Pantofi treksta jotunheim gtx intuneric maro

Pantofi Treksta Jotunheim GTX întuneric maro

Pantofi Treksta Jotunheim GTX întuneric maro

Pantofi Treksta Jotunheim GTX întuneric maro CresterShe taieturilor, incalzirii si materialelor folosite predestinSheza acest pantof pentru utilizare iarna. partShe superioară a pieptului de nubuc de înaltă calitate protejSheză împotriva efectelor negative ale vremii ModelarShe anatomică Treksta NestFi asigură o potrivire precisă pe piciorul utilizatorului și face Fashion Botyi mult mai confortabil un pachet de cauciuc Massive este lipit în jurul perimetrului încălțămintei și astfel protejSheză împotriva racletei Garnitura Gore-Tex Extended Comfort asigură picioarele uscate în toate condițiile meteorologice tamponul HyperGrip cu două straturi se umezește bine Blocurile de cauciuc IceLock reduc în mod drastic o alunecare pe ghSheță sau dale / pietre umede Vă recomandăm un model robust în… (gamisport.ro)

Pantofi Treksta Libero excursie pe jos 101 GTX kaki maro

Pantofi Treksta Libero excursie pe jos 101 GTX kaki maro

Pantofi Treksta Libero excursie pe jos 101 GTX kaki maro Fețe: piele + piele tesatura sintetica Captuseala: GORE-TEX® Extended Comfort încălțăminte Flexibilitatea talpii 3 - structură rigidă medie Tipul de unic: Hypergrip® SuperGum + IceLock Půlpáru Greutate: aproximativ 390 de grame (pulpare vel 42 UE.) Talpa intermediară: turnate EVA / turnate bord tech N1 Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Treksta Libero excursie pe jos 101 GTX kaki maro (gamisport.ro)

Pantofi Treksta TrekSta arțar GTX portocaliu / gri om

Pantofi Treksta TrekSta arțar GTX portocaliu / gri om

Pantofi Treksta TrekSta arțar GTX portocaliu / gri om superioară: piele nubuc + tesatura sintetica captusShela: GORE-TEX® încălțăminte pentru confort sporit FlexibilitatShe tălpii: 2 - design talpa armata Tip exterior: HyperGrip® cu strat intermediar de amortizare Jumătate din pereche: 570g./polpare în MarShe Britanie dimensiune 8 (42 EUR) Lamelă: turnat EVA Amortizor de șoc: EVA Ghete outdoor » Bocanci de drumeții » Pantofi Treksta TrekSta arțar GTX portocaliu / gri om (gamisport.ro)

Pantofi Treksta ADT101 Surround GTX roz

Pantofi Treksta ADT101 Surround GTX roz

Pantofi Treksta ADT101 Surround GTX roz Fețe: piele de căprioară apă hidrofuge și nubuc din piele sintetica tesatura vârful de cauciuc + + + TPU Captuseala: GORE-TEX® Surround ™ Extended Comfort încălțăminte Flexibilitatea talpii 3 - structură rigidă medie Tipul de unic: Hypergrip® HGNS-01 / N1 Tech Consiliul Molded Půlpáru Greutate: aproximativ 395 g (. Dimensiune pulpare 39EU) Talpa intermediară: turnate EVA Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Treksta ADT101 Surround GTX roz (gamisport.ro)

Pantofi Treksta ghid X5 GTX bej

Pantofi Treksta ghid X5 GTX bej

Pantofi Treksta ghid X5 GTX bej Fețe: piele intoarsa nubuc hidrofob piele uns cu ulei + + + cauciuc sintetic tesatura de protecție deget de la picior Captuseala: GORE-TEX® Extended Comfort încălțăminte Flexibilitatea talpii 3 - structură rigidă medie Tipul de unic: Hypergrip® HGNS-01 cu Icelock și tehnologii IST Půlpáru Greutate: aproximativ 580 de grame (42 pulpare UE) Talpa intermediară: Turnate EVA / EVA plastifiată / N2 turnate tech bord Ghete outdoor » Bocanci de drumeții » Pantofi Treksta ghid X5 GTX bej (gamisport.ro)

Pantofi Treksta edict evo GTX negru / gri

Pantofi Treksta edict evo GTX negru / gri

Pantofi Treksta edict evo GTX negru / gri Partea superioara este fabricat dintr-o combinație de piele sintetică și țesături foarte permeabile la vapori având elemente din cauciuc imprimat imprimate. Această soluție maximizează respirabilitate ICAAP, limitând astfel transpirația piciorului din spate. Căptușeală cu GORE-TEX ® ofera rezistenta 100% la pătrunderea umezelii în pantof și datorită microscopice porilor permite vent umezelii din interiorul încălțămintei. Culoare: negru piele sintetica combinație și țesături sintetice: Upper Captuseala: GORE-TEX® Extended Comfort încălțăminte care garantează rezistența la apă 100% și respirabilitate Sole: HyperGrip ® HGL cu capitonat Lamela EVA DROP: 8 mm Greutate: 343g./půlpár în vel.UK 8 (42 EUR) Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi… (gamisport.ro)

Pantofi Treksta evoluție 2 GTX femeie gri / galben

Pantofi Treksta evoluție 2 GTX femeie gri / galben

Pantofi Treksta evoluție 2 GTX femeie gri / galben Super cizme de trekking foarte ușoare. Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Treksta evoluție 2 GTX femeie gri / galben (gamisport.ro)

Pantofi Treksta cobră 210 GTX BOA om negru / var

Pantofi Treksta cobră 210 GTX BOA om negru / var

Pantofi Treksta cobră 210 GTX BOA om negru / var Ghete universale cu sistem BOA de More viteză. Suprafața este dominată de o combinație de țesături sintetice, piele artificială, elemente pulverizate și, mai presus de toate, sistemul BOA de strângere a cablurilor din oțel, care strânge ușor și uniform pantoful superior la picior. Cu singura tragere pe roata, pantoful va "dezlipi" si intr-o secunda poti scoate cizmele de la picior. Cu acest model, firul de strângere în jurul gulerului pantofului de pe călcâi trage degetele și călcâiul împreună și reduce semnificativ mișcarShe piciorului în pantof. CăptușShela este confectionata din Gore-Tex ® Extended încălțăminte pentru că o protecție de 100% împotriva umezelii exterioare și a vaporilor ar trebui să elibereze picioarele afară contribuie la… (gamisport.ro)

Pantofi Treksta modifica ego-ul GTX femeie gri / galben

Pantofi Treksta modifica ego-ul GTX femeie gri / galben

Pantofi Treksta modifica ego-ul GTX femeie gri / galben Ultimul model de Fashion Boty de rulare Gore-Tex®, potrivit pentru utilizarShe pe teren accidentat. captusShela: Gore-Tex - 100% material impermShebil la apă și totuși respirabil Tip exterior: HyperGrip® HGL Jumătate din pereche: 326g./polpare în MarShe Britanie dimensiune 8 (42 EUR) Lamelă: EVA a apărut Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Treksta modifica ego-ul GTX femeie gri / galben (gamisport.ro)

Pantofi pentru bărbați Garmont Santiago GTX taupe / întuneric galben

Pantofi pentru bărbați Garmont Santiago GTX taupe / întuneric galben

Pantofi pentru bărbați Garmont Santiago GTX taupe / întuneric galben Cizmă ușoară, multisport, impermeabilă, dar respirabilă Santiago GTX pentru fanii activităților în aer liber, din seria HIKING a mărcii italiene GARMONT. Confortabilă pe drum și în afara lui, pentru excursii sau doar pentru timpul liber în aer liber. Partea superioară este confecționată din piele de căprioară de 1,6 mm de calitate, elemente textile din plasă de nailon. Cureaua cu sistem HEELLOCK este utilizată pentru o fixare confortabilă a călcâiului. Căptușeala interioară este realizată din Gore-tex Extended Comfort. Talpa intermediară este fabricată din EVA care absoarbe șocurile și este acoperită de un compus Vibram MEGAGRIP cu aderență ridicată. Ghete outdoor » Bocanci de drumeții » Pantofi pentru bărbați Garmont… (gamisport.ro)

Pantofi Mammut Ducan Mare GTX® femei phantom-întuneric roz

Pantofi Mammut Ducan Mare GTX® femei phantom-întuneric roz

Pantofi Mammut Ducan Mare GTX® femei phantom-întuneric roz O nouă generație de Fashion Boty de trekking pentru picioarele femeilor vine. Ducan High GTX este un pantof care vă va face să vă simțiți răsfățați, mai ales datorită taliei Vibram cu tehnologie Flegtron, dar și spumei de memorie 3D pentru a vă asigura o potrivire confortabilă. Țesăturile cu formă anatomică și spațiul pentru degetele tale sunt importante pentru vitalitatea picioarelor tale. Tăierea generală a pantofului este concepută pentru a vă împiedica vânătăi și bulverse chiar și după o zi de mers. Vibram exterior cu tehnologie Flegtron georganic 3D, spumă cu memorie GORE-TEX încălțăminte cu confort extins Material dublu stratificat cu plasă ochi pentru prinderea pe rucsac sau pe pernă ochelari de metal pe bumbac greutatea… (gamisport.ro)

Pantofi pentru bărbați Garmont Santiago Scăzut GTX taupe / întuneric…

Pantofi pentru bărbați Garmont Santiago Scăzut GTX taupe / întuneric galben

Pantofi pentru bărbați Garmont Santiago Scăzut GTX taupe / întuneric galben Cizme bărbătești în variantă joasă, ușoare, multisport, impermeabile, dar respirabile, pentru iubitorii de activități în aer liber, din seria HIKING a mărcii italiene GARMONT. Partea superioară este alcătuită din părți din piele de căprioară de calitate de 1,6 mm, elemente textile din plasă de nailon. Cureaua cu sistem HEELLOCK este utilizată pentru o fixare confortabilă a călcâiului. Căptușeala interioară este realizată din Gore-tex Extended Comfort. Talpa intermediară este fabricată din EVA care absoarbe șocurile și este acoperită de un compus Vibram MEGAGRIP cu aderență ridicată. Confortabil pe șosea și în afara acesteia, în călătorii sau pur și simplu pentru petrecerea timpului liber în aer liber. Ghete… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo Taiki GV întuneric maro / întuneric brown/A553

Pantofi Asolo Taiki GV întuneric maro / întuneric brown/A553

Pantofi Asolo Taiki GV întuneric maro / întuneric brown/A553 Bocanci de piele pentru femei, care vă conduc pe calShe cShe bună prin natura de toamnă și străzile magice ale orașului. Copacii s-au schimbat deja în cele mai frumoase culori ale anului. Aurul de diminSheță dă naturii o atingere mistică, iar soarele de sub orizont creSheză o atmosferă magică pe străzile orașelor. Toamna este aici. Și cu el, aceste doamne peste tot Asolo pentru un sentiment bun. Poate că, uneori, țiglele orașului vor începe să alunece. Și poate că ești pe drum spre niște trasee noroioase cu rădăcini alunecoase. Nu contSheză. Vibram® Betulla Sight vă va asigura că fiecare pas pe care îl faceți va fi în siguranță. Și nici o tShemă. Indiferent dacă mergeți oriunde, picioarele dvs. vor rămâne uscate și răcoroase.… (gamisport.ro)

Pantofi Treksta Catnip LMC albastru

Pantofi Treksta Catnip LMC albastru

Pantofi Treksta Catnip LMC albastru Căptușeală: necăptușit Flexibilitatea tălpii 2 - tălpi de construcție armat Tipul de unic: Hypergrip® HGL (Greutate Light plus IST) Půlpáru Greutate: 240 g Talpa intermediară: turnate EVA Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Treksta Catnip LMC albastru (gamisport.ro)

Pantofi Kayland Globo nubuc GTX maro

Pantofi Kayland Globo nubuc GTX maro

Pantofi Kayland Globo nubuc GTX maro Partea superioară este confecționată din piele de nubuc hidrofobizată de înaltă calitate cu o grosime de 2,4-2,6 mm, în jurul perimetrului este protejată de o bandă de cauciuc. Talpa cu un strat intermediar de amortizare asigură o banda de rulare, o rezistență More la torsiune și proprietăți excelente de alunecare. Membrana Gore-tex® oferă acestui model 100% rezistență la apă și respirabilitate ridicată.Acest model va satisface chiar și cel mai solicitant utilizator. Culoare: maro Partea superioară: piele de nubuc 2,4-2,6 mm Căptușeala: Gore-texŸ Talpă: Vibram Fourá Dimensiune: 3-15 Marea Britanie în jumătate Articolul nostru Cizme de trekking - înalte sau mici te vor ajuta să alegi cizme de trekking ? Ghete outdoor » Bocanci de drumeții » Pantofi… (gamisport.ro)

Pantofi Kayland aspirator de praf GTX maro

Pantofi Kayland aspirator de praf GTX maro

Pantofi Kayland aspirator de praf GTX maro Partea superioara este formata din voděoodolnost piele de căprioară și rezistent la abraziune și material respirabil este garantat utilizat membrană Goretex. Culoare: maro Fețe: piele intoarsa + textil Căptușeală: Goretex Sole: Kayland ® Grip unic Sigur Greutate: 1,200 g / vel. 42 Dimensiune: 36-47 UE Atunci când alegeți un pantof de trekking ajută noastre articol cizme trekking - mare sau mică? Ghete outdoor » Bocanci de drumeții » Pantofi Kayland aspirator de praf GTX maro (gamisport.ro)

Pantofi Treksta modifica ego-ul om gri / portocaliu

Pantofi Treksta modifica ego-ul om gri / portocaliu

Pantofi Treksta modifica ego-ul om gri / portocaliu Cel mai recent model de Fashion Boty de rulare, potrivit pentru a alerga în teren, într-o versiune fără diafragmă. captusShela: Materiale sintetice respirabile Tip exterior: HyperGrip® HGL Jumătate din pereche: 290g./polpairs în MarShe Britanie dimensiune 8 (42 EUR) Lamelă: EVA cu suspensie Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Treksta modifica ego-ul om gri / portocaliu (gamisport.ro)

Pantofi Treksta modifica ego-ul om negru / galben

Pantofi Treksta modifica ego-ul om negru / galben

Pantofi Treksta modifica ego-ul om negru / galben Cel mai recent model de Fashion Boty de rulare, potrivit pentru a alerga în teren, într-o versiune fără diafragmă. captusShela: Materiale sintetice respirabile Tip exterior: HyperGrip® HGL Jumătate din pereche: 290g./polpairs în MarShe Britanie dimensiune 8 (42 EUR) Lamelă: EVA cu suspensie Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Treksta modifica ego-ul om negru / galben (gamisport.ro)

Pantofi Treksta modifica ego-ul femeie gri / cer albastru

Pantofi Treksta modifica ego-ul femeie gri / cer albastru

Pantofi Treksta modifica ego-ul femeie gri / cer albastru Cel mai recent model de Fashion Boty de rulare, potrivit pentru a alerga în teren, într-o versiune fără diafragmă. captusShela: Materiale sintetice respirabile Tip exterior: HyperGrip® HGL Jumătate din pereche: 230g./polpairs în MarShe Britanie dimensiune 6 (40 EUR) Lamelă: EVA cu suspensie Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Treksta modifica ego-ul femeie gri / cer albastru (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Tribut II GTX maro

Pantofi pentru femei AKU Tribut II GTX maro

Pantofi pentru femei AKU Tribut II GTX maro Tributte a suferit multe modificări de la prima sa lansare modificări. Cu toate acestea, a păstrat ideea de bază de a oferi proprietarului un confortabil, sigură încălțăminte care îi oferă purtătorului un bun contact cu terenul. Acesta se bazează pe o parte superioară din piele integrală, realizată din piele de doi milimetri grosime, care pentru durabilitate pentru durabilitate. Împreună cu membrana Gore-Tex folosită Performance Comfort previne pătrunderea apei și menține confortul termic al piciorului. Întărirea folosită sub forma unui exoschelet strânge bine glezna și asigură stabilitate și sprijin pentru proprietar. Se bazează, de asemenea, pe ani de dovedită talpa VIBRAM, care este mai moale pe acest model pentru a permite stabilitate în… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU Conero Nbk Gtx maro

Pentru bărbaţi pantofi AKU Conero Nbk Gtx maro

Pentru bărbaţi pantofi AKU Conero Nbk Gtx maro Fie că este vorba de Tatra, Dolomiți sau Himalaya, Hallmark emblematică AKU vă va oferi un confort maxim chiar și în cele mai exigente condiții. Modelul Conero NBK GTX este o îmbunătățire față de cel mai lung produs al mărcii AKU - Conero 878.4, care este pe piață de mai bine de 18 ani. Tehnologic și material, acest pantof a suferit îmbunătățiri, dar ADN-ul a rămas același - versatilitate pe orice teren și confort complet. Aceste caracteristici sunt garantate de o parte superioară hidrofobă de 1,8 mm lățime realizată din piele nubuck, o bandă de cauciuc robustă în jurul întregului pantof și o talpă de înaltă calitate sub formă de Vibram Foura completată de o talpă intermediară EVA cu armătură din nylon de 4-6 milimetri. Branțul de formă… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU la Perete Lite GTX maro / bej

Pentru bărbaţi pantofi AKU la Perete Lite GTX maro / bej

Pentru bărbaţi pantofi AKU la Perete Lite GTX maro / bej Un model care arată ca un pantof urban, dar este ideal pentru călătorii cu toate caracteristicile tehnice și funcționale ale Fashion Botylor de trekking adevărați. Partea superioară durabilă din piele periată are o față acoperită cu vârf, cu o bandă de cauciuc împotriva deteriorării. Noul tip de talpă Michelin obține o aderență mai bună datorită faptului că modelul a fost inspirat de designul bicicletei montane Michelon Wild Grip. Poliuretanul injectat absoarbe bine șocurile și, împreună cu tehnologia ELICA, vă economisește energie și vă întărește performanța. Principalele avantaje: Pantofi confortabili mai puternici, cu un design frumos impermeabil datorită membranei Gore-tex branț în formă este plăcut moale în zona contracțiilor… (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Bellamont Piele de căprioară GTX maro /…

Al bărbatului pantofi AKU Bellamont Piele de căprioară GTX maro / galben

Al bărbatului pantofi AKU Bellamont Piele de căprioară GTX maro / galben Versatilul Bellamont III GTX a fost creat pentru toate activitățile de petrecere a timpului liber, dar și pentru deplasarea în oraș. Cu Bellamont puteți ieși în mediul rural direct de la serviciu. Pentru a vă proteja piciorul, partea superioară este realizată din piele periat, care se remarcă prin durabilitate, respirabilitate și elasticitate. O membrană Gore-Tex (în versiunea Performance Comfort) este folosită pentru a preveni pătrunderea apei și pentru a menține temperatura piciorului în lunile mai reci, astfel încât puteți purta acest model pe tot parcursul anului. Pe vârful pantofului există o căptușeală din cauciuc care vă protejează de loviturile nedorite de pietre sau de rădăcinile copacilor. Talpa exterioară… (gamisport.ro)

Pantofi Kayland pistă GTX

Pantofi Kayland pistă GTX

Pantofi Kayland pistă GTX Combinație de foarte respirabil Gore-Tex Confort superior și rezistent la apă Extended asigură un bun confort termic în timpul verii uscat, dar, de asemenea, în vreme umedă sau pentru o plimbare în iarbă umedă. Culoare: albastru-cyan Partea superioara: tesatura din microfibra + + cauciuc deget de la picior de transee Căptușeală: Gore-tex Comfort Extended Sole: VibramŸ Tork Categorie: N / B Greutate: 515 gr. / Pulpare UK8) Dimensiune: 7 UK - 12 Regatul Unit, inclusiv půlčísel Atunci când alegeți un pantof de trekking ajută noastre articol cizme trekking - mare sau mică? Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Kayland pistă GTX (gamisport.ro)

Pantofi Grisport Poseidon GTX

Pantofi Grisport Poseidon GTX

Pantofi Grisport Poseidon GTX Este potrivit pentru operații de producție grele, construcții, etc. Modelul este utilizat membrană Gore-Tex, care garantează impermeabil. Căptușeala este confecționată din piele DAKAR respirabilă de înaltă calitate și material textil Cordura rezistent și rezistent. Talpa Vibram are proprietăți antistatice și rezistente la ulei. Protecție foarte bună împotriva alunecării. Talpa a fost dezvoltată în cooperare cu renumita companie Vibram exclusiv pentru Grisport. Talpa interioară din material PU flexibil include și o folie de oțel împotriva perforației cu obiecte ascuțite. Cizma este echipată cu un paraclis compozit de protecție. Superioară - combinație de piele de vaci DAKAR cerată și textil Cordura Talpă - Vibram cu următoarele caracteristici: rezistență la… (gamisport.ro)

Pantofi Grisport Hercules GTX

Pantofi Grisport Hercules GTX

Pantofi Grisport Hercules GTX Este destinat mediilor umede și vremii foarte reci (până la -30 ° C). Proiectat pentru construcții și condiții de producție grele. Pe model se folosește membrana Gore-Tex, care garantează etanșitatea la apă. Superioara este confectionata din piele de vaca de inalta calitate. Talpa Vibram are proprietăți antistatice și rezistente la ulei. Protecție foarte bună împotriva alunecării pe plăci ceramice și suprafețe din oțel. Talpa a fost dezvoltată în cooperare cu renumita companie Vibram exclusiv pentru Grisport. Căptușeala din lână îmbunătățește izolarea termică a încălțămintei. Talpa interioară din material PU flexibil include și o folie de oțel împotriva perforației cu obiecte ascuțite. Cizma este echipată cu un paraclis de protecție din laminat durabil.… (gamisport.ro)

Pantofi La Sportiva Hyper GTX

Pantofi La Sportiva Hyper GTX

Pantofi La Sportiva Hyper GTX Bocanci de mers pe jos cu membrană GORE-TEX® impermShebilă, tălpi aderente, călcâi și protector EVA căptușit. Pantofii sunt inspirați de tehnica de alpinism de la La Sportiva, astfel încât vă vor oferi un sprijin complet chiar și în timpul ieșirilor tehnice. sistem de dantela intins pe varf singurul umezește șocurile More tracțiune zone de alpinism materiale impermShebile foarte confortabil More tracțiune încărcătura de cauciuc parametri: Greutate 900 g Piele din piele superioară, poliuretan Garnitura Gore-Tex® Extended Comfort Mesh EVA Vibram® cu IBS DimensiunShe intervalului 36-47,5 în UE Izolația nr Membrana GORE-TEX® Lace-up Classic Sistemul de amortizare Impact Brake System® Rezistent la apa Da LățimShe încălțămintei Normal Ghete outdoor » Încălțăminte… (gamisport.ro)

adidas Terrex drum liber GTX Fx4509 Pantofi

adidas Terrex drum liber GTX Fx4509 Pantofi

adidas Terrex drum liber GTX Fx4509 Pantofi (sneakerstudio.ro)

Pantofi MAMMUT final pentru Low GTX femei

Pantofi MAMMUT final pentru Low GTX femei

Pantofi MAMMUT final pentru Low GTX femei Modelul Ultimate Pro Low GTX® Ladies este încălțămintShe pentru sporturi multifuncționale Mammut, potrivită pentru drumeții, călătorii sau plimbări nordice. Design-ul Fashion Botylor previne leziunile pe teren, cum ar fi ghemuirShe, tălpirShe anti-alunecare și impermShebilitatShe datorită încălțămintei GORE-TEX® Extended Comfort. În general, un pantof foarte confortabil care vă va potrivi pentru excursiile dvs., dar nu este chiar în oraș. talpa patentata design minunat Elemente reflectorizante 3M menține stabilitatShe piciorului talpă anti-alunecare material rezistent la abraziune design elastic impermShebilizată poliamidă caietul de sarcini Culoare negru-negru 0052 Greutate 285 g (dimensiune 5.5 UK) Schoeller® Soft Shell superioară, TPU… (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Giau Gtx bej

Al bărbatului pantofi AKU Giau Gtx bej

Al bărbatului pantofi AKU Giau Gtx bej Încălțăminte inspirată de aer liber pentru uz urban și pentru plimbări ușoare pe munte. Pielea naturală italiană de căprioară de înaltă calitate, naturală, lucrată manual cu un efect zgâriat, face din fiecare pantof o piesă unică. Căptușeală termică Gore-Tex® Insulated Comfort cu căldură superioară pentru vreme rece și talpă Vibram® Mottarone Arctic Grip® cu o rezistență excepțională la aderență excepțională pe suprafețe înghețate și umede completează profilul tehnic al acestui model PARTEA SUPERIOARĂ: PIELE INTEGRALĂ 2.0 MM PROTECȚIE SUPERIOARĂ: PIELECĂPTUȘEALĂ: IZOLAȚIE CONFORTABILĂ GORE-TEX® SOL E: VIBRAM® MOTTARONE ARCTIC GRIP MID SOL E: EVA MICROPOROASĂ, RECICLATĂ PARȚIAL ANSAMBLUL CĂPTUȘELII (RIGIDITATE): 1.nAILON DE 5 MM + EVA MICROPOROS … (gamisport.ro)

Pantofi Asolo Stynger GTX grapeade/gunmetal/297

Pantofi Asolo Stynger GTX grapeade/gunmetal/297

Pantofi Asolo Stynger GTX grapeade/gunmetal/297 Pohorky pentru drumeții pe trasee montane pe tot parcursul anului. Membrana impermShebilă GORE-TEX® și talpa Selfcurătoare. Poteca de pădure se transformă încet într-o pasarelă montană. Uneori obțineți niște pietre sub picioarele voastre și când vă apropiați de partShe de sus, mâinile dvs. ajung uneori la podShe. Dar nimic care ar trebui să vă încetinShescă pe drumul spre o priveliște magnifică de la crucShe de sus. Aceste GTX-uri Asolo Stynger sunt împiedicate de modelul de Self-curățare al Asolo Syncro. Deci, nu vă faceți griji că noroi vă va înfășura unicul și vă veți pierde încrederShe. Asta nu se va întâmpla. GORE-TEX® membrana impermShebilă păstrSheză picioarele uscate chiar și atunci când piciorul tău intră într-un flux de munte. Și… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo fugitiv GTX truffle/stone/914

Pantofi Asolo fugitiv GTX truffle/stone/914

Pantofi Asolo fugitiv GTX truffle/stone/914 Capac de vârf din cauciuc, talpă Asolo Syncro cu talpă intermediară PU și armătură Duo Asoflex . Încălțăminte ușoară de trekking, design modern, talpă solidă, greutate redusă. Ideal pentru călători pentru drumeții mai ușoare și terenuri neasfaltate. Aspect de modă proaspătă. Talpă cu două piese Duo Asoflex: Prima parte a materialului solid face ca pantoful să fie rezistent la răsucire și zgâriere a piciorului. A doua parte este confecționată dintr-un material Slight mai moale și ameliorează impactul atunci când este călcat. Vârful cauciucului solid. Membrana GORE-TEX® Performance Comfort. piele hidrofobă superioară 1,8 mm, Cordura Futro GORE-TEX® Performance Comfort arMore Duo Asoflex branț Lite 2 lacerea oțelului tradițional talpă Sincron Asolo… (gamisport.ro)

Pantofi Adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075

Pantofi Adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075

Pantofi Adidas Terrex Agravic GTX W AQ4075 Acest lucru doamnelor încălțăminte în aer liber utilizează energie infinită de întoarcere și adaptabilitate ™ impuls tehnologie pentru funcționare intensivă în munți. Acesta este conceput pentru a vă oferi flexibilitatea și protecția de care au nevoie atunci când rulează pe trasee dificile. fețe și ușor respirabil confortabil limba EVA de acest pantof va ajuta să vă mutați limitele. talpa din cauciuc Continental ™ este inspirat biciclete de munte sacou și asigură o tracțiune excelentă pe suprafețe umede și alunecoase membrana GORE-TEX® asigură respirabilitate maximă și rezistență la apă. Tehnologia Boost ™ oferă în mod fiabil de putere, viteza si usurinta fiecare pas. Textil superioară pentru confort și greutate redusă. îmbinări foarte rezistente… (gamisport.ro)

Pantofi Salewa MS Dropline GTX 61366-0978

Pantofi Salewa MS Dropline GTX 61366-0978

Pantofi Salewa MS Dropline GTX 61366-0978 Noul model Salewa Dropline GTX pentru pasionații de munte care doresc să se deplaseze mai mult, mai repede și mai confortabil pe terenul alpin. Au o construcție ușoară respirabilă din plasă și o talpă intermediară EVA de înaltă performanță, care oferă o amortizare ușoară și confort. Oferă confort mai moale picioarelor și reduce impactul asupra articulațiilor și mușchilor. Talpa S-Path recent dezvoltată promovează o mișcare mai naturală și mai lină în timpul mișcării rapide și dinamice și o stabilitate excelentă. Talpa rotunjită Pomoca funcționează bine cu tracțiune pozitivă în toate tipurile de teren. Sistemul de sprijin 3F, EXA Shell și călcâiul anti-rock oferă stabilitate torsională. În interior se află o talpă OrthoLite respirabilă, cu… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU zenit GTX brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU zenit GTX brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU zenit GTX brown ZENITH II GTX model care a fost vândut de peste 15 ani. În acest timp, a suferit diverse inovații și este încă unul dintre cele mai populare printre clienți. Suprafața din piele, cu un conținut ridicat de cauciuc și o talpă solidă, o predestinează pentru utilizare pe scară largă, în special pe terenuri cu greutate medie, dar este foarte populară, de exemplu, printre teleschiuri. De mai mulți ani îl furnizăm în multe stațiuni de schi. Limba asimetrică înconjoară bine gâtul. Strânge foarte bine glezna, certitudinea unei picioare ferme și a bunei stabilități este susținută de talpa Vibram Plume Hiking Eva. Efectul de amortizare este asigurat de stratul intermediar EVA injectat. Cadou veți primi un balsam unic pentru Fashion Boty FANTOM - OUTDOOR… (gamisport.ro)

Pantofi Salewa MS wildfire GTX 63487-0982

Pantofi Salewa MS wildfire GTX 63487-0982

Pantofi Salewa MS wildfire GTX 63487-0982 O nouă generație de Climberi și devoti liberi roca SALEWA dorește o formă potrivită astfel așa cum obișnuiește să-și ia Fashion Botyi de alpinism. inovatoare forma anatomică a modelului WILDFIRE are un design mai rotunjit, care se adaptează optim formei piciorului Climberului. Mai ales zona compactă a degetelor și integrată Suporturile de bolt fac abordarea mai sensibilă și mai dinamică. Serie: Abordare tehnică Zona de utilizare: Via Ferrata, Drumeții, Abordare Material: față microfibră, Ballistic Mesh Exa Shell Over Cage 3D Injected Talpa: talpa Pomoca Speed MTN Căptușeală: Gore-Tex® confort extins Greutate: 430 g Sistem 3F - o arMore laterală cu trei brațe plasată anatomic în zona gleznei asigură stabilitatea piciorului. Lacing Climbing - șiret… (gamisport.ro)

Pantofi adidas Terrex AX3 MID GTX BC0466

Pantofi adidas Terrex AX3 MID GTX BC0466

Pantofi adidas Terrex AX3 MID GTX BC0466 Traseu Fashion Boty în toate condițiile meteorologice. Pantofi pentru bărbați crSheți pentru cel mai dur teren. AcShestă bocancă exterioară ușoară are un design funcțional cu garnitură GORE-TEX®. Desigur, există o suprafață superioară medie și superioară. Talpa Traxion este foarte aderentă chiar și pe trasee dificile din punct de vedere tehnic. superioară din plasă tehnică și țesătură sintetică țesută pentru greutate redusă și durabilitate ridicată impermShebil și respirabil GORE-TEX® căptușShelă în formă de branț pentru un confort sporit și o uzură confortabilă, căptușShelă textilă Ochelari de soare EVA ușori pentru o amortizare permanentă Trapezoidul Traxion se aplShecă maxim în toate direcțiile Greutate : 400 g (UK size 8.5). Atunci când alegeți… (gamisport.ro)

Pantofi ASOLO pistă Întuneric Brown / Cortex A632

Pantofi ASOLO pistă Întuneric Brown / Cortex A632

Pantofi ASOLO pistă Întuneric Brown / Cortex A632 Pantofi cu ferrat redus dar ferm, urcați pe stânci și trekking ușor. Suprafață din piele cu capac din cauciuc. Succesorii ușori pe care îi atingeți sub perete vor veni de zece mile și apoi, fără frică de bolovani, veți sări înapoi la picior. Și datorită vibrațiilor cu un degete alungit neted, ele sunt de asemenShe excelente la ferraturi. De la A la F. Pentru a păstra chiar și cele mai mici pași, veți strângeți Fashion Botyi de la vârf. Acest lucru îți îmbracă întregul picior și apoi te bagi în siguranță în piatră sau în fierul feros. În fața pietrelor ascuțite care se ascund pe fiecare traseu, degetele de la picioare și Fashion Botyi vă vor proteja cauciucul la vârf. Și panza poiuretanului de sub toc oferă o amprentă moale . Și pentru că… (gamisport.ro)

Pantofi MAMMUT final pentru Low GTX bărbaţi Negru

Pantofi MAMMUT final pentru Low GTX bărbaţi Negru

Pantofi MAMMUT final pentru Low GTX bărbaţi Negru Ultimate Pro Low GTX® este un pantof sport pentru uz multifuncțional Mammut, potrivit pentru drumeții, călătorii sau plimbări nordice. Design-ul Fashion Botylor previne leziunile pe teren, cum ar fi ghemuirShe, tălpirShe anti-alunecare și impermShebilitatShe datorită încălțămintei GORE-TEX® Extended Comfort. În general, un pantof foarte confortabil care vă va potrivi pentru excursiile dvs., dar nu este chiar în oraș. talpa patentata design minunat Elemente reflectorizante 3M menține stabilitatShe piciorului talpă anti-alunecare material rezistent la abraziune design elastic impermShebilizată poliamidă caietul de sarcini Culoare negru-negru 0052 Greutate 350 g (dimensiune 8.5 UK) Schoeller® Soft Shell superioară, TPU Încălțăminte Gore-Tex®… (gamisport.ro)

pantofi Asolo Fugar GTX 900 cendre / gunmetal / roșu

pantofi Asolo Fugar GTX 900 cendre / gunmetal / roșu

pantofi Asolo Fugar GTX 900 cendre / gunmetal / roșu Obsázka de cauciuc la partea de sus, Syncro Asolo cu midsole PU talpa exterioară și Duo de armare ASOFLEX. pantofi trekking, un design modern, talpa solida, cu greutate redusă. Ideal pentru drumeții Trekkers mai ușoare și teren neasfaltat. Proaspete aspect modern. Două piese branț ASOFLEX Duo: Prima parte a materialului solid face pantof rezistent la torsiune și picioare de flambaj. Cea de a doua parte este dintr-un material mai moale, ușor și ameliorează șocul de aderență pe teren. deget de la picior din cauciuc solid. Membrana GORE-TEX® Performance Comfort. hidrofob superior din piele 1.8 mm, Cordura jamb GORE-TEX® Performance Comfort Duo bretele ASOFLEX Lite 2 footbed tradiționale de oțel dantelare unic Asolo Syncro folosesc drumeții… (gamisport.ro)

Pantofi Asolo fugitiv GTX MM 508 lână / negru

Pantofi Asolo fugitiv GTX MM 508 lână / negru

Pantofi Asolo fugitiv GTX MM 508 lână / negru pantofi trekking, un design modern, talpa solida, cu greutate redusă. Ideal pentru drumeți și pentru drumeții mai ușoare în teren neasfaltat. Fresh look trendy. Două branț Duo ASOFLEX: Prima parte din material rigid face pantof rezistent la flambaj și răsucirea piciorului. A doua parte este dintr-un material mai moale, ușor și ameliorează șoc de prindere. vârful din cauciuc solid. membrană GORE-TEX. Seria: Energie Model: GTX Evadatul Fețe: piele hidrofob 1,8 mm, Cordura Jamb: Gore-Tex Armătura: Duo ASOFLEX Branț: Lite 2 Sole: Asolo Syncro Lacing: Oțel Tradițional Utilizare: trekking, drumetii Greutate 01.02 mens pereche UK 8: 690 g Pentru selecția corectă de dimensiuni vă ajută să Grafic Dimensiune Atunci când alegeți un pantof de trekking… (gamisport.ro)

Pantofi pentru bărbați Garmont Ascent GTX gri / roșu

Pantofi pentru bărbați Garmont Ascent GTX gri / roșu

Pantofi pentru bărbați Garmont Ascent GTX gri / roșu Una dintre principalele condiții prealabile pentru selectarea lor este rigiditatea și stabilitatea ridicată, menținând în același timp o durabilitate ridicată și o greutate acceptabilă. Încălțămintea este concepută în conformitate cu tehnologia A.D.D. tipică pentru Garmont , în care designul și funcționalitatea construcției se bazează pe anatomia piciorului uman. Partea superioară este o combinație de premium 1.8 mm grosime din piele de căprioară Perwanger combinată cu țesătură sintetică Cordura foarte rezistentă la abraziune, plasată în zonele în care conferă un nivel mai mare de flexibilitate construcției generale a părții superioare, membrană Gore-Tex pentru o impermeabilizare completă, vârf de cauciuc pentru a crește durabilitatea,… (gamisport.ro)

Pantofi pentru bărbați Garmont Traseu Fiara GTX+ negru

Pantofi pentru bărbați Garmont Traseu Fiara GTX+ negru

Pantofi pentru bărbați Garmont Traseu Fiara GTX+ negru Versiunea din piele a popularului model Trail Beast+GTX din seria HIKING, marca italiană GARMONT. Pentru cei care caută un pantof stabil, dar ușor și confortabil. În călătorii, în oraș, la festivaluri sau chiar la locul de muncă, unde stați în picioare toată ziua.Partea superioară este confecționată din piele nubuc de 1,4 mm.Marginile de la gleznă și de la limbă sunt realizate din nailon. Încheierea din dantelă trece prin ochiuri din material textil și este finalizată cu un ochi metalic la capăt.Căptușeala interioară, GORE-TEX Performance Comfort , asigură 100% impermeabilitate, dar și respirabilitate și confort.Elementele de potrivire se bazează pe platforma GARMONT Anatomically Directed Design (ADD), care ține cont de specificul… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU 878 Conero Gtx antracit

Pentru bărbaţi pantofi AKU 878 Conero Gtx antracit

Pentru bărbaţi pantofi AKU 878 Conero Gtx antracit Nemuritor. Acesta este modul în care cel mai bine vândut model al mărcii AKU - Conero GTX - ar putea fi caracterizat într-un cuvânt. Keen doriți să vă ocupați de ce cizme noi de drumeție să cumpărați în fiecare anotimp? Modelul Conero va dura în mod normal cinci, zece, dar și cincisprezece ani. Fie că vă aflați în Munții Beskydy, în Tatra sau în Alpi. Datorită feței combinate din piele periată de 1,8 mm lățime și țesătură AIR 8000, care este de până la 11 ori mai respirabilă decât materialele utilizate în mod obișnuit, piciorul dvs. va respira excelent chiar și într-o zi fierbinte de vară. Desigur, utilizarea unei membrane impermeabile în căptușeala Gore-Tex, aici în varianta Performance Comfort, care vă garantează uscăciunea Fashion… (gamisport.ro)

Femeii pantofi AKU Tengu Low GTX black / visiniu

Femeii pantofi AKU Tengu Low GTX black / visiniu

Femeii pantofi AKU Tengu Low GTX black / visiniu Sofisticat până în cele mai mici detalii . De la prima sa lansare, Tengu a adunat premii în întreaga lume și nu este de mirare - nu lasă nimic la voia întâmplării. Utilizarea materialelor durabile ultralegere în combinație cu o bandă de cauciuc împotriva rădăcinilor și pietrelor ascuțite și o membrană Gore-Tex are ca rezultat un pantof extrem de confortabil, potrivit pentru terenuri cu cerințe moderate. În producția superioară, AKU sa bazat pe propria sa tehnologie AIR 8000. O astfel de țesătură asigură respirabilitatea de până la 11 ori mai bună decât materialele convenționale. Vei aprecia acest lucru mai ales în zilele toride de vară, când picioarele tale nu vor transpira inutil. În același timp, datorită utilizării unei membrane… (gamisport.ro)

Pentru bărbaţi pantofi AKU Superalp NBK GTX brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU Superalp NBK GTX brown

Pentru bărbaţi pantofi AKU Superalp NBK GTX brown Dacă sunteți în căutarea unui model solid din piele solidă pentru condiții dificile și drumeții alpine, atunci modelul AKU SUPERALP NBK GTX este cea mai bună alegere. Piele hidrofobă groasă de 2,6 mm, cu căptușeală în jurul gleznelor și o bandă de cauciuc în jurul întregului pantof, vă protejează Fashion Botyi împotriva pietrelor și deteriorării pielii. Densitatea dublă a PU din talpă împreună cu sistemul IMS3 asigură o absorbție perfectă a șocurilor. Împreună cu funcția Exoskeleton, oferă suport și stabilitate atunci când mergeți pe teren dificil și absorbție ridicată a șocurilor. Principalele avantaje: partea superioară din piele de calitate - rezistență, rezistență la apă, durabilitate impermeabilitate datorită membranei GORE-TEX pantof… (gamisport.ro)

Femeii pantofi AKU trekker Lite III lat GTX

Femeii pantofi AKU trekker Lite III lat GTX

Femeii pantofi AKU trekker Lite III lat GTX Noutatea pe care o așteptăm de mult timp. Model dovedit, care a fost pe piață de peste 12 ani și a suferit deja diverse îmbunătățiri de 3 ori, noi imprimeuri, un nou echipaj în jurul pantofului, design. Cu toate acestea, este într-un design WIDER pentru oricine are un picior lat sau probleme cu degetul More îndoit. Există suficient spațiu în interior, astfel încât pantoful să nu te împingă. Ideal pentru terenul mediu-greu, similar din punct de vedere structural cu noul model Tengu lite gtx, este mai puternic doar în zona gleznei, care se strânge bine și ferm. Datorită combinației cu țesătura AIR 8000, este bine respirabilă și ușoară. Stratul intermediar EVA și IMS1 vă oferă o bună amortizare și siguranță atunci când vă deplasați pe teren.… (gamisport.ro)

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-0971

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-0971

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-0971 Însoțitorul ideal pentru o drumeție mai rapidă cu căptușeala respirabilă GORE-TEX® care vă menține picioarele uscate. Talpa Pomoca Speed Drumeție oferă pantofului prinderea și tracțiunea necesară pe teren dificil. Serie: Drumeții Activitate : Drumeții, Abordare Material: plasă respirabilă Căptușeala : confort extins Gore-Tex® Talpă: drumeție POMOCA® VITEZĂ Greutate: 350 g (dimensiunea 8 Marea Britanie) Articolul nostru Cizme de trekking - ridicate sau mici? Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-0971 (gamisport.ro)

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-3856

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-3856

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-3856 Însoțitorul ideal pentru o drumeție mai rapidă cu o căptușeală GORE-TEX® respirabilă care vă va menține picioarele uscate. Talpa Auxiliary Speed Randing oferă încălțămintei prinderea și tracțiunea necesară pe teren dificil. Serie: Drumeții Activitate : Drumeții, Abordare Material: plasă respirabilă Căptușeala : Gore-Tex® Comfort Extended Talpă: drumeție POMOCA® VITEZĂ Greutate: 375 g (dimensiunea 8 Marea Britanie) Articolul nostru Cizme de trekking - înalte sau mici te vor ajuta să alegi cizme de trekking ? Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-3856 (gamisport.ro)

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-3984

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-3984

Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-3984 Insotitor idShel pentru o drumeție mai rapidă, cu o căptușShelă GORE-TEX® respirabilă care ține picioarele uscate. Suport auxiliar Asistența pentru drumeții cu viteză asigură pantofului cu aderența și tracțiunShe necesară în teren dificil. Seria: Drumeții Activitate : drumeții, abordare Material: ochiuri respirabile CăptușShelă : Gore-Tex® Extended Comfort Sole: POMOCA® SPEED HIKING Greutate: 350 g (dimensiune 8 UK) Atunci când alegeți Fashion Boty de trekking, vom ajuta Fashion Botyi Trekking pentru articole - înalt sau scăzut? Ghete outdoor » Încălțăminte trekking » Pantofi Salewa MS viteză bate GTX 61338-3984 (gamisport.ro)

Dolomite 54 Low GTX Teniși Maro

Dolomite 54 Low GTX Teniși Maro

Material: superior - piele interior - 100% textil talpă - Vibram® branț - textil Suprafață: piele întoarsă naturală Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: maro Culoare: gri Detaliu: tehnologie GORE-TEX® - material impermeabil, impermeabil, tehnologie DAS Light - pantoful se adaptează în mod natural la forma piciorului și creează senzația de pantofi personalizați (bibloo.ro)

Dolomite 54 Low GTX Teniși Maro

Dolomite 54 Low GTX Teniși Maro

Material: superior - piele interior - 100% textil talpă - Vibram® branț - textil Suprafață: piele întoarsă naturală Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: maro Culoare: gri Detaliu: tehnologie GORE-TEX® - material impermeabil, impermeabil, tehnologie DAS Light - pantoful se adaptează în mod natural la forma piciorului și creează senzația de pantofi personalizați (bibloo.ro)

Dolomite 54 Low GTX Teniși Maro

Dolomite 54 Low GTX Teniși Maro

Material: superior - piele interior - 100% textil talpă - Vibram® branț - textil Suprafață: piele întoarsă naturală Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: maro Culoare: gri Detaliu: tehnologie GORE-TEX® - material impermeabil, impermeabil, tehnologie DAS Light - pantoful se adaptează în mod natural la forma piciorului și creează senzația de pantofi personalizați (bibloo.ro)

Dolomite 54 Low GTX Teniși Maro

Dolomite 54 Low GTX Teniși Maro

Material: superior - piele interior - 100% textil talpă - Vibram® branț - textil Suprafață: piele întoarsă naturală Vârf: rotund Închidere: cu șireturi Culoare: maro Culoare: gri Detaliu: tehnologie GORE-TEX® - material impermeabil, impermeabil, tehnologie DAS Light - pantoful se adaptează în mod natural la forma piciorului și creează senzația de pantofi personalizați (bibloo.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX roșu / antracit Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Trekker Pentru GTX negru / burgundy

Pantofi pentru femei AKU Trekker Pentru GTX negru / burgundy

Pantofi pentru femei AKU Trekker Pentru GTX negru / burgundy Un pantof ambalat cu toată tehnologia mărcii AKU. În comparație cu versiunea sa mai ușoară Trekker Lite, varianta Pro este mai robustă, astfel încât proprietarii să poată și mai mult în siguranță pe terenuri foarte dificile. Partea superioară protejează 1.8 milimetru lățime de piele periat, care este completată, pentru un ideal termoreglare, tehnologia proprietară a companiei AKU , AIR 8000 - care este de până la 11 ori mai respirabilă decât materialele convenționale. Partea superioară este de asemenea ranforsată cu PU sudat, astfel încât veți fi încrezător chiar și pe teren tehnic siguranță. Membrana impermeabilă Gore-Tex din versiunea Performance Comfort, care vă menține uscat chiar și atunci când vâsliți printr-un pârâu sau… (gamisport.ro)

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu

Al bărbatului pantofi AKU Rachetă Dfs GTX negru / portocaliu Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde

Pantofi pentru femei AKU Rachetă Dfs GTX gri / verde Încălțăminte rapidă pentru drumeții, dinamică și fiabilă chiar și pe cele mai dificile trasee.Cuplul Rocket DFS GTX folosește tehnologia inovatoare Vibram Traction Lug, care îmbunătățește tracțiunea și aderența cu 25% datorită unui design special.Superiorul are o structură cu nervuri încrucișate și este protejat de un strat de imprimare 3D.Tehnologia exclusivă AKU Dual Fit System (DFS),implementată în versiunea de drumeție rapidă, vă permite să variați gradul de precizie a încălțămintei prin simpla aplicare adouă sisteme diferite de șireturi.Este realizat cu tehnologia AKU Elica Natural Stride System pentru a promova biodinamicaeficiența.Este disponibil și în varianta pentru femei pentru anatomia plantară specifică femeilor.… (gamisport.ro)

Pantofi Salewa MS MTN antrenor 2 GTX 61356-8375

Pantofi Salewa MS MTN antrenor 2 GTX 61356-8375

Pantofi Salewa MS MTN antrenor 2 GTX 61356-8375 Având un design inovativ superior, un confort mai More în articulația piciorului, un sistem tehnic de dantelă cu cârlige metalice și o talpă intermediară nouă combinată cu amortizare PU pentru un confort maxim chiar și pe distanțe mai lungi. Potrivit pentru ferrata, drumeții tehnice și drumetii ușoare. Greutatea ușoară, talpa Vibram® Alpine Approach, dantela de urcare, plăcuțele din cauciuc și o formă precisă, dar confortabilă, fac din acest pantof pantoful perfect pentru toate terenurile. Membrana Gore-Tex® asigură rezistență maximă la apă și respirabilitate. Serie: Abordare alpină Activitate : Via Ferrata, Drumeții, Trekking Material: rand din cauciuc complet la 360 °, piele de piele de 1.6 mm Piele, țesătură foarte rezistentă la uzură… (gamisport.ro)

flexi guide maro, staywell 775 maro, Staywell 730 maro, staywell 280 maro, saltea câine maro, stai bine maro, pantofi plătiți, pantaloni de trening maro, jambiere maro pentru copii, catelus bulldog francez maro

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide