Patine cu role 3 roti

Dispozitiv de scărpinat din bambus cu role de masaj, 47 cm

Dispozitiv de scărpinat din bambus cu role de masaj, 47 cm

Dacă aveți mobilitate redusă, scărpinarea poate fi dificilă pentru dvs. Acest instrument vă poate ajuta să ajungeți în locuri greu accesibile. Cu un capăt al instrumentului din bambus vă puteți scărpina, cu celălalt capăt rolele de masaj vă vor masa plăcut. (e4home.ro)

OneConcept Role pentru scaune de birou, 5 roti, 11 × 22 mm, rotative…

OneConcept Role pentru scaune de birou, 5 roti, 11 × 22 mm, rotative pe 360 ​​°, înlocuibile, fără zgârieturi

Fără zgârieturi și zgomot la mișcare: rolele pentru scaune de birou de înaltă calitate de la oneConcept au stabilit un nou standard. De acum înainte, deplasați-vă cu efort minim și liniștit de la birou la birou la dulapul cu fișiere.Au trecut vremurile în care scaunele pivotante de birou cu roți din plastic dur lăsau urme inestetice pe podeaua scumpă. Rolele negre din polipropilenă turnată sunt gata de utilizare pe toate etajele fără excepție - laminat, parchet, gresie, PVC, vinil, bambus, covor sau beton- fără a lăsa zgârieturi sau semne de uzură. Prin urmare, utilizarea unui covor de protecție nu este necesară. Datorită roților mari, rulmenților cu bile de înaltă calitate ABEC-7 și balamalei metalice stabile, chiar și covoarele nu reduc confortul alunecării. 5 roți montate în comun pot… (electronic-star.ro)

OneConcept Role pentru scaune de birou, 5 roti, 10 × 22 mm, rotative…

OneConcept Role pentru scaune de birou, 5 roti, 10 × 22 mm, rotative pe 360 ​​°, înlocuibile, fără zgârieturi

Au trecut vremurile în care scaunele pivotante de birou cu roți din plastic dur lăsau urme inestetice pe podeaua scumpă. Rolele negre din polipropilenă turnată sunt gata de utilizare pe toate etajele fără excepție - laminat, parchet, gresie, PVC, vinil, bambus, covor sau beton- fără a lăsa zgârieturi sau semne de uzură. Prin urmare, utilizarea unui covor de protecție nu este necesară. Datorită roților mari, rulmenților cu bile de înaltă calitate ABEC-7 și balamalei metalice stabile, chiar și covoarele nu reduc confortul alunecării. 5 roți montate în comun pot rezista la o sarcină totală de 250 kg.Setul conține 5 roți, pe care le puteți atașa instantaneu la orice scaun de birou cu orificiu standard de 10 mm și o tijă de 22 mm. Pur și simplu scoateți roțile vechi și le înlocuiți cu rolele… (electronic-star.ro)

Klarstein Gazooka 3.0T, grătar pe gaz, 3 x 3 kW, 4 role din oțel…

Klarstein Gazooka 3.0T, grătar pe gaz, 3 x 3 kW, 4 role din oțel inoxidabil

Sezonul de grătar poate începe! Grătarul Klarstein Gazooka 3.0T BBQ promite carne și legume la grătar de cea mai înaltă calitate. Datorită suprafeței mari a grătarului, a căldurii puternice și a designului atemporal, prepararea produselor alimentare devine o plăcere pentru grătar. După conectarea unui cilindru de gaz, aprinderea piezo asigură o pornire rapidă a arzătorului: apăsați butonul și grătarul BBQ este gata de utilizare. Puterea totală de 9 kW cu arzătoare din oțel inoxidabil de 3 x 3 kW asigură o mare varietate de feluri de mâncare deosebit de bine pregătite. Fripturile și alte specialități din carne sunt preparate la grătar pe grătarul din fontă: temperaturile ridicate fac ca carnea să fie crocantă în exterior și să fie delicată în exterior. Căldura este în special bine ținută… (electronic-star.ro)

Klarstein Gazooka 3.0T, grătar pe gaz, 3 x 3 kW, 4 role din oțel…

Klarstein Gazooka 3.0T, grătar pe gaz, 3 x 3 kW, 4 role din oțel inoxidabil

Sezonul de grătar poate începe! Grătarul Klarstein Gazooka 3.0T BBQ promite carne și legume la grătar de cea mai înaltă calitate. Datorită suprafeței mari a grătarului, a căldurii puternice și a designului atemporal, prepararea produselor alimentare devine o plăcere pentru grătar. După conectarea unui cilindru de gaz, aprinderea piezo asigură o pornire rapidă a arzătorului: apăsați butonul și grătarul BBQ este gata de utilizare. Puterea totală de 9 kW cu arzătoare din oțel inoxidabil de 3 x 3 kW asigură o mare varietate de feluri de mâncare deosebit de bine pregătite. Fripturile și alte specialități din carne sunt preparate la grătar pe grătarul din fontă: temperaturile ridicate fac ca carnea să fie crocantă în exterior și să fie delicată în exterior. Căldura este în special bine ținută… (klarstein.ro)

copii de lemn chicinetă cu role

copii de lemn chicinetă cu role

Bucătărie frumoasă din lemn cu roți practice în nuanțe moderne de albastru alb și culori naturale este ideală pentru micii tăi bucătari. caracteristici: - Bucătăria constă dintr-o balustradă practică, plită, chiuvetă cu robinet și spațiu de depozitare - ustensile de bucătărie incluse (vezi poza) - încurajează imaginația și coordonarea ochiului și a mâinii - Potrivit pentru copii de la 3 ani Material: - lemn dimensiuni: - inaltime 48,5 cm - latime 32 cm - adâncime 28,5 cm - greutate 2,5 kg - Dimensiunea pachetului 47x28x7 cm (banaby.ro)

copii de lemn ateliere de lucru cu role

copii de lemn ateliere de lucru cu role

Un frumos atelier de lemn cu roți practice în nuanțe de roșu și culori naturale va fi visul fiecărui mic handyman. caracteristici: - Atelierul constă dintr-o balustradă practică, suprafață de lucru și spațiu de depozitare - instrumente de lucru incluse (vezi poza) - încurajează imaginația și coordonarea ochiului și a mâinii - Potrivit pentru copii de la 3 ani Material: - lemn dimensiuni: - inaltime 48,5 cm - latime 32 cm - adâncime 28,5 cm - greutate 2,5 kg - Dimensiunea pachetului 47x28x7 cm (banaby.ro)

Geanta de cumparaturi pe roti 30 l - rosu - Mărimea 30l

Geanta de cumparaturi pe roti 30 l - rosu - Mărimea 30l

Geanta de cumparaturi pe roti este un ajutor pentru cumparaturi mai grele. Volumul gentii este de 30 l, iar capacitatea maxima de incarcare este de 30 kg. Geanta din material textil se poate indeparta usor de constructia metalica si este usor de intretinut. Geanta pe roti are un maner ergonomic, iar constructia gentii este consolidata cu o suprafata metalica de depozitare, care stabilizeaza intregul produs. Rotile din plastic permit miscarea usoara pe orice suprafata. Aceasta geanta este echipata cu roti mai mari pentru o utilizare mai confortabila si mai usoara chiar si pe suprafete inegale, un mecanism simplu de pliere permite plierea chiar intr-un spatiu foarte mic, care este potrivit de exemplu in masina sau depozitare usoara in casa. (astoreo.ro)

Paddywax Patina Evergreen & Embers lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Evergreen & Embers lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Evergreen & Embers, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Patina Evergreen & Embersumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosaromă picantăambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel… (notino.ro)

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Vetiver & Vanilla, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Caracteristici:parfum proaspătaromă dulceambalaj luxosun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăperedupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm… (notino.ro)

Paddywax Patina Leather & Oak lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Leather & Oak lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Leather & Oak, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Patina Leather & Oakumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum proaspătparfum lemnosambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până… (notino.ro)

Paddywax Patina Rosewood & Geranium lumânare parfumată 510 g

Paddywax Patina Rosewood & Geranium lumânare parfumată 510 g

Paddywax Patina Rosewood & Geranium, 510 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Patina Rosewood & Geraniumumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosparfum floralparfum proaspătambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați… (notino.ro)

Paddywax Patina Rosewood & Geranium lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Rosewood & Geranium lumânare parfumată 340 g

Paddywax Patina Rosewood & Geranium, 340 g, Lumânări parfumate Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Paddywax Patina Rosewood & Geraniumumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum lemnosparfum floralparfum proaspătambalaj luxosdupă ardere, ambalajul poate fi utilizat ca accesoriu decorativun accesoriu decorativ de lux, pentru orice încăpereIngrediente:conține ceară de soiafitil din bumbacCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați… (notino.ro)

Decorațiune vintage în formă de patine Antic Line

Decorațiune vintage în formă de patine Antic Line

Briza vremurilor trecute este binevenită și de Crăciun! Decorațiunile de Crăciun și pentru iarnă de la Antic Line vor fi perfecte pentru a vă aminti de copilăria petrecută în casa bunicilor! Cu stilul retro sau vintage, cu siguranță nu greșiți! Care dintre poveștile acesor piese vă inspiră? (bonami.ro)

Suporturi murale cu patină antică deco (set/2piese)

Suporturi murale cu patină antică deco (set/2piese)

Suporturi murale cu patină antică deco (set/2piese) (bonprix.ro)

GARDENA Classic tambur de perete pentru furtun 60 cu role de ghidare

GARDENA Classic tambur de perete pentru furtun 60 cu role de ghidare

GARDENA Classic tambur de perete pentru furtun 60 cu role de ghidare (fera.ro)

Rola pentru carne

Rola pentru carne

snitelele, cotletele si feliile de friptura trebuie sa fie fragede. Rola practica pentru carne este ideala pentru acest lucru. Datorita lamelor zimtate, feliile de carne devin moi si fragede, topindu-se in gura. (astoreo.ro)

Buffalo Rola 1530224-LPNK

Buffalo Rola 1530224-LPNK

Buffalo Rola 1530224-LPNK (sneakerstudio.ro)

Buffalo Rola 1530223-WHT

Buffalo Rola 1530223-WHT

Buffalo Rola 1530223-WHT (sneakerstudio.ro)

Suport role Leifheit PARAT

Suport role Leifheit PARAT

 Suportul de role PARAT, marca Leifheit, este un ajutor indispensabil în orice casă. Se poate utiliza pentru folie de împachetare, șervete din hârtie, folie de aluminiu sau pungi pentru alimente. Permite tăierea rapidă ș ușoară la lungimea necesară. Suportul este fabricat din plastic de calitate și oțel nobil, având un design original. (e4home.ro)

Rolă scame Wenko Roller

Rolă scame Wenko Roller

Curățenia poate fi uneori o sarcină descurajatoare, mai ales atunci când aveți puțin timp liber, iar zona de acoperit este una mare. Împreună cu Wenko, fiecare gospodină se poate asigura că propriile cerințe în materie de curățenie sunt îndeplinite cu promptitudine, cu rezultate uimitoare în cel mai scurt timp. (bonami.ro)

Police Bratara pentru barbati cu patina Aleea PJ26051BSE / 02 22 cm

Police Bratara pentru barbati cu patina Aleea PJ26051BSE / 02 22 cm

Police Bratara pentru barbati cu patina Aleea PJ26051BSE / 02 22 cm (vivantis.ro)

Police Bratara pentru barbati cu patina Aleea PJ26051BSE / 02 19 cm

Police Bratara pentru barbati cu patina Aleea PJ26051BSE / 02 19 cm

Police Bratara pentru barbati cu patina Aleea PJ26051BSE / 02 19 cm (vivantis.ro)

Prosop de copii Purcel Peppa Pe patine, 30 x 50 cm

Prosop de copii Purcel Peppa Pe patine, 30 x 50 cm

Prosopul de copii cu Purcelu?ul Peppa este confec?ionat din bumbac natural 100%, foarte plăcut la atingere. Acest prosop practic va fi util nu doar acasă pentru ?tersul pe mâini ?i după spălatul din?ilor, ci ?i la grădini?ă sau la ?coală. Nu va ocupa mult loc nici în călătorii. Igiena de zi cu zi a copiilor va fi mult mai plăcută cu acest prosop. (e4home.ro)

Suport cu rola de sfoara

Suport cu rola de sfoara

Indispensabila pentru gradinarit, in gospodarie, garaj sau atelier: rola cu sfoara solida, rezistenta la rupere, intr-un suport practic. (astoreo.ro)

Suport role Leifheit PARAT ROYAL

Suport role Leifheit PARAT ROYAL

 Suportul de role PARAT ROYAL, marca Leifheit, este un ajutor indispensabil în orice casă. Se poate utiliza pentru folie de împachetare, șervete din hârtie, folie de aluminiu sau pungi pentru alimente. Permite tăierea rapidă ș ușoară la lungimea necesară. Suportul este fabricat din plastic de calitate și inox, având un design original. Dimensiuni standard pentru folie (cca. 30 cm). Dimensiuni totale: 16 x 38,4 x 9,4 cm (e4home.ro)

Tigaie Apetit Patina, cu suprafaţă non-aderentă, 24 cm, diam. 24 cm

Tigaie Apetit Patina, cu suprafaţă non-aderentă, 24 cm, diam. 24 cm

 Tigaie din aluminiu, cu suprafaţă non-aderentă Xyilan din 2 straturi şi cu mâner negru din bachelită nituit. Această tigaie este compatibilă cu toate tipurile de aragaze, cu excepţia celor pe inducţie. Parametri şi specificaţii tehnice: grosimea fundului: 2 mm grosimea peretelui: 2 mm culoare: alămiu mat, negru pe interior (e4home.ro)

Tigaie Apetit Patina, cu suprafaţă non-aderentă, 20 cm, diam. 20 cm

Tigaie Apetit Patina, cu suprafaţă non-aderentă, 20 cm, diam. 20 cm

 Tigaie din aluminiu, cu suprafaţă non-aderentă Xyilan din 2 straturi şi cu mâner negru din bachelită nituit. Această tigaie este compatibilă cu toate tipurile de aragaze, cu excepţia celor pe inducţie. Parametri şi specificaţii tehnice: grosimea fundului: 2 mm grosimea peretelui: 2 mm culoare: alămiu mat, negru pe interior (e4home.ro)

2 role de lavete pentru vase

2 role de lavete pentru vase

Igiena incepe cu lavetele pentru vase. Schimbarea acestora mai des este o necesitate, astfel incat lavetele de vase sa nu devina purtatoare de bacterii. Cu aceste role sunteti bine dotat - de asemenea, sunt perfecte pentru curatarea geamurilor, podelelor, practic pentru intreaga gospodarie. (astoreo.ro)

Kela Rolă zimțată pentru aluat RONDO

Kela Rolă zimțată pentru aluat RONDO

Ustensilele de bucătărie RONDO de la marca germană Kela sunt fabricate din metal cu o utilizare minimă a materialelor plastice. Rola zimțată pentru aluat este destinată pentru uz profesional și casnic. Este dotată cu orificiu pentru a putea fi agățată, se întreține ușor. (e4home.ro)

Compactor Suport role de bucătărie Bestlock

Compactor Suport role de bucătărie Bestlock

 Vă lipsește spațiu de depozitare în bucătărie, dar aveți o faianță frumoasă și nu vreți să riscați să o deteriorați cu o mașină de găurit sau cu lipici? Sau locuiți într-un apartament închiriat și pur și simplu nu puteți să găuriți pereții, dar aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare? Atunci raftul de bucătărie Compactor cu sistemul brevetat Bestlock este soluția ideală pentru dvs. Fără utilizarea unei picături de adeziv, a mașinii de găurit sau altui instrument, îl puteți atașa cu ușurință pe orice suprafață netedă, neporoasă. Și în plus, este la fel de ușor să-l scoateți și să-l mutați cu câțiva centimetri sau mai târziu, de exemplu într-un alt apartament. Material: oțel cromat, ABS și plastic TPU (e4home.ro)

Rolă pentru îndepărtarea scamelor Wenko Comfort

Rolă pentru îndepărtarea scamelor Wenko Comfort

Aveți păr și scame peste tot? Pe covor, pe fotoliu, pe haine...Cu această rolă specială veți scăpa de această problemă. Apoi, doar o clătiți cu apă și este, din nou, pregătită de acțiune. (bonami.ro)

Rolă decupat pătrățele cu zimți Tescoma ,

Rolă decupat pătrățele cu zimți Tescoma  ,

Perfectă pentru decupare ușoară și rapidă a pătrățelelor cu zimți din diferite aluaturi, potrivită pentru prepararea ușoară a pastelor umplute de tip tortellini, ravioli, sau diferiți biscuiți sau turte. Fabricată din plastic rezistent, compatibilă cu mașina de spălat vase. Garanție 3 ani. (e4home.ro)

Chanel Ombre Première fard de pleoape cremos culoare 840 Patine…

Chanel Ombre Première fard de pleoape cremos culoare 840 Patine Bronze 4 g

Chanel Ombre Première, 4 g, Farduri de ochi pentru femei, Fardul de pleoape Chanel Ombre Premiere permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten.Caracteristici:pentru o rezistență de lungă duratăușor de aplicatefect satinat (notino.ro)

Suport din cauciuc pentru pantofi, cu patină de bronz, 75 x 40 cm

Suport din cauciuc pentru pantofi, cu patină de  bronz, 75 x 40 cm

Suportul pentru pantofi este adecvat pentru fiecare casă, asigurându-vă mă murdăria, zăpada topită sau apa nu vor ajunge în casă. Acest suport este fabricat din cauciuc, astfel încât întreţinerea să fie mai uşoară. (e4home.ro)

Catrice Rose Quartz rolă pentru masaj facial

Catrice Rose Quartz rolă pentru masaj facial

Catrice Rose Quartz, , Accesorii pentru femei (notino.ro)

Saloos Bio Aroma rolă – Vitalitate 9 ml

Saloos Bio Aroma rolă – Vitalitate 9 ml

Saloos Bio Aroma, 9 ml, Uleiuri de corp pentru femei, Uleiul de corp Saloos Bio Aroma oferă pielii o hidratare intensă și un tratament regenerator.Caracteristici:hrănește și tratează pieleanu lasă o peliculă grasă pe pieleCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Saloos Bio Aroma rolă – Antistres 9 ml

Saloos Bio Aroma rolă – Antistres 9 ml

Saloos Bio Aroma, 9 ml, Uleiuri de corp pentru femei, Uleiul de corp Saloos Bio Aroma oferă pielii o hidratare intensă și un tratament regenerator.Caracteristici:pentru o piele netedă, ca de catifeahrănește și tratează pieleanu lasă o peliculă grasă pe pieleCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Suport pentru rolele de hartie cu Trand.

Suport pentru rolele de hartie cu Trand.

Este jenant cand se termina hartia de toaleta! Din acest motiv, suportul decorativ pentru rolele de hartie nu trebuie sa lipseasca din toaleta dvs. Pentru pana la 5 role de rezerva - igienic si fara praf. (astoreo.ro)

Crystallove Sandstone Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Sandstone Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Sandstone Roller, , Accesorii pentru femei, Produsul Crystallove Sandstone Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Crystallove Amethyst Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Amethyst Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Amethyst Roller, , Accesorii pentru femei, Produsul Crystallove Amethyst Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Crystallove Jade Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Jade Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Jade Roller, , Accesorii pentru femei, Produsul Crystallove Jade Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Simplehuman Suport role, cu fixare pe perete

Simplehuman Suport role, cu fixare pe perete

 Veți îndrăgi de acest suport pentru prosoape de bucătărie. Este echipat cu o tehnologie unică brevetată, care vă permite să rupeți întotdeauna numai un prosop de bucătărie. Și chiar și cu o mână. Suportul are un arc, deci este ușor să rupeți un prosop cu o singură mână. Suportul are un buton cu eliberare rapidă pe lateral. Pentru eliberarea butonului doar apăsați. Datorită acestui fapt puteți schimba rapid rola. Este indicat pentru prosoapele obișnuite (lungimea rolei până la 28 cm). (e4home.ro)

Suport suspendat pentru role din hârtie iDesign

Suport suspendat pentru role din hârtie iDesign

iDesign este întotdeauna o idee bună pentru a te asigura că baia și bucătăria sunt curate și ordonate Accesoriile acestui brand sunt utile și frumoase, fiind o alegere înțeleaptă pentru toată lumea. (bonami.ro)

Oglindă cu suport și ramă cu patină Styler Sicilia, natural, 46 x 146…

Oglindă cu suport și ramă cu patină Styler Sicilia, natural, 46 x 146 cm

Deja pentru o lungă perioadă de timp, oglinda cu suport este o piesă „must have” pentru dressing. Această oglindă nu este doar un un accesoriu de design. În fața oglinzii veți putea repeta sau exersa pentru prezentări importante sau interviuri. (bonami.ro)

Oglindă cu suport și ramă cu patină Styler Sicilia, gri, 46 x 146 cm

Oglindă cu suport și ramă cu patină Styler Sicilia, gri, 46 x 146 cm

Deja pentru o lungă perioadă de timp, oglinda cu suport este o piesă „must have” pentru dressing. Această oglindă nu este doar un un accesoriu de design. În fața oglinzii veți putea repeta sau exersa pentru prezentări importante sau interviuri. (bonami.ro)

Suport de perete pentru role de bucatari - argintiu

Suport de perete pentru role de bucatari - argintiu

Ajutorul nostru indragit in bucatarie, in stil design argintiu. Cu 2 compartimente separate pentru folie transparenta si folie de aluminiu si 1 compartiment de depozitare. Fara continut. (astoreo.ro)

Saloos Bio Aroma rolă – Somn dulce 9 ml

Saloos Bio Aroma rolă – Somn dulce 9 ml

Saloos Bio Aroma, 9 ml, Uleiuri de corp pentru femei, Uleiul de corp Saloos Bio Aroma oferă pielii o hidratare intensă și un tratament regenerator.Caracteristici:hrănește și tratează pieleanu lasă o peliculă grasă pe pieleCum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Revolution Skincare Roller Textured rolă pentru masaj facial

Revolution Skincare Roller Textured rolă pentru masaj facial

Revolution Skincare Roller Textured, , Accesorii pentru femei, Produsul Revolution Skincare Roller Textured asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Crystallove Rose Quartz Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Rose Quartz Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Rose Quartz Roller, , Accesorii pentru femei, Produsul Crystallove Rose Quartz Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Crystallove Dalmatian Jasper Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Dalmatian Jasper Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Dalmatian Jasper Roller, , Accesorii pentru femei, Produsul Crystallove Dalmatian Jasper Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Crystallove Tiger Eye Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Tiger Eye Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Tiger Eye Roller, , Accesorii pentru femei, Produsul Crystallove Tiger Eye Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Crystallove Clear Quartz Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Clear Quartz Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Clear Quartz Roller, , Accesorii pentru femei, Produsul Crystallove Clear Quartz Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Crystallove Red Jasper Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Red Jasper Roller rolă pentru masaj facial

Crystallove Red Jasper Roller, , Accesorii pentru femei, Produsul Crystallove Red Jasper Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Revolution Skincare Roller White Jade rolă pentru masaj

Revolution Skincare Roller White Jade rolă pentru masaj

Revolution Skincare Roller White Jade, , Accesorii pentru femei, Produsul Revolution Skincare Roller White Jade asigură un ten mai frumos.Caracteristici:are efect calmantpoate fi folosit pe față și pe corp (notino.ro)

Revolution Skincare Roller Jade rolă pentru masaj facial

Revolution Skincare Roller Jade rolă pentru masaj facial

Revolution Skincare Roller Jade, , Accesorii pentru femei, Produsul Revolution Skincare Roller asigură un ten mai frumos. (notino.ro)

Morellato Picături brățară de oțel Rolo lanț SCZ967

Morellato Picături brățară de oțel Rolo lanț SCZ967

Bijuteria Morellato este furnizată în ambalajul original . (vivantis.ro)

Urtekram rola deodorantul pe Rose 50 ml BIO

Urtekram rola deodorantul pe Rose 50 ml BIO

Minerální sůl, která je zde používána jako klíčová ingredience, je velmi ceněná, protože přirozeně potlačuje rozvoj bakterií a zápach a zároveň umožňuje kůži pokračovat bez omezení v procesu pocení. Tělo a celkově organismus jako takový se přirozeně zbavuje odpadních produktů. Deodoranty Urtekram se rychle vstřebávají a nezanechávají na pokožce ani na oblečení nežádoucí bílé stopy. Rostlinný glycerín navíc pečuje o pokožku podpaží. Růžová voda a esenciální olej z muškátu způsobují hřejivý pocit. Deodorantul cu trandafiri inerální m conține sare, care inhibă în mod natural dezvoltarea bacteriilor și mirosului, permițând pielii să continue fără restricții în procesul de transpirație. Corpul și corpul în ansamblu, ca atare, în mod natural elimină deșeuri. Glicerină vegetală îngrijire… (vivantis.ro)

Urtekram rola deodorantul pe BIO lime 50 ml

Urtekram rola deodorantul pe BIO lime 50 ml

Minerální sůl, která je zde používána jako klíčová ingredience, je velmi ceněná, protože přirozeně potlačuje rozvoj bakterií a zápach a zároveň umožňuje kůži pokračovat bez omezení v procesu pocení. Tělo a celkově organismus jako takový se přirozeně zbavuje odpadních produktů. Deodoranty Urtekram se rychle vstřebávají a nezanechávají na pokožce ani na oblečení nežádoucí bílé stopy. Rostlinný glycerín navíc pečuje o pokožku podpaží. Limetka má blahodárný účinek na pokožku a spolu s citrónem dodává citrusovou svěžest. Deodorantul cu var conține săruri minerale, care inhibă în mod natural dezvoltarea bacteriilor și mirosului, permițând pielii să continue fără restricții în procesul de transpirație. Corpul și corpul în ansamblu, ca atare, în mod natural elimină deșeuri. Glicerină vegetală… (vivantis.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide