Superior protectie sacou direct alpine ghid negru benzina

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid negru / benzină

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid negru / benzină

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid negru / benzină Jachetă de protecție de top pentru cele mai solicitante misiuni. Guide este jacheta ideală pentru alpinism, schi-alpinism, trekking. Greutate minimă și durabilitatea unui hardshell clasic. Combinația de materiale durabile cu o greutate minimă, o croială precisă și anatomică, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne fac din ea jacheta de rezervă funcțională ideală, care nu dezamăgește niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor pentru toate aventurile tale în aer liber. INFORMAȚII TEHNICE Greutate: 416 g (L) Principal: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - 3L GEL ANOT S® HB Hardshell 20.000 mm H2O/39.000 g/m²/24H Suport: 100 % Poliamidă (Nylon) + 100 %… (gamisport.ro)

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid cărămidă / antracit

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid cărămidă / antracit

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid cărămidă / antracit Jachetă de protecție de top pentru cele mai solicitante misiuni. Guide este jacheta ideală pentru alpinism, schi-alpinism, trekking. Greutate minimă și durabilitatea unui hardshell clasic. Combinația de materiale durabile cu o greutate minimă, o croială precisă și anatomică, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne fac din ea jacheta de rezervă funcțională ideală, care nu dezamăgește niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor pentru toate aventurile tale în aer liber. INFORMAȚII TEHNICE Greutate: 416 g (L) Principal: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - 3L GEL ANOT S® HB Hardshell 20.000 mm H2O/39.000 g/m²/24H Suport: 100 % Poliamidă (Nylon) + 100 %… (gamisport.ro)

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid ocean / cărămidă

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid ocean / cărămidă

Superior protecție sacou direct Alpine Ghid ocean / cărămidă Jachetă de protecție de top pentru cele mai solicitante misiuni. Guide este jacheta ideală pentru alpinism, schi-alpinism, trekking. Greutate minimă și durabilitatea unui hardshell clasic. Combinația de materiale durabile cu o greutate minimă, o croială precisă și anatomică, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne fac din ea jacheta de rezervă funcțională ideală, care nu dezamăgește niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor pentru toate aventurile tale în aer liber. INFORMAȚII TEHNICE Greutate: 416 g (L) Principal: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - 3L GEL ANOT S® HB Hardshell 20.000 mm H2O/39.000 g/m²/24H Suport: 100 % Poliamidă (Nylon) + 100 %… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine ghid cărămidă / indigo

sacou Direct Alpine ghid cărămidă / indigo

sacou Direct Alpine ghid cărămidă / indigo Ideal pentru alpinism, schi alpinism, drumeții. Greutate minimă și, în același timp, durabilitate a hardshell-ului clasic. Combinația de materiale durabile cu greutate minimă, tăiere precisă, potrivită anatomic, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiilor moderne îl fac jacheta de rezervă funcțională ideală care nu va dezamăgi niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor în timpul tuturor aventurilor tale în natură. Partea frontală ridicată a gulerului pentru protecția feței + orificii de ventilație. Fermoarul central asimetric nu interferează cu fața. Posibilitatea de a fixa (magneți) o pană deschisă în interiorul hotei. Buzunar More cu burduf pe partea din față; un buzunar interior cu fermoar; buzunar… (gamisport.ro)

Hardshell sacou Direct Alpine Ghid albastru/indigo

Hardshell sacou Direct Alpine Ghid albastru/indigo

Hardshell sacou Direct Alpine Ghid albastru/indigo Cea mai bună jachetă exterioară de protecție pentru cele mai solicitante misiuni. Průvodce este jacheta ideală pentru alpinism, schi-alpinism, trekking. Greutate minimă și durabilitatea unui hardshell clasic. Combinația de materiale durabile cu o greutate minimă, o croială precisă și anatomică, o serie de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne fac din ea jacheta de rezervă funcțională ideală, care nu dezamăgește niciodată. Securitate, confort și protecție împotriva intemperiilor pentru toate aventurile tale în aer liber. INFORMAȚII TEHNICE Culoare: albastru/indigo Greutate: 416 g (L) Principal: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - 3L GEL ANOT S® HB Hardshell 20.000 mm H2O/39.000 g/m²/24H Suport:… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine CYCLONE negru / benzină

sacou Direct Alpine CYCLONE negru / benzină

sacou Direct Alpine CYCLONE negru / benzină Este un însoțitor esențial pentru aventurile montane ușoare. Este conceput în special pentru drumeții alpine, trasee de alergare, excursii cu bicicleta, dar și alpinism. Cu Gelanots de cea mai bună calitate, protejează împotriva vântului și a ploii, fiind în același timp respirabil. Tăierea sofisticată nu restricționează mișcarea. La o greutate mai mică de 180 de grame, acest sacou de protecție nu trebuie să lipsească din rucsac pentru orice urcare de munte, drumeție, drumeție sau orice altă activitate în aer liber. Hota perfecta, cu forma anatomica. Poate fi folosit și sub cască. Microfleece internă în zona bărbiei pentru confort și protecție ridicată. Material cu cea mai subțire căptușeală de pe piață. Un buzunar cu piept tăiat cu laser cu… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Tacul benzină / negru

sacou Direct Alpine Tacul benzină / negru

sacou Direct Alpine Tacul benzină / negru Noua combinație hibridă de materiale merită atenție, cu părți elastice înglobate în laturi pentru o mai bună aerisire, funcționalitate și confort, chiar și în activități mai solicitante. Material de întindere confortabil, suficient de rezistent la vânt și cu rezistență mecanică bună. Închidere, greutate redusă. Vâscozitate ridicată. Jachetă de alpinism More pentru pereții lungi alpini sau tatra, dar și foarte util pentru orice activități în aer liber de la ciclism, drumeții până la schi fond de iarnă sau jogging. Formă, plăcută, cu o glugă simplă, funcțională și practică, care nu interferează cu viziunea sau mișcarea. Cusătură reflectorizantă la buzunarul pieptului și la șolduri. Două buzunare laterale cu fermoar, un piept suplimentar. Panou spate… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine pană Uniq negru / benzină

sacou Direct Alpine pană Uniq negru / benzină

sacou Direct Alpine pană Uniq negru / benzină Geaca izolantă superioară într-un design modern și simplu este realizată dintr-o noutate revoluționară de pe piață, așa-numita țesătură Thindown ™. Doar jumătate din grosimea umpluturii sintetice este suficientă pentru a obține o rezistență termică comparabilă cu cea a umpluturii sintetice. Avantajul este, prin urMore, un volum de produs mult mai mic comparativ cu materialele sintetice. Acest fapt, izolarea uniformă pe întreaga suprafață, proprietatea naturală a penelor de a transporta umezeala și de a crea un climat plăcut în interiorul produsului sunt principalele avantaje ale acestui material. Datorită construcției țesăturii cu pene, nu există migrarea penelor prin țesătura superioară sau inferioară. Prin urMore, este posibil să combinați… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Talung benzină

sacou Direct Alpine Talung benzină

sacou Direct Alpine Talung benzină Jacheta practic impermeabilă pentru cele mai multe activități clasice în aer liber se bazează pe modelul nostru cel mai de succes - jachete de hardshell GUIDE. În acest caz, este o jachetă hardshell versatilă, într-un design mai simplu, dar încă foarte sofisticat. Material ușor, cu trei straturi, cu o protecție excelentă de penetrare a apei și o permeabilitate suficientă pentru vapori. Tăiați perfect cu regulator și etichetă. Panouri armate pe umeri și laterale pentru o protecție suplimentară împotriva deteriorării mecanice. Două buzunare principale cu fermoar, bine accesibile chiar și cu centurYoursliei pe sau cu un scaun, sunt completate de un buzunar spațios în piept. Manșoanele în formă anatomică au un ventil cu fermoar în spate. Cu bandă elastică,… (gamisport.ro)

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune benzină / negru

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune benzină / negru

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune benzină / negru Noua jachetă izolată versatilă pentru activități în aer liber pe tot parcursul anului, cu o croială anatomică, bine adaptată. Construcția hibridă folosește izolație de top 100% reciclată Prima loft Gold Active în partea superioară a corpului și pe umeri, ascunsă sub un material exterior, tot 100% reciclat, Pertex Quantum. Acest lucru asigură un confort termic suficient și protecție împotriva vântului și chiar a ploii ușoare. Partea inferioară a jachetei este confecționată din fleece anti-vânt Polar tec Wind Pro cu o respirabilitate excelentă. Jacheta este ideală nu numai ca strat tehnic de izolare, dar datorită materialelor de calitate superioară poate fi folosită și ca strat exterior de sine stătător pentru o gamă largă de… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Tacul ocean / benzină

sacou Direct Alpine Tacul ocean / benzină

sacou Direct Alpine Tacul ocean / benzină Geacă universală de exterior, cu o croială anatomică foarte sofisticată și o glugă practică. Noua combinație hibridă de materiale merită atenție - piesele elastice sunt inserate în părți laterale pentru o respirabilitate mai More, funcționalitate și confort chiar și în timpul activităților mai solicitante. Material elastic confortabil, suficient de rezistent la vânt și cu o bună rezistență mecanică. Se potrivesc bine, greutate redusă. Transpirabilitate ridicată. Geacă de alpinism excelentă pentru pereți lungi alpini sau Tatra, dar în același timp foarte bine utilizabilă pentru orice activități în aer liber, de la ciclism, drumeții la schi fond de iarnă sau jogging. DESCRIERE Guler în formă, confortabil, cu o glugă simplă, funcțională, practică,… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Jasp benzină / verde

sacou Direct Alpine Jasp benzină / verde

sacou Direct Alpine Jasp benzină / verde Noul sacou elegant va încânta ziua rece în sălbăticie pentru orice entuziast în aer liber. Ușoară și ușoară de la producătorul de vârf Polartec - Thermal Pro nu oferă numai confort termic excelent, dar datorită elasticității sale nu limitSheză mișcarShe. Capota, buzunarele și fundul sacoului și mânecile sunt întărite cu material mai durabil. Acest lucru elimină posibilitatShe de avarie și, în același timp, subliniază designul atractiv de alpinism. Jacheta este concepută nu numai pentru alpinism și bouldering, ci și pentru alte activități în aer liber, trekking și uzură de zi cu zi. Cusături elastice plate. Cut anatomic corect. Două buzunare laterale cu fermoar, un piept și unul complementar umărului. Fabricat în Europa Producție responsabilă din… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Talung Lady benzină / mentol

sacou Direct Alpine Talung Lady benzină / mentol

sacou Direct Alpine Talung Lady benzină / mentol Versiunea pentru femei a unui model foarte bine primit al jachetei turistice Talung . Această jachetă impermeabilă practică este o construcție mai simplă, dar datorită tăieturii atent elaborate, se potrivește perfect. Acesta va oferi proprietarului său un confort uimitor la purtare și, în același timp, un nivel ridicat de protecție împotriva intemperiilor. Hota tăiată precis cu vizor și strângere în două sensuri nu limitează vederea. Două buzunare principale spațioase cu fermoar sunt completate de un piept și un buzunar interior, astfel încât să poată ține tot ce aveți nevoie. Tăierea jachetei este extinsă în mod intenționat pentru o protecție mai More. Cusăturile decorative ale jachetei în jurul buzunarelor, în tivul inferior și la… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine După lady benzină / mentol

sacou Direct Alpine După lady benzină / mentol

sacou Direct Alpine După lady benzină / mentol Știri Attractivee! Geacă de sport și de sport foarte caldă și în același timp izolatoare ușoară, în Style parker, care este fabricată din materiale 100% reciclate. Am folosit un nou material 100% reciclat, rezistent la vânt, Pertex Quantum pentru stratul exterior, izolația Climashield APEX reciclată are grijă de rezistența termică, căptușeala este, de asemenea, din material reciclat. În general, am reușit să creăm un produs extrem de ecologic, care este, de asemenea, extrem de funcțional. Materialele utilizate asigură protecție împotriva vântului și un confort termic suficient chiar și la înghețuri severe. Tăierea în formă anatomică și utilizarea materialelor de Top asigură un confort ridicat atât în timpul uzurii de zi cu zi, cât și în… (gamisport.ro)

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune benzină

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune benzină

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune benzină Noua jachetă izolată versatilă pentru activități în aer liber pe tot parcursul anului, cu o croială anatomică, bine adaptată. Construcția hibridă folosește izolație de top 100% reciclată Prima loft Gold Active în partea superioară a corpului și pe umeri, ascunsă sub un material exterior, tot 100% reciclat, Pertex Quantum. Acest lucru asigură un confort termic suficient și protecție împotriva vântului și chiar a ploii ușoare. Partea inferioară a jachetei este confecționată din fleece anti-vânt Polar tec Wind Pro cu o respirabilitate excelentă. Jacheta este ideală nu numai ca strat tehnic de izolare, dar datorită materialelor de calitate superioară poate fi folosită și ca strat exterior de sine stătător pentru o gamă largă de… (gamisport.ro)

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune caramel / benzină

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune caramel / benzină

Bărbați în aer liber sacou Direct Alpine Fuziune caramel / benzină Noua jachetă izolată versatilă pentru activități în aer liber pe tot parcursul anului, cu o croială anatomică, bine adaptată. Construcția hibridă folosește izolație de top 100% reciclată Prima loft Gold Active în partea superioară a corpului și pe umeri, ascunsă sub un material exterior, tot 100% reciclat, Pertex Quantum. Acest lucru asigură un confort termic suficient și protecție împotriva vântului și chiar a ploii ușoare. Partea inferioară a jachetei este confecționată din fleece anti-vânt Polar tec Wind Pro cu o respirabilitate excelentă. Jacheta este ideală nu numai ca strat tehnic de izolare, dar datorită materialelor de calitate superioară poate fi folosită și ca strat exterior de sine stătător pentru o gamă largă… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Talung negru

sacou Direct Alpine Talung negru

sacou Direct Alpine Talung negru Practic sacou impermShebil pentru cel mai clasic de activități în aer liber, bazate pe modelul nostru cel mai de succes - jachete hardshellové GUIDE. În acest caz, mantaua universală hardshellovou într-un design mai simplu, dar încă foarte bine stilul sofisticat. Un material ușor cu trei straturi având o excelentă protecție împotriva pătrunderii apei și permShebilitatShe la umiditate suficientă. Tocmai tăiat capota cu reglare și etichetă. Panourile ranforsate de pe umeri și părțile laterale de protecție sporită împotriva deteriorării mecanice. Două buzunare principale cu fermoar lateral, ușor accesibile chiar și cu punga curShe pentru talie sau un scaun, sunt completate de un buzunar piept spațios. Anatomic mâneci în formă de spate au piese de ventilație… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral Jacheta tehnică de top GUIDE LADY este pentru fiecare femeie activă alegerea evidentă pentru munte, schi-alpinism sau drumeții solicitante. Principalele avantaje ale acestui model sunt greutatea minimă, pliabilitatea excelentă și, în același timp soliditatea și durabilitatea solidă a hardshell-ului clasic cu trei straturi. Performanța excelentă a membranei și cusăturile lipite asigură o performanță impermeabilitate. Tăietură precisă, cu potrivire anatomică, o gamă de detalii tehnice și utilizarea tehnologiei moderne. Toate acestea îl fac să fie un produs de top-notch jachetă de munte pentru condiții extreme. Un model pentru femeile active care care trăiesc în aer liber și care doresc să fie răcoroase în orice vreme. DESCRIERE Glugă fixă cu… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol Fabricat din material respirabil și reciclat, este conceput pentru o gamă largă de activități în munți și nu numai. Croiala anatomică sofisticată și elasticitatea materialului folosit vor garanta purtătorului un confort maxim în timpul tuturor activităților în aer liber. Materialul foarte ușor, funcțional și rezistent la abraziune protejează perfect corpul de vânt. Datorită respirabilității sale și a materialului ușor din plasă în părțile laterale, jacheta respiră foarte bine. Îl veți aprecia pentru orice activitate aerobică, în special pentru cățărare și alpinism, dar și pentru alte utilizări zilnice în aer liber, pe bicicletă, pe patine în linie sau la alergare.Jachetă cu fermoar complet cu fermoar unidirecțional surpriză cu buzunare… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady coral / Mango

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady coral / Mango

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady coral / Mango Fabricat din material respirabil și reciclat, este conceput pentru o gamă largă de activități în munți și nu numai. Croiala anatomică sofisticată și elasticitatea materialului folosit vor garanta purtătorului un confort maxim în timpul tuturor activităților în aer liber. Materialul foarte ușor, funcțional și rezistent la abraziune protejează perfect corpul de vânt. Datorită respirabilității sale și a materialului ușor din plasă în părțile laterale, jacheta respiră foarte bine. Îl veți aprecia pentru orice activitate aerobică, în special pentru cățărare și alpinism, dar și pentru alte utilizări zilnice în aer liber, pe bicicletă, pe patine în linie sau la alergare.Jachetă cu fermoar complet cu fermoar unidirecțional surpriză cu buzunare… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady smarald / mentol Fabricat din material respirabil și reciclat, este conceput pentru o gamă largă de activități în munți și nu numai. Croiala anatomică sofisticată și elasticitatea materialului folosit vor garanta purtătorului un confort maxim în timpul tuturor activităților în aer liber. Materialul foarte ușor, funcțional și rezistent la abraziune protejează perfect corpul de vânt. Datorită respirabilității sale și a materialului ușor din plasă în părțile laterale, jacheta respiră foarte bine. Îl veți aprecia pentru orice activitate aerobică, în special pentru cățărare și alpinism, dar și pentru alte utilizări zilnice în aer liber, pe bicicletă, pe patine în linie sau la alergare.Jachetă cu fermoar complet cu fermoar unidirecțional surpriză cu buzunare… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral

Jachetă Direct Alpine Ghid Lady ocean / coral Fabricat din material respirabil și reciclat, este conceput pentru o gamă largă de activități în munți și nu numai. Croiala anatomică sofisticată și elasticitatea materialului folosit vor garanta purtătorului un confort maxim în timpul tuturor activităților în aer liber. Materialul foarte ușor, funcțional și rezistent la abraziune protejează perfect corpul de vânt. Datorită respirabilității sale și a materialului ușor din plasă în părțile laterale, jacheta respiră foarte bine. Îl veți aprecia pentru orice activitate aerobică, în special pentru cățărare și alpinism, dar și pentru alte utilizări zilnice în aer liber, pe bicicletă, pe patine în linie sau la alergare.Jachetă cu fermoar complet cu fermoar unidirecțional surpriză cu buzunare… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Tacul antracit / negru

sacou Direct Alpine Tacul antracit / negru

sacou Direct Alpine Tacul antracit / negru Noua combinație hibridă de materiale merită atenție, cu părți elastice înglobate în laturi pentru o mai bună aerisire, funcționalitate și confort, chiar și în activități mai solicitante. Material de întindere confortabil, suficient de rezistent la vânt și cu rezistență mecanică bună. Închidere, greutate redusă. Vâscozitate ridicată. Jachetă de alpinism More pentru pereții lungi alpini sau tatra, dar și foarte util pentru orice activități în aer liber de la ciclism, drumeții până la schi fond de iarnă sau jogging. Formă, plăcută, cu o glugă simplă, funcțională și practică, care nu interferează cu viziunea sau mișcarea. Cusătură reflectorizantă la buzunarul pieptului și la șolduri. Două buzunare laterale cu fermoar, un piept suplimentar. Panou… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Fram Lady Negru

sacou Direct Alpine Fram Lady Negru

sacou Direct Alpine Fram Lady Negru Mountain Seria Top jacheta sport pentru activitate a creShield, proiectat pentru a fi utilizat pe tot parcursul anului. jacheta sport versatil pentru activitate mai mare potrivite pentru utilizarea pe tot parcursul anului. De asemenea, utilizat ca strat izolator inferior în condiții mai reci. Material confortabil, împreună cu reducerea anatomică precisă garantează o protecție suficientă și o mobilitate ridicată greutate favorabile (scăzut). Materialul stratului interior crește funcționalitatea fiziologică a modelului. Anatomic strâns guler, umeri, fără cusătură průkrčníkového mâneci în formă de libertate de mișcare brațului poate fi târât prin încheietura mâinii (degetul mare securizării) buzunare cu fermoar suficient de piept (nu se extind în talie);… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Tanamo negru / trandafir

sacou Direct Alpine Tanamo negru / trandafir

sacou Direct Alpine Tanamo negru / trandafir Combinație hibridă de materiale, dovedită în versiunShe masculină populară GLIDER, de lungă durată. Strat inferior din lână plăcută. O simplă și confortabilă potrivire este idShelă pentru figura femeii. Ventilație cu zip în axilă. Două buzunare cu fermoar. Rama sub formă de jachetă a jachetei reglabilă prin cablu de cauciuc (dintr-o bucată). Manșoane cu margine inferioară, margine elastică. Fabricat în Europa Producție responsabilă din punct de vedere ecologic - NATURE FRIENDLY Greutate: 510 g (M) Material: Baza: Softshell 4way Tex® 3 straturi laminate: 1 strat - exterior: material textil de înaltă rezistență 94% PES + 6% PUR, DWR 2 straturi - membrană: 4way Tex® - 10.000 mm H2O / 24 ore, 100% PUR 3 straturi - interior: microfleece 100% PES Cut… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Icoana negru / benzină

Jachetă Direct Alpine Icoana negru / benzină

Jachetă Direct Alpine Icoana negru / benzină Jachetă cu membrană nouă, fabricată din material de marcă, softshell stretch Pertex Shield . Materialul nu împiedică mișcarea, are o respirabilitate excelentă, o coloană de apă ridicată și este confortabil de purtat. În plus față de materialul în sine, impermeabilizarea este asigurată de cusături lipite. Jacheta are două buzunare transparente lipite cu fermoar impermeabil YKK, buzunar interior și buzunar exterior la piept pe partea stângă. Buzunarele sunt poziționate mai jos pentru a oferi mai multă versatilitate jachetei. Jacheta este, de asemenea, echipată cu un fermoar central impermeabil (YKK) cu două glisiere. Gluga reglabilă pe verticală și orizontală este compatibilă cu casca, iar Recco este integrat în vârful glugii ranforsate.… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Talung Lady negru / gri

sacou Direct Alpine Talung Lady negru / gri

sacou Direct Alpine Talung Lady negru / gri Versiunea pentru femei a modelului bine-primit al jachetei hardshell de drumeție Talung. Acest sacou rezistent la apă este de un design mai simplu, dar se potrivește perfect cu o croială atent concepută. Acesta va oferi proprietarului său un confort uimitor de uzură și un nivel ridicat de protecție împotriva vremii nefavorabile. Hota tăiată precisă cu vârf și tragere în două direcții nu limitează vederea. Două buzunare principale spațioase cu fermoar sunt completate cu un buzunar și un buzunar interior, astfel încât să poată lua totul. Tăierea jachetei este extinsă în mod deliberat pentru o protecție suplimentară. Cusăturile decorative ale jachetei în jurul buzunarelor, tivului și mânecilor subliniază aspectul feminin al modelului. Prin urMore,… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine Mountainer tech negru / benzină

Pantaloni Direct Alpine Mountainer tech negru / benzină

Pantaloni Direct Alpine Mountainer tech negru / benzină Bazat pe pantaloni de succes pe termen lung Mountainer și după acceptarea de foarte mare succes anul trecut Mountainer Cargo ne extindem gama de cel mai bine vandut pantaloni Mountainer modelul următoare , astfel încât a cerut. Ea vine de la un concept clasic , foarte de dorit genunchi armat și bancheta din spate, în acest caz, complet cu materiale funcționale mai ușoare pentru funcționalitate mai mare și confortul utilizatorului. Materiale suplimentare utilizate recent asigură economii superioare de confort și greutate. Acest lucru este determinat ca pantaloni ideal pentru o gamă largă de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, inclusiv alpinism, dar, de asemenea, pentru uzura de zi cu zi. Marele confort valoare, extrem de… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine Mountainer tech scurt negru / benzină

Pantaloni Direct Alpine Mountainer tech scurt negru / benzină

Pantaloni Direct Alpine Mountainer tech scurt negru / benzină Pe baza succesului pe termen lung al pantalonilor Mountainer și după acceptarea de succes a anului trecut de Mountainer Cargo, extindem în continuare gama noastră de pantaloni Mountainer cu cel mai bine vândut cu un alt model mult solicitat. Se bazează pe conceptul clasic mult căutat de Knee întăriți și scaunul din spate, în acest caz completat de materiale funcționale mai ușoare pentru o funcționalitate mai More și confortul utilizatorului. Materiale suplimentare utilizate recent asigură economii superioare de confort și greutate. Le face pantaloni ideali pentru o gamă largă de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, inclusiv alpin, alpinism, dar și pentru îmbrăcăminte casual. Raport excelent de confort, durată de viață… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine patrulare tech benzină / negru

Pantaloni Direct Alpine patrulare tech benzină / negru

Pantaloni Direct Alpine patrulare tech benzină / negru AcShestă versiune a Patrol este deplasat semnificativ spre funcționalitate mai mare și tehnicitate. stil sofisticat, cu poziționare atent de piese dintr-un material ușor întindere în direcția de a oferi un confort uimitor. Îngenunchind și porțiuni din spate este de a folosi un material mai rezistent pentru rezistență la abraziune îmbunătățită. Interioară marginShe inferioară a pantalonilor este întărită panou din tesatura rezistent la uzură. Pas parțial elastic cu curShe reglabilă. formă anatomică genunchi. burdufuri practice coapsa de buzunar. PosibilitatShe de deschidere și de partShe de ventilatie pantaloni. Ieșind pană pentru o mai mare mobilitate. Câștig de jos interioară a picioarelor. Greutate: 395 g (L) Material: Baza: rip… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine patrulare tech scurt benzină / negru

Pantaloni Direct Alpine patrulare tech scurt benzină / negru

Pantaloni Direct Alpine patrulare tech scurt benzină / negru Lungimea scurtată. Această versiune a Patrolului este schimbată semnificativ spre tehnicitate și funcționalitate superioară. Tăierea sofisticată, cu poziționare sofisticată a pieselor individuale realizate dintr-un material întins Slight în direcția mișcării oferă un confort uimitor de purtare. Pe Knee și pe spate, se folosește un material mai gros pentru o rezistență creShieldă la abraziune. Marginea inferioară interioară a pantalonilor este consolidată cu un panou din țesătură rezistentă la abraziune. Talieți parțial în cauciuc cu curea reglabilă. Genunchii în formă anatomică. Buzunarul practic al coapsei cu burduf. Pantalonii pot fi deschiși și aerisiți. Pană pas cu pas pentru o mobilitate mai More. Întărirea piciorului… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Jasp benzină / benzină

Jachetă Direct Alpine Jasp benzină / benzină

Jachetă Direct Alpine Jasp benzină / benzină Această jachetă elegantă va face ca o zi rece în natură să fie mai plăcută pentru orice pasionat de activități în aer liber. Tricotul ușor și moale de la producătorul de top Polar tec - Thermal Pro nu numai că oferă un confort termic excelent, dar, datorită elasticității sale, nu limitează mișcarea. Jacheta este concepută nu numai pentru cățărare și bouldering, ci și pentru alte activități în aer liber, trekking și uzură zilnică.Greutate: 600 g Principal: 100% poliester reciclat - POLARTEC® Thermal Pro® fleece, Suport: 85% poliamidă (nailon) + 15% poliuretan (spandex), DWR - Țesătură extensibilă Rip-stop,Tăietură: bărbați (REGULAR FIT) DESCRIERE Glugă confortabilă și ușoară, cu întăritură exterioară. Cusături elastice plate. Tăietură anatomică… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine planor albastru

sacou Direct Alpine planor albastru

sacou Direct Alpine planor albastru Jachetă softshell universală, practică, pentru o gamă largă de utilizări. Materiale de înaltă calitate, universal aplicabile, într-o combinație funcțională - baza sacoului cu membrană pentru a asigura protecția împotriva vântului și ploii, laturile unui softshell rezistent la vânt mai respirabil pentru o mai bună transpirabilitate chiar și cu o activitate sporită. Stratul inferior al příjem ece plăcut. Croială anatomică bine adaptată cu detalii tehnice (buzunare, strângere, ventilație). Descriere Guler anatomic, mai înalt. Mâneci de formă anatomică cu fund elastic. Ventilație situată în cusătura superioară posterioară a manșonului. Un piept și două buzunare inferioare cu fermoar. Marginea inferioară a jachetei este reglabilă cu un cablu de cauciuc (cu o… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Fram Lady Red

sacou Direct Alpine Fram Lady Red

sacou Direct Alpine Fram Lady Red Mountain Seria Top jacheta sport pentru activitate a creShield, proiectat pentru a fi utilizat pe tot parcursul anului. De asemenea, potrivit ca strat izolator în zonele cu climă rece. Material Combinând împreună cu tăiat scurt neajutat a fost realizată o protecție suficientă, mobilitate ridicată și o greutate favorabilă. combinație hibridă de materiale crește semnificativ funcționalitatea fiziologică a modelului. Umerii, coate și partea din față a țesăturii AIRSTREAM ripstop cu o membrană, în interiorul microfleece. Restul jacheta confectionata din tesatura moale, flexibil semnificativ din spatele PES buclate Filedsensor (umiditate fibră fitil =). Densitatea tisulară suficientă a materialului stratului oferă proprietăți dovada, fără utilizarea unei… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine alfa albastru / indigo

sacou Direct Alpine alfa albastru / indigo

sacou Direct Alpine alfa albastru / indigo Exterior, exterior, foarte Slight Pertex Quantum Air. Hote, șolduri și antebrațe sunt confecționate dintr-un material respirabil și durabil Swing Cool. Izolație modernă, foarte respirabilă, elastică, Alpha-Polartec, fără căptușeală pentru reducerea greutății. Tăierea anatomică combinată cu material funcțional creează un sacou izolant excelent, potrivit în special pentru activitățile aerobe. Datorită rezistenței sale excelente la vânt, va oferi protecție în condiții climatice nefavorabile, reducând la minimum pierderea de temperatură a corpului. Geacă perfect respirabilă, confortabilă - o alegere clară pentru alpinism, alpinism, dar și excursii relaxante și orice activități comune în aer liber. Hota de fixare ca parte a gulerului Swing Cool.… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine planor gri / albastru

sacou Direct Alpine planor gri / albastru

sacou Direct Alpine planor gri / albastru Jachetă softshell universală, practică, pentru o gamă largă de utilizări. Materiale de înaltă calitate, universal aplicabile, într-o combinație funcțională - baza sacoului cu membrană pentru a asigura protecția împotriva vântului și ploii, laturile unui softshell rezistent la vânt mai respirabil pentru o mai bună transpirabilitate chiar și cu o activitate sporită. Stratul de jos este realizat dintr-un ec ece plăcut. Croială anatomică bine adaptată cu detalii tehnice (buzunare, strângere, ventilație). Descriere Guler anatomic, mai înalt. Mâneci de formă anatomică cu fund elastic. Ventilație situată în cusătura superioară posterioară a manșonului. Un piept și două buzunare inferioare cu fermoar. Marginea inferioară a jachetei este reglabilă cu un… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine PHOENIX indigo / aurora

sacou Direct Alpine PHOENIX indigo / aurora

sacou Direct Alpine PHOENIX indigo / aurora Tăierea sofisticată anatomic și extensibilitatea materialului utilizat asigură confortul maxim. Noul material funcțional Slight rezistent la abraziune protejează perfect împotriva vântului și este foarte respirabil. O vei aprecia în orice activitate aerobă în aer liber. Este o alegere ideală nu numai pentru Climberi și Climberi, ci și pentru alți pasionați de aer liber pentru utilizarea zilnică cu bicicleta, patinele în linie sau alergarea. Guler suficient de înalt. Elemente reflectorizante pe față și pe spate. Mâneci în formă anatomică. Un buzunar pentru piept și un buzunar lateral disponibil cu curea din spate fixată. Spate extins. Strângerea cu o mână a marginii inferioare în formă. Fabricat în Europa Greutate: 219g (L) Material: principal:… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine alfa cărămidă / indigo

sacou Direct Alpine alfa cărămidă / indigo

sacou Direct Alpine alfa cărămidă / indigo Material exterior extrem de Slight Pertex Quantum Air. Hota, șoldurile și antebrațele sunt realizate dintr-un material Swing Cool, durabil și respirabil. Izolație modernă elastică, extrem de respirabilă Alpha-Polartec, fără căptușeală pentru reducerea greutății. Tăierea anatomică, în combinație cu materialul funcțional, formează un sacou izolator excelent, potrivit în special pentru activități aerobice. Datorită rezistenței excelente la vânt, vă oferă protecție în condiții climatice nefavorabile, minimizează pierderea temperaturii corpului. Geacă perfect respirabilă, confortabilă - o alegere clară pentru alpinism, schi alpinism, dar și excursii relaxante și orice activități obișnuite în aer liber. Hota montată ca parte a gulerului din material… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine CYCLONE indigo / albastru

sacou Direct Alpine CYCLONE indigo / albastru

sacou Direct Alpine CYCLONE indigo / albastru Este un însoțitor esențial pentru aventurile montane ușoare. Este conceput în special pentru drumeții alpine, trasee de alergare, excursii cu bicicleta, dar și alpinism. Cu Gelanots de cea mai bună calitate, protejează împotriva vântului și a ploii, fiind în același timp respirabil. Tăierea sofisticată nu restricționează mișcarea. La o greutate mai mică de 180 de grame, acest sacou de protecție nu trebuie să lipsească din rucsac pentru orice urcare de munte, drumeție, drumeție sau orice altă activitate în aer liber. Hota perfecta, cu forma anatomica. Poate fi folosit și sub cască. Microfleece internă în zona bărbiei pentru confort și protecție ridicată. Material cu cea mai subțire căptușeală de pe piață. Un buzunar cu piept tăiat cu laser cu… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Dragon Lady mentol / indigo

sacou Direct Alpine Dragon Lady mentol / indigo

sacou Direct Alpine Dragon Lady mentol / indigo Bazat pe modelul Dragon bine primit, cadoul nostru este un atlet entuziast pentru purtarea pe tot parcursul anului. Materialul tehnic foarte Slight (145 g / m2) utilizat Tecnostretch® Grid Fleece cu o structură interioară din plastic este format din pătrate așezate individual și datorită acestui fapt, un strat de aer circulant este menținut în spațiul dintre corp și material, care reglează optim temperatura și îndepărtează umezeala corpului. Flexibilitatea ridicată a celor patru căi a materialului și Headacitatea excelentă de ambalare sunt de la sine înțeles. Designul simplu și neted este decorat Attractive cu piese întoarse înapoi - pe antebrațe și șolduri. Croiul tehnic conceput anatomic subliniază figura feminină și are tot ce aveți… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Bora Lady indigo / mentol

sacou Direct Alpine Bora Lady indigo / mentol

sacou Direct Alpine Bora Lady indigo / mentol De asemenea, aducem acest confort fără precedent al izolației Polartec Alpha clienților noștri - femei cu Esprit sportiv. Geacă pentru femei BORA - ușoară ca o pană, confortabilă, rezistentă la vânt, respirabilă, funcțională. Materialul exterior Pertex Quantum Air este combinat cu un strat de izolație Polartec Alpha extrem de respirabil. Combinația perfectă pentru mișcări extrem de active, în special pe vreme rece. Croiala anatomică împreună cu șoldurile pre-aruncate asigură că jacheta se potrivește perfect pe corp. Excelent pentru a fi folosit ca un sacou exterior clasic, dar și ca al doilea strat izolator. Acest model va fi apreciat de fiecare femeie căreia îi place să meargă la traversări provocatoare de munte de iarnă, alpini de schi și… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine pană Uniq cărămidă / indigo

sacou Direct Alpine pană Uniq cărămidă / indigo

sacou Direct Alpine pană Uniq cărămidă / indigo Geaca izolantă superioară într-un design modern și simplu este realizată dintr-o noutate revoluționară de pe piață, așa-numita țesătură Thindown ™. Doar jumătate din grosimea umpluturii sintetice este suficientă pentru a obține o rezistență termică comparabilă cu cea a umpluturii sintetice. Avantajul este, prin urMore, un volum de produs mult mai mic comparativ cu materialele sintetice. Acest fapt, izolarea uniformă pe întreaga suprafață, proprietatea naturală a penelor de a transporta umezeala și de a crea un climat plăcut în interiorul produsului sunt principalele avantaje ale acestui material. Datorită construcției țesăturii cu pene, nu există migrarea penelor prin țesătura superioară sau inferioară. Prin urMore, este posibil să combinați… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Gaia Lady indigo / mentol

sacou Direct Alpine Gaia Lady indigo / mentol

sacou Direct Alpine Gaia Lady indigo / mentol Noua combinație hibridă de materiale merită atenție - piesele elastice încorporate în părțile laterale pentru o respirabilitate creShieldă, funcționalitate și confort chiar și în timpul activităților mai solicitante. Materialul întinzător confortabil, cu o rezistență mecanică excelentă, asigură confort și oferă o protecție excelentă împotriva vântului. Potrivire apropiată, greutate redusă, respirabilitate ridicată. Geacă de alpinism excelentă pentru zidurile lungi alpine sau Tatra, dar este foarte bine folosită pentru orice activități în aer liber, de la ciclism, drumeție la schi de iarnă sau jogging. Testat pe termen lung în întreaga gamă de activități în aer liber, cu o evaluare pur pozitivă a tuturor membrilor echipei noastre de Testare.… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Gaia Lady mentol / indigo

sacou Direct Alpine Gaia Lady mentol / indigo

sacou Direct Alpine Gaia Lady mentol / indigo Noua combinație hibridă de materiale merită atenție - piesele elastice încorporate în părțile laterale pentru o respirabilitate creShieldă, funcționalitate și confort chiar și în timpul activităților mai solicitante. Materialul întinzător confortabil, cu o rezistență mecanică excelentă, asigură confort și oferă o protecție excelentă împotriva vântului. Potrivire apropiată, greutate redusă, respirabilitate ridicată. Geacă de alpinism excelentă pentru zidurile lungi alpine sau Tatra, dar este foarte bine folosită pentru orice activități în aer liber, de la ciclism, drumeție la schi de iarnă sau jogging. Testat pe termen lung în întreaga gamă de activități în aer liber, cu o evaluare pur pozitivă a tuturor membrilor echipei noastre de Testare.… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Bora Lady indigo / aurora

sacou Direct Alpine Bora Lady indigo / aurora

sacou Direct Alpine Bora Lady indigo / aurora Aducem acest confort fără precedent al izolației Polartec Alpha pentru pasionații noștri de sport. Geacă de damă BORA - ușoară ca pene, plăcută, rezistentă la vânt, respirabilă, funcțională. Materialul exterior Pertex Quantum Air este combinat cu un strat de izolație Polartec Alpha foarte respirabil. Combinație perfectă pentru mișcări extrem de active, în special pe vreme mai rece. Tăierea anatomică, împreună cu părțile întinse în prealabil, asigură că geaca se potrivește perfect pe corp. Folosit perfect ca sacou exterior clasic, dar și ca al doilea strat izolant. Acest model va fi apreciat de orice femeie căreia îi place să meargă pe traversări de iarnă provocatoare de munte, alpinism și alpinism, dar și pentru drumeții sau drumeții. Hota… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine Civetta benzină

Pantaloni Direct Alpine Civetta benzină

Pantaloni Direct Alpine Civetta benzină Materiale funcționale ușoare. Tăiere precisă confortabilă, fără limitare a mișcării, idShelă în special în munți, ferate sau trekking mai greu. Dar ele sunt adesShe folosite pentru orice fel de activitate, de la ciclism, drumeții la schi de iarnă sau jogging. CurShe reglabila elastica pentru talie. Două buzunare cu fermoar din față. PoziționarShe diferită a pieselor stretch asigură o mobilitate ridicată. Genunchii și partShe de jos a picioarelor sunt prevăzute cu panouri din material rezistent la abraziune. RShelizat în Republica Cehă Greutate: 300 g (M) Materialul de bază : material elastic Rip-stop - 94% PAD + 6% spandex (PUR), cu finisaj Wicking, genunchi armat: 74% PAD + 13% PES + 13% PUR Cut: Doamnelor Pantaloni » Pantaloni sport » Pantaloni… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine Kaiser benzină

Pantaloni Direct Alpine Kaiser benzină

Pantaloni Direct Alpine Kaiser benzină Material Slight, funcțional. Tăiere confortabilă, mișcare nelimitată, ideală nu numai pentru alpinismul montan și sportiv, ferrata sau drumeții mai grele. Dar sunt foarte des utilizate pentru orice activitate, de la ciclism, drumeție la schi de fond sau jogging. Bandă elastică cu curea reglabilă. Două buzunare cu fermoar față. Poziționarea diferită a părților întinse asigură o mobilitate ridicată. Panourile rezistente la abraziune încorporate pe Knee și partea inferioară a picioarelor (culoare verde închis) Marginea inferioară poate fi reglată. Fabricat în Europa Producție ecologică responsabilă - NATURA FRIENDĂ Greutate: 360g (L) Material: Principal: țesătură extensibilă (85% Nylon + 15% Spandex, DWR) ArMore: (59% Nylon + 33% PES + 8% PUR) În formă:… (gamisport.ro)

Jachetă Direct Alpine Talung benzină

Jachetă Direct Alpine Talung benzină

Jachetă Direct Alpine Talung benzină O jachetă impermeabilă foarte practică pentru majoritatea activităților clasice în aer liber, bazată pe cel mai de succes model al nostru - jacheta GUIDE hardshell. Din nou, aceasta este o jachetă de rezervă ușoară, cu un design mai simplu, dar totuși foarte bine concepută. Material ușor cu trei straturi, cu o protecție excelentă împotriva pătrunderii apei și o permeabilitate suficientă la vapori. Glugă tăiată cu precizie, cu regulament și etichetă. Două buzunare laterale principale cu fermoar, ușor accesibile chiar și cu centura de talie sau centura de siguranță fixată, sunt completate de un buzunar spațios la piept. Mânecile cu formă anatomică au ventilație cu fermoar ușor de utilizat în spate. Datorită taliei elastice, jacheta se adaptează perfect… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine Hueco benzină

Pantaloni Direct Alpine Hueco benzină

Pantaloni Direct Alpine Hueco benzină Conceput pentru toți Climberi, bolovani și pasionați de aer liber, care caută confort maxim. O tăietură cu pană precisă din punct de vedere anatomic utilizează poziționarea inteligentă a pieselor tăiate individuale dintr-un material elastic Slight plăcut. Pantalonii se potrivesc perfect pe corp și se adaptează tuturor mișcărilor de urcare. Banda de talie elastică nu interferează parțial cu cauciucul de sub cureaua hamului. Designul curat al pantalonilor este completat cu broderie Direct Alpine și o buclă de perie. Talia este parțial din cauciuc cu sigla Direct Alpine. Două buzunare frontale. Bucla decorativă cu perie și logo-ul brodat pe spatele piciorului drept. ÎnKeyri ale picioarelor libere. Reglarea Headacității de întindere a pieselor individuale… (gamisport.ro)

Fusta Direct Alpine ALBA benzină

Fusta Direct Alpine ALBA benzină

Fusta Direct Alpine ALBA benzină Proiectat pentru femeile care doresc sport, care caută funcționalitate, originalitate și doresc să își păstreze aspectul feminin în timpul aventurilor de zi cu zi și în aer liber. La atingere, materialul sintetic elastic foarte plăcut este uscarea rapidă și nu trebuie călcat. Detaliile practice, dar feminine, completează designul simplu și neted al acestei fuste. Două buzunare laterale și cusături decorative se bazează pe sigla Direct Alpine. Această fustă este Slight de combinat cu alte modele din colecția noastră. Talia este finisată cu un cauciuc larg frumos și cu logo-ul Direct Alpine, care permite purtarea peste pantaloni sau jambiere și datorită cărora puteți regla cu ușurință poziția fustei pe corp în funcție de activitatea selectată. Spatele este… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine RANGER benzină

Pantaloni Direct Alpine RANGER benzină

Pantaloni Direct Alpine RANGER benzină O combinație hibridă de material mai gros și mai durabil în zonele expuse și un material mai Slight și respirabil face un model perfect atât pentru călătorii de lungă durată, cât și pentru activități în aer liber, precum și pentru uzura confortabilă. Tăietura bine reglată se potrivește perfect, iar designul „încărcătură” Attractive atrage atenția. Buzunarele mari, Slight accesibile ale coapsei se potrivesc cu tot ce ai nevoie. Sunt doar pantaloni minunați pentru fiecare zi, cu un raport calitate / preț excelent. Centura cu bucle de centură Direct Alpine Două buzunare principale cu fermoar, Două buzunare voluminoase de pe coapse acoperite cu un clapete și știfturi asigurate și o buzunare pe fese. Genunchii în formă anatomică. Capetele slăbite pentru o… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine călătorie Lady benzină

Pantaloni Direct Alpine călătorie Lady benzină

Pantaloni Direct Alpine călătorie Lady benzină Combinația de materiale mai groase și mai durabile pe zonele expuse și materialul mai ușor și respirabil îl face un model perfect atât pentru călătorii pe termen lung, cât și în aer liber, precum și pentru uzură pentru petrecerea timpului liber. Ajustarea fină se potrivește perfect și designul atrăgător atrage ochiul. Tot ce aveți nevoie se poate potrivi în buzunare mari, ușor accesibile ale coapsei. Sunt doar pantaloni mari pentru fiecare zi. Talpă cu buclă pentru centurile Alpine directe. Două buzunare cu fermoar principale, două buzunare voluminoase pe coapse acoperite cu o clapetă și un buzunar de aerisire pe spate. Picioarele libere pentru picioare, materiale elastice vă permit să trageți peste partea superioară. Detalii detaliate… (gamisport.ro)

Tricouri Direct Alpine Furka Lady benzină

Tricouri Direct Alpine Furka Lady benzină

Tricouri Direct Alpine Furka Lady benzină Cămașă funcțională nouă, cu un design Attractive pentru femei . Croiala perfect potrivită împreună cu designul modern îl fac un element de garderobă de vară. Materialul ultra-Slight, extrem de confortabil, cu uscare rapidă, asigură un confort ridicat chiar și în zilele de vară de munte. Cămașa este, prin urMore, ideală pentru îmbrăcămintea de zi cu zi în oraș, precum și pentru călătorii și orice alte activități sportive de agrement sau nesolicitate. DESCRIERE Se potrivesc confortabil. Material ultraleger, elastic, cu uscare rapidă. UV 30+ Colecția vara 21 DETALII TEHNICE Culoare benzină Masa 102 g (L) Material Principal: 86% poliester + 14% poliuretan (spandex) - țesătură ultraligeră cu uscare rapidă Foarfeca doamnă (REGULAR FIT) Tricouri şi bluze… (gamisport.ro)

pantaloni scurți Direct Alpine SOLO benzină

pantaloni scurți Direct Alpine SOLO benzină

pantaloni scurți Direct Alpine SOLO benzină Datorită folosirii unui material confortabil Slight și elastic și a unei tăieturi perfecte cu o talie de cauciuc, acestea nu interferează pe scaune și permit concentrarea maximă a performanței. Detaliile de culoare contrastante Attractivee și un raport excelent preț / performanță le fac produsul perfect pentru orice activitate în zilele călduroase de vară. Talie elastică cu logo Direct Alpine. Două buzunare frontale. Un buzunar suplimentar pentru coapse. Un buzunar din spate. Bucla decorativă cu perie. Producție ecologică responsabilă - NATURA FRIENDĂ Greutate: 214g (L) Material: principal: Stretch țesătură de bumbac BIO (97% bumbac + 3% spandex) În formă: bărbătesc Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » pantaloni scurți… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină Materialul Slight și elastic utilizat, care a fost Testat de ani de zile, împreună cu croiala precisă din punct de vedere anatomic și Kneei cu forme distincte, asigură un confort maxim proprietarului în timpul oricărei activități în aer liber. Pantalonii sunt potriviți pentru alpinism și bouldering, precum și pentru alte sporturi în aer liber, drumeții și, nu în ultimul rând, pentru îmbrăcăminte de zi cu zi. Talie reglabilă cu o centură cu o cataramă metalică și bucle de curea Direct Alpine. Două buzunare încurcate, un buzunar încurcat în spate. Buclă de perie și pungă de magneziu. Genunchi în formă anatomică. Posibilitatea de a asigura Headătul picioarelor cu un cordon elastic. Logo brodat Direct Alpine pe spatele pantalonilor. Producție… (gamisport.ro)

hanorac Direct Alpine grilă indigo / benzină

hanorac Direct Alpine grilă indigo / benzină

hanorac Direct Alpine grilă indigo / benzină Geacă izolatoare pentru bărbați nou-nouță . Un model pentru creșterea confortului termic, care poate fi savurat pe tot parcursul anului în timpul tuturor activităților în aer liber și sport. Construcție combinată modernă hibridă Material Power Stretch de înaltă calitate pe față și pe umeri pentru confort termic cu material Power Grid structurat pe spate și Headete pentru manșon pentru o transpirație sporită în timpul activităților aerobice. Materiale moi, funcționale, întinse distinct, cu proprietăți izolante excelente și rezistență mecanică foarte bună pentru confort maxim al utilizatorului. Jacheta este potrivită ca al doilea strat sau ca izolație superioară mai sPaw în perioada anterioară. Tăierea anatomică strânsă, împreună cu materialul… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină

Pantaloni Direct Alpine Campus cămilă / benzină Materialul ușor și elastic utilizat, care a fost testat de ani de zile, împreună cu croiul anatomic precis și genunchii cu formă distinctă, asigură confortul maxim proprietarului în timpul oricărei activități în aer liber. Pantalonii sunt potriviți pentru alpinism și bouldering, precum și pentru alte sporturi în aer liber, drumeții și, nu în ultimul rând, pentru îmbrăcăminte de zi cu zi. Talie reglabilă cu centură cu cataramă metalică și bucle pentru centură Direct Alpine. Două buzunare încurcate, un buzunar încurcat în spate. Buclă de perie și pungă de magneziu. Genunchi în formă anatomică. Posibilitatea de a asigura capătul picioarelor cu un cordon elastic. Logo brodat Direct Alpine pe spatele pantalonilor. Producție responsabilă din punct… (gamisport.ro)

Pantaloni Direct Alpine Campus benzină / mentol

Pantaloni Direct Alpine Campus benzină / mentol

Pantaloni Direct Alpine Campus benzină / mentol Materialul Slight și elastic utilizat, care a fost Testat de ani de zile, împreună cu croiala precisă din punct de vedere anatomic și Kneei cu forme distincte, asigură un confort maxim proprietarului în timpul oricărei activități în aer liber. Pantalonii sunt potriviți pentru alpinism și bouldering, precum și pentru alte sporturi în aer liber, drumeții și, nu în ultimul rând, pentru îmbrăcăminte de zi cu zi. Talie reglabilă cu o centură cu o cataramă metalică și bucle de curea Direct Alpine. Două buzunare încurcate, un buzunar încurcat în spate. Buclă de perie și pungă de magneziu. Genunchi în formă anatomică. Posibilitatea de a asigura Headătul picioarelor cu un cordon elastic. Logo brodat Direct Alpine pe spatele pantalonilor. Producție… (gamisport.ro)

sacou Direct Alpine Talung Lady lemn de trandafir / cărămidă

sacou Direct Alpine Talung Lady lemn de trandafir / cărămidă

sacou Direct Alpine Talung Lady lemn de trandafir / cărămidă Versiunea pentru femei a unui model foarte bine primit al jachetei turistice Talung . Această jachetă practică impermeabilă este o construcție mai simplă, dar datorită tăieturii atent elaborate se potrivește perfect. Acesta va oferi proprietarului său un confort uimitor la purtare și, în același timp, un nivel ridicat de protecție împotriva intemperiilor. Hota tăiată precis cu vârf și strângere bidirecțională nu limitează vederea. Două buzunare principale spațioase cu fermoar sunt completate de un piept și un buzunar interior, astfel încât să poată ține tot ce aveți nevoie. Tăierea jachetei este extinsă în mod intenționat pentru o protecție mai More. Cusăturile decorative ale jachetei în jurul buzunarelor, în tivul inferior și… (gamisport.ro)

ghid de înfășurare negru 5m, mobilier superior mesteacan, sacou negru de iarnă strălucitor, ghid de urmărire negru 20m / 2cm, mat alpine pro, sacou matlasat pentru câini urban negru, sacou exterior izolat negru pentru câine, sacou negru de iarnă pentru femei, sacou de iarnă negru pentru femei, sacou negru de iarnă pentru bărbați

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea acestora. închide