Saltea pentru caini 110 x 90 cm

Saltea pentru masaj și relaxare Linda Vrňáková Bubbles, 110 x 200 cm,…

Saltea pentru masaj și relaxare Linda Vrňáková Bubbles, 110 x 200 cm, bej

Relaxează-te într-un mod stilat și sănătos ♥ Designerul ceh Linda Vrňáková reușește să combine, într-un mod inteligent, utilul cu plăcutul. Cea mai elocventă dovadă a acestei abordări de succes? Saltelele pentru relaxare, umplute cu bile de masaj certificate, din colecția Bubbles. Aceste bile au primit o certificare pentru tratament printr-o metodă tradițională cehă, ce oferă relaxarea perfectă corpului, în timp ce masajul lor delicat ajută la activarea mușchilor. ♥ Pe deasupra, întreg procesul de producție al pieselor concepute de Linda Vrňáková are loc în Republica Cehă, iar materialele folosite sunt 100% de origine europeană. (bonami.ro)

Wendre protecție pentru saltea Antibacterial, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

Wendre protecție pentru saltea Antibacterial, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

 Luați-vă la revedere de la saltele distruse cu o protecție practică și confortabilă. Protecție impermeabilă pentru saltele Wendre are proprietăți antibacteriene excelente datorită membranei poliuretanice cu substanța antibacteriană Sanitized®. Reduce eficient până la 99,96% din bacterii. O recomandăm atât pentru copii, cât și pentru persoanele în vârstă cu probleme de incontinență urinară. Ajutorul ideal pentru fiecare casă. Pur și simplu o spălați și este frumoasă curată. În colțurile protecției sunt benzi elastice practice pentru o fixare confortabilă pe saltea - astfel, protecția rămâne întotdeauna la locul ei. Fabricată în Uniunea Europeană, produsul are certificatul Öko-Tex Standard 100. (e4home.ro)

Protecție saltea 4Home Lavender cu elastic, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

Protecție saltea 4Home Lavender cu elastic, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

Asigurați-vă un maxim de relax și un somn sănătos cu aromă de lavandă. Această protecție de saltea unică Lavender va oferi patului o curățenie perfectă și confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din lavandă are efecte calmante, ajută la insomnie și neliniște. Elimină o aromă plăcută de lavandă. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Protecție de saltea este prevăzută cu benzi elastice în colțuri pentru o mai bună prindere de saltea. Este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm. Produsul este atestat cu cerificatul de calitate… (e4home.ro)

Protecție de saltea 4home Balance matlasată, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

Protecție de saltea 4home Balance matlasată, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

Protecție impermeabilă de saltea este matlasată și va deveni un ajutor ideal în orice casă. Va proteja salteaua față de murdărie și față de lichide. Datorită țesăturii din poliuretan nu lasă să treacă lichidele la saltea. Nu va ma trebui să înlocuiți saltele la copii. La fel și iubitorii de consum de băuturi sau mâncare la pat nu vor mai fi nevoiți să spele fiecare pată nedorită de pe saltea. Puteți spăla ușor doar protecția de saltea. Protecție de saltea este prevăzută cu elastice în colțuri de o lățime de 2 cm pentru o mai bună prindere de saltea – în acest fel protecția de saltea va rămâne pe locul ei. Suprafața este din microfibră plăcută și umplutura din poliester va asiura un maxim de confort în timpul somnului, fără exces de transpirație. Protecție de saltea este potrivită pentru… (e4home.ro)

Kvalitex Protecție saltea matlasată din microfibră, 90 x 200 cm, 90 x…

Kvalitex Protecție saltea matlasată din microfibră, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

Protecție matlasată pentru saltea potrivită pentru a proteja salteaua față de deteriorare mecanică. Poate fi uscată în uscătoare de rufe la temperaturi scăzute.Protecție pentru saltea prin prelucrarea sa de calitate are durabilitate dublă față de normal. Umplutura din microfibră este din material de înaltă calitate datorită fermității fibrelor. Materialul de suprafață este poliester de 100%. Protecție de saltea este prevăzută cu benzi elastice în fiecare colț, și datorită acestui fapt poate fi prinsă de saltea. Este matlasată prin pătrate pe toată suprafața. Acesastă modalitate de matlasare asigură stabilitatea fibrelor, și împiedică mutarea acestora.Protecție matlasată pentru saltea are rolul de a proteja salteaua față de deteriorare mecanică, și datorită absorbției mărite absoarbe bine… (e4home.ro)

Protecție saltea Ekonomik, 90 x 200 cm

Protecție saltea Ekonomik, 90 x 200 cm

Protecție de saltea Ekonomik este confecționată prin îmbinarea țesăturii cu material din PU, care este total impermeabil. Protecția de saltea este pevăzută cu benzi elastice în colțuri, faptul ce permite o fixare de saltea mai bună. Protecție saltea are o întreținere simplă, poate fi spălată în mașina de spălat rufe. Nu recomandăm uscarea în uscătoare de rufe, din cauza materialului din PU, poate fi lăsată la scurs. (e4home.ro)

Protecție saltea 4Home Bamboo cu bordură, 90 x 200 cm + 30 cm, 90 x…

Protecție saltea 4Home Bamboo cu bordură, 90 x 200 cm + 30 cm, 90 x 200 cm

Asigurați-vă un somn cât mai sănătos. Această protecție de saltea Bamboo unică va oferi patului o curățenie perfectă și un maxim de confort Este moale, plăcută, datorită conținutului din fibre de bambus are proprietăți antibacteriene și hipoalergenice. O folosire regulată a protecției de saltea poate prelungi durabilitatea saltelei dvs și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Această protecție de saltea este prevăzută cu bordura practică pentru prindere de saltea poate fi folosită simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm. Protecția de saltea este atestată cu cerificatul de calitate… (e4home.ro)

Protecție saltea 4Home Lavender cu bordură, 90 x 200 cm + 30 cm, 90 x…

Protecție saltea 4Home Lavender cu bordură, 90 x 200 cm + 30 cm, 90 x 200 cm

Asigurați-vă un maxim de relax și un somn sănătos cu aromă de lavandă. Această protecție de saltea unică Lavender este respirabilă și va oferi patului o curățenie perfectă și confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din lavandă are efecte calmante, ajută la insomnie și neliniște. Elimină o aromă plăcută de lavandă. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară.  Protecție de saltea este prevăzută cu bordura practică pentru prindere de saltea poate fi folosită simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este potrivită pentru saltea de… (e4home.ro)

Protecție saltea 4Home Aloe Vera cu elastic, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

Protecție saltea 4Home Aloe Vera cu elastic, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

 Un ajutor excelent pentru ca somnul dvs. să fie cât mai sănătos. Această protecție de saltea Aloe Vera va oferi patului o curățenie perfectă și un maxim de confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din Aloe Vera are efect benefic asupra sănătății (mai ales asupra pielii), ajută la calmare și relax, are proprietăți antibacteriene. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Această protecție de saltea este prevăzută cu benzi elastice în colțuri pentru o mai bună prindere de saltea . Este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm.… (e4home.ro)

Protecție saltea Thermo impermeabilă, 90 x 200 cm

Protecție saltea Thermo impermeabilă, 90 x 200 cm

 Protecție saltea Thermo cu poliuretan este moale și vă oferă un maxim de confort și plăcere. Este confecționată prin matlasare - 100% poliester (microfibră). Acest material este foarte plăcut la atingere, și are proprietăți excelente de izolare termică. Pe partea de dos a protecției este prins prin laminare un material din poliuretan, care nu permite pătrunderea lichidelor pe saltea. Datorită acestor proprietăți, protecția de saltea este total impermeabilă, și în același timp poate respira. Salteua deci nu este în spațiul închis. Materialul asigură o bună aerisire, datorită acestul fapt elimină transpirația în timpul somnului. Protecție saltea thermo protejează salteaua față de deteriorare mecanică. Acest tip de protecție saltea, este un top pe piața cehă și europeană. (e4home.ro)

Protecție saltea 4Home Lavender impermeabilă cu bordură, 90 x 200 cm …

Protecție saltea 4Home Lavender impermeabilă cu bordură, 90 x 200 cm + 30 cm, 90 x 200 cm

 Asigurați-vă un maxim de relax și un somn sănătos cu aromă de lavandă. Această protecție de saltea unică Lavender este impermeabilă și va oferi patului o curățenie perfectă și confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din lavandă are efecte calmante, ajută la insomnie și neliniște. Elimină o aromă plăcută de lavandă. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Datorită proprietăților impermeabile sub forma stratului de poliuretan nu trebuie sa va temeți de accidente neplăcute, care ar putea deteriora salteaua dvs. Produsul este deci… (e4home.ro)

Cearșaf froté Bellatex, pentru saltele înalte, gri, 90 x 200 + 40 cm,…

Cearșaf froté Bellatex, pentru saltele înalte, gri, 90 x 200 + 40 cm, 90 x 200 cm

Bucuraţi-vă de confort în dormitor cu cearșaful de pat Kamilka, pentru saltele înalte. Cearșaful este prevăzut cu un elastic cusut în tiv, astfel încât confortul să fie maxim. Acest lucru face ca cearșaful să se fixeze foarte bine pe saltea. Înălțimea colțurilor cearșafurilor este de 40 cm, cearșaful fiind potrivit pentru saltele cu înălțime de 35 cm. Fabricat în Republica Cehă. (e4home.ro)

Protecție saltea 4Home Aloe Vera impermeabilă cu elastic, 90 x 200 cm…

Protecție saltea 4Home Aloe Vera impermeabilă cu elastic, 90 x 200 cm, 90 x 200 cm

 Un ajutor excelent pentru ca somnul dvs. să fie cât mai sănătos. Această protecție de saltea unică Aloe Vera este impermeabilă și va oferi patului o curățenie perfectă și un maxim de confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din Aloe Vera are efect benefic asupra sănătății (mai ales asupra pielii), ajută la calmare și relax, are proprietăți antibacteriene. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Datorită proprietăților impermeabile sub forma stratului de poliuretan nu trebuie sa va temeți de accidente neplăcute, care ar putea… (e4home.ro)

Protector de saltea 4Home, Harmony, 90 x 220 cm

Protector de saltea 4Home, Harmony, 90 x 220 cm

Spuneţi adio saltelelor distruse, într-un mod simplu şi rapid. Protectorul impermeabil de saltea, din 100% bumbac fin, este ideal în orice casă. Este impermeabil pentru toate lichidele şi, în acelaşi timp, este foarte respirabil,asigurând un confort maxim în timpul somnului, fără transpiraţie excesivă. Nu se va mai întâmpla ca în cazul unui accident nedorit să fiţi nevoiţi să schimbaţi salteaua sau să curăţaţi cu greu de petele nedorite de pe ea. În colţurile protectorului sunt nişte elastice practice care permit prinderea confortabilă de saltea - protectorul va rămâne fixat pe poziţie. Se recomandă spălarea la 60 °C, în cazul unei utilizări convenţionale. Nu se usucă în maşina de uscat rufe şi nu se calcă. Acest protector este compatibil cu saltele cu înălţime maximă de 30 cm.… (e4home.ro)

Saltea tatami Karup Design Tatami, 90 x 200 cm

Saltea tatami Karup Design Tatami, 90 x 200 cm

Tatami este o saltea folosită pe pardoseală în camerele tradiționale japoneze, fiind confortabilă, perfectă pentru exerciții și relaxare. În Japonia, mărimea camerelor în casele tradiționale se măsoară după numărul saltelelor tatami. Depinzând de felul în care sunt așezate în încăpere, tatami identice ca manufactură reflectă lumina diferit, unele părând mai închise, iar altele mai deschise la culoare. Despre brand Compania KARUP a fost înființată în anul 1972 de către antreprenorul Preben Christensen. Motivat de ideile sale, despre cum să schimbe modul de producție a mobilierului, el a început afacerea într-o fermă veche. Fiind unul dintre primii producători europeni de mobilă, afacerea a crescut rapid și, în curând, a trebuit să găsească locații noi și eficiente pentru compania sa. Alege… (bonami.ro)

Protector de saltea 4Home, Harmony, 90 x 200 cm

Protector de saltea 4Home, Harmony, 90 x 200 cm

  Spuneţi adio saltelelor distruse, într-un mod simplu şi rapid. Protectorul impermeabil de saltea, din 100% bumbac fin, este ideal în orice casă. Este impermeabil pentru toate lichidele şi, în acelaşi timp, este foarte respirabil,asigurând un confort maxim în timpul somnului, fără transpiraţie excesivă. Nu se va mai întâmpla ca în cazul unui accident nedorit să fiţi nevoiţi să schimbaţi salteaua sau să curăţaţi cu greu de petele nedorite de pe ea. În colţurile protectorului sunt nişte elastice practice care permit prinderea confortabilă de saltea - protectorul va rămâne fixat pe poziţie. Se recomandă spălarea la 60 °C, în cazul unei utilizări convenţionale. Nu se usucă în maşina de uscat rufe şi nu se calcă. Acest protector este compatibil cu saltele cu înălţime maximă de 30 cm.… (e4home.ro)

Protector de saltea 4Home, Bamboo, 90 x 200 cm

Protector de saltea 4Home, Bamboo, 90 x 200 cm

 Salteaua superioară din spumă cu memorie Bamboo vă va face patul mai moale şi va da un nou nivel de calitate somnului dvs. Protectorul de saltea serveşte perfect pentru nivelarea deformaţiilor saltelei vechi sau ale canapelei. Spuma cu memorie adaptează duritateaîn funcţie de temperatura şi presiune corpului uman. Veţi avea ca rezultat lipsa durerilor de spate, un somn mai liniştit şi o mai bună senzaţie la trezire. Husa protectorului poate fi îndepărtată uşor datorită fermoarului şi spălată în maşina de spălat rufe. Fibrele de bambus conţinute în husă au foarte bune proprietăţi antibacteriene şi hipoalergice şi o capacitate mare de absorbţie. Puteţi fi siguri că veţi beneficia de un confort maxim în timpul somnului. Protectorul Bamboo este recomandat pentru toate categoriile de vârstă,… (e4home.ro)

Set 2 pungi vid Domopak Ella, 90 x 110 cm

Set 2 pungi vid Domopak Ella, 90 x 110 cm

Domopak este cel care ține dezordinea și haosul sub control! Păstrați-l în casă să vă protejeze articolele favorite de praf și mizerie în timp ce nu le folosiți. (bonami.ro)

Saltea moale ProSpánek Foam Style Formula, 90 x 200 cm

Saltea moale ProSpánek Foam Style Formula, 90 x 200 cm

Această saltea moale, fără arcuri, de calitate premium, combină tot ce îți trebuie pentru un somn de calitate. Efectul de memorie îți oferă posibilitatea de a lua cea mai comodă poziție în timpul somnului, în timp ce straturile de spumă cu fermitate diferită îți sprijină coloana vertebrală. Mulțumită procesului special de fabricație, nu e nevoie să întorci salteaua periodic. Husa conține 90% fibre goale, cu respirabilitate excelentă și 10% spumă elastică Ortofoam. Umplututa este alcătuită din spumă cu memorie (2 cm grosime), latex (2 cm grosime), spumă PUR (10 cm grosime) și spumă PU cu densitate ridicată (grosime 14 cm). Cum să ai grijă corect de saltea? Toată gama de saltele este destinată utilizării în locuințe standard cu o temperatură și umiditate rezonabilă. Nu lăsa salteaua în vid… (bonami.ro)

Protector de saltea cu PVC, impermeabil, 90 x 200 cm

Protector de saltea cu PVC, impermeabil, 90 x 200 cm

Protector de saltea cu strat din PVC este extrem de rezistent. Stratul impermeabil din PVC face ca salteaua să rămână uscată în orice situaţie. Elasticele din colţuri fixează bine protectorul pe saltea. (e4home.ro)

Protecție saltea 4Home Bamboo impermeabilă cu elastic, 90 x 200 cm

Protecție saltea 4Home Bamboo impermeabilă cu elastic, 90 x 200 cm

Asigurați-vă un somn cât mai sănătos. Această protecție de saltea Bamboo unică va oferi patului o curățenie perfectă și un maxim de confort Este moale, plăcută, datorită conținutului din fibre de bambus are proprietăți antibacteriene și hipoalergenice. O folosire regulată a protecției de saltea poate prelungi durabilitatea saltelei dvs și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Această protecție de saltea este prevăzută cu benzi elastice în colțuri, pentru o prindere de saltea mai bună, este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm. Protecție de saltea este atestată cu cerificatul de calitate Öko-Tex Standard 100. (e4home.ro)

Saltea tip futon Karup Design Comfort, 90 x 200 cm, crem

Saltea tip futon Karup Design Comfort, 90 x 200 cm, crem

Salteaua futon Comfort este realizată dintr-o combinație de bumbac și spumă PUR la nivelul miezului, care îți va oferi un suport cu fermitate medie pe toată durata somnului. Bumbacul din conpoziția saltelei se adaptează perfect formei corpului tău, în timp ce spuma cu memorie îți asigură o tranziție cât mai lină atunci cțnd te miști în somn. Deși densitatea și grosimea acestei piese sunt diferite de cele ale unei saltele futon tradiționale japoneze, proprietățile sale definitorii sunt păstrate. (bonami.ro)

Saltea moale Sealy Premier Plush Black Edition, 90 x 200 cm

Saltea moale Sealy Premier Plush Black Edition, 90 x 200 cm

O saltea ce oferă atât de multe trăsături remarcabile și plăcute va deveni, pe bună dreptate, „perla dormitorului tău”. Sistemul CoreSupport™: Oferă un suport special în zonele de concentrare a greutății, prelungind viața saltelei. Zoned Sealy Embrace Coil: Este un bloc de arcuri cu un concept unic, mulțumită căruia salteaua oferă și mai mult suport direcțional, adaptat persoanei care doarme. Fiecare arc este împachetat individual. Sistemul SolidEdge®: Cu marginile sale ranforsate, te va ajuta să-ți folosești salteaua mai eficient. Mulțumită acestuia, poți profita la maximul de întreaga ei suprafață. Sistemul PillowTop: oferă saltelei un confort sporit și un look elegant Gata cu răsucirile de pe o parte pe cealaltă. Adesea îți este prea cald pe timpul nopții? Spuma specială Coolflow… (bonami.ro)

Blumfeldt Naxos, saltea de bancă, saltea tapițată, căptușeală din…

Blumfeldt Naxos, saltea de bancă, saltea tapițată, căptușeală din spumă, poliester structurat, 110 × 7 × 49 cm

Pernă moale tapițată, plăcută, pentru interior și în aer liber.Moale și rezistentă: miez de spumă de 7 cm grosime cu acoperire durabilă din poliester structurat.Certificat conform standardului OEKO-TEX® 100; curățare uscată și ușoară cu o perie.Pentru o petrecere la grătar, în propria grădină sau pentru a vă relaxa într-un leagăn ca de la Hollywood - perna pentru bancă impresionantă din punct de vedere vizual Naxos de la blumfeldt oferă confort plăcut la ședere și își păstrează forma.Perna pentru banca de grădină este supusă celor mai înalte standarde de calitate și, datorită combinației de materiale și tapițerie bună, este nu numai confortabilă, ci și extrem de durabilă. Miezul din spumă foarte moale este înfășurat într-un strat de poliester structurat confortabil și durabil.Dacă este… (electronic-star.ro)

Fața de masă, rustică, verde, 90 x 90 cm, 90 x 90 cm

Fața de masă, rustică, verde, 90 x 90 cm, 90 x 90 cm

Față de masă rustică fabricată din bumbac 100%. Acest model va fi potrivit în orice casă și este un accesoriu textil de nelipsit. Are funcția practică de a proteja masa față de murdărie sau praf. În timpul de astăzi poate servi și ca decorațiune. (e4home.ro)

Față de masă, rustică, maro, 90 x 90 cm, 90 x 90 cm

Față de masă, rustică, maro, 90 x 90 cm, 90 x 90 cm

 Față de masă rustică fabricată din bumbac 100%. Acest model va fi potrivit în orice casă și este un accesoriu textil de nelipsit. Are funcția practică de a proteja masa față de murdărie sau praf. În zilele de astăzi poate servi ca și decorațiune. (e4home.ro)

Față de masă, rustică, vișiniu, 90 x 90 cm, 90 x 90 cm

Față de masă, rustică, vișiniu, 90 x 90 cm, 90 x 90 cm

 Față de masă rustică fabricată din bumbac 100%. Acest model va fi potrivit în orice casă și este un accesoriu textil de nelipsit. Are funcția practică de a proteja masa față de murdărie sau praf. În zilele de astăzi poate servi ca și decorațiune. (e4home.ro)

Protecție saltea 4Home Cooler impermeabilă cu efec t de răcire, cu…

Protecție saltea 4Home Cooler impermeabilă cu efec t de răcire, cu bordură, 90 x 200 cm + 30 cm

 Doriți să aveți un somn liniștit și sănătos chiar și în timpul celor mai călduroase nopți? Vă oferim protecție impermeabilă de saltea! Această protecție de saltea unică este compusă din material de 30 % fibre speciale cu efect de răcire , care vor asigura un somn plăcut, mai ales dacă suferiți de exces de transpirație, va răcori plăcut în timpul zilelor calde. Este moale, plăcut și va asigura unmaxim de confort. O folosire regulată a protecției de saltea poate prelungi durabilitatea saltelei dvs și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Datorită proprietăților impermeabile sub forma stratului de poliuretan nu trebuie sa va temeți de… (e4home.ro)

Covor bumbac Elsa, roșu, 60 x 110 cm, 60 x 110 cm

Covor bumbac Elsa, roșu, 60 x 110 cm, 60 x 110 cm

Covoarele sunt o decorațiune frumoasă și practică și asigură un interior mai confortabil și mai călduros. Dacă doriți să vă bucurați de confort la fiecare pas pe care îl faceți, alegeți acest covor din bumbac de calitate potrivit atât pentru baie, cât și pentru dormitor sau hol. Covoarele de bumbac sunt foarte moi, flexibile și au un aspect natural. (e4home.ro)

Față de masă AmeliHome Empire lila, 110 x 110 cm

Față de masă AmeliHome Empire lila, 110 x 110 cm

Un ajutor perfect, care vă va decora masa. Fața de masă marca AmeliaHome, de culoarea elegantă lila și cu model fin, vă va servi atât pentru mesele festive, cât și pentru cele de zi cu zi. Va arăta întotdeauna bine și va transforma o masă normală într-o întâlnire plăcută cu familia sau prietenii. Datorită culorilor neutre se poate combina bine şi cu accesorii de alte culori. Materialul plăcut și rezistent este ușor de întreținut și este rezistent la pete. (e4home.ro)

Față de masă AmeliHome Empire cappucino, 110 x 110 cm

Față de masă AmeliHome Empire cappucino, 110 x 110 cm

Un ajutor perfect, care vă va decora masa. Fa?a de masă marca AmeliaHome, de culoarea elegantă cappucino ?i cu model fin, vă va servi atât pentru mesele festive, cât ?i pentru cele de zi cu zi. Va arăta întotdeauna bine ?i va transforma o masă normală într-o întâlnire plăcută cu familia sau prietenii. Datorită culorii neutre, este ideală pentru a fi combinată cu accesorii de diferite culori. Materialul plăcut este u?or de între?inut ?i rezistent la pătare. (e4home.ro)

AmeliaHome Față de masă Vesta, crem, 110 x 110 cm

AmeliaHome Față de masă Vesta, crem, 110 x 110 cm

Ajutorul perfect, care va decora masa. Fața de masă marca AmeliaHome într-o culoare bej elegantă, cu un model interesant poate fi utilizată atât pentru mese festive, cât și pentru mesele de zi cu zi. Întotdeauna va arăta minunat și va face dintr-o masă obișnuită un loc plăcut de întâlnire cu familia. Datorită culorii neutre, este ideală pentru combinarea cu accesorii de culoare diferită. Materialul ferm și plăcut este ușor de întreținut și este rezistent la pete. (e4home.ro)

AmeliaHome Față de masă Vesta, roz, 110 x 110 cm

AmeliaHome Față de masă Vesta, roz, 110 x 110 cm

Ajutorul perfect, care va decora masa. Fața de masă marca AmeliaHome într-o culoare roz elegantă, cu un model interesant poate fi utilizată atât pentru mese festive, cât și pentru mesele de zi cu zi. Întotdeauna va arăta minunat și va face dintr-o masă obișnuită un loc plăcut de întâlnire cu familia. Datorită culorii neutre, este ideală pentru combinarea cu accesorii de culoare diferită. Materialul ferm și plăcut este ușor de întreținut și este rezistent la pete. (e4home.ro)

AmeliaHome Covoraș baie Bati vișinie, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

AmeliaHome Covoraș baie Bati vișinie, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

 Covorașul de baie Bati va deveni un accesoriu indispensabil în fiecare baie și toaletă. Este confecționat dintr-un material moale, extrem de absorbant, cu o structură specială, care este foarte plăcută la atingere. Datorită stratului antiderapant de pe partea inferioară, covorașul este foarte sigur, aderă perfect la pardoseală, nu se adună și nu alunecă. Covorașul poate fi spălat la 30 °C și uscat într-un uscător la o temperatură mai scăzută. Nu călcați și nu înălbiți. (e4home.ro)

Față de masă Fluturi bej, 40 x 90 cm, 40 x 90 cm

Față de masă Fluturi bej, 40 x 90 cm, 40 x 90 cm

Un ajutor perfect, care vă va decora masa și vă va ușura lucrul. Această față de masă elegantă poate fi folosită la mesele festive sau la cele de zi cu zi. Va arăta întotdeauna bine și va transforma o masă normală într-o întâlnire plăcută cu familia sau prietenii. (e4home.ro)

Față de masă Frunze, galben, 40 x 90 cm, 40 x 90 cm

Față de masă Frunze, galben, 40 x 90 cm, 40 x 90 cm

Un ajutor perfect, care vă va decora masa și vă va ușura lucrul. Această față de masă elegantă poate fi folosită la mesele festive sau la cele de zi cu zi. Va arăta întotdeauna bine și va transforma o masă normală într-o întâlnire plăcută cu familia sau prietenii. (e4home.ro)

AmeliaHome Covoraș baie Bati alb, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

AmeliaHome Covoraș baie Bati alb, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

 Covorașul de baie Bati va deveni un accesoriu indispensabil în fiecare baie și toaletă. Este confecționat dintr-un material moale, extrem de absorbant, cu o structură specială, care este foarte plăcută la atingere. Datorită stratului antiderapant de pe partea inferioară, covorașul este foarte sigur, aderă perfect la pardoseală, nu se adună și nu alunecă. Covorașul poate fi spălat la 30 °C și uscat într-un uscător la o temperatură mai scăzută. Nu călcați și nu înălbiți. (e4home.ro)

AmeliaHome Covoraș baie Bati roșu, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

AmeliaHome Covoraș baie Bati roșu, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

 Covorașul de baie Bati va deveni un accesoriu indispensabil în fiecare baie și toaletă. Este confecționat dintr-un material moale, extrem de absorbant, cu o structură specială, care este foarte plăcută la atingere. Datorită stratului antiderapant de pe partea inferioară, covorașul este foarte sigur, aderă perfect la pardoseală, nu se adună și nu alunecă. Covorașul poate fi spălat la 30 °C și uscat într-un uscător la o temperatură mai scăzută. Nu călcați și nu înălbiți. (e4home.ro)

AmeliaHome Covoraș baie Bati maro, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

AmeliaHome Covoraș baie Bati maro, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

 Covorașul de baie Bati va deveni un accesoriu indispensabil în fiecare baie și toaletă. Este confecționat dintr-un material moale, extrem de absorbant, cu o structură specială, care este foarte plăcută la atingere. Datorită stratului antiderapant de pe partea inferioară, covorașul este foarte sigur, aderă perfect la pardoseală, nu se adună și nu alunecă. Covorașul poate fi spălat la 30 °C și uscat într-un uscător la o temperatură mai scăzută. Nu călcați și nu înălbiți. (e4home.ro)

AmeliaHome Covoraș baie Bati bej, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

AmeliaHome Covoraș baie Bati bej, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

 Covorașul de baie Bati va deveni un accesoriu indispensabil în fiecare baie și toaletă. Este confecționat dintr-un material moale, extrem de absorbant, cu o structură specială, care este foarte plăcută la atingere. Datorită stratului antiderapant de pe partea inferioară, covorașul este foarte sigur, aderă perfect la pardoseală, nu se adună și nu alunecă. Covorașul poate fi spălat la 30 °C și uscat într-un uscător la o temperatură mai scăzută. Nu călcați și nu înălbiți. (e4home.ro)

AmeliaHome Covoraș baie Bati gri, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

AmeliaHome Covoraș baie Bati gri, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

 Covorașul de baie Bati va deveni un accesoriu indispensabil în fiecare baie și toaletă. Este confecționat dintr-un material moale, extrem de absorbant, cu o structură specială, care este foarte plăcută la atingere. Datorită stratului antiderapant de pe partea inferioară, covorașul este foarte sigur, aderă perfect la pardoseală, nu se adună și nu alunecă. Covorașul poate fi spălat la 30 °C și uscat într-un uscător la o temperatură mai scăzută. Nu călcați și nu înălbiți. (e4home.ro)

AmeliaHome Covoraș baie Bati albastru, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

AmeliaHome Covoraș baie Bati albastru, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

 Covorașul de baie Bati va deveni un accesoriu indispensabil în fiecare baie și toaletă. Este confecționat dintr-un material moale, extrem de absorbant, cu o structură specială, care este foarte plăcută la atingere. Datorită stratului antiderapant de pe partea inferioară, covorașul este foarte sigur, aderă perfect la pardoseală, nu se adună și nu alunecă. Covorașul poate fi spălat la 30 °C și uscat într-un uscător la o temperatură mai scăzută. Nu călcați și nu înălbiți. (e4home.ro)

AmeliaHome Față de masă Empire, roz pudră, 110 x 110 cm

AmeliaHome Față de masă Empire, roz pudră, 110 x 110 cm

Ajutorul perfect, care va decora masa. Fața de masă marca AmeliaHome într-o culoare roz elegantă, cu un model delicat poate fi utilizată atât pentru mese festive, cât și pentru mesele de zi cu zi. Întotdeauna va arăta minunat și va face dintr-o masă obișnuită un loc plăcut de întâlnire cu familia. Datorită culorii neutre, este ideală pentru combinarea cu accesorii de culoare diferită. Materialul ferm și plăcut este ușor de întreținut și este rezistent la pete. (e4home.ro)

DecoKing Față de masă Pure, roz pudră, 110 x 110 cm

DecoKing Față de masă Pure, roz pudră, 110 x 110 cm

Ajutorul perfect, care va decora masa. Fața de masă marca DecoKing, într-o culoare roz elegantă, poate fi utilizată atât pentru mese festive, cât și pentru mesele de zi cu zi. Întotdeauna va arăta minunat și va face dintr-o masă obișnuită un loc plăcut de întâlnire cu familia. Datorită culorii neutre, este ideală pentru combinarea cu accesorii de culoare diferită. Materialul ferm și plăcut este ușor de întreținut. (e4home.ro)

4Home Buline gri, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

4Home Buline gri, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

O bucurie elegantă în culoare de gri. Bulinele jucăușe vor asigura o atmosferă retro în orice dormitor, și datorită combinației de culori de gri și alb aduc un aer de eleganță. O lenjerie de pat ideală pentru toți cei cu suflet blând și vesel. Material din bumbac de 100% care va asigura somn ușor și odihnitor în fiecare noapte, vă veți întoarce în pat cu multă bucurie.Lenjeria de pat este reversibilă – pe o parte este gri cu buline albe, pe cealaltă parte este albă cu buline gri – puteți schimba aspectul dormitorului în fiecare zi. Lenjeria de pat este prevăzută cu închidere la fermoar, pentru un maxim de confort.Setul conține: 1x față de pernă 70 x 90 cm 1x cearșaf de pilotă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Covor Universal Breda, 110 x 57 cm, gri

Covor Universal Breda, 110 x 57 cm, gri

Transformă-ți întreaga locuință, alegând covorul potrivit! Indiferent că dorești să protejezi parchetul, să scapi de senzația picioarelor reci sau, pur și simplu, să schimbi ceva, covoarele Universal reprezintă soluția! (bonami.ro)

Lenjerie bumbac Stuf bej, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70…

Lenjerie bumbac Stuf bej, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecționată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a dimensiunilor și culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie micro 4Home Appletime, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200…

Lenjerie micro 4Home Appletime, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat cu stil din microfibre, pentru toți cei care iubesc merele. Bucurați-vă de un dormitor de design cu această lenjerie moale, care va fi apreciată chiar și de cel mai pretențios somnoros. Combinația simplă de alb și negru și varianta cu două fețe, dau lenjeriei un aspect de lux. Modelul are o mărime diferită pe fiecare parte, astfel încât patul dvs. să arate altfel în fiecare zi. Modelul cu mere este decorat cu buline pentru a crea senzația că merele sunt mușcate. Microfibrele sunt foarte plăcute la atingere, amintind prin structură mătasea. Lenjeria este ușoară, mătăsoasă și își păstrează mult timp culorile vii. Un alt avantaj constă din faptul că este uşor de întreţinut, se usucă repede, se șifonează puțin și nu se scămoșează. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x… (e4home.ro)

Lenjerie bumbac 4Home Toucan, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm,…

Lenjerie bumbac 4Home Toucan, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 Adormiți duși de valurile unei aventuri tropicale. Și nu va trebui să călătoriți nicăieri pentru că această lenjerie de pat din bumbac, cu toucani, vă va aduce paradisul tropical chiar în dormitor, indiferent de anotimp. Lăsați-vă fermecați de culorile vi în tonuri pastel și bucurați-vă de fiecare zi ca și cum ați fi în vacanță. Bumbacul 100% moale și plăcut vă asigură un somn confortabil şi sănătos. Lenjeria este identică pe ambele părți și se închide cu fermoar Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie bumbac Stuf bej, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70…

Lenjerie bumbac Stuf bej, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat care dă un plus de personalitate oricărui dormitor. Lenjeria este confecționată din bumbac plăcut şi asigură un confort maxim în timpul somnului. Este frumoasă şi are un imprimeu de calitate, ceea ce asigură şi o stabilitate a dimensiunilor și culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu fermoarele închise, pentru a vă servi cât mai mult timp. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie bumbac 4Home Reindeer, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200…

Lenjerie bumbac 4Home Reindeer, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 Pentru ca și nopțile dvs. să fie confortabile, este nevoie de o pătură moale și călduroasă în care să se poată înveli! Înveliți-vă în această lenjeria de pat din bumbac cu motiv cu cerbi și bucurați-vă în fiecare zi de un confort maxim. Combinația decentă de tonuri de gri și alb se va potrivi de minune în orice interior. Lenjeria este confecționată din bumbac 100%, plăcut la atingere. Lenjeria are două fețe - pe o parte este motivul cu cerbi pe un fundal închis la culoare, pe cealaltă parte este un model cu oase de pește - puteți schimba astfel aspectul patului după cum doriți. Confortul maxim este asigurat și de închiderea practică cu fermoar. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie bumbac 4Home Bufnițe, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm…

Lenjerie bumbac 4Home Bufnițe, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 Fie că duceți o viață nocturnă sau sunteți o persoană matinală, veți dormi de excelent în această lenjeria de pat din bumbac, cu motiv cu bufnițe. Motivul simpatic va fi pe placul celor mari și mici. Culorile naturale frumos asortate vă liniștesc simțurile după o zi obositoare iar bufnițele haioase vă vor înveseli și cele mai posomorâte dimineți. Bumbacul 100% moale și plăcut vă asigură o relaxare confortabilă şi sănătoasă. Lenjeria este identică pe ambele părți și se închide cu fermoar Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie micro 4Home Appletime, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220…

Lenjerie micro 4Home Appletime, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 O lenjerie de pat cu stil din microfibre, pentru toți cei care iubesc merele. Bucurați-vă de un dormitor de design cu această lenjerie moale, care va fi apreciată chiar și de cel mai pretențios somnoros. Combinația simplă de alb și negru și varianta cu două fețe, dau lenjeriei un aspect de lux. Modelul are o mărime diferită pe fiecare parte, astfel încât patul dvs. să arate altfel în fiecare zi. Modelul cu mere este decorat cu buline pentru a crea senzația că merele sunt mușcate. Microfibrele sunt foarte plăcute la atingere, amintind prin structură mătasea. Lenjeria este ușoară, mătăsoasă și își păstrează mult timp culorile vii. Un alt avantaj constă din faptul că este uşor de întreţinut, se usucă repede, se șifonează puțin și nu se scămoșează. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x… (e4home.ro)

Lenjerie crep 4Home Flowers, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm,…

Lenjerie crep 4Home Flowers, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 Cu lenjeria Flowers, din crep, veți adormi plăcut, ca pe o poiană înflorită, tot timpul anului. Modelul floral bogat, pe un fundal alb, vă va prii în fiecare zi cu brațele deschise, îmbiindu-vă la o relaxare confortabilă pentru a uita de toate grijile. Crepul din bumbac este practic și foarte ușor de întreținut, combinând moliciunea și confortul bumbacului cu tratamentul practic care nu necesită călcare. Lenjeria se închide cu fermoar și este identică pe ambele părți. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie bumbac 4Home Toucan, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm,…

Lenjerie bumbac 4Home Toucan, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 Adormiți duși de valurile unei aventuri tropicale. Și nu va trebui să călătoriți nicăieri pentru că această lenjerie de pat din bumbac, cu toucani, vă va aduce paradisul tropical chiar în dormitor, indiferent de anotimp. Lăsați-vă fermecați de culorile vi în tonuri pastel și bucurați-vă de fiecare zi ca și cum ați fi în vacanță. Bumbacul 100% moale și plăcut vă asigură un somn confortabil şi sănătos. Lenjeria este identică pe ambele părți și se închide cu fermoar Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Lenjerie bumbac 4Home Bufnițe, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm…

Lenjerie bumbac 4Home Bufnițe, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 Fie că duceți o viață nocturnă sau sunteți o persoană matinală, veți dormi de excelent în această lenjeria de pat din bumbac, cu motiv cu bufnițe. Motivul simpatic va fi pe placul celor mari și mici. Culorile naturale frumos asortate vă liniștesc simțurile după o zi obositoare iar bufnițele haioase vă vor înveseli și cele mai posomorâte dimineți. Bumbacul 100% moale și plăcut vă asigură o relaxare confortabilă şi sănătoasă. Lenjeria este identică pe ambele părți și se închide cu fermoar Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie bumbac 4Home Reindeer, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220…

Lenjerie bumbac 4Home Reindeer, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

 Pentru ca și nopțile dvs. să fie confortabile, este nevoie de o pătură moale și călduroasă în care să se poată înveli! Înveliți-vă în această lenjeria de pat din bumbac cu motiv cu cerbi și bucurați-vă în fiecare zi de un confort maxim. Combinația decentă de tonuri de gri și alb se va potrivi de minune în orice interior. Lenjeria este confecționată din bumbac 100%, plăcut la atingere. Lenjeria are două fețe - pe o parte este motivul cu cerbi pe un fundal închis la culoare, pe cealaltă parte este un model cu oase de pește - puteți schimba astfel aspectul patului după cum doriți. Confortul maxim este asigurat și de închiderea practică cu fermoar.. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 220 cm (e4home.ro)

Lenjerie crep 4Home Flowers, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm,…

Lenjerie crep 4Home Flowers, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

 Cu lenjeria Flowers, din crep, veți adormi plăcut, ca pe o poiană înflorită, tot timpul anului. Modelul floral bogat, pe un fundal alb, vă va prii în fiecare zi cu brațele deschise, îmbiindu-vă la o relaxare confortabilă pentru a uita de toate grijile. Crepul din bumbac este practic și foarte ușor de întreținut, combinând moliciunea și confortul bumbacului cu tratamentul practic care nu necesită călcare. Lenjeria se închide cu fermoar și este identică pe ambele părți. Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm (e4home.ro)

Covoraș de baie Rabbit New pink, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

Covoraș de baie Rabbit New pink, 60 x 90 cm, 60 x 90 cm

Covorașul de baie Rabbit New va fi îndrăgit de toți cei cărare doresc să aibă în casă piese moderne, atemporale. Chiar dacă covorașul este conceput pentru baie, poate fi utilizat și în alte încăperi. Este prevăzut cu tratament antiderapant, și are fire fine, moi și plăcute la atingere, cu înălțime de 20 mm. (e4home.ro)

pat pentru caine 90 x 70 cm, pătură pentru câine 90 x 60 cm, cușcă pentru câini 120 x 90 cm, saltea ortopedica pentru caini 100 x 70 x15 cm, saltea pentru caine 90, saltea pentru caini 140x100 cm, saltea pentru caini 63 cm, saltea pentru caini 120 x 80, saltea pentru caini 100 x 80, saltea pentru caini 120 x 140

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide