Patine inline reebok

L-am găsit pentru tine Patine inline reebok

Scurgător pro Inline, 40 x 55 cm

Scurgător pro Inline, 40 x 55 cm

 Picurătorul din plastic vă asigură că murdăria, apa și noroiul rămân mereu într-un singur loc și nu se întinde în întreaga încăpere. Datorită materialului din plastic se curăță ușor. Printre clienți este popular mai ales datorită sistemului practic, prețului și depozitării ușoare a încălțămintei. În plus se potrivește oricărei case.   Acest picurător este singurul potrivitpentru încălțămintea clasică, cât și pentru două perechi de patine Inline. (e4home.ro)

patine Spokey Wayne

patine Spokey Wayne

patine Spokey Wayne Pre-cut Figurová lama din otel inoxidabil duritate mai mare partea frontală armat acoperite cu PU amortizare lovitură. Velvet umiditate absorbind căptușeală EVA se introduce, se adaptează la picior și oferă căldură în interiorul pantofului. Hochei » Patine hochei » patine Spokey Wayne (gamisport.ro)

protector patina Vegum

protector patina Vegum

protector patina Vegum Reglabil la toate dimensiunile. Hochei » Protecție patine » protector patina Vegum (gamisport.ro)

protector patina Roxa

protector patina Roxa

protector patina Roxa Protectoarele nu sunt potrivite pentru patinaj! Hochei » Protecție patine » protector patina Roxa (gamisport.ro)

Covoraş intrare "Patine"

Covoraş intrare "Patine"

Un preş pentru intrare robust şi de calitate, cu design nostalgic pentru toţi iubitorii anotimpului de iarnă. Model cu dosul dublat cu un strat din vinil antiderapant. (bonprix.ro)

Patine Spokey ZIPPY yellow

Patine Spokey ZIPPY yellow

Patine Spokey ZIPPY yellow dimensiunea reglabilă pantof semi-moale Construcție din trei piese, căptuşeala extensibilă moale din interior ajută viteză de uscare Lame pre-tăiate realizate din oţel inoxidabil, cu duritate crescută Mărimi: 32-35, 35-38, 38-41 Patinaj » Patine copii » Patine Spokey ZIPPY yellow (gamisport.ro)

Patine Spokey ACRID white

Patine Spokey ACRID white

Patine Spokey ACRID white Gheata dură cu lamă dreaptă nu garantează stabilitatea picioarelor, dar, de asemenea, datorită celor trei catarame duble aceste patine sunt o alternativă pentru cei care apreciază închiderea rapidă.parametri:Închidere cu trei catarame dubleCăptuşeala extensibilă moale din interior ajută viteza de uscareCăptuşeala absoarbe umezealaLame pre-tăiate realizate din oţel inoxidabilPantoful este realizat dintr-un material plastic rezistent la temperaturi scăzuteMărimi 35-42 Patinaj » Patinaj » Patine Spokey ACRID white (gamisport.ro)

Patine Spokey ACRID black

Patine Spokey ACRID black

Patine Spokey ACRID black Gheata dură cu lamă dreaptă nu garantează stabilitatea picioarelor, dar, de asemenea, datorită celor trei catarame duble aceste patine sunt o alternativă pentru cei care apreciază închiderea rapidă. parametri: Închidere cu trei catarame dubleCăptuşeala extensibilă moale din interior ajută viteza de uscareCăptuşeala absoarbe umezealaLame pre-tăiate realizate din oţel inoxidabilPantoful este realizat dintr-un material plastic rezistent la temperaturi scăzuteMărimi 39-46 Hochei » Patine hochei » Patine Spokey ACRID black (gamisport.ro)

bărbaţi patine Spokey DURABIL

bărbaţi patine Spokey DURABIL

bărbaţi patine Spokey DURABIL patine de hochei realizate din materiale de înaltă calitate, pentru a asigura max.stabilitu chiar și în timpul stilului agresiv de conducere. Foarte confortabil, completată de grafică elegantă pe partea exterioară a pantofului. Descriere: lama de bază non-alunecare din oțel aliat placat cu nichel EVA padding în pantof asigură o temperatură constantă în interiorul patinei a crescut forefoot pentru o mai bună stabilitate a asigura plasă de oțel pentru a preveni deformarea pantofi căptușeală de încălțăminte din microfibră fitil umezeala Hochei » Patine hochei » bărbaţi patine Spokey DURABIL (gamisport.ro)

patine Tempish Elur T

patine Tempish Elur T

patine Tempish Elur T Patine destinate pentru agrement, sala de fitness sport și patinaj de fitness. încărcare Orientul Mijlociu și de mare pentru skateri avansate și cu experiență. Gradul de sport de capacitate portantă a 4 roți dispun extrem de redusă radical de rezistență la rulare, de viață extinsă. Oferi un confort ridicat, sunt proiectate pentru toate tipurile de suprafete de beton si asfalt, materialul tolereaza suprafete de calitate chiar mai puțin. Se recomandă utilizarea: recreationaly, sala de fitness sport și patinaj de fitness, curse și patinatori cu experiență. Categorie: Mens de fitness Shell: Extrem de ușor, PE / nailon, din două piese, moale Căptușeală: ranforsată Nylon / nylex, anatomic, armat panou din PVC, material interior tip sandwich nylon + memorie EVA Șasiu… (gamisport.ro)

patine Botas Fallon 271

patine Botas Fallon 271

patine Botas Fallon 271 Pentru sportivii activi cu caracteristici de protecție tăiat ergonomic superior cu armături laterale, partea superioară a PA și țesături sintetice armate TST tep durabil prstynohou spolehlivěchránící plastic, captuseala moale din velur sintetic, livrate cu Botas ICEHAWK Ultra oțel carbon alb Se recomandă utilizarea: pentru sportivi activi Hill: material sintetic multistrat rezistent speciale Căptușeală: capitonat, Penati sintetic Padding: DDP - dvoutuhostní spuma PES / PE Inele de pantofi: inele Fe și șaibe cu tratament special împotriva coroziunii Limba: anatomică Talpa: ABS Talpă exterioară branţ: Sfat TST din material plastic rezistent Patine: Botas ICEHAWK oțel ultra carbon alb Îngrijire: șterge după fiecare utilizare și curățate sau ușor se… (gamisport.ro)

hochei patine Spokey EVO

hochei patine Spokey EVO

hochei patine Spokey EVO lame de pre-tăiate din oțel inoxidabil cu duritate creShieldă trei părți de construcție, extensibil moale de boot interior facilitSheză uscarShe Cusătura pantof oferă personalizare maximă, curShe Velcro armat căptușShelă care absoarbe umezShela Hochei » Patine hochei » hochei patine Spokey EVO (gamisport.ro)

patine Tempish SQUAD roșu

patine Tempish SQUAD roșu

patine Tempish SQUAD roșu Skate este construcția și echipamentul destinat în principal utilizării ca absolut universale. Freestyle, strada, fitness pentru patinaj de fitness. Pentru incepatori, avansat și patinatori cu experiență. Scheletul și șasiu sunt dezvoltate pentru a rezista la sarcini ridicate în punerea în aplicare a oricăror elemente de stil liber standard sau la traversarea unui obstacole urbane standard, cum ar fi trotuare. Scheletul este realizat din PE, două piese ventilate în ambele părți. În partea superioară a scheletului are o cataramă de auto-blocare + curea căpută cu mikropřezkou. Sub călcâiul este plasat un amortizor pentru o călătorie mai confortabilă. Pentru zonele cele mai expuse, alături de dispozitivul de protecție detașabil patina care este fixată cu două… (gamisport.ro)

patine Botas PROIECT 281

patine Botas PROIECT 281

patine Botas PROIECT 281 Acesta este conceput pentru patinaj casual si jucatori de hochei începători. Acesta este echipat cu caracteristici de securitate tăiat ergonomic superior cu armături laterale. Dealul este , de înaltă calitate pânză neagră PA cu imprimeu de argint dinamic ochi-prinderea, combinat cu material sintetic durabil și porțiunea toc armat imită materialul de carbon. Sentiment nou limbaj anatomice mai bine în timp ce patinaj. Sfat plastic TST (Tehnologia totală de stabilitate) protejează în mod fiabil degetele de la picioare la impact. Brant este alcătuit din două componente de tip sandwich simțit. gleznelor padding in doua rigiditate diferite - DDP si captuseala căptușit de velur sintetic asigură o rezistență generală și încălțămintei tonifiere. Acesta este dotat cu un… (gamisport.ro)

hochei patine Spokey SNIPE

hochei patine Spokey SNIPE

hochei patine Spokey SNIPE fata armat din patina este acoperit cu PU care absoarbe lovituri. Microfibră footbed absoarbe umezShela și îmbunătățește confortul termic. Solid, în formă de armare glezna absoarbe șocurile și elimină stresul Proiectat pentru: echitatie de agrement Greutate Skate aprox: 2,5 kg Dimensiuni in cm: 39-25.4 40-26.3 41-27.0 42-27.9 43-28.8 44-29.6 45-30.4 46-31.0 Hochei » Patine hochei » hochei patine Spokey SNIPE (gamisport.ro)

skates patine Spokey PIKE

skates patine Spokey PIKE

skates patine Spokey PIKE Roți cu o duritate de 82A absorb perfect vibrații pe suprafețe inegale, rulmenți clasa ABEC9 Chromium garantSheză precizia de conducere, deoarece acestShe sunt permanente și roțile mai rapide. Datorită șasiului din aluminiu patinelor mai ușoare, foarte rapid și stabil. Patinele sunt făcute cu atenție la fiecare detaliu. O mare importanță are grafice interesante utilizate și combinații originale de materiale. Potrivit pentru echitatie de agrement și de fitness. ventilație de jos Șasiu: Aluminiu Rulmenti: ABEC9 Chrom Roți: 84 mm 82A PU Inserare: profilat Închidere: dublu incuietoare, Velcro, cheotoare Greutate maxima utilizator: 100 kg Role » Role fitness » skates patine Spokey PIKE (gamisport.ro)

patine Tempish Swist roz

patine Tempish Swist roz

patine Tempish Swist roz Skate Swist începe deja la dimensiunea 26 !!! Mărime reglabilă schelet permite pantofului să „crească“ ca unic creste si utilizatori - skateri / bruslařce! Ajustarea dimensiunii este foarte simplă și convenabil pentru PUSH EASY - siguranțe bordurare și ajustarea simplă a mărimii pantofului. Guler deasupra joncțiunii (manșeta) ține ferm piciorul copilul deasupra gleznei. Restrângerea poate fi controlată printr-o catarame siguranță AutoLock și banda dințată. Potrivit atât pentru începători și avansați skateri. Gradul capacității portante a doua sport Recomandat de asemenea , utiliza: agrement, patinaj de fitness, începători și avansați patinatori. Categorie: Fitness Scheletul: Hi-impact PE, trei piese, reglabil în lungime, greutate redusă semi moale … (gamisport.ro)

patine Bauer efect 30

patine Bauer efect 30

patine Bauer efect 30 Aceste patine recomanda jucători de agrement Patina este fabricat din nailon solid, care protejează piciorul împotriva deteriorării externe construcții Skate oferă protecție înaltă a piciorului și glezna Glezna este protejat în interiorul căptușelii speciale patina Limba este forma anatomica Insertul este fabricat din EVA, care prevede piciorul unui jucător de mare confort lui Hochei » Patine hochei » patine Bauer efect 30 (gamisport.ro)

patine Botas ATACUL 181

patine Botas ATACUL 181

patine Botas ATACUL 181 Designul acestui model este o tăiere dinamică cu grafică tipărită atrăgătoare alb-Black. ÎmbunătățirShe totală a calității asigură durabilitatShe generală și întărirShe pantofului, protejSheză împotriva șocurilor și pucurilor, umplutura gleznelor cu spațiu interior, în special în partShe din față a încălțămintei, garantSheză un confort excelent. Vârful de plastic protejSheză fiabil picioarele picioarelor când este lovit. Limbajul cu formă anatomică, cu arMore sub șnururi, asigură o protecție sporită în zona căptușelii. Kitul de skateboard este dotat cu tălpi din plastic Black din material plastic, cu sistem CLIMA AIR integrat, cu funcție de ventilație interioară în Fashion Boty și patina din oțel inoxidabil de înaltă calitate din plastic durabil. Utilizare… (gamisport.ro)

patine Botas YUKON 381

patine Botas YUKON 381

patine Botas YUKON 381 Este destinat tuturor celor care joacă concursuri active de hochei și juniori. Are o serie de tehnologii de ultima ora. Suprafața este confecționată din material sintetic rezistent și rezistent la apă. Branț anatomic anatomic cu perforație (ventilație și eliminare de căldură), laminat cu Super Royal Royal PA, contribuie la confortul patinajului. Șorț ușor, cu profil redus, cu rigiditate torsivă mai More pentru o orientare mai precisă pe skate. Vine cu patinele BOTAS ICEHAWK PRO pentru construcții ușoare cu oțel inoxidabil în timpul oțelului alb din oțel inoxidabil . Cu nituri în călcâi împotriva tăierii patinei de la pantof. Utilizare recomandată: pentru jucători activi de hochei și competiții junior Sus: Sintetic durabil în combinație cu materialul PA … (gamisport.ro)

patine Tempish Detroit - 1300000106

patine Tempish Detroit - 1300000106

patine Tempish Detroit - 1300000106 Patinele de hochei DETROIT sunt concepute pentru jucătorii competițiilor inferioare și mijlocii și patinajului recreativ sportiv. Pantoful este puternic consolidat. Materialul exterior - PVC rezistent - nu pierde duritatea nici la temperaturi în jur de -25 ° C! Învelișul are formă anatomică în jurul gleznei. Materialul interior cu memorie pe bază de latex DB 320 asigură că pantoful se adaptează formei piciorului. Patine TEMPISH 7000, oțel carbon durizat la duritate HRC 53-55. Culoare: Black Dimensiune: 38 - 46 Lungime interioară: dimensiune: 38 - 25,0 cm dimensiune: 39 - 25,6 cm dimensiune: 40 - 26,3 cm Dimensiune: 41 - 27,1 cm dimensiune: 42 - 27,7 cm dimensiune: 43 - 28,4 cm dimensiune: 44 - 29,0 cm dimensiune: 45 - 29,8 cm dimensiune:… (gamisport.ro)

patine Tempish Chantal - 1300001911

patine Tempish Chantal - 1300001911

patine Tempish Chantal - 1300001911 Kraso-patinele TEMPISH CHANTAL este proiectat pentru sporturi de agrement și distracție pe gheață. Este o construcție populară a patinelor de iarnă pentru femei. Este foarte ușoară, bună izolare termică, Slight și rapid de pus și de oprit, un control excelent. Învelișul exterior din trei părți este confecționat dintr-un material rigid din PE cu o rezistență de până la -25 ° C. Cuțitul este atașat de pantof prin șuruburi transversale. Gulerul superior se strânge la picior cu o cataramă dublă cu lacăt. Materialul funcțional utilizat pe căptușeala interioară este consolidat cu NYLON / NYLEX. Căptușeala interioară are formă anatomică în jurul gleznei și tendonul lui Ahile. Un bandaj rigid rigid oferă o fixare fermă și confortabilă a piciorului în pantof.… (gamisport.ro)

patine Roces Cu 204W

patine Roces Cu 204W

patine Roces Cu 204W Pantoful este echipat cu tampon de impact deosebit. pantof încălțăminte facilitează sistem rapid de catarame cu memorie și Velcro curea de putere. Sistem confortabil cu memorare a formei ventilate de boot interior este prevăzut cu o încălțăminte confortabilă. Lama din aluminiu este echipat cu roți noi HYPER 84 mm în diametru și care poartă ABEC7. distanțiere din aluminiu. parametri: BIOMEX® Construcție: Da Mijloc: standard 608 Lagărul Duritate: 82 Diametru: 84 mm Max. Roata Ø: 90 mm Rulmenti: ABEC 7 Lamă: Aluminiu Shell: nailon cu ventilație Biomex Liner: Confortabil ventilata cu memoria formei Ventilația: Sistem de racire a Tech“ Închiderea: Lacing rapidă memorie de sistem cataramă + Velcro curea de putere amortizor: Da Certificat CE: Da Role » Role… (gamisport.ro)

skates patine Spokey antetren albe

skates patine Spokey antetren albe

skates patine Spokey antetren albe reglementate Șasiu: PP Rulmenti: ABEC5 CARBON Roți: 82A PU 64 mm - Dim. 33-36 70 mm - Dim. 37-40 72 mm - dimensiuni 40-43 Inchidere: catarama cu dublă blocare, Velcro, cheotoare sus. Greutate utilizator: 60 kg Role » Role sliding » skates patine Spokey antetren albe (gamisport.ro)

Patine Spokey REGAL II black

Patine Spokey REGAL II black

Patine Spokey REGAL II black Patinele de patinaj artistic au partea frontală întărită în vederea asigurării stabilităţii şi a unui control precis, lama de pre-tăiată este garantată de certificatul german de calitate TÜV, iar gheata de înaltă calitate este din piele sintetică, cu o căptuşeală din microfibră care absoarbe umiditatea, stabilizează piciorul şi înlesneşte efectuarea anumitor acţiuni. Mărimi: 36-42 Patinaj » Patinaj » Patine Spokey REGAL II black (gamisport.ro)

tăvălug patine Spokey VENIN bărbați

tăvălug patine Spokey VENIN bărbați

tăvălug patine Spokey VENIN bărbați Șasiu: Aluminiu Rulmenți: Carbon ABEC5 Roți: 80 mm 82A PU Asimetrické Lace Închidere: catarama cu blocare de siguranță dublă, velcro, dantelă Greutate maxima utilizator: 100lbs Role » Role fitness » tăvălug patine Spokey VENIN bărbați (gamisport.ro)

Femeii iarna patine Spokey BIJOU

Femeii iarna patine Spokey BIJOU

Femeii iarna patine Spokey BIJOU Patinele de iarnă comfortabile pentru patinajul recrShețional cu un pantof tipic de patinaj sunt dresate pentru a se potrivi cu glezna și pentru a stabiliza piciorul. Pantoful clasic al pantofului este confecționat din piele artificială de înaltă calitate, căptușShela interioară este fabricată din microfibră absorbantă pentru umiditate. Figurina de patinaj cu certificat german de calitate TUV este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, de inalta duritate, durabil. frontul consolidat al încălțămintei pentru o mai bună stabilitate și control al patinei cuțit precizat, cu precizie ascuțit încălțăminte din piele artificială de înaltă calitate buna gestionare a umidității Dimensiuni: 36-42 dimensiune - inserați (cm) 36 - 23 37 - 23,5 38 … (gamisport.ro)

patine Tempish FITNESS CINCI Lady

patine Tempish FITNESS CINCI Lady

patine Tempish FITNESS CINCI Lady patina schelet are o structură mai mare, care face patinator da o mai mare stabilitate și să se simtă un control mai sigur al patinei. Glezna nu este atât de împovărat și deasupra liniei laterale este foarte puternică. Aceste patine pot rezista la moderate la sarcini mari și sunt potrivite atât pentru începători și avansați skateri. Patinele sunt echipate cu roți de o serie RADICAL, care sunt caracterizate printr-o rezistență la rulare extrem de redusă, durată de viață extinsă sunt potrivite pentru suprafețe mai bune și mai fine. Dantela este un șireturi clasic. Este plasat peste Velcro instep Șnurul. În mod normal, patine sunt echipate cu roți cu un diametru de 84 mm, dar în roțile de boghiu pot fi plasate cu un diametru de 90 mm. Gradul… (gamisport.ro)

Femeii iarna patine Spokey VOGUE

Femeii iarna patine Spokey VOGUE

Femeii iarna patine Spokey VOGUE Lama din oțel de calitate garantSheză o manevrabilitate excelentă. Cu un siret robust pantofului poate fi montat cu ușurință pentru a prinde ferm piciorul și căpută. căptușShelă de izolație interior, materialul textil exterior. Material exterior: tesatura CăptușShelă: căptușShelă cald Cuțit: Oțel dantelare Patinaj » Patinaj » Femeii iarna patine Spokey VOGUE (gamisport.ro)

patine Tempish KITTY Baby Skate

patine Tempish KITTY Baby Skate

patine Tempish KITTY Baby Skate Setul include 1 pereche de patine cu role, cască, 3 tampoane (Knee, coate, înKeyturi), toate într-un rucsac practic. Patinele au un sistem de ajustare a mărimii simplu și conVenabil. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Patinele cu role pot fi setate pe o variantă mai stabilă prin dublarea roților din spate, fiecare pachet include și o axă lungă. http://www.youtube.com/watch?v=NnzNoHNjVxI Pentru dimensiunile XS, S skate, există doar 3 roți CATCH 64x24mm 82A pentru șasiu scurt. Capacitate portantă sportivă 1. Diametrul osiei 6mm, lungimea 33mm. Mărimea cască (circumferința Headului): XS (48-51cm); S (52-54cm) Mărimi: 26-29, 30-33 Lungime interioară: dimensiune: 26-29 17,0-20,5cm dimensiune: 30-33 19,5-23,0cm Utilizare recomandată: patinaj… (gamisport.ro)

patine Tempish FS 200 - 1300000836

patine Tempish FS 200 - 1300000836

patine Tempish FS 200 - 1300000836 Patinele de gheață pentru băieți FS 200 sunt concepute pentru sportul de agrement. PU de înaltă calitate este utilizat ca material exterior, care își păstrează proprietățile și rămâne dur chiar la -20 ° C. Încălțăminte de construcție joasă. Avantajul patinelor este ajustarea ușoară a mărimii cu 3 numere. Eliberați pârghia, care este situată în partea inferioară a tălpii și prin alunecarea vârfului mișcării patinei în funcție de dimensiuni individuale. Pentru un confort maxim, se adaugă un șoset cu dimensiuni medii în pantof, astfel încât copilul tău va fi confortabil în cea mai mică, dar și în cea mai More dimensiune. Conectare puternică a tălpii și a părții superioare a pantofului. Culoare: Black Mărimi: 28-31, 32-35, 36-39 Lungime interioară: … (gamisport.ro)

patine Tempish pentru merge - 13000010

patine Tempish pentru merge - 13000010

patine Tempish pentru merge - 13000010 Patinele sunt concepute pentru sporturi de agrement. Sunt confecționate din plastic rezistent la îngheț, schelet din 2 bucăți flexibile până la -20 ° C. Avantajul este căptușeala izolată detașabilă, inclusiv fixarea piciorului cu o fixare confortabilă și rapidă cu trei catarame. Dimensiune: 37 - 46 Lungime interioară: dimensiune: 37 - 23,5cm dimensiune: 38 - 24,5cm dimensiune: 39 - 25,0cm dimensiune: 40 - 25,5cm dimensiune: 41 - 26,2cm dimensiune: 42 - 27,0cm dimensiune: 43 - 27,6cm dimensiune: 44 - 28,3cm dimensiune: 45 - 29,2cm dimensiune: 46 - 30,0cm parametri: Utilizare recomandată: sport de agrement Material exterior: schelet din 2 piese, material TPU, dur până la -20 ° C Căptușeală: insert de nylon + nylex, amovibil … (gamisport.ro)

patine Tempish Gheata stea - 1300001625

patine Tempish Gheata stea - 1300001625

patine Tempish Gheata stea - 1300001625 ICE STAR skate pentru sport de agrement, din plastic rezistent la îngheț și decorat cu imprimeu colorat pe lateral. Avantajul este căptușeala izolată detașabilă și fixarea piciorului confortabil și fixarea rapidă cu trei catarame. Dimensiune: 36 - 43 Lungime interioară: dimensiune: 36 - 22,7 cm dimensiune: 37 - 23,0 cm dimensiune: 38 - 23,5 cm dimensiune: 39 - 24,0 cm dimensiune: 40 - 25,0 cm dimensiune: 41 - 25,5 cm dimensiune: 42 - 26,3 cm dimensiune: 43 - 27,0 cm parametri: Utilizare recomandată: sport de agrement Categorie: Femei Material exterior: schelet din 2 piese, material TPU, dur până la -20 ° C Căptușeală: Nylon + nylex Construcție: NU Căptușeală: căptușeală detașabilă Cuțit: Monolit cu schelet, oțel carbon … (gamisport.ro)

patine Tempish blană expansiune - 130000217

patine Tempish blană expansiune - 130000217

patine Tempish blană expansiune - 130000217 Patinele de băiat din plastic sunt concepute pentru sportul de agrement. Sunt confecționate din plastic rezistent la îngheț, rezistent la temperaturi în jur de -25 ° C. Pantofi moi din două piese cu uscare rapidă cu bandaj asigură confortul piciorului copilului. Pantoful interior poate fi îndepărtat și uscat, sau încălzit înainte de utilizare. În partea de sus este o blană sintetică pentru un confort termic sporit. Avantajul este reglarea simplă a dimensiunii skate-ului la 4 numere, doar în partea laterală a scheletului deșurubați șurubul folosind tastele Allen incluse și mutați Fashion Botyi scheletului la dimensiunea dorită. Apoi setați pantoful interior la dimensiunea dorită. Un alt avantaj al acestui patin este de asemenea fixarea… (gamisport.ro)

patine Tempish Detroit jr. - 1300000106

patine Tempish Detroit jr. - 1300000106

patine Tempish Detroit jr. - 1300000106 Patinele de hochei DETROIT junior este proiectat pentru jucătorii de competiții inferioare și mijlocii și patinaj recreativ sportiv. Pantoful este puternic consolidat. Materialul exterior - PVC rezistent - nu pierde duritatea nici la temperaturi în jur de -25 ° C! Învelișul are formă anatomică în jurul gleznei. Materialul interior cu memorie pe bază de latex DB 320 asigură că pantoful se adaptează formei piciorului. Patine TEMPISH 7000, oțel carbon durizat la duritate HRC 53-55. Culoare: Black Dimensiune: 29 - 37 Lungime interioară: dimensiune: 29 - 19 cm dimensiune: 30 - 19,7 cm dimensiune: 31 - 20,4 cm dimensiune: 32 - 21 cm dimensiune: 33 - 21,7 cm dimensiune: 34 - 22,4 cm dimensiune: 35 - 23 cm dimensiune: 36 - 23,7 cm dimensiune:… (gamisport.ro)

patine Tempish revo Torq - 1300000153

patine Tempish revo Torq - 1300000153

patine Tempish revo Torq - 1300000153 Setul de hochei REVO TORQ este conceput pentru jucătorii de hochei activi ai competițiilor de mijloc și superioare. Pantoful este confecționat din material termoplastic foarte rezistent, dur CYBER 385. Întreaga înveliș are formă anatomică dintr-o singură bucată. Tehnologia și materialele folosite le aduc jucătorilor un confort semnificativ mai bun, rezistența creShieldă a pantofului, o mai bună protecție a piciorului și, mai ales, o lumină substanțială a pantofului. Material interior - Nylon periat CAMBRA este un material absorbant care ajută la îndepărtarea umidității de la picior, pantoful este introdus branț anatomic, care asigură o fixare stabilă a piciorului în pantof. Construcția, materialele utilizate și tehnologia de producție au obținut… (gamisport.ro)

patine Tempish clipuri Duo - 13000008253

patine Tempish clipuri Duo - 13000008253

patine Tempish clipuri Duo - 13000008253 Băieții întind patine cu construcție duală specială pentru patinaj recreativ pe tot anul. Sistemul de construcție permite înlocuirea patinelor de iarnă cu șasiul cu roți. Pur și simplu slăbiți cele două șuruburi pentru a converti patinele de iarnă în patine inline și invers. Coaja de skate este flexibilă până la -20 ° C. Patinele sunt concepute pentru sporturi de agrement, începători și patinatori avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine anatomic, scheletul exterior din plastic ține glezna bebelușului. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru patinatorii de început, datorită construcției funcționale și formei anatomice proiectate a scheletului și cizmei… (gamisport.ro)

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841

patine Tempish clipuri Gheata - 13000000841 Patine de gheață pentru băieți, destinate sportului de agrement, începătorilor și patinatorilor avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine anatomic, scheletul exterior din plastic ține glezna bebelușului. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și scheletului anatomic și a Fashion Botylor interiori. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Dimensiune: 29-32, 33-36, 37-40 Lungime interioară: dimensiune: 29-32 17,5 - 19,5 cm dimensiune: 33-36 20,0 - 22,3 cm dimensiune: 37… (gamisport.ro)

patine Tempish Detroit Lady - 1300001624

patine Tempish Detroit Lady - 1300001624

patine Tempish Detroit Lady - 1300001624 Patinele de hochei DETROIT LADY sunt concepute pentru jucătorii de competiții inferioare și mijlocii și patinaj recreativ sportiv. Pantoful este puternic consolidat. Materialul exterior - PVC rezistent - nu pierde duritatea nici la temperaturi în jur de -25 ° C! Învelișul are formă anatomică în jurul gleznei. Materialul interior cu memorie pe bază de latex DB 320 asigură că pantoful se adaptează formei piciorului. Patine TEMPISH 7000, oțel carbon durizat la duritate HRC 53-55. Dimensiune: 35 - 43 Lungime branț: dimensiune: 35 - 22,5 cm dimensiune: 36 - 23,0 cm dimensiune: 37 - 23,6 cm dimensiune: 38 - 24,2 cm dimensiune: 39 - 24,9 cm dimensiune: 40 - 25,5 cm Dimensiune: 41 - 26,2 cm dimensiune: 42 - 27,0 cm dimensiune: 43 - 27,5 cm … (gamisport.ro)

patine Tempish final SH 60

patine Tempish final SH 60

patine Tempish final SH 60 Patine de hochei special concepute pentru jucătorii de competiții de mijloc, performanță și sport amator. Construcția patinajului este bine tolerată chiar și la o sarcină regulată mai More și este adaptată cerințelor jucătorilor activi. Setul de hochei este echipat cu patine TEMPISH AIR. Lama are un leagăn mai More și este mai potrivită pentru jucătorii tehnici care preferă o manipulare mai rapidă și mai ușoară cu o mișcare mai dinamică! Forma extrem de anatomică a cochiliei și întărirea gleznei și tendonul lui Achile cu un bandaj CLEERON 013S și CLEERON MEMORY în două straturi se adaptează Slight la forma piciorului și oferă o senzație confortabilă atunci când joci cu un nivel ridicat de control al patinajului. Limba întărită și în formă anatomică protejează… (gamisport.ro)

patine Tempish RACER Baby Skate

patine Tempish RACER Baby Skate

patine Tempish RACER Baby Skate Setul include 1 pereche de patine cu role, cască, 3 tampoane (Knee, coate, înKeyturi), toate într-un rucsac practic. Patinele au un sistem de ajustare a mărimii simplu și conVenabil. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Patinele cu role pot fi setate pe o variantă mai stabilă prin dublarea roților din spate, fiecare pachet include și o axă lungă. http://www.youtube.com/watch?v=NnzNoHNjVxI Pentru dimensiunile XS, S skate, există doar 3 roți CATCH 64x24mm 82A pentru șasiu scurt. Capacitate portantă sportivă 1. Diametrul osiei 6mm, lungimea 33mm. Mărimea cască (circumferința Headului): XS (48-51cm); S (52-54cm) Mărimi: 26-29, 30-33 Lungime interioară: dimensiune: 26-29 17,0-20,5cm dimensiune: 30-33 19,5-23,0cm Utilizare recomandată: patinaj… (gamisport.ro)

patine tăvălug derby-ul Hibrid G900

patine tăvălug derby-ul Hibrid G900

patine tăvălug derby-ul Hibrid G900 Categoria patine de fitness Stilul de conducere: petrecere a timpului liber Tehnologii: personalizat Flex System Pro Sistemul de închidere: catarama șireturi + velcro + Detașabil de boot interior: da Cadru: Aluminiu Fold: NO - cadrul este fix rulmenți Clasa: ABEC 9 Număr de roți: 4 Roți: 80 mm Roți: duritate 82A Frână: pe patina dreapta cu demontare Role » Role fitness » patine tăvălug derby-ul Hibrid G900 (gamisport.ro)

In-line patine Spokey Evo violet

In-line patine Spokey Evo violet

In-line patine Spokey Evo violet Șasiu: Aluminiu Rulmenti: ABEC7 2RS Roți: 80 mm 82A PU Inserare: profi Inchidere: catarama cu blocare de siguranță dublă, Velcro, cheotoare O pereche suplimentară de șireturi GRATUITE Greutate maxima utilizator: 100 kg Role » Role fitness » In-line patine Spokey Evo violet (gamisport.ro)

tăvălug patine Spokey TURIS negru-portocaliu

tăvălug patine Spokey TURIS negru-portocaliu

tăvălug patine Spokey TURIS negru-portocaliu Controlul simplu vă permite să ajustați dimensiunea piciorului patinaj, iar în cazul copiilor, garantează distracție pentru mai multe sezoane. Roți cu o duritate de 82A absorb perfect vibrații pe suprafețe neregulate, rulmenți din clasa ABEC5 de carbon. Patinele sunt făcute cu atenție la fiecare detaliu. Extrem de cusut și de înaltă calitate, materiale precise asigura un confort ridicat pentru utilizatori. Șasiu: PP Rulmenți: Carbon ABEC5 Roți: 82A PU 70 mm - dimensiune 33-36 72 mm - dimensiune 37-40 76 mm - dimensiune 40-43 Închidere: catarama cu siguranță dublă, Velcro, siret Max. Greutate utilizator: 60 kg Role » Role sliding » tăvălug patine Spokey TURIS negru-portocaliu (gamisport.ro)

patinaj artistic patine Spokey BLAZE, albe

patinaj artistic patine Spokey BLAZE, albe

patinaj artistic patine Spokey BLAZE, albe Parte forțată pentru stabilitate și control Panza de precizie, Lama pre-măcinată, cu calitatShe germană TÜV Fabricată din piele sintetică de înaltă calitate CăptușShela din microfibră pentru absorbția umidității, stabilizSheză piciorul, facilitSheză anumite operații de patinaj. GreutatShe patinelor este de aproximativ 1,6 - 2,2 kg Produs certificat pentru greutate: 100 kg MărimShe în cm: 36 - 23,1 37 - 24,0 38 - 24,4 39 - 25,1 40 - 25,8 41 - 26,5 42 - 27,1   Patinaj » Patinaj » patinaj artistic patine Spokey BLAZE, albe (gamisport.ro)

sac pe patine Tempish likes sac

sac pe patine Tempish likes sac

sac pe patine Tempish likes sac Dimensiune Junior este proiectat pentru patine quadové și patine inline copii. Dimensiune Senior este proiectat pentru patine cu un standard quadové și în linie patine. Punga este echipat cu o buclă pentru agățat. Dimensiune: junior (M) 34x20x30 cm Senior (L) 44x35x23 cm Role » Accesorii pentru patine » sac pe patine Tempish likes sac (gamisport.ro)

patine Bauer argint rachetă Skate YTH

patine Bauer argint rachetă Skate YTH

patine Bauer argint rachetă Skate YTH Patina este fabricat din nailon solid, care protejează piciorul împotriva deteriorării externe construcții Skate oferă protecție înaltă a piciorului și glezna Glezna este protejat în interiorul căptușelii speciale patina Limba este forma anatomica Insertul este fabricat din EVA, care oferă un confort ridicat Hochei » Patine hochei » patine Bauer argint rachetă Skate YTH (gamisport.ro)

skates patine Spokey SNAP gri-roșu

skates patine Spokey SNAP gri-roșu

skates patine Spokey SNAP gri-roșu Control simplu vă permite să reglați dimensiunShe de dimensiunShe pantof patina, iar în cazul copiilor, garantSheză distracție pentru mai multe sezoane. AcestShe sunt potrivite pentru echitatie de agrement și de fitness. roți Skate cu o duritate de 82A PU absorb perfect vibrații pe suprafețe denivelate, rulmenți clasa ABEC7 de carbon garantSheză precizia de conducere, deoarece acestShe sunt permanente și roțile mai rapide. reglementate Șasiu: Aluminiu Lagăre: carbon ABEC7 Roți: 82A PU 64 mm - dimensiunShe 31-34 70 mm - dimensiunShe 35-38 76 mm - pentru mărimShe 39-42 Frână: TPR Inchidere: incuietoare cu blocare dublu, Velcro, siret Max. Greutate utilizator: 60-80 kg produs certificat, cu o greutate de 60 kg Role » Role sliding » skates… (gamisport.ro)

patine Tempish cal de curse Noi

patine Tempish cal de curse Noi

patine Tempish cal de curse Noi Roți: PU turnat 82A vysokoodrazná - transparent, 64 (dimensiune S) / 70 (marimea M, L) x 24 mm Bearings: ABEC oțel carbon 5 Osie: lungime 35 mm diametru 6 Sasiu: Special din aliaj ușor de aluminiu - 2 buc, sistem atașat la scheletul - ideale punțile de control al poziției Scheletul: hi-impact PP / nailon, din două piese,, o dublă cataramă AUTO LOCK dantelărie curea Velcro armat moale Insert: Armat nylon / nylex, anatomice, armat de pe panoul exterior din PVC, cu dimensiuni reglabile, anatomice de lux bandaj Destinație: de fitness de agrement și de fitness patinaj, medii la încărcare mare, inițiale și avansate skateri Mărimi: S (31-34) M (35-38), L (39-42) Culoare: verde, roșu, portocaliu Role » Role sliding » patine Tempish cal de curse Noi (gamisport.ro)

patinaj artistic patine Spokey KILIAN albe

patinaj artistic patine Spokey KILIAN albe

patinaj artistic patine Spokey KILIAN albe O parte frontală întărită oferă stabilitate și control Precizie Lama nituire, pre-tăiate cu un certificat de calitate TÜV German Fabricat din piele sintetica de înaltă calitate Microfibră absoarbe umiditate captusShela, stabilizSheză piciorul, face mai ușor pentru a efectua anumite sarcini patinaj. Patineze greutate aproximativ: 1,6 până la 2.2 kg Dimensiuni in cm: 39-25.5 40-26.0 41-26.5 42-27.5 43-28.0 44-28.5 45-29.0 46-29.5 Patinaj » Patinaj » patinaj artistic patine Spokey KILIAN albe (gamisport.ro)

patine Tempish verso (II) triplu - 1000004917

patine Tempish verso (II) triplu - 1000004917

patine Tempish verso (II) triplu - 1000004917 Verso triplu sunt patinele extragătoare pentru copii, au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a carcasei. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Marele avantaj al patinelor sunt trei șasiuri diferite. Un șasiu quad - roți în două rânduri, o altă posibilitate de a schimba șasiul în linie și gheață. Setul pentru fete este în combinație de culori alb-roz și este echipat cu patinaj pentru fete cu dinți. Acest set este potrivit în special pentru începători, dar și pentru patinatorii avansați care doresc să încerce toate tipurile de patinaj și să utilizeze patinele tot anul în condiții diferite. Cea mai mică dimensiune pornește de la dimensiunea piciorului 26 și, prin urMore, este destinată… (gamisport.ro)

patine Tempish bucurie Gheata fată - 1300000838

patine Tempish bucurie Gheata fată - 1300000838

patine Tempish bucurie Gheata fată - 1300000838 Fetele patinele de gheață JOY cu cuțitul de hochei sunt concepute pentru sporturile de agrement, începând cu patinatorii avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Gulerul spectaculos semi-transparent este confecționat din PE, care păstrează duritatea chiar și la temperaturi în jur de -25 ° C. Strângerea asigură șiretul, centura de fixare cu velcro și catarama cu două fețe cu blocare împotriva deschiderii spontane. Bandajul interior al Fashion Botylor este foarte confortabil și are proprietăți excelente de izolare termică. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă:… (gamisport.ro)

patine Tempish RS verso Gheata - 1300000834

patine Tempish RS verso Gheata - 1300000834

patine Tempish RS verso Gheata - 1300000834 Patine de gheață pentru băieți, destinate sportului de agrement, începătorilor și patinatorilor avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Mărimi: 26-29, 30-33, 34-37 Lungime interioară: dimensiune: 26-29 17,5-18,6cm dimensiune: 30-33 19,5-21,5cm dimensiune: 34-37 21,5-24,0cm Parametri : Utilizare recomandată: sport de agrement Material exterior: PE cu impact ridicat, trei piese, reglabil pe lungime, Slight semi-moale Căptușeală: insertie anatomică armată NYLON / NYLEX, armată cu panouri din PVC la exterior,… (gamisport.ro)

patine Tempish blană expansiune fată - 130000216

patine Tempish blană expansiune fată - 130000216

patine Tempish blană expansiune fată - 130000216 Patinele pentru fete din plastic sunt concepute pentru sportul de agrement. Sunt confecționate din plastic rezistent la îngheț, rezistent la temperaturi în jur de -25 ° C. Pantofi moi din două piese cu uscare rapidă cu bandaj asigură confortul piciorului copilului. Pantoful interior poate fi îndepărtat și uscat, sau încălzit înainte de utilizare. În partea de sus este o blană sintetică pentru un confort termic sporit. Avantajul este reglarea simplă a dimensiunii skate-ului la 4 numere, doar în partea laterală a scheletului deșurubați șurubul folosind tastele Allen incluse și mutați Fashion Botyi scheletului la dimensiunea dorită. Apoi setați pantoful interior la dimensiunea dorită. Un alt avantaj al acestui patin este de asemenea… (gamisport.ro)

patine Tempish clipuri fată Duo - 13000008254

patine Tempish clipuri fată Duo - 13000008254

patine Tempish clipuri fată Duo - 13000008254 Patine extensibile pentru fete cu construcție duală specială pentru patinaj recreativ pe tot anul. Sistemul de construcție permite înlocuirea patinelor de iarnă cu șasiul cu roți. Pur și simplu slăbiți cele două șuruburi pentru a converti patinele de iarnă în patine inline și invers. Coaja de skate este flexibilă până la -20 ° C. Patinele sunt concepute pentru sporturi de agrement, începători și patinatori avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine anatomic, scheletul exterior din plastic ține glezna bebelușului. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru patinatorii de început, datorită construcției funcționale și formei anatomice proiectate a scheletului și… (gamisport.ro)

patine Tempish clipuri Gheata fată - 13000000842

patine Tempish clipuri Gheata fată - 13000000842

patine Tempish clipuri Gheata fată - 13000000842 Fete patine de gheață concepute pentru sporturi de agrement, începători și patinatori avansați. Căptușeala moale și uscată rapid asigură confortul piciorului copilului. Cizma interioară este bine anatomic, scheletul exterior din plastic ține glezna bebelușului. Aceste patine pentru copii sunt foarte potrivite pentru începători, datorită construcției funcționale și scheletului anatomic și a Fashion Botylor interiori. Patinele au un buton de sistem de creștere a mărimii simplu și conVenabil în partea laterală a scheletului. Patina poate fi setată la 4 dimensiuni. Gradul de Headacitate portantă: 2 Dimensiune: 29-32, 33-36, 37-40 Lungime interioară: dimensiune: 29-32 17,5 - 19,5 cm dimensiune: 33-36 20,0 - 22,3 cm dimensiune: 37-40 22… (gamisport.ro)

patine Roces Cu 201 negru / roșu

patine Roces Cu 201 negru / roșu

patine Roces Cu 201 negru / roșu Inovovaný model oblíbené brusle S 200. Bota upravena pro možnou výměnu nožů. Standardně dodávaný nůž je tak možno vyměnit a použít kolečka až do průměru 100mm. Ventilația: Da Roți: Hyper X-350 80mm / 80A Rulmenti: ABEC 5 Diametrul maxim roții: 84 mm; (După ajustarea 90 -100 mm) Lamă: Aluminiu Damping șasiu: Da Shell: Biomex nailon cu ventilație; inserție intermediar pentru absorbția șocurilor Liner: Confortabil ventilata cu memoria formei Închiderea: dantelare + bandă velcro catarama + Pentru acest produs vă recomandăm protecție Roces și șosete de durată. Role » Role fitness » patine Roces Cu 201 negru / roșu (gamisport.ro)

patine Roces Cu 202 negru / roșu

patine Roces Cu 202 negru / roșu

patine Roces Cu 202 negru / roșu Pánské fitness brusle od světoznámého výrobce Roces. Tento model uspokojí i náročnější jezdce.  Ventilația: DA Biomex constructii: DA Liner: Confortabilă de memorare a formei ventilate Roți: HYPER X 84 mm-350/80 Rulmenti: ABEC 7 Lamă: Aluminiu Shell: nailon cu ventilație Biomex Închiderea: Lacing, cataramă și VELCRO Dimensiuni: 42-49 UE Pentru acest produs vă recomandăm protecție Roces și șosete de durată. Role » Role fitness » patine Roces Cu 202 negru / roșu (gamisport.ro)

patine Tempish I-MAX (II) Lady 84

patine Tempish I-MAX (II) Lady 84

patine Tempish I-MAX (II) Lady 84 de fitness și de fitness patinaj, încărcare medie și înaltă, intermediar și skaterii cu experiență de curse. Gradul capacității portante a sportului 5. Impulse Roțile mai mari sunt caracterizate printr-o rezistență extrem de scăzută la rulare și durabilitate sporită sunt potrivite pentru suprafețe mai bune și mai fine. Cusătura este echipat cu o siguranță împotriva slăbirii șireturi pe ultima cusatura si armat mikropřezkami. Se recomandă utilizarea: recreationaly, sala de fitness sport și patinaj de fitness, curse și patinatorii cu experiență Categorie: fitness pentru femei Scheletul: partea comună Movable - PU inferior care poartă o parte - din nylon armat cu fibra de sticla structura schelet - moale Captuseala: Nylon armat / nylex, anatomic, un… (gamisport.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide