunmetal / roșu Obsázka de cauciuc la partea de sus, Syncro Asolo cu midsole PU talpa exterioară și Duo de armare ASOFLEX. pantofi trekking, un design modern, talpa solida, cu greutate redusă. Ideal pentru drumeții Trekkers mai ușoare și teren neasfaltat. Proaspete aspect modern. Două piese branț ASOFLEX Duo: Prima parte a materialului solid face pantof rezistent la torsiune și picioare de flambaj. Cea de a doua parte este dintr-un material mai moale, ușor și ameliorează șocul de aderență pe teren. deget de la picior din cauciuc solid. Membrana GORE-TEX® Performance Comfort. hidrofob superior din piele 1.8 mm, Cordura jamb GORE-TEX® Performance Comfort Duo bretele ASOFLEX Lite 2 footbed tradiționale de oțel dantelare unic Asolo Syncro folosesc drumeții… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo Stynger GTX grapeade/gunmetal/297

Pantofi Asolo Stynger GTX grapeade/gunmetal/297

Pantofi Asolo Stynger GTX grapeade/gunmetal/297 Pohorky pentru drumeții pe trasee montane pe tot parcursul anului. Membrana impermShebilă GORE-TEX® și talpa Selfcurătoare. Poteca de pădure se transformă încet într-o pasarelă montană. Uneori obțineți niște pietre sub picioarele voastre și când vă apropiați de partShe de sus, mâinile dvs. ajung uneori la podShe. Dar nimic care ar trebui să vă încetinShescă pe drumul spre o priveliște magnifică de la crucShe de sus. Aceste GTX-uri Asolo Stynger sunt împiedicate de modelul de Self-curățare al Asolo Syncro. Deci, nu vă faceți griji că noroi vă va înfășura unicul și vă veți pierde încrederShe. Asta nu se va întâmpla. GORE-TEX® membrana impermShebilă păstrSheză picioarele uscate chiar și atunci când piciorul tău intră într-un flux de munte. Și… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo șoim LTH GV ML cendre/cendre/A167

Pantofi Asolo șoim LTH GV ML cendre/cendre/A167

Pantofi Asolo șoim LTH GV ML cendre/cendre/A167 Încălțăminte ușoare și durabile pentru drumeții, unde puteți merge toată vara. Membrana GORE-TEX® nu permite penetrarea umidității picioarelor, iar talpa Vibram® vă oferă încredere. Gândurile tale sunt îndreptate spre dreapta și spre dreapta. Da, cele câteva sute de metri de altitudine ar putea fi rănit, dar premiul de Top va merita. Vederi nesfârșite, soarele deasupra Headului și răcoarea pe care nu o veți experimenta. Cu Ascon Falcon, veți găsi dorința voastră. Tigaia adezivă Vibram vă ghidează fiabil prin rădăcini alunecoase și pietre umede, iar partea superioară de protecție vă protejează picioarele de Headcanele care uneori se ascund pe traseu. Tamponul anatomic va aduce confort la fiecare pas și dacă frânghiile de apă coboară din cer… (gamisport.ro)

Încălțăminte Asolo Stynger GTX ML grey/gunmetal/639

Încălțăminte Asolo Stynger GTX ML grey/gunmetal/639

Încălțăminte Asolo Stynger GTX ML grey/gunmetal/639 Cizme de drumeție montană pentru drumeții pe tot parcursul anului pe trasee montane. Membrană Gore-Tex® impermeabilă și talpă exterioară cu autocurățare. Poteca de pădure se transformă încet într-un traseu montan. Din când în când, o piatră se blochează sub picioarele tale și, pe măsură ce te apropii de vârf, mâinile tale au uneori un cuvânt de spus. Dar nimic care să te încetinească în drumul tău spre priveliștea spectaculoasă de pe crucea de pe vârf. Acești Asolo Stynger GTX care ard obstacolele sunt înarmați cu o talpă Asolo Syncro aderentă cu un model de autocurățare. Așa că nu vă faceți griji că noroiul vă va acoperi tălpile și vă veți pierde încrederea. Asta nu se va întâmpla. Membrana impermeabilă GORE-TEX® vă menține picioarele… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei Asolo Finder GV gri / Gunmetal / mac roșu B043

Pantofi pentru femei Asolo Finder GV gri / Gunmetal / mac roșu B043

Pantofi pentru femei Asolo Finder GV gri / Gunmetal / mac roșu B043 Traseele montane alpine sunt chinuitoare. Adesea destul de aerisit. Și de câte ori trebuie să traversezi o secțiune cu un cablu de oțel. Pe acest tip de teren, aveți nevoie de cizme care să vă țină glezna în poziție, să vă ofere încredere pe orice tip de teren și să reziste la întâlnirile cu pietre ascuțite. Pe stâncile umede și pe potecile pline de noroi, talpa Vibram® Duo Radiant cu model de autocurățare vă oferă suport maxim. Iar atunci când coborâți printre resturi și terenuri abrupte, tehnologia integrată Asobrake vă va "încetini". Folosirea unei tălpi intermediare ușoare EVA a eliminat câteva grame în plus de pe pantofi și, prin urmare, câteva picături de transpirație de pe frunte. Pe de altă parte, ceea ce a… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo spațiu GV MM cendre/A794

Pantofi Asolo spațiu GV MM cendre/A794

Pantofi Asolo spațiu GV MM cendre/A794 Căști ușoare de trekking care fug de grijile cotidiene. Ei nu se vor uda, nu vă vor salva articulațiile și nu se vor baza pe ele. Traseul se ridică și cu ea nivelul endorfinelor din corpul tău. În sfârșit, sunteți din nou și puteți merge acolo unde vreți. Peste roci, rădăcini, gropi pentru a întâlni o zi frumoasă în munți. Vă puteți ajuta pe stâncă cu mâinile, dar vă puteți baza pe încălțămintea Asolo Space GV. Și sunt doar câțiva metri de relaxare la vârf. Perfect! Când coborâți, trageți cu grijă - într-un tampon moale anatomic. Și înainte de a ajunge la mașină, coborâți în pârâu și spălați-vă încălțămintea de pe praf. Diafragma Gore-Tex nu va lăsa în picătură. Caracteristici Key Rezistent la apa din piele de sus 1.4 - 1.6 mm. Membrană impermeabilă… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO căutător GV Grafit / Gunmetal A623

Pantofi ASOLO căutător GV Grafit / Gunmetal A623

Pantofi ASOLO căutător GV Grafit / Gunmetal A623 Salturi de munte solide și durabile și drumeții de rucsac. Piesă de piele și cordon. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Traseele montane montane sunt rezistente. AdesShe destul de aerisit. Și de câte ori trebuie să traversați secțiunShe cu o frânghie din oțel. În acest teren aveți nevoie de Fashion Boty care să vă țină glezna în loc , să vă dShe încredere în orice tip de teren și să reziste unei întâlniri de piatră ascuțită. Talpa Vibram vă oferă sprijinul maxim pe roca umedă și pe poteca noroioasă. Duo Radiant cu model de Self-curățare. Și când coborâți cu un zgură plină de praf și un teren abrupt, tehnologia integrată Asobrake vă va încetini. FolosirShe unei lentile medii EVA ușoară a scos câteva zeci de grame de cizme și vă oferă câteva… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO căutător GV Grafit / Gunmetal / Flacără A661

Pantofi ASOLO căutător GV Grafit / Gunmetal / Flacără A661

Pantofi ASOLO căutător GV Grafit / Gunmetal / Flacără A661 Salturi de munte solide și durabile și drumeții de rucsac. Piesă de piele și cordon. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Traseele montane montane sunt rezistente. AdesShe destul de aerisit. Și de câte ori trebuie să traversați secțiunShe cu o frânghie din oțel. În acest teren aveți nevoie de Fashion Boty care să vă țină glezna în loc , să vă dShe încredere în orice tip de teren și să reziste unei întâlniri de piatră ascuțită. Talpa Vibram vă oferă sprijinul maxim pe roca umedă și pe poteca noroioasă. Duo Radiant cu model de Self-curățare. Și când coborâți cu un zgură plină de praf și un teren abrupt, tehnologia integrată Asobrake vă va încetini. FolosirShe unei lentile medii EVA ușoară a scos câteva zeci de grame de cizme și vă oferă… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO căutător GV Gri / Gunmetal / Struguri A742, femeii

Pantofi ASOLO căutător GV Gri / Gunmetal / Struguri A742, femeii

Pantofi ASOLO căutător GV Gri / Gunmetal / Struguri A742, femeii Salturi de munte solide și durabile și drumeții de rucsac. Piesă de piele și cordon. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Traseele montane montane sunt rezistente. AdesShe destul de aerisit. Și de câte ori trebuie să traversați secțiunShe cu o frânghie din oțel. În acest teren aveți nevoie de Fashion Boty care să vă țină glezna în loc , să vă dShe încredere în orice tip de teren și să reziste unei întâlniri de piatră ascuțită. Talpa Vibram vă oferă sprijinul maxim pe roca umedă și pe poteca noroioasă. Duo Radiant cu model de Self-curățare. Și când coborâți cu un zgură plină de praf și un teren abrupt, tehnologia integrată Asobrake vă va încetini. FolosirShe unei lentile medii EVA ușoară a scos câteva zeci de grame de cizme și vă… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo căutător GV ML / gunmetal / piscină gri partea A177

Pantofi Asolo căutător GV ML / gunmetal / piscină gri partea A177

Pantofi Asolo căutător GV ML / gunmetal / piscină gri partea A177 Traseele montane montane sunt rezistente. AdesShe destul de aerisit. Și de câte ori trebuie să traversați secțiunShe cu o frânghie din oțel. În acest teren aveți nevoie de Fashion Boty care să vă țină glezna în poziție, să vă dShe încredere în orice tip de teren și să reziste la o întâlnire de piatră ascuțită. Talpa radiantă Vibram® Duo cu un specimen Self-curățat vă oferă sprijin maxim pe piatra umedă și pe poteca noroioasă. Și când coborâți cu un zgură plină de praf și un teren abrupt, tehnologia integrată Asobrake vă va încetini. FolosirShe unei lentile medii EVA ușoară a scos câteva zeci de grame de cizme și vă oferă câteva picături de transpirație de pe frunte. CeShe ce, pe de altă parte, a adus confort la fiecare pas.… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO căutător GV MM grafit / gunmetal / sport blue/A915

Pantofi ASOLO căutător GV MM grafit / gunmetal / sport blue/A915

Pantofi ASOLO căutător GV MM grafit / gunmetal / sport blue/A915 Cizme de drumeție și de trekking puternice și durabile cu rucsac. Partea superioară din piele și Cordura. Membrana GORE-TEX impermeabilă. Traseele montane alpine sunt decolteu. Adesea suficient de aerisit. Și de câte ori trebuie să depășiți secțiunea de funie. În astfel de teren, ai nevoie de încălțăminte pentru a -ți menține glezna pe loc , pentru a-ți oferi încredere în orice tip de teren și pentru a rezista la o piatră ascuțită. Pe o piatră umedă și o potecă noroasă, talpa Vibram vă oferă sprijin maxim . Duo Radiant cu proba de auto-curățare. Și pe măsură ce cobori prin dărâmături libere și teren abrupt, tehnologia Asobrake integrată te „frânează”. Folosind o talpă medie EVA ușoară a dezbrăcat aceste cizme de câteva zeci… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo arctic GV ML gri / gunmetal / albastru păun A884

Pantofi Asolo arctic GV ML gri / gunmetal / albastru păun A884

Pantofi Asolo arctic GV ML gri / gunmetal / albastru păun A884 Drumeții de iarnă cu care zăpada și înghețul nu te vor opri. Membrana caldă menține picioarele calde și Arctic Grip mușcături exterioare pe terenul înghețat. În zăpezile aventura nu se înKey, ci începe. Profită de prognoza favorabilă și îndreaptă-te pe creste. În aceste cizme de iarnă Asolo nu te va intra. Pentru iarnă, umezeala și înghețul sunt înarmate cu o membrană GORE-TEX® rezistentă la apă, iar căldura de la picioare nu va lăsa să se dispară inserția de aluminiu din branț. Atunci când zăpada devine din ce în ce mai adâncă, mai bine chemi năpastia și îți salvezi Powera. Zapada cu zăpadă nu va răni bolnavii - datorită cauciucului rezistent pe întregul perimetru, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru obstacolele ascunse… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo fugitiv GTX truffle/stone/914

Pantofi Asolo fugitiv GTX truffle/stone/914

Pantofi Asolo fugitiv GTX truffle/stone/914 Capac de vârf din cauciuc, talpă Asolo Syncro cu talpă intermediară PU și armătură Duo Asoflex . Încălțăminte ușoară de trekking, design modern, talpă solidă, greutate redusă. Ideal pentru călători pentru drumeții mai ușoare și terenuri neasfaltate. Aspect de modă proaspătă. Talpă cu două piese Duo Asoflex: Prima parte a materialului solid face ca pantoful să fie rezistent la răsucire și zgâriere a piciorului. A doua parte este confecționată dintr-un material Slight mai moale și ameliorează impactul atunci când este călcat. Vârful cauciucului solid. Membrana GORE-TEX® Performance Comfort. piele hidrofobă superioară 1,8 mm, Cordura Futro GORE-TEX® Performance Comfort arMore Duo Asoflex branț Lite 2 lacerea oțelului tradițional talpă Sincron Asolo… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO căutător GV Negru / Gunmetal / Engleză iederă A741,…

Pantofi ASOLO căutător GV Negru / Gunmetal / Engleză iederă A741, pentru bărbaţi

Pantofi ASOLO căutător GV Negru / Gunmetal / Engleză iederă A741, pentru bărbaţi Salturi de munte solide și durabile și drumeții de rucsac. Piesă de piele și cordon. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Traseele montane montane sunt rezistente. AdesShe destul de aerisit. Și de câte ori trebuie să traversați secțiunShe cu o frânghie din oțel. În acest teren aveți nevoie de Fashion Boty care să vă țină glezna în loc , să vă dShe încredere în orice tip de teren și să reziste unei întâlniri de piatră ascuțită. Talpa Vibram vă oferă sprijinul maxim pe roca umedă și pe poteca noroioasă. Duo Radiant cu model de Self-curățare. Și când coborâți cu un zgură plină de praf și un teren abrupt, tehnologia integrată Asobrake vă va încetini. FolosirShe unei lentile medii EVA ușoară a scos câteva zeci de… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo fugitiv GTX MM 508 lână / negru

Pantofi Asolo fugitiv GTX MM 508 lână / negru

Pantofi Asolo fugitiv GTX MM 508 lână / negru pantofi trekking, un design modern, talpa solida, cu greutate redusă. Ideal pentru drumeți și pentru drumeții mai ușoare în teren neasfaltat. Fresh look trendy. Două branț Duo ASOFLEX: Prima parte din material rigid face pantof rezistent la flambaj și răsucirea piciorului. A doua parte este dintr-un material mai moale, ușor și ameliorează șoc de prindere. vârful din cauciuc solid. membrană GORE-TEX. Seria: Energie Model: GTX Evadatul Fețe: piele hidrofob 1,8 mm, Cordura Jamb: Gore-Tex Armătura: Duo ASOFLEX Branț: Lite 2 Sole: Asolo Syncro Lacing: Oțel Tradițional Utilizare: trekking, drumetii Greutate 01.02 mens pereche UK 8: 690 g Pentru selecția corectă de dimensiuni vă ajută să Grafic Dimensiune Atunci când alegeți un pantof de trekking… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO onix GV Gambia / Roșu A807

Pantofi ASOLO onix GV Gambia / Roșu A807

Pantofi ASOLO onix GV Gambia / Roșu A807 Trasee turistice și trekking ușor. Nubuk cu cusătură minimă și finisaj hidrofug. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Încălțăminte din piele versatilă pentru orice activitate în aer liber . Ieșiți la Snezka, rătăciți în jurul colibelor alpine și cizme până la timpul de iarnă. O structură din piele cu un număr minim de cusături și un guler moale, moale, îți protejSheză picioarele chiar și pe terenuri exigente, oferind în același timp o mulțime de libertate pe trasee de munte sau pe pomi de toamnă. Noul tălpitor Vibram Redster cu Megagrip asigură o aderență maximă pe pietre umede, pe drumuri murdare și pe câmpuri cu praf. AmortizarShe din materialul EVA, apoi confort și siguranță în coborâre. Și cu membrana GORE-TEX, picioarele vor fi uscate și în apă… (gamisport.ro)

Bocanci Asolo Fugitive GTX MW 508 wool / black

Bocanci Asolo Fugitive GTX MW 508 wool / black

Bocanci Asolo Fugitive GTX MW 508 wool / black Bocanci de trekking, cu un design modern, talpă solidă, cu greutate redusă. Ideal pentru drumeţii pe trasee de treking mai uşoare şi pe terenuri neasfaltată. Prezintă un aspect modern. Branţul din două piese ASOFLEX Duo: Prima parte a materialului solid face bocancul mai rezistent la torsiune şi flambajul picioarelor. Cea de a două parte este compusă dintr-un material mai moale, uşor şi care ameliorează şocul, oferind o bună aderenţă pe teren. Protecţia pentru degetele de la picior este din cauciuc solid. Membrană GORE-TEX®. Serie: Energy Model: Fugitive GTX partea superioară este din piele impermeabilă de 1.8 mm, Cordura glaf GORE-TEX talpa întăritură Duo ASOFLEX branţ Lite 2 Talpa Asolo Syncro şireturi clasice cu ocheți din oțel de utilizat… (gamisport.ro)

Pantofi pentru bărbați Garmont Ascent GTX gri / roșu

Pantofi pentru bărbați Garmont Ascent GTX gri / roșu

Pantofi pentru bărbați Garmont Ascent GTX gri / roșu Una dintre principalele condiții prealabile pentru selectarea lor este rigiditatea și stabilitatea ridicată, menținând în același timp o durabilitate ridicată și o greutate acceptabilă. Încălțămintea este concepută în conformitate cu tehnologia A.D.D. tipică pentru Garmont , în care designul și funcționalitatea construcției se bazează pe anatomia piciorului uman. Partea superioară este o combinație de premium 1.8 mm grosime din piele de căprioară Perwanger combinată cu țesătură sintetică Cordura foarte rezistentă la abraziune, plasată în zonele în care conferă un nivel mai mare de flexibilitate construcției generale a părții superioare, membrană Gore-Tex pentru o impermeabilizare completă, vârf de cauciuc pentru a crește durabilitatea,… (gamisport.ro)

Şireturi de pantofi Asolo

Şireturi de pantofi Asolo

Şireturi de pantofi Asolo Şireturi rotunde, cu diferite lungimi, de la 130 până la 180 cm. Accesorii pentru încălțăminte » Tălpi interioare, șireturi » Şireturi de pantofi Asolo (gamisport.ro)

Încălțăminte Asolo Stynger GTX ML noros grey/stone/065

Încălțăminte Asolo Stynger GTX ML noros grey/stone/065

Încălțăminte Asolo Stynger GTX ML noros grey/stone/065 Cizme de drumeție montană pentru drumeții pe tot parcursul anului pe trasee montane. Membrană Gore-Tex® impermeabilă și talpă exterioară cu autocurățare. Poteca de pădure se transformă încet într-un traseu montan. Din când în când, o piatră se blochează sub picioarele tale și, pe măsură ce te apropii de vârf, mâinile tale au uneori un cuvânt de spus. Dar nimic care să te încetinească în drumul tău spre priveliștea spectaculoasă de pe crucea de pe vârf. Acești Asolo Stynger GTX care ard obstacolele sunt înarmați cu o talpă Asolo Syncro aderentă cu un model de autocurățare. Așa că nu vă faceți griji că noroiul vă va acoperi tălpile și vă veți pierde încrederea. Asta nu se va întâmpla. Membrana impermeabilă GORE-TEX® vă menține… (gamisport.ro)

Pantofi Salming șoim pantof femei Gunmetal / roz

Pantofi Salming șoim pantof femei Gunmetal / roz

Pantofi Salming șoim pantof femei Gunmetal / roz Flagship între sălile interioare ale lui Salming. Salming Hawk Shoe Women GunMetal / Pink este conceput pentru toți jucătorii de baseball, squash, handbal sau volei. Construcția sa oferă securitate la fiecare pas și confort fără precedent. Dominați terenul - În aceste jocuri interioare controlați întreaga curte. Salming Hawk sunt Fashion Boty de interior care oferă cadere mică, stabilitate fără precedent și prindere infailibilă. „Scheletul” pantofului ExoSkeleton, care se află în interiorul pantofului, este conectat la sistemul de dantelă și vă va înfășura frumos piciorul și va oferi un sprijin deosebit. Talpa modelului HexaGrip cu două zone LMS + 8 ° vă protejează de entorsa gleznei atunci când schimbați direcția. Noua talpă Recoil ERF -… (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO pistă Gri / Înnorat gri A492

Pantofi ASOLO pistă Gri / Înnorat gri A492

Pantofi ASOLO pistă Gri / Înnorat gri A492 Pantofi cu ferrat redus dar ferm, urcați pe stânci și trekking ușor. Suprafață din piele cu capac din cauciuc. Succesorii ușori pe care îi atingeți sub perete vor veni de zece mile și apoi, fără frică de bolovani, veți sări înapoi la picior. Și datorită vibrațiilor cu un degete alungit neted, ele sunt de asemenShe excelente la ferraturi. De la A la F. Pentru a păstra chiar și cele mai mici pași, veți strângeți Fashion Botyi de la vârf. Acest lucru îți îmbracă întregul picior și apoi te bagi în siguranță în piatră sau în fierul feros. În fața pietrelor ascuțite care se ascund pe fiecare traseu, degetele de la picioare și Fashion Botyi vă vor proteja cauciucul la vârf. Și panza poiuretanului de sub toc oferă o amprentă moale . Și pentru că arată… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO pistă Întuneric Brown / Cortex A632

Pantofi ASOLO pistă Întuneric Brown / Cortex A632

Pantofi ASOLO pistă Întuneric Brown / Cortex A632 Pantofi cu ferrat redus dar ferm, urcați pe stânci și trekking ușor. Suprafață din piele cu capac din cauciuc. Succesorii ușori pe care îi atingeți sub perete vor veni de zece mile și apoi, fără frică de bolovani, veți sări înapoi la picior. Și datorită vibrațiilor cu un degete alungit neted, ele sunt de asemenShe excelente la ferraturi. De la A la F. Pentru a păstra chiar și cele mai mici pași, veți strângeți Fashion Botyi de la vârf. Acest lucru îți îmbracă întregul picior și apoi te bagi în siguranță în piatră sau în fierul feros. În fața pietrelor ascuțite care se ascund pe fiecare traseu, degetele de la picioare și Fashion Botyi vă vor proteja cauciucul la vârf. Și panza poiuretanului de sub toc oferă o amprentă moale . Și pentru că… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO codru verde GV grafit A516

Pantofi ASOLO codru verde GV grafit A516

Pantofi ASOLO codru verde GV grafit A516 Salturi de munte solide și durabile și drumeții de rucsac. Suprafață din piele întărită Perwanger. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Sarbatori festive de lungime totala va face picioarele mai exigente pentru drumetii montane. De exemplu, când alpinismul alpin este de două și trei mii. Piele puternică din piele Perwanger și din cauciuc - este sinonim cu durabilitatShe și durata de viață îndelungată. Talpa radiativă Vibram cu model de Self-curățare și tehnologia Megagrip vă va oferi un sprijin maxim pe pietre umede și pe căi accidentate. Și când coborâți cu un zgură plină de praf și un teren abrupt, tehnologia integrată Asobrake vă va încetini. FolosirShe unei lentile medii EVA ușoară a scos câteva zeci de grame de cizme și vă oferă câteva picături de… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO codru verde GV GrapShede A051

Pantofi ASOLO codru verde GV GrapShede A051

Pantofi ASOLO codru verde GV GrapShede A051 Salturi de munte solide și durabile și drumeții de rucsac. Suprafață din piele întărită Perwanger. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Sarbatori festive de lungime totala va face picioarele mai exigente pentru drumetii montane. De exemplu, când alpinismul alpin este de două și trei mii. Piele puternică din piele Perwanger și din cauciuc - este sinonim cu durabilitatShe și durata de viață îndelungată. Talpa radiativă Vibram cu model de Self-curățare și tehnologia Megagrip vă va oferi un sprijin maxim pe pietre umede și pe căi accidentate. Și când coborâți cu un zgură plină de praf și un teren abrupt, tehnologia integrată Asobrake vă va încetini. FolosirShe unei lentile medii EVA ușoară a scos câteva zeci de grame de cizme și vă oferă câteva picături… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO apex GV A610 Gri / Grafit

Pantofi ASOLO apex GV A610 Gri / Grafit

Pantofi ASOLO apex GV A610 Gri / Grafit Pantofi cu ferrat redus dar ferm, urcați pe stânci și trekking ușor. Suprafață din piele cu o carcasă robustă din cauciuc. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Trekkers de mici dimensiuni pentru fierul feros și mișcare în teren roc. Cu tălpi de sol Vibram și un degete alungit neted, înfrumuseți frumos roca și furați pașii miniaturali pe Éčková ferrata. Și nu vă faceți griji despre Vibram sau pietre umede. Tamponul de cauciuc durabil vă protejSheză picioarele și partShe superioară a Fashion Botylor împotriva pietrelor ascuțite. Piciorul poiuretan sub călcâi înmoaie piciorul pe o suprafață tare. Și membrana impermShebilă GORE-TEX vă păstrSheză picioarele uscate și confortabile. Și pentru a păstra chiar și cele mai mici pași, vă strângeți Fashion Botyi de… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo spațiu GV ML walnut/A857

Pantofi Asolo spațiu GV ML walnut/A857

Pantofi Asolo spațiu GV ML walnut/A857 Căști ușoare de trekking care fug de grijile cotidiene. Ei nu se vor uda, nu vă vor salva articulațiile și nu se vor baza pe ele. Traseul se ridică și cu She nivelul endorfinelor din corpul tău. În sfârșit, sunteți din nou și puteți merge acolo unde vreți. Peste roci, rădăcini, gropi pentru a întâlni o zi frumoasă în munți. Vă puteți ajuta pe stâncă cu mâinile, dar vă puteți baza pe încălțămintShe Asolo Space GV. Și sunt doar câțiva metri de relaxare la vârf. Perfect! Când coborâți, trageți cu grijă - într-un tampon moale anatomic. Și înainte de a ajunge la mașină, coborâți în pârâu și spălați-vă încălțămintShe de pe praf. Diafragma Gore-Tex nu va lăsa în picătură. Caracteristici Key Rezistent la apa din piele de sus 1.4 - 1.6 mm. Gore-Tex Extended… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo spațiu GV MM beluga/A855

Pantofi Asolo spațiu GV MM beluga/A855

Pantofi Asolo spațiu GV MM beluga/A855 Căști ușoare de trekking care fug de grijile cotidiene. Ei nu se vor uda, nu vă vor salva articulațiile și nu se vor baza pe ele. Traseul se ridică și cu She nivelul endorfinelor din corpul tău. În sfârșit, sunteți din nou și puteți merge acolo unde vreți. Peste roci, rădăcini, gropi pentru a întâlni o zi frumoasă în munți. Vă puteți ajuta pe stâncă cu mâinile, dar vă puteți baza pe încălțămintShe Asolo Space GV. Și sunt doar câțiva metri de relaxare la vârf. Perfect! Când coborâți, trageți cu grijă - într-un tampon moale anatomic. Și înainte de a ajunge la mașină, coborâți în pârâu și spălați-vă încălțămintShe de pe praf. Diafragma Gore-Tex nu va lăsa în picătură. Caracteristici Key Rezistent la apa din piele de sus 1.4 - 1.6 mm. Gore-Tex Extended… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo spațiu GV MM walnut/A857

Pantofi Asolo spațiu GV MM walnut/A857

Pantofi Asolo spațiu GV MM walnut/A857 Căști ușoare de trekking care fug de grijile cotidiene. Ei nu se vor uda, nu vă vor salva articulațiile și nu se vor baza pe ele. Traseul se ridică și cu She nivelul endorfinelor din corpul tău. În sfârșit, sunteți din nou și puteți merge acolo unde vreți. Peste roci, rădăcini, gropi pentru a întâlni o zi frumoasă în munți. Vă puteți ajuta pe stâncă cu mâinile, dar vă puteți baza pe încălțămintShe Asolo Space GV. Și sunt doar câțiva metri de relaxare la vârf. Perfect! Când coborâți, trageți cu grijă - într-un tampon moale anatomic. Și înainte de a ajunge la mașină, coborâți în pârâu și spălați-vă încălțămintShe de pe praf. Diafragma Gore-Tex nu va lăsa în picătură. Caracteristici Key Rezistent la apa din piele de sus 1.4 - 1.6 mm. Gore-Tex Extended… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo spațiu GV ML gerbera/A897

Pantofi Asolo spațiu GV ML gerbera/A897

Pantofi Asolo spațiu GV ML gerbera/A897 Încălțăminte ușoară de trekking pentru a scăpa de grijile cotidiene. Nu vor apă, vă salvează articulațiile și sunt sigure pentru ele. Poteca se ridică, împreună cu nivelul de endorfine din corpul tău. În cele din urmă sunteți din nou afară și puteți merge oriunde doriți. Prin stânci, rădăcini, găuri până la o zi frumoasă la munte. Vă puteți ajuta mâinile puțin pe stâncă, dar puteți conta pe Fashion Botyi Asolo Space GV. Și la câțiva metri Slighti până în vârf. Perfect! Când coborâți, pășiți cu atenție - în plăcuța anatomică moale. Și înainte de a ajunge la mașină, trebuie doar să urci în șuvoi și să speli praful de pe Fashion Boty. Membrana Gore-Tex nu lasă o picătură. Caracteristici Key Partea superioară din piele hidrofugă 1,4 - 1,6 mm. Membrana… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo spațiu GV MM black/A388

Pantofi Asolo spațiu GV MM black/A388

Pantofi Asolo spațiu GV MM black/A388 Încălțăminte ușoară de trekking pentru a scăpa de grijile cotidiene. Nu vor apă, vă salvează articulațiile și sunt sigure pentru ele. Poteca se ridică, împreună cu nivelul de endorfine din corpul tău. În cele din urmă sunteți din nou afară și puteți merge oriunde doriți. Prin stânci, rădăcini, găuri până la o zi frumoasă la munte. Vă puteți ajuta mâinile puțin pe stâncă, dar puteți conta pe Fashion Botyi Asolo Space GV. Și la câțiva metri Slighti până în vârf. Perfect! Când coborâți, pășiți cu atenție - în plăcuța anatomică moale. Și înainte de a ajunge la mașină, trebuie doar să urci în șuvoi și să speli praful de pe Fashion Boty. Membrana Gore-Tex nu lasă o picătură. Caracteristici Key Partea superioară din piele hidrofugă 1,4 - 1,6 mm. Membrana… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo Kongur GV MW brown/A519

Pantofi Asolo Kongur GV MW brown/A519

Pantofi Asolo Kongur GV MW brown/A519 Vibram Ascent. GORE-TEX® Performance Comfort. Roller Micro scripete cheotoare. cizme din piele nubuc Classic Trek grele și drumeții. Nubuc superioară, complet cu obsázkou de cauciuc în jurul perimetrului pantofului superior pentru o protecție superioară împotriva deteriorării. Design tehnic care să permită libera circulație a pantofului coșului. Roller Sistem de siret Micro scripete pentru șireturi de strângere perfecte și investigații. Ascent Vibram unic cu anti șoc absorbție zona PU a tocului, proba de cauciuc este design și tehnologie de auto - curatare pentru a facilita Asobrake coborâri provocatoare. membrană GORE-TEX® Performance Comfort 100% impermeabil. Criterii de design clasic, cu durată lungă de viață și de valoare mare utilitate. Nubuc… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo rece GV ML beluga/A855

Pantofi Asolo rece GV ML beluga/A855

Pantofi Asolo rece GV ML beluga/A855 Pantofi de piele pentru femei pentru natura sumbră și zilele schimbătoare ale orașului. O membrană rezistentă la apă asigură uscăciune pentru picioare. Uneori trebuie doar să ai ochii larg deschiși. Privește în jur și încep să se întâmple minuni. Frunzele căzute se sfărâmă sub picioare. Razele soarelui se reflectă pe trotuarul urban umed, lăsând perdeaua norilor pentru o clipă. Aerul miroase toamna. Și în mijlocul tuturor, stai în aceste Fashion Boty Asolo. Pentru vremea mohorâtă de toamnă, acestea sunt echipate cu o membrană GORE-TEX® rezistentă la apă, astfel încât picioarele tale vor rămâne uscate, indiferent dacă intri din greșeală într-o baltă sau îți dai drumul pe o potecă forestieră pentru a găsi un pic de odihnă. Talpa lipicioasă de la Vibram®… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo zburător ML cer grey/A896

Pantofi Asolo zburător ML cer grey/A896

Pantofi Asolo zburător ML cer grey/A896 Pantofi trekking Slighti și respirabili, în care vă puteți plimba prin țară și pe trasee montane. Îți salvează articulațiile și se bazează pe ele. Strângeți-vă șireturile, trântiți ușa în spatele a tot și duceți-vă afară. Unde? Doar undeva. La munte, la iaz, la pădurea din spatele orașului. Acești Fashion Boty de trekking Asolo Flyer merg cu tine și nu te îndepărtați de un ritm rapid. Greutatea lor este minimă și partea superioară respirabilă. Rădăcini alunecoase, pietre umede, puțin noroi. O sa mearga. Talpa adezivă Vibram® A-Sport nu vă va lăsa să taie și veți păși într-un branț anatomic moale. Atât de confortabil încât arăți. O mișcare atât de fericită! Proprietăți Key Partea superioară confecționată din elemente decorative din poliester și PU.… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo Nuptse GV MM brown/A502

Pantofi Asolo Nuptse GV MM brown/A502

Pantofi Asolo Nuptse GV MM brown/A502 Depășiți câmpurile de moloz instabile, săriți peste râul inundat peste roci și în cele din urmă imprimați tălpile în zăpada de primăvară. Acești munți Asolo vor fi sprijinul dvs. pe un teren atât de PROVOCATIVE. Topul dintr-o bucată de piele este o garanție a durabilității, care este susținută în continuare de membrana impermeabilă Gore-Tex. Indiferent dacă terenul de sub picioare este uscat sau umed, veți fi sigur cu talpa lipicioasă Master, creată în colaborare cu Asola și Vibram. Poziționarea precisă a piciorului este îndreptată de sistemul de șiret la Micro Pulley, iar banda de rulare moale este supravegheată de o pană PU sub călcâi. Proprietăți Key Greutate: 820 g (1/2 pereche) Partea superioară: Nubuck hidrofugă 2,2 - 2,4 mm Membrana:… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo peisaj GV LTH lână A410

Pantofi Asolo peisaj GV LTH lână A410

Pantofi Asolo peisaj GV LTH lână A410 Cizme ușoare din jumătate de gleznă din piele cu membrană impermeabilă. Nu se vor pierde în natură sau pe străzile orașului. Confort garantat toată ziua, pas sigur. Pentru o experiență plăcută nu trebuie să mergeți departe. Pur și simplu urcați dealul din spatele casei într-un mod diferit decât în mod obișnuit. Treceți bolovanul vicios, întindeți-vă sub ramurile copacilor și mergeți de-a lungul pârâului. Și priviți în jur. Talpile aderente Vibram® A-Sport sunt deja la vedere. Pietrele și rădăcinile umede te pot opri, dar nu te vor opri. Și chiar dacă alunecați într-o baltă sau nămol din nepăsare, o picătură de apă nu vă va atinge picioarele. Membrana impermeabilă GORE-TEX® o oprește. Pe măsură ce mergeți în jos - înapoi la civilizație - picioarele dvs… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo ciclon GV MM graphite/A516

Pantofi Asolo ciclon GV MM graphite/A516

Pantofi Asolo ciclon GV MM graphite/A516 Încălțăminte de gleznă din piele pentru bărbați, cu care te vei plimba prin natura toamna cu încredere constantă. Membrana impermeabilă oferă uscăciune picioarelor. Mergi pe calea obișnuită către o piscină ascunsă în mijlocul pădurii. Mulți oameni nu știu calea aici, iar astăzi simți că vei merge acolo pentru prima dată. Frunzele vă zdruncină sub picioare și uneori apare o surpriză neașteptată - o piscină de noroi. Dar acest lucru nu contează pentru acești Fashion Boty Asolo. O piele impermeabilă și membrană impermeabilă menține picioarele uscate - oriunde ai merge. Și ia-o înapoi prin punctul de vedere stâncos. Traversezi pietre umede și ocazional căzute în calea ta. Cu toate acestea, cu Vibram® Betulla Adhesive Sole nu pierzi încrederea. Te… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU Bellamont piele de căprioară GTX tm.…

Pentru bărbaţi pantofi AKU Bellamont piele de căprioară GTX tm. albastru rosu

Pentru bărbaţi pantofi AKU Bellamont piele de căprioară GTX tm. albastru rosu Modelul versatil Bellamont III GTX a fost creat pentru toate activitățile de agrement, dar și pentru mișcare în oraș. Cu Bellamonty puteți pleca cu ușurință într-o excursie în natură imediat de la serviciu. Pentru a vă proteja piciorul, partea superioară este confecționată din piele periată, care excelează prin durabilitate, respirabilitate și elasticitate. Membrana Gore-Tex (în versiunea Performance Comfort) este utilizată pentru a preveni pătrunderea apei și pentru a menține temperatura piciorului în lunile mai reci, astfel încât să puteți purta acest model tot timpul anului. Există o bandă de cauciuc pe vârful pantofului, care vă va proteja de un șanț nedorit pe pietre sau rădăcini de copac. Talpa VIBRAM… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO agent EVO GV Negru / Gri A516

Pantofi ASOLO agent EVO GV Negru / Gri A516

Pantofi ASOLO agent EVO GV Negru / Gri A516 Trekking scăzut pentru drumeții ușoare și uzură de zi cu zi. Construcție din piele. Membrana GORE-TEX® impermeabilă. Confort, pas sigur și Style care nu vă vor păstra la rece. Acești Fashion Boty arată la fel de bine la Rifle și la e-cizme de escaladă, pantaloni scurți de drumeție și fuste în aer liber. Compoziția și modelul tălpii Vibram® Synthesis garantează o aderență maximă și un pas sigur pe pietrele umede și căile noroioase. Mulțumită vârfului la vârf, trageți perfect întreaga plimbare și, pe cât de des, calea de decolteu va apărea imediat mai ușoară. Gulerul din material moale se potrivește gleznei, iar talpa interioară EVA oferă același confort pentru întreaga plimbare. Acoperirea din cauciuc îți protejează degetele de pietrele rătăcite,… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO codru verde GV major maro A034

Pantofi ASOLO codru verde GV major maro A034

Pantofi ASOLO codru verde GV major maro A034 Salturi de munte solide și durabile și drumeții de rucsac. Suprafață din piele întărită Perwanger. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Sarbatori festive de lungime totala va face picioarele mai exigente pentru drumetii montane. De exemplu, când alpinismul alpin este de două și trei mii. Piele puternică din piele Perwanger și din cauciuc - este sinonim cu durabilitatShe și durata de viață îndelungată. Talpa radiativă Vibram cu model de Self-curățare și tehnologia Megagrip vă va oferi un sprijin maxim pe pietre umede și pe căi accidentate. Și când coborâți cu un zgură plină de praf și un teren abrupt, tehnologia integrată Asobrake vă va încetini. FolosirShe unei lentile medii EVA ușoară a scos câteva zeci de grame de cizme și vă oferă câteva… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO Fandango DUO GV A519 maro, femeii

Pantofi ASOLO Fandango DUO GV A519 maro, femeii

Pantofi ASOLO Fandango DUO GV A519 maro, femeii Stalpi din piele pentru drumeții ușoare și rătăciți cu natura. Nubuk cu un minim de cusături. Membrană impermShebilă GORE-TEX. Cozile din piele sunt clasice. În plus, acestShe nu au aproape nici o cusături, deci ele acționSheză elegante și pot rezista manipulării mai clare a drumețiilor alpine sau în timpul toamnei care se deplasSheză în jurul potecilor noroioase. Datorită coaserii confortabile a rolei, dantele dvs. vor dura mult mai mult decât ați fost obișnuit. Ei nu vor crește și pot fi ușor înăbușiți. Vibram Radiant Slip cu Megagrip tehnologia va da încrederShe dvs. pas pe orice suprafață. Chiar și pe o stâncă umedă și într-o coborâre disperată, cu o murdărie . Și cu membrana GORE-TEX din interior, nu vă faceți griji cu privire la apa… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo spațiu GV ML nord sea/A596

Pantofi Asolo spațiu GV ML nord sea/A596

Pantofi Asolo spațiu GV ML nord sea/A596 Încălțăminte ușoară de trekking pentru a scăpa de grijile cotidiene. Nu vor apă, vă salvează articulațiile și sunt sigure pentru ele. Poteca se ridică, împreună cu nivelul de endorfine din corpul tău. În cele din urmă sunteți din nou afară și puteți merge oriunde doriți. Prin stânci, rădăcini, găuri până la o zi frumoasă la munte. Vă puteți ajuta mâinile puțin pe stâncă, dar puteți conta pe Fashion Botyi Asolo Space GV. Și la câțiva metri Slighti până în vârf. Perfect! Când coborâți, pășiți cu atenție - în plăcuța anatomică moale. Și înainte de a ajunge la mașină, trebuie doar să urci în șuvoi și să speli praful de pe Fashion Boty. Membrana Gore-Tex nu lasă o picătură. Caracteristici Key Partea superioară din piele hidrofugă 1,4 - 1,6 mm. Membrana… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo șoim GV ML graphite/graphite/A189

Pantofi Asolo șoim GV ML graphite/graphite/A189

Pantofi Asolo șoim GV ML graphite/graphite/A189 combinații superioare ale piele și țesătură de poliester hidrofob. permeabilitate mai mare și greutate mai mică. Obsázka de cauciuc pe partea de sus pentru a proteja mai bine suprastructurii. construcție Polokotníková cu un guler moale pentru un confort sporit de la. Marca unic Vibram nou cu tehnologie Redster Megagrip. Tehnologia Vibram Megagrip, compoziția și designul său asigură o aderență perfectă și de tracțiune pe sol menținând în același timp tălpi optime de viață. Amortizare EVA pentru confort și siguranță a impactului. GORE-TEX® Extended membrană Comfort pentru 100% picioare confort impermeabil și termice. O alegere ideală pentru teren mai ușoare, trekking rapid si uzura frecvente. hidrofob superior din piele 1.8 mm + poliester glaf… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO pistă ML grafit / cian blue/A873

Pantofi ASOLO pistă ML grafit / cian blue/A873

Pantofi ASOLO pistă ML grafit / cian blue/A873 Pantofi mici, dar robusti pentru ferrata, stânci de alpinism și trekking ușor. Suprafață din piele complet cu Headac din cauciuc. Platformele ușoare, pe care le umbli sub perete, urcați pe zece lungimi și apoi, fără să vă îngrijorați de bolovani, săriți înapoi la picior. Și datorită tălpilor vibram cu un vârf neted de alpinism, ele sunt, de asemenShe, excelente pe ferrata. De la A la F. Pentru a fixa chiar și cele mai mici pași, veți strângeți Fashion Botyi de la vârf. Acest lucru înconjoară perfect piciorul întreg și apoi se strecoară fiabil în piatră sau fier ferat. În fața pietrelor ascuțite ascunse pe fiecare cale, degetele și Fashion Botyi vor fi protejați de cauciucul de pe vârf. Iar panoul de poliuretan sub călcâi asigură un pas moale.… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO căutător GV MM truffle/stone/A914

Pantofi ASOLO căutător GV MM truffle/stone/A914

Pantofi ASOLO căutător GV MM truffle/stone/A914 Cizme de drumeție și de trekking puternice și durabile cu rucsac. Partea superioară din piele și Cordura. Membrana GORE-TEX impermeabilă. Traseele montane alpine sunt decolteu. Adesea suficient de aerisit. Și de câte ori trebuie să depășiți secțiunea de funie. În astfel de teren, ai nevoie de încălțăminte pentru a -ți menține glezna pe loc , pentru a-ți oferi încredere în orice tip de teren și pentru a rezista la o piatră ascuțită. Pe o piatră umedă și o potecă noroasă, talpa Vibram vă oferă sprijin maxim . Duo Radiant cu proba de auto-curățare. Și pe măsură ce cobori prin dărâmături libere și teren abrupt, tehnologia Asobrake integrată te „frânează”. Folosind o talpă medie EVA ușoară a dezbrăcat aceste cizme de câteva zeci de grame și,… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO nucleon GV MM truffle/silver/A920

Pantofi ASOLO nucleon GV MM truffle/silver/A920

Pantofi ASOLO nucleon GV MM truffle/silver/A920 Încălțăminte scăzută de trekking și de petrecere a timpului liber. Acoperire Vibram Megagrip, membrana GORE-TEX. Încălțăminte de trekking joasă din piele hidrofobă de 1,8 mm. Talpă nouă și unică Vibram Synthesis, cu tehnologie Megagrip. Noua formulare și designul tălpii asigură o tracțiune perfectă pe suprafețele uscate și ude și reduc minim alunecarea. Amortizarea materialului EVA, cauciucul pe vârf pentru o mai bună protecție Guler softshell de la Schoeller. Membrana GORE-TEX pentru picioare 100% rezistente la apă și confort termic. Confort, siguranță pedală, performanță și Style care nu vă vor păstra la rece. tehnologie piele hidrofobă superioară + Schoeller Soft Shell futro GORE-TEX branț Lite 2 plus dantelă de piele talpă exterioară… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO codru verde GV ML petroleum/A918

Pantofi ASOLO codru verde GV ML petroleum/A918

Pantofi ASOLO codru verde GV ML petroleum/A918 Cizme de drumeție și de trekking puternice și durabile cu rucsac. Partea superioară din piele întărită Perwanger. Membrana GORE-TEX impermeabilă. Cizmele festive din toată pielea vor avea grijă de picioarele dvs. în timpul drumețiilor din categoria mai solicitantă. De ex când urcați pe alpin două și trei mii. Piele și cauciuc puternic Perwanger în partea de sus - acest lucru este sinonim cu durabilitatea și durabilitatea. Talpa Vibram Radiant, cu model de auto-curățare și tehnologie Megagrip, vă oferă un sprijin maxim pe cărările umede de rocă și noroi. Și pe măsură ce cobori prin dărâmături libere și teren abrupt, tehnologia Asobrake integrată te „frânează”. Folosind o talpă medie EVA ușoară a dezbrăcat aceste cizme de câteva zeci de grame… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO apex GV ML donkey/gerbera/A911

Pantofi ASOLO apex GV ML donkey/gerbera/A911

Pantofi ASOLO apex GV ML donkey/gerbera/A911 Incaltaminte ferrata joasa, dar puternica, urcare pe stanci si drumetie usoara. Top din piele cu tiv robust din cauciuc. Membrana GORE-TEX impermeabilă. Încălțăminte de trekking joasă, realizată pentru fier fieros și teren de rocă. Cu talpa Vibram Ground și cu vârful Slight de urcat, puteți fura frumos în stâncă și puteți ridica pașii minusculi ai E-ferrata. Și nu vă faceți griji pentru pietrele umede cu Vibram. Garnitura rezistentă din cauciuc vă protejează picioarele și partea superioară de pietre ascuțite. Pene de poliuretan sub călcâi înmoaie pasul pe o suprafață dură. Iar membrana impermeabilă GORE-TEX vă menține picioarele uscate și confortabile. Și pentru a rezista până la cei mai mici pași, vă strângeți Fashion Botyi de la vârf - au… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo Piz GV ML azure/mimosa/A731

Pantofi Asolo Piz GV ML azure/mimosa/A731

Pantofi Asolo Piz GV ML azure/mimosa/A731 Stilul Ușoare tehnice alpinism pantofi adecvate pentru alpinism, alpinism prin fer mai grele și alpinism. Aprox. reducere de 2,5 cm în înălțime. glezna tehnica desprinsă din tesatura coajă moale de la Schoeller. Lace pentru cizme tep. Construcție ușoară adecvată pentru tur combinat (trekking si alpinism). cauciuc Vibram rețea Mulaz și design al benzii de rulare auto-curățare. cizme de cauciuc Obsázka toate în jurul pentru suprastructură protecție perfectă re daune. Posibile crampoane instalare. Semiautomate Sistemul Asobrake pentru a facilita coborâri provocatoare. Stretching Asolo țepi - nylon + fibra de sticla. membrană GORE-TEX Performance Comfort 100% confort termic rezistent la apă și. pantofi de versatil și ușoare pentru alpinism, Via… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo dual GV JR graphite/stone/A447

Pantofi Asolo dual GV JR graphite/stone/A447

Pantofi Asolo dual GV JR graphite/stone/A447 bocanci impermeabile pentru copii. membrană GORE-TEX® 100% impermeabil. bocanci Junior din piele și țesătură de nailon. Sole Asolo Softy cu amortizare EVA asigură călcând în condiții de siguranță pe teren accidentat. Structura confortabilă și suficient de respirabil. Botine cu suportul de design perfect pentru picioare pentru copii. GORE-TEX® Extended membrană Comfort cu permeabilitate ridicată asigură 100% climat uscat și plăcut în pantof. hidrofob superior din piele 1.8 mm + nylon glaf GORE-TEX® Comfort Extended ASOFLEX bretele moale Junior branț nylon dantelare aliaj + Asolo unic Softy utilizați trekking și drumeții Greutate 1/2 cuplu, copil EU 31,280 g Încălțăminte de mers » Încălțăminte copii » Pantofi Asolo dual GV JR graphite/stone/A447 (gamisport.ro)

Pantofi Asolo șoim GV MM grey/black/A640

Pantofi Asolo șoim GV MM grey/black/A640

Pantofi Asolo șoim GV MM grey/black/A640 Cizme pentru drumeții pentru drumeții și trekking ușor. O combinație de piele rezistentă la apă și poliester. Membrana impermShebilă GORE-TEX®. Numiți aceste cizme ușoare la începutul vacanței și nu le scoateți. Construcția semi-rigidă vă întărește glezna, oferindu-vă picioarelor o mulțime de libertate pe trasee de munte sau alpinism peste copaci căzuți. Combinația de piele hidrofobă cu țesătură de poliester pe partShe superioară a pantofului are ca rezultat o mai bună aerisire și o greutate redusă. Deci, excursia în vara fierbinte este perfectă. Capacul de cauciuc protejSheză apoi degetul de la picior. Și cel mai important, degetele tale dShesupra pietrelor nedorite. Noul talp Vibram® Redster cu Megagrip vă va oferi o aderență maximă pe pietrele… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo Freney Low GV black/silver/A386

Pantofi Asolo Freney Low GV black/silver/A386

Pantofi Asolo Freney Low GV black/silver/A386 Pantofi de îmbarcare și ferată, ale căror avantaje se remarcă în verticale și pe traseele montane neglijate. Ei nu se udă și țin. Cu cât este mai vertical, cu atât mai bine. Doar permiteți măsurătorilor de altitudine să crShescă. Urcați pe orice bolovan, înclinați-vă într-o stupă miniaturală, traversați zidul peste ciorapii de oțel înțepați în stâncă la 100 de metri dShesupra solului. Pantofii Asolo Freney Low GV doresc să mShergă în sus - la fel ca tine. La fiecare pas pe stâncă veți găsi certitudine datorită construcției rigide și a tălpii vibramate aderente. Chiar și puțină apă nu vă va strica experiența - membrana impermShebilă va vedShe. Strângeți astfel șireturile și urcați! Caracteristici Key Un anumit pas în obținerShe sub perete,… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO nucleon GV MM grafit / maro A921

Pantofi ASOLO nucleon GV MM grafit / maro A921

Pantofi ASOLO nucleon GV MM grafit / maro A921 Încălțăminte scăzută de trekking și de petrecere a timpului liber. Acoperire Vibram Megagrip, membrana GORE-TEX. Încălțăminte de trekking joasă din piele hidrofobă de 1,8 mm. Talpă nouă și unică Vibram Synthesis, cu tehnologie Megagrip. Noua formulare și designul tălpii asigură o tracțiune perfectă pe suprafețele uscate și ude și reduc minim alunecarea. Amortizarea materialului EVA, cauciucul pe vârf pentru o mai bună protecție Guler softshell de la Schoeller. Membrana GORE-TEX pentru picioare 100% rezistente la apă și confort termic. Confort, siguranță pedală, performanță și Style care nu vă vor păstra la rece. tehnologie piele hidrofobă superioară + Schoeller Soft Shell futro GORE-TEX branț Lite 2 plus dantelă de piele talpă exterioară… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo traversă GV MM graphite/red/A619

Pantofi Asolo traversă GV MM graphite/red/A619

Pantofi Asolo traversă GV MM graphite/red/A619 Într-o călătorie lungă spre cealaltă parte a munților, rămâne întotdeauna o întrebare deschisă ce obstacol va ajunge sub picioarele tale. Va fi o moloz instabilă? Sau un râu inundat? Aceste cizme de drumeție Asolo sunt protejate de Headcanele terenului printr-un vârf rezistent, cu o bandă de cauciuc în jurul întregului perimetru. Umiditatea din exterior va fi oprită în drumul către picioare de o membrană Gore-Tex rezistentă la apă, iar talpa Mastery lipicioasă va oferi securitate pentru pașii dvs. - rezultatul cooperării lui Asola cu Vibram. O pană moale de PU sub călcâi este apoi prezentă pentru a întârzia debutul oboselii și pentru a ușura picioarele puternic Testate. Proprietăți Key Greutate: 650 g (1/2 pereche) Partea superioară: piele… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo grilă GV MM black/red/A392

Pantofi Asolo grilă GV MM black/red/A392

Pantofi Asolo grilă GV MM black/red/A392 Ești deja în picioare de câțiva kilometri, dar cumva oboseala încă nu vine. Endorfinele sunt de vina probabil. Vremea ține, așa că nu există niciun motiv să vă grăbiți înapoi în vale. Acești Fashion Boty de trekking Asolo Grid GV Slighti și respirabili vor merge cu tine prin natură până vă relaxați. La întoarcere, poate permite o atenție puțin, dar nu știe. Talpa lipicioasă Vibram® A-Sport vă va oferi încredere în pașii dvs. și chiar dacă alunecați într-un curs de munte pe o stâncă, nu se întâmplă nimic. Membrana impermeabilă GORE-TEX® nu lasă umiditatea în picioare. Așa că mergeți înainte și stoarceți orice este nevoie! Proprietăți Key Greutate: 300 g (1/2 pereche) Partea superioară: elemente din poliester și PU rezistente Membrană: confort extins… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo Kongur EVO GV MW brown/A519

Pantofi Asolo Kongur EVO GV MW brown/A519

Pantofi Asolo Kongur EVO GV MW brown/A519 Terenul montan are multe forme. De la o pistă de pădure confortabilă prin resturi neplăcute până la câmpuri de zăpadă dificile. Aceste cizme durabile Asolo vor rezista cu mândrie la orice. Partea superioară din Keenbuck este înconjurată de o căptușeală de cauciuc în jurul întregii circumferințe împotriva atacurilor din exterior, iar talpa Master adezivă, ca urMore a cooperării Asola cu Vibram, vă va umple pașii cu încredere. Membrana impermeabilă Gore-Tex vă menține picioarele uscate, iar puna moale din PU sub călcâie ușurează picioarele puternic Testate. Șireturile de scripete vor ajuta la amplasarea exactă a picioarelor în suporturi și vor prelungi durata de viață a șireturilor. Proprietăți Key Greutate: 780 g (1/2 pereche) Partea superioară:… (gamisport.ro)

inserții pentru a pantofi Asolo Standard unisex gri

inserții pentru a pantofi Asolo Standard unisex gri

inserții pentru a pantofi Asolo Standard unisex gri Branțuri antibacteriene standard pentru Fashion Botyi Asolo. Insertul se bazează pe un strat de material EVA de 5 mm. Acest tip de branț este furnizat în mod obișnuit ca parte a modelelor de gleznă Asolo. Accesorii pentru încălțăminte » Tălpi interioare, șireturi » inserții pentru a pantofi Asolo Standard unisex gri (gamisport.ro)

Pantofi Asolo TPS 520 GV MM chesnut/A635

Pantofi Asolo TPS 520 GV MM chesnut/A635

Pantofi Asolo TPS 520 GV MM chesnut/A635 Holder. Un cuvânt care descrie perfect aceste festivaluri. Aruncați un rucsac bun pe spate și mergeți la munții pustii. Atenție însă, acești Fashion Boty pot supraviețui. Așadar, nu uitați să creditați voința cui le veți raporta. Cizmarii îi îmbină la bătrânețe. Confecționat dintr-o bucată de piele festivă și cu un minim de cusături. Apoi au consolidat durabilitatea cu o membrană GORE-TEX® rezistentă la apă în interiorul pantofului. Un astfel de rucsac de douăzeci de kilograme pe spate vă va prelua Kneei. De aceea, trei cilindri de amortizare vă amortizează pașii grei în pozițiile critice ale tălpii intermediare. Cel puțin o ușurare ușoară a trudei crude. O talpă vibram cu tehnologie de auto-curățare va contribui, de asemenea, puțin la moară la… (gamisport.ro)

canisa pentru caini rosu m, perii și piepteni pentru câini aproximativ 900 CZK, ham de siguranta frenchie l rosu, lesa flexi clasic lung 2 rosu, lesa flexi 5m / 12kg cablu rosu, castron din otel inoxidabil pentru caini 900 ml industrial, lesa cablu flexi confort 5m / 12kg rosu, pantofi plătiți, piscina nobby pentru caini rabatabile rosu l 160x30cm, lesa rogz costum rochie os rosu toggle xl

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide