Pantofi pentru barbati aku rapid aer black portocaliu

Pantofi pentru bărbaţi AKU Rapid aer black / portocaliu

Pantofi pentru bărbaţi AKU Rapid aer black / portocaliu

Pantofi pentru bărbaţi AKU Rapid aer black / portocaliu Rapida Air este unul dintre cele mai ușoare modele ale mărcii AKU. Puteți folosi un adidaș extrem de respirabil, Slight și confortabil în timpul călătoriilor, în oraș, dar și la plimbări în natură. Partea superioară tricotată în combinație cu țesătura patentată Hallmark AKU - AIR 8000 (de până la 11 ori mai respirabilă decât materialele utilizate în mod obișnuit) - o veți aprecia în special în zilele toride. Ușurința și respirabilitatea extraordinare a modelului sunt asigurate de absența căptușelii, dar acest lucru nu înseamnă că siguranța piciorului a fost neglijată. În partea din față a pantofului există o bandă de cauciuc împotriva șanțurilor, iar o talpă intermediară moale din material EVA va asigura confortul la călcarea pe el.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU Tengu Lite GTX black / portocaliu

Pentru bărbaţi pantofi AKU Tengu Lite GTX black / portocaliu

Pentru bărbaţi pantofi AKU Tengu Lite GTX black / portocaliu Sofisticat până în cele mai mici detalii. De la prima sa lansare, Tengu a adunat premii în întreaga lume și nu este de mirare - nu lasă nimic la voia întâmplării. Utilizarea materialelor durabile ultralegere în combinație cu o bandă de cauciuc împotriva rădăcinilor și pietrelor ascuțite și o membrană Gore-Tex are ca rezultat un pantof extrem de confortabil, potrivit pentru orice teren. În timpul producției, AKU s-a bazat pe propria tehnologie AIR 8000. A combinat acest lucru cu pielea tăiată. AIR 8000 asigură respirabilitatea de până la 11 ori mai bună decât materialele convenționale. Vei aprecia acest lucru mai ales în zilele toride de vară, când picioarele tale nu vor transpira inutil. În același timp, datorită utilizării… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU Tengu Low GTX black / portocaliu

Pentru bărbaţi pantofi AKU Tengu Low GTX black / portocaliu

Pentru bărbaţi pantofi AKU Tengu Low GTX black / portocaliu Sofisticat până în cele mai mici detalii . De la prima sa lansare, Tengu a adunat premii în întreaga lume și nu este de mirare - nu lasă nimic la voia întâmplării. Utilizarea materialelor durabile ultralegere în combinație cu o bandă de cauciuc împotriva rădăcinilor și pietrelor ascuțite și o membrană Gore-Tex are ca rezultat un pantof extrem de confortabil, potrivit pentru terenuri cu cerințe moderate. În producția superioară, AKU sa bazat pe propria sa tehnologie AIR 8000. O astfel de țesătură asigură respirabilitatea de până la 11 ori mai bună decât materialele convenționale. Vei aprecia acest lucru mai ales în zilele toride de vară, când picioarele tale nu vor transpira inutil. În același timp, datorită utilizării unei… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU 782 Rapid albastru denim

Pentru bărbaţi pantofi AKU 782 Rapid albastru denim

Pentru bărbaţi pantofi AKU 782 Rapid albastru denim Unul dintre cele mai confortabile modele de la Aku . Pantoful universal ideal pentru utilizarea de zi cu zi în oraș, muncă și natură. Este disponibil în versiuni pentru bărbați și femei în mai multe combinații de culori, chiar și cu membrană Gore-Tex. Vibram Cruise are o aderență foarte bună la suprafață, talpa intermediară din EVA absoarbe bine șocurile, astfel încât să simțiți o bandă de rulare plăcută și confortabilă la mers. Principalele avantaje: Foarte confortabil literalmente confortabil, Slight branț în formă căptușeală moale și confortabilă protecție vârf cauciuc ridicat Talpa intermediară EVA absoarbe bine șocurile originea trasabilă a tuturor componentelor în timpul producției Specificații: partea superioară: piele periată… (gamisport.ro)

Pantofi pentru bărbaţi AKU Tengu Lite GTX albastru / orange

Pantofi pentru bărbaţi AKU Tengu Lite GTX albastru / orange

Pantofi pentru bărbaţi AKU Tengu Lite GTX albastru / orange AKU Tengu Lite GTX Sofisticat până în cele mai mici detalii. De la prima sa lansare, Tengu a adunat premii în întreaga lume și nu este de mirare - nu lasă nimic la voia întâmplării. Utilizarea materialelor durabile ultralegere în combinație cu o bandă de cauciuc împotriva rădăcinilor și pietrelor ascuțite și o membrană Gore-Tex are ca rezultat un pantof extrem de confortabil, potrivit pentru orice teren. În timpul producției, AKU s-a bazat pe propria tehnologie AIR 8000. A combinat acest lucru cu pielea tăiată. AIR 8000 asigură respirabilitatea de până la 11 ori mai bună decât materialele convenționale. Vei aprecia acest lucru mai ales în zilele toride de vară, când picioarele tale nu vor transpira inutil. În același timp,… (gamisport.ro)

Pantofi pentru bărbaţi AKU Alterra Lite GTX la mijlocul gri / red

Pantofi pentru bărbaţi AKU Alterra Lite GTX la mijlocul gri / red

Pantofi pentru bărbaţi AKU Alterra Lite GTX la mijlocul gri / red AKU Alterra Lite GTX Mid Varianta gleznei a modelului universal, Slight și respirabil Alterra Lite, care este fabricat din materiale foarte rezistente. Acest model este conceput pentru terenuri medii-grele, unde vă va oferi o bună fixare a gleznei și, în același timp, nu vă va frâna inutil cu greutatea sa. Veți aprecia, de asemenea, ușurința și respirabilitatea în lunile mai calde, când picioarele din pantof vor respira confortabil. Respirabilitatea se datorează în principal utilizării țesăturii Hallmark AKU - materialul AIR 8000. Acesta este de până la 11 ori mai respirabil decât materialele utilizate în mod obișnuit. Partea superioară este formată din două structuri - exteriorul, care este realizat din piele de căprioară… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU 844 trekker pentru Gtx black / albastru

Pentru bărbaţi pantofi AKU 844 trekker pentru Gtx black / albastru

Pentru bărbaţi pantofi AKU 844 trekker pentru Gtx black / albastru Pantoful este încărcat cu toate tehnologiile mărcii AKU . Comparativ cu varianta sa mai ușoară Trekker Lite, varianta Pro este mai robustă, astfel încât proprietarii să se poată deplasa în ea și mai sigur chiar și pe terenuri foarte solicitante. Partea superioară este protejată de piele tăiată cu lățimea de 1,8 mm, care este completată de propria tehnologie AKU, AIR 8000, pentru termoreglare ideală - este de până la 11 ori mai respirabilă decât materialele utilizate în mod obișnuit. Partea superioară este suplimentar armată cu PU sudat, astfel încât veți fi siguri de siguranță chiar și pe teren tehnic. Împotriva apei, a fost utilizată membrana impermeabilă Gore-Tex din versiunea Performance Comfort, care vă va asigura… (gamisport.ro)

Pantofi pentru bărbaţi AKU Alterra Lite GTX la mijlocul femeii gri /…

Pantofi pentru bărbaţi AKU Alterra Lite GTX la mijlocul femeii gri / albastru-deschis

Pantofi pentru bărbaţi AKU Alterra Lite GTX la mijlocul femeii gri / albastru-deschis AKU Alterra Lite GTX Mid Varianta gleznei a modelului universal, Slight și respirabil Alterra Lite, care este fabricat din materiale foarte rezistente. Acest model este conceput pentru terenuri medii-grele, unde vă va oferi o bună fixare a gleznei și, în același timp, nu vă va frâna inutil cu greutatea sa. Veți aprecia, de asemenea, ușurința și respirabilitatea în lunile mai calde, când picioarele din pantof vor respira confortabil. Respirabilitatea se datorează în principal utilizării țesăturii Hallmark AKU - materialul AIR 8000. Acesta este de până la 11 ori mai respirabil decât materialele utilizate în mod obișnuit. Partea superioară este formată din două structuri - exteriorul, care este realizat din… (gamisport.ro)

Încălțăminte pentru bărbați AKU Rock Dfs GTX negru / portocaliu

Încălțăminte pentru bărbați AKU Rock Dfs GTX negru / portocaliu

Încălțăminte pentru bărbați AKU Rock Dfs GTX negru / portocaliu Modelul Rock nu este nou în oferta mărcii italiene AKU. În 2010, au fost introduse în lume primele modele de succesori clasici, care trei ani mai târziu au suferit inovații suplimentare. De atunci, însă, modelul Rock nu a fost atins până acum. Rock DFS este produs în mai multe variante - versiunea joasă și gleznă, cu sau fără utilizarea membranei Gore-Tex. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste modele a fost conceput cu un obiectiv clar. Creați cel mai potrivit pantof de îmbarcare cu care veți petrece întreaga zi pe ferată și vă va oferi un confort perfect. Rock DFS este primul model care are așa-numitul sistem Dual Fit - dublă legare a șireturilor. În timp ce mergeți, aveți opțiunea de a strânge doar șireturile clasice,… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU zenit GTX brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU zenit GTX brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU zenit GTX brown ZENITH II GTX model care a fost vândut de peste 15 ani. În acest timp, a suferit diverse inovații și este încă unul dintre cele mai populare printre clienți. Suprafața din piele, cu un conținut ridicat de cauciuc și o talpă solidă, o predestinează pentru utilizare pe scară largă, în special pe terenuri cu greutate medie, dar este foarte populară, de exemplu, printre teleschiuri. De mai mulți ani îl furnizăm în multe stațiuni de schi. Limba asimetrică înconjoară bine gâtul. Strânge foarte bine glezna, certitudinea unei picioare ferme și a bunei stabilități este susținută de talpa Vibram Plume Hiking Eva. Efectul de amortizare este asigurat de stratul intermediar EVA injectat. Cadou veți primi un balsam unic pentru Fashion Boty FANTOM - OUTDOOR… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU 878 Conero Gtx antracit

Pentru bărbaţi pantofi AKU 878 Conero Gtx antracit

Pentru bărbaţi pantofi AKU 878 Conero Gtx antracit Nemuritor. Acesta este modul în care cel mai bine vândut model al mărcii AKU - Conero GTX - ar putea fi caracterizat într-un cuvânt. Keen doriți să vă ocupați de ce cizme noi de drumeție să cumpărați în fiecare anotimp? Modelul Conero va dura în mod normal cinci, zece, dar și cincisprezece ani. Fie că vă aflați în Munții Beskydy, în Tatra sau în Alpi. Datorită feței combinate din piele periată de 1,8 mm lățime și țesătură AIR 8000, care este de până la 11 ori mai respirabilă decât materialele utilizate în mod obișnuit, piciorul dvs. va respira excelent chiar și într-o zi fierbinte de vară. Desigur, utilizarea unei membrane impermeabile în căptușeala Gore-Tex, aici în varianta Performance Comfort, care vă garantează uscăciunea Fashion… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU Conero Nbk Gtx maro

Pentru bărbaţi pantofi AKU Conero Nbk Gtx maro

Pentru bărbaţi pantofi AKU Conero Nbk Gtx maro Fie că este vorba de Tatra, Dolomiți sau Himalaya, Hallmark emblematică AKU vă va oferi un confort maxim chiar și în cele mai exigente condiții. Modelul Conero NBK GTX este o îmbunătățire față de cel mai lung produs al mărcii AKU - Conero 878.4, care este pe piață de mai bine de 18 ani. Tehnologic și material, acest pantof a suferit îmbunătățiri, dar ADN-ul a rămas același - versatilitate pe orice teren și confort complet. Aceste caracteristici sunt garantate de o parte superioară hidrofobă de 1,8 mm lățime realizată din piele nubuck, o bandă de cauciuc robustă în jurul întregului pantof și o talpă de înaltă calitate sub formă de Vibram Foura completată de o talpă intermediară EVA cu armătură din nylon de 4-6 milimetri. Branțul de formă… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU Superalp NBK GTX brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU Superalp NBK GTX brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU Superalp NBK GTX brown Dacă sunteți în căutarea unui model solid din piele solidă pentru condiții dificile și drumeții alpine, atunci modelul AKU SUPERALP NBK GTX este cea mai bună alegere. Piele hidrofobă groasă de 2,6 mm, cu căptușeală în jurul gleznelor și o bandă de cauciuc în jurul întregului pantof, vă protejează Fashion Botyi împotriva pietrelor și deteriorării pielii. Densitatea dublă a PU din talpă împreună cu sistemul IMS3 asigură o absorbție perfectă a șocurilor. Împreună cu funcția Exoskeleton, oferă suport și stabilitate atunci când mergeți pe teren dificil și absorbție ridicată a șocurilor. Principalele avantaje: partea superioară din piele de calitate - rezistență, rezistență la apă, durabilitate impermeabilitate datorită membranei GORE-TEX pantof… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU tribut (II) maro brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU tribut (II) maro brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU tribut (II) maro brown AKU Tributte II GTX Modelul Tributte a suferit multe schimbări de la prima lansare. Cu toate acestea, el a păstrat ideea de bază - să ofere proprietarului Fashion Boty confortabili și siguri în care va avea un contact bun cu terenul. Se construiește pe o parte din piele realizată din piele groasă de doi milimetri, care este completată de pulverizare PU pentru durabilitatea pantofului. Împreună cu membrana Gore-Tex Performance Comfort utilizată, previne pătrunderea apei și menține confortul termic al piciorului. Armătura utilizată sub formă de exoschelet strânge bine glezna și oferă astfel proprietarului stabilitate și sprijin. Fiabilitatea este și talpa VIBRAM, care a fost Testată de ani de zile și este mai moale în acest model pentru a… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Rapid Evo Gtx WS gri / acvamarin

Pantofi pentru femei AKU Rapid Evo Gtx WS gri / acvamarin

Pantofi pentru femei AKU Rapid Evo Gtx WS gri / acvamarin Rapida Evo GTX este versiunea de iarnă a modelului Rapida Air. Un pantof ușor și protector, cu un aspect atletic, ușor de purtat în fiecare zi pentru drumeții ușoare și aventuri urbane. Șiret cu cordon de 45° pentru o potrivire optimă. Talpă Vibram® Cruise cu compus XS-Trek pentru tracțiune și confort. PARTEA SUPERIOARĂ: PIELE DE CĂPRIOARĂ 1,4 MM CĂPTUȘEALĂ: GORE-TEX® CONFORT EXTINS Suport: VIBRAM® C RUI SE MID SOL E: EVA ÎN SOL E ASAMBLARE (ÎNTÂRZIERE): ȚESĂTURĂ (EXTRA FLEXIBIL) IN SOL E: ORTHOLITE® HYBRID PARȚIAL RECICLAT PARȚIAL GREUTATE (GR. ½ PERECHE): 280 Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi pentru femei AKU Rapid Evo Gtx WS gri / acvamarin (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU la Perete Lite GTX maro / bej

Pentru bărbaţi pantofi AKU la Perete Lite GTX maro / bej

Pentru bărbaţi pantofi AKU la Perete Lite GTX maro / bej Un model care arată ca un pantof urban, dar este ideal pentru călătorii cu toate caracteristicile tehnice și funcționale ale Fashion Botylor de trekking adevărați. Partea superioară durabilă din piele periată are o față acoperită cu vârf, cu o bandă de cauciuc împotriva deteriorării. Noul tip de talpă Michelin obține o aderență mai bună datorită faptului că modelul a fost inspirat de designul bicicletei montane Michelon Wild Grip. Poliuretanul injectat absoarbe bine șocurile și, împreună cu tehnologia ELICA, vă economisește energie și vă întărește performanța. Principalele avantaje: Pantofi confortabili mai puternici, cu un design frumos impermeabil datorită membranei Gore-tex branț în formă este plăcut moale în zona contracțiilor… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU trekker Lite III GTX negru / verde

Pentru bărbaţi pantofi AKU trekker Lite III GTX negru / verde

Pentru bărbaţi pantofi AKU trekker Lite III GTX negru / verde Modelul Trekker Lite este pe piață de mai bine de 13 ani, dar asta nu înseamnă că dezvoltarea sa constantă s-a bazat pe lauri. Un nou design, un set nou în jurul pantofului sau noi știfturi de presă - aceasta este doar o mică listă a ceea ce AKU a îmbunătățit pentru a treia generație a acestui model. Partea superioară este confecționată din piele periată, care are o lățime de 1,8 mm, în combinație cu țesătura AIR 8000 (tehnologia proprie AKU garantează o respirație de până la 11 ori mai bună în comparație cu materialele utilizate în mod obișnuit). Datorită acestei combinații, pantoful este extrem de respirabil și totuși puternic. Căptușeala este asigurată de o membrană impermeabilă Gore-Tex Performance Comfort, astfel încât nu… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU Bellamont piele de căprioară GTX tm.…

Pentru bărbaţi pantofi AKU Bellamont piele de căprioară GTX tm. albastru rosu

Pentru bărbaţi pantofi AKU Bellamont piele de căprioară GTX tm. albastru rosu Modelul versatil Bellamont III GTX a fost creat pentru toate activitățile de agrement, dar și pentru mișcare în oraș. Cu Bellamonty puteți pleca cu ușurință într-o excursie în natură imediat de la serviciu. Pentru a vă proteja piciorul, partea superioară este confecționată din piele periată, care excelează prin durabilitate, respirabilitate și elasticitate. Membrana Gore-Tex (în versiunea Performance Comfort) este utilizată pentru a preveni pătrunderea apei și pentru a menține temperatura piciorului în lunile mai reci, astfel încât să puteți purta acest model tot timpul anului. Există o bandă de cauciuc pe vârful pantofului, care vă va proteja de un șanț nedorit pe pietre sau rădăcini de copac. Talpa VIBRAM… (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Trekker Larg III GTX negru / portocaliu

Al bărbatului pantofi AKU Trekker Larg III GTX negru / portocaliu

Al bărbatului pantofi AKU Trekker Larg III GTX negru / portocaliu Un model dovedit, care se află pe piață de peste 12 ani și care a trecut deja de 3 ori diverse îmbunătățiri, butoane noi, noi capace de pantofi, design. Cu toate acestea, vine într-o versiune WIDER pentru cei cu picioare late sau cu probleme cu monturile. Înăuntru este destul spațiu pentru a te încălța pentru ca pantoful să nu se strângă. Ideal pentru terenuri moderate, cu un design similar cu cel al noului model Tengu lite gtx doar că este mai fermă în zona gleznei, care bine și ferm strâns. Datorită combinației cu materialul textil AIR 8000 bine respirabil, ușor. Talpa intermediară EVA și IMS1 vă oferă o amortizare bună și încredere în mișcare pe teren. Principalele avantaje: partea superioară combinată - respirabilă… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi din piele în aer liber pantofi NORDBLANC Mysabre…

Pentru bărbaţi din piele în aer liber pantofi NORDBLANC Mysabre NBLCM14_FSD

Pentru bărbaţi din piele în aer liber pantofi NORDBLANC Mysabre NBLCM14_FSD Pantofii de exterior pentru gleznă, de construcție superioară, asigură o bună stabilitate a gleznei și a protecției degetelor în față. Partea superioară este confecționată din piele durabilă de calitate. Pantofii sunt echipați cu o membrană TERATEX® impermeabilă. Talpa solidă de înaltă calitate TERAGRIP vă va ajuta să depășiți toate denivelările și Headcanele unui teren mai solicitant și, în același timp, vă va oferi un confort maxim la fiecare pas. Poate fi folosit ca pantof universal în timpul diverselor activități în aer liber, este ideal pentru drumeții montane de mai multe zile, dar și pentru îmbrăcăminte casual. Construcția pantofului asigură un suport foarte bun al piciorului, o îndoire confortabilă a… (gamisport.ro)

Încălțăminte pentru bărbați AKU Trekker Pro GTX negru / albastru /…

Încălțăminte pentru bărbați AKU Trekker Pro GTX negru / albastru / galben

Încălțăminte pentru bărbați AKU Trekker Pro GTX negru / albastru / galben Pantof încărcat cu toate tehnologiile mărcii AKU. Comparativ cu varianta sa mai ușoară Trekker Lite, varianta Pro este mai robustă, astfel încât proprietarii să se poată deplasa în ea și mai sigur chiar și pe terenuri foarte solicitante. Partea superioară este protejată de piele periată de 1,8 mm lățime, care este completată de tehnologia proprie a companiei AKU, AIR 8000 - pentru termoreglare ideală - este de până la 11 ori mai respirabilă decât materialele utilizate în mod obișnuit. Partea superioară este suplimentar întărită cu PU sudat, astfel încât veți fi siguri de siguranță chiar și pe teren tehnic. Împotriva apei, a fost utilizată membrana impermeabilă Gore-Tex din versiunea Performance Comfort, care vă va… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi din piele în aer liber pantofi NORDBLANC principal…

Pentru bărbaţi din piele în aer liber pantofi NORDBLANC principal NBLC82 ADM

Pentru bărbaţi din piele în aer liber pantofi NORDBLANC principal NBLC82 ADM Pantoful exterior în aer liber, cu o suprafață superioară de înaltă calitate, este proiectat pentru uzură confortabilă și sigură pe tot parcursul zilei. Datorită vârfului din cauciuc, asigură o protecție excelentă a degetelor. Suprafața tocului este întărită cu un ochi de cauciuc turnat. Talpa robustă și anti-alunecare TERAGRIP® este delicată pe picior și asigură stabilitatShe necesară pe un substrat căptușit uscat. Solo-ul de înaltă calitate adaugă stabilitate și atenuSheză în timpul mersului pe jos. Materiale și întreținere Material superior: piele de căprioară Midsole: phylon Sole: TERAGRIP Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special,… (gamisport.ro)

Femeii pantofi AKU Tengu Low GTX black / visiniu

Femeii pantofi AKU Tengu Low GTX black / visiniu

Femeii pantofi AKU Tengu Low GTX black / visiniu Sofisticat până în cele mai mici detalii . De la prima sa lansare, Tengu a adunat premii în întreaga lume și nu este de mirare - nu lasă nimic la voia întâmplării. Utilizarea materialelor durabile ultralegere în combinație cu o bandă de cauciuc împotriva rădăcinilor și pietrelor ascuțite și o membrană Gore-Tex are ca rezultat un pantof extrem de confortabil, potrivit pentru terenuri cu cerințe moderate. În producția superioară, AKU sa bazat pe propria sa tehnologie AIR 8000. O astfel de țesătură asigură respirabilitatea de până la 11 ori mai bună decât materialele convenționale. Vei aprecia acest lucru mai ales în zilele toride de vară, când picioarele tale nu vor transpira inutil. În același timp, datorită utilizării unei membrane… (gamisport.ro)

Femeii pantofi AKU trekker Lite III GTX black / magenta

Femeii pantofi AKU trekker Lite III GTX black / magenta

Femeii pantofi AKU trekker Lite III GTX black / magenta Modelul Trekker Lite este pe piață de mai bine de 13 ani, dar asta nu înseamnă că dezvoltarea sa constantă s-a bazat pe lauri. Un nou design, un set nou în jurul pantofului sau noi știfturi de presă - aceasta este doar o mică listă a ceea ce AKU a îmbunătățit pentru a treia generație a acestui model. Partea superioară este confecționată din piele periată, care are o lățime de 1,8 mm, în combinație cu țesătura AIR 8000 (tehnologia proprie AKU garantează o respirație de până la 11 ori mai bună în comparație cu materialele utilizate în mod obișnuit). Datorită acestei combinații, pantoful este extrem de respirabil și totuși puternic. Căptușeala este asigurată de o membrană impermeabilă Gore-Tex Performance Comfort, astfel încât nu… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc NBSPM6120_LES

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc NBSPM6120_LES

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc NBSPM6120_LES Pentru bărbați pantaloni în aer liber NORDBLANC BIAS de la un material funcțional, complet concordant cu o mai bună protecție UV pentru luminozitate si design-ul potrivit pentru tine sau simt. Pentru sentimentul perfecta încercuiesc talie pe laturile cusute. În fața pantalonii sunt două buzunare laterale practice. Preformat pantaloni cu rola în sus și fixați partea inferioară a genunchiului ca o chestiune practică, în cazul în care aveți nevoie pentru a ușura sus. Pantalonii sunt ideale pentru toate activitățile în aer liber și uzura de zi cu zi. Material: 100% poliester | 4x4 lumina STRETCH DRYFOR® Echipamente: preformat pantaloni | Se încarcă picior | Protecție UV Pantaloni » Pantaloni sport » Pentru bărbaţi în aer liber… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Tribut II GTX maro

Pantofi pentru femei AKU Tribut II GTX maro

Pantofi pentru femei AKU Tribut II GTX maro Tributte a suferit multe modificări de la prima sa lansare modificări. Cu toate acestea, a păstrat ideea de bază de a oferi proprietarului un confortabil, sigură încălțăminte care îi oferă purtătorului un bun contact cu terenul. Acesta se bazează pe o parte superioară din piele integrală, realizată din piele de doi milimetri grosime, care pentru durabilitate pentru durabilitate. Împreună cu membrana Gore-Tex folosită Performance Comfort previne pătrunderea apei și menține confortul termic al piciorului. Întărirea folosită sub forma unui exoschelet strânge bine glezna și asigură stabilitate și sprijin pentru proprietar. Se bazează, de asemenea, pe ani de dovedită talpa VIBRAM, care este mai moale pe acest model pentru a permite stabilitate în… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Sweep SMPT009 negru

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Sweep SMPT009 negru

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Sweep SMPT009 negru Multumesc pantaloni nailon transporta imediat umezeala departe de piele. doua buzunare pe laturile buzunar cu fermoar pe partea din spate și piciorul banda de poliester Material: 96% poliamida, 4% spandex Culoare: Negru Dimensiuni: XS - XXXL Pantaloni » Pantaloni sport » Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Sweep SMPT009 negru (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi cămașă Sensor Coolmax proaspăt aer alb 16100078

Pentru bărbaţi cămașă Sensor Coolmax proaspăt aer alb 16100078

Pentru bărbaţi cămașă Sensor Coolmax proaspăt aer alb 16100078 Acesta este destinat în primul rând pentru mișcarea activă în vreme caldă sau sporturi de interior. materialul Coolmax din care lenjeria termică făcută este certificată din țesături Advansa cu wicking excelent umiditate, antibacterian si stabilitate excelenta forma si elasticitate. din fibre Coolmax sunt în plus , îmbogățit cu ioni de argint, care descompun peretele celular al microorganismelor, prevenind astfel miros. Lenjerie de corp Coolmax este echipat cu cusături plate confortabile. Material Shirts este îmbogățit cu ioni de argint, care descompun peretele celular al microorganismului și evită mirosul Protecție anti-bacteriană permanentă stabilitate și elasticitate dimensională cusături plate Protecție UV UPF 25 Material:… (gamisport.ro)

pentru bărbaţi în aer liber pantaloni NORDBLANC mormânt NBSPM6631_CRN

pentru bărbaţi în aer liber pantaloni NORDBLANC mormânt NBSPM6631_CRN

pentru bărbaţi în aer liber pantaloni NORDBLANC mormânt NBSPM6631_CRN descriere NORDBLANC GRAVE pantaloni de exterior sau trekking din material foarte solid DOUBLE WEAVE. Material rShelizat cu ajutorul unei metode specifice de țesere dublă, care îl face rezistent la vântul de impact. Este potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru trekking și alpinism. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge transpirația care se evaporă mai repede și vă menține uscată și confortabilă. echipament trăgând picioarele Materiale și… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni NORDBLANC solid NBSPM6630_CRN

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni NORDBLANC solid NBSPM6630_CRN

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni NORDBLANC solid NBSPM6630_CRN descriere Pantaloni din exterior NORDBLANC SOLID din material durabil DOUBLELITE. Acest material este complet etanș. Datorită acestui fapt, aceste pantaloni au fost printre cele mai populare pantaloni din sortimentul nostru de mai bine de 10 ani. Acesta este într-adevăr un material de primă clasă cu caracteristici excelente. Materialul nu este murdar, uscat rapid și necesită o întreținere minimă. Tocurile sofisticate pentru pantaloni, protecția UV, buzunarele șoldului detașabile și buzunarele cu fermoar asigură confortul în condiții extreme, chiar și atunci când le purtați în mod normal. Este potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru trekking și alpinism. Datorită caracteristicilor lor excelente,… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc Adventure NBSPM7412…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc Adventure NBSPM7412_NGR

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc Adventure NBSPM7412_NGR Pantaloni de exterior NORDBLANC ADVENTURE din material durabil DOUBLELITE. Acest material este complet rezistent la vânt. Datorită acestui fapt, acești pantaloni au fost printre cei mai populari pantaloni din gama noastră de peste 10 ani. Acesta este un material cu adevărat de primă clasă, cu proprietăți excelente. Materialul nu aderă la murdărie, se usucă rapid și necesită o întreținere absolut minimă. Tăierea sofisticată a pantalonilor, protecția UV, cureaua detașabilă ascunsă în tiv în partea lombară a pantalonilor și buzunarele cu fermoar oferă confort absolut în condiții extreme chiar și atunci când sunt purtate normal. Potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru drumeții și drumeții.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc Adventure NBSPM7412…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc Adventure NBSPM7412_SRM

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni Nordblanc Adventure NBSPM7412_SRM Pantaloni de exterior NORDBLANC ADVENTURE din material durabil DOUBLELITE. Acest material este complet rezistent la vânt. Datorită acestui fapt, acești pantaloni au fost printre cei mai populari pantaloni din gama noastră de peste 10 ani. Acesta este un material cu adevărat de primă clasă, cu proprietăți excelente. Materialul nu aderă la murdărie, se usucă rapid și necesită o întreținere absolut minimă. Tăierea sofisticată a pantalonilor, protecția UV, cureaua detașabilă ascunsă în tiv în partea lombară a pantalonilor și buzunarele cu fermoar oferă confort absolut în condiții extreme chiar și atunci când sunt purtate normal. Potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru drumeții și drumeții.… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Trekker Pentru GTX negru / burgundy

Pantofi pentru femei AKU Trekker Pentru GTX negru / burgundy

Pantofi pentru femei AKU Trekker Pentru GTX negru / burgundy Un pantof ambalat cu toată tehnologia mărcii AKU. În comparație cu versiunea sa mai ușoară Trekker Lite, varianta Pro este mai robustă, astfel încât proprietarii să poată și mai mult în siguranță pe terenuri foarte dificile. Partea superioară protejează 1.8 milimetru lățime de piele periat, care este completată, pentru un ideal termoreglare, tehnologia proprietară a companiei AKU , AIR 8000 - care este de până la 11 ori mai respirabilă decât materialele convenționale. Partea superioară este de asemenea ranforsată cu PU sudat, astfel încât veți fi încrezător chiar și pe teren tehnic siguranță. Membrana impermeabilă Gore-Tex din versiunea Performance Comfort, care vă menține uscat chiar și atunci când vâsliți printr-un pârâu sau… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi termo pantaloni Nordblanc de tracțiune portocaliu…

Pentru bărbaţi termo pantaloni Nordblanc de tracțiune portocaliu NBWFM6871_RON

Pentru bărbaţi termo pantaloni Nordblanc de tracțiune portocaliu NBWFM6871_RON Merino este o fibră naturală sofisticată, foarte fină, pură, care are multe proprietăți funcționale. Nu păstrează mirosurile. Absoarbe umezeala și o scoate din corp. Este foarte respirabil și cald chiar și când este umed. Ușor de întreținut. Fibra este cretă și, prin urMore, are proprietăți izolatoare și termoregulatoare excelente. Suprafața specifică a fibrei previne creșterea bacteriilor și elimină în mod activ umiditatea departe de corp sub stres fizic creShield. Fibra are un strat protector care previne absorbția murdăriei și, prin urMore, nu este necesar să se spele după fiecare uzură. beneficii elastic Materialul flexibil permite libertatea de mișcare și confortul maxim în orice activitate. Uscare rapidă… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi cămașă Sensor Coolmax proaspăt aer dl.rukáv alb…

Pentru bărbaţi cămașă Sensor Coolmax proaspăt aer dl.rukáv alb 16200001

Pentru bărbaţi cămașă Sensor Coolmax proaspăt aer dl.rukáv alb 16200001 Acesta este destinat în primul rând pentru mișcarea activă în vreme caldă sau sporturi de interior. materialul Coolmax din care lenjeria termică făcută este certificată din țesături Advansa cu wicking excelent umiditate, antibacterian si stabilitate excelenta forma si elasticitate. din fibre Coolmax sunt în plus , îmbogățit cu ioni de argint, care descompun peretele celular al microorganismelor, prevenind astfel miros. Lenjerie de corp Coolmax este echipat cu cusături plate confortabile. Material Shirts este îmbogățit cu ioni de argint, care descompun peretele celular al microorganismului și evită mirosul Protecție anti-bacteriană permanentă stabilitate și elasticitate dimensională cusături plate Protecție UV UPF 25… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi scampolo Sensor Coolmax proaspăt aer alb 1001008-01

Pentru bărbaţi scampolo Sensor Coolmax proaspăt aer alb 1001008-01

Pentru bărbaţi scampolo Sensor Coolmax proaspăt aer alb 1001008-01 Acesta este destinat în primul rând pentru mișcarea activă în vreme caldă sau sporturi de interior. materialul Coolmax din care lenjeria termică făcută este certificată din țesături Advansa cu wicking excelent umiditate, antibacterian si stabilitate excelenta forma si elasticitate. din fibre Coolmax sunt în plus , îmbogățit cu ioni de argint, care descompun peretele celular al microorganismelor, prevenind astfel miros. Lenjerie de corp Coolmax este echipat cu cusături plate confortabile. materialul cămăși este îmbogățit cu ioni de argint, care descompun peretele celular al microorganismului și evită mirosul Protecție anti-bacteriană permanentă stabilitate și elasticitate dimensională cusături plate UV de protecție UPF 25… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni NORDBLANC district…

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni NORDBLANC district NBSPM6633_CRN

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni NORDBLANC district NBSPM6633_CRN descriere NORDBLANC TERSE trShedmill cu picioare detașabile dShesupra genunchiului. Prin îndepărtarShe picioarelor, vor fi crShete pantaloni scurți confortabili. beneficii variabil Produsul este multifuncțional, oferind astfel o gamă largă de uzură. Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge transpirația care se evaporă mai repede și vă menține uscată și confortabilă. echipament trăgând picioarele pantaloni detașabili Materiale și întreținere Material: 92% poliester 8% elastan… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept NBSPM6635_TEM

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept NBSPM6635_TEM descriere Nu luați drumuri și apartamente și mai bine mergeți pe dSheluri și păduri? Preferați drumuri forestiere și stânci mai dificile? Dacă ați răspuns da de două ori, avem pantaloni pentru femei de ciclism! Și dacă nu, puteți profita de plimbările cu bicicleta. Este recomandabil sa le purtati peste pantaloni elastici clasici cu bicicleta. Obțineți aspectul răcoros și confortul pantalonilor cu căptușShela. Pantalonii scurți sunt fabricați din material durabil cu tehnologie dublă de cusătură, care rezistă la impact și abraziune. Pentru flexibilitate maximă, pantalonii cu talie sunt personalizați pentru a se potrivi nevoilor dumnShevoastră și un panou spate extrem de elastic care vă permite mișcări extravagante.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept NBSPM6635_ZPV

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept NBSPM6635_ZPV descriere Nu luați drumuri și apartamente și mai bine mergeți pe dSheluri și păduri? Preferați drumuri forestiere și stânci mai dificile? Dacă ați răspuns da de două ori, avem pantaloni pentru femei de ciclism! Și dacă nu, puteți profita de plimbările cu bicicleta. Este recomandabil sa le purtati peste pantaloni elastici clasici cu bicicleta. Obțineți aspectul răcoros și confortul pantalonilor cu căptușShela. Pantalonii scurți sunt fabricați din material durabil cu tehnologie dublă de cusătură, care rezistă la impact și abraziune. Pentru flexibilitate maximă, pantalonii cu talie sunt personalizați pentru a se potrivi nevoilor dumnShevoastră și un panou spate extrem de elastic care vă permite mișcări extravagante.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept NBSPM6635_CRN

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept NBSPM6635_CRN descriere Nu luați drumuri și apartamente și mai bine mergeți pe dSheluri și păduri? Preferați drumuri forestiere și stânci mai dificile? Dacă ați răspuns da de două ori, avem pantaloni pentru femei de ciclism! Și dacă nu, puteți profita de plimbările cu bicicleta. Este recomandabil sa le purtati peste pantaloni elastici clasici cu bicicleta. Obțineți aspectul răcoros și confortul pantalonilor cu căptușShela. Pantalonii scurți sunt fabricați din material durabil cu tehnologie dublă de cusătură, care rezistă la impact și abraziune. Pentru flexibilitate maximă, pantalonii cu talie sunt personalizați pentru a se potrivi nevoilor dumnShevoastră și un panou spate extrem de elastic care vă permite mișcări extravagante.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept NBSPM6635_ZSA

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi NORDBLANC drept NBSPM6635_ZSA descriere Nu luați drumuri și apartamente și mai bine mergeți pe dSheluri și păduri? Preferați drumuri forestiere și stânci mai dificile? Dacă ați răspuns da de două ori, avem pantaloni pentru femei de ciclism! Și dacă nu, puteți profita de plimbările cu bicicleta. Este recomandabil sa le purtati peste pantaloni elastici clasici cu bicicleta. Obțineți aspectul răcoros și confortul pantalonilor cu căptușShela. Pantalonii scurți sunt fabricați din material durabil cu tehnologie dublă de cusătură, care rezistă la impact și abraziune. Pentru flexibilitate maximă, pantalonii cu talie sunt personalizați pentru a se potrivi nevoilor dumnShevoastră și un panou spate extrem de elastic care vă permite mișcări extravagante.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena…

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena NBSPM6634_MKU

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena NBSPM6634_MKU descriere NORDBLANC SHEENY Pantaloni exteriori ultra-ușori stretch sunt potrivite pentru toate activitățile de vară. Puteți să le duceți la plajă, să mergeți la pădure sau la oraș, să faceți o drumeție ușoară sau o sală de fitness. AcestShe sunt foarte ușoare, respiră și se usucă rapid. Pantalonii pot fi laminați până la 3/4 lungime, astfel încât să puteți răsfoi gleznele în apă. Pantaloni multifuncționali ușori idSheli. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena…

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena NBSPM6634_MRS

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena NBSPM6634_MRS descriere NORDBLANC SHEENY Pantaloni exteriori ultra-ușori stretch sunt potrivite pentru toate activitățile de vară. Puteți să le duceți la plajă, să mergeți la pădure sau la oraș, să faceți o drumeție ușoară sau o sală de fitness. AcestShe sunt foarte ușoare, respiră și se usucă rapid. Pantalonii pot fi laminați până la 3/4 lungime, astfel încât să puteți răsfoi gleznele în apă. Pantaloni multifuncționali ușori idSheli. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena…

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV

Pentru bărbaţi utralehké în aer liber pantaloni NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV descriere NORDBLANC SHEENY Pantaloni exteriori ultra-ușori stretch sunt potrivite pentru toate activitățile de vară. Puteți să le duceți la plajă, să mergeți la pădure sau la oraș, să faceți o drumeție ușoară sau o sală de fitness. AcestShe sunt foarte ușoare, respiră și se usucă rapid. Pantalonii pot fi laminați până la 3/4 lungime, astfel încât să puteți răsfoi gleznele în apă. Pantaloni multifuncționali ușori idSheli. beneficii Protecție UV Materialul utilizat filtrSheză razele solare UV și vă protejSheză pielShe de efectele nocive ale acesteia. elastic Tesatura flexibilă permite libertatShe de mișcare și confort maxim în orice activitate. UscarShe rapidă Acesta absoarbe excesul de umiditate și scurge… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare NBSPM7122_HDU

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare NBSPM7122_HDU Pantaloni scurți exteriori NORDBLANC SALVAGE din material DOUBLELITE foarte rezistent. Acest material este complet rezistent la vânt. Datorită acestui fapt, acești pantaloni au fost printre cei mai populari pantaloni scurți din gama noastră de peste 10 ani. Acesta este un material de primă clasă, cu proprietăți deosebite. Materialul nu aderă la murdărie, se usucă rapid și necesită o întreținere absolut minimă. Tăierea sofisticată, protecție UV, curea detașabilă ascunsă în tiv în partea lombară a pantalonilor și buzunare cu fermoar asigură un confort complet în condiții extreme chiar și atunci când sunt purtate normal. Potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru drumeții și drumeții.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare NBSPM7122_CRN

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare NBSPM7122_CRN Pantaloni scurți exteriori NORDBLANC SALVAGE din material DOUBLELITE foarte rezistent. Acest material este complet rezistent la vânt. Datorită acestui fapt, acești pantaloni au fost printre cei mai populari pantaloni scurți din gama noastră de peste 10 ani. Acesta este un material de primă clasă, cu proprietăți deosebite. Materialul nu aderă la murdărie, se usucă rapid și necesită o întreținere absolut minimă. Tăierea sofisticată, protecție UV, curea detașabilă ascunsă în tiv în partea lombară a pantalonilor și buzunare cu fermoar asigură un confort complet în condiții extreme chiar și atunci când sunt purtate normal. Potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru drumeții și drumeții.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare NBSPM7122_NOB

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc Salvare NBSPM7122_NOB Pantaloni scurți exteriori NORDBLANC SALVAGE din material DOUBLELITE foarte rezistent. Acest material este complet rezistent la vânt. Datorită acestui fapt, acești pantaloni au fost printre cei mai populari pantaloni scurți din gama noastră de peste 10 ani. Acesta este un material de primă clasă, cu proprietăți deosebite. Materialul nu aderă la murdărie, se usucă rapid și necesită o întreținere absolut minimă. Tăierea sofisticată, protecție UV, curea detașabilă ascunsă în tiv în partea lombară a pantalonilor și buzunare cu fermoar asigură un confort complet în condiții extreme chiar și atunci când sunt purtate normal. Potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru drumeții și drumeții.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă NBSPM7410_HDU

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă NBSPM7410_HDU Pantaloni scurți de exterior NORDBLANC BUCKLE din material DOUBLELITE foarte durabil. Acest material este complet rezistent la vânt. Datorită acestui fapt, acești pantaloni sunt printre cei mai populari pantaloni scurți din gama noastră de peste 10 ani. Acesta este un material cu adevărat de primă clasă, cu proprietăți excelente. Materialul nu aderă la murdărie, se usucă rapid și necesită o întreținere absolut minimă. Tăiere sofisticată, protecție UV, curea detașabilă ascunsă în tiv în partea lombară a pantalonilor și buzunare cu fermoar oferă confort complet în condiții extreme chiar și atunci când sunt purtate în mod normal. Potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru drumeții și… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă NBSPM7410_GRA

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă NBSPM7410_GRA Pantaloni scurți de exterior NORDBLANC BUCKLE din material DOUBLELITE foarte durabil. Acest material este complet rezistent la vânt. Datorită acestui fapt, acești pantaloni sunt printre cei mai populari pantaloni scurți din gama noastră de peste 10 ani. Acesta este un material cu adevărat de primă clasă, cu proprietăți excelente. Materialul nu aderă la murdărie, se usucă rapid și necesită o întreținere absolut minimă. Tăiere sofisticată, protecție UV, curea detașabilă ascunsă în tiv în partea lombară a pantalonilor și buzunare cu fermoar oferă confort complet în condiții extreme chiar și atunci când sunt purtate în mod normal. Potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru drumeții și… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă…

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă NBSPM7410_CRN

Pentru bărbaţi în aer liber pantaloni scurţi Nordblanc cataramă NBSPM7410_CRN Pantaloni scurți de exterior NORDBLANC BUCKLE din material DOUBLELITE foarte durabil. Acest material este complet rezistent la vânt. Datorită acestui fapt, acești pantaloni sunt printre cei mai populari pantaloni scurți din gama noastră de peste 10 ani. Acesta este un material cu adevărat de primă clasă, cu proprietăți excelente. Materialul nu aderă la murdărie, se usucă rapid și necesită o întreținere absolut minimă. Tăiere sofisticată, protecție UV, curea detașabilă ascunsă în tiv în partea lombară a pantalonilor și buzunare cu fermoar oferă confort complet în condiții extreme chiar și atunci când sunt purtate în mod normal. Potrivit pentru toate activitățile în aer liber, în special pentru drumeții și… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni Nordblanc Excursionist…

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni Nordblanc Excursionist NBSPM7414_NOM

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni Nordblanc Excursionist NBSPM7414_NOM Pantalonii de exterior ultralight stretch NORDBLANC TRIPPER sunt potriviți pentru toate activitățile de vară. Puteți face o plimbare în pădure sau în oraș, pentru drumeții ușoare sau la sală. Sunt foarte ușoare și respirabile și, în același timp, se usucă rapid. BENEFICII USCARE RAPIDĂ Absoarbe excesul de umiditate și elimină transpirația, care se evaporă mai repede și te menține uscat și confortabil în orice moment. GREUTATE MICA Materialul Slight vă oferă confort și mișcare nelimitată ELASTIC Țesătura flexibilă permite libertatea de mișcare și confort maxim în timpul oricărei activități. PROTECȚIE UV Materialul utilizat filtrează razele UV ale soarelui și vă protejează pielea de efectele lor dăunătoare.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni Nordblanc Excursionist…

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni Nordblanc Excursionist NBSPM7414_GRA

Pentru bărbaţi lumină în aer liber pantaloni Nordblanc Excursionist NBSPM7414_GRA Pantalonii de exterior ultralight stretch NORDBLANC TRIPPER sunt potriviți pentru toate activitățile de vară. Puteți face o plimbare în pădure sau în oraș, pentru drumeții ușoare sau la sală. Sunt foarte ușoare și respirabile și, în același timp, se usucă rapid. BENEFICII USCARE RAPIDĂ Absoarbe excesul de umiditate și elimină transpirația, care se evaporă mai repede și te menține uscat și confortabil în orice moment. GREUTATE MICA Materialul Slight vă oferă confort și mișcare nelimitată ELASTIC Țesătura flexibilă permite libertatea de mișcare și confort maxim în timpul oricărei activități. PROTECȚIE UV Materialul utilizat filtrează razele UV ale soarelui și vă protejează pielea de efectele lor dăunătoare.… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Trekker Lite III GTX gri / acvamarin

Pantofi pentru femei AKU Trekker Lite III GTX gri / acvamarin

Pantofi pentru femei AKU Trekker Lite III GTX gri / acvamarin Trekker Lite se află pe piață de mai bine de 13 ani, dar asta nu înseamnă că, că evoluția sa continuă nu s-a odihnit pe lauri. Design nou, distribuție nouă în jurul pantofului sau noi catarame - aceasta este doar o mică listă a noutăților a îmbunătățit cea de-a treia generație a acestui model. Partea superioară este confecționată din piele perlată cu o lățime de 1,8 mm, combinată cu materialul textil AIR 8000 ( AKU tehnologie brevetată care garantează o respirabilitate de până la 11 ori mai bună decât cea convențională materialele convenționale). Această combinație face ca pantoful să fie extrem de respirabil și totuși puternic. Căptușită cu membrană impermeabilă Gore-Tex Performance Confort, astfel încât nu trebuie să vă… (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Giau Gtx bej

Al bărbatului pantofi AKU Giau Gtx bej

Al bărbatului pantofi AKU Giau Gtx bej Încălțăminte inspirată de aer liber pentru uz urban și pentru plimbări ușoare pe munte. Pielea naturală italiană de căprioară de înaltă calitate, naturală, lucrată manual cu un efect zgâriat, face din fiecare pantof o piesă unică. Căptușeală termică Gore-Tex® Insulated Comfort cu căldură superioară pentru vreme rece și talpă Vibram® Mottarone Arctic Grip® cu o rezistență excepțională la aderență excepțională pe suprafețe înghețate și umede completează profilul tehnic al acestui model PARTEA SUPERIOARĂ: PIELE INTEGRALĂ 2.0 MM PROTECȚIE SUPERIOARĂ: PIELECĂPTUȘEALĂ: IZOLAȚIE CONFORTABILĂ GORE-TEX® SOL E: VIBRAM® MOTTARONE ARCTIC GRIP MID SOL E: EVA MICROPOROASĂ, RECICLATĂ PARȚIAL ANSAMBLUL CĂPTUȘELII (RIGIDITATE): 1.nAILON DE 5 MM + EVA MICROPOROS … (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Minime Scăzut negru

Al bărbatului pantofi AKU Minime Scăzut negru

Al bărbatului pantofi AKU Minime Scăzut negru Unicat. Acesta este modelul Minima, câștigător al premiului ISPO AWARD GOLD 2020. Și nimic la el nu este obișnuit. Stilul elegant de țară al modelului este inspirat de încălțămintea tradițională de munte. Este la fel de ușor de purtat ca în oraș și în deplasare. Istoria lui AKU este legată de protecția mediului și de utilizarea materialelor naturale. Minima este modelul de lifestyle suprem cu un accent deosebit pe protecția mediului. Este prima și cea dintâi unicul pantof de pe piață până în prezent care are partea superioară și căptușeala din piele 100% Zero Impact® by DANI Sustainable Leather. Acesta din urmă se obține procesul de tăbăcire fără utilizarea cromului sau a metalelor grele și cu un minim de impact minim asupra mediului.… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi NORDBLANC vânătoare NBLC6877 THA

Pentru bărbaţi pantofi NORDBLANC vânătoare NBLC6877 THA

Pentru bărbaţi pantofi NORDBLANC vânătoare NBLC6877 THA Bocanci de odihnă pentru bărbați cu o superioară elegantă. Designul color minimalist influențSheză designul elegant, făcând modelul potrivit pentru orice ocazie. Materiale și întreținere Material: poliuretan Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Încălțăminte de mers » Încălțăminte de mers » Pentru bărbaţi pantofi NORDBLANC vânătoare NBLC6877 THA (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi NORDBLANC vânătoare NBLC6877 SDA

Pentru bărbaţi pantofi NORDBLANC vânătoare NBLC6877 SDA

Pentru bărbaţi pantofi NORDBLANC vânătoare NBLC6877 SDA Bocanci de odihnă pentru bărbați cu o superioară elegantă. Designul color minimalist influențSheză designul elegant, făcând modelul potrivit pentru orice ocazie. Materiale și întreținere Material: poliuretan Pentru a menține durabilitatShe articolelor de îmbrăcăminte sportivă și tehnică, trebuie să se țină sShema, în special, de tipul și caracteristicile materialului din care este fabricat produsul. Încălțăminte de mers » Încălțăminte de mers » Pentru bărbaţi pantofi NORDBLANC vânătoare NBLC6877 SDA (gamisport.ro)

crema hidratanta pentru barbati, lenjerie termica pentru barbati, batista tricotata pentru barbati, batista neagra pentru barbati, ciorapi albi pentru barbati, ciorapi medicali pentru barbati, moser 1400 pentru barbati, ciorapi barbati albi, ciorapi barbati negri, jambiere nike barbati

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide