Pat din plastic 70 x 55

Tocător din plastic 35,6 x 25,8 cm, gri

Tocător din plastic 35,6 x 25,8 cm, gri

Acest tocător vAcest tocător va fi un ajutor practic ori de câte ori gătiți. Datorită suprafeței din plastice de pe ambele fețe, este ușor de întreținut și cu reține mirosurile alimentelor tăiate. (e4home.ro)

Tocător din plastic Banquet, 32 x 25 cm

Tocător din plastic Banquet, 32 x 25 cm

Acest Acest tocător din plastic, în formă de potcoavă și cu margine înălțată, permite purtarea simplă a ingredientelor tăiate. Fundul și mânerul sunt prevăzute cu o suprafață practică anti-alunecare. Se livrează în două variante coloristice, portocaliu și verde, fără a fi posibilă o alegere. (e4home.ro)

Tocător din plastic Excellent Houseware,28,8 x 20,4 cm

Tocător din plastic Excellent Houseware,28,8 x 20,4 cm

 Acest tocător din plastic, cu suprafață anti-alunecare, veți putea tăia fără probleme și în siguranță pește, carne, legume și fructe. Are un cana pe circumferință pentru a capta scurgerile de lichid, astfel încât blatul de lucru să rămână curat. Poate fi folosit și la frământarea aluaturilor sau la servire mezelurilor și brânzeturilor. (e4home.ro)

Scăunel din plastic Fala 30 x 20 x 21 cm, galben

Scăunel din plastic Fala 30 x 20 x 21 cm, galben

 Acest scăunel practic își va găsi locul în casă, în atelier sau în grădină. Îl veți putea folosi și la camping sau pescuit. Scăunelul are un șezut anti-alunecare. Este fabricat din polipropilenă rezistentă. Capacitate de încărcare 100 kg. (e4home.ro)

Jardinieră Paris, din plastic, gri, 31,5 x 15,5 x 15 cm

Jardinieră Paris, din plastic, gri,  31,5 x 15,5 x 15 cm

Această elegantă jardinieră din plastic se va potrivi de minune în orice încăpere, pe o terasă sau un balcon. Este fabricată din plastic ecologic reciclat, cu durabilitate mare. Are un aspect rustic frumos cu suprafață gri cu patină și un element plastic decorativ în stilul Provence. Se va potrivi perfect în spații interioare și exterioare amenajate în același stil. (e4home.ro)

Tavă din plastic Metaltex Germatex, 45 x 31 cm, alb

Tavă din plastic Metaltex Germatex, 45 x 31 cm, alb

Metaltex oferă ajutoare de bucătărie atât pentru cei mai experimentați în ale gătitului, cât și pentru începători! Bucătăria nu ar fi completă fără aceste accesorii de bază. Puneți-le în coșul de cumpărături și fiți gata să pregătiți sau serviți orice mâncare delicioasă la care vă gândiți de mult timp! (bonami.ro)

Tocător din plastic Banquet Sweet Home,36 x 22 cm

Tocător din plastic Banquet Sweet Home,36 x 22 cm

 Acest tocător cu decor SWEET HOME va fi un ajutor practic ori de câte ori gătiți. Datorită suprafeței din plastice de pe ambele fețe, este ușor de întreținut și cu reține mirosurile alimentelor tăiate. (e4home.ro)

Tocător din plastic BANQUET GRANITE 24,8 x 15, 15 cm

Tocător din plastic BANQUET GRANITE 24,8 x 15, 15 cm

Acest tocător practic, cu design elegant, este adecvat pentru tăierea diferitor alimente. (e4home.ro)

Jardinieră din plastic Ratolla Square, bej, 19 x 15,9 cm

Jardinieră din plastic Ratolla Square, bej, 19 x 15,9 cm

Jardiniera RATOLLA SQUARE imită perfect împletitura de ratan și cu siguranță că va da viață oricărei camere, terase sau exteriorului casei. Este fabricat din plastic rezistent de calitate. (e4home.ro)

Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm

Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm

 Aveți sertarele de bucătărie organizate perfect? Folosiți util spațiul din acestea astfel încât să aveți mediat la îndemână tot ce vă trebuie? Dacă organizatoarele pe care le aveți acum nu vă ajută sau dacă nu le aveți deloc în sertare, atunci sistemul FlexiSPACE este ceea ce vă trebuie. Organizatoarele individuale FlexiSPACE pot fi folosite în sertarele de bucătărie separat sau în ansamblu, putând fi așezate în sertare fix după nevoile individuale. Sistemul este conceput astfel încât să se îmbine ușor și să utilizeze optim spațiile cu diferite mărimi. Tacâmurile, ustensilele de bucătărie, instrumentele mărunte, capsulele de cafea sau pliculețele de ceai, vor fi în acest sistem păstrate stabil, organizat și cu economie maximă de spațiu. (e4home.ro)

Servantă Curver 05752-877, din plastic, 30 x 42 x 6,4 cm

Servantă Curver 05752-877, din plastic, 30 x 42 x 6,4 cm

O servantă de calitate pentru sertar, fabricată din plastic tare și rezistent, care se întreţine uşor. Are 5 compartimente pentru tacâmuri. Este de culoare gri metalic în combinație cu gri antracit pe exterior. Servanta poate fi prelungită cu 10 cm pe fiecare parte, putându-se adapta dimensiunilor sertarului. (e4home.ro)

Lighean rectangular din plastic Addis, 40 x 32 x 14 cm, negru

Lighean rectangular din plastic Addis, 40 x 32 x 14 cm, negru

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Lighean rectangular din plastic Addis, 38 x 32 x 14 cm, crem

Lighean rectangular din plastic Addis, 38 x 32 x 14 cm, crem

Lighean rectangular, fabricat din material foarte rezistent, cu finisaj lucios pentru o curățire ușoară. Rezistă la temperaturi de până la 100 grade Celsius. Volum - 9.5 litri. Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Skivo racleta din plastic

Skivo racleta din plastic

Skivo racleta din plastic 1pc în pachet Ceară, accesorii » Îndepărtează ceara » Skivo racleta din plastic (gamisport.ro)

Tavă din plastic Orion Almi, 2 l + 3 x 1,15 l

Tavă din plastic Orion Almi, 2 l + 3 x 1,15 l

 Acest recipient pentru alimente este destinat pentru transportul alimentelor. 4 vase dreptunghiulare. Fiecare recipient este prevăzut cu capac şi se închide ușor cu o clemă. Material: plastic Dimensiuni: 1 recipient - 15 x 15 cm, î. 32/37 cm, volum 1 x 2 l a 3 x 1,15 l. Recipientele - fără capace - se pot spăla în mașina de spălat vase, pot fi folosite în frigidere, congelatoare și cuptoare cu microunde ! (e4home.ro)

Recipient de ghiveci Monza, din plastic, gri, 25 x 24 cm

Recipient de ghiveci Monza, din plastic,  gri, 25 x 24 cm

Acest frumos recipient de ghiveci, fabricat din plastic ecologic, excelează prin aspectul rustic ?i modelul plastic. Va fi un accesoriu frumos pentru casa, terasa ?i grădina dvs. (e4home.ro)

Jardinieră din plastic Ratolla Square, maro închis, 25 x 22 cm

Jardinieră din plastic Ratolla Square, maro închis, 25 x 22 cm

Ghiveciul RATOLLA SQUARE imită perfect împletitura de ratan și cu siguranță că va da viață oricărei camere, terase sau exteriorului casei. Este fabricat din plastic rezistent de calitate. (e4home.ro)

Recipient de ghiveci Paris, din plastic, alb, 27 x 22 cm

Recipient de ghiveci Paris, din plastic, alb, 27 x 22 cm

Acest elegant recipient de ghiveci din plastic se va potrivi de minune în orice încăpere, pe o terasă sau un balcon. Este fabricat din plastic ecologic reciclat, cu durabilitate mare. Are un aspect rustic frumos cu suprafață albă cu patină și un element plastic decorativ în stilul Provence. Se va potrivi perfect în spații interioare și exterioare amenajate în același stil. (e4home.ro)

Caserolă din plastic 5 l

Caserolă din plastic 5 l

Caserolă din plastic cuclipsuri de închidere petru o închidere fixă. Va fi de mare ajutor în ficare casă, puteți să o folosiți pentru păstrarea alimentelor, dar și pentru stocare de îmbrăcăminte sa jucării, și de toate ce doriți, ca să economisiți spațiu în dulap. Depinde de mărime, dar se poate folosi și în cuptor cu microunde ( +95°C) și congelator (-25°C). se poate spăla înmașina de spălat vase. Caserolele le puteți depozita, veți economisi spațiu. Nu este toxic. Dimensiuni: Lățimea totală cu mânere: 31 cm lățimea interior (sus): 26 cm înălțimea cu capac: 13,5 cm înălțimea fără capac: cca 12 cm adâncimea: 20,5 cm (e4home.ro)

Set 4 boluri din plastic

Set 4 boluri din plastic

 Bolurile din plastic sunt indispensabile acolo se prepară adesea mâncăruri dulci și sărate, care necesită o pregătire laborioasă a aluatului. De asemenea, sunt minunate pentru prepararea și servirea salatelor delicioase de fructe sau legume pentru diferite ocazii. Setul conține: 1x bol - volum 0,5 l 1x bol - volum 1,3 l 1x bol - volum 3 l 1x bol - volum 5,2 l (e4home.ro)

Sticlă din plastic Metaltex Squeezable

Sticlă din plastic Metaltex Squeezable

Cu Metaltex vă veți simți în casa dvs. așa cum vă doriți - fără dezordine, lucruri împrăștiate peste tot sau lipsă de spațiu. Produsele acestui brand ajută la buna funcționare a oricărei gospodării. Fiți siguri că veți dispune de cele mai bune gadget-uri în acest domeniu. (bonami.ro)

BoarderKING Curea din plastic pentru placa de echilibru, pentru…

BoarderKING Curea din plastic pentru placa de echilibru, pentru scândură interioară, pentru role din plastic, 2 bucăți

Cel mai bun suport! Cu curelele din plastic BoarderKING, sunteți cel mai bine echipat pentru a oferi cilindrului plăcii de echilibru din plastic frecarea suplimentară de care aveți nevoie.Calitatea pe care o vedeți și o veți simții: cu curele din plastic BoarderKING de 20 x 4 cm, puteți crea rapid și ușor frecare suplimentară de care aveți nevoie. Curelele sunt livrate într-un pachet dublu, astfel încât să aveți tot ce aveți nevoie pentru o mai mare stabilitate a cilindrului dvs. din plastic. Pur și simplu întindeți ambele curele și ați terminat.Curelele din plastic BoarderKING pentru cilindrul de plastic pentru plăci de echilibru și trickboard sunt mai mult decât o piesă de schimb. (electronic-star.ro)

Blumfeldt Sumatra Breeze, SQ, duș de grădină, WPC, aluminiu, 70 x 55,…

Blumfeldt Sumatra Breeze, SQ, duș de grădină, WPC, aluminiu, 70 x 55, pătrată

În apă rece: dușul de la Blumfeldt Sumatra Breeze oferă răcoare în zilele călduroase de vară.Anul acesta vă puteți lăsa pur și simplu capul în grădină. Dușul de exterior Blumfeldt Sumatra Breze asigură acest lucru într-un mod simplu și eficient. O minune revigorantă se conectează pur și simplu la furtunul de grădină și distracția poate începe. Roata de reglare a piciorului nu numai că pornește apa, dar și reglează înălțimea jetului până la 4 metri. Dușul se răcește de două ori în timp ce apa se pulverizează din pământ. Mai întâi pulverizați de jos și apoi din nou ușor de sus. Blumfeld Sumatra Breeze se potrivește perfect ca un duș pentru saună - mai ales că își poate găsi cu ușurință locul chiar și în spațiile limitate. Pentru a păstra bucuria de a reîmprospăta, acest lucru este realizat… (electronic-star.ro)

Kela Cutie de pâine din plastic NAMUR 37,5 x 14 x 23 cm, bej

Kela Cutie de pâine din plastic NAMUR 37,5 x 14 x 23 cm, bej

 Cutie de pâine NAMUR cu tocător are un corp realizat din polipropilenă rezistentă și ușor de curățat. Tocătorul, care servește ca și capac, este realizat din lemn de bambus de calitate. Curățați corpul cutiei de pâine cu o cârpă umedă, spălați tocătorul manual pe ambele părți, ștergeți bine și lăsați-l să se usuce. Nu spălați niciodată tocătorul în mașina de spălat vase și nu îl uscați pe surse de căldură. În timpul spălării nu lăsați scufundat în apă. Ungeți suprafața tocătorului în mod regulat (suprafața uscată insuficient unsă devine gri și își pierde contrastul colorat). Pentru ungere, folosiți uleiuri recomandate pentru tratarea lemnului care intră în contact cu alimentele. Dar puteți folosi și ulei de măsline obișnuit. (e4home.ro)

Cutie de pâine Kela NAMUR, din plastic, 37,5 x 23 x 14 cm, antracit

Cutie de pâine Kela NAMUR, din plastic, 37,5 x 23 x 14 cm, antracit

  Cutia de pâine cu fund de tăiat are corpul din polipropilenă rezistentă și ușor de curățat. Fundul, care servește ca și capac, este fabricat din lemn de bambus de calitate și va fi excelent pentru păstrarea oricăror produse de patiserie. În cutie încape atât o pâine clasică întreagă, cât și mai multe cornuri, baghete etc. Datorită aspectului simplu, va aduce un farmec nostalgic bucătăriei dvs. și va fi nu doar un recipient pentru păstrarea produselor de patiserie, ci și o decorațiune frumoasă pe blatul de bucătărie. Fundul se spală la mână, pe ambele părți, se șterge și se usucă bine. Fundul a nu se spăla la maşină şi a nu se usca pe o sursă de căldură. A nu se lăsa scufundat în apă. Ungeți periodic cu ulei suprafața tocătorului (în caz contrar, este posibil ca suprafața să își piardă… (e4home.ro)

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, portocaliu

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, portocaliu

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, negru

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, negru

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Lighean din plastic pentru spălarea vaselor Addis, 34 x 34 x 15,5 cm,…

Lighean din plastic pentru spălarea vaselor Addis, 34 x 34 x 15,5 cm, gri

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, roșu

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, roșu

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Jardinieră din plastic Keter Cube planter M, maro, 30 x 30 x 30 cm

Jardinieră din plastic Keter Cube planter M, maro, 30 x 30 x 30 cm

Această jarfdinAceastă jardinieră elegantă va arăta frumos pe orice balcon sau terasă. Combină forma originală cu designul care imită lemnul. Este potrivită pentru spații interioare sau exterioare concepute modern sau clasic. Materialul este de calitate înaltă și rezistent la intemperii. (e4home.ro)

BoarderKING Cilindru din plastic pentru placă de echilibru, interior,…

BoarderKING Cilindru din plastic pentru placă de echilibru, interior, plastic

Mișcă-te! Cu cilindrul din plastic BoarderKING, placa dvs. de echilibru va primi tot ce aveți nevoie pentru un antrenament exigent și eficient.Calitatea pe care o vedeți și o veți simții: cilindrul din plastic BoarderKING cu dimensiunile de 14 x 33 cm este alcătuit în întregime din plastic stabil și ușor. Este ideal pentru toate plăcile noastre, și oferă dezechilibrul necesar. Datorită proprietăților sale speciale de suprafață, este potrivit mai ales pentru utilizatorii avansați. Plasticul ruginat are proprietăți de rulare mai bune decât rolele din plută și, în același timp, are o aderență îmbunătățită. Cu o placă de echilibru, puteți face chiar viraje de 180° pe această rolă.Cilindrul din plastic BoarderKING pentru plăci de echilibru sau trickboard este mai mult decât o piesă de schimb. (electronic-star.ro)

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, albastru…

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, albastru închis

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Set 3 cutii de depozitare din plastic LEGO®, 25 x 25,2 x 18,1 cm

Set 3 cutii de depozitare din plastic LEGO®, 25 x 25,2 x 18,1 cm

Cutiile practice pentru depozitarea de la LEGO ajută la menținerea unei camerei ordonate și, în plus, copiii tăi vor fi liniștiți că setul cu figurinele și piesele LEGO preferate sunt mereu în siguranță. (bonami.ro)

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, gri metalic

Lighean din plastic cu două mânere Addis, 39 x 32 x 14 cm, gri metalic

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Riglă din plastic Rex London Cat

Riglă din plastic Rex London Cat

Noi echipamente școlare pentru copii, creioane colorate, penare și truse geometrice. Rex London este, probabil, cel vesel și drăguț brand din lume ♥ pentru copii și pentru părinți. (bonami.ro)

Cutie poștală din plastic, BK.03.AM

Cutie poștală din plastic, BK.03.AM

 Această cutie poștală este adecvată pentru utilizarea în exterior şi în interior. Montare simplă. Caracteristici: dimensiuni fantă (l x î): 220 x 32 mm grosime material: 3,2 mm pachetul conține materialele de montaj și 2 chei. materiale: ABS suprafață în relief culoare: antracit mat (HM) (e4home.ro)

Ghiveci din plastic cu autoudare, antracit

Ghiveci din plastic cu autoudare, antracit

Dacă nu știți cum să puneți florile în vază la cimitir sau în grădină, să fie în siguranță și să arate bine, acest ghiveci pentru flori este alegerea ideală. Ghiveciulare sistem de autoudare și astfel florile vor rezista pentru mult timp. (e4home.ro)

Suport din plastic pentru farfurie Tiseco Home Studio Anna, 30 x 45 cm

Suport din plastic pentru farfurie Tiseco Home Studio Anna, 30 x 45 cm

Detaliile contează, iar atunci când vine vorba de aranjarea mesei, chiar și un simplu suport pentru farfurie ales în mod corect poate face minuni! ♥ Brandul Tiseco Home Studio este continuarea brandului Tiesco, fondat în Belgia în 1946 de către familia Degroot, cunoscută în Europa pentru activitatea sa în comerțul cu textile. În prezent, brandul se concentrează pe calitate, sustenabilitatea resurselor naturale și condiții corecte de muncă pentru angajații săi. (bonami.ro)

Lenjerie pat din bumbac Zen, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm,…

Lenjerie pat din bumbac  Zen, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

O energie armonioasă va umple dormitorul cu lenjeria din bumbac Zen. Un motiv de pietre gri și lucrări de artă abstracte pe un fundal alb va calma simțurile și va introduce o atmosferă relaxantă pentru o odihnă bine meritată. Bumbacul moale și delicat vă va îmbrățișa gingaș și în combinație cu motivul Zen, vă va aduce un somn confortabil, plin de vise plăcute. Lenjeria de pat are închidere cu fermoar. Confecționat în Republica Cehă. Setul conține: 1x cuvertură pernă 70 x 90 cm 1x cuvertură pilotă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Găleată multifuncțională din plastic cu capac pentru bucătărie Addis,…

Găleată multifuncțională din plastic cu capac pentru bucătărie Addis, 24,5 x 18,5 x 19 cm, negru

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Cutie pâine Banquet Brillante, din cauciuc, 36 x 27 x 15 cm, cu capac…

Cutie pâine Banquet Brillante, din cauciuc, 36 x 27 x 15 cm, cu capac din plastic

AceastăAceastă cutie de pâine, fabricată din lemn de cauciuc de calitate, servește la păstrarea pâinii și a altor produse de patiserie. Partea rabatabilă de sus este fabricată din acrilat transparent cu mâner din lemn. (e4home.ro)

Găleată multifuncțională din plastic, cu capac, pentru bucătărie…

Găleată multifuncțională din plastic, cu capac, pentru bucătărie Addis, 24,5 x 18,5 x 19 cm, alb

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. (bonami.ro)

Lenjerie de pat din bumbac Pene, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220…

Lenjerie de pat din bumbac Pene, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din bumbac Măceșe, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x…

Lenjerie de pat din bumbac Măceșe, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie pat din satin BAUER Livia, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x…

Lenjerie pat din satin BAUER Livia, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 Lenjeria de pat Livia de lux este confecționată din mako-jersey din bumbac-mako pieptănat 100% pur. Produsele din mako-jersey sunt deosebit de fine, mătăsoase și moi la atingere, se combină bine, nu se șifonează și nu se călcă. Partea de sus a lenjeriei este cu un motiv floral fin, în nuanțe de roz și violet, partea de jos este albă. Fața de pernă este tivită cu o panglică. Închidere confortabilă cu fermoar. Produse pe comandă cu livrare în aproximativ 4 săptămâni. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din crep Orient, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200…

Lenjerie de pat din crep Orient, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1x față de pernă 70 x 90 cm 1x cearșaf de pilotă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din bumbac Dungi, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220…

Lenjerie de pat din bumbac Dungi, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1x față de pernă 70 x 90 cm 1x cearșaf de pilotă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie pat din satin BAUER Livia, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x…

Lenjerie pat din satin BAUER Livia, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 Lenjeria de pat Livia de lux este confecționată din mako-jersey din bumbac-mako pieptănat 100% pur. Produsele din mako-jersey sunt deosebit de fine, mătăsoase și moi la atingere, se combină bine, nu se șifonează și nu se călcă. Partea de sus a lenjeriei este cu un motiv floral fin, în nuanțe de roz și violet, partea de jos este albă. Fața de pernă este tivită cu o panglică. Închidere confortabilă cu fermoar. Produse pe comandă cu livrare în aproximativ 4 săptămâni. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din bumbac Lavandă, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x…

Lenjerie de pat din bumbac Lavandă, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie care adaugă fiecărui dormitor ceva unic. Lenjeria de pat este confecționată din bumbac plăcut și asigură un confort perfect în timpul somnului. De asemenea, arată frumos și are un imprimeu de calitate, care asigură stabilitatea dimensională și a culorii. Pentru a vă păstra lenjeria cât mai mult timp, vă recomandăm s-o spălați pe dos și încheiată.  Setul conține: 1x față de pernă 70 x 90 cm 1x cearșaf de pilotă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din crep Cercuri, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220…

Lenjerie de pat din crep Cercuri, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1x față de pernă 70 x 90 cm 1x cearșaf de pilotă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din crep Love, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm…

Lenjerie de pat din crep Love, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 Lenjeria de pat din crep este o soluție ideală pentru cei care confortul și funcționalitatea. Lenjeria de pat este frumoasă frumoase și ușor de întreținut. Nu este necesar să se calce după spălare. Materialul este plăcut la atingere şi vă asigură un somn perfect confortabil. Lenjeria se încheie în mod practic şi modern, cu fermoar. Se recomandă ca lenjeria să fie spălată pe dos, pentru ca imprimeul colorat să se reziste cât mai mult. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din bumbac Dungi, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200…

Lenjerie de pat din bumbac Dungi, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1x față de pernă 70 x 90 cm 1x cearșaf de pilotă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din crep Love, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm…

Lenjerie de pat din crep Love, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 Lenjeria de pat din crep este o soluție ideală pentru cei care confortul și funcționalitatea. Lenjeria de pat este frumoasă frumoase și ușor de întreținut. Nu este necesar să se calce după spălare. Materialul este plăcut la atingere şi vă asigură un somn perfect confortabil. Lenjeria se încheie în mod practic şi modern, cu fermoar. Se recomandă ca lenjeria să fie spălată pe dos, pentru ca imprimeul colorat să se reziste cât mai mult. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din bumbac Măceșe, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x…

Lenjerie de pat din bumbac Măceșe, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din bumbac Pene, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200…

Lenjerie de pat din bumbac Pene, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din crep Cercuri, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200…

Lenjerie de pat din crep Cercuri, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1x față de pernă 70 x 90 cm 1x cearșaf de pilotă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie de pat din bumbac Lavandă, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x…

Lenjerie de pat din bumbac Lavandă, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecţionată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

BoarderKING Geantă din plastic pentru placa de echilibru, placă de…

BoarderKING Geantă din plastic pentru placa de echilibru, placă de interior, plastic

Mișcă-te! Cu geanta din plastic BoarderKING, sunteți cel mai bine echipat să vă luați setul de placă de echilibru oriunde cu dvs.Calitatea pe care o vedeți și o veți simții: geanta BoarderKING cu dimensiunile de 79 x 79 x 10 cm este formată în întregime din plastic stabil și ușor. Este ideal pentru toate plăcile noastre, cu excepția modelelor Wave și Wake, astfel încât acestea pot fi transportate cu ușurință împreună cu accesoriile sale precum covorul de protecție și cilindrul. Materialul din plastic vă protejează placa de murdărie și ploaie pentru a o transporta în siguranță la locul de utilizare.Geanta BoarderKING este o soluție estetică, de protecție și fără complicații pentru transportul plăcilor și trickboard. (electronic-star.ro)

Suport din plastic pentru farfurie Tiseco Home Studio White Wood, 30…

Suport din plastic pentru farfurie Tiseco Home Studio White Wood, 30 x 45 cm

Detaliile contează, iar atunci când vine vorba de aranjarea mesei, chiar și un simplu suport pentru farfurie ales în mod corect poate face minuni! ♥ Brandul Tiseco Home Studio este continuarea brandului Tiesco, fondat în Belgia în 1946 de către familia Degroot, cunoscută în Europa pentru activitatea sa în comerțul cu textile. În prezent, brandul se concentrează pe calitate, sustenabilitatea resurselor naturale și condiții corecte de muncă pentru angajații săi. (bonami.ro)

pat de câine din plastic, pat din plastic pentru câini, pat din plastic cu perna, pat pentru câini din plastic, pat din plastic apus 90, canapea pat din plastic 10, pat din plastic 140 cm, pat din plastic 120 cm, pat din plastic 95 cm, pat siesta din plastic 8

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide