Presa de usturoi tescoma handy 2 lame

Presă de usturoi Tescoma HANDY, 2 lame

Presă de usturoi Tescoma HANDY, 2 lame

O presă unică, cu un mecanism de înșurubare eficient și 2 lame, excelentă pentru presarea ușoară a usturoiului și tăierea acestuia în felii uniforme sau cuburi mici. Este perfectă dacă nu doriți să vă forțați inutil utilizând o presă convențională cu pârghie. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Feliator de usturoi Tescoma HANDY

Feliator de usturoi Tescoma HANDY

 Feliatorul de usturoi HANDY , de la marca Tescoma, fă va ajuta să tăiați usturoiul în felii egale. În timpul felierii, cățeii de usturoi sunt apăsate pe lama din oțel inoxidabil cu un accesoriu de împingere, degetele nu o ating, felierea este confortabilă, rapidă și sigură.Usturoiul feliat este colectat într-un recipient, iar spatula flexibilă, care face parte din mâner, îl împingeușor în locul ales. Acest feliator este ușor de demontat și de curățat, fiind compatibil cu mașina de spălat vase. Garanție 3 ani. Materiale: plastic rezistent, lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate (e4home.ro)

Blaumann Presă de usturoi

Blaumann Presă de usturoi

 Presa de usturoi este fabricată dintr-un aliaj de zinc și are suprafață cromată. Pentru utilizarea ușoară a presei de usturoi în timpul gătitului, este dotată cu un dispozitiv de curățare multifuncțional. De asemenea, este potrivită pentru spargerea nucilor. (e4home.ro)

Presă de usturoi Banquet LODOS și curățător ,

Presă de usturoi Banquet LODOS și curățător

,

Presă de usturoi cu curățător. Presă de usturoi clasică este un ajutor binevenit în orice bucătărie. Pur și simplu puneți usturoiul în orificiul găurit și presați. Pentru o curățare mai simplă este atașat și un curățător din plastic. Presa este fabricată în Cehia. Material: aliaj din aluminiu. (e4home.ro)

Presă de usturoi Orion Luxy, metal cromat

Presă de usturoi Orion Luxy, metal cromat

 Presa de usturoi din gama de lux LUXY vă înlocuiește frecarea laborioasă a usturoiului cu cuțitul. Avantajul este că pe partea de presare există vârfuri care curăță direct găurile în momentul când apăsați usturoiul și nu trebuie să le curățați suplimentar la spălare. Material: metal cromat (e4home.ro)

Presă de usturoi Banquet Natural, 20 x 5 cm

Presă de usturoi Banquet Natural, 20 x 5 cm

 Această presă de usturoi este fabricată din oțel inoxidabil și este destinată pentru uz profesional și casnic. Presa este prevăzută și cu o agățătoare practică, este ușor de întreținut și are un grătar de golire practic. Gama de ustensile de bucătărie NATURAL îndeplinește toate cerințele pentru uz profesional dar și casnic. (e4home.ro)

Presă usturoi Tescoma PRESTO

Presă usturoi Tescoma PRESTO

ExExcelentă pentru presarea cu ușurință a usturoiului. Cu garnitură detașabilă pentru curățare rapidă. Produs fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, metal și plastic rezistent. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Presă de mere Tescoma HANDY

Presă de mere Tescoma HANDY

 Excelent pentru prepararea în casă a sucului de mere proaspăt. Presând în el merele tăiate mărunt veți prepara un suc de mere delicios sau puteți stoarce cartofii și castraveții dați prin răzătoare. Cu presa HANDY, alimentele nu intră în contact cu niciun metal. De aceea, merele proaspăt presate sau pulpa de cartofi sau castraveți, pentru clătite de cartofi și tzatziki, nu își vor pierde vitaminele și vor rămâne proaspete. Presa HANDY pentru suc de mere se livrează cu un rezervor pentru sucul rezultat, așa că nu vă va mi trebui niciun alt vas pentru captarea sucului. (e4home.ro)

Tescoma Presă usturoi RONDO

Tescoma Presă usturoi RONDO

Ustensilele de bucătărie RONDO de la marca germană Kela sunt fabricate din metal cu o utilizare minimă a materialelor plastice. Presa de usturoi este fabricată din oțel inoxidabil și este concepută pentru uz profesional și casnic. Este dotată cu orificiu pentru a putea fi agățată, se întreține ușor. (e4home.ro)

Tescoma Presă usturoi GrandCHEF

Tescoma Presă usturoi GrandCHEF

 Presă de usturoi GrandCHEF, excelentă pentru presarea usturoiului, cu o compartiment de presare detașabil pentru o curățare ușoară. Întreținere ușoară. Garanție 3 ani. Ustensilele de bucătărie GrandCHEF sunt fabricate din metal cu o utilizare minimă a materialelor plastice. (e4home.ro)

Spiralator Tescoma Handy, 3 lame

Spiralator Tescoma Handy, 3 lame

 Cu spiralatorul HANDY vă pregătiţi uşor şi rapid 3 tipuri de spirale decorative din legume sau fructe. Este excelent pentru pregătirea fidelei, spaghetelor şi feliilor spiralate din cartofi, dovlecei, castraveţi, morcovi, sfeclă roşie, mere, pere etc. Cu acest aparat vă puteţi prepara uşor şi rapid diferite tipuri de mâncăruri sănătoase şi gustoase. Dintre cele mai preferate sunt spiralele de cartofi, spagehtele din dovlecei şi salatele de legume sau fructe. Spiralatorul HANDY este livrate cu 3 lame interschimbabile pentru prepararea fidelei cu grosime de cca. 2 x 3 mm, a spaghetelor cu grosime de cca. 3 x 6 mm şi a feliilor spiralate cu grosime de cca. 1,5 mm. Este prevăzut cu o ventuză eficientă care permite fixarea pe blatul de lucru. Avantaje: lamele care nu se utilizează sunt… (e4home.ro)

Spiralator Tescoma Handy, 3 lame

Spiralator Tescoma Handy, 3 lame

Feliatorul Handy, de la marca Tescoma, este excelent pentru prepararea de fâșii subțiri, spaghete și felii spiralate din morcovi, castraveți, dovlecei, ridiche albă, sfeclă roșie, cartofi, mere și alte bunătăți. Cu cele trei lame de oțel inoxidabil de înaltă calitate și un mâner de protecție, este perfect pentru tăierea ușoară fără reziduuri. (e4home.ro)

Presă usturoi Westmark

Presă usturoi Westmark

Bucătăria este locul în care petreceți mult timp, iar instrumentele care ușurează munca sunt extrem de căutate. Știați că tehnologia modernă câștigă teren din ce în ce mai mult şi în bucătărie? La ora actuală există o mulțime de produse extrem de utile cum ar fi gadget-urile pentru gătit. Brandul Westmark este unul dintre acele branduri care nu face rabat când vine vorba de calitatea produselor sale. Cu un grad de funcționalitate extrem de ridicat, produsele sale se remarcă printr-un design fresh, materiale durabile și soluții inovatoare. ♥ (bonami.ro)

BergHOFF Presă usturoi ESSENTIALS

BergHOFF Presă usturoi ESSENTIALS

Presa de usturoi de la marca belgiană BergHOFF este fabricată dintr-un aliaj de zinc foarte rezistent. Are mâner întărit cu formă ergonomică, care se potrivește perfect în mână. Design lucios, rezistent la coroziune, abraziune și acizi alimentari. Întreținere foarte ușoară, presa este potrivită pentru mașina de spălat vase. (e4home.ro)

Presă usturoi Joseph Joseph Helix

Presă usturoi Joseph Joseph Helix

Compacte, colorate și practice - acestea sunt accesoriile de bucătărie de la brandul Joseph Joseph. Funcționalitatea și performanța acestora nu doar că ne impresionează, dar aduc și pete de culoare în bucătăria dvs. (bonami.ro)

Răzătoare Tescoma HANDY

Răzătoare Tescoma HANDY

 Răzătoare HANDY, de la marca Tescoma, este excelentă pentru răzuirea și felierea rapidă şi în siguranță a alimentelor. Produs fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Spălați și uscați produsul după utilizare. Compatibile cu mașina de spălat vase. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Presă usturoi Banquet Tinto, 16 cm

Presă usturoi Banquet Tinto, 16 cm

 Presa de usturoi va fi un ajutor practic în bucătăria dvs. Zona de presare este fabricată din aliaj de zinc cu o suprafață cromată. Mânerele ergonomice sunt fabricate din plastic special, care are un finisaj anti-alunecare. Sita poate fi curățată foarte simplu. (e4home.ro)

Presă pentru usturoi Metaltex, lungime 18 cm

Presă pentru usturoi Metaltex, lungime 18 cm

Brandul elvețian Metaltex aduce în casa ta o combinație irezistibilă de design plăcut și funcționalitate pentru a te ajuta să îți organizezi fiecare centimetru din locuință. (bonami.ro)

Tescoma HANDY Feliator universal

Tescoma HANDY Feliator universal

Feliator universal Tescoma HANDY. Perfect pentru a felia găluște, diferite rulade, pateuri, banane și alte alimente. Prevăzut cu platou detașabil pentru fărămituri. Realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și plastic rezistent, compatibil cu mașina de spălat vase. Garanție 3 ani. (e4home.ro)

Feliator Tescoma Handy, reglabil

Feliator Tescoma Handy, reglabil

Feliator Tescoma HANDY, reglabil Acest feliator are o lamă foarte ascuțită din oțel inoxidabil de înaltă calitate și feliază felii de 1, 2 și 3 mm. Este prevăzut cu un accesoriul de împingere, pentru ca utilizarea să fie sigură și are un strat anti-alunecare. Fabricat din plastic rezistent de calitate, compatibil cu mașina de spălat vase. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Moară universală Tescoma Handy

Moară universală Tescoma Handy

Dimensiuni moară: 25 x 13 cm, dimensiuni tambur diam. 8 x 11 cm (e4home.ro)

Aparat de mărunțit Tescoma Handy

Aparat de mărunțit Tescoma Handy

 Acest aparat vă va mărunți alimentele așa cum doriți. Este excelent pentru ceapă, rădăcinoase, tomate, mirodenii, mere, pere, nuci, pișcoturi, pentru prepararea salatelor de legume și de fructe, pentru pesta etc. Avantaje: fabricată din plastic rezistent lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu suprafață anti-alunecare rețete incluse în pachet 3 ani garanție (e4home.ro)

Răzătoare de parmezan Tescoma Handy

Răzătoare de parmezan Tescoma Handy

 Excelentă pentru răzuirea ușoară a parmezanului și a altor brânzeturi adecvate, direct pe mâncăruri. După utilizare, răzătoarea poate fi închisă și păstrată în frigider, brânza neutilizată nu se usucă, nu se varsă și este gata pentru o întrebuințare ulterioară. Lamă este fabricată din oțel inoxidabil premium, celelalte piese din plastic rezistent. 3 ani garanție. Dimensiuni: 5,7 × 13 × 22 cm (e4home.ro)

Vas de pasat Tescoma HANDY

Vas de pasat Tescoma HANDY

Passata di pomodoro - roși pasate - este baza bucătăriei italiene. Știați că o puteți prepara cu ușurință și acasă, de exemplu din roșii din propria grădină? Vă va ajuta vasul de pasat HANDY care este atât de inteligent încât face față chiar și roșiilor proaspete! Întreținere ușoară. Garanție 3 ani. (e4home.ro)

Pad super-aderent Tescoma HANDY

Pad super-aderent Tescoma HANDY

Un suport cu mare aderență, excelent pentru fixarea stabilă și eficientă a ustensilelor cu ventuză de bucătărie pe blaturile de lucru suprafețe poroase, din inox și perfect netede (lemn, laminat, piatră artificială, ceramică etc.). Excelent pentru moara carne, de pesmet și pentru decorticatorul de mazăre HANDY, precum și pentru alte ustensile de bucătărie cu ventuză. Fabricat din silicon special. A se curăța sub jet de apă și a se usca bine. A se păstra în husa de protecție. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Răzătoare cu măsură Tescoma HANDY

Răzătoare cu măsură Tescoma HANDY

Excelent pentru răzuirea, felierea şi tăierea rapidă a alimentelor măsurate. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu mâner ergonomic și vas cu gradație din plastic rezistent. Spălați și uscați produsul după utilizare. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Moară de mac Tescoma HANDY

Moară de mac Tescoma HANDY

 O râșniță de mac (și nu numai) care nu are concurență. Râșnița Handy, de la marca Tescoma, este excelentă pentru măcinarea ușoară și rapidă a semințelor de mac, susan, in și muștar, coriandru și mei. Această râșniță are un mecanism de măcinat revoluționar din ceramică special întărită, care vă permite să reglați granulozitatea de măcinare necesară, inclusiv pentru semințe de mac măcinate extra fin. Râșnița modernă este foarte ușor de operat și poate fi fixată pe o masă cu grosime de până la 5 cm, cu o clemă solidă din oțel inoxidabil, datorită căreia este perfect stabilă în timpul lucrului. Râșnița este fabricată din ceramică special întărită, foarte rezistentă și plastic de primă clasă. Instrucțiunile de utilizare sunt incluse în pachet. Garanție prelungită de 3 ani. (e4home.ro)

Feliator de ceapă Tescoma HANDY

Feliator de ceapă Tescoma HANDY

Excelent pentru felierea simplă, rapidă și sigură a cepii, legumelor, fructelor, nucilor, ciocolatei etc. Este fabricat din plastic rezistent şi lamele din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Întreținere ușoară. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Răzătoare cartofi pai Tescoma HANDY

Răzătoare cartofi pai Tescoma HANDY

 Răzătoare cartofi pai HANDY, de la marca Tescoma, este o răzătoare premium, cu o lamă ascuțită din oțel inoxidabil excelentă, pentru prepararea cartofilor pai și a legumelor. Ideală pentru prepararea rapidă a cartofilor pai, a tăițeilor din cartofi dulci, napi, sfeclă, păstârnac, țelină, ridiche albă, gulie etc. Răzătoarea are o lamă de oțel inoxidabil de primă clasă și un mâner spațios, cu un accesoriu de împingere pentru o utilizare sigură. Datorită tratamentului anti-alunecare, este potrivită pentru utilizare într-o poziție oblică pe suprafață și în poziție orizontală pe marginea unui vas. Compatibilă cu mașina de spălat vase. Garanție 3 ani. Materiale: plastic rezistent și lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate. (e4home.ro)

Aparat de împachetat alimente Tescoma HANDY

Aparat de împachetat alimente Tescoma HANDY

 Vă prezentăm o formă unică pentru prepararea ușoară a rulourilor de casă și de sushi excelent. Întreținere ușoară. Garanție 3 ani. Preparați ușor sarmale din foi de varză sau de viță de vie, rulouri de primăvară, rulouri de carne tocată și rulouri de sushi (maki) în algă de mare. (e4home.ro)

Presă de aluat/decorativă Tescoma DELICIA

Presă de aluat/decorativă Tescoma DELICIA

 Această presă de aluat și instrument de ornare este un instrument excelent pentru prepararea biscuiților, prăjiturilor, pentru ornarea torturilor, gustărilor, sandvișurilor, pentru decorarea platourilor, umplerea gogoșilor etc. Setul include 10 inele de presare și 6 duze de decorare. Fabricat din plastic rezistent, compatibil cu mașina de spălat vase. Se livrează în patru variante coloristice, fără posibilitate de alegere. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Feliator de roșii și mozzarella Tescoma Handy

Feliator de roșii și mozzarella Tescoma Handy

 Cu feliatorul Handy, de la marca Tescoma, tăiați ușor și rapid roșiile și mozzarella în felii la fel de groase, excelente pentru prepararea unei salate tradiționale italiene caprese. Este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și plastic rezistent cu o suprafață anti-alunecare. 3 ani garanție. Utilizare: Așezați roșia sau mozzarella pe corzile feliatorului și împingeți constant pe mâner pentru a le felia. Îndepărtați resturile dintre corzi cu instrumentul roșu. Dimensiuni: 9,2 x 17 x 23 cm (e4home.ro)

Aparat de mărunțit Tescoma HANDY, cu accesorii

Aparat de mărunțit Tescoma HANDY, cu accesorii

Taie ușor și rapid alimentele, macină mirodeniile și salatele spălate și bate sosurile sau aluaturile lichide. Vasul tocătorului este suficient de mare pentru a putea prepara mâncăruri pentru întreaga familie. Cu acest tocător, tăiați ușor și rapid, întotdeauna exact la granulația necesară, ceapă, legume rădăcinoase, roșii, ierburi, mere, pere, nuci sau biscuiți. Puteți pregăti confortabil salate de fructe și legume, pesto din ierburi tocate mărunt etc. Accesoriile tocătorului includ un bol de tocare pentru ierburi și salată și un tel pentru prepararea sosurilor și aluaturilor lichide. (e4home.ro)

Mașină universală pentru tocat carne Tescoma HANDY

Mașină universală pentru tocat carne Tescoma HANDY

 Mașină universală de tocat carne Tescoma pentru tocarea ușoară și rapidă a tuturor tipurilor de carne, grosier și fin. Universală - potrivită și pentru pesmet, tocarea usturoiului și a cepei curățate, pentru măcinarea nucilor, a diferitelor tipuri de cașcaval, pentru tocarea roșiilor sau a legumelor prefierte, etc. Fabricat din plastic călit special, cuțitul și discurile sunt din oțel inoxidabil premium. Prevăzut cu un accesoriu de împingere pentru protecție, o fixare rapidă și stabilă pe suprafețe cu ajutorul unor ventuze cu vid foarte eficiente. Garanție 3 ani. (e4home.ro)

Curățător și feliator de mere Tescoma HANDY

Curățător și feliator de mere Tescoma HANDY

Curăță și taie mărul în felii uniforme și îndepărtează miezul. Excelent pentru prepararea rapidă a feliilor de mere cu coajă pentru uscare, a felii de mere fără coajă pentru deserturi din fructe, a salatelor, plăcintelor etc. Pentru decojirea merelor întregi în scopul preparării mâncărurilor și compoturilor pentru copii. Produs fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și plastic rezistent. Este prevăzut cu o ventuză eficientă care permite fixarea pe blatul de lucru. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Dispozitiv de frăgezire a cărnii Tescoma Handy

Dispozitiv de frăgezire a cărnii Tescoma Handy

Excelent pentru pregătirea unor fripturi zemoase şi pentru frăgezirea tuturor tipurilor de carne roșie. Acest dispozitiv de frăgezire este ușor de demontat și de curățat, fiind compatibil cu mașina de spălat vase. Este prevăzut cu încuietoare pentru o păstrare în condiții de siguranță și este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și din plastic rezistent. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Presă citrice Tescoma GrandCHEF

Presă citrice Tescoma GrandCHEF

 Un storcător clasic excelent, din inox, pentru prepararea sucului de lămâie. Cu storcătorul GrandCHEF veți stoarce simplu sucul din fructele de lămâi. Sâmburi și pulpa vor fi separate de sită și sucul va curge în vasul de inox. Vasul storcătorului de fructe este echipat cu o pâlnie și mânere mari pentru transport și servire confortabilă. Garanție 3 ani. (e4home.ro)

Tescoma Cuțit avocado HANDY

Tescoma Cuțit avocado HANDY

Taie ușor și rapid avocado, îndepărtează sâmburele și scoate pulpa moale întreagă sau feliată. Fabricat din material plastic rezistent, potrivit pentru mașina de spălat vase. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Presă de biscuiți Tescoma DELÍCIA, 6 decoruri

Presă de biscuiți Tescoma DELÍCIA, 6 decoruri

Presă de fursecuri cu diferite motive. O formă excelentă pentru prepararea fursecurilor de casă decorate. Setul include presă, 6 modele originale detașabile și tăietor rotund. Modelele se păstrează în recipientul presei. Produs fabricat din plastic rezistent de calitate și silicon, compatibil cu mașina de spălat vase. Rețetele sunt în pachet. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Presa de usturoi

Presa de usturoi

Va place sa gatiti cu ghimbir sau usturoi? Avem presa ideala pentru dumneavoastra. Doar umpleti, presati usor si gata! Mainile va raman curate. (astoreo.ro)

Aparat de scos sâmburi de cireșe Tescoma HANDY

Aparat de scos sâmburi de cireșe Tescoma HANDY

Aparat de scos sâmburi de cireșe Tescoma HANDY Scoate rapid sâmburii din cireșe proaspete, congelate sau din compot, fără a deteriora pulpa. Acul aparatului este din oțel inoxidabil de înaltă calitate, celelalte piese fiind din plastic rezistent și silicon. Fundul are o superfață anti-alunecare, ceea ce asigură o utilizare sigură. Compatibil cu mașina de spălat vase. 3 ani garanție. (e4home.ro)

Aparat de scos sâmburi de prune Tescoma HANDY

Aparat de scos sâmburi de prune Tescoma HANDY

Aparat de scos sâmburi HANDY scoate sâmburii din prune și le înjumătățește printr-o simplă apăsare a mânerului. Este excelent pentru a scoate sâmburii prunele proaspete, conservate și dezghețate. Sâmburii scoși sunt colectați într-un rezervor care poate fi golit oricând. Garanție 3 ani. (e4home.ro)

Presă fursecuri Tescoma DELÍCIA, Paște

Presă fursecuri Tescoma DELÍCIA, Paște

 Știți de ce biscuiții cu unt sau cacao sunt printre cele mai apreciate produse de cofetărie? Sunt perfecte pentru multe ocazii - sunt minunați atunci când aveți o vizită neașteptată și vă sunt la îndemână când luați o pauză de cafea sau ceai, fiind ideale prin finețea lor. Sunt pe placul copiilor și adulților. Pe scurt, nimeni nu le rezistă. Dacă nu aveți timp să cumpărați biscuiți sau doriți să îi aveți proaspeți, preparați-vă proprii biscuiți de casă! Forma de biscuiți DELÍCIA va deveni ajutorul dvs. preferat și întreaga familie va iubi biscuiții preparați. 6 motive vesele de primăvară înveselesc și dau un aer special delicateselor coapte de Paște. (e4home.ro)

Răzătoare Tescoma X-sharp HANDY, julienne

Răzătoare Tescoma X-sharp HANDY, julienne

 Razătoarea HANDY X-sharp , de la marca Tescoma, este o răzătoare de alimente care va fi utilă în orice casă. Are lame X-sharp extrem de ascuțite și rezistente, din oțel inoxidabil de înaltă calitate, pentru prepararea unor tăițeilor Julien fini. Pentru o răzuire confortabilă și sigură, lamele sunt îndoite spre interior în formă de „U”. Acest profil „ghidează mâna” în direcția corectă în timpul răzuirii, nefiind necesar să se „nimerească” lamele răzătoarei. Capacul de protecție al lamei servește drept rezervor atunci când este atașat la spatele răzătoarei, ceea ce rezolvă mutarea alimentelor rase. Răzătoare are o superfață anti-alunecare, ceea ce asigură o utilizare sigură. Compatibile cu mașina de spălat vase. Garanție 3 ani. Atenție! Lamele de răzătoarei sunt extrem de ascuțite,… (e4home.ro)

Răzătoare Tescoma X-sharp HANDY, combinată

Răzătoare Tescoma X-sharp HANDY, combinată

 Razătoarea HANDY X-sharp , de la marca Tescoma, este o răzătoare de alimente care va fi utilă în orice casă. Are lame X-sharp extrem de ascuțite și rezistente, din oțel inoxidabil de înaltă calitate, pentru răzuirea fină a alimentelor.Pentru o răzuire confortabilă și sigură, lamele sunt îndoite spre interior în formă de „U”. Acest profil „ghidează mâna” în direcția corectă în timpul răzuirii, nefiind necesar să se „nimerească” lamele răzătoarei. Capacul de protecție al lamei servește drept rezervor atunci când este atașat la spatele răzătoarei, ceea ce rezolvă mutarea alimentelor rase. Răzătoarea are o superfață anti-alunecare, ceea ce asigură o utilizare sigură. Compatibile cu mașina de spălat vase. Garanție 3 ani. Materiale: oțel inoxidabil premium, plastic rezistent (e4home.ro)

Presă fursecuri Tescoma DELÍCIA, 6 ornamente party

Presă fursecuri Tescoma DELÍCIA, 6 ornamente party

 Știți de ce biscuiții cu unt sau cacao sunt printre cele mai apreciate produse de cofetărie? Sunt perfecte pentru multe ocazii - sunt minunați atunci când aveți o vizită neașteptată și vă sunt la îndemână când luați o pauză de cafea sau ceai, fiind ideale prin finețea lor. Biscuiții pot fi un final de masă delicios, apreciat de cei mai și cei mici. Pe scurt, nimeni nu le rezistă. De aceea, este bine să aveți la îndemână o porție. Dacă nu aveți timp să cumpărați biscuiți sau, ca o gospodină adevărată, doriți să îi aveți proaspeți, fără E-uri și la un preț mult mai mic comparativ cu cei cumpărați, preparați-vă proprii biscuiți de casă! Acest instrument poate să facă mult mai multe decât formele de aluat normale. Este compus dintr-o presă cu rezervor integrat, în care veți găsi șase ștanțe… (e4home.ro)

Formă cu presă Tescoma DELÍCIA, inimioare,, 3 buc.

Formă cu presă Tescoma DELÍCIA, inimioare,, 3 buc.

 Formele cu presă DELÍCIA vă ajută să preparați biscuiți originali decorați, prăjituri Linzer sau turtă dulce cu modele de sf. Valentin. Dulciurile cu inimioare pe ele sunt potrivite nu doar de sf. Valentin, ci și cu ocazia zilelor de naștere, de 8 Martie etc. Formele cu presă Tescoma DELÍCIA au două funcții: 1. formă cu presă -decupați cu forma și imprimați modelul. Dulciurile cu modele imprimate sunt atractive și nu mai trebuie decorate, putând fi servite direct ca turtă dulce sau biscuiți. De asemenea, pot fi lipite cu marmeladă și servite ca prăjituri Linzer originale. 2. ștampilă -scoateți modelul și folosiți forma ca o ștampilă pentru decorarea glazurilor din marțipan de torturi, prăjituri etc. Asamblare şi întreținere simplă. Rețeta pentru biscuiți cu unt este inclusă în pachet.… (e4home.ro)

Răzătoare Tescoma X-sharp HANDY, orificii mari

Răzătoare Tescoma X-sharp HANDY, orificii mari

 Razătoarea HANDY X-sharp , de la marca Tescoma, este o răzătoare de alimente care va fi utilă în orice casă. Are lame X-sharp extrem de ascuțite și rezistente, din oțel inoxidabil de înaltă calitate, pentru răzuirea castraveților, cartofilor, brânzeturilor tari etc. Pentru o răzuire confortabilă și sigură, lamele sunt îndoite spre interior în formă de „U”. Acest profil „ghidează mâna” în direcția corectă în timpul răzuirii, nefiind necesar să se „nimerească” lamele răzătoarei. Capacul de protecție al lamei servește drept rezervor atunci când este atașat la spatele răzătoarei, ceea ce rezolvă mutarea alimentelor rase. Răzătoare are o superfață anti-alunecare, ceea ce asigură o utilizare sigură. Compatibile cu mașina de spălat vase. Garanție 3 ani. Atenție! Lamele de răzătoarei sunt… (e4home.ro)

Răzuitoare cu lamă transversală Tescoma PRESIDENT

Răzuitoare cu lamă transversală Tescoma PRESIDENT

 Răzuitoarea cu lamă transversală President este excelentă pentru răzuirea ușoară și rapidă a castraveților etc. Ustensilele de bucătărie President se caracterizează prin structura lor din metal, cu un minim de materialelor plastice utilizate. Întreținere ușoară. 5 ani garanție. (e4home.ro)

Răzuitoare cu lamă longitudinală Tescoma PRESIDENT

Răzuitoare cu lamă longitudinală Tescoma PRESIDENT

Răzuitoarea de cartofi Președintele Tescoma va fi un ajutor practic și de neînlocuit în orice bucătărie. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este prevăzut și cu o agățătoare practică. 5 ani garanție. (e4home.ro)

Răzuitoare cu lamă transversală Tescoma GrandCHEF

Răzuitoare cu lamă transversală Tescoma GrandCHEF

 Răzuitoarea cu lamă transversală GrandCHEF este excelentă pentru răzuirea ușoară și rapidă a castraveților etc. Ustensilele de bucătărie GrandCHEF se caracterizează prin structura lor din metal, cu un minim de materialelor plastice utilizate. Întreținere ușoară. Garanție 3 ani. (e4home.ro)

Florina Tăietor, 2 lame

Florina Tăietor, 2 lame

Un dispozitiv din lemn echipat cu două cuțite, cu care felierea verzei este uniformă și rapidă. (e4home.ro)

Klarstein Olivia, presă de ulei, presă la rece, 650 W, 700 g, 2…

Klarstein  Olivia, presă de ulei, presă la rece, 650 W, 700 g, 2 atașamente cu șurub, albă

Ulei proaspăt, sănătos și gustos! Presa pentru presarea uleiului la rece Klarstein Olivia îți va îmbogăți bucătăria cu uleiuri speciale de cea mai înaltă calitate din nuci, sâmburi sau semințe, fără aditivi. Putere de bază pură: presa de ulei Klarstein Olivia cu o putere mare de 650 W extrage ulei din nuci, semințe de dovleac sau semințe de in pur mecanic. Până la 700 g de semințe pot fi introduse în coș, pentru a fi împinse prin tubul de presare cu ajutorul unui alimentator cu șurub. La sfârșit, uleiul proaspăt obținut trece printr-o strecurătoare în recipientul de colectare a uleiului, în timp ce reziduurile semințelor sunt separate într-un recipient de colectare separat. Două atașamente cu șuruburi diferite sunt disponibile pentru diferite fructe cu ulei. Una pentru semințele minuscule… (klarstein.ro)

Klarstein Olivia, presă de ulei, presă la rece, 650 W, 700 g, 2…

Klarstein  Olivia, presă de ulei, presă la rece, 650 W, 700 g, 2 atașamente cu șurub, albă

Ulei proaspăt, sănătos și gustos! Presa pentru presarea uleiului la rece Klarstein Olivia îți va îmbogăți bucătăria cu uleiuri speciale de cea mai înaltă calitate din nuci, sâmburi sau semințe, fără aditivi. Putere de bază pură: presa de ulei Klarstein Olivia cu o putere mare de 650 W extrage ulei din nuci, semințe de dovleac sau semințe de in pur mecanic. Până la 700 g de semințe pot fi introduse în coș, pentru a fi împinse prin tubul de presare cu ajutorul unui alimentator cu șurub. La sfârșit, uleiul proaspăt obținut trece printr-o strecurătoare în recipientul de colectare a uleiului, în timp ce reziduurile semințelor sunt separate într-un recipient de colectare separat. Două atașamente cu șuruburi diferite sunt disponibile pentru diferite fructe cu ulei. Una pentru semințele minuscule… (electronic-star.ro)

carabină Baladéo ECO211 faleză + 2 lame, red

carabină Baladéo ECO211 faleză + 2 lame, red

carabină Baladéo ECO211 faleză + 2 lame, red Aventurierii iubesc acShestă carabină multifuncțională, care permite bagajele să fie pornite, mai multe frânghii sau corzi pot fi conectate într-un singur fascicul sau utilizarShe a două lame integrate. Este accesoriu idShel pentru călătoriile, campingul și drumețiile. Carabina are un mecanism clasic de primăvară, o înșurubare cu șurub și, mai presus de toate, două lame. Prima lamă este pe jumătate clasică și are o lamă dințată în cShelaltă jumătate, a doua lamă are un rând dublu de lame ascuțite și servește ca fierăstrău. A doua lamă este adaptată suplimentar funcției unei șurubelnițe cu lamă plană. Ambele lame sunt rShelizate din oțel inoxidabil cu finisaj gri din titan gri. Vă rugăm să rețineți: nu este un carabinier de alpinism. Greutate:… (gamisport.ro)

carabină Baladéo ECO212 faleză + 2 lame, albastru

carabină Baladéo ECO212 faleză + 2 lame, albastru

carabină Baladéo ECO212 faleză + 2 lame, albastru Aventurierii iubesc acShestă carabină multifuncțională, care permite bagajele să fie pornite, mai multe frânghii sau corzi pot fi conectate într-un singur fascicul sau utilizarShe a două lame integrate. Este accesoriu idShel pentru călătoriile, campingul și drumețiile. Carabina are un mecanism clasic de primăvară, o înșurubare cu șurub și, mai presus de toate, două lame. Prima lamă este pe jumătate clasică și are o lamă dințată în cShelaltă jumătate, a doua lamă are un rând dublu de lame ascuțite și servește ca fierăstrău. A doua lamă este adaptată suplimentar funcției unei șurubelnițe cu lamă plană. Ambele lame sunt rShelizate din oțel inoxidabil cu finisaj gri din titan gri. Vă rugăm să rețineți: nu este un carabinier de alpinism.… (gamisport.ro)

carabină Baladéo ECO210 faleză + 2 lame, gri culoarea

carabină Baladéo ECO210 faleză + 2 lame, gri culoarea

carabină Baladéo ECO210 faleză + 2 lame, gri culoarea Aventurierii iubesc acShestă carabină multifuncțională, care permite bagajele să fie pornite, mai multe frânghii sau corzi pot fi conectate într-un singur fascicul sau utilizarShe a două lame integrate. Este accesoriu idShel pentru călătoriile, campingul și drumețiile. Carabina are un mecanism clasic de primăvară, o înșurubare cu șurub și, mai presus de toate, două lame. Prima lamă este pe jumătate clasică și are o lamă dințată în cShelaltă jumătate, a doua lamă are un rând dublu de lame ascuțite și servește ca fierăstrău. A doua lamă este adaptată suplimentar funcției unei șurubelnițe cu lamă plană. Ambele lame sunt rShelizate din oțel inoxidabil cu finisaj gri din titan gri. Vă rugăm să rețineți: nu este un carabinier de alpinism.… (gamisport.ro)

Tăietor cu 2 lame pentru ierburi aromatice Premier Housewares

Tăietor cu 2 lame pentru ierburi aromatice Premier Housewares

Brandul britanic Premier Houseware deține cele mai inteligente idei pentru casa ta. Produsele acestei mărci au un design aparte și întotdeauna își vor găsi locul în gospodăria ta. (bonami.ro)

Set 2 cutii pentru cartofi și usturoi Antic Line

Set 2 cutii pentru cartofi și usturoi Antic Line

Spiritul vremurilor trecute și magia stilului retro, acestea sunt caracteristicile decorațiunilor Antic Line.. Ele par să conțină sute de povești care abia așteaptă să iasă la suprafață. Ce le veți inspira, oare, dvs.? (bonami.ro)

tablete de usturoi pentru deparazitarea câinelui, urs pastă de usturoi pentru câini, lame de ras pentru rase medii de câini, șampon cu usturoi în farmacie, pangamin cu usturoi pentru câini, sampon cu usturoi pentru cresterea parului, deparazitare a unui câine cu usturoi, pisică câine 2 * 2, lame de rupere pentru cuțite, 18mm, 10buc, extol premium 9125, supliment alimentar pentru câini - drojdie de bere cu usturoi

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide