Taylor of Old Bond Street Cedarwood cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Cedarwood cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Cedarwood cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Cedarwood, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Cedarwood facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Sandalwood cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Sandalwood facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Peppermint cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Peppermint cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Peppermint, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Peppermint facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:ajută la obținerea unui bărbierit neted și precisbărbierit neted, prin metoda tradiționalăcreează o spumă bogatăCum se utilizează:Cu ajutorul pămătufului de bărbierit, se aplică produsul pe fața și pe gâtul umezite. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Organic cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Organic cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Organic, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Organic facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulfacilitează alunecarea aparatului pe pieleCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. După bărbierit, se spală bine. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Coconut cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Coconut cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Coconut, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Coconut facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Grapefruit cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Grapefruit cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Grapefruit, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Grapefruit facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Almond cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Almond cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Almond, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Almond facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Avocado cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Avocado cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Avocado, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Avocado facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Rose cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Rose cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Rose, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Rose facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Mr Taylor facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulfacilitează alunecarea aparatului pe pieleCum se utilizează:Cu ajutorul pămătufului de bărbierit, se aplică produsul pe fața și pe gâtul umezite. După bărbierit, se spală bine. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Lemon & Lime cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Lemon & Lime cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Lemon & Lime, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Lemon & Lime facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Aloe Vera cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Aloe Vera cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Aloe Vera, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Aloe Vera facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection cremă pentru…

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Eton College Collection facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulîmprospătează plăcutregenerează și revitalizează tenulCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street The St James Collection cremă pentru…

Taylor of Old Bond Street The St James Collection cremă pentru bărbierit 150 g

Taylor of Old Bond Street The St James Collection, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street The St James Collection facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulfacilitează alunecarea aparatului pe pieleîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection cremă pentru…

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection cremă pentru bărbierit pentru piele sensibila 150 g

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection, 150 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulcalmează pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Rose cremă pentru bărbierit in tub 75 ml

Taylor of Old Bond Street Rose cremă pentru bărbierit in tub 75 ml

Taylor of Old Bond Street Rose, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Rose facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează alunecarea aparatului pe pieleasigură un bărbierit extrem de netedCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. După bărbierit, se spală bine. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Avocado cremă pentru bărbierit in tub 75 ml

Taylor of Old Bond Street Avocado cremă pentru bărbierit in tub 75 ml

Taylor of Old Bond Street Avocado, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Avocado facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează alunecarea aparatului pe pielehidratează și nu usucă pieleaCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection cremă de bărbierit…

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection cremă de bărbierit pentru piele sensibilă in tub 75 g

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection, 75 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:ajută la obținerea unui bărbierit neted și precisCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Traditional săpun pentru bărbierit 57 g

Taylor of Old Bond Street Traditional săpun pentru bărbierit 57 g

Taylor of Old Bond Street Traditional, 57 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Traditional facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează alunecarea aparatului pe pieleasigură un bărbierit extrem de netedCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. După bărbierit, se spală bine. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Herbal cremă după bărbierit 75 ml

Taylor of Old Bond Street Herbal cremă după bărbierit 75 ml

Taylor of Old Bond Street Herbal, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Herbal calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleahidratează pielea în profunzimeCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection cremă după…

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection cremă după bărbierit pentru piele sensibila 75 ml

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:hidratează pielea în profunzimeîmprospătează tenul obositconferă pielii o aromă plăcutăCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave ulei pentru bărbierit Chamomile 30 ml

Taylor of Old Bond Street Shave ulei pentru bărbierit Chamomile 30 ml

Taylor of Old Bond Street Shave, 30 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Shave facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulcalmează pieleaîmprospătează plăcutregenerează și revitalizează tenul (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection gel înainte de…

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection gel înainte de bărbierit 50 ml

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection, 50 ml, Produse înainte de bărbierit pentru bărbați, Pregătiți-vă tenul și barba pentru ras! Produsul înainte de bărbierit Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection facilitează alunecarea aparatuluiCaracteristici:creează un strat protector pe pieleasigură o alunecare facilă a aparatuluifacilitează bărbieritulCum se utilizează:Se întinde pe față și pe barbă Se masează delicat. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Herbal gel înainte de bărbierit 30 ml

Taylor of Old Bond Street Herbal gel înainte de bărbierit 30 ml

Taylor of Old Bond Street Herbal, 30 ml, Produse înainte de bărbierit pentru bărbați, Pregătiți-vă tenul și barba pentru ras! Produsul înainte de bărbierit Taylor of Old Bond Street Herbal facilitează alunecarea aparatuluiCaracteristici:previne iritarea pielii cauzată de bărbieritcreează un strat protector pe pielefacilitează bărbieritulCum se utilizează:Se întinde pe față și pe barbă Se masează delicat. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave Pamatuf pentru barbierit tip 45190 10…

Taylor of Old Bond Street Shave Pamatuf pentru barbierit tip 45190 10 cm

Taylor of Old Bond Street Shave, 10 cm, Barbierire clasica pentru bărbați, Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Produsul Taylor of Old Bond Street Shave este de nelipsit din echipamentul cosmetic propriu.Caracteristici:bărbierit neted, prin metoda tradiționalăprodus pentru bărbierit, cu spumare perfectăperi naturaliCum se utilizează:Pămătuful se înmoaie în apă fierbinte, se adaugă, cu mișcări circulare, săpunul de ras, se spumează și se aplică pe față. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave Pamatuf pentru barbierit tip 45188 8…

Taylor of Old Bond Street Shave Pamatuf pentru barbierit tip 45188 8,25 cm

Taylor of Old Bond Street Shave, 8,25 cm, Barbierire clasica pentru bărbați, Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Produsul Taylor of Old Bond Street Shave este de nelipsit din echipamentul cosmetic propriu.Caracteristici:bărbierit neted, prin metoda tradiționalăprodus pentru bărbierit, cu spumare perfectăperi naturaliCum se utilizează:Pămătuful se înmoaie în apă fierbinte, se adaugă, cu mișcări circulare, săpunul de ras, se spumează și se aplică pe față. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave Pamatuf pentru barbierit tip 45191 11…

Taylor of Old Bond Street Shave Pamatuf pentru barbierit tip 45191 11,5 cm

Taylor of Old Bond Street Shave, 11,5 cm, Barbierire clasica pentru bărbați, Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Produsul Taylor of Old Bond Street Shave este de nelipsit din echipamentul cosmetic propriu.Caracteristici:bărbierit neted, prin metoda tradiționalăprodus pentru bărbierit, cu spumare perfectăperi naturaliCum se utilizează:Pămătuful se înmoaie în apă fierbinte, se adaugă, cu mișcări circulare, săpunul de ras, se spumează și se aplică pe față. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood gel după bărbierit fara alcool…

Taylor of Old Bond Street Sandalwood gel după bărbierit fara alcool 75 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Sandalwood calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleaelimină senzația de arsurăîmprospătează tenul obositconferă pielii o aromă plăcutăCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Luxury spray după bărbierit fara alcool 30…

Taylor of Old Bond Street Luxury spray după bărbierit fara alcool 30 ml

Taylor of Old Bond Street Luxury, 30 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Luxury calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleaelimină senzația de arsurăîmprospătează tenul obositconferă pielii o aromă plăcutăCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor balsam după bărbierit fara alcool…

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor balsam după bărbierit fara alcool 75 ml

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Mr Taylor calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:hidratează pielea în profunzimeîntărește bariera de protecție a pieliiîmprospătează tenul obositconferă pielii o aromă plăcutăCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood crema hidratanta 75 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood crema hidratanta 75 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Crema de față Taylor of Old Bond Street Sandalwood oferă tenului îngrijirea pe care o merită.Caracteristici:produsul este creat special pentru nevoile pielii bărbăteșticonferă pielii prospețime și luminozitateregenerează și revitalizeazăhidratează intensCum se utilizează:Se aplică cu mișcări circulare, pe fața curată și pe gât și se masează ușor. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave after shave 150 ml

Taylor of Old Bond Street Shave after shave 150 ml

Taylor of Old Bond Street Shave, 150 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Shave calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleaconferă pielii o aromă plăcutăCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood sapun 200 g

Taylor of Old Bond Street Sandalwood sapun 200 g

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 200 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Săpunul solid Taylor of Old Bond Street Mr Taylor asigură o igienă de calitate. Spală eficient pielea și elimină toate impuritățile.Caracteristici:curăță profund pieleanu irită și nu usucă pieleahrănește și hidrateazăCum se utilizează:Se aplică produsul pe pielea umedă și se spală toate impuritățile. Se clătește bine. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave alaun 75 g

Taylor of Old Bond Street Shave alaun 75 g

Taylor of Old Bond Street Shave, 75 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Shave calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Cum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave alaun 10 g

Taylor of Old Bond Street Shave alaun 10 g

Taylor of Old Bond Street Shave, 10 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Shave calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Cum se utilizează:Se vor urma instrucțiunile incluse. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Almond cremă de ras în tub 75 ml

Taylor of Old Bond Street Almond cremă de ras în tub 75 ml

Taylor of Old Bond Street Almond, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Almond facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulîmprospătează plăcutcalmează pieleaCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood cremă de ras în tub 75 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood cremă de ras în tub 75 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Sandalwood facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaîmprospătează plăcutCum se utilizează:Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. După bărbierit, se spală bine. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood pulbere fina pentru fata si corp…

Taylor of Old Bond Street Sandalwood pulbere fina pentru fata si corp 100 g

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 100 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Pudra de corp Taylor of Old Bond Street Sandalwood asigură o piele irezistibil de netedă, pe tot corpul.Caracteristici:absoarbe umezeala și excesul de sebumconferă un aspect matCum se utilizează:Se aplică oricând, după cum este necesar, pe pielea curată și uscată. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood cremă de ras, sub formă de stick…

Taylor of Old Bond Street Sandalwood cremă de ras, sub formă de stick 75 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 75 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Sandalwood facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:facilitează bărbieritulhidratează și nu usucă pieleaCum se utilizează:După bărbierit, se spală bine. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor pulbere fina pentru fata si corp…

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor pulbere fina pentru fata si corp 100 g

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor, 100 g, Barbierire clasica pentru bărbați, Pudra de corp Taylor of Old Bond Street Mr Taylor asigură o piele irezistibil de netedă, pe tot corpul.Caracteristici:absoarbe umezeala și excesul de sebumconferă un aspect matCum se utilizează:Se aplică oricând, după cum este necesar, pe pielea curată și uscată. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection set de cosmetice I…

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection set de cosmetice I. pentru bărbați

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection, , Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:ajută la obținerea unui bărbierit neted și precisfacilitează alunecarea aparatului pe pielepotrivit și pentru ten sensibilCum se utilizează:Cu ajutorul pămătufului de bărbierit, se aplică produsul pe fața și pe gâtul umezite. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave balsam pentru barbă 100 ml

Taylor of Old Bond Street Shave balsam pentru barbă 100 ml

Taylor of Old Bond Street Shave, 100 ml, Uleiuri pentru bărbați, Cu uleiul de îngrijire Taylor of Old Bond Street Shave , barba va fi, cu siguranță, un motiv de mândrie!Caracteristici:facilitează descurcarea bărbiiconferă un parfum proaspăt și subtilmenține barba sănătoasă și strălucitoareînmoaie perii din barbăCum se utilizează:Se pune în palmă o cantitate mică de ulei și se întinde cu degetele în barbă și pe față. Nu se clătește. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor eau de cologne pentru bărbați

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor eau de cologne pentru bărbați

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor, , eau de cologne pentru bărbați (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection after shave pentru…

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection after shave pentru piele sensibila 100 ml

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection, 100 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleaelimină senzația de arsurăîmprospătează tenul obositconferă pielii o aromă plăcutăCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection sampon pentru par…

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection sampon pentru par si corp 200 ml

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection, 200 ml, Gel de duș și șampon 2 în 1 pentru bărbați, Șamponul Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:îngrijește atât părul, cât și pieleaspală eficient părul, fără a irita scalpullasă o senzație de prospețimepentru o piele plăcută și proaspătăCum se utilizează:Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Hair fixativ 250 ml

Taylor of Old Bond Street Hair fixativ 250 ml

Taylor of Old Bond Street Hair, 250 ml, Styling pentru bărbați, Lacul de păr Taylor of Old Bond Street Hair fixează durabil coafura și, astfel, asigură un control maxim asupra părului.Caracteristici:fixare naturalănu lipește părul și conferă coafurii un aspect naturalaplicare ușoară și rapidăse spală ușorCum se utilizează:A se agita energic, înainte de utilizare. Se pulverizează pe părul uscat, de la o distanță de 30 cm. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave set de cosmetice I. (pentru barbati)

Taylor of Old Bond Street Shave set de cosmetice I. (pentru barbati)

Taylor of Old Bond Street Shave, , Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul de bărbierit Taylor of Old Bond Street Sandalwood facilitează rasul fără probleme.Caracteristici:bărbierit neted, prin metoda tradiționalăexecuție stilatăhidratează și nu usucă pieleaprevine iritarea pieliiCum se utilizează:Pămătuful se înmoaie în apă fierbinte, se adaugă, cu mișcări circulare, săpunul de ras, se spumează și se aplică pe față. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood deodorant Spray 100 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood deodorant Spray 100 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 100 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Taylor of Old Bond Street Sandalwood luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:protejează împotriva mirosurilor neplăcuteasigură o senzație de prospețime, de lungă duratăprodusul este conceput special pentru nevoile pielii bărbăteștiIngrediente:fără săruri de aluminiuCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood after shave 100 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood after shave 100 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 100 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Sandalwood calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleaprevine iritarea pieliiCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood deodorant stick 75 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood deodorant stick 75 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 75 ml, Deodorante si antiperspirante pentru bărbați, Deodorantul Taylor of Old Bond Street Sandalwood luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.Caracteristici:conferă prospețimenu irită pieleahrănește și îngrijește pieleaCum se utilizează:Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor after shave 100 ml

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor after shave 100 ml

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor, 100 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Mr Taylor calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleaprevine iritarea pieliiCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood eau de cologne pentru bărbați…

Taylor of Old Bond Street Sandalwood eau de cologne pentru bărbați 100 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 100 ml, eau de cologne pentru bărbați, Parfumul Taylor of Old Bond Street Sandalwood este intens bărbătesc și captivant, oferindu-i celui care-l folosește un plus de încredere, în orice moment al zilei.parfum lemnospentru gentlemanul modernpentru fiecare zi (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Herbal gel de par 75 ml

Taylor of Old Bond Street Herbal gel de par 75 ml

Taylor of Old Bond Street Herbal, 75 ml, Styling pentru bărbați, Gelul de păr Taylor of Old Bond Street Herbal ajută la obținerea exactă a coafurii dorite.Caracteristici:pentru o coafură care rezistă întreaga zicreează o coafură perfectătextură non grasăfixează naturalCum se utilizează:Se aplică pe părul umed, uscat cu prosopul. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Shave ulei înainte de ras 30 ml

Taylor of Old Bond Street Shave ulei înainte de ras 30 ml

Taylor of Old Bond Street Shave, 30 ml, Produse înainte de bărbierit pentru bărbați, Pregătiți-vă tenul și barba pentru ras! Produsul înainte de bărbierit Taylor of Old Bond Street Shave facilitează alunecarea aparatuluiCaracteristici:previne iritarea pielii cauzată de bărbieritcreează un strat protector pe pieleînmoaie barbaCum se utilizează:Se întinde pe față și pe barbă Se masează delicat. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood ulei înainte de ras 30 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood ulei înainte de ras 30 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 30 ml, Produse înainte de bărbierit pentru bărbați, Pregătiți-vă tenul și barba pentru ras! Produsul înainte de bărbierit Taylor of Old Bond Street Sandalwood facilitează alunecarea aparatuluiCaracteristici:previne iritarea pielii cauzată de bărbieritcreează un strat protector pe pieleînmoaie barbaCum se utilizează:Se întinde pe față și pe barbă Se masează delicat. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection after shave 100 ml

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection after shave 100 ml

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection, 100 ml, Barbierire clasica pentru bărbați, Produsul după ras Taylor of Old Bond Street Eton College Collection calmează fața și îi asigură regenerarea necesară.Caracteristici:reduce roșeața și calmează pieleaprevine iritarea pieliiCum se utilizează:Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection eau de cologne…

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection eau de cologne pentru bărbați 100 ml

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection, 100 ml, eau de cologne pentru bărbați (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood gel de duș și șampon 200 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood gel de duș și șampon 200 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood, 200 ml, Pregatirea dusului pentru bărbați, Șamponul Taylor of Old Bond Street Sandalwood curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluiparfumează fin părulspală pielea și îndepărtează impuritățileCum se utilizează:Ideal pentru utilizarea zilnică. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor gel de duș și șampon 200 ml

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor gel de duș și șampon 200 ml

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor, 200 ml, Pregatirea dusului pentru bărbați, Șamponul Taylor of Old Bond Street Mr Taylor curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.Caracteristici:spală părul și curăță pielea capuluiregenerează și hrănește părulhidratează intensse poate folosi pentru corp și pentru părCum se utilizează:Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Se spumează și se clătește bine. (notino.ro)

Taylor of Old Bond Street The St James Collection eau de cologne…

Taylor of Old Bond Street The St James Collection eau de cologne pentru bărbați 100 ml

Taylor of Old Bond Street The St James Collection, 100 ml, eau de cologne pentru bărbați (notino.ro)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. închide