Reebok femei calde

L-am găsit pentru tine Reebok femei calde

femei Longjohns Craft Cald Lână 194620-1999

femei Longjohns Craft Cald Lână 194620-1999

femei Longjohns Craft Cald Lână 194620-1999 în rece la frig vreme, iarna. Noi îl recomandă ca primul strat de ex pentru alpinism de schi, drumetii montane, alpinism, etc. Spălătorie se bazează pe tehnica de tricotat Labirint care face reglarea optima a temperaturii. Canal este folosit fie pentru menținerea căldurii în cazul disipare la rece sau la căldură, evitând supraîncălzirea. Fibra reală este apoi utilizată pentru umezeala la următorul strat sau aerul ambiental. Menține corpul tău cald și uscat în timpul zilelor reci de iarnă. Poliester tricot pe interior este utilizat pentru umiditate eficientă Merinos Superwash tesatura de lână pe partea exterioară servește pentru izolare suplimentară tăiate ergonomic oferă libertate de mișcare trunchiului fără sudură pentru confort… (gamisport.ro)

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru S

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru S

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru S Fusta feminină "CUCCA" de top. Materialul fustei este fabricat din 100% nylon si este izolat cu PRIMALOFT PADDING 60 g / m2 de 100% poliester. Cucca este proiectat pentru mișcare activă, deoarece nu suflă, este foarte ușor, confortabil și respiră. Deoarece este excelent izolat, fiecare femeie o va aprecia pe vreme rece în timpul schiului, în drumeții, în schi fond, dar și în timpul uzurii normale. În partShe drSHEPAtă, fusta poate fi complet deblocată cu un fermoar, astfel încât să poată fi ușor îmbrăcat sau dezbrăcat în orice situație. Un scurt fermoar este, de asemenShe, în jos pe cShelaltă parte a fustei în cazul în care aveți nevoie pentru a mări intervalul de mișcare. Două benzi de silicon în spate lYourslie nu permit fusta să alunece,… (gamisport.ro)

Femeii elastic cald pantaloni Silvini RUBENZA WP1315 negru

Femeii elastic cald pantaloni Silvini RUBENZA WP1315 negru

Femeii elastic cald pantaloni Silvini RUBENZA WP1315 negru Pantalonii elasticieni Rubenza pentru feMillet sunt concepuți pentru toamnă, iarna și primăvară pentru schi fond și ciclism. Pantalonii Rubenza sunt fabricati din material termoizolat (90% poliester cu 10% elastan) cu interiorul interior, care este eficient pentru drenaj si serveste ca izolatie termica. Pantalonii reflectorizanți pe pantaloni vă servesc pentru a spori vizibilitatShe și siguranța sportului. Zipul scurt din partShe inferioară a picioarelor și șireturile din talie asigură confort în sport și îmbrăcăminte. Există două benzi de fixare din silicon în partShe din spate Yoursliei, pe interiorul cauciucului, astfel încât pantalonii nu se mișcă nici măcar în sport. Buzunarul cu fermoar de pe panoul din spate este… (gamisport.ro)

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-2409 XL

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-2409 XL

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-2409 XL mișcare în rece la frig vreme, iarna. Strat ideal dacă primul exemplu pentru schi alpin. Lenjerie are o structură 3D, care implică, în ceea ce privește 3 greutăți diferite de material. Piesele delicate și expuse este folosit pentru a lega ponderea cea mai mare - oferă cel mai înalt nivel de izolație. Pe de altă parte zonele potivých este unită cu cea mai mică greutate - asigură cel mai scăzut nivel de izolație. Jocurile care sunt cele mai subliniat, în ceea ce privește mișcare sunt amestecate cu fibre elastice. Lenjerie folosind fibre tubulare pentru termoreglare optima. Menține corpul tău cald și uscat. foloseste fibre tubulare, cu capacitate ridicată de absorbție a căldurii asigură termoreglare și transpirația optimă 3 tesatura… (gamisport.ro)

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-2409 (L)

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-2409 (L)

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-2409 (L) mișcare în rece la frig vreme, iarna. Strat ideal dacă primul exemplu pentru schi alpin. Lenjerie are o structură 3D, care implică, în ceea ce privește 3 greutăți diferite de material. Piesele delicate și expuse este folosit pentru a lega ponderea cea mai mare - oferă cel mai înalt nivel de izolație. Pe de altă parte zonele potivých este unită cu cea mai mică greutate - asigură cel mai scăzut nivel de izolație. Jocurile care sunt cele mai subliniat, în ceea ce privește mișcare sunt amestecate cu fibre elastice. Lenjerie folosind fibre tubulare pentru termoreglare optima. Menține corpul tău cald și uscat. foloseste fibre tubulare, cu capacitate ridicată de absorbție a căldurii asigură termoreglare și transpirația optimă 3 tesatura… (gamisport.ro)

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-1999 M

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-1999 M

femei cămaşă lung. maneca Craft Cald 1900247-1999 M mișcare în rece la frig vreme, iarna. Strat ideal dacă primul exemplu pentru schi alpin. Lenjerie are o structură 3D, care implică, în ceea ce privește 3 greutăți diferite de material. Piesele delicate și expuse este folosit pentru a lega ponderea cea mai mare - oferă cel mai înalt nivel de izolație. Pe de altă parte zonele potivých este unită cu cea mai mică greutate - asigură cel mai scăzut nivel de izolație. Jocurile care sunt cele mai subliniat, în ceea ce privește mișcare sunt amestecate cu fibre elastice. Lenjerie folosind fibre tubulare pentru termoreglare optima. Menține corpul tău cald și uscat. foloseste fibre tubulare, cu capacitate ridicată de absorbție a căldurii asigură termoreglare și transpirația optimă 3 tesatura… (gamisport.ro)

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu S

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu S

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu S Fusta feminină "CUCCA" de top. Materialul fustei este fabricat din 100% nylon si este izolat cu PRIMALOFT PADDING 60 g / m2 de 100% poliester. Cucca este proiectat pentru mișcare activă, deoarece nu suflă, este foarte ușor, confortabil și respiră. Deoarece este excelent izolat, fiecare femeie o va aprecia pe vreme rece în timpul schiului, în drumeții, în schi fond, dar și în timpul uzurii normale. În partShe drSHEPAtă, fusta poate fi complet deblocată cu un fermoar, astfel încât să poată fi ușor îmbrăcat sau dezbrăcat în orice situație. Un scurt fermoar este, de asemenShe, în jos pe cShelaltă parte a fustei în cazul în care aveți nevoie pentru a mări intervalul de mișcare. Două benzi de silicon în spate lYourslie nu permit fusta să… (gamisport.ro)

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu L

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu L

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu L Fusta feminină "CUCCA" de top. Materialul fustei este fabricat din 100% nylon si este izolat cu PRIMALOFT PADDING 60 g / m2 de 100% poliester. Cucca este proiectat pentru mișcare activă, deoarece nu suflă, este foarte ușor, confortabil și respiră. Deoarece este excelent izolat, fiecare femeie o va aprecia pe vreme rece în timpul schiului, în drumeții, în schi fond, dar și în timpul uzurii normale. În partShe drSHEPAtă, fusta poate fi complet deblocată cu un fermoar, astfel încât să poată fi ușor îmbrăcat sau dezbrăcat în orice situație. Un scurt fermoar este, de asemenShe, în jos pe cShelaltă parte a fustei în cazul în care aveți nevoie pentru a mări intervalul de mișcare. Două benzi de silicon în spate lYourslie nu permit fusta să… (gamisport.ro)

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu XL

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu XL

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu XL Fusta feminină "CUCCA" de top. Materialul fustei este fabricat din 100% nylon si este izolat cu PRIMALOFT PADDING 60 g / m2 de 100% poliester. Cucca este proiectat pentru mișcare activă, deoarece nu suflă, este foarte ușor, confortabil și respiră. Deoarece este excelent izolat, fiecare femeie o va aprecia pe vreme rece în timpul schiului, în drumeții, în schi fond, dar și în timpul uzurii normale. În partShe drSHEPAtă, fusta poate fi complet deblocată cu un fermoar, astfel încât să poată fi ușor îmbrăcat sau dezbrăcat în orice situație. Un scurt fermoar este, de asemenShe, în jos pe cShelaltă parte a fustei în cazul în care aveți nevoie pentru a mări intervalul de mișcare. Două benzi de silicon în spate lYourslie nu permit fusta să… (gamisport.ro)

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu XS

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu XS

femei cald fusta Silvini Cucca WS744 negru roșu XS Fusta feminină "CUCCA" de top. Materialul fustei este fabricat din 100% nylon si este izolat cu PRIMALOFT PADDING 60 g / m2 de 100% poliester. Cucca este proiectat pentru mișcare activă, deoarece nu suflă, este foarte ușor, confortabil și respiră. Deoarece este excelent izolat, fiecare femeie o va aprecia pe vreme rece în timpul schiului, în drumeții, în schi fond, dar și în timpul uzurii normale. În partShe drSHEPAtă, fusta poate fi complet deblocată cu un fermoar, astfel încât să poată fi ușor îmbrăcat sau dezbrăcat în orice situație. Un scurt fermoar este, de asemenShe, în jos pe cShelaltă parte a fustei în cazul în care aveți nevoie pentru a mări intervalul de mișcare. Două benzi de silicon în spate lYourslie nu permit fusta să… (gamisport.ro)

Femeii elastic cald pantaloni cu cyklovložkou Silvini MOVENZA WP1119P…

Femeii elastic cald pantaloni cu cyklovložkou Silvini MOVENZA WP1119P negru

Femeii elastic cald pantaloni cu cyklovložkou Silvini MOVENZA WP1119P negru Materialul pe partShe din față a pantalonilor și a coloanei de apă vițel membrană 4flex 6000/3000 asigură o protecție de vânt și de ploaie și vreme rShe. 90% poliamidă sau poliester în combinație cu 10% spandex pantaloni elastic face, în special în partShe din spate, unde nu există nici o membrană. Întregul pantalonii sunt rShelizate din material izolant cu partShe interioară pieptănat, care este eficient pentru transpirație și servește ca izolație. Dacă vrei să mergi la o plimbare în timpul iernii, veți găsi un ajutor potrivit în lupta împotriva înghețului. elemente reflectorizante cusute în cusături, vă va servi pentru o mai bună vizibilitate și siguranță în sport. fermoar scurt în partShe de jos a picioarelor… (gamisport.ro)

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă

Jucăria de pluș de la Cherry Belly are sub formă de pelete din burtă pelete de cireș, care se pot încălzi și răci. Iarna, se încălzește la plimbare, într-o mașină sau într-un cărucior, ajută cu o durere de burtă. Ca o acoperire de răcire vindecătoare, jucăria calmează cu un genunchi învinețit. (vivantis.ro)

Martinková Eva Pernă caldă hipster - doamne

Martinková Eva Pernă caldă hipster - doamne

tampon de încălzire lombar cu capac detașabil lavabil de 100% bumbac umplute cu grâu și a adăugat un vârf de cuțit de lavandă . Grâu datorită dura mult timp încălzire, apoi lavandă toate frumos parfumate.     (vivantis.ro)

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă Pygmy

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă Pygmy

Jucăria de pluș de la Cherry Belly are sub formă de pelete din burtă pelete de cireș, care se pot încălzi și răci. Iarna, se încălzește la plimbare, într-o mașină sau într-un cărucior, ajută cu o durere de burtă. Ca o acoperire de răcire vindecătoare, jucăria calmează cu un genunchi învinețit. Puiul este puțin mai greu decât animalele umplute obișnuite, dar are un efect mai viu. Partea din spate are un velcro pentru îndepărtarea ușoară a încărcării de încălzire. Padul interior in forma de inima contine 0,4 kg semințe de vișine, pe care le puteți încălzi la microunde într-un minut. (vivantis.ro)

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă Pisică albastră

Pecičky Cherry Belly - jucărie moale caldă Pisică albastră

Jucăria de pluș de la Cherry Belly are sub formă de pelete din burtă pelete de cireș, care se pot încălzi și răci. Iarna, se încălzește la plimbare, într-o mașină sau într-un cărucior, ajută cu o durere de burtă. Ca o acoperire de răcire vindecătoare, jucăria calmează cu un genunchi învinețit. Pisica albastră nu are labe lungi și coadă doar pentru decorare, vor fi copii foarte plăcuți. (vivantis.ro)

Pecičky Cherry Belly Baby - Pisică caldă pentru jucării

Pecičky Cherry Belly Baby - Pisică caldă pentru jucării

Jucaria moale Cherrry Belly Baby are o garnitura umpluta cu seminte de in sub blana. Ameliorează durerile de stomac și încălzește patutul pentru a face copilul să se simtă ca un copil. Dacă jucăria moale se murdărește, o puteți spăla în siguranță în mașina de spălat după îndepărtarea pernei interioare. (vivantis.ro)

WoodWick Ceara parfumată de lână caldă 22,7 g

WoodWick Ceara parfumată de lână caldă 22,7 g

Parfumurile WoodWick înaltă calitate și populare conțin esențe foarte saturate și, prin urmare, miros lung. Poftiți-vă în modul ideal de a vă parfuma casa. Se dizolvă cu o lumânare obișnuită de ceai într-o lampă cu aromă clasică și electrică. Perioada de parfum este de cel puțin 8 ore. Ceara poate fi dozată în funcție de intensitatea dorită a mirosului. Aroma lână caldă. Parfumul de vis al lânii calde și al florilor sălbatice vă invită să inspirați și să vă relaxați. (vivantis.ro)

Pecičky Cherry Belly Baby - câine de jucărie moale caldă

Pecičky Cherry Belly Baby - câine de jucărie moale caldă

Câine drăguț de pluș - poartă un tampon de burtă umplut cu semințe de in. Când se aplică pe burtă, se încălzește plăcut și ajută durerea de burtă și sâni. În plus, câinele va fi util acasă ca o compresă rece în cazuri precum greață, accident vascular cerebral, dureri de dinți, mușcături de insecte, arsuri minore sau febră. Mai mult, o jucărie caldă nu se răcește niciodată suficient încât să se răcească, iar căldura ei pare foarte naturală. O jucărie de încălzire este un partener minunat pentru momentele bune și rele. Copiii se vor simți ca și cum ar fi în bumbac. (vivantis.ro)

Eva Cosmetics Plasturii calde împotriva durerii menstruale WUNDmed 1…

Eva Cosmetics Plasturii calde împotriva durerii menstruale WUNDmed 1 ks

Plasturii calde WUNDmed sunt potrivite pentru dureri menstruale și crampe musculare, dureri la nivelul abdomenului inferior. (vivantis.ro)

Eva Cosmetics Plasturii calde împotriva durerii menstruale WUNDmed 3…

Eva Cosmetics Plasturii calde împotriva durerii menstruale WUNDmed 3 ks

Plasturii calde WUNDmed sunt potrivite pentru dureri menstruale și crampe musculare, dureri la nivelul abdomenului inferior. (vivantis.ro)

Bomb Cosmetics Pernă caldă  Arici  Harry the Hedgehog (Heating Pad)

Bomb Cosmetics Pernă caldă  Arici  Harry the Hedgehog (Heating Pad)

. (vivantis.ro)

Beper Dispozitiv de epilare cu ceară caldă Lady B 40969

Beper Dispozitiv de epilare cu ceară caldă Lady B 40969

Îndepărtarea părului folosind ceara scoate în siguranță tot parul nedorit. (vivantis.ro)

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, piatră…

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, piatră caldă

E timpul pentru o schimbare. Timp pentru companie. Timp pentru plăcere. Grătarul Klarstein Tenderloin Mini face din grătar o adevărată petrecere - fie picant sau dulce, carne sau mâncare vegetariană: Toată lumea primește ceea ce dorește! Grătarul Klarstein Tenderloin Mini stabilește noi standarde pentru iubitorii de grătar. Două brațe calde de 600 watt oferă un loc pentru două raclete și o placă de grătar de 11,5 x 19 cm din aluminiu sau piatră fierbinte.Cu grătarul Karlstein fiecare poate deveni bucătar: Bucurați-vă de cârnați, carne sau fructe de mare, legume la grătar și cartofi sau fructe la cald - în mod opțional, cu brânză sau fără brânză. Pentru mai multă personalizare la cerințele individuale este baza de 360 °, pe care se pun ambele racle. Tenderloin Mini poate fi folosit ca… (klarstein.ro)

Herbamedicus Tencuială caldă cu castan 3 + 1 gratis + centură de șold

Herbamedicus Tencuială caldă cu castan 3 + 1 gratis + centură de șold

Patchul de castane calde oferă relaxare musculară în timpul oboselii. Punerea plasturelui în loc se va încălzi și circulația sângelui pe piele. Acest lucru va aduce ușurare. Efectul de încălzire durează până la 15 ore. Poate fi folosit în orice moment al zilei. (vivantis.ro)

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, piatră…

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, piatră caldă

E timpul pentru o schimbare. Timp pentru companie. Timp pentru plăcere. Grătarul Klarstein Tenderloin Mini face din grătar o adevărată petrecere - fie picant sau dulce, carne sau mâncare vegetariană: Toată lumea primește ceea ce dorește! Grătarul Klarstein Tenderloin Mini stabilește noi standarde pentru iubitorii de grătar. Două brațe calde de 600 watt oferă un loc pentru două raclete și o placă de grătar de 11,5 x 19 cm din aluminiu sau piatră fierbinte.Cu grătarul Karlstein fiecare poate deveni bucătar: Bucurați-vă de cârnați, carne sau fructe de mare, legume la grătar și cartofi sau fructe la cald - în mod opțional, cu brânză sau fără brânză. Pentru mai multă personalizare la cerințele individuale este baza de 360 °, pe care se pun ambele racle. Tenderloin Mini poate fi folosit ca… (electronic-star.ro)

Alcina Color Gold șampon pentru nuante calde de blond 200 ml

Alcina Color Gold șampon pentru nuante calde de blond 200 ml

Alcina Color Gold, 200 ml, Șampoane pentru femei, Șamponul Alcina Color Gold curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:prelungește rezistența culorii păruluihidratează intensspală părul și curăță pielea capuluiCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

cald perne Tempish

cald perne Tempish

cald perne Tempish pad cald reutilizabil poate încălzi orice parte a corpului. Doar în interiorul coronamentului Plíšek pad și temperatura în curs de dezvoltare de aproximativ 50 ° C set conține 2 pad de încălzire în pachetul 8cm poate fi utilizat pe orice parte a corpului pad dezvoltă o temperatură de 50-55 ° C timp de aproximativ 20 de minute reutilizabile - perna doar scufundați în apă clocotită până când cristalele se transformă din nou în lichid. Numărul de cicluri nu este limitat. Material: 90% acetat de sodiu / 10% apă Coperta: PVC Echipament de camping » Trusă de prim ajutor » cald perne Tempish (gamisport.ro)

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 8 m 160 LED-uri Snowmotion albe…

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 8 m 160 LED-uri Snowmotion albe calde

Sezonul se apropie, inclusiv Adventul și încetul in casute și grădini strălucesc cu splendoare festivă . Astfel încât să poti pune in gradina ta, balcon sau casa , în spiritul Crăciunului. Împrastiati peste 8 m lunime , 30 cm siruri luminoase sub forma de turturi luminoase lumini cu LED-uri albe.În mod similar, în scădere ușoară de zăpadă becuri mici de sus în jos, dau  impresia unor  cristale de gheață. În general, casa de vis oferă 27 de conuri de lumina de diferite lungimi (9x 3, 6 și 9 8x 10x LED-uri). Total lumina cu 160 de LED-uri . Astfel puteti ilumina , balustrade, copertine balcoane,  copacii desfrunziți sau holuri cenușiu intr-o atmosferă de Crăciun. Firul alb este greu de  vazut în special la  fundaluri luminoase, cum ar fi pereți  în aer liber sau în interior. Instalarea… (electronic-star.ro)

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 24 m 480 LED-uri Snowmotion albe…

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 24 m 480 LED-uri Snowmotion albe calde

Sezonul se apropie, inclusiv Adventul și încetul in casute și grădini strălucesc cu splendoare festivă . Astfel încât să poti pune in gradina ta, balcon sau casa , în spiritul Crăciunului. Împrastiati peste 16 m lunime , 30 cm siruri luminoase sub forma de turturi luminoase lumini cu LED-uri albe.În mod similar, în scădere ușoară de zăpadă becuri mici de sus în jos, dau  impresia unor  cristale de gheață. În general, casa de vis oferă 81 de conuri de lumina de diferite lungimi (3, 6 sau 9 LED-uri). Total lumina cu 480 de LED-uri . Astfel puteti ilumina , balustrade, copertine balcoane,  copacii desfrunziți sau holuri cenușiu intr-o atmosferă de Crăciun. Firul alb este greu de  vazut în special la  fundaluri luminoase, cum ar fi pereți  în aer liber sau în interior. Instalarea Dream… (electronic-star.ro)

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 16 m 320 LED-uri Snowmotion albe…

Blumfeldt Forsthaus luminide Crăciun 16 m 320 LED-uri Snowmotion albe calde

Sezonul se apropie, inclusiv Adventul și încetul in casute și grădini strălucesc cu splendoare festivă . Astfel încât să poti pune in gradina ta, balcon sau casa , în spiritul Crăciunului. Împrastiati peste 16 m lunime , 30 cm siruri luminoase sub forma de turturi luminoase lumini cu LED-uri albe.În mod similar, în scădere ușoară de zăpadă becuri mici de sus în jos, dau  impresia unor  cristale de gheață. În general, casa de vis oferă 54 de conuri de lumina de diferite lungimi (3, 6 sau 9 LED-uri). Total lumina cu 320 de LED-uri . Astfel puteti ilumina , balustrade, copertine balcoane,  copacii desfrunziți sau holuri cenușiu intr-o atmosferă de Crăciun. Firul alb este greu de  vazut în special la  fundaluri luminoase, cum ar fi pereți  în aer liber sau în interior. Instalarea Dream… (electronic-star.ro)

Blumfeldt Forsthaus girlanda de Crăciun 12 m 180 LED-uri albe calde

Blumfeldt Forsthaus girlanda de Crăciun 12 m 180 LED-uri albe calde

Sezonul se apropie, inclusiv Adventul și încetul in casute și grădini strălucesc cu splendoare festivă . Astfel încât să poti pune in gradina ta, balcon sau casa , în spiritul Crăciunului. În ghirlanda de 12 m lunga, stralucesc 180 luminoase lumini LED-uri albe. Astfel radiante, lumini de brad de Crăciun, balustrade pentru balcoane, copertine, iarna copaci desfrunziți sau holuri cenușii și mobilier intr-o atmosferă de Crăciun. La fiecare 2 până la 3 centimetri ies un total de 1150 de sucursale mici, de aproximativ 10 cm lungime de ghirlanda, care pot fi îndoite după cum este necesar. Deci, se poate obține o cununa cu diametru de până la 20 cm. Instalarea este simpla: robustul Schelet intern de sârmă este înfășurat pur și simplu pentru a se potrivi la starea ta de spirit ca si  obiect… (electronic-star.ro)

Chemek TopGold - Ariko balsam cu calul tataneasa si castan - calde…

Chemek TopGold - Ariko balsam cu calul tataneasa si castan - calde 200 ml

Cald gel masaj pe bază de plante este destinat pentru reabilitarea sistemului musculo-scheletic, printr-o regenerare masaj, auto-articulațiilor, mușchilor și a coloanei vertebrale. Atunci când se aplică pentru a elibera tensiunea din muschi si amelioreaza oboseala. (vivantis.ro)

Dermacol Aroma Ritual crema de maini calda mere și scorțișoară 100 ml

Dermacol Aroma Ritual crema de maini calda mere și scorțișoară 100 ml

Dermacol Aroma Ritual, 100 ml, Creme de maini pentru femei, Crema Dermacol Aroma Ritual hidratează perfect pielea mâinilor și îi oferă nutriția necesară.Caracteristici:lasă pielea fină și netedăregenereazăatenuează simptomele îmbătrânirii pieliiCum se utilizează:Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbție. (notino.ro)

Schwarzkopf Professional Blondme masca hranitoare pentru nuante calde…

Schwarzkopf Professional Blondme masca hranitoare pentru nuante calde de blond 200 ml

Schwarzkopf Professional Blondme, 200 ml, Masca pentru par pentru femei, Masca pentru păr Schwarzkopf Professional Blondme este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.Caracteristici:extinde durata de viață a culoriihidratează intensfacilitează descurcarea părului și, astfel, previne deteriorarea saacționează în profunzimea fibrelor de părCum se utilizează:Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine. (notino.ro)

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, 2 x…

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, 2 x piatră caldă

E timpul pentru o schimbare. Timp pentru companie. Timp pentru plăcere. Grătarul Klarstein Tenderloin Mini face din grătar o adevărată petrecere - fie picant sau dulce, carne sau mâncare vegetariană: Toată lumea primește ceea ce dorește! Grătarul Klarstein Tenderloin Mini stabilește noi standarde pentru iubitorii de grătar. Două brațe calde de 600 watt oferă un loc pentru două raclete și o placă de grătar de 11,5 x 19 cm din aluminiu sau piatră fierbinte.Cu grătarul Karlstein fiecare poate deveni bucătar: Bucurați-vă de cârnați, carne sau fructe de mare, legume la grătar și cartofi sau fructe la cald - în mod opțional, cu brânză sau fără brânză. Pentru mai multă personalizare la cerințele individuale este baza de 360 °, pe care se pun ambele racle. Tenderloin Mini poate fi folosit ca… (klarstein.ro)

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, 2 x…

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, 2 x piatră caldă

E timpul pentru o schimbare. Timp pentru companie. Timp pentru plăcere. Grătarul Klarstein Tenderloin Mini face din grătar o adevărată petrecere - fie picant sau dulce, carne sau mâncare vegetariană: Toată lumea primește ceea ce dorește! Grătarul Klarstein Tenderloin Mini stabilește noi standarde pentru iubitorii de grătar. Două brațe calde de 600 watt oferă un loc pentru două raclete și o placă de grătar de 11,5 x 19 cm din aluminiu sau piatră fierbinte.Cu grătarul Karlstein fiecare poate deveni bucătar: Bucurați-vă de cârnați, carne sau fructe de mare, legume la grătar și cartofi sau fructe la cald - în mod opțional, cu brânză sau fără brânză. Pentru mai multă personalizare la cerințele individuale este baza de 360 °, pe care se pun ambele racle. Tenderloin Mini poate fi folosit ca… (electronic-star.ro)

Schwarzkopf Professional Blondme sampon fara sulf pentru nuante calde…

Schwarzkopf Professional Blondme sampon fara sulf pentru nuante calde de blond 250 ml

Schwarzkopf Professional Blondme, 250 ml, Șampoane pentru femei, Șamponul Schwarzkopf Professional Blondme curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluiprelungește rezistența culorii păruluiregenerează și hrănește părulconferă strălucire și volumIngrediente:fără sulfațiCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

Santini CALDO tricou - black

Santini CALDO tricou  - black

Tricou de bază cu mânecă scurtă, fabricat din material microfibră 05, cu reglare termică. Oferă protecție supremă împotriva frigului. În același timp, asigură respirabilitate acolo unde contează cel mai mult, datorită inserției de plasă Avatar la sub braț. Experimentați o potrivire perfectă, atunci când îl purtați sub pantalonii de ciclism cu bretele, datorită tăieturii alungite bine gândite. Special creat pentru a fi rezistent la folosirea repetată și la spălare. BENEFIT: material funcțional pentru iarnă, perfect pentru sporturile de iarnă, PROPRIETĂȚI: respirabile, calde, termoregulatoare, mulant, rezistent, confortabile, UTILIZARE: universal, TEMPERATURĂ MINIMĂ: +0°C, TEMPERATURĂ MAXIMĂ: +15°C, ANOTIMPUL: toamnă, primăvară, iarnă, DESIGN: într-o… (holokolo.ro)

Santini CALDO tricou - black

Santini CALDO tricou  - black

Tricou de bază cu mânecă scurtă, fabricat din material microfibră 05, cu reglare termică. Oferă protecție supremă împotriva frigului. În același timp, asigură respirabilitate acolo unde contează cel mai mult, datorită inserției de plasă Avatar la sub braț. Experimentați o potrivire perfectă, atunci când îl purtați sub pantalonii de ciclism cu bretele, datorită tăieturii alungite bine gândite. Special creat pentru a fi rezistent la folosirea repetată și la spălare. BENEFIT: material funcțional pentru iarnă, perfect pentru sporturile de iarnă, PROPRIETĂȚI: respirabile, calde, termoregulatoare, mulant, rezistent, confortabile, UTILIZARE: universal, TEMPERATURĂ MINIMĂ: +0°C, TEMPERATURĂ MAXIMĂ: +15°C, ANOTIMPUL: toamnă, primăvară, iarnă, DESIGN: într-o… (holokolo.ro)

Santini CALDO tricou - black

Santini CALDO tricou  - black

Tricou de bază cu mânecă scurtă, fabricat din material microfibră 05, cu reglare termică. Oferă protecție supremă împotriva frigului. În același timp, asigură respirabilitate acolo unde contează cel mai mult, datorită inserției de plasă Avatar la sub braț. Experimentați o potrivire perfectă, atunci când îl purtați sub pantalonii de ciclism cu bretele, datorită tăieturii alungite bine gândite. Special creat pentru a fi rezistent la folosirea repetată și la spălare. BENEFIT: material funcțional pentru iarnă, perfect pentru sporturile de iarnă, PROPRIETĂȚI: respirabile, calde, termoregulatoare, mulant, rezistent, confortabile, UTILIZARE: universal, TEMPERATURĂ MINIMĂ: +0°C, TEMPERATURĂ MAXIMĂ: +15°C, ANOTIMPUL: toamnă, primăvară, iarnă, DESIGN: într-o… (holokolo.ro)

Klarstein HOTCANO, aparat pentru apă caldă, 4 litri, filtru,…

Klarstein HOTCANO, aparat pentru apă caldă, 4 litri, filtru, structură din oțel inoxidabil, culoare argintie

Aparatul de apă Klarstein Hotcano oferă apă caldă când și unde este nevoie. Nu este nevoie să utilizați un ibric pentru a încălzi o cantitate mică de apă. Există multe astfel de oportunități: de exemplu, prepararea ceaiului la temperatura potrivită și prepararea meselor instant sunt doar două dintre numeroasele utilizări. Rezervorul mare de apă al distribuitorului oferă o capacitate de 4 litri, astfel că, în afară de gospodăriile casnice, acesta se potrivește perfect într-un birou. Controlul distribuitorului de apă este foarte simplu: în partea de sus este un panou tactil cu butoane pentru reglarea cantității de apă și temperatură, butonul de lansare a funcției și butonul de blocare. Trebuie doar să selectați cantitatea dorită de apă și temperatura și veți obține imediat apă curată și… (electronic-star.ro)

Klarstein HOTCANO, aparat pentru apă caldă, 4 litri, filtru,…

Klarstein HOTCANO, aparat pentru apă caldă, 4 litri, filtru, structură din oțel inoxidabil, culoare argintie

Aparatul de apă Klarstein Hotcano oferă apă caldă când și unde este nevoie. Nu este nevoie să utilizați un ibric pentru a încălzi o cantitate mică de apă. Există multe astfel de oportunități: de exemplu, prepararea ceaiului la temperatura potrivită și prepararea meselor instant sunt doar două dintre numeroasele utilizări. Rezervorul mare de apă al distribuitorului oferă o capacitate de 4 litri, astfel că, în afară de gospodăriile casnice, acesta se potrivește perfect într-un birou. Controlul distribuitorului de apă este foarte simplu: în partea de sus este un panou tactil cu butoane pentru reglarea cantității de apă și temperatură, butonul de lansare a funcției și butonul de blocare. Trebuie doar să selectați cantitatea dorită de apă și temperatura și veți obține imediat apă curată și… (klarstein.ro)

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, piatră…

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, piatră caldă, 2 plăci de grill

E timpul pentru o schimbare. Timp pentru companie. Timp pentru plăcere. Grătarul Klarstein Tenderloin Mini face din grătar o adevărată petrecere - fie picant sau dulce, carne sau mâncare vegetariană: Toată lumea primește ceea ce dorește! Grătarul Klarstein Tenderloin Mini stabilește noi standarde pentru iubitorii de grătar. Două brațe calde de 600 watt oferă un loc pentru două raclete și o placă de grătar de 11,5 x 19 cm din aluminiu sau piatră fierbinte.Cu grătarul Karlstein fiecare poate deveni bucătar: Bucurați-vă de cârnați, carne sau fructe de mare, legume la grătar și cartofi sau fructe la cald - în mod opțional, cu brânză sau fără brânză. Pentru mai multă personalizare la cerințele individuale este baza de 360 °, pe care se pun ambele racle. Tenderloin Mini poate fi folosit ca… (klarstein.ro)

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, piatră…

Klarstein KLARSTEIN Tenderloin, Mini-GRIL, 600W, bază de 360°, piatră caldă, 2 plăci de grill

E timpul pentru o schimbare. Timp pentru companie. Timp pentru plăcere. Grătarul Klarstein Tenderloin Mini face din grătar o adevărată petrecere - fie picant sau dulce, carne sau mâncare vegetariană: Toată lumea primește ceea ce dorește! Grătarul Klarstein Tenderloin Mini stabilește noi standarde pentru iubitorii de grătar. Două brațe calde de 600 watt oferă un loc pentru două raclete și o placă de grătar de 11,5 x 19 cm din aluminiu sau piatră fierbinte.Cu grătarul Karlstein fiecare poate deveni bucătar: Bucurați-vă de cârnați, carne sau fructe de mare, legume la grătar și cartofi sau fructe la cald - în mod opțional, cu brânză sau fără brânză. Pentru mai multă personalizare la cerințele individuale este baza de 360 °, pe care se pun ambele racle. Tenderloin Mini poate fi folosit ca… (electronic-star.ro)

Mueller Mueller la cald / rece șirag de mărgele - sac rece / cald cu…

Mueller Mueller la cald / rece șirag de mărgele - sac rece / cald cu bile de gel Modrý

Mueller Hot / margele rece este un sac unic rece / cald, care este perle de gel datorită perfect adaptate partea corpului tratat. Geanta poate fi rece în congelator când este congelare peste, datorită perle de gel din ce flexibile sau poate fi încălzit într-un cuptor cu microunde. În timp ce înghețarea pad după aplicarea unui anumit segment, se răcește și reduce fluxul sanguin, reduce inflamația, reduce edemul și ameliorează durerea. Această utilizare este recomandată în faza acută a prejudiciului în timpul primei zile. Utilizați un tampon încălzit este utilă atunci când umflarea dispare. Tratamentul termic al zonei, apoi eliberat și accelerează vindecarea. (vivantis.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 4,2 litri, distribuitor…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 4,2 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, argintiu

Bucurați-vă de băuturi calde la o simplă apăsare de buton: aparatul de apă caldă Klarstein Hot Spring face totul să fie posibil! Datorită rezervorului său de apă de 4,2 litri din oțel inoxidabil, aparatul de apă caldă  Hot Spring nu este potrivit numai pentru gospodării, ci și pentru birouri. Funcționarea Hot Spring cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționării fără apă este destul de simplă: în partea superioară există o suprafață de control tactilă cu un buton de încălzire și un buton mare de distribuire a apei. Odată ce apa clocotește, temperatura se menține automat între 75 și 90 ° C și poate fi reîncălzită în orice moment. În plus față de buton, puteți distribui apă și apăsând pe marginea geamului de pe întrerupătorul mecanic, direct în spatele distribuitorului de… (klarstein.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 2,8 litri, distribuitor…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 2,8 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, argintiu

Bucurați-vă de băuturi calde la o simplă apăsare de buton:  aparatul de apă caldă Klarstein  Hot Spring face totul să fie posibil! Datorită rezervorului său de apă de 2,8 litri din oțel inoxidabil,  aparatul de apă caldă  Hot Spring nu este potrivit numai pentru gospodării, ci și pentru birouri. Funcționarea Hot Spring cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționării fără apă este destul de simplă: în partea superioară există o suprafață de control tactilă cu un buton de încălzire și un buton mare de distribuire a apei. Odată ce apa clocotește, temperatura se menține automat între 75 și 90 ° C și poate fi reîncălzită în orice moment. În plus față de buton, puteți distribui apă și apăsând pe marginea geamului de pe întrerupătorul mecanic, direct în spatele distribuitorului de… (klarstein.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 4,2 litri, distribuitor…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 4,2 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, argintiu

Bucurați-vă de băuturi calde la o simplă apăsare de buton: aparatul de apă caldă Klarstein Hot Spring face totul să fie posibil! Datorită rezervorului său de apă de 4,2 litri din oțel inoxidabil, aparatul de apă caldă  Hot Spring nu este potrivit numai pentru gospodării, ci și pentru birouri. Funcționarea Hot Spring cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționării fără apă este destul de simplă: în partea superioară există o suprafață de control tactilă cu un buton de încălzire și un buton mare de distribuire a apei. Odată ce apa clocotește, temperatura se menține automat între 75 și 90 ° C și poate fi reîncălzită în orice moment. În plus față de buton, puteți distribui apă și apăsând pe marginea geamului de pe întrerupătorul mecanic, direct în spatele distribuitorului de… (electronic-star.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 2,8 litri, distribuitor…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 2,8 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, argintiu

Bucurați-vă de băuturi calde la o simplă apăsare de buton:  aparatul de apă caldă Klarstein  Hot Spring face totul să fie posibil! Datorită rezervorului său de apă de 2,8 litri din oțel inoxidabil,  aparatul de apă caldă  Hot Spring nu este potrivit numai pentru gospodării, ci și pentru birouri. Funcționarea Hot Spring cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționării fără apă este destul de simplă: în partea superioară există o suprafață de control tactilă cu un buton de încălzire și un buton mare de distribuire a apei. Odată ce apa clocotește, temperatura se menține automat între 75 și 90 ° C și poate fi reîncălzită în orice moment. În plus față de buton, puteți distribui apă și apăsând pe marginea geamului de pe întrerupătorul mecanic, direct în spatele distribuitorului de… (electronic-star.ro)

Gehwol Classic loțiune calda pentru picioare, cu efect de hidratare…

Gehwol Classic loțiune calda pentru  picioare, cu efect de hidratare pentru piele normala si uscata 75 ml

Gehwol Classic, 75 ml, Crema pentru picioare pentru femei, Crema Gehwol Classic asigură picioarelor o îngrijire perfectă.Caracteristici:hidratează pieleacalmează pieleaacțiune emolientă și nutritivăatenuează mirosul neplăcutCum se utilizează:Se aplică pe picioare și se masează delicat. (notino.ro)

Besoa Delgado 160 x 45, radiator, 822 W, apă caldă, 1/2 ", 8 -…

Besoa Delgado 160 x 45, radiator, 822 W, apă caldă, 1/2 ", 8 - 20 m², gri

Căldură plăcută în casa ta, într-un design modern: radiatorul Besoa Delgado 160 x 45 încălzește baia la o temperatură confortabilă în timp ce și arată bine. Radiatorul tubular Besoa Delgado de 160 x 45 se integrează perfect într-un sistem existent de încălzire cu apă caldă sau sistem de încălzire urbană și funcționează, de asemenea, cu tije de încălzire electrice sau sisteme termostatice electronice. Oferă căldură fiabilă și uniformă în camere între 8 și 20 m². Conexiunea este foarte simplă: designul 2 în 1 permite conectarea în centru și la tuburile laterale. Acest lucru permite dispozitivului Delgado să răspundă optim la multe condiții de construcție. Sunt incluse suporturile de perete necesare. Un sistem rigid de conducte metalice conduce și distribuie căldura optim până la 70 °… (electronic-star.ro)

bărbaţi longjohns Craft Cald 1900260-1999

bărbaţi longjohns Craft Cald 1900260-1999

bărbaţi longjohns Craft Cald 1900260-1999 în rece la frig vreme, iarna. Strat ideal dacă primul exemplu pentru schi alpin. Lenjerie are o structură 3D, care implică, în ceea ce privește 3 greutăți diferite de material. Piesele delicate și expuse este folosit pentru a lega ponderea cea mai mare - oferă cel mai înalt nivel de izolație. Pe de altă parte zonele potivých este unită cu cea mai mică greutate - asigură cel mai scăzut nivel de izolație. Jocurile care sunt cele mai subliniat, în ceea ce privește mișcare sunt amestecate cu fibre elastice. Lenjerie folosind fibre tubulare pentru termoreglare optima. Menține corpul tău cald și uscat. foloseste fibre tubulare, cu capacitate ridicată de absorbție a căldurii asigură termoreglare și transpirația optimă 3 tesatura structură diferită… (gamisport.ro)

cravată Salomon RS CALD TUBE 398143

cravată Salomon RS CALD TUBE 398143

cravată Salomon RS CALD TUBE 398143 căldură Un strat de țesături tehnice amestecate cu lână Merino păstrSheză căldura și reglSheză temperatura, ține capul confortabil și confortabil. Protecție împotriva intemperiilor Nu lupta rece, vântul și ploaia singur. Plantelor le sufla prin acShestă plăcută add-in care va proteja capul de intemperii. Material: 93% poliester, 7% elastan, captusShela 53% poliester, 47% lână Greutate: 45 g Căciuli și fulare » Eşarfe, fularele » cravată Salomon RS CALD TUBE 398143 (gamisport.ro)

Schwarzkopf Professional Masca Hranitoare pentru evidențierea nuanțe…

Schwarzkopf Professional Masca Hranitoare pentru evidențierea nuanțe calde blond BLONDME (Tone Enhancing Bonding Mask Warm Blonde s) 200 ml

îngrijire hrănitoare profundă pentru un par perfect frumos blond. (vivantis.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, 49-95 °C, negru

Some like it hot:  aparat de apă caldă Klarstein Hot Spring furnizează apă caldă caselor și birourilor ori de câte ori este nevoie. Aparatul cu apă caldă Klarstein Spring Spring oferă multe opțiuni: să preparați rapid ceai la temperatura dorită sau să pregătiți ciorbe instantanee cu cantitatea exact potrivită de apă, acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni. Rezervorul mare de apă din oțel inoxidabil deține până la 5 litri de apă și este perfect potrivit pentru case și birouri. Funcționarea  aparatului de apă , cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționare fără apă, este destul de simplă: în partea superioară se află o placă tactilă cu butoane pentru încălzire, reglarea temperaturii (45-95 ° C), distribuirii de apă, eliberare de siguranță pentru copii, precum și… (klarstein.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, 49-95 °C, alb

Some like it hot:  aparat de apă caldă Klarstein  Hot Spring furnizează apă caldă caselor și birourilor ori de câte ori este nevoie. Aparatul cu apă caldă Klarstein Spring Spring oferă multe opțiuni: să preparați rapid ceai la temperatura dorită sau să pregătiți ciorbe instantanee cu cantitatea exact potrivită de apă, acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni. Rezervorul mare de apă din oțel inoxidabil deține până la 5 litri de apă și este perfect potrivit pentru case și birouri. Funcționarea  aparatului de apă , cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționare fără apă, este destul de simplă: în partea superioară se află o placă tactilă cu butoane pentru încălzire, reglarea temperaturii (45-95 ° C), distribuirii de apă, eliberare de siguranță pentru copii, precum și… (klarstein.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, 49-95 °C, alb

Some like it hot:  aparat de apă caldă Klarstein  Hot Spring furnizează apă caldă caselor și birourilor ori de câte ori este nevoie. Aparatul cu apă caldă Klarstein Spring Spring oferă multe opțiuni: să preparați rapid ceai la temperatura dorită sau să pregătiți ciorbe instantanee cu cantitatea exact potrivită de apă, acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni. Rezervorul mare de apă din oțel inoxidabil deține până la 5 litri de apă și este perfect potrivit pentru case și birouri. Funcționarea  aparatului de apă , cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționare fără apă, este destul de simplă: în partea superioară se află o placă tactilă cu butoane pentru încălzire, reglarea temperaturii (45-95 ° C), distribuirii de apă, eliberare de siguranță pentru copii, precum și… (electronic-star.ro)

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de…

Klarstein Hot Springs, aparat de apă caldă, 5 litri, distribuitor de apă din oțel inoxidabil, 49-95 °C, negru

Some like it hot:  aparat de apă caldă Klarstein Hot Spring furnizează apă caldă caselor și birourilor ori de câte ori este nevoie. Aparatul cu apă caldă Klarstein Spring Spring oferă multe opțiuni: să preparați rapid ceai la temperatura dorită sau să pregătiți ciorbe instantanee cu cantitatea exact potrivită de apă, acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni. Rezervorul mare de apă din oțel inoxidabil deține până la 5 litri de apă și este perfect potrivit pentru case și birouri. Funcționarea  aparatului de apă , cu protecție la supraîncălzire și protecție la funcționare fără apă, este destul de simplă: în partea superioară se află o placă tactilă cu butoane pentru încălzire, reglarea temperaturii (45-95 ° C), distribuirii de apă, eliberare de siguranță pentru copii, precum și… (electronic-star.ro)

Sencor SFR 3220WH friteuza cu aer cald

Sencor SFR 3220WH friteuza cu aer cald

Friteuza cu aer cald este o alternativă sănătoasă la modul tradițional de prăjire. Funcționează pe sistemul prăjirii fără utilizarea uleiului. Grație circulației speciale ale aerului alimentele preparate sunt fripte uniform. Pentru limitarea mirosurilor este prevăzută cu filtru de aer. Parametrii tehnici și specificații: volumul coșului 2,6 l încălzire rapidă în decurs de 3 minute temporizator la 30 de minute cu semnal acustic intervalul de reglare a temperaturii 80 °C - 200 °C reducție… (e4home.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide