Sportul feminin jambiere silvini veroli wp1909 ocean

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 ocean

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 ocean

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 ocean Acestea sunt realizate dintr-un material flexibil care se potrivește strâns pe corp. Au o bandă elastică cusută în talie pentru a le menține la locul potrivitColanții sunt hitul femeilor din ultimii ani. Nu sunt folosiți doar pentru alergare, atletism, yoga, schi fond, schi alpinism și exerciții fizice, ci sunt purtați și în timpul liber. De asemenea, îi puteți folosi ca strat de bază sub pantalonii izolatori. Acești jambiere sunt exact așa cum ar trebui să fie - elastici, dar apropiați de picioare, nu ciupesc și totuși rămân la locul lor în talie datorită benzii elastice. Acestea sunt realizate dintr-un material moale care asigură un confort suficient. Au buzunare mici pe partea exterioară a coapselor. Jambierele sunt disponibile în… (gamisport.ro)

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 marina

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 marina

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 marina Acestea sunt realizate dintr-un material flexibil care se potrivește strâns pe corp. Au o bandă elastică cusută în talie pentru a le menține la locul potrivitColanții sunt hitul femeilor din ultimii ani. Nu sunt folosiți doar pentru alergare, atletism, yoga, schi fond, schi alpinism și exerciții fizice, ci sunt purtați și în timpul liber. De asemenea, îi puteți folosi ca strat de bază sub pantalonii izolatori. Acești jambiere sunt exact așa cum ar trebui să fie - elastici, dar apropiați de picioare, nu ciupesc și totuși rămân la locul lor în talie datorită benzii elastice. Acestea sunt realizate dintr-un material moale care asigură un confort suficient. Au buzunare mici pe partea exterioară a coapselor. Jambierele sunt disponibile în… (gamisport.ro)

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 negru

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 negru

Sportul feminin jambiere Silvini Veroli WP1909 negru Acestea sunt realizate dintr-un material flexibil care se potrivește strâns pe corp. Au o bandă elastică cusută în talie pentru a le menține la locul potrivitColanții sunt hitul femeilor din ultimii ani. Nu sunt folosiți doar pentru alergare, atletism, yoga, schi fond, schi alpinism și exerciții fizice, ci sunt purtați și în timpul liber. De asemenea, îi puteți folosi ca strat de bază sub pantalonii izolatori. Acești jambiere sunt exact așa cum ar trebui să fie - elastici, dar apropiați de picioare, nu ciupesc și totuși rămân la locul lor în talie datorită benzii elastice. Acestea sunt realizate dintr-un material moale care asigură un confort suficient. Au buzunare mici pe partea exterioară a coapselor. Jambierele sunt disponibile în… (gamisport.ro)

Sportul feminin jambiere Kari Traa Louis colanti negru 622646-Black

Sportul feminin jambiere Kari Traa Louis colanti negru 622646-Black

Sportul feminin jambiere Kari Traa Louis colanti negru 622646-Black Colanți sport pentru femei Kari Traa Colanți Louise Louise, fă cunoștință. Cu croială elegantă, fermitate medie, aceștia sunt colanții Louise de la Kari Traa . Jambiere fantastice de antrenament pentru femei și o adevărată piesă pentru tot anul și pentru fetele care se ocupă de asta. Material Acest best-seller este realizat cu materiale elastice cu uscare rapidă, în 4 direcții, care garantează izolarea coapselor și lejeritatea gambei. Potrivire Panouri din plasă aerisită și o între picioare cu burduf pentru libertate absolută de mișcare. Liniile tăiate subliniază forma coapselor și o pun ușor în valoare. Un aspect sportiv este un dat. Fermoar în partea de jos a picioarelor pentru dezbrăcare și îmbrăcare ușoară. Alte… (gamisport.ro)

Sportul feminin jambiere Kari Traa Ellen Colanți albastru 623056-Marin

Sportul feminin jambiere Kari Traa Ellen Colanți albastru 623056-Marin

Sportul feminin jambiere Kari Traa Ellen Colanți albastru 623056-Marin Material și potrivire Grație materialului elastic în 4 direcții, jambierele se potrivesc ca o mănușă femeilor cu siluete atletice și forme mai rotunde. Gustuleț la nivelul între picioare pentru libertate de mișcare și autonomie maximă de balet. Panoul lat din talie oferă stabilitate și protecție pentru spate.Materialul este cu uscare rapidă, cusăturile sunt plate. Un super model pentru un ritm rapid în sala de sport și în sala de gimnastică, pentru confortul tău suprem și performanța de top. Repere Uscare rapidă, confortabil, material elastic în 4 direcții Linii de cusătură ghidate anatomic Cheia din între picioare Pungă de talie Panou elastic larg în talie Cusături plate KT logo-ul de imprimare KT Detalii tehnice… (gamisport.ro)

Sportul feminin pantaloni Silvini Fasano WP1916 Negru

Sportul feminin pantaloni Silvini Fasano WP1916 Negru

Sportul feminin pantaloni Silvini Fasano WP1916 Negru Potrivite pentru activități de agrement, drumeții sau ca haine de schimb după o cursăAcești pantaloni pentru femei au o croială mai îngustă, astfel încât sunt potriviți nu numai pentru sport, ci și pentru activități de agrement pe vreme rece. Există o membrană rezistentă la vânt în partea din față și un material elastic și respirabil pe spate. Sunt terminați cu o bandă elastică în talie, datorită căreia se mențin perfect la locul lor. Pantalonii au două buzunare cu închidere cu fermoar. Există fermoare pe partea exterioară a gleznelor, astfel încât să puteți plia pantalonii peste pantofii de alergare. Extremitățile picioarelor sunt conice cu elastic pentru a împiedica frigul sau apa să ajungă la corp. Pantaloni » Pantaloni sport »… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 negru

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 negru

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 negru Monsano este un hanorac pentru bărbați confecționat dintr-un material Winbreaker foarte ușor și ușor de împachetat, care rezistă la vânturi puternice. Are un buzunar pe umeri în care se poate împacheta cu ușurință hanoracul. Mânecile sunt finisate cu elastic, astfel încât frigul sau ploaia nu vor ajunge la corpul tău. Are un cordon de strângere în talie în același scop. Există elemente reflectorizante pe fermoarul buzunarului din spate și pe partea dreaptă a pieptului pentru a vă spori siguranța în condiții de vizibilitate redusă. Îl puteți folosi nu numai pe bicicletă, ci și în timpul activităților în aer liber - mersul pe jos, alergarea, drumețiile ca strat de rezervă în caz de vreme rea. MATERIAL YKK Hanorac WR Geci » Geci sport »… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 prună

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 prună

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 prună Monsano este un hanorac pentru bărbați confecționat dintr-un material Winbreaker foarte ușor și ușor de împachetat, care rezistă la vânturi puternice. Are un buzunar pe umeri în care se poate împacheta cu ușurință hanoracul. Mânecile sunt finisate cu elastic, astfel încât frigul sau ploaia nu vor ajunge la corpul tău. Are un cordon de strângere în talie în același scop. Există elemente reflectorizante pe fermoarul buzunarului din spate și pe partea dreaptă a pieptului pentru a vă spori siguranța în condiții de vizibilitate redusă. Îl puteți folosi nu numai pe bicicletă, ci și în timpul activităților în aer liber - mersul pe jos, alergarea, drumețiile ca strat de rezervă în caz de vreme rea. MATERIAL YKK Hanorac WR Geci » Geci sport »… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 măsline

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 măsline

Sportul feminin sacou Silvini Monsano MJ2010 măsline Monsano este un hanorac pentru bărbați confecționat dintr-un material Winbreaker foarte ușor și ușor de împachetat, care rezistă la vânturi puternice. Are un buzunar pe umeri în care se poate împacheta cu ușurință hanoracul. Mânecile sunt finisate cu elastic, astfel încât frigul sau ploaia nu vor ajunge la corpul tău. Are un cordon de strângere în talie în același scop. Există elemente reflectorizante pe fermoarul buzunarului din spate și pe partea dreaptă a pieptului pentru a vă spori siguranța în condiții de vizibilitate redusă. Îl puteți folosi nu numai pe bicicletă, ci și în timpul activităților în aer liber - mersul pe jos, alergarea, drumețiile ca strat de rezervă în caz de vreme rea. MATERIAL YKK Hanorac WR Geci » Geci sport »… (gamisport.ro)

Sportul feminin tricou Silvini Giona WD1629 nor-galben

Sportul feminin tricou Silvini Giona WD1629 nor-galben

Sportul feminin tricou Silvini Giona WD1629 nor-galben Are o croială ușor ajustată și este cusută cu cusături plate elastice pentru a asigura o potrivire confortabilă.Cămașă sport pentru femei Giona. Cămașa are un model foarte frumos și, împreună cu croiala mulată, se potrivește perfect. Tricoul cu mânecă scurtă este confecționat din material funcțional ușor, deosebit de confortabil și respirabil. Compoziția este de 93% poliester și 7% elastan. Acest lucru îi conferă flexibilitate. Cămașa este cusută cu cusături plate elastice pentru o potrivire confortabilă. Imprimarea este sublimată în structura materialului, astfel încât culoarea este rezistentă din punct de vedere mecanic și chimic. GIONA este un tricou potrivit pentru ciclism, drumeții și alte sporturi, dar, datorită materialului… (gamisport.ro)

Sportul feminin tricou Silvini Giona WD1629 fard de obraz / pumn

Sportul feminin tricou Silvini Giona WD1629 fard de obraz / pumn

Sportul feminin tricou Silvini Giona WD1629 fard de obraz / pumn Are o croială ușor ajustată și este cusută cu cusături plate elastice pentru a asigura o potrivire confortabilă.Cămașă sport pentru femei Giona. Cămașa are un model foarte frumos și, împreună cu croiala mulată, se potrivește perfect. Tricoul cu mânecă scurtă este confecționat din material funcțional ușor, deosebit de confortabil și respirabil. Compoziția este de 93% poliester și 7% elastan. Acest lucru îi conferă flexibilitate. Cămașa este cusută cu cusături plate elastice pentru o potrivire confortabilă. Imprimarea este sublimată în structura materialului, astfel încât culoarea este rezistentă din punct de vedere mecanic și chimic. GIONA este un tricou potrivit pentru ciclism, drumeții și alte sporturi, dar, datorită… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Silvini Vetta WJ1623 lovi cu pumnul / nor

Sportul feminin sacou Silvini Vetta WJ1623 lovi cu pumnul / nor

Sportul feminin sacou Silvini Vetta WJ1623 lovi cu pumnul / nor Hanorac sport pentru femei Vetta cu mâneci detașabile. Vetta este o jachetă foarte ușoară, confecționată dintr-un material rezistent la vânt, ușor, foarte respirabil și dens țesut (100% poliester). Datorită mânecilor detașabile, puteți transforma jacheta într-o vestă practică în doar câteva secunde. Jacheta are o croială lejeră, un fermoar principal lung în față, două buzunare laterale cu fermoar și un buzunar de mărime medie în mijlocul spatelui, în care poate fi împachetată. Spatele jachetei este alungit pentru a proteja mai bine împotriva intemperiilor și pe bicicletă, iar în partea de jos a jachetei există un cordon de tragere cu file de tragere pe laterale. Jacheta include o glugă ascunsă în guler. Gulerul și gluga au… (gamisport.ro)

Izolat sport eșarfă Silvini Marga UA1525 ocean

Izolat sport eșarfă Silvini Marga UA1525 ocean

Izolat sport eșarfă Silvini Marga UA1525 ocean Eșarfa multifuncțională cu două straturi Marga este realizată din două materiale funcționale. Partea de sus este confecționată dintr-un material neted și plăcut, iar în interior are o căptușeală din fleece. Eșarfa vă va proteja pe vreme rea și este, de asemenea, un accesoriu elegant. Specificații imprimare prin sublimare fără sudură terry pe interior Material QuatroFLEX - material elastic în patru direcții, cu uscare rapidă Anotimpuri primăvară, toamnă, iarnă Sport schi fond, în aer liber, ciclism Căciuli și fulare » Eşarfe, fularele » Izolat sport eșarfă Silvini Marga UA1525 ocean (gamisport.ro)

Sportul feminin top Rogelli ABBEY 008.002

Sportul feminin top Rogelli ABBEY 008.002

Sportul feminin top Rogelli ABBEY 008.002 Ușor, foarte aerisit și ușor de atins, este suficient de rezistent și stabil din punct de vedere dimensional. Fermoarul pe toată lungimea în culori contrastante este căptușit pe toată lungimea și cu un capac glisant la decolteu. Tăietură adâncă în spate și tăietura colorată contrastantă îmbunătățește ținuta și eleganța acestui model. Logo-uri stilizate Rogelli în culori contrastante pe față și pe spate decorează ușor acest maiou sportiv. În partea de jos a părții din spate este cusută un buzunar cu trei camere, decorat cu o garnitură contrastantă, care este, de asemenea, completată de cu un mic buzunar cu fermoar. Marginea mai lată a maioului de culoare contrastantă este completat de o bandă elastică moale pentru a preveni alunecarea maioului pe… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări NBWJL7551_CRN

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări NBWJL7551_CRN

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări NBWJL7551_CRN Această jachetă sport are partea din față și din spate izolată și rezistentă la vânt și mâneci din powerfleece. Părțile izolate sunt confecționate dintr-un material plăcut și ușor, cu umplutură din fibre goale INVISTA TERMOLITE PLUS®, care reține excelent căldura și protejează în mod fiabil împotriva curenților de aer. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională, care se adaptează perfect la corp, permițând în același timp mișcarea liberă. Este potrivit ca strat exterior separat sau ca strat sub o jachetă. Jacheta este potrivită pentru sporturi nordice sau pur și simplu pentru natură sau oraș. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale puternice de vânt și vă poate menține confortabil chiar și în… (gamisport.ro)

Ciclism feminin fusta Silvini Isorno WS1638 fucsia

Ciclism feminin fusta Silvini Isorno WS1638 fucsia

Ciclism feminin fusta Silvini Isorno WS1638 fucsia Fustă scurtă de MTB pentru femei fără căptușeală interioară pentru ciclism Isorno. Fusta Wrap este confecționată dintr-un material foarte ușor, moale și elastic. Cu o potrivire bună și material funcțional, fusta vă va face să vă simțiți foarte confortabil în orice activitate confortabil. Datorită absenței unei plăcuțe ciclo, acesta poate fi folosit și pe alte activități sportive. utilizarea unui material flexibil pentru o mai bună deplasare Îmbrăcăminte ciclism » Fustă ciclism » Ciclism feminin fusta Silvini Isorno WS1638 fucsia (gamisport.ro)

Ciclism feminin fusta Silvini Invio WS1624 negru

Ciclism feminin fusta Silvini Invio WS1624 negru

Ciclism feminin fusta Silvini Invio WS1624 negru Este confecționat din material elastic în patru direcții, moale, cu uscare rapidă material (90% poliamidă și 10% elastan). O fustă cu o croială elaborată are două buzunare laterale cu fermoar și elemente reflectorizante. Acestea cresc semnificativ siguranța în condiții de vizibilitate redusă. La spate există un material moale și foarte elastic, permițând fustei să se întindă peste șolduri atunci când este îmbrăcată ține fusta la locul ei. Pantalonii interiori cu căptușeală de ciclism trebuie să fie trebuie să fie achiziționați separat, nu sunt incluși cu fusta INVIO. elemente reflectorizante două buzunare laterale cu fermoar utilizarea unui material flexibil pentru o mai bună deplasare opțiunea de a cumpăra pantaloni interiori cu căptușeală… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 tigru

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 tigru

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 tigru Montella este un tricou cu fermoar complet pentru femei din colecția Basic, care este conceput într-un stil de design simplu. Tricoul este confecționat din materiale elastice de înaltă calitate care se potrivesc perfect corpului. Părțile laterale sunt confecționate din material de plasă respirabil, care elimină căldura și umiditatea. Talia este finisată cu o bandă elastică care menține tricoul la locul lui. Cu trei buzunare pe spate, dintre care unul cu fermoar, veți avea întotdeauna banii, cardurile și alte lucruri esențiale pentru călărit în siguranță. Material: YKK lightMESH Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 tigru (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 coral

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 coral

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 coral Montella este un tricou cu fermoar complet pentru femei din colecția Basic, care este conceput într-un stil de design simplu. Tricoul este confecționat din materiale elastice de înaltă calitate care se potrivesc perfect corpului. Părțile laterale sunt confecționate din material de plasă respirabil, care elimină căldura și umiditatea. Talia este finisată cu o bandă elastică care menține tricoul la locul lui. Cu trei buzunare pe spate, dintre care unul cu fermoar, veți avea întotdeauna banii, cardurile și alte lucruri esențiale pentru călărit în siguranță. Material: YKK lightMESH Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 coral (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 marina

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 marina

Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 marina Montella este un tricou cu fermoar complet pentru femei din colecția Basic, care este conceput într-un stil de design simplu. Tricoul este confecționat din materiale elastice de înaltă calitate care se potrivesc perfect corpului. Părțile laterale sunt confecționate din material de plasă respirabil, care elimină căldura și umiditatea. Talia este finisată cu o bandă elastică care menține tricoul la locul lui. Cu trei buzunare pe spate, dintre care unul cu fermoar, veți avea întotdeauna banii, cardurile și alte lucruri esențiale pentru călărit în siguranță. Material: YKK lightMESH Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey Silvini Montello WD2024 marina (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Astir blue NBWJL7537_NOM

Sportul feminin sacou Nordblanc Astir blue NBWJL7537_NOM

Sportul feminin sacou Nordblanc Astir blue NBWJL7537_NOM Jachetasport are partea din față și din spate și o parte a mânecilor izolate și rezistente la vânt, în timp ce celelalte părți sunt confecționate din POWERFLEEC , foarte elastic și izolat, care permite ca jacheta să fie elastică în ansamblu și favorizează mișcarea fără restricții. Părțile izolate sunt realizate dintr-un material plăcut și ușor, cu o umplutură din puf alternativ ecologic și durabil, THERMOLITE® T-Down EcoMade, care păstrează perfect căldura și protejează în mod fiabil împotriva spulberării. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională. Beneficii Rezistent la vântRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteorologice severe și în situații… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă roșu NBWJL7537_MOC

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă roșu NBWJL7537_MOC

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă roșu NBWJL7537_MOC Jachetasport are partea din față și din spate și o parte a mânecilor izolate și rezistente la vânt, în timp ce celelalte părți sunt confecționate din POWERFLEEC , foarte elastic și izolat, care permite ca jacheta să fie elastică în ansamblu și favorizează mișcarea fără restricții. Părțile izolate sunt realizate dintr-un material plăcut și ușor, cu o umplutură din puf alternativ ecologic și durabil, THERMOLITE® T-Down EcoMade, care păstrează perfect căldura și protejează în mod fiabil împotriva spulberării. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională. Beneficii Rezistent la vântRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteorologice severe și în… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă Galben NBWJL7537_ZLZ

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă Galben NBWJL7537_ZLZ

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă Galben NBWJL7537_ZLZ Jachetasport are partea din față și din spate și o parte a mânecilor izolate și rezistente la vânt, în timp ce celelalte părți sunt confecționate din POWERFLEEC , foarte elastic și izolat, care permite ca jacheta să fie elastică în ansamblu și favorizează mișcarea fără restricții. Părțile izolate sunt realizate dintr-un material plăcut și ușor, cu o umplutură din puf alternativ ecologic și durabil, THERMOLITE® T-Down EcoMade, care păstrează perfect căldura și protejează în mod fiabil împotriva spulberării. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională. Beneficii Rezistent la vântRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteorologice severe și în… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă albastru NBWJL7537_KLR

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă albastru NBWJL7537_KLR

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă albastru NBWJL7537_KLR Jachetasport are partea din față și din spate și o parte a mânecilor izolate și rezistente la vânt, în timp ce celelalte părți sunt confecționate din POWERFLEEC , foarte elastic și izolat, care permite ca jacheta să fie elastică în ansamblu și favorizează mișcarea fără restricții. Părțile izolate sunt realizate dintr-un material plăcut și ușor, cu o umplutură din puf alternativ ecologic și durabil, THERMOLITE® T-Down EcoMade, care păstrează perfect căldura și protejează în mod fiabil împotriva spulberării. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională. Beneficii Rezistent la vântRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteorologice severe și în… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă negru NBWJL7537_CRN

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă negru NBWJL7537_CRN

Sportul feminin sacou Nordblanc Amestecă negru NBWJL7537_CRN Jachetasport are partea din față și din spate și o parte a mânecilor izolate și rezistente la vânt, în timp ce celelalte părți sunt confecționate din POWERFLEEC , foarte elastic și izolat, care permite ca jacheta să fie elastică în ansamblu și favorizează mișcarea fără restricții. Părțile izolate sunt realizate dintr-un material plăcut și ușor, cu o umplutură din puf alternativ ecologic și durabil, THERMOLITE® T-Down EcoMade, care păstrează perfect căldura și protejează în mod fiabil împotriva spulberării. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională. Beneficii Rezistent la vântRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteorologice severe și în… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar Negru NBWJL7554_CRN

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar Negru NBWJL7554_CRN

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar Negru NBWJL7554_CRN Hanorac cu glugă Powerfleece NORDBLANC POLAR confecționat din fleece powerstretch TECNOPOLAR® DRYFOR®. De câțiva ani, acest material foarte elastic se bucură de o mare popularitate și, datorită elasticității sale, se adaptează perfect la nevoile tale de mișcare. Partea superioară a hanoracului este izolată cu fibră goală FURTHERM®. Stratul interior din microfleece ajută la reținerea căldurii în timp ce elimină umezeala și se usucă foarte repede. Flexibilitatea și versatilitatea sa îl fac potrivit pentru toate sporturile, sporturile extreme și activitățile în aer liber. Hanoracul ideal pentru sport, atât de confortabil încât majoritatea oamenilor îl poartă chiar și într-o zi normală. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar gri NBWJL7554_OSD

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar gri NBWJL7554_OSD

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar gri NBWJL7554_OSD Hanorac cu glugă Powerfleece NORDBLANC POLAR confecționat din fleece powerstretch TECNOPOLAR® DRYFOR®. De câțiva ani, acest material foarte elastic se bucură de o mare popularitate și, datorită elasticității sale, se adaptează perfect la nevoile tale de mișcare. Partea superioară a hanoracului este izolată cu fibră goală FURTHERM®. Stratul interior din microfleece ajută la reținerea căldurii în timp ce elimină umezeala și se usucă foarte repede. Flexibilitatea și versatilitatea sa îl fac potrivit pentru toate sporturile, sporturile extreme și activitățile în aer liber. Hanoracul ideal pentru sport, atât de confortabil încât majoritatea oamenilor îl poartă chiar și într-o zi normală. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări roșu NBWJL7551_MOC

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări roșu NBWJL7551_MOC

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări roșu NBWJL7551_MOC Această jachetă sport are partea din față și din spate izolată și rezistentă la vânt și mâneci din powerfleece. Părțile izolate sunt confecționate dintr-un material plăcut și ușor, cu umplutură din fibre goale INVISTA TERMOLITE PLUS®, care reține excelent căldura și protejează în mod fiabil împotriva curenților de aer. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională, care se adaptează perfect la corp, permițând în același timp mișcarea liberă. Este potrivit ca strat exterior separat sau ca strat sub o jachetă. Jacheta este potrivită pentru sporturi nordice sau pur și simplu pentru natură sau oraș. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale puternice de vânt și vă poate menține confortabil chiar și în… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări gri NBWJL7551_OSD

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări gri NBWJL7551_OSD

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări gri NBWJL7551_OSD Această jachetă sport are partea din față și din spate izolată și rezistentă la vânt și mâneci din powerfleece. Părțile izolate sunt confecționate dintr-un material plăcut și ușor, cu umplutură din fibre goale INVISTA TERMOLITE PLUS®, care reține excelent căldura și protejează în mod fiabil împotriva curenților de aer. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională, care se adaptează perfect la corp, permițând în același timp mișcarea liberă. Este potrivit ca strat exterior separat sau ca strat sub o jachetă. Jacheta este potrivită pentru sporturi nordice sau pur și simplu pentru natură sau oraș. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale puternice de vânt și vă poate menține confortabil chiar și în… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Croitor roșu NBWJL7555_MOC

Sportul feminin sacou Nordblanc Croitor roșu NBWJL7555_MOC

Sportul feminin sacou Nordblanc Croitor roșu NBWJL7555_MOC Jachetasport are partea din față și din spate și o parte a mânecilor izolate și rezistente la vânt, în timp ce celelalte părți sunt confecționate din POWERFLEEC , foarte elastic și izolat, care permite ca jacheta să fie elastică în ansamblu și favorizează mișcarea fără restricții. Părțile izolate sunt realizate dintr-un material plăcut și ușor, cu umplutură din fibre goale INVISTA TERMOLITE PLUS®, care păstrează perfect căldura și protejează în mod fiabil împotriva curenților de aer. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională. Este potrivit pentru ciclism de iarnă, schi fond, ca strat exterior separat sau ca strat sub o jachetă de schi pentru a spori izolarea termică. Beneficii Rezistent la vântPoate… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări burgundy NBWJL7551_PLU

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări burgundy NBWJL7551_PLU

Sportul feminin sacou Nordblanc Scări burgundy NBWJL7551_PLU Această jachetă sport are partea din față și din spate izolată și rezistentă la vânt și mâneci din powerfleece. Părțile izolate sunt confecționate dintr-un material plăcut și ușor, cu umplutură din fibre goale INVISTA TERMOLITE PLUS®, care reține excelent căldura și protejează în mod fiabil împotriva curenților de aer. Jacheta sport ușoară are o croială extrem de ergonomică și funcțională, care se adaptează perfect la corp, permițând în același timp mișcarea liberă. Este potrivit ca strat exterior separat sau ca strat sub o jachetă. Jacheta este potrivită pentru sporturi nordice sau pur și simplu pentru natură sau oraș. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale puternice de vânt și vă poate menține confortabil chiar și… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit roz NBWJL7528_SVR

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit roz NBWJL7528_SVR

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit roz NBWJL7528_SVR Jachetă de iarnă pentru femei NORDBLANC DEVIDED din material elastic TERATEX® 10000.Jacheta NORDBLANC DEVIDED este o jachetă simplă și funcțională pentru vremea de iarnă. Materialul elastic moale nu limitează mișcarea și este suficient de rezistent. Jacheta este potrivită, în principal, pentru ținute casual, pentru oraș și activități similare care nu necesită efort. TERATEX® 10000 cu membrană oferă o impermeabilitate excelentă. Umplutura termoizolantă FURTHERM® asigură un confort termic ideal.Prezervat împotriva vântuluiRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteo extreme și în situații dificile. Impermeabil Protecția impermeabilă vă protejează împotriva condițiilor meteo… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit albastru NBWJL7528_NOM

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit albastru NBWJL7528_NOM

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit albastru NBWJL7528_NOM Jachetă de iarnă pentru femei NORDBLANC DEVIDED din material elastic TERATEX® 10000.Jacheta NORDBLANC DEVIDED este o jachetă simplă și funcțională pentru vremea de iarnă. Materialul elastic moale nu limitează mișcarea și este suficient de rezistent. Jacheta este potrivită, în principal, pentru ținute casual, pentru oraș și activități similare care nu necesită efort. TERATEX® 10000 cu membrană oferă o impermeabilitate excelentă. Umplutura termoizolantă FURTHERM® asigură un confort termic ideal.Prezervat împotriva vântuluiRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteo extreme și în situații dificile. Impermeabil Protecția impermeabilă vă protejează împotriva condițiilor meteo… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit burgundy NBWJL7528_PLU

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit burgundy NBWJL7528_PLU

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit burgundy NBWJL7528_PLU Jachetă de iarnă pentru femei NORDBLANC DEVIDED din material elastic TERATEX® 10000.Jacheta NORDBLANC DEVIDED este o jachetă simplă și funcțională pentru vremea de iarnă. Materialul elastic moale nu limitează mișcarea și este suficient de rezistent. Jacheta este potrivită, în principal, pentru ținute casual, pentru oraș și activități similare care nu necesită efort. TERATEX® 10000 cu membrană oferă o impermeabilitate excelentă. Umplutura termoizolantă FURTHERM® asigură un confort termic ideal.Prezervat împotriva vântuluiRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteo extreme și în situații dificile. Impermeabil Protecția impermeabilă vă protejează împotriva condițiilor meteo… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar roșu NBWJL7554_MOC

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar roșu NBWJL7554_MOC

Sportul feminin sacou Nordblanc Polar roșu NBWJL7554_MOC Hanorac cu glugă Powerfleece NORDBLANC POLAR confecționat din fleece powerstretch TECNOPOLAR® DRYFOR®. De câțiva ani, acest material foarte elastic se bucură de o mare popularitate și, datorită elasticității sale, se adaptează perfect la nevoile tale de mișcare. Partea superioară a hanoracului este izolată cu fibră goală FURTHERM®. Stratul interior din microfleece ajută la reținerea căldurii în timp ce elimină umezeala și se usucă foarte repede. Flexibilitatea și versatilitatea sa îl fac potrivit pentru toate sporturile, sporturile extreme și activitățile în aer liber. Hanoracul ideal pentru sport, atât de confortabil încât majoritatea oamenilor îl poartă chiar și într-o zi normală. Beneficii Rezistent la vântPoate rezista la rafale… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit portocaliu NBWJL7528_MDV

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit portocaliu NBWJL7528_MDV

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit portocaliu NBWJL7528_MDV Jachetă de iarnă pentru femei NORDBLANC DEVIDED din material elastic TERATEX® 10000.Jacheta NORDBLANC DEVIDED este o jachetă simplă și funcțională pentru vremea de iarnă. Materialul elastic moale nu limitează mișcarea și este suficient de rezistent. Jacheta este potrivită, în principal, pentru ținute casual, pentru oraș și activități similare care nu necesită efort. TERATEX® 10000 cu membrană oferă o impermeabilitate excelentă. Umplutura termoizolantă FURTHERM® asigură un confort termic ideal.Prezervat împotriva vântuluiRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteo extreme și în situații dificile. Impermeabil Protecția impermeabilă vă protejează împotriva condițiilor… (gamisport.ro)

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit albastru NBWJL7528_DYM

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit albastru NBWJL7528_DYM

Sportul feminin sacou Nordblanc Împărțit albastru NBWJL7528_DYM Jachetă de iarnă pentru femei NORDBLANC DEVIDED din material elastic TERATEX® 10000.Jacheta NORDBLANC DEVIDED este o jachetă simplă și funcțională pentru vremea de iarnă. Materialul elastic moale nu limitează mișcarea și este suficient de rezistent. Jacheta este potrivită, în principal, pentru ținute casual, pentru oraș și activități similare care nu necesită efort. TERATEX® 10000 cu membrană oferă o impermeabilitate excelentă. Umplutura termoizolantă FURTHERM® asigură un confort termic ideal.Prezervat împotriva vântuluiRezistă chiar și la rafalele puternice de vânt și vă menține confortabil chiar și în condiții meteo extreme și în situații dificile. Impermeabil Protecția impermeabilă vă protejează împotriva condițiilor meteo… (gamisport.ro)

Sportul feminin sutien Kari Traa Froyo albastru

Sportul feminin sutien Kari Traa Froyo albastru

Sportul feminin sutien Kari Traa Froyo albastru Mai liber ca niciodată. Sutienul de compresie sportivă Froya Kari Traa asigură o ușoară fixare a sânilor și limitează doar puțin mișcarea verticală și orizontală a acestora. Confortabil, sexy și, fără îndoială, "cool" pentru sport și pentru a fi purtat toată ziua. În acest sutien, vă puteți lansa cu îndrăzneală în activități în care nu vă expuneți corpul la șocuri și aveți nevoie de confort. Froya este regina nordică a tuturor zeițelor, iar un sutien cu acest nume te va susține în activități precum fitness, body building, dar și pilates sau schi. Material și potrivire Materialul sintetic funcțional vă răsfață pielea și evacuează transpirația. Menține stabilitatea formei și a culorii. Ținuta strâmtă asigură un sprijin moderat pentru sâni.… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey SIlvini Mazzana WD2045 negru/fucsia

Ciclism feminin jersey SIlvini Mazzana WD2045 negru/fucsia

Ciclism feminin jersey SIlvini Mazzana WD2045 negru/fucsia Mazzana este un tricou de ciclism pentru femei din colecția noastră Choice. Această colecție se caracterizează prin designul său simplu și combinațiile de culori conservatoare care combină clasicul cu modernul. Tricoul are elemente reflectorizante cusute pentru a vă spori siguranța. Este confecționat dintr-un material foarte ușor și respirabil, care elimină umezeala și se usucă foarte bine. Acest lucru vă va face să vă simțiți întotdeauna foarte confortabil atunci când conduceți. Are trei buzunare pe spate, cel din mijloc cu fermoar. Este finisat cu o bandă elastică care ține tricoul perfect la locul lui. Proprietăți elemente reflectorizante buzunar cu fermoar pe spate bandă de silicon anti-alunecare fermoar principal lung 3… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor / galben

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor / galben

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor / galben Escolca este un tricou de ciclism pentru femei potrivit pentru cele mai fierbinți zile. Are un fermoar scurt în față pentru a reduce greutatea și trei buzunare pe spate pentru lucrurile esențiale pentru călătorie. Gulerul este finisat cu o țesătură fină, astfel încât să nu vă zgârie, iar tricoul poate fi tras cu ușurință peste cap. Talia este finisată cu o bandă elastică, astfel încât se potrivește perfect pe corp. În combinație cu fusta Isorno Pro, este o ținută excelentă pentru plimbările de vară. Material: lightMESH Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor / galben (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey SIlvini Leverone WD2030 negru / auriu

Ciclism feminin jersey SIlvini Leverone WD2030 negru / auriu

Ciclism feminin jersey SIlvini Leverone WD2030 negru / auriu Tricoul izolat pentru femei din colecția limitată Silvini Riders. Tricoul are o croială strânsă și este rezistent la vânt datorită materialului strâns împletit. Gulerul ridicat acoperă perfect gâtul. Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey SIlvini Leverone WD2030 negru / auriu (gamisport.ro)

Ciclism feminin fusta Silvini Invio WS1624 galben/negru

Ciclism feminin fusta Silvini Invio WS1624 galben/negru

Ciclism feminin fusta Silvini Invio WS1624 galben/negru Este confecționat din material elastic în patru direcții, moale, cu uscare rapidă material (90% poliamidă și 10% elastan). O fustă cu o croială elaborată are două buzunare laterale cu fermoar și elemente reflectorizante. Acestea cresc semnificativ siguranța în condiții de vizibilitate redusă. La spate există un material moale și foarte elastic, permițând fustei să se întindă peste șolduri atunci când este îmbrăcată ține fusta la locul ei. Pantalonii interiori cu căptușeală de ciclism trebuie să fie trebuie să fie achiziționați separat, nu sunt incluși cu fusta INVIO. elemente reflectorizante două buzunare laterale cu fermoar utilizarea unui material flexibil pentru o mai bună deplasare opțiunea de a cumpăra pantaloni interiori cu… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor negru

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor negru

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor negru Escolca este un tricou de ciclism pentru femei potrivit pentru cele mai fierbinți zile. Are un fermoar scurt în față pentru a reduce greutatea și trei buzunare pe spate pentru lucrurile esențiale pentru călătorie. Gulerul este finisat cu o țesătură fină, astfel încât să nu vă zgârie, iar tricoul poate fi tras cu ușurință peste cap. Talia este finisată cu o bandă elastică, astfel încât se potrivește perfect pe corp. În combinație cu fusta Isorno Pro, este o ținută excelentă pentru plimbările de vară. Material: lightMESH Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor negru (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor / galben

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor / galben

Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor / galben Escolca este un tricou de ciclism pentru femei potrivit pentru cele mai fierbinți zile. Are un fermoar scurt în față pentru a reduce greutatea și trei buzunare pe spate pentru lucrurile esențiale pentru călătorie. Gulerul este finisat cu o țesătură fină, astfel încât să nu vă zgârie, iar tricoul poate fi tras cu ușurință peste cap. Talia este finisată cu o bandă elastică, astfel încât se potrivește perfect pe corp. În combinație cu fusta Isorno Pro, este o ținută excelentă pentru plimbările de vară. Material: lightMESH Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey Silvini Școala WD2034 nor / galben (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey SIlvini Leverone WD2030 negru / auriu

Ciclism feminin jersey SIlvini Leverone WD2030 negru / auriu

Ciclism feminin jersey SIlvini Leverone WD2030 negru / auriu Tricoul izolat pentru femei din colecția limitată Silvini Riders. Tricoul are o croială strânsă și este rezistent la vânt datorită materialului strâns împletit. Gulerul ridicat acoperă perfect gâtul. Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey SIlvini Leverone WD2030 negru / auriu (gamisport.ro)

Ciclism feminin cămașă Silvini Pelori WD1630 bleumarin / nor

Ciclism feminin cămașă Silvini Pelori WD1630 bleumarin / nor

Ciclism feminin cămașă Silvini Pelori WD1630 bleumarin / nor Tricoul pentru femei Pelori este confecționat din material reciclat ușor (74% poliester reciclat, 18% tencel, 5% elastan), care este foarte respirabil și plăcut la atingere. Pelori este un tricou potrivit nu numai pentru ciclism și drumeții, ci și pentru uzura de zi cu zi, datorită materialului său confortabil. Disponibil în mai multe culori cu diferite motive. Tricouri şi bluze » Tricouri » Ciclism feminin cămașă Silvini Pelori WD1630 bleumarin / nor (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Catirina WD1621 negru / prună

Ciclism feminin jersey Silvini Catirina WD1621 negru / prună

Ciclism feminin jersey Silvini Catirina WD1621 negru / prună Catirina este un tricou ușor, elastic, versatil potrivit pentru bicicletele de șosea, trekking și MTB în lunile mai calde. Tricoul este confecționat din material Light MESH respirabil și cu uscare rapidă, cu detalii tehnice, inclusiv o inserție respirabilă pe spate și un fermoar ascuns în față cu o lungime semilungă. Catirina este un tricou cu mâneci scurte și spate prelungit, cu trei buzunare principale, plus un al patrulea cu fermoar. Marginea inferioară a tricoului este finisată cu o bandă de silicon pentru a preveni deplasarea și, bineînțeles, există elemente reflectorizante pentru a vă spori siguranța în condiții de vizibilitate redusă. Parametri: elemente reflectorizante buzunar cu fermoar pe spate bandă de silicon anti… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Catirina WD1621 coral / verde

Ciclism feminin jersey Silvini Catirina WD1621 coral / verde

Ciclism feminin jersey Silvini Catirina WD1621 coral / verde Catirina este un tricou ușor, elastic, versatil potrivit pentru bicicletele de șosea, trekking și MTB în lunile mai calde. Tricoul este confecționat din material Light MESH respirabil și cu uscare rapidă, cu detalii tehnice, inclusiv o inserție respirabilă pe spate și un fermoar ascuns în față cu o lungime semilungă. Catirina este un tricou cu mâneci scurte și spate prelungit, cu trei buzunare principale, plus un al patrulea cu fermoar. Marginea inferioară a tricoului este finisată cu o bandă de silicon pentru a preveni deplasarea și, bineînțeles, există elemente reflectorizante pentru a vă spori siguranța în condiții de vizibilitate redusă. Parametri: elemente reflectorizante buzunar cu fermoar pe spate bandă de silicon anti… (gamisport.ro)

MTB feminin jersey Silvini Stabina WD1432 prună / fucsia

MTB feminin jersey Silvini Stabina WD1432 prună / fucsia

MTB feminin jersey Silvini Stabina WD1432 prună / fucsia Tricoul de MTB pentru femei cu o croială lejeră, confecționat din material funcțional ușor. Tricoul are un fermoar ascuns extins în față. Pe spate există un buzunar cu fermoar. Ce poate să facă? Tricoul pentru femei Stabina pentru MTB are o croială lejeră și este confecționat din material funcțional ușor. Ideal atunci când vrei să mergi pe traseu și să arăți elegant. Materialul folosit pentru tricou este format din 91% micropoliester și 9% elastan. Are un fermoar ascuns în față și un mic buzunar cu fermoar în spate pentru telefon sau alte obiecte mici. Fermoarul este vertical, astfel încât să nu interfereze cu purtarea rucsacului. Specificații buzunar cu fermoar pe spate fermoar scurt în față Material lightMESH - material foarte… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Sabatini WD1625 galben / nor

Ciclism feminin jersey Silvini Sabatini WD1625 galben / nor

Ciclism feminin jersey Silvini Sabatini WD1625 galben / nor Tricoul MTB gratuit pentru femei SABATINI. Tricoul de MTB pentru femei cu o croială lejeră, confecționat din material funcțional ușor (88% poliester și 12% elastan), te va face fericită în toate călătoriile tale. Tricoul are un fermoar scurt la gât și un buzunar cu fermoar pe spate pentru telefon sau alte obiecte mici. Elementele reflectorizante contribuie la creșterea siguranței. Vrei să mergi pe traseu și să arăți elegant? Alegeți un tricou SABATINI. Specificații fermoar scurt în față imprimare prin sublimare două buzunare cu fermoar pe spate Material YKK - fermoare cu calitate dovedită, tehnologie japoneză de top, garanție de fiabilitate Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey Silvini Sabatini WD1625… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Ella WD2036 bleumarin-verde

Ciclism feminin jersey Silvini Ella WD2036 bleumarin-verde

Ciclism feminin jersey Silvini Ella WD2036 bleumarin-verde Combină două tipuri de material elastic Ligh Mesh, care elimină perfect transpirația și este foarte respirabil. Stilul, confortul și funcționalitatea sunt caracteristicile scurte ale tricoului Ella din colecția noastră Enduro pentru femei. Materialul funcțional evacuează transpirația și este suficient de flexibil pentru a nu vă împiedica mișcarea. Este fabricat din materiale foarte plăcute, care vă vor face să vă simțiți întotdeauna confortabil pe bicicletă. Elementele reflectorizante de pe mâneca dreaptă și buzunarul de pe pieptul stâng înveselesc designul general al tricoului.Ținuta lejeră este concepută pentru a satisface cerințele chiar și ale celui mai pretențios motociclist. Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism… (gamisport.ro)

Ciclism feminin jersey Silvini Mottolino WD2029 negru / auriu

Ciclism feminin jersey Silvini Mottolino WD2029 negru / auriu

Ciclism feminin jersey Silvini Mottolino WD2029 negru / auriu Mottolino este un tricou din extravaganta colecție de aur a călăreților #silvini. Acest tricou cu mânecă scurtă este confecționat din material elastic Quatroflex, ceea ce face ca materialul să fie suficient de flexibil chiar și atunci când pedalezi. Tricoul nu vă va restricționa mișcarea. Pe de altă parte, materialul de plasă este folosit pe părțile laterale pentru a asigura o respirabilitate perfectă. Parametri: YKK lightMESH QuatroFLEX Îmbrăcăminte ciclism » Tricouri ciclism » Ciclism feminin jersey Silvini Mottolino WD2029 negru / auriu (gamisport.ro)

Cravată Silvini Floriano UA1524 ocean

Cravată Silvini Floriano UA1524 ocean

Cravată Silvini Floriano UA1524 ocean Eșarfa multifuncțională Floriano care combină două materiale funcționale este potrivită pentru orice activitate în aer liber. Două treimi din eșarfă sunt confecționate din material subțire cu un singur strat, iar partea rămasă este izolată cu fleece. Datorită acestei combinații de materiale, nicio vreme nu vă surprinde în munți.TERMICO-fleecematerial moale și ușor, cu căldură ridicată, bine respirabil pentru a îmbunătăți termoreglarea corpului Căciuli și fulare » Eşarfe, fularele » Cravată Silvini Floriano UA1524 ocean (gamisport.ro)

capace Silvini Delia UA1713 ocean

capace Silvini Delia UA1713 ocean

capace Silvini Delia UA1713 ocean Șapcă elastică sport cu un design modern potrivit pentru orice activitate în aer liber. Capacul are un strat de material funcțional subțire care se usucă rapid. Specificații cusătură plată tiparire prin subliMore tiv din material funcțional Material Lână TERMICO - material moale și Slight, cu căldură ridicată, bine respirabil, pentru a îmbunătăți termoreglarea corpului Sezon toamnă iarnă Sport schi fond, alergare Căciuli și fulare » Căciuli » capace Silvini Delia UA1713 ocean (gamisport.ro)

frizură Silvini Agri UA1739 ocean

frizură Silvini Agri UA1739 ocean

frizură Silvini Agri UA1739 ocean Bandă sport cu un singur strat Agri este fabricată dintr-un material elastic funcțional. La interior este Slight izolat cu material pieptănat. Puteți să-l luați cu schiuri de fond, schi alpin, alergare sau ciclism pe timp rece. Banda este foarte subțire și se potrivește perfect sub o cască de ciclism. Designul bandei se potrivește cu produsele din noua noastră colecție de iarnă. Specificații tiparire prin subliMore fără sudură Material Lână TERMICO - material moale și Slight, cu căldură ridicată, bine respirabil, pentru a îmbunătăți termoreglarea corpului Sezon primavara, toamna, iarna Sport schi fond, în aer liber, ciclism Căciuli și fulare » Benzi pentru cap » frizură Silvini Agri UA1739 ocean (gamisport.ro)

șosete Silvini Vallonga UA1745 ocean

șosete Silvini Vallonga UA1745 ocean

șosete Silvini Vallonga UA1745 ocean Șosete sportive funcționale pentru schi fond, alergare sau ciclism pe timp rece. Materialul funcțional se usucă rapid și elimină bine transpirația. Șosetele au vârful și călcâiul întărite, ventilația piciorului și tivul superior flexibil. Combinație de fibre sintetice și merino (14%). Specificații toc întărit vârful întărit tiv superior flexibil Întărirea călcâiului lui Ahile întărirea tibiei ventilația piciorului cusătură plată la vârf de formă anatomică pentru piciorul stâng / drept bandaje elastice pentru o mai bună aderență la șosete întărirea și înmuierea zonelor stresate Material MERINO - material natural din lână cu proprietăți termoreglatoare excelente, care absoarbe și neutralizează mirosurile corpului, oferă protecție UV, este respirabil și… (gamisport.ro)

capace Silvini Verde UA1534 ocean

capace Silvini Verde UA1534 ocean

capace Silvini Verde UA1534 ocean Șapcă sport cu o grosime medie, de o singură culoare, cu un design elegant. Capacul este fabricat dintr-un material funcțional cu un singur strat, care elimină perfect transpirația. Capacul este potrivit pentru orice activitate sportivă sau îmbrăcăminte de agrement în jurul orașului. Specificații cusătură plată Material POWERterm - material izolat cu lână pe interior, eficient pentru drenarea transpirației și izolația termică Sezon toamnă iarnă Sport schi fond Căciuli și fulare » Căciuli » capace Silvini Verde UA1534 ocean (gamisport.ro)

Sportul feminin sutien Kari Traa Froyo albastru închis

Sportul feminin sutien Kari Traa Froyo albastru închis

Sportul feminin sutien Kari Traa Froyo albastru închis Mai liber ca niciodată. Sutienul de compresie sportivă Froya Kari Traa asigură o ușoară fixare a sânilor și limitează doar puțin mișcarea verticală și orizontală a acestora. Confortabil, sexy și, fără îndoială, "cool" pentru sport și pentru a fi purtat toată ziua. În acest sutien, vă puteți lansa cu îndrăzneală în activități în care nu vă expuneți corpul la șocuri și aveți nevoie de confort. Froya este regina nordică a tuturor zeițelor, iar un sutien cu acest nume te va susține în activități precum fitness, body building, dar și pilates sau schi. Material și potrivire Materialul sintetic funcțional vă răsfață pielea și evacuează transpirația. Menține stabilitatea formei și a culorii. Ținuta strâmtă asigură un sprijin moderat pentru… (gamisport.ro)

Sportul feminin fusta Hannah Fusta releu padure intunecata

Sportul feminin fusta Hannah Fusta releu padure intunecata

Sportul feminin fusta Hannah Fusta releu padure intunecata Fusta Realy va ieși cu siguranță în evidență în garderoba ta de vară. Este confecționată din material elastic și ușor AFT Stretch, care este respirabil și are un factor de protecție UPF 30. Datorită pantalonilor scurți elastici integrați cu lungime sub genunchi, este perfect pentru diverse sporturi active de vară, cum ar fi alergarea, dar și pentru o plimbare în natură.Fusta are o bandă elastică mai largă în talie, astfel încât se potrivește confortabil și nu limitează mișcarea. Are un buzunar mai mic pentru obiecte mici în partea din spate a taliei. Datorită croielii elegante și a cusăturilor decorative ale modelului Alpine, nu numai că vă veți simți confortabil, dar veți arăta și foarte bine. Pantaloni scurţi şi fusta » Fusta,… (gamisport.ro)

pantaloni de schi fond silvini, mănuși de schi fond Silvini, richard armitage ocean's 8, gust de ocean sălbatic 12 kg, sani fem freshette feminin director urinar, costume pentru teckelele de sex feminin, animonda conserve carny ocean - somon + sardine 80g, pulover nobby labe pentru câini - grifon feminin, turneu feminin de tenis la saint-malo, pantaloni pentru bărbați de schi fond silvini

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide