Patine de gheata 25

Puzzle Trefl Regatul de gheață Aventuri, 25 piese

Puzzle Trefl Regatul de gheață Aventuri, 25 piese

Compuneți un puzzle cu motivul preferat din desenul animat, cu cele două surori și regatul lor fermecat. Compunerea puzzle-urilor dezvoltă excelent dexteritatea, antrenează abilități motrice fine și capacitatea de observare și umple timpul liber. Fiecare puzzle compus poate fi descompus și compus în mod repetat, sau motivul compus rezultat poate fi lipit și transformat într-o decorațiune pentru camera de copii. (e4home.ro)

Klarstein industrie mașină de gheață 160W 25 kg / zi din oțel…

Klarstein industrie mașină de gheață 160W 25 kg / zi din oțel inoxidabil

Mașina de gheață de la băuturi Klarstein este doar pentru băuturi răcoritoare. În cazul unor evenimente , înalta performanță a mașinii rămâne rece chiar și în probleme cantitative și oferă o calitate fără gust continuu. Cu cei 160 de wați de putere, el nu permite blocaje în timp ce restul de personal poate urmări permanent destinul într-o atmosferă relaxată, precum și zone liniștite. Comercialul filtru de calitate gheață oferă, de asemenea, cea mai mare nevoie de gheata cu un stoc de 7 kg si o capacitate de productie mare de 25 kg pe zi frunte. Cele geroase (zarurile) răcoritoare sunt păstrate până la utilizarea lor în zonele cu climă arctică și sunt apoi ușor accesibile de o acoperire rece izolatoare la fel ca si o ușă cu balamale. Datorită carcasei din otel inoxidabil simplu, de argint,… (electronic-star.ro)

Klarstein industrie mașină de gheață 160W 25 kg / zi din oțel…

Klarstein industrie mașină de gheață 160W 25 kg / zi din oțel inoxidabil

Mașina de gheață de la băuturi Klarstein este doar pentru băuturi răcoritoare. În cazul unor evenimente , înalta performanță a mașinii rămâne rece chiar și în probleme cantitative și oferă o calitate fără gust continuu. Cu cei 160 de wați de putere, el nu permite blocaje în timp ce restul de personal poate urmări permanent destinul într-o atmosferă relaxată, precum și zone liniștite. Comercialul filtru de calitate gheață oferă, de asemenea, cea mai mare nevoie de gheata cu un stoc de 7 kg si o capacitate de productie mare de 25 kg pe zi frunte. Cele geroase (zarurile) răcoritoare sunt păstrate până la utilizarea lor în zonele cu climă arctică și sunt apoi ușor accesibile de o acoperire rece izolatoare la fel ca si o ușă cu balamale. Datorită carcasei din otel inoxidabil simplu, de argint,… (klarstein.ro)

Klarstein Eiszeit, mașină pentru cuburi de gheață, oțel inoxidabil, 3…

Klarstein Eiszeit, mașină pentru cuburi de gheață, oțel inoxidabil, 3 dimensiuni de cuburi de gheață, argintiu

Fie cocktail sau băuturi răcoritoare: cu mașina de gheață Klarstein, toate băuturile pot fi răcite perfect. Mașina puternică de gheață de gheață produce până la 15 kg de cuburi de gheață pe zi. Deci este potrivită atât pentru uz casnic, cât și pentru petreceri sau petreceri de grădină. Funcționarea dispozitivului de fabricare a cubului de gheață se face ușor și convenabil prin intermediul panoului de control cu suprafață tactilă, prin care dimensiunea cubului de gheață poate fi definită în trei dimensiuni diferite. Afișajul LCD auto-explicativ oferă informații despre alegerea făcută în orice moment. Rezervorul de apă de mare, cu trei litri de volum și un recipient cu o capacitate de 600 g cuburi de gheață sunt gata pentru prepararea multor de cuburi de gheață, în timp ce alimentarea cu… (electronic-star.ro)

Klarstein Eiszeit, mașină pentru cuburi de gheață, oțel inoxidabil, 3…

Klarstein Eiszeit, mașină pentru cuburi de gheață, oțel inoxidabil, 3 dimensiuni de cuburi de gheață, argintiu

Fie cocktail sau băuturi răcoritoare: cu mașina de gheață Klarstein, toate băuturile pot fi răcite perfect. Mașina puternică de gheață de gheață produce până la 15 kg de cuburi de gheață pe zi. Deci este potrivită atât pentru uz casnic, cât și pentru petreceri sau petreceri de grădină. Funcționarea dispozitivului de fabricare a cubului de gheață se face ușor și convenabil prin intermediul panoului de control cu suprafață tactilă, prin care dimensiunea cubului de gheață poate fi definită în trei dimensiuni diferite. Afișajul LCD auto-explicativ oferă informații despre alegerea făcută în orice moment. Rezervorul de apă de mare, cu trei litri de volum și un recipient cu o capacitate de 600 g cuburi de gheață sunt gata pentru prepararea multor de cuburi de gheață, în timp ce alimentarea cu… (klarstein.ro)

patine Tempish Gheata stea - 1300001625

patine Tempish Gheata stea - 1300001625

patine Tempish Gheata stea - 1300001625 ICE STAR skate pentru sport de agrement, din plastic rezistent la îngheț și decorat cu imprimeu colorat pe lateral. Avantajul este căptușeala izolată detașabilă și fixarea piciorului confortabil și fixarea rapidă cu trei catarame. Dimensiune: 36 - 43 Lungime interioară: dimensiune: 36 - 22,7 cm dimensiune: 37 - 23,0 cm dimensiune: 38 - 23,5 cm dimensiune: 39 - 24,0 cm dimensiune: 40 - 25,0 cm dimensiune: 41 - 25,5 cm dimensiune: 42 - 26,3 cm dimensiune: 43 - 27,0 cm parametri: Utilizare recomandată: sport de agrement Categorie: Femei Material exterior: schelet din 2 piese, material TPU, dur până la -20 ° C Căptușeală: Nylon + nylex Construcție: NU Căptușeală: căptușeală detașabilă Cuțit: Monolit cu schelet, oțel carbon Sistem de închidere: 3… (gamisport.ro)

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841 Patine de gheață pentru băieți, destinate sportului de agrement, începătorilor și patinatorilor avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine anatomic, scheletul exterior din plastic ține glezna bebelușului. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și scheletului anatomic și a Fashion Botylor interiori. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Dimensiune: 29-32, 33-36, 37-40 Lungime interioară: dimensiune: 29-32 17,5 - 19,5 cm dimensiune: 33-36 20,0 - 22,3 cm dimensiune: 37-40 22,5 -… (gamisport.ro)

Racletă de gheață Inter, 19 cm

Racletă de gheață Inter, 19 cm

Dacă nu aveți propriul garaj sau doar parcați afară des, vă confruntați cu aceeași situație în fiecare dimineață de iarnă. Geamurile mașinii sunt înghețate. Acest răzuitor robust are un mâner ergonomic montat ferm și o lamă întărită pe ambele părți, care asigură o curățare rapidă și delicată a sticlei. (e4home.ro)

Formă de gheață Tescoma myDRINK, cărți

Formă de gheață Tescoma myDRINK, cărți

Forma de gheață este un instrument ideal pentru preparare unor cuburi de gheață originale sub formă de simboluri de cărți de joc. Forma este prevăzută cu un capac etanș, care permite transportul și păstrarea în siguranță a formei în congelator. Pentru ca gheața să poată fi scoasă mai ușor, forma este fabricată din silicon elastic. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Formă cuburi de gheață Tescoma myDRINK

Formă cuburi de gheață Tescoma myDRINK

 Forma de gheață myDRINK, marca Tescoma, este un instrument ideal pentru preparare unor cuburi de gheață originale. Forma este prevăzută cu un capac etanș, care permite transportul și păstrarea în siguranță a formei în congelator. Pentru ca gheața să poată fi scoasă mai ușor, forma este fabricată din silicon elastic. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Racletă de gheață Blade, 29 cm

Racletă de gheață Blade, 29 cm

 Dacă nu aveți propriul garaj sau doar parcați afară des, vă confruntați cu aceeași situație în fiecare dimineață de iarnă. Geamurile mașinii sunt înghețate. Această răzuitoare are o lamă metalică care îndepărtează ușor gheața de pe parbriz. Lama cauciucată de pe cealaltă parte îndepărtează restul de apă. Structura este metalică, cu mâner ergonomic. Lățime lamă metalică: 10 cm Lățime lamă cauciucată: 12 cm (e4home.ro)

Lopățică de gheață Mäser Cocktail, mare

Lopățică de gheață Mäser Cocktail, mare

 Lopățica pentru scoaterea cuburilor de gheață sau a ingredientelor uscate este fabricată din aluminiu extrem de durabil. Are un mâner confortabil și solid. Dimensiuni produs: lungime mâner: 8,5 cm lungime lingură: 18 cm lățime lingură: 10 cm (e4home.ro)

Racletă de gheață Whale, 18 cm

Racletă de gheață Whale, 18 cm

Dacă nu aveți propriul garaj sau doar parcați afară des, vă confruntați cu aceeași situație în fiecare dimineață de iarnă. Geamurile mașinii sunt înghețate. Această răzuitoare are o lamă din plastic moale foarte rezistent, care protejează parbrizul. Mânerul ergonomic asigură o utilizare simplă. (e4home.ro)

Cutie de gheață Lékué Ice, negru

Cutie de gheață Lékué Ice, negru

Lăsați-vă fascinați de arta de a găti chiar la dvs. acasă! Lékué este un brand venit tocmai din Spania cea însorită, ce păstrează tradiția gătitului, fără a-i fi însă teamă de schimbare și inovație. Produsele sale ies în evidență prin culorile, formele și materialele pe care le au. Descoperiți toată colecția variată de forme de bucătărie și alte accesorii fabricate din silicon premium! Designerii acestui brand s-au axat nu numai pentru crearea unui design original, ci mai ales pe crearea unui produs sigur, de calitate, și ușor de folosit. Iar rezultatul este unul pe măsură - recipiente și accesorii pentru bucătărie care ajută la prepararea unor mâncăruri delicioase, lăsând la o parte stereotipurile legate de gătitul la cuptorul cu microunde. Dovada că Lékué este un adevărat expert constă… (bonami.ro)

Cutie de gheață Lékué Ice, alb

Cutie de gheață Lékué Ice, alb

Lăsați-vă fascinați de arta de a găti chiar la dvs. acasă! Lékué este un brand venit tocmai din Spania cea însorită, ce păstrează tradiția gătitului, fără a-i fi însă teamă de schimbare și inovație. Produsele sale ies în evidență prin culorile, formele și materialele pe care le au. Descoperiți toată colecția variată de forme de bucătărie și alte accesorii fabricate din silicon premium! Designerii acestui brand s-au axat nu numai pentru crearea unui design original, ci mai ales pe crearea unui produs sigur, de calitate, și ușor de folosit. Iar rezultatul este unul pe măsură - recipiente și accesorii pentru bucătărie care ajută la prepararea unor mâncăruri delicioase, lăsând la o parte stereotipurile legate de gătitul la cuptorul cu microunde. Dovada că Lékué este un adevărat expert constă… (bonami.ro)

Klarstein Arctic Porter, aparat de făcut cuburi de gheață, bucăți…

Klarstein Arctic Porter, aparat de făcut cuburi de gheață, bucăți conice de gheață, 12 kg / 24 ore, oțel inoxidabil

Fie că este vorba de o sărbătoare de familie, o petrecere în apartament, ai aparatul de făcut cuburi de gheață profesionist în baruri sau restaurante: cu aparatul de făcut cuburi de gheață Klarstein Arctic Porter, toate băuturile pot fi perfect pregătite și răcite.Puternicul aparat de făcut cuburi de gheață Arctic Porter produce până la 12 kg de bucăți de gheață conice pe zi și este ideal pentru toate petrecerile dinn grădină sau baruri. Aparatul Arctic Porter este potrivit și pentru uz casnic. Cuburile de gheață proaspete vor fi întotdeauna disponibile acasă pentru băuturi răcoritoare. În funcție de mărimea setată S sau L, dispozitivul pregătește 9 cuburi de gheață într-un singur ciclu în 8 minute. În cazul unui rezervor de apă gol sau al unei tăvi pline pentru cuburi de gheață,… (electronic-star.ro)

Klarstein Arctic Porter, aparat de făcut cuburi de gheață, bucăți…

Klarstein Arctic Porter, aparat de făcut cuburi de gheață, bucăți conice de gheață, 12 kg / 24 ore, oțel inoxidabil

Fie că este vorba de o sărbătoare de familie, o petrecere în apartament, ai aparatul de făcut cuburi de gheață profesionist în baruri sau restaurante: cu aparatul de făcut cuburi de gheață Klarstein Arctic Porter, toate băuturile pot fi perfect pregătite și răcite.Puternicul aparat de făcut cuburi de gheață Arctic Porter produce până la 12 kg de bucăți de gheață conice pe zi și este ideal pentru toate petrecerile dinn grădină sau baruri. Aparatul Arctic Porter este potrivit și pentru uz casnic. Cuburile de gheață proaspete vor fi întotdeauna disponibile acasă pentru băuturi răcoritoare. În funcție de mărimea setată S sau L, dispozitivul pregătește 9 cuburi de gheață într-un singur ciclu în 8 minute. În cazul unui rezervor de apă gol sau al unei tăvi pline pentru cuburi de gheață,… (electronic-star.ro)

Klarstein Arctic Porter, aparat de făcut cuburi de gheață, bucăți…

Klarstein Arctic Porter, aparat de făcut cuburi de gheață, bucăți conice de gheață, 12 kg / 24 ore, oțel inoxidabil

Fie că este vorba de o sărbătoare de familie, o petrecere în apartament, ai aparatul de făcut cuburi de gheață profesionist în baruri sau restaurante: cu aparatul de făcut cuburi de gheață Klarstein Arctic Porter, toate băuturile pot fi perfect pregătite și răcite.Puternicul aparat de făcut cuburi de gheață Arctic Porter produce până la 12 kg de bucăți de gheață conice pe zi și este ideal pentru toate petrecerile dinn grădină sau baruri. Aparatul Arctic Porter este potrivit și pentru uz casnic. Cuburile de gheață proaspete vor fi întotdeauna disponibile acasă pentru băuturi răcoritoare. În funcție de mărimea setată S sau L, dispozitivul pregătește 9 cuburi de gheață într-un singur ciclu în 8 minute. În cazul unui rezervor de apă gol sau al unei tăvi pline pentru cuburi de gheață,… (klarstein.ro)

Klarstein Arctic Porter, aparat de făcut cuburi de gheață, bucăți…

Klarstein Arctic Porter, aparat de făcut cuburi de gheață, bucăți conice de gheață, 12 kg / 24 ore, oțel inoxidabil

Fie că este vorba de o sărbătoare de familie, o petrecere în apartament, ai aparatul de făcut cuburi de gheață profesionist în baruri sau restaurante: cu aparatul de făcut cuburi de gheață Klarstein Arctic Porter, toate băuturile pot fi perfect pregătite și răcite.Puternicul aparat de făcut cuburi de gheață Arctic Porter produce până la 12 kg de bucăți de gheață conice pe zi și este ideal pentru toate petrecerile dinn grădină sau baruri. Aparatul Arctic Porter este potrivit și pentru uz casnic. Cuburile de gheață proaspete vor fi întotdeauna disponibile acasă pentru băuturi răcoritoare. În funcție de mărimea setată S sau L, dispozitivul pregătește 9 cuburi de gheață într-un singur ciclu în 8 minute. În cazul unui rezervor de apă gol sau al unei tăvi pline pentru cuburi de gheață,… (klarstein.ro)

Klarstein Partytime, aparat de gheață, gheață curată, 15kg / 24h,…

Klarstein  Partytime, aparat de gheață, gheață curată, 15kg / 24h, oțel inoxidabil

Fie că este vorba de o sărbătoare de familie, de o petrecere la domiciliu sau ca producător de gheață profesionist în baruri sau restaurante: cu aparatul de gheață Klarstein Partytime, toate băuturile pot fi perfect pregătite și răcorite.Puternicul aparat de gheață Partytime produce până la 15 kg de gheață curată pe zi și este perfect pentru utilizare la toate petrecerile, restaurantele și barurile. Chiar și pentru uz casnic normal, Partytime este un adevărat câștig: aveți întotdeauna cuburi de gheață proaspete acasă pentru a vă răcori băuturile. În funcție de mărimea setată S sau L, veți pregăti 9 cuburi de gheață într-un ciclu de la 7 la 15 minute. În cazul unui rezervor de apă gol sau a unei tăvi pline pentru cuburi de gheață, indicatoarele de pe ecranul tactil de ansamblu de pe partea… (klarstein.ro)

Klarstein Partytime, aparat de gheață, gheață curată, 15kg / 24h,…

Klarstein  Partytime, aparat de gheață, gheață curată, 15kg / 24h, oțel inoxidabil

Fie că este vorba de o sărbătoare de familie, de o petrecere la domiciliu sau ca producător de gheață profesionist în baruri sau restaurante: cu aparatul de gheață Klarstein Partytime, toate băuturile pot fi perfect pregătite și răcorite.Puternicul aparat de gheață Partytime produce până la 15 kg de gheață curată pe zi și este perfect pentru utilizare la toate petrecerile, restaurantele și barurile. Chiar și pentru uz casnic normal, Partytime este un adevărat câștig: aveți întotdeauna cuburi de gheață proaspete acasă pentru a vă răcori băuturile. În funcție de mărimea setată S sau L, veți pregăti 9 cuburi de gheață într-un ciclu de la 7 la 15 minute. În cazul unui rezervor de apă gol sau a unei tăvi pline pentru cuburi de gheață, indicatoarele de pe ecranul tactil de ansamblu de pe partea… (electronic-star.ro)

patine Tempish RS verso Gheata - 1300000834

patine Tempish RS verso Gheata - 1300000834

patine Tempish RS verso Gheata - 1300000834 Patine de gheață pentru băieți, destinate sportului de agrement, începătorilor și patinatorilor avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Mărimi: 26-29, 30-33, 34-37 Lungime interioară: dimensiune: 26-29 17,5-18,6cm dimensiune: 30-33 19,5-21,5cm dimensiune: 34-37 21,5-24,0cm Parametri : Utilizare recomandată: sport de agrement Material exterior: PE cu impact ridicat, trei piese, reglabil pe lungime, Slight semi-moale Căptușeală: insertie anatomică armată NYLON / NYLEX, armată cu panouri din PVC la exterior, bandaj anatomic,… (gamisport.ro)

patine Tempish clipuri Gheata fată - 13000000842

patine Tempish clipuri Gheata fată - 13000000842

patine Tempish clipuri Gheata fată - 13000000842 Fete patine de gheață concepute pentru sporturi de agrement, începători și patinatori avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine anatomic, scheletul exterior din plastic ține glezna bebelușului. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și scheletului anatomic și a Fashion Botylor interiori. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Dimensiune: 29-32, 33-36, 37-40 Lungime interioară: dimensiune: 29-32 17,5 - 19,5 cm dimensiune: 33-36 20,0 - 22,3 cm dimensiune: 37-40 22,5 - 25,2… (gamisport.ro)

patine Tempish bucurie Gheata fată - 1300000838

patine Tempish bucurie Gheata fată - 1300000838

patine Tempish bucurie Gheata fată - 1300000838 Fetele patinele de gheață JOY cu cuțitul de hochei sunt concepute pentru sporturile de agrement, începând cu patinatorii avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Gulerul spectaculos semi-transparent este confecționat din PE, care păstrează duritatea chiar și la temperaturi în jur de -25 ° C. Strângerea asigură șiretul, centura de fixare cu velcro și catarama cu două fețe cu blocare împotriva deschiderii spontane. Bandajul interior al Fashion Botylor este foarte confortabil și are proprietăți excelente de izolare termică. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2… (gamisport.ro)

Formă de gheață Tescoma myDRINK, diamante XXL

Formă de gheață Tescoma myDRINK, diamante XXL

Forma de gheață este un instrument ideal pentru preparare unor cuburi de gheață originale sub formă de diamante XXL. Forma este prevăzută cu un capac etanș, care permite transportul și păstrarea în siguranță a formei în congelator. Pentru ca gheața să poată fi scoasă mai ușor, forma este fabricată din silicon elastic. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Balon pliabil Regatul de gheață, 45 cm

Balon pliabil Regatul de gheață, 45 cm

Oferiți copiilor mișcare și distracție în același timp. Acest balon gonflabil, cu două mânere, este o alegere excelentă pentru case și grădini. Îi ajută pe copii să își mențină echilibrul și să-și țină corpul într-o poziție corectă . Balonul este fabricat din plastic albastru solid, cu un motiv cu Anny și Elsy. Se livrează într-o cutie colorată cu dimensiuni de 17,5 x 8 x 22 cm. Pentru copii de la vârsta de 3 ani. (e4home.ro)

Formă cuburi de gheață Tescoma myDRINK, biluțe

Formă cuburi de gheață Tescoma myDRINK, biluțe

este un instrument ideal pentru preparare unor cuburi de gheaţă originaleForma de gheață este un instrument ideal pentru preparare unor cuburi de gheață originale sub formă de bile. Forma este prevăzută cu un capac etanș, care permite transportul și păstrarea în siguranță a formei în congelator. Pentru ca gheața să poată fi scoasă mai ușor, foram este fabricată din silicon elastic. 3 ani garanție. (e4home.ro)

patine Tempish rebel Gheata unul pentru - 1300001830

patine Tempish rebel Gheata unul pentru - 1300001830

patine Tempish rebel Gheata unul pentru - 1300001830 Patinele de gheață pentru băieți cu un nou design conceput pentru sporturi de agrement, începători și patinatori avansați. Tehnologia de impriMore digitală a fost utilizată pentru prima dată în colecția TEMPISH de patine de iarnă pentru aspectul lor Attractive. Căptușeala moale, uscată rapid asigură o potrivire confortabilă la forma piciorului copilului. Patinele sunt extensibile până la 43! Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Culoare: albastru Dimensiune: 29-32, 33-36, 37-40, 40-43 Lungime interioară: dimensiune: 29-32 18,0 - 20,0 cm dimensiune: 33-36 20,0 - 22,0 cm dimensiune: 37-40 23,5 -… (gamisport.ro)

patine Tempish RS verso Gheata fată Violet - 1300000835

patine Tempish RS verso Gheata fată Violet - 1300000835

patine Tempish RS verso Gheata fată Violet - 1300000835 Fete patine de gheață concepute pentru sportul de agrement, începând cu patinatorii avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Gulerul spectaculos semi-transparent este confecționat din PE, care păstrează duritatea chiar și la temperaturi în jur de -25 ° C. Strângerea va asigura șiretul, bontul cu velcro și catarama cu două fețe, cu blocare împotriva deschiderii spontane. Bandajul interior al Fashion Botylor este foarte confortabil și are proprietăți excelente de izolare termică. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Culoare: violet, roșu Mărimi: 26-29,… (gamisport.ro)

patine Tempish rebel Gheata unul pentru fată - 1300001829

patine Tempish rebel Gheata unul pentru fată - 1300001829

patine Tempish rebel Gheata unul pentru fată - 1300001829 Fete patine de gheață cu un nou design conceput pentru sportul de agrement, începători și patinatori avansați. Tehnologia de impriMore digitală a fost utilizată pentru prima dată în colecția TEMPISH de patine de iarnă pentru aspectul lor Attractive. Căptușeala moale, uscată rapid asigură o potrivire confortabilă la forma piciorului copilului. Patinele sunt extensibile până la dimensiunea 43 și, prin urMore, acest patine poate fi folosit de fete și doamne mai mari. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Culoare: roz Dimensiune: 29-32, 33-36, 37-40, 40-43 Lungime interioară: dimensiune: 29-32… (gamisport.ro)

Bordură autoadezivă Regatul de Gheaţă, 500 x 14 cm

Bordură autoadezivă Regatul de Gheaţă, 500 x 14 cm

 Dacă copii iubesc desenul animat Regatul de Gheaţă, cu sigurnaţă că această bordură va fi pe placul lor. Această bordură se poate folosi separat sau în combinaţie cu alte fototapete. Se aplică foarte uşor. Trasaţi o linie dreaptă pe o suprafaţă curată şi netedă şi aplicaţi apoi bordura. Înainte de presarea finală, asiguraţi-vă că bordura este aşezată corect. Pentru ca aplicarea să fie mai simplă, bordura poate fi încălzită cu uscătorul de păr. Se poate aplica direct pe perete, dar şi pe o suprafaţă tapetată. Dacă doriţi să îndepărtaţi bordura, este suficient să trageţi de ea. Produs fabricat în UE. Acest produs este conceput doar pentru scopuri decorative şi poate fi aplicat numai de persoane adulte sau sub supravegherea unei persoane adulte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor; pericol… (e4home.ro)

Lanțuri de gheață Compass Winter Önorm X70, 2 buc.

Lanțuri de gheață Compass Winter Önorm X70, 2 buc.

 Lanțurile pentru zăpadă sunt printre echipamentele de bază ale mașinii. Plasa lanțului este dispusă în formă "X" pentru o mai bună manevrabilitate a mașinii și asigură astfel o conducere confortabilă și, în primul rând, sigură pentru pasagerii din mașină atunci când se circulă drumuri înzăpezite și pe drumuri de țară. Secțiunea transversală a zalelor individuale de lanț este adaptată cât mai optim posibil și asigură o tracțiune constantă a roților. Lanțul este fabricat din aliaj de oțel de înaltă calitate, care asigură o durată lungă de viață. Pachetul practic conține o pereche de lanțuri cu montare ușoară și rapidă, instrucțiuni și un cadou sub forma unui răzuitor de geamuri cu trei fețe. Parametri tehnici: pentru autovehicule - până la 1800 kg compatibil cu anvelope - 205/55 R13, 215… (e4home.ro)

Decoraţiune adezivă Regatul de gheaţă, 30 x 30 cm

Decoraţiune adezivă Regatul de gheaţă, 30 x 30 cm

 Creaţi din camera de copii un adevărat Regat de gheaţă, cu minunata Elsa, cu neînfricata Anna, cu Olaf, cu renul Sven şi cu alţii. Autocolantul se remarcă printr-o calitate înaltă a imaginii. Este ideal pentru decorarea pereţilor, nu se decolorează. Se instalează rapid şi uşor, este ecologic. Fabricat în Republica Cehă. Parametri tehnici Material: folie autocolantă fără ftalaţi (e4home.ro)

Lanțuri de gheață Compass Winter Önorm X100, 2 buc.

Lanțuri de gheață Compass Winter Önorm X100,  2 buc.

 Lanțurile pentru zăpadă sunt printre echipamentele de bază ale mașinii. Plasa lanțului este dispusă în formă "X" pentru o mai bună manevrabilitate a mașinii și asigură astfel o conducere confortabilă și, în primul rând, sigură pentru pasagerii din mașină atunci când se circulă drumuri înzăpezite și pe drumuri de țară. Secțiunea transversală a zalelor individuale de lanț este adaptată cât mai optim posibil și asigură o tracțiune constantă a roților. Lanțul este fabricat din aliaj de oțel de înaltă calitate, care asigură o durată lungă de viață. Pachetul practic conține o pereche de lanțuri cu montare ușoară și rapidă, instrucțiuni și un cadou sub forma unui răzuitor de geamuri cu trei fețe. Parametri tehnici: pentru autovehicule - până la 1800 kg compatibil cu anvelope - 235/60 R14, 245… (e4home.ro)

Lanțuri de gheață Compass Winter Önorm X90, 2 buc.

Lanțuri de gheață Compass Winter Önorm X90, 2 buc.

 Lanțurile pentru zăpadă sunt printre echipamentele de bază ale mașinii. Plasa lanțului este dispusă în formă "X" pentru o mai bună manevrabilitate a mașinii și asigură astfel o conducere confortabilă și, în primul rând, sigură pentru pasagerii din mașină atunci când se circulă drumuri înzăpezite și pe drumuri de țară. Secțiunea transversală a zalelor individuale de lanț este adaptată cât mai optim posibil și asigură o tracțiune constantă a roților. Lanțul este fabricat din aliaj de oțel de înaltă calitate, care asigură o durată lungă de viață. Pachetul practic conține o pereche de lanțuri cu montare ușoară și rapidă, instrucțiuni și un cadou sub forma unui răzuitor de geamuri cu trei fețe. Parametri tehnici: pentru autovehicule - până la 1800 kg compatibil cu anvelope - 225/60 R14, 215… (e4home.ro)

Klarstein Mr. Black-Frost mașină de gheață 150W neagră

Klarstein Mr. Black-Frost mașină de gheață 150W neagră

Mașina de gheață Klarstein Mr. Black-Frost vă va ajuta la organizarea de evenimente mici și mijlocii și vă va ajuta pentru a acoperi consumul de gheață. Acest aparat este potrivit, de asemenea, pentru utilizarea în bucătării mici și care poate într-adevăr, în termen de 24 de ore să producă aproximativ 15 kg de cuburi de gheață. Motorul său de 150 W lucrează foarte liniștit și nu deranjează discuțiile oaspeților care doresc să se distreze. În ceea ce privește serviciul, filtrul de gheață Klarstein Mr. Black-Frost datorită panoului de control este foarte intuitiv. Cantitatea de gheață produsă pote fi verificată printr-o căsuță practică plasată pe partea de sus a dispozitivului. Acest dispozitiv de gheață de la brandul Klarstein a fost supus testului TUV. Rezultatele au confirmat faptul că,… (klarstein.ro)

Klarstein Mr. Black-Frost mașină de gheață 150W neagră

Klarstein Mr. Black-Frost mașină de gheață 150W neagră

Mașina de gheață Klarstein Mr. Black-Frost vă va ajuta la organizarea de evenimente mici și mijlocii și vă va ajuta pentru a acoperi consumul de gheață. Acest aparat este potrivit, de asemenea, pentru utilizarea în bucătării mici și care poate într-adevăr, în termen de 24 de ore să producă aproximativ 15 kg de cuburi de gheață. Motorul său de 150 W lucrează foarte liniștit și nu deranjează discuțiile oaspeților care doresc să se distreze. În ceea ce privește serviciul, filtrul de gheață Klarstein Mr. Black-Frost datorită panoului de control este foarte intuitiv. Cantitatea de gheață produsă pote fi verificată printr-o căsuță practică plasată pe partea de sus a dispozitivului. Acest dispozitiv de gheață de la brandul Klarstein a fost supus testului TUV. Rezultatele au confirmat faptul că,… (electronic-star.ro)

Oglindă adezivă Regatul de gheaţă, de copii15 x 21,5 cm

Oglindă adezivă Regatul de gheaţă, de copii15 x 21,5 cm

 Decoraţi camera de copii cu această oglindă cu frumoasa Elsa şi cu simpaticul Olaf. Oglinda este prevăzută cu o bandă dublu adezivă, pentru o instalare uşoară. Oglinzile de design AG Design sunt fabricate din sticlă acrilică de calitate, fiind foarte rezistente la spargere. (e4home.ro)

Prosop Emoji Regatul de gheață Frozen, 70 x 140 cm

Prosop Emoji Regatul de gheață Frozen, 70 x 140 cm

Oferiţi copiilor dvs. un confort maxim cu bumbacul fin plăcut, care este şi foarte absorbant. Acest prosop este o garanţie a bunei dispoziţii, copii putându-se bucura de el şi în zilele de vară, la plajă. Acest prosop va deveni un companion excelent atât atunci când plecaţi în vacanţă cât şi acasă. (e4home.ro)

Puzzle Trefl Regatul de gheață 2 - Călătoriecu aventuri, 260 piese

Puzzle Trefl Regatul de gheață 2 - Călătoriecu aventuri, 260 piese

Compune un puzzle cu tema serialului animat Regatul de gheață 2 - Drumul spre aventură! Compunerea puzzle-urilor dezvoltă excelent dexteritatea, antrenează abilități motrice fine și capacitatea de observare și umple timpul liber. Fiecare puzzle compus poate fi descompus și compus în mod repetat, sau motivul compus rezultat poate fi lipit și transformat într-o decorațiune pentru camera de copii. (e4home.ro)

Puzzle Trefl Regatul de gheață 2 - Magia gheții, 100 piese

Puzzle Trefl Regatul de gheață 2 - Magia gheții, 100 piese

Compune un puzzle cu tema serialului animat Regatul de gheață 2 - Magia gheții! Compunerea puzzle-urilor dezvoltă excelent dexteritatea, antrenează abilități motrice fine și capacitatea de observare și umple timpul liber. Fiecare puzzle compus poate fi descompus și compus în mod repetat, sau motivul compus rezultat poate fi lipit și transformat într-o decorațiune pentru camera de copii. (e4home.ro)

Klarstein KRISTALL, aparat de produs gheață, 2 dimensiuni ale…

Klarstein KRISTALL, aparat de produs gheață, 2 dimensiuni ale cuburilor de gheață, recipient pentru apă 2,5 L

Cuburi de gheață precum cristalul la îndemână: filtrul de gheață Klarstein Kristall realizează rapid băuturi reci pentru petrecerile fierbinți. Nu contează dacă folosiți cuburile de gheață pentru băuturi sau pentru alte băuturi pentru stingerea setei. Cuburile de gheață de cristal vor modela fiecare băutură. Producătorul de gheață Klarstein Kristall pregătește până la 15 kg de gheață în 24 de ore, deci este suficient pentru fiecare sărbătoare lungă. Pur și simplu se toarnă apă în rezervorul de 2,5 litri, setați una dintre cele două dimensiuni disponibile de cuburi și prepararea poate începe: în 27 minute se fac primele cuburi de gheață mici, cele mai mari au nevoie de 30 de minute. La fiecare 20, respectiv 23 de minute este adăugată o nouă cantitate de gheață de până la 600 de grame timp… (electronic-star.ro)

Klarstein KRISTALL, aparat de produs gheață, 2 dimensiuni ale…

Klarstein KRISTALL, aparat de produs gheață, 2 dimensiuni ale cuburilor de gheață, recipient pentru apă 2,5 L

Cuburi de gheață precum cristalul la îndemână: filtrul de gheață Klarstein Kristall realizează rapid băuturi reci pentru petrecerile fierbinți. Nu contează dacă folosiți cuburile de gheață pentru băuturi sau pentru alte băuturi pentru stingerea setei. Cuburile de gheață de cristal vor modela fiecare băutură. Producătorul de gheață Klarstein Kristall pregătește până la 15 kg de gheață în 24 de ore, deci este suficient pentru fiecare sărbătoare lungă. Pur și simplu se toarnă apă în rezervorul de 2,5 litri, setați una dintre cele două dimensiuni disponibile de cuburi și prepararea poate începe: în 27 minute se fac primele cuburi de gheață mici, cele mai mari au nevoie de 30 de minute. La fiecare 20, respectiv 23 de minute este adăugată o nouă cantitate de gheață de până la 600 de grame timp… (klarstein.ro)

Klarstein Antarctica, aparat de gheață, 270W, 15l, 26kg / 24h, inox,…

Klarstein Antarctica, aparat de gheață, 270W, 15l, 26kg / 24h, inox, negru

Klarstein Antarctica, producătorului de gheață furnizează pur și simplu cu compresorul său de înaltă performanță, baruri, restaurante, evenimente cu mâncare proaspătă, cuburi de gheață pentru băuturi reci sau pentru răcirea alimentelor.Indiferent dacă este pentru evenimente sau divertisment acasă: Antarctica menține întotdeauna producătorul de gheață chiar și în provocările mari, oferind o calitate neutră pentru gust. Cu cei 270 de wați, PowerCuber oferă până la 26 kg de cuburi de gheață pe zi și poate fi redimensionat după cum este necesar. Cronometrul încorporat asigură oprirea automată, dacă este necesar. Datorită rezervorului BigSpender de 15 litri, nu există blocaje de alimentare nici în timpul serilor lungi.În ciuda performanțelor sale ridicate, producătorul de gheață Antarctica… (klarstein.ro)

Klarstein Antarctica, aparat de gheață, 270W, 15l, 26kg / 24h, inox,…

Klarstein Antarctica, aparat de gheață, 270W, 15l, 26kg / 24h, inox, negru

Klarstein Antarctica, producătorului de gheață furnizează pur și simplu cu compresorul său de înaltă performanță, baruri, restaurante, evenimente cu mâncare proaspătă, cuburi de gheață pentru băuturi reci sau pentru răcirea alimentelor.Indiferent dacă este pentru evenimente sau divertisment acasă: Antarctica menține întotdeauna producătorul de gheață chiar și în provocările mari, oferind o calitate neutră pentru gust. Cu cei 270 de wați, PowerCuber oferă până la 26 kg de cuburi de gheață pe zi și poate fi redimensionat după cum este necesar. Cronometrul încorporat asigură oprirea automată, dacă este necesar. Datorită rezervorului BigSpender de 15 litri, nu există blocaje de alimentare nici în timpul serilor lungi.În ciuda performanțelor sale ridicate, producătorul de gheață Antarctica… (electronic-star.ro)

Puzzle Trefl Regatul de gheață 2 - Călătoriespre necunoscut, 4 în 1

Puzzle Trefl Regatul de gheață 2 - Călătoriespre necunoscut, 4 în 1

Compune un puzzle cu tema serialului animat Regatul de gheață 2 - Drumul spre necunoscut! Puzzle au diferite grade de dificultate, în funcție de numărul de piese; pachetul include imagini cu 35, 48, 54 și 70 de piese. Imaginile sunt la fel de mari, se schimbă doar mărimea pieselor individuale. Compunând puzzle cu copii le susțineți răbdare, atenția și concentrarea. (e4home.ro)

Klarstein Chillout, aparat pentru gheață, bucăți rotunde de gheață,…

Klarstein Chillout, aparat pentru gheață, bucăți rotunde de gheață, 12 kg / 24 ore, rezervor de apă: 1,5 l, argintiu

Bine răcit cu un gust mai bun: cu aparatul pentru gheață Klarstein Chillout, puteți prepara cuburi de gheață în băuturile dvs. foarte repede.Puternicul aparat pentru gheață Chillout produce până la 12 kg de gheață pe zi și este potrivit pentru petreceri. În același timp, ne-am gândit să facem operarea cât mai simplă posibil. Pur și simplu umpleți cu apă, porniți aparatul și după doar 8 minute va produce primele 9 bucăți de gheață. Nu trebuie să setați nimic, totul funcționează complet automat. Afișajele LED vă vor alerta la un nivel scăzut al apei sau la o tavă completă de scurgere. Puteți urmări oricând creșterea cuburilor de gheață prin capacul transparent. Pachetul include o mică lingură pentru îndepărtarea ușoară a cuburilor de gheață- sau puteți scoate întregul coș de colectare din… (klarstein.ro)

Klarstein Chillout, aparat pentru gheață, bucăți rotunde de gheață,…

Klarstein Chillout, aparat pentru gheață, bucăți rotunde de gheață, 12 kg / 24 ore, rezervor de apă: 1,5 l, negru

Bine răcit cu un gust mai bun: cu aparatul pentru gheață Klarstein Chillout, puteți prepara cuburi de gheață în băuturile dvs. foarte repede.Puternicul aparat pentru gheață Chillout produce până la 12 kg de gheață pe zi și este potrivit pentru petreceri. În același timp, ne-am gândit să facem operarea cât mai simplă posibil. Pur și simplu umpleți cu apă, porniți aparatul și după doar 8 minute va produce primele 9 bucăți de gheață. Nu trebuie să setați nimic, totul funcționează complet automat. Afișajele LED vă vor alerta la un nivel scăzut al apei sau la o tavă completă de scurgere. Puteți urmări oricând creșterea cuburilor de gheață prin capacul transparent. Pachetul include o mică lingură pentru îndepărtarea ușoară a cuburilor de gheață- sau puteți scoate întregul coș de colectare din… (klarstein.ro)

Klarstein Chillout, aparat pentru gheață, bucăți rotunde de gheață,…

Klarstein Chillout, aparat pentru gheață, bucăți rotunde de gheață, 12 kg / 24 ore, rezervor de apă: 1,5 l, argintiu

Bine răcit cu un gust mai bun: cu aparatul pentru gheață Klarstein Chillout, puteți prepara cuburi de gheață în băuturile dvs. foarte repede.Puternicul aparat pentru gheață Chillout produce până la 12 kg de gheață pe zi și este potrivit pentru petreceri. În același timp, ne-am gândit să facem operarea cât mai simplă posibil. Pur și simplu umpleți cu apă, porniți aparatul și după doar 8 minute va produce primele 9 bucăți de gheață. Nu trebuie să setați nimic, totul funcționează complet automat. Afișajele LED vă vor alerta la un nivel scăzut al apei sau la o tavă completă de scurgere. Puteți urmări oricând creșterea cuburilor de gheață prin capacul transparent. Pachetul include o mică lingură pentru îndepărtarea ușoară a cuburilor de gheață- sau puteți scoate întregul coș de colectare din… (electronic-star.ro)

Klarstein Chillout, aparat pentru gheață, bucăți rotunde de gheață,…

Klarstein Chillout, aparat pentru gheață, bucăți rotunde de gheață, 12 kg / 24 ore, rezervor de apă: 1,5 l, negru

Bine răcit cu un gust mai bun: cu aparatul pentru gheață Klarstein Chillout, puteți prepara cuburi de gheață în băuturile dvs. foarte repede.Puternicul aparat pentru gheață Chillout produce până la 12 kg de gheață pe zi și este potrivit pentru petreceri. În același timp, ne-am gândit să facem operarea cât mai simplă posibil. Pur și simplu umpleți cu apă, porniți aparatul și după doar 8 minute va produce primele 9 bucăți de gheață. Nu trebuie să setați nimic, totul funcționează complet automat. Afișajele LED vă vor alerta la un nivel scăzut al apei sau la o tavă completă de scurgere. Puteți urmări oricând creșterea cuburilor de gheață prin capacul transparent. Pachetul include o mică lingură pentru îndepărtarea ușoară a cuburilor de gheață- sau puteți scoate întregul coș de colectare din… (electronic-star.ro)

Beamz ICE1800Mașină de gheață 1800W 2,5 litri control de la distanță…

Beamz ICE1800Mașină de gheață 1800W 2,5 litri control de la distanță DMX

Beamz ICE1800 este o mașină de ceață de gheață avida, care produce aerul rece ca gheața, ceață densă, târându-se pe podea de dans etaje.Datorită puternicelor emisii de 200m³ mai mari etaje de dans de conferință și petreceri în câteva momente sunt scufundate în ceață densă. De asemenea, rezervorul poate impresiona cu o capacitate de 2,5 litri. Cablul de control de la distanță furnizat permite un control facil de aproape. (electronic-star.ro)

Klarstein Manhattan, 150W, dispozitiv pentru cuburi de gheață, oțel…

Klarstein Manhattan, 150W, dispozitiv pentru cuburi de gheață, oțel inoxidabil, 10 kg

Manhattan Klarstein este un dispozitiv pentru pregătirea de gheață, fiind un asistent perfect pentru evenimente mici și mijlocii. Dispozitivul produce până la 10 kg de cuburi de gheață în 24 de ore. Corpul de congelare este puternic cu 150W și funcționează foarte încet. Unitatea poate fi operată cu ușurință iar fereastra transparentă permite o verificare rapidă a cantității de gheață. Performanța aparatului este certificată din punct de vedere tehnic și produce cuburi de gheață, fără miros neplăcut. Interiorul și sistemul de pompare sunt neutrale din punct de vedere al gustului / mirosului. (klarstein.ro)

Stor Regatul de gheață, cu ventuze și blocare,, 45 x 36 cm

Stor Regatul de gheață, cu ventuze și blocare,, 45 x 36 cm

 Jaluzelele previn eficient pătrunderea razelor solare în mașină și reduc semnificativ temperatura din interiorul mașinii. Sunt concepute pentru a fi montate pe geamurile laterale sau pe lunetă. Se instalează cu ajutorul ventuzelor sau cârligelor și se rulează automat când se apasă butonul. Atunci când se utilizează, este necesar să se respecte regulamentul actual privind circulația pe drumuri publice. (e4home.ro)

Klarstein Manhattan, 150W, dispozitiv pentru cuburi de gheață, oțel…

Klarstein Manhattan, 150W, dispozitiv pentru cuburi de gheață, oțel inoxidabil, 10 kg

Manhattan Klarstein este un dispozitiv pentru pregătirea de gheață, fiind un asistent perfect pentru evenimente mici și mijlocii. Dispozitivul produce până la 10 kg de cuburi de gheață în 24 de ore. Corpul de congelare este puternic cu 150W și funcționează foarte încet. Unitatea poate fi operată cu ușurință iar fereastra transparentă permite o verificare rapidă a cantității de gheață. Performanța aparatului este certificată din punct de vedere tehnic și produce cuburi de gheață, fără miros neplăcut. Interiorul și sistemul de pompare sunt neutrale din punct de vedere al gustului / mirosului. (electronic-star.ro)

Klarstein Mr. Silver-Frost 150 W mașină de gheață 15 kg albă

Klarstein Mr. Silver-Frost 150 W mașină de gheață 15 kg albă

Mașina de gheață Klarstein Mr. Silver-Frost vă va ajuta la organizarea de evenimente mici și mijlocii și vă va ajuta pentru a acoperi consumul de gheață. Acest aparat este potrivit, de asemenea, pentru utilizarea în bucătării mici și care poate într-adevăr, în termen de 24 de ore să producă aproximativ 15 kg de cuburi de gheață. Motorul său de 150 W lucrează foarte liniștit și nu deranjează discuțiile oaspeților care doresc să se distreze. În ceea ce privește serviciul, filtrul de gheață Klarstein datorită panoului de control este foarte intuitiv. Cantitatea de gheață produsă pote fi verificată printr-o căsuță practică plasată pe partea de sus a dispozitivului. Acest dispozitiv de gheață de la brandul Klarstein a fost supus testului TUV. Rezultatele au confirmat faptul că, cuburi de… (klarstein.ro)

Klarstein Industrie mașină de gheață 145W 20 kg / zi, din oțel…

Klarstein Industrie mașină de gheață 145W 20 kg / zi, din oțel inoxidabil

Cu mașina de gheață Klarstein, este perfecta pentru băuturi răcoritoare . Înalta performanță a mașinii de gheata este aceea ca cuburile de gheata rămân reci chiar și în cantitati mari și oferă o calitate a gustului continua . Cu 145 de wați de putere , el nu permite blocaje în timp ce restul de personal , poate urmări permanent procesul într-o atmosferă relaxată . Comercialul filtru de calitate gheață oferă , cea mai mare nevoie de gheata cu un stoc de 5 kg și un volum de producție monumental de 20 kg pe zi . Datorită carcasei din otel inoxidabil simple , de argint , aparatul de gheață Klarstein este optic integrat cu ușurință în zonele de baruri sau in bucătării . De înaltă performanță este un asistent indispensabil în prepararea maselor mari de băuturi reci (klarstein.ro)

Klarstein Mr. Silver-Frost 150 W mașină de gheață 15 kg albă

Klarstein Mr. Silver-Frost 150 W mașină de gheață 15 kg albă

Mașina de gheață Klarstein Mr. Silver-Frost vă va ajuta la organizarea de evenimente mici și mijlocii și vă va ajuta pentru a acoperi consumul de gheață. Acest aparat este potrivit, de asemenea, pentru utilizarea în bucătării mici și care poate într-adevăr, în termen de 24 de ore să producă aproximativ 15 kg de cuburi de gheață. Motorul său de 150 W lucrează foarte liniștit și nu deranjează discuțiile oaspeților care doresc să se distreze. În ceea ce privește serviciul, filtrul de gheață Klarstein datorită panoului de control este foarte intuitiv. Cantitatea de gheață produsă pote fi verificată printr-o căsuță practică plasată pe partea de sus a dispozitivului. Acest dispozitiv de gheață de la brandul Klarstein a fost supus testului TUV. Rezultatele au confirmat faptul că, cuburi de… (electronic-star.ro)

Klarstein Industrie mașină de gheață 145W 20 kg / zi, din oțel…

Klarstein Industrie mașină de gheață 145W 20 kg / zi, din oțel inoxidabil

Cu mașina de gheață Klarstein, este perfecta pentru băuturi răcoritoare . Înalta performanță a mașinii de gheata este aceea ca cuburile de gheata rămân reci chiar și în cantitati mari și oferă o calitate a gustului continua . Cu 145 de wați de putere , el nu permite blocaje în timp ce restul de personal , poate urmări permanent procesul într-o atmosferă relaxată . Comercialul filtru de calitate gheață oferă , cea mai mare nevoie de gheata cu un stoc de 5 kg și un volum de producție monumental de 20 kg pe zi . Datorită carcasei din otel inoxidabil simple , de argint , aparatul de gheață Klarstein este optic integrat cu ușurință în zonele de baruri sau in bucătării . De înaltă performanță este un asistent indispensabil în prepararea maselor mari de băuturi reci (electronic-star.ro)

Draperie de baie pentru copii Împărăția de gheață Frozen, 140 x 245 cm

Draperie de baie pentru copii Împărăția de gheață Frozen, 140 x 245 cm

Oferiți copiilor această frumoasă draperie cu popularul motiv de poveste Frozen - Regatul de gheață, care va evoca cu siguranță un zâmbet pe fața tuturor. Draperia va fi cu siguranță un accesoriu minunat, care va decora și lumina fiecare cameră a copiilor. Excelează nu numai prin imprimeul foto digital de înaltă calitate, dar și prin materialul plăcut și de înaltă calitate. Draperia este echipată cu rejansa, iar pachetul include și cârlige speciale pentru agățat. (e4home.ro)

hochei pe gheata, patine de iarnă pentru copii mărimea 25, patine cu role pentru copii 25, patine pentru copii 25 29 decathlon, guler de gheata pentru caini mini, guler caine fantezie gheata nailon, rachetă de tenis 25, rachete de tenis 25, bara de 25 kg, cizme de schi 25

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide